Szerző: Pulykapénz Dec 16, 2024 22:50:06
Válasz
(5)
Endi Vajna
Eljutottunk idáig is. Pulykapénzért könyörög tiktik liveban.

Millió fütyis felhőének... :D

Nekem aztán könyöröghet a korcs, nem kap meg évek óta!
Dec 16, 2024 22:50:06

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 89985x44) Dec 16, 2024 22:56:04
Válasz
(4)
Nudi nudi nudi a faszod mutasd oaaaarg 2 csatorna azért van hogy felváltva villanthasson, 1 faszvillntás 1 nap bann, kérem vigyázzanak!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Dec 16, 2024 22:56:04

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 6590x3) Dec 16, 2024 23:11:53
Válasz
(12)
Ahmed von der WU kasse
Ki is nyomta,mert ma nagyon elfàradt,de holnap egésznapos làjvok lesznek.

De mi a faszban fárad el minden nap 3x ez a nyomorék?

Ma 10 órát dolgoztam, kovászt etettem HO szünetben. Munka után elmentem egy halál fasza címre egy használt, olcsó, de eredeti Thonet székért (100 euró volt, és ikonikus darab, best buy), utána összeraktam egy kisebb filléres fapolcot, kigenyóztam a fürdőben a szifont, mert már lassabban folyt le a víz. Most sütöm az artisan bagettemet.

Időnként nekem is vannak szar periódusaim, amikor tényleg fizikailag fáj szinte az ágyból kimászni, de ez az állat konkrétan soha semmit nem csinál. Évek óta. Munkahelyén sem tett keresztbe soha egy szalmaszálat sem, állítom. Mindig csak a kifogás, a Pató Pál, az elsodikázás.

Igazából egész jól helyre lehetne pofozni a macskaólat is a körülményekhez képest. Mindent kipakolni, penészteleníteni, csutkára kitakarítani, ablakot cserélni, falakat glettelni, tisztasági festés, falra pár pegboard a 10 ezer km HDMI kábel tárolására. A fürdő is cudar, de 1-2 nap melóval patikára lehetne csutakolni az egészet. Nyáron ott lenne a kis kert. Zsebkendő méretű telek ugyan, de okos elrendezéssel simán lehetne abból is jó dolgokat kihozni. Igazából sok időbeli ráfordítás sem kellene egy könnyen gondozható konyhakertre, más teljes állás mellett gazdálkodik akkora felületen, amekkora az egész Púpszászi telek.

Ez a barom már 20 éve fáradt szinte mindenhez. Tranyót stalkolni, interneten hergelni, faszt villantani bezzeg végtelen energiái vannak.

Ha már az idős, hód kurva anyja szalonnáját lopja, annyi sincs benne, hogy olcsó receptek alapján főzne az anyjára, bár a gombás hal stream után jobban jár Golda valószínűleg.

Nem arról beszélünk, hogy időnként szét vannak dobálva a ruhák a kanapén, meg pár napig gyűlik a retkes edény a mosogatóban, erre a szintű igénytelenségre szerintem még nincs egyik nyelven sem megfelelő kifejezés.

Rendelkezésre álló szabadideje évek óta végtelen, tényleg nincs semmi, amiben elfáradhatna, az alkohol sem kifogás, ismerek jól funkcionáló alkeszeket, akik amúgy nagyon jól ellátják a feladataikat.

Igénytelen, moslék, szar, féreg, csótány. Azt sem lehet rábízni, hogy összehajtogassa, és a szekrénybe bepakolja a rongyait.

Létezés legalsóbb foka.
Dec 16, 2024 23:11:53

Szerző: Zen mester Dec 16, 2024 23:13:30
Válasz
(-3)
Előre is elnézést kérek Ásótól, de ha szabad kérnem, olvassátok el ezt még egyszer és örvendjetek az üdítően nem AI generálta szövegnek. Köszönjük trolléga a beletett munkát!

Nem vagyok őrült
Most egyik se hangzik el bazdmeg, kurva anyád.. bármelyiket nekem mered mondani bazdmeg, hogy miért vagyok ott vagy miért téged veszlek elfogom törni az orrod szilánkosra! Ezt most igérem bazdmeg, fenyegetés! Ez a két mondat tilos neked mostantól felém! Ennyi! Ezt most megigértem! Mer ennek a fasznak nem mondod nekem meg mindig mondod! Eltöröm az orrod ha bármelyiket mondod “engem ne vegyél” vagyhogy.. Eltöröm, eltöröm az orrod hogyha azt mondod engem miért veszel vagyhogy mit keresek ott. Bármelyiket mered nekem mostantol mondani eltöröm az orrod mert ennek a fasznak nem mondod nekem meg mindig mondod. Mondtad decemberben meg mondtad bazdmeg két napja, ennek a fasznak egyszer sem, elfogom törni, ezek után ezek tilos mondatok neked te büdös kurva! Nem érdekel, nekem ezeket sszsesj ez kéttilos mondat! Bármelyiket mondod bazdmeg eltöröm az orrodat! Ez most igéret. Kurva életbe! Leszarom kinek a lájvjába voltál! Nekem ezt.. büdös kurva anyádat, ezt vàllalom! Szilánkosra lesz törve. Ez nem volt csúnya. Ez nem volt csúnya! Ez nem volt csúnya, ez igéret ezt rajtam számon lehet kérni! Mondjad! Mondjad, igen? Elmondtam! ELMONDTAM!!! MIT NEM LEHET ÉRTESZ? HOGY KETTŐ TILOS MONDTAT VAN: Mit keres itt? Engem ne vegyél!, Ne engem vegyél! Ezért rögtön ütök mostantól! MERT BAZDMEG NEKEM EZT KÉTSZER MONDTA EL ENNEK A FASZNAK EGYSZER SEM MONDJA EZEK UTÁN EZÉRT ÜTÖK EZERT A KET MONDATÉRT ÜTÖK. Nem csúnya, szilánkosra. Odamegyek legközelebb bármelyiket megmeri kérdezni, kérdés nélkül ütök, erre bármelyik kettő közül ütès a válasz! Ütés! Az orra, orrnyeregre! Faszom. Ezt most megigértem neki. Ezek után bármelyiket megmeri kérdezni engem ne vegyél vagy mit keresel itt, bármelyiket mondja, ezek után ütök, rögtön, ezt most megigértem! Fölhívom, fölhívom bazdmeg és meg izé… mit akarsz? Büdös kurva anyját ennek a gecinek! Ezt most meg..megüzenem neki messengeren is. Nekem bazdmeg kétszer mondtad: mit keresek itt, ne engem vegyél, ennek a büdös fasznak egyszersem mondtad se tegnapelőtt se most hogy mit keresel itt, ne engem vegyél.. Ezek után igenis fönntartom ha mégegyszer azt mered nekem a büdös faszom.. Mégegyszer: NEKEM KÉTSZER MONDTAD BAZDMEG HOGY MIT KERESEL ITT, NE ENGEM VEGYÉL, ENNEK A FASZNAK EGYSZERSEM A KURVA ANYÁD
Dec 16, 2024 23:13:30

Szerző: horgász (Snecológus-pontszám: 21137x10) Dec 16, 2024 23:45:32
Válasz
(4)
Na a pedofil szalonnatolvaj parasztgyerek megint segget csinált a picsaszájából. Miért is nem lepődöm meg.

Pedig igazán leborotválhattad volna azt a 3 szál pinaszőrt a nagy fasz fejedről te buzi.

Már nem tudsz új mélységeket megütni? Pont te?
Vagy mi a gecikurva hód anyád van?
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Dec 16, 2024 23:45:32

Szerző: habos babafos (Snecológus-pontszám: 6232x3) Dec 16, 2024 23:47:27
Válasz
(6)
Most már csak az a kérdés miből lesz holnap Tyoproni? Gyagya ennek rossz vége lesz meglásd.
Ezt nyjem értyem
Dec 16, 2024 23:47:27

Szerző: Bagolyka (Snecológus-pontszám: 15317x7) Dec 16, 2024 23:49:52
Válasz
(4)
Amúgy tökre rábasztál recsi.
Egy macskaólban laksz, a tiktiken kódulsz és anyáád maradékát zabálod.
Tömegek kergetnek, köztük egy egy kurva kemény elszánt arc is.
Tele vagy tartozással és perekkel. Romon a tested, a lelkedet meg megette a sodika és a faszpina.

Hát megérte ez recsi? Minden oké? Ezt akartad?
Dec 16, 2024 23:49:52

Szerző: nmthrwwy420 (Snecológus-pontszám: 24293x12) Dec 16, 2024 23:54:08
Válasz
(6)
Valami történhetett a backup accountjával is.

A kopasz lájv után 7 dollárcsát mutatott a Tiklip, majd hirtelen 0 lett ugyanúgy, mint a main az elmúlt 24 órában.

Lehet ezért fáradt el hirtelen a pedofil estére.

Ki az az Endre bácsi?
Dec 16, 2024 23:54:08

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 89985x44) Dec 16, 2024 23:56:20
Válasz
(6)
nmthrwwy420

A kopasz lájv után 7 dollárcsát mutatott a Tiklip, majd hirtelen 0 lett ugyanúgy, mint a main az elmúlt 24 órában.

A tikleap mi időzónánk szerint 23:00-kor resetel
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Dec 16, 2024 23:56:20

Szerző: horgász (Snecológus-pontszám: 21137x10) Dec 16, 2024 23:58:57
Válasz
(3)
nmthrwwy420

Már megint 7 dollár. (Vagy 0, igazából mindegy)

Nem nagyon megy neked ez a cigtok, recskásfiam.
Mily' meglepő is lenne, ha valami menne, nem?

Koldulj inkább a Blahán, ott nem veszi el az alamizsna felét a platform. Ja hogy ahhoz fel kéne utazni :D
Neked meg ugye arra sincs pénzed xD
Dec 16, 2024 23:58:57

Szerző: Senior csövesek Dec 16, 2024 23:59:58
Válasz
(4)
horgász
Már megint 7 dollár. (Vagy 0, igazából mindegy)

Nem nagyon megy neked ez a cigtok, recskásfiam.
Mily' meglepő is lenne, ha valami menne, nem?

Koldulj inkább a Blahán, ott nem veszi el az alamizsna felét a platform. Ja hogy ahhoz fel kéne utazni :D
Neked meg ugye arra sincs pénzed xD

Ott majd mi vesszük el az alamizsna felét.
Dec 16, 2024 23:59:58

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 6590x3) Dec 17, 2024 00:02:17
Válasz
(4)
Endre egy olyan csöves, aki Home Office-ban koldul. Digitális nomád saját megoldás.
Dec 17, 2024 00:02:17

Szerző: Zsibuci (Snecológus-pontszám: 11850x5) Dec 17, 2024 00:08:16
Válasz
(25)
Találtam néhány ritkán említett archív oldalt a snecológia középkorából.
A sodiprivate kommentjei és Hitvány Patkány trolléga oldala különösen viccesek, mivel azokon a napokon robbant ki a recskagate botrány, és ez a fórum is akkor indult.

hitvanypatkany.wordpress.com/
web.archive.org/web/20120119091635/http://sodiprivate.wordpress.com/
web.archive.org/web/20101216021001/http://sodiharc.wordpress.com/
web.archive.org/web/20090210033126/http://kissendrefarkas.freeblog.hu/

Jó szórakozást a kutatóknak!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Dec 17, 2024 00:08:16

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21090x10) Dec 17, 2024 00:09:16
Válasz
(4)
Zámbó Jimmy zsírleszívás
Endre egy olyan csöves, aki Home Office-ban koldul. Digitális nomád saját megoldás.

En utalom a vahurt meg a gezat de tegnap reggel kiderult, hogy ennek a kettonek mar regen is sokkal tobb esze volt. Amig a gyagyas oket farasztotta azzal, hogy "en jobban tudom" - mar akkor is a vahurnak volt igaza. Izlelgessetek. A vahur okosabb volt mint a gyagyas.

Digitalis csoves.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Dec 17, 2024 00:09:16

Szerző: horgász (Snecológus-pontszám: 21137x10) Dec 17, 2024 00:21:37
Válasz
(9)
noikabatgomb
En utalom a vahurt meg a gezat de tegnap reggel kiderult, hogy ennek a kettonek mar regen is sokkal tobb esze volt. Amig a gyagyas oket farasztotta azzal, hogy "en jobban tudom" - mar akkor is a vahurnak volt igaza. Izlelgessetek. A vahur okosabb volt mint a gyagyas.

Digitalis csoves.

A recskás mindenkinél hülyébb. Szó szerint.

Olyan mértékben idióta, hogyha nem lenne ilyen fasszopó gonosz geci, már-már szánnám.

Még mindig rejtély számomra, hogy ilyen alacsony intelligenciával egyáltalán hogy képes lélegezni.

Egy koala polihisztor hozzá képest.
Dec 17, 2024 00:21:37

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 89985x44) Dec 17, 2024 00:21:37
Válasz
(12)
Kiss Endre Farkas lasszófasz villantónak karácsonyi dalt kell választania, vajon mit választ?

Dec 17, 2024 00:21:37

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) Dec 17, 2024 00:23:16
Válasz
(2)
Ajj de várom már, amikor már nem fognak beleférni ezek a "fájadt fatyok" kifogások - és Endrének akkor is lájvoznia kell, amikor már tényleg semmi kedve hozzá.
Persze egyetértek Ascitessel, és szereti magát mutogatni, de nem mindig. Most meg muszáj lesz :)
Dec 17, 2024 00:23:16

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 89985x44) Dec 17, 2024 00:25:48
Válasz
(7)
Ez a “fáradt vagyok” duma csak annyit jelent hogy utalja az egészet mint a szart, és nem bír nekiállni
Dec 17, 2024 00:25:48

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) Dec 17, 2024 00:27:59
Válasz
(4)
A helyzet megoldása
Ez a “fáradt vagyok” duma csak annyit jelent hogy utalja az egészet mint a szart, és nem bír nekiállni

Persze, és bármilyen kifogást keres.
De egy idő után ez nem fog beleférni, mert delirium tremens-manó rázni fogja, ha nem jut sörhöz :)

Képzeld el, egy remegő, alkoholért epedező Sodi fog koldulni a kamera előtt.
Dec 17, 2024 00:27:59

Szerző: Zsibuci (Snecológus-pontszám: 11850x5) Dec 17, 2024 00:30:49
Válasz
(4)
A helyzet megoldása

Az AMS is ennél az ékezetnél hibázott...
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Dec 17, 2024 00:30:49

Szerző: Pikturiensz (Snecológus-pontszám: 15072x7) Dec 17, 2024 00:34:24
Válasz
(20)
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Dec 17, 2024 00:34:24

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 6590x3) Dec 17, 2024 00:43:48
Válasz
(5)
noikabatgomb

Digitalis csoves.

Ennek a műfajnak Busák Ali a pápája, brutális érzéke van gáz arcokat felfedezni, a szarból aranyat csinálni. Nagypályás virtuális strici, inverz Rick Rubin. Nem csoda, hogy a chipszes Buddha is őt próbálja másolni: parazitákon élősködni, rajtuk keresztül bevételt szerezni mézeskalács emberként egész jó kiegészítő jövedelem is lehetne, csak éppen Endre gecibuta, emberi kapcsolatok terén teljesen fogyatékos, és mellé még egy rosszindulatú emberi hulladék görcs is.

Legalább olyan ostoba, mint MC Isti. A szellemi szint hasonló, de Endre sokkal iritálóbb a kamu értelmségi attitűddel, mint a faék egyszerűégű MC Isti. Az Isti kebábbbokról beszél, felosztotta ő is a társadalmat. Számszung tívíről, menyértről, de a szopverének is ez a szint, lásd ködbér, gázai piramisok. Ha nem lenne egy veleléig romlott, gonosz, torzlelkű geci, lehetne ilyen jászsági Alkesz Alekosz is belőle, de ugye pedofil, meg gyilkosokra élvez, kommunikálni sem lehet vele, egyszer próbáltam én is élőben, bármit mondasz vagy kérdezel, a saját elmebeteg feje szerint hajlítja a beszélgetést, csak arra válaszol, amihez éppen a bolond feje szerint kedve van.

Dec 17, 2024 00:43:48

Szerző: Bagolyka (Snecológus-pontszám: 15317x7) Dec 17, 2024 00:47:16
Válasz
(3)
Amúgy recskás, ne kummants! Miért "édes" a faszod? Kóstolgatod ha nincs más pasztmek? Undorító kurvára. :(
Dec 17, 2024 00:47:16

Szerző: Zsibuci (Snecológus-pontszám: 11850x5) Dec 17, 2024 00:49:13
Válasz
(5)
A helyzet megoldása
Kiss Endre Farkas lasszófasz villantónak karácsonyi dalt kell választania, vajon mit választ?

Játékválasztás:
Last of Us ✖
Lasszófasz ✔
Dec 17, 2024 00:49:13

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Dec 17, 2024 01:41:25
Válasz
(4)
Őszintén kíváncsi lennék, hogy mi az igazság.

-Mi számoltuk el Endre piálását, de alaposan, és SOKKAL kevesebbet ivott eddig, mint napi 20 sör.
-Vagy pedig hihetetlen lelkierővel képes 20 sör helyett napi 4-6 sörön megélni jelenleg?

Mert szemmel láthatólag még nagyjából egyben van, és az biztos, hogy momentán nincs pénze arra a mennyiségre, amit megszokott.
Dec 17, 2024 01:41:25

Szerző: Angol Troll (Snecológus-pontszám: 4343x2) Dec 17, 2024 01:54:37
Válasz
(3)
töppedt buzigolyók

-Mi számoltuk el Endre piálását, de alaposan, és SOKKAL kevesebbet ivott eddig, mint napi 20 sör.
-Vagy pedig hihetetlen lelkierővel képes 20 sör helyett napi 4-6 sörön megélni jelenleg?

Mert szemmel láthatólag még nagyjából egyben van, és az biztos, hogy momentán nincs pénze arra a mennyiségre, amit megszokott.

Volt egy alkoholista ismeros o azt csinalta hogy amikor nem volt penze annyi piat amit ossze szedett gyorsan megitta hogy eltudjon aludni aztan az egesznapot at aludta igy ki birta a napokat de nem volt kepes semmi mast csinalni.
Kisertetiesen hasonlit most arra ami Sodrak csinal.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Dec 17, 2024 01:54:37

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Dec 17, 2024 02:01:06
Válasz
(6)
Tisztelt FBI, CIA, Légügyi Hatóság és amerikai közvélemény!
A napokban tanácstalanul és kétségbeesve keresik az okát és felelősét az éjszakai, tömeges drónreptetéseknek. Ebben szeretnék apró, de fontos segítséget nyújtani. Bár nem tudom megnevezni ki, vagy mi áll az akciók mögött, de azt bizonyosan tudom, hogy a lehetséges elkövetők listájáról lehúzhatják kiss endre balfaszt.
Tudják, ez az alkoholista mamahoteles faszfej Bécsben hagyta a drónját egy villamosmegállóban, amikor a kiherélt csöves szerelmét untatta a részeg loopolásával. Akkora nyomorult, hogy nem vette észre a méteres bőröndje hiányát (ugyanígy hagyta el az összes ruháját, céges laptopját és supját). Gondolhatják, hogy aki ilyen képességek nélküli félállat, az semmilyen módon nem tudna egy összehangolt, illegális drónreptetést végrehajtani. Ha ezek után is kétségük lenne, el kell mondanom, hogy még egy jogosítványt sem tudott megszerezni, a pályaalkalmassági vizsgáján pedig még a tanulóautó vezetésétől is eltiltották. Nem csak diplomát, de nyelvvizsgát sem tudott szerezni. Az igazság az, hogy egy LEGO busz megépítése is meghaladta a képességeit. Cipőfűzőt sem tud kötni. Ez nem vicc, 43 évesen még segget sem tanult meg törölni.
Tehát mindenképpen megnyugtatnám önöket, hogy az erőforrásaikat irányítsák át, mert a tettes bizonyosan nem ez a munkanélküli segélycsaló, aki 120 forintért alázza magát a TikTokon.
Viszont pedofil. Ha ebben az irányban is nyomoznának, akkor tudom javasolni az említett személy kényszervallatását es emberi jogainak megsértését.
Végezetül megmutatnám, hogy mi történik, ha, ha mégis egy drón kontrollere kerül a legegyszerűbb finommotorikus képességekre is alkalmatlan pókujjai közé.
youtu.be/DaWNVhgxRVw?si=AI7mDQqt-hDolcR3
(Látják? Egy töketlen senki ez.)
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Dec 17, 2024 02:01:06

Szerző: - Dec 17, 2024 02:15:20
Válasz
(1)
töppedt buzigolyók

Vegyük a legrosszabb lehetőséget.Kapott segélyt és tűkön ülve várja a norshilfe elbíráslását.Tehát tegyük fel van annyi pénz ami a megszokott pia mennyiséghez kell.

Egy nap 20 sör már alkoholista csöveséknél is figyelemreméltó teljesítmény amivel büszkélkednek egymásnak.Tíz liter folyadékbevitel még élsportolóknál is óriási mennyiség.

A telibeszart búvárruha nem bír el 20 sört.Vagdalthús belei és satnya teste nem bír el ekkora mennyiséget.A legnagyobb kánikulában alig bírt 12-13 sört inni és akkor ébren volt 0-24.

Tél van és a kapálós pulóverből ítélve hideg van a macskaólban.Nem bír meginni 6-8 sörnél többet.Nem izzadja ki és a belső szervei sem bírják az iramot.

Valószínűleg a maximumot issza anélkül hogy túlcsorduljon a hányós lavór.Ha többet iszik több epét hány.

Az univerzum és a teknős vicces kedvében van mert a faszverés után elveszik az utolsó előtti szórakozását is.Bebaszni sem lesz képes rendesen mert előbb hányja ki mint beüssön a pia.Már csak az internetet kell elvenni tőle és teljesen megsemmisül.
Dec 17, 2024 02:15:20

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Dec 17, 2024 02:23:56
Válasz
(4)
Mindjárt karácsony.Remélem követi a fórum a hagyományokat és idén is face,tiktok,fórum bannal ajándékozza meg a magányos gnómot.Minden csatornáját kilőni a kecibe,ünnepeljen meghitten a szemétdomb közepén és nyeljen le egy karácsonyfát.
Dec 17, 2024 02:23:56

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 89985x44) Dec 17, 2024 02:25:01
Válasz
(0)
Endre, az mennyire igaz, hogy a metrón elhangzó “kérem vigyázzanak az ajtók záródnak” signal közbe kiabaltad, hogy “kérem vigyázzanak a faszom megvillantom”

Majd közszemlére bocsájtottad azt a lekonyult slagot, és elfutottál?
Dec 17, 2024 02:25:01

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 89985x44) Dec 17, 2024 02:26:45
Válasz
(3)
Nem idézek be egy kommentet sem, de aki napi 20 sört vizionál az melyik bolygón van? Az 10 liter folyadék.

Max napi 8-10 sört nyomhat, az csökkent most 4-6-ra
Dec 17, 2024 02:26:45

Szerző: Zsibuci (Snecológus-pontszám: 11850x5) Dec 17, 2024 03:04:06
Válasz
(1)
A helyzet megoldása
Endre, az mennyire igaz, hogy a metrón elhangzó “kérem vigyázzanak az ajtók záródnak” signal közbe kiabaltad, hogy “kérem vigyázzanak a faszom megvillantom”

Majd közszemlére bocsájtottad azt a lekonyult slagot, és elfutottál?

Igaz! Ott voltam!

Egyébként tudod mi a különbség az 1984 c. könyv és Endre közt?
Egy betű.
Az 1984 egy szatíra, Endre meg csak egy szatír.
Dec 17, 2024 03:04:06

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21090x10) Dec 17, 2024 03:12:57
Válasz
(1)
A helyzet megoldása
Nem idézek be egy kommentet sem, de aki napi 20 sört vizionál az melyik bolygón van? Az 10 liter folyadék.

Te jelentosen alulbecsulod azt, amit endre megiszik.

Csak viszonyitas keppen - ma reggel kozolte, hogy 4 sort vesz "Ami kitart estig" majd a kovetkezo mondta az volt, hogy " hat ez nem fog kitartani".

Az alkoholistanal a bevitel hullamzo - attol fugg, hogy milyen allapotban van es mennyi penze van. Atlagban kB 12 sort siman megivott egy nap. Az az a mennyiseg ahol mar bealudt delutan. Siman megivott o tobbet is naponta, ha volt hozza tarsasag es penz. A legkevesebbet akkor ittam, amikor visszakoltozott a macskaolba es az elejen volt egy ido, amikor vissza akarta fogni a pialast. Ott volt nehany live amikor az alacsony alkohol tartalmu dolgokat itta.

Siman megiszik 4 sort 2-ig ugy, hogy 10kor kel.
Dec 17, 2024 03:12:57

Szerző: Sodit a Tajgetoszra (Snecológus-pontszám: 7474x3) Dec 17, 2024 05:03:33
Válasz
(1)
Még tegnap esti zöngék endrétől sodi poww csatornán.
Kb19:00
vm.tiktok.com/ZNeTGJ9ys/
(vicceskedés. Egy fickó a Nyugati aluljáróban cumit kínál. Végül kiderűl, hogy valódi, műanyag cumit akar eladni)
ugyanekkor
vm.tiktok.com/ZNeTswjLx/
(tehenészetben vicces szituk: felöklelő tehén, beszoruló tehén, tetőn slattyogó tehén, stb)
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Dec 17, 2024 05:03:33

Szerző: Sodit a Tajgetoszra (Snecológus-pontszám: 7474x3) Dec 17, 2024 05:06:29
Válasz
(2)
Szóra érdemes meg, hogy az Isten csatornát lassan tízenkétezren követik.
Jelentősen gyarapodott az elmúlt hetekben.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Dec 17, 2024 05:06:29

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Dec 17, 2024 05:20:02
Válasz
(5)
A tegnapi utcan lebuzizos, lepedofilozos reakcio zsenialis. Az a picsaszajharapdalas xDDDD
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Dec 17, 2024 05:20:02

Szerző: Vaják (Snecológus-pontszám: 13427x6) Dec 17, 2024 05:23:13
Válasz
(12)
Fent a vasárnapi live csokor:

old.bitchute.com/video/cCqCDwEJtDi8/
Dec 17, 2024 05:23:13

Szerző: - Dec 17, 2024 05:47:27
Válasz
(1)
Ha google képkeresőbe privát módban beírjátok: mocskos ratyi .Nektek mi a második találat? :)
Dec 17, 2024 05:47:27

Szerző: Tyodika Dec 17, 2024 05:58:42
Válasz
(-1)
Zámbó Jimmy zsírleszívás

Ma 10 órát dolgoztam, kovászt etettem HO szünetben. Munka után elmentem egy halál fasza címre egy használt, olcsó, de eredeti Thonet székért (100 euró volt, és ikonikus darab, best buy), utána összeraktam egy kisebb filléres fapolcot, kigenyóztam a fürdőben a szifont, mert már lassabban folyt le a víz. Most sütöm az artisan bagettemet.

Időnként nekem is vannak szar periódusaim, amikor tényleg fizikailag fáj szinte az ágyból kimászni, de ez az állat konkrétan soha semmit nem csinál. Évek óta. Munkahelyén sem tett keresztbe soha egy szalmaszálat sem, állítom. Mindig csak a kifogás, a Pató Pál, az elsodikázás.

Igazából egész jól helyre lehetne pofozni a macskaólat is a körülményekhez képest. Mindent kipakolni, penészteleníteni, csutkára kitakarítani, ablakot cserélni, falakat glettelni, tisztasági festés, falra pár pegboard a 10 ezer km HDMI kábel tárolására. A fürdő is cudar, de 1-2 nap melóval patikára lehetne csutakolni az egészet. Nyáron ott lenne a kis kert. Zsebkendő méretű telek ugyan, de okos elrendezéssel simán lehetne abból is jó dolgokat kihozni. Igazából sok időbeli ráfordítás sem kellene egy könnyen gondozható konyhakertre, más teljes állás mellett gazdálkodik akkora felületen, amekkora az egész Púpszászi telek.

Ez a barom már 20 éve fáradt szinte mindenhez. Tranyót stalkolni, interneten hergelni, faszt villantani bezzeg végtelen energiái vannak.

Ha már az idős, hód kurva anyja szalonnáját lopja, annyi sincs benne, hogy olcsó receptek alapján főzne az anyjára, bár a gombás hal stream után jobban jár Golda valószínűleg.

Nem arról beszélünk, hogy időnként szét vannak dobálva a ruhák a kanapén, meg pár napig gyűlik a retkes edény a mosogatóban, erre a szintű igénytelenségre szerintem még nincs egyik nyelven sem megfelelő kifejezés.

Rendelkezésre álló szabadideje évek óta végtelen, tényleg nincs semmi, amiben elfáradhatna, az alkohol sem kifogás, ismerek jól funkcionáló alkeszeket, akik amúgy nagyon jól ellátják a feladataikat.

Igénytelen, moslék, szar, féreg, csótány. Azt sem lehet rábízni, hogy összehajtogassa, és a szekrénybe bepakolja a rongyait.

Létezés legalsóbb foka.

Alkoholmeghajtással működő stoki a stoki. Ha nem tud elég sörtöt kihozni, fáradt stoki lesz a stoki. Szóval donételjetek a stokinak.
Dec 17, 2024 05:58:42

Szerző: Angol Troll (Snecológus-pontszám: 4343x2) Dec 17, 2024 06:01:30
Válasz
(2)
Lehet szavazni hogy a mai hajnyiros live el lesz sodikazva mert tul faradt.
Marad a szokasos lemez majd lesz amikor a ps5 kontrel meg lesz.

Hajas malacal lesz par parbaj de lassan ki fut az erdekes informaciokbol igy nem sokaig fogja tudni huzni. Meg amint a hajas eleg bevetelt fog tudni ossze lopni ott fogja hagyni a gyagyast mert meg szamara is szellemi leepules vele beszelgetni.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Dec 17, 2024 06:01:30

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Dec 17, 2024 06:14:46
Válasz
(3)
Mész a céges karácsonyi bulira?
Dec 17, 2024 06:14:46

Szerző: halottpiton (Snecológus-pontszám: 7902x3) Dec 17, 2024 06:30:06
Válasz
(8)
kripli figyelő
Mész a céges karácsonyi bulira?

Ő egyéni vállalkozó, így egyedül iszikd.
aki nem hitelképes az nem ember
Dec 17, 2024 06:30:06

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 11964x5) Dec 17, 2024 07:12:47
Válasz
(3)
Zámbó Jimmy zsírleszívás

Liftező vércukor megfejelve a tragikus anyagcserével és nulla mozgással tartósan.
Én például a covid alatt én keveset mászkáltam, kurvára rottyra is rakta az egészségemet, egy év aktív mozgásba tellett hogy össze vakarjam magam. El tudom képzelni mi lehet ennél a génhulladéknál.
Dec 17, 2024 07:12:47

Szerző: Flixbus utas (Snecológus-pontszám: 3681x1) Dec 17, 2024 07:16:41
Válasz
(7)
Pedig már múltkor elmondta miben fárad el: " ügyeket intéz és összeszedi a gondolatait " valamint az is lefárasztja, hogy az osztrák állam nem hajlandó fizetni neki az adófizetői pénzéből, pedig az neki jàrna.
Ezek mind renkívül fárasztó dolgok.
Dec 17, 2024 07:16:41

Szerző: MC Raus Dec 17, 2024 07:24:39
Válasz
(1)
MaxPayne
A tegnapi utcan lebuzizos, lepedofilozos reakcio zsenialis. Az a picsaszajharapdalas xDDDD

Endre akkor írod a feljelentés vagy elkapod?
Dec 17, 2024 07:24:39

Szerző: Sodmány a tokmányorrú (Snecológus-pontszám: 8697x4) Dec 17, 2024 07:34:27
Válasz
(1)
Angol Troll
Lehet szavazni hogy a mai hajnyiros live el lesz sodikazva mert tul faradt.
Marad a szokasos lemez majd lesz amikor a ps5 kontrel meg lesz.

Hajas malacal lesz par parbaj de lassan ki fut az erdekes informaciokbol igy nem sokaig fogja tudni huzni. Meg amint a hajas eleg bevetelt fog tudni ossze lopni ott fogja hagyni a gyagyast mert meg szamara is szellemi leepules vele beszelgetni.

100% hogy el lesz sodikázva.
Érthetetlen a ragaszkodàsa ahhoz a pár szál pinaszőrhöz a vekni fején
A hangulat jóindulatú és tréfás
Dec 17, 2024 07:34:27

Szerző: zsolex Dec 17, 2024 07:37:56
Válasz
(3)
Zsibuci
Találtam néhány ritkán említett archív oldalt a snecológia középkorából.
A sodiprivate kommentjei és Hitvány Patkány trolléga oldala különösen viccesek, mivel azokon a napokon robbant ki a recskagate botrány, és ez a fórum is akkor indult.

hitvanypatkany.wordpress.com/
web.archive.org/web/20120119091635/http://sodiprivate.wordpress.com/
web.archive.org/web/20101216021001/http://sodiharc.wordpress.com/
web.archive.org/web/20090210033126/http://kissendrefarkas.freeblog.hu/

Jó szórakozást a kutatóknak!

"Bár a fentiek alapján nem történt sokkal több, mintha a teszem azt balatonberényi kempingben készült volna rólam néhány nyári fénykép, ennek ellenére a hibáim erkölcsi terhét felismertem, és keresztény fiatalként keresem is a feloldozást alóla (részletek itt)."

az látszik, hogy már ekkoriban is követte a nudista kempingek oldalait
Dec 17, 2024 07:37:56

Szerző: habos babafos (Snecológus-pontszám: 6232x3) Dec 17, 2024 07:47:15
Válasz
(5)
Hallgatom a tegnap délelőtti liveot. Imádom amikor a gyagyás ilyen arrogáns. Kedvencem ahogy kifejti, hogy 700 ezer neki semmire nem elég, 200 ezerből kizárt, hogy meg tudjanak emberek élni...

Jaj gyagyás, ha beüt az elvonás 1 tálca tyoproniért is eladod a PS5-öt.
Ezt nyjem értyem
Dec 17, 2024 07:47:15

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 11964x5) Dec 17, 2024 07:51:46
Válasz
(4)
Flixbus utas
Pedig már múltkor elmondta miben fárad el: " ügyeket intéz és összeszedi a gondolatait " valamint az is lefárasztja, hogy az osztrák állam nem hajlandó fizetni neki az adófizetői pénzéből, pedig az neki jàrna.
Ezek mind renkívül fárasztó dolgok.

Erre a nyomós érvre hogy azért nem keres munkát és nincs ausztriában mert az AMS megtagadta a segélyt tuti hogy az ügyintéző csak annyit mondott miután összecsukta az aktát:

"Na akkor ezt a problémát is megoldottuk!" és bebaszta a sarokba.

Endre IQ-ját túlbecsültem korábban amikor azt mondtam max 80. Szerintem lehet ez talán 66!
Dec 17, 2024 07:51:46

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22282x11) Dec 17, 2024 07:58:35
Válasz
(5)
Endre, megtaláltam a megoldást! El sem fogod hinni, milyen egyszerű a gyógyír minden problémádra: hozz ki még egy telefont!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Dec 17, 2024 07:58:35

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22282x11) Dec 17, 2024 07:59:52
Válasz
(5)
A TITOK CÍMŰ FILM
Erre a nyomós érvre hogy azért nem keres munkát és nincs ausztriában mert az AMS megtagadta a segélyt tuti hogy az ügyintéző csak annyit mondott miután összecsukta az aktát:

"Na akkor ezt a problémát is megoldottuk!" és bebaszta a sarokba.

Endre IQ-ját túlbecsültem korábban amikor azt mondtam max 80. Szerintem lehet ez talán 66!

Legközelebb akkor lát pénzt az osztrák államtól, amikor egy vonatjegyet fizetnek neki, hogy odaérjen a tárgyalására.
Dec 17, 2024 07:59:52

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25739x12) Dec 17, 2024 08:00:21
Válasz
(3)
Zámbó Jimmy zsírleszívás

folyamatosan iszik és semmilyen tápláló étel sem érinti a picsaszájat.

a sodi nem magasan funkcionáló alkoholista.

nézd meg a blahán saját mocskukban egész nap fetrengő csöveseket.

na, a sodi olyan alkoholista. teljesen normális, hogy állandóan fáradt. és így is van jól.
vérdíj target nr. 1
Dec 17, 2024 08:00:21

Szerző: Angol Troll (Snecológus-pontszám: 4343x2) Dec 17, 2024 08:04:50
Válasz
(8)
Amugy csak nekem tunnik annak hogy ezt a tiktok parbajozast is rohadtul unja es legszivesebben enm csinalna ha lenne mas lehetosege konnyu penzszerzesre.

Bannoltatni kene a csatornat es akkor meg szenvedelyesebb lenne nala a karacsony.
Dec 17, 2024 08:04:50

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 11964x5) Dec 17, 2024 08:20:05
Válasz
(1)
Angol Troll
Amugy csak nekem tunnik annak hogy ezt a tiktok parbajozast is rohadtul unja es legszivesebben enm csinalna ha lenne mas lehetosege konnyu penzszerzesre.

Bannoltatni kene a csatornat es akkor meg szenvedelyesebb lenne nala a karacsony.

Nananana!
Szerinted a trollok azért tettek ennyi energiát abba hogy padlóra kerüljön hogy a finálét ne nézzék végig? Szerintem ennyi minimum kijár!
Dec 17, 2024 08:20:05

Szerző: kérdezhetek valamit (Snecológus-pontszám: 5350x2) Dec 17, 2024 08:23:09
Válasz
(3)
A helyzet megoldása

Mikor volt pénz és a Solarys pénzén fütyizett a macskaólban mutatta hogy fél óránként 3-asával hozta ki őket a helyi kisboltból. Az mennyi egy napra vetítve szerinted? Oké a 20 már lehet túlzás, de 16 simán lecsúszott neki. Az tény hogy ezt most drasztikusan lecsökkentette (mert le kellett neki)
Dec 17, 2024 08:23:09

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Dec 17, 2024 08:32:21
Válasz
(7)
gyagyås hol van az a nagykepuseged, mikor pimaszul provokåltad a trollokat? milyen erzes kiszolgåltatottnak lenni a trolloknak, hogy lesz-e söröd vagy sem?
csupa fura kerdes,mi?
Dec 17, 2024 08:32:21

Szerző: CC-2224 Dec 17, 2024 08:38:44
Válasz
(4)
tikleap végre frissült elvileg gyagyás tegnap 3 dollárt keresett
Commander Cody
Dec 17, 2024 08:38:44

Szerző: habos babafos (Snecológus-pontszám: 6232x3) Dec 17, 2024 08:44:02
Válasz
(7)
CC-2224
tikleap végre frissült elvileg gyagyás tegnap 3 dollárt keresett

túl sok
Ezt nyjem értyem
Dec 17, 2024 08:44:02

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22282x11) Dec 17, 2024 08:47:50
Válasz
(3)
Zámbó Jimmy zsírleszívás

Cukorbeteg. Valószínűleg a szellemi leépüléséhez is hozzátesz. Gyakorlatilag szénhidráton él, jóformán kizárólag sört iszik. Egy doboz tyoproni 8 g szénhidrát, cukorbetegként napi 100-150g lenne engedélyezett, ő ezt csak sörből túltolja. Ha eszik is, Smack levest kenyérrel, egy szelet kenyér 37g szénhidrát, egy Smack leves 61 g szénhidrát. Mindehhez nem mozog és gyógyszert sem szed, pedig az ő esetében egy amilázgátló is csodákat tenne. De ugye a Stoki okis, nem megy orvoshoz. Majd amikor kómába esik, beviszik a mentők.
Dec 17, 2024 08:47:50

Szerző: Flixbus utas (Snecológus-pontszám: 3681x1) Dec 17, 2024 08:51:38
Válasz
(3)
go jó
Kedves Trollok! Youtube-on is visszanézhetőek a pedofil lájvok.

youtube.com/watch?v=BDe1WM_TdDg&list=PLYUtZCdl5tU40c6DXHWqAzMoL-IzxJVJl

Tibi:

youtube.com/watch?v=xDnCyBRW6hY&list=PLYUtZCdl5tU6y6rJw-Stsw8XY_sPvmgf1

Várom a nagyösszegű anyagi támogatásokat a Paypalomra, aminek a linkje a leírásban van.

Te is ugyanakkora retard vagy mint a Stoki vagy a Tranyó
Dec 17, 2024 08:51:38

Szerző: CC-2224 Dec 17, 2024 09:00:51
Válasz
(3)
habos babafos
túl sok
ha napi 35 forint keresne mint 12.11-én az is túl sok lenne számára
Commander Cody
Dec 17, 2024 09:00:51

Szerző: Fikás Dec 17, 2024 09:04:36
Válasz
(4)
Endre priusza
Cukorbeteg. Valószínűleg a szellemi leépüléséhez is hozzátesz. Gyakorlatilag szénhidráton él, jóformán kizárólag sört iszik. Egy doboz tyoproni 8 g szénhidrát, cukorbetegként napi 100-150g lenne engedélyezett, ő ezt csak sörből túltolja. Ha eszik is, Smack levest kenyérrel, egy szelet kenyér 37g szénhidrát, egy Smack leves 61 g szénhidrát. Mindehhez nem mozog és gyógyszert sem szed, pedig az ő esetében egy amilázgátló is csodákat tenne. De ugye a Stoki okis, nem megy orvoshoz. Majd amikor kómába esik, beviszik a mentők.

Mekfaty dietetikus tjoj! Mész az ekszejbe!
Dec 17, 2024 09:04:36

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47488x23) Dec 17, 2024 09:09:46
Válasz
(2)
Tegnapi live-ba, úgy hogy kb 50% csak hallgatom, 50-be meg nézem is, 18 percig 2 picsaszáj harapást is észrevettem nála, mikor a pénzügyekről beszél. :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Dec 17, 2024 09:09:46

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Dec 17, 2024 09:10:17
Válasz
(1)
Endre priusza
Majd amikor kómába esik, beviszik a mentők.

De honnan tudnák a mentök, hogy be kellene vinni? Höhöhö
Dec 17, 2024 09:10:17

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21090x10) Dec 17, 2024 09:14:03
Válasz
(11)
" Néhányan már bizonyára tudjátok, a barátnőm unszolása nyomán a hétvégén elég kellemetlen helyzetbe kerültem. Az új kamerám hírére kért rólam alulöltözött felvételeket, miután kellemes emlékek fűzik azokhoz, melyek apropóján két éve megismerkedtünk, ám véletlenek folytán ez az anyag, és a korábbi társkereső hirdetésem kikerült a maga kontextusából (eredeti kontextus az, ahol 1300 ugyanolyan, hölgyeknek szóló arctalan felvétel érhető el több mint 1000 különböző emberről). "

Mekkora hazodozos kis geci vagy endre.
Dec 17, 2024 09:14:03

Szerző: habos babafos (Snecológus-pontszám: 6232x3) Dec 17, 2024 09:16:08
Válasz
(10)
noikabatgomb
" Néhányan már bizonyára tudjátok, a barátnőm unszolása nyomán a hétvégén elég kellemetlen helyzetbe kerültem. Az új kamerám hírére kért rólam alulöltözött felvételeket, miután kellemes emlékek fűzik azokhoz, melyek apropóján két éve megismerkedtünk, ám véletlenek folytán ez az anyag, és a korábbi társkereső hirdetésem kikerült a maga kontextusából (eredeti kontextus az, ahol 1300 ugyanolyan, hölgyeknek szóló arctalan felvétel érhető el több mint 1000 különböző emberről). "

Hazudta volna azt, hogy a pasijának készítette. Azt még el is hittük volna.
Ezt nyjem értyem
Dec 17, 2024 09:16:08

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Dec 17, 2024 09:23:54
Válasz
(5)
noikabatgomb

Az endre mindig hazudik. Föszabály szerint.
Elég csak bármelyik mostani livejai egyikébe belenézni, ahol a Shunka kérdezgeti. Egyikre sem tud normális választ adni, mindig csak a hazudozás megy. Egy normális embernél mondjuk ilyen kérdések fel sem merülnének, de ha valahogy mégis, akkor két lehetséges opció van. Egyik, hogy erröl nem beszélek, mert a magánügyem. Másik, elmondja törelemesen az igazat. Röviden, tömören.
Csak ez a félkegyelmü, redukált IQju köcsög az, aki képtelen egyenes választ adni, mert pontosan tudja, hogy mennyi minden van a rovásán, és azt is pontosan tudja, hogy a helyzetéröl csak és kizárólag saját maga tehet.
Remélem hamarosan megint megtámadja egy trollkerítés! Föleg mert olyan nehezen gyógyul a pedofil szarzsák.
Dec 17, 2024 09:23:54

Szerző: Ábel bábel Dec 17, 2024 09:26:46
Válasz
(11)
Malacz a kettesen;

youtu.be/oaNnw0I1Duw?si=dyhsKdZrkDjbeSll

Még nem volt időm végig hallgatni, de a felszopó kommentelők önmagukban is dönbenetesen sötétek.
Dec 17, 2024 09:26:46

Szerző: Angol Troll (Snecológus-pontszám: 4343x2) Dec 17, 2024 09:26:55
Válasz
(7)
noikabatgomb

"A magas labda egyrészt remek alkalmat biztosított az ellenségeimnek ahhoz, hogy az igazságot aljas hazugságokkal kiegészítve megpróbáljanak engem holmi perverz, aberrált embernek beállítani (pontos cáfolatom itt), másrészt arra is, hogy korábbi megnyilatkozásaim alapján megpróbáljanak összemosni engem olyan feslett erkölcsű személyekkel, akiket a maga idejében magam is bíráltam, és akik pénzért közösülnek a legváltozatosabb, elfajzott módon, vadidegen emberek egész garmadájával, esetleg tevékenyen támogatják a deviáns, erkölcsromboló, köztéri propagandát."

Vajon elore latta a jovot hogy ossze hozza a sors Tibivel?
Dec 17, 2024 09:26:55

Szerző: PúpszásziVámpír (Snecológus-pontszám: 21376x10) Dec 17, 2024 09:38:56
Válasz
(4)
Ábel bábel
Malacz a kettesen;

Még nem volt időm végig hallgatni, de a felszopó kommentelők önmagukban is dönbenetesen sötétek.

Valjuk be, stokinak soha se lesz 50 perce arról, hogy miként lett pjogjamozó.
Álmodjatok Rémeket!
Dec 17, 2024 09:38:56

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47488x23) Dec 17, 2024 09:40:09
Válasz
(13)
Egy olyan cégről beszélt a tegnapi live-ba amit az AMS ajánlott neki, jelentkezett is hozzájuk és be is hívta a igazgató November 26 vagy 28-ra, ahova nem ment el és azt hazudta, hogy szabadságon volt. xD Ezután felajánlották neki, hogy december 5 vagy 12 menjen be, az se sikerült. Majd kapott Januári időpontot is ezután. 36:27-töl "A Csávó azt mondja, hogy Januári időpontot küld, akkor arra igent mondok. Ennyi"
Ezt a céget lehet jó lenne megtalálni, mert ha ennyi esélyt adnak neki egy interjúra, akkor nehogy még a végén felvegyék. Bár aztán akkor meg jön majd a nyomozó.
Dec 17, 2024 09:40:09

Szerző: trallala Dec 17, 2024 09:43:42
Válasz
(-3)
Azért pár szempont elgondolkodtató, ha valaki figyelt. Mi ez a nagy nyugalom? Állítása szerint 600 forintja van összesen, mégsem aggasztja, hogy miből fog megélni. Eszébe sincs dolgozni, azt hazudja, hogy nem tudna dolgozni járni még Szolnokra se, mert nincs pénze bejárni. Azt ugye senki nem hiszi el, hogy az anyja nem venne neki egy bérletet, amit az első fizujából már visszafizethet. Nem akar dolgozni, nincs rá motivációja. Szerintem nem kizárható, hogy vagy pénzhez jutott, vagy kapja tovább a segélyt, különben nem lenne ilyen halálosan nyugodt az állítólagos teljes nincstelenség közepette.

Ami a sörök számát illeti, ismét igazolódott, hogy NEM kell mindent elhinni, amit mond, sőt. A napi 10 sör egyszerűen hazugság volt, valószínűleg élvezte, hogy itt meg a loopolás, hogy ennyi sörtől holnap meghal.
Dec 17, 2024 09:43:42

Szerző: mikedp (Snecológus-pontszám: 19160x9) Dec 17, 2024 09:44:26
Válasz
(4)
EasybankosPedo

Ezt a céget lehet jó lenne megtalálni, mert ha ennyi esélyt adnak neki egy interjúra, akkor nehogy még a végén felvegyék.

Tutira megváltozott képességű embereket foglalkoztatnak, bár libsik az Osztrákok, de ennyire nem. Szerintem már rég bedobta a fogyatékos kártyát az AMS-nél.
KURVArangy
Dec 17, 2024 09:44:26

Szerző: habos babafos (Snecológus-pontszám: 6232x3) Dec 17, 2024 09:46:01
Válasz
(4)
Uj korcs flokk:

Rövid videós bejelentés. Lesz hajvágós live, de csak HOLNAP!

Nagyon elfáradt (így délelőtt 10-re).

Hatalmas nagy a depi.
Ezt nyjem értyem
Dec 17, 2024 09:46:01

Szerző: Szolnoki ninja troll (Snecológus-pontszám: 7132x3) Dec 17, 2024 09:49:31
Válasz
(5)
habos babafos
Uj korcs flokk:

Ezt még tegnap este rakta ki.
Így jött ki a matek.
Dec 17, 2024 09:49:31

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22282x11) Dec 17, 2024 09:53:11
Válasz
(6)
trallala

Ami a sörök számát illeti, ismét igazolódott, hogy NEM kell mindent elhinni, amit mond, sőt. A napi 10 sör egyszerűen hazugság volt, valószínűleg élvezte, hogy itt meg a loopolás, hogy ennyi sörtől holnap meghal.

Márpedig ott volt a videó, ahol kétségbeesetten küzdött, mire leküldött egy fél fej rántott gombát két kanál rizzsel. Napi három sörtől nem készülsz ki így. A napi tizenöt-húsz sörike lehetett a tényleges adagja.
Dec 17, 2024 09:53:11

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22282x11) Dec 17, 2024 09:55:32
Válasz
(3)
MaxPayne
De honnan tudnák a mentök, hogy be kellene vinni? Höhöhö

Ez itt egy lehetőség Goldának, hogy megszabaduljon az ütődött fiától. Csak annyit kell mondania, hogy nem hallott semmit.
Dec 17, 2024 09:55:32

Szerző: trallala Dec 17, 2024 09:59:06
Válasz
(-7)
Endre priusza
Márpedig ott volt a videó, ahol kétségbeesetten küzdött, mire leküldött egy fél fej rántott gombát két kanál rizzsel. Napi három sörtől nem készülsz ki így. A napi tizenöt-húsz sörike lehetett a tényleges adagja.

1. Te nem lennél képes eljátszani bármit egy felvétel erejéig? A világ legsunyibb és legalattomosabb emberéről van szó, aki már 20 éve is gátlástalanul hazudozott (csodálatos asszony és sorolhatnám órákon át).

2. Hihető, hogy napi 20 sörikéből varázsütésre lett napi 4?
Dec 17, 2024 09:59:06

Szerző: Tyodika Dec 17, 2024 10:01:11
Válasz
(6)
go jó
Kedves Trollok! Youtube-on is visszanézhetőek a pedofil lájvok.

Dec 17, 2024 10:01:11

Szerző: kérdezhetek valamit (Snecológus-pontszám: 5350x2) Dec 17, 2024 10:02:20
Válasz
(2)
trallala

Négyet mire alapozod, hogy ezt mondta? Ha másban hazudik pont abban nem hazudna hogy Golda esetleg ad neki zsebpénzt?
Dec 17, 2024 10:02:20

Szerző: Sodronyka (Snecológus-pontszám: 8030x4) Dec 17, 2024 10:04:25
Válasz
(3)
Van egy érzésem hogy ez a hajvágós lajfsz is hasonló sorsra jut mint anno a hajfestős. Oddsos troll ok??
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Dec 17, 2024 10:04:25

Szerző: nmthrwwy420 (Snecológus-pontszám: 24293x12) Dec 17, 2024 10:05:14
Válasz
(5)
Endre, ezt a szánalmas vergődést.. leírom most a kommentem, amíg még legális: nyomd meg a gyorsított kijelentkezés gombot.

Azt hittem vicces lesz téged lélegeztetőgépen tartani napi 3-4 dollárcsákkal, miután leválasztunk az AMS csecséről, de ez szimplán szánalmas. Még szenvedni is balek vagy.

Egy óvodásban több kredibilitás van, aki a Tesco játékosztályon a földhöz baszkodja magát a kistraktorért.
Ki az az Endre bácsi?
Dec 17, 2024 10:05:14

Szerző: Depressziocska Dec 17, 2024 10:05:27
Válasz
(2)
trallala

10-15 sör szerintem reális, a tegnap délutáni live-ban is meg tudott inni 3 sört 2-3 óra alatt. Ha csak 12 órát van ébren egy nap akkor is minimum kijön a 12 sör.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Dec 17, 2024 10:05:27

Szerző: habos babafos (Snecológus-pontszám: 6232x3) Dec 17, 2024 10:06:02
Válasz
(4)
Szolnoki ninja troll
Ezt még tegnap este rakta ki.

Valóban, tiktoksz összevissza küldi a notificationokat.

De egyébként szerintem a helyzet változatlan: fáradt és majd csak holnap lesz hajvágós.
Ezt nyjem értyem
Dec 17, 2024 10:06:02

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271911x135) Dec 17, 2024 10:09:43
Válasz
(21)
Sodronyka
Van egy érzésem hogy ez a hajvágós lajfsz is hasonló sorsra jut mint anno a hajfestős. Oddsos troll ok??

Kellene a tiktikre egy videó arról, hogy a pedofil sorozatosan átveri a nézőket, nem csinálja meg a téteket, megbízhatatlan fiteós, senki ne párbajozzon vele, és senki ne ajándékozzon neki.

A másik meg a szervezett jelentés. Minden nap egyeztetni, hogy milyen okra hivatkozva jelentse aznap mindenki.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Dec 17, 2024 10:09:43

Szerző: Zsibuci (Snecológus-pontszám: 11850x5) Dec 17, 2024 10:18:46
Válasz
(3)
Ábel bábel
Malacz a kettesen;

Már megint videózik? Pedig megígérte, hogy juszt sem fog többet...
Dec 17, 2024 10:18:46

Szerző: Pitonsz Professzor (Snecológus-pontszám: 34946x17) Dec 17, 2024 10:29:06
Válasz
(2)
Trollok Németországban melyik banknál volt?
Punszisza a lekjopp!
Dec 17, 2024 10:29:06

Szerző: Szolnoki ninja troll (Snecológus-pontszám: 7132x3) Dec 17, 2024 10:31:12
Válasz
(2)
Korcs lájv
Így jött ki a matek.
Dec 17, 2024 10:31:12

Szerző: Badoer (Snecológus-pontszám: 2366x1) Dec 17, 2024 10:31:26
Válasz
(3)
Gyagyás felkelt live
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Dec 17, 2024 10:31:26

Szerző: Zsibuci (Snecológus-pontszám: 11850x5) Dec 17, 2024 10:32:53
Válasz
(5)
Szolnoki ninja troll
Korcs lájv

Nekem nincs CigTokom.
Valaki megüzenné neki a nevemben, hogy egy mocskos buzi és megbaszhatja a hód kurva anyját?
NSZKSZ!
Dec 17, 2024 10:32:53

Szerző: - Dec 17, 2024 10:34:20
Válasz
(2)
Szolnoki ninja troll
Korcs lájv

Hétköznap fél tizenegy, főműsoridő!
Dec 17, 2024 10:34:20

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155856x77) Dec 17, 2024 10:35:07
Válasz
(3)
Magyar számlaszámhoz kell neki egy magyar telefonszám is.
Dec 17, 2024 10:35:07

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47488x23) Dec 17, 2024 10:35:30
Válasz
(4)
- Takarítani is kéne.
- Jó, hát én elvagyok (kis szünet) a spanyol könyvemmel.
xD
Dec 17, 2024 10:35:30

Szerző: Gabonatároló (Snecológus-pontszám: 3857x1) Dec 17, 2024 10:35:35
Válasz
(5)
Tibi nem tud dolgozni, mert egész nap menni kell.
Közben egész nap rohangál, mint akinek dolga van.

"MILYEN FOLYTON KIFOGÁSOK, MILYEN FOLYTON KIFOGÁSOK?!"

Ennyi ingyenélő, angolnázó, kamus félszerzet a világon nincs, mint amennyit a sodiverzumban összefújt a szél. Csak hulljon a dolláreső a semmire, de azonnal! Fú, de fel tudnak baszni...
Dec 17, 2024 10:35:35

Szerző: Zsibuci (Snecológus-pontszám: 11850x5) Dec 17, 2024 10:37:25
Válasz
(7)
Gabonatároló
...
Fú, de fel tudnak baszni...

Viszont be már nem :)))))
Dec 17, 2024 10:37:25

Szerző: daniel83 (Snecológus-pontszám: 2119x1) Dec 17, 2024 10:38:18
Válasz
(17)
Nincs már pénze sörre, várja Goldától a pénzt.
Dec 17, 2024 10:38:18

Szerző: herr_schwechater (Snecológus-pontszám: 17195x8) Dec 17, 2024 10:38:19
Válasz
(9)
nincs pénz sörre!
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Dec 17, 2024 10:38:19

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155856x77) Dec 17, 2024 10:38:28
Válasz
(14)
Anukától kérünk sörre.

XD