Még annyi, hogy a tegnapi parbaj soran endre egyre ingerültebben nehezményezte, higy nem akartak neki ajándékot küldeni az emberek. A végén már a fájó önézet okozta düh átszüremlett az autipajzson, és tisztán látszott a bírka fején a sértettség.
Rossz kedvű és letargikus sodi asodi.
Nem értek egyet, szvsz Endre szokásos nulla szociális beilleszkedését láttuk.
Eszébe se jutott szólni, hogy donételjenek amíg Sunka nem kezdte el baszogatni vele.
Aztán érezte, hogy mondani kellene valamit, ezért nyögte be párszor imitálva azt, amit mások szoktak ilyenkor, csak nulla átéléssel. De legalább a kis agyában megvan erre a pipa, hát Ö mondta.
Ez ugyanaz minthogy ha van drónfelvétel (csak azért hogy legyen) akkor az már egy jó vlog. Semmi cél, semmi vízió, csak kilehet ezt is pipálni, hogy ö mindent megtett.
Az a jó ebbe, hogy Gayza azért 2 vagy 3x is megpróbálta elmagyarázni neki, hogyha pénzt akar ebből, abba belekell tenni az idöt és az energiát de az elmebeteg retardált nem értette és csak nyomta hogy küldjenek pénzt és akkor lesznek majd ilyen párbajok. Nem, nem lesznek mert egy hazug buzi vagy Endre. Meg hogy dobáljanak neki Univerzumokat , mert talán egyszer hallotta valahol, hogy unatkozó milliomosok csinálnak ilyent néha. :) Tehát az a jó ebbe, ha elkezdené komolyan venni, akkor jön az is kurva gyorsan majd, amit te is írsz, ha meg nem veszi komolyan akkor meg bizony nemhogy 50-60 eurós hostelre nem jön össze a pénz, ahonnan koldulni tud, de még egy tyopronira se.
Összefoglalva, ezt bizony beszoptad te papiros elmebeteg.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Elcsipeget belole egy vizes zsomlet
Nekem a kedvenceim a linzi policajos liveok meg a palyaudvarrol kihajitos nyalcsorgatosan reszeg live volt!
lépek ki mert hülyék vagytok
Nekem a tranyó nyújtotta eddig a legnagyobb élvezetet azon az estén, amikor basztamás, meg a fogatlan felesége, csincsilla fogva tartották és meg akarták erőszakolni/szurkálni a hímnőt, de hát a soditroll már csak ilyen, magasan van az ingerküszöbe.
Nekem a szemem sem rebben már arra, amikor megjelenik a policáj egy lájvban, részben az impotens intézkedéseik miatt, részben pedig azért, mert igazán nagyot ezek a szemét aljadékok csak egymáson tudnak ütni.
Szóval te autista! Ha pénzt akarsz, akkor ne ravatalflokkokban gondolkodj, hanem éhezős, alkoholelvonásos, utcán megfagyós, egymást megkéselős epizódokban!
Jóból, tetyó.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Egy biztos volt mert mondta is és bukott rajta. Az idióta azt hitte trollok szopatják.
hetero muzeum?
Túlgondoltam a jelentőségét annak, hogy mit hisz endre, vagy mit adott be magának hazugságot.
Ugyis az számit, amit Ámésznal döntenek.
🤞
( nem ismerem mélysegében ezt a sztorit. Miből gondolja, hogy a "két telefon" teória lesz a mentsvára. - de nem is akarom ezt itt feszegetni, ne kapjon ötleteket a cipófejű)
✌️
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Nálam a pedofilkodásért utcán megvert endre a kedvenc, azon aztán lehet nevetni :)
aki nem hitelképes az nem ember
Bukta hisz az egyik a sziszánál van :D Emlékezzünk csak neki hozta ki + erpodszok
Ez a nagy terv? :)"Nagyjabol"
XDDDD
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Nem tudjuk pontosan, hogy mit tervez, de igen többször is említette hogy a 2 telefonra alapoz. Én mondjuk nem bánnám ha belekeverné a hód kurva anyját is, megérdemli az is, aztán szaladgáljon az is Bécsbe, menteni a retardált gyerekét. AMS bácsi talán kiváncsi már a 30 évig zugjogászkodó anyukára is. Aztán hátha annyira belekeveredik, hogy neki is lesz egy ügye kint.
ok, mondja azt h az egyik teló itthon van. akkor arról csak itthoni hívások lennének, a másikon ott a vegyes.
ha mondjuk azt mondja, hogy az egyiket ellopták: akkor is a fővonalon látszik, h ingázott; lopottat meg nyilván rögtön inaktiválják.
ha esetlag ráfogja, hogy a fővanal a sziszánál volt, és ő ingázott vele; a merga minek hívogatta volna az AMS-t, a hajleszszállót stb., hisz semmi nem köti oda.
ez csak valami újabb hetyetye lesz, amival össze akarja zavarni az AMS-t, hogy legalább még a hatodikai utalás megérkezzen.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Szerintem elég lesz a roamingot megnézni, és nem kell tofább matyarázkodnyija.
KURVArangy
Látszik, hogy Schwarz nagyi unokája...
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
sztem bejátszott a chat gpt is...amit a stoki tudott produkálni "munka" címszó alatt, már megcsinálja az AI. így a követelmények is nőttek, pláne azon a szinten, amit ő megcéloz.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
nem úgy a stoki. astoki spanyoj konyveket vesz és spanyojuj fog tanujni.
outstanding move.
Önkagában már a tanárszakhoz is hülye vagy?!
Vegyél fel még három szakot különböző egyetemeken, úgy biztos jobban megy majd … :)
Hát hogyne beszélné, a stoki ilyeneket mondott, hogy "középszinten beszéli", meg "egész jó benne", és a stoki ugye soha nem hazudik. Mondjuk azt én se tudom, hogyha ilyen jól megérteti magát angolul is, mi a kurva anyjáért lépett ki az interjúról befosva, amikor angolul szóltak hozzá.
Igyunk egy sörtöt, he
pitonszból is haladó tudása van..hisz ott van a szívíben...de azért jó lenne a tanfolyamon melegedni januártó...
Valaki világosítson fel, hogy mi ez a “2 iphone előfizetésem van” putricelli védekezés az AMS bácsi ellen?
Azt akarja előadni, hogy az egyik előfizetés ami nincs is használva az az övé és végig Bécsben volt, a másik osztrák! előfizu viszont az anyjáé aki mindig csak akkor van Bécsben amikor a fiának AMS-be kell menni? :)
Ez a nagy terv? :)
Először én se értettem, de csak nem tudok másra gondolni, hogy igen, a pedofil fogyatékos terve ennyi, kész. Kisegítős, megvett érettségiből és szakadt csöves életből ennyi telik.
De ha megkérdezik, hogy akkor a hívások meg a roaming hogy a segélycsaló kurva anyádba volt, gondolom jön az kussolás autivigyorral.
Igyunk egy sörtöt, he
akkor fogja írásban kérni
le vagy tiltva, kurva anyád
Off:Látom mostanában volt pííz bakancsra..:DDDD
Punszisza a lekjopp!
Amúgy a Strauss-t ajánlom kolléga.Több mint 1 éve nyúzom.Strapabíró,drága de megéri.
Punszisza a lekjopp!
Küldtem ezt-azt protonszon, zsidó.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Hát azért hetyetye, szerintem az öreg Kiss ott se volt, amikor Endre "készült"...
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Ezt miből gondolod?
Ne adj ötleteket mert kajak bejátsza a skizo kártyát..
Punszisza a lekjopp!
BASE-ra eset a választás. :) Az előző is az volt, és kiszolgált 7-8 évig gond nélkül. Mondjuk az még akkor 13-14.000 került a mostani meg már 22.000 körül volt.
Egyébként azért munkavédelmi mert elég nagy (47-es) lábon éllek, ekkora méretet meg főleg ezekbe könnyű találni.
De jut eszembe gyagyás, azt mondtad pár napja, hogy belelépsz a trollok szájába? Szerinted én menyire tudnék belelépni a te szádba ekkora lábal? Szóval csak okosan gyagyás.
Még szerencse, hogy semmilyen pszichológust és pszichiátert nem tudna átverni. A pávon sem véletlenül bukott meg. Van baj a korcs fejében, de nem olyan jellegű ami bármilyen felelősségre vonást gátolna.
Ja és még valami fikás! Amikor a pávos tintafoltos tesztről beszéltél, akkor mindig azt mondtad, hogy nem lett volna bukó, ha egyből rávágsz valami választ. Namost. A pszichológus/pszichiáter nem csak a válaszokat elemzi, hanem a válaszadás közbeni egyéb verbális és non verbális megnyilvánulásaid. Úgyhogy akármit mondtál volna a vizsgálaton, akármilyen gyorsan vágtad volna rá a választ, a viselkedésed, mimikáid, hangsúlyod, testbeszéded és egyéb nonverbális kommunikációd miatt is bukó lett volna a páv, és a jövőben is ugyanígy fogsz bármilyen hasonló teszten és vizsgálaton elhasalni.
Kurvaanyád
A 4 elemis cigok is egybol levagjak, hogy debil.
Azt kapunk mi is alapból..1-másfél év és kakukk..De amúgy hamarabb veszek télre privátra egy téli munkavédelmit a strapa miatt mint egy szar dikkmanos cipőt.
47es szép méret..Főleg rugdosásra.
Punszisza a lekjopp!
mejszikéről beszélt végig, persze, hogy megbukott.
Jegyzetelt bizony! Harminc éve nem járt ilyen gyorsan a keze!
Túl egyszerű. A szemüvegétől kéne megszabadítani, azt díjazná.
mielőtt blahára/böribe megy, szerintem fontos lenne egy ilyen mélyinterjú az alannyal.
nem feltétlen nem gondoltam már rá én is
Ptyihojogus faty?
Punszisza a lekjopp!
sodipedia.sodika.org/wiki/Iskol%C3%A1s_%C3%A9vek
sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_az_%C3%A1ltal%C3%A1nos_iskol%C3%A1t%C3%B3l_Vera_n%C3%A9niig
De már csak közterületen hajlandó patkánykodni, bekamerázott helyeken, ott is csak ilyen válaszok erejéig, hogy:
- jaj hattyámá'
- 42 euróba került
- nincs semmilyen büntetőügy
- de szeret a Tibi
Persze ha lehet, mindezt fogcsonkok közt megforgatott mosléknyammogással, és akkor így ne baszd pofán az angolnázó köcsögjét.
Beszari, besavanyodott pedofil féreg zsodi a zsodi. Önkritika nincs, lelkiismeret nem is volt (nem is lesz).
Igyunk egy sörtöt, he
הכל ייגמר בקרוב!
Szep munka zsidok
Egyes források szerint Endre testében összesen annyi tesztoszteron van, amennyit akkor belelőttek.
de akkoj is az a pegyofil aki mongyaZsidók vagytok.
ujpest08
הכל ייגמר בקרוב!
אז שיהיה!
Kreatív tartalomként jöhetnének megint a takarítós lájvok, a spanyoltanulásodat is szívesen megnéznénk, de akár közvetítheted azt is, hogy elcsoszogsz sörért, és számolhatjuk közösen, hogy hányszor pedofiloznak le közben.
A kolduscsík versenyezhetne a pedocounterrel( az eredmény nem okozna meglepetést)
Endre egy pedofil!
Ó, ezen nem kell aggódni! Örömmel fognak kivonulni a macskaólhoz elszállíttatni a pedofil korcsot!
Az sincs ingyen, hahó! Tiborra is ráterhelték, mikor beszállították a fogdába.
megerdemli jogilag okos a sajat pereit is megnyerte
Höhö, ő taján az apukám
Sportos. Erős. Fiatal. :D
A két "jogászisten" ugyebár...
Golda is csak egy géntolvaj zsidó.
Siman lesz hely a Ducatoban!
Ebben eddig lehetett eljutni.
KicsiNéző
(
x13)
Dec 01, 2024 08:32:45
x13)
Még annyi, hogy a tegnapi parbaj soran endre egyre ingerültebben nehezményezte, higy nem akartak neki ajándékot küldeni az emberek. A végén már a fájó önézet okozta düh átszüremlett az autipajzson, és tisztán látszott a bírka fején a sértettség.
Nem értek egyet, szvsz Endre szokásos nulla szociális beilleszkedését láttuk.
Eszébe se jutott szólni, hogy donételjenek amíg Sunka nem kezdte el baszogatni vele.
Aztán érezte, hogy mondani kellene valamit, ezért nyögte be párszor imitálva azt, amit mások szoktak ilyenkor, csak nulla átéléssel. De legalább a kis agyában megvan erre a pipa, hát Ö mondta.
Ez ugyanaz minthogy ha van drónfelvétel (csak azért hogy legyen) akkor az már egy jó vlog. Semmi cél, semmi vízió, csak kilehet ezt is pipálni, hogy ö mindent megtett.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 01, 2024 08:36:11
x23)
Akárhogy osztok-szorzok, nekem több nettó jön ki egy postas bérre, mint endrének segély.
Megnyugtató a tudat, hogy endre a saját maga által belőtt nívó alá csoffadt.
Megnyugtató a tudat, hogy endre a saját maga által belőtt nívó alá csoffadt.
Az a jó ebbe, hogy Gayza azért 2 vagy 3x is megpróbálta elmagyarázni neki, hogyha pénzt akar ebből, abba belekell tenni az idöt és az energiát de az elmebeteg retardált nem értette és csak nyomta hogy küldjenek pénzt és akkor lesznek majd ilyen párbajok. Nem, nem lesznek mert egy hazug buzi vagy Endre. Meg hogy dobáljanak neki Univerzumokat , mert talán egyszer hallotta valahol, hogy unatkozó milliomosok csinálnak ilyent néha. :) Tehát az a jó ebbe, ha elkezdené komolyan venni, akkor jön az is kurva gyorsan majd, amit te is írsz, ha meg nem veszi komolyan akkor meg bizony nemhogy 50-60 eurós hostelre nem jön össze a pénz, ahonnan koldulni tud, de még egy tyopronira se.
Összefoglalva, ezt bizony beszoptad te papiros elmebeteg.
Klohek
(
x12)
Dec 01, 2024 08:56:34
x12)
endre, még azt a 0.13 centet sem köszönted meg, egyszer sem hangzott el a párbajok alatt, hogy köszönöm... Így mit vársz, te mocskos pedofil?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Sztrapacska
(
x6)
Dec 01, 2024 09:10:20
x6)
Endre jó látni,hogy ilyen energikus, javíthatatlan optimista vagy, tele tervekkel. Növekvő bevételek, stresszmentes ausztriai bizniszek, stabil párkapcsolat, támogató közösség.
Csak ne bízd el magad, gondolj azokra is, akik kevésbé szerencsések és fillér nélkül, 40 pluszosan totálisan leépült alkoholistaként a nyugdíjas anyjuk fáskamrájában várják a Karácsonyt és a könyöradományokat.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Csak ne bízd el magad, gondolj azokra is, akik kevésbé szerencsések és fillér nélkül, 40 pluszosan totálisan leépült alkoholistaként a nyugdíjas anyjuk fáskamrájában várják a Karácsonyt és a könyöradományokat.
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Dec 01, 2024 09:23:24
x1)
endrú! A 0,13 euró az szerintem, de nyugodtan cáfolja meg valaki, nagyon messze van az úszomedencés irodától és a teslától. Akkor a vonzás törvénye mégsem működik?
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
gobesug
(
x30)
Dec 01, 2024 09:24:48
x30)
endrú! A 0,13 euró az szerintem, de nyugodtan cáfolja meg valaki, nagyon messze van az úszomedencés irodától és a teslától. Akkor a vonzás törvénye mégsem működik?
Elcsipeget belole egy vizes zsomlet
csicskovics
Dec 01, 2024 09:28:14
Még Géjza is legyőzte tiktik bevételszerzésben, nem hogy Vadász Gyula, meg MC Isti :))
Dec 01, 2024 09:28:14
CafkaMarci
(
x6)
Dec 01, 2024 09:29:18
x6)
Gyagya! Teljesen egyszerű a képlet: ha pénzt akarsz kivenni a tiktakból, akkor szórakoztató, kreatív és élvezhető tartalmat kell nyújtanod az unatkozó, ám dúsgazdag tévénéző gyerekeknek.
A flokkolást nyugodtan elengedheted, a kutya se kíváncsi az összeollózott, üres lúpokat tartalmazó, 10-15 perces szarjaidra, jöjjenek ismét az élőlájvok! Emlékezz vissza a szép, linzi időkre! A médiabirodalom akkor szárnyalt és akkor volt bevételed a videózásból, amikor egyedi tartalmakat produkáltál a max öt darab trollod számára.
A tiktok számodra egy teljesen kiaknázatlan terep egyelőre, én a helyedben mindenképp élnék a kínálkozó lehetőséggel!
Élvezhető tartalom számunkra az lehet, hogy a macskaólból fellövöd a lájvot, és közvetíted egy-két állásinterjúdat. Élvezni fogjuk azt is, amikor megmutatod, hogy anyád hogyan ront be hozzád és önt le egy vödör vízzel, megszakítva a többórás lúpolásod. Szintén szórakoztatna minket, ha mehetnénk veled Bécsbe, és bemutatnád a sikeres nyugati felhőénekek mindennapjait: láthatnánk a 300+ állásra jelentkezésed, az ingyenkonyhán vacsorázásokat, az utcán hányást és a hó végi fillérezgetéseket.
Kreatív tartalomként jöhetnének megint a takarítós lájvok, a spanyoltanulásodat is szívesen megnéznénk, de akár közvetítheted azt is, hogy elcsoszogsz sörért, és számolhatjuk közösen, hogy hányszor pedofiloznak le közben.
Szórakoztató tartalomra is hozok néhány példát, csak hogy segítsek rajtad: szívesen megnéznénk, hogy milyen egy este az emberfiókban, mi történik villanyoltás után, jöhetne egy anyáddal veszekedős vagy pénzért kuncsorgós lájv is.
Szóval lehetőséged a pénzkeresésre bőven lenne. Engedd el a klasszikus munka keresését, dolgozni egyébként is proli dolog! Te az internetre születtél, neked a lájvozásból kell megélned! Ne hagyd kiaknázatlanul ezt a soha vissza nem térő alkalmat!
Utolsó évad minden sorozatból csak egyszer van.
Legyen minél emlékezetesebb és legyen minden perce megörökítve!
Induljon a végjáték, gyagya!
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
A flokkolást nyugodtan elengedheted, a kutya se kíváncsi az összeollózott, üres lúpokat tartalmazó, 10-15 perces szarjaidra, jöjjenek ismét az élőlájvok! Emlékezz vissza a szép, linzi időkre! A médiabirodalom akkor szárnyalt és akkor volt bevételed a videózásból, amikor egyedi tartalmakat produkáltál a max öt darab trollod számára.
A tiktok számodra egy teljesen kiaknázatlan terep egyelőre, én a helyedben mindenképp élnék a kínálkozó lehetőséggel!
Élvezhető tartalom számunkra az lehet, hogy a macskaólból fellövöd a lájvot, és közvetíted egy-két állásinterjúdat. Élvezni fogjuk azt is, amikor megmutatod, hogy anyád hogyan ront be hozzád és önt le egy vödör vízzel, megszakítva a többórás lúpolásod. Szintén szórakoztatna minket, ha mehetnénk veled Bécsbe, és bemutatnád a sikeres nyugati felhőénekek mindennapjait: láthatnánk a 300+ állásra jelentkezésed, az ingyenkonyhán vacsorázásokat, az utcán hányást és a hó végi fillérezgetéseket.
Szórakoztató tartalomra is hozok néhány példát, csak hogy segítsek rajtad: szívesen megnéznénk, hogy milyen egy este az emberfiókban, mi történik villanyoltás után, jöhetne egy anyáddal veszekedős vagy pénzért kuncsorgós lájv is.
Szóval lehetőséged a pénzkeresésre bőven lenne. Engedd el a klasszikus munka keresését, dolgozni egyébként is proli dolog! Te az internetre születtél, neked a lájvozásból kell megélned! Ne hagyd kiaknázatlanul ezt a soha vissza nem térő alkalmat!
Utolsó évad minden sorozatból csak egyszer van.
Legyen minél emlékezetesebb és legyen minden perce megörökítve!
Induljon a végjáték, gyagya!
Hafré
(
x9)
Dec 01, 2024 09:38:01
x9)
Szintén szórakoztatna minket, ha mehetnénk veled Bécsbe, és bemutatnád a sikeres nyugati felhőénekek mindennapjait: láthatnánk a 300+ állásra jelentkezésed, az ingyenkonyhán vacsorázásokat, az utcán hányást és a hó végi fillérezgetéseket.
Nekem a kedvenceim a linzi policajos liveok meg a palyaudvarrol kihajitos nyalcsorgatosan reszeg live volt!
MaxPayne
(
x24)
Dec 01, 2024 09:41:28
x24)
Milyen most pupszaszon, mikor sorert kell elkacsaznod? Tapasztalsz megveto pillantasokat? Vannak akik szova teszik, hogy nem kellene pedofilkodnod?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
CafkaMarci
(
x6)
Dec 01, 2024 09:51:59
x6)
Nekem a tranyó nyújtotta eddig a legnagyobb élvezetet azon az estén, amikor basztamás, meg a fogatlan felesége, csincsilla fogva tartották és meg akarták erőszakolni/szurkálni a hímnőt, de hát a soditroll már csak ilyen, magasan van az ingerküszöbe.
Nekem a szemem sem rebben már arra, amikor megjelenik a policáj egy lájvban, részben az impotens intézkedéseik miatt, részben pedig azért, mert igazán nagyot ezek a szemét aljadékok csak egymáson tudnak ütni.
Szóval te autista! Ha pénzt akarsz, akkor ne ravatalflokkokban gondolkodj, hanem éhezős, alkoholelvonásos, utcán megfagyós, egymást megkéselős epizódokban!
Jóból, tetyó.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 01, 2024 10:09:11
x23)
Elmebeteg, tegnap megtudtuk, hogy Julius közepe óta, több mint 300 helyre jelentkeztél már. Na de azóta hány interjú volt? Elértük már a 48-at ahogy a ISHAP elött is?

3 hete, November 8-án, már 39-nél tartottál!

Endi Vajna
(
x11)
Dec 01, 2024 10:11:44
x11)
Elmebeteg, tegnap megtudtuk, hogy Julius közepe óta, több mint 300 helyre jelentkeztél már. Na de azóta hány interjú volt? Elértük már a 48-at ahogy a ISHAP elött is?
Egy biztos volt mert mondta is és bukott rajta. Az idióta azt hitte trollok szopatják.
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 01, 2024 10:13:03
x21)
Pedofil! Ma hány órakor patkánykodsz vissza Bécsbe?
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 01, 2024 10:21:59
x23)
Ja és igen, ha szerinted a trollok miat rugnak ki és nem azért ami a tényfeltáró anyagokba van, nem, nem csak a nőverés, akkor arra mi a magyarázatód hogy most már fel se vesznek? 42 évesen 15 év "tapasztalatal", 300 jelentkezés, 48 interjú után melócsá nem áll rendelkezésre.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 01, 2024 11:01:43
x5)
Egyébként egyszer tényleg menni akart múzeumba Tibivel:
PÉNZ MÚZEUMBA :DDDD
Nincs véletlenül Hitel múzeum meg mobiltelefon múzeum is? Esetleg múzeum a herékről?
Szakadok!
Nincs véletlenül Hitel múzeum meg mobiltelefon múzeum is? Esetleg múzeum a herékről?
Szakadok!
gobesug
(
x30)
Dec 01, 2024 11:06:02
x30)
!
hetero muzeum?
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 01, 2024 11:13:45
x3)
Hát számomra nem ez derült ki.
A korcs kétségbeesetten mantrázza napok óta az egyetlen szalmaszálat, amibe az ostoba, nedves agyával kapaszkodni tud, nevezetesen, hogy majd azt a mesét adja elő az AMS-nél, hogy az egyik telefonja végig Gémaskútországban volt, míg a másik Ausztriában.
A korcs kétségbeesetten mantrázza napok óta az egyetlen szalmaszálat, amibe az ostoba, nedves agyával kapaszkodni tud, nevezetesen, hogy majd azt a mesét adja elő az AMS-nél, hogy az egyik telefonja végig Gémaskútországban volt, míg a másik Ausztriában.
Túlgondoltam a jelentőségét annak, hogy mit hisz endre, vagy mit adott be magának hazugságot.
Ugyis az számit, amit Ámésznal döntenek.
🤞
( nem ismerem mélysegében ezt a sztorit. Miből gondolja, hogy a "két telefon" teória lesz a mentsvára. - de nem is akarom ezt itt feszegetni, ne kapjon ötleteket a cipófejű)
✌️
halottpiton
(
x3)
Dec 01, 2024 11:15:54
x3)
ez a második kedvencem, a szomcsy endre. csak őrjöngő endre viccesebb nála.
Nálam a pedofilkodásért utcán megvert endre a kedvenc, azon aztán lehet nevetni :)
Félregombolt pizsama
Dec 01, 2024 11:18:28
szeged365.hu/2024/12/01/hosszu-sorok-es-segito-szandek-etelosztas-a-szegedi-raszoruloknak/
Endre tegnap tényleg Szegeden voltál csövesvadászaton? "Kár" hogy te is már-már hajléktalan vagy. Ebben eddig lehetett eljutni.
Endre tegnap tényleg Szegeden voltál csövesvadászaton? "Kár" hogy te is már-már hajléktalan vagy. Ebben eddig lehetett eljutni.
Dec 01, 2024 11:18:28
D_Dezső
(
x29)
Dec 01, 2024 11:23:20
x29)
Nem volt a héten sok időm Endrézni.
Valaki világosítson fel, hogy mi ez a “2 iphone előfizetésem van” putricelli védekezés az AMS bácsi ellen?
Azt akarja előadni, hogy az egyik előfizetés ami nincs is használva az az övé és végig Bécsben volt, a másik osztrák! előfizu viszont az anyjáé aki mindig csak akkor van Bécsben amikor a fiának AMS-be kell menni? :)
Endi Vajna
(
x11)
Dec 01, 2024 11:41:57
x11)
Bukta hisz az egyik a sziszánál van :D Emlékezzünk csak neki hozta ki + erpodszok
koszos
(
x11)
Dec 01, 2024 11:46:46
x11)
XDDDD
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 01, 2024 11:47:37
x23)
Nem tudjuk pontosan, hogy mit tervez, de igen többször is említette hogy a 2 telefonra alapoz. Én mondjuk nem bánnám ha belekeverné a hód kurva anyját is, megérdemli az is, aztán szaladgáljon az is Bécsbe, menteni a retardált gyerekét. AMS bácsi talán kiváncsi már a 30 évig zugjogászkodó anyukára is. Aztán hátha annyira belekeveredik, hogy neki is lesz egy ügye kint.
halászlé
(
x24)
Dec 01, 2024 11:58:52
x24)
ok, mondja azt h az egyik teló itthon van. akkor arról csak itthoni hívások lennének, a másikon ott a vegyes.
ha mondjuk azt mondja, hogy az egyiket ellopták: akkor is a fővonalon látszik, h ingázott; lopottat meg nyilván rögtön inaktiválják.
ha esetlag ráfogja, hogy a fővanal a sziszánál volt, és ő ingázott vele; a merga minek hívogatta volna az AMS-t, a hajleszszállót stb., hisz semmi nem köti oda.
ez csak valami újabb hetyetye lesz, amival össze akarja zavarni az AMS-t, hogy legalább még a hatodikai utalás megérkezzen.
mikedp
(
x9)
Dec 01, 2024 12:03:37
x9)
Szerintem elég lesz a roamingot megnézni, és nem kell tofább matyarázkodnyija.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 01, 2024 12:10:22
x47)
Egy biztos. Az AMS bácsi azért van, mert tudják, hogy hazudik a pedofil. Ezt a helyzetet egy dologgal lehet súlyosbítani, további hazugságokkal.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 01, 2024 12:17:42
x21)
Bármivel is próbál hazudozni, csak még mélyebbre ássa magát. Ezt már nem lehet kihehetyetyézni. A büntetés elkerülhetetlen!
Zsibuci
(
x5)
Dec 01, 2024 12:22:16
x5)
Egyébként egyszer tényleg menni akart múzeumba Tibivel:
...
...
Látszik, hogy Schwarz nagyi unokája...
Gyagya
(
x1)
Dec 01, 2024 12:27:51
x1)
Az a szerencse, hogy "alig" van fotó is róla hogy magyarba van. Szopni fogsz pedo.
dogoljmegsodi
(
x5)
Dec 01, 2024 12:35:48
x5)
bármelyik normális embernek leesne hogy a 300bol legalább 250 állást azért bukott el mert nem beszèli az angolt az IT nyelvét.
outstanding move.
movimiento excepcional.
mondjuk tökmindegy a kisegitős szétivott szivacs agyával még a lovari nyelv se menne
outstanding move.
movimiento excepcional.
mondjuk tökmindegy a kisegitős szétivott szivacs agyával még a lovari nyelv se menne
halászlé
(
x24)
Dec 01, 2024 12:44:02
x24)
bármelyik normális embernek leesne hogy a 300bol legalább 250 állást azért bukott el mert nem beszèli az angolt az IT nyelvét.
sztem bejátszott a chat gpt is...amit a stoki tudott produkálni "munka" címszó alatt, már megcsinálja az AI. így a követelmények is nőttek, pláne azon a szinten, amit ő megcéloz.
D_Dezső
(
x29)
Dec 01, 2024 12:44:58
x29)
outstanding move.
Önkagában már a tanárszakhoz is hülye vagy?!
Vegyél fel még három szakot különböző egyetemeken, úgy biztos jobban megy majd … :)
Ténfép
(
x5)
Dec 01, 2024 12:46:47
x5)
Hát hogyne beszélné, a stoki ilyeneket mondott, hogy "középszinten beszéli", meg "egész jó benne", és a stoki ugye soha nem hazudik. Mondjuk azt én se tudom, hogyha ilyen jól megérteti magát angolul is, mi a kurva anyjáért lépett ki az interjúról befosva, amikor angolul szóltak hozzá.
halászlé
(
x24)
Dec 01, 2024 12:52:19
x24)
pitonszból is haladó tudása van..hisz ott van a szívíben...de azért jó lenne a tanfolyamon melegedni januártó...
Ténfép
(
x5)
Dec 01, 2024 12:53:56
x5)
Először én se értettem, de csak nem tudok másra gondolni, hogy igen, a pedofil fogyatékos terve ennyi, kész. Kisegítős, megvett érettségiből és szakadt csöves életből ennyi telik.
De ha megkérdezik, hogy akkor a hívások meg a roaming hogy a segélycsaló kurva anyádba volt, gondolom jön az kussolás autivigyorral.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Dec 01, 2024 13:02:53
x7)
akkor fogja írásban kérni
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 01, 2024 13:12:33
x23)
Ha tippelnem kéne, hogy mikor patkánykodik vissza Bécsbe akkor az a 18:45-kor a Déliből 18:58-kor Kelenföldről induló Regiojet lesz. Ezzel 21:27-re ér a Haubbanhoffra, tehát még beérhet a 22 vagy 23 órás vilanyoltásra az emberfiókba. Ha ezzel tervez menni akkor talán ezek közül a vonatok közül megy Budapestre. Púptokos megosztás infok ha lesznek, talán segíthetnek szűkíteni hogy melyikkel megy.

Van jó pár flixbusz is ma, de azok Vasárnap nagyon drágák 14-22000 forint egy jegy rájuk. A Legolcsóbb az este 21:45-kor induló, a maga 8899 forintos árával. De akkor az utcán éjszakázik, emiatt pedig kizárható az. Második legolcsóbb amivel kiér villany oltásra, 15:15 Népliget 15:35 Kelenföld de az már 14.799 forint. Ez azért fontos mert hónap eleje van, segélyt majd csak 4-én szerdán kap, szóval nem igen van pénze már talán. Ezek mellet lenne reggel 5 órakor flixbusz 7599 forintért amivel 7:55-re ér Bécsbe, de azt meg nem biztos hogy elérheti mert az első Púpszász - Budapest vonat 3:14 indul és 4:45 ér a Keletibe, onnan meg nem érne át 5 órára a Népligetbe. Holnapi első RegioJet 7:58-10:32.
Egyébként segély utalás napja infó innen. Eddig mindig pontos volt
www.ams.at/arbeitsuchende/topicliste/ams-auszahlungstermine
Igen tudom, hónapokkal ezelőtt azt mondta, hogy mikulásig rendben van és Novemberbe is hatodikán utalták a munkanélkülit, de decemberbe nem hatodikán kap, hanem 4-én. Csak azért jelzem, mert látom többen is azt írják hogy hatodikán kap, ha kap, de számlára 4-én érkezik és hogy ezek miatt ne csapódjunk be. :)

Van jó pár flixbusz is ma, de azok Vasárnap nagyon drágák 14-22000 forint egy jegy rájuk. A Legolcsóbb az este 21:45-kor induló, a maga 8899 forintos árával. De akkor az utcán éjszakázik, emiatt pedig kizárható az. Második legolcsóbb amivel kiér villany oltásra, 15:15 Népliget 15:35 Kelenföld de az már 14.799 forint. Ez azért fontos mert hónap eleje van, segélyt majd csak 4-én szerdán kap, szóval nem igen van pénze már talán. Ezek mellet lenne reggel 5 órakor flixbusz 7599 forintért amivel 7:55-re ér Bécsbe, de azt meg nem biztos hogy elérheti mert az első Púpszász - Budapest vonat 3:14 indul és 4:45 ér a Keletibe, onnan meg nem érne át 5 órára a Népligetbe. Holnapi első RegioJet 7:58-10:32.
Egyébként segély utalás napja infó innen. Eddig mindig pontos volt
www.ams.at/arbeitsuchende/topicliste/ams-auszahlungstermine
Igen tudom, hónapokkal ezelőtt azt mondta, hogy mikulásig rendben van és Novemberbe is hatodikán utalták a munkanélkülit, de decemberbe nem hatodikán kap, hanem 4-én. Csak azért jelzem, mert látom többen is azt írják hogy hatodikán kap, ha kap, de számlára 4-én érkezik és hogy ezek miatt ne csapódjunk be. :)
SyntaxError
(
x24)
Dec 01, 2024 13:14:35
x24)
Endre, azt a lehetőséget még nem lőtted el, hogy azt mond az AMS-nek, hogy egy Sodi nevű illető rendszeresen Magyarországra "hurcol" és ezért nem tudsz soha labanciában maradni.
Nyelvtanilag igaz lenne!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nyelvtanilag igaz lenne!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 01, 2024 13:17:00
x17)
Ha tippelnem kéne, hogy mikor patkánykodik vissza Bécsbe akkor az a 18:45-kor a Déliből 18:58-kor Kelenföldről induló Regiojet lesz. Ezzel 21:27-re ér a Haubbanhoffra, tehát még beérhet a 22 vagy 23 órás vilanyoltásra az emberfiókba. Ha ezzel tervez menni akkor talán ezek közül a vonatok közül megy Budapestre. Púptokos megosztás infok ha lesznek, talán segíthetnek szűkíteni hogy melyikkel megy.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 01, 2024 13:18:13
x17)
Amúgy a Strauss-t ajánlom kolléga.Több mint 1 éve nyúzom.Strapabíró,drága de megéri.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 01, 2024 13:19:30
x3)
Ha tippelnem kéne, hogy mikor patkánykodik vissza...
Küldtem ezt-azt protonszon, zsidó.
Zsibuci
(
x5)
Dec 01, 2024 13:23:01
x5)
*öreg Kiss a gyógyszertárban, még a szocializmusban"
- Egy csomag óvszert kérnék.
- Sajnálom elvtárs, de elfogyott
- Shemmi baj, majd óvatos leszek..
- Egy csomag óvszert kérnék.
- Sajnálom elvtárs, de elfogyott
- Shemmi baj, majd óvatos leszek..
Hát azért hetyetye, szerintem az öreg Kiss ott se volt, amikor Endre "készült"...
krokógeci
Dec 01, 2024 13:24:00
Ezt miből gondolod?
Dec 01, 2024 13:24:00
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 01, 2024 13:25:08
x17)
Endre, azt a lehetőséget még nem lőtted el, hogy azt mond az AMS-nek, hogy egy Sodi nevű illető rendszeresen Magyarországra "hurcol" és ezért nem tudsz soha labanciában maradni.
Nyelvtanilag igaz lenne!
Nyelvtanilag igaz lenne!
Rhossz Rhatyee
Dec 01, 2024 13:29:38
Mekfaty, melós tjoll!!!
Dec 01, 2024 13:29:38
Kendra
(
x2)
Dec 01, 2024 13:36:46
x2)
Te Stoki! Nem értem a lázadásod mikor is azt mondod hogy basszák meg a labac hitelező bankok.
Ha ez egy kurucos dac eleve miért mentél nyugatra. Miért nem keletre vagy Sherlock Porks által istenített Oroszországba?
Te úgy próbálod beállítani a sajàt fizetésiképtelenségedet, mint a devizakárosultak saját csődjüket. Holott a Frórizs meg a Molnár elmebeteg megnyilvánulásait leszámítva a devizásokkal a Magyarállam baszott ki és az IMF. Szemben a te tartozásoddal amit szaros kütyük és mindenféle soha nem használt előfizetés hozta össze.
Összegezve ha nincs semmi cselekvéskorlátozó és vagy benemszámíthatóság veled kapcsolatban akkor miért nem teszel aziránt hogy tudj törleszteni (pl; Mondjuk dolgoznál itthon).
Más esetben fennáll a rosszhiszeműség részedről.
Ha ez egy kurucos dac eleve miért mentél nyugatra. Miért nem keletre vagy Sherlock Porks által istenített Oroszországba?
Te úgy próbálod beállítani a sajàt fizetésiképtelenségedet, mint a devizakárosultak saját csődjüket. Holott a Frórizs meg a Molnár elmebeteg megnyilvánulásait leszámítva a devizásokkal a Magyarállam baszott ki és az IMF. Szemben a te tartozásoddal amit szaros kütyük és mindenféle soha nem használt előfizetés hozta össze.
Összegezve ha nincs semmi cselekvéskorlátozó és vagy benemszámíthatóság veled kapcsolatban akkor miért nem teszel aziránt hogy tudj törleszteni (pl; Mondjuk dolgoznál itthon).
Más esetben fennáll a rosszhiszeműség részedről.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 01, 2024 13:39:08
x23)
BASE-ra eset a választás. :) Az előző is az volt, és kiszolgált 7-8 évig gond nélkül. Mondjuk az még akkor 13-14.000 került a mostani meg már 22.000 körül volt.
Egyébként azért munkavédelmi mert elég nagy (47-es) lábon éllek, ekkora méretet meg főleg ezekbe könnyű találni.
De jut eszembe gyagyás, azt mondtad pár napja, hogy belelépsz a trollok szájába? Szerinted én menyire tudnék belelépni a te szádba ekkora lábal? Szóval csak okosan gyagyás.
Kötőjel
(
x12)
Dec 01, 2024 13:39:11
x12)
a sodi, a konzervativizmus még hagyján, de választott vallásodban, a kereszténységben, nem szokás segélyes fehércigányként ellopni az adófizetők pénzét. azt a pénzt, ami nagyon hiányozna idős és beteg emberek ápolásához, gyermekek iskoláztatásához, egyedülálló anyák támogatásához stb.
az elesettektől lopsz, te szhar. erre van valami autimagyarázat?
vérdíj target nr. 1
az elesettektől lopsz, te szhar. erre van valami autimagyarázat?
halottpiton
(
x3)
Dec 01, 2024 13:40:57
x3)
Még szerencse, hogy semmilyen pszichológust és pszichiátert nem tudna átverni. A pávon sem véletlenül bukott meg. Van baj a korcs fejében, de nem olyan jellegű ami bármilyen felelősségre vonást gátolna.
Ja és még valami fikás! Amikor a pávos tintafoltos tesztről beszéltél, akkor mindig azt mondtad, hogy nem lett volna bukó, ha egyből rávágsz valami választ. Namost. A pszichológus/pszichiáter nem csak a válaszokat elemzi, hanem a válaszadás közbeni egyéb verbális és non verbális megnyilvánulásaid. Úgyhogy akármit mondtál volna a vizsgálaton, akármilyen gyorsan vágtad volna rá a választ, a viselkedésed, mimikáid, hangsúlyod, testbeszéded és egyéb nonverbális kommunikációd miatt is bukó lett volna a páv, és a jövőben is ugyanígy fogsz bármilyen hasonló teszten és vizsgálaton elhasalni.
Kurvaanyád
Hafré
(
x9)
Dec 01, 2024 13:42:32
x9)
Még szerencse, hogy semmilyen pszichológust és pszichiátert nem tudna átverni.
A 4 elemis cigok is egybol levagjak, hogy debil.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 01, 2024 13:45:00
x17)
Azt kapunk mi is alapból..1-másfél év és kakukk..De amúgy hamarabb veszek télre privátra egy téli munkavédelmit a strapa miatt mint egy szar dikkmanos cipőt.
47es szép méret..Főleg rugdosásra.
MC Raus
Dec 01, 2024 13:45:25
Edre hány embert jelenttél fel a púpszászi közgyüli után? Anyuka jegyzetelt rendesen?
Dec 01, 2024 13:45:25
-
Dec 01, 2024 13:57:00
Mondom, ez bruttó, te fasz.
Az angol nyelvű oldalak mindig a bruttót adják meg.
az osztrák postások hány százaléka él az anyja sufnijában? szerintem az átlag osztrák postás jobban él mint a sodi. Az angol nyelvű oldalak mindig a bruttót adják meg.
Dec 01, 2024 13:57:00
halászlé
(
x24)
Dec 01, 2024 13:58:09
x24)
. A pszichológus/pszichiáter nem csak a válaszokat elemzi, hanem a válaszadás közbeni egyéb verbális és non verbális megnyilvánulásaid. Úgyhogy akármit mondtál volna a vizsgálaton, akármilyen gyorsan vágtad volna rá a választ, a viselkedésed, mimikáid, hangsúlyod, testbeszéded és egyéb nonverbális kommunikációd miatt is bukó lett volna a páv, és a jövőben is ugyanígy fogsz bármilyen hasonló teszten és vizsgálaton elhasalni.
Kurvaanyád
Kurvaanyád
mejszikéről beszélt végig, persze, hogy megbukott.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 01, 2024 14:05:00
x21)
Angolnázó lábacskák, tág malacszemekkel való meresztés, indokolatlan esetekben történő vigyorgás/nevetés, fejrángatás, szemkontaktus folyamatos változtatása.
E.l.m.e.b.e.t.e.g.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
E.l.m.e.b.e.t.e.g.
Endre priusza
(
x11)
Dec 01, 2024 14:06:01
x11)
Endre, ha élőlájvban kihúznád az egyik orbitrágót egy kombináltfogóval, arra tuti kapnál egy univerumot donétbe!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
-
Dec 01, 2024 14:08:08
Edre hány embert jelenttél fel a púpszászi közgyüli után? Anyuka jegyzetelt rendesen?
Jegyzetelt bizony! Harminc éve nem járt ilyen gyorsan a keze!
Dec 01, 2024 14:08:08
again mine the refund
(
x6)
Dec 01, 2024 14:08:58
x6)
Fázol, gyagyás?
Sírtál ma már azért mert mindennek vége?
Itt a December, hahó!
Sírtál ma már azért mert mindennek vége?
Itt a December, hahó!
Gyagya
(
x1)
Dec 01, 2024 14:45:19
x1)
Növekedett Golda felé az adósságod? Mennyivel húztad megint le a vén kurvát?
Hafré
(
x9)
Dec 01, 2024 14:54:49
x9)
Iden karacsonykor tibi vagyonosabb lesz mint te gyagyas! Mondjuk evek ota vagyonosabb igazabol, de akkor is szep ajandek lesz ez a trolloknak.
sittessanyi
(
x7)
Dec 01, 2024 15:21:51
x7)
megnéztem ezt a legutóbbi kérdez-felelek videót és első gondolatom az volt, hogy ha most egy troll segítene stokinak vonat elé ugrani, azzal konkrétan jót tenne vele.
Egyrészt.
Másrészt.
Zárójel bezárva.
Egyrészt.
Másrészt.
Zárójel bezárva.
halottpiton
(
x3)
Dec 01, 2024 15:22:54
x3)
megnéztem ezt a legutóbbi kérdez-felelek videót és első gondolatom az volt, hogy ha most egy troll segítene stokinak vonat elé ugrani, azzal konkrétan jót tenne vele.
Egyrészt.
Másrészt.
Zárójel bezárva.
Egyrészt.
Másrészt.
Zárójel bezárva.
Túl egyszerű. A szemüvegétől kéne megszabadítani, azt díjazná.
A helyzet megoldása
(
x44)
Dec 01, 2024 15:24:20
x44)
Dugj egy túrórudit a gatyádba, és uvoltsd hogy “sikerült”!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
herr_schwechater
(
x8)
Dec 01, 2024 15:39:07
x8)
a tegnapi nap felmerült, hogy a fikás különféle csúnya jelzővel illeti a trollégákat, amikor válaszol, hasonlókkal, mint például a hülye, geci, fasz, stb. jelzőkkel
úgy gondolom ez jelen helyzetben hallatlan egy alkoholista csöves csaló pedofiltól, szóval Zulu nagyurat szépen kérem, hogy implementálhatna valamilyen automatikus moderációt a fikásra
hasonlóan a merci, mercike, cica szavakra, nevezze csak a valódi nevén
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
úgy gondolom ez jelen helyzetben hallatlan egy alkoholista csöves csaló pedofiltól, szóval Zulu nagyurat szépen kérem, hogy implementálhatna valamilyen automatikus moderációt a fikásra
hasonlóan a merci, mercike, cica szavakra, nevezze csak a valódi nevén
sittessanyi
(
x7)
Dec 01, 2024 15:50:23
x7)
amúgy továbbra is donételnék annak, aki ilyen depis időszakban csinálna vele egy valódi mélyinterjút. ahol, morális témákat feszegetve, profin szembesítenék vele, hogy mennyire is szar ember. kíváncsi vagyok, hogy van-e bármi csírája a lelkiismeretnek és önkritikának a szutykos lelke mélyén.
mivel fifi koncentrációzavaros, markáns autisztikus jegyekkel plusz beteges hazudozó, így ez nyilván kurva nehéz vállalkozás lenne, de egy próbát megnéznék. pszichológiában járatos, IQ/EQ-ban jól ellátott snecológus(ok) szerintem meg tudnák valósítani. (tehát nem a korgiért kolduló gézamalac, és nem is valami buta trashlégy )
mielőtt blahára/böribe megy, szerintem fontos lenne egy ilyen mélyinterjú az alannyal.
mivel fifi koncentrációzavaros, markáns autisztikus jegyekkel plusz beteges hazudozó, így ez nyilván kurva nehéz vállalkozás lenne, de egy próbát megnéznék. pszichológiában járatos, IQ/EQ-ban jól ellátott snecológus(ok) szerintem meg tudnák valósítani. (tehát nem a korgiért kolduló gézamalac, és nem is valami buta trashlégy )
Hafré
(
x9)
Dec 01, 2024 15:55:42
x9)
Fikás
Dec 01, 2024 16:00:25
Ptyihojogus faty?
Dec 01, 2024 16:00:25
Jutka műbarack
(
x5)
Dec 01, 2024 16:00:28
x5)
Endre, neked mi az ősélményed a pedofíliával kapcsolatban?
Kiss Farkas Farkas
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 01, 2024 16:05:01
x17)
Dec 01, 2024 16:05:01
Endre, neked mi az ősélményed a pedofíliával kapcsolatban?
apja hazicsovese Tibi Dec 01, 2024 16:05:01
Kendra
(
x2)
Dec 01, 2024 16:05:04
x2)
Van elérhető adat Endre Általános iskolai időszakáról?
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 01, 2024 16:09:57
x21)
Van elérhető adat Endre Általános iskolai időszakáról?
sodipedia.sodika.org/wiki/Iskol%C3%A1s_%C3%A9vek
sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_az_%C3%A1ltal%C3%A1nos_iskol%C3%A1t%C3%B3l_Vera_n%C3%A9niig
Ténfép
(
x5)
Dec 01, 2024 16:11:53
x5)
amúgy továbbra is donételnék annak, aki ilyen depis időszakban csinálna vele egy valódi mélyinterjút. ahol, morális témákat feszegetve, profin szembesítenék vele, hogy mennyire is szar ember. kíváncsi vagyok, hogy van-e bármi csírája a lelkiismeretnek és önkritikának a szutykos lelke mélyén.
De már csak közterületen hajlandó patkánykodni, bekamerázott helyeken, ott is csak ilyen válaszok erejéig, hogy:
- jaj hattyámá'
- 42 euróba került
- nincs semmilyen büntetőügy
- de szeret a Tibi
Persze ha lehet, mindezt fogcsonkok közt megforgatott mosléknyammogással, és akkor így ne baszd pofán az angolnázó köcsögjét.
Beszari, besavanyodott pedofil féreg zsodi a zsodi. Önkritika nincs, lelkiismeret nem is volt (nem is lesz).
Moszad HQ
Dec 01, 2024 16:14:15
Nézd pedofil, engedünk egy kis betekintést a plakátkampányunkba, hogyan is zajlik egy előre átgondolt taktikus lépés ellened:
streamable.com/1k5xtt
(Trashcityre is feltöltöttük)
A plakátokról minden nap jön a nézettség és attól függetlenül, hogy nem több százas megtekintése van, rengeteg helyről még nem sikerült eltüntetnetek.
Biztos lehetsz benne hogy Marika néni a sarkon már összebeszélnek anyád ellen. Te eddig is egy mocskos felgyújtani való pedofil féreg voltál minden Újszászi polgár szemében, de a kurva anyádat még csak most fogják elkezdeni kiközösíteni és piszkálni. Mindenki rá fog jönni, hogy az is egy csúszó-mászó féreg!
Jó utat, kezdődik a nagy összeomlás hete. Most kiderül minden számodra, hogy van-e tovább. ;)
הכל ייגמר בקרוב!
streamable.com/1k5xtt
A plakátokról minden nap jön a nézettség és attól függetlenül, hogy nem több százas megtekintése van, rengeteg helyről még nem sikerült eltüntetnetek.
Biztos lehetsz benne hogy Marika néni a sarkon már összebeszélnek anyád ellen. Te eddig is egy mocskos felgyújtani való pedofil féreg voltál minden Újszászi polgár szemében, de a kurva anyádat még csak most fogják elkezdeni kiközösíteni és piszkálni. Mindenki rá fog jönni, hogy az is egy csúszó-mászó féreg!
Jó utat, kezdődik a nagy összeomlás hete. Most kiderül minden számodra, hogy van-e tovább. ;)
הכל ייגמר בקרוב!
Dec 01, 2024 16:14:15
gobesug
(
x30)
Dec 01, 2024 16:15:51
x30)
הכל ייגמר בקרוב!
Szep munka zsidok
-
Dec 01, 2024 16:20:07
apja hazicsovese Tibi
Egyes források szerint Endre testében összesen annyi tesztoszteron van, amennyit akkor belelőttek.
Dec 01, 2024 16:20:07
1982
Dec 01, 2024 16:25:05
Nézd pedofil, engedünk egy kis betekintést a plakátkampányunkba, hogyan is zajlik egy előre átgondolt taktikus lépés ellened:
streamable.com/1k5xtt
הכל ייגמר בקרוב!
jóstreamable.com/1k5xtt
הכל ייגמר בקרוב!
de akkoj is az a pegyofil aki mongyaZsidók vagytok.
Dec 01, 2024 16:25:05
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 01, 2024 16:35:24
x21)
הכל ייגמר בקרוב!
אז שיהיה!
kripli figyelő
(
x12)
Dec 01, 2024 16:37:01
x12)
Egyébként mi ez a mese minden bekamerázásáról.Már két éve bekameráztál mindent a macskaól környékén.Legalábbis azt írtad.Talán hazudtál megint?
Trollok harca
(
x5)
Dec 01, 2024 16:38:39
x5)
Golda veszi most is a söreit tuti
Miskolci alvósejt
gyagyás irigye2
(
x3)
Dec 01, 2024 16:40:16
x3)
Stoki, még jó, hogy csak 5 ártalmatlan trollod van!
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Irigyellek!
Klohek
(
x12)
Dec 01, 2024 16:42:40
x12)
endre, jó sok kamera kell ha mindent látni akarsz Orkszászon..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Angol Troll
(
x2)
Dec 01, 2024 16:51:50
x2)
Mellék retard off
Kaufmann tanár űrt megdicsérték a munkájáért az elvált apák klubjában bár nem hiszem hogy tisztába vannak vele hogy mekkora egy fereg valójában

Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Kaufmann tanár űrt megdicsérték a munkájáért az elvált apák klubjában bár nem hiszem hogy tisztába vannak vele hogy mekkora egy fereg valójában

-
Dec 01, 2024 16:59:45
Mivel sokak szerint krokko egy megtűrt téma itt a fórumon, attól függetlenül, hogy aktuálisan semmi jelentősége és köze sincs a témához, így megnéztem jópár videót tőle, hogy egy kicsit képben legyek, hogy mégis ki a geci ez.
Annyiban különbözik az újszászi pedofiltól, hogy alkalmanként képes nyelvtanilag értelmes mondatot kinyögni. Ugyanolyan jogi ténybeli tévedésekkel érvel mint a fikás, de ennyi. Egy érdektelen szharfaszú ő is.
Annyiban különbözik az újszászi pedofiltól, hogy alkalmanként képes nyelvtanilag értelmes mondatot kinyögni. Ugyanolyan jogi ténybeli tévedésekkel érvel mint a fikás, de ennyi. Egy érdektelen szharfaszú ő is.
Dec 01, 2024 16:59:45
buniBanki
(
x2)
Dec 01, 2024 17:13:24
x2)
A kolduscsík versenyezhetne a pedocounterrel( az eredmény nem okozna meglepetést)
noikabatgomb
(
x10)
Dec 01, 2024 17:13:39
x10)
Endre. Lehet, hogy mire boribe Kell vonulnod annyira szegeny leszel, hogy a volanbuszra is kolcson Kell kerned, hogy lejuss baracskara.
Ebben eddig lehetett eljutni.
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 01, 2024 17:15:51
x21)
Endre. Lehet, hogy mire boribe Kell vonulnod annyira szegeny leszel, hogy a volanbuszra is kolcson Kell kerned, hogy lejuss baracskara.
Ó, ezen nem kell aggódni! Örömmel fognak kivonulni a macskaólhoz elszállíttatni a pedofil korcsot!
Sheldon
(
x2)
Dec 01, 2024 17:26:56
x2)
Az sincs ingyen, hahó! Tiborra is ráterhelték, mikor beszállították a fogdába.
Hafré
(
x9)
Dec 01, 2024 17:32:08
x9)
Mellék retard off
Kaufmann tanár űrt megdicsérték a munkájáért az elvált apák klubjában
Kaufmann tanár űrt megdicsérték a munkájáért az elvált apák klubjában
megerdemli jogilag okos a sajat pereit is megnyerte
A helyzet megoldása
(
x44)
Dec 01, 2024 17:34:37
x44)
Milyen apasagi teszt kell még ide

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

Fikás
Dec 01, 2024 17:36:29
Höhö, ő taján az apukám
Dec 01, 2024 17:36:29
Gabonatároló
(
x1)
Dec 01, 2024 17:38:02
x1)
Sportos. Erős. Fiatal. :D
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 01, 2024 17:38:23
x21)
A két "jogászisten" ugyebár...
Kroko tanár úr
Dec 01, 2024 18:12:42
Golda is csak egy géntolvaj zsidó.
Dec 01, 2024 18:12:42
A helyzet megoldása
(
x44)
Dec 01, 2024 18:15:22
x44)
Ha már a krokker, mennek is a szokásos vasárnap esti üvöltős premierek, lehet menni a chaten rajongani:
youtu.be/CZYegRRG1oM?si=A21Ou_gCTadNbj4p
youtu.be/CZYegRRG1oM?si=A21Ou_gCTadNbj4p
Balogh
(
x1)
Dec 01, 2024 18:16:35
x1)
fikás! megint bele akartál piszkálni a fórumba?
Duplán és triplán jönnek a kommentek a kurva anyád!
Minden a te hibád!
Duplán és triplán jönnek a kommentek a kurva anyád!
Minden a te hibád!
noikabatgomb
(
x10)
Dec 01, 2024 18:17:24
x10)
Siman lesz hely a Ducatoban!
77 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nem fatyok őjüjt