tuti snecológiai alapmű lenne, remélem összejön.
talán bajusz is bevonható (?) ő próbálkozgatott hasonlókkal a kobold kapcsán.
ha valamiben tudok segíten, let me know.
ez nekem mobilrol chromebol mar régóta mindennapos probléma. de ne reklamáljunk ingyen van
F5 és eltűnik.
Egyébként van Lottó ..
... csak nem nyer!
A genetikait is beleértve
Azt az élőt elkaptam én is, és amikor a sarokba szorítós csicskítás zajlott, én kajak elhittem hogy a honvéd ott kész vége elesik, majd lesújtott a hír, hogy két pofonnal megúszta..ehh
Aztán megint kilométerekről állt neki jártatni a picsaszáját.. jaj de utálom, haljon már meg ez is a segélycsalóval együtt.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Jól írtad, legyen Golda az új Jutka! Foschná!
18:50-től aktív a nyomorékja tiktiken.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Ha Bata Gyöngyi vèglegesen ellett tiltva az ugyvèdi hivatàstòl akkor az Ugyvèdi Kamara nèvjegyzekeből is tiltva lett, ezt pedig jelenthetnė akkor valaki a bècsi AMS-nek
Kaffka Merci es Jucus èlettarsa 1 fedèl alatt hogyan egyeztethető össze a szerelme Sodival ?
Ez volt az első ma? Csak mert akkor nem mert Púpszász és Budapest között megosztani, talán hogy ne bukjon le, hogy utazik. :) Na mindegy, jövő héten is lesz egy vasárnap, addig úgyis elfelejti, hogy erre is figyelnie kell. Persze csak akkor, ha kell még mennie majd.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Kiveszi a sim-et es csak wifirol netezik amig becsbe nem er?
Ebben eddig lehetett eljutni.
Igen, ma ezek voltak az első tiktikek.
Tessék vigyázni Gyöngyi néni, át kell térni vödörről tojásolásra!
TYODIKA: BÉCSBEN VAGYOK EMBER! BÉCSBEN! AUTISTA VAGY? PISZONYÍTSD BE HOGY NEM!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Az AMS-t miért érdekelné, hogy egy 43 éves segélycsaló anyja sima nyugdíjas-e vagy ki lett zárva a kamarából?
Nem csinálják össze magukat attól, hogy valaki bejelenti, hogy ismer egy ügyvédet, sőt olyan szinten körberöhöghette a "bácsi" a korcsot, mikor az anyjára hivatkozott, hogy hónapokig fogja mesélni mindenhol hahotázva.
Alátámasztom. Olyan helyen dolgozom, ahol napi szinten halljuk a hasonló aljadékoktól, mint az autista, hogy “fel fogom magukat jelenteni”, meg “megyek az ügyvédemhez”, stb. Ilyen szöveggel kizárólag az írni, olvasni alig tudó, tanulatlan söpredék nyugtatja magát. Egyrészt, egyiknek sincs igaza, másrészt egyiknek sincs pénze ügyvédre, harmadrészt pedig, ha valami csoda folytán valaki ügyvédhez fordul, akkor az ő egyszem ügyvédje a mi 70 céges jogászunkkal találja szemben magát.
Tehát a sodrák is okoskodhat a vén zsidó kurvával… az AMS megeszi őket reggelire.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Ráadásul Ausztriában szart sem ér a magyar papír, még ha érvényes is.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Maradtak még olyan plakátok ami sem a videóban, sem a múltkori képeken nincs rajta.
Ha nem a veszélyes kerítésnél ment haza és ment vissza, akkor az egyik mellett el is ment oda és vissza is.
A coop-nál valószínűleg a dolgozóknak kellett leszedni nyitáskor, mert ott nem lehet csak a bolté vagy külön engedély szükséges.
A valósággal való bármilyen egyezés pusztán a véletlen műve!
Czenki Mama a Kaufmann Laurája... szokott ez a lény másról loopolni?
Vannak itt néha más témák is, most pl 10 év után újra jelentkezik a legendás helyszínről elhagyva a céllövöldét, rocskai fashionban, meg a tömény pia is előkerült

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Atyaég, milyen lerohadt, kiöregedett bútorok, és mindezt a dicső V. kerületben, a jövő városában... ettől jobb sorsra érdemes az a környék, mint hogy ilyen Krokkó mérgezze ott a levegőt meg az étert.
Tanár Úr!
Neked lenni nagyon vicces fogyaték!
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Én is beszéltem vele párszor így tapasztalatból mondhatom, hogy kurva nehéz vele szót érteni. Ahogy mondtad, figyelem zavaros, folyamatosan konfabulál, hazudozik, és annyira irritáló stílusa van, hogy legszívebben megrángatnád a szemtelen kis buzeránst. (Nem hiába nem volt neki soha egy barátja sem)
Bár volt pár jó dumájú meg okos troll gyerek akik faggatták de nálam azóta is a pszihológus csaj “trollegina” viszi a pálmát.
Zseniálisan megtudta a forgatni a Gyagyást és egy óvónő türelmével oktatta ki és világított rá az ellentmondásokra, hazugságokra.
Szerintem én már vagy 4-szer végig hallgattam ezeket a beszélgetéseket, csodálatos ahogy a pocakos angolna próbál folyamatosan kicsúszni a kérdésekből de a csaj mindig elkapja a csúszómászót verbálisan.
youtu.be/loYo-ZQNZaQ?si=M6YlDu58DxZVN6nC
Egyébként NSZKSZ hajnai ügyeletesnek a feltöltésért, aprónészrevétel, hogy az utolsó részben ahol Tibi is ott van, az már nem a trollegina hanem egy másik troll csaj.
Visszamenoleg kertem a papirokat!
Leszarom, hogy mit trukkozol a hetvegen.
TYODIKA: SZÉTYFEJELLEK ÉNY IS! NA TYÖRIKE, CSÁ!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Egyébként NSZKSZ hajnai ügyeletesnek a feltöltésért, aprónészrevétel, hogy az utolsó részben ahol Tibi is ott van, az már nem a trollegina hanem egy másik troll csaj.
Nekem is hianyoznak ezek a regi betefonalos musorok. Egyik szemem sir mert hogy soha tobbe nem lesz ilyen mert annyira le epult a masik nevet ugyan ezert.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Oh ne ez nem élethű, ezen a képen jól néz ki a Stoki.
Endruska-féle félmegoldás született: az önmaga szintjén lévő, 2 osztályos vadbarom cigányokkal veszekedés a befordított faszról (azaz a saját buziságának autitagadása). Szerencsére nem honosodott meg, még a fogyatékos pedofil se bírta túl sokáig.
Igyunk egy sörtöt, he
Igazából semmiről nem lehet kerdezni mert olyan mint ha egy 1 éves gyerekkel beszélgetnél,ha meg témánál vagy kibasz,tilt,vagy hazudik.
Punszisza a lekjopp!
Érezni, hogy az anyja urnába kerülése óta nem történt ott semmi "fejlesztés" a dísztárgyak is tipikusan nagymamám korosztályára jellemző gagyik.
Ennek az lesz a vége, hogy miután Krokesz is bekerül az urnába, az Urbexesek fogják "bemutatni" a lakást és ellopni a retro cuccokat (ahogy mindig is szokták, ha elhagyatott épületben járnak, "valamibő mekkő éni"), akkor érdemes lesz nézni a vaterát, mert változó neveken, de valahogy mindig felkerülnek a legutóbbi Urbex videós cuccok, és van is benne lóvé, ha totál eredeti retróságokat nyúlnak be.
„Miért ne adhatnám el? A részletet te fizeted” Klapka Tiborsz ars poeticája
ki fog derülni szerintem nagyon hamar, a fikás képtelen befogni a a pofáját a buzikurváról meg a pedofilságáról, meg még nagyon önérzetes is ilyenekről, nem fog kussolni ezekkel kapcsolatban
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Majd el lesz küldve a német nyelvű sodipédia. 🤭
Aka felfelé ismerkedés
Endre egy pedofil!
igen. egy "normális" pedofil kussolna mélyen a rémtetteiről, már nekünk se kéne tudni, de ilyen gyagyás agyagyás hogy bent is kipofázza előbb utóbb
A börtönökben általában a fogvatartottak szabadon kaphatnak leveleket. Magyarországon ezt azzal szűkítik, hogy csak a bejelentett kapcsolattartótól. Mivel ugye Fifiről van szó, egyetlen szóba jöhető ember erre Golda.
Szóval ha küldesz neki egy levelet a börtön címére, feladóként Dr. Bata Gyöngyit feltüntetve, azt mrgkapja. Ha beleírod németül, hogy pedofil, vagy kinyomtatod a Sodipedia vonatkozó oldalát, az gondolom előbb-utóbb feltűnik a cellatársaknak is. Főleg, ha napi száz levelet kap a Recskás.
Szóval ha lecsukják, Levelező Levente csigapostára válthat.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Kezelem!
Gondolkoztál azon, hogy ma mit kell hazudnod?
Tudod már mivel akarod kijátszani a törvényt?
Kéty tyelefonom fan.
A náczi kurva anutám ütyféd.
És a fogyatékos-endre jolly joker:
A törvény nem tudtása mentesít a következmények alól.
a slusszpoén az egészben, hogy pedofilok, akiket elítélnek ezek miatt általában nagyon önérzetesek és úgy tesznek mintha ez a legnormálisabb dolog lenne a világon, sőt fel is háborodnak mikor valaki felkérdezi őket
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
A vén fasz még sajnos nem, de több milliárd "utódja" már benne van az urnában....
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Itt a fòrumon ìrták hogy az apja haszonèlvezeti jogát is letudta iratni a budai őrökölt lakàsàròl. Golda bànyarèm nek is benne volt a keze. Ez hitvàny alattomos gonosz jellemre vall.
Kaffka Merci es Jucus èlettarsa 1 fedèl alatt hogyan egyeztethető össze a szerelme Sodival ?
A karma geci dolog.
Punszisza a lekjopp!
A vén kurva is megérdemli a megvető tekinteteket
Punszisza a lekjopp!
*tátott szájjal várja a 'karma' érkezését*
25-30 euro/nap. Gayza párbajban utalt rá hogy a rendszeres tiktik lájv meg párbajok 50-60 ojrós szállást igényelnének, ami duplaannyi, mint most.
Az Typronyiból 25-30 sört.
már várt téged a sodi.
vérdíj target nr. 1
Mennyire megbízható ez a forrásod? Esetleg több infó is tudna érkezni tőle?
Bár nyugtunk lesz az ünnepekre!
Szerintem most nincsen titokban simogatás ennek okai :
Mivel Fifinek nincs pénze, és az összeomlás szélén billeg nem kell a Tibinek.
Vélhetően Lyudga az új gazdatest.
A púpszászi plakátozás és tényfeltárásnak köszönhetően , ha oda meri vinni a gyagyás a Tibit, Golda mindkettőt kibaszatja a rendőrséggel.
Illetve van elég baja a herélt csövesnek, nem kell a nyakába egy valag Sodi troll, sem a szájába cseperedő faszerdő.
KURVArangy
Aztán hol és főleg miből? Hónap vége, eleje volt, segély majd csak Szerdán lesz, ha lesz. Októberbe csak telefon számlára kiment 600 euró neki, erre jön még inkaszóra. Ezek után akarjátok eladni, mindenféle bizonyíték nélkül, hogy egy egész hétvégét megtudott finanszírozni az elmebeteg. És ha együtt voltak akkor a korcs mért párbajozott Szombat este 1 órát a Gayzával, amit már Pénteken lebeszélt vele? Nagyon szarul dezinformáltok!
Kujfa anyád! Eszt meg honyany tyugyod? Tyenkinyek tyem montyam ej!
*
Októberbe csak telefon számlára kiment 600 euró neki, erre jön még az inkaszó pénz, ha igazad van.
Egy biztos a Tranyó és a Púpos nagyon is egyben vannak továbbra is akármilyen hihetetlen is.
Együtt töltötték a hétvégét is Budapesten.
Én aztán nemlepődök meg, ha a 2 köcsög egymás faszlyukának / lyukfaszának lefetyelése továbbra is megy. A tranyóbaszó mintaapuka közreműködése sem.
Most hétvégén ugye becsatlakozott a pedofil, de fehér fal előtt pofázott, akkor akár valami munkásszállón is lehetett a herélttel, bár elsőre nem hinném.
Felőlem aztán lehet együtt a 2 buzeráns, rántsák csak egymást minél lejjebb, a rivós irány is nagyon jó, mondjuk ez az egész info info eddig nem tűnik kurvamód megalapozottnak. Ha igaz, akkor mégjobban kijár a faszerdő mindkét nemzőképtelen buziköcsögnek. Már csak a lehúzott, hamarosan házából kipaterolt demens öregasszony miatt is.
Igyunk egy sörtöt, he
Gyagyás beismerte hogy csak egy hónapot fizetett be a két hónapos elmaradásával, szóval az csak 300 euró volt. Taktikai okokból simán bevállalhatta, hogy akkor az inkasszót fizeti a tranyónak, hogy újra a közelébe férkőzzön az ostoba heréltnek.
Igen am ezt mondjuk 3 éve de valahogy mindig odatalál a herélt köcsög.
Punszisza a lekjopp!
Így van. Nyilván a pedofilt is utálom, de a transzvesztita van nálam az első helyen akit kinem bírok állni!
Súlyos kapcsolatfüghő a herélt köcsög.Bőven benne van a simogatás még lóvé nélkül is.
Punszisza a lekjopp!
Egy kurva számítógépnek nem találta meg a hátulját ahova dugni kell 1 vezetéket..Akkor szerinted?!!
Punszisza a lekjopp!
Elöször is megint javítanom kell magam, nem Októberbe hanem Novemberbe. :)
És akkor most jönön a telefon számla. November 6 mikor megkapta a segélyt befizetett egy 10 napos elmaradást. November 27 mondta azt Gayzának hogy lehet nem tudja befizetni a telefonszámlát és emiatt kikapcsolják a telefon. November 29 a Gayza live-ba elmondta hogy sikerült befizetni a számlát és igy Decemberbe nem lesz még tégla a telefon.
A Kéthónapos elmaradást mikor és hol mondta? Mert én ilyenre nem emlékszem tőle. Nem arra célzott esetleg, hogy Novemberbe bekell fizetnie az Októberi elmaradást (November 6 megtörtént) és kikel hónap végén fizetnie a Novemberit is?
Sosem bírta elviselni a gyagyást, még akkor sem amikor télen kint volt nála. Szinte egész nap be volt baszva, vagy drogozva mivel megőrült tőle. Így is jellemzően 2 hetente haza kellett jönnie "ügyeket intézni" mert akkor már annak a határán volt hogy megöli a korcsot.
Tehát ha fifinek nincsen pénze, nem kell a buzikurvának.
KURVArangy
Szerző:
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Dec 01, 2024 18:21:34
Válasz
(19)
x1)
Válasz
(19)
stoki, már csak három nap negyedikéig. lesz fókaüvöltés, ha a segélyke meg nem gyün? élőlájvban az foshná.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
sittessanyi
(
x7)
Dec 01, 2024 18:21:51
x7)
nem feltétlen nem gondoltam már rá én is
tuti snecológiai alapmű lenne, remélem összejön.
talán bajusz is bevonható (?) ő próbálkozgatott hasonlókkal a kobold kapcsán.
ha valamiben tudok segíten, let me know.
dogoljmegsodi
(
x5)
Dec 01, 2024 18:33:34
x5)
fikás! megint bele akartál piszkálni a fórumba?
Duplán és triplán jönnek a kommentek a kurva anyád!
Minden a te hibád!
Minden a te hibád!
ez nekem mobilrol chromebol mar régóta mindennapos probléma. de ne reklamáljunk ingyen van
-
Dec 01, 2024 18:39:33
fikás! megint bele akartál piszkálni a fórumba?
Minden a te hibád!
Minden a te hibád!
F5 és eltűnik.
Dec 01, 2024 18:39:33
sittessanyi
(
x7)
Dec 01, 2024 18:42:36
x7)
Pietr
(
x2)
Dec 01, 2024 18:43:19
x2)
Endre! Azon nem gondolkodtál mikor bukott ràd a tibi leginkább? Mikor ismert meg? Hogyan ismert meg? Mi hozott titeket össze?
A lájvolás te fasz. Ha te is egy önálló produktum lennèl ismét, lájvokkal, nézőkkel, szórakoztató jelenetekkel akkor ismèr felfigyelne rád. Így ez semmi , egy nulla.
Ezt gondold át és lődd fel a lájvot
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
A lájvolás te fasz. Ha te is egy önálló produktum lennèl ismét, lájvokkal, nézőkkel, szórakoztató jelenetekkel akkor ismèr felfigyelne rád. Így ez semmi , egy nulla.
Ezt gondold át és lődd fel a lájvot
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 01, 2024 18:51:25
x5)
"Mi kéne neked ahhoz hogy abbahagyd az online életet?
- Lottó… Nem, még az se, akkor kezdenék bele igazán"
Ez már betegségtudat recskás?
Egyébként van Lottó ..
... csak nem nyer!
HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ!
- Lottó… Nem, még az se, akkor kezdenék bele igazán"
Ez már betegségtudat recskás?
Egyébként van Lottó ..
... csak nem nyer!
HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ!
Poop in the loop
(
x2)
Dec 01, 2024 19:00:28
x2)
Egyébként van Lottó ..
... csak nem nyer!
A genetikait is beleértve
Eazy
(
x11)
Dec 01, 2024 19:05:01
x11)
Nekem a tranyó nyújtotta eddig a legnagyobb élvezetet azon az estén, amikor basztamás, meg a fogatlan felesége, csincsilla fogva tartották és meg akarták erőszakolni/szurkálni a hímnőt.
Azt az élőt elkaptam én is, és amikor a sarokba szorítós csicskítás zajlott, én kajak elhittem hogy a honvéd ott kész vége elesik, majd lesújtott a hír, hogy két pofonnal megúszta..ehh
Aztán megint kilométerekről állt neki jártatni a picsaszáját.. jaj de utálom, haljon már meg ez is a segélycsalóval együtt.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 01, 2024 19:08:48
x5)
Gyagya! Teljesen egyszerű a képlet: ha pénzt akarsz kivenni a tiktakból, akkor szórakoztató, kreatív és élvezhető tartalmat kell nyújtanod az unatkozó, ám dúsgazdag tévénéző gyerekeknek.
...
Utolsó évad minden sorozatból csak egyszer van.
Legyen minél emlékezetesebb és legyen minden perce megörökítve!
Induljon a végjáték, gyagya!
...
Utolsó évad minden sorozatból csak egyszer van.
Legyen minél emlékezetesebb és legyen minden perce megörökítve!
Induljon a végjáték, gyagya!
Jól írtad, legyen Golda az új Jutka! Foschná!
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 01, 2024 19:10:40
x3)
endre ismet a tiktiken
18:40
vm.tiktok.com/ZNe3GjYvu/
(Jegesmedve jelmezben táncolnak egy szúlinapi partin)
18:50
vm.tiktok.com/ZNe3sK8Rv/
(Egy nő VR szemüvegben orális sexet imitál)
vm.tiktok.com/ZNe3GjYvu/
(Jegesmedve jelmezben táncolnak egy szúlinapi partin)
18:50
vm.tiktok.com/ZNe3sK8Rv/
(Egy nő VR szemüvegben orális sexet imitál)
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 01, 2024 19:13:46
x3)
Ha tippelnem kéne, hogy mikor patkánykodik vissza Bécsbe akkor az a 18:45-kor a Déliből 18:58-kor Kelenföldről induló Regiojet lesz. Ezzel 21:27-re ér a Haubbanhoffra, tehát még beérhet ...
18:50-től aktív a nyomorékja tiktiken.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 01, 2024 19:14:53
x3)
Csuldigung!
Ha igazad van, pár perccel a vonat indulasa elött felszállt es már lökte is a netszemetet.
Ha igazad van, pár perccel a vonat indulasa elött felszállt es már lökte is a netszemetet.
Igazmondo
Dec 01, 2024 19:26:46
Nem tudjuk pontosan, hogy mit tervez, de igen többször is említette hogy a 2 telefonra alapoz. Én mondjuk nem bánnám ha belekeverné a hód kurva anyját is, megérdemli az is, aztán szaladgáljon az is Bécsbe, menteni a retardált gyerekét. AMS bácsi talán kiváncsi már a 30 évig zugjogászkodó anyukára is. Aztán hátha annyira belekeveredik, hogy neki is lesz egy ügye kint.
Ha Bata Gyöngyi vèglegesen ellett tiltva az ugyvèdi hivatàstòl akkor az Ugyvèdi Kamara nèvjegyzekeből is tiltva lett, ezt pedig jelenthetnė akkor valaki a bècsi AMS-nek
Dec 01, 2024 19:26:46
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 01, 2024 19:29:43
x23)
Csuldigung!
Ez volt az első ma? Csak mert akkor nem mert Púpszász és Budapest között megosztani, talán hogy ne bukjon le, hogy utazik. :) Na mindegy, jövő héten is lesz egy vasárnap, addig úgyis elfelejti, hogy erre is figyelnie kell. Persze csak akkor, ha kell még mennie majd.
noikabatgomb
(
x10)
Dec 01, 2024 19:41:12
x10)
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 01, 2024 19:42:29
x3)
19:19
vm.tiktok.com/ZNe3sEJ7t/
("Amikor a kekszet tejbe martom rad gondolok. Addig tartom lent, amíg abba nem jagyja a bugyborékolast)
vm.tiktok.com/ZNe3sEJ7t/
("Amikor a kekszet tejbe martom rad gondolok. Addig tartom lent, amíg abba nem jagyja a bugyborékolast)
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 01, 2024 19:43:02
x3)
Igen, ma ezek voltak az első tiktikek.
molos troll
(
x2)
Dec 01, 2024 20:09:09
x2)
19:19
vm.tiktok.com/ZNe3sEJ7t/
vm.tiktok.com/ZNe3sEJ7t/
Tessék vigyázni Gyöngyi néni, át kell térni vödörről tojásolásra!
SyntaxError
(
x24)
Dec 01, 2024 20:28:45
x24)
TYODIKA: BÉCSBEN VAGYOK EMBER! BÉCSBEN! AUTISTA VAGY? PISZONYÍTSD BE HOGY NEM!
ascites
(
x57)
Dec 01, 2024 20:43:01
x57)
Az AMS-t miért érdekelné, hogy egy 43 éves segélycsaló anyja sima nyugdíjas-e vagy ki lett zárva a kamarából?
Nem csinálják össze magukat attól, hogy valaki bejelenti, hogy ismer egy ügyvédet, sőt olyan szinten körberöhöghette a "bácsi" a korcsot, mikor az anyjára hivatkozott, hogy hónapokig fogja mesélni mindenhol hahotázva.
CafkaMarci
(
x6)
Dec 01, 2024 20:55:07
x6)
Alátámasztom. Olyan helyen dolgozom, ahol napi szinten halljuk a hasonló aljadékoktól, mint az autista, hogy “fel fogom magukat jelenteni”, meg “megyek az ügyvédemhez”, stb. Ilyen szöveggel kizárólag az írni, olvasni alig tudó, tanulatlan söpredék nyugtatja magát. Egyrészt, egyiknek sincs igaza, másrészt egyiknek sincs pénze ügyvédre, harmadrészt pedig, ha valami csoda folytán valaki ügyvédhez fordul, akkor az ő egyszem ügyvédje a mi 70 céges jogászunkkal találja szemben magát.
Tehát a sodrák is okoskodhat a vén zsidó kurvával… az AMS megeszi őket reggelire.
Sztrapacska
(
x6)
Dec 01, 2024 21:06:39
x6)
Ráadásul Ausztriában szart sem ér a magyar papír, még ha érvényes is.
Helyihülye
Dec 01, 2024 21:07:52
Milyen volt a csirke szombaton?
Megkapta golda a nyugdíj kiegészítést amit igényelt, mert annyira rászoruló!
Még szerencse, hogy alkoholra vagy pénzre nem váltható.
Te szhar!
A valósággal való bármilyen egyezés pusztán a véletlen műve!
Megkapta golda a nyugdíj kiegészítést amit igényelt, mert annyira rászoruló!
Még szerencse, hogy alkoholra vagy pénzre nem váltható.
Te szhar!
Dec 01, 2024 21:07:52
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 01, 2024 21:13:56
x21)
Jön a segély jövőhéten?
IGEN/NEM
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
IGEN/NEM
Helyihülye
Dec 01, 2024 21:28:57
rengeteg helyről még nem sikerült eltüntetnetek!
Maradtak még olyan plakátok ami sem a videóban, sem a múltkori képeken nincs rajta.
Ha nem a veszélyes kerítésnél ment haza és ment vissza, akkor az egyik mellett el is ment oda és vissza is.
A coop-nál valószínűleg a dolgozóknak kellett leszedni nyitáskor, mert ott nem lehet csak a bolté vagy külön engedély szükséges.
Dec 01, 2024 21:28:57
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 01, 2024 22:30:46
x8)
Remélem, hogy az AMS csuklóztatása miatt, hogy kint kell lennie Bécsben egy jelentős összeget visz el a segélyből. Sörben ez mennyi endre??
Heki a traki
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 01, 2024 23:01:17
x45)
Üzemi hőfokon üvölt az Ai hűllő, krokesz 4 azaz 4db őrjöngőst rakott ki, majd megnézem aztán jelentek ha van valami mókás
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 01, 2024 23:01:54
x45)
De nem segíti az ügyet, hogy 4 videó összesen 3 óra 10 perc
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 01, 2024 23:19:46
x45)
SZÉTFEJELLEK CZENKI MELINDA!!!!

Flixbus utas
(
x1)
Dec 01, 2024 23:40:22
x1)
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 01, 2024 23:46:16
x45)
Vannak itt néha más témák is, most pl 10 év után újra jelentkezik a legendás helyszínről elhagyva a céllövöldét, rocskai fashionban, meg a tömény pia is előkerült

JohnCramer
(
x1)
Dec 01, 2024 23:49:43
x1)
Atyaég, milyen lerohadt, kiöregedett bútorok, és mindezt a dicső V. kerületben, a jövő városában... ettől jobb sorsra érdemes az a környék, mint hogy ilyen Krokkó mérgezze ott a levegőt meg az étert.
Tanár Úr!
Falk Miksa utca
Dec 01, 2024 23:54:20
Egy jobb sorsa érdemes utca vagyok
Dec 01, 2024 23:54:20
D_Dezső
(
x29)
Dec 02, 2024 00:18:02
x29)
amúgy továbbra is donételnék annak, aki ilyen depis időszakban csinálna vele egy valódi mélyinterjút. ahol, morális témákat feszegetve, profin szembesítenék vele, hogy mennyire is szar ember. kíváncsi vagyok, hogy van-e bármi csírája a lelkiismeretnek és önkritikának a szutykos lelke mélyén.
Én is beszéltem vele párszor így tapasztalatból mondhatom, hogy kurva nehéz vele szót érteni. Ahogy mondtad, figyelem zavaros, folyamatosan konfabulál, hazudozik, és annyira irritáló stílusa van, hogy legszívebben megrángatnád a szemtelen kis buzeránst. (Nem hiába nem volt neki soha egy barátja sem)
Bár volt pár jó dumájú meg okos troll gyerek akik faggatták de nálam azóta is a pszihológus csaj “trollegina” viszi a pálmát.
Zseniálisan megtudta a forgatni a Gyagyást és egy óvónő türelmével oktatta ki és világított rá az ellentmondásokra, hazugságokra.
Szerintem én már vagy 4-szer végig hallgattam ezeket a beszélgetéseket, csodálatos ahogy a pocakos angolna próbál folyamatosan kicsúszni a kérdésekből de a csaj mindig elkapja a csúszómászót verbálisan.
youtu.be/loYo-ZQNZaQ?si=M6YlDu58DxZVN6nC
AMS Bacsi
Dec 02, 2024 00:31:31
Jön a segély jövőhéten?
IGEN/NEM
IGEN/NEM
Visszamenoleg kertem a papirokat!
Leszarom, hogy mit trukkozol a hetvegen.
Dec 02, 2024 00:31:31
SyntaxError
(
x24)
Dec 02, 2024 00:52:55
x24)
TYODIKA: SZÉTYFEJELLEK ÉNY IS! NA TYÖRIKE, CSÁ!
kripli figyelő
(
x12)
Dec 02, 2024 00:54:55
x12)
Dec 02, 2024 00:54:55
Én már várom az idei vonatozást az urna körül.Nagyon felpörgött a szezon végére.Mindig felvidítja sötét troll szívem amikor magányosan őrjöng karácsonykor és szilveszterkor.Jobb műsornak ígérkezik mint a macskahúgyban magányosan ravatalt játszó kurvákon vergődés. Dec 02, 2024 00:54:55
40_éves_junior
(
x6)
Dec 02, 2024 01:42:32
x6)
Hallgatom éppen a hüllő őrjöngést, és azon kapom magam hogy nem egy kellemetlen élmény. Akármekkora elmebeteg génhulladék, legalább választékosan fejezi ki magát, és nem az endre féle "megpasztam he!" típusú türhő tapló szóhasználat jellemzi. No persze tartalmilag vérforraló, az konkrétan felbaszott amikor arról magyaráz hogy a gyereke bukásra áll és ez a láthatás ellehetetlenítéséből következik, miközben amúgy elég könnyen felrajzolható a grafikon hogy mikor is kezdett romlani szegény kislány. Ettől függetlenül, endre lerohasztotta annyira a snecológia kutatási területeit, hogy már egy tetves gyíkembervekengés is felemelőnek hat.
Angol Troll
(
x2)
Dec 02, 2024 04:36:46
x2)
Nekem is hianyoznak ezek a regi betefonalos musorok. Egyik szemem sir mert hogy soha tobbe nem lesz ilyen mert annyira le epult a masik nevet ugyan ezert.
Blaha Lujza
Dec 02, 2024 05:07:05
Karácsony közeledtével a LEGO is gondolt a fórumra (nem fifi, rád nem!) és előrukkolt egy, a Sodi show utolsó epizódjait ábrázoló készlettel:
Oh ne ez nem élethű, ezen a képen jól néz ki a Stoki.
Dec 02, 2024 05:07:05
Ténfép
(
x5)
Dec 02, 2024 06:23:38
x5)
Nekem is hianyoznak ezek a regi betefonalos musorok.
Endruska-féle félmegoldás született: az önmaga szintjén lévő, 2 osztályos vadbarom cigányokkal veszekedés a befordított faszról (azaz a saját buziságának autitagadása). Szerencsére nem honosodott meg, még a fogyatékos pedofil se bírta túl sokáig.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 02, 2024 07:33:44
x17)
Igazából semmiről nem lehet kerdezni mert olyan mint ha egy 1 éves gyerekkel beszélgetnél,ha meg témánál vagy kibasz,tilt,vagy hazudik.
AMS bácsi
Dec 02, 2024 07:39:44
Ma a koponyádba fogok hugyozni, Endre.
Dec 02, 2024 07:39:44
Johann Hölzel
(
x1)
Dec 02, 2024 08:04:02
x1)
Nagy ritkán haza látogat az ember külföldről, de a Snecológia túlságosan beépült az agyadba... Rohadj meg Endre, ez mind a te hibád!

Hurvinyek
Dec 02, 2024 08:04:35
Tanár Úr!
Tanár Úr!
Érezni, hogy az anyja urnába kerülése óta nem történt ott semmi "fejlesztés" a dísztárgyak is tipikusan nagymamám korosztályára jellemző gagyik.
Ennek az lesz a vége, hogy miután Krokesz is bekerül az urnába, az Urbexesek fogják "bemutatni" a lakást és ellopni a retro cuccokat (ahogy mindig is szokták, ha elhagyatott épületben járnak, "valamibő mekkő éni"), akkor érdemes lesz nézni a vaterát, mert változó neveken, de valahogy mindig felkerülnek a legutóbbi Urbex videós cuccok, és van is benne lóvé, ha totál eredeti retróságokat nyúlnak be.
Dec 02, 2024 08:04:35
Balszerencse
Dec 02, 2024 08:10:28
AMS bácsi miért nem főnök úr? Hisz tőle függ a nulla életed. Vagy izgulsz a bácsikra, te ratyi?
Dec 02, 2024 08:10:28
Kendra
(
x2)
Dec 02, 2024 08:14:48
x2)
Endi brékelj!
MaxPayne
(
x24)
Dec 02, 2024 08:16:13
x24)
Mi a nagy terv, shajat megoldas arra az esetre te PEDOFIL geci, ha majd korozest ad ki ellened az osztrak rendorseg, mert neM fizeted vissza a tobb ezer euros elcsalt segelyt es bortonbe fognak dugni erte?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
nmthrwwy420
(
x12)
Dec 02, 2024 08:28:22
x12)
Házimanó, raportra!
Izgulsz már, hogy mit talál ki neked a hétre az AMS bácsi?
Tudunk indulni kézenfogva az A1-be? Vagy esetleg lecsücsülnek veled az egyik kompjúterhez és ráteszik a pókujjakat az egérkére, hogy tessék szépen számlakivonatot letölteni az Easybanktól?
Ki az az Endre bácsi?
Izgulsz már, hogy mit talál ki neked a hétre az AMS bácsi?
Tudunk indulni kézenfogva az A1-be? Vagy esetleg lecsücsülnek veled az egyik kompjúterhez és ráteszik a pókujjakat az egérkére, hogy tessék szépen számlakivonatot letölteni az Easybanktól?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 02, 2024 08:29:54
x17)
Osztrák postások! Mire költöttétek a duplát?
Nem buzikám az AMS nem utal duplát!
Punszisza a lekjopp!
Nem buzikám az AMS nem utal duplát!
Kendra
(
x2)
Dec 02, 2024 08:46:44
x2)
Azért az durva 43 évesen hogy hajnalban kell kelni és felvonatozni Bécsbe majd minden kibaszott nap hazudozni, aztán egy hajléktalanszàlòn elbaszni az időt. Reggelente látni ahogy öregszel. Eszedbe jutnak az osztàlytársaid akiknek már egyetemista korú gyerekeik vannak és már kifizették a hiteleiket. Te meg Endre amikor pihennél akkor is kapod a szivatást. Ez maga lehet a földi pokol, de annyira lusta vagy hogy inkább ebben vagy mint sem változtass. Érdekes pedig volt egy liveod a Sodi fő bűnei reakciós, amiben pereskedtél valakivel aki a lakhatását bukta el miattad és tebazzal magyaráztad hogy ez jó neki, Te segítesz előre mozdítani őt hogy ne ragadjon meg ott ahol van. Nos akkor mi is csak segítünk neked te szemétláda és minden aljasságot ha van ember aki megérdemel az Te vagy, Te Pedofil állat.
MaxPayne
(
x24)
Dec 02, 2024 08:56:23
x24)
Van valakinek kontaktja ahhoz, ha osztrák börtönbe kerülne a pedofil, hogy mindenki megtudja bent, kiss endre farkas egy pedofil, gyerekmolesztáló féreg?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
herr_schwechater
(
x8)
Dec 02, 2024 08:58:27
x8)
Van valakinek kontaktja ahhoz, ha osztrák börtönbe kerülne a pedofil, hogy mindenki megtudja bent, kiss endre farkas egy pedofil, gyerekmolesztáló féreg?
ki fog derülni szerintem nagyon hamar, a fikás képtelen befogni a a pofáját a buzikurváról meg a pedofilságáról, meg még nagyon önérzetes is ilyenekről, nem fog kussolni ezekkel kapcsolatban
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 02, 2024 08:58:37
x21)
Majd el lesz küldve a német nyelvű sodipédia. 🤭
buniBanki
(
x2)
Dec 02, 2024 09:00:25
x2)
Aka felfelé ismerkedés
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 02, 2024 09:03:22
x3)
Te puffadt fejű, sör szagú, pedofil alkoholista!
Bejött az élet?
43 évesen attól rinyálni, hogy ma mivel akarnak rajtakapni a segélycsaláson?
Rossz erzes, higy nem hagyják, hogy ellopd az osztákok pénzét?
Szar erzés, hogy az olyan féreg csalók miatt, mint te egesz hivatalt tartanak fennt?
Talán ma..., talán ma közlik veled, hogy rá vagy baszódva!
Bejött az élet?
43 évesen attól rinyálni, hogy ma mivel akarnak rajtakapni a segélycsaláson?
Rossz erzes, higy nem hagyják, hogy ellopd az osztákok pénzét?
Szar erzés, hogy az olyan féreg csalók miatt, mint te egesz hivatalt tartanak fennt?
Talán ma..., talán ma közlik veled, hogy rá vagy baszódva!
nyuginélküli stressz
Dec 02, 2024 09:04:18
megjöttem
Dec 02, 2024 09:04:18
dogoljmegsodi
(
x5)
Dec 02, 2024 09:06:28
x5)
igen. egy "normális" pedofil kussolna mélyen a rémtetteiről, már nekünk se kéne tudni, de ilyen gyagyás agyagyás hogy bent is kipofázza előbb utóbb
Endre priusza
(
x11)
Dec 02, 2024 09:08:28
x11)
A börtönökben általában a fogvatartottak szabadon kaphatnak leveleket. Magyarországon ezt azzal szűkítik, hogy csak a bejelentett kapcsolattartótól. Mivel ugye Fifiről van szó, egyetlen szóba jöhető ember erre Golda.
Szóval ha küldesz neki egy levelet a börtön címére, feladóként Dr. Bata Gyöngyit feltüntetve, azt mrgkapja. Ha beleírod németül, hogy pedofil, vagy kinyomtatod a Sodipedia vonatkozó oldalát, az gondolom előbb-utóbb feltűnik a cellatársaknak is. Főleg, ha napi száz levelet kap a Recskás.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 02, 2024 09:15:52
x3)
Kezelem!
Kiss Endre Farkatlan
Dec 02, 2024 09:23:11
Kéty tyelefonom fan.
A náczi kurva anutám ütyféd.
És a fogyatékos-endre jolly joker:
A törvény nem tudtása mentesít a következmények alól.
Dec 02, 2024 09:23:11
herr_schwechater
(
x8)
Dec 02, 2024 09:23:47
x8)
a slusszpoén az egészben, hogy pedofilok, akiket elítélnek ezek miatt általában nagyon önérzetesek és úgy tesznek mintha ez a legnormálisabb dolog lenne a világon, sőt fel is háborodnak mikor valaki felkérdezi őket
MC Raus
Dec 02, 2024 09:30:45
Stoki nem leszel egyedül a böribe.Villám régi cimborád majd melegfogadtatásba részesít.
Tudod az akinek nem szoltál, hogy palival smárol és az egész város rajta nevetett. Még az anyja mevetette.
Leszott nagy buli Endi.
Jó lesz.
Tudod az akinek nem szoltál, hogy palival smárol és az egész város rajta nevetett. Még az anyja mevetette.
Leszott nagy buli Endi.
Jó lesz.
Dec 02, 2024 09:30:45
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 02, 2024 09:40:59
x3)
endre tegnap esti tiktikjei
Kb23:00
vm.tiktok.com/ZNe3tGXgW/
(Felfújható jegesmedve jelmezben tancolnak)
Kb ejfél
vm.tiktok.com/ZNe3tWjGa/
(A villanyszerelők a fazisceruzát dugják a konnektorba, nem pedig a mellbimbójukat)
Kb23:00
vm.tiktok.com/ZNe3tGXgW/
(Felfújható jegesmedve jelmezben tancolnak)
Kb ejfél
vm.tiktok.com/ZNe3tWjGa/
(A villanyszerelők a fazisceruzát dugják a konnektorba, nem pedig a mellbimbójukat)
Zsibuci
(
x5)
Dec 02, 2024 09:47:29
x5)
....
Ennek az lesz a vége, hogy miután Krokesz is bekerül az urnába....
Ennek az lesz a vége, hogy miután Krokesz is bekerül az urnába....
A vén fasz még sajnos nem, de több milliárd "utódja" már benne van az urnában....
Igazmondo
Dec 02, 2024 09:54:27
Azért az durva 43 évesen hogy hajnalban kell kelni és felvonatozni Bécsbe majd minden kibaszott nap hazudozni, aztán egy hajléktalanszàlòn elbaszni az időt. Reggelente látni ahogy öregszel. Eszedbe jutnak az osztàlytársaid akiknek már egyetemista korú gyerekeik vannak és már kifizették a hiteleiket. Te meg Endre amikor pihennél akkor is kapod a szivatást. Ez maga lehet a földi pokol, de annyira lusta vagy hogy inkább ebben vagy mint sem változtass. Érdekes pedig volt egy liveod a Sodi fő bűnei reakciós, amiben pereskedtél valakivel aki a lakhatását bukta el miattad és tebazzal magyaráztad hogy ez jó neki, Te segítesz előre mozdítani őt hogy ne ragadjon meg ott ahol van. Nos akkor mi is csak segítünk neked te szemétláda és minden aljasságot ha van ember aki megérdemel az Te vagy, Te Pedofil állat.
Itt a fòrumon ìrták hogy az apja haszonèlvezeti jogát is letudta iratni a budai őrökölt lakàsàròl. Golda bànyarèm nek is benne volt a keze. Ez hitvàny alattomos gonosz jellemre vall.
Dec 02, 2024 09:54:27
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 02, 2024 09:58:45
x17)
A karma geci dolog.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 02, 2024 09:59:23
x17)
A vén kurva is megérdemli a megvető tekinteteket
Kiss Endre Farkas
Dec 02, 2024 10:13:15
A karma geci dolog.
*tátott szájjal várja a 'karma' érkezését*
Dec 02, 2024 10:13:15
banshee
(
x24)
Dec 02, 2024 10:13:32
x24)
Remélem, hogy az AMS csuklóztatása miatt, hogy kint kell lennie Bécsben egy jelentős összeget visz el a segélyből. Sörben ez mennyi endre??
25-30 euro/nap. Gayza párbajban utalt rá hogy a rendszeres tiktik lájv meg párbajok 50-60 ojrós szállást igényelnének, ami duplaannyi, mint most.
Az Typronyiból 25-30 sört.
Sansa Stark
Dec 02, 2024 10:14:24
Endre, itt a megoldás: lépj be a Fideszbe!
szentkoronaradio.com/blog/2024/11/30/szigeti-zoltan-fideszes-kepviselo-homoszexualis-orgiakon-vett-reszt/
szentkoronaradio.com/blog/2024/11/30/szigeti-zoltan-fideszes-kepviselo-homoszexualis-orgiakon-vett-reszt/
Dec 02, 2024 10:14:24
Kötőjel
(
x12)
Dec 02, 2024 10:30:07
x12)
megjöttem
már várt téged a sodi.
Mosomasa
Dec 02, 2024 10:35:28
Nem szeretnèk dezinformálni itt senkit!De...
Tranyóhoz közel álló forrásból tudom, hogy Pupos revoluton utalt a tranyonak az inkasszóra, majd rendezte az inkasszót a Tranyó a múlt héten.
Mint ahogy eddig is , továbbra is beszélnek fel lett oldva a Púpos a tranyónál.
Ha le is volt tiltva,emailben bombázta a tranyót elég rendesen.
Találkoztak,rivót is kapott a Púpos.
Ismét a karácsony a púpossal lesz a Tranyónak.
Egymás emlitése továbbra is terelés.
A Mester utca ugyanugy fixen meg van és meg is lesz a Tranyónak.
Endre az AMS decemberi utalása után ünnepeni fog a tranyóval.
Géza falaz a Púposnak bizonyos dolgokban továbbra is.
Endre bevonta a Tranyót az AMS storyba bizonyos szinten.
A tranyó jelenleg JUtka által mobil ápolást folytat pont úgy mint régen is .
Egy biztos a Tranyó és a Púpos nagyon is egyben vannak továbbra is akármilyen hihetetlen is.
Jutka szombat-vasàrnap estig egyàltalàn nem is tudta elèrni a Tranyot.
A Pùpos nyugodt akàrmi is lesz mert a Tranyot maga mellett tudja.
Tranyóhoz közel álló forrásból tudom, hogy Pupos revoluton utalt a tranyonak az inkasszóra, majd rendezte az inkasszót a Tranyó a múlt héten.
Mint ahogy eddig is , továbbra is beszélnek fel lett oldva a Púpos a tranyónál.
Ha le is volt tiltva,emailben bombázta a tranyót elég rendesen.
Találkoztak,rivót is kapott a Púpos.
Ismét a karácsony a púpossal lesz a Tranyónak.
Egymás emlitése továbbra is terelés.
A Mester utca ugyanugy fixen meg van és meg is lesz a Tranyónak.
Endre az AMS decemberi utalása után ünnepeni fog a tranyóval.
Géza falaz a Púposnak bizonyos dolgokban továbbra is.
Endre bevonta a Tranyót az AMS storyba bizonyos szinten.
A tranyó jelenleg JUtka által mobil ápolást folytat pont úgy mint régen is .
Jutka szombat-vasàrnap estig egyàltalàn nem is tudta elèrni a Tranyot.
A Pùpos nyugodt akàrmi is lesz mert a Tranyot maga mellett tudja.
Dec 02, 2024 10:35:28
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 02, 2024 10:44:52
x21)
Pfej, nagyon remélem, hogy nem lesz egy karácsonyi verziós transzvesztita baszós videó 🤮
Carpenter
(
x2)
Dec 02, 2024 10:45:52
x2)
Mennyire megbízható ez a forrásod? Esetleg több infó is tudna érkezni tőle?
Bubuka
(
x13)
Dec 02, 2024 10:46:14
x13)
Írtál eltartási szerződést a tranyóval, Endre?
Kifizetted az inkasszót cserébe az otthon ápolásból kapsz sörpénzt, amíg jön valami bevétel?
Azt ugye tudod, hogy a hatóságokat nem tudja a tranyó lefejteni rólad?:)
Kifizetted az inkasszót cserébe az otthon ápolásból kapsz sörpénzt, amíg jön valami bevétel?
Azt ugye tudod, hogy a hatóságokat nem tudja a tranyó lefejteni rólad?:)
halottpiton
(
x3)
Dec 02, 2024 10:47:19
x3)
Egyáltalán nem lennék meglepődve a tranyó pedofil simogatásán.
A demens nenis ápolós sztorival kapcsolatban egyébként mi a legújabb infó?
aki nem hitelképes az nem ember
A demens nenis ápolós sztorival kapcsolatban egyébként mi a legújabb infó?
Kendra
(
x2)
Dec 02, 2024 10:51:10
x2)
IDÉN IS KARÁCSONYOZZ A GYAGYÁSSAL!
Hamarosan a mozikban!
Egy újabb gyagyáskarácsony.
December első adventi hetén, Miklós napi gyagyásverés!
-Zsák-zsák tele zsák.
Kis Endre a kurva anyád!
Ne maradjon le róla!
Hamarosan a mozikban!
-Zsák-zsák tele zsák.
Kis Endre a kurva anyád!
Ne maradjon le róla!
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 02, 2024 10:54:33
x21)
IDÉN IS KARÁCSONYOZZ A GYAGYÁSSAL!
Hamarosan a mozikban!
-Zsák-zsák tele zsák.
Kis Endre a kurva anyád!
Ne maradjon le róla!
Hamarosan a mozikban!
-Zsák-zsák tele zsák.
Kis Endre a kurva anyád!
Ne maradjon le róla!
Bár nyugtunk lesz az ünnepekre!
mikedp
(
x9)
Dec 02, 2024 11:01:24
x9)
Egyáltalán nem lennék meglepődve a tranyó pedofil simogatásán.
A púpszászi plakátozás és tényfeltárásnak köszönhetően , ha oda meri vinni a gyagyás a Tibit, Golda mindkettőt kibaszatja a rendőrséggel.
Illetve van elég baja a herélt csövesnek, nem kell a nyakába egy valag Sodi troll, sem a szájába cseperedő faszerdő.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 02, 2024 11:05:37
x23)
Aztán hol és főleg miből? Hónap vége, eleje volt, segély majd csak Szerdán lesz, ha lesz. Októberbe csak telefon számlára kiment 600 euró neki, erre jön még inkaszóra. Ezek után akarjátok eladni, mindenféle bizonyíték nélkül, hogy egy egész hétvégét megtudott finanszírozni az elmebeteg. És ha együtt voltak akkor a korcs mért párbajozott Szombat este 1 órát a Gayzával, amit már Pénteken lebeszélt vele? Nagyon szarul dezinformáltok!
Trollok harca
(
x5)
Dec 02, 2024 11:07:39
x5)
Golda fizeti a szállást is csak húzzon el
Miskolci alvósejt
max5enutálnak
(
x47)
Dec 02, 2024 11:09:57
x47)
Megadtad már anyádnak a tartozásod, te tetves nyugdíjtolvaj geci?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Klohek
(
x12)
Dec 02, 2024 11:12:37
x12)
endre, már porral oltóval a fejed alatt alszol a macskaólban?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Fikás
Dec 02, 2024 11:16:11
endre, már porral oltóval a fejed alatt alszol a macskaólban?
Kujfa anyád! Eszt meg honyany tyugyod? Tyenkinyek tyem montyam ej!
Dec 02, 2024 11:16:11
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 02, 2024 11:16:25
x23)
Októberbe csak telefon számlára kiment 600 euró neki, erre jön még inkaszóra.
*
Októberbe csak telefon számlára kiment 600 euró neki, erre jön még az inkaszó pénz, ha igazad van.
Ténfép
(
x5)
Dec 02, 2024 11:17:22
x5)
Én aztán nemlepődök meg, ha a 2 köcsög egymás faszlyukának / lyukfaszának lefetyelése továbbra is megy. A tranyóbaszó mintaapuka közreműködése sem.
Most hétvégén ugye becsatlakozott a pedofil, de fehér fal előtt pofázott, akkor akár valami munkásszállón is lehetett a herélttel, bár elsőre nem hinném.
Felőlem aztán lehet együtt a 2 buzeráns, rántsák csak egymást minél lejjebb, a rivós irány is nagyon jó, mondjuk ez az egész info info eddig nem tűnik kurvamód megalapozottnak. Ha igaz, akkor mégjobban kijár a faszerdő mindkét nemzőképtelen buziköcsögnek. Már csak a lehúzott, hamarosan házából kipaterolt demens öregasszony miatt is.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 02, 2024 11:20:19
x17)
Tudtuk eddig is hogy a buzikurva egy féreg,ezért sem értem néha a nagy védelmet.A kurva anyjába mehet ő is.
Punszisza a lekjopp!
Bubuka
(
x13)
Dec 02, 2024 11:21:05
x13)
*
Gyagyás beismerte hogy csak egy hónapot fizetett be a két hónapos elmaradásával, szóval az csak 300 euró volt. Taktikai okokból simán bevállalhatta, hogy akkor az inkasszót fizeti a tranyónak, hogy újra a közelébe férkőzzön az ostoba heréltnek.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 02, 2024 11:23:46
x17)
Igen am ezt mondjuk 3 éve de valahogy mindig odatalál a herélt köcsög.
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 02, 2024 11:24:09
x21)
Tudtuk eddig is hogy a buzikurva egy féreg,ezért sem értem néha a nagy védelmet.A kurva anyjába mehet ő is.
Így van. Nyilván a pedofilt is utálom, de a transzvesztita van nálam az első helyen akit kinem bírok állni!
Kendra
(
x2)
Dec 02, 2024 11:25:14
x2)
Ha igaz hogy Stoki fizette ki Merga inkasszóját akkor tuti nem adta meg Golda 320 ezrét. Az mi már hogy egy tolvaj csöves tranyónak előbb fizet mint az édesanyjának aki eteti és szégyenkezik miatta már 40 éve. Ráadásul a hanghengeres átbaszás csak nem rég történt beszarás. Simàn el tudom képzelni hogy így volt sőt ha nem így akkor a valóság tud még cifrább lenni hisz volt rá példa.
Elképesztő.
Elképesztő.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 02, 2024 11:25:16
x17)
Súlyos kapcsolatfüghő a herélt köcsög.Bőven benne van a simogatás még lóvé nélkül is.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 02, 2024 11:27:58
x17)
Ha igaz hogy Stoki fizette ki Merga inkasszóját akkor tuti nem adta meg Golda 320 ezrét. Az mi már hogy egy tolvaj csöves tranyónak előbb fizet mint az édesanyjának aki eteti és szégyenkezik miatta már 40 éve. Ráadásul a hanghengeres átbaszás csak nem rég történt beszarás. Simàn el tudom képzelni hogy így volt sőt ha nem így akkor a valóság tud még cifrább lenni hisz volt rá példa.
Elképesztő.
Elképesztő.
Egy kurva számítógépnek nem találta meg a hátulját ahova dugni kell 1 vezetéket..Akkor szerinted?!!
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 02, 2024 11:33:50
x23)
Elöször is megint javítanom kell magam, nem Októberbe hanem Novemberbe. :)
És akkor most jönön a telefon számla. November 6 mikor megkapta a segélyt befizetett egy 10 napos elmaradást. November 27 mondta azt Gayzának hogy lehet nem tudja befizetni a telefonszámlát és emiatt kikapcsolják a telefon. November 29 a Gayza live-ba elmondta hogy sikerült befizetni a számlát és igy Decemberbe nem lesz még tégla a telefon.
A Kéthónapos elmaradást mikor és hol mondta? Mert én ilyenre nem emlékszem tőle. Nem arra célzott esetleg, hogy Novemberbe bekell fizetnie az Októberi elmaradást (November 6 megtörtént) és kikel hónap végén fizetnie a Novemberit is?
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 02, 2024 11:38:11
x45)
STOP 5G, STOP ECHELON
cucksodi
(
x3)
Dec 02, 2024 11:50:29
x3)
Endre, szerintem kezd el unokázós csalással lehúzni anyádat.
puskapoj
mikedp
(
x9)
Dec 02, 2024 11:52:56
x9)
Sosem bírta elviselni a gyagyást, még akkor sem amikor télen kint volt nála. Szinte egész nap be volt baszva, vagy drogozva mivel megőrült tőle. Így is jellemzően 2 hetente haza kellett jönnie "ügyeket intézni" mert akkor már annak a határán volt hogy megöli a korcsot.
Tehát ha fifinek nincsen pénze, nem kell a buzikurvának.
145 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™