Mondanám, hogy "és még mindig él a ratyimalac", de ez a jelenlegi foshalom már szerinte sem élet.
Szó szerint látszik rajta, hogy minden egyes nap jobban fáj neki, mintha megdöglene, vagy bármilyen hirtelen katarzis.
Pontosan úgy szenved a pedofil geci, ahogy azt mi 2 éve megálmodtuk. Földi pokol nagyjából ez, még számára is.
Ami valljuk be, kurva nagy szó.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Soderittó legyen az elrettentő példa mindenkinek.
Járhatunk 6 egyetemre,de a tapasztalat az ami iszonyat fontos.
Sodrák az alkoholizmusával,buta nagyképűségével,beteg dolgaival maga egy tanulság mindenkinek.
Ez a fasz simán építhetett volna erre a közösségre... és ha még meg is fogadta volna a tanácsokat, akkor talán nem púpszászon tiktik-ezne, hanem tündérmeseországban, a radarok alatt mojolna valamelyik gányoldában.
Teoretikusan működik ez az elképzelés. Két probléma van vele:
1. Ha halgat ránk, nem kellene tiktikeznie, mára már rég nem gyártana netszemetet, és valami tisztességes munkát végezve élne, lehet hogy mondjuk pont berlinben.
2. Ez már a saját hipotézisem, de szerintem endre pontosan azzal vonta magára ezeknek az egyébként nem kötelezően troll alkatú embereknek a figyelmét, hogy az összes patkányságát juszt is beleállva a végsőkig nagy pofával hangoztatta. És itt jön a probléma, ha hallgat ránk, nem védi a patkányságait, ezek nélkül pedig nem váltja ki azt a közfelháborodást ami a trollsereg figyelméhez vezet tehát nem nagyon lenne mire építenie, hisz nem vívja ki sosem a figyelmet ami a trashcsoportos "hete brétúró" szintű trollkodásoknál egyel szofisztikáltabb trollok társaságát garantálná.
Konklúzió: endre sehogy sem kerülhette volna el a mostani állapotát, belé a nyomor kódolva van, és bármilyen trollsereg, segítősereg, twinkyboy, tiktikbevétel jön, ő nyomorogni fog.
Hasonló eszembe jutott többször is a saját olvasatomban:
Személy szerint én soha az életem során még egy videóhoz sem írtam negatív kommentet, sosem fórumoztam, etc...
Ás mégis itt vagyok évek óta.
De amit szoktam írni, hogy "ez már művészet":
A fasszopó recskás pedofil gecinyelő buzerátornak elemi tehetségi van gyűlölőket, ellenségeket szerezni. Ez valahol tényleg különleges "képessége", mert másnál hasonlót sem láttam még.
Olyan elemi gyűlöletet tudnak kiváltani az akció, reakciói, "kommunikációja", viselkedése és megjelenése valamint ezek összessége, hogy azt tényleg oktatni kellene, elrettentő példaként.
Ha megbánásnak vagy a vereség elismerésének szikrája is lenne a fifikutyában, már nem lenne fifikutya igazán.
Recskabohóc, a világ így gyűlöl, ahogy vagy.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
néha kipróbálom azt hogy mennyit iszik egy nap, aztán következő nap rájövök hogy a fele is sok
megérdemli azt a folyamatos másnapot amiben él
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Szerinted ha leesett, a vén zsidó kurva nem inkább azt reméli hogy valami folytán a fia újra tud majd rendesen inni?
És hány feliratkozód van?
Minden O és K
Meg a turbonak is osszejott kb $30 erre a hetre. Ami eleg vicces, mert endre egesz heten vetitett neki, hogy mikent kell penzt keresni meg 3 labon allo bevetel birodalmat epiteni.
Igazad volt endre. Te igazi szorakoztatast kinalsz.
Mindenki azon szorakozik, hogy te szopod a faszt.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Még mit nem! Az véget vetne a szenvedéseinek. Ne haljon meg. Jó hosszan és egyre keservesebben SZENVEDJEN!
Hazaérsz a szilveszter afterről félspiccesen , befekszel egy kád forró vízbe és élvezed az összefoglalót. Imába foglalom a neved, levéltáros!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Csókolom a szíveteket!
Nem a Batali Bt-ből?
Szoble annyád
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Endre ügyes kicsi zsidó.
Odaadja a tiktik bevètel felèt amit a fisz-fasz előfizetèseire kell költeni a mamának (100ft), mellette pedig lehúzza naponta kétszer egy ezresre az öregasszonyt.
Púpp a púp hátán
Mint annyi minden más az èletèben.
John Harrys karkötő.
Van.
De nem tudja használni.
Köszönjük a tájékoztatást!
Igazán jó érzéssel tölt el, hogy "valaki" egy senki idejön és kioktat minket. De igyekszünk ezekre egy jó megoldást találni.
Egyenlőre csak a mínusz jó, de szerintem a neked fajtának is pont elég lesz!
További jó piszkálódást!
piros kong strong, a bajnokok itala
meg kell venni valamelyik szomszédos telket, felhúzni egy kilátót és mehet a céllövölde csapágygolyókkal a cserepekre
le vagy tiltva, kurva anyád
itt tudod élőben is követni, illetve utólag is nézni
www.youtube.com/@magyartiktokmirror_2/streams
Ha Stoki csak ennyit bevallana és az ÉGVILÁGON semmi más változás nem lenne, már az is óriási előrelépésnek és pozitívumnak lenne tekinthető. Ebből is látszik, mennyire mélyen van még a leghulladékabb trashek alatt is. Neki még a hulladék szintig is kaparnia kellene felefelé.
A katéterezés kellemetlen, de nem fáj. Ne félj tőle! Jobbulást!
Tanácsok:
több mozgás (akár sétálj naponta 30 percet)
több pihenés
kevesebb szénhidrát
youtube.com/watch?v=14F3Qg5agQU
Pedofil találkozó:
4:02:25-től.
További archív liveszok:
gofile.io/d/ds4UtN
És ugyanitt a JohnCramer kollégánknak mihamarabbi felépülést, és jó egészséget kívánok!!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Commander Cody
Soha nem propagáltam erkölcstelen vagy liberális életmódot.
Hello, én 10 éve átestem rajta.
Kora reggel mentem hogy az első legyek és este saját lábamon, úgy mint szkodi a pszichiátriáról saját felelősségemre távoztam. Azóta szedem a gyógyszert, edzek rendszeresen, ide járok nevetni és teljesen problémamentes vagyok.
Nem mondom hogy kellemes de ennyivel meg lehet úszni!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Lehet pár ezrest donéselni valahogy?
Egyrészt köszönetképpen a munkátokért, másrészt hogy sztokit idegeljük!
Közöd szagot érzek. Csak óvatosan!
Ha jól emlékszem a yt videók alatt kint van egy paypal link.
Így jött ki a matek.
A videók alatt van egy paypal link. Direkt nem akarom ide kitenni, mert tudom, hogy ez a donés dolog nagyon megosztó a közegben. Nem akarok semmilyen Közöd féle géjmer pécé gyűjtést szervezni vagy ilyesmit. Nekem bőven elég, hogyha a stoki videóiból jön egy kis mellékes a megtekintések után.
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Pikturiensz for prezident
A hangulat jóindulatú és tréfás
jobbulást kívánok Trolléga, és kérem, vigyázzon magára innentől!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jogos de itt nem volt kunyerálás!
Látod ezt lelkecske? A szhar műsorodból is a trollok húznak hasznot te pedig kuporogsz a 30 centekkel.
Mi ez ha nem shiker?
Aznap este volt a kártyencsá ráadásul.
Trollegák hála az égnek csak side projectnek csinálják nem pedig mint Közöd alias GáborGábor aki jelenleg a tiktiken játsza a rendőrt és minden hova beledugja az orrát ahol coin van.
Sokat tanult Gayzától az egyszer biztos.
cicamenhelynek, esetleg Bagolyka kimentésére
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Kár volt lelövetni faszvillantással a jutu csatornát púpom. Milyen jól is jönne most az a 100 ezres passzív jövedelem...
ketszer is nagybetuvel irod a nevet? a hiteleit nem akarod atvallalni mindjart?
envagyokaz, nem ismersz meg?
Rólam hallottál már?
Ez ne, ezt nem. Venni kell a fáradtságot és kijavítani az autocorrect-et. Nem érdemli meg a pedofilja, hogy nagy betűvel legyen írva a neve.
aki nem hitelképes az nem ember
nah ahogy látom, megint nincs "szórakoztató tartalom" ezért a trollok unatkoznak..
és sodi ha unatkoznak a trollok abból neked eddig semmi jó nem volt.
lődd fel a nyomorliveot had nevessünk.
#50euro + kamatok
Na ez! Ezt nem fogja fel a fogyatékos gyernőtt. Hiteleket felélte, hdmi kábelre meg gyorsan avuló szarokra költötte. Akkor most ne tessék sírni hogy nem telik a napi 10 työrikére sem.
Szegény Bagolyka éhen marad :((
igen, elismerem. elírtam az előző kommentemben.
nyugodtan mehet rá a minusz hogy összecsukódjon és eltünjön.
elnézést mindenkitől 😅 véletlen volt.
#50euro + kamatok
Kaccantottam. De Kárapátaljás hol marad a térképről?
Sokan az emoji miatt is nyomnák rá
tökéletesen kiegészíti a falusi putri diorámát a veknifejével, a púppal és a rocskaifashionnal, igazi falu bolondja
Inkább ne lájfszozzon, addig se sajnálják a retard felszopók. Picit megijedtem mikor tegnapelőtt höjpivel összejött a lájfsz, de talán nem lesz rendszeres.
A Manna ABC-s ügye is úgy indult, hogy elkezdett őrjöngeni a boltban az eladónőknek, nem?
Az hogy lehet? Nincs pénz sörre?
milyen mas oka lenne vizet inni?
Fél órával később:
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Szerző:
Darth Tibor
(
x8)
Jan 04, 2025 23:11:43
Válasz
(27)
x8)
Válasz
(27)
16000!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Kakaspina
(
x24)
Jan 04, 2025 23:12:26
x24)
Jó látni, hogy az agresszív porszem már a macskaól ajtaja előtt sincs biztonságban.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 04, 2025 23:12:51
x47)
Köszi az akciót és a felvételt. Elképesztően szürreális a putris alkoholista.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
horgász
(
x10)
Jan 04, 2025 23:15:28
x10)
16000!
Mondanám, hogy "és még mindig él a ratyimalac", de ez a jelenlegi foshalom már szerinte sem élet.
Szó szerint látszik rajta, hogy minden egyes nap jobban fáj neki, mintha megdöglene, vagy bármilyen hirtelen katarzis.
Pontosan úgy szenved a pedofil geci, ahogy azt mi 2 éve megálmodtuk. Földi pokol nagyjából ez, még számára is.
Ami valljuk be, kurva nagy szó.
molos troll
(
x2)
Jan 04, 2025 23:16:51
x2)
Gyönyörű ajándék a 16000. oldalra a nézettségi rekord és az intervenció. Ez shiker!
Balázs Padre
(
x13)
Jan 04, 2025 23:17:08
x13)
Te is a műveltebb trollszok közül vagy való. Egyfelől mész is a trollsz excel-be, másfelől újabb bizonyíték, hogy Stokinak vannak a legműveltebb trolljai.
Ez a fasz simán építhetett volna erre a közösségre... és ha még meg is fogadta volna a tanácsokat, akkor talán nem púpszászon tiktik-ezne, hanem tündérmeseországban, a radarok alatt mojolna valamelyik gányoldában.
De ehhez mondjuk 50 feletti IQ kellene.
Köszönöm,a pozitív véleményt.Tanulni sose árt.Bár arra sodrák a legjobb példa,hogy érteni is kell,nem csupán hallgatni.Ez a fasz simán építhetett volna erre a közösségre... és ha még meg is fogadta volna a tanácsokat, akkor talán nem púpszászon tiktik-ezne, hanem tündérmeseországban, a radarok alatt mojolna valamelyik gányoldában.
De ehhez mondjuk 50 feletti IQ kellene.
Soderittó legyen az elrettentő példa mindenkinek.
Járhatunk 6 egyetemre,de a tapasztalat az ami iszonyat fontos.
Sodrák az alkoholizmusával,buta nagyképűségével,beteg dolgaival maga egy tanulság mindenkinek.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 04, 2025 23:21:39
x6)
1. Ha halgat ránk, nem kellene tiktikeznie, mára már rég nem gyártana netszemetet, és valami tisztességes munkát végezve élne, lehet hogy mondjuk pont berlinben.
2. Ez már a saját hipotézisem, de szerintem endre pontosan azzal vonta magára ezeknek az egyébként nem kötelezően troll alkatú embereknek a figyelmét, hogy az összes patkányságát juszt is beleállva a végsőkig nagy pofával hangoztatta. És itt jön a probléma, ha hallgat ránk, nem védi a patkányságait, ezek nélkül pedig nem váltja ki azt a közfelháborodást ami a trollsereg figyelméhez vezet tehát nem nagyon lenne mire építenie, hisz nem vívja ki sosem a figyelmet ami a trashcsoportos "hete brétúró" szintű trollkodásoknál egyel szofisztikáltabb trollok társaságát garantálná.
Konklúzió: endre sehogy sem kerülhette volna el a mostani állapotát, belé a nyomor kódolva van, és bármilyen trollsereg, segítősereg, twinkyboy, tiktikbevétel jön, ő nyomorogni fog.
JohnCramer
(
x1)
Jan 04, 2025 23:32:56
x1)
Ez lehet egy kicsit nosztalgikusan fog hatni, de van egy picit párhuzamos sztorim. A panelházban, ahol felnőttem. Lakott egy gyerektelen házaspár a felettünk lakó szomszédaink személyében. Picit bennük Tibcédeszt és Endrét véltem felfedezni bennük. A nő abszolút gatya volt, napi 4 üveg bort ivott, altatót szedett rá. A fazon meg dolgozni járt. De minden hétvégén a fizuját deka pontosan a gépbe hajította, hiánytalanul. Ment is az ordibálás, meg az ajtócsapkodás, a fehércigány életmód részükről. Minden nap. Trashnek simán elállhattak volna- de itt tér el az életpályájuk Fikáséktól.
Beléjük legalább szorult annyi cizelláltság, hogy szemlesütve közlekedtek az utcán, és legbelül szégyellték is életmódjukat.
Ez a két szubhumán lény viszont- Endre és férje: nem.
Az más
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Beléjük legalább szorult annyi cizelláltság, hogy szemlesütve közlekedtek az utcán, és legbelül szégyellték is életmódjukat.
Ez a két szubhumán lény viszont- Endre és férje: nem.
Az más
horgász
(
x10)
Jan 04, 2025 23:33:46
x10)
2. Ez már a saját hipotézisem, de szerintem endre pontosan azzal vonta magára ezeknek az egyébként nem kötelezően troll alkatú embereknek a figyelmét, hogy az összes patkányságát juszt is beleállva a végsőkig nagy pofával hangoztatta.
2. Ez már a saját hipotézisem, de szerintem endre pontosan azzal vonta magára ezeknek az egyébként nem kötelezően troll alkatú embereknek a figyelmét, hogy az összes patkányságát juszt is beleállva a végsőkig nagy pofával hangoztatta.
Hasonló eszembe jutott többször is a saját olvasatomban:
Személy szerint én soha az életem során még egy videóhoz sem írtam negatív kommentet, sosem fórumoztam, etc...
Ás mégis itt vagyok évek óta.
De amit szoktam írni, hogy "ez már művészet":
A fasszopó recskás pedofil gecinyelő buzerátornak elemi tehetségi van gyűlölőket, ellenségeket szerezni. Ez valahol tényleg különleges "képessége", mert másnál hasonlót sem láttam még.
Olyan elemi gyűlöletet tudnak kiváltani az akció, reakciói, "kommunikációja", viselkedése és megjelenése valamint ezek összessége, hogy azt tényleg oktatni kellene, elrettentő példaként.
Ha megbánásnak vagy a vereség elismerésének szikrája is lenne a fifikutyában, már nem lenne fifikutya igazán.
Recskabohóc, a világ így gyűlöl, ahogy vagy.
herr_schwechater
(
x8)
Jan 04, 2025 23:37:44
x8)
De életedben nem ittál annyi shörtöt, mint Endre 3 hónap alatt...
néha kipróbálom azt hogy mennyit iszik egy nap, aztán következő nap rájövök hogy a fele is sok
megérdemli azt a folyamatos másnapot amiben él
Sikura Imolda
Jan 04, 2025 23:43:13
Endre anyádnak nem esett le mióta nincs meg napi 15-20 sörike azóta jobb az étvágyat és folyamatosan rabolodki a hűtőt meg spejzt?
Jan 04, 2025 23:43:13
40_éves_junior
(
x6)
Jan 04, 2025 23:49:04
x6)
Endre anyádnak nem esett le mióta nincs meg napi 15-20 sörike azóta jobb az étvágyat és folyamatosan rabolodki a hűtőt meg spejzt?
Szerinted ha leesett, a vén zsidó kurva nem inkább azt reméli hogy valami folytán a fia újra tud majd rendesen inni?
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jan 04, 2025 23:59:08
x3)
Bazzeg. Nézem ezt a troll akciót a videón, ( ami kiváló ügynöki munka, gratulálok), egy valami jut eszembe. Te gyagyás fasz. Ugyanolyan idősek vagyunk, te alig bírsz az óladból kivánszorogni, én meg egy 1400 km-es terep kerékpáros versenyre készülök. Szívesen elviszlek egy edzőkörre, ha gondolod. Útközben eláslak valahol...
És hány feliratkozód van?
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Jan 05, 2025 00:08:28
x1)
Endre amúgy régi gyűlölöd üzenik az újakkal együtt, hogy meredj meg reggelre és, hogy rozsdás vajazó késsel metéljenek körül.
Én vagyok Űr diplomata úr
Klohek
(
x12)
Jan 05, 2025 00:21:57
x12)
endre, a 0.44 dollárnak a fele, az pont egy korsó sör habjának az ára, ha jól számolok... Ebből nem lesz vonat szarás..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
noikabatgomb
(
x10)
Jan 05, 2025 00:31:43
x10)
endre, a 0.44 dollárnak a fele, az pont egy korsó sör habjának az ára, ha jól számolok... Ebből nem lesz vonat szarás..
Meg a turbonak is osszejott kb $30 erre a hetre. Ami eleg vicces, mert endre egesz heten vetitett neki, hogy mikent kell penzt keresni meg 3 labon allo bevetel birodalmat epiteni.
Igazad volt endre. Te igazi szorakoztatast kinalsz.
Mindenki azon szorakozik, hogy te szopod a faszt.
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Jan 05, 2025 00:35:12
x1)
Köszönjük a megtiszteltetést levéltáros!
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Jan 05, 2025 00:38:19
x1)
Vagy tojás vagy tüzijáték vagy még egyéb finomságokat kapsz korcs a kerten belül nem érzed hogy ez így kurvára nem normális és meg kéne halnod inkább? Jobb nem lesz a helyzeted ezt valjuk be őszintén.
Sheldon
(
x2)
Jan 05, 2025 00:53:35
x2)
Vagy tojás vagy tüzijáték vagy még egyéb finomságokat kapsz korcs a kerten belül nem érzed hogy ez így kurvára nem normális és meg kéne halnod inkább? Jobb nem lesz a helyzeted ezt valjuk be őszintén.
Még mit nem! Az véget vetne a szenvedéseinek. Ne haljon meg. Jó hosszan és egyre keservesebben SZENVEDJEN!
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 05, 2025 01:10:50
x45)
Lasszófasz, na de merevedés?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
nabejj
(
x3)
Jan 05, 2025 02:03:09
x3)
Tisztelet a tojásoló, láncoló, repontot szabotáló trolloknak!!
Csak egy ötlet: Állatkertekben legtöbbször lehet jelképes összegért venni kenguruszart, nyúlszart, elefántszart stb.
Az a tetőn pont jól mutatna a rothadó máj és pizza mellett + megnőne a patkánypopuláció, így Bagolyka sem unatkozna:)
irodalmi szófordulatokkal beszél
Csak egy ötlet: Állatkertekben legtöbbször lehet jelképes összegért venni kenguruszart, nyúlszart, elefántszart stb.
Az a tetőn pont jól mutatna a rothadó máj és pizza mellett + megnőne a patkánypopuláció, így Bagolyka sem unatkozna:)
Dörpepúp
(
x7)
Jan 05, 2025 02:49:46
x7)
Köszönjük a megtiszteltetést levéltáros!
Hazaérsz a szilveszter afterről félspiccesen , befekszel egy kád forró vízbe és élvezed az összefoglalót. Imába foglalom a neved, levéltáros!
Busák József
Jan 05, 2025 03:32:32
Szia szkodi, mi vagyunk a mirror trollok!
Ali Abdul Aziz, Ali Hisam Raad, Baraté Gábor, Busák József
Ali Abdul Aziz, Ali Hisam Raad, Baraté Gábor, Busák József
Csókolom a szíveteket!
Jan 05, 2025 03:32:32
-
Jan 05, 2025 05:38:09
Endre a kurva anyádat.
Ezt az előbb lőttem Szingapúrban egy plázában. Szóval innen van anyádnak pénze.

Jan 05, 2025 05:38:09
prolipredator
Jan 05, 2025 06:10:18
ez egy cseh cipőmárka. csak te eddig nem láttad
Jan 05, 2025 06:10:18
banshee
(
x24)
Jan 05, 2025 06:59:34
x24)
Endre a kurva anyádat.
Nem a Batali Bt-ből?
Skynetsodi
(
x2)
Jan 05, 2025 07:32:01
x2)
Én mondjuk a helyedben, ezt a programozó dolgot hagynám. Az ismert okok miatt, ugye ebből egy csöves vagy. Viszont a reklám szakmában lenne mit keresned. Erre tegnap jó példa, hogy kb egy perc reklámozással szinte duplájára nőt a YouTube mirror nézettsége.
Nekem se könnyű
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 05, 2025 07:33:49
x7)
endre, visszatekintve az elmúlt 1 hónapra, mióta magyarországon tartózkodsz (a kurva anyádat), mit mond az excel? jó az irány? látod a felívelést?
le vagy tiltva, kurva anyád
Grétsy László szelleme
Jan 05, 2025 08:11:48
Jó ez az önfelszopás, Endre trolljai a legműveltebbek a széles Nagyvilágban, ez tisztán látszik a "mojol" és az "egyel" gyakori megjelenésén a hozzászólásokban.
Jan 05, 2025 08:11:48
Kakaspina
(
x24)
Jan 05, 2025 08:12:57
x24)
Jó ez az önfelszopás, Endre trolljai a legműveltebbek a széles Nagyvilágban, ez tisztán látszik a "mojol" és az "egyel" gyakori megjelenésén a hozzászólásokban.
Szoble annyád
Púpp
(
x1)
Jan 05, 2025 08:16:29
x1)
Endre ügyes kicsi zsidó.
Odaadja a tiktik bevètel felèt amit a fisz-fasz előfizetèseire kell költeni a mamának (100ft), mellette pedig lehúzza naponta kétszer egy ezresre az öregasszonyt.
Sodizmus.l
Jan 05, 2025 08:17:48
Lasszófasz, na de merevedés?
Mint annyi minden más az èletèben.
John Harrys karkötő.
Van.
De nem tudja használni.
Jan 05, 2025 08:17:48
Balogh
(
x1)
Jan 05, 2025 08:21:03
x1)
Köszönjük a tájékoztatást!
Igazán jó érzéssel tölt el, hogy "valaki" egy senki idejön és kioktat minket. De igyekszünk ezekre egy jó megoldást találni.
Egyenlőre csak a mínusz jó, de szerintem a neked fajtának is pont elég lesz!
További jó piszkálódást!
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 05, 2025 08:26:41
x45)
Vágd le a szamarast
Tedd a fagyasztóba
A fagyott lasszópitonnal üsd agyon a vénlányt!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Tedd a fagyasztóba
A fagyott lasszópitonnal üsd agyon a vénlányt!
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Jan 05, 2025 08:30:53
x1)
A hód kurva anyád korcs a mandulám begyulladt miattad! Állatkerti látvány majom.
herr_schwechater
(
x8)
Jan 05, 2025 09:00:56
x8)
isten munkája
piros kong strong, a bajnokok itala
JohnCramer
(
x1)
Jan 05, 2025 09:05:59
x1)
Kedves Trollégák,
Köszönöm hogy tegnap videóitokkal feldobtátok a napom. NSZKSz!
Sajnos 1 hónapja szívritmus- zavart diagnosztizáltak nálam, amit szerintem köszönhetek a 3 gányoldámnak, az alvás nélküli életemnek. Remélem, gyógyszeres kezeléssel megúszom, nem kell katéter.
Ha jobban érzem magam, minyőséki vizsgafeladatsorral fogom megbombázni gólyáinkat, ahogy tőlem az elmúlt 3 évben megszokhattàtok.
Tegyétek megkérlek szebbé, egy jelenleg betegeskedő Troll életét Fikást szopató videókkal, kontentekkel. Küzdjetek kicsit értem is most!
NSZKSZ!
Baráti üdvözletettel, szeretettel.
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Sajnos 1 hónapja szívritmus- zavart diagnosztizáltak nálam, amit szerintem köszönhetek a 3 gányoldámnak, az alvás nélküli életemnek. Remélem, gyógyszeres kezeléssel megúszom, nem kell katéter.
Ha jobban érzem magam, minyőséki vizsgafeladatsorral fogom megbombázni gólyáinkat, ahogy tőlem az elmúlt 3 évben megszokhattàtok.
Tegyétek megkérlek szebbé, egy jelenleg betegeskedő Troll életét Fikást szopató videókkal, kontentekkel. Küzdjetek kicsit értem is most!
NSZKSZ!
Hackwork
Jan 05, 2025 09:13:09
Mielőbbi gyógyulást Kedves Trollega!!
Jan 05, 2025 09:13:09
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Jan 05, 2025 09:16:40
x1)
Javuló életkörülményeket trolléga és mihamarabbi jobbulást!
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 05, 2025 09:28:56
x13)
Ha így megy tovább valamelyik trollega felhúz egy vállalkozást és jegyeket ad el a púpszászi jeti putris megfigyeléséhes és mellé tojást árul…. Még ez az ötlet is sikeresebb lenne mint Endre életének 1 órája a lassan 43 évéből.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 05, 2025 09:35:06
x7)
Ha így megy tovább valamelyik trollega felhúz egy vállalkozást és jegyeket ad el a púpszászi jeti putris megfigyeléséhes és mellé tojást árul…. Még ez az ötlet is sikeresebb lenne mint Endre életének 1 órája a lassan 43 évéből.
meg kell venni valamelyik szomszédos telket, felhúzni egy kilátót és mehet a céllövölde csapágygolyókkal a cserepekre
Ninja
Jan 05, 2025 09:45:39
tegnapi liveot hol tudom visszanézni? Herby és a gnóm beszélgetése olyan gyomorforgató lehet hogy képtelen vagyok kihagyni
Jan 05, 2025 09:45:39
-
Jan 05, 2025 09:48:10
tegnapi liveot hol tudom visszanézni? Herby és a gnóm beszélgetése olyan gyomorforgató lehet hogy képtelen vagyok kihagyni
itt tudod élőben is követni, illetve utólag is nézni
www.youtube.com/@magyartiktokmirror_2/streams
Jan 05, 2025 09:48:10
Endre priusza
(
x11)
Jan 05, 2025 09:51:20
x11)
Endre, gondoltál már arra, hogy a Blahán csövezve sokkal több üres palackot guberálhatnál? Nagyságrendekkel nőne a bevételed.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 05, 2025 09:51:27
x16)
Én itt nem érzékeltem önsajnáltatást. Közölte a tényeket:
- Szarember vagyok
- Szeretem a lányom
- Én basztam el a kapcsolatom
- Én basztam el az életem
- Dolgozok hogy jobb ember legyek
Nekem ennyi látszik az egészből. Kurvarossz társaságban van, de azért na.
- Szarember vagyok
- Szeretem a lányom
- Én basztam el a kapcsolatom
- Én basztam el az életem
- Dolgozok hogy jobb ember legyek
Nekem ennyi látszik az egészből. Kurvarossz társaságban van, de azért na.
Ha Stoki csak ennyit bevallana és az ÉGVILÁGON semmi más változás nem lenne, már az is óriási előrelépésnek és pozitívumnak lenne tekinthető. Ebből is látszik, mennyire mélyen van még a leghulladékabb trashek alatt is. Neki még a hulladék szintig is kaparnia kellene felefelé.
-
Jan 05, 2025 09:58:38
Kedves Trollégák,
NSZKSZ!
NSZKSZ!
Tanácsok:
több pihenés
kevesebb szénhidrát
Jan 05, 2025 09:58:38
banshee
(
x24)
Jan 05, 2025 10:03:55
x24)
Endre! Üzleti terv. Ha már úgyis megtojásolnak, használd ki. Napi két órában kiállsz a putri elé, és pénzért mindenki aki akar, megtojásol. Ha tőled kapja a tojást, felárral.
Ha már úgyis tojásolnak, használd ki. Kék óceán stratégia!
Tiktiken közvetítve méginkább foschná!
Ha már úgyis tojásolnak, használd ki. Kék óceán stratégia!
Tiktiken közvetítve méginkább foschná!
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 05, 2025 10:13:42
x8)
záptojásokat kellene a korcsra dobálni. Az lenne az igazi. Vagy fossal töltött vizibombákat. Úgy is szeret mosni.;)
Heki a traki
Eazy
(
x11)
Jan 05, 2025 10:14:31
x11)
youtube.com/watch?v=14F3Qg5agQU
Pedofil találkozó:
4:02:25-től.
További archív liveszok:
gofile.io/d/ds4UtN
És ugyanitt a JohnCramer kollégánknak mihamarabbi felépülést, és jó egészséget kívánok!!
CC-2224
Jan 05, 2025 10:15:27
A hód kurva anyád korcs a mandulám begyulladt miattad! Állatkerti látvány majom.
jobbulást trolléga helyetted a gyagyás kapta volna el nagyon a haláláján lenne sajnos nem így történt Jan 05, 2025 10:15:27
Geciscérnabugyi
Jan 05, 2025 10:21:34
Tanácsok:
több pihenés
kevesebb szénhidrát
Jobbulást! Tanácsok:
több pihenés
kevesebb szénhidrát
Jan 05, 2025 10:21:34
egynadrág
(
x2)
Jan 05, 2025 10:24:01
x2)
Kedves Trollégák,
Hello, én 10 éve átestem rajta.
Kora reggel mentem hogy az első legyek és este saját lábamon, úgy mint szkodi a pszichiátriáról saját felelősségemre távoztam. Azóta szedem a gyógyszert, edzek rendszeresen, ide járok nevetni és teljesen problémamentes vagyok.
Nem mondom hogy kellemes de ennyivel meg lehet úszni!
Egészségügyi Endre
Jan 05, 2025 10:29:26
Ismerős apja végstádiumú rákos.
Szájrákja van.
Tudod, hogy kezdődött neki Endre???????
Elhanyagolta a szájhigiéniát. S a foga mindig sértette a nyelvét. S szépen kiderült, hogy elrákosodott a nyelve.
Ismerős Endike???
Szájrákja van.
Tudod, hogy kezdődött neki Endre???????
Elhanyagolta a szájhigiéniát. S a foga mindig sértette a nyelvét. S szépen kiderült, hogy elrákosodott a nyelve.
Ismerős Endike???
Jan 05, 2025 10:29:26
Pikturiensz
(
x7)
Jan 05, 2025 10:30:32
x7)
JohnCramer kollégának kitartást és mielőbbi felépülést kívánok!
Továbbá a jó hír az, hogy a mirror csatorna átlépte az 1000 feliratkozót, így van esély, hogy a csatorna partner legyen és csekély bevétel jöjjön a videókból. Mivel nagy állatbarát vagyok, ezért a befolyt összeget menhelyek számára fogom fordítani.
Továbbá a jó hír az, hogy a mirror csatorna átlépte az 1000 feliratkozót, így van esély, hogy a csatorna partner legyen és csekély bevétel jöjjön a videókból. Mivel nagy állatbarát vagyok, ezért a befolyt összeget menhelyek számára fogom fordítani.
egynadrág
(
x2)
Jan 05, 2025 10:33:11
x2)
-
Jan 05, 2025 10:33:36
Jan 05, 2025 10:33:36
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Jan 05, 2025 10:36:29
x3)
Ha jól emlékszem a yt videók alatt kint van egy paypal link.
Pikturiensz
(
x7)
Jan 05, 2025 10:46:53
x7)
A videók alatt van egy paypal link. Direkt nem akarom ide kitenni, mert tudom, hogy ez a donés dolog nagyon megosztó a közegben. Nem akarok semmilyen Közöd féle géjmer pécé gyűjtést szervezni vagy ilyesmit. Nekem bőven elég, hogyha a stoki videóiból jön egy kis mellékes a megtekintések után.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jan 05, 2025 10:47:49
x3)
Pisivel / vajsavval töltött vízipisztoly van már a Tanszéki Fegyverraktárban? Amikor Tyoproniért igyekszik, le lehetne spriccelni valami bokorból. Kevésbé feltűnő, mint a tojás.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jan 05, 2025 10:48:41
x4)
Pikturiensz for prezident
halászlé
(
x24)
Jan 05, 2025 10:51:19
x24)
Kedves Trollégák,
NSZKSZ!
NSZKSZ!
jobbulást kívánok Trolléga, és kérem, vigyázzon magára innentől!
Fatászpika
(
x2)
Jan 05, 2025 10:55:36
x2)
Egy újabb szépen öregedett komment

Mostmár lassan tényleg igaz lesz

egynadrág
(
x2)
Jan 05, 2025 10:57:09
x2)
Jogos de itt nem volt kunyerálás!
Endi Vajna
(
x11)
Jan 05, 2025 10:59:17
x11)
Látod ezt lelkecske? A szhar műsorodból is a trollok húznak hasznot te pedig kuporogsz a 30 centekkel.
Mi ez ha nem shiker?
Kakaspina
(
x24)
Jan 05, 2025 11:00:28
x24)
Egy újabb szépen öregedett komment
Aznap este volt a kártyencsá ráadásul.
Endi Vajna
(
x11)
Jan 05, 2025 11:02:38
x11)
Trollegák hála az égnek csak side projectnek csinálják nem pedig mint Közöd alias GáborGábor aki jelenleg a tiktiken játsza a rendőrt és minden hova beledugja az orrát ahol coin van.
Sokat tanult Gayzától az egyszer biztos.
halászlé
(
x24)
Jan 05, 2025 11:03:42
x24)
cicamenhelynek, esetleg Bagolyka kimentésére
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 05, 2025 11:07:00
x2)
Mi ez ha nem shiker?
Mi ez ha nem shiker?
Kár volt lelövetni faszvillantással a jutu csatornát púpom. Milyen jól is jönne most az a 100 ezres passzív jövedelem...
Pikturiensz
(
x7)
Jan 05, 2025 11:16:04
x7)
Endre, ezek után gondolom te sem szeretnéd szabotálni ezt a menhelyes akciót, ugye? Feltételezem nem áll szándékodban, hogy az így is kétes hírnevedhez még hozzácsapják azt, hogy állatkínzó is vagy, amiért direkt leakarsz lövetni egy olyan csatornát, ami cserbenhagyott állatok megsegítésére szakosodott.
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 05, 2025 11:17:20
x12)
Másnak lehet, Endrének nem.

Ebben pedig érzékelek némi passzív-agresszív indulatot. Csak nem eljutott hozzájuk az őrjöngésed, kurva kurvázásod, csicska hoppozásod, bűnöző gecizésed?

Nagyon hirtelen vettél vissza a vekniből, és nagyon nem mersz már visszapatkánykodni a Pennybe. :) Kísértetiesen hasonlít a sztori ahhoz, amikor az UFO-s csaj házát akartad felgyújtani egy bécsi mekdánelc közepén.
Megmondta már akkor is a rendőrnéni, hogy nem szabad csúnyán beszélni az interneten, csacsi öreg Endre.
Ki az az Endre bácsi?

Ebben pedig érzékelek némi passzív-agresszív indulatot. Csak nem eljutott hozzájuk az őrjöngésed, kurva kurvázásod, csicska hoppozásod, bűnöző gecizésed?

Nagyon hirtelen vettél vissza a vekniből, és nagyon nem mersz már visszapatkánykodni a Pennybe. :) Kísértetiesen hasonlít a sztori ahhoz, amikor az UFO-s csaj házát akartad felgyújtani egy bécsi mekdánelc közepén.
Megmondta már akkor is a rendőrnéni, hogy nem szabad csúnyán beszélni az interneten, csacsi öreg Endre.
envagyokaz
(
x1)
Jan 05, 2025 11:23:11
x1)
Másnak lehet, Endrének nem ... csacsi öreg Endre.
magyar helyesírás
Jan 05, 2025 11:24:47
Rólam hallottál már?
Jan 05, 2025 11:24:47
halottpiton
(
x3)
Jan 05, 2025 11:29:34
x3)
Rólam hallottál már?
Ez ne, ezt nem. Venni kell a fáradtságot és kijavítani az autocorrect-et. Nem érdemli meg a pedofilja, hogy nagy betűvel legyen írva a neve.
MOHU
Jan 05, 2025 11:31:21
Elmebeteg pedofiloknak nem kötelesek kézzel visszaváltani a sörös dobozt.
Jan 05, 2025 11:31:21
sittessanyi
(
x7)
Jan 05, 2025 11:31:56
x7)
nézem ezeket a videókat, és arra döbbentem rá, hogy stokihoz kifejezetten passzol a nyomor és a putri. jól áll neki.
régen mikor a bankok pénzéből drága cuccokkal flexelt az egyszerűen cringe volt. a 80 iq-s csecsemő kezében nevetségesen hatott a drón, de még a márkás hátizsák is röhejesen festett a pókhasú fogyatékos testén.
de így malaclopó pulóverben és sapkában, amikor kilép a putriból és szemétdombok között turkál, az egy konzisztens életkép. olyan érzést ad, hogy igen, ez az ember ebbe a környezetbe tartozik, a helyén van.
régen mikor a bankok pénzéből drága cuccokkal flexelt az egyszerűen cringe volt. a 80 iq-s csecsemő kezében nevetségesen hatott a drón, de még a márkás hátizsák is röhejesen festett a pókhasú fogyatékos testén.
de így malaclopó pulóverben és sapkában, amikor kilép a putriból és szemétdombok között turkál, az egy konzisztens életkép. olyan érzést ad, hogy igen, ez az ember ebbe a környezetbe tartozik, a helyén van.
magyar helyesírás
Jan 05, 2025 11:32:00
Szóval én elhiszem, hogy a Snecológia nagyon addiktív, de azért nem csak Sodi létezik a világon. Go outside, touch grass!
Jan 05, 2025 11:32:00
Twiccs Chat
(
x5)
Jan 05, 2025 11:33:32
x5)
Szóval én elhiszem, hogy a Snecológia nagyon addiktív, de azért nem csak Sodi létezik a világon. Go outside, touch grass!
nah ahogy látom, megint nincs "szórakoztató tartalom" ezért a trollok unatkoznak..
gobesug
(
x30)
Jan 05, 2025 11:34:12
x30)
vége endre!
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 05, 2025 11:35:57
x2)
Na ez! Ezt nem fogja fel a fogyatékos gyernőtt. Hiteleket felélte, hdmi kábelre meg gyorsan avuló szarokra költötte. Akkor most ne tessék sírni hogy nem telik a napi 10 työrikére sem.
Judas
Jan 05, 2025 11:37:48
Nemsokára ebéd idő, vajon mit ebédel ma Stoki?
Jan 05, 2025 11:37:48
halottpiton
(
x3)
Jan 05, 2025 11:38:28
x3)
Javaslom bevezetni, hogy amennyiben a hozzászólásban szerepel az, hogy "sodi" 🤮🤮🤮🤮, úgy automatikusan változzon át a következőre: "pedofil".
Akár csak Sherlock Porks esetében
aki nem hitelképes az nem ember
gobesug
(
x30)
Jan 05, 2025 11:38:42
x30)
Nemsokára ebéd idő, vajon mit ebédel ma Stoki?
Endi Vajna
(
x11)
Jan 05, 2025 11:40:16
x11)
Szegény Bagolyka éhen marad :((
Twiccs Chat
(
x5)
Jan 05, 2025 11:42:22
x5)
Javaslom bevezetni, hogy amennyiben a hozzászólásban szerepel az, hogy "sodi" 🤮🤮🤮🤮, úgy automatikusan változzon át a következőre: "pedofil".
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 05, 2025 11:46:55
x2)
vége endre!
files.catbox.moe/h7mlaq.jpg">
files.catbox.moe/h7mlaq.jpg">
Kaccantottam. De Kárapátaljás hol marad a térképről?
-
Jan 05, 2025 11:47:17
Sokan az emoji miatt is nyomnák rá
Jan 05, 2025 11:47:17
herr_schwechater
(
x8)
Jan 05, 2025 11:47:49
x8)
nézem ezeket a videókat, és arra döbbentem rá, hogy stokihoz kifejezetten passzol a nyomor és a putri. jól áll neki.
tökéletesen kiegészíti a falusi putri diorámát a veknifejével, a púppal és a rocskaifashionnal, igazi falu bolondja
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 05, 2025 11:48:34
x2)
Inkább ne lájfszozzon, addig se sajnálják a retard felszopók. Picit megijedtem mikor tegnapelőtt höjpivel összejött a lájfsz, de talán nem lesz rendszeres.
CafkaMarci
(
x6)
Jan 05, 2025 12:01:15
x6)
Pedó lájv
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
envagyokaz
(
x1)
Jan 05, 2025 12:01:16
x1)
korcs live
daniel83w2
Jan 05, 2025 12:01:28
pedo live
Jan 05, 2025 12:01:28
Púpszászi lakos
Jan 05, 2025 12:01:53
Másnak lehet, Endrének nem.
A Manna ABC-s ügye is úgy indult, hogy elkezdett őrjöngeni a boltban az eladónőknek, nem?
Jan 05, 2025 12:01:53
púpostulok
(
x2)
Jan 05, 2025 12:02:54
x2)
Vizet iszik a korcs. :D
Ilyen nincs
(
x4)