Legidegesítőbb: magasan Lamantin
Legszórakoztatóbb: Jutka, Dörpe.
Legszórakoztatóbb: Jutka
Legidegesítőbb: Lamantin, Gayza, Gammer cigány
Jutkat adom :D
gammer es vahurnal idegesitobb semmitmondobb kutyaszarokat meg nem lattam,pedig itt linkeltek mar jopar retardot.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
kb ez is szokott tortenni senki nem válaszol neki és ő se válaszol senkinek csak ugyanazt az egy két mondatot ismételgeti minden postban
De azèrt el lesz kapva, de nagyon?
Azért egy retard aki Hamvas Bélát floodolt. Akkor unalmas volt, most üde színfolt lenne.
Jutka a Tranyó és Stoki áldozata, ő sosem akarta ezt az elmebetegséget igazán, csak idős korára egy párkapcsolatra vágyott, amit a sok vodkázás hatására az eltorzult elméje úgy látta, hogy erre Tibor a legalkalmasabb kerek-e földön. Hozzá képest Józsi minőségi váltás volt, habár még ő is messze van a normáltól.
Igaz. A mostani retardok élőben finganak, drogoznak, okádnak, szarnak és káromkodnak. Ennyi a tudományuk.
"Baszót adok be a Gézára."
Villám egy igazi nagyágyú, európai elfogatóparanccsal :D

Alt tagként létezik már régóta, de egyre inkább Easter egg kategória, mivel a nagyközönség java része mobillal nyomul.
Nagy kar volt a Thalias reszek utan kiirni a sorozatbol. A mozgolepcson felszalados, " HARCOLJ "-os jelenet legendas.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Én tudok egy jó búvóhelyet púpszászon, ahol biztosan fel tudna szívódni a hatóságok elől. De semmi buzulás! Buzulás az nuku!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Megfogták a rendőrök, amikor a bokorba szart a Vérmezőn...
Tibi valahol olyan, mintha a korábbi retardokból gyúrták volna össze, mint valami gólemet.
Fórizstól van a hímnősége, a Dőrpétől kapta a magasságát, a helyesírását és a mjízikcenter rajongását, erőszakos, mint RGL, Bécigó enyves kezét és etnikumát is beledolgozták az írók, és még Tajgi szanaszét szarását is felhasználták.
Ez egy jó megfigyelés. A retardok egyesítették erőiket és megidézték Tibi Kapitányt, aki az eddigieknél is nagyobb erőbedobással taszítja a süllyesztőbe a gyagyást.
nem lehet hitelt felvenni. nem erdekli
envagyokaz, nem ismersz meg?
+ tök hülye hozzá azt se tudja mi az a crypto

aki nem hitelképes az nem ember
Ezt el is felejtettem. :D De most beugrott, hogy tényleg, hónapokig bokorszaróztuk utána.
Ennek van valami relevanciája a fórum szempontjából? Csak kérdezem, mert nem úgy tűnik.
Igazmondó gayza liveban záporoznak a puskaporok, csak annyi
aki nem hitelképes az nem ember
Ennek a retardaltnak 3 evebe tellet megcsinalni az E-Torro regisztraciot. Majd rajott, hogy nincs penze ra.
Engedd el.
Egy pumpfun account kene neki.
Egy etorro-s "nénit" akart kopitréddel követni. Nemsokára újév, majd linkeljük nosztalgiából a "ÚJÉVI FOGADALMAK | SoDI vlogja S05E01 | Ezeket határoztam el 2021-re" flokkot.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Több millió ember lottózik, majd pont a pedofil nyer....persze, persze... Endre, én nem költenék a helyedbe Ilyen szarságokra, hanem inkább félre tennék a börtön évekre, hogy nem öljenek meg az első nap!

szegeny kisboros
KissEndreVagyok másodnickje?
Van neki pár, de az emoji használat, (melyik, hánydb, melyik os-ről) megfigyelését javaslom ha érdekel melyikek
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Ha igazak a hírek, nem utazik a transzvesztita. Majd a raktár mélyére kerül az a repjegy...
Gayzám akkora a fejed bele se fér a képbe...

Eleg nagy foldbeallas ez, a forum egyik vezeralakjabol a vezerretardda valni.
Ha jól értem, akkor ez egy korcs leak, és kiderül belőle, hogy a gyagyás továbbra is beszél az egriekkel (=még nem tiltották le, sőt ígérgetik neki, hogy a sunka faszulni fog). Nem hatalmas infó, de amikor ennyire megy a szarkavarás a háttérben, jó, ha vannak ilyen adatpontok, mert lehet sejteni, hogy ki a loopfogó és ez milyen hatással a gyagyásra.
Ne higgy a gonosz zsidónak Endre! Bele kell tenni a mennyiséget és jönni fognak a sikerek. Első körben javaslom a duplázást. Ezt kövesd minden héten amíg nem jön a pénzeső.
Szívesen.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Vezéralak?????
Hahóra inkább illik ez a szó és pár régi trollegára akik keményen keresztbe tettek Endrének.
De kissretardvagyok... oké háromszögelt elismerem, DE amit időközönkét ide hányt tiktik trash akiknek semmi közük Endréhez és nyomta nyomta hátha gyagyás rákap..
Szerintem nem kár érte, háromszögelésben pedig majd jön más aki lehet még jobb is lesz (nem loopolja tele össze vissza helyekkel és egyet eltalál)
Púpszászi tujaflokk
Csak bele pörgettem de minden megállításkor ezek a szavak hangzottak el.
Géza, Mejci, Szőkecikjon, höhö...
Világosban vette fel. Szerintem épp most patkánykodik vissza Bécsbe!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Jaj ne
Szerintem a 16:22-es vonattal ment a Keletibe, 17:45-kor szállt le, most patkánykodik Kelenföldre. Onnan 18:58-kor indul a regiojet.
Agropanda valamelyik haverja ment fel hozzá? Arra emlékszek hogy valamelyik videója alá elkezdett írogatni és panda még viccelődött is egy podcastben vele hogy igazából megvan a címe és nem is laknak egymástól messze, egyszer becsönget hozzá hogy kérje a szájbaveréseket és az anyja felrúgdosását
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
De amúgy az megvan, hogy az, aki éjszaka "V" néven beírt feketével, az nem Viktor volt, hanem a lamantin?
Lehívtam a blöffjét, bekértem a képernyőképet, amiről hazudozott (és amit ajánlgatott), de persze nem tette be, mert nem létezett a beszélgetés. Biztos összezörrent Selimmel és itt akarta kelteni a hisztit, így beírta a telefonjáról, hogy szeegény laumónak már telója sincs, mert a török elkozbozta.
A némber direkt kelti a hangulatot Viktor ellen, ahogy az aktuális gazdateste ellen is, mert harapnak rá.
Teljesen kontraproduktív minden lamantinos poszt mögött Viktort sejteni.
Nem ismered a korcsot. Az ilyet simán ignorálja, viszont amit írtam folyamatos interakcióra kényszerítené. Plusz tök jó lenne ha több lehetőség közül kéne jelölnie aminek a helye random változna így EL KELL OLVASNIA. :D
Szerintem nem.
Ősi "csibész" trükk. Férfiak azt szokták tolni, hogy "jajj haver, kidobott az asszony rájött a Brigire bazdmeg, és pont most kurvára szarul állok kéne egy misi , tudod a Janikáék jövő hónapban fizetnek ki".
A nőknél (főleg kurváknál) is megy ez. "Jajj, megint megvert ez a köcsög de nem tudok hova menni. Ha lemegyek anyámhoz akkor is miből tartsam el magam."
Sima natúr lehúzás.
Korábban azt hittem, hogy azért masszírozzák a fogyatékost mert valami komolyabb céluk van (Ausztriába kijutás stb.) aztán látva milyen egyszerű gyerek a török meg Lauja is olyan hülye mint fasz, szóval ez a legkézenfekvőbb.
Hiszen endre megerti a torok helyzetet! Nem "lehuztak" hanem fontos, jogi kerdesekben dedikalta a munkat a gyagyasunk, aminek majd o szedi le a gyumolcset!
Endret soh, senki nem bassza at! Ugyan. Nem levettek, mint a kalapot! O dedikalta a munkat, es ugye a mukormos, szempillas nincs ingyen!
A lamantin a janicsár előtt trutyinál is bepróbálkozott. Nem tudom ott min ment el a dolog, de ha nem jön a török lehet bepróbálkozott volna a fikásnál is, hátha mehet a macskaólba. Golda lehet jobban örülne neki, mint Tibornak!
Támogatom a tűzifa gyűjtést , de a tegnapi flokk a Dózsa Gy úton készült amikor a dohányboltba ment vagy jött onnan. Lehet hogy a mai is.
A valósággal való bármilyen egyezés pusztán a véletlen műve!
Endret soh, senki nem bassza at!
Nyomorult, buta, naiv Endre.
Minden alkalommal úgy megy bele egy szociális kapcsolatba, hogy elhiszi, hogy az undorító, taszító személyisége érdekel valakit. Aztán 20 perc után mindig kiderül, hogy csak leakarják húzni.
Na ilyenkor indul be az autipajzs, ahogy írtad. Az nem lehet, hogy annyira taszító a személyiségem, hogy még a saját anyám sem szeret, ezért minden más ember csak érdekből all velem szóba … nem-nem ilyen nem történhet az autipajzs miatt “ezek piszony üzleti befektetések”.
Emlékszünk Márkból is, hogy lett “fiteós haverból” “üzleti partner” :)
És ez megy nyár óta, nap mint nap.
"Baszót adok be a Gézára."
A tranyó azt mondta, hogy Turbónál visszariadt a körülményektől. Szóval a Gyagyás 6 nm-es szemétben úszó, meleg víz nélküli odúja szóba sem jöhetett.
A nőknél (főleg kurváknál) is megy ez. "Jajj, megint megvert ez a köcsög de nem tudok hova menni. Ha lemegyek anyámhoz akkor is miből tartsam el magam."
Sima natúr lehúzás.
Korábban azt hittem, hogy azért masszírozzák a fogyatékost mert valami komolyabb céluk van (Ausztriába kijutás stb.) aztán látva milyen egyszerű gyerek a török meg Lauja is olyan hülye mint fasz, szóval ez a legkézenfekvőbb.
Emlékezzünk Gammer cigányra is rá akarta fogni megverte még képek is kerültek ki, hogy a fürdő ajtót "beverte" vagy valamit hozzá vágott.
Ott is már próbálkozott ezzel a "jajj megvertek" dumával + hogy terhes a gömb cigánytól.
Tudom, de ez most kifejezetten értelmetlen baromság volt. Konkrétan a mondatok nem követték egymást meg az a Judkás produkciója is egy komplett elmebaj volt.
A torok egyebkent meg kifejezetten Jo arc is volt ebben a temaban, mert a kipakolt videoban elmagyarazta endrenek, hogy egy lehuzhato balek es retardalt. Szoval o szolt elore, hogy ez lesz.
Endre logikajat kovetve igy nem is jar neki majd semmifele karterites, mert a torok ugy baszta at, hogy elotte kedvesen szolt neki, hogy at lesz baszva.
Őszintén ki az az idióta aki Turbótól azt várja, hogy egy rendezett takaros háza van? :D
Mondjuk lamantin Gammernak is elhitte a milliókat és Nyú Jórki ingatlanokat.
Nyáron amikor mentek éjjel-nappal a livejai és mutogatta a putriját... Hát, egy fokkal jobb, mint a macskaól. Ja, és olyan csodás klimatizált volt nyáron a putrija, hogy félmeztelen volt, képzelem most milyen hideg van.
Höhöhö, 11 ójaig tutyojhatyok
Sajnos vagy nem sajnos az eredeti gyagyás örökre elveszett, elemésztette az alkohol, kimosta az agyából az autikörmondatokat, csak a 4elemis böfögések kapaszkodtak meg, azok is csak épphogy. Örül, ha éppen azzal tisztában van, hogy hol van.
Nem lesz neki már 300 eurója a telefonszámlára sem, nemhogy kütyükre elverhető felesleg. Eddig sem volt neki, csak a hitelekből költött, de az már nincs. Amit megspórolt a hitelek bedöntésével, azt egy az egyben elissza.
A jövő sajnos a cigánydráma, aztán ha végre lesittelik a lamantint, szétesik a banda, és marad a mindennapos nyomorflokk, amiben a korszakovos váz álmodozik majd, hogy megnyeri a lottót, meg elhelyezkedik Spanyolországban, meg összehozza a jogsit. Aztán egyik nap teljesen hirtelen lepottyan majd a macskaólas stokiról, mint az őszi légy, és indulhatnak a troll talik.
Mondjuk macskaólnál minden jobb.
Endre látod? Fideós kollegáknak jobb és takarosabb a körülményük mint a millió fütyis pjogjamozó újnak aki osztrák hitelekből él.
*segélyek
auti correct
Hamarosan megtőbbet fognak tudni róla.
*kacsint*
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Ajaj, mi jót intéztek a kedves moszados trollégák?
Ezeket mindig annyira várom :DDDDD
Eltűnt valami? :DD
Trollok harca
(
x5)
Nov 24, 2024 13:45:43
x5)
hogy lehetne már kitiltani a saját fórumán xd
Miskolci alvósejt
Remegőszáj
(
x1)
Nov 24, 2024 13:45:56
x1)
Sziasztok!
Unaloműzésként, a nyugis vasárnap délutànra. Kinek ki a legidegesítőbb mellék retard az univerzumban?
Unaloműzésként, a nyugis vasárnap délutànra. Kinek ki a legidegesítőbb mellék retard az univerzumban?
Legidegesítőbb: magasan Lamantin
Legszórakoztatóbb: Jutka, Dörpe.
Endi Vajna
(
x11)
Nov 24, 2024 13:51:39
x11)
Sziasztok!
koszos
(
x11)
Nov 24, 2024 13:54:39
x11)
Jutkat adom :D
gammer es vahurnal idegesitobb semmitmondobb kutyaszarokat meg nem lattam,pedig itt linkeltek mar jopar retardot.
Púpp
(
x1)
Nov 24, 2024 13:55:58
x1)
Csak rajtunk múlik, lehetne gyagya mentes napot hirdetni minden hónapban, amikor "nem beszèlgetünk"
A púpossa. Nagyon vicces lenne, ahogy saját magának loopl oldalakon ár.
Púpp a púp hátán
dogoljmegsodi
(
x5)
Nov 24, 2024 13:57:45
x5)
Csak rajtunk múlik, lehetne gyagya mentes napot hirdetni minden hónapban, amikor "nem beszèlgetünk"
kb ez is szokott tortenni senki nem válaszol neki és ő se válaszol senkinek csak ugyanazt az egy két mondatot ismételgeti minden postban
-
Nov 24, 2024 14:01:56
De azèrt el lesz kapva, de nagyon?
Nov 24, 2024 14:01:56
ascites
(
x57)
Nov 24, 2024 14:09:23
x57)
Azért tajgi marha unalmas volt, mikor Hamvas Bélát floodolt éjszakánként...
40_éves_junior
(
x6)
Nov 24, 2024 14:33:56
x6)
Azért tajgi marha unalmas volt, mikor Hamvas Bélát floodolt éjszakánként...
Azért egy retard aki Hamvas Bélát floodolt. Akkor unalmas volt, most üde színfolt lenne.
Flixbus utas
(
x1)
Nov 24, 2024 14:35:07
x1)
Jutka a Tranyó és Stoki áldozata, ő sosem akarta ezt az elmebetegséget igazán, csak idős korára egy párkapcsolatra vágyott, amit a sok vodkázás hatására az eltorzult elméje úgy látta, hogy erre Tibor a legalkalmasabb kerek-e földön. Hozzá képest Józsi minőségi váltás volt, habár még ő is messze van a normáltól.
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 24, 2024 14:36:07
x1)
Igaz. A mostani retardok élőben finganak, drogoznak, okádnak, szarnak és káromkodnak. Ennyi a tudományuk.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Nov 24, 2024 14:41:07
x7)
Én villámot szerettem, kár hogy drága színész és nem sok részben engedhették meg. Szerintem ő volt az első jelentős fizikai fenyegetettség endre életében, aki át tudta volna tolni egy húsdarálón ha nagyon akarja. Ezen kívül jó dumája is volt.
Köcsögendre.
Az ilyen vahúr meg gézákat szerencsére elég jól kerülgetem mert sosem találtam őket önmagukban érdekesnek.
le vagy tiltva, kurva anyád
Köcsögendre.
Az ilyen vahúr meg gézákat szerencsére elég jól kerülgetem mert sosem találtam őket önmagukban érdekesnek.
koszos
(
x11)
Nov 24, 2024 14:48:44
x11)
gayza : " mi maradt neked az eletben,mond el mi "
fikas : " hat oooo....oke ,de jojojo... ooooooo,mittudom en ,azota,ooo... anyam a hibas"
nyilvan anyad a hibas,hogy a 43 eves fia enynire suta.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
fikas : " hat oooo....oke ,de jojojo... ooooooo,mittudom en ,azota,ooo... anyam a hibas"
nyilvan anyad a hibas,hogy a 43 eves fia enynire suta.
Flixbus utas
(
x1)
Nov 24, 2024 14:55:33
x1)
Én villámot szerettem, kár hogy drága színész és nem sok részben engedhették meg. Szerintem ő volt az első jelentős fizikai fenyegetettség endre életében, aki át tudta volna tolni egy húsdarálón ha nagyon akarja. Ezen kívül jó dumája is volt.
Köcsögendre.
Köcsögendre.
Solaris Trollino
(
x1)
Nov 24, 2024 15:04:01
x1)
Korábban én egy fix keretet javasoltam: Kiss Endre Farkas vagyok, pedofil. Minden narancssárga nickes bejegyzés alján.

Alt tagként létezik már régóta, de egyre inkább Easter egg kategória, mivel a nagyközönség java része mobillal nyomul.
noikabatgomb
(
x10)
Nov 24, 2024 15:09:45
x10)
Köcsögendre.
Köcsögendre.
Nagy kar volt a Thalias reszek utan kiirni a sorozatbol. A mozgolepcson felszalados, " HARCOLJ "-os jelenet legendas.
SyntaxError
(
x24)
Nov 24, 2024 15:11:27
x24)
Én tudok egy jó búvóhelyet púpszászon, ahol biztosan fel tudna szívódni a hatóságok elől. De semmi buzulás! Buzulás az nuku!
C64korszak
(
x2)
Nov 24, 2024 15:20:06
x2)
Nekem Zsír a legviccesebb mellékretard.
Ő még igazi klasszik vonal, akit a történetírás porkssal, tajgival, a hüllővel, és hasonló elvérzett "trollvadászokkal" egy kategóriban tart számon.
Ő még igazi klasszik vonal, akit a történetírás porkssal, tajgival, a hüllővel, és hasonló elvérzett "trollvadászokkal" egy kategóriban tart számon.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 24, 2024 15:23:23
x37)
RGL-ben régen volt szórakoztató faktor bőven. Közvetítette, ahogy 1 nap munka után nácikurvázik egy farmon és a pénzét követeli. Közvetítette, ahogy elveri a pszichiátrián egy másik ketyós. Közvetítette, ahogy StasiGestapózik a karitász ingyenkonyhánál, mert zàrás után nem akarták beengedni, stb. Egy időben kimondottan "nagyot ment" a törpecigány. Ima, a fohászért trance remix a Ki Mit Tube-on és hasonlók.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 24, 2024 15:27:35
x37)
Tajgi legviccesebb momentuma mindenképp az volt, hogy írt egy blogbejegyzést arról, hogy leszáradt a fitymája valami kankótól. Illetve a kínai Dragon Power faszmerevítő por termék review, az is vicces volt. Sajtos smackleves, nagytolonc a Vérmezőn, befeszített konyhásnéni károk és hát posztolása, stb.
ascites
(
x57)
Nov 24, 2024 15:30:48
x57)
Púp, összekapartad már a sörbe pácolt rongyos gönceidet a macskaól hulladéktengere alól? 16:22-kor megy a vonat. Gondoskodtál előre a regiojetről? Csak mert már nincs ám szabad jegy a 18:58-asra.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 24, 2024 15:31:59
x37)
Tipszmiksz adatugrasztás Windows XP-vel, cselponthu videók, ahogy egyedül botladozik a betonos pályán, behugyozás Agropandáéktól, disznóvágó pulcsis szilveszteri Echelon buli, szabadulós sírós kép Fórizzsal, IMEI, nővé tétel, stb. Farkarossz egy minőségi ugrás a mostani mellékretardokhoz képest. Volt valami büfészakos diplomája is, talán vallástudomány?
banshee
(
x24)
Nov 24, 2024 15:35:01
x24)
Tipszmiksz adatugrasztás Windows XP-vel, cselponthu videók, ahogy egyedül botladozik a betonos pályán, behugyozás Agropandáéktól, disznóvágó pulcsis szilveszteri Echelon buli, szabadulós sírós kép Fórizzsal, IMEI, nővé tétel, stb. Farkarossz egy minőségi ugrás a mostani mellékretardokhoz képest. Volt valami büfészakos diplomája is, talán vallástudomány?
Fikás
Nov 24, 2024 15:43:55
[quote=banshee]Megfogták a rendőrök, amikor a bokorba szart a Vérmezőn...[/quote
Höhöhö, ő ity éjtejmityégi minty ény
Höhöhö, ő ity éjtejmityégi minty ény
Nov 24, 2024 15:43:55
ascites
(
x57)
Nov 24, 2024 15:50:36
x57)
Tibi valahol olyan, mintha a korábbi retardokból gyúrták volna össze, mint valami gólemet.
Fórizstól van a hímnősége, a Dőrpétől kapta a magasságát, a helyesírását és a mjízikcenter rajongását, erőszakos, mint RGL, Bécigó enyves kezét és etnikumát is beledolgozták az írók, és még Tajgi szanaszét szarását is felhasználták.
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 24, 2024 16:10:52
x16)
Ez egy jó megfigyelés. A retardok egyesítették erőiket és megidézték Tibi Kapitányt, aki az eddigieknél is nagyobb erőbedobással taszítja a süllyesztőbe a gyagyást.
dogoljmegsodi
(
x5)
Nov 24, 2024 16:21:09
x5)
Tibor az egyetlen ahova a gyagyás be tudja erőszakolni (pénzért) a halott csirkenyakat.
a piperkoc buzik nem foglalkoznak vele mert hogy néz ki most komolyan, a lányok meg fuj undik.
azért kergeti mert tudja hogy sose volt és sose lesz más
a piperkoc buzik nem foglalkoznak vele mert hogy néz ki most komolyan, a lányok meg fuj undik.
azért kergeti mert tudja hogy sose volt és sose lesz más
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 24, 2024 16:31:16
x45)
Egyébként komolyan az egész elmúlt 8 évből csak az maradt ki, hogy beszopj valamilyen kriptóátverést
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
envagyokaz
(
x1)
Nov 24, 2024 16:32:16
x1)
Egyébként komolyan az egész elmúlt 8 évből csak az maradt ki, hogy beszopj valamilyen kriptóátverést
Endi Vajna
(
x11)
Nov 24, 2024 16:33:22
x11)
+ tök hülye hozzá azt se tudja mi az a crypto
halottpiton
(
x4)
Nov 24, 2024 16:38:55
x4)

töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 24, 2024 16:38:59
x37)
Ezt el is felejtettem. :D De most beugrott, hogy tényleg, hónapokig bokorszaróztuk utána.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 24, 2024 16:40:09
x37)
Ennek van valami relevanciája a fórum szempontjából? Csak kérdezem, mert nem úgy tűnik.
halottpiton
(
x4)
Nov 24, 2024 16:41:04
x4)
Igazmondó gayza liveban záporoznak a puskaporok, csak annyi
noikabatgomb
(
x10)
Nov 24, 2024 16:44:33
x10)
Ennek a retardaltnak 3 evebe tellet megcsinalni az E-Torro regisztraciot. Majd rajott, hogy nincs penze ra.
Engedd el.
Egy pumpfun account kene neki.
nemet mondtak
(
x4)
Nov 24, 2024 16:49:59
x4)
Endrének már megfan a shaját megoldása.
Majd nyer a lottón, és minden yo lesz.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 24, 2024 16:50:26
x13)
Ennek a retardaltnak 3 evebe tellet megcsinalni az E-Torro regisztraciot.
Egy etorro-s "nénit" akart kopitréddel követni. Nemsokára újév, majd linkeljük nosztalgiából a "ÚJÉVI FOGADALMAK | SoDI vlogja S05E01 | Ezeket határoztam el 2021-re" flokkot.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 24, 2024 17:02:03
x21)
Endrének már megfan a shaját megoldása.
Több millió ember lottózik, majd pont a pedofil nyer....persze, persze... Endre, én nem költenék a helyedbe Ilyen szarságokra, hanem inkább félre tennék a börtön évekre, hogy nem öljenek meg az első nap!
Darth Tibor
(
x8)
Nov 24, 2024 17:05:25
x8)
Nem hiszem el, hogy van ilyen! Deák téren 2 öreg, alkesz csöves kásás hangon arról beszél, hogy a Kaffka “Mercit” a rajongói kiviszik a Kanári-szigetekre a télre, miközben ők itt fáznak!
hitelboy1
(
x2)
Nov 24, 2024 17:06:41
x2)

szegeny kisboros
-
Nov 24, 2024 17:09:46
Nov 24, 2024 17:09:46
dogoljmegsodi
(
x5)
Nov 24, 2024 17:11:28
x5)
zsírsertés sunka ravatal live
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 24, 2024 17:12:02
x45)
Van neki pár, de az emoji használat, (melyik, hánydb, melyik os-ről) megfigyelését javaslom ha érdekel melyikek
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 24, 2024 17:13:52
x21)
Nem hiszem el, hogy van ilyen! Deák téren 2 öreg, alkesz csöves kásás hangon arról beszél, hogy a Kaffka “Mercit” a rajongói kiviszik a Kanári-szigetekre a télre, miközben ők itt fáznak!
Ha igazak a hírek, nem utazik a transzvesztita. Majd a raktár mélyére kerül az a repjegy...
Endi Vajna
(
x11)
Nov 24, 2024 17:16:04
x11)
zsírsertés sunka ravatal live
Gayzám akkora a fejed bele se fér a képbe...

-
Nov 24, 2024 17:20:07
Nov 24, 2024 17:20:07
ascites
(
x57)
Nov 24, 2024 17:24:02
x57)
Ha jól értem, akkor ez egy korcs leak, és kiderül belőle, hogy a gyagyás továbbra is beszél az egriekkel (=még nem tiltották le, sőt ígérgetik neki, hogy a sunka faszulni fog). Nem hatalmas infó, de amikor ennyire megy a szarkavarás a háttérben, jó, ha vannak ilyen adatpontok, mert lehet sejteni, hogy ki a loopfogó és ez milyen hatással a gyagyásra.
CafkaMarci
(
x6)
Nov 24, 2024 17:24:41
x6)
Flokk
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
szörnyeteg
(
x3)
Nov 24, 2024 17:24:48
x3)
Ne higgy a gonosz zsidónak Endre! Bele kell tenni a mennyiséget és jönni fognak a sikerek. Első körben javaslom a duplázást. Ezt kövesd minden héten amíg nem jön a pénzeső.
Szívesen.
Endi Vajna
(
x11)
Nov 24, 2024 17:26:13
x11)
Vezéralak?????
Hahóra inkább illik ez a szó és pár régi trollegára akik keményen keresztbe tettek Endrének.
De kissretardvagyok... oké háromszögelt elismerem, DE amit időközönkét ide hányt tiktik trash akiknek semmi közük Endréhez és nyomta nyomta hátha gyagyás rákap..
Szerintem nem kár érte, háromszögelésben pedig majd jön más aki lehet még jobb is lesz (nem loopolja tele össze vissza helyekkel és egyet eltalál)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 24, 2024 17:28:30
x37)
Javaslom, hogy az upvotefarmolás miatt iderángatott ilyen random screenshotokat a live VÉGÉN, összefoglalva tegyétek be, ha volt valami értelme.
dogoljmegsodi
(
x5)
Nov 24, 2024 17:28:56
x5)
gyagyás flokk.
a mai rész tartalmából:
mejszi
jauja
sejim
gejza
ki gondolta volna
a mai rész tartalmából:
mejszi
jauja
sejim
gejza
ki gondolta volna
-
Nov 24, 2024 17:30:35
gyagyás flokk.
a mai rész tartalmából:
mejszi
jauja
sejim
gejza
ki gondolta volna
a mai rész tartalmából:
mejszi
jauja
sejim
gejza
ki gondolta volna
Púpszászi tujaflokk
Nov 24, 2024 17:30:35
Endi Vajna
(
x11)
Nov 24, 2024 17:31:15
x11)
gyagyás flokk.
a mai rész tartalmából:
mejszi
jauja
sejim
gejza
ki gondolta volna
a mai rész tartalmából:
mejszi
jauja
sejim
gejza
ki gondolta volna
Csak bele pörgettem de minden megállításkor ezek a szavak hangzottak el.
Géza, Mejci, Szőkecikjon, höhö...
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 24, 2024 17:31:44
x21)
Vajon már úton van a pedofil Bécsbe és ez egy előre felvett flokk volt?
Darth Tibor
(
x8)
Nov 24, 2024 17:33:07
x8)
Vajon már úton van a pedofil Bécsbe és ez egy előre felvett flokk volt?
Poloskás emberfiók
Nov 24, 2024 17:40:11
Jaj ne
Nov 24, 2024 17:40:11
NBVNG
(
x1)
Nov 24, 2024 17:43:35
x1)
A jogászisten aki sosem veszített jogiügyekben megfutamodik az élő vitától és flokkban kommunikál.
Bátor Sir Robin
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Bátor Sir Robin
Galla Miki
Nov 24, 2024 17:49:34
Hoztam önöknek mentőmellényt! Értik?
Nov 24, 2024 17:49:34
ascites
(
x57)
Nov 24, 2024 17:51:11
x57)
Szerintem a 16:22-es vonattal ment a Keletibe, 17:45-kor szállt le, most patkánykodik Kelenföldre. Onnan 18:58-kor indul a regiojet.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 24, 2024 17:53:42
x3)
Kb15:45
vm.tiktok.com/ZNe3kEYe1/
(Barátok közt - két fickó találkozik a lépcsőházban. Az egyik épp jön a volt feleségétől, mikor megjelenik az új lovag, es tapintatosan közli, hogy tipli van. Most öve a palya)
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
vm.tiktok.com/ZNe3kEYe1/
(Barátok közt - két fickó találkozik a lépcsőházban. Az egyik épp jön a volt feleségétől, mikor megjelenik az új lovag, es tapintatosan közli, hogy tipli van. Most öve a palya)
SyntaxError
(
x24)
Nov 24, 2024 18:04:44
x24)
Annyira átlátszó, hogy a Sodi direkt leakelget... Érdektelen Sodi aSodi és már máshogy nem jut neki "rivaldafény", csak ha szándékosan nem fecseg olyanokkal, akik aztán nyilvánosságra hozzák a baromságait.
Fifi, találj ki valami újat, mert ez uncsi.
Lehetne mondjuk egy újabb leolvadás a Manna előtt. Na az foshná!
Fifi, találj ki valami újat, mert ez uncsi.
Lehetne mondjuk egy újabb leolvadás a Manna előtt. Na az foshná!
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 24, 2024 18:05:01
x13)
Agropanda valamelyik haverja ment fel hozzá? Arra emlékszek hogy valamelyik videója alá elkezdett írogatni és panda még viccelődött is egy podcastben vele hogy igazából megvan a címe és nem is laknak egymástól messze, egyszer becsönget hozzá hogy kérje a szájbaveréseket és az anyja felrúgdosását
ascites
(
x57)
Nov 24, 2024 18:06:43
x57)
Hoztam önöknek mentőmellényt! Értik?
De amúgy az megvan, hogy az, aki éjszaka "V" néven beírt feketével, az nem Viktor volt, hanem a lamantin?
Lehívtam a blöffjét, bekértem a képernyőképet, amiről hazudozott (és amit ajánlgatott), de persze nem tette be, mert nem létezett a beszélgetés. Biztos összezörrent Selimmel és itt akarta kelteni a hisztit, így beírta a telefonjáról, hogy szeegény laumónak már telója sincs, mert a török elkozbozta.
A némber direkt kelti a hangulatot Viktor ellen, ahogy az aktuális gazdateste ellen is, mert harapnak rá.
Teljesen kontraproduktív minden lamantinos poszt mögött Viktort sejteni.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 24, 2024 18:19:18
x23)
Elmebeteg a kapu után nehogy a tuja tűnjön el legközelebb. Ha már most úgy döntöttél, hogy azzal feded el télen, hogy Púpszászon vagy.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 24, 2024 18:26:17
x39)
Endre! Az megvan, hogy Jutka ssolfozik, neked meg kuss a neved balek?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Nov 24, 2024 18:35:40
x5)
Korábban én egy fix keretet javasoltam: Kiss Endre Farkas vagyok, pedofil.
Minden narancssárga nickes bejegyzés alján.
Nem ismered a korcsot. Az ilyet simán ignorálja, viszont amit írtam folyamatos interakcióra kényszerítené. Plusz tök jó lenne ha több lehetőség közül kéne jelölnie aminek a helye random változna így EL KELL OLVASNIA. :D
Pikturiensz
(
x7)
Nov 24, 2024 18:36:26
x7)
Mai flokk:
youtu.be/DCYNULBtaQY?si=VoAG02asV1zzsJfj
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
youtu.be/DCYNULBtaQY?si=VoAG02asV1zzsJfj
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Nov 24, 2024 18:37:11
x4)
Gyagyás találj már ki vmit ezek helyett a napi flokkok helyett, vagy inkàbb ne tölts fel semmit. Geci unalmasak, 1 percig nem tudok figyelni a semmitmondó hetyetyédre!
A hangulat jóindulatú és tréfás
D_Dezső
(
x29)
Nov 24, 2024 18:41:00
x29)
Biztos összezörrent Selimmel és itt akarta kelteni a hisztit, így beírta a telefonjáról, hogy szeegény laumónak már telója sincs, mert a török elkozbozta.
Szerintem nem.
Ősi "csibész" trükk. Férfiak azt szokták tolni, hogy "jajj haver, kidobott az asszony rájött a Brigire bazdmeg, és pont most kurvára szarul állok kéne egy misi , tudod a Janikáék jövő hónapban fizetnek ki".
Sima natúr lehúzás.
D_Dezső
(
x29)
Nov 24, 2024 18:43:54
x29)
Gondolom a lamatin már Szegeden kijátszotta minden kapcsolatát amíg házi csövest tartott. Nem hiába szaladt az Egerig a cigány pálcikaemberig.
Egyszerűen tényleg nem maradt már lehúzható alany. A Gyagyásról meg tudja, hogy 5-ször is a szájába lehet köpni a baleknek akkor is heherészik a fogyatékos.
Most lehajolnak a segélykéért is.
Egyszerűen tényleg nem maradt már lehúzható alany. A Gyagyásról meg tudja, hogy 5-ször is a szájába lehet köpni a baleknek akkor is heherészik a fogyatékos.
noikabatgomb
(
x10)
Nov 24, 2024 18:46:23
x10)
Szerintem nem.
Sima natúr lehúzás.
Sima natúr lehúzás.
Hiszen endre megerti a torok helyzetet! Nem "lehuztak" hanem fontos, jogi kerdesekben dedikalta a munkat a gyagyasunk, aminek majd o szedi le a gyumolcset!
Endret soh, senki nem bassza at! Ugyan. Nem levettek, mint a kalapot! O dedikalta a munkat, es ugye a mukormos, szempillas nincs ingyen!
Darth Tibor
(
x8)
Nov 24, 2024 18:50:37
x8)
Gondolom a lamatin már Szegeden kijátszotta minden kapcsolatát amíg házi csövest tartott. Nem hiába szaladt az Egerig a cigány pálcikaemberig.
A lamantin a janicsár előtt trutyinál is bepróbálkozott. Nem tudom ott min ment el a dolog, de ha nem jön a török lehet bepróbálkozott volna a fikásnál is, hátha mehet a macskaólba. Golda lehet jobban örülne neki, mint Tibornak!
Flixbus utas
(
x1)
Nov 24, 2024 18:51:07
x1)
Donde esztá el dinyeró?
Mennyit gyakoroltad ezt a mondatot te faszkalap hogy elhiggyük C2-es szinten beszélsz már spanyolul?
Nem jött össze
Mennyit gyakoroltad ezt a mondatot te faszkalap hogy elhiggyük C2-es szinten beszélsz már spanyolul?
Nem jött össze
Negermann
Nov 24, 2024 18:52:08
Kezd unalmas lenni a cigánydráma, ezt minden putritrash tiktok tudja már. Az igazi autizmust akarom látni, az autikörmondatokat, a retardáltság zsinórmértékét, rendőrségi eljárásokat, meztelenül tyúkólakban csellengést, háromszáz eurót fizetni egy vécékeféért, szóval az igazi kiss endre farkast.
Nov 24, 2024 18:52:08
Helyihülye
Nov 24, 2024 18:52:47
Elmebeteg a kapu után nehogy a tuja tűnjön el legközelebb. Ha már most úgy döntöttél, hogy azzal feded el télen, hogy Púpszászon vagy.
Támogatom a tűzifa gyűjtést , de a tegnapi flokk a Dózsa Gy úton készült amikor a dohányboltba ment vagy jött onnan. Lehet hogy a mai is.
Nov 24, 2024 18:52:47
D_Dezső
(
x29)
Nov 24, 2024 18:55:06
x29)
Endret soh, senki nem bassza at!
Minden alkalommal úgy megy bele egy szociális kapcsolatba, hogy elhiszi, hogy az undorító, taszító személyisége érdekel valakit. Aztán 20 perc után mindig kiderül, hogy csak leakarják húzni.
Na ilyenkor indul be az autipajzs, ahogy írtad. Az nem lehet, hogy annyira taszító a személyiségem, hogy még a saját anyám sem szeret, ezért minden más ember csak érdekből all velem szóba … nem-nem ilyen nem történhet az autipajzs miatt “ezek piszony üzleti befektetések”.
Flixbus utas
(
x1)
Nov 24, 2024 18:56:39
x1)
Ez a flokk konkrétan miről szólt? Gyagyás kezdi tényleg elveszteni minden kapcsolatát a külvilággal.
Összefüggéstelenül dumál a nagy semmiről
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 24, 2024 18:57:35
x1)
Ez a flokk konkrétan miről szólt? Gyagyás kezdi tényleg elveszteni minden kapcsolatát a külvilággal.
D_Dezső
(
x29)
Nov 24, 2024 18:58:25
x29)
A tranyó azt mondta, hogy Turbónál visszariadt a körülményektől. Szóval a Gyagyás 6 nm-es szemétben úszó, meleg víz nélküli odúja szóba sem jöhetett.
Helyihülye
Nov 24, 2024 18:58:57
Már egyszer összevérezte a lottózót és azt is sejtik róla hogy pedo. Mégis vígan sörözget és lottózik.
Aki szeretne, itt lehet gratulálni:
Facebook kereső így dobja ki
Nemzeti Dohánybolt és Lottózó Újszász - Dózsa György út 11.
A valósággal való bármilyen egyezés pusztán a véletlen műve!
Nov 24, 2024 18:58:57
Endi Vajna
(
x11)
Nov 24, 2024 18:59:43
x11)
Sima natúr lehúzás.
Emlékezzünk Gammer cigányra is rá akarta fogni megverte még képek is kerültek ki, hogy a fürdő ajtót "beverte" vagy valamit hozzá vágott.
Ott is már próbálkozott ezzel a "jajj megvertek" dumával + hogy terhes a gömb cigánytól.
Flixbus utas
(
x1)
Nov 24, 2024 18:59:57
x1)
Tudom, de ez most kifejezetten értelmetlen baromság volt. Konkrétan a mondatok nem követték egymást meg az a Judkás produkciója is egy komplett elmebaj volt.
noikabatgomb
(
x10)
Nov 24, 2024 19:00:09
x10)
A torok egyebkent meg kifejezetten Jo arc is volt ebben a temaban, mert a kipakolt videoban elmagyarazta endrenek, hogy egy lehuzhato balek es retardalt. Szoval o szolt elore, hogy ez lesz.
Endre logikajat kovetve igy nem is jar neki majd semmifele karterites, mert a torok ugy baszta at, hogy elotte kedvesen szolt neki, hogy at lesz baszva.
nabejj
(
x3)
Nov 24, 2024 19:00:16
x3)
Stoki, olyan jelentéktelen szar porszem vagy, hogy még flokk után sem te vagy a téma a saját fórumodon.
Amúgy legidegesítőbb mellékretard a bálna és a bálnakárosult retardok, akiket idevonz a fórumra.
(Kivétel Zig Hejl, te legalább leakeltél, amíg más beírja, hogy a bálna éppen lángost zabál a főtéren.)
Kedvenc mellékretardom az, aki éppen rivót ad a korcsnak, abból még jól nem jött ki a pedofil.
irodalmi szófordulatokkal beszél
Amúgy legidegesítőbb mellékretard a bálna és a bálnakárosult retardok, akiket idevonz a fórumra.
(Kivétel Zig Hejl, te legalább leakeltél, amíg más beírja, hogy a bálna éppen lángost zabál a főtéren.)
Kedvenc mellékretardom az, aki éppen rivót ad a korcsnak, abból még jól nem jött ki a pedofil.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 24, 2024 19:00:58
x21)
Ikertornyok:

SyntaxError
(
x24)
Nov 24, 2024 19:01:32
x24)
Endre, rákérdeztél már az emberfiókban, hogy engedik-e, hogy a fütyid mutogasd Chaturbate-n és elindítsd az OF oldalad a hálóból?
Más kiút már nincs!
Más kiút már nincs!
Endi Vajna
(
x11)
Nov 24, 2024 19:02:12
x11)
Őszintén ki az az idióta aki Turbótól azt várja, hogy egy rendezett takaros háza van? :D
prolipredator
Nov 24, 2024 19:02:17
még 4 óra van szarni
Nov 24, 2024 19:02:17
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 24, 2024 19:04:59
x21)
Nyáron amikor mentek éjjel-nappal a livejai és mutogatta a putriját... Hát, egy fokkal jobb, mint a macskaól. Ja, és olyan csodás klimatizált volt nyáron a putrija, hogy félmeztelen volt, képzelem most milyen hideg van.
Fikás
Nov 24, 2024 19:06:22
még 4 óra van szarni
Höhöhö, 11 ójaig tutyojhatyok
Nov 24, 2024 19:06:22
ascites
(
x57)
Nov 24, 2024 19:06:28
x57)
Kezd unalmas lenni a cigánydráma, ezt minden putritrash tiktok tudja már. Az igazi autizmust akarom látni, az autikörmondatokat, a retardáltság zsinórmértékét, rendőrségi eljárásokat, meztelenül tyúkólakban csellengést, háromszáz eurót fizetni egy vécékeféért, szóval az igazi kiss endre farkast.
Sajnos vagy nem sajnos az eredeti gyagyás örökre elveszett, elemésztette az alkohol, kimosta az agyából az autikörmondatokat, csak a 4elemis böfögések kapaszkodtak meg, azok is csak épphogy. Örül, ha éppen azzal tisztában van, hogy hol van.
Nem lesz neki már 300 eurója a telefonszámlára sem, nemhogy kütyükre elverhető felesleg. Eddig sem volt neki, csak a hitelekből költött, de az már nincs. Amit megspórolt a hitelek bedöntésével, azt egy az egyben elissza.
A jövő sajnos a cigánydráma, aztán ha végre lesittelik a lamantint, szétesik a banda, és marad a mindennapos nyomorflokk, amiben a korszakovos váz álmodozik majd, hogy megnyeri a lottót, meg elhelyezkedik Spanyolországban, meg összehozza a jogsit. Aztán egyik nap teljesen hirtelen lepottyan majd a macskaólas stokiról, mint az őszi légy, és indulhatnak a troll talik.
Endi Vajna
(
x11)
Nov 24, 2024 19:07:10
x11)
Endre látod? Fideós kollegáknak jobb és takarosabb a körülményük mint a millió fütyis pjogjamozó újnak aki osztrák hitelekből él.
Endi Vajna
(
x11)
Nov 24, 2024 19:07:39
x11)
*segélyek
auti correct
-
Nov 24, 2024 19:09:28
Endre! Basszál ki a trollokkal.
Indítsd az öngyi liveot!
Indítsd az öngyi liveot!
Nov 24, 2024 19:09:28
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 24, 2024 19:14:40
x3)
Már egyszer összevérezte a lottózót és azt is sejtik róla hogy pedo. Mégis vígan sörözget és lottózik.
Hamarosan megtőbbet fognak tudni róla.
*kacsint*
Moszad HQ
Nov 24, 2024 19:15:36
Anyád még nem hívott, korcs? :)
Nov 24, 2024 19:15:36
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 24, 2024 19:16:50
x21)
Ajaj, mi jót intéztek a kedves moszados trollégák?
-
Nov 24, 2024 19:16:53
Ezeket mindig annyira várom :DDDDD
Eltűnt valami? :DD
Nov 24, 2024 19:16:53
161 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A másik megoldás meg
Korábban én egy fix keretet javasoltam: Kiss Endre Farkas vagyok, pedofil.