Ugye, endre? Te is velunk nevetsz?
Csak mert mi rajtad :D
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Shörtözget, filmeket néz, héderel az emberfiókban, harapdálja a szája szélét, süsüzik...
Van egy külön pikantériája ezt egy olyan elmebeteg fórumán olvasni, aki a mai napig nem tudja bekötni a cipőfűzőjét és azért nem szerzett jogosítványt, mert keveri a jobb és bal kezét.
Trolleginának pedig gratulálok!
Ki az az Endre bácsi?
oy vey, gratulálok zsidó!
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Már más szelek fújnak Sándor!
A tiktoknak és egyéb szennyvízelvezető-rendszereknek köszönhetően átformálódott a Snecológia is, amihez nem keveset adott hozzá maga a gyagyás is..
Nincs már Rocskai, vagy éppen berlini vonal, csak az agymenéssel telített pedofil lapjai, aki egy herélt buziról loopol, hatósági szervekkel a nyakában.
Lassan két proff kommentje között mindig megjelenik egy tévúton járó retard, de ez is várható volt.
Az viszont nem jogos, hogy egy régóta itt lurkoló kollégádnak ugrasz neki úgy, hogy semmi rosszat nem mondott.
Neked, mint régi trollnak kéne a legjobban tudni, hogy mínusz aztán szevasz, semmi több, mert felesleges.
Ehelyett nekiállsz itt nyivákolni, miközben a trolleginát amúgy tárt karokkal fogadták.
Engedd el a faszba, és ne legyél feleslegesen céltábla.
És nem, nem beléd álltam, hanem jót akarok neked, hogy később ne vonasd ki magadat a forgalomból, és ne bazd fel a tévénézőket értelmetlenül, mert ez neked sem éri meg. :)
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
TYODIKA: HONNAN TUDOD? ESZT NYEM MONDTYAM EL SENKINEK!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
"Doktori szigorlat elvégezve, doktori fokozat nem áll rendelkezésre"
Kivéve hogy meglesz ;)
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
az egyetlen valami amit a stoki meg tud baszni az egy csonkolt fasz, es arra is milliokat kellett elvernie es marek szamra kell szednia a gyogyszert, hogy egyaltalan felkemeny legyen a pitonsz.
envagyokaz, nem ismersz meg?
Endre is arccal, névvel vállalta többször is - élő adásban - hogy pedofil. Ezt mindig tagadja, mert Endre nemcsak pedofil, hanem egy hazug buzi is egyben.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Halászlé trolleginának gratulálok! Ha egy kis énblogot megengedtek, én még nem mertem belevágni a médiatudományi doktori programba, többek közt azért, mert releváns tapasztalatot kéne még gyűjtenem pár évig. A DLA picit másként működik, anyagokat kell forgatni, gyártani, ellenben egy 70 perces Stoki dokumentumfilm forgatása... na jó, annyi gyomrom nincs hozzá. :D
Szakmai tapasztalatnak forgass recskavideókat, mint az a hülye sneci xD
Ha nem fogadják el, akkor elküldheted az email címemre, mert a csajomat viszont érdekelné.
Rendben, de a Kolosy téren is oda tudom adni Szilveszterkor egy pendrive-on. Ott tali!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Több mint 10, de ki számolja...
"ha politikus lennék, akkor lehet, hogy megfogalmazhatnék különböző kritikákat, de akkor sem tenném, mert az volt a dolgom harminc éven keresztül, hogy amellett gyűjtsek érveket, miért jobb ennek az országnak az, amit mi csinálunk."
Ez egy az egyben a gyagyás. Tehát Szájernek 30 évig az volt a dolga, hogy fenntartsa az autipajzs működését. Értem.
Nagyon vicces, hogy úgy adja elő a pedofilmosdatást, hogy a Huawei telefonját emlegeti többször is, pedig a Stojkáèk felé megpattintott Samsungról van szó.
Teljesen elitta az agyát.
Púpp a púp hátán
Mi számoljuk :(((
hát hosszú még az út, leméljük a legjobbakat! mindenestre nekem már néhány diploma rendelkezsére áll (kb. annyi, amennyit enndre hazudik)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
köszi 😘
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Minden egy folyamat. Bankok egyszeruen leirjak a halott hiteleket es eladjak cegeknek akik eleg jok abban, hogy vegzaljak a kedves adost.
Ebben eddig lehetett eljutni.
hát hosszú még az út, leméljük a legjobbakat! mindenestre nekem már néhány diploma rendelkezsére áll (kb. annyi, amennyit enndre hazudik)
Na de cipőfűzőt tudsz kötni?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
köcönöm szépen!
Halászlé trolleginának gratulálok! Ha egy kis énblogot megengedtek, én még nem mertem belevágni a médiatudományi doktori programba, többek közt azért, mert releváns tapasztalatot kéne még gyűjtenem pár évig. A DLA picit másként működik, anyagokat kell forgatni, gyártani, ellenben egy 70 perces Stoki dokumentumfilm forgatása... na jó, annyi gyomrom nincs hozzá. :D
köszönöm! ha lesz rá lehetőséged, ki ne hagyd! a tudást nem tudja elvenni senki!
szerződést is!
Tényleg? És hány követőd van tiktokon?
Nem az a kérdés hány követőd van tiktokon, hanem hogy hány követőd lesz Púpszászon a fhonatról hazafelé kacsázva.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Szerelmi szerzodest is?
Ebben eddig lehetett eljutni.
És máris indul a következő versenyző:
kuruc.info/r/2/281379/
imádom 🥰🥰🥰

annyi mint neked az utcán
pls unban me
Ez az íráskép megérne egy klinikai szakpszichológussal némi konzultációt.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Az azért remélem világos, hogy ezt nem Endre írta.
Akkor mi az a sárga kontúrt képező Bagolykavizelet a lapon???
Ez ne legyen kérdés sose...
egyetlen egy dolog miatt kérdés, mert ha lesz párbaj és mirrorozni kell akkor nekiállok az apró bérnyomtatásoknak, ha nem kell mirrorozni akkor ráinditom az egyik 10-12 órás nyomtatást megvárom míg az első rétegek lekerülnek azt irány be a városba
de hát asodi sose értette a shaját megoldás alapjait se :D
#50euro + kamatok
Kezdhetné azzal mondjuk, hogy megadja a tartozását feléd. Az fhosná.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Jozsii Busák
ez mondjuk a magyar tarsadalom ertelmi szintjet sokkal jobban jellemzi, mint a pityesz uzleti erzeket.
envagyokaz, nem ismersz meg?
Igen, köszönöm.
Attol meg megérné.
még mindig nem ment át a pajzson, hogy most a kocsinak lőttek, meg mikbe faty, hétvégén? hát akkor astoki rekreálódik
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
A középkor is véget ért vagy ötszáz éve, mégis lehet középkori tanulmányokból doktorálni.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
A tiktokos agyhalott suttyó prolik cselekedetei nem számítanak reprezentatív felmérésnek a magyar társadalomról. NSZKSZ.
még lehet lesz belőle cikk, ki tudja 🤷
Mekfaty töjténész tjoj, mész az ekszejbe!
Ügyeket intéz.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
napi 5 spanyol szó
Pont fordítva. Valóban született szerelmi szerződés, a trollok által nem ismert tartalommal (pontosabbat talán csak a "szerelmi viszony keretein belül, annak elmélyítése reményében" részlet vált ismertté belőle, de már azon is kockásra röhögtük magunkat). Ennek a paródiájakénr született az a szerződés, ami a Sodipedián is van. De ahogy a szócikk is írja, "minden bizonnyal ez csak egy snecológus fanfiction, de szemernyi kétségünk sincs afelől, hogy az eredeti is hasonló stílusban íródott".
pityesz egyébként eklatáns bizonyítéka a szellemi-erkölcsi kútmérgezés sikerének ami a magyar kommersz(és mára már nem csak kommersz) média tevékenysége által megtörtént és máig történik. egyetlen oka van annak, hogy nálam az a pondró nincs egy polcon a korcsal. Ez pedig az, hogy ő akkor érkezett meg, amikor ez az intellektuális önpusztítás már kicsúcsosodott(én ezt 2012-14 körülre teszem). Ezzel szemben a korcs az egyike volt azoknak a férgeknek, akik konzisztensen szállították a rothadó dögöket az ivóvízforrásba(Szetey montázs, Bándy kata ügy körüli ténykedés, az egész 66 másodperc retardáció, a "fiatalember aki pereket provokál maga ellen" imidzs kiépítése).
Baloldali gondolkodásúnak vallom magam, de titkon volt egy ilyen reménységem hogy a 2010-es jobber fordulat a magyar politikában(igen, tényleg elhittem hogy konzervatív kormányzás lesz) legalább ennyit megtesz, hogy felszámolja ezt a fajta kútmérgezést, ehelyett normalizálta, sőt meghatározta mint új alapvonal. Ebből pedig kinőtt az a pusztulatos trashkultúra, ami mc istiket, kafka tibiket meg a többi trágya trashcelebet felfuttatja annyira hogy pénzt érő tevékenységgé vált számukra a közvetített semmittevés(ideig-óráig, mert az ezt fogyasztók figyelme bizony eléggé könnyen elvonódik). És a legtragikusabb dolog számomra, jómagam egyébként közszférából indultam el, azon belül is közművelődés és kultúra területről jövök, és azt kellett és kell is látnom a megmaradt ismeretségeimen keresztül, hogy ezek az emberek, akik a kultúra gondozásáért felelősek, teljesen vakok ezzel a pusztulattal szemben, de ha látnák is, annyira nincsenek lehetőségeik hogy kezdeni sem tudnának vele mit.
És itt jön képbe a forum, itt jön képbe a trashcsoport(tudom, nem szeretjük őket, de kár lenne tagadni hogy ha nem is olyan profi módon mint az itteni moszad, azért időről időre alátesznek ezeknek a trasheknek), mint a társadalom immunválasza az állandó mérgezésre. Ha nem lenne egy szénné égetett, agyonhasznált ostoba önigazoló szarsághoz használt jelszó azt mondanám hogy ez itt a normalitás lázadása.
www.youtube.com/live/WLka-WKIk80?si=f-jZRmXAbNTFws0J
Mirrorsz
Az tuti, hogy állandó kapcsolatban vannak, ezt már párszor el is kottyantotta. A nagy fenyegetőzések meg összeveszések full kamu. Szerintem most is azért szünetel a live, mert beszélgetnek.
Köszi, trolléga! Nem tudtam hogy van mirrorsz.
Buzi Sodi a Sodi

MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
42 éves....
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Tényteg ezen állsz meg?
Két hónapon vered a kis faszodat?
1982. 01. 17.
Arra próbáltam utalni, hogy 54-nél egy nappal sem néz ki fiatalabbnak
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
MaxPayne
(
x24)
Nov 30, 2024 12:07:42
x24)
szerintem lassacskán vége a műshornak, hála a t Tanszék áldozatos munkájának!
Ebben sokan remenykedunk, de a veg lesz a legszorakoztatobb musor. Ugye, endre? Te is velunk nevetsz?
Csak mert mi rajtad :D
banshee
(
x24)
Nov 30, 2024 12:08:03
x24)
Endre!!!
AMS manóval mi van???
Cicamanó már nincs. Cicamanónak viszont újra van utánfutó manója.
Mit csinál most Endre manó?? Rázza a pitonsz manót???
AMS manóval mi van???
Cicamanó már nincs. Cicamanónak viszont újra van utánfutó manója.
Mit csinál most Endre manó?? Rázza a pitonsz manót???
Shörtözget, filmeket néz, héderel az emberfiókban, harapdálja a szája szélét, süsüzik...
nmthrwwy420
(
x12)
Nov 30, 2024 12:10:33
x12)
köszönöm az aggódást, igazán jól esik :) időközben doktorandusz lettem, nem mindig érek rá endrézni, de figyelemmel kísérem az eseményeket!
Van egy külön pikantériája ezt egy olyan elmebeteg fórumán olvasni, aki a mai napig nem tudja bekötni a cipőfűzőjét és azért nem szerzett jogosítványt, mert keveri a jobb és bal kezét.
Kakaspina
(
x24)
Nov 30, 2024 12:35:29
x24)
köszönöm az aggódást, igazán jól esik :) időközben doktorandusz lettem, nem mindig érek rá endrézni, de figyelemmel kísérem az eseményeket!
oy vey, gratulálok zsidó!
Karib
(
x10)
Nov 30, 2024 12:36:03
x10)
Stoki, már számos ember vállalta arccal és névvel, hogy pedofil vagy. Akkor miért nem léptél ellenük? Hol a jogi megbaszás, balfasz?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Eazy
(
x11)
Nov 30, 2024 12:36:29
x11)
két tranyó-trahslégy egy csapásra!
lájk.
lájk.
Már más szelek fújnak Sándor!
A tiktoknak és egyéb szennyvízelvezető-rendszereknek köszönhetően átformálódott a Snecológia is, amihez nem keveset adott hozzá maga a gyagyás is..
Nincs már Rocskai, vagy éppen berlini vonal, csak az agymenéssel telített pedofil lapjai, aki egy herélt buziról loopol, hatósági szervekkel a nyakában.
Lassan két proff kommentje között mindig megjelenik egy tévúton járó retard, de ez is várható volt.
Az viszont nem jogos, hogy egy régóta itt lurkoló kollégádnak ugrasz neki úgy, hogy semmi rosszat nem mondott.
Neked, mint régi trollnak kéne a legjobban tudni, hogy mínusz aztán szevasz, semmi több, mert felesleges.
Ehelyett nekiállsz itt nyivákolni, miközben a trolleginát amúgy tárt karokkal fogadták.
Engedd el a faszba, és ne legyél feleslegesen céltábla.
És nem, nem beléd álltam, hanem jót akarok neked, hogy később ne vonasd ki magadat a forgalomból, és ne bazd fel a tévénézőket értelmetlenül, mert ez neked sem éri meg. :)
Púpszászi Fosórém
Nov 30, 2024 12:37:28
Endre, igaz hogy te a Snickers és Mars csokikat sima aljával felfelé eszed, hogy érezhesd a nyelveden az eres, dudorodó felszínét? Így gyakorolsz a börtönre?
Nem kellenek nekem pénzügyek. Legyen meg a napi sör, menjen a Netflix és kész.
Nov 30, 2024 12:37:28
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 30, 2024 12:38:49
x21)
Egy ernyedt szombat délután olvasom a Telexen a Szájer-interjút, és a folyamatos angolnázások illetve "nincs törvénysértés, a többivel nem foglalkozom" faszságokról 1:1 a Recskás érvelési rendszere jut eszembe. Milyen szép politikai pályát építhettél volna ki magadnak 2010 után valamelyik jobbos pártban, talán még ma is bent ülhetnél Toró meg Dórika mellett a Parlamentben, de a fütyizés meg a piálás fontosabb volt.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
SyntaxError
(
x24)
Nov 30, 2024 12:40:21
x24)
Endre, igaz hogy te a Snickers és Mars csokikat sima aljával felfelé eszed, hogy érezhesd a nyelveden az eres, dudorodó felszínét? Így gyakorolsz a börtönre?
TYODIKA: HONNAN TUDOD? ESZT NYEM MONDTYAM EL SENKINEK!
rezsidémon
(
x8)
Nov 30, 2024 12:43:02
x8)
Hát akkor lassan nem csinálhatsz úgy mint a púpos segélycsaló:"Doktori szigorlat elvégezve, doktori fokozat nem áll rendelkezésre"
Kivéve hogy meglesz ;)
Gabonatároló
(
x1)
Nov 30, 2024 12:59:08
x1)
Endre, te jó keresztény, fehér fijú faty!
Holnap advent első napja.
Koszorút vettél már?
Gyújtasz gyertyát?
Egy doboz gyufára van még pénz?
Holnap advent első napja.
Koszorút vettél már?
Gyújtasz gyertyát?
Egy doboz gyufára van még pénz?
Darth Tibor
(
x7)
Nov 30, 2024 13:00:22
x7)
Ha már számolgatjuk a rég nem látott trollokat, hova tűnt SneciManó?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
envagyokaz
(
x1)
Nov 30, 2024 13:00:25
x1)
Stoki, már számos ember vállalta arccal és névvel, hogy pedofil vagy. Akkor miért nem léptél ellenük? Hol a jogi megbaszás, balfasz?
az egyetlen valami amit a stoki meg tud baszni az egy csonkolt fasz, es arra is milliokat kellett elvernie es marek szamra kell szednia a gyogyszert, hogy egyaltalan felkemeny legyen a pitonsz.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Nov 30, 2024 13:05:50
x3)
Grat lé!
Stoki, te meg fordulj fel a macskaólban!
Zsibuci
(
x5)
Nov 30, 2024 13:06:53
x5)
Endre is arccal, névvel vállalta többször is - élő adásban - hogy pedofil. Ezt mindig tagadja, mert Endre nemcsak pedofil, hanem egy hazug buzi is egyben.
SnecológusHallgató
(
x4)
Nov 30, 2024 13:07:31
x4)
A trash évadhoz kell a gyomor. Várható volt ennek a bekövetkezése, mert Stoki krónikusan súlyos alkoholizmusa ide vezette, ez idő kérdése volt csupán.
Stoki életében sajnos relevánssá vált a Hegesztőinas Géza, mint fő mentora, s központi karakterré a Tibi, Stoki szerelme, akivel fajtalankodott többször is, és a tanszék malmára hajtja a vizet azzal, hogy értelmetlenül költ rá milliókat. Emiatt van a macskaól évad és a mérhetetlen pénztelenség, a súlyos alkoholizmussal párosítva, ami ide vezetett, és ezt valahol sejthető volt a berlini évadban is. A pedofíliáról nem is beszélve.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Stoki életében sajnos relevánssá vált a Hegesztőinas Géza, mint fő mentora, s központi karakterré a Tibi, Stoki szerelme, akivel fajtalankodott többször is, és a tanszék malmára hajtja a vizet azzal, hogy értelmetlenül költ rá milliókat. Emiatt van a macskaól évad és a mérhetetlen pénztelenség, a súlyos alkoholizmussal párosítva, ami ide vezetett, és ezt valahol sejthető volt a berlini évadban is. A pedofíliáról nem is beszélve.
Laci
Nov 30, 2024 13:13:56
Ha nem fogadják el, akkor elküldheted az email címemre, mert a csajomat viszont érdekelné.
Nov 30, 2024 13:13:56
SnecológusHallgató
(
x4)
Nov 30, 2024 13:15:08
x4)
Rendben, de a Kolosy téren is oda tudom adni Szilveszterkor egy pendrive-on. Ott tali!
Sheldon
(
x2)
Nov 30, 2024 13:34:55
x2)
Ezen a mai napig röhögök ha eszembejut. Azért költöztette magához hogy megtanítsa SPÓROLNI 😂 egyelmebeteg átműtött hajléktalan férfit. Meg , hogy VEZESSE A HÁZTARTÁST, tisztán tartsa a lakást 😂 Egy olyan ember aki a szoba közepén befosik, behugyozik és soha nem fürdik. Zseniálisan választ a mi pedofil endrénk. És ez csak néhány milliójába kerükt
Sheldon
(
x2)
Nov 30, 2024 13:39:54
x2)
Egy ernyedt szombat délután olvasom a Telexen a Szájer-interjút, és a folyamatos angolnázások illetve "nincs törvénysértés, a többivel nem foglalkozom" faszságokról 1:1 a Recskás érvelési rendszere jut eszembe. Milyen szép politikai pályát építhettél volna ki magadnak 2010 után valamelyik jobbos pártban, talán még ma is bent ülhetnél Toró meg Dórika mellett a Parlamentben, de a fütyizés meg a piálás fontosabb volt.
"ha politikus lennék, akkor lehet, hogy megfogalmazhatnék különböző kritikákat, de akkor sem tenném, mert az volt a dolgom harminc éven keresztül, hogy amellett gyűjtsek érveket, miért jobb ennek az országnak az, amit mi csinálunk."
Ez egy az egyben a gyagyás. Tehát Szájernek 30 évig az volt a dolga, hogy fenntartsa az autipajzs működését. Értem.
Púpp
(
x1)
Nov 30, 2024 14:07:40
x1)
Parádés, ahogy a púpját ide-oda vonszolva hazudozik az AMS hátsó kertjében (ahol egyébként egy játszótér van) :D
Csak egyet emelnék ki, mert az alkoholista agyának konfabulációja is lehet: Berlinben még marhára nem voltak betelefonálós műsorok. A gameplay videókba sem lehetett kontaktálni vele.
Csak egyet emelnék ki, mert az alkoholista agyának konfabulációja is lehet: Berlinben még marhára nem voltak betelefonálós műsorok. A gameplay videókba sem lehetett kontaktálni vele.
Nagyon vicces, hogy úgy adja elő a pedofilmosdatást, hogy a Huawei telefonját emlegeti többször is, pedig a Stojkáèk felé megpattintott Samsungról van szó.
Teljesen elitta az agyát.
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 30, 2024 14:12:13
x8)
Emlékszel Endre??? 2022 novemberében a jó kis alien pörkölt a Tibivel a lilafalú putriban. Hol van az már? Az utolsó albérlet.:)
Heki a traki
Osztrák és német bankok
Nov 30, 2024 14:19:34
Mi számoljuk :(((
Nov 30, 2024 14:19:34
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 30, 2024 14:23:26
x8)
Azért az hihetetlen, hogy a német bankok semmit se tesznek, hogy Endre baszik fizetni.
Heki a traki
halászlé
(
x24)
Nov 30, 2024 14:45:24
x24)
Hát akkor lassan nem csinálhatsz úgy mint a púpos segélycsaló:
Kivéve hogy meglesz ;)
Kivéve hogy meglesz ;)
halászlé
(
x24)
Nov 30, 2024 14:46:11
x24)
Grat lé!
köszi 😘
noikabatgomb
(
x10)
Nov 30, 2024 14:46:34
x10)
Azért az hihetetlen, hogy a német bankok semmit se tesznek, hogy Endre baszik fizetni.
Minden egy folyamat. Bankok egyszeruen leirjak a halott hiteleket es eladjak cegeknek akik eleg jok abban, hogy vegzaljak a kedves adost.
Darth Tibor
(
x7)
Nov 30, 2024 14:47:25
x7)
halászlé
(
x24)
Nov 30, 2024 14:47:34
x24)
köcönöm szépen!
halászlé
(
x24)
Nov 30, 2024 14:49:01
x24)
köszönöm! ha lesz rá lehetőséged, ki ne hagyd! a tudást nem tudja elvenni senki!
halászlé
(
x24)
Nov 30, 2024 14:49:18
x24)
szerződést is!
sodi-generátor
Nov 30, 2024 14:54:40
mindenestre nekem már néhány diploma rendelkezsére áll
Nov 30, 2024 14:54:40
halászlé
(
x24)
Nov 30, 2024 14:55:29
x24)
amúgy viccen kívül megérne egy komolyabb dolgozatot endre "munkássága", a gazdasági műveletek és annak háttere (miért tehette meg, miért rossz a szabályozás stb.)
horgász
(
x10)
Nov 30, 2024 14:56:29
x10)
Nem az a kérdés hány követőd van tiktokon, hanem hogy hány követőd lesz Púpszászon a fhonatról hazafelé kacsázva.
noikabatgomb
(
x10)
Nov 30, 2024 15:00:48
x10)
szerződést is!
Szerelmi szerzodest is?
Joe DiMaggio
Nov 30, 2024 15:02:09
És máris indul a következő versenyző:
kuruc.info/r/2/281379/
Nov 30, 2024 15:02:09
halászlé
(
x24)
Nov 30, 2024 15:05:39
x24)
Szerelmi szerzodest is?
imádom 🥰🥰🥰

Gabonatároló
(
x1)
Nov 30, 2024 15:15:07
x1)
Endre, van még mani?
telex.hu/kulfold/2024/11/30/24-oran-belul-ket-atm-et-is-felrobbantottak-becsben
telex.hu/kulfold/2024/11/30/24-oran-belul-ket-atm-et-is-felrobbantottak-becsben
stoki_kapuja
Nov 30, 2024 15:17:48
annyi mint neked az utcán
Nov 30, 2024 15:17:48
Weisz rabbi
Nov 30, 2024 15:38:07
Endre üzeni, hogy csak estefelé utazik Pestre, elhúzódott a program a bécsi zsiniben.

Nov 30, 2024 15:38:07
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 30, 2024 15:52:08
x3)
imádom 🥰🥰🥰
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 30, 2024 16:06:26
x16)
Glitch in the system
Nov 30, 2024 16:15:26
Akkor mi az a sárga kontúrt képező Bagolykavizelet a lapon???
Nov 30, 2024 16:15:26
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 30, 2024 16:22:21
x5)
Kiss Endre Farkas te Pedofil, hogy készüljek este 7-re? lesz párbaj amit mirrorozni kell, vagy elmehetek a barátaimmal egyet sörözni?
#50euro + kamatok
sírógörcs
(
x4)
Nov 30, 2024 16:26:07
x4)
Kiss Endre Farkas te Pedofil, hogy készüljek este 7-re? lesz párbaj amit mirrorozni kell, vagy elmehetek a barátaimmal egyet sörözni?
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 30, 2024 16:30:59
x5)
egyetlen egy dolog miatt kérdés, mert ha lesz párbaj és mirrorozni kell akkor nekiállok az apró bérnyomtatásoknak, ha nem kell mirrorozni akkor ráinditom az egyik 10-12 órás nyomtatást megvárom míg az első rétegek lekerülnek azt irány be a városba
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 30, 2024 16:38:21
x13)
Kezdhetné azzal mondjuk, hogy megadja a tartozását feléd. Az fhosná.
Onkel, im Dienst von AMS
Nov 30, 2024 16:40:24
Du hast keine Chance, Endre.
es ist vorbei. Für immer.
es ist vorbei. Für immer.
Nov 30, 2024 16:40:24
VVV
Nov 30, 2024 16:45:18
Mc pityuka 1ev alatt csinalt 20millio pluszt, te stoki meg 20millio mimuszt! :D
Nov 30, 2024 16:45:18
Jozsii Busák
(
x5)
Nov 30, 2024 17:20:52
x5)
Nov 30, 2024 17:20:52
Túl könnyen rábólintott,szerintem Tibor előváladèkát lefetyeli a vèn buzeráns. Dehát egy gyagyásnál sosem lehet tudni.. Nov 30, 2024 17:20:52
envagyokaz
(
x1)
Nov 30, 2024 17:22:36
x1)
Mc pityuka 1ev alatt csinalt 20millio pluszt, te stoki meg 20millio mimuszt! :D
ez mondjuk a magyar tarsadalom ertelmi szintjet sokkal jobban jellemzi, mint a pityesz uzleti erzeket.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Nov 30, 2024 17:27:31
x3)
Lesz késő este vekniflokk a macskaólból érdektelen témákról bebaszva selypegve? Lődd fel Endre, Ámesz már bekérte az EGN-t, neked már olyan mindegy, ha lebuksz.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 30, 2024 17:29:15
x3)
Igen, köszönöm.
Attol meg megérné.
herr_schwechater
(
x8)
Nov 30, 2024 17:35:16
x8)
Lesz késő este vekniflokk a macskaólból érdektelen témákról bebaszva selypegve? Lődd fel Endre, Ámesz már bekérte az EGN-t, neked már olyan mindegy, ha lebuksz.
még mindig nem ment át a pajzson, hogy most a kocsinak lőttek, meg mikbe faty, hétvégén? hát akkor astoki rekreálódik
Endre priusza
(
x11)
Nov 30, 2024 17:39:55
x11)
A középkor is véget ért vagy ötszáz éve, mégis lehet középkori tanulmányokból doktorálni.
Magyar Társadalom
Nov 30, 2024 17:42:23
A tiktokos agyhalott suttyó prolik cselekedetei nem számítanak reprezentatív felmérésnek a magyar társadalomról. NSZKSZ.
Nov 30, 2024 17:42:23
Endre priusza
(
x11)
Nov 30, 2024 17:45:16
x11)
Te Endre, a helyedben már nem aggódnék semmin. Ezt már teljesen elbasztad, az életed végképp kisiklott, sehogyan sem kerülheted el a teljes csődöt és a börtönt. Csak igyál sörtöt, amíg tart a segélyke, aztán úgyis jön a böri/Blaha!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 30, 2024 17:50:46
x3)
Púptok megosztások
Kb11:30
vm.tiktok.com/ZNe3b8g6y/
(Egy pityergő gyerek képe és a felirat:
Amikor megrendeled a "Hogyan verj át embereket" című könyvet és három hónapja nem érkezik meg)
ugyanekkor
vm.tiktok.com/ZNe3b1KRn/
(Memecoin tréderek élete vicces rajzfilmen:
2017: vastag penzköteggel flexel
2018:Mekiben eladó
2020: luxus jahton itókátik
2022: mekiben eladó
2024 luxus verdában vereti)
16:45
vm.tiktok.com/ZNe3qT9Au/
(Szájer József maszik le az ereszen. Közben cikkek bevágva a politikai életbe való visszatéréséről)
17:01
vm.tiktok.com/ZNe3q3B94/
(Videó arról, hogy miért nincs az emberi szervezetben pirosbóbitás harkály.)
17:10
vm.tiktok.com/ZNe3qpRod/
(Csővég tágító dugattyú dolgozik.
Felirat: Ezek lehetnénk mi is, de te nem írsz vissza)
17:25
vm.tiktok.com/ZNe3qGAUW/
(Egyik melós a másiknak
- Tegnap befejeztem a sulit.
- Mind a nyolc osztályt?
- Hülye, kész vagyok a festéssel)
Kb11:30
vm.tiktok.com/ZNe3b8g6y/
(Egy pityergő gyerek képe és a felirat:
Amikor megrendeled a "Hogyan verj át embereket" című könyvet és három hónapja nem érkezik meg)
ugyanekkor
vm.tiktok.com/ZNe3b1KRn/
(Memecoin tréderek élete vicces rajzfilmen:
2017: vastag penzköteggel flexel
2018:Mekiben eladó
2020: luxus jahton itókátik
2022: mekiben eladó
2024 luxus verdában vereti)
16:45
vm.tiktok.com/ZNe3qT9Au/
(Szájer József maszik le az ereszen. Közben cikkek bevágva a politikai életbe való visszatéréséről)
17:01
vm.tiktok.com/ZNe3q3B94/
(Videó arról, hogy miért nincs az emberi szervezetben pirosbóbitás harkály.)
17:10
vm.tiktok.com/ZNe3qpRod/
(Csővég tágító dugattyú dolgozik.
Felirat: Ezek lehetnénk mi is, de te nem írsz vissza)
17:25
vm.tiktok.com/ZNe3qGAUW/
(Egyik melós a másiknak
- Tegnap befejeztem a sulit.
- Mind a nyolc osztályt?
- Hülye, kész vagyok a festéssel)
halászlé
(
x24)
Nov 30, 2024 17:52:37
x24)
Fikás
Nov 30, 2024 18:02:02
Mekfaty töjténész tjoj, mész az ekszejbe!
Nov 30, 2024 18:02:02
koszos
(
x11)
Nov 30, 2024 18:28:43
x11)
ez a tegnapi flokk :D "nem fatyok pedofil "
Csak csinalod ezeket a HAZUG flokkokat,csinalj egy betelefonalos liveot,ahol tudnak reagalni a becsuletes allampolgarok a HAZUGSAGAIDRA!! Sajnos mindig elintezed annyival,hogy unalmas es menekulore fogod,szal elmesz te a JO KURVA ANYADBA !
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Csak csinalod ezeket a HAZUG flokkokat,csinalj egy betelefonalos liveot,ahol tudnak reagalni a becsuletes allampolgarok a HAZUGSAGAIDRA!! Sajnos mindig elintezed annyival,hogy unalmas es menekulore fogod,szal elmesz te a JO KURVA ANYADBA !
Elsodikázott Tiktik
Nov 30, 2024 18:29:41
Hájfej Gayza tűkön ülve várja a pedofilt.
Mindent csak is Kevinke érdekében teszi! Kell a corgi karácsonyra.
Mindent csak is Kevinke érdekében teszi! Kell a corgi karácsonyra.
Nov 30, 2024 18:29:41
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 30, 2024 18:39:45
x8)
Nem erre a Szerelmi szerződésre mondta. a pedofil, hogy ez nem valódi, hanem troll munka??
Heki a traki
mikedp
(
x9)
Nov 30, 2024 18:40:41
x9)
Na még 20 perc az elsodikázódásig.
KURVArangy
cucksodi
(
x3)
Nov 30, 2024 18:40:49
x3)
Ha nem hazudnál endre, akkor lenne betelefonálós, tisztázós.
Ez egy kvázi beismerés.
puskapoj
Ez egy kvázi beismerés.
Elsodikázott Tiktik
Nov 30, 2024 18:42:44
19:00 és lesz Stoki Gayzánál, most írta neki. Mi a kurva anyád tart este hétig mikor semmi dolgod nincs pedo?
Nov 30, 2024 18:42:44
egynadrág
(
x2)
Nov 30, 2024 18:44:24
x2)
19:00 és lesz Stoki Gayzánál, most írta neki. Mi a kurva anyád tart este hétig mikor semmi dolgod nincs pedo?
Ügyeket intéz.
sírógörcs
(
x4)
Nov 30, 2024 18:48:01
x4)
napi 5 spanyol szó
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 30, 2024 18:48:02
x16)
Nem erre a Szerelmi szerződésre mondta. a pedofil, hogy ez nem valódi, hanem troll munka??
Pont fordítva. Valóban született szerelmi szerződés, a trollok által nem ismert tartalommal (pontosabbat talán csak a "szerelmi viszony keretein belül, annak elmélyítése reményében" részlet vált ismertté belőle, de már azon is kockásra röhögtük magunkat). Ennek a paródiájakénr született az a szerződés, ami a Sodipedián is van. De ahogy a szócikk is írja, "minden bizonnyal ez csak egy snecológus fanfiction, de szemernyi kétségünk sincs afelől, hogy az eredeti is hasonló stílusban íródott".
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Nov 30, 2024 18:55:55
x2)
halottpiton
(
x3)
Nov 30, 2024 18:56:08
x3)
lehet megkövezni, de állitom, hogy gayza pedofilt simogat és a mai "párbaj" csak a nézőszám növelérése, meg a tiktok liga pontszám növelésére megy...
aki nem hitelképes az nem ember
halottpiton
(
x3)
Nov 30, 2024 18:56:37
x3)
*növelésére
aki nem hitelképes az nem ember
Robusztus
Nov 30, 2024 18:56:38
Gayza Tiksztokszjához van link? Nincs fiókom, de nézném kicsit az élőt.
Buzi Sodi a Sodi
Nov 30, 2024 18:56:38
40_éves_junior
(
x6)
Nov 30, 2024 18:58:02
x6)
pityesz egyébként eklatáns bizonyítéka a szellemi-erkölcsi kútmérgezés sikerének ami a magyar kommersz(és mára már nem csak kommersz) média tevékenysége által megtörtént és máig történik. egyetlen oka van annak, hogy nálam az a pondró nincs egy polcon a korcsal. Ez pedig az, hogy ő akkor érkezett meg, amikor ez az intellektuális önpusztítás már kicsúcsosodott(én ezt 2012-14 körülre teszem). Ezzel szemben a korcs az egyike volt azoknak a férgeknek, akik konzisztensen szállították a rothadó dögöket az ivóvízforrásba(Szetey montázs, Bándy kata ügy körüli ténykedés, az egész 66 másodperc retardáció, a "fiatalember aki pereket provokál maga ellen" imidzs kiépítése).
Baloldali gondolkodásúnak vallom magam, de titkon volt egy ilyen reménységem hogy a 2010-es jobber fordulat a magyar politikában(igen, tényleg elhittem hogy konzervatív kormányzás lesz) legalább ennyit megtesz, hogy felszámolja ezt a fajta kútmérgezést, ehelyett normalizálta, sőt meghatározta mint új alapvonal. Ebből pedig kinőtt az a pusztulatos trashkultúra, ami mc istiket, kafka tibiket meg a többi trágya trashcelebet felfuttatja annyira hogy pénzt érő tevékenységgé vált számukra a közvetített semmittevés(ideig-óráig, mert az ezt fogyasztók figyelme bizony eléggé könnyen elvonódik). És a legtragikusabb dolog számomra, jómagam egyébként közszférából indultam el, azon belül is közművelődés és kultúra területről jövök, és azt kellett és kell is látnom a megmaradt ismeretségeimen keresztül, hogy ezek az emberek, akik a kultúra gondozásáért felelősek, teljesen vakok ezzel a pusztulattal szemben, de ha látnák is, annyira nincsenek lehetőségeik hogy kezdeni sem tudnának vele mit.
És itt jön képbe a forum, itt jön képbe a trashcsoport(tudom, nem szeretjük őket, de kár lenne tagadni hogy ha nem is olyan profi módon mint az itteni moszad, azért időről időre alátesznek ezeknek a trasheknek), mint a társadalom immunválasza az állandó mérgezésre. Ha nem lenne egy szénné égetett, agyonhasznált ostoba önigazoló szarsághoz használt jelszó azt mondanám hogy ez itt a normalitás lázadása.
Rihekopo
Nov 30, 2024 18:58:40
Gayza Tiksztokszjához van link? Nincs fiókom, de nézném kicsit az élőt.
Mirrorsz
Nov 30, 2024 18:58:40
schwulen verboten
Nov 30, 2024 18:59:48
lehet megkövezni, de állitom, hogy gayza pedofilt simogat és a mai "párbaj" csak a nézőszám növelérése, meg a tiktok liga pontszám növelésére megy...
Az tuti, hogy állandó kapcsolatban vannak, ezt már párszor el is kottyantotta. A nagy fenyegetőzések meg összeveszések full kamu. Szerintem most is azért szünetel a live, mert beszélgetnek.
Nov 30, 2024 18:59:48
Nem vagyok őrült
(
x3)
Nov 30, 2024 19:00:02
x3)
Megjött a dagadthoz párbajozni.
Minden O és K
Betöjt Laptop
(
x39)
x39)
Pedofil a sunkánál!
Endi Vajna
(
x11)
Nov 30, 2024 19:00:13
x11)
Endre Shunkánál! Indítja a liveot gyagya is!
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 30, 2024 19:00:18
x39)
koszos
(
x11)
Nov 30, 2024 19:00:27
x11)
az elso kinos kerdes utan le fog lepni,ohgy o faradt.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Endi Vajna
(
x11)
Nov 30, 2024 19:01:15
x11)
Macskaólban a pedo!
mikedp
(
x9)
Nov 30, 2024 19:02:09
x9)
hú de rusnya egy részeg állat.
KURVArangy
Robusztus
Nov 30, 2024 19:02:11
Mirrorsz
Mirrorsz
Köszi, trolléga! Nem tudtam hogy van mirrorsz.
Nov 30, 2024 19:02:11
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 30, 2024 19:02:28
x39)
Fatászpika!
43 éves.

43 éves.

mondomkusskuss
(
x21)
Nov 30, 2024 19:04:00
x21)
Pedofil: nem tervezek semmit sem.
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 30, 2024 19:05:08
x39)
Nagyon sípol a bazilika kilincs orr.
"visszafogja magát, úgyhogy a tranyót sem lehet üldözni"
Nem zalkató elmebeteg pedofil.
"visszafogja magát, úgyhogy a tranyót sem lehet üldözni"
Nem zalkató elmebeteg pedofil.
dogoljmegsodi
(
x5)
Nov 30, 2024 19:05:17
x5)
tiszta vörös a felpuffadt vekni feje a kamagrától
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 30, 2024 19:06:15
x21)
20 százalékon a pedofil, nem sokáig lesz live hála istennek.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 30, 2024 19:06:35
x21)
Papírokat kell aztán rendezni, ajaj...
Púpszászi Fosórém
Nov 30, 2024 19:06:40
Ti tudjátok ki ez a 70 éves ősz bácsi a gayza élőlájban?
Nem kellenek nekem pénzügyek. Legyen meg a napi sör, menjen a Netflix és kész.
Nov 30, 2024 19:06:40
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 30, 2024 19:07:28
x39)

mondomkusskuss
(
x21)
Nov 30, 2024 19:09:11
x21)
Folyamat harapja a picsaszáját.
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Nov 30, 2024 19:09:26
x1)
42 éves....
Endi Vajna
(
x11)
Nov 30, 2024 19:10:34
x11)
Ezt is megértük. A nyugati milliófütyis felhőének putris tiktik cigányokra irigykedik :D
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 30, 2024 19:10:47
x21)
Pfej de undorító ahogy Gayza nyalizik a pedofilnak...
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 30, 2024 19:13:26
x39)
42 éves....
Tényteg ezen állsz meg?
1982. 01. 17.
Endi Vajna
(
x11)
Nov 30, 2024 19:14:36
x11)
AMS bácsinak gyűjtsük a képeket. Tyopronyi elárulja hol a peodfil :D

Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Nov 30, 2024 19:15:05
x1)
Tényteg ezen állsz meg?
1982. 01. 17.
1982. 01. 17.
Arra próbáltam utalni, hogy 54-nél egy nappal sem néz ki fiatalabbnak
91 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™