Amikor eltűnt a netről hónapokra, akkor is visszajött ha tehette és folytatta ahol abbahagyta.
Ha pénzhez jut valahogy, ugyanúgy visszaszokik a piára.

Endre akarsz kard által elvészni?
"A hazugság bűn.
Leleplezni hőstett."
Win-win.
Faszom a jó szívembe, már megint segítettem.
Pedig sosem akarok, de hát mit csináljak.
Szívesen te pedofil gecinyelő buzi!
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Tegnap egy mobiltelefonos appot kellett használnom, ami be scanneli az útlevelet és kell egy szelfit is fotózni úgy hogy egy körbe bele kell illeszteni a fejet. Kb mint ezen a képen.
Na szerintetek mi jutott eszembe közben és majdnem elbasztam a röhögéstől? :D :D

"A hazugság bűn.
Leleplezni hőstett."
Van elég fasz a fórumon.Ezt ne hozd ide
Punszisza a lekjopp!
Valóban, tegnap leírtad ezt is, mondjuk már csak utólag, hogy te milyen műsort akarsz látni és már akkor is megakartam kérdezni, de inkább hagytam, de akkor most megkérdem, hogy szerinted mekkora esély van ma, a korcs mostani állapotába olyan műsorokra mint amiket említettél?
Egyébként, szerintem, régen azok a gameplay liveok, amik szerinted jók voltak azért, kibaszott unalmasak voltak igazából. Ha láttál a korcstól 1 órás gameplay live-ót, videót akkor szinte az összeset láttad. Igen utólag mondjuk a Doom-os double jump vagy Half-Lifeba a 2 órás kijárat keresés talán szórakoztatónak hangzik, és nevetünk rajta, de azért ezt élőben, tekerés nélkül átélni kurvára nem szórakoztató.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Kipontozódott.
Kár érte:
Okoskodó, zsírhülye retard volt.
Nem olyan lassan van az. Szerintem biztosan zuhan az a hajó. Szerintem az lesz, hogy hamarosan bedobja a geci a prakkert és nem hallunk többet értelemszerűen felőle. Akkor fogunk mi max 5-en összeülni és nyársalni egy jót
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Ehhez egy időpontot tudhatnál mondani? Kb.
Igyunk egy sörtöt, he
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Tuti hogy segélyezik ő is….
Már kb 2 hónapja folyamatosan tiktokozik az is, akár naponta több órát. Viszont érdekes hogy ezen a héten Hétfőn bemenet a korcs live-ba az utolsó 6 percre ami pedia szerint 20:00 ért véget és akkor valami gyárba volt munkásruhába. Kedden viszont az utolsó gyagyás live 20:24 indult és Gayza abba is ott volt de már a szállásról. Majd Szerdán Gayza 18:30 körül kérdezte a gyagyást, hogy megy e párbajozni, mire a gyagyás mondta hogy nem, majd talán holnap és tegnap este meg is jelent 19 órakor. Ez alapján én arra tippelek hogy Gayza talán 12 órába dolgozik akár 12/24 12/48 órába. Ebbe az esetbe igy nézne ki a hete
Hétfő 18-Kedd 6 óra (ezért jelentkezet 20 óra elött a gyárból)
24 óra pihenő kedden
Szerda 6 - Szerda 18
48 óra pihenő Péntek este 18 óráig. Ezért ért rá tegnap este is, meg ma napközbe is. Kérdés hogy vajon ma este Tiktokozik e.

Két semmirekellő 1 képen
Álmodjatok Rémeket!
A szükség nagy úr.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Két semmirekellő 1 képen
Az egyik hulladék a falnak letámasztva, már csak azért is, hogy lapítson, a másik gané arra nem képest, hogy a fogatlan pofáját kiemelje az ágyból.
Igyunk egy sörtöt, he
Pedig azt még meghallgattam volna ahogy Golda rikácsolva visszaköveteli a fürdőköntösét...
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Egyik kedvencem a korcstól a "nem fatyok itt" mondata volt. :D
Én ugyanígy jártam anno, mint Endre
Anno 7 évesen
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Tekintettel arra, hogy a púpos egy PC-n megtalálni a 220 csatlakozót már évekkel ezelőtt is mintegy negyedórát vett igénybe, a legegyszerűbb betanított munka is kizárt.
Az egy dolog, hogy nem ismerte pel a pc ház alját a négy kis lábbal, de nem jutott eszébe, hogy átforgassa a házat, meg nézze az összes oldalát. Ha egy munkadarabot a kezébe adnának, nem tudná azonosítani, ha máshogy venné kézbe, más pozícióban érkezne a futószalagon, már nem ismerné fel, nyem éjtyenyé.
Szerintem nem boldogulna el egy babajátékkal, ahol különböző alakzatokat kell bedobálni az azonos nyílásokon. Ezért mondtam, hogy egy vetési varjú okosabb nála.
A nők szex után szívesen felveszik a párjuk ruháit, ez teljesen megszokott
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Szerintem nem boldogulna el egy babajátékkal, ahol különböző alakzatokat kell bedobálni az azonos nyílásokon. Ezért mondtam, hogy egy vetési varjú okosabb nála.
i.ibb.co/7pnphSb/ostoba-barom.jpg
De normális ember a fürdés után vesz fel fürdőköpenyt, nem ruhára. Vagy getzihideg van az ólban (talán anyagi okokból nem megy a hősugárzó?) és a kabátban üléssel már nem meri magát tovább égetni vagy rázza a hideg az elvonási tünetektől. De leginkább mindkettő.
Ezért mondom. A pederasztának nagyon nincsen sok piaca már vissza. Lassan kezdheti a Trollsereg a rászámolást, mint a kiütés után, a boxmeccsen a bíró.
10, 9...
A fürdőszoba már régóta nincs, ugyanis nincs áramellátása. Lefüstölt a vezeték, vagy mit sejpegett. A nagyházban engedélyezett számára napi egy fürdés, nagyon maximum kettő. Már azt sem tudja megtenni, mint az emberfiókban, hogy minden fosás után lezuhanyzik egy tubus tusfürdővel. Nagyon nevetek, hova jutott a pedofil.
Kurva élet, hogy a Notstandhilfével van "elfoglalva", azt sem zárom ki, hogy valami csaláson töri a fejét, hogy jogosult legyen.
Ha valamit mondani kéne, hogy miben jó a pedofil, akkor ezt a "skill-t" hoznám fel. Ezt tényleg nem vitathatom el tőle én sem:
Képes mindent szarrá változtatni rekordidő alatt.
Nézzük csak meg a bérleményeket ahol vegetált, vagy csak azt, hogy milyen mocskot csinált a Manna ABC előtt néhány perc alatt.
Ha ez a púpos görény megjelenik valahol, azonnal szarlavina és foshegyek kísérik, elválaszthatatlanok tőle. Hirtelen minden tönkremegy, megszűnik működni. Pont mint az "élete", vagyis inkább amit annak csúfol.
Mondhatnám, hogy ez már művészet, mert hasonlót hasonló mértékben még soha nem láttam egész életemben senki esetében sem.
Két semmirekellő 1 képengayza nem a szivem csucske,de legalabb van munkaja,csaladja,felesege es lehuzta,megverte a pedofilt,szal
Meg állandóan hazudik, elhanyagolja a gyerekét, és a teljes család elől megeszi az ételt.
Az is egy munkakerülő, tranyóbaszó, hazug buzeráns.
Tibor is lehúzta+megverte a fogyatékost, attól még ugyanúgy egy lámpavasra való, undorító söpredék maradt.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Ebbe inkább ne menjünk bele jó???
Punszisza a lekjopp!
+ lakásmaffiózó bűnöző geci, és a pedofilt soha nem verte meg. Az az egy eset is simogatásnak indult, csak a végére lett belőle egy megjátszott tockos.
Az igaz, hogy a korcs neki vallotta meg az elhíresült "a masztujbájó féjfiak szépek" elméletét, de arról nem tehetünk, hogy a korcs csak a legrohadtabb férgekkel hajlandó tárgyalni.
Igyunk egy sörtöt, he
Csak felfelé ismerkedik, na.
Erre:
nem mérlegelünk, nincs jó műsor és rossz műsor. a cél a sodi teljes elpusztítása, én csak akkor mondom majd kéjesen, hogy OOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAARGH, amikor a sírján* táncolhatok végre!!
*csak vicceltem. dögkútba fogják belebaszni a sodit.
vérdíj target nr. 1
En is gondolkodtam egy ideig egy Stoki-Naptar 2025 edition-ön, de attol feltem annyi minuszt kapnek ra, hogy szemelyesen Zulu tepne ki a netkabelemet a falbol. :’D
Egyebkent szep munka, zsido!
NSZKSZ.
"Az öngól is gól" - ahogy mifelénk mondják. Ettől persze még Zulu simán kitépheti az én netkábelemt, de lehajtott fejjel fogom viselni. :)
És lemaradt, de persze nagyon köszönöm Levéltáros trolléga áldozatos munkáját a képekért!
Azt hazudta, hogy meghalt a lánya és pénzt kért a temetésre. A feleségét meg a fiát pedig rögtön el akarta hagyni, amikor a lamantin megrebegtette neki a szempilláját!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
és megbaszta a tranyót is. undorító véglény gayza a gayza.
vérdíj target nr. 1
Ki a faszpinát szereti, normális nem lehet.
-Régi snecológus bölcsesség
A titok nyitja, hogy rendszeresen kihoznak új készülékeket, amiket elvesztenek, de a törlesztőjüket ugyanúgy fizetni kell.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
sztem az anyja vesz neki literes sört, hogy ne menjen neki
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Lassan akkor Golda kezdhet hazilag sort vagy egyeb alkoholt fozni.
Plusz egy normális embernek átlagban 1,2 kártyája van, ezeknek meg 2,8. Ezekkel együtt kiadja a 100k rubelt havonta.
Mondjuk azt megnézném, hogy főzne saját maga sört a gyagyás, valószínűleg valami katasztrofálisan szar lóhúgy lenne belőle.
a kurva anyádat, Endre
Ja meg persze még rádobnak részletre pár iPods-ot meg Snoopy-s iWatchot.
Bar a sorfozes nem olyan, mint palinkat fozni, de siman el tudom kepzelni, ez a balfasz meg azzal is felrobbantana magat.
Elnézést, bocsánat, kérdezhetek valamit?
Szeptembernél az a kép az mi a faaaasz?
Persze tudtam, hogy a púpos egy gnóm, de azért mégis:
Hogy a kurva faszba létezhet ilyen formában egy "élőlény"?? Tralala megjött Barbapapa, megérkezeeeeeett!
Ilyet rajzolni nem lehet komolyan valami elborult delírium közben sem. Szó elakad...
2022.04.14.
Inkább nem rakom be ide.
Az neki mindegy, csak ártson.
Én azt hogy pálinkát. A macskaólban.
És egyfüst alatt ő is golda is és a putri is odalenne.
Rend lenne na.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
banshee
(
x24)
Dec 06, 2024 10:02:29
x24)
Hát ha nulla forintja lenne ténylegesen, akkor az elég nagy kényszer lenne :D
Amikor eltűnt a netről hónapokra, akkor is visszajött ha tehette és folytatta ahol abbahagyta.
Ha pénzhez jut valahogy, ugyanúgy visszaszokik a piára.
Félregombolt pizsama
Dec 06, 2024 10:02:50

"A hazugság bűn.
Leleplezni hőstett."
Dec 06, 2024 10:02:50
horgász
(
x10)
Dec 06, 2024 10:03:09
x10)
Win-win.
Faszom a jó szívembe, már megint segítettem.
Pedig sosem akarok, de hát mit csináljak.
Szívesen te pedofil gecinyelő buzi!
Klohek
(
x12)
Dec 06, 2024 10:05:57
x12)
endre, szerintem 6 liternyi guggolós bor, kitudná váltani a napi 20 sörtöt, negyed áron... Szívesen
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
JohnCramer
(
x1)
Dec 06, 2024 10:08:18
x1)
Ha jobban belegondolok...
Lasszófaszú pedofil 'barátunk' most tételezzük fel, bekerül egy gyárba, operátori 3 műszakos funkcióba gányolni. Volna vele a Tanszék olyan jóindulatú, hogy nem rúgatná ki.
A Fikás már a beléptető kapunál lehet elvérezne a biometrikus arcfelismerőnél. Révén az is komoly nehézségekbe ütközne neki, hogy a qr- kódot a jelszóval felismertesse. A Fifázásnál is anno elvérzett, amikor a saját alapvonala felé vezette a labdát, majd pont ezt fogja megugrani? A motorikus munkavégzést és a monotónia tűrést elvből meg sem említem.
De itt a lényeg: minden egyes gyári gányoldánál van egy pici kis mikrofon, amit meg kell fújni, majd pont neki nem fog a pass zöld pirosba átváltozni hogy failed???
(Ui: magam is ilyen területen vagyok december végéig érdekelt, onnan tudom. Kici kínaiknál)
Lasszófaszú pedofil 'barátunk' most tételezzük fel, bekerül egy gyárba, operátori 3 műszakos funkcióba gányolni. Volna vele a Tanszék olyan jóindulatú, hogy nem rúgatná ki.
A Fikás már a beléptető kapunál lehet elvérezne a biometrikus arcfelismerőnél. Révén az is komoly nehézségekbe ütközne neki, hogy a qr- kódot a jelszóval felismertesse. A Fifázásnál is anno elvérzett, amikor a saját alapvonala felé vezette a labdát, majd pont ezt fogja megugrani? A motorikus munkavégzést és a monotónia tűrést elvből meg sem említem.
De itt a lényeg: minden egyes gyári gányoldánál van egy pici kis mikrofon, amit meg kell fújni, majd pont neki nem fog a pass zöld pirosba átváltozni hogy failed???
(Ui: magam is ilyen területen vagyok december végéig érdekelt, onnan tudom. Kici kínaiknál)
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 06, 2024 10:15:23
x5)
A szemüveg tükröződését én is TV-nek tulajdonítanám, az pipa. A falon a "foltok" az ugyan csak a hombár vekni vetett árnyéka (a Napot is kitakarná), de a fal árnyalata valóban nagyon hasonló.
A 95% találati arányt megadom rá én is.
A 95% találati arányt megadom rá én is.
Tegnap egy mobiltelefonos appot kellett használnom, ami be scanneli az útlevelet és kell egy szelfit is fotózni úgy hogy egy körbe bele kell illeszteni a fejet. Kb mint ezen a képen.
Na szerintetek mi jutott eszembe közben és majdnem elbasztam a röhögéstől? :D :D

Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 06, 2024 10:17:46
x17)
"A hazugság bűn.
Leleplezni hőstett."
Van elég fasz a fórumon.Ezt ne hozd ide
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 06, 2024 10:18:05
x23)
Rajtam ne múljon, lődd ki a bevételét. Igen, írtam, hogy egykor jó volt a műsor, de azt is, hogy ami az elmúlt hónapokban folyik, hogy egy bokor alatt a férfi szeretőjéről monologizál, az egyenlő a nullával, érdektelen fos, tehát senki nem veszítene vele, ha ez a fajta "műsor" megszűnne.
Valóban, tegnap leírtad ezt is, mondjuk már csak utólag, hogy te milyen műsort akarsz látni és már akkor is megakartam kérdezni, de inkább hagytam, de akkor most megkérdem, hogy szerinted mekkora esély van ma, a korcs mostani állapotába olyan műsorokra mint amiket említettél?
Egyébként, szerintem, régen azok a gameplay liveok, amik szerinted jók voltak azért, kibaszott unalmasak voltak igazából. Ha láttál a korcstól 1 órás gameplay live-ót, videót akkor szinte az összeset láttad. Igen utólag mondjuk a Doom-os double jump vagy Half-Lifeba a 2 órás kijárat keresés talán szórakoztatónak hangzik, és nevetünk rajta, de azért ezt élőben, tekerés nélkül átélni kurvára nem szórakoztató.
horgász
(
x10)
Dec 06, 2024 10:22:03
x10)
Kipontozódott.
Kár érte:
Okoskodó, zsírhülye retard volt.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 06, 2024 10:24:09
x13)
Alig várom a fogadalmaim a 2025-ös évre flokkot.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
dogoljmegsodi
(
x5)
Dec 06, 2024 10:45:34
x5)
úgy látszik a zsirsonka se dolgozik mar koran reggel gyűjti a kesztyűket vagy mit tudom en
JohnCramer
(
x1)
Dec 06, 2024 10:46:54
x1)
Lényegtelen, ha le is tudja tenni a piát valamilyen hihetetlen módon, már szinte biztosan olyan szintű nála a májcirózis meg az alkoholbetegséggel járó egyéb problémák (cukorbetegség, szív-érrendszeri problémák, nyelőcső visszér stb.), hogy az 50. születésnapját nem érné meg, még akkor sem, ha holnaptól elvonón lenne.
Pénzügyileg, egészségügyileg, mentálisan, de vége van.
Kipukkadt a léghajó, jelenleg is ereszt, csak kurva lassan.
Pénzügyileg, egészségügyileg, mentálisan, de vége van.
Kipukkadt a léghajó, jelenleg is ereszt, csak kurva lassan.
Nem olyan lassan van az. Szerintem biztosan zuhan az a hajó. Szerintem az lesz, hogy hamarosan bedobja a geci a prakkert és nem hallunk többet értelemszerűen felőle. Akkor fogunk mi max 5-en összeülni és nyársalni egy jót
dogoljmegsodi
(
x5)
Dec 06, 2024 10:50:10
x5)
nem vesztenénk sokat ha az egész tiktok eltűnve. minden live arrol szól hogy valaki bamba fejjel les és fél percenként köszön valakinek aki bejött, még a bebaszos trashnél is unalmasabb
11kor jön stoki a gezahoz hazudni
Ténfép
(
x5)
Dec 06, 2024 10:54:57
x5)
Nem lett kisebb, telenyomta filterrel a tiktok videót nézd vissza. Van egy pont ahol ugrál a filter a fején és a jégtörő áll a felére van lehúzva. De a legviccesebb hogy így is amorf és gecironda a vekni.
Ehhez egy időpontot tudhatnál mondani? Kb.
kripli figyelő
(
x12)
Dec 06, 2024 10:56:13
x12)
Ne higgyük már el hogy nem ivott.Pont ellenkezőleg,megjött a segély,jó segélyes alkoholista fehér cigány módjára bepótolta a szűkös napokat.Rátöltött és a lavórba hányós nap után lett ilyen másnapos ravatal feje.Egyszerűen csak nem bírja a szarzsák szervezete a második piás napot,ezért nyavalygott hogy nem tud inni.
Akik pedig tiktik műsort akarnak azok segítsék elkaszálni az új segély kérelmet.Nyilván már tegnap beadta a kérelmét.Minden mehet,most a legkönnyebb kihúzni alóla a talajt.Nem lesz műsor ha továbbra is az osztrák állam csecsén csüng.Marad kétnaponta a kurvákon vergődős bokorflokk.
Akik pedig tiktik műsort akarnak azok segítsék elkaszálni az új segély kérelmet.Nyilván már tegnap beadta a kérelmét.Minden mehet,most a legkönnyebb kihúzni alóla a talajt.Nem lesz műsor ha továbbra is az osztrák állam csecsén csüng.Marad kétnaponta a kurvákon vergődős bokorflokk.
MaxPayne
(
x24)
Dec 06, 2024 10:56:47
x24)
nem vesztenénk sokat ha az egész tiktok eltűnve. minden live arrol szól hogy valaki bamba fejjel les és fél percenként köszön valakinek aki bejött, még a bebaszos trashnél is unalmasabb
Ra kellene venni a Goldát, hogy menjen be a macskaólba rikácsolni. Akkor 95% helyett 100% lehetne, hogy púpszászon van. 11kor jön stoki a gezahoz hazudni
Herrsteller
Dec 06, 2024 11:03:48
úgy látszik a zsirsonka se dolgozik mar koran reggel gyűjti a kesztyűket vagy mit tudom en
Tuti hogy segélyezik ő is….
Dec 06, 2024 11:03:48
herr_schwechater
(
x8)
Dec 06, 2024 11:04:26
x8)
púpos jött koldulni fullfinghez
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 06, 2024 11:05:08
x21)
Pitonsz képekre fel!
Bubuka
(
x13)
Dec 06, 2024 11:05:26
x13)
Micsoda középkori gúnyában van a stoki. Ezt is az elfekvőben találta neked anyád?
Balázs Padre
(
x13)
Dec 06, 2024 11:06:29
x13)
Most látom pedobuzzer gayzanál akar a macskaólból pénzhez jutni.
Ténfép
(
x5)
Dec 06, 2024 11:07:11
x5)
Ne hagyjátok, hogy a faszokról kezdjen el ábrándozni.
Igyunk egy sörtöt, he
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 06, 2024 11:07:25
x23)
Már kb 2 hónapja folyamatosan tiktokozik az is, akár naponta több órát. Viszont érdekes hogy ezen a héten Hétfőn bemenet a korcs live-ba az utolsó 6 percre ami pedia szerint 20:00 ért véget és akkor valami gyárba volt munkásruhába. Kedden viszont az utolsó gyagyás live 20:24 indult és Gayza abba is ott volt de már a szállásról. Majd Szerdán Gayza 18:30 körül kérdezte a gyagyást, hogy megy e párbajozni, mire a gyagyás mondta hogy nem, majd talán holnap és tegnap este meg is jelent 19 órakor. Ez alapján én arra tippelek hogy Gayza talán 12 órába dolgozik akár 12/24 12/48 órába. Ebbe az esetbe igy nézne ki a hete
Hétfő 18-Kedd 6 óra (ezért jelentkezet 20 óra elött a gyárból)
24 óra pihenő kedden
Szerda 6 - Szerda 18
48 óra pihenő Péntek este 18 óráig. Ezért ért rá tegnap este is, meg ma napközbe is. Kérdés hogy vajon ma este Tiktokozik e.
Balázs Padre
(
x13)
Dec 06, 2024 11:07:43
x13)
Semmi sör.Intézi a dolgait fifkó.Neki azok is vannak.
-
Dec 06, 2024 11:07:46
Ez Golda köntöse XD
Dec 06, 2024 11:07:46
kripli figyelő
(
x12)
Dec 06, 2024 11:08:55
x12)
Nem lepődnék meg ha gayza segíti a lakcímcsalást és ezért cserébe tiktok bohóckodik neki a korcs.
herr_schwechater
(
x8)
Dec 06, 2024 11:09:51
x8)
csak a fikás képes erre hogy a komoly tiktik gép átalakuljon egy kaputelefonná
Eazy
(
x11)
Dec 06, 2024 11:10:28
x11)
Rendesen.. szét van folyva az egész pali.
Látszik hogy szarból van.:DD
Ebből már nem kelsz fel elítélt..
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Látszik hogy szarból van.:DD
Ebből már nem kelsz fel elítélt..
Balázs Padre
(
x13)
Dec 06, 2024 11:11:34
x13)
Elfoglalt a sodrák.
Neki össze kell szedni a gondolatait.Ez tölti ki a napját.
Neki össze kell szedni a gondolatait.Ez tölti ki a napját.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 06, 2024 11:12:00
x13)
Nem derült ki a tegnapi szétesés oka eddig, de az biztos, hogy nagyon nagyot fogunk nevetni.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 06, 2024 11:13:01
x10)

Két semmirekellő 1 képen
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 06, 2024 11:14:03
x21)
Hájas buzeráns is jobban tenné ha az értelmi fogyatékos fiacskájával foglalkozna!
herr_schwechater
(
x8)
Dec 06, 2024 11:14:36
x8)
megint koldul valami szépet, hogy legyen motivációja visszajönni este
nem elég neked az a szép elutasító határozat?
annak elég motivációnak kéne lennie
nem elég neked az a szép elutasító határozat?
annak elég motivációnak kéne lennie
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 06, 2024 11:15:17
x10)
Iligy vagy troll?? McBuzika többet keres, mint a felhőének? AJJAJ
Álmodjatok Rémeket!
HTC Vive
(
x2)
Dec 06, 2024 11:15:37
x2)
"Szia Rebeka" - sztem életében először köszönt.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 06, 2024 11:16:12
x13)
"Szia Rebeka" - sztem életében először köszönt.
A szükség nagy úr.
herr_schwechater
(
x8)
Dec 06, 2024 11:16:23
x8)
lerakta a pedofil a lájfszot
Bubuka
(
x13)
Dec 06, 2024 11:16:37
x13)
Hazaért a vén kurva, azonnal el is takarodott az internetről a gyernőtt pedofil.
Nagyon nevetek :D
Ténfép
(
x5)
Dec 06, 2024 11:17:30
x5)
Két semmirekellő 1 képen
Az egyik hulladék a falnak letámasztva, már csak azért is, hogy lapítson, a másik gané arra nem képest, hogy a fogatlan pofáját kiemelje az ágyból.
dogoljmegsodi
(
x5)
Dec 06, 2024 11:17:51
x5)
ahhoz mennyire munkakerulonek kell lenni hogy miutan rajossz hogy liveozni kell pénzért azt se csinálod
nmthrwwy420
(
x12)
Dec 06, 2024 11:19:19
x12)
Endre, miért nem vagy Bécsben? Gyere, meséld már el a kommenthaveroknak.
Ki az az Endre bácsi?
HTC Vive
(
x2)
Dec 06, 2024 11:19:32
x2)
Hazaért a vén kurva, azonnal el is takarodott az internetről a gyernőtt pedofil.
Pedig azt még meghallgattam volna ahogy Golda rikácsolva visszaköveteli a fürdőköntösét...
-
Dec 06, 2024 11:20:29
Add vissza anyád köntösét, pedofil!
Dec 06, 2024 11:20:29
nemet mondtak
(
x4)
Dec 06, 2024 11:20:40
x4)
Endre, miért nem vagy Bécsben? Gyere, meséld már el a kommenthaveroknak.
Egyik kedvencem a korcstól a "nem fatyok itt" mondata volt. :D
Eazy
(
x11)
Dec 06, 2024 11:21:01
x11)
Én ugyanígy jártam anno, mint Endre
Anno 7 évesen
Angelina Proli
Dec 06, 2024 11:23:06
Ha jobban belegondolok...
Tekintettel arra, hogy a púpos egy PC-n megtalálni a 220 csatlakozót már évekkel ezelőtt is mintegy negyedórát vett igénybe, a legegyszerűbb betanított munka is kizárt.
Az egy dolog, hogy nem ismerte pel a pc ház alját a négy kis lábbal, de nem jutott eszébe, hogy átforgassa a házat, meg nézze az összes oldalát. Ha egy munkadarabot a kezébe adnának, nem tudná azonosítani, ha máshogy venné kézbe, más pozícióban érkezne a futószalagon, már nem ismerné fel, nyem éjtyenyé.
Dec 06, 2024 11:23:06
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 06, 2024 11:26:01
x23)
Szóval az elmebeteg lopja a melegvizet, és akkor fürdik mikor a hód kurva anyja nincs otthon! :) Gyagyás a szarás utáni fürdést, hogy oldód meg, mikor otthon van a vén kurva? Esetleg visszatartod az esti fürdés időig vagy míg a vén kurva eltakarodik otthonról másnap délelőtt?
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 06, 2024 11:27:35
x13)
Ez Golda köntöse XD
A nők szex után szívesen felveszik a párjuk ruháit, ez teljesen megszokott
-
Dec 06, 2024 11:30:13
Dec 06, 2024 11:30:13
bocs
Dec 06, 2024 11:30:42
Dec 06, 2024 11:30:42
HTC Vive
(
x2)
Dec 06, 2024 11:33:05
x2)
Szóval az elmebeteg lopja a melegvizet, és akkor fürdik mikor a hód kurva anyja nincs otthon! :) Gyagyás a szarás utáni fürdést, hogy oldód meg, mikor otthon van a vén kurva? Esetleg visszatartod az esti fürdés időig vagy míg a vén kurva eltakarodik otthonról másnap délelőtt?
De normális ember a fürdés után vesz fel fürdőköpenyt, nem ruhára. Vagy getzihideg van az ólban (talán anyagi okokból nem megy a hősugárzó?) és a kabátban üléssel már nem meri magát tovább égetni vagy rázza a hideg az elvonási tünetektől. De leginkább mindkettő.
JohnCramer
(
x1)
Dec 06, 2024 11:37:51
x1)
Ezért mondom. A pederasztának nagyon nincsen sok piaca már vissza. Lassan kezdheti a Trollsereg a rászámolást, mint a kiütés után, a boxmeccsen a bíró.
10, 9...
Bubuka
(
x13)
Dec 06, 2024 11:43:43
x13)
Úgy leamortizálhatta már az egész macskaólat, hogy se fürdésre sem szarasra nem alkalmas.
Bevackoltad magad a nagy házba hogy ne kelljen annyit fűteni korcs? Már a macskaólat sem tudod fenntartani, ez ám a kurva vicces! Most kezdődhetnek az egy térben való létezésben a kis viták egymással, jó kis dulakodások, egymás elől megivott italokon indult vagdalkozások.
Megcsináltad Endre! Ez lett neked a nagybetűs élet! :)
Bevackoltad magad a nagy házba hogy ne kelljen annyit fűteni korcs? Már a macskaólat sem tudod fenntartani, ez ám a kurva vicces! Most kezdődhetnek az egy térben való létezésben a kis viták egymással, jó kis dulakodások, egymás elől megivott italokon indult vagdalkozások.
Megcsináltad Endre! Ez lett neked a nagybetűs élet! :)
whk
Dec 06, 2024 11:45:12
A Ps4 talàlt be?/az màr nem hiszem/ abból màr ügy lenne.
Vagy összeèrtek az egyèb màs ügyei.
Fura,hogy nem iszik.
Cicànak akar imponàlni esetleg.
Vagy összeèrtek az egyèb màs ügyei.
Fura,hogy nem iszik.
Cicànak akar imponàlni esetleg.
Dec 06, 2024 11:45:12
-
Dec 06, 2024 11:48:23
Úgy leamortizálhatta már az egész macskaólat, hogy se fürdésre sem szarasra nem alkalmas.
A fürdőszoba már régóta nincs, ugyanis nincs áramellátása. Lefüstölt a vezeték, vagy mit sejpegett. A nagyházban engedélyezett számára napi egy fürdés, nagyon maximum kettő. Már azt sem tudja megtenni, mint az emberfiókban, hogy minden fosás után lezuhanyzik egy tubus tusfürdővel. Nagyon nevetek, hova jutott a pedofil.
Kurva élet, hogy a Notstandhilfével van "elfoglalva", azt sem zárom ki, hogy valami csaláson töri a fejét, hogy jogosult legyen.
Dec 06, 2024 11:48:23
Klohek
(
x12)
Dec 06, 2024 11:49:59
x12)
endre, csak nem egy összegben vonta ki a tőkét, a golda Bank az utolsó segélyedből, szalonnástól, uborkástól...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Angelina Proli
Dec 06, 2024 11:53:20
Egyébként én arra tippelnék, hogy jött még segílyke, de egyidejűleg kapott egy értesítést, határozatot, hogy vizsgálat folyik, annak lezárásáig felfüggesztik a folyósítást. Az utolsót még megkapja, de addig már lófaszt se.
Még az sem kizárt, hogy ha nagyon alapos a gyanú (mert már a vizsgálat során bizonyítékok kerültek elő, hogy nem tartózkodott osztrákiában), csökkentett összeget utalhatnak, de ez ritka.
A megszüntetés az 100%, hogy formális határozat, jogorvoslati lehetőséggel, kézbesítési vélelem stb. Elvileg ott még lehetne mozgástere a púposnak, de mivel a nyelvet nem beszéli, ügyvédre nincs pénze esélye mint lepkefingnak a tornádóban. Ezt azért még ő is érzi, a megkapott pénz még az éhhaláltól megmenti egy darabig, de most már belátható időn belül game over. Ez látszik rajta, szerintem.
Még az sem kizárt, hogy ha nagyon alapos a gyanú (mert már a vizsgálat során bizonyítékok kerültek elő, hogy nem tartózkodott osztrákiában), csökkentett összeget utalhatnak, de ez ritka.
A megszüntetés az 100%, hogy formális határozat, jogorvoslati lehetőséggel, kézbesítési vélelem stb. Elvileg ott még lehetne mozgástere a púposnak, de mivel a nyelvet nem beszéli, ügyvédre nincs pénze esélye mint lepkefingnak a tornádóban. Ezt azért még ő is érzi, a megkapott pénz még az éhhaláltól megmenti egy darabig, de most már belátható időn belül game over. Ez látszik rajta, szerintem.
Dec 06, 2024 11:53:20
Trollok harca
(
x5)
Dec 06, 2024 12:00:00
x5)
amig anyád sunkáját eszed az van amit ő mond!
Miskolci alvósejt
MaxPayne
(
x24)
Dec 06, 2024 12:00:12
x24)
Golda miket helyezett kilátásba, ha:
- nem kapsz több labancpénzt
- kiutasítanak Ausztriából
- börtönbe kell vonulnod ?
Kitagad örökre a favellából?
- nem kapsz több labancpénzt
- kiutasítanak Ausztriából
- börtönbe kell vonulnod ?
Kitagad örökre a favellából?
horgász
(
x10)
Dec 06, 2024 12:08:01
x10)
Ha valamit mondani kéne, hogy miben jó a pedofil, akkor ezt a "skill-t" hoznám fel. Ezt tényleg nem vitathatom el tőle én sem:
Képes mindent szarrá változtatni rekordidő alatt.
Nézzük csak meg a bérleményeket ahol vegetált, vagy csak azt, hogy milyen mocskot csinált a Manna ABC előtt néhány perc alatt.
Ha ez a púpos görény megjelenik valahol, azonnal szarlavina és foshegyek kísérik, elválaszthatatlanok tőle. Hirtelen minden tönkremegy, megszűnik működni. Pont mint az "élete", vagyis inkább amit annak csúfol.
Mondhatnám, hogy ez már művészet, mert hasonlót hasonló mértékben még soha nem láttam egész életemben senki esetében sem.
Nem vágom a jelszavam
Dec 06, 2024 12:09:34
Két semmirekellő 1 képen
Dec 06, 2024 12:09:34
Zsibuci
(
x5)
Dec 06, 2024 12:15:52
x5)
gayza nem a szivem csucske,de legalabb van munkaja,csaladja,felesege es lehuzta,megverte a pedofilt,szal
Meg állandóan hazudik, elhanyagolja a gyerekét, és a teljes család elől megeszi az ételt.
Tibor is lehúzta+megverte a fogyatékost, attól még ugyanúgy egy lámpavasra való, undorító söpredék maradt.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 06, 2024 12:17:35
x17)
gayza nem a szivem csucske,de legalabb van munkaja,csaladja,felesege es lehuzta,megverte a pedofilt,szal
Ebbe inkább ne menjünk bele jó???
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 06, 2024 12:22:36
x23)
Szóval az elmebeteg csak este mer párbajozni, miután a hód kurva anyja bezárkózik a nagy házba és nem kell tőle félnie!
Elmebeteg, ugye Golda éjszakára bent hagyja a zárba a kulcsot, mert fél tőled, hogy ne tudjál hozzá bemenni éjszaka, úgy ahogy nappal bemész fürödni a kulcsoddal, mikor nincs otthon? Láttad már a rettegést Golda szemébe, mikor valami miatt veszekedtek, de még az elött, mielőtt megvillan a villa? Ugye fél tőled még a saját 80 éves anyád is? Hát féljen is, meg is érdemli a sorsát az is.
Elmebeteg, ugye Golda éjszakára bent hagyja a zárba a kulcsot, mert fél tőled, hogy ne tudjál hozzá bemenni éjszaka, úgy ahogy nappal bemész fürödni a kulcsoddal, mikor nincs otthon? Láttad már a rettegést Golda szemébe, mikor valami miatt veszekedtek, de még az elött, mielőtt megvillan a villa? Ugye fél tőled még a saját 80 éves anyád is? Hát féljen is, meg is érdemli a sorsát az is.
Carpenter
(
x2)
Dec 06, 2024 12:28:23
x2)
Szóval amig a golda nincs otthon besettenkedsz a nagy házba, eltusolod anyád Palmolive tusfürdőjét, majd vissza veszed a turkálós, ágyipoloskás gönceidet és nyüszítesz a 15 fokos ólban igaz? :D Ennél szebb ajándékot nem hozhatott volna a mikulás.
?
Dec 06, 2024 12:30:43
Na most, ha a trollok artalmatlanok, akkor ez mind stoki hiabaj, nem?
Dec 06, 2024 12:30:43
Ténfép
(
x5)
Dec 06, 2024 12:31:24
x5)
+ lakásmaffiózó bűnöző geci, és a pedofilt soha nem verte meg. Az az egy eset is simogatásnak indult, csak a végére lett belőle egy megjátszott tockos.
Az igaz, hogy a korcs neki vallotta meg az elhíresült "a masztujbájó féjfiak szépek" elméletét, de arról nem tehetünk, hogy a korcs csak a legrohadtabb férgekkel hajlandó tárgyalni.
horgász
(
x10)
Dec 06, 2024 12:39:02
x10)
...de arról nem tehetünk, hogy a korcs csak a legrohadtabb férgekkel hajlandó tárgyalni.
Csak felfelé ismerkedik, na.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 06, 2024 12:40:04
x5)
Erre:
HTC Vive
(
x2)
Dec 06, 2024 12:45:57
x2)
Hogy a jövő év is jól induljon:

Kötőjel
(
x12)
Dec 06, 2024 12:46:25
x12)
b) Ha marad a segély, akkor nem lesz különösebb veszteség számára, ha kilövik a heti 2-3 ezres tiktok bevételét.
nem mérlegelünk, nincs jó műsor és rossz műsor. a cél a sodi teljes elpusztítása, én csak akkor mondom majd kéjesen, hogy OOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAARGH, amikor a sírján* táncolhatok végre!!
*csak vicceltem. dögkútba fogják belebaszni a sodit.
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 06, 2024 12:49:38
x39)
Valaki számolta, hányszor volt fodrásznál a pedofil az évben?
2...3...?
Igénytelen állat!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
2...3...?
Igénytelen állat!
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 06, 2024 12:50:31
x8)
Előfizetőket szeretne a Vekni. S az a baj, hogy van olyan retardált aki elő fog fizetni. Mondjuk, hogy aki ilyen hülye az megérdemli.
Heki a traki
MaxPayne
(
x24)
Dec 06, 2024 13:10:44
x24)
En is gondolkodtam egy ideig egy Stoki-Naptar 2025 edition-ön, de attol feltem annyi minuszt kapnek ra, hogy szemelyesen Zulu tepne ki a netkabelemet a falbol. :’D
HTC Vive
(
x2)
Dec 06, 2024 13:15:57
x2)
NSZKSZ.
"Az öngól is gól" - ahogy mifelénk mondják. Ettől persze még Zulu simán kitépheti az én netkábelemt, de lehajtott fejjel fogom viselni. :)
És lemaradt, de persze nagyon köszönöm Levéltáros trolléga áldozatos munkáját a képekért!
Darth Tibor
(
x7)
Dec 06, 2024 13:19:58
x7)
Azt hazudta, hogy meghalt a lánya és pénzt kért a temetésre. A feleségét meg a fiát pedig rögtön el akarta hagyni, amikor a lamantin megrebegtette neki a szempilláját!
Kötőjel
(
x12)
Dec 06, 2024 13:22:10
x12)
JohnCramer
(
x1)
Dec 06, 2024 13:29:45
x1)
Hallottatok már a Recsulásról? Az olyan mint a Mikulás csak bizonyos kisfiúkat ajándékoz meg akik felnőve homoszexuálisak lesznek ... Ujjszászon és környékén él a legenda ...
Rengeteg szülő ijesztgeti vele a gyerekeit manapság is ... ha rossz leszel fiam idén a Recskulás hoz neked ajándékot... aztán meglelik másnap a szivárvány színű Recskulás csomagot az ablakpárkányon ...
Az a rohadt pedofil
Rengeteg szülő ijesztgeti vele a gyerekeit manapság is ... ha rossz leszel fiam idén a Recskulás hoz neked ajándékot... aztán meglelik másnap a szivárvány színű Recskulás csomagot az ablakpárkányon ...
Az a rohadt pedofil
-
Dec 06, 2024 13:29:48
Ki a faszpinát szereti, normális nem lehet.
-Régi snecológus bölcsesség
Dec 06, 2024 13:29:48
ascites
(
x57)
Dec 06, 2024 13:51:40
x57)
Púp, megint megkérdem: utólag bomba ötletként értékeled, hogy basztál befizetni a telefonszámládat, hogy aztán az első segélymentes hónapban kikapcsolják? :D
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 06, 2024 13:55:46
x8)
Én nem értem, hogy ezeknek a retardáltaknak, hogy a faszba lesz. 100.000 ft-os telefonszámlájuk, Nekem 16 ezer a korlátlan net, meg korlátlan hívás, korlátlan sms. Ha nem fizetem 6 hónapig akkor lenne 100.000. Milyen csomagjuk van ezeknek?
Heki a traki
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 06, 2024 13:56:20
x37)
Ha tényleg sörcsá van, akkor Stokinak még van maximum 48 órája a kőkemény delírium előtt. Álló fasszal várom a holnapi bejelentkezését. Ha sokkal szarabbul néz ki, mint ma, akkor tényleg nem iszik, ha nem, akkor hazudozik megint.
Ténfép
(
x5)
Dec 06, 2024 13:57:26
x5)
A mai koldulást mentette valaki?
Igyunk egy sörtöt, he
Och-Kom Taot
(
x3)
Dec 06, 2024 13:58:18
x3)
Milyen csomagjuk van ezeknek?
A titok nyitja, hogy rendszeresen kihoznak új készülékeket, amiket elvesztenek, de a törlesztőjüket ugyanúgy fizetni kell.
halászlé
(
x24)
Dec 06, 2024 13:59:39
x24)
Ha tényleg sörcsá van, akkor Stokinak még van maximum 48 órája a kőkemény delírium előtt. Álló fasszal várom a holnapi bejelentkezését. Ha sokkal szarabbul néz ki, mint ma, akkor tényleg nem iszik, ha nem, akkor hazudozik megint.
MaxPayne
(
x24)
Dec 06, 2024 14:04:21
x24)
HTC Vive
(
x2)
Dec 06, 2024 14:07:50
x2)
Plusz egy normális embernek átlagban 1,2 kártyája van, ezeknek meg 2,8. Ezekkel együtt kiadja a 100k rubelt havonta.
DonDraper
Dec 06, 2024 14:09:11
Endikém, emlékszel amikor még a Titanic-méretű pofával loopoltad a hímkurvádnak, hogy a "Szlovákok fényt esznek"?
Na akkor tessék gyorsan ráálni a fotoszintetizációra neked is, gyagya!
... Vagy marad a 100Ft-okért tartó Tiktikes koldulás🤣
Nagyon nevetek hogy te holtkomolyan abban voltál valaha, hogy neked lesz majd medencés hàz meg Tesla!
#vonzástörvénye
Na akkor tessék gyorsan ráálni a fotoszintetizációra neked is, gyagya!
... Vagy marad a 100Ft-okért tartó Tiktikes koldulás🤣
Nagyon nevetek hogy te holtkomolyan abban voltál valaha, hogy neked lesz majd medencés hàz meg Tesla!
#vonzástörvénye
Dec 06, 2024 14:09:11
Apmz
(
x1)
Dec 06, 2024 14:12:00
x1)
Mondjuk azt megnézném, hogy főzne saját maga sört a gyagyás, valószínűleg valami katasztrofálisan szar lóhúgy lenne belőle.
HTC Vive
(
x2)
Dec 06, 2024 14:14:21
x2)
Ja meg persze még rádobnak részletre pár iPods-ot meg Snoopy-s iWatchot.
MaxPayne
(
x24)
Dec 06, 2024 14:14:41
x24)
Bar a sorfozes nem olyan, mint palinkat fozni, de siman el tudom kepzelni, ez a balfasz meg azzal is felrobbantana magat.
horgász
(
x10)
Dec 06, 2024 14:16:57
x10)
Hogy a kurva faszba létezhet ilyen formában egy "élőlény"?? Tralala megjött Barbapapa, megérkezeeeeeett!
Ilyet rajzolni nem lehet komolyan valami elborult delírium közben sem. Szó elakad...
HTC Vive
(
x2)
Dec 06, 2024 14:22:32
x2)
2022.04.14.
Inkább nem rakom be ide.
banshee
(
x24)
Dec 06, 2024 14:23:27
x24)
Az neki mindegy, csak ártson.
Gabonatároló
(
x1)
Dec 06, 2024 14:25:09
x1)
Haszontalan ingyenélők örök kifogása, aduásza és programja:
konstans fáradtság és ügyintézés. És ezzel el is telt a nap.
konstans fáradtság és ügyintézés. És ezzel el is telt a nap.
NBVNG
(
x1)
Dec 06, 2024 14:29:24
x1)
Én azt hogy pálinkát. A macskaólban.
És egyfüst alatt ő is golda is és a putri is odalenne.
Rend lenne na.
Pikturiensz
(
x7)
Dec 06, 2024 14:32:52
x7)
Délelőtti live:
youtu.be/EkKwFIcri0U
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
youtu.be/EkKwFIcri0U
Flixbus utas
(
x1)
Dec 06, 2024 14:44:24
x1)
Mikor volt, hogy utoljára ilyen keveset ivott a pedofil? Tuti, hogy a Mikulás bácsi nem hozott osztrák segélyt,mert különben valami patkánysággal hergelne minket röhögve.
Robusztus
Dec 06, 2024 14:44:50
Stoki!
Én ma kaptam visszajelzést egy állásról, megkaptam. Kicsivel több mint fél év kellett ehhez.
Te meg képtelen vagy egyet is találni és megtartani nagyjából 2 éve. Nem szégyenled magadat, te utolsó csicska 40+os fatászpika?
Buzi Sodi a Sodi
Én ma kaptam visszajelzést egy állásról, megkaptam. Kicsivel több mint fél év kellett ehhez.
Te meg képtelen vagy egyet is találni és megtartani nagyjából 2 éve. Nem szégyenled magadat, te utolsó csicska 40+os fatászpika?
Dec 06, 2024 14:44:50
123 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Buzi gyagyás,
Így, hogy minden szépen lezárult, szerintem áttérhetnél az uzsorahitelkékre (már ha még ilyen létezik egyáltalán, bár szerintem ott közép-keleten biztos).
Megkeresed szépen Dzsumákó Pudzsáróékat, hogy kéne másfél millió fütyike, ők meg odaadják heti 15-20%-ra.
Te tudnál megint fütyizni meg työrikézni 1-2 hétig, és nekünk is jó lenne, mert ők nem felkérdeznének meg gondolkodnának, hogy lehet rajtad végrehajtani, hanem minden hónapban kiegyenesítenék azt a fasszívó görbe kilincs orrododat.
Mi meg tudnánk szórakozni az eredményen.
Win-win.