Fakenguru
Nov 04, 2012 19:26:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Fakenguru :
Fogalmam sincs, ki a negyedik ember. Csak a harmadikat ismerem. :)</div>
Nekem van egy tippem, rá is kérdezek, róla van-e szó. Ha igen, fájni fog a púpod, mert ráfogtad, hogy miatta éhezik Marci.
Nekem van egy tippem, rá is kérdezek, róla van-e szó. Ha igen, fájni fog a púpod, mert ráfogtad, hogy miatta éhezik Marci.
Nov 04, 2012 19:26:35
Echelon néni
Nov 04, 2012 19:26:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A harmadik konkrétan verést ígért nekem, de utána Marcival is összeveszett ugye.</div>
Az kellene már neked, egy jó alapos. Amíg nem leszel eltángálva addig folytatni fogod ezt az angolnázást.
Olyan vagy mint egy állat, csak az erőből értesz.
Az kellene már neked, egy jó alapos. Amíg nem leszel eltángálva addig folytatni fogod ezt az angolnázást.
Olyan vagy mint egy állat, csak az erőből értesz.
Nov 04, 2012 19:26:48
Fakenguru
Nov 04, 2012 19:27:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fakenguru</div>Ne aggódj, jelzem mind neki, mind Marcinak hazafele, hogy ez a legújabb felelősségeltoló terved.</div>
Mégis kinek? Még én sem tudom, kiről van szó. :)</div>
És amiről te nem tudsz, az nem is létezik te gennytarisznya?
Mégis kinek? Még én sem tudom, kiről van szó. :)</div>
És amiről te nem tudsz, az nem is létezik te gennytarisznya?
Nov 04, 2012 19:27:23
sodika
Nov 04, 2012 19:27:47
<div class="quote"><div class="author">Fakenguru</div>
Nekem van egy tippem, rá is kérdezek, róla van-e szó.</div>
Érdekes, mert nekem fogalmam sincs róla.
Nekem van egy tippem, rá is kérdezek, róla van-e szó.</div>
Érdekes, mert nekem fogalmam sincs róla.
Nov 04, 2012 19:27:47
Csak egy olvasó
Nov 04, 2012 19:31:41
Sneci, nézd csak, Marci FB faláról idézte be annak idején valaki:
(Jul 26, 2012 20:43:52)
<div class="quote"><div class="author">bringatúra</div>"Pal Marton A Nagykanizsaiaknak űzenném (inkább kérném őket) Hogy mivel egy a faszbukkon is garázdálkodó, magát informatikusnak, meg riporternek nevező személy szélhámoskodása miatt: egy fillér nélkül kell neki vágnunk az útnak... Ha (már aki) tudnak anyagi segítséget adni, annak igen nagyon őrülnénk... (nem kérünk sokat, csak élelemre) :)))"</div>
Mi az esélye, hogy van ez a titokzatos negyedik, és ő is "faszbukkon is garázdálkodó, magát informatikusnak, meg riporternek nevező személy"?
(Jul 26, 2012 20:43:52)
<div class="quote"><div class="author">bringatúra</div>"Pal Marton A Nagykanizsaiaknak űzenném (inkább kérném őket) Hogy mivel egy a faszbukkon is garázdálkodó, magát informatikusnak, meg riporternek nevező személy szélhámoskodása miatt: egy fillér nélkül kell neki vágnunk az útnak... Ha (már aki) tudnak anyagi segítséget adni, annak igen nagyon őrülnénk... (nem kérünk sokat, csak élelemre) :)))"</div>
Mi az esélye, hogy van ez a titokzatos negyedik, és ő is "faszbukkon is garázdálkodó, magát informatikusnak, meg riporternek nevező személy"?
Nov 04, 2012 19:31:41
sodika
Nov 04, 2012 19:33:29
* ásít *
Erre is írtam az előbb logikus magyarázatot.
Ismételni nem fogom magam.
Ismételni nem fogom magam.
Nov 04, 2012 19:33:29
Echelon néni
Nov 04, 2012 19:34:31
Valaki aki Marci ismerőse a facsén, kérdezze már meg mi a véleménye erről az ügyről. Folyamatosan tölt fel képeket, netközelben van.
Nov 04, 2012 19:34:31
sodika
Nov 04, 2012 19:34:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>* ásít *
</div>
*De törött állkapoccsal nem fog.*
</div>
*De törött állkapoccsal nem fog.*
Nov 04, 2012 19:34:42
Haim
Nov 04, 2012 19:35:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Fakenguru :
Én tudom. Az a fickó, aki a masztipartis hozzászólást írta!
Én tudom. Az a fickó, aki a masztipartis hozzászólást írta!
Nov 04, 2012 19:35:06
gennyes féregzsidó
Nov 04, 2012 19:37:07
Ismételni nem fogom magam.</div>
azon röhögök, hogy ehhez képest milyen kicsi lesz a pofád amikor majd marci felkérdez. ott nem lesz ásítozás, csak *jaj-jaj zacskózörgés*.
mekkora röhögés lesz ebből, atyaég...mármint a trollok fognak röhögni.:)
azon röhögök, hogy ehhez képest milyen kicsi lesz a pofád amikor majd marci felkérdez. ott nem lesz ásítozás, csak *jaj-jaj zacskózörgés*.
mekkora röhögés lesz ebből, atyaég...mármint a trollok fognak röhögni.:)
Nov 04, 2012 19:37:07
Marci ismerőse
Nov 04, 2012 19:38:06
Sok részletet nem akarok elárulni, de valószínű, hogy Marci hazatérése után sodika teljesen kiszorul a nemzeti radikális társaságból. úgy is mondhatom, hogy kiírta magát...
de majd marci hazatérése után ő is világossá teszi a dolgokat.
de majd marci hazatérése után ő is világossá teszi a dolgokat.
Nov 04, 2012 19:38:06
gennyes féregzsidó
Nov 04, 2012 19:38:15
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Valaki aki Marci ismerőse a facsén, kérdezze már meg mi a véleménye erről az ügyről. Folyamatosan tölt fel képeket, netközelben van.</div>
már rég tudjuk mi a véleménye az ügyről. alaposan el fogja verni snecit. fb-s trollok folyamatos kapcsolatban vannak vele és markó petivel is.
már rég tudjuk mi a véleménye az ügyről. alaposan el fogja verni snecit. fb-s trollok folyamatos kapcsolatban vannak vele és markó petivel is.
Nov 04, 2012 19:38:15
banshee
Nov 04, 2012 19:39:58
És hogy veri meg? Simán ököllel? Mert Marci mint ószeres hozzájuthat boxerhez is, azzal simán tudja tágítani a rést sneci fogai között.
Nov 04, 2012 19:39:58
Csak egy olvasó
Nov 04, 2012 19:41:22
Tehát nem ismered a fickót, de a Marci által nyilatkozott dolgok ("faszbukkon is garázdálkodó, magát informatikusnak, meg riporternek nevező személy" és a tudósítást, honlapot is beígérte) illenek rá és szerinted róla van szó? Ezen a "logikus" magyarázaton gyúrjál még egy kicsit.
Tehát nem ismered a fickót, de a Marci által nyilatkozott dolgok ("faszbukkon is garázdálkodó, magát informatikusnak, meg riporternek nevező személy" és a tudósítást, honlapot is beígérte) illenek rá és szerinted róla van szó? Ezen a "logikus" magyarázaton gyúrjál még egy kicsit.
Nov 04, 2012 19:41:22
informátor
Nov 04, 2012 19:41:33
nem csak marcinál verte ki ez az ügy a biztosítékot. több ismert nemzeti radikális, köztük jobbikos közszereplőknek is megvan a véleméyne az ügyről és sodika zsidókhoz méltó viselkedéséről.
többé nincs becsületed sodika nemzetiek körében. azt csak egyszer lehet eljátszani. neked sikerül! grat!
többé nincs becsületed sodika nemzetiek körében. azt csak egyszer lehet eljátszani. neked sikerül! grat!
Nov 04, 2012 19:41:33
snecigeci
Nov 04, 2012 19:47:53
Mikor jön a fórizsos videó, púp? Vacsi után?
Nov 04, 2012 19:47:53
sodika
Nov 04, 2012 19:48:01
Én magam is elismerem, hogy a viselkedésemről ebben a történetben elítélő attitűd a helyes, mert gyenge jellem vagyok, és nem tudok nemet mondani.
Még ebben sincs vita.
Még ebben sincs vita.
Nov 04, 2012 19:48:01
banshee
Nov 04, 2012 19:49:33
Ez azért már érett egy ideje, ez a marcis sztori csak az utolsó csepp volt a pohárban....
Nov 04, 2012 19:49:33
Fakenguru
Nov 04, 2012 19:50:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én magam is elismerem, hogy a viselkedésemről ebben a történetben elítélő attitűd a helyes, mert gyenge jellem vagyok, és nem tudok nemet mondani.
Még ebben sincs vita.</div>
No látod. A gyenge jellemed miatt fognak megvalagászni. Ilyen nagyon egyszerű ez.
No látod. A gyenge jellemed miatt fognak megvalagászni. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Nov 04, 2012 19:50:00
Zulu
Nov 04, 2012 19:51:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én magam is elismerem, hogy a viselkedésemről ebben a történetben elítélő attitűd a helyes, mert gyenge jellem vagyok, és nem tudok nemet mondani.
Faszt nem tudsz nemet mondani. Szemrebbenés nélkül ignorálod a programozással kapcsolatos kérdéseket. Most pedig csak mosakodsz.
Faszt nem tudsz nemet mondani. Szemrebbenés nélkül ignorálod a programozással kapcsolatos kérdéseket. Most pedig csak mosakodsz.
Nov 04, 2012 19:51:02
Hitvány Patkány
Nov 04, 2012 19:51:59
A büntetésed pedig kiközösítés lesz és mellé egy alapos verés. Remélem, ebben sincs vita.
A büntetésed pedig kiközösítés lesz és mellé egy alapos verés. Remélem, ebben sincs vita.
Nov 04, 2012 19:51:59
banshee
Nov 04, 2012 19:52:16
Pedi a te akaroatod kivételesen erős, akkor hogy lehetsz gyenge jellem?
Ennek így shemmi értyelme...
Pedi a te akaroatod kivételesen erős, akkor hogy lehetsz gyenge jellem?
Ennek így shemmi értyelme...
Nov 04, 2012 19:52:16
sodika
Nov 04, 2012 19:53:24
Hitvány Patkány:
Nem érted. A lényeg, hogy semmi se volt szándékos.
Csak gyengeség.
Csak gyengeség.
Nov 04, 2012 19:53:24
gennyes féregzsidó
Nov 04, 2012 19:54:49
hiába nyomod ezt az önfelmentő szöveget, attól még nem lesz igaz. nem csak arról van szó, hogy nem tudsz nemet mondani. marci honlapját nem ezért nem csináltad meg 4-5 hónap alatt, és nem ezért nem küldtél neki feltöltést a telefonjára.
hanem azért, mert egy szarházi vagy. egy gyenge minőségű, hazug ember.
hiába nyomod ezt az önfelmentő szöveget, attól még nem lesz igaz. nem csak arról van szó, hogy nem tudsz nemet mondani. marci honlapját nem ezért nem csináltad meg 4-5 hónap alatt, és nem ezért nem küldtél neki feltöltést a telefonjára.
hanem azért, mert egy szarházi vagy. egy gyenge minőségű, hazug ember.
Nov 04, 2012 19:54:49
Fakenguru
Nov 04, 2012 19:55:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hitvány Patkány:
Csak gyengeség.</div>
A gyengeség nem kizáró vagy a szándékossággal szemben balfaszkám.
A szándékosság tudatosságot jelent, nem lelkierőt. Márpedig abban biztos vagyok, hogy tudatában voltál annak, hogy nem fogsz menni, jóval korábban, minthogy ezt közölted volna.
Akárcsak annak, hogy képtelen leszel összegyűjteni nemhogy 150.000-et, de még 20.000-et is egy ilyen vállalkozásra. Plusz költőpénz.
Csak gyengeség.</div>
A gyengeség nem kizáró vagy a szándékossággal szemben balfaszkám.
A szándékosság tudatosságot jelent, nem lelkierőt. Márpedig abban biztos vagyok, hogy tudatában voltál annak, hogy nem fogsz menni, jóval korábban, minthogy ezt közölted volna.
Akárcsak annak, hogy képtelen leszel összegyűjteni nemhogy 150.000-et, de még 20.000-et is egy ilyen vállalkozásra. Plusz költőpénz.
Nov 04, 2012 19:55:49
sodika
Nov 04, 2012 19:56:03
Mert folyton elrángattak kamerázni.
Nov 04, 2012 19:56:03
banshee
Nov 04, 2012 19:56:54
Csak gyengeség.</div>
Sneci, ha én akaratomon kívül kibaszom a két első fogadat, tudod ami között a kilométeres rés tátong, akkor te fogsz tudni harapni velük dacára annak hogy nem szándékosan rugdostam ki?
Csak gyengeség.</div>
Sneci, ha én akaratomon kívül kibaszom a két első fogadat, tudod ami között a kilométeres rés tátong, akkor te fogsz tudni harapni velük dacára annak hogy nem szándékosan rugdostam ki?
Nov 04, 2012 19:56:54
banshee
Nov 04, 2012 19:58:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mert folyton elrángattak kamerázni.</div>
És neked mindegy, csak dolgozni ne kelljen...
És neked mindegy, csak dolgozni ne kelljen...
Nov 04, 2012 19:58:02
Echelon néni
Nov 04, 2012 19:59:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mert folyton elrángattak kamerázni.</div>
Engem folyamatosan elrángatnak a haverjaim mindenfelé, mégsem hanyagolom el a kötelességeimet. Pedig ha valaki, én igen nehezen mondok nemet egy jó bulira.
Mégsem 18 ezret keresek fél év alatt.
Engem folyamatosan elrángatnak a haverjaim mindenfelé, mégsem hanyagolom el a kötelességeimet. Pedig ha valaki, én igen nehezen mondok nemet egy jó bulira.
Mégsem 18 ezret keresek fél év alatt.
Nov 04, 2012 19:59:28
gennyes féregzsidó
Nov 04, 2012 20:00:23
pont ez az, hogy nem folyton. most is hazudsz. a folyton azt jelenti, hogy amióta marci elment, folyamatosan kameráztál. és ez konkrétan hazugság. amikor a mésztelepi cigányoknál voltál, akkor is dolgozhattál volna, és az ezért kapott pénzt elküldhetted volna marcinak. arra verted a nyálad, hogy még a szántóföld közepén is van internet, és dolgozol. rengeteg olyan időpillanat volt, amit munkára fordíthattál volna.
hiába hazudozol, mint egy féreg. ezzel csak még jobban alátámasztod, hogy megérdemled a verést.
pont ez az, hogy nem folyton. most is hazudsz. a folyton azt jelenti, hogy amióta marci elment, folyamatosan kameráztál. és ez konkrétan hazugság. amikor a mésztelepi cigányoknál voltál, akkor is dolgozhattál volna, és az ezért kapott pénzt elküldhetted volna marcinak. arra verted a nyálad, hogy még a szántóföld közepén is van internet, és dolgozol. rengeteg olyan időpillanat volt, amit munkára fordíthattál volna.
hiába hazudozol, mint egy féreg. ezzel csak még jobban alátámasztod, hogy megérdemled a verést.
Nov 04, 2012 20:00:23
Fakenguru
Nov 04, 2012 20:01:21
No akkor foglaljuk össze.
Tehát nem vettél részt egy eszetlen életmegváltoztató buliban. Helyette dolgozhattál volna saját döntés alapján.
Azonban te mindkét ilyen-vagy olyan módon téged építő dolog helyett olyan helyekre mentél, ahova "elrángattak", azaz nem volt elsőrendű prioritásod, hogy oda menj, ahol végül kikötöttél.
És te nevezed magad szabadnak?
Egy vicc vagy baszki, az egész életed egy vicc, amiben attól hiszed magad szabadnak, hogy nincs nyolcórás melód, miközben az élet lököd jobbra-balra.
Tehát nem vettél részt egy eszetlen életmegváltoztató buliban. Helyette dolgozhattál volna saját döntés alapján.
Azonban te mindkét ilyen-vagy olyan módon téged építő dolog helyett olyan helyekre mentél, ahova "elrángattak", azaz nem volt elsőrendű prioritásod, hogy oda menj, ahol végül kikötöttél.
És te nevezed magad szabadnak?
Egy vicc vagy baszki, az egész életed egy vicc, amiben attól hiszed magad szabadnak, hogy nincs nyolcórás melód, miközben az élet lököd jobbra-balra.
Nov 04, 2012 20:01:21
Echelon néni
Nov 04, 2012 20:01:31
Sőt, sokkal többet voltam bulizni mint te kamerázni az elmúlt fél évben.
Életképtelen lúzer vagy?
Életképtelen lúzer vagy?
Nov 04, 2012 20:01:31
Haim
Nov 04, 2012 20:03:39
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Sőt, sokkal többet voltam bulizni mint te kamerázni az elmúlt fél évben.
Életképtelen lúzer vagy?</div>
És Te hányszor fappogtál? Mert ebben púp <s>ki</s>verhetetlen! Ez shiker!
Életképtelen lúzer vagy?</div>
És Te hányszor fappogtál? Mert ebben púp <s>ki</s>verhetetlen! Ez shiker!
Nov 04, 2012 20:03:39
gennyes féregzsidó
Nov 04, 2012 20:04:08
sneci, az a baj, hogy két "folyton kamerázás" között nem dolgoztál. filmet néztél, kurucoztál, fórumoztál, fb-oztál, verted a faszodat. rengeteg időd lett volna a munkára azzal együtt is, hogy teljesen feleslegesen elmentél kamerázni.
egy orbitális hazugság azt állítani, hogy a kamerázás miatt nem tudtál pénzt keresni.
egy orbitális hazugság azt állítani, hogy a kamerázás miatt nem tudtál pénzt keresni.
Nov 04, 2012 20:04:08
sodika
Nov 04, 2012 20:04:39
Meg kell tanulnom nemet mondani, mert most nem mondom senkinek sem. Ez igaz.
Nov 04, 2012 20:04:39
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 04, 2012 20:04:42
<div class="quote"><div class="author">Marci ismerőse</div>Sok részletet nem akarok elárulni, de valószínű, hogy Marci hazatérése után sodika teljesen kiszorul a nemzeti radikális társaságból. úgy is mondhatom, hogy kiírta magát...
de majd marci hazatérése után ő is világossá teszi a dolgokat.</div>
Az igazság az, hogy Sodi már jó ideje önként kilépett a nemzeti radikális oldalról.
Egy évvel ezelőtt kikkel mutatkozott? Morvaival ebédelt, Gaudival járt tárgyalásra, Grespik hívta filmezni tüntetésre.
Ma meg a legnagyobb példaképe a leninista Minda meg az anyja nyugdíján tengődő Kaufmann (állítólag fideszes), és a csupa paranoid elmebeteggel haverkodik (Fórizs, RGL, Titán).
Az egyetlen kapcsolata a nemzeti radikális körökhöz Hermán tata, de hát ő minimális tényező csak. Még azzal a söröskorsós jobbikos nővel is jól összeveszett.
Sodi már csak névben, megszokásból jobbikos meg nemzeti radikális. Valójában semmi köze sincs már ahhoz a szubkultúrához. Ők kivetették maguk közül, és már Sodi sem erőlteti a dolgot. A szomorú igazság az, hogy a zsidózáson semmi közös nincs benne a jobbikkal vagy a kuruccal. Sodi inkább kommunista elveket vall, amióta az anyja elzárta a pénzcsapot.
de majd marci hazatérése után ő is világossá teszi a dolgokat.</div>
Az igazság az, hogy Sodi már jó ideje önként kilépett a nemzeti radikális oldalról.
Egy évvel ezelőtt kikkel mutatkozott? Morvaival ebédelt, Gaudival járt tárgyalásra, Grespik hívta filmezni tüntetésre.
Ma meg a legnagyobb példaképe a leninista Minda meg az anyja nyugdíján tengődő Kaufmann (állítólag fideszes), és a csupa paranoid elmebeteggel haverkodik (Fórizs, RGL, Titán).
Az egyetlen kapcsolata a nemzeti radikális körökhöz Hermán tata, de hát ő minimális tényező csak. Még azzal a söröskorsós jobbikos nővel is jól összeveszett.
Sodi már csak névben, megszokásból jobbikos meg nemzeti radikális. Valójában semmi köze sincs már ahhoz a szubkultúrához. Ők kivetették maguk közül, és már Sodi sem erőlteti a dolgot. A szomorú igazság az, hogy a zsidózáson semmi közös nincs benne a jobbikkal vagy a kuruccal. Sodi inkább kommunista elveket vall, amióta az anyja elzárta a pénzcsapot.
Nov 04, 2012 20:04:42
Hitvány Patkány
Nov 04, 2012 20:04:53
Csak gyengeség.</div>
Te nem érted, fogyatékos srác.
Igenis szándékos volt. Tudtad te nagyon jól már az elejétől, hogy nem lesz az út ingyen, csak reménykedtél, hogy rátelepedhetsz egy újabb gazdatestre hónapokra. Épp eszű ember tisztában van azzal, hogy Facebookos képfeltöltésekért cserébe nem fogják eltartani. Az egész magyarázatod már itt bukik.
Azt is nagyon jól tudtad, hogy nem tudod kiskálázni az útiköltséget, amikor szóba került. Soha életedben nem kerestél annyi pénzt, amennyiről itt szó volt. Újabb bukta a történetedben.
Hab a tortán, hogy megint azzal védekezel, hogy egy gecis papírzsepi vagy. Azt hiszed, hogy ez mentség, pedig ez már önmagában elég ok arra, hogy szóba se álljanak veled. Szerinted ki akar barátkozni egy szellemi fogyatékos, életképtelen, púpos korccsal?
Szerintem már nagyon sok embernek a bögyében vagy és ez most remek cassus belli, hogy akcióba lépjenek.
Csak gyengeség.</div>
Te nem érted, fogyatékos srác.
Igenis szándékos volt. Tudtad te nagyon jól már az elejétől, hogy nem lesz az út ingyen, csak reménykedtél, hogy rátelepedhetsz egy újabb gazdatestre hónapokra. Épp eszű ember tisztában van azzal, hogy Facebookos képfeltöltésekért cserébe nem fogják eltartani. Az egész magyarázatod már itt bukik.
Azt is nagyon jól tudtad, hogy nem tudod kiskálázni az útiköltséget, amikor szóba került. Soha életedben nem kerestél annyi pénzt, amennyiről itt szó volt. Újabb bukta a történetedben.
Hab a tortán, hogy megint azzal védekezel, hogy egy gecis papírzsepi vagy. Azt hiszed, hogy ez mentség, pedig ez már önmagában elég ok arra, hogy szóba se álljanak veled. Szerinted ki akar barátkozni egy szellemi fogyatékos, életképtelen, púpos korccsal?
Szerintem már nagyon sok embernek a bögyében vagy és ez most remek cassus belli, hogy akcióba lépjenek.
Nov 04, 2012 20:04:53
sodika
Nov 04, 2012 20:05:29
gennyes féregzsidó:
Hivatkozz még arra, hogy a maradék időben ti energiavámpírkodtátok el az időmet. Úgy, igen. Aztán köpj fel a magasba, és állj alá, légyszíves.
Hivatkozz még arra, hogy a maradék időben ti energiavámpírkodtátok el az időmet. Úgy, igen. Aztán köpj fel a magasba, és állj alá, légyszíves.
Nov 04, 2012 20:05:29
?
Nov 04, 2012 20:06:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>gennyes féregzsidó:
Hivatkozz még arra, hogy a maradék időben ti energiavámpírkodtátok el az időmet. Úgy, igen. Aztán köpj fel a magasba, és állj alá, légyszíves.</div>
Nem kötelező ide járni.Inkább neked kéne a köpés alá állni.
Hivatkozz még arra, hogy a maradék időben ti energiavámpírkodtátok el az időmet. Úgy, igen. Aztán köpj fel a magasba, és állj alá, légyszíves.</div>
Nem kötelező ide járni.Inkább neked kéne a köpés alá állni.
Nov 04, 2012 20:06:37
sodika
Nov 04, 2012 20:07:07
Hitvány Patkány:
Egyáltalán nem volt az első gondolat valóságtól elrugaszkodott. Ellenpéldák: 4 napos Koppány országjárás, illetve olaszországi tengerpartnézés. Meg tényfeltárások Titánékkal itt-ott (Cegléd. Eger, Pécs, Bösztörpuszta, stb...)
Egyáltalán nem volt az első gondolat valóságtól elrugaszkodott. Ellenpéldák: 4 napos Koppány országjárás, illetve olaszországi tengerpartnézés. Meg tényfeltárások Titánékkal itt-ott (Cegléd. Eger, Pécs, Bösztörpuszta, stb...)
Nov 04, 2012 20:07:07
banshee
Nov 04, 2012 20:07:17
Energiavámpírkodás?
De sneci! Fegyvert tartott valaki a fejedhez hogy ide kommentelj? Ennyek shemmi értyelme...
Energiavámpírkodás?
De sneci! Fegyvert tartott valaki a fejedhez hogy ide kommentelj? Ennyek shemmi értyelme...
Nov 04, 2012 20:07:17
Echelon néni
Nov 04, 2012 20:08:13
Aztakurva. Ez kész. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Aztakurva. Ez kész. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nov 04, 2012 20:08:13
banshee
Nov 04, 2012 20:08:21
Egyáltalán nem volt az első gondolat valóságtól elrugaszkodott. Ellenpéldák: 4 napos Koppány országjárás, illetve olaszországi tengerpartnézés. Meg tényfeltárások Titánékkal itt-ott (Cegléd. Eger, Pécs, Bösztörpuszta, stb...)</div>
Jó, nyaraltál meló helyett.
És?
Egyáltalán nem volt az első gondolat valóságtól elrugaszkodott. Ellenpéldák: 4 napos Koppány országjárás, illetve olaszországi tengerpartnézés. Meg tényfeltárások Titánékkal itt-ott (Cegléd. Eger, Pécs, Bösztörpuszta, stb...)</div>
Jó, nyaraltál meló helyett.
És?
Nov 04, 2012 20:08:21
sodika
Nov 04, 2012 20:08:22
Az volt a gondolatom, hogy kölcsönbringa van ingyen, konzervet meg csomagolok, ami Rómáig kitart, onnan meg jövök vissza vonattal. Igen. Nagyjából ez.
Nov 04, 2012 20:08:22
Kémlégy
Nov 04, 2012 20:08:48
Púp, miért nem mondasz nemet a trollfórumra? Hiszen a munkára olyan következetesen tudsz nemet mondani!
Púp, miért nem mondasz nemet a trollfórumra? Hiszen a munkára olyan következetesen tudsz nemet mondani!
Nov 04, 2012 20:08:48
sodika
Nov 04, 2012 20:10:03
Mondom. Ez volt a gondolatom.
Van kölcsön bringa, és fasza. Hurrá. Nulla forint.
Egy ilyen bringa csomagjaiba elfér a konzerv. Nulla forint.
Alszunk majd sátrakban. Nulla forint.
Igen. Így volt.
Ehhez képest minden, ami ettől később eltért, váratlanul ért.
Igen. Így volt.
Ehhez képest minden, ami ettől később eltért, váratlanul ért.
Nov 04, 2012 20:10:03
Hitvány Patkány
Nov 04, 2012 20:10:07
Ezaz bazmeg, kend a trollokra. Ez a leggusztustalabb benned, hogy úgy viselkedsz mint egy gecis papírzsepi.
Megnyitod a fórumot -> a trollok tehetnek róla
Megnyitod Aaron Cute oldalát -> a buzipropaganda tehet róla
Baszol dolgozni-> az egész világ tehet róla
Bazmeg, a saját elrejszolt életedért kizárolag <b>te</b> vagy a felelős.
Ezaz bazmeg, kend a trollokra. Ez a leggusztustalabb benned, hogy úgy viselkedsz mint egy gecis papírzsepi.
Megnyitod a fórumot -> a trollok tehetnek róla
Megnyitod Aaron Cute oldalát -> a buzipropaganda tehet róla
Baszol dolgozni-> az egész világ tehet róla
Bazmeg, a saját elrejszolt életedért kizárolag <b>te</b> vagy a felelős.
Nov 04, 2012 20:10:07
banshee
Nov 04, 2012 20:10:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az volt a gondolatom, hogy kölcsönbringa van ingyen, konzervet meg csomagolok, ami Rómáig kitart, onnan meg jövök vissza vonattal. Igen. Nagyjából ez.</div>
Ingyen.
Gazdatestnek tekintetted marcit és miután kiderült hogy mégse lesz ingyen, visszaléptél.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Ingyen.
Gazdatestnek tekintetted marcit és miután kiderült hogy mégse lesz ingyen, visszaléptél.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Nov 04, 2012 20:10:51
?
Nov 04, 2012 20:11:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Meg kell tanulnom nemet mondani, mert most nem mondom senkinek sem. Ez igaz.</div>
Neked tanulnod kell bármit is???
Neked tanulnod kell bármit is???
Nov 04, 2012 20:11:04
Echelon néni
Nov 04, 2012 20:11:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az volt a gondolatom, hogy kölcsönbringa van ingyen, konzervet meg csomagolok, ami Rómáig kitart, onnan meg jövök vissza vonattal. Igen. Nagyjából ez.</div>
Ebből látszik, hogy nagy a baj. Súlyos mentális problémáid vannak, képtelen vagy felmérni a képességeidet, lehetőségeket. Nem tudod, hogy hol a helyed a világban.
Te még két megyén át sem tudnál tekerni, nemhogy Rómáig, nyomorult.
Ebből látszik, hogy nagy a baj. Súlyos mentális problémáid vannak, képtelen vagy felmérni a képességeidet, lehetőségeket. Nem tudod, hogy hol a helyed a világban.
Te még két megyén át sem tudnál tekerni, nemhogy Rómáig, nyomorult.
Nov 04, 2012 20:11:18
sodika
Nov 04, 2012 20:11:56
Mindegy. A lényeg, hogy volt logika a nulla forintos elgondolásomban. Ha ez hamis gondolat volt, az gáz, de máig nem értek annyira a bringázáshoz, hogy ez nekem felróható lenne.
Nov 04, 2012 20:11:56
?
Nov 04, 2012 20:11:59
"Egy ilyen bringa csomagjaiba elfér a konzerv. Nulla forint."
Te ingyen kapod a konzervet?
Te ingyen kapod a konzervet?
Nov 04, 2012 20:11:59
Hitvány Patkány
Nov 04, 2012 20:12:29
Ezzel ne merj védekezni. Minden egészséges embernél természetes, hogy ha hívják valahova ő állja a saját költségeit. Ez a helyzet egészen odáig, amíg valaki önként fel nem ajánlja neki, hogy fizet.
Ez egy ki nem mondott, íratlan szabály. Társadalmi norma.
Ezzel ne merj védekezni. Minden egészséges embernél természetes, hogy ha hívják valahova ő állja a saját költségeit. Ez a helyzet egészen odáig, amíg valaki önként fel nem ajánlja neki, hogy fizet.
Ez egy ki nem mondott, íratlan szabály. Társadalmi norma.
Nov 04, 2012 20:12:29
?
Nov 04, 2012 20:12:56
S a Róma-Bp vonatjegyet miből vetted volna meg?A 15 Ft-ból?
Nov 04, 2012 20:12:56
Fakenguru
Nov 04, 2012 20:12:59
No, ezt is foglaljuk akkor össze.
Tehát ami miatt nem mentél, azok az alábbiak:
- Elsőként, bár csak csekély mértékben, Marci
- Azután az a bizonyos negyedik
- Azután mindenki, aki elrángatott kamerázni
- Majd pedig mi, akik egy fórumon beszélgetünk
Te meg ott álltál ennek az egésznek a közepén, és nem értetted mi van, ugye?
Sodi, még egyszer leírom, az életed egy vicc, ahol te szabadnak hazudod saját magad számára magadat, de a pénzhiány és mindenki más határozza meg, hogy adott időpillanatban hol és mit csinálsz.
Ehhez képest én saját elhatározásból itt ülök és órák óta röhögök rajtad, oszt ha a csajom abbahagyja az ebay feltúrását, akkor bedöglünk az ágyba, és némi popcorn mellett megnézzük az American Horror Story legutóbbi részét. Utána pedig megnézem a Giants - Steelers meccset, és ha esetleg az Eli Manning torz fejéről eszembe jutsz, néha felböfögöm a Roethlisbergernek, hogy el ne sodikázza a passzt.
Irigyellek, de tényleg.
No, ezt is foglaljuk akkor össze.
Tehát ami miatt nem mentél, azok az alábbiak:
- Elsőként, bár csak csekély mértékben, Marci
- Azután az a bizonyos negyedik
- Azután mindenki, aki elrángatott kamerázni
- Majd pedig mi, akik egy fórumon beszélgetünk
Te meg ott álltál ennek az egésznek a közepén, és nem értetted mi van, ugye?
Sodi, még egyszer leírom, az életed egy vicc, ahol te szabadnak hazudod saját magad számára magadat, de a pénzhiány és mindenki más határozza meg, hogy adott időpillanatban hol és mit csinálsz.
Ehhez képest én saját elhatározásból itt ülök és órák óta röhögök rajtad, oszt ha a csajom abbahagyja az ebay feltúrását, akkor bedöglünk az ágyba, és némi popcorn mellett megnézzük az American Horror Story legutóbbi részét. Utána pedig megnézem a Giants - Steelers meccset, és ha esetleg az Eli Manning torz fejéről eszembe jutsz, néha felböfögöm a Roethlisbergernek, hogy el ne sodikázza a passzt.
Irigyellek, de tényleg.
Nov 04, 2012 20:12:59
Echelon néni
Nov 04, 2012 20:13:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mondom. Ez volt a gondolatom.
Igen. Így volt.
Ehhez képest minden, ami ettől később eltért, váratlanul ért.</div>
Ez is bizonyítéka annak, hogy nem a valóságban élsz. Hogy a kurva anyádba gondoltad, hogy egy forint nélkül kelsz útra? Szerinted ez normális dolog? Hol élsz te?
Igen. Így volt.
Ez is bizonyítéka annak, hogy nem a valóságban élsz. Hogy a kurva anyádba gondoltad, hogy egy forint nélkül kelsz útra? Szerinted ez normális dolog? Hol élsz te?
Nov 04, 2012 20:13:06
Kémlégy
Nov 04, 2012 20:13:07
Marci leszarja, mit fantáziáltál. A védelmi pénzedet és lízingajánlataidat is le fogja szarni. Sőt, ha egy összegben adnál neki 2 kilót (science fiction), akkor is megpicsázna. Tudod miért? Mert kb. annyira érdekli most a pénz, mint a végrehajtót 4 hónappal a kilakoltatás után a lakbér. Neki a pénz akkor kellett volna, amikor fák alatt aludt és bogarakat evett. Tudod, mi kell neki most? Csak a bosszú, semmi más. Hogy azt a fasz jávorszarvas fejedet megcsapkodja párszor az aszfalton, és elégtételt érezzen a szenvedéseiért, amiket te okoztál neki, te hazug korcs.
Marci leszarja, mit fantáziáltál. A védelmi pénzedet és lízingajánlataidat is le fogja szarni. Sőt, ha egy összegben adnál neki 2 kilót (science fiction), akkor is megpicsázna. Tudod miért? Mert kb. annyira érdekli most a pénz, mint a végrehajtót 4 hónappal a kilakoltatás után a lakbér. Neki a pénz akkor kellett volna, amikor fák alatt aludt és bogarakat evett. Tudod, mi kell neki most? Csak a bosszú, semmi más. Hogy azt a fasz jávorszarvas fejedet megcsapkodja párszor az aszfalton, és elégtételt érezzen a szenvedéseiért, amiket te okoztál neki, te hazug korcs.
Nov 04, 2012 20:13:07
?
Nov 04, 2012 20:13:56
Sodi akkor te tulajdonképpen véletlenül vagyis nem szándékosan baszol át embereket?
gennyes féregzsidó
látod, pontosan erről beszélek, az állandó hazudozásról, és a felelősség hárításáról.
csak idő kérdese volt, hogy előkerüljön: "a tyemét trollok a hibásak".
elrángattak, meg elenergiavámpírkodták az idődet, meg anyád letörte a motivációdat, stb.
mintha nem te hoznád minden esetben a döntéseket. mintha kényszerített volna bárki is, hogy mire fordítsd az idődet.
ezért érdemelsz te verést. azért van rá nagy szükséged, mert folyamatosan hazudozol. talán a fizikai fájdalom hatására valami megváltozik benned. talán képes leszel szembenézni magaddal, az állandó hazudozásoddal.
látod, pontosan erről beszélek, az állandó hazudozásról, és a felelősség hárításáról.
csak idő kérdese volt, hogy előkerüljön: "a tyemét trollok a hibásak".
elrángattak, meg elenergiavámpírkodták az idődet, meg anyád letörte a motivációdat, stb.
mintha nem te hoznád minden esetben a döntéseket. mintha kényszerített volna bárki is, hogy mire fordítsd az idődet.
ezért érdemelsz te verést. azért van rá nagy szükséged, mert folyamatosan hazudozol. talán a fizikai fájdalom hatására valami megváltozik benned. talán képes leszel szembenézni magaddal, az állandó hazudozásoddal.
banshee
Nov 04, 2012 20:14:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindegy. A lényeg, hogy volt logika a nulla forintos elgondolásomban. Ha ez hamis gondolat volt, az gáz, de máig nem értek annyira a bringázáshoz, hogy ez nekem felróható lenne.</div>
Csak a te autista agyad szerint volt logika te szociopata állat.
Csak a te autista agyad szerint volt logika te szociopata állat.
Nov 04, 2012 20:14:24
sodika
Nov 04, 2012 20:14:42
Jó, nem fogok magyarázni.
Mindent leírtam, ami lényeg.
Majd ezt összefoglalom egyetlen írásban, és az lesz a "hivatalos" álláspontom. Ennyi.
Majd ezt összefoglalom egyetlen írásban, és az lesz a "hivatalos" álláspontom. Ennyi.
Nov 04, 2012 20:14:42
Echelon néni
Nov 04, 2012 20:14:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindegy. A lényeg, hogy volt logika a nulla forintos elgondolásomban. Ha ez hamis gondolat volt, az gáz, de máig nem értek annyira a bringázáshoz, hogy ez nekem felróható lenne.</div>
Nagy pofával ugattál itt, hogy simán kitekersz Marcival és nem vagy szarból. Most meg nem értesz a kerékpározáshoz?
Mi ez a nagy változás, hazudóska? :-)
Nagy pofával ugattál itt, hogy simán kitekersz Marcival és nem vagy szarból. Most meg nem értesz a kerékpározáshoz?
Mi ez a nagy változás, hazudóska? :-)
Nov 04, 2012 20:14:44
?
Nov 04, 2012 20:15:02
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mondom. Ez volt a gondolatom.
Igen. Így volt.
Ez is bizonyítéka annak, hogy nem a valóságban élsz. Hogy a kurva anyádba gondoltad, hogy egy forint nélkül kelsz útra? Szerinted ez normális dolog? Hol élsz te?</div>
Ha a Koppány túrák ingyé összejöttek akkor ez is összejött volna. Evidens.
Igen. Így volt.
Ez is bizonyítéka annak, hogy nem a valóságban élsz. Hogy a kurva anyádba gondoltad, hogy egy forint nélkül kelsz útra? Szerinted ez normális dolog? Hol élsz te?</div>
Ha a Koppány túrák ingyé összejöttek akkor ez is összejött volna. Evidens.
Nov 04, 2012 20:15:02
Kémlégy
Nov 04, 2012 20:16:06
Vagyis annyira értesz a bringázáshoz, mint Bajnai a víziszárnyas-tenyésztéshez?
Nem értettél hozzá, púp. Mondd ki!
Vagyis annyira értesz a bringázáshoz, mint Bajnai a víziszárnyas-tenyésztéshez?
Nem értettél hozzá, púp. Mondd ki!
Nov 04, 2012 20:16:06
banshee
Nov 04, 2012 20:17:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jó, nem fogok magyarázni.
Majd ezt összefoglalom egyetlen írásban, és az lesz a "hivatalos" álláspontom. Ennyi.</div>
Jövő héten
Na meló, csá.
Majd ezt összefoglalom egyetlen írásban, és az lesz a "hivatalos" álláspontom. Ennyi.</div>
Jövő héten
Na meló, csá.
Nov 04, 2012 20:17:28
gennyes féregzsidó
Nov 04, 2012 20:18:59
sneci rossz hírem van számodra: az álláspontod nem fog megvédeni a veréstől. inkább csak arra lesz jó, hogy marcit még jobban felidegesíted, és még jobban, még hamarabb meg fog verni.
sneci rossz hírem van számodra: az álláspontod nem fog megvédeni a veréstől. inkább csak arra lesz jó, hogy marcit még jobban felidegesíted, és még jobban, még hamarabb meg fog verni.
Nov 04, 2012 20:18:59
Echelon néni
Nov 04, 2012 20:19:21
Szerinted ki a lófaszt fog érdekelni a hivatalos álláspontod, hazug Recskaboy?
Nem hiszed el, hogy az a vonat már elment.
Virítod a lóvét, megfetrengsz a porban Marci előtt, több fórumon alázatosan, szerényen és hatalmas tisztelettel esedezel a bocsánatáért, akkor talán nem leszel még jobban megalázva.
A pofázás ideje lejárt.
Szerinted ki a lófaszt fog érdekelni a hivatalos álláspontod, hazug Recskaboy?
Nem hiszed el, hogy az a vonat már elment.
Virítod a lóvét, megfetrengsz a porban Marci előtt, több fórumon alázatosan, szerényen és hatalmas tisztelettel esedezel a bocsánatáért, akkor talán nem leszel még jobban megalázva.
A pofázás ideje lejárt.
Nov 04, 2012 20:19:21
Kémlégy
Nov 04, 2012 20:20:42
Sajtóközleményt adsz ki?
Sajtóközleményt adsz ki?
Nov 04, 2012 20:20:42
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 04, 2012 20:22:41
De hiszen te az óriási akaraterődről vagy ismert, nem?
Hogyhogy nem tudsz ellenállni az "energiavámpírkodásnak"?
De hiszen te az óriási akaraterődről vagy ismert, nem?
Hogyhogy nem tudsz ellenállni az "energiavámpírkodásnak"?
Nov 04, 2012 20:22:41
banshee
Nov 04, 2012 20:23:57
Sneci, szerinted miért ír ide Marci Púpkiegyenesítő nicken?
Nov 04, 2012 20:23:57
?
Nov 04, 2012 20:29:59
"Majd ezt összefoglalom egyetlen írásban, és az lesz a "hivatalos" álláspontom. Ennyi."
A te hivatalos álláspontod kit érdekel?Mikor és hogyan kártalanítod Marcit? Érdekes módon erről egy szó sem esik.
A te hivatalos álláspontod kit érdekel?Mikor és hogyan kártalanítod Marcit? Érdekes módon erről egy szó sem esik.
Nov 04, 2012 20:29:59
banshee
Nov 04, 2012 20:32:56
De fogja. Az eddigi bevétele 30% -át már át is utalta neki, ami 0 ft.
Nov 04, 2012 20:32:56
Zulu
Nov 04, 2012 21:02:56
Megint hazudsz! A vonat szerinted ingyen lett volna? Hany nap alatt ertel volna el Romaba? 10-15? Ha csak napi ket konzervet eszel meg fel kilo kenyerrel, az 15 kilo cucc a vizen, satoron es egyebeken kivul!
Nem, ezt te sem gondoltad komolyan, egyszeruen csak hazudsz megint.
Megint hazudsz! A vonat szerinted ingyen lett volna? Hany nap alatt ertel volna el Romaba? 10-15? Ha csak napi ket konzervet eszel meg fel kilo kenyerrel, az 15 kilo cucc a vizen, satoron es egyebeken kivul!
Nem, ezt te sem gondoltad komolyan, egyszeruen csak hazudsz megint.
Nov 04, 2012 21:02:56
Fotelrocker_Presszócigány
Nov 04, 2012 21:07:47
nem láttad korcs hol aludt Marci? Ha szerencséje volt akkor buszmegállókban, ha nem akkor meg mínuszban a hideg földön egy darab műanyagon! Te görbe hátad hol bírta volna ezt? Hagyjál már a hülyeségeiddel, mert már kurvára unalmas az állandó hazudozás és a szánalmas magyarázkodásod..
Nov 04, 2012 21:07:47
IzomTibor
Nov 04, 2012 21:09:30
Ne oltsátok már ennyire, mert ilyenkor mindig taknyos orral, sírva takarodik el innen :D
Nov 04, 2012 21:09:30
Sam
Nov 04, 2012 21:15:16
Azért nem kéne addig csesztetni Sodit míg elmegy a nemzeti oldalról, mert utána valami rosszabb helyen köt majd ki, aztán kapjátok a 4 órás videókat, meg az online közvetített magánbeszélgetéseket a munkáspárt gyűléseiről :D
Nov 04, 2012 21:15:16
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 04, 2012 21:21:02
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az volt a gondolatom, hogy kölcsönbringa van ingyen, konzervet meg csomagolok, ami Rómáig kitart, onnan meg jövök vissza vonattal. Igen. Nagyjából ez.</div>
Nem, ezt te sem gondoltad komolyan, egyszeruen csak hazudsz megint.</div>
Én hajlok arra, hogy nem hazudik, csak tényleg ennyire buta (autista).
Képtelen a racionális gondolkodásra, nem érti, hogy hogyan működik a világ. Nem képes felmérni a realitásokat.
Kitalálja, hogy napi két kiló konzervvel minden megoldott. DE hogy hogyan cipel magával 30-40 kilónyi konzervet az elején, az fel sem merül benne. hogy hogyan főzi meg a konzervet? A kérdésfeltevésig nem jut el. honnan lesz pénz konzervre? Ez eszébe sem jut.
Hogyan fog letekerni napi 100 km-t nehéz csomaggal, amikor 15-20 éve nem ült biciklin? Fel se merül benne ez a kérdés.
Ez mind tipikus autista magatartásforma.
Valahogy egy játéknak tekinti az egész életet, ahol nincsenek igazi következményei a tetteinek. A többi ember tényleg csak NPC, akiket le lehet szarni, akiknek a véleménye és érzései semmit sem számítanak.
Nem, ezt te sem gondoltad komolyan, egyszeruen csak hazudsz megint.</div>
Én hajlok arra, hogy nem hazudik, csak tényleg ennyire buta (autista).
Képtelen a racionális gondolkodásra, nem érti, hogy hogyan működik a világ. Nem képes felmérni a realitásokat.
Kitalálja, hogy napi két kiló konzervvel minden megoldott. DE hogy hogyan cipel magával 30-40 kilónyi konzervet az elején, az fel sem merül benne. hogy hogyan főzi meg a konzervet? A kérdésfeltevésig nem jut el. honnan lesz pénz konzervre? Ez eszébe sem jut.
Hogyan fog letekerni napi 100 km-t nehéz csomaggal, amikor 15-20 éve nem ült biciklin? Fel se merül benne ez a kérdés.
Ez mind tipikus autista magatartásforma.
Valahogy egy játéknak tekinti az egész életet, ahol nincsenek igazi következményei a tetteinek. A többi ember tényleg csak NPC, akiket le lehet szarni, akiknek a véleménye és érzései semmit sem számítanak.
Nov 04, 2012 21:21:02
Kéredzőbiztos
Nov 04, 2012 21:26:16
"Én hajlok arra, hogy nem hazudik, csak tényleg ennyire buta (autista)."
Simán.
Annyira hülye a világhoz, hogy az valami csodálatos.
Ezt már sokszor láthattuk, tapasztalhattuk.
Igen, nyilvánvalóan fogyatékos.
Simán.
Annyira hülye a világhoz, hogy az valami csodálatos.
Ezt már sokszor láthattuk, tapasztalhattuk.
Igen, nyilvánvalóan fogyatékos.
Nov 04, 2012 21:26:16
Dr. Bubó
Nov 04, 2012 21:34:58
Kérem a tisztelt snecológus urakat, ne bántsák a kis Endrét, nemsokára elvégezzük rajta a szükségessé vált lobótómiát és onnantól kezdve a pelenkázásra sem lesz gondja ígérem! Addig legyenek türelemmel. Köszönjük!
Nov 04, 2012 21:34:58
Echelon néni
Nov 04, 2012 21:45:11
Igazából ebbe a betyárfurfangnak képzelt angolnázásba hülyült bele szegényke.
Valóban lehet autista, imádja a szabályokat és úgy gondolja, azokat maga kedvére tudja alakítani.
Ez persze csak egy illúzió, hiszen megszopja minden egyes alkalommal (lásd Csillámpóni-projekt).
Olyan mint egy buta kisgyerek aki megnézi Rambo-t és másnap robbanó íjat fabrikál, amivel macskákra lődöz. Sodi ugyanezt teszi csak ő jogászkodik. A helyzetet súlyosbítja, hogy nem igazi ügyvédeket próbál másolni, hanem ilyen hibbant mindákat meg hermánokat.
Szerintem nagy felelőssége van a személyiségtorzulását illetően ezeknek az un. "sikerkönyveknek". Sodi gyerekkorától kezdve, eleve magában hordozta a hajlamot a betegségre, de ezek szépen felszínre hozták a szociopata énjét.
Azt hiszem menthetetlen, csak radikális eszközökkel lehetne kihúzni a bajból. De erre nincs szándék a környezetéből.
Valóban lehet autista, imádja a szabályokat és úgy gondolja, azokat maga kedvére tudja alakítani.
Ez persze csak egy illúzió, hiszen megszopja minden egyes alkalommal (lásd Csillámpóni-projekt).
Olyan mint egy buta kisgyerek aki megnézi Rambo-t és másnap robbanó íjat fabrikál, amivel macskákra lődöz. Sodi ugyanezt teszi csak ő jogászkodik. A helyzetet súlyosbítja, hogy nem igazi ügyvédeket próbál másolni, hanem ilyen hibbant mindákat meg hermánokat.
Szerintem nagy felelőssége van a személyiségtorzulását illetően ezeknek az un. "sikerkönyveknek". Sodi gyerekkorától kezdve, eleve magában hordozta a hajlamot a betegségre, de ezek szépen felszínre hozták a szociopata énjét.
Azt hiszem menthetetlen, csak radikális eszközökkel lehetne kihúzni a bajból. De erre nincs szándék a környezetéből.
Nov 04, 2012 21:45:11
Pál Marci
Nov 04, 2012 21:47:18
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Azt hiszem menthetetlen, csak radikális eszközökkel lehetne kihúzni a bajból. De erre nincs szándék a környezetéből.</div>
* cinkosan rád kacsint *
Azt hiszem menthetetlen, csak radikális eszközökkel lehetne kihúzni a bajból. De erre nincs szándék a környezetéből.</div>
* cinkosan rád kacsint *
Nov 04, 2012 21:47:18
Zénó
Nov 04, 2012 21:50:46
Fut a Sodi, rohan gyorsan.
Vágyam az, hogy vízbefojtsam.
Fut a piszok, fut a gyáva.
Kapálózik keze-lába.
Mint a bokrokból a nyulak.
Keresi az egérutat.
Hosszú farka lebeg-lobog.
Kampó orrán takony csorog.
Kaftánjában gyorsan szalad.
Rohanvást így messzi halad.
Megcsonkított, metszett fajta.
Behúzva már füle-farka.
Feje búbján hernyósipka.
Rohan már a büdös csicska.
Ha elkapom, lealázom.
Leköpöm és levadászom.
Hiába futsz, utolérlek.
Kiontom a rusnya véred.
Aljas vagy, hát ez a béred.
Senki nem véd meg majd téged.
Menekülj hát amíg lehet!
Mert kinyomom a két szemed.
Betárazok, csőre töltök.
Majd arcomra vigyort öltök.
Levadászlak, mint egy vadat.
Büdös Sodi, védd hát magad!
Ha elbújsz is megtalállak.
Pusztulj innen rusnya állat!
Menekülj, mert nem szeretlek!
Ha elkaplak, eltemetlek.
Véled ásatom meg sírod.
Dolgozni fogsz, amíg bírod.
Így dolgozol te is egyszer.
Megdöglesz te púp gengszter!!!
Írta: Pál Márton
Vágyam az, hogy vízbefojtsam.
Fut a piszok, fut a gyáva.
Kapálózik keze-lába.
Mint a bokrokból a nyulak.
Keresi az egérutat.
Hosszú farka lebeg-lobog.
Kampó orrán takony csorog.
Kaftánjában gyorsan szalad.
Rohanvást így messzi halad.
Megcsonkított, metszett fajta.
Behúzva már füle-farka.
Feje búbján hernyósipka.
Rohan már a büdös csicska.
Ha elkapom, lealázom.
Leköpöm és levadászom.
Hiába futsz, utolérlek.
Kiontom a rusnya véred.
Aljas vagy, hát ez a béred.
Senki nem véd meg majd téged.
Menekülj hát amíg lehet!
Mert kinyomom a két szemed.
Betárazok, csőre töltök.
Majd arcomra vigyort öltök.
Levadászlak, mint egy vadat.
Büdös Sodi, védd hát magad!
Ha elbújsz is megtalállak.
Pusztulj innen rusnya állat!
Menekülj, mert nem szeretlek!
Ha elkaplak, eltemetlek.
Véled ásatom meg sírod.
Dolgozni fogsz, amíg bírod.
Így dolgozol te is egyszer.
Megdöglesz te púp gengszter!!!
Írta: Pál Márton
Nov 04, 2012 21:50:46
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 04, 2012 21:51:19
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Szerintem nagy felelőssége van a személyiségtorzulását illetően ezeknek az un. "sikerkönyveknek". Sodi gyerekkorától kezdve, eleve magában hordozta a hajlamot a betegségre, de ezek szépen felszínre hozták a szociopata énjét. </div>
Lehet, de a könyvek többségét tutira ki sem nyitotta.
Lehet, de a könyvek többségét tutira ki sem nyitotta.
Nov 04, 2012 21:51:19
just fappin'
Nov 04, 2012 22:03:07
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
szerintem csak az segíthetne rajta, ha lecsuknák (nem vicc). nem kívánok neki nagyon rosszat, csak egy fogházat, és pár olyan cellatársat, akit közlekedési bűncselekmények miatt varrtak be (vagy csalásért), tehát nem kigyúrt cigányokat (a szabvesztésre átváltoztatott pénzbüntetést úgyis fogházban kell leülni, ott csak nincsenek olyan durva alakok). egy ilyen helyen eltölthetne mondjuk 2 hónapot. ez lenne az egyetlen mód, hogy szocializálódjon. bent dolgozhatna, edzhetne, olvashatna, embert faragnának belőle, ebben biztos vagyok.
szerintem csak az segíthetne rajta, ha lecsuknák (nem vicc). nem kívánok neki nagyon rosszat, csak egy fogházat, és pár olyan cellatársat, akit közlekedési bűncselekmények miatt varrtak be (vagy csalásért), tehát nem kigyúrt cigányokat (a szabvesztésre átváltoztatott pénzbüntetést úgyis fogházban kell leülni, ott csak nincsenek olyan durva alakok). egy ilyen helyen eltölthetne mondjuk 2 hónapot. ez lenne az egyetlen mód, hogy szocializálódjon. bent dolgozhatna, edzhetne, olvashatna, embert faragnának belőle, ebben biztos vagyok.
Nov 04, 2012 22:03:07
Kéredzőbiztos
Nov 04, 2012 22:05:35
<div class="quote"><div class="author">just fappin'</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
egy ilyen helyen eltölthetne mondjuk 2 hónapot. ez lenne az egyetlen mód, hogy szocializálódjon. bent dolgozhatna, edzhetne, olvashatna, embert faragnának belőle, ebben biztos vagyok.</div>
A 2 hónap nagyon kevés.
Alsó hangon fél év. És dolgozósban.
egy ilyen helyen eltölthetne mondjuk 2 hónapot. ez lenne az egyetlen mód, hogy szocializálódjon. bent dolgozhatna, edzhetne, olvashatna, embert faragnának belőle, ebben biztos vagyok.</div>
A 2 hónap nagyon kevés.
Alsó hangon fél év. És dolgozósban.
Nov 04, 2012 22:05:35
Echelon néni
Nov 04, 2012 22:08:08
<div class="quote"><div class="author">just fappin'</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
szerintem csak az segíthetne rajta, ha lecsuknák (nem vicc). nem kívánok neki nagyon rosszat, csak egy fogházat, és pár olyan cellatársat, akit közlekedési bűncselekmények miatt varrtak be (vagy csalásért), tehát nem kigyúrt cigányokat (a szabvesztésre átváltoztatott pénzbüntetést úgyis fogházban kell leülni, ott csak nincsenek olyan durva alakok). egy ilyen helyen eltölthetne mondjuk 2 hónapot. ez lenne az egyetlen mód, hogy szocializálódjon. bent dolgozhatna, edzhetne, olvashatna, embert faragnának belőle, ebben biztos vagyok.</div>
Egyszerűen az lenne a lényeg, hogy érezze a faszságai fizikai következményét. Egyetértek, de azt gondolom egy komolyabb verés-sorozat is megoldás lehetne.
Aztán ha nem, akkor jöhetne a sitt. Ha az sem akkor a diliház.
szerintem csak az segíthetne rajta, ha lecsuknák (nem vicc). nem kívánok neki nagyon rosszat, csak egy fogházat, és pár olyan cellatársat, akit közlekedési bűncselekmények miatt varrtak be (vagy csalásért), tehát nem kigyúrt cigányokat (a szabvesztésre átváltoztatott pénzbüntetést úgyis fogházban kell leülni, ott csak nincsenek olyan durva alakok). egy ilyen helyen eltölthetne mondjuk 2 hónapot. ez lenne az egyetlen mód, hogy szocializálódjon. bent dolgozhatna, edzhetne, olvashatna, embert faragnának belőle, ebben biztos vagyok.</div>
Egyszerűen az lenne a lényeg, hogy érezze a faszságai fizikai következményét. Egyetértek, de azt gondolom egy komolyabb verés-sorozat is megoldás lehetne.
Aztán ha nem, akkor jöhetne a sitt. Ha az sem akkor a diliház.
Nov 04, 2012 22:08:08
Echelon néni
Nov 04, 2012 22:10:39
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Szerintem nagy felelőssége van a személyiségtorzulását illetően ezeknek az un. "sikerkönyveknek". Sodi gyerekkorától kezdve, eleve magában hordozta a hajlamot a betegségre, de ezek szépen felszínre hozták a szociopata énjét. </div>
Lehet, de a könyvek többségét tutira ki sem nyitotta.</div>
Szerintem úgy volt velük, mint kezdő testépítő a szteroidokkal és bele-bele kóstolt, ennek a hatását látjuk most, a furcsa srácból szociopata lett.
Lehet, de a könyvek többségét tutira ki sem nyitotta.</div>
Szerintem úgy volt velük, mint kezdő testépítő a szteroidokkal és bele-bele kóstolt, ennek a hatását látjuk most, a furcsa srácból szociopata lett.
Nov 04, 2012 22:10:39
.
Nov 04, 2012 22:11:53
Szép lassan összecsapnak a hullámok a feje felett.
Részemről alig várom hogy Pál Marci hazaérjen és aktiválódjon az a bizonyos faszerdő.
Őszinte elismerésem minden trollnak aki időt és energiát nem sajnált előkészíteni ezt a kis meglepetést.
Részemről alig várom hogy Pál Marci hazaérjen és aktiválódjon az a bizonyos faszerdő.
Őszinte elismerésem minden trollnak aki időt és energiát nem sajnált előkészíteni ezt a kis meglepetést.
Nov 04, 2012 22:11:53
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 04, 2012 22:13:39
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Azt hiszem menthetetlen, csak radikális eszközökkel lehetne kihúzni a bajból. De erre nincs szándék a környezetéből.</div>
Az anyja lemondott róla és mindenki más a környezetében lecsúszott lumpenproli vagy elmebeteg (vagy mindkettő).
Egyetértek azzal, hogy minden javulás előfeltétele, hogy kikerüljön mostani környezetéből, de mivel egzisztenciálisan függ Fórizstól, erre nem sok esélyt látok.
Az anyja lemondott róla és mindenki más a környezetében lecsúszott lumpenproli vagy elmebeteg (vagy mindkettő).
Egyetértek azzal, hogy minden javulás előfeltétele, hogy kikerüljön mostani környezetéből, de mivel egzisztenciálisan függ Fórizstól, erre nem sok esélyt látok.
Nov 04, 2012 22:13:39
Kéredzőbiztos
Nov 04, 2012 22:19:19
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Azt hiszem menthetetlen, csak radikális eszközökkel lehetne kihúzni a bajból. De erre nincs szándék a környezetéből.</div>
Az anyja lemondott róla </div>
Jöhetne ide trollkodni mint SF.
Az anyja lemondott róla </div>
Jöhetne ide trollkodni mint SF.
Nov 04, 2012 22:19:19
c64
Nov 04, 2012 22:47:07
vasárnap esti csend... sodi hol vagy??
Nov 04, 2012 22:47:07
Zénó
Nov 04, 2012 22:53:13
És ez mióta mentség bármire is? Minden normális társaságban (persze tudom, a tied nem ilyen) elég annyit mondani, hogy "bocs, nem tudok menni, mert dolgoznom kell" és ezen senki se fog megsértődni.
És ez mióta mentség bármire is? Minden normális társaságban (persze tudom, a tied nem ilyen) elég annyit mondani, hogy "bocs, nem tudok menni, mert dolgoznom kell" és ezen senki se fog megsértődni.
Nov 04, 2012 22:53:13
tigris
Nov 04, 2012 22:59:12
érdekes anyádnak nemet tudsz mondani, amikor a segítséged kéri, apádnak is nemet tudsz mondani, mikor azt szeretné, hogy meglátogasd.
szóval erről ennyit.
nem is az a durva, hogy marci ki fog filézni, hanem , hogy emiatt az egész nemzeti radikális táborból kiírtad magad egy életre. kibaszott gyönyörű lesz, ahogy a kurucon azzal fogsz védekezni, hogy a jobbik szidó, antifasiszta balogh bélának segítettél.
kalap kabát....
szóval erről ennyit.
nem is az a durva, hogy marci ki fog filézni, hanem , hogy emiatt az egész nemzeti radikális táborból kiírtad magad egy életre. kibaszott gyönyörű lesz, ahogy a kurucon azzal fogsz védekezni, hogy a jobbik szidó, antifasiszta balogh bélának segítettél.
kalap kabát....
Nov 04, 2012 22:59:12
Echelon néni
Nov 04, 2012 23:05:00
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=LaGpkvBHtrg&feature=plcp" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=LaGpkvBHtrg&feature=plcp</a>
A legújabb fantasztikusan érdekfeszítő RGL videó.
Csak időmilliomosoknak!
A legújabb fantasztikusan érdekfeszítő RGL videó.
Csak időmilliomosoknak!
Nov 04, 2012 23:05:00
Lelki Verető
Nov 04, 2012 23:12:26
Ha valaki belökné Csernushoz, ott kapná az ívet rendesen. Kár, hogy csernus már nem foglalkozik drogosokkal. Ott próbálná előadni ezt a "minden a gyenge akaraterőm miatt van" szöveget.
Van neked akaraterőd. Akarni kell beülni Tartajó kocsijába, bámulni Fórix képébe, akaraterő nélkül egy percig nem lehet kibírni Titán közelében és kurva nagy akaraterő kell ahhoz, hogy megtartsd a szaros kis pozíciódat. Egy junkie vagy, aki eléri, amit akar. Amit nem akar, arra szarik, mert szétbaszta magát és lecsúszott. Magad se tudod, mentegesd-e magad, hogy jaj nincs akaraterőm doktorúr, máskor meg látod, micsoda akaraterőd van. Valójában nincs igaza azoknak, akik szerint te egy autista pszichopata vagy. <b>Te ugyanolyan vagy, mint a többi ember, és folyamatosan a rosszat választod. Önként. Te azt választod, hogy zuhanj, mert neked ez a jó, ez az önszopatás, élősködés, pénztelenség, minden. </b>Csak magadat hibáztathatod, nem más a hibás, mint eddig mindig. Magadat hibáztathatod mindenért, és ezt dörgölné a képedbe bármilyen segítő szakember is, akiket te sarlatánnak nézel. Apropó, azt tudtad, hogy a sarlatános szövegeddel statisztikailag "alsó hangon is" évtizedekkel rövidíted meg az életed? Bizony, akik ilyen negatívan beszélnek az orvosokról, segítő szakemberekről, statisztikailag nem sokáig élnek, mivel eleve hiányoznak azok a megküzdési szkilljeik, amelyekkel egészségesek maradhatnak és boldogok lehetnek.
Van neked akaraterőd. Akarni kell beülni Tartajó kocsijába, bámulni Fórix képébe, akaraterő nélkül egy percig nem lehet kibírni Titán közelében és kurva nagy akaraterő kell ahhoz, hogy megtartsd a szaros kis pozíciódat. Egy junkie vagy, aki eléri, amit akar. Amit nem akar, arra szarik, mert szétbaszta magát és lecsúszott. Magad se tudod, mentegesd-e magad, hogy jaj nincs akaraterőm doktorúr, máskor meg látod, micsoda akaraterőd van. Valójában nincs igaza azoknak, akik szerint te egy autista pszichopata vagy. <b>Te ugyanolyan vagy, mint a többi ember, és folyamatosan a rosszat választod. Önként. Te azt választod, hogy zuhanj, mert neked ez a jó, ez az önszopatás, élősködés, pénztelenség, minden. </b>Csak magadat hibáztathatod, nem más a hibás, mint eddig mindig. Magadat hibáztathatod mindenért, és ezt dörgölné a képedbe bármilyen segítő szakember is, akiket te sarlatánnak nézel. Apropó, azt tudtad, hogy a sarlatános szövegeddel statisztikailag "alsó hangon is" évtizedekkel rövidíted meg az életed? Bizony, akik ilyen negatívan beszélnek az orvosokról, segítő szakemberekről, statisztikailag nem sokáig élnek, mivel eleve hiányoznak azok a megküzdési szkilljeik, amelyekkel egészségesek maradhatnak és boldogok lehetnek.
Nov 04, 2012 23:12:26
tigris
Nov 04, 2012 23:25:43
annyi féle sztorit hallottunk már erről a kerékpártúráról. kezdve azzal, hogy sneci azt hitte, hogy ingyen lesz az egész, azon át, hogy marci az utolsó pillanatban szólt neki, hogy fizetnie kell, hogy marci a hibás, stő, hogy nem is tartozik neki semmivel, egészen odáig, hogy ő nem is tudta, hogy nekik kell fizetnie, hanem a misztikus negyedik embernek.
nagy mesemondó ez a recskaboy
nagy mesemondó ez a recskaboy
Nov 04, 2012 23:25:43
Lelki Verető
Nov 04, 2012 23:29:50
Lemegy majd ez a balhé is. Ha most két hétig nem néznék ide, utána azt látnám, hogy teli pofával röhög megint valami értelmetlen videon, miközben Nyírbátorban eszik egy tál sültkrumplit ingben és kaftánban, meg issza a sört. Tök mindegy, ezt tudja ő is, csak húzza ki valahogy, amíg lecseng.
Nov 04, 2012 23:29:50
tigris
Nov 04, 2012 23:31:17
<div class="quote"><div class="author">Lelki Verető</div>Lemegy majd ez a balhé is. Ha most két hétig nem néznék ide, utána azt látnám, hogy teli pofával röhög megint valami értelmetlen videon, miközben Nyírbátorban eszik egy tál sültkrumplit ingben és kaftánban, meg issza a sört. Tök mindegy, ezt tudja ő is, csak húzza ki valahogy, amíg lecseng.</div>
nem fog lecsengeni. lesz egy óriási és nag ytiszteletneek örvendő ellensége az összes jobboldali tüntetésen.
endre kiírta magát, és mehet a picsába az úrnőhöz meg a fogyatékosokhoz.
nem fog lecsengeni. lesz egy óriási és nag ytiszteletneek örvendő ellensége az összes jobboldali tüntetésen.
endre kiírta magát, és mehet a picsába az úrnőhöz meg a fogyatékosokhoz.
Nov 04, 2012 23:31:17
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 04, 2012 23:31:24
<div class="quote"><div class="author">Lelki Verető</div>Lemegy majd ez a balhé is. Ha most két hétig nem néznék ide, utána azt látnám, hogy teli pofával röhög megint valami értelmetlen videon, miközben Nyírbátorban eszik egy tál sültkrumplit ingben és kaftánban, meg issza a sört. Tök mindegy, ezt tudja ő is, csak húzza ki valahogy, amíg lecseng.</div>
Fórizst meg Mindát nem fogja érdekelni, hogy mit mond róla Marci vagy mit ír a kuruc.
Fórizst meg Mindát nem fogja érdekelni, hogy mit mond róla Marci vagy mit ír a kuruc.
Nov 04, 2012 23:31:24
102 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mégis kinek? Még én sem tudom, kiről van szó. :)