Elmebeteg, gyernőtt beilleszkedésizavaros balek.
Hát így.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
"Én erre alkalmatlan vagyok
.."
Nem csak erre, te féreg! Sőt, van egyáltalán olyan dolog - a segélycsaláson kívül - , amire alkalmas faty?
"Aki képes a tibort mekphaszni, az mindenre képes."
(régi zen mondás)
"Baszót adok be a Gézára."
Elrettentő példának tökéletes.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Föleg. ha azzal lenne bemutatva, ahogy lángszóróval semlegesítik a pedofilt. Igy jár minden parazita, pedofil féreg felirattal.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Valamelyik retard lájvjában a minap én is olvastam, hogy sutyiban rendszeresen beszélnek egymással, de persze ez lehet dezinformáció is, ki tudja.
Spojtyosz ejősz fiatal stoki a stoki.
Ilyen natyon etyszejű esz.
Phaszás.
Ja, arra sem...
Nem akarnak inkább Indiába menni? Sokkal közelebb áll a szellemi és higiéniai szintjükhöz a mérgektől habzó Gangesz és a szeméthegyek a parton. A büdöset is jól bírja mindkettő, a múltkor pedig volt fent videó, hogy az indiai csapat valami háziállat vizeletét itta, mint "sört", ez még Stokinak is belefér a keretbe.
Meleg is van (Sodrák alapból imádja a rohadt meleget), wc-re is bárhol lehet menni, mert senkit sem érdekel (Tiborsznak nagy előny), sok cigány mindenfelé, ott is lesz Vahúr, Gammer, Fullfing, Lamantin. A rivónál sokkal erősebb anyagok mozognak közkézen.
Igaz a pedofilt ott is agyonverik, amikor első nap meglátják, hogy nagy örömködve figyeli a Gangeszben fürdő kiskorúakat...
„Miért ne adhatnám el? A részletet te fizeted” Klapka Tiborsz ars poeticája
Azért is írjuk itt sokan, hogy nem fog a transzvesztita Tenerifere menni. Sokkal fontosabb neki, hogy a lasszófaszt szopja, illetve, hogy folyamatos troll megfigyelés alatt legyen!
A köcsögje egyszer azt hazudja, hogy pontosan emlékszik mi történt, máskor azt, hogy semmire nem emlékszik.
Egyszer azt hazudja, hogy visszanézte és nem volt semmi görénység, most meg azt, hogy nem tudta visszanézni.
Igyunk egy sörtöt, he
Mindenki tudta. Hahó!

Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Végre beszélt Golda és a tranyóbaszó Gayza?
Ez shiker!
Akkor mostmár minden shinen van.
Pedig egyszerű. Keresi a 19-es számot és nyeméjtyi, hoty miért csak 18 és 20 van, hol a 19, ennyekh íty shemmi, de shemmi értyelme...
Ez még valahol nyáron volt amikor Gayza személyesen elment a macskaólhoz és Golda azzal fenyegette, hogy rendőröket fog hívni a dagadékra.
De ki a faszom az a "Merci"? Mert az elmebeteg önherélő buzi csöves neve Tibor.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Beszarnék, ha kiderülne, hogy dolgozik.
Itt hergelte tegnap délután, nincs itt meló.
Milyen meló lenne ? Képtelen bejárni bárhova is, nem tudja elrejteni az alkoholbetegségét. Ha meg is próbálna bármit , nem tudna koncentrálni a feladatra mert csak azon pörög a korcs agya mi van tibivel, vagy etkár fasza mennyire lehet barna.
Hergelget mert jelenleg még csöpög a segély, illetve kiderült maradt még a bittnerből 1000 euro.
KURVArangy
Aminek viszont volt éjtelme, ugye, a nagy értelmiségi jogász-fatász-flokker minőségi lájfjai, ilye értelmiségi címmel, mint "Extra Nagyot Hugyoztam Graz-ban".
Értelmiségi a Endre, okosan basztatja az ájfontot, sörttel a nyomorék kezében, he.
Igyunk egy sörtöt, he
Másrészt nyugodt, mert az új segélyke (legalábbis szerinte) alig lesz kevesebb, mint a mostani.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
A buzihengert igen is sèrülten vettem át.
Nem tudom amúgy , nem emlékszik a gyagya , az eladás előtt a Tibi szó szerint földhöz csapkodta ezt a szart :D
Az hogy nem tudta eladni normális áron másnap. :D
Kiss Farkas Farkas
Neki stereo kellett, nem egy ilyen proli 120k-s mono szar.. ennyi
aki nem hitelképes az nem ember
A halmazállapota, nem tudta meginni
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Súlytalan, eszköztelen balfasz vagy
De miért nincs munkád, ezt nem értjük itt több 100an, segíts nekünk megérteni
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Könyörgöm mond már el, ha tudtad, hogy a Gézának igaza van, akkor miért tetted fel?
Te is elmaradhatnál valahol bécs és púpszász között pedofil.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
Komplexebb, mint egy pár cipőfűző?
Hogy inkább teló kellett volna neki, a pedofil meg nem tudott kihozni toptelót, csak középkategóriást.
Nem elég a faszerdőben a fa(sz)? Kell még?
Lefordítom: a szulejmán meg a bálna megfenyegettek, hogy a szádba szarnak, ha nem akadsz le erről az ügyről.
Úgy érted, buta faty hozzá, te féreg?
Ki az a Bendi?
Ja bocs, be vagy baszva igaz?
Amúgy meg jól leírja az értelmi képességeidet azt hogy egy dagadt, dögevő, retkes cigány bármi formában is "komplex".
Ezt a szót érzelmes emberek a kvantumfizikára vagy a Fibonacci-sorra mondják.
Te legalja, álértelmiségi retardált.
Nem. Csak a konkrét ügyben kivételesen nehéz bárhova állni. :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A Rittenhouse flokkal mi lesz? Elsodikázva?
rájöttél, hogy mégis hazudik a csaló lamantin?
mesélj! :)
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Idióta fasz, akkor akár kussolhattál is volna, a picsaszád jártatása helyett.
Igyunk egy sörtöt, he
...főleg a foszladozó gilisztával.
azt tervezted, hogy a csaló lamantin pártjára állsz, csak sunka keresztül húzta a tervet?
jaj, szegény bűnözőmosdató pedofil a pedofil.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nehéz, mi? Mert ha az igazság oldalára állsz, faszra húz a török migráncs.
Brék Endi!
Nem kellenek nekem pénzügyek. Legyen meg a napi sör, menjen a Netflix és kész.
Egyébként is mindegy, hova áll, mert mindenképpen ő fog szopni.
Púpos gnóm, szerintem állj a Duna partának szélére, és onnan már csak egy lépés a Shiker.
Brék? Hol fannak?
Erről pofázz vagy takarodj innen a kurva anyádba!
- Mannás ügy
- PS ügy
- miért voltál Németországban?
- miért fogdostad egy 12 éves kislány melleit?
Púpos is, impotens is, ostoba is mint a fasz, önmagán kívül mindenki utálja mint a szart, és főleg azért, mert a zsodinak soha nem volt 1 kurva önálló gondolata se.
Igyunk egy sörtöt, he
Hogy ebből kb félmilla elmegy előfizetésekre meg sörtre, a maradék utazásra meg emberfiókra.
Jaj, ne. Tíz percen keresztül monologizálna azon, hogy ő nem akar egyik oldal mellé sem állni.
Inkább flokkoljon, azt könnyebb ignorálni.
Én nem szürkeegérkedem.
Segélyből tengődő bécsi alkoholista csöves vagyok.
Bocs.
De bakker, akkor is vehetne könyveket, vagy cd-ket, vagy ruhákat, vagy gyűjthetne képregényt, járhatna moziba, kiárndulhatna Bécs környékén, annyi mindent lehet csinálni, ami nem mejszigézalauja.
Igazából nincs is szükség rá, hogy kitegye a vágatlant, hiszen azzal, hogy nem teszi, beismeri a pedofíliáját. Mert a titkolózás azért van, mivel egyértelmű bizonyíték található a vágatlan videón.
Valaminek a nem megtétele is lehet bizonyító erejű a főszabály szerint.
Nem, csak túl elfoglalt vagyok ahhoz, hogy szellemes szófordulatokat eszeljek ki órákon keresztül a Bendivel szemben :D
Elfoglalt? El tudom képzelni:D A produktivitás előretolt helyőrsége vagy, vén alkoholista pedofil.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
soha életedben nem találtál ki semmi szellemeset
spricc spricc
Mert? Csikkezni mész? Kukázni? Ingyenkonyháról lopott kaját elcserélni sörtre? Retkes buzi
Igyunk egy sörtöt, he
mi a kurva anyáddal vagy elfoglalva? munkanélküli hajléktalan vagy, hahó
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
És ezt te milyen jog alapján teszed meg közszereplőként? :)
Ki az az Endre bácsi?
"Szellemes szófordulatok" na elmész a hód kurva anyádba
Macska vagyok, ments ki innen!
elfoglalnak a gondolataid amik tibi körül járnak ?
KURVArangy
Vissza kell vinni a sörösdobozokat.
Szellemes szófordulatok eddig se voltak, mert nincs hozzá kreativitásod, mert egy alkoholista pedofil vagy. Csak beszartál hogy megint púpon vernek, nem tán az anyádnál depóba helyezett 1000 EUR meglétének a nyilvánosságra kerülése miatt szartad össze magad?
nem erted, hogy egy elmebeteg zaklato miert csinal elmebeteg dolgokat? segitek, mert elmebeteg.
envagyokaz, nem ismersz meg?
Majd feltekeri 11-es fokozatra a 3KW-os olajkályhát, úgyis Golda fizeti a számlát, tehát az kvázi nincs. Tavaly is valami 120e forintot számláztak ki a kiválóan szigetelt putri fűtésére, szóval jó az irány.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Egyrészt semmi dolgod, mert egy ingyenélő hajléktalan csöves vagy. Másrészt, soha az életben nem voltál egyszer sem szellemes. Annyi közöd van a humorhoz, mint egy keresztény konzervatív hetero budai úrifiúhoz.
Egyrészt amúgy se tudsz olyat. Másrészt bendi remélem feljelenti a picsába amiért a nevét gyakorlod te pedofil féreg. Zárójel bezárva.
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
Szóval dolgozol?
Dehogynem, pld amikor a Swartz mama örökségét zsidó múzeumnak adományozta.
Faszom
Jaj, hogy nektek Tibivel mindig több dolgotok van, mint egy 8 órában dolgozó, 2 gyereket nevelő és háztartást fenntartó jól szitutált szegedi családapának :DDDDDD
Ki az az Endre bácsi?
56-os disszertálók
56-os dezertálók
56-os... őö disszidálók?!
Faszom
Már a chatgpthez is részeg vagy?
lépek ki mert hülyék vagytok
cucksodi
(
x3)
Nov 21, 2024 09:39:24
x3)
Legkomolyabb titkos szolgálati lekövetö megoldásokat kell bevetni egy csöves cigány férfi zaklatásához. 2024 Budapest
puskapoj
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 21, 2024 09:44:24
x39)
Én azt vagyok képtelen felfogni, hogyan képes google maps-szel a kezében egy egyenes utcában eltévedni. És képes rá.
Elmebeteg, gyernőtt beilleszkedésizavaros balek.
Hát így.
nemet mondtak
(
x4)
Nov 21, 2024 09:46:24
x4)
Stoki beismeri h alkalmatlan megtalani Tibit csepelen
voca.ro/17rlksIaI9Ee
voca.ro/17rlksIaI9Ee
.."
Nem csak erre, te féreg! Sőt, van egyáltalán olyan dolog - a segélycsaláson kívül - , amire alkalmas faty?
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 21, 2024 09:46:55
x1)
Én azt vagyok képtelen felfogni, hogyan képes google maps-szel a kezében egy egyenes utcában eltévedni. És képes rá.
"Aki képes a tibort mekphaszni, az mindenre képes."
(régi zen mondás)
Endre priusza
(
x11)
Nov 21, 2024 09:51:32
x11)
.."
.."
MaxPayne
(
x24)
Nov 21, 2024 10:07:46
x24)
Föleg. ha azzal lenne bemutatva, ahogy lángszóróval semlegesítik a pedofilt. Igy jár minden parazita, pedofil féreg felirattal.
Közös ismerős
Nov 21, 2024 10:15:20
Azt hallkan megjegyzem,hogy a Tranyó 19.-èn kedden,már pènzbeni segítséget kért Stokitol.
Megint próbálnak majd félrevezetni mindenkit,de ez most nem fog menni.
Nov 21, 2024 10:15:20
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 21, 2024 10:19:32
x1)
Azt hallkan megjegyzem,hogy a Tranyó 19.-èn kedden,már pènzbeni segítséget kért Stokitol.
Valamelyik retard lájvjában a minap én is olvastam, hogy sutyiban rendszeresen beszélnek egymással, de persze ez lehet dezinformáció is, ki tudja.
Tyodika
Nov 21, 2024 10:19:40
Autyóvaj kejj követynyi, mejty 20 éve aszty játtyam ety fijmpen.
Gyernőtt baromállat.
Azért kell autó, mert képtelen 300 métert sétálni. Fizikailag képtelen, mert beledöglik vagy elütteti magát, bagy pofára esik egy hirdető táblában.
Gyernőtt baromállat.
Azért kell autó, mert képtelen 300 métert sétálni. Fizikailag képtelen, mert beledöglik vagy elütteti magát, bagy pofára esik egy hirdető táblában.
Spojtyosz ejősz fiatal stoki a stoki.
Ilyen natyon etyszejű esz.
Nov 21, 2024 10:19:40
banshee
(
x24)
Nov 21, 2024 10:20:34
x24)
.."
.."
Phaszás.
Ja, arra sem...
Hurvinyek
Nov 21, 2024 10:20:50
Van egy sablon ötlet, mely szerint Tibi kirepül Tenerifére, utána a Gyagyás is. Utóbbi szokásosan mocsár részegen bemegy a tengerbe, ahol infarktust kap és meghal.
Olyan Rejtői/Örkény vége lenne ennek a tragikomédiának.
Még meglátjuk meglépjük-e.
Olyan Rejtői/Örkény vége lenne ennek a tragikomédiának.
Még meglátjuk meglépjük-e.
Nem akarnak inkább Indiába menni? Sokkal közelebb áll a szellemi és higiéniai szintjükhöz a mérgektől habzó Gangesz és a szeméthegyek a parton. A büdöset is jól bírja mindkettő, a múltkor pedig volt fent videó, hogy az indiai csapat valami háziállat vizeletét itta, mint "sört", ez még Stokinak is belefér a keretbe.
Meleg is van (Sodrák alapból imádja a rohadt meleget), wc-re is bárhol lehet menni, mert senkit sem érdekel (Tiborsznak nagy előny), sok cigány mindenfelé, ott is lesz Vahúr, Gammer, Fullfing, Lamantin. A rivónál sokkal erősebb anyagok mozognak közkézen.
Igaz a pedofilt ott is agyonverik, amikor első nap meglátják, hogy nagy örömködve figyeli a Gangeszben fürdő kiskorúakat...
Nov 21, 2024 10:20:50
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 21, 2024 10:24:48
x21)
Azért is írjuk itt sokan, hogy nem fog a transzvesztita Tenerifere menni. Sokkal fontosabb neki, hogy a lasszófaszt szopja, illetve, hogy folyamatos troll megfigyelés alatt legyen!
Közös ismerős
Nov 21, 2024 10:30:17
Amit Stoki kiderített a Demens nèniről akit Jutka ápol váltásban Tranyóval (remélem Tranyo olvasod)-ez csak 1 apróság
Heti konyhapènz 10.000 forint amiből a néninek főzni kell.
A néni pl a paprikás krumplit bele főzött csirke combbal eszi amin Jutka kiakadt.
Heti fizetès van és feketén dolgoznak a Tranyó ott tud aludni,pihenni a hatalmas lakásban.
Közben Jutka a raktárból elhoz tárgyakat amiket tartós élelmiszerre cserél csoportokban és a Mester utcai címre kell menni a cserét végrehajtani.
Stoki a Tranyó telszámát is szívesen adja : Yettel +3620 5651961
Így simizd a Pedot Tranyokám és ez még semmi.
Te nem tanulsz semmiből?
Heti konyhapènz 10.000 forint amiből a néninek főzni kell.
A néni pl a paprikás krumplit bele főzött csirke combbal eszi amin Jutka kiakadt.
Heti fizetès van és feketén dolgoznak a Tranyó ott tud aludni,pihenni a hatalmas lakásban.
Közben Jutka a raktárból elhoz tárgyakat amiket tartós élelmiszerre cserél csoportokban és a Mester utcai címre kell menni a cserét végrehajtani.
Stoki a Tranyó telszámát is szívesen adja : Yettel +3620 5651961
Így simizd a Pedot Tranyokám és ez még semmi.
Te nem tanulsz semmiből?
Nov 21, 2024 10:30:17
dogoljmegsodi
(
x5)
Nov 21, 2024 11:03:30
x5)
mi van gyagyás.
mindjárt jön az utolsó segély. aztán feleannyiból hogy fog kijönni az emberfiok meg a sör, ha még most is anyádtól kérsz kölcsön hó végén?
NEM FÉLSZ? nem borzongat az elvonás gondolata? nem kéne megölni magad? hm?
mindjárt jön az utolsó segély. aztán feleannyiból hogy fog kijönni az emberfiok meg a sör, ha még most is anyádtól kérsz kölcsön hó végén?
NEM FÉLSZ? nem borzongat az elvonás gondolata? nem kéne megölni magad? hm?
Ténfép
(
x5)
Nov 21, 2024 11:03:34
x5)
Az amúgy tök durva, hogy megpróbálta rávenni Zik Hejlt is, hogy szedje ki Tibiből, hogy mire emlékszik, mielőtt toxikológiára került volna. Nem az érdekelte, hogy mi történt, hanem hogy Tibi mire emlékszik. Továbbra is fenntartom, hogy ott valami nagy görénység volt.
A köcsögje egyszer azt hazudja, hogy pontosan emlékszik mi történt, máskor azt, hogy semmire nem emlékszik.
Egyszer azt hazudja, hogy visszanézte és nem volt semmi görénység, most meg azt, hogy nem tudta visszanézni.
Gabi1985
Nov 21, 2024 11:10:57
Tudtam én hogy merci jutkával van
Gabi
Nov 21, 2024 11:10:57
sörtötbontok
(
x8)
Nov 21, 2024 11:11:17
x8)
Endre, ezen a héten lesz buzimport? Mit hozol a Tibinek?
Ugye nemüres sörtös kézzel tervezel visszatérni a macskaól magányába?
Ugye nem
Sheldon
(
x2)
Nov 21, 2024 11:12:50
x2)
Mindenki tudta. Hahó!
HTC Vive
(
x2)
Nov 21, 2024 11:19:34
x2)

mondomkusskuss
(
x21)
Nov 21, 2024 11:24:28
x21)
Ahogy Gayza mondta egyszer a hód kurva anyádnak:
"Hogy basztak volna a falhoz, mikor megszületettél!"
-
Nov 21, 2024 12:21:38
Ahogy Gayza mondta egyszer a hód kurva anyádnak:
Ez shiker!
Nov 21, 2024 12:21:38
banshee
(
x24)
Nov 21, 2024 12:27:19
x24)
Pedig egyszerű. Keresi a 19-es számot és nyeméjtyi, hoty miért csak 18 és 20 van, hol a 19, ennyekh íty shemmi, de shemmi értyelme...
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 21, 2024 12:27:53
x21)
Ez shiker!
Ez shiker!
Ez még valahol nyáron volt amikor Gayza személyesen elment a macskaólhoz és Golda azzal fenyegette, hogy rendőröket fog hívni a dagadékra.
Zsibuci
(
x5)
Nov 21, 2024 12:28:59
x5)
De ki a faszom az a "Merci"? Mert az elmebeteg önherélő buzi csöves neve Tibor.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 21, 2024 12:30:41
x3)
Némi emelkedés látszik a követett profilok számában ma délelött, egyébként csend volt tiktik vonalon.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 21, 2024 12:34:10
x1)
Némi emelkedés látszik a követett profilok számában ma délelött, egyébként csend volt tiktik vonalon.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 21, 2024 12:43:38
x21)
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 21, 2024 12:45:36
x45)
Mikor jön a, helyzetet kiértékelős, fulladozós, tisztázós napi flokk?
mikedp
(
x9)
Nov 21, 2024 12:54:08
x9)
Milyen meló lenne ? Képtelen bejárni bárhova is, nem tudja elrejteni az alkoholbetegségét. Ha meg is próbálna bármit , nem tudna koncentrálni a feladatra mert csak azon pörög a korcs agya mi van tibivel, vagy etkár fasza mennyire lehet barna.
Hergelget mert jelenleg még csöpög a segély, illetve kiderült maradt még a bittnerből 1000 euro.
Ténfép
(
x5)
Nov 21, 2024 13:00:31
x5)
Aminek viszont volt éjtelme, ugye, a nagy értelmiségi jogász-fatász-flokker minőségi lájfjai, ilye értelmiségi címmel, mint "Extra Nagyot Hugyoztam Graz-ban".
Értelmiségi a Endre, okosan basztatja az ájfontot, sörttel a nyomorék kezében, he.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 21, 2024 13:23:51
x3)
Másrészt nyugodt, mert az új segélyke (legalábbis szerinte) alig lesz kevesebb, mint a mostani.
Púpp
(
x1)
Nov 21, 2024 13:24:34
x1)
Szeretnèm jelezni, hogy a púpos ismèt tèved.
Több pontban is.
A buzihengert ingyen kaptam, hogy megszabaduljon az akkori tulaja a másfèl kilós mono szartól.
Erre èn puszta keresztènyi jócselekedetkènt adtam kvázi ellenèrtèkkènt 20000-forintot, amit az arabok is adtak volna az èrtèktelen szarèrt.
Nekem jó relikvia.
A buzihenger nem lett eladva, kvázi ki lett baszva a kukába.
Púpp a púp hátán
Több pontban is.
A buzihengert ingyen kaptam, hogy megszabaduljon az akkori tulaja a másfèl kilós mono szartól.
Erre èn puszta keresztènyi jócselekedetkènt adtam kvázi ellenèrtèkkènt 20000-forintot, amit az arabok is adtak volna az èrtèktelen szarèrt.
Nekem jó relikvia.
A buzihenger nem lett eladva, kvázi ki lett baszva a kukába.
sírógörcs
(
x4)
Nov 21, 2024 13:26:00
x4)
Nem tudom amúgy , nem emlékszik a gyagya , az eladás előtt a Tibi szó szerint földhöz csapkodta ezt a szart :D
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 21, 2024 13:28:31
x1)
Miért nem örült a tibor a buzihengernek végül is? Erről lemaradtam. Mi volt vele a gondja?
Jutka műbarack
(
x5)
Nov 21, 2024 13:29:08
x5)
Miért nem örült a tibor a buzihengernek végül is? Erről lemaradtam. Mi volt vele a gondja?
Az hogy nem tudta eladni normális áron másnap. :D
halottpiton
(
x3)
Nov 21, 2024 13:29:29
x3)
Neki stereo kellett, nem egy ilyen proli 120k-s mono szar.. ennyi
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 21, 2024 13:29:40
x45)
A halmazállapota, nem tudta meginni
sodika
Nov 21, 2024 13:31:32
Hát, mára Bendis vlogot terveztem volna, de rájöttem, hogy az ügy még komplexebb, ezért egyelőre örülhet, ez elmarad :P
Nov 21, 2024 13:31:32
Bubuka
(
x13)
Nov 21, 2024 13:32:23
x13)
Hát, mára Bendis vlogot terveztem volna, de rájöttem, hogy az ügy még komplexebb, ezért egyelőre örülhet, ez elmarad :P
Súlytalan, eszköztelen balfasz vagy
Mattia Pascal
Nov 21, 2024 13:32:26
[quote=sodika]Hát, mára Bendis vlogot terveztem volna, de rájöttem, hogy az ügy még komplexebb, ezért egyelőre örülhet, ez elmarad
Kit érdekel?
Mattia Pascal
Kit érdekel?
Nov 21, 2024 13:32:26
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 21, 2024 13:33:13
x45)
De miért nincs munkád, ezt nem értjük itt több 100an, segíts nekünk megérteni
sírógörcs
(
x4)
Nov 21, 2024 13:33:41
x4)
Könyörgöm mond már el, ha tudtad, hogy a Gézának igaza van, akkor miért tetted fel?
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Nov 21, 2024 13:34:00
x1)
Te is elmaradhatnál valahol bécs és púpszász között pedofil.
Gabonatároló
(
x1)
Nov 21, 2024 13:34:01
x1)
Komplexebb, mint egy pár cipőfűző?
banshee
(
x24)
Nov 21, 2024 13:34:03
x24)
Hogy inkább teló kellett volna neki, a pedofil meg nem tudott kihozni toptelót, csak középkategóriást.
Sheldon
(
x2)
Nov 21, 2024 13:34:05
x2)
Nem elég a faszerdőben a fa(sz)? Kell még?
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 21, 2024 13:34:13
x45)
Kovács Márk Miskolc nem törleszt mert balek vagy
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 21, 2024 13:35:09
x1)
Lefordítom: a szulejmán meg a bálna megfenyegettek, hogy a szádba szarnak, ha nem akadsz le erről az ügyről.
nemet mondtak
(
x4)
Nov 21, 2024 13:35:31
x4)
Úgy érted, buta faty hozzá, te féreg?
Johann Hölzel
(
x1)
Nov 21, 2024 13:36:16
x1)
Ki az a Bendi?
Ja bocs, be vagy baszva igaz?
Amúgy meg jól leírja az értelmi képességeidet azt hogy egy dagadt, dögevő, retkes cigány bármi formában is "komplex".
Ezt a szót érzelmes emberek a kvantumfizikára vagy a Fibonacci-sorra mondják.
Te legalja, álértelmiségi retardált.
sodika
Nov 21, 2024 13:36:28
Nov 21, 2024 13:36:28
banshee
(
x24)
Nov 21, 2024 13:36:42
x24)
A Rittenhouse flokkal mi lesz? Elsodikázva?
Hahó
(
x136)
Nov 21, 2024 13:36:51
x136)
rájöttél, hogy mégis hazudik a csaló lamantin?
mesélj! :)
Ténfép
(
x5)
Nov 21, 2024 13:37:21
x5)
Idióta fasz, akkor akár kussolhattál is volna, a picsaszád jártatása helyett.
banshee
(
x24)
Nov 21, 2024 13:37:22
x24)
...főleg a foszladozó gilisztával.
Hahó
(
x136)
Nov 21, 2024 13:38:01
x136)
azt tervezted, hogy a csaló lamantin pártjára állsz, csak sunka keresztül húzta a tervet?
jaj, szegény bűnözőmosdató pedofil a pedofil.
Sheldon
(
x2)
Nov 21, 2024 13:38:55
x2)
Nehéz, mi? Mert ha az igazság oldalára állsz, faszra húz a török migráncs.
dogoljmegsodi
(
x5)
Nov 21, 2024 13:40:43
x5)
hogy lehet valakinek havo 800ezerbol ENNYIRE unalmas élete?
március óta ezt a fost hallgatjuk hogy igy a jauja amugy a geza. nem hiszem már el mikor lesz végre vége ennek, dögölj meg
március óta ezt a fost hallgatjuk hogy igy a jauja amugy a geza. nem hiszem már el mikor lesz végre vége ennek, dögölj meg
Bubuka
(
x13)
Nov 21, 2024 13:40:57
x13)
Egyedül vagy Endre. A világon senki sem áll melletted, mindenki lenéz és beléd törli a cipőjét. Érdekből megpörgetnek, aztán minden egyes alkalommal kurva nagyot koppansz a földön.
Neked ennyi jár. Se több, se kevesebb.
Neked ennyi jár. Se több, se kevesebb.
banshee
(
x24)
Nov 21, 2024 13:41:57
x24)
De miért kell valaki mellé állni astokinak?
Ő független, mint Svájc, nem?
Nyeméjtyem...
Nyeméjtyem...
Púpszászi Fosórém
Nov 21, 2024 13:42:40
Érdekből megpörgetnek, koppansz a földön.
Brék Endi!
Nov 21, 2024 13:42:40
Sheldon
(
x2)
Nov 21, 2024 13:43:26
x2)
De miért kell valaki mellé állni astokinak?
Nyeméjtyem...
Nyeméjtyem...
Egyébként is mindegy, hova áll, mert mindenképpen ő fog szopni.
Púpos gnóm, szerintem állj a Duna partának szélére, és onnan már csak egy lépés a Shiker.
Tyodika
Nov 21, 2024 13:43:35
Brék Endi!
Brék? Hol fannak?
Nov 21, 2024 13:43:35
Klohek
(
x12)
Nov 21, 2024 13:44:58
x12)
Akkor legyen flokk a 12 éves kislány molesztálásáról
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
LaCI
Nov 21, 2024 13:44:59
Nov 21, 2024 13:44:59
Klohek
(
x12)
Nov 21, 2024 13:45:37
x12)
Rakd ki a vágatlan videót, és utána ma többet ne gyere, te patkány
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 21, 2024 13:46:18
x21)
- Mannás ügy
- PS ügy
Ténfép
(
x5)
Nov 21, 2024 13:47:06
x5)
Púpos is, impotens is, ostoba is mint a fasz, önmagán kívül mindenki utálja mint a szart, és főleg azért, mert a zsodinak soha nem volt 1 kurva önálló gondolata se.
Hafré
(
x9)
Nov 21, 2024 13:47:22
x9)
Csütörtök van a kurva anyád november 21.-e. Normális ember ilyenkor haladást tervez a munkáival, hogy békésen telhessen a december te kibaszott söpredék.
lépek ki mert hülyék vagytok
banshee
(
x24)
Nov 21, 2024 13:48:25
x24)
Hogy ebből kb félmilla elmegy előfizetésekre meg sörtre, a maradék utazásra meg emberfiókra.
Bád Szpenszer
(
x1)
x1)
Rakd ki a vágatlan videót, és utána ma többet ne gyere, te patkány
Jaj, ne. Tíz percen keresztül monologizálna azon, hogy ő nem akar egyik oldal mellé sem állni.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 21, 2024 13:49:39
x21)
Inkább flokkoljon, azt könnyebb ignorálni.
stoki
Nov 21, 2024 13:49:57
Csütörtök van a kurva anyád november 21.-e. Normális ember ilyenkor haladást tervez a munkáival, hogy békésen telhessen a december te kibaszott söpredék.
Én nem szürkeegérkedem.
Segélyből tengődő bécsi alkoholista csöves vagyok.
Bocs.
Nov 21, 2024 13:49:57
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 21, 2024 13:51:07
x1)
De bakker, akkor is vehetne könyveket, vagy cd-ket, vagy ruhákat, vagy gyűjthetne képregényt, járhatna moziba, kiárndulhatna Bécs környékén, annyi mindent lehet csinálni, ami nem mejszigézalauja.
-
Nov 21, 2024 13:52:47
Endre!
Stalker 2-t megvettem már?
Vagy spórolsz a buzifürcsire?
Stalker 2-t megvettem már?
Vagy spórolsz a buzifürcsire?
Nov 21, 2024 13:52:47
linziasztal01
(
x77)
Nov 21, 2024 13:53:57
x77)
Anyádnak add vissza a pészt'!!!
Sheldon
(
x2)
Nov 21, 2024 13:54:00
x2)
- Mannás ügy
- PS ügy
- Mannás ügy
- PS ügy
Igazából nincs is szükség rá, hogy kitegye a vágatlant, hiszen azzal, hogy nem teszi, beismeri a pedofíliáját. Mert a titkolózás azért van, mivel egyértelmű bizonyíték található a vágatlan videón.
Valaminek a nem megtétele is lehet bizonyító erejű a főszabály szerint.
sodika
Nov 21, 2024 13:54:35
Nem, csak túl elfoglalt vagyok ahhoz, hogy szellemes szófordulatokat eszeljek ki órákon keresztül a Bendivel szemben :D
Nov 21, 2024 13:54:35
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 21, 2024 13:55:38
x13)
Elfoglalt? El tudom képzelni:D A produktivitás előretolt helyőrsége vagy, vén alkoholista pedofil.
ebcont beforr
Nov 21, 2024 13:55:43
túl elfoglalt vagyok ahhoz, hogy szellemes szófordulatokat eszeljek ki
Nov 21, 2024 13:55:43
koriander
Nov 21, 2024 13:55:45
A konkrét ügy amibe bele kéne állnod az, hogy hogyan ne fagyj meg a télen, illetve, hogy hozd rendbe az életedet, ha lehetséges egyáltalán. De ezek az apróságok úgy látom egyáltalán nem érik el az ingerküszöbödet.Nov 21, 2024 13:55:45
Ténfép
(
x5)
Nov 21, 2024 13:55:51
x5)
Nem, csak túl elfoglalt vagyok ahhoz,
Mert? Csikkezni mész? Kukázni? Ingyenkonyháról lopott kaját elcserélni sörtre? Retkes buzi
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 21, 2024 13:55:54
x13)
mi a kurva anyáddal vagy elfoglalva? munkanélküli hajléktalan vagy, hahó
nmthrwwy420
(
x12)
Nov 21, 2024 13:55:57
x12)
És ezt te milyen jog alapján teszed meg közszereplőként? :)
Madzsga
Nov 21, 2024 13:55:58
"Szellemes szófordulatok" na elmész a hód kurva anyádba
Nov 21, 2024 13:55:58
Ilyen nincs
(
x4)
Nov 21, 2024 13:56:12
x4)
Túl elfoglalt vagy? Ügyeket intézel már megint magad ellen?
Börtön lesz a vége...
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Börtön lesz a vége...
mikedp
(
x9)
Nov 21, 2024 13:56:24
x9)
elfoglalnak a gondolataid amik tibi körül járnak ?
Gabonatároló
(
x1)
Nov 21, 2024 13:56:28
x1)
Nem, csak túl elfoglalt vagyok...
Vissza kell vinni a sörösdobozokat.
40_éves_junior
(
x6)
Nov 21, 2024 13:56:35
x6)
Szellemes szófordulatok eddig se voltak, mert nincs hozzá kreativitásod, mert egy alkoholista pedofil vagy. Csak beszartál hogy megint púpon vernek, nem tán az anyádnál depóba helyezett 1000 EUR meglétének a nyilvánosságra kerülése miatt szartad össze magad?
envagyokaz
(
x1)
Nov 21, 2024 13:56:43
x1)
nem erted, hogy egy elmebeteg zaklato miert csinal elmebeteg dolgokat? segitek, mert elmebeteg.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 21, 2024 13:57:01
x13)
A konkrét ügy amibe bele kéne állnod az, hogy hogyan ne fagyj meg a télen,
Majd feltekeri 11-es fokozatra a 3KW-os olajkályhát, úgyis Golda fizeti a számlát, tehát az kvázi nincs. Tavaly is valami 120e forintot számláztak ki a kiválóan szigetelt putri fűtésére, szóval jó az irány.
Sheldon
(
x2)
Nov 21, 2024 13:57:31
x2)
Egyrészt semmi dolgod, mert egy ingyenélő hajléktalan csöves vagy. Másrészt, soha az életben nem voltál egyszer sem szellemes. Annyi közöd van a humorhoz, mint egy keresztény konzervatív hetero budai úrifiúhoz.
Trottel
Nov 21, 2024 13:57:55
Egyrészt amúgy se tudsz olyat. Másrészt bendi remélem feljelenti a picsába amiért a nevét gyakorlod te pedofil féreg. Zárójel bezárva.
Nov 21, 2024 13:57:55
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 21, 2024 13:58:24
x1)
Szóval dolgozol?
kramalon
(
x8)
Nov 21, 2024 13:58:25
x8)
Dehogynem, pld amikor a Swartz mama örökségét zsidó múzeumnak adományozta.
Szellemes szófordulatokat
Nov 21, 2024 13:59:03
Gázai piramisok
Született nő
Nem feltétlenül nem
Egészen hihetetlen
Született nő
Nem feltétlenül nem
Egészen hihetetlen
Nov 21, 2024 13:59:03
nmthrwwy420
(
x12)
Nov 21, 2024 13:59:47
x12)
Nem, csak túl elfoglalt vagyok ahhoz
Jaj, hogy nektek Tibivel mindig több dolgotok van, mint egy 8 órában dolgozó, 2 gyereket nevelő és háztartást fenntartó jól szitutált szegedi családapának :DDDDDD
kramalon
(
x8)
Nov 21, 2024 14:00:28
x8)
Gázai piramisok
Született nő
Nem feltétlenül nem
Egészen hihetetlen
Született nő
Nem feltétlenül nem
Egészen hihetetlen
56-os disszertálók
56-os dezertálók
56-os... őö disszidálók?!
Hafré
(
x9)
Nov 21, 2024 14:01:35
x9)
Már a chatgpthez is részeg vagy?
161 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Gyernőtt baromállat.