A töketlen, a török, a várőr úr, meg a hímnő.
Chronicles of the dead donkey dick.
Looper - A jövő gyilkosa
Ebben eddig lehetett eljutni.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ha a fórumot: Soha többet nem írok ide
Ha a snecológiai tanszéket: Na meló, csá.
Ha gyagyás életét: Jövő héten
Ha a trollokat: Zsidók vagytok.
Ha a mellékretardológiát: Az más.
Ha a trash leágazást: * ásít *
Ha hahó: Hahó!
Minden itt van,nem kell feltalálni a spanyolviaszt.
nov 14 óta már megfordult a duna is...
Lamantin, csak hogy tudd: aki már az elején is elvert, az idővel csak rosszabb lesz. Finomat kotyvasztottál magadnak :D
Hagyjuk már, melyik "szerelménél" maradt 2 hétnél tovább? Viktorsz, Kammer, Trutymó... Mind mind rövidtávú volt. Bezzeg a tranyós kooperáció!
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
Nem mindenki boldog,teljesen jogosan,hogy a fórumot is bele kell rángatni ebbe.
Imádlak, NSZKSZ :)
Ezeknèl a lamantintól érkezett info infoknál miért van zsigeri érzésem, hogy a buta zsíros kurva küldi magànak ès azt rakja ide fel…. Annyira érdekes, hogy e-mailben kommunikàl mindig. És mindig első kèzből itt az infó róla.
"...valódi fehér ember, mint például én..."
Minimum 25% zsidó vagy, a másik 75% meg csak szimplán egy fehér cigány bűnöző.
Ettől mindig agyfaszt kapok, ha bárki, de persze leggyakrabban a buzi recskás előszedi.
Miért ne lehetne egy zsidó fehér?
És ha fifi fehér akkor mi van?
Ez erény? Amit elvitatva megfosztjuk valamitől?
Ez a fasszopó is azt hiszi, hogy az:
tudja legbelül, hogy minden területén alulmúlja a társadalom legeslegalját, de azért a végén mindig elsüti a Will Smith vicc végét: "... de legalább fehér."
Én speciel szarok rá.
Tűzrevaló szégyen az egész pereputty goldahóddal, idősb csövesfütyinyalogató buzi kissendrejancsibácsival, mindenkivel. Ezen az a tény sem változtatna ha az őseik Pápua Új-Guineából származtak volna.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Nem is kérdés. Szerintem azért erőlteti a nőverős vonalat, mert arról nincs közvetlen bizonyíték. Viszont a kábszizásról van, ergo a drogos vonalat kell nyomni erősebben.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Stoki esetében nem az a kérdés, hogy fehér-e vagy hogy zsidó, hanem hogy egyáltalán miféle homunkulusz létforma. Mert hogy nem Homo sapiens, az holtbiztos.
Don't worry!
Ez mar tegnapelott megtortent a rendorseg fele! :)
Trio terminátor
Jutka visszatér
Linzi Lohan
Elektrokissker
Unboxing the nothing
Golda retriever
Löttyedt, szőrös pitonsz
oké, csak én nem a rendőrségről írtam, hanem a végrehajtóról. de lesznek még ott meglepetések.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Sry jogos en a rendorseget tajekoztattam, mivel ugy tudom a szegedi alberlet miatt keresik, igy a foberlor es rendorseget is tsjekoztattam az uj tartozkodasi helyerol kaputelefonostul mindenestul (nszksz)
A vegrehajto is folyamatban van, az eddigi alberleteire is kiszalltak mindig.
Egy ilyen milliomos, kozmopolita szenyor felhőéneknek minimum ilyen luxus körülményekre van szüksége.
Irigy vagy?
Vasarnap pont ilyenekkel foglalkozol majd te is te krateres arcu szhar. Tok nyilvanvalo hogy semmit se teszel mert a mai napig szerelmes vagy a kurvadba, ugyanugy uldozod mint a sodi a tibort.
Ez egy elmebeteg, semmi meglepő nincs benn. Inkább az a csoda baribaszó szakmunkás Ahmed még nem röptette az Orbit rágókat.
dehát ez a legjobb az egészben. a trollok pár költséges nap kivételével távol tudták tartani tőle tibort egész évben, hogy ettől szomcsy legyen.
én ilyenkor ünneplem a shikert.
szívesen segítek a behajtásban, goldageci!
ezen kurva jót nevettem. pedofil, a párkapcsolati szakértő.
nyilván a török pondró kitapasztalja, hogy a verés és a nemi erőszak után kivághat-e a lamantin zsírjából is, hogy azon főzze a birkát. eddig csak tapogatózott. ha sok lenne, akkor marad a sima verésnél.
szerintem kurva jó, hogy a pedofil feléli golda pénzét is. egyszer csak oda fognak jutni, hogy golda kénytelen lesz a szomszéd marikától kérni 50 ezret hó végéig.
Nekem csak az az aggályom van, hogy a vén kurva valami nagyobb dugilóvén kotlik és ez a Gyagyásnak játszik ameddig fel nem dobja a talpát.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Pontosan úgy néz ki, mint egy elbaszott Moai
Macska vagyok, ments ki innen!
A putri állapotából ítélve szerintem van lusta és igénytelen a vén kurva, hogy legalább valami kis suzukija legyen.
Ha valóban lennének nagyobb pénzek, nem sajnált volna 150.000 forintot egy ócska csotrogányra amivel járkálhat.
az a szerencse, hogy a világ összes pénze sem húzná ki a púpost a szarból, cserébe féreg goldának is szarabb lesz az utolsó pár éve.
puskapoj
az egyetlen dugilóvé a bittner morzsái lehetnek. de ilyen 500-700 eur csak.
Ezt hívják rasszizmusnak. Mert olyan stoki astoki.
2022es pédia sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2022
Halott Tvod linkekre pedig vlog.sodikereso.info
Az a korlát örökmécsesért kiált.
TYODIKA: BÉÉÉÉCSBEN, BAZD MEG, BÉÉÉÉÉCSBEN!!! KURVA AMS, KURVA TROLLOK, KURVA LABANCOK! BÉÉCSBEN VAGYOK, BASSZÁTOK MEG! BÉÉÉCSBEN!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nekünk jó nézni, de a vicces színűek a börtönben már nem feltétlenül nem fogják orrbabaszni a loop-jai miatt.
Bocs jogos rosszul mondtam tegnap tortent, de ma-most meg kiegeszitettem plusz infokkal.
idézzük meg Kovi Trollégát!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Úgy érzem hogy ez a vonal nem lett jól felderítve. Vagy azt is mondhatnám hogy el lett sodikázva.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
igen, erre nagyon kellene pár ügyintéző troll, aki elkezdi az infogyűjtést a követeléskezelő cégek felé.
bár a targobanknak van saját workout részlege. a linkedinen találtam ott dolgozó embert.
Oddsos troll? Szerintem Tibike kurvára nem fog kimenni.
Jó lenne, ha még idén jönne valami komolyabb egészségügyi krach. Esetleg egy májelégtelenség, vagy egy kilyukadt gyomor vicces lenne karácsonyra.
Na tejhabosítás, csá.
Attól még megünnepelhetnék Tibivel ketten.
Ja hogy a kaffcsolatnak vége?
Szomcsy...
Hanem Tibié
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 19, 2024 13:38:44
x16)
Többen írják,hogy meg lehetne majd filmesíteni a snecològiát. Mi lehetne a címe?
A töketlen, a török, a várőr úr, meg a hímnő.
SzárazVekni
Nov 19, 2024 13:39:43
Többen írják,hogy meg lehetne majd filmesíteni a snecològiát. Mi lehetne a címe?
Chronicles of the dead donkey dick.
Nov 19, 2024 13:39:43
molos troll
(
x2)
Nov 19, 2024 13:40:46
x2)
Looper - A jövő gyilkosa
ascites
(
x57)
Nov 19, 2024 13:42:40
x57)
Szerintem egyébként mindent a lamantinnak "köszönhetünk". Beköltözött Selimkéhez, azt hitte, majd hetente egyszer letudja a nyomorultat, de az már az első héten elverte. Ahelyett, hogy elköltözött volna, kifundálta, hogy összesodikázza a bántalmazóját, így összekötötte őket tudván, hogy a töröknek bejön a lasszófasz, a korccsal meg jönnek a trollok. Hogy biztosra menjen, még néhány kommentet is bedobott, hogy szítogassa a tüzet.
De szokás szerint ő maga nem járt jól: továbbra is veri a janicsár és még frusztáltabb a figyelem miatt.
Lamantin, csak hogy tudd: aki már az elején is elvert, az idővel csak rosszabb lesz. Finomat kotyvasztottál magadnak :D
De szokás szerint ő maga nem járt jól: továbbra is veri a janicsár és még frusztáltabb a figyelem miatt.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 19, 2024 13:50:03
x13)
Ebben eddig lehetett eljutni.
-
Nov 19, 2024 13:51:26
Attól függ melyik részét.Ha a fórumot: Soha többet nem írok ide
Ha a snecológiai tanszéket: Na meló, csá.
Ha gyagyás életét: Jövő héten
Ha a trollokat: Zsidók vagytok.
Ha a mellékretardológiát: Az más.
Ha a trash leágazást: * ásít *
Ha hahó: Hahó!
Minden itt van,nem kell feltalálni a spanyolviaszt.
Nov 19, 2024 13:51:26
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 19, 2024 13:54:01
x17)
Jöttünk,gyaláztuk,a faszszopó kurva anyjába visszatennénk.
Punszisza a lekjopp!
-
Nov 19, 2024 13:56:28
A török attól tart, hogy a renoméját teszi tönkre ez a nőverés, ezt kell ütni.

Nov 19, 2024 13:56:28
sírógörcs
(
x4)
Nov 19, 2024 14:00:16
x4)
nov 14 óta már megfordult a duna is...
-
Nov 19, 2024 14:11:16
Hajnali ügyeletes, feltudnád tölteni ezt a 2021-es lájfszot?
2021.11.06:
Céges pénzen elszámolva elutazott Szombaton Bécsbe a hajléktlana RGL hintójához, ahol 4 órán keresztül RGL szopatta sodit live-ban.
Arról is beszélt, hogy Boda Robert-nek hívták Tajgi cellatársát, és Forizs is azt állítja, hogy a seggbekúrták.
Tajgi megjelenta a kommentfalon.
Céges pénzen elszámolva elutazott Szombaton Bécsbe a hajléktlana RGL hintójához, ahol 4 órán keresztül RGL szopatta sodit live-ban.
Arról is beszélt, hogy Boda Robert-nek hívták Tajgi cellatársát, és Forizs is azt állítja, hogy a seggbekúrták.
Tajgi megjelenta a kommentfalon.
Nov 19, 2024 14:11:16
Trottel
Nov 19, 2024 14:11:57
Hagyjuk már, melyik "szerelménél" maradt 2 hétnél tovább? Viktorsz, Kammer, Trutymó... Mind mind rövidtávú volt. Bezzeg a tranyós kooperáció!
Nov 19, 2024 14:11:57
-
Nov 19, 2024 14:13:14
Mi másról beszéljünk?
A korcs magába roskadva vakarja a tökeit az emberfiókban és retteg a valami miatt, ami még a hergeléstől is elvette a kedvét.
Selimkét golyófogónak tartja ő is, meg a lamantin is, az meg annyira ostoba, hogy szívesen odatartja a másik orcáját is. Néha be kell indítani a katyusát, hogy a többi retard is lássa, hogy ilyen is van.
Hagyjuk már a bullshitet.Lamantin szólt gézának és leszervezte mellé a korcsot.Mert a vártnál nehezebben tudja lehúzni az új áldozatát.Erről szól a sztori.A korcs magába roskadva vakarja a tökeit az emberfiókban és retteg a valami miatt, ami még a hergeléstől is elvette a kedvét.
Selimkét golyófogónak tartja ő is, meg a lamantin is, az meg annyira ostoba, hogy szívesen odatartja a másik orcáját is. Néha be kell indítani a katyusát, hogy a többi retard is lássa, hogy ilyen is van.
Nem mindenki boldog,teljesen jogosan,hogy a fórumot is bele kell rángatni ebbe.
Nov 19, 2024 14:13:14
Hajnali Ügyeletes
Nov 19, 2024 15:03:42
Hajnali ügyeletes, feltudnád tölteni ezt a 2021-es lájfszot?
Nov 19, 2024 15:03:42
SyntaxError
(
x24)
Nov 19, 2024 15:18:40
x24)
Endre, a mai Mario live előtt azért írjál majd a be a fórumra, hogy tudjuk mikor kezdődik. Legalább egy fél órával.
Többen kérik!
Többen kérik!
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Nov 19, 2024 15:19:55
x2)
Anyádnak mit veszel az ünnepekre?
Puncicája van a cicának.
Skynetsodi
(
x2)
Nov 19, 2024 15:22:04
x2)
Remélem kurva hideg telünk lesz és megfagysz valahol két állás interjú között a padon, te rossz buzi.
Nekem se könnyű
Gabonatároló
(
x1)
Nov 19, 2024 15:23:12
x1)
Anyádnak mit veszel az ünnepekre?
hitelboy1
(
x2)
Nov 19, 2024 15:34:54
x2)
Imádlak, NSZKSZ :)
+
Nov 19, 2024 15:35:26
Ezeknèl a lamantintól érkezett info infoknál miért van zsigeri érzésem, hogy a buta zsíros kurva küldi magànak ès azt rakja ide fel…. Annyira érdekes, hogy e-mailben kommunikàl mindig. És mindig első kèzből itt az infó róla.
Nov 19, 2024 15:35:26
D_Dezső
(
x29)
Nov 19, 2024 16:08:31
x29)
Szóval ha jól értem most a török játssza el az "ügyvédeket reggeliző" wannabe jogászt.
Ezek olyan jól szoktak elsülni :)
Porksnak, Krokkónak, a Gyagyásnak is annyira bejött, hogy ügyféteset' játszik :)
Ezek olyan jól szoktak elsülni :)
Porksnak, Krokkónak, a Gyagyásnak is annyira bejött, hogy ügyféteset' játszik :)
Galla Miklós
Nov 19, 2024 16:16:38
A Sodi túl komolyan vette a kormány propagandát a keleti nyitásról, èrtik, keleti nyitás.
Nov 19, 2024 16:16:38
horgász
(
x10)
Nov 19, 2024 16:27:06
x10)
"...valódi fehér ember, mint például én..."
Minimum 25% zsidó vagy, a másik 75% meg csak szimplán egy fehér cigány bűnöző.
Ettől mindig agyfaszt kapok, ha bárki, de persze leggyakrabban a buzi recskás előszedi.
tudja legbelül, hogy minden területén alulmúlja a társadalom legeslegalját, de azért a végén mindig elsüti a Will Smith vicc végét: "... de legalább fehér."
Én speciel szarok rá.
Tűzrevaló szégyen az egész pereputty goldahóddal, idősb csövesfütyinyalogató buzi kissendrejancsibácsival, mindenkivel. Ezen az a tény sem változtatna ha az őseik Pápua Új-Guineából származtak volna.
Zsibuci
(
x5)
Nov 19, 2024 16:27:16
x5)
Nem is kérdés. Szerintem azért erőlteti a nőverős vonalat, mert arról nincs közvetlen bizonyíték. Viszont a kábszizásról van, ergo a drogos vonalat kell nyomni erősebben.
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 19, 2024 16:38:46
x45)
Dugd a faszod egy airfyerbe
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
mikedp
(
x9)
Nov 19, 2024 16:45:48
x9)
Micsoda loopok mehetnek lamantinnak, a töröknek , és fenyegetőzések gayzának.
Közben készül gondolom a flokk hiszen össze kell foglalni a történéseket gyerekek.
KURVArangy
Közben készül gondolom a flokk hiszen össze kell foglalni a történéseket gyerekek.
Sheldon
(
x2)
Nov 19, 2024 16:46:12
x2)
Én speciel szarok rá.
Én speciel szarok rá.
Stoki esetében nem az a kérdés, hogy fehér-e vagy hogy zsidó, hanem hogy egyáltalán miféle homunkulusz létforma. Mert hogy nem Homo sapiens, az holtbiztos.
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 19, 2024 16:47:28
x45)
Egyébként nem értem a tanszéki össz meglepődést a Golda Meir Hód kurva raklap kapun.
A hódokról közismert, hogy fával barikádozzák el magukat
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
A hódokról közismert, hogy fával barikádozzák el magukat
viktorsz
Nov 19, 2024 16:57:45
olvassátok ezt viktorsz és a többi lamantin hitelező? dupla annyit annyit követel a lamantin a volt főbérlőjétől, mint a főbérlő tőle. ez jó hír nektek, mert ha megítélik, akkor kérhetitek a végrehajtást erre a követelésre.
javaslom továbbá akinek végrehajtási eljárása van a lamantin ellen, az jelentse be a végrehajtónak a lamantin új tartózkodási helyeként a török lakását, hiszen ott tartózkodik, élettársi vagyonközösségben élnek, aztán menjen a helyszíni ingófoglalás. jelezzétek a végrehajtónak, hogy ott akartok lenni személyesen a végrehajtási cselekménynél.
csak úgy jóból mondom, hogy lefoglalható a háziállat is, és a ruhák is, ennyi kivétellel: a szükséges ruházati cikk, felsőruházatból 3 felsőruha, 1 télikabát, 1 felöltő, 3 pár lábbeli. ami ezen felül van azt viszi a végrehajtó.
amúgy én is veszek követelést, úgy tudom több hitelező van aki szívesen eladná.:)
javaslom továbbá akinek végrehajtási eljárása van a lamantin ellen, az jelentse be a végrehajtónak a lamantin új tartózkodási helyeként a török lakását, hiszen ott tartózkodik, élettársi vagyonközösségben élnek, aztán menjen a helyszíni ingófoglalás. jelezzétek a végrehajtónak, hogy ott akartok lenni személyesen a végrehajtási cselekménynél.
csak úgy jóból mondom, hogy lefoglalható a háziállat is, és a ruhák is, ennyi kivétellel: a szükséges ruházati cikk, felsőruházatból 3 felsőruha, 1 télikabát, 1 felöltő, 3 pár lábbeli. ami ezen felül van azt viszi a végrehajtó.
amúgy én is veszek követelést, úgy tudom több hitelező van aki szívesen eladná.:)
Don't worry!
Nov 19, 2024 16:57:45
Blaha Lujza
Nov 19, 2024 17:02:22
Trio terminátor
Jutka visszatér
Linzi Lohan
Elektrokissker
Unboxing the nothing
Golda retriever
Löttyedt, szőrös pitonsz
Nov 19, 2024 17:02:22
Hahó
(
x136)
Nov 19, 2024 17:02:44
x136)
Don't worry!
oké, csak én nem a rendőrségről írtam, hanem a végrehajtóról. de lesznek még ott meglepetések.
sörtötbontok
(
x8)
Nov 19, 2024 17:05:30
x8)
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 19, 2024 17:06:20
x23)
A retardált faszkalap tudjátok hol veszi fel a flokkjait, meg hol beszélget például az egri hülyékkel? Lásd 1 héttel ezelőtti 40 perces videós beszélgetés az utóbbiakkal. És akkor valószínűleg ide is innen szokott írogatni. Nem a közös használatú helyiségekbe pl társalgó, hanem kint a szobák előtti folyosón. Itt.

Itt ül az elmebeteg és innen osztja az észt másoknak! Ez pedig úgy derül ki egyértelműen, hogy ha megnézzük a tegnapi flokkot 2:44-nél, mikor eldől a telefon, akkor pontosan látszanak a festmények a falon és a virág is az asztalon, akárcsak a fenti képen. Erre mondta azt nem rég, hogy este 10-ig akár a tévét is bömböltethetné ott ha akarná. És ezért fizet 7730 forintot (19 euró) naponta, a napi 66 eurós segélyből. :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.

Itt ül az elmebeteg és innen osztja az észt másoknak! Ez pedig úgy derül ki egyértelműen, hogy ha megnézzük a tegnapi flokkot 2:44-nél, mikor eldől a telefon, akkor pontosan látszanak a festmények a falon és a virág is az asztalon, akárcsak a fenti képen. Erre mondta azt nem rég, hogy este 10-ig akár a tévét is bömböltethetné ott ha akarná. És ezért fizet 7730 forintot (19 euró) naponta, a napi 66 eurós segélyből. :)
viktorsz
Nov 19, 2024 17:06:50
Sry jogos en a rendorseget tajekoztattam, mivel ugy tudom a szegedi alberlet miatt keresik, igy a foberlor es rendorseget is tsjekoztattam az uj tartozkodasi helyerol kaputelefonostul mindenestul (nszksz)
A vegrehajto is folyamatban van, az eddigi alberleteire is kiszalltak mindig.
Nov 19, 2024 17:06:50
Bubuka
(
x13)
Nov 19, 2024 17:08:59
x13)
A retardált faszkalap tudjátok hol veszi fel a flokkjait, meg hol beszélget például az egri hülyékkel? Nem a közös használatú helyiségekbe pl társalgó, hanem kint a szobák előtti folyosón.
Egy ilyen milliomos, kozmopolita szenyor felhőéneknek minimum ilyen luxus körülményekre van szüksége.
Irigy vagy?
-
Nov 19, 2024 17:09:04
Don't worry!
Vasarnap pont ilyenekkel foglalkozol majd te is te krateres arcu szhar. Tok nyilvanvalo hogy semmit se teszel mert a mai napig szerelmes vagy a kurvadba, ugyanugy uldozod mint a sodi a tibort.
Nov 19, 2024 17:09:04
Trottel
Nov 19, 2024 17:09:43
A retardált faszkalap tudjátok hol veszi fel a flokkjait, meg hol beszélget például az egri hülyékkel? Lásd 1 héttel ezelőtti 40 perces videós beszélgetés az utóbbiakkal. És akkor valószínűleg ide is innen szokott írogatni. Nem a közös használatú helyiségekbe pl társalgó, hanem kint a szobák előtti folyosón. Itt.
Ez egy elmebeteg, semmi meglepő nincs benn. Inkább az a csoda baribaszó szakmunkás Ahmed még nem röptette az Orbit rágókat.
Nov 19, 2024 17:09:43
Bubuka
(
x13)
Nov 19, 2024 17:09:45
x13)
Fú, de fáj a segge valami kis fasztszopónak :)))
dogoljmegsodi
(
x5)
Nov 19, 2024 17:14:20
x5)
homokos gyagyás flokk
Igazmondó Juhász
(
x2)
Nov 19, 2024 17:16:10
x2)
Ez már a stressz nélküli nyugi Fifi?
Többen kérdezik!
Többen kérdezik!
dogoljmegsodi
(
x5)
Nov 19, 2024 17:16:23
x5)
sir a faszpinás után. unalmas. ugyanez volt egy évvel ezelőtt is. inkabb megvárom a leiratot
dogoljmegsodi
(
x5)
Nov 19, 2024 17:18:49
x5)
kezdenek mészáros lőrincet megszégyenitő ráncos táskák nőlni a szeme alá
Igazmondó Juhász
(
x2)
Nov 19, 2024 17:19:24
x2)
"Nem tudnám elképzelni a tengerparti csöves sátrazást".
Szóval ha a Tibi kimegy, a decemberi segélyből már repülsz is ki hozzá Tenerifére Schwechátról :D
Szóval ha a Tibi kimegy, a decemberi segélyből már repülsz is ki hozzá Tenerifére Schwechátról :D
koszos
(
x11)
Nov 19, 2024 17:21:00
x11)
te beszeklsz a gusztusrol ?:DDDDD hat a pofam leszakad gyagyas :DDDD
homokos ciganyok utan siman kilefetyelted es lepisaltattad magad vele es meg buszke is oltal ra :D
szal te ne... :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
homokos ciganyok utan siman kilefetyelted es lepisaltattad magad vele es meg buszke is oltal ra :D
szal te ne... :D
Soderák
(
x1)
Nov 19, 2024 17:21:14
x1)
Annyira imádom hogy ennyire nem akarja a tranyót elengedni, konkrétan bármivel zsarolhatná a gyagyást, minden megtenne a pedo xD
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
CafkaMarci
(
x6)
Nov 19, 2024 17:22:26
x6)
Haldoklik a buzi. Már a széklete sincs rendben.

Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?

nemet mondtak
(
x4)
Nov 19, 2024 17:22:52
x4)
Teljes a téboly. Zakkant sodi asodi.
Bubuka
(
x13)
Nov 19, 2024 17:23:35
x13)
Goldának 340.000 forinttal tartozik a pedofil buzi :D
Ez nagyon jó lesz.
Ez nagyon jó lesz.
tekknikai_proba
Nov 19, 2024 17:25:37
A kecskebaszó nőverő stoki-féle mentegetése: "A párkapcsoalt kezdeti szakaszában kitapogatják, hogy hol vannak a határok". Remélem a török megtapogatja még párszor a lamantint, te fasz. Aztán veled kerülhetne párkapcsoaltba.
Nov 19, 2024 17:25:37
halottpiton
(
x3)
Nov 19, 2024 17:27:58
x3)
Főszabályként hazudsz endre, mint mindig. A hazugságot, pedig büntetni kell.
Egyébként érdemes mindenféleképpen 2x -es sebességgel nézni a videót, egyrészt, mert geci unalmas, másrészt, mert felgyorsítva, olyan erőteljesek a rángásai, és az elbaszott kézmozdulatai amik kurva viccesek :)
aki nem hitelképes az nem ember
Egyébként érdemes mindenféleképpen 2x -es sebességgel nézni a videót, egyrészt, mert geci unalmas, másrészt, mert felgyorsítva, olyan erőteljesek a rángásai, és az elbaszott kézmozdulatai amik kurva viccesek :)
Soderák
(
x1)
Nov 19, 2024 17:28:03
x1)
Ha így akarod visszaláncolni magadhoz a tranyót, akkor nagyon rosszul csinálod te genetikai hulladék...
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 19, 2024 17:30:01
x45)
Szamosi: “A Sodi ügyet végleg lezártam, mert félek hogy pedofil, és akkor nagy bajom lehet”
Látod te török barom, van aki gyorsan kapcsol
Látod te török barom, van aki gyorsan kapcsol
Skynetsodi
(
x2)
Nov 19, 2024 17:30:33
x2)
Jó látni ebben a flokkban, hogy teljesen elmentek otthonról. Már nem is a kamerát nézed, hanem beszélsz a levegőbe a képzeletbeli barátaidhoz.
Nekem se könnyű
Hahó
(
x136)
x136)
sir a faszpinás után. unalmas. ugyanez volt egy évvel ezelőtt is. inkabb megvárom a leiratot
dehát ez a legjobb az egészben. a trollok pár költséges nap kivételével távol tudták tartani tőle tibort egész évben, hogy ettől szomcsy legyen.
én ilyenkor ünneplem a shikert.
Hahó
(
x136)
Nov 19, 2024 17:31:25
x136)
Goldának 340.000 forinttal tartozik a pedofil buzi :D
Ez nagyon jó lesz.
Ez nagyon jó lesz.
szívesen segítek a behajtásban, goldageci!
-
Nov 19, 2024 17:32:10
Nagyon gyanús a pedofil.Azt mondja flokk után megy fürödni.Tehát nem volt buzigőzben és nem fürdött napközben.Ami azt jelenti egész nap elfoglalt volt valahol.Meló,képzés,kemoterápia?Ki mit tippel?
Nov 19, 2024 17:32:10
Hahó
(
x136)
Nov 19, 2024 17:34:27
x136)
A kecskebaszó nőverő stoki-féle mentegetése: "A párkapcsoalt kezdeti szakaszában kitapogatják, hogy hol vannak a határok". Remélem a török megtapogatja még párszor a lamantint, te fasz. Aztán veled kerülhetne párkapcsoaltba.
ezen kurva jót nevettem. pedofil, a párkapcsolati szakértő.
nyilván a török pondró kitapasztalja, hogy a verés és a nemi erőszak után kivághat-e a lamantin zsírjából is, hogy azon főzze a birkát. eddig csak tapogatózott. ha sok lenne, akkor marad a sima verésnél.
Kakaspina
(
x24)
Nov 19, 2024 17:37:19
x24)
Azért mókás, hogy Golda minden ellenére gyakorlatilag most már eltartja a pedofil kisfiát.
A vén zsidó kurvát kellene kigolyózni az autimatekból, mert túlságosan nagy bástya lett.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
A vén zsidó kurvát kellene kigolyózni az autimatekból, mert túlságosan nagy bástya lett.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 19, 2024 17:38:50
x13)
Ideges, mert ő már nem tud 500 eurót adni a hímnőnek :)) Hogy is mondtad régebben, gyagyás? Mindenkinek van elérhető 500 eurója?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
meghaltam
Nov 19, 2024 17:40:23
tehát elkezdődött a golda nyugdíjon élősködő időszak:)
az hivatalosan is a blaha előtti közvetlen stáció
juhuuuu!!
az hivatalosan is a blaha előtti közvetlen stáció
juhuuuu!!
Nov 19, 2024 17:40:23
Hahó
(
x136)
Nov 19, 2024 17:40:41
x136)
Azért mókás, hogy Golda minden ellenére gyakorlatilag most már eltartja a pedofil kisfiát.
szerintem kurva jó, hogy a pedofil feléli golda pénzét is. egyszer csak oda fognak jutni, hogy golda kénytelen lesz a szomszéd marikától kérni 50 ezret hó végéig.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 19, 2024 17:42:15
x13)
"én is amikor bemegyek bárhova, munkába, oktatási intézménybe, szállásra, fürdőbe, megnézem, hogy mit szabad és ahhoz tartom magam"
Ez teljesen elitta a maradék agyát is.
Korcs, hányszor is dobtak és tiltottak ki téged fürcsikből, mert annyira bebasztál, hog elájultál és a mentő vitt el? Hány szállásról lettél kidobva, mint egy kutya, mert nem tudtál viselkedni?
Ez teljesen elitta a maradék agyát is.
Korcs, hányszor is dobtak és tiltottak ki téged fürcsikből, mert annyira bebasztál, hog elájultál és a mentő vitt el? Hány szállásról lettél kidobva, mint egy kutya, mert nem tudtál viselkedni?
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 19, 2024 17:42:29
x45)
Jó ez a kép Endre, a halotti bizonyitványodhoz készült igazolvány kép?

max5enutálnak
(
x47)
Nov 19, 2024 17:43:24
x47)
43 évesen elcsalt segélyből és anyád nyugdíjából élni a létezés magasfoka. Olyan, mint csövesből ondóváladékot kiszopni.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Kakaspina
(
x24)
Nov 19, 2024 17:43:25
x24)
Nekem csak az az aggályom van, hogy a vén kurva valami nagyobb dugilóvén kotlik és ez a Gyagyásnak játszik ameddig fel nem dobja a talpát.
Madzsga
Nov 19, 2024 17:43:26
Jó ez a kép Endre, a halotti bizonyitványodhoz készült igazolvány kép?
Pontosan úgy néz ki, mint egy elbaszott Moai
Nov 19, 2024 17:43:26
Hahó
(
x136)
Nov 19, 2024 17:45:18
x136)
teljesen kiszámítható a pedofil. a hétvégi feldobódás után szerdára számítottam amikor a depi átveszi felette az uralmat, mert a hét elején még loopolhat a török pondrónak, és az késlelteti a depit. örvendetes, hogy már kedden ennyire szarul van.
Bubuka
(
x13)
Nov 19, 2024 17:45:49
x13)
A putri állapotából ítélve szerintem van lusta és igénytelen a vén kurva, hogy legalább valami kis suzukija legyen.
Ha valóban lennének nagyobb pénzek, nem sajnált volna 150.000 forintot egy ócska csotrogányra amivel járkálhat.
cucksodi
(
x3)
Nov 19, 2024 17:45:53
x3)
az a szerencse, hogy a világ összes pénze sem húzná ki a púpost a szarból, cserébe féreg goldának is szarabb lesz az utolsó pár éve.
Hahó
(
x136)
Nov 19, 2024 17:46:27
x136)
az egyetlen dugilóvé a bittner morzsái lehetnek. de ilyen 500-700 eur csak.
gobesug
(
x30)
Nov 19, 2024 17:47:26
x30)
Hol vagy Stoki?

halottpiton
(
x3)
Nov 19, 2024 17:51:03
x3)
Kézcsók!
Az Atos-os leakek utáni első megszólalását kutatom a pedofilnak (live, flokk). Be tudja linkelni valaki pls? Vagy az is elég, ha megmondja valaki, hogy merre keressem :) . Köszi
aki nem hitelképes az nem ember
Az Atos-os leakek utáni első megszólalását kutatom a pedofilnak (live, flokk). Be tudja linkelni valaki pls? Vagy az is elég, ha megmondja valaki, hogy merre keressem :) . Köszi
Kikmakukk
(
x1)
Nov 19, 2024 17:52:23
x1)
Ezt hívják rasszizmusnak. Mert olyan stoki astoki.
Trottel
Nov 19, 2024 18:01:05
Kézcsók!
2022es pédia sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2022
Halott Tvod linkekre pedig vlog.sodikereso.info
Nov 19, 2024 18:01:05
Tajgi
Nov 19, 2024 18:01:51
Elmondom még egyszer: nem, nem kúrtak seggbe a sitten!
Nov 19, 2024 18:01:51
Gabonatároló
(
x1)
Nov 19, 2024 18:03:06
x1)
Hol vagy Stoki?
Az a korlát örökmécsesért kiált.
SyntaxError
(
x24)
Nov 19, 2024 18:03:36
x24)
Hol vagy Stoki?
TYODIKA: BÉÉÉÉCSBEN, BAZD MEG, BÉÉÉÉÉCSBEN!!! KURVA AMS, KURVA TROLLOK, KURVA LABANCOK! BÉÉCSBEN VAGYOK, BASSZÁTOK MEG! BÉÉÉCSBEN!
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Nov 19, 2024 18:04:46
x5)
Jó nézni, ahogy kínlódsz te pedofil szardarab. Csak így tovább.
Na tejhabosítás, csá.
SyntaxError
(
x24)
Nov 19, 2024 18:06:03
x24)
Jó nézni, ahogy kínlódsz te pedofil szardarab. Csak így tovább.
Nekünk jó nézni, de a vicces színűek a börtönben már nem feltétlenül nem fogják orrbabaszni a loop-jai miatt.
gobesug
(
x30)
Nov 19, 2024 18:06:11
x30)
Endre, a lakossági fórumon szerinted mi fog történni?
Hahó
(
x136)
Nov 19, 2024 18:06:28
x136)
pedofil, ugye milyen jó lenne most, ha szabadon csalhatnád a segély ausztrián kívül, és a trollok nem kavartak volna be az ams-nál?
most simán mehetnél tibizni tenerifére, mert kijönne a matek. azt amit bécsben elhotelezgetsz miattunk, abból tenerifén is ellaknál.
szívesen! :)
most simán mehetnél tibizni tenerifére, mert kijönne a matek. azt amit bécsben elhotelezgetsz miattunk, abból tenerifén is ellaknál.
szívesen! :)
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 19, 2024 18:06:34
x8)
Azért nem semmi, hogy eltűnik a haja hamarosan.:) Ennyit jelent a tápanyagok hiánya. Szépen öregedett az elmúlt 1 évben. Úgy mondjuk 10 évet.
Heki a traki
Vaják
(
x6)
Nov 19, 2024 18:06:57
x6)
fent a flokk:
old.bitchute.com/video/YTJ26IBb3bfP/
old.bitchute.com/video/YTJ26IBb3bfP/
koriander
Nov 19, 2024 18:08:03
Pár gondolat ennek a Sodinak csak.
Hálátlanság
Eléggé visszás, hogy "Mercikét" azzal vádolja, hogy hálátlan Laurával pedig őt hónapot ott lakott Szegeden.
Ennek fényében miért nem vádolja önmagát, hogy 340.000 forint tartozása van az édes anyja felé, akinél ott lakik ingyen több mint 5 hónapja? (jó tudom, de jó lenne ha ez a Sodi is értené.)
Tenerife
Ez nektek angyalszárny. A repjegy meg nem 70 euró vissza.
"Mercike"
Ő soha nem rózsa illatú, ápolt vagy nő. Ő mindig is Tibor volt a csövi. Bárki aki "lefekszik" vele igénytelen nagyon.
Hálátlanság
Eléggé visszás, hogy "Mercikét" azzal vádolja, hogy hálátlan Laurával pedig őt hónapot ott lakott Szegeden.
Ennek fényében miért nem vádolja önmagát, hogy 340.000 forint tartozása van az édes anyja felé, akinél ott lakik ingyen több mint 5 hónapja? (jó tudom, de jó lenne ha ez a Sodi is értené.)
Tenerife
"Mercike"
Ő soha nem rózsa illatú, ápolt vagy nő. Ő mindig is Tibor volt a csövi. Bárki aki "lefekszik" vele igénytelen nagyon.
Nov 19, 2024 18:08:03
V
Nov 19, 2024 18:08:41
Bocs jogos rosszul mondtam tegnap tortent, de ma-most meg kiegeszitettem plusz infokkal.
Nov 19, 2024 18:08:41
Ténfép
(
x5)
Nov 19, 2024 18:13:28
x5)
Büdös görény azt hazudja, hogy nem szereti a bűzt :_D
Emellett, a torzszülött, impotens, balfasz, magányos elmebeteg buzeráns pedofil köcsög már párkapcsolati szakértő is.
Jól van Korcs. Jól van. (Sőt: yol.)
Igyunk egy sörtöt, he
Emellett, a torzszülött, impotens, balfasz, magányos elmebeteg buzeráns pedofil köcsög már párkapcsolati szakértő is.
Jól van Korcs. Jól van. (Sőt: yol.)
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 19, 2024 18:14:19
x48)
Német bankok tudják, hogy stoki rendszeres segélykét kap az AMS-től? :D
kissendrevagyok
Darth Tibor
(
x7)
Nov 19, 2024 18:14:55
x7)
Annyira viccesen működik az autiköd! Ha a púpos fajtalankodik Tiborral, akkor az egy vonzó "nő", ha bárki más, akkor gusztustalan!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
halászlé
(
x24)
Nov 19, 2024 18:15:52
x24)
idézzük meg Kovi Trollégát!
szörnyeteg
(
x3)
Nov 19, 2024 18:16:34
x3)
Német bankok tudják, hogy stoki rendszeres segélykét kap az AMS-től? :D
Úgy érzem hogy ez a vonal nem lett jól felderítve. Vagy azt is mondhatnám hogy el lett sodikázva.
Hahó
(
x136)
Nov 19, 2024 18:21:22
x136)
igen, erre nagyon kellene pár ügyintéző troll, aki elkezdi az infogyűjtést a követeléskezelő cégek felé.
bár a targobanknak van saját workout részlege. a linkedinen találtam ott dolgozó embert.
Hetyetyendre
Nov 19, 2024 18:21:43
Gondterheltnek látszol vekni, pedig tegnap még azt mondtad "jól helyezkedsz". Csak nem hazudtál megint magadnak is?
Ocsmány, kis büdös véglények vagytok mindketten. Nem kell ebben a trafóval versenyezni.
Mindegy is miért vagy szomorú éppen, mi csak örülünk neki hogy az vagy. Azért köszi, hogy minden nap megosztod a gondolataidat velünk.
Kérdés: amikor elhatároztad, hogy színvonalas vlogger leszel, akkor bele volt kalkulálva ez, amit most csinálsz? (tranyó, véres vekni, kurvák, drogok, villám, géza, Manna abc...)
Ocsmány, kis büdös véglények vagytok mindketten. Nem kell ebben a trafóval versenyezni.
Mindegy is miért vagy szomorú éppen, mi csak örülünk neki hogy az vagy. Azért köszi, hogy minden nap megosztod a gondolataidat velünk.
Kérdés: amikor elhatároztad, hogy színvonalas vlogger leszel, akkor bele volt kalkulálva ez, amit most csinálsz? (tranyó, véres vekni, kurvák, drogok, villám, géza, Manna abc...)
Nov 19, 2024 18:21:43
Trottel
Nov 19, 2024 18:22:39
Tenerife
Oddsos troll? Szerintem Tibike kurvára nem fog kimenni.
Nov 19, 2024 18:22:39
SyntaxError
(
x24)
Nov 19, 2024 18:23:29
x24)
Átlag felkérdező troll esete Stokival:
Sodrákovics Béla
Nov 19, 2024 18:24:57
Filmcím ötletek!
- Átírt címek:
Hahó atenger faszerdő!
ForestGump Dick(s)
A gyagyás, a herélt, a lamantin és a szeretője.
SólyomSodrák végveszélyben
Mindent amit tudni akarsz a snecilógiáról.
És még egymillió faszulás a Sodiverzumban.
Pretty Manwoman
A törökfejes szopja.
Aremény herélt lény rabjai.
ValaholEurópábanSnecológiában
Egy bolond száz pert csinál.
- Shaját ötletek:
Önsorsrontás receptre avagy félrenevelve, kitaszítva, lehúzva.
Neurotikus brék
Sehonnai Öngólok Drámai Iróniája
A leghosszabb fórum.
Endre, keresse tovább!
- Átírt címek:
Hahó a
Forest
A gyagyás, a herélt, a lamantin és a szeretője.
Mindent amit tudni akarsz a snecilógiáról.
És még egymillió faszulás a Sodiverzumban.
Pretty Manwoman
A törökfejes szopja.
A
Valahol
Egy bolond száz pert csinál.
- Shaját ötletek:
Önsorsrontás receptre avagy félrenevelve, kitaszítva, lehúzva.
Neurotikus brék
Sehonnai Öngólok Drámai Iróniája
A leghosszabb fórum.
Nov 19, 2024 18:24:57
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Nov 19, 2024 18:26:49
x5)
Jó lenne, ha még idén jönne valami komolyabb egészségügyi krach. Esetleg egy májelégtelenség, vagy egy kilyukadt gyomor vicces lenne karácsonyra.
nmthrwwy420
(
x12)
Nov 19, 2024 18:27:43
x12)
Endre, úgy érzem kicsit felületes vagy. Tibinek miért pont tőled kell bocsánatot kérnie? Hát a Lamantint árulta el, nem téged.
Vagy most az a baj, hogy savanyú a Tenerifei utazás és nem az elvárásaidnak megfelelően viselkedik, igaz?
Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan próbálod meg szabotálni a repülőutat :) Ilyen téren bármit kinézek belőled, te elmebeteg zaklató.
Ki az az Endre bácsi?
Vagy most az a baj, hogy savanyú a Tenerifei utazás és nem az elvárásaidnak megfelelően viselkedik, igaz?
Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan próbálod meg szabotálni a repülőutat :) Ilyen téren bármit kinézek belőled, te elmebeteg zaklató.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 19, 2024 18:34:11
x23)
Elmebeteg, tudtad, hogy ma van a nemzetközi férfinap? Szóval ez nem a te napod!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
banshee
(
x24)
Nov 19, 2024 18:36:11
x24)
Attól még megünnepelhetnék Tibivel ketten.
Ja hogy a kaffcsolatnak vége?
Szomcsy...
Nemfatyle
(
x7)
Nov 19, 2024 18:38:39
x7)
Hanem Tibié
151 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

-Els*dikázva
-A "nem feltétlenül nem"ember
-félelem és reszketés bejlinben