Miklós Ákos (Jankó Jankó) a királyunk, nélküle 90% a képeknek nem lenne ide feltöltve
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Stoki pedofil is használná, csak ugye neki nem lehet beilleszteni képet! Te balfasz geci, hát a saját fórumodon nem tudod megoldani!!
A jó portás csak baszik!
Ha rólam beszél, halászlén keresztűl jöhetnek felvételek ő nekem megvan messengeren.
Akkor takarodjál innen, senki nem kíváncsi még egy zaklató elmebetegre az MC Isti-lore mögül. Halászlével beszéltek, Ő majd közvetít, te meg ne írj be ide semmit, egy életre elástad magad az összes baromságoddal. Csókoltatjuk a Fideszt meg a HírTV-t, na puszi puszi.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Jozsii Busák
Nem kérek bele csípőset és kapros szósszal kérném.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Egy pitát kérek elvitelre, csípős, hagyma mehet bele.
Ki az az Endre bácsi?
Köszi a megerősítést te idióta. És most takarodj a maci berregő faszára, mondjuk azon gondolkodni, hogy Erdogán párti fideszes barátaid, mit szolnak majd ahhoz hogy Gülemista vagy! Ja és ezt is köszönd az elmebeteg partnerednek, haverodnak.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nem feltétlen probléma, ha az ellenségem ismerőseivel van egy minimális diplomáciai kapcsolat, csak ennek a háttérben kell zajlódnia.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Egy gyros talat kerek elvitelre, hagyma, csipos, minden mehet.
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Gondolj bele!
Azzal a kézzel készíti a kaját, amivel a lamantinban turkált.
*broáf*
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Bróni prof 2-őt kér tálba extra bálna zsírral
Én vagyok Űr diplomata úr
Egyetértek. Fontos minden csatorna, ami infót szállít.
(Azért, mert a török gyerek itt hupákol, nekünk nem kéne követni a példáját.)
Csak lehetőleg most ne matyizzon bele
Faszom
Nem kell tisztáznia magát. Semmi nincs abban, hogy valami messenger appban vagy facebook csoportban ismerik egymást.
Ez alapján tisztáznia kéne magát mindenkinek aki trashcsopiban is bent van.
Amikor a 0-ról kezdtem és itt volt, akkor mondott olyat, hogy 200 ezerért megcsinálná, de annyiért megcsinálom én is magamnak, nem fizetek érte, pláne nem ennyit és nem egy kóklernak.
LOL, te retardált kecskebaszó, legközelebb jobban egyeztessétek az elmebeteg haverodal, hogy mit hazudozol. A Gyagyás ugyanis azt hazudta live-ba, hogy eddig nem is halott erről a weboldalról, azt se tudja hogy mi ez. Keresd ki a 10 órás live-ból ezt is. Aztán ha megvan, akkor megindulhatsz púpszászra egy gyros késsel, ha gondolod.
Koppintsd orrba anyádat. Holnapután kezdődik a műszak a Jabilban, balettcipős elmebeteg. Jenes faszáról nem kérsz képet esetleg?

kissendrevagyok ő lett ki osztva és azóta feltűnően jönnek a retard világos nickek.
Ez a twinkboy is utána jelent meg.
Nem hiszem mert más az írásmód. Jenesnek szoktak még ilyen paranoid skizó epizódjai lenni, amikor azt sem tudja, kicsoda.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Retard rajzás a fórumon. Ez most nem gyakorlat. A Putris elmebeteg harcba küldte a retardjait.
Ja és könyörgőm trollégák, ha válaszoltok ezeknek, akkor ne idézzétek már be a seggfájásukat, miután le vannak pontozva és ezért úgyse látszik az.
Ebben a kommentben kb. semmit nem lehet megjelölni, ami igaz lehetne, de csak egy dolgot emelek ki: a cimborád bemutatta a böngészési előzményeit, amik közt ott volt a bizonyíték arra, hogy folyamatosan trécsel veled is, meg a cshodálatos asszonyoddal. Ráadásul a haverod kifecsegte azt is tegnap, hogy felvilágosítottad Pistikével kapcsolatos dolgokról, ráadásul egy előző nap elhangzott dologgal kapcsolatban, vagyis friss volt a csacsogás.
Minek jössz ide olyan bénán hazudozni, amivel csak olajat öntesz a tűzre? Miért nem azt hazudtad, hogy most vágtál el minden kapcsolatot a korccsal? Nem mintha hinnénk neked, mert tudod a normális emberek megjegyzik, ha valaki hazudozott nekik, és többé semmit nem hisznek el az illetőnek. Te ezt a pontot már rég elérted. De mégis, sokkal több értelme lett volna. Pár lágyabb szívű trollégát talán leszereltél volna.
A jelek szerint kissé nehéz a felfogásod, de ne aggódj, lassan majd te is megtanulod, hogy a korcs pénzével, munkájával, strómaságával együtt jár a troll felár is.
Ma van az év leghosszabb éjszakája, minden kisebb fényforrásra előjönnek, és kétségbeesetten vergődnek a molylepkék.
Vagy nagyon menőnek és megfoghatatlannak hiszi magát.
Halászlének azt hiszem mc isti van fokuszban, az ő szempontjából szelim pont egy olyan szereplő volt a közelmúltig, akivel értékes lehet kapcsolatot építeni, mert nincs olyan kiterjedt szopatóhálózat ráépítve mint amit endre összerecskázott magának. Ettől függetlenül én is szivesen olvasnék tőle személyesen valami magyarázatot erre, de nem hiszem hogy többet kell belelátni.
Még rágja, emészti a YouTube. Nem irigylem. Ilyen förtelmetességet ritkán lát.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
LOL!
Ébresztő, faszkalap!
Ideges vagy, te kis pedofilszopó hazug cigánygyerek?
A legutóbb még azt állitottad, hogy hozzád nem csengetett senki sem (pizzafutárokat beleértve), mert biztos rossz címet tudok!
Csak nem hazudtál? Ha igen, akkor abból arra következtetek, hogy most is hazudsz, és még mindig a gyagyás faszával a szádban írtad ezt a kommentet.
Bevallom, naiv voltam, amikor abbahagytam minden szopatást, mert azt hittem, hogy tanultál belőle, nem hívtad Egerbe a pedofilt, nem liveoltál vele, stb. Ezt elbasztam.
Viszont te úgy basztad el, hogy még nem is érzed a súlyát.
Megmondtuk, hogy a pedofiltámogatást a Tanszék bünteti!
Téged MC Isti, a kibaszottul hülye, gyökér koldus MC Isti szopatott le a bíróságon! Szerinted az itteni trollégák mire képesek? Ízelítőnek olvasd el a Genyamama, Tajgi, és a Kisboros szócikkeket a pédián, már ha olvasni tudsz.
Segitek: az esti ébresztők és a pizzafutárok csak a bemelegítés, és a trollfaszból nem csak neked jut majd.
A szopás mostantól folytatódik, magasabb fokozaton, immár a kegyelem lehetősége nélkül.
A trolloknak és mindenkinek aki szereti, pedig küldeném a Katyusa című számot.
Soha ne felejtsd el, hogy az egészről csak te tehetsz!
Na szevasz, és jó szórakozást kívanok!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Nem tudom miért vagyok vag lehetek még nála téma én nem tartom vele a kapcsolatot és Laurának is nem egyszer elmondtam már hogy ne keressen vele semmilyen párbeszédet, ha lehet ne reagáljon semmire tőle mert teljesen felesleges.
Ha rólam beszél, halászlén keresztűl jöhetnek felvételek ő nekem megvan messengeren.
Először is, megbaszod a hazug kurva anyádat.
Aki elmúlt 8 éves, és látott már pókot a falon, az a magadfajta szemét tetű patkányoknak egy szavát se hiszi el.
A másik, kevésbé jelentős, hogy miért halászlén keresztül menjen? Miért?
Igyunk egy sörtöt, he
Te érdekes módon mindíg akkor írsz ide, amikor érzed, hogy kezd forrú lenni a lábad alatt a talaj...
Hát nem különös?
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Mivel nincs annyi penz piara hamarabb adja fel majd egy szervecske.
Punszisza a lekjopp!
Te faszszopó török cigány.
engem az döbbent meg igazán hogy istinek utána tudott járni, egy csomó dolgot tud róla akár saját, akár egy szűk kör munkája okán, felfogta hogy pityuka nem az az ember akit meghívna magához
ezzel szemben endre a temérdek kutatási anyag, videomontázsok, napi összefoglalóktól függetlenül sem ütötte meg az ingerküszöböt a pedofiliával, mocskolódásával, súlyos alkoholizmusával és mindenki által jól ismert IT-beli fogalmatlanságával
ez a török barom nemhogy vele készíttet weboldalt, még be is engedi a lakásába
miffaan, nyemértem
le vagy tiltva, kurva anyád
A török cigány a gyogyóson akart ismertséget szerezni és megélni belőle.Nem jött össze.Csak egy bohóc lett,így elengedte a nagy megtorló szerepet.
Punszisza a lekjopp!
Helyette szerzett ő is magának max 5 utálót. :-)
Shiker
Punszisza a lekjopp!
Mit csodálkozol.Van nagyobb baja is.Tudod mennyibe kerül egy szárazföldi bálnát fenntartani?
Punszisza a lekjopp!
nem tudom, h mi lehetett a tárgyaláson, de erősen hallgat mindkét fél....na, de ez a sodifórum.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Epe és ki tudja hány hónapoty pajadityom jeves, ijigykedty hüje tjoj?
Köszönöm trolléga. Nálam már majdnem minden kész. Tegnap az egész ház tetőtől-talpig fel lett takarítva míg a pedofil centekért produkálta magát. Mit mondjak, nem vagyunk egyformák...
A farkàt ugy hivja,hogy Katica..
Menj a faszomba … hangosan felröhögtem :)
Gombás hal
Olyasmit mondott hogy nem éri meg ez az egésznapos élőzés, inkább rövidebb és hatásosabb adásokat akar (pénzügyi szempontból) XD
A közízlést
Látom ezt a trashlegyet is vissza ette a fene.
Mi van kicsi?
Drága a szegedi édesvízi bálna ellátás azért jössz seggfájni?
Pdf simogatók vagytok mind a ketten, hiába tagadjátok. A "barátnőd" is mindig mondja le van tiltva és mégis ott köt ki a történet, hogy beszélgetnek.
Ne szórakozzon fiatalember, mert rendőrt fogok hívni! MOST! MOST! 😡😡
Az is baj ha elvisszük a kaput, az is baj ha odaláncoljuk hogy biztos ne lehessen elvinni... egyesekkel nem lehet jót tenni!
Macskaól ajtót kell be púrhabozni. Lenne süsüzés.
Amúgy tök jó, hogy akkora atomtudós intelligenciahányadossal rendelkezel te is fiam, hogy most gyakorlatilag szóról szóra "tűpontosan" beigazoltad, amit pár napja írtam, hogy mi lehet a helyzet.
Tehát a recskás gányol neked 200k-ért, innen volt a viszonylagos "biztonságérzet" amit szúrta a kollégák szemét.
Köszi.
Gyere máskor is mentegetőzni.
xD
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Milyen advent???!!! Itt kérem tisztes zsidók laknak! Hagyjanak engem békén a gyerekkel én már meggyújtottam a menórámat. Itt nincs ADVENT NINCS!!!
Golda mama nem a menorát kell gyújtogatni hanem 9 ágút 3 nap múlva ! ( meg a pdf fiát lehetőleg még ma )
KURVArangy
Üdvözöljük a döntését Golda mama, broni biztos örülne.
Azért ha lehet, még ne oltsa el pár napig. A menórát se.
Ott kezdődött amikor kitelepültünk az udvarra, akkor keresett hosszabitot az anyjanal, tehát ahogy tekered a kültéri felvételek legeleje előtti 5 percben
A villazast valamelyik régi régi flokkban mondta el
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Továbbá a szállóigévé vált villázásról sem találtam se hang/video anyagot se szócikket. Ha valaki ebben is útba tud igazítani annak előre is NSZKSZ
Itt is valószínűleg villázás történt
www.youtube.com/watch?v=GtZvry1_kUE
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
A helyzet megoldása
(
x44)
Dec 21, 2024 23:44:28
x44)
Nem haragszom nevtelen trollega, csak vadaskodas helyett erdemes utana nezni a dolgoknak.
Erre hasznos tud lenni a Komment kereso, amelyet egy tolem fuggetlen trollega / trollegina keszitett es uzemeltet: komment.sodikereso.info/
Erre hasznos tud lenni a Komment kereso, amelyet egy tolem fuggetlen trollega / trollegina keszitett es uzemeltet: komment.sodikereso.info/
Miklós Ákos (Jankó Jankó) a királyunk, nélküle 90% a képeknek nem lenne ide feltöltve
A Török
Dec 21, 2024 23:49:34
Jött egy csengetés, így felnéztem ide. Úgy látom jó megérzés volt:
Látom én vagyok az utóbbi pár oldal témája, így tegyük tisztába a dolgokat gyorsan, még mielőtt néhányan fullba tolják a hülyeséget és a semmit:
Sodinak semmi köze a weboldalamhoz, életében nem lépett be oda, semmit nem szerkesztett sosem rajta és tudomásom szerint nem is ért hozzá. Arról, hogy hogy esetleg szóba hozta volna nem tudok, de a fórum bejegyzések szerint beszélgethettek róla tiktokon(??). Mivel nem nézek tiktok élőket, főleg nem az övét vagy zsiragy gézáét nem tudom egymás között mit beszélnek, de nem is érdekel.
Amikor a 0-ról kezdtem és itt volt, akkor mondott olyat, hogy 200 ezerért megcsinálná, de annyiért megcsinálom én is magamnak, nem fizetek érte, pláne nem ennyit és nem egy kóklernak. Akkor már helyből egy normális szakember, viszont még arra sem volt eddig szükség mivel én szerkesztgetem és tanulgatom közben a weboldalkészítést yt tutorialokból.
Nem tudom miért vagyok vag lehetek még nála téma én nem tartom vele a kapcsolatot és Laurának is nem egyszer elmondtam már hogy ne keressen vele semmilyen párbeszédet, ha lehet ne reagáljon semmire tőle mert teljesen felesleges.
Ez a FETO-zás is beégett valahonnan a vekni fejébe, valószínűleg azért, mert kb ennyit tud a törökországi dolgokról, holott távol áll tőlem az iszlám is, nem hogy még az ilyen szektás vallásos nyomorultak.
Ha rólam beszél, halászlén keresztűl jöhetnek felvételek ő nekem megvan messengeren. Nem örülök neki, hogyha engem emleget vagy velem takarózik, esetleg az én kontómra ontja magából a faszságokat csak azért, mert az a zsíragy géza ezt várja el tőle vagy mert ennyire nyomorult, hogy jobb témát nem talál magának. Ha él még ügyvéd úr, akkor pro bono vagy sikerdíjra szeretném kérni vállalja el nyugodtan az ügyet, amennyiben karácsony alkalmával megenyhül a kicsi szive.
Látom én vagyok az utóbbi pár oldal témája, így tegyük tisztába a dolgokat gyorsan, még mielőtt néhányan fullba tolják a hülyeséget és a semmit:
Sodinak semmi köze a weboldalamhoz, életében nem lépett be oda, semmit nem szerkesztett sosem rajta és tudomásom szerint nem is ért hozzá. Arról, hogy hogy esetleg szóba hozta volna nem tudok, de a fórum bejegyzések szerint beszélgethettek róla tiktokon(??). Mivel nem nézek tiktok élőket, főleg nem az övét vagy zsiragy gézáét nem tudom egymás között mit beszélnek, de nem is érdekel.
Amikor a 0-ról kezdtem és itt volt, akkor mondott olyat, hogy 200 ezerért megcsinálná, de annyiért megcsinálom én is magamnak, nem fizetek érte, pláne nem ennyit és nem egy kóklernak. Akkor már helyből egy normális szakember, viszont még arra sem volt eddig szükség mivel én szerkesztgetem és tanulgatom közben a weboldalkészítést yt tutorialokból.
Ez a FETO-zás is beégett valahonnan a vekni fejébe, valószínűleg azért, mert kb ennyit tud a törökországi dolgokról, holott távol áll tőlem az iszlám is, nem hogy még az ilyen szektás vallásos nyomorultak.
Ha rólam beszél, halászlén keresztűl jöhetnek felvételek ő nekem megvan messengeren. Nem örülök neki, hogyha engem emleget vagy velem takarózik, esetleg az én kontómra ontja magából a faszságokat csak azért, mert az a zsíragy géza ezt várja el tőle vagy mert ennyire nyomorult, hogy jobb témát nem talál magának. Ha él még ügyvéd úr, akkor pro bono vagy sikerdíjra szeretném kérni vállalja el nyugodtan az ügyet, amennyiben karácsony alkalmával megenyhül a kicsi szive.
Dec 21, 2024 23:49:34
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Dec 21, 2024 23:53:23
x7)
Stoki pedofil is használná, csak ugye neki nem lehet beilleszteni képet! Te balfasz geci, hát a saját fórumodon nem tudod megoldani!!
Nemzet Krónikása
(
x21)
x21)
Akkor takarodjál innen, senki nem kíváncsi még egy zaklató elmebetegre az MC Isti-lore mögül. Halászlével beszéltek, Ő majd közvetít, te meg ne írj be ide semmit, egy életre elástad magad az összes baromságoddal. Csókoltatjuk a Fideszt meg a HírTV-t, na puszi puszi.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Dec 21, 2024 23:54:12
x7)
Örménygyilkos török féreg!! Hol a girosz??
A jó portás csak baszik!
SyntaxError
(
x24)
Dec 21, 2024 23:55:10
x24)
Endre, kész van már a Lego busz?
Többen kérdezik!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Többen kérdezik!
max5enutálnak
(
x47)
Dec 21, 2024 23:56:02
x47)
Zsíragyazik a bálnaetető :DD hát ez aranyos.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 21, 2024 23:56:36
x5)
Dec 21, 2024 23:56:36
Jött egy.
Szaros a bugyi? Dec 21, 2024 23:56:36
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 21, 2024 23:58:29
x3)
Csak endre bosszantásáért:
Jokerrel kérted a lottót, te autista. Tisztán hallani, hogy elöször azt motyogod "joker.."
Másodjára valóban elhanzik a "nelkül", de ezt mar akkor mondtad, amikor elfordultál a fickótól és inkább csak a szádról lehet leolvasni.
Így duplan fognak örülni, ha megtudják miket mondasz róluk elő adásban te nyomorék anfala beta!
Jokerrel kérted a lottót, te autista. Tisztán hallani, hogy elöször azt motyogod "joker.."
Másodjára valóban elhanzik a "nelkül", de ezt mar akkor mondtad, amikor elfordultál a fickótól és inkább csak a szádról lehet leolvasni.
Így duplan fognak örülni, ha megtudják miket mondasz róluk elő adásban te nyomorék anfala beta!
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 21, 2024 23:59:29
x13)
A helyzet megoldása
(
x44)
Dec 21, 2024 23:59:44
x44)
Halászlé nevű troll tisztázza magát, török botrányba keveredett
nmthrwwy420
(
x12)
Dec 22, 2024 00:00:16
x12)
Seggfájás
Egy pitát kérek elvitelre, csípős, hagyma mehet bele.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 22, 2024 00:00:45
x23)
Köszi a megerősítést te idióta. És most takarodj a maci berregő faszára, mondjuk azon gondolkodni, hogy Erdogán párti fideszes barátaid, mit szolnak majd ahhoz hogy Gülemista vagy! Ja és ezt is köszönd az elmebeteg partnerednek, haverodnak.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 22, 2024 00:01:04
x21)
Nem feltétlen probléma, ha az ellenségem ismerőseivel van egy minimális diplomáciai kapcsolat, csak ennek a háttérben kell zajlódnia.
miklos_akos
(
x1)
Dec 22, 2024 00:01:14
x1)
bitpazarlas
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 22, 2024 00:01:59
x3)
Gondolj bele!
*broáf*
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Dec 22, 2024 00:03:18
x1)
Gondolj bele!
*broáf*
*broáf*
Bróni prof 2-őt kér tálba extra bálna zsírral
-
Dec 22, 2024 00:04:23
[quote=A Török]Jött egy csengetés, így felnéztem ide. Úgy látom jó megérzés volt:
Hetyetye.. undorító mocskos török húzzál vissza te migráns
Hetyetye.. undorító mocskos török húzzál vissza te migráns
Dec 22, 2024 00:04:23
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 22, 2024 00:05:04
x3)
Egyetértek. Fontos minden csatorna, ami infót szállít.
(Azért, mert a török gyerek itt hupákol, nekünk nem kéne követni a példáját.)
kramalon
(
x8)
Dec 22, 2024 00:08:58
x8)
Csak lehetőleg most ne matyizzon bele
-
Dec 22, 2024 00:09:30
kotródj innen cigány
Dec 22, 2024 00:09:30
kramalon
(
x8)
Dec 22, 2024 00:10:51
x8)
Ja, igen.
Én baklavát kérek meg köftét hasábbal.
Faszom
Én baklavát kérek meg köftét hasábbal.
Seggfájás
Dec 22, 2024 00:10:56
Ez a török eddig a legrosszabb, nemtudja befogni a pofáját, hergeli a fórumot a cigány. Kotródj el pityuka mellé
Dec 22, 2024 00:10:56
-
Dec 22, 2024 00:13:24
Nem kell tisztáznia magát. Semmi nincs abban, hogy valami messenger appban vagy facebook csoportban ismerik egymást.
Ez alapján tisztáznia kéne magát mindenkinek aki trashcsopiban is bent van.
Dec 22, 2024 00:13:24
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 22, 2024 00:20:25
x23)
Amikor a 0-ról kezdtem és itt volt, akkor mondott olyat, hogy 200 ezerért megcsinálná, de annyiért megcsinálom én is magamnak, nem fizetek érte, pláne nem ennyit és nem egy kóklernak.
LOL, te retardált kecskebaszó, legközelebb jobban egyeztessétek az elmebeteg haverodal, hogy mit hazudozol. A Gyagyás ugyanis azt hazudta live-ba, hogy eddig nem is halott erről a weboldalról, azt se tudja hogy mi ez. Keresd ki a 10 órás live-ból ezt is. Aztán ha megvan, akkor megindulhatsz púpszászra egy gyros késsel, ha gondolod.
Hirdetés
Dec 22, 2024 00:21:18
Felhívásunk Egri lakosok részére!
Az Egri Lidlnél lévő nagy szemetesek mögött várunk minden ínyencet!
ÚJ, különleges gombás bálna zsírban sült, lamantin húsból készült török kebabbal!
A limitált termék összesen 5 adagra elegendő!!
Gyorsan vigyék míg a készlet rendelkezésre áll!
Az Egri Lidlnél lévő nagy szemetesek mögött várunk minden ínyencet!
ÚJ, különleges gombás bálna zsírban sült, lamantin húsból készült török kebabbal!
A limitált termék összesen 5 adagra elegendő!!
Gyorsan vigyék míg a készlet rendelkezésre áll!
Dec 22, 2024 00:21:18
Balázs Padre
(
x13)
Dec 22, 2024 00:25:38
x13)
Iyi aksamlar Selim.
Bár neked ez nem olyan jó este.
Csak egy kérdésem lenne.
Honnan tudott a rendkívül tájékozott sodrák barátod a gülemista mozgalomról???
Csak úgy csevegtetek róla????
Nagy szarba kevert téged a sodika,ugye tudod.
Szerettél volna ebből lóvét???
Egy szép csizma esetleg Laurának???
Sajnos ti most mást kaptok.
De azért köszönd meg szépen hűséges barátodnak,soderittónak.
Bár neked ez nem olyan jó este.
Csak egy kérdésem lenne.
Honnan tudott a rendkívül tájékozott sodrák barátod a gülemista mozgalomról???
Csak úgy csevegtetek róla????
Nagy szarba kevert téged a sodika,ugye tudod.
Szerettél volna ebből lóvét???
Egy szép csizma esetleg Laurának???
Sajnos ti most mást kaptok.
De azért köszönd meg szépen hűséges barátodnak,soderittónak.
-
Dec 22, 2024 00:32:48
Na bej, elmebetegek.
Unatkozós kedvemben vagyok mostanában, így nem feltétlen nem fog egy-két, önmagát professzor-doktor snecológusnak aposztrofáló életttelen negyvenes kopaszodó internetes troll meglepetést kapni.
nem RGL, Kisboros, Tajgetosz vagy Genyamama vagyok, hanem egy lázadó ellentroll, aki szerint ideje, hogy a fő trollokat is orron koppintsák egyszer-kétszer.
Szóval innentől az oldalról száműzött (pl. kissendrevagyok) vagy nem szivesen latott mellekszereplok (pl. Selim vagy Laura) az alábbi proton cimen erhetnek el:
[email protected]
Twinky.
Unatkozós kedvemben vagyok mostanában, így nem feltétlen nem fog egy-két, önmagát professzor-doktor snecológusnak aposztrofáló életttelen negyvenes kopaszodó internetes troll meglepetést kapni.
nem RGL, Kisboros, Tajgetosz vagy Genyamama vagyok, hanem egy lázadó ellentroll, aki szerint ideje, hogy a fő trollokat is orron koppintsák egyszer-kétszer.
Szóval innentől az oldalról száműzött (pl. kissendrevagyok) vagy nem szivesen latott mellekszereplok (pl. Selim vagy Laura) az alábbi proton cimen erhetnek el:
[email protected]
Twinky.
Koppintsd orrba anyádat. Holnapután kezdődik a műszak a Jabilban, balettcipős elmebeteg. Jenes faszáról nem kérsz képet esetleg?
Dec 22, 2024 00:32:48
Bagolyka
(
x7)
Dec 22, 2024 00:32:50
x7)
Na bej, elmebetegek.
[email protected]
Twinky.
[email protected]
Twinky.

Brummogó Macifasz
Dec 22, 2024 00:34:04
Mi ez a hatalmas retard rajzás a fórumon? Az elmúlt hónapokban hirtelen megnőtt a retardok száma akkora mértékben, hogy már csak azt veszi észre az ember világos kék jött ment nickek osztják az észt vagy fenyegetnek mindenkit.
Minden idióta retard figyelem kurva, van egy megoldás.
Húzattok a brummogó maci faszára!
Na meló, csá.
Minden idióta retard figyelem kurva, van egy megoldás.
Húzattok a brummogó maci faszára!
Na meló, csá.
Dec 22, 2024 00:34:04
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 22, 2024 00:34:07
x21)
Ki lett mostanában kibaszva innen? Kicsit olyan sértődött vibeja van ennek a kis buzeránsnak.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Brummogó Macifasz
Dec 22, 2024 00:35:58
Ki lett mostanában kibaszva innen? Kicsit olyan sértődött vibeja van ennek a kis buzeránsnak.
kissendrevagyok ő lett ki osztva és azóta feltűnően jönnek a retard világos nickek.
Dec 22, 2024 00:35:58
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Dec 22, 2024 00:37:04
x1)
Im just

Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 22, 2024 00:38:19
x21)
Nem hiszem mert más az írásmód. Jenesnek szoktak még ilyen paranoid skizó epizódjai lenni, amikor azt sem tudja, kicsoda.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 22, 2024 00:38:58
x23)
Frusztrált seggfájás.
Retard rajzás a fórumon. Ez most nem gyakorlat. A Putris elmebeteg harcba küldte a retardjait.
Ja és könyörgőm trollégák, ha válaszoltok ezeknek, akkor ne idézzétek már be a seggfájásukat, miután le vannak pontozva és ezért úgyse látszik az.
ascites
(
x57)
Dec 22, 2024 00:39:06
x57)
Ebben a kommentben kb. semmit nem lehet megjelölni, ami igaz lehetne, de csak egy dolgot emelek ki: a cimborád bemutatta a böngészési előzményeit, amik közt ott volt a bizonyíték arra, hogy folyamatosan trécsel veled is, meg a cshodálatos asszonyoddal. Ráadásul a haverod kifecsegte azt is tegnap, hogy felvilágosítottad Pistikével kapcsolatos dolgokról, ráadásul egy előző nap elhangzott dologgal kapcsolatban, vagyis friss volt a csacsogás.
Minek jössz ide olyan bénán hazudozni, amivel csak olajat öntesz a tűzre? Miért nem azt hazudtad, hogy most vágtál el minden kapcsolatot a korccsal? Nem mintha hinnénk neked, mert tudod a normális emberek megjegyzik, ha valaki hazudozott nekik, és többé semmit nem hisznek el az illetőnek. Te ezt a pontot már rég elérted. De mégis, sokkal több értelme lett volna. Pár lágyabb szívű trollégát talán leszereltél volna.
A jelek szerint kissé nehéz a felfogásod, de ne aggódj, lassan majd te is megtanulod, hogy a korcs pénzével, munkájával, strómaságával együtt jár a troll felár is.
Solar void ov Yule
Dec 22, 2024 00:39:11
Mi ez a hatalmas retard rajzás a fórumon?
Ma van az év leghosszabb éjszakája, minden kisebb fényforrásra előjönnek, és kétségbeesetten vergődnek a molylepkék.
Dec 22, 2024 00:39:11
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Dec 22, 2024 00:39:21
x1)
Vagy nagyon menőnek és megfoghatatlannak hiszi magát.
ascites
(
x57)
Dec 22, 2024 00:43:18
x57)
Mindegyik megígéri nagy duzzogva, hogy nem ír többet, aztán jó retardhoz híven nem tud lelépni és vissza sem nézni, hanem jön picsogni. Meg fenyegetőzni. Meg letagadni, hogy Bori.
Pikturiensz
(
x7)
Dec 22, 2024 00:43:36
x7)
YouTube link a mai livehoz:
youtu.be/oYzXx6XokN0
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
youtu.be/oYzXx6XokN0
40_éves_junior
(
x6)
Dec 22, 2024 00:46:21
x6)
Halászlének azt hiszem mc isti van fokuszban, az ő szempontjából szelim pont egy olyan szereplő volt a közelmúltig, akivel értékes lehet kapcsolatot építeni, mert nincs olyan kiterjedt szopatóhálózat ráépítve mint amit endre összerecskázott magának. Ettől függetlenül én is szivesen olvasnék tőle személyesen valami magyarázatot erre, de nem hiszem hogy többet kell belelátni.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 22, 2024 00:54:50
x47)
Lázadó ellentroll :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Az komoly.
Farsangon is annak öltöztél? Anya csinálta a ruhácskádat hozzá?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Farsangon is annak öltöztél? Anya csinálta a ruhácskádat hozzá?
SyntaxError
(
x24)
Dec 22, 2024 00:59:50
x24)
YouTube link a mai livehoz:
youtu.be/oYzXx6XokN0
youtu.be/oYzXx6XokN0
Még rágja, emészti a YouTube. Nem irigylem. Ilyen förtelmetességet ritkán lát.
Johann Hölzel
(
x1)
Dec 22, 2024 01:12:40
x1)
Török geci, ne okoskodjál meg jópofizzál itt, rühellünk téged meg a dagadt csaló kurvádat is ugyanúgy mint a pedofilt.
Ne hidd azt hogy te itt majd beépülsz meg szövetkezel velünk, Hahót se nagyon emlegesd, ha kedve szottyanna két körmös kuncsaft között elintézné hogy a rendőrök törjék rátok az ajtót, aztán vége a dalnak. Kurvád a börtönben landol, te meg repülsz az országból.
Isten nyugosztalja Vágó kvízmester urat, nem kellett megélnie hogy itt a tanszéken mindenféle söpredék azt hiszi hogy nyílt nap és lehet hangoskodni bazdmeg.
Ne hidd azt hogy te itt majd beépülsz meg szövetkezel velünk, Hahót se nagyon emlegesd, ha kedve szottyanna két körmös kuncsaft között elintézné hogy a rendőrök törjék rátok az ajtót, aztán vége a dalnak. Kurvád a börtönben landol, te meg repülsz az országból.
Isten nyugosztalja Vágó kvízmester urat, nem kellett megélnie hogy itt a tanszéken mindenféle söpredék azt hiszi hogy nyílt nap és lehet hangoskodni bazdmeg.
Zsibuci
(
x5)
Dec 22, 2024 01:19:02
x5)
...
...
LOL!
Ébresztő, faszkalap!
Ideges vagy, te kis pedofilszopó hazug cigánygyerek?
A legutóbb még azt állitottad, hogy hozzád nem csengetett senki sem (pizzafutárokat beleértve), mert biztos rossz címet tudok!
Csak nem hazudtál? Ha igen, akkor abból arra következtetek, hogy most is hazudsz, és még mindig a gyagyás faszával a szádban írtad ezt a kommentet.
Bevallom, naiv voltam, amikor abbahagytam minden szopatást, mert azt hittem, hogy tanultál belőle, nem hívtad Egerbe a pedofilt, nem liveoltál vele, stb. Ezt elbasztam.
Viszont te úgy basztad el, hogy még nem is érzed a súlyát.
Megmondtuk, hogy a pedofiltámogatást a Tanszék bünteti!
Téged MC Isti, a kibaszottul hülye, gyökér koldus MC Isti szopatott le a bíróságon! Szerinted az itteni trollégák mire képesek? Ízelítőnek olvasd el a Genyamama, Tajgi, és a Kisboros szócikkeket a pédián, már ha olvasni tudsz.
Segitek: az esti ébresztők és a pizzafutárok csak a bemelegítés, és a trollfaszból nem csak neked jut majd.
A szopás mostantól folytatódik, magasabb fokozaton, immár a kegyelem lehetősége nélkül.
A trolloknak és mindenkinek aki szereti, pedig küldeném a Katyusa című számot.
Soha ne felejtsd el, hogy az egészről csak te tehetsz!
Na szevasz, és jó szórakozást kívanok!
KicsiNéző
(
x13)
Dec 22, 2024 01:54:13
x13)
És mégis hogyan vagy ellentroll? Azzal, hogy Endrét támogatod?
Nem akarom elrontani a kedved, de akkor nem ellentroll vagy, csak egy felszopó :(
Nem akarom elrontani a kedved, de akkor nem ellentroll vagy, csak egy felszopó :(
A helyzet megoldása
(
x44)
Dec 22, 2024 02:25:05
x44)
Kedves twinkboy, esetleg egy óra percet tudunk a Forum teljes megsemmisülésére? csak mert akkor nem fárad a napi levéltáros aki írja a krónikát, ha esetleg 24 órán belül robbanunk.
A helyzet megoldása
(
x44)
Dec 22, 2024 03:32:15
x44)
Itt a sodiverzumban teljes összefonódások vannak, kerestem egy nőt, erre bejön egy, aki 100% úgy néz ki, mintha Géza lenne nőként, és történetesen pont goldának hívják.

Ténfép
(
x5)
Dec 22, 2024 03:48:43
x5)
Először is, megbaszod a hazug kurva anyádat.
Aki elmúlt 8 éves, és látott már pókot a falon, az a magadfajta szemét tetű patkányoknak egy szavát se hiszi el.
A másik, kevésbé jelentős, hogy miért halászlén keresztül menjen? Miért?
horgász
(
x10)
Dec 22, 2024 05:02:49
x10)
Te érdekes módon mindíg akkor írsz ide, amikor érzed, hogy kezd forrú lenni a lábad alatt a talaj...
Hát nem különös?
Jutka műbarack
(
x5)
Dec 22, 2024 05:19:12
x5)
A hét terminusa: ejjentjojj
Kiss Farkas Farkas
rezsidémon
(
x8)
Dec 22, 2024 05:20:28
x8)
Jaj de édes, idejön hazudozni a török, és még megmagyarázza, pedig ott van a neve.
Kiérdemelted ezt a jutalmadat, viseld egészséggel:
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Kiérdemelted ezt a jutalmadat, viseld egészséggel:
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 22, 2024 07:08:57
x17)
Imádom,hogy a török bálnabaszó is olyan mint ez a retradált púpos buzi.
Ugyanúgy idejön a fórumra hazudozni,komment haverkodni,mint ha a faszszopó kurva anyján kívűl érdekelne bárkit is az ideokádása .
Te faszszopó török cigány.Most is egy dagadt bukott csalókurvát rejtegetsz magadnál és élsz vele.
A faszát az törölte belé aki éppen nem szégyelte,te meg mivel egy szarfaszú cigány vagy,még büszke is vagy rá,hogy a szaros kis életedben ez a legnagyobb shiiker,hogy egyszer legalább egy dagadt bukott kurvát összeszedtel,közben az is már minden válogatott cigánnyal majdnem felkuratta magát,csak a Jó Isten segítette a világot,hogy még nem szaporodott.
Vicces és imádnivaló ahogy próbálsz olyan emberek felett fölényeskedni,akiknek a hugyukban több az erkölcsi norma,mint benned vagy a retardált kurvádban te faszszopó cigány.
Te is ugyanaz az alja alávaló geci vagy mint a púpos buzi,max még nem vagy alkesz,de lassan a bukott kurvád mellett az is összejön.
Szégyenek vagytok,de addig a jó még ezt ti nem tudjátok,csak körülöttetek mindenki.
Szopatni akartak ezt a fogyatékos MC Istit is,azt most az a helyzó,hogy jobban él mint ti,még akkor is ha a dagadt kurvádat egész nap rodáztatnád a helyi cigányokkal.
Egy bukott senki vagy te is,meg a házi szárazföldi bálnád is.
Takarodj te is el az internetről és baszd szájba te is a narkós kurva anyádat,hogy ilyen senkiházi faszkalapot baszott a világra.
Punszisza a lekjopp!
Ugyanúgy idejön a fórumra hazudozni,komment haverkodni,mint ha a faszszopó kurva anyján kívűl érdekelne bárkit is az ideokádása .
Te faszszopó török cigány.Most is egy dagadt bukott csalókurvát rejtegetsz magadnál és élsz vele.
A faszát az törölte belé aki éppen nem szégyelte,te meg mivel egy szarfaszú cigány vagy,még büszke is vagy rá,hogy a szaros kis életedben ez a legnagyobb shiiker,hogy egyszer legalább egy dagadt bukott kurvát összeszedtel,közben az is már minden válogatott cigánnyal majdnem felkuratta magát,csak a Jó Isten segítette a világot,hogy még nem szaporodott.
Vicces és imádnivaló ahogy próbálsz olyan emberek felett fölényeskedni,akiknek a hugyukban több az erkölcsi norma,mint benned vagy a retardált kurvádban te faszszopó cigány.
Te is ugyanaz az alja alávaló geci vagy mint a púpos buzi,max még nem vagy alkesz,de lassan a bukott kurvád mellett az is összejön.
Szégyenek vagytok,de addig a jó még ezt ti nem tudjátok,csak körülöttetek mindenki.
Szopatni akartak ezt a fogyatékos MC Istit is,azt most az a helyzó,hogy jobban él mint ti,még akkor is ha a dagadt kurvádat egész nap rodáztatnád a helyi cigányokkal.
Egy bukott senki vagy te is,meg a házi szárazföldi bálnád is.
Takarodj te is el az internetről és baszd szájba te is a narkós kurva anyádat,hogy ilyen senkiházi faszkalapot baszott a világra.
Endre priusza
(
x11)
Dec 22, 2024 07:10:19
x11)
Olvasom a pédiát reggel. Kaját vett magának a Sodi? Itt kérem kurva nagy baj van, csökkentenie kellett az alkoholbevitelét. Nem jó jel, én már úgy beleéltem magam, hogy szépen halálra issza magát.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 22, 2024 07:11:21
x17)
Olvasom a pédiát reggel. Kaját vett magának a Sodi? Itt kérem kurva nagy baj van, csökkentenie kellett az alkoholbevitelét. Nem jó jel, én már úgy beleéltem magam, hogy szépen halálra issza magát.
Mivel nincs annyi penz piara hamarabb adja fel majd egy szervecske.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Dec 22, 2024 07:23:08
x7)
Te faszszopó török cigány.
engem az döbbent meg igazán hogy istinek utána tudott járni, egy csomó dolgot tud róla akár saját, akár egy szűk kör munkája okán, felfogta hogy pityuka nem az az ember akit meghívna magához
ezzel szemben endre a temérdek kutatási anyag, videomontázsok, napi összefoglalóktól függetlenül sem ütötte meg az ingerküszöböt a pedofiliával, mocskolódásával, súlyos alkoholizmusával és mindenki által jól ismert IT-beli fogalmatlanságával
miffaan, nyemértem
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 22, 2024 07:26:50
x17)
miffaan, nyemértem
miffaan, nyemértem
A török cigány a gyogyóson akart ismertséget szerezni és megélni belőle.Nem jött össze.Csak egy bohóc lett,így elengedte a nagy megtorló szerepet.
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 22, 2024 07:28:59
x21)
halászlé
(
x24)
Dec 22, 2024 08:02:59
x24)
ehh...selimmel pista ügyben beszéltem néhányszor, nem óhajtok semmiféle sencológiai üzengetésbe belemenni; viselje következményeit.
amúgy már a pistás kérdéseimre sem válaszol, pedig kérdeztük tőle hogy mi volt a tárgyaláson.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
amúgy már a pistás kérdéseimre sem válaszol, pedig kérdeztük tőle hogy mi volt a tárgyaláson.
Trollok harca
(
x5)
Dec 22, 2024 08:19:01
x5)
ellentroll az a kontroll?
Miskolci alvósejt
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 22, 2024 08:19:07
x17)
Shiker
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 22, 2024 08:20:03
x17)
ehh...selimmel pista ügyben beszéltem néhányszor, nem óhajtok semmiféle sencológiai üzengetésbe belemenni; viselje következményeit.
Mit csodálkozol.Van nagyobb baja is.Tudod mennyibe kerül egy szárazföldi bálnát fenntartani?
halászlé
(
x24)
Dec 22, 2024 08:22:53
x24)
nem tudom, h mi lehetett a tárgyaláson, de erősen hallgat mindkét fél....na, de ez a sodifórum.
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 22, 2024 09:10:28
x8)
Endre!!!
Úgy irigykedem rád.
Mi lesz a karácsonyi menü??
Heki a traki
Úgy irigykedem rád.
Fikás
Dec 22, 2024 09:17:10
Endre!!!
Úgy irigykedem rád.
Úgy irigykedem rád.
Epe és ki tudja hány hónapoty pajadityom jeves, ijigykedty hüje tjoj?
Dec 22, 2024 09:17:10
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Dec 22, 2024 09:19:50
x1)
Kellemes ébredést, és karácsonyi készülődést kívánok minden fórumlakónak.
endre, te dögölj meg, török, neked a fejedre üljön rá a lamantin, és fulladj bele.
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
endre, te dögölj meg, török, neked a fejedre üljön rá a lamantin, és fulladj bele.
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 22, 2024 09:22:42
x21)
Kellemes ébredést, és karácsonyi készülődést kívánok minden fórumlakónak.
Köszönöm trolléga. Nálam már majdnem minden kész. Tegnap az egész ház tetőtől-talpig fel lett takarítva míg a pedofil centekért produkálta magát. Mit mondjak, nem vagyunk egyformák...
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 22, 2024 09:29:47
x13)
Ez lesz Endre legszebb karácsonya, nem tud annyit inni, hogy jól érezze magát és valamennyire szorongani fog az elvonástól, mellette nehézkesen fog működni az autigenerátor. A legjobb barátai is többet lesznek így vele mint Magány Márton, Depi Dezső, Szorongó Szilárd.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Bagolyka
(
x7)
Dec 22, 2024 09:31:04
x7)
Templomban vagy már recsi?
Felforrna a szenteltvíz ha belépnél pasztmek.
Felforrna a szenteltvíz ha belépnél pasztmek.
D_Dezső
(
x29)
Dec 22, 2024 09:34:44
x29)
A farkàt ugy hivja,hogy Katica..
Menj a faszomba … hangosan felröhögtem :)
Jonciii
(
x8)
Dec 22, 2024 09:36:21
x8)
Endre!!!
Úgy irigykedem rád.
Úgy irigykedem rád.
Gombás hal
púpostulok
(
x2)
Dec 22, 2024 09:42:41
x2)
Endre, tudunk indulni?
-
Dec 22, 2024 09:45:40
Endre, tudunk indulni?
Olyasmit mondott hogy nem éri meg ez az egésznapos élőzés, inkább rövidebb és hatásosabb adásokat akar (pénzügyi szempontból) XD
Dec 22, 2024 09:45:40
Klohek
(
x12)
Dec 22, 2024 09:46:05
x12)
endre, lesz Márió stream, katicával?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Endi Vajna
(
x11)
Dec 22, 2024 09:49:11
x11)
Endre egy igazi tiktiker már korán reggel szállítja a contentet és késő esti nyomja azt!
Így nem lesz megélhetés hahó!
Takardoj tiktik gép elé és kezd el a freakshowt!
Így nem lesz megélhetés hahó!
Takardoj tiktik gép elé és kezd el a freakshowt!
Kendra
(
x2)
Dec 22, 2024 09:49:21
x2)
Endre ma kit tervezel megsérteni?
halászlé
(
x24)
Dec 22, 2024 09:53:14
x24)
endre, szerintem a tiktokra ne alapozz, indul a visszaszámlálás:
444.hu/2024/12/21/albania-egy-evre-betiltja-a-tiktokot?fbclid=IwY2xjawHUshpleHRuA2FlbQIxMQABHYMM1amVsaV-OG3-JLGxePf8R5XNakUrnDIx1qwMF4HnkFOQf-tTeN9qzw_aem_qFSJM9qEqBP4BSHr1joPIA
állítólag az okok között szerepel az adóhivatal által kivetetett rengeteg behajthatatlan követelés is....
444.hu/2024/12/21/albania-egy-evre-betiltja-a-tiktokot?fbclid=IwY2xjawHUshpleHRuA2FlbQIxMQABHYMM1amVsaV-OG3-JLGxePf8R5XNakUrnDIx1qwMF4HnkFOQf-tTeN9qzw_aem_qFSJM9qEqBP4BSHr1joPIA
állítólag az okok között szerepel az adóhivatal által kivetetett rengeteg behajthatatlan követelés is....
Sodrák
Dec 22, 2024 09:53:17
Endre ma kit tervezel megsérteni?
A közízlést
Dec 22, 2024 09:53:17
halottpiton
(
x3)
Dec 22, 2024 09:54:15
x3)
Garázsvásárra várakozó sorok kígyóznak már a putri előtt endre?
aki nem hitelképes az nem ember
Jutka műbarack
(
x5)
Dec 22, 2024 09:55:13
x5)
Indulhatunk a gyogyóba outlaston?
Kiss Farkas Farkas
Endi Vajna
(
x11)
Dec 22, 2024 09:58:46
x11)
csípős kebabos seggfájás
Látom ezt a trashlegyet is vissza ette a fene.
Mi van kicsi?
Drága a szegedi édesvízi bálna ellátás azért jössz seggfájni?
Pdf simogatók vagytok mind a ketten, hiába tagadjátok. A "barátnőd" is mindig mondja le van tiltva és mégis ott köt ki a történet, hogy beszélgetnek.
Kendra
(
x2)
Dec 22, 2024 09:59:32
x2)
Endre szerinted két ünnep között körbepúrhabozza "valaki" a kiskapukat?
GOLDA
Dec 22, 2024 10:10:16
Dec 22, 2024 10:10:16
-
Dec 22, 2024 10:15:36
Az is baj ha elvisszük a kaput, az is baj ha odaláncoljuk hogy biztos ne lehessen elvinni... egyesekkel nem lehet jót tenni!
Dec 22, 2024 10:15:36
Darth Tibor
(
x7)
Dec 22, 2024 10:16:55
x7)
Endre!
Itt van advent 4. vasárnapja! Legalább egy gyertyát gyújthatnál! Vagy te zsidó vagy?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Itt van advent 4. vasárnapja! Legalább egy gyertyát gyújthatnál! Vagy te zsidó vagy?
Endi Vajna
(
x11)
Dec 22, 2024 10:20:13
x11)
Macskaól ajtót kell be púrhabozni. Lenne süsüzés.
horgász
(
x10)
Dec 22, 2024 10:21:01
x10)
...
Amikor a 0-ról kezdtem és itt volt, akkor mondott olyat, hogy 200 ezerért megcsinálná, de annyiért megcsinálom én is magamnak, nem fizetek érte...
Amikor a 0-ról kezdtem és itt volt, akkor mondott olyat, hogy 200 ezerért megcsinálná, de annyiért megcsinálom én is magamnak, nem fizetek érte...
Amúgy tök jó, hogy akkora atomtudós intelligenciahányadossal rendelkezel te is fiam, hogy most gyakorlatilag szóról szóra "tűpontosan" beigazoltad, amit pár napja írtam, hogy mi lehet a helyzet.
Tehát a recskás gányol neked 200k-ért, innen volt a viszonylagos "biztonságérzet" amit szúrta a kollégák szemét.
Köszi.
Gyere máskor is mentegetőzni.
xD
Golda Meir
Dec 22, 2024 10:23:16
Endre!
Milyen advent???!!! Itt kérem tisztes zsidók laknak! Hagyjanak engem békén a gyerekkel én már meggyújtottam a menórámat. Itt nincs ADVENT NINCS!!!
Dec 22, 2024 10:23:16
mikedp
(
x9)
Dec 22, 2024 10:31:03
x9)
Golda mama nem a menorát kell gyújtogatni hanem 9 ágút 3 nap múlva ! ( meg a pdf fiát lehetőleg még ma )
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 22, 2024 10:38:25
x16)
Üdvözöljük a döntését Golda mama, broni biztos örülne.
Azért ha lehet, még ne oltsa el pár napig. A menórát se.
A helyzet megoldása
(
x44)
Dec 22, 2024 10:41:34
x44)
Endre, mennyire igaz, hogy a reszkessetek betörők stábja, a nagy sikerű szereped, mint a hólapátos szatír, kap egy külön spinoffot, “reszkessetek gyerekek” címmel?

NBVNG
(
x1)
Dec 22, 2024 10:44:55
x1)
Valaki tudna nekem abban segíteninhogy a több.mint 10 órás liveban hol van az a rész ahol golda becsicskítja?
Továbbá a szállóigévé vált villázásról sem találtam se hang/video anyagot se szócikket. Ha valaki ebben is útba tud igazítani annak előre is NSZKSZ
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Skynetsodi
(
x2)
Dec 22, 2024 10:46:45
x2)
Eddig hányan jelentkeztek, hogy repülőjegyet vegyenek neked? És, ha nem, akkor szerinted mi lehet a baj? tibinek úgy vettek, hogy nem is igazán kérte.
Nekem se könnyű
A helyzet megoldása
(
x44)
Dec 22, 2024 10:47:41
x44)
Valaki tudna nekem abban segíteninhogy a több.mint 10 órás liveban hol van az a rész ahol golda becsicskítja?
Ott kezdődött amikor kitelepültünk az udvarra, akkor keresett hosszabitot az anyjanal, tehát ahogy tekered a kültéri felvételek legeleje előtti 5 percben
A villazast valamelyik régi régi flokkban mondta el
Klohek
(
x12)
Dec 22, 2024 10:54:36
x12)
Itt is valószínűleg villázás történt
www.youtube.com/watch?v=GtZvry1_kUE
cucksodi
(
x3)
Dec 22, 2024 10:56:38
x3)
Endrének igaza van, ez egy hullámvölgy, hiszen az élet így müködik, hullámzik. Endre életét ha le akarjuk írni egy függvénnyel, akkor 200 év periódus idejü cosinust kell használnuk. Így már a laikusok számára sem meglepö, hogy az elsö 100 évben lefele halad az élet színvonala, de majd meglátják a geci trollok, hogy milyen jó lesz a második 100.
puskapoj
nemet mondtak
(
x4)
Dec 22, 2024 10:57:51
x4)
Endre, milyen érzés szabadnak lenni, mint a madár? Végre eljött ez időszak is értékes kis életedben.
Többé nem kötnek már béklyók, nincs meló, nincs segély, nincs notstandhilfe... Bedőltek a hitelek is. Nem kell megfelelni már többé senkinek és semminek.
Irigyellek. Naon.
Szárnyalj, úszó, Veja néni püszke lehet(ne) kis tanítványára.
Többé nem kötnek már béklyók, nincs meló, nincs segély, nincs notstandhilfe... Bedőltek a hitelek is. Nem kell megfelelni már többé senkinek és semminek.
Irigyellek. Naon.
Szárnyalj, úszó, Veja néni püszke lehet(ne) kis tanítványára.
Gabonatároló
(
x1)
Dec 22, 2024 10:59:15
x1)
Endre, lesz este Mario? Többen kérdezik.
136 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Onnan nehezebb online koldulni, mert elveszik a telefonosodat a hajléktalan furcsa színű haverok.