Most komolyan Tenerifen akarjatok nyaraltatni a tibort? Ne irjatok mar ilyeneket konyorgom, mert megbolondulok. Kovetkezo mi lesz, kiderul hogy a mester utcai daddy valojaban Zulu volt?
A munka nem megoldás.
jobb lenne moszkvába deportálni, ott úgyis szeretik a faszpinásokat
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
fhosná ha tibi tényleg elmenne tenerifére, legkomolyabb picsaszájharapdálások lennének, hogy már nem elég lekövettetni a trafót és utána futni valahova pestre, hanem tenger választja el a faszpinától
nem feltétlenül nem lenne után héten flokk, amiben:
"nya bejj, sziasztok itt fatyok tenejifén"
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Megmondom őszintén, én kurvára nem értetem miröl beszél az elmebeteg. 2 perc után feladtam a nézését és próbáltam csak halgatni, hogy mit mond de egy kurva szót nem értetem a történetből. Na jó a 10 percből annyit megértetem, hogy Hahónak megint igaza volt itt, meg hogy a tibi hazudik a buzi hangszóróról. És ennyi.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
igazi felfelé bukás, valóban jobb a lamantin meg a türk kutya mint a sztojka, talán ők nem adják kilóra valami albán giroszosnak a fikást

"Baszót adok be a Gézára."
Balfasz geci, erről szól az egész életed. Te semmit nem értesz soha. Érdekes nyáron még azt loopoltad hogy nemlétező telefonok eladásából (meg kurválkodásból) van a szegedi albira a pénzük. *ásít*
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
Ez a nagymama szemüveg külön vicces a pedofilon!
Azt tudd pedofil, hogy a pápaszemedet az első nap a seggedbe fogják állítani a börtönben!
Valahányszor Tibort Mercizi meg főleg Mercédeszezi olyan gyomrost vernék rá kiújulna a sérve.
Igen. És az igazmondó Lamantin persze tagadja, semmi ilyesmiről nem volt szó. Ő csak kölcsön akarta adni a teletont, nem eladni. Ami meg sem érkezett, üres csomagautomata várta a csávót.

Biztos a klasszikust idézték: "Ezt törlöd. Most."
Igyunk egy sörtöt, he
Ez az egész kibaszott Tenerife téma szürreálisabb már, mint annak idején a brazil béranya project.
Mindig is elmebeteg voltál fifikém, de az ilyen dolgok indikálják, hogy a zuhanásod:
-örök
-fénysebességgel történik
-feneketlen mélységbe
Könyörgöm, most már dögölj meg tényleg.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Hivatalosan is Endre, mindenkinek is a csicskája már.
Mindenkié is, illetve ezenfelül a döledező kádárputri macskáinak a komornyikja.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
tuti hogy a recskás hazudott arról mennyi segélyt kap, valako szólhatna neki hogy a netto 800 mellé kell még hiteleznie amit soha nem kap vissza
Azért addig nem kell félteni, amíg van pénze buzifürdőbe járni.
Én azt hallotam, hogy azt tervezed, hogy közösen lesznek kikötve a máglyára, és Endre csoffadt lasszója lesz belocsolva benzinnel, és 200m méterről lesz begyújtva a szamárfasz mint egy kanócként
Ez meg tudod erősíteni?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
ugyanekkor
vm.tiktok.com/ZNe38sJQq/
(Munkaügyek. - párbeszéd a munkahelyi alkoholfogyasztas hasznosságáról.)
Úgy látszik, a pedofil a kilátásban lévő melócsánál fel akar készülni, mit hetyetyézzen, ha szóba kerül az alkoholizmusa. Persze a képességeihez méltón egy abszurd komédiából meríti a magyarázatot, mint egy megcáfolhatatlan jogi passzust.
De bizony, ráadásul 1 órán belül, mert annyival korábban szokott leállni a cumizással.
Ez szházszházalék!
🕎Endigame🕎
Tranyónak megvették Tenerifére a repcsijegyet. Kezdődik a spanyol évad.
kissendrevagyok
Endrének háromszor törölnie kellett a flokkját és újat csinálni, mert Szulejmánék becsicskították. Mostantól nem szabad beszélnie a Laura ügyeiről.
Másnak lehet - neki nem lehet.
Szolid Agykár
TYODIKA: HAZUGSÁG!!! HÁROMSZOR A MERCIKÉT BASZTAM MEG! HÁROMSZOR! NE HAZUDJ HÜLYE TROLL!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Miért, itthon nem ugyanezt csinálja?
Itt hideg van. Menjen csak ki! Yo lesz!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Liveozni sem lehet éjjel-nappal hála Istennek! Kellene napelem, de ahhoz a transzvesztita buta. El lesz sodikázva ez is...
hát azért hetyetye
nem hiszem hogy a trafóról olyan sokat fog tudni a spanyol hatóság, ameddig el nem követ valami stiklit és belefut egy igazoltatásba, mert akkor kibasszák, mint macskát (hehe) szarni
már egyre több helyen olvasom a bennfentesek kommentjeit, hogy nem megy a tibor sehova.
ezek szerint inkább azt választja, hogy a pedofil itthon zaklassa, mert a tibor olyan tibor, hogy szereti ha a pedofil zaklatja, fenyegeti, hogy kirúgatja a melójából/szállásáról.
a trolloknak is az a jobb, ha a pedofil itthon zaklatja tibort, aki lájvokban őrjöng emiatt.
ha tibor kimenne, akkor csak annyi lenne a műsor, hogy a pedofil savanyú pofát vágna minden flokkban, mert pénze úgysem lenne kimenni tiborhoz.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Endre IRL nyomja a stalker-t, hahó!
[img src=https://sodipedia.sodika.org/images/3/3e/Agyamentelmebetegzaklato.jpeg]
Most nem lett jó kedvem erről a hírtől.
ezek a szarfaszuak megelnek mindenhol, egy hete voltam Becsben, a pålyaudvar vårojåbol nem gyöztek kibaszogatni az örök a magyarul beszelö alkoholista görenyeket, hasonlo volt a hamburgi pålyaudvaron, ugyhogy gondolom ezek megelnek mindenhol, låsd gyagyås.
Ennek a képnek azt a címet lehetne adni, hogy "A LÉTEZÉS TRAGIKUMA". Egy negyvenes férfi elbújva, leselkedve kameráz a téli hideg éjszakában egy magát nőnek képzelő hajléktalan férfit.
a trollok mindig az adott helyzetből próbálják a legtöbbet kihozni. nekünk már az is jó, hogy a pedofilnak napokig szar kedve volt ettől. innentől pedig jönnek a mester utcai stalkerkedések, a lájvban történő zaklatások, kibaszatási kísérletek amikkel majd idegesíteni lehet tibort. yo lesz ez.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
"ellopták a repjegyet, ennyi el lett lopva"
Tenerifén nem lehet a fal tövébe fosni sakál részegen. Plusz ha megcsípik kábszival, az is fájni fog, nem úgy, mint itthon. Rossz lóra tesz ez a Tibi gyerek, ha azt hiszi, hogy mindenütt olyan csövessímogatás megy, mint nálunk.
Borzalmas a vekni így hátulról is...
Ráesett a PS4 Pro a raktárban.
Ki az az Endre bácsi?

Beugratós kérdés, Endre nem köszön!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
annyi való igaz, hogy abban a fajta életmódban, amit a trafó folyatat (rivózó-élősködő), sokkal jobb és életrevalóbb, mint a fikás
csak hát astokinak egyszer volt hitelkéje, melócsája és recskaodúja, amikből mára semmi sem maradt, csak a térdepelés és onnan micsoda fejlődés irigyelni egy hajléktalan félszerzetet
a szisza inkább a szintetikus cigánykristályokat kedveli te meg a pojcukjot a fekete tálból pedofil
saLYnos te is meg a szisza is hülyék vagytok a földmíveléshez is, te retardált szar
akkor fogsz növényeket nevelni, amikor az út szélén gaz fog nőni ott, ahol elkapartak
pitonsz
Ostoba szar proli.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Igen
te még a sima cigitöl is elszédülsz hikomat szar pedofil szatir zsidocigány. astoki
Na megjött az inas!
Milyen üzenetet akarnak átadni az egri vár védői az új kismanójukkal?
Ki az az Endre bácsi?
A Lauráék megengedték, hogy fórumozzál? Nehogy baj legyen belőle!
miskolcigány
(
x5)
Nov 20, 2024 12:51:50
x5)
Félreérted, ez nem támogatása a Tranyónak, hanem a gyagyás elszigetelése a faszpinától. És egyetértek teljes mértékben azzal, hogy a Tibinek is pusztulnia kell, de míg felhasználható a cél érdekében, addig csak egy eszköz a pedofil zaklató kínzásában.
Most komolyan Tenerifen akarjatok nyaraltatni a tibort? Ne irjatok mar ilyeneket konyorgom, mert megbolondulok. Kovetkezo mi lesz, kiderul hogy a mester utcai daddy valojaban Zulu volt?
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 20, 2024 12:53:13
x1)
Endre, van egy ajánlatom: három hónapra elegendő széntablettát vásárolok neked, de a feltétel az, hogy mostantól minden flokkot először elküldesz nekem, és csak a jóváhagyásommal teheted ki. Az ajánlat ma estig él.
Remegőszáj
(
x1)
x1)
Endre! Ez jól mutatja, ezért tartasz ott ahol, mentàlis és egzisztenciàlis és kapcsolati szinten is. Mert szàmodra érthetetlen és hiiiheeetetlen , hogy mi állhat a flokkban említett telefonos story mögött…
BALEK FASZ VAGY!
BALEK FASZ VAGY!
nmthrwwy420
(
x12)
Nov 20, 2024 12:53:36
x12)
Közben sikerült egy dolgot mégis kihámozni.
Lejárt a határidő a Tibinek, hogy bocsánatot kérjen, de a támadó skorió ismét el lett sodikázva.
Meg akarja várni, hogy tényleg elindul-e Tenerifébe, csak ez alapján "támad", tehát ez a baja, hogy nem tudja kontrollálni.
Súlyosan fogyatékos elmebeteg vagy te.
Ki az az Endre bácsi?
Lejárt a határidő a Tibinek, hogy bocsánatot kérjen, de a támadó skorió ismét el lett sodikázva.
Meg akarja várni, hogy tényleg elindul-e Tenerifébe, csak ez alapján "támad", tehát ez a baja, hogy nem tudja kontrollálni.
Súlyosan fogyatékos elmebeteg vagy te.
linziasztal01
(
x77)
Nov 20, 2024 12:53:48
x77)
Új flokk pár perce:
Laura téma lezárva.
Nem baszogatja Tibit, nehogy tényleg elmenjen Tenerifére.
Laura téma lezárva.
D_Dezső
(
x29)
Nov 20, 2024 12:55:42
x29)
A mai flokk összefoglalása

Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 20, 2024 12:57:22
x13)
Félreérted, ez nem támogatása a Tranyónak, hanem a gyagyás elszigetelése a faszpinától. És egyetértek teljes mértékben azzal, hogy a Tibinek is pusztulnia kell, de míg felhasználható a cél érdekében, addig csak egy eszköz a pedofil zaklató kínzásában.
jobb lenne moszkvába deportálni, ott úgyis szeretik a faszpinásokat
dogoljmegsodi
(
x5)
Nov 20, 2024 13:01:43
x5)
egyrészt. másrészt új flokk
SnecológusHallgató
(
x4)
Nov 20, 2024 13:01:46
x4)
Mejszi, Bálnaszirén, Török kutya és Gayza.
Uncsi vagy Stoki. Inkább arról loopol, hogy anyád mit szól ehhez a pénzszóráshoz. Pl. buzifürcsi, gyros tálak stb stb.
Más ha nincs elég pénze, vállal másodállást pl. De te csak adósságokba vered magad, amiből már nem fogsz kijönni. Ha anyád is permabanol amiatt, mert felé is rugdosni fogja a kölcsönkért pénz értéke az egy milliót, mi lesz? Mész a Blahára, vagy beköltözöl az RGL mellé a cigányhintóba?
Te balek vagy. :)
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Uncsi vagy Stoki. Inkább arról loopol, hogy anyád mit szól ehhez a pénzszóráshoz. Pl. buzifürcsi, gyros tálak stb stb.
Más ha nincs elég pénze, vállal másodállást pl. De te csak adósságokba vered magad, amiből már nem fogsz kijönni. Ha anyád is permabanol amiatt, mert felé is rugdosni fogja a kölcsönkért pénz értéke az egy milliót, mi lesz? Mész a Blahára, vagy beköltözöl az RGL mellé a cigányhintóba?
Te balek vagy. :)
herr_schwechater
(
x8)
Nov 20, 2024 13:02:15
x8)
Új flokk pár perce:
Laura téma lezárva.
Laura téma lezárva.
fhosná ha tibi tényleg elmenne tenerifére, legkomolyabb picsaszájharapdálások lennének, hogy már nem elég lekövettetni a trafót és utána futni valahova pestre, hanem tenger választja el a faszpinától
nem feltétlenül nem lenne után héten flokk, amiben:
"nya bejj, sziasztok itt fatyok tenejifén"
nmthrwwy420
(
x12)
Nov 20, 2024 13:03:12
x12)
Hivatalos, az AMS után egy zsírkurva és egy migráns házimanója lett Sodika :) Cenzúráztatják, hogy miről beszélhet és miről nem.
Tibi pedig egyszer az életben tényleg tehetne szívességet mindenkinek és elhúzhatna a picsába Tenerifére.
A magyar TB- és adófizetők is kicsit fellélegezhetnének, Budapest utcái is tisztábbak lennék, mi pedig nézhetnénk, ahogy a korcs addig üvölt, amíg el nem ájul.
..de úgyis gyáva lesz hozzá.
Ki az az Endre bácsi?
Tibi pedig egyszer az életben tényleg tehetne szívességet mindenkinek és elhúzhatna a picsába Tenerifére.
A magyar TB- és adófizetők is kicsit fellélegezhetnének, Budapest utcái is tisztábbak lennék, mi pedig nézhetnénk, ahogy a korcs addig üvölt, amíg el nem ájul.
..de úgyis gyáva lesz hozzá.
dogoljmegsodi
(
x5)
Nov 20, 2024 13:04:09
x5)
de kibaszott undorító módon szlopálja a kávét is a mélyharapásával
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 20, 2024 13:04:29
x23)
Értett bárki is egy kurva mondatot ebből a flokkból?
Össze-vissza beszél, összekever már mindent. Hatalmas nagy a baj, utolsó két agysejt fellőtte a sgélykérő jelzőrakétát.
Össze-vissza beszél, összekever már mindent. Hatalmas nagy a baj, utolsó két agysejt fellőtte a sgélykérő jelzőrakétát.
Megmondom őszintén, én kurvára nem értetem miröl beszél az elmebeteg. 2 perc után feladtam a nézését és próbáltam csak halgatni, hogy mit mond de egy kurva szót nem értetem a történetből. Na jó a 10 percből annyit megértetem, hogy Hahónak megint igaza volt itt, meg hogy a tibi hazudik a buzi hangszóróról. És ennyi.
herr_schwechater
(
x8)
Nov 20, 2024 13:05:26
x8)
Hivatalos, az AMS után egy zsírkurva és egy migráns házimanója lett Sodika :) Cenzúráztatják, hogy miről beszélhet és miről nem.
igazi felfelé bukás, valóban jobb a lamantin meg a türk kutya mint a sztojka, talán ők nem adják kilóra valami albán giroszosnak a fikást
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 20, 2024 13:06:48
x1)

D_Dezső
(
x29)
Nov 20, 2024 13:10:10
x29)
PúpszásziVámpír
(
x10)
Nov 20, 2024 13:10:23
x10)
Valamit kezdjhél magaddal gyagyás, mert ez tragédia!
Már az első másodpercben kinyomtam a flokkot! Borzasztó unalmas vagy gheci!
Álmodjatok Rémeket!
Már az első másodpercben kinyomtam a flokkot! Borzasztó unalmas vagy gheci!
Bubuka
(
x13)
Nov 20, 2024 13:11:09
x13)
Jól bepörgetnek téged te pedofil elmebeteg, igazi bohóc csicska vagy :D
TIBI! Tudom, hogy olvasod:
Endre azt mondta, hogy jövő hétig nem fog neked és a mostani szállásodnak alád tenni. Most azért törölte a flokkot, mert tudja hogy ez így nagyon egyértelmű.
A pedofil retteg tőle, hogy kimész tenerifére ahol nem fog tudni zaklatni téged.
Ha valóban úgy van ahogy mondod és nem akarsz tőle semmit, elmész, hogy tényleg ne tudjon utánad menni és nyugtod legyen tőle. Neki úgyis jön a segélymegvonás és a bírósági ügyek, meg a pereskedés.
Ebben TE NEM AKARSZ RÉSZT VENNI. HIDD EL!
TIBI! Tudom, hogy olvasod:
Endre azt mondta, hogy jövő hétig nem fog neked és a mostani szállásodnak alád tenni. Most azért törölte a flokkot, mert tudja hogy ez így nagyon egyértelmű.
A pedofil retteg tőle, hogy kimész tenerifére ahol nem fog tudni zaklatni téged.
Ha valóban úgy van ahogy mondod és nem akarsz tőle semmit, elmész, hogy tényleg ne tudjon utánad menni és nyugtod legyen tőle. Neki úgyis jön a segélymegvonás és a bírósági ügyek, meg a pereskedés.
Ebben TE NEM AKARSZ RÉSZT VENNI. HIDD EL!
Hafré
(
x9)
Nov 20, 2024 13:13:12
x9)
Azért külön megérdemelsz egy verést mert tibit és a kemény munkát egy mondatban mered említeni.
lépek ki mert hülyék vagytok
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 20, 2024 13:13:32
x39)
Mekkora inas sodi asodi :D
Nagyon nevetek!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nagyon nevetek!
Gabonatároló
(
x1)
Nov 20, 2024 13:18:58
x1)
Jaj, Endre!
Tudod, mi nagyon vicces még (a sodiverzum összes más dolga mellett)?
Ahogy te időkorlátos/határidős ultimátumot osztogatsz mindenkinek. Törlesztésre, bocsánatkérésre, whatever.
És soha, senki le se szar, soha nem történik semmi. :D
Tudod, mi nagyon vicces még (a sodiverzum összes más dolga mellett)?
Ahogy te időkorlátos/határidős ultimátumot osztogatsz mindenkinek. Törlesztésre, bocsánatkérésre, whatever.
És soha, senki le se szar, soha nem történik semmi. :D
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 20, 2024 13:19:26
x17)
Bejött a krónikázás gyagyás buzi.
Magyarország alja pitiáner csalóiról krónikázhatsz napiszinten. A kurva anyádat:D
Punszisza a lekjopp!
Magyarország alja pitiáner csalóiról krónikázhatsz napiszinten. A kurva anyádat:D
A helyzet megoldása
(
x44)
Nov 20, 2024 13:20:23
x44)
A biztonság kedvéért, egy harmadik, az előző kettő flokkot tisztázó és összefoglaló flokkot fel kellene tölteni
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Trottel
Nov 20, 2024 13:22:33
Flokk szöveges leirata 1. rész
"kérdezd meg a Mercedes-t. A Mercedes-nél erről nyilván nem fog most hazudni, hogy volt ilyen keresés a lakásban, hogy hol lehet az a telefon. És akkor erre kaptam meg az arcomba, hogy ő ezt érti. Érti, hogy csak adományozott, érti, hogy semmi nem volt a telefon ellenértéke, de akkor miért kellett neki hozzáférést adni egy üres csomagbokszhoz? És akkor nézem, és hát ő tényleg egy üres csomagbokszhoz kapott hozzáférést, és akkor így lefagytam, hogy erre én nem tudok válaszolni. Ez egy nagyon jó kérdés."
"kérdezd meg a Mercedes-t. A Mercedes-nél erről nyilván nem fog most hazudni, hogy volt ilyen keresés a lakásban, hogy hol lehet az a telefon. És akkor erre kaptam meg az arcomba, hogy ő ezt érti. Érti, hogy csak adományozott, érti, hogy semmi nem volt a telefon ellenértéke, de akkor miért kellett neki hozzáférést adni egy üres csomagbokszhoz? És akkor nézem, és hát ő tényleg egy üres csomagbokszhoz kapott hozzáférést, és akkor így lefagytam, hogy erre én nem tudok válaszolni. Ez egy nagyon jó kérdés."
Balfasz geci, erről szól az egész életed. Te semmit nem értesz soha. Érdekes nyáron még azt loopoltad hogy nemlétező telefonok eladásából (meg kurválkodásból) van a szegedi albira a pénzük. *ásít*
Nov 20, 2024 13:22:33
Ténfép
(
x5)
Nov 20, 2024 13:22:51
x5)
1. Ki a faszt érdekel, hogy "A Mejszikeeeh tyelefonja, meg Laumo a tyelefonnaaaal" baromság?
2. Hogy lehet valakinek ennyire elbaszott ősbarom feje? És mellé még sugárzik a nagy szar vekniről az önhittség, mint mindig. Fogyatékos balfasz torz geci.
Igyunk egy sörtöt, he
2. Hogy lehet valakinek ennyire elbaszott ősbarom feje? És mellé még sugárzik a nagy szar vekniről az önhittség, mint mindig. Fogyatékos balfasz torz geci.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 20, 2024 13:25:14
x21)
1. Ki a faszt érdekel, hogy "A Mejszikeeeh tyelefonja, meg Laumo a tyelefonnaaaal" baromság?
Ez a nagymama szemüveg külön vicces a pedofilon!
Azt tudd pedofil, hogy a pápaszemedet az első nap a seggedbe fogják állítani a börtönben!
Vaják
(
x6)
Nov 20, 2024 13:25:20
x6)
Fent az 5 perces flokk:
old.bitchute.com/video/9wynlJ1OXSWD/
old.bitchute.com/video/9wynlJ1OXSWD/
mhr
Nov 20, 2024 13:26:11
Valamiert a tegnapi flokkban szerda estet jelolte meg a tra nyonak az Endre,hogy bocsanatot kerjen tole.
Akkor ma este mar macskaolba vagy Egerbe lesz patkanykodas vagy tranyokergetes?
Amiben biztos vagyok,hogy a Tranyo nem fog utazni es ismet pedosimogatàs lesz, mert semmi mas lehetosege nincs.
80% biztos vagyok abban,hogy Tranyoval lesz a hetvege.
Akkor ma este mar macskaolba vagy Egerbe lesz patkanykodas vagy tranyokergetes?
Amiben biztos vagyok,hogy a Tranyo nem fog utazni es ismet pedosimogatàs lesz, mert semmi mas lehetosege nincs.
80% biztos vagyok abban,hogy Tranyoval lesz a hetvege.
Nov 20, 2024 13:26:11
Tourist
Nov 20, 2024 13:26:26
A flokk vége volt az, ami mindent elárult endike hangulatvilágáról és az a fej, amit vágott. Ilyen volt: :(
Nov 20, 2024 13:26:26
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 20, 2024 13:26:29
x23)
Na jó, elolvasva itt a első flokk szöveges leiratát, ha jól értem, itt valami olyanról van szó talán, hogy a lamantin és a tibi közösen (?) lerántota egy Iphone-ra azt a csávót aki elvette tibit a benzinkútról? És akkor ezért is szóltak neki olyan gyorsan Egerböl most, hogy fogja be a pofáját és szedje le a flokkot, amit azal a hazugsággal akar palástolni, hogy új infókat kapott közbe, de ö már nem akar ezzel az ügyel foglalkozni.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Trottel
Nov 20, 2024 13:28:15
Azért külön megérdemelsz egy verést mert tibit és a kemény munkát egy mondatban mered említeni.
Valahányszor Tibort Mercizi meg főleg Mercédeszezi olyan gyomrost vernék rá kiújulna a sérve.
Nov 20, 2024 13:28:15
Trottel
Nov 20, 2024 13:31:06
Nahát újabb ígéret lett elsodikázva? Te eszköztelen barom, komolyan egy csövest fenyegetsz azzal hogy megszünteted a lakhatását? Az állítólagos "cejejmed"nek? Ez hogy fér bele a keresztény értékrendekbe?
Egyrészt. Másrészt a tolvajtranyóval nem bírsz el de azért a tjojjok rettegjenek tőled? Egy vicc vagy fikás. Zárójel bezárva.
Egyrészt. Másrészt a tolvajtranyóval nem bírsz el de azért a tjojjok rettegjenek tőled? Egy vicc vagy fikás. Zárójel bezárva.
Nov 20, 2024 13:31:06
-
Nov 20, 2024 13:31:51
Na jó, elolvasva itt a első flokk szöveges leiratát, ha jól értem, itt valami olyanról van szó talán, hogy a lamantin és a tibi közösen (?) lerántota egy Iphone-ra azt a csávót aki elvette tibit a benzinkútról? És akkor ezért is szóltak neki olyan gyorsan Egerböl most, hogy fogja be a pofáját és szedje le a flokkot, amit azal a hazugsággal akar palástolni, hogy új infókat kapott közbe, de ö már nem akar ezzel az ügyel foglalkozni.
Igen. És az igazmondó Lamantin persze tagadja, semmi ilyesmiről nem volt szó. Ő csak kölcsön akarta adni a teletont, nem eladni. Ami meg sem érkezett, üres csomagautomata várta a csávót.
Nov 20, 2024 13:31:51
PúpszásziVámpír
(
x10)
Nov 20, 2024 13:33:20
x10)
Délben kivételesen Kávét iszik, mert olyan részeg, hogy nem tudja merre van....
Álmodjatok Rémeket!
HAZUG ENDRE
Nov 20, 2024 13:34:10

Nov 20, 2024 13:34:10
Ténfép
(
x5)
Nov 20, 2024 13:34:51
x5)
... És akkor ezért is szóltak neki olyan gyorsan Egerböl most, hogy fogja be a pofáját és szedje le a flokkot,
Biztos a klasszikust idézték: "Ezt törlöd. Most."
A nap filozófiai kérdése
Nov 20, 2024 13:37:36
Hazug endrét vajon hamarabb utóléri a vén zsidó kurva anyja, mint a penészpinájú lamantint a hatóságok?
Nov 20, 2024 13:37:36
horgász
(
x10)
Nov 20, 2024 13:37:52
x10)
Most komolyan Tenerifen akarjatok nyaraltatni a tibort? Ne irjatok mar ilyeneket konyorgom
Ez az egész kibaszott Tenerife téma szürreálisabb már, mint annak idején a brazil béranya project.
Mindig is elmebeteg voltál fifikém, de az ilyen dolgok indikálják, hogy a zuhanásod:
-örök
-fénysebességgel történik
-feneketlen mélységbe
Könyörgöm, most már dögölj meg tényleg.
buniBanki
(
x2)
Nov 20, 2024 13:38:20
x2)
Endre, hallom keményedik a feces, bízhatnak a MÁV-nál újabb mozdonyokban?
Endre egy pedofil!
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 20, 2024 13:38:39
x3)
Csak a teljesseg igényéért a ma dŵlelötti tiktikek
Kb9:30
vm.tiktok.com/ZNe38XvFk/
(Munkaügyek. A szemelyzetis hölgy keményen lecsicskítja a nagypofájú, bekepzelt kollégáját.)
ugyanekkor
vm.tiktok.com/ZNe38sJQq/
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Kb9:30
vm.tiktok.com/ZNe38XvFk/
(Munkaügyek. A szemelyzetis hölgy keményen lecsicskítja a nagypofájú, bekepzelt kollégáját.)
ugyanekkor
vm.tiktok.com/ZNe38sJQq/
Sheldon
(
x2)
Nov 20, 2024 13:39:49
x2)
Te fogyatékos Pedofil. Az megvan, hogy hiába törlöd a flokkjaidat, az internet (és a trollok) nem felejt? Bármikor előrántunk évekre visszamenőleg bármilyen megnyilvánulásodat, és simán fel is használjuk ellened.
Ez vonatkozik azokra a retardokra is, akihez az aktuális időpontban éppen dörgölőzni próbálsz.
Ez vonatkozik azokra a retardokra is, akihez az aktuális időpontban éppen dörgölőzni próbálsz.
Klohek
(
x12)
Nov 20, 2024 13:45:51
x12)
Gyanús ez a kv-zás, csak nem interjú van ma endre?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
cucksodi
(
x3)
Nov 20, 2024 13:46:14
x3)
Endre baszdmeg! A tiktok csatornádnak nevezett utolsó virtuális szemétdombon sem vagy már a magad úra? Hát mekkora világ inasnak kell lenni, hogy ilyen szinten másik irányítsák az életed? Az rendben van, hogy a trollok irányítgatnak, de sgy utolsó kecskebaszó kebabos és a dagadt kurvája csak csettint és a BBC normákat gyakorló krónikás ugrik? Rosszabb vagy, mint a szaros megafonosok meg a bayer. Ök legalább zsíros fizukat visznek haza, ha már rojrosra a nyelvük a seggnyalástól, te meg nyomorogsz egy ember fiókban!
puskapoj
A helyzet megoldása
(
x44)
Nov 20, 2024 13:48:08
x44)
Harapj Golda!
Klohek
(
x12)
Nov 20, 2024 13:48:47
x12)
Ügye milyen jó ötlet volt pedofilt simogatni, szellent etkár
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 20, 2024 13:52:43
x48)
Flokk útvonal
kissendrevagyok
horgász
(
x10)
Nov 20, 2024 13:57:24
x10)
Hivatalosan is Endre, mindenkinek is a csicskája már.
Mindenkié is, illetve ezenfelül a döledező kádárputri macskáinak a komornyikja.
dogoljmegsodi
(
x5)
Nov 20, 2024 14:02:11
x5)
Hazug endrét vajon hamarabb utóléri a vén zsidó kurva anyja, mint a penészpinájú lamantint a hatóságok?
tuti hogy a recskás hazudott arról mennyi segélyt kap, valako szólhatna neki hogy a netto 800 mellé kell még hiteleznie amit soha nem kap vissza
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 20, 2024 14:08:39
x48)
Endre komolyan akkora fillérszámolások vannak már, hogy itthonról kell vinned a heti Hell jegeskávé adagot ? Hazafelé jövet legalább hozod az üres dobozokat hogy visszaváltsd az 50 forintos betétdíjakat vagy kidobod kint a kukába ?
kissendrevagyok
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 20, 2024 14:15:13
x1)
Endre komolyan akkora fillérszámolások vannak már, hogy itthonról kell vinned a heti Hell jegeskávé adagot ? Hazafelé jövet legalább hozod az üres dobozokat hogy visszaváltsd az 50 forintos betétdíjakat vagy kidobod kint a kukába ?
Azért addig nem kell félteni, amíg van pénze buzifürdőbe járni.
Penzmento
(
x6)
Nov 20, 2024 14:15:39
x6)
Spanyol adófizetőként jóból mondom, ha bármelyik eretnek fajzat beteszi ide a lábát, az Inkvizícióval fogom őket máglyára küldeni.
🕎Endigame🕎
A helyzet megoldása
(
x44)
Nov 20, 2024 14:19:08
x44)
Spanyol adófizetőként jóból mondom, ha bármelyik eretnek fajzat beteszi ide a lábát, az Inkvizícióval fogom őket máglyára küldeni.
Én azt hallotam, hogy azt tervezed, hogy közösen lesznek kikötve a máglyára, és Endre csoffadt lasszója lesz belocsolva benzinnel, és 200m méterről lesz begyújtva a szamárfasz mint egy kanócként
Ez meg tudod erősíteni?
Sheldon
(
x2)
Nov 20, 2024 14:22:23
x2)
ugyanekkor
vm.tiktok.com/ZNe38sJQq/
Úgy látszik, a pedofil a kilátásban lévő melócsánál fel akar készülni, mit hetyetyézzen, ha szóba kerül az alkoholizmusa. Persze a képességeihez méltón egy abszurd komédiából meríti a magyarázatot, mint egy megcáfolhatatlan jogi passzust.
Postás Pista
Nov 20, 2024 14:27:16
Mit szóltok ahhoz, ha egy egri várvédő hős értesítené a szomszèdokat egy levél formájában, hogy ki az új lakó, előélet kiemelve, link mellékelve. Illetve, hogy milyen vendég jár hozzà, a gyagyás! És persze ott is megemlítve miről hírhedt!
Nov 20, 2024 14:27:16
ascites
(
x57)
Nov 20, 2024 14:28:55
x57)
Gyanús ez a kv-zás, csak nem interjú van ma endre?
De bizony, ráadásul 1 órán belül, mert annyival korábban szokott leállni a cumizással.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 20, 2024 14:30:51
x17)
Elzavartak az interjúról a gecibe miután látták,hogy remeg a kezecske te púpos buzi?
Punszisza a lekjopp!
Penzmento
(
x6)
Nov 20, 2024 14:31:38
x6)
Ez meg tudod erősíteni?
Ez meg tudod erősíteni?
Ez szházszházalék!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 20, 2024 14:33:50
x37)
Történt valami érdemleges az elmúlt 48 órában? Halt meg retard?
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 20, 2024 14:40:55
x48)
Történt valami érdemleges az elmúlt 48 órában? Halt meg retard?
Tranyónak megvették Tenerifére a repcsijegyet. Kezdődik a spanyol évad.
buniBanki
(
x2)
Nov 20, 2024 14:44:43
x2)
Tibót Tenerifén felfalta egy tiburón, milyen szép is lenne ezt látni valahol
Endre egy pedofil!
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 20, 2024 14:47:58
x1)
Történt valami érdemleges az elmúlt 48 órában?
Endrének háromszor törölnie kellett a flokkját és újat csinálni, mert Szulejmánék becsicskították. Mostantól nem szabad beszélnie a Laura ügyeiről.
Nicknév kiadó
Nov 20, 2024 14:51:33
Ügye milyen jó ötlet volt pedofilt simogatni, szellent etkár
Szolid Agykár
Nov 20, 2024 14:51:33
SyntaxError
(
x24)
Nov 20, 2024 14:52:21
x24)
TYODIKA: HAZUGSÁG!!! HÁROMSZOR A MERCIKÉT BASZTAM MEG! HÁROMSZOR! NE HAZUDJ HÜLYE TROLL!
A helyzet megoldása
(
x44)
Nov 20, 2024 15:20:29
x44)
Vers a büdösemberhez:
Büdös vagy te sodi
Faszod már csak lufi
Szagod terjed gyorsan
Sicc az AMShez nyomban
Büdös vagy te sodi
Faszod már csak lufi
Szagod terjed gyorsan
Sicc az AMShez nyomban
Robusztus
Nov 20, 2024 15:41:54
Tibi megy Tenerifére (ott is ragad remélhetőleg), a törököt megbuktatjuk, te, Gyagyás meg olyan mentális olvadást fogsz tapasztalni, amitől a füled és az impotens falloszod is
kettéáll.
LEGYEN VÉGRE VÉGE!
Buzi Sodi a Sodi
kettéáll.
LEGYEN VÉGRE VÉGE!
Nov 20, 2024 15:41:54
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 20, 2024 15:52:58
x37)
Tibi mit fog csinálni Tenerifén? Elnézést kérek, hogy tudatlannak tűnök, de egy ruppótlan csöves mégis mi a kankós kurva anyját fog ott kezdeni magával? Koldul a melegben?
Bubuka
(
x13)
Nov 20, 2024 15:53:30
x13)
Endre, egy óra és lehet nyomni a STALKER 2-t. Lesz live a fiókból? Hogyhogy nem tartottad magad a terveidhez és miért szamoltad fel a médiabirodalmadat?
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 20, 2024 15:55:30
x1)
Tibi mit fog csinálni Tenerifén? Elnézést kérek, hogy tudatlannak tűnök, de egy ruppótlan csöves mégis mi a kankós kurva anyját fog ott kezdeni magával? Koldul a melegben?
mikedp
(
x9)
Nov 20, 2024 15:57:01
x9)
A tartózkodási napok száma külön bejelentés nélkül maximum 90 nap, ha valaki ennél több időt szeretne kint tartózkodni, annak a helyi lakcímnyilvántartónál kell bejelentkeznie, majd a megélhetési feltételek és az egészségügyi biztosítás meglétének igazolása után már tartózkodási engedély nélkül tartózkodhatnak 90 napon túl.
Nem mintha a szarszagú csöves kibírna kint 3 hónapot...
KURVArangy
Darth Tibor
(
x7)
Nov 20, 2024 15:57:17
x7)
Itt hideg van. Menjen csak ki! Yo lesz!
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 20, 2024 15:57:58
x21)
Liveozni sem lehet éjjel-nappal hála Istennek! Kellene napelem, de ahhoz a transzvesztita buta. El lesz sodikázva ez is...
herr_schwechater
(
x8)
Nov 20, 2024 15:59:55
x8)
A tartózkodási napok száma külön bejelentés nélkül maximum 90 nap, ha valaki ennél több időt szeretne kint tartózkodni, annak a helyi lakcímnyilvántartónál kell bejelentkeznie, majd a megélhetési feltételek és az egészségügyi biztosítás meglétének igazolása után már tartózkodási engedély nélkül tartózkodhatnak 90 napon túl.
hát azért hetyetye
nem hiszem hogy a trafóról olyan sokat fog tudni a spanyol hatóság, ameddig el nem követ valami stiklit és belefut egy igazoltatásba, mert akkor kibasszák, mint macskát (hehe) szarni
Hahó
(
x135)
Nov 20, 2024 16:04:29
x135)
már egyre több helyen olvasom a bennfentesek kommentjeit, hogy nem megy a tibor sehova.
ezek szerint inkább azt választja, hogy a pedofil itthon zaklassa, mert a tibor olyan tibor, hogy szereti ha a pedofil zaklatja, fenyegeti, hogy kirúgatja a melójából/szállásáról.
a trolloknak is az a jobb, ha a pedofil itthon zaklatja tibort, aki lájvokban őrjöng emiatt.
ha tibor kimenne, akkor csak annyi lenne a műsor, hogy a pedofil savanyú pofát vágna minden flokkban, mert pénze úgysem lenne kimenni tiborhoz.
Trottel
Nov 20, 2024 16:06:32
Endre, egy óra és lehet nyomni a STALKER 2-t. Lesz live a fiókból? Hogyhogy nem tartottad magad a terveidhez és miért szamoltad fel a médiabirodalmadat?
[img src=https://sodipedia.sodika.org/images/3/3e/Agyamentelmebetegzaklato.jpeg]
Nov 20, 2024 16:06:32
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 20, 2024 16:06:58
x1)
Örebro
(
x17)
Nov 20, 2024 16:07:31
x17)
ezek a szarfaszuak megelnek mindenhol, egy hete voltam Becsben, a pålyaudvar vårojåbol nem gyöztek kibaszogatni az örök a magyarul beszelö alkoholista görenyeket, hasonlo volt a hamburgi pålyaudvaron, ugyhogy gondolom ezek megelnek mindenhol, låsd gyagyås.
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 20, 2024 16:10:21
x1)
Ennek a képnek azt a címet lehetne adni, hogy "A LÉTEZÉS TRAGIKUMA". Egy negyvenes férfi elbújva, leselkedve kameráz a téli hideg éjszakában egy magát nőnek képzelő hajléktalan férfit.
Hahó
(
x135)
Nov 20, 2024 16:11:15
x135)
a trollok mindig az adott helyzetből próbálják a legtöbbet kihozni. nekünk már az is jó, hogy a pedofilnak napokig szar kedve volt ettől. innentől pedig jönnek a mester utcai stalkerkedések, a lájvban történő zaklatások, kibaszatási kísérletek amikkel majd idegesíteni lehet tibort. yo lesz ez.
herr_schwechater
(
x8)
Nov 20, 2024 16:12:37
x8)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 20, 2024 16:16:26
x37)
Tenerifén nem lehet a fal tövébe fosni sakál részegen. Plusz ha megcsípik kábszival, az is fájni fog, nem úgy, mint itthon. Rossz lóra tesz ez a Tibi gyerek, ha azt hiszi, hogy mindenütt olyan csövessímogatás megy, mint nálunk.
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 20, 2024 16:17:47
x48)
Tibcédesz előbb vagy utóbb megunja majd ezt a 4 órás melót is mert fáj a térde, és egyébként is dolgozni kell. Péntekre már havazást mondanak, csöviszálló nem játszik mert nem tud viselkedni. Helyette ott a trollok által biztosított meleg Tenerife ahol nem fagyna meg télen, bármelyik üres lakást feltörheti és lehet önkényes lakásfoglaló bármilyen retorzió nélkül. Szociális háló van, ingyen kaja/ruha van, tarhálásból meg tiktok élőből meg összeszedi az 500k-t mint a repedfejű tenerife úrnő abból meg lazán eltengeti a munkakerülő seggét évekig.
kissendrevagyok
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 20, 2024 16:24:02
x21)
Borzalmas a vekni így hátulról is...
stoki_kapuja
Nov 20, 2024 16:25:31
www.youtube.com/watch?v=lMvrtgJ85OY&ab_channel=TEMATIKUSENDRE
Milyen érdekes, anno egy 3000ft-os vonatjegyért és a szemüvegedért egy egész családot képes lettél volna kiírtani, sőt még rendőrt is... Endre, a cicád hány millióval lopott meg? ő neki mégse lett egy karcolása se, hát milyen férfi vagy te Endre? Az meg pláne milyen szép, hogy a Tibcédeszed által hamisíthatatlan bizonyítékaink lettek arra, hogy egy pedofil geci vagy. Te undorító féreg. Na tanulás csá.
pls unban me
Milyen érdekes, anno egy 3000ft-os vonatjegyért és a szemüvegedért egy egész családot képes lettél volna kiírtani, sőt még rendőrt is... Endre, a cicád hány millióval lopott meg? ő neki mégse lett egy karcolása se, hát milyen férfi vagy te Endre? Az meg pláne milyen szép, hogy a Tibcédeszed által hamisíthatatlan bizonyítékaink lettek arra, hogy egy pedofil geci vagy. Te undorító féreg. Na tanulás csá.
Nov 20, 2024 16:25:31
nmthrwwy420
(
x12)
Nov 20, 2024 16:29:23
x12)
Ráesett a PS4 Pro a raktárban.
Poop in the loop
(
x2)
Nov 20, 2024 16:41:39
x2)
Hogy köszön el Sodi az angol nyelven írt levelei végén?
.
.
.
Best RETARDS!!!
.
.
.
Best RETARDS!!!
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 20, 2024 16:44:26
x1)

Zsibuci
(
x5)
Nov 20, 2024 16:48:35
x5)
.
.
.
Best RETARDS!!!
.
.
.
Best RETARDS!!!
Beugratós kérdés, Endre nem köszön!
herr_schwechater
(
x8)
Nov 20, 2024 16:48:55
x8)
annyi való igaz, hogy abban a fajta életmódban, amit a trafó folyatat (rivózó-élősködő), sokkal jobb és életrevalóbb, mint a fikás
csak hát astokinak egyszer volt hitelkéje, melócsája és recskaodúja, amikből mára semmi sem maradt, csak a térdepelés és onnan micsoda fejlődés irigyelni egy hajléktalan félszerzetet
MaxPayne
(
x24)
Nov 20, 2024 16:49:49
x24)
Most mire irigyek a trollok, pedofil köcsög?
Valaszolj, a kurva anyad!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Valaszolj, a kurva anyad!
sodika
Nov 20, 2024 16:52:51
Spanyolban még 7 tő saját kannabiszt is nevelhetsz, miről beszéltek?
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nov 20, 2024 16:52:51
herr_schwechater
(
x8)
Nov 20, 2024 16:53:49
x8)
a szisza inkább a szintetikus cigánykristályokat kedveli te meg a pojcukjot a fekete tálból pedofil
zsidovagyokdetenyleg
Nov 20, 2024 16:55:40
saLYnos te is meg a szisza is hülyék vagytok a földmíveléshez is, te retardált szar
akkor fogsz növényeket nevelni, amikor az út szélén gaz fog nőni ott, ahol elkapartak
Nov 20, 2024 16:55:40
Napi 3 sör
(
x1)
Nov 20, 2024 16:55:50
x1)
PEDOFIL RIADÓ, FIGYELEM, PEDOFIL A FÓRUMON
Kiss Endre Farkas frauenmissbraucher, pädophiler, tierquäler, alkoholiker
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 20, 2024 16:55:55
x13)
Spanyolban
Ostoba szar proli.
sodika
Nov 20, 2024 16:56:30
Egyébként ez, hogy tuti nem megy, lehet még duplacsavar is, hogy basztassam a lakást, és ezzel magam kergessem ki.
Szóval én egyelőre - ha nem haragudtok meg, nem bízom a szavatokban.
Kedden úgyis minden kiderül.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Szóval én egyelőre - ha nem haragudtok meg, nem bízom a szavatokban.
Kedden úgyis minden kiderül.
Nov 20, 2024 16:56:30
banshee
(
x24)
Nov 20, 2024 16:56:34
x24)
.
.
.
Best RETARDS!!!
.
.
.
Best RETARDS!!!
Igen
Hi XX,
thank you everything. I haven't got any questions. I'll arrive at the ZZ on YY.12 evening.
I'll be in the office on XX morning (XX.12).
Best Retards,
Endre
---
dóóógozni :DDDDD
dóóógozóóóóbaaa. :)
juuu .... húúúú
thank you everything. I haven't got any questions. I'll arrive at the ZZ on YY.12 evening.
I'll be in the office on XX morning (XX.12).
Best Retards,
Endre
---
dóóógozni :DDDDD
dóóógozóóóóbaaa. :)
juuu .... húúúú
dogoljmegsodi
(
x5)
Nov 20, 2024 16:57:03
x5)
te még a sima cigitöl is elszédülsz hikomat szar pedofil szatir zsidocigány. astoki
nmthrwwy420
(
x12)
Nov 20, 2024 16:57:05
x12)
Na megjött az inas!
Milyen üzenetet akarnak átadni az egri vár védői az új kismanójukkal?
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 20, 2024 16:57:25
x1)
A Lauráék megengedték, hogy fórumozzál? Nehogy baj legyen belőle!
123 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Milyen történetével aztán kiderül, hogy itt van egy furcsaság. Na most, mi az igazság, meg hogy történt-e a illetővel szemben bármiféle jogsértés vagy sem, hogy minden teljesen rendben van, és a laura teljesen ártatlan, innentől kezdve ember legyen a torpán, aki ezt megállapítja. Tehát én, megvallom őszintén, lehagytam. Tehát ha megvannak a üzenetek arról, hogy a telefon csak ajándék lett volna,
akkor erre én már ilyesmit nem tudok válaszolni, tehát akármikor öröm a fejemet, akkor a üres csomagboksz az miért lett kiutalva. Mert nyilván az lett volna ebben az esetben a normális elintézési mód,
hogyha egy videóhívásban a Laura meg a Merci leülnek, és elmondják, hogy "Hát bocs haver, itt a Merci el tudja mondani, hogy tényleg egész nap fölforgattuk az egész lakást, és tényleg ne hadad, tisztességes akarok lenni veled, most is látod őszinte vagyok, Merci is meg tudja erősíteni, hogy ez történt, tehát körülbelül ezt csináltam volna." Most úgy nagyjából elmondtam a történetet, és akkor, hogy itt most kinek van igaza, én ezt most nem tudom összerakni, hogy akkor így most melyik oldalnak vagy kinek lehet igaza, csak hogy értsétek, hogy azért itt ilyen bonyolul történetek vannak,
amit én például már nem rakok össze. Na hát Merci dolgában pedig, én ugye hiába vártam, nem kaptam meg ma reggelig a kért bocsánatkérést, de ennek ellenére, bár ez volt a fejemben, most legalább egy hétig nem csinálok semmit a szállásoddal kapcsolatban, mert nagyon sokszor volt olyan, hogy vettem neked meleg jegyeket, vagy akár meg a jutkának is, és arra nem szálltadok föl. Körülbelül százezer forint értékben tudok fölcsorolni ilyen jegyeket. Úgyhogy attól, hogy valaki húszer forintért téged megdob egy tenelifei járat jegyével, mi nem garantja arra, hogy tényleg föl is ülsz rá. Én pedig nem akarok Merci katalizátora lenni annak, hogy rám hivatkozzál, hogy én el lehetetleníten bármit, és akkor mi a... Uram, kell most menni, nem kellett menni. Jó, hogy nehogy már én, ennek is érhegyek az oka. Meglátjuk, hogy mi lesz abban, aholnak a furun még igaza is van, hogy ha ő most itt nem tesz halál Bécsben, akkor annyi pénzből valahol ott is ellennék, amennyiből itt Bécsben, tenelifein is ellennék, és ezt nehezen tudom cáfolni. De majd erre is találok valami megoldást. Azért a trollok igen kreatívak. Amikor rájöttek, hogy nem megyek oda a Mester utca 11-be, akkor kitalálnak valami mást. Aztán én is kitaláltam valami mást, erről szólt a Hitvig, aztán ez most akkor egy ilyen pingpong érkőzés megy, vagy nem tudom. Viszont egy hazugságot, Mercike, szeretnék helyre rakni. Előadtad a géza lábjában, hogy azért adtad el a JBL hangszórót, mert meg volt repedve, össze volt törve, mert ráesett a fejedre. Ez, Mercike, egy kibaszott nagy hazugság. Miközben töltöttük, valóban ráesett a fejedre, csak utána, pánikban, nagyon részletesen, mind a kettőt átvisgáltuk, és nem volt rajta apró repedés sem. Nem volt az össze törve. Tökéletes állapotban volt, nem volt még csak nekarcolóba sem. Ez hazugság, hazudsz, kítol a szádat, jó reggelt kívánsz, és akkor is hazudsz, szégyelld magad, Merci.