Már hogy ne lenne értelme csacsi öreg Gyagyás!?
Kiakarnak téged nyírni egzisztenciálisan a trollok, hahó!
Akiknek itt matyárázkodsz, piszony!
De pont én fájok neked?
HÁT A KURVA ANYÁD.
Kérem, ne idegeskedjen, a karma police már úton van!
Pulykapénz nem jár, még pulykát sem tud enni karácsonykor. Csóró Sodi aSodi, Bartossal együtt fogja lerágni a helyi templomról a vakolatot. :)

Endre Duolingo neve: @sodika
Matek sosem volt az erőssège :D
Púpp a púp hátán
Pedig egyszerre 6 egyetemre járt :D
KURVArangy
Azért, mert a te nyomorodat busásan finanszírozza az osztrák állam, csak a kényszeres pénzszórásod miatt egyébként ebből te nyomorogsz. Még úgy is hogy segélycsaló vagy. Az meg hogy te egyébként valaha dolgoztál, hát egy elég erős túlzás. A konkrét szó amit keresel, az az hogy állományban vagy. Én részemről nem várom tőled hogy dolgozzál, tudom hogy képtelen vagy rá, leolvadt rólad a budai úrifiú maskara de mi végig tudtuk hogy alatta csak egy lumpen proli munkakerülő suttyó lakik. Azt várom tőled, hogy ne vedd fel azt a segélyt amire nem vagy nyomorult, hanem takarodj szépen éhenhalni ami kijár neked. Mert az ilyen aljas piócának mint neked ez való.
endre gyakoroljunk.
6x0=?
?=endre diplomáinak száma
De pont én fájok neked?
HÁT A KURVA ANYÁD.
már megint be vagy baszva, szarszagú pedofil, és már megint teljesen retardált következtetéseket vonsz le. elképesztően ostoba vagy.
a többezres nagyságrendű trollfórumodat nem az hozta létre, hogy te nem jársz be 9-től 5-ig dolgozni, bűzgoblin.
nekem pl. Bándy Kata miatt fájsz. mindenkinek megvan itt a fájó pontja veled kapcsolatban, büdös. és megnyugodhatsz: a lőtéri kutyát sem érdekelné, hogy egy munkanélküli segélyes szhardarab vagy. van abból az állatfajból rengeteg példány.
láthatóan fogalmad sincs, mi okozza a folyamatos faszerdőket. ez engem megnyugtat, mert halálodig szopatni fognak a trollok, ami ellen shemmit sem tehetsz. a sodi. a büdös.
vérdíj target nr. 1
Annyi mindent tudnék írni a mai faszságaidra te elmebeteg pedofil, de mivel a többiek úgyis leírták már a lényeget, ezért inkább csak pár kérdést tennék fel neked.
- A felsoroltakból hány hergeli a trolljait, hány beszélget úgy ahogy te, a saját trolljaival?
- Mért ide írogatsz és nem flokkba vagy live-ba küldesz el minket a kurva anyánkba? Ha már ennyire frusztrált vagy attól, hogy az AMS csicskáztat és megdolgoztat a pénzért.
- Mért voltál Németországba?
- Mért fogdosód egy 12 éves lány melleit az utcán?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ez bazdmeg tényleg a 10 évvel ezelőtti mentést töltötte vissza. Ismét nincstelenség, kukázás, asztal alatt alvás (most épp emberfiókban), egyszerre 10 nyelv- és nyelviskola... Te tényleg semmiből nem tanulsz Endre!
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Ezt elrakom későbbre, jövő ilyenkor is nézzük meg mekkora az arc.
Tavaly ilyenkor mit is csináltál, hol voltál egzisztenciálisan?
Nem az fáj hogyha dolgozol vagy ha nem HANEM , hogy inkompetensen akarsz dolgozni olyan szakmában amihez nem értesz és utána ez után segélyt csalni miközben nem dolgozol.
Ezt a társaság nagy része le is szarná (5 emberen kívül) ha közben nem hergelnél és lennél egy undorítóan visszataszító alak.
Azonban Isten nem bottal ver. Judga óta követlek és nagyon egyenes úton csúszol szépen lefelé.
Kár volt felmondani az Atos-nál! 😥
nem az faj,hogy dolgozol,hisz amikor egy ceg alkalmaz sosem dolgozol,csak vedelsz es heytetyezenel nekik..ebbol kovetkezik,hogy csak egy szar csalo vagy,ha valoban dolgoznal a kutya sem szolna erte.
Azért a "választotta" erős túlzás höhöhö.
Nagyon más nem igen jutott.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Egyrészt.
Másrészt a trollok szabadították rá a trójai tranyót.
ismerek itt is a környéken párat, akiknek egyszerűen nem való a pénz, a hasonlóság közöttük is az ügyeskedés, a "nem állok be a sorba" magatartás, az önérzetesség, amikor felkérdeznek és az elsodikázás
mindegyikük bar listás már szinte, mert nem bírják a kölcsönöket kifizetni és átfolyik a kezükön a pénz
itt lakok Ausztria mellett, annak nincs munkája, aki nem akar semmit se csinálni
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Egyik sem akkora féreg patkány geci mint te,és tömegek akarják látni,amikor a halott kém olvassa rád az utolsókat te patkány.
Punszisza a lekjopp!
Egyébként miért hasonlítgatod magad becsületes elmebetegekhez?Te nem ütöd meg a szintjüket.Alattuk vagy pedofil.
Te meglovagoltál egy trendet, hogy kimenekítettek németbe, ott meg egy darabig a magadfajta idiótákat is felvették "programozónak". Most viszont már nem kapsz állást és nem fogod felfogni, hogy miért. És persze, hogy igazságtalan, neked max a Blaha jár.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Próbálkozott pár évvel ezelőtt angolt tanulni német nyelven. A térdüket csapkodták az emberek, hogy szopathatja magát így. Azóta sem tanult meg semmit természetesen, most meg már akárhogy is próbálkozna, az utolsó agysejteknek már tavaly lőttek, mikor olyan egyszerű taskokat nem tudott megugrani, mint például az út szélére lehúzódás amiből az lett, hogy az út közepén állt meg... :D
Bizony!
A máj sem felejt, ahogy itt ma az egyik trolléga leírta, az agysejtek pedig elfüstölnek, ami még rosszabb.
Magamról tudom, jó pár éve lejöttem az alkoholról, de marék gyógyszert szedek, és nem biztatnak hosszú élettel...
Egyik sem küldözgette el minden pénzét lehúzós cigány twinkiboyoknak.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
testoki tudod mi a legjobb? ha végre megdöglesz te púpos pedofil pondró.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
Mindegyikük elmebeteg és alkoholista. Ami stimmel, mert rád is igaz mindkettő.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Matek 12-4=9
Nem vagyok nagy jutu fogyasztó, de miért nem ilyeneket ír be:
- TheVR
- Nesaj
- Dancsó
Most több ilyen nem jut eszembe, ezekbe néha belenézek.
Amit én tudnék javasolni, de ez eléggé off:
- Spacejunkie
- Űrkutatatás magyarul
- Kiss László csillagász
Házimunka közben különféle hangoskönyvek, ez kinek-kinek ízlése szerint.
ezek közül melyik pedofil te féreg?
pls unban me
BJ5883857.
Valahol volt róla kép is, de sehol sem találom.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
te egy szar nåci söpredek vagy råadåskent pedofil, na ezert ”fåjsz” geci!
Megvan.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Azok az ábrándos malac szemek. Nyami
Melyik kolbász? Igen!
Hogy előadja/ta régen, hogy ez az egész (a bénázás, a süsüzés) csak műsor, meg hogy sörtöt is csak ficcből iszik... Felfoghatatlan hogy ezt felvették valaha is programozónak.
youtube.com/watch?v=sstIQxQfL6c
Hogy előadja/ta régen, hogy ez az egész (a bénázás, a süsüzés) csak műsor, meg hogy sörtöt is csak ficcből iszik... Felfoghatatlan hogy ezt felvették valaha is programozónak.
ja...a nőverés is a műshor meg a jutu kedvéért volt...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ezt én is így látom. Nem létezik, hogy bárhol, bármikor jól tudta volna magát előadni az interjúkon. Nyelveket korábban sem beszélt, az a német tudás, ami pedig megvan neki, az lófaszra sem elég, a dadogása, non verbális analfabéta vonásai szintén, szakmailag minden bizonnyal mindig egy nulla volt, úgyhogy a hr szégyene, hogy ezt a faszt bárki is felvette. Nem létezhet olyan épeszű ember aki ennek esélyt adott, főleg az utóbbi 1-2 évben. Úgyhogy nem is értem, hogy kaphatott lehetőséget nyáron.... Ez egy rejtély... Az egyetlen pont ameddig eljuthat, hogy az összehazudott CV - je miatt esetleg behívják, de utána elég ránézni, hogy abban a pillanatban utasítsák el.
aki nem hitelképes az nem ember
Jómagam perfekt magyar, szlovák és anyanyelvi romàn vagyok,
Mekfaty broni!
"-welche wurst?
-ja"
Dàsz iszt âjn viccz.
Leszajom. Tranyód van? Majd akkor pofázzál, buta tjoll!
De pont én fájok neked?
HÁT A KURVA ANYÁD.
Igen-igen Endre, hát a kurva anyád!
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Már az is igazságtalan, hogy egyáltalán életben vagy. De azzal talán megbékélne minden troll, ha nincstelen hajléktalanként nyomorognál valahol az utcán, és vedeléssel, elmebeteg magadban motyogással telnének a mindennapjaid.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Én mióta vagyok neked videós? Álljál le!!!
A közszereplő fogalmával se nagyon vagy tisztában pedig egyszer már el lett neked magyarázva, ahogyan az is, hogy se nekem se más nevét a közelemben ne vedd nyilvánosan a szádra! Mi a tökömért kellett neked most is odatenned pár nevet a buzis kis felsorolásodba?!!
legkomolyabb púpfenyítések. legkeményebb beszólások. minden játszik.
vérdíj target nr. 1
Ha tényleg te vagy a török, és nem szeretnéd összepedofilozni magad, akkor remélem nem okozna gondot, ha a teljes messenger beszélgetéseteket kiposztolnád ide.

Elmentek mind a picsába. :))))))))))))))
Csak utánad, pedofil szatir.
Délután óta ezen kattogsz?
Mi talált be lelkecske? Indítsd a lájfszot, tényleg van mokesz?
a sodi, itt van a török, és megparancsolta, hogy ne vedd a nevét a szádra.
ezt szeretem, fifikutya. annyira a társadalom alja vagy, hogy még a retardok is kivetnek maguk közül, és megtiltják, hogy megemlítsd őket. :))
vérdíj target nr. 1

Napi látens buzi tartalom, mindenkinek aki szereti.
Mindenki másnak elnézést, te török fasz, te meg takarodj innen a picsába!
Számtalan trollod megpróbált rajtad segíteni, mellé tanácsoltak dolgok is, de a felsőbbrendűségi érzeted miatt mindenkit hülyének nézel és csak te vagy helikopter.
Mindig van 1-1 olyan trollod, aki tanácsol dolgokat neked, hogy mit kellene tenned, annak ellenére is, hogy utál mint a szart.
Jót röhög rajtad, mert úgyis ellenkezőjét teszed, mert te mindent sokkal tudsz aztán jön a faszerdő.
Ennél már csak sokkal jobban fogsz fájni… és mi nevetünk.
Te mindig nyomorogsz, munka vagy segély, ugyanaz a szánalmas nyomorgást tudja csak asodi.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ő a kurva anyja lakásában nyomorog seggbebaszva, ugrásra készülve.
pedofil geci vagy, azért fájsz. szerintem ez érthető.
vérdíj target nr. 1
ELMEBETEG PÚPOS PEDOFIL GECI VAGY AZ FÁJ BAZDMEG!
pls unban me
Kiss Rolandot seggbe baszták és nővé tették a börtönben, ettől függetlenül nem tapogatott meg 13 éves kislányokat akikre azt mondta, hogy mivel tőgye van baszható is. Hihetetlen, de sosem leszel Kiss Roland szintjén már.
Szemét rohadék geci, te fájsz? :D
Ez nem ennyi. Higgyed el, "téve van azért", hogy lecsövesedve dögölj meg.
Igyunk egy sörtöt, he
De pont én fájok.
Hamarosan remélhetőleg az orbit rágók helye is fájni fog.
Miért kéne valakinek 9-től 5-ig bejárnia, mikor Magyarországon 8-tól 4-ig dolgoznak az emberek, vagy 6-tól 2-ig?? Rossz az érved, meg rossz neveket hoztál fel, megmondtam ne vegyél senkit a szádra, mert forogni fogsz mint a kebab!!!
A többi élettelennek a fórumról pedig:
inkább az a retard aki az életét netes kommentelésekkel tölti olyan embernek, akit egyébként:
1. kurvára nem érdekli mit írtok.
2. valószínűleg fel se fogja
3. évek óta írkáltok ide, eredménytelenül
4. ezek ellenére még mindig toljátok a semmit
aztán mind ezután a retard szót inkább arra használnám, aki ennyi eredménytelenség után még mást akar retardozni, mert azt hiszi itt valami nagy dolgot csinál, amikor írkál meg győzköd egy olyan embert akinek el sem jut a nagy "megmondó bölcsességetek".
Többre menne a fórum ha ahányan vagytok összedobnátok egymásnak buszjegyre aztán lemennétek jászfaszomszállásra vagy hova azt elbontanátok a macskaólat például valami balesetveszélyre hivatkozva, biztos ügyvéd úr tud erre valami okosat kitalálni, amíg még a kamaránál van. :D
A felsoroltak közül hányan okirathamisító, segélycsalók?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
De pont én fájok.
Tisztázzuk, nem fájsz senkinek. Ezen a szinten jelentéktelen vagy. De az igazságérzetünket azt felpiszkálod, azért mert az összes pióca közül te vagy a legpatkányabb, legaljasabb, legalávalóbb. Következő kérdés?
Értem én, hogy most ezt a magyarázatot generálta a pajzs, de azért mélyen belül te is tudod, hogy nem azért utálunk, mert nem 9-től 5-ig dolgozol? (Ugyanitt LOL, mennyit is dolgoztál az utóbbi 2 évben?)
Ezért a stílusért duplán baszok ki anyáddal.
Ne aggódj, tudni fogja, hogy miattad húzzák faszra. miattad
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
D_Dezső
(
x29)
Nov 13, 2024 16:56:18
x29)
Ha dolgozom éppen, az az igazságtalan.
Ha nem dolgozom, akkor az az igazságtalan.
ENNEK SEMMI ÉRTELME :DDD
Már hogy ne lenne értelme csacsi öreg Gyagyás!?
Kiakarnak téged nyírni egzisztenciálisan a trollok, hahó!
Akiknek itt matyárázkodsz, piszony!
Gabonatároló
(
x1)
Nov 13, 2024 16:59:19
x1)
De pont én fájok neked?
HÁT A KURVA ANYÁD.
Kérem, ne idegeskedjen, a karma police már úton van!
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 13, 2024 16:59:45
x1)
Még nyitva vannak a boltok Újszászon, beviheted az életrajzodat és holnap munkába is állhatsz.
"Baszót adok be a Gézára."
Púpp
(
x1)
Nov 13, 2024 17:00:03
x1)
Szerintem kéne venni egy semmire sem jó mono hangfalat 144 000 forintért.
20 000 èrt átveszem.
Púpp a púp hátán
20 000 èrt átveszem.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 13, 2024 17:00:45
x11)
Vajon az AMS tart karácsonyi bulit meg vacsorát és Endrét meghívták, vagy ott sem kívánatos ?
Vajon ha Endre egész évben segélyen volt akkor jár neki a pulyka pénz az AMS-től? Kvázi pulyka segélyke?
Vajon ha Endre egész évben segélyen volt akkor jár neki a pulyka pénz az AMS-től? Kvázi pulyka segélyke?
Pulykapénz nem jár, még pulykát sem tud enni karácsonykor. Csóró Sodi aSodi, Bartossal együtt fogja lerágni a helyi templomról a vakolatot. :)
Kendra
(
x2)
Nov 13, 2024 17:03:00
x2)
Óóó Stokika hol vagy te az RGL és a Bartoshoz képest. Fényévekkel elötted vannak. Egyiknek sincs hitele. Ráadásul Bartos nem is igazi csöves neki van háza. Neked mid van? Pedofil képek a laptopodod meg púp a hátadod.
-
Nov 13, 2024 17:04:09

Nov 13, 2024 17:04:09
Púpp
(
x1)
Nov 13, 2024 17:05:17
x1)
mikedp
(
x9)
Nov 13, 2024 17:09:03
x9)
40_éves_junior
(
x6)
Nov 13, 2024 17:12:03
x6)
Az tesz be, hogy a RGL-en és Bartoson kívül alapvetően azért egyik sem szív kifejezett szegénységben, de folytonos utazgatásra sem kényszerítenek senkit.
Mégis én fájok, a többi "el van magában"-féle 8 fő nem.
Azért, mert a te nyomorodat busásan finanszírozza az osztrák állam, csak a kényszeres pénzszórásod miatt egyébként ebből te nyomorogsz. Még úgy is hogy segélycsaló vagy. Az meg hogy te egyébként valaha dolgoztál, hát egy elég erős túlzás. A konkrét szó amit keresel, az az hogy állományban vagy. Én részemről nem várom tőled hogy dolgozzál, tudom hogy képtelen vagy rá, leolvadt rólad a budai úrifiú maskara de mi végig tudtuk hogy alatta csak egy lumpen proli munkakerülő suttyó lakik. Azt várom tőled, hogy ne vedd fel azt a segélyt amire nem vagy nyomorult, hanem takarodj szépen éhenhalni ami kijár neked. Mert az ilyen aljas piócának mint neked ez való.
SporoloProli
(
x3)
Nov 13, 2024 17:12:08
x3)
endre gyakoroljunk.
6x0=?
?=endre diplomáinak száma
Kötőjel
(
x12)
Nov 13, 2024 17:15:04
x12)
De pont én fájok neked?
HÁT A KURVA ANYÁD.
már megint be vagy baszva, szarszagú pedofil, és már megint teljesen retardált következtetéseket vonsz le. elképesztően ostoba vagy.
a többezres nagyságrendű trollfórumodat nem az hozta létre, hogy te nem jársz be 9-től 5-ig dolgozni, bűzgoblin.
nekem pl. Bándy Kata miatt fájsz. mindenkinek megvan itt a fájó pontja veled kapcsolatban, büdös. és megnyugodhatsz: a lőtéri kutyát sem érdekelné, hogy egy munkanélküli segélyes szhardarab vagy. van abból az állatfajból rengeteg példány.
láthatóan fogalmad sincs, mi okozza a folyamatos faszerdőket. ez engem megnyugtat, mert halálodig szopatni fognak a trollok, ami ellen shemmit sem tehetsz. a sodi. a büdös.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 13, 2024 17:15:16
x23)
A teljesség igénye nélkül - szigorúan ABC-sorrendben felsorolok kapásból 10 videóst, akik szintén nem járnak be reggel 9-től délután 5-ig dolgozni.
- Ali
- Bartos
- Imola
- Laura
- Markó Gergő
- MC Isti
- Merci
- Schalk Matyi
- RGL
- Selim
De pont én fájok neked?
HÁT A KURVA ANYÁD.
- Ali
- Bartos
- Imola
- Laura
- Markó Gergő
- MC Isti
- Merci
- Schalk Matyi
- RGL
- Selim
De pont én fájok neked?
HÁT A KURVA ANYÁD.
Annyi mindent tudnék írni a mai faszságaidra te elmebeteg pedofil, de mivel a többiek úgyis leírták már a lényeget, ezért inkább csak pár kérdést tennék fel neked.
- A felsoroltakból hány hergeli a trolljait, hány beszélget úgy ahogy te, a saját trolljaival?
- Mért ide írogatsz és nem flokkba vagy live-ba küldesz el minket a kurva anyánkba? Ha már ennyire frusztrált vagy attól, hogy az AMS csicskáztat és megdolgoztat a pénzért.
- Mért voltál Németországba?
- Mért fogdosód egy 12 éves lány melleit az utcán?
Trottel
Nov 13, 2024 17:15:37
https://files.catbox.moe/pznmdc.jpg
Ez bazdmeg tényleg a 10 évvel ezelőtti mentést töltötte vissza. Ismét nincstelenség, kukázás, asztal alatt alvás (most épp emberfiókban), egyszerre 10 nyelv- és nyelviskola... Te tényleg semmiből nem tanulsz Endre!
Nov 13, 2024 17:15:37
sírógörcs
(
x4)
Nov 13, 2024 17:15:55
x4)
ha nem tetted volna fel Endre, akkor engem nem zavarna
De nem bírtad ki és csak feltetted
De nem bírtad ki és csak feltetted
koszos
(
x11)
Nov 13, 2024 17:16:39
x11)
A teljesség igénye nélkül - szigorúan ABC-sorrendben felsorolok kapásból 10 videóst, akik szintén nem járnak be reggel 9-től délután 5-ig dolgozni.
- Ali
- Bartos
- Imola
- Laura
- Markó Gergő
- MC Isti
- Merci
- Schalk Matyi
- RGL
- Selim
De pont én fájok neked?
HÁT A KURVA ANYÁD.
elnezest,de ebben a listaban nem latok egyetlen pedofilt sem,szal igen,a te ugyed jogosan fajhat barkinek. - Ali
- Bartos
- Imola
- Laura
- Markó Gergő
- MC Isti
- Merci
- Schalk Matyi
- RGL
- Selim
De pont én fájok neked?
HÁT A KURVA ANYÁD.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Nov 13, 2024 17:18:18
x2)
Az utolsó két helyen elbasztam az ABC sorrendnél, de ez a lényeg. Hogy szeretném kérni, hogy bassza meg a jó bödös retkes kurva anyját az összes nyomorék irigy geci, azt ebből bármit igazságtalannak érez, legyen olyan kedves.
Köszönöm szépen előre is.
Köszönöm szépen előre is.
Ezt elrakom későbbre, jövő ilyenkor is nézzük meg mekkora az arc.
Tavaly ilyenkor mit is csináltál, hol voltál egzisztenciálisan?
Nem az fáj hogyha dolgozol vagy ha nem HANEM , hogy inkompetensen akarsz dolgozni olyan szakmában amihez nem értesz és utána ez után segélyt csalni miközben nem dolgozol.
Ezt a társaság nagy része le is szarná (5 emberen kívül) ha közben nem hergelnél és lennél egy undorítóan visszataszító alak.
Azonban Isten nem bottal ver. Judga óta követlek és nagyon egyenes úton csúszol szépen lefelé.
Kár volt felmondani az Atos-nál! 😥
koszos
(
x11)
Nov 13, 2024 17:20:27
x11)
Mert most az hangzik el.
- igazságtalan, ha dolgozok
- de az is, ha nem
:))))))))))))))))))))))))))))))))
Konkrétan.
sajnos funkcionalis analfabeta vagy,ezert elmagyarzom neked.- igazságtalan, ha dolgozok
- de az is, ha nem
:))))))))))))))))))))))))))))))))
Konkrétan.
nem az faj,hogy dolgozol,hisz amikor egy ceg alkalmaz sosem dolgozol,csak vedelsz es heytetyezenel nekik..ebbol kovetkezik,hogy csak egy szar csalo vagy,ha valoban dolgoznal a kutya sem szolna erte.
Klohek
(
x12)
Nov 13, 2024 17:20:52
x12)
Kiss úr, az ön rojtosra baszott kurva anyját, kiss úr
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Kötőjel
(
x12)
Nov 13, 2024 17:22:07
x12)
a szarszagú pedofil szerint annyi vele a gond, hogy nem jár be 9-re dolgozni. :))
vérdíj target nr. 1
rezsidémon
(
x8)
Nov 13, 2024 17:22:12
x8)
Most lehet felháborodni hogy jaj mennyit kap azért mert behazudja magát bécsi hajléktalannak és kapja a jogosulatlan segélyt, de ne csak azt nézzétek már hogy pénzt kap a hazugságért (ami előbb vagy utóbb elfogy), hanem ahogy él, amilyen a környezete.
Ki irigykedik rád segélycsaló? Senki, érted, abszolút senki :D
Ja, ne felejtsétek el, IDŐ ELŐTT ELFOGYOTT A SEGÉLYE A RUPPÓTLANNAK a buzifényes hangszóró miatt :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Ki irigykedik rád segélycsaló? Senki, érted, abszolút senki :D
Ja, ne felejtsétek el, IDŐ ELŐTT ELFOGYOTT A SEGÉLYE A RUPPÓTLANNAK a buzifényes hangszóró miatt :D
koszos
(
x11)
Nov 13, 2024 17:25:45
x11)
Az tesz be, hogy a RGL-en és Bartoson kívül alapvetően azért egyik sem szív kifejezett szegénységben, de folytonos utazgatásra sem kényszerítenek senkit.
szegenyseg :D majdnem 2 k eurot kapsz havonta es szegynsegben elsz a sajat bevallasod szerint is.miert lehet ez ? kinek a hibaja ez most jelenleg ? Mégis én fájok, a többi "el van magában"-féle 8 fő nem.
horgász
(
x10)
Nov 13, 2024 17:33:31
x10)
...
Ez a véglény egy kétlábon járó vérlázítás. Még a "szerelmét" is úgy választotta meg, hogy minél ordenárébb skandallum legyen...
Ez a véglény egy kétlábon járó vérlázítás. Még a "szerelmét" is úgy választotta meg, hogy minél ordenárébb skandallum legyen...
Klohek
(
x12)
Nov 13, 2024 17:35:25
x12)
endre, én a púpodra, és az impotenciádra vagyok irigy, bárhogy próbálom összehozni nekem egyik sem sikerül...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
horgász
(
x10)
Nov 13, 2024 17:36:39
x10)
Az anyagi helyzetről meg csak annyit:
A recskás balfasz tipikus iskolapéldája az olyan archetípusnak (mármint ezen téren,e gyébként nem besorolható), amelyiknek ha a világ pénzét odaadod akkor is csak a saját sírja ássa, igaz akkor még gyorsabban.
Annyira vágya például a lottónyeremény:
Az első azt követő héten meg is döglene alkohol+gyógyszermérgezésben.
Igazi impotens funkciótlan faszkalap.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
A recskás balfasz tipikus iskolapéldája az olyan archetípusnak (mármint ezen téren,e gyébként nem besorolható), amelyiknek ha a világ pénzét odaadod akkor is csak a saját sírja ássa, igaz akkor még gyorsabban.
Trottel
Nov 13, 2024 17:42:18
Egyrészt.
Másrészt a trollok szabadították rá a trójai tranyót.
Nov 13, 2024 17:42:18
herr_schwechater
(
x8)
Nov 13, 2024 17:51:03
x8)
Az anyagi helyzetről meg csak annyit:
ismerek itt is a környéken párat, akiknek egyszerűen nem való a pénz, a hasonlóság közöttük is az ügyeskedés, a "nem állok be a sorba" magatartás, az önérzetesség, amikor felkérdeznek és az elsodikázás
mindegyikük bar listás már szinte, mert nem bírják a kölcsönöket kifizetni és átfolyik a kezükön a pénz
itt lakok Ausztria mellett, annak nincs munkája, aki nem akar semmit se csinálni
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 13, 2024 17:54:50
x17)
- Ali
- Bartos
- Imola
- Laura
- Markó Gergő
- MC Isti
- Merci
- Schalk Matyi
- RGL
- Selim
De pont én fájok neked?
HÁT A KURVA ANYÁD.
- Ali
- Bartos
- Imola
- Laura
- Markó Gergő
- MC Isti
- Merci
- Schalk Matyi
- RGL
- Selim
De pont én fájok neked?
HÁT A KURVA ANYÁD.
Egyik sem akkora féreg patkány geci mint te,és tömegek akarják látni,amikor a halott kém olvassa rád az utolsókat te patkány.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 13, 2024 17:57:13
x17)
Ja a Tibi is megdögölhet veled együtt nyugodtan.
Punszisza a lekjopp!
kripli figyelő
(
x12)
Nov 13, 2024 18:07:02
x12)
Ki kényszerít hogy utazz?Senki?Nem mész ha nem akarsz.Mégis én fájok, a többi "el van magában"-féle 8 fő nem.
Egyébként miért hasonlítgatod magad becsületes elmebetegekhez?Te nem ütöd meg a szintjüket.Alattuk vagy pedofil.
Bubuka
(
x13)
Nov 13, 2024 18:10:11
x13)
Miért kell utazgatnia egy bécsi hajléktalannak? Meg merre? Meg miből?
kripli figyelő
(
x12)
Nov 13, 2024 18:11:51
x12)
Nov 13, 2024 18:11:51
Miért kell utazgatnia egy bécsi hajléktalannak? Meg merre? Meg miből?
Én sem értem ki kényszeríti hogy mindig visszautazzon púpszászra segélyt csalni.Senki nem hívta. Nov 13, 2024 18:11:51
again mine the refund
(
x6)
Nov 13, 2024 18:14:54
x6)
Jó lehet a napod gyagyás, ha itt kell magadat sajnáltatni meg boldozva nagybetűvel kurvaanyázni :D
Rend van, az a lényeg.
Rend van, az a lényeg.
keserke
(
x4)
Nov 13, 2024 18:16:31
x4)
Te meglovagoltál egy trendet, hogy kimenekítettek németbe, ott meg egy darabig a magadfajta idiótákat is felvették "programozónak". Most viszont már nem kapsz állást és nem fogod felfogni, hogy miért. És persze, hogy igazságtalan, neked max a Blaha jár.
CafkaMarci
(
x6)
Nov 13, 2024 18:22:08
x6)
Imádom, hogy a pdf német nyelven tanul spanyolul. :D
Magyarból megbukott, az angol interjúkon egyszerűen kilép az értekezletekből, de németül a spanyoltanulás az menni fog. *pr
Zárójel bezárva.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Magyarból megbukott, az angol interjúkon egyszerűen kilép az értekezletekből, de németül a spanyoltanulás az menni fog. *pr
Zárójel bezárva.
Bubuka
(
x13)
Nov 13, 2024 18:25:46
x13)
Imádom, hogy a pdf német nyelven tanul spanyolul. :D
Zárójel bezárva.
Zárójel bezárva.
Próbálkozott pár évvel ezelőtt angolt tanulni német nyelven. A térdüket csapkodták az emberek, hogy szopathatja magát így. Azóta sem tanult meg semmit természetesen, most meg már akárhogy is próbálkozna, az utolsó agysejteknek már tavaly lőttek, mikor olyan egyszerű taskokat nem tudott megugrani, mint például az út szélére lehúzódás amiből az lett, hogy az út közepén állt meg... :D
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 13, 2024 18:38:57
x11)
az utolsó agysejteknek már tavaly lőttek
Bizony!
A máj sem felejt, ahogy itt ma az egyik trolléga leírta, az agysejtek pedig elfüstölnek, ami még rosszabb.
Magamról tudom, jó pár éve lejöttem az alkoholról, de marék gyógyszert szedek, és nem biztatnak hosszú élettel...
Endre priusza
(
x11)
Nov 13, 2024 18:42:27
x11)
Egyik sem küldözgette el minden pénzét lehúzós cigány twinkiboyoknak.
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Nov 13, 2024 18:42:43
x1)
hetyetye
Hogy mi a jobb.
:D
Kösz.
Hogy mi a jobb.
:D
Kösz.
testoki tudod mi a legjobb? ha végre megdöglesz te púpos pedofil pondró.
Endre priusza
(
x11)
Nov 13, 2024 18:43:22
x11)
- Ali
- Bartos
- Imola
- Laura
- Markó Gergő
- MC Isti
- Merci
- Schalk Matyi
- RGL
- Selim
De pont én fájok neked?
HÁT A KURVA ANYÁD.
- Ali
- Bartos
- Imola
- Laura
- Markó Gergő
- MC Isti
- Merci
- Schalk Matyi
- RGL
- Selim
De pont én fájok neked?
HÁT A KURVA ANYÁD.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 13, 2024 18:48:36
x8)
Matek 12-4=9
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 13, 2024 18:54:03
x11)
Nem vagyok nagy jutu fogyasztó, de miért nem ilyeneket ír be:
- TheVR
- Nesaj
- Dancsó
Most több ilyen nem jut eszembe, ezekbe néha belenézek.
Amit én tudnék javasolni, de ez eléggé off:
- Spacejunkie
- Űrkutatatás magyarul
- Kiss László csillagász
Házimunka közben különféle hangoskönyvek, ez kinek-kinek ízlése szerint.
stoki_kapuja
Nov 13, 2024 18:57:35
- Ali
- Bartos
- Imola
- Laura
- Markó Gergő
- MC Isti
- Merci
- Schalk Matyi
- RGL
- Selim
De pont én fájok neked?
HÁT A KURVA ANYÁD.
- Ali
- Bartos
- Imola
- Laura
- Markó Gergő
- MC Isti
- Merci
- Schalk Matyi
- RGL
- Selim
De pont én fájok neked?
HÁT A KURVA ANYÁD.
ezek közül melyik pedofil te féreg?
Nov 13, 2024 18:57:35
BodiTesok
(
x1)
Nov 13, 2024 19:01:43
x1)
Valakinek megvan esetleg a pedofil utlevel szama?
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
stoki_kapuja
Nov 13, 2024 19:04:06
Látom SoDi aktívan tanulgatsz mindenféle nyelveket. Magyarul mikor tervezel?
pls unban me
Nov 13, 2024 19:04:06
Eazy
(
x11)
Nov 13, 2024 19:04:53
x11)
Én speciel totálisan leszarom hogy dolgozol-e, vagy sem.
Engem csak az érdekel, hogy az igazságszolgáltatás úgy meghurcoljon, hogy egy életre megtörjél.
A nőverésért kirúgás jár, a pedofíliáért pedig még semmit nem fizettél. Én türelmesen várok.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Engem csak az érdekel, hogy az igazságszolgáltatás úgy meghurcoljon, hogy egy életre megtörjél.
A nőverésért kirúgás jár, a pedofíliáért pedig még semmit nem fizettél. Én türelmesen várok.
Zsibuci
(
x5)
Nov 13, 2024 19:09:19
x5)
Valakinek megvan esetleg a pedofil utlevel szama?
BJ5883857.
Örebro
(
x17)
Nov 13, 2024 19:19:04
x17)
Jó mindegy.
Akinek pont én fájok ezek közül, annak a kurva anyja.
Ennyi a lényeg.
Köszönöm a figyelmet.
Akinek pont én fájok ezek közül, annak a kurva anyja.
Ennyi a lényeg.
Köszönöm a figyelmet.
te egy szar nåci söpredek vagy råadåskent pedofil, na ezert ”fåjsz” geci!
Zsibuci
(
x5)
Nov 13, 2024 19:21:36
x5)
BJ5883857.
Megvan.
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 13, 2024 19:26:49
x39)
Kis esti szórakozás, így a jogsicsá és PÁVcsá fényében igazán ínycsiklandó.
Köszönet Tematikus E.-nek az archiválásért!
Jó szárakozást!
www.youtube.com/watch?v=sstIQxQfL6c
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Jó szárakozást!
www.youtube.com/watch?v=sstIQxQfL6c
Martin Looper King
Nov 13, 2024 19:38:57
Megvan.
Azok az ábrándos malac szemek. Nyami
Nov 13, 2024 19:38:57
Trottel
Nov 13, 2024 19:42:35
Kis esti szórakozás, így a jogsicsá és PÁVcsá fényében igazán ínycsiklandó.
Jó szárakozást!
Jó szárakozást!
Nov 13, 2024 19:42:35
Martin Looper King
Nov 13, 2024 19:48:18
Nem azért gyűlölünk Endre, mert "videós" vagy, esetleg mert trashceleb. Hanem azért, mert egy emberileg szemét, a legalja a létezésnek, elvtelen pedofil szarházi vagy, akit el kell taposni.
Melyik kolbász? Igen!
Nov 13, 2024 19:48:18
halászlé
(
x24)
Nov 13, 2024 19:49:31
x24)
ja...a nőverés is a műshor meg a jutu kedvéért volt...
Kötőjel
(
x12)
Nov 13, 2024 19:56:59
x12)
amúgy meg azt hiszed, hogy a többi retardot nem tartjuk az emberiség eltakarítandó szégyenének, tüdőcske?
ugyanúgy megvetjük a pszichopata markógergelyimrét, a nőverő, apák szégyene rgl-t (habár ő isten embere. tiltott számára a hazugság. megerősítette, hogy tajgit megbaszták a sitten.), a kislányát elhanyagoló, gyereknevelés helyett alkoholizáló trutymót és a többi agyhalottat.
te azért "fájsz" a társadalomnak, mert retard mivoltod mellett egy kárörvendő, rosszindulatú kis geci vagy, aki kislányokat taperol. pedofil féreg a sodi. nem mellesleg a fent felsorolt humanoid mocskok is kivetettek téged maguk közül. ennyit arról, hol is helyezkedsz el te a társadalomban.
egyébként már azelőtt adtál elég okot arra, hogy gyűlöljön az egész emberiség, mielőtt kiderült volna, hogy egy pedofil szörnyeteg vagy. de úgy látom feledékeny pedofil féreg sodi a sodi. a pedofil. a féreg. a sodi.
vérdíj target nr. 1
ugyanúgy megvetjük a pszichopata markógergelyimrét, a nőverő, apák szégyene rgl-t (habár ő isten embere. tiltott számára a hazugság. megerősítette, hogy tajgit megbaszták a sitten.), a kislányát elhanyagoló, gyereknevelés helyett alkoholizáló trutymót és a többi agyhalottat.
te azért "fájsz" a társadalomnak, mert retard mivoltod mellett egy kárörvendő, rosszindulatú kis geci vagy, aki kislányokat taperol. pedofil féreg a sodi. nem mellesleg a fent felsorolt humanoid mocskok is kivetettek téged maguk közül. ennyit arról, hol is helyezkedsz el te a társadalomban.
egyébként már azelőtt adtál elég okot arra, hogy gyűlöljön az egész emberiség, mielőtt kiderült volna, hogy egy pedofil szörnyeteg vagy. de úgy látom feledékeny pedofil féreg sodi a sodi. a pedofil. a féreg. a sodi.
halottpiton
(
x3)
Nov 13, 2024 19:58:04
x3)
Felfoghatatlan hogy ezt felvették valaha is programozónak.
Ezt én is így látom. Nem létezik, hogy bárhol, bármikor jól tudta volna magát előadni az interjúkon. Nyelveket korábban sem beszélt, az a német tudás, ami pedig megvan neki, az lófaszra sem elég, a dadogása, non verbális analfabéta vonásai szintén, szakmailag minden bizonnyal mindig egy nulla volt, úgyhogy a hr szégyene, hogy ezt a faszt bárki is felvette. Nem létezhet olyan épeszű ember aki ennek esélyt adott, főleg az utóbbi 1-2 évben. Úgyhogy nem is értem, hogy kaphatott lehetőséget nyáron.... Ez egy rejtély... Az egyetlen pont ameddig eljuthat, hogy az összehazudott CV - je miatt esetleg behívják, de utána elég ránézni, hogy abban a pillanatban utasítsák el.
JohnCramer
(
x1)
Nov 13, 2024 19:58:25
x1)
Most nem azért, az előbb volt alkalmam megvizsgálni a faszodat hogy a Duolingora verted ki Púp.
Jómagam perfekt magyar, szlovák és anyanyelvi romàn vagyok, angolból felsőfokú nyelvvizsgám van, ahogy olaszból is közép. Meg merem rizikózni, van olyan trolléga, aki nyelvtanárként is dolgozik. Látatlanba mondom. Te meg itt a németeddel flexelsz, amikor egy három szavas tőmondat is nehézségekbe ütközik neked, hogy hibátlan megfogalmazd.
Egyszerűen hihetetlen.
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Jómagam perfekt magyar, szlovák és anyanyelvi romàn vagyok, angolból felsőfokú nyelvvizsgám van, ahogy olaszból is közép. Meg merem rizikózni, van olyan trolléga, aki nyelvtanárként is dolgozik. Látatlanba mondom. Te meg itt a németeddel flexelsz, amikor egy három szavas tőmondat is nehézségekbe ütközik neked, hogy hibátlan megfogalmazd.
Egyszerűen hihetetlen.
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 13, 2024 20:07:29
x45)
Kiss Endre Farkas, viagrainfluenszer
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Tyodika
Nov 13, 2024 20:08:28
Jómagam perfekt magyar, szlovák és anyanyelvi romàn vagyok,
Mekfaty broni!
Nov 13, 2024 20:08:28
Trottel
Nov 13, 2024 20:09:06
Te meg itt a németeddel flexelsz, amikor egy három szavas tőmondat is nehézségekbe ütközik neked, hogy hibátlan megfogalmazd.
Egyszerűen hihetetlen.
Egyszerűen hihetetlen.
"-welche wurst?
-ja"
Nov 13, 2024 20:09:06
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 13, 2024 20:11:28
x45)
Ez egy duolingoszatír!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 13, 2024 20:19:45
x8)
"-welche wurst?
-ja"
-ja"
Dàsz iszt âjn viccz.
tyodika
Nov 13, 2024 20:33:42
Most nem azért, az előbb volt alkalmam megvizsgálni a faszodat hogy a Duolingora verted ki Púp.
Egyszerűen hihetetlen.
Egyszerűen hihetetlen.
Leszajom. Tranyód van? Majd akkor pofázzál, buta tjoll!
Nov 13, 2024 20:33:42
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 13, 2024 20:49:54
x13)
De pont én fájok neked?
HÁT A KURVA ANYÁD.
Igen-igen Endre, hát a kurva anyád!
Karib
(
x10)
Nov 13, 2024 20:50:39
x10)
Már az is igazságtalan, hogy egyáltalán életben vagy. De azzal talán megbékélne minden troll, ha nincstelen hajléktalanként nyomorognál valahol az utcán, és vedeléssel, elmebeteg magadban motyogással telnének a mindennapjaid.
A Török
Nov 13, 2024 20:50:46
- Ali
- Bartos
- Imola
- Laura
- Markó Gergő
- MC Isti
- Merci
- Schalk Matyi
- RGL
- Selim
De pont én fájok neked?
HÁT A KURVA ANYÁD.
- Ali
- Bartos
- Imola
- Laura
- Markó Gergő
- MC Isti
- Merci
- Schalk Matyi
- RGL
- Selim
De pont én fájok neked?
HÁT A KURVA ANYÁD.
A közszereplő fogalmával se nagyon vagy tisztában pedig egyszer már el lett neked magyarázva, ahogyan az is, hogy se nekem se más nevét a közelemben ne vedd nyilvánosan a szádra! Mi a tökömért kellett neked most is odatenned pár nevet a buzis kis felsorolásodba?!!
Nov 13, 2024 20:50:46
Kötőjel
(
x12)
Nov 13, 2024 20:52:35
x12)
legkomolyabb púpfenyítések. legkeményebb beszólások. minden játszik.
Ténfép
(
x5)
Nov 13, 2024 20:53:52
x5)
Púpos, látom nincs fent a Hafré-s video.
Le kellett venni, mert nem mindenki értette ott a fogyatékos faszságodat? "Mekfaty. Mekfaty. Le faty kamerázva."
És ráküldted a magánhadseregedet? Vagy a Dögevőét kérted kölcsön? Valahogy nem akartak annyian stalkolni meg tényfeltárni meg kirúgatni mint téged, mi, pedofil köcsögje?
Esetleg mindenki vele értett egyet? És ki lett a végén a szimpatikusabb, te púpos gyerekmolesztáló?
Vagy megint csicskultál, és magadtól vetted le? Ez is jó pont legyen, hogy végre leszophasd Hahó faszát? Ének, a nagy lenyomozós terved ugye nemigazán vált be, és duzzogtál a macskaól ganékupacának mélyén? Vagy most akár az emberfiókban, a nálad tehetségesebb albán utcaseprők között.
Igyunk egy sörtöt, he
Le kellett venni, mert nem mindenki értette ott a fogyatékos faszságodat? "Mekfaty. Mekfaty. Le faty kamerázva."
És ráküldted a magánhadseregedet? Vagy a Dögevőét kérted kölcsön? Valahogy nem akartak annyian stalkolni meg tényfeltárni meg kirúgatni mint téged, mi, pedofil köcsögje?
Esetleg mindenki vele értett egyet? És ki lett a végén a szimpatikusabb, te púpos gyerekmolesztáló?
Vagy megint csicskultál, és magadtól vetted le? Ez is jó pont legyen, hogy végre leszophasd Hahó faszát? Ének, a nagy lenyomozós terved ugye nemigazán vált be, és duzzogtál a macskaól ganékupacának mélyén? Vagy most akár az emberfiókban, a nálad tehetségesebb albán utcaseprők között.
Zsibuci
(
x5)
Nov 13, 2024 20:54:37
x5)
Ha tényleg te vagy a török, és nem szeretnéd összepedofilozni magad, akkor remélem nem okozna gondot, ha a teljes messenger beszélgetéseteket kiposztolnád ide.
koszos
(
x11)
Nov 13, 2024 20:54:54
x11)
ezzel nem mesz semmire, a fikas leszarja ezeket a nyivakolasokat,inkabb leakelj valamit,nah ar biztosan fog jonni valasz A közszereplő fogalmával se nagyon vagy tisztában pedig egyszer már el lett neked magyarázva, ahogyan az is, hogy se nekem se más nevét a közelemben ne vedd nyilvánosan a szádra! Mi a tökömért kellett neked most is odatenned pár nevet a buzis kis felsorolásodba?!!
-
Nov 13, 2024 20:55:16

Nov 13, 2024 20:55:16
sodika
Nov 13, 2024 20:56:08
Ilyen videós példákat még kihagytam, mint
- Fórizs Eszter
- Kaufmann tanár úr
- Borbély József kormányzó úr
Akik szintén nem járnak be 9-től 5-ig, de mégsem nyomorognak.
És akkor a 10-es példából a 8, aki nem nyomorog, máris ki van egészítve 10-re.
De, bakker, PONT ÉN fájok mindenkinek.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
- Fórizs Eszter
- Kaufmann tanár úr
Nov 13, 2024 20:56:08
Zsibuci
(
x5)
Nov 13, 2024 20:56:52
x5)
Csak utánad, pedofil szatir.
Trottel
Nov 13, 2024 20:56:55
- Fórizs Eszter
- Kaufmann tanár úr
- Fórizs Eszter
- Kaufmann tanár úr
Délután óta ezen kattogsz?
Mi talált be lelkecske? Indítsd a lájfszot, tényleg van mokesz?
Nov 13, 2024 20:56:55
Kötőjel
(
x12)
Nov 13, 2024 20:57:51
x12)
- Fórizs Eszter
- Kaufmann tanár úr
- Fórizs Eszter
- Kaufmann tanár úr
a sodi, itt van a török, és megparancsolta, hogy ne vedd a nevét a szádra.
ezt szeretem, fifikutya. annyira a társadalom alja vagy, hogy még a retardok is kivetnek maguk közül, és megtiltják, hogy megemlítsd őket. :))
Karib
(
x10)
Nov 13, 2024 20:58:20
x10)
Sneci, a pedofilokat nem tűrik meg maguk között a normális emberek. Ez most esett le? Te komolyan ennyire hülye vagy?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Nov 13, 2024 20:58:53
x2)

Napi látens buzi tartalom, mindenkinek aki szereti.
Mindenki másnak elnézést, te török fasz, te meg takarodj innen a picsába!
sodika
Nov 13, 2024 20:59:19
De nem tudok arról sem, hogy például Kiss Roland barátom, aki szintén sokat videózott velem, 9-től 5-ig járna be valahova, és nyomorogna.
És estig tudom folytatni a felsorolást, úgyhogy basszátok meg.
De pont én fájok.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
De pont én fájok.
Nov 13, 2024 20:59:19
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 13, 2024 21:00:03
x13)
Számtalan trollod megpróbált rajtad segíteni, mellé tanácsoltak dolgok is, de a felsőbbrendűségi érzeted miatt mindenkit hülyének nézel és csak te vagy helikopter.
Mindig van 1-1 olyan trollod, aki tanácsol dolgokat neked, hogy mit kellene tenned, annak ellenére is, hogy utál mint a szart.
Jót röhög rajtad, mert úgyis ellenkezőjét teszed, mert te mindent sokkal tudsz aztán jön a faszerdő.
Ennél már csak sokkal jobban fogsz fájni… és mi nevetünk.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 13, 2024 21:00:10
x13)
De nem tudok arról sem, hogy például Kiss Roland barátom, aki szintén sokat videózott velem, 9-től 5-ig járna be valahova, és nyomorogna.
Te mindig nyomorogsz, munka vagy segély, ugyanaz a szánalmas nyomorgást tudja csak asodi.
Kötőjel
(
x12)
Nov 13, 2024 21:00:14
x12)
miért gyűlöli mindenki a sodit?
A) pedofília, halottgyalázás, sheriff és sheriffné, szetey-montázs, rendőrlista, bosszúpornó propagálás, szülők kisemmizése, jótevő sírjának leszarása stb.
B) a sodi nem 9-től 5-ig jár dolgozni.
a sodi kredenc tüdőcske alkoholtól szétrohadt agyában csak a B) válasz lehet a helyes.
vérdíj target nr. 1
A) pedofília, halottgyalázás, sheriff és sheriffné, szetey-montázs, rendőrlista, bosszúpornó propagálás, szülők kisemmizése, jótevő sírjának leszarása stb.
B) a sodi nem 9-től 5-ig jár dolgozni.
a sodi kredenc tüdőcske alkoholtól szétrohadt agyában csak a B) válasz lehet a helyes.
Zsibuci
(
x5)
Nov 13, 2024 21:00:21
x5)
De pont én fájok.
De pont én fájok.
Ő a kurva anyja lakásában nyomorog seggbebaszva, ugrásra készülve.
Trottel
Nov 13, 2024 21:00:35
Kr0kogyél tanárúr aztán remek példa. Aki elmarta a saját lányát, az anyja hamvaira recskázik lolipornó nézés közben, nyaralni a járda szigetekre megy a Duna partra magában motyogni. De legalább nem nyomorog (honnan tudod?).
Tibike se nyomorog, ja. Csak néha le kell szopnia egy kallert hogy legyen tető a feje felett. Szép kilátások, irigyled púpom?
Tibike se nyomorog, ja. Csak néha le kell szopnia egy kallert hogy legyen tető a feje felett. Szép kilátások, irigyled púpom?
Nov 13, 2024 21:00:35
Kötőjel
(
x12)
Nov 13, 2024 21:00:43
x12)
De pont én fájok.
De pont én fájok.
pedofil geci vagy, azért fájsz. szerintem ez érthető.
stoki_kapuja
Nov 13, 2024 21:01:40
- Fórizs Eszter
- Kaufmann tanár úr
- Fórizs Eszter
- Kaufmann tanár úr
ELMEBETEG PÚPOS PEDOFIL GECI VAGY AZ FÁJ BAZDMEG!
Nov 13, 2024 21:01:40
Bubuka
(
x13)
Nov 13, 2024 21:02:27
x13)
De pont én fájok.
De pont én fájok.
Kiss Rolandot seggbe baszták és nővé tették a börtönben, ettől függetlenül nem tapogatott meg 13 éves kislányokat akikre azt mondta, hogy mivel tőgye van baszható is. Hihetetlen, de sosem leszel Kiss Roland szintjén már.
Kötőjel
(
x12)
Nov 13, 2024 21:02:51
x12)
a sodi, miért sorolod nekünk, normális embereknek, a különféle mentális zavarban szenvedő fogyatékosokat?
nekünk nem faszos fórizs, retardhüllő és egyéb elmebetegek a mérce, hahó!
normális példákat sorolj, akik nem fájnak nekünk, vagy kussolj örökre. na csá!
vérdíj target nr. 1
nekünk nem faszos fórizs, retardhüllő és egyéb elmebetegek a mérce, hahó!
normális példákat sorolj, akik nem fájnak nekünk, vagy kussolj örökre. na csá!
Ténfép
(
x5)
Nov 13, 2024 21:04:38
x5)
De pont én fájok.
De pont én fájok.
Szemét rohadék geci, te fájsz? :D
Ez nem ennyi. Higgyed el, "téve van azért", hogy lecsövesedve dögölj meg.
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 13, 2024 21:05:15
x13)
De pont én fájok.
Hamarosan remélhetőleg az orbit rágók helye is fájni fog.
A Török
- Fórizs Eszter
- Kaufmann tanár úr
- Fórizs Eszter
- Kaufmann tanár úr
Miért kéne valakinek 9-től 5-ig bejárnia, mikor Magyarországon 8-tól 4-ig dolgoznak az emberek, vagy 6-tól 2-ig?? Rossz az érved, meg rossz neveket hoztál fel, megmondtam ne vegyél senkit a szádra, mert forogni fogsz mint a kebab!!!
A többi élettelennek a fórumról pedig:
inkább az a retard aki az életét netes kommentelésekkel tölti olyan embernek, akit egyébként:
1. kurvára nem érdekli mit írtok.
2. valószínűleg fel se fogja
3. évek óta írkáltok ide, eredménytelenül
4. ezek ellenére még mindig toljátok a semmit
aztán mind ezután a retard szót inkább arra használnám, aki ennyi eredménytelenség után még mást akar retardozni, mert azt hiszi itt valami nagy dolgot csinál, amikor írkál meg győzköd egy olyan embert akinek el sem jut a nagy "megmondó bölcsességetek".
Többre menne a fórum ha ahányan vagytok összedobnátok egymásnak buszjegyre aztán lemennétek jászfaszomszállásra vagy hova azt elbontanátok a macskaólat például valami balesetveszélyre hivatkozva, biztos ügyvéd úr tud erre valami okosat kitalálni, amíg még a kamaránál van. :D
cucksodi
(
x3)
Nov 13, 2024 21:05:27
x3)
Most miért nyüszítesz fifi? Eddig a trollok nem voltak ártalmasak elvileg és csak max5en voltak. Nem értem? Mi a gond?
Évekig retardkodni meg kekeckedni volt eszed, amikor meg csattan az ostor jössz rinyálni?
Hát elmész te a picsába:)))))
puskapoj
Évekig retardkodni meg kekeckedni volt eszed, amikor meg csattan az ostor jössz rinyálni?
Hát elmész te a picsába:)))))
Darth Tibor
(
x7)
Nov 13, 2024 21:05:31
x7)
De pont én fájok.
De pont én fájok.
A felsoroltak közül hányan okirathamisító, segélycsalók?
Kötőjel
(
x12)
Nov 13, 2024 21:05:58
x12)
a sodi, egyetlen példát mondj az ismeretségi körödből, aki nem elmebeteg és/vagy bűnöző, és nem is fáj nekünk.
(nem fog menni)
vérdíj target nr. 1
(nem fog menni)
40_éves_junior
(
x6)
Nov 13, 2024 21:06:23
x6)
De pont én fájok.
Tisztázzuk, nem fájsz senkinek. Ezen a szinten jelentéktelen vagy. De az igazságérzetünket azt felpiszkálod, azért mert az összes pióca közül te vagy a legpatkányabb, legaljasabb, legalávalóbb. Következő kérdés?
KicsiNéző
(
x13)
Nov 13, 2024 21:07:54
x13)
- Fórizs Eszter
- Kaufmann tanár úr
- Fórizs Eszter
- Kaufmann tanár úr
Értem én, hogy most ezt a magyarázatot generálta a pajzs, de azért mélyen belül te is tudod, hogy nem azért utálunk, mert nem 9-től 5-ig dolgozol? (Ugyanitt LOL, mennyit is dolgoztál az utóbbi 2 évben?)
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 13, 2024 21:08:16
x3)
De pont én fájok.
De pont én fájok.
Ezért a stílusért duplán baszok ki anyáddal.
Ne aggódj, tudni fogja, hogy miattad húzzák faszra. miattad
-
Nov 13, 2024 21:08:54
miért kezdted el trollkodni a török egyesületét, pedofil? aztán ráfogod a trollokra? a török lakásába van bejegyezve amúgy? itt megy a pedofilsimogatás?
Török Kulturális Központ Egyesület
3300 Eger, II. Rákóczi Ferenc utca 52. II//6.
Török Kulturális Központ Egyesület
3300 Eger, II. Rákóczi Ferenc utca 52. II//6.
Nov 13, 2024 21:08:54
Kötőjel
(
x12)
Nov 13, 2024 21:09:42
x12)
amúgy ezt most figyelem.
kiss roland barátod?
tüdőcske, hát neked nincsenek barátaid. :)) tajgi is gyűlöl, mint a büdös szart. te büdös szar.
vérdíj target nr. 1
kiss roland barátod?
tüdőcske, hát neked nincsenek barátaid. :)) tajgi is gyűlöl, mint a büdös szart. te büdös szar.
-
Nov 13, 2024 21:10:16
kebappba nyársba ült seggfájás
Nov 13, 2024 21:10:16
141 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mert te pedofil vagy