Ezt igyekszem észben tartani.
De akkor kérdezném, őszintén, hogy itt olyan dolgokat, más témakörökből, ami esetleg érdekes lehet, vagy informatív, régebbi vagy releváns trasheket/elmebetegeket hanyagolni kellene a picsába?
Na de az, hogy a korcs döglött pöcse jobbra dől vagy balra dől, vagy mivel okádta le a retkes adománykabátját, az mehet? Meg hogy milyen kurvajó a korcsnak, hogy a vénkurva tartja el, és még nem kell pelenkázni? Meg persze az intervencionisták fikázása, mert nem élő 4K adásba fejezték le a korcsot, de miért is ne, ez egy troll fórum, itt mindenki mindenkit szidjon mint a szart?
Igyunk egy sörtöt, he
Ez is sejtet valamit...
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Bayer Zsolti, írj be!
Nyilván a púpos és sunkafej kitalálta az együtt műsorozós shaját megoldást hogy majd a sodi trollok a sunkának infó kihúzásért donate-elnek aztán osztoznak
Én tudom. De üzleti titok.
Azt nem tudni, de máj van még biztosan:)
irodalmi szófordulatokkal beszél
Na ja. Azon túl, hogy a képességeit meghaladja is meghaladja a Tiktoksz amúgy sem túl magas tehnyikai szintje, hiába próbálja a Shunka edukálni, hogy néha a pár nézőjével szemben használjon olyan szavakat mint a "szia", "köszönöm", meg motiválja őket már valahogy. Egy dologra képes, amikor a Jenes buzipajtása dob neki egy rózsikát, akkor hosszasan fókaüvölt. Szociopátia tankönyv első fejezet na.
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Itt van a lényeg, ezt vegye már végre észre mindenki. A 21. században sokminden, szinte észrevétlenül átköltözött az online térbe. Hogy most ez jó vagy nem jó, arról persze lehet vitatkozni.
A jelek szerint a koldulás is ilyen. Mert vegyétek észre, amit nyom a Púptokon, az pontosan az, mint ami a Blahán történne. Csak át lett helyezve az online térbe, mindössze ennyit kell észrevenni.
Ott esedezik az alamizsnáért, sörpénzért, hátha valaki filléreket odapendít. Még produkálni is képes magát miatta.
Vegyétek észre, hogy pontosan ugyanez történik, amikor a Blaha aluljáróban odatoppan az opálos tekintetű, nikotintól sárgálló szakállú csöves, hogy "megmondomőszintén, piára kéne nagyjóuram".
Szóval tulajdonképpen a snecológia beteljesítette a küldetését. Azt nem vettük észre, hogy a 2006-2010-es nemzeti krónikás időszakban fizikailag is a Blahát szántuk neki, most már a 2020-as években online Blaha van.
És talán egy kicsit jobb is így, mert azért kellemetlen élőben, a valódi Blahán kerülgetni meg elhajtani a bűzlő csöveseket, így meg a gyagyás meg hasonló putris cigányok átvonultak az online térbe koldulni. Ott sokkal egyszerűbb nem odakattintani és ennyi.
Ráadásul ha valakinek ez a heppje, az online térben viszonylag következmény mentesen produkáltathatja is a nyomorult koldusokat, mindenféle táncikálásra vagy megalázó hülyeségekre, hogy pendítsen neki némi aprót. Mint egy 21. századi emberi állatkert. Ugyanezt már az offline térben, a valódi Blahán már nem lehetne megtenni, az már rém kellemetlen lenne.
A gyagyást pedig be is árazták a 21. századi emberi állatkertben, produkálja magát a koldus nyomorult, de így is csak 0,14 dollárok jutnak neki. A valódi Blahán talán a nap végére egyetlen 100 forintos pihenne a kosarában, ez az ő szintje.
Szóval vegyétek észre, hogy faszaság van!
Ha letiltják a telefonját akkor lehet még Blaha évad. Egyébként valami 100e Ft környéki telefonszámlája van havonta ha jól emlékszem, na ennyit nem fog tiktok-on összekoldulni.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Az is egy gyökér, ha esetleg valaki kételkedett volna. A csaló szakmunkás büntetése mellett egy pedofilt támogatott. Gratulálok.
Ha nem lenne telefonja, az olyan neki mint a börtön, csak kimehet sörért.
Rávenné Goldát, hogy hozzon neki egyet egy új magyar kártyával.
CSAKSASOL
Szerintem Golda nem fizetne korlátlan netet tartalmazó előfizetést Stokinak, és egy Iphone készüléket sem fizetne ki.
Szombaton, főműsoridőben? Ugye viccelsz? :)
Igaz, a mai bedolgozós munkanap, de szerintem a legtöbb (max.5) soditroll megteheti, hogy otthon lopja a napot.
Nekünk ez már az év levezetése.
Tényleg Endre, hány nap van egy évben? 356 vagy 365?
"Haggyámááá, tiltalak a gecibe" Ez lenne a válasz.
Tűpontos megfogalmazás. Ráadásul, ha mindez nem az online térben folyna, akkor nem láthatnánk a fűtött lakásaink/házaink kényelméből. Szóval így még szórakoztatóbb, hogy nézhetjük a szenvedését, hiszen ez volt a cél.Ráadásul, ahogy halad az idő, egyre mélyebbre fogja kaparni magát és folyamarosan érnek majd be az ügyek is. Szép lesz ez.
Erről ez jutott eszembe, régen kerestem valamit Sodival kapcsolatban helyette ez a csoda ugrott mindig fel. :D
Endre nem pereled be őket név használat miatt te jogász isten?
www.sodikart.com/en-gb/
Jól van sanyi, tudjuk, hogy szerinted régen minden jobb volt és azt is tudjuk, hogy aki nincs itt a fórum indulása óta, hanem mondjuk csak 3 éve, az csak egy ujhullámos, szart se érő trashlégy lehet, aki szart se tud a korcsról, főleg akkor ha neked nem tetszik amit mond az. Tudjuk és ezért nem kell mindig ezt leírnod. Helyette fogad inkább el, hogy soha többet nem lesz már olyan, mint régen, ami neked annyira hiányzik.
Látom megint elövetted azt is, hogy de a korcsnak akkor is aláirt szerződésé volt korában. Nos akkor megint megkérdem ahogy már kérdeztem mikor leírtam neked, hogy hol tévedsz, de választ akkor se kaptam töled, hogy ha volt aláír szerződése Júniusba akkor mire kapott az AMS-töl Julius közepén pénzt, miután az ISHAP-tól kibaszták 6 óra után, amiból többek közt a SUP-ot is vette? Erre adj már egy választ, ha még mindig a hülyeségedet írod, hogy neki szerződése volt és azért volt Púpszászon.
És lenne még egy kérdésem. Decemberbe mikorra találod ki, hogy biztos azért van Púpszászon, mert már megint aláirt munka szerződése van, vagy valami hasonló faszságot és nincs is igazából bajba a korcs? Esetleg megvárod vele amig a korcs elkezdi ezt hazudozni, mint Júniusba és elfogod neki hinni megint?
Elmebeteg, te meg lődd fel a koldulós live-ot és csináld a műsort, mondjuk hazudozz sittessanyinak, hogy faszaság van, mert látod a trolljaid unalmukba már megint veszekednek. Amiből természetesen mindig te jössz ki szarul.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
két nap és nettó 3ora hossza után megunta ezt is, mint mint mindent amibe valaha belekezdett
ennyit a nagy tiksztiksz koldus karrierről
Az is addig tartott, amíg megvette a tiktik gépet.
És, ahogy a setupfejlesztés se, ez se fogja foschni a zsét beletett meló nélkül.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
És ha munkának tekinti a koldulást - márpedig annak tekinti, ezt napok óta mondogatja - akkor -1-es intenzitással fogja csinálni.
Beállítja majd az előfizetést, és aztán hátradől, hogy megtette, amit meg lehet.
Szerintem ott azt írták hogy kedd hajnal 2kor kell műsorba kezdeni, akkor fossa a legjobban
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Persze. Meg az is nagyon fontos, hogy bebaszva, elköszönés nélkül, a mondat közepén kell megszakítani az élő adást.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ez a balfasz még a kolduláshoz is lusta.
Nyomorult Géza próbál belőle Mc Istit csinálni de ez alkalmatlan mindenre. Géza tolja neki mit-hogy kéne ez meg csak azt loopolja, hogy "jófan, ki kell tapasztalni, majd holnap"
Tudjuk a Gyagyásnál mit jelent a "jófan, jófan": Leszarom, hagyjá' már"
Azt se érti meg, hogy a tiktok-on nem a szaros feliratkozásokban van a pénzt. Hanem ott kellene ülni napi minimum 4-5 órát és non-stop párbajozni.
De Tyodika még erre is alkalmatlan. Tyodikának elfárad a renyhe teste fél óra után, úgyhogy szundítani kell egy gyorsat amíg a teste nem könyörög a következő sörért.
Fogadd el hogy lemaradtál és kész.
Te ehhez már nem érthetsz. Vagy itt vagy a legelejétől vagy egyáltalán nem vagy itt. Ide nincs ám csak úgy belépés.
Úgysem tudsz felzárkózni. Itten kőkemény gatekeeping van.
Azért is használjuk a TANszék kifejezést meg azért is van egy komplett pédia összegyűjtve és az utóbbi évek minden videója archiválva hogy nehogy más is ismereteket szerezhessen a témáról és/vagy részt vehessen a fórumon.
Úgy se lehetsz rendes tagja a fórumnak bibí, de ha mégis az meg úgyse számít mert amúgy is szar már a fórum mert szétcseszték az olyanok mint te akik amúgy sem vehetnek érdemben részt benne mert már korábban kigatekeepelték őket szóval eleve fogalmam sincs hogy hogy tudták szétcseszni mikor be se engedtek senkit. Na mind1.
Szóval a kurva anyját annak aki reméli hogy ez a pedofil rohadék szenved meg a pedofil rohadéknak is amiért szerinte nem is szenved pedig megérdemelné.
A lényeg hogy nem a barátod mert lyukas a kabátod.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Kárpótolva lett az a max. 2 néző, aki előfizetett a pedofilhoz?
Arra emlékszem, hogy nem nagyon zöldültek a nevek.
Nyilván már akkor is csak a kommenthaverok néztek, Endre! XD
Jó kis xbox troll kellene neked most is. Sokkal jobb volt hallgatni az állandó pittyegést, mint a sok hetyetyét.
És a hülye nem is jött rá a megoldásra, ha jól emlékszem a vicces színű Gammer András (rohadjon meg) segített neki. Jól emlékszem?
Mert ha igen, az sokat elmond a nyugati szenyor felhőének képességeiről.
Mikbe faty, spanyolul tanyulok.
Borz Endre
Ha annyira koldulni akar, akkor nincs olyan hogy szelektál a kommentek, a kérések meg a témák között.
Meg nincs olyan hogy "elfáradtam" amikor kérdezik valami fontosról is lelövi a liveot vagy letilt valakit vagy kidob mindenkit az élő adásból.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
A rejszolást (értsd: a puha lasszó eredménytelen cibálását) is azért hagyta abba, mert hallotta, hogy kézimunkának is nevezik.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Remélem az anyja ráhívja a mentőket. Vagy a rendőröket.
Borz Endre
A pedofil azt mondta a napokban, hogy ha látták is púpszászon csámpázni, nem sörért megy, hanem lottózni.
Tehát:
Golda hordja az akciós sört a pedofil gyerekének.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Az első lépés igazából az lenne, ha olvasná a kommenteket. De hát szarik ő bele, csak utaljatok sörre, az, hogy megköszönje vagy kommentekre válaszoljon már luxus.
Twitchen is szart bele a kommentekbe. Loopolta a saját faszságát és erre kellettek a live-ok, hogy a figyelem kurvaságát kiélje. Kiloopolhassa a hülyeségeit aztán, jófan elfáratytam metyek.
Legelső gémeskút púpszászi liveban amikor hazament Bejlinből lebaszta Golda mert megitta a sörét.
Valószínű a komló muslinca már rárepült Golda dugi sörére.
Valószínűleg még kapott segélyt a gyagyás buzi.
Punszisza a lekjopp!
Vagyis a budai lakàsròl lecsùszott segèly ès banki csalò verekszik a 70 èves elszegenyedett volt zùgūgyvèd anyjàval a legolcsobb 3%- os Sörön amit akciòs ujsagokbòl kinèzett hirdetesek utàn vettek meg tızesèvel:) Arròl màr nem beszèlve hogy osztoznak a pùpszaszi önkormànyzat àltal kiosztott ingyen ebèden amit a raszoruloknak osztanak:) Eközben napi szinten fogjuk làtni gyagyàs kèrőzdèsèt a tiktok koldulò kinaiak àltal fenntartott oldalon.
Kaffka Merci es Jucus èlettarsa 1 fedèl alatt hogyan egyeztethető össze a szerelme Sodival ?
Én meg nem adok, kérem vissza!
Géza megkérdezte tegnap ugyenezt, mire a korcs elkezdett hetyetyézni, hogy ő mennyit keresett a youtubeos előfizetőkből, miután megverte Jutkát. Egyszerűen képtelen volt rá válaszolni, azt tudta még kikotorni a nedves agyából, hogy Tibinek mindig az volt a baja, mikor abba akarta hagyni a fideózást, hogy voltak az előfizetői. Ennyi gondolata van az egészről.
Úgy veszi, hogy az a nézőnek megtisztelő, hogy fizethet egy pedofilnak, akkor meg fogják be és ne várjanak semmit.
Közvetítsetek, bitte, nem tudom nézni.
Mondjuk gondolom megint totál érdektelen lesz az egész.
Nagy összeget tettem volna rá, hogy előjön a téma BBC normák szerint.
Egy férfi halálán? Nafene :D
Hetyetye hetyetye, küldjetek pénzt, sör.
Nemzethy, tőkeellenes forradalmár tyodi a tyodi.
+Géjza buta,mert nem követ híreket, sodi okos, mert nézi a cnn-t meg a bbc-t
Kiss Farkas Farkas
Jaj, csak azt a szarházit ne...
Zsák a foltját....
A Spionfióka gyerekkorom kedvenc filmje. Gondolom a főgonosz nagyikorú csicskása Goldára emlékezteti..
Nagyon rá van szállva a spanyolra... De sebaj, börtönben biztosan lesznek spanyol ajku rabtársai!
Na persze. Én meg űrdiplomata fatyok.
Ezzel mellélőtt mert kivételesen sokan örülnek ennek a hírnek pont úgy, ahogy m.ricsi és berki krisztián halálának is sok örültek.
Mekfatty, kapukukkolós tjoll!
Honnan tudod, hoty láncos a kapu, he?
Méc az ekszellbe!
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Remélem a villa helyett mostmár a lánccal veri a Púpos hátát a vén kurva.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A szellem embere, na!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Ez az amit nem ertek.
Mindig akkor volt a legnagyobb nezettsege, ha szet lett szopatva. Nem igaz, hogy meg ezt is keptelen meglovagolni.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ennyi volt az élőlájv?
Endre, te vén hülye! Annyit nem bírsz megvárni, hogy összegyűljenek a nézőid?
Elmebeteg!
Szerző:
Józan Becsület
(
x2)
Dec 07, 2024 07:31:43
Válasz
(30)
x2)
Válasz
(30)
Hm. Dogoljmegsodi trolléga nemcsak a fórumon fenekedik.

Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.

Ténfép
(
x5)
Dec 07, 2024 07:45:20
x5)
el vagy tévedve.
a snecifórum stoki szopatására jött létre, nem pedig haverkodásra. itt van egy közös cél, ez a prio és azon túl nem kell jóban lennünk egymással.
a snecifórum stoki szopatására jött létre, nem pedig haverkodásra. itt van egy közös cél, ez a prio és azon túl nem kell jóban lennünk egymással.
Ezt igyekszem észben tartani.
De akkor kérdezném, őszintén, hogy itt olyan dolgokat, más témakörökből, ami esetleg érdekes lehet, vagy informatív, régebbi vagy releváns trasheket/elmebetegeket hanyagolni kellene a picsába?
Na de az, hogy a korcs döglött pöcse jobbra dől vagy balra dől, vagy mivel okádta le a retkes adománykabátját, az mehet? Meg hogy milyen kurvajó a korcsnak, hogy a vénkurva tartja el, és még nem kell pelenkázni? Meg persze az intervencionisták fikázása, mert nem élő 4K adásba fejezték le a korcsot, de miért is ne, ez egy troll fórum, itt mindenki mindenkit szidjon mint a szart?
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Dec 07, 2024 08:21:13
x1)
Gyakran használja magára a többest.
Ez is sejtet valamit...
Flixbus utas
(
x1)
Dec 07, 2024 08:29:44
x1)
Lassan itt az ideje az új titánkeretes szemüvegnek Endre!
Anyagilag meg tudod ezt engedni magadnak vagy a doktojnéni majd felírja az SZTK-sat az igazi pedofil nagypapa külsőhöz?
Anyagilag meg tudod ezt engedni magadnak vagy a doktojnéni majd felírja az SZTK-sat az igazi pedofil nagypapa külsőhöz?
Endre immunrendszere
Dec 07, 2024 09:47:53
A tüdőgyulladás nagyon el lesz kapva!
Dec 07, 2024 09:47:53
Flixbus utas
(
x1)
Dec 07, 2024 09:54:48
x1)
Hm. Dogoljmegsodi trolléga nemcsak a fórumon fenekedik.
Bayer Zsolti, írj be!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 07, 2024 09:56:25
x5)
Ezen nekem is megakadt a fülem. Én goldára tippeltem első körben, de aztán elhessegettem. Én a képzeletbeli barátaira szavazok jelenleg. Szellemképek , mint Luke és Leila előtt Obi-Van, Anakin, és Yoda...
Nyilván a púpos és sunkafej kitalálta az együtt műsorozós shaját megoldást hogy majd a sodi trollok a sunkának infó kihúzásért donate-elnek aztán osztoznak
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Dec 07, 2024 10:09:42
x4)
Valaki számolja már ki hogy ennek a baromnak az elmúlt 4 évben hány szemüvege volt
A hangulat jóindulatú és tréfás
Újszászi optikus
Dec 07, 2024 10:18:12
Valaki számolja már ki hogy ennek a baromnak az elmúlt 4 évben hány szemüvege volt
Én tudom. De üzleti titok.
Dec 07, 2024 10:18:12
halottpiton
(
x3)
Dec 07, 2024 10:28:54
x3)
Van egyáltalán még cserép a macskaól tetején?
aki nem hitelképes az nem ember
nabejj
(
x3)
Dec 07, 2024 10:32:34
x3)
Van egyáltalán még cserép a macskaól tetején?
Azt nem tudni, de máj van még biztosan:)
púpostulok
(
x2)
Dec 07, 2024 10:33:44
x2)
Endre, tudunk indulni?
SSID
Dec 07, 2024 10:36:37
TikTok kolduláshoz is egy 0 NULLLAAAA vagy te nagy programozó zseni. Kitartásod 0,beszélni nem tudsz,sőt még mást sem tudsz meghallgatni.Ráfektetnélek a jóédes anyád hátára és agyonrugdosnálak vele együtt,aztán perelhetne a vén kurva 10ezer eurót.
CSAKSASOL
Dec 07, 2024 10:36:37
HTC Vive
(
x2)
Dec 07, 2024 10:47:09
x2)
TikTok kolduláshoz is egy 0 NULLLAAAA vagy te nagy programozó zseni. Kitartásod 0,beszélni nem tudsz,sőt még mást sem tudsz meghallgatni.Ráfektetnélek a jóédes anyád hátára és agyonrugdosnálak vele együtt,aztán perelhetne a vén kurva 10ezer eurót.
Na ja. Azon túl, hogy a képességeit meghaladja is meghaladja a Tiktoksz amúgy sem túl magas tehnyikai szintje, hiába próbálja a Shunka edukálni, hogy néha a pár nézőjével szemben használjon olyan szavakat mint a "szia", "köszönöm", meg motiválja őket már valahogy. Egy dologra képes, amikor a Jenes buzipajtása dob neki egy rózsikát, akkor hosszasan fókaüvölt. Szociopátia tankönyv első fejezet na.
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 07, 2024 10:56:52
x16)
Jó, nem a Blahán, mert a kurva anyjának még van egy viskója, de eddig emberfiókban és hajlékonyszállókon karistolt, ami már egy hajszálnyira van az utcától. És amikor a Púptokon táncol az apróért, az meg pont ugyanolyan, mint a Blahán lesz, csak ott majd talán valaki fel fogja rúgni.
Itt van a lényeg, ezt vegye már végre észre mindenki. A 21. században sokminden, szinte észrevétlenül átköltözött az online térbe. Hogy most ez jó vagy nem jó, arról persze lehet vitatkozni.
A jelek szerint a koldulás is ilyen. Mert vegyétek észre, amit nyom a Púptokon, az pontosan az, mint ami a Blahán történne. Csak át lett helyezve az online térbe, mindössze ennyit kell észrevenni.
Ott esedezik az alamizsnáért, sörpénzért, hátha valaki filléreket odapendít. Még produkálni is képes magát miatta.
Vegyétek észre, hogy pontosan ugyanez történik, amikor a Blaha aluljáróban odatoppan az opálos tekintetű, nikotintól sárgálló szakállú csöves, hogy "megmondomőszintén, piára kéne nagyjóuram".
Szóval tulajdonképpen a snecológia beteljesítette a küldetését. Azt nem vettük észre, hogy a 2006-2010-es nemzeti krónikás időszakban fizikailag is a Blahát szántuk neki, most már a 2020-as években online Blaha van.
És talán egy kicsit jobb is így, mert azért kellemetlen élőben, a valódi Blahán kerülgetni meg elhajtani a bűzlő csöveseket, így meg a gyagyás meg hasonló putris cigányok átvonultak az online térbe koldulni. Ott sokkal egyszerűbb nem odakattintani és ennyi.
Ráadásul ha valakinek ez a heppje, az online térben viszonylag következmény mentesen produkáltathatja is a nyomorult koldusokat, mindenféle táncikálásra vagy megalázó hülyeségekre, hogy pendítsen neki némi aprót. Mint egy 21. századi emberi állatkert. Ugyanezt már az offline térben, a valódi Blahán már nem lehetne megtenni, az már rém kellemetlen lenne.
A gyagyást pedig be is árazták a 21. századi emberi állatkertben, produkálja magát a koldus nyomorult, de így is csak 0,14 dollárok jutnak neki. A valódi Blahán talán a nap végére egyetlen 100 forintos pihenne a kosarában, ez az ő szintje.
Depressziocska
Dec 07, 2024 11:02:54
...
...
Ha letiltják a telefonját akkor lehet még Blaha évad. Egyébként valami 100e Ft környéki telefonszámlája van havonta ha jól emlékszem, na ennyit nem fog tiktok-on összekoldulni.
Dec 07, 2024 11:02:54
HTC Vive
(
x2)
Dec 07, 2024 11:04:43
x2)
Többen kérdeztétek lesz-e ma MArio Kart lájfsz.
Lesz, de csak félóra, mert ügyeket kell intézni.

kérdezhetek valamit
(
x2)
Dec 07, 2024 11:06:32
x2)
Jenes ’Ősember’ Patrik donételt neki, aki Gézát akarta büntetni az adakozással.
Az is egy gyökér, ha esetleg valaki kételkedett volna. A csaló szakmunkás büntetése mellett egy pedofilt támogatott. Gratulálok.
Depressziocska
Dec 07, 2024 11:10:54
PS4 ügyében van valami infó? Vagy teljesen titkos egyenlőre?
Dec 07, 2024 11:10:54
HTC Vive
(
x2)
Dec 07, 2024 11:22:49
x2)
SSID
Dec 07, 2024 11:32:37
Van aki csak bedobál ajándékokat random idegeneknek csak hogy növelje a tiktok szintjét,de persze vannak a hasonló pdf köcsögök akik tudnak azonosulni ezzel a szarkupaccal és támogatják.Pár ajándék után meg megy privát üzikbe a recskaparty. Valaki hozzáértő rátolhatná a pedó tiktokjára a reportbot-okat. Dec 07, 2024 11:32:37
Depressziocska
Dec 07, 2024 11:38:22
Szerintem Golda nem fizetne korlátlan netet tartalmazó előfizetést Stokinak, és egy Iphone készüléket sem fizetne ki.
Dec 07, 2024 11:38:22
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 07, 2024 11:40:39
x11)
Endre, tudunk indulni?
Szombaton, főműsoridőben? Ugye viccelsz? :)
Igaz, a mai bedolgozós munkanap, de szerintem a legtöbb (max.5) soditroll megteheti, hogy otthon lopja a napot.
Nekünk ez már az év levezetése.
Tényleg Endre, hány nap van egy évben? 356 vagy 365?
"Haggyámááá, tiltalak a gecibe" Ez lenne a válasz.
Sheldon
(
x2)
Dec 07, 2024 11:51:44
x2)
Tűpontos megfogalmazás. Ráadásul, ha mindez nem az online térben folyna, akkor nem láthatnánk a fűtött lakásaink/házaink kényelméből. Szóval így még szórakoztatóbb, hogy nézhetjük a szenvedését, hiszen ez volt a cél.Ráadásul, ahogy halad az idő, egyre mélyebbre fogja kaparni magát és folyamarosan érnek majd be az ügyek is. Szép lesz ez.
bronipótló szolg.
Dec 07, 2024 11:51:51
telex.hu/kulfold/2024/12/06/sziria-lazadok-homsz-daraa-damaszkusz
asszad, az anyádat basszad!!!!!!!!hejj erdogan,, atomot damszaszkuszra!!!!!!!!!!
asszad, az anyádat basszad!!!!!!!!hejj erdogan,, atomot damszaszkuszra!!!!!!!!!!
Dec 07, 2024 11:51:51
Endi Vajna
(
x11)
Dec 07, 2024 11:55:48
x11)
Többen kérdeztétek lesz-e ma MArio Kart lájfsz.
Erről ez jutott eszembe, régen kerestem valamit Sodival kapcsolatban helyette ez a csoda ugrott mindig fel. :D
Endre nem pereled be őket név használat miatt te jogász isten?
www.sodikart.com/en-gb/
MaxPayne
(
x24)
Dec 07, 2024 12:16:59
x24)
Ha minden rendben van az AMS-szel es Ausztriaval, miert vagy het kozepe ota anyadnal, pedofil?
Naponta hanyszor szoktal hanyni?
Mitol felsz jobban? A bortontol, vagy a halaltol?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Naponta hanyszor szoktal hanyni?
Mitol felsz jobban? A bortontol, vagy a halaltol?
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 07, 2024 12:23:11
x23)
Seggfájás.
Jól van sanyi, tudjuk, hogy szerinted régen minden jobb volt és azt is tudjuk, hogy aki nincs itt a fórum indulása óta, hanem mondjuk csak 3 éve, az csak egy ujhullámos, szart se érő trashlégy lehet, aki szart se tud a korcsról, főleg akkor ha neked nem tetszik amit mond az. Tudjuk és ezért nem kell mindig ezt leírnod. Helyette fogad inkább el, hogy soha többet nem lesz már olyan, mint régen, ami neked annyira hiányzik.
Látom megint elövetted azt is, hogy de a korcsnak akkor is aláirt szerződésé volt korában. Nos akkor megint megkérdem ahogy már kérdeztem mikor leírtam neked, hogy hol tévedsz, de választ akkor se kaptam töled, hogy ha volt aláír szerződése Júniusba akkor mire kapott az AMS-töl Julius közepén pénzt, miután az ISHAP-tól kibaszták 6 óra után, amiból többek közt a SUP-ot is vette? Erre adj már egy választ, ha még mindig a hülyeségedet írod, hogy neki szerződése volt és azért volt Púpszászon.
És lenne még egy kérdésem. Decemberbe mikorra találod ki, hogy biztos azért van Púpszászon, mert már megint aláirt munka szerződése van, vagy valami hasonló faszságot és nincs is igazából bajba a korcs? Esetleg megvárod vele amig a korcs elkezdi ezt hazudozni, mint Júniusba és elfogod neki hinni megint?
Elmebeteg, te meg lődd fel a koldulós live-ot és csináld a műsort, mondjuk hazudozz sittessanyinak, hogy faszaság van, mert látod a trolljaid unalmukba már megint veszekednek. Amiből természetesen mindig te jössz ki szarul.
Ilyen nincs
(
x4)
Dec 07, 2024 12:45:26
x4)
Endre! A mai sábbát munkanap!!
Tessék szépen indítani a lájvot!
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
dogoljmegsodi
(
x5)
Dec 07, 2024 12:57:20
x5)
Endre! A mai sábbát munkanap!!
két nap és nettó 3ora hossza után megunta ezt is, mint mint mindent amibe valaha belekezdett
banshee
(
x24)
Dec 07, 2024 13:12:14
x24)
És, ahogy a setupfejlesztés se, ez se fogja foschni a zsét beletett meló nélkül.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 07, 2024 13:14:03
x13)
Szombat van, mindenki ráérne live-ot nézni, tehát juszt is offline van a kocsonya. Szerintem ez érthető, a vagyonokért megvett influenszer youtobe-os köny első oldalának első pontjában is ezt javasolták.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
ascites
(
x57)
Dec 07, 2024 13:15:31
x57)
És ha munkának tekinti a koldulást - márpedig annak tekinti, ezt napok óta mondogatja - akkor -1-es intenzitással fogja csinálni.
Beállítja majd az előfizetést, és aztán hátradől, hogy megtette, amit meg lehet.
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 07, 2024 13:16:11
x13)
Szombat van, mindenki ráérne live-ot nézni, tehát juszt is offline van a kocsonya. Szerintem ez érthető, a vagyonokért megvett influenszer youtobe-os köny első oldalának első pontjában is ezt javasolták.
Szerintem ott azt írták hogy kedd hajnal 2kor kell műsorba kezdeni, akkor fossa a legjobban
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 07, 2024 13:19:14
x13)
Persze. Meg az is nagyon fontos, hogy bebaszva, elköszönés nélkül, a mondat közepén kell megszakítani az élő adást.
dogoljmegsodi
(
x5)
Dec 07, 2024 13:25:03
x5)
na nem mintha hiányozna a debil fókázása en inkább örülök hogy ilyen munkakerulo lusta geci a pedofil
D_Dezső
(
x29)
Dec 07, 2024 13:42:04
x29)
Ez a balfasz még a kolduláshoz is lusta.
Nyomorult Géza próbál belőle Mc Istit csinálni de ez alkalmatlan mindenre. Géza tolja neki mit-hogy kéne ez meg csak azt loopolja, hogy "jófan, ki kell tapasztalni, majd holnap"
Tudjuk a Gyagyásnál mit jelent a "jófan, jófan": Leszarom, hagyjá' már"
Azt se érti meg, hogy a tiktok-on nem a szaros feliratkozásokban van a pénzt. Hanem ott kellene ülni napi minimum 4-5 órát és non-stop párbajozni.
De Tyodika még erre is alkalmatlan. Tyodikának elfárad a renyhe teste fél óra után, úgyhogy szundítani kell egy gyorsat amíg a teste nem könyörög a következő sörért.
Gyöngyi néni
Dec 07, 2024 13:47:08
Nem videózhat a gyerek mert büntetésben van! Játszani sem mehet ki egy hétig, ne is keressétek! Elegem van, csak aludni akarok, mint más normális emberek!!
Dec 07, 2024 13:47:08
D_Dezső
(
x29)
Dec 07, 2024 13:48:23
x29)
Endre! Az még mindig derült ki mit kapnak majd a feliratkozók?
Miért érdemes rád feliratkozni?
Az lesz mint a youtube-on, hogy hetekig igérgeted a feliratkozós live-ot aztán a puha faszoddal kilöveted a csatornát?
Az lesz mint a youtube-on, hogy hetekig igérgeted a feliratkozós live-ot aztán a puha faszoddal kilöveted a csatornát?
NBVNG
(
x1)
Dec 07, 2024 13:53:14
x1)
Fogadd el hogy lemaradtál és kész.
Te ehhez már nem érthetsz. Vagy itt vagy a legelejétől vagy egyáltalán nem vagy itt. Ide nincs ám csak úgy belépés.
Úgysem tudsz felzárkózni. Itten kőkemény gatekeeping van.
Azért is használjuk a TANszék kifejezést meg azért is van egy komplett pédia összegyűjtve és az utóbbi évek minden videója archiválva hogy nehogy más is ismereteket szerezhessen a témáról és/vagy részt vehessen a fórumon.
Úgy se lehetsz rendes tagja a fórumnak bibí, de ha mégis az meg úgyse számít mert amúgy is szar már a fórum mert szétcseszték az olyanok mint te akik amúgy sem vehetnek érdemben részt benne mert már korábban kigatekeepelték őket szóval eleve fogalmam sincs hogy hogy tudták szétcseszni mikor be se engedtek senkit. Na mind1.
Szóval a kurva anyját annak aki reméli hogy ez a pedofil rohadék szenved meg a pedofil rohadéknak is amiért szerinte nem is szenved pedig megérdemelné.
A lényeg hogy nem a barátod mert lyukas a kabátod.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 07, 2024 14:00:42
x11)
Kárpótolva lett az a max. 2 néző, aki előfizetett a pedofilhoz?
Arra emlékszem, hogy nem nagyon zöldültek a nevek.
Nyilván már akkor is csak a kommenthaverok néztek, Endre! XD
Jó kis xbox troll kellene neked most is. Sokkal jobb volt hallgatni az állandó pittyegést, mint a sok hetyetyét.
És a hülye nem is jött rá a megoldásra, ha jól emlékszem a vicces színű Gammer András (rohadjon meg) segített neki. Jól emlékszem?
Mert ha igen, az sokat elmond a nyugati szenyor felhőének képességeiről.
mikedp
(
x9)
Dec 07, 2024 14:13:15
x9)
Púp, csak nem pesten keveregsz a csöveseket keresve ?
KURVArangy
Elnökúr
Dec 07, 2024 14:15:17
Púp, csak nem pesten keveregsz a csöveseket keresve ?
Mikbe faty, spanyolul tanyulok.
Dec 07, 2024 14:15:17
SyntaxError
(
x24)
Dec 07, 2024 14:18:42
x24)
Mindenhez hülye Sodi aSodi.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
rezsidémon
(
x8)
Dec 07, 2024 14:23:27
x8)
Meg a másik dolog az, hogy NEM TÉRHET KI A NEKI KÉNYES TÉMÁK elől.De Tyodika még erre is alkalmatlan. Tyodikának elfárad a renyhe teste fél óra után, úgyhogy szundítani kell egy gyorsat amíg a teste nem könyörög a következő sörért.
Ha annyira koldulni akar, akkor nincs olyan hogy szelektál a kommentek, a kérések meg a témák között.
Meg nincs olyan hogy "elfáradtam" amikor kérdezik valami fontosról is lelövi a liveot vagy letilt valakit vagy kidob mindenkit az élő adásból.
Zsibuci
(
x5)
Dec 07, 2024 14:25:22
x5)
A rejszolást (értsd: a puha lasszó eredménytelen cibálását) is azért hagyta abba, mert hallotta, hogy kézimunkának is nevezik.
-
Dec 07, 2024 14:30:37
180 eurója volt a korcsnak kedden, abból mintha egy könyvet is vett volna, KFC-zett, vennie kellett hazafele vonatjegyet és ivott is rendesen.
Mennyi lehet még belőle? Mikor indul a "ha ember vagy, adsz pénzt sörre" Golda ellen?
Lehet már ma zeng is az utca az elvonásos gyernőtt könyörgésétől, ezért nincs ma műsor?
Mennyi lehet még belőle? Mikor indul a "ha ember vagy, adsz pénzt sörre" Golda ellen?
Lehet már ma zeng is az utca az elvonásos gyernőtt könyörgésétől, ezért nincs ma műsor?
Dec 07, 2024 14:30:37
Elnökúr
Dec 07, 2024 14:33:58
180 eurója volt a korcsnak kedden, abból mintha egy könyvet is vett volna, KFC-zett, vennie kellett hazafele vonatjegyet és ivott is rendesen.
Remélem az anyja ráhívja a mentőket. Vagy a rendőröket.
Dec 07, 2024 14:33:58
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 07, 2024 14:36:09
x39)
A pedofil azt mondta a napokban, hogy ha látták is púpszászon csámpázni, nem sörért megy, hanem lottózni.
Tehát:
Golda hordja az akciós sört a pedofil gyerekének.
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 07, 2024 14:40:12
x21)
Könyvet? Ugyan milyen könyvet olvasna el a pedofil korcs?
dogoljmegsodi
(
x5)
Dec 07, 2024 14:40:25
x5)
a lottó is elvihet egy 50 és 100ezer közötti összeget szerintem
nem szerencsejatekfuggo stoki aStoki.
nem szerencsejatekfuggo stoki aStoki.
D_Dezső
(
x29)
Dec 07, 2024 14:43:37
x29)
Meg a másik dolog az, hogy NEM TÉRHET KI A NEKI KÉNYES TÉMÁK elől.
Az első lépés igazából az lenne, ha olvasná a kommenteket. De hát szarik ő bele, csak utaljatok sörre, az, hogy megköszönje vagy kommentekre válaszoljon már luxus.
Twitchen is szart bele a kommentekbe. Loopolta a saját faszságát és erre kellettek a live-ok, hogy a figyelem kurvaságát kiélje. Kiloopolhassa a hülyeségeit aztán, jófan elfáratytam metyek.
Endi Vajna
(
x11)
Dec 07, 2024 14:47:56
x11)
Legelső gémeskút púpszászi liveban amikor hazament Bejlinből lebaszta Golda mert megitta a sörét.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 07, 2024 15:07:58
x17)
Valószínűleg még kapott segélyt a gyagyás buzi.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 07, 2024 15:09:09
x17)
1 éve és 2 hónapja munkanélküli vagy miben tudsz elfáradni gyagyás buzi?
Punszisza a lekjopp!
Igazmondo
Dec 07, 2024 15:19:37
Vagyis a budai lakàsròl lecsùszott segèly ès banki csalò verekszik a 70 èves elszegenyedett volt zùgūgyvèd anyjàval a legolcsobb 3%- os Sörön amit akciòs ujsagokbòl kinèzett hirdetesek utàn vettek meg tızesèvel:) Arròl màr nem beszèlve hogy osztoznak a pùpszaszi önkormànyzat àltal kiosztott ingyen ebèden amit a raszoruloknak osztanak:) Eközben napi szinten fogjuk làtni gyagyàs kèrőzdèsèt a tiktok koldulò kinaiak àltal fenntartott oldalon.
Dec 07, 2024 15:19:37
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Dec 07, 2024 15:21:48
x3)
korcs lájv.
Így jött ki a matek.
Jutka műbarack
(
x5)
Dec 07, 2024 15:23:40
x5)
Megengedem, hogy meghívjatok sör
Kiss Farkas Farkas
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 07, 2024 15:24:02
x21)
Kurva anyádtól kérj pénzt, ne az ellenségeidtől!
Golda
Dec 07, 2024 15:24:43
Kurva anyádtól kérj pénzt, ne az ellenségeidtől!
Én meg nem adok, kérem vissza!
Dec 07, 2024 15:24:43
ascites
(
x57)
Dec 07, 2024 15:26:51
x57)
Géza megkérdezte tegnap ugyenezt, mire a korcs elkezdett hetyetyézni, hogy ő mennyit keresett a youtubeos előfizetőkből, miután megverte Jutkát. Egyszerűen képtelen volt rá válaszolni, azt tudta még kikotorni a nedves agyából, hogy Tibinek mindig az volt a baja, mikor abba akarta hagyni a fideózást, hogy voltak az előfizetői. Ennyi gondolata van az egészről.
Úgy veszi, hogy az a nézőnek megtisztelő, hogy fizethet egy pedofilnak, akkor meg fogják be és ne várjanak semmit.
Jutka műbarack
(
x5)
Dec 07, 2024 15:28:23
x5)
Na már henceg a United Healthcare CEO halálán a rühes.
Kiss Farkas Farkas
ascites
(
x57)
Dec 07, 2024 15:28:42
x57)
korcs lájv.
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Dec 07, 2024 15:29:04
x1)
Nagy összeget tettem volna rá, hogy előjön a téma BBC normák szerint.
ascites
(
x57)
Dec 07, 2024 15:29:41
x57)
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Dec 07, 2024 15:30:08
x1)
Elnökúr
Dec 07, 2024 15:31:22
És ezért fizet valaki? Két idióta próbál okoskodni.....
Szánalmas...
Borz Endre
Szánalmas...
Dec 07, 2024 15:31:22
40_éves_junior
(
x6)
Dec 07, 2024 15:31:24
x6)
Nemzethy, tőkeellenes forradalmár tyodi a tyodi.
Jutka műbarack
(
x5)
Dec 07, 2024 15:31:28
x5)
+Géjza buta,mert nem követ híreket, sodi okos, mert nézi a cnn-t meg a bbc-t
s
Dec 07, 2024 15:31:41
Hopp mi ez a szirenahang a hatterbe?
Dec 07, 2024 15:31:41
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Dec 07, 2024 15:34:05
x1)
Mc Isti a chaten
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 07, 2024 15:34:51
x21)
Mc Isti a chaten
Éjfél
Dec 07, 2024 15:34:58
Ez most atomrészeg!
Dec 07, 2024 15:34:58
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Dec 07, 2024 15:35:49
x1)
Zsák a foltját....
enkór trollsz
Dec 07, 2024 15:35:56
Gyagyás natyon jó ez a "bécs"

Dec 07, 2024 15:35:56
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Dec 07, 2024 15:37:59
x1)
A Spionfióka gyerekkorom kedvenc filmje. Gondolom a főgonosz nagyikorú csicskása Goldára emlékezteti..
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 07, 2024 15:38:01
x21)
Nagyon rá van szállva a spanyolra... De sebaj, börtönben biztosan lesznek spanyol ajku rabtársai!
-
Dec 07, 2024 15:42:41
"... kenderbe verünk."
Kiss Endre Farkas éjtelmiségi.
Dec 07, 2024 15:42:41
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 07, 2024 15:42:58
x3)
Géza faggatja, hogy megdugta-e a dögevő nőjét. Állítólag nem
Elnökúr
Dec 07, 2024 15:43:55
-Évával volt valami?
-Mikbe vagy?? Csak a Bandival...
Borz Endre
-Mikbe vagy?? Csak a Bandival...
Dec 07, 2024 15:43:55
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 07, 2024 15:44:02
x3)
Akit Korinának nevezekde magát Évának hívta egyszer kiverte a farkát.
Jutka műbarack
(
x5)
Dec 07, 2024 15:44:12
x5)
Most vallotta be hogy cicaólban van.
Kiss Farkas Farkas
-
Dec 07, 2024 15:44:50
Akit Korinának nevezekde magát Évának hívta egyszer kiverte a farkát.
Na persze. Én meg űrdiplomata fatyok.
Dec 07, 2024 15:44:50
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 07, 2024 15:45:31
x3)
Elfáradt, kinyomta. Még este jön
nmthrwwy420
(
x12)
Dec 07, 2024 15:46:14
x12)
Szerintem csak akkor mer lájvozni, amikor Golda nincs otthon.
Amikor hirtelen elfárad, hallja, hogy a vénkurva szedi le a láncot a kapuról.
Ki az az Endre bácsi?
+
Dec 07, 2024 15:47:28
offEzzel mellélőtt mert kivételesen sokan örülnek ennek a hírnek pont úgy, ahogy m.ricsi és berki krisztián halálának is sok örültek.
Dec 07, 2024 15:47:28
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 07, 2024 15:48:33
x3)
Szerintem csak akkor mer lájvozni, amikor Golda nincs otthon.
Méc az ekszellbe!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 07, 2024 15:53:16
x21)
Amikor nem jön a Nostandhilfe és az AMS szépen követeli vissza a korábbi segélykéket is, pedig te mindent jogilag bombabiztosan csináltál

KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 07, 2024 15:53:57
x21)
Méc az ekszellbe!
Méc az ekszellbe!
Remélem a villa helyett mostmár a lánccal veri a Púpos hátát a vén kurva.
halottpiton
(
x3)
Dec 07, 2024 15:54:25
x3)
csinálj nekünk műsort pedofil, ahogy anyád megvilláz biztos hozná a nézettséget
Endre priusza
(
x11)
Dec 07, 2024 15:56:16
x11)
"... kenderbe verünk."
A szellem embere, na!
habos babafos
(
x3)
Dec 07, 2024 15:56:53
x3)
Endi te minek nézel ilyen külföldi hírműsorokat? Semmit nem értesz belőle.
Ezt nyjem értyem
kérdések
Dec 07, 2024 15:58:34
Sodi te még "programozóként" / "informatikusként" tekintesz magadra?
Dec 07, 2024 15:58:34
MaxPayne
(
x24)
Dec 07, 2024 16:01:35
x24)
csinálj nekünk műsort pedofil, ahogy anyád megvilláz biztos hozná a nézettséget
Ez az amit nem ertek.
Mindig akkor volt a legnagyobb nezettsege, ha szet lett szopatva. Nem igaz, hogy meg ezt is keptelen meglovagolni.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 07, 2024 16:03:14
x21)
Jutkát meg kell hívni a 2x2-es ólba, nincs mese.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
halottpiton
(
x3)
Dec 07, 2024 16:28:30
x3)
Jaj endre, hát majd elfelejtettem!
Képzeld el, hogy a héten elkezdtem tanulni pythonban programozni. Hozzá kell tenni, hogy korábban nulla tapasztalatom volt a programozással, igaz, egész jó műszaki érzékem van, de ettől függetlenül a nulláról kezdtem. Tudod.. az embernek kell valami hobbi, amég szünetel a motoros szezon :) Mert ugye másnak lehet jogsija, akár több kategóriában is, de neked nem. Szóval azt próbálom kifejteni, hogy hozzád képest én előbb leszek olyan szinten pythonban full kezdőként, hogy össze tudjak majd rakni saját magam szórakoztatására valami egyszerű programot.
Amióta nincs munkád, azóta te is képezhetted volna magad te utolsó pedofil féreg, de szerencsére el vagy foglalva azzal, hogy saját magad szopatod meg, úgyhogy az esetek 99%? -ban nincs is szükség senki másra.
Nacsá
Képzeld el, hogy a héten elkezdtem tanulni pythonban programozni. Hozzá kell tenni, hogy korábban nulla tapasztalatom volt a programozással, igaz, egész jó műszaki érzékem van, de ettől függetlenül a nulláról kezdtem. Tudod.. az embernek kell valami hobbi, amég szünetel a motoros szezon :) Mert ugye másnak lehet jogsija, akár több kategóriában is, de neked nem. Szóval azt próbálom kifejteni, hogy hozzád képest én előbb leszek olyan szinten pythonban full kezdőként, hogy össze tudjak majd rakni saját magam szórakoztatására valami egyszerű programot.
Amióta nincs munkád, azóta te is képezhetted volna magad te utolsó pedofil féreg, de szerencsére el vagy foglalva azzal, hogy saját magad szopatod meg, úgyhogy az esetek 99%? -ban nincs is szükség senki másra.
Nacsá
Kendra
(
x2)
Dec 07, 2024 16:31:48
x2)
Kis Endre Farkas egy Bécsi segélycsaló videoblogja.
😂😂😂
😂😂😂
Eazy
(
x11)
Dec 07, 2024 16:33:29
x11)
A Villázó Krónikákkal, vagy az Asodi Ólja féle trash műsorokkal jó pénzt tudnál keresni.
De én csak a monitor mögött röhögök, mert még ahhoz is hülye vagy, hogy hülye legyél.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
De én csak a monitor mögött röhögök, mert még ahhoz is hülye vagy, hogy hülye legyél.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 07, 2024 16:35:27
x11)
Elfáradt, kinyomta. Még este jön
Ennyi volt az élőlájv?
Endre, te vén hülye! Annyit nem bírsz megvárni, hogy összegyűljenek a nézőid?
Elmebeteg!
D_Dezső
(
x29)
Dec 07, 2024 16:35:56
x29)
Valaki felvette a mai live-ot? NSZKSZ
75 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.