Nagyon el vagy tévedve tetyóm :)
Valamit azért beidézhettél volna hogy tudjuk mivel nem értesz egyet.
azt hittem ő is megfordult arra:D volt két fórumos/trashcsoportos tag is akiket kibaszott ide májas de talán a trollégák miatt törölve lettek a képek
Dehogy nem volt, róla is volt tántorgós szegedi fiteó. Többek között pont amiatt jelentette fel recskást ha jól emlékszem.
Keress utánna a komment keresőben mielőtt címeres marhaságokat posztolsz. NSZKSZ
Majd indulnak a live-ok az irodaház bejáratánál a cégeket soro tábla elől azzal hogy "nem mondom meg melyik A-betűs cégnél dolgozom itt aminek hat betű hosszú a nefe!" csak hogy a trollok küldjék a tényfeltárást.
butters magával el fecseg :D
Kiss Farkas Farkas
Az nem lenne vicces. :)
Nem biztos, hogy örülni fogsz neki, amikor elhangzik, hogy:
"Na, gyerekek, kibontunk egy sört, és ma valami nagyon izgalmas dologról lesz szó, folytatjuk az Ironchannel ügy elemzését, figyeljetek, ez nagyon érdekes lesz!"
Soroljad, dagadt ribanc!
Durva lenne, mi? Főleg ha lennének róla képek XD (csajomat érdekli meg poénból mondom csak)
én is voltam a kádban, le is vetkőzött a laumó, de kiderült, hogy nincs fasza, bázmeg, mit kezdjek valakivel, akinek nincs fasza bázmeg, aztán elment a kedvem az egésztől a gecibe, mondom, akkor inkább durrantsunk tíz rivót a gecibe, faszom, aztán aludtam lét napig a gecibe bázmeg
Bocs, nem értem rá akkor, eskü bepótoljuk
hallom jenesnek a berivózott fogykos hangját
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Ki a faszt érdekel ez? Senkit nem áll szándékomban védeni de ez az egész sztori lassan 3 éves lesz és még mindig ezen a szaron kell lovagolni.
Igen, volt jópár olyan troll itt is és a trash csoportban is, akiket elcsábított a bálnaszirén. És? Ezzel az egésszel nem neked, hanem a saját lelkiismeretükkel kell elszámolni. valószínűleg miután kiderült, hogy mekkora riherongy a csaj, ők is a lehető legmélyebben elszégyellték magukat és egésznap a faszukat mosták sósavval.
Ha több mint 24 óráig nem ad életjelet a pedofil, akkor elkezdünk felhánytorgatni többéves sztorikat és egymásnak ugrunk? Értem én, hogy az anonimitásod miatt sokkal nyersebben és bővebben kifejtheted a véleményed, de még mindig emlékeztetnék mindenkit, hogy itt egyetlen emberre összpontosul a figyelem, ez pedig az elmebeteg pedofil, akit el kell tűntetni a közéletből.
ez egy őszinte kérdés lesz, ne bántsatok a tudatlanságomért, de Addaboy-al mi a helyzet vagy vele mi volt?
arra emlékszem, hogy pár linzi lájvba betelefonált, meg neki voltak talán a “nagy pöcögtetései.” Hajnali Ügyeletes csatornáján ma elhallgattam pár lájvszát, és szerintem nem túl vészes a figura. tényleg van egy karaktere; meg mintha lett volna pár arra irányuló mondata, hogy ő is csinált már retard dolgokat, amit megbánt.
Addabboyt én itt felszoptam már párszor, mert egy normálisnak tűnő, gyakorlott snecológus, de lehet hogy a sok zöldtől paranoid skizofrén lett.
Anno többször bekattant, és elkezdett 4-5 troll hozzászólásaiból ilyen elmebeteg insta montázsokat csinálni, meg az ágyneműtartóból suttogós lájvokat csinálni.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Amíg csak betelefonálgatott, meg bevezető kurzust tartott a snecológiába, addig nem volt vele baj. A baj ott kezdődött hogy elkezdett azzal fenyegetőzni hogy snecológusokat doxxol, vagy egyéb kárt tesz bennük. Mindezt látszólag indoklás nélkül - ilyeneket mondott hogy "érti ő hogy miről van szó" és társai - és rendkívül hektikusan, ami miatt többekben felmerült annak a gondolata hogy bomlott elméjű a fiú. Ma már lőttem egy elég csúnya bakot, úgyhogy légyszi fact checkeljetek feketeöves trollok.
Nekem sincs vele bajom. Mondjuk akkor még nem voltam regisztrálva amikor összebalhézott a fórum ádámkával. Arról tudok hogy amikor együtt utaztak sodival a vonaton az nem tetszett pár trollnak hogy nem verte meg.
Kiss Farkas Farkas
Amerikában bassza kemény fasszal a BBC Normát. xD
Szerintem amiatt hogy valaki nem ment bele a testisértésbe, pláne úgy hogy közvetíti, itt senkit nem hurcoltak meg. Mindig van pár troll aki beírja viccesen hogy "baszd tarkón" és tsai, de első sorban ezek a látszólag mesterségesen generált forumbeefek voltak az oka annak hogy kiutálásra került. Legalábbis én így tudom.
Ez úgy hülyeség, ahogy van. Sokan ennél sokkal gázabb dolgokat is meglépnek, útszéliek, miegyéb, sajnos ilyen világot élünk.
Nekem sokkal "cringebb", hogy pszichikailag egy elmebeteg ribanc hatása/zsarolása alá kerültek jópáran, minthogy privát megbaszták vagy sem.
Elmondhatja mind, hogy ismert roma énekesünk luksógora... ez tény. Aztán majd kezdenek ezzel az érintettek amit akarnak.
Tegyük hozzá, hogy ez évekkel ezelőtt volt, azóta semmi gond nincs vele, sőt érdemben reflektált a korábbi hibáira. Most van egy közössége akikkel elvan, ne nyissuk ki újra ezt.
Akármilyen hírt olvasott tegnap, hatalmasat durranhatott a fogatlan pofájába, ha ennyire bekussolt tőle. Reméljük a legjobbakat.
A profeta szoljon beloled professzor!
Én nem is hergelni akartam ellene, csak szerintem van akkora dumája, hogy megérdemel egy generátort. "fityeljetek már ide" :D
Kiss Farkas Farkas
Kedves Endre!
Hétfőn reggel 9 órára várunk a Bécsi irodában a próbaidőd megkezdésére.
Üdv Fogalmatlan Gmbh.
Nem véletlenül kereste annyira az ártatlanságát a twinky kivetülésében a pedó. Aztán rájött, hogy megint hülyeségeket beszél.
Rosszabb mint endre, endre visszataszító. Az is volt mindig. Ez a gyerek volt elég karizmatikus ahhoz hogy észlelhető elérése legyen a youtube-on. Nagyon nagyon veszélyes hogy ezek a formák képesek teret nyerni.
Régi Tibor live alatt jött létre ez a mondás.
Ők voltak azok akiket Tibi megtűrt és sose tiltotta le őket örökre, bármikor telefonálhattak sőt modik is voltak.
Igen igen, pont erre akartam kilyukadni, hogy hiába próbálta tudatalatt felmenteni, ott azért be-be kapcsolt a pajzszárlat.
És még veszélyesebb lesz, ha ezt is felmentik, mert ennek sincsenek határai, de talán ami a legszomorúbb, hogy ebben az országban már lassan tényleg mindent lehet..
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Valószínűnek tartom amint szájlex kinyomja, akkor jön Gyagya Tódi szakérteni.
Május 1-től Szeptember utolsó napjáig élőben is tudsz vele találkozni a dunakanyarban. Ismertető jegyek:buzinapszemcsi, buzicrocs,buziterepmintásfaszomtetőtőltalpig.
Kiss Farkas Farkas
Egy idő után kurvára fárasztó volt az ember, amilyen sebességgel zuhant be a sodiverzumba, úgy is égett ki.
Amikor sokadszor járkált a fenyegetek/bocsánat/nemúgyértettem/eltűnök/folytatomugyanott...majd goto1 körben, akkor már mindeki a picsábakivánta aki nézte.
Az értelmesebb résznek hamar leesett, hogy ez egy műsor, egy képzelt világ, amiban a csóka beszívva bolyong, és a maga nemében ő is egy kudarc.
A fórumot/trollokat is folyamatosan megosztotta, már akit nem érdekelt sem pro sem kontra, az is üvöltött, ha csak meglátta a nevét, hogy csak vővebben szóba ne kerüljön, mert indul a végtelen semmiről szóló vergődés.
Ja hogy ettől luxusak? Magyarán pénzelték a herélt szarszagú buzit..xD
Punszisza a lekjopp!
Amikor sokadszor járkált a fenyegetek/bocsánat/nemúgyértettem/eltűnök/folytatomugyanott...majd goto1 körben, akkor már mindeki a picsábakivánta aki nézte.
Az ilyen mentálisan instabil emberek többet ártanak, mint használnak, ingadozó hangulatú hisztispicsákra tényleg nincs szükség.
Az még hagyján, de a vezérük puszi puszival vitt ajándékot Tibikének. Mindezt azután, hogy felszopónak nyilvánítottak mindenkit, aki érdekből, Endre ellen éppen segített a heréltnek.
Egyenes emberek ezek, az a lényeg!
Na na, Májas is élen volt ajcsimajcsi vitelben és Tibor szállítmányozásban.
Májas az schrödinger retardja, talán ne vele példálózzunk, mert még a sodiverzum mértékegységeivel és koordinátarendszerével is nehezen körberajzolható.
Elnézést, bocsánat. Pontosan itt most mi a terv? Leutazni púpszászra és megtojásozni élőben?
trolléga úr tojással megindult púpszászra, ha valakit érdekel
Mai napig nem felejtem el az egyik esti liveot amikor Tibi és Jutka balhéztak Májas pedig kivitte a pizzát nekik ingyen.
Kint ültek forró nyári estén a patkán, Tibor meg simogatta Viktorsz combját aki csak kislányosan röhögött.
Annak tűnik:

A "Májas" az a Magyar Viktor? Bocs, de nagyon nem vagyok otthon ezekben az új szereplőkben.
"Baszót adok be a Gézára."
Igen.
Pontosan, aztán lemegy a Mannához, és élőben közvetít egy összeomlást. Aztán fánkot visz a heréltnek, aztán megküldi tojással vagy tejsavval a korcsot aztán nekikezd lamantinozni, aztán megrugdossa endrét a vonaton. Schrödinger retardja, képes felvenni mindkét állapotot, de csak akkor dől el éppen melyiket veszi fel, amikor elindul a live. Összehasonlításképp ott van jenes, aki hasonló szeretne lenni, hol retardkodik, hol "trollkodással fenyeget" és annak az a vége hogy berezel, és körbe körbe kocsikázik púpszászon. Viktor ennél azért tökösebb. De vitathatatlanul rengeteg retardságot követ el.
Good luck, have fun!
Ha a gyagya idővel fellőné a liveot, akkor engedélyeddel szívesen fej-fej mellé raknám a két élőt, hogy biztosan semmiről ne maradjunk le. Bár ezzel az akcióval minden bizonnyal megérdemled a fórumosok minden figyelmét a saját csatornádon, szóval eszem ágában sem lenne ellopni a nézőket egy kollégától ha a helyzet úgy kívánja.
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Ő egy eszköz akit néha be lehet vetni de általában használhatatlan mint a Pitonsz.
Punszisza a lekjopp!
Jójó, Májas egy pöcs, de az az érdeme, hogy neki köszönhetjük az immáron szállóigévé avanzsált mondatot: "bejeszejettem a kibaszott mejszibe", az elvitathatatlan. Rettenetesen jó műsort csinált aznap este. Mondjuk tény, hogy nem bír a gamer székeivel a srác.
Mannát se felejtsük el..
Punszisza a lekjopp!
Hülye mint a bátyja. Családi vonás. :)
Reméljük, hogy a Vekni fejet nem örökölte.
Heki a traki
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Az eddigi legviccesebb videót is neki köszönhetjük, az "ott van mögötted a Magyar Viktort", már vagy ötször megnéztem, és mindig tudok röhögni rajta.
Inkább van aki elhivatott. Részemről ezúton is NSZKSZ neki a fáradságos intervenciót.
Pestitroll kolléga beleegyezésével megy a mirror, amíg a gyagya meg nem érkezik
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
jah, pocsánat, elnézést
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Egy igaz szívű intervencionista troll
A hangulat jóindulatú és tréfás
Egy doboz tojás ül az ülésen a vonaton.
Mondjuk szétnyílt koponyával az azért komoly teljesítmény!
Lófasz lesz, nem párbaj!
Höhö!
De kemény lesz?
-
Jan 19, 2025 18:59:39
Nem volt, rbali pedofilsimogató. Azért is lett innen kibaszva ha jól emlékszem. Trashvod ügy kapcsán. Egy kalapban van ez a sok retardált aki főtrollt játszik. Erre értettem.
Nagyon el vagy tévedve tetyóm :)
40_éves_junior
(
x6)
x6)
Teljes a téboly.
Valamit azért beidézhettél volna hogy tudjuk mivel nem értesz egyet.
-
Jan 19, 2025 18:59:47
Nem volt, rbali pedofilsimogató. Azért is lett innen kibaszva ha jól emlékszem. Trashvod ügy kapcsán. Egy kalapban van ez a sok retardált aki főtrollt játszik. Erre értettem.
azt hittem ő is megfordult arra:D volt két fórumos/trashcsoportos tag is akiket kibaszott ide májas de talán a trollégák miatt törölve lettek a képek
Jan 19, 2025 18:59:47
-
Jan 19, 2025 18:59:51
Rbali is volt a szegedi swingerben?:D Tibi bácsi májas náczi laci golyó közöd ezekre emlékszem nagyjából rmaté nekem új
volt Jan 19, 2025 18:59:51
+
Jan 19, 2025 19:00:44
Dehogy nem volt, róla is volt tántorgós szegedi fiteó. Többek között pont amiatt jelentette fel recskást ha jól emlékszem.
Jan 19, 2025 19:00:44
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 19, 2025 19:02:23
x2)
19:01 van tudunk indulni, hahó?
El lesz ez is sodikázva?
El lesz ez is sodikázva?
-
Jan 19, 2025 19:02:32
nem hiszem el hogy ezt irom, de endi lodd fel a lajvot nem akarom ujra a szegedi loopot olvasni itt
Jan 19, 2025 19:02:32
-
Jan 19, 2025 19:02:40
Keress utánna a komment keresőben mielőtt címeres marhaságokat posztolsz. NSZKSZ
Jan 19, 2025 19:02:40
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 19, 2025 19:03:04
x5)
Feltételezed hogy végig fogja csinálni? Szerintem önmagát fogja elszabotálni, kb a 10. munkanapjára teszem azt a pontot amikor egyszerűen nem lesz sem hajlandó sem képes bevonszolni a púpját a munkába.
Majd indulnak a live-ok az irodaház bejáratánál a cégeket soro tábla elől azzal hogy "nem mondom meg melyik A-betűs cégnél dolgozom itt aminek hat betű hosszú a nefe!" csak hogy a trollok küldjék a tényfeltárást.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 19, 2025 19:03:34
x6)
Az isten basszon már meg titeket, legalább valami fiktív nevet használjatok, ha nem is a saját nicketeket hogy le lehessen követni ki kivel beszélget.
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 19, 2025 19:05:38
x5)
Az isten basszon már meg titeket, legalább valami fiktív nevet használjatok, ha nem is a saját nicketeket hogy le lehessen követni ki kivel beszélget.
butters magával el fecseg :D
-
Jan 19, 2025 19:06:02
Jan 19, 2025 19:06:02
-
Jan 19, 2025 19:07:04
Így sem vicces. Jan 19, 2025 19:07:04
fishbone
Jan 19, 2025 19:07:18
nem hiszem el hogy ezt irom, de endi lodd fel a lajvot nem akarom ujra a szegedi loopot olvasni itt
Nem biztos, hogy örülni fogsz neki, amikor elhangzik, hogy:
"Na, gyerekek, kibontunk egy sört, és ma valami nagyon izgalmas dologról lesz szó, folytatjuk az Ironchannel ügy elemzését, figyeljetek, ez nagyon érdekes lesz!"
Jan 19, 2025 19:07:18
-
Jan 19, 2025 19:07:28
és még hány olyan trolléga lehet akiről nem is tudjuk hogy megfordult a swinger kádban
Jan 19, 2025 19:07:28
-
Jan 19, 2025 19:09:54
és még hány olyan trolléga lehet akiről nem is tudjuk hogy megfordult a swinger kádban
Soroljad, dagadt ribanc!
Jan 19, 2025 19:09:54
- (LaCI)
Jan 19, 2025 19:10:53
Durva lenne, mi? Főleg ha lennének róla képek XD (csajomat érdekli meg poénból mondom csak)
Jan 19, 2025 19:10:53
Endi Vajna
(
x11)
Jan 19, 2025 19:12:38
x11)
Szekrény kakukk lődd a liveot!
Így nem lesz sört pénz!
Így nem lesz sört pénz!
Jenes
Jan 19, 2025 19:15:58
én is voltam a kádban, le is vetkőzött a laumó, de kiderült, hogy nincs fasza, bázmeg, mit kezdjek valakivel, akinek nincs fasza bázmeg, aztán elment a kedvem az egésztől a gecibe, mondom, akkor inkább durrantsunk tíz rivót a gecibe, faszom, aztán aludtam lét napig a gecibe bázmeg
Jan 19, 2025 19:15:58
LaCI
Jan 19, 2025 19:16:59
Bocs, nem értem rá akkor, eskü bepótoljuk
Jan 19, 2025 19:16:59
stoki_kapuja
Jan 19, 2025 19:17:12
Az elmúlt hetekben megtanulhattuk, hogy Endrének nem a barátai a RE-vel kezdődő cégek:
-RE-pont
-REvolut
xd
pls unban me
-RE-pont
-REvolut
xd
Jan 19, 2025 19:17:12
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 19, 2025 19:17:23
x5)
kurva jók ezek a retard generátoros szövegek :DD Kérek egyet addakisfiúról is.
Kiss Farkas Farkas
herr_schwechater
(
x8)
Jan 19, 2025 19:18:47
x8)
hallom jenesnek a berivózott fogykos hangját
Drüppintyű
Jan 19, 2025 19:21:07
Ki a faszt érdekel ez? Senkit nem áll szándékomban védeni de ez az egész sztori lassan 3 éves lesz és még mindig ezen a szaron kell lovagolni.
Igen, volt jópár olyan troll itt is és a trash csoportban is, akiket elcsábított a bálnaszirén. És? Ezzel az egésszel nem neked, hanem a saját lelkiismeretükkel kell elszámolni. valószínűleg miután kiderült, hogy mekkora riherongy a csaj, ők is a lehető legmélyebben elszégyellték magukat és egésznap a faszukat mosták sósavval.
Ha több mint 24 óráig nem ad életjelet a pedofil, akkor elkezdünk felhánytorgatni többéves sztorikat és egymásnak ugrunk? Értem én, hogy az anonimitásod miatt sokkal nyersebben és bővebben kifejtheted a véleményed, de még mindig emlékeztetnék mindenkit, hogy itt egyetlen emberre összpontosul a figyelem, ez pedig az elmebeteg pedofil, akit el kell tűntetni a közéletből.
Jan 19, 2025 19:21:07
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 19, 2025 19:23:23
x3)
kurva jók ezek a retard generátoros szövegek :DD Kérek egyet addakisfiúról is.
ez egy őszinte kérdés lesz, ne bántsatok a tudatlanságomért, de Addaboy-al mi a helyzet vagy vele mi volt?
arra emlékszem, hogy pár linzi lájvba betelefonált, meg neki voltak talán a “nagy pöcögtetései.” Hajnali Ügyeletes csatornáján ma elhallgattam pár lájvszát, és szerintem nem túl vészes a figura. tényleg van egy karaktere; meg mintha lett volna pár arra irányuló mondata, hogy ő is csinált már retard dolgokat, amit megbánt.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 19, 2025 19:25:21
x45)
Addabboyt én itt felszoptam már párszor, mert egy normálisnak tűnő, gyakorlott snecológus, de lehet hogy a sok zöldtől paranoid skizofrén lett.
Anno többször bekattant, és elkezdett 4-5 troll hozzászólásaiból ilyen elmebeteg insta montázsokat csinálni, meg az ágyneműtartóból suttogós lájvokat csinálni.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 19, 2025 19:27:11
x6)
Amíg csak betelefonálgatott, meg bevezető kurzust tartott a snecológiába, addig nem volt vele baj. A baj ott kezdődött hogy elkezdett azzal fenyegetőzni hogy snecológusokat doxxol, vagy egyéb kárt tesz bennük. Mindezt látszólag indoklás nélkül - ilyeneket mondott hogy "érti ő hogy miről van szó" és társai - és rendkívül hektikusan, ami miatt többekben felmerült annak a gondolata hogy bomlott elméjű a fiú. Ma már lőttem egy elég csúnya bakot, úgyhogy légyszi fact checkeljetek feketeöves trollok.
-
Jan 19, 2025 19:28:56
aki a bálnánál járt az mind örökszűz retard. pinát látott ember nem fanyalodik rá egy ilyen nemi betegség kollekcióra.
Jan 19, 2025 19:28:56
Jenes
Jan 19, 2025 19:29:21
engem az egészből az érdekel csak hogy a sodi puskaport lőtt el, amikor líkelte a címemet és hiába mondja hogy, ez nem volt puskapor, akkor is puskapor volt a gecibe és bázmeg ha valaki puskaport lő rám, akkor én is lövök rá vagy bele, már nem is tudom, nem, nem vagyok berivózva, soha nem drogoztam, ittam egy pohár sört, attól nézek ki úgy, mint egy zombi, a gecibe már tényleg, hogy puskaport kell mindig ellőni, és akkor megy a csodálkozás, ha visszalövök, a kék pólós úriembernek pedig, aki a boltban lefotózott, azt üzenem, hogy ez sajnos puskapor volt, és én utálom a konfliktusokat bázmeg, de ezt nem hagyom annyiba bázmeg, és holnap, nem holnapután, hanem holnap fel lesz jelentve, és a sodi is fel lesz jelentve, meg a merci is, mert megharagudtam rá, amiért levágatta a faszát a gecibe, miért kellett ezt csinálni, meg a laurára is haragszom, és fel is fogom jelenteni, a gecibe is, még nem tudom, miért, de majd előszedek valami puskaport, és a géza is hiába emberkedik, bázmeg, nálam még sok puskapor van, geci.
Jan 19, 2025 19:29:21
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 19, 2025 19:30:11
x5)
Nekem sincs vele bajom. Mondjuk akkor még nem voltam regisztrálva amikor összebalhézott a fórum ádámkával. Arról tudok hogy amikor együtt utaztak sodival a vonaton az nem tetszett pár trollnak hogy nem verte meg.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 19, 2025 19:32:54
x2)
Amerikában bassza kemény fasszal a BBC Normát. xD
40_éves_junior
(
x6)
Jan 19, 2025 19:33:44
x6)
Szerintem amiatt hogy valaki nem ment bele a testisértésbe, pláne úgy hogy közvetíti, itt senkit nem hurcoltak meg. Mindig van pár troll aki beírja viccesen hogy "baszd tarkón" és tsai, de első sorban ezek a látszólag mesterségesen generált forumbeefek voltak az oka annak hogy kiutálásra került. Legalábbis én így tudom.
C64korszak
(
x2)
Jan 19, 2025 19:36:29
x2)
aki a bálnánál járt az mind örökszűz retard. pinát látott ember nem fanyalodik rá egy ilyen nemi betegség kollekcióra.
Ez úgy hülyeség, ahogy van. Sokan ennél sokkal gázabb dolgokat is meglépnek, útszéliek, miegyéb, sajnos ilyen világot élünk.
Nekem sokkal "cringebb", hogy pszichikailag egy elmebeteg ribanc hatása/zsarolása alá kerültek jópáran, minthogy privát megbaszták vagy sem.
Elmondhatja mind, hogy ismert roma énekesünk luksógora... ez tény. Aztán majd kezdenek ezzel az érintettek amit akarnak.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 19, 2025 19:37:20
x3)
NSZKSZ a válaszokat!
csak azért akartam tudni, mert egyébként nekem egy értelmesebb, jól informált trollnak tűnt, csíptem is a stílusát, már amit visszahallottam belőle.
tény, hogy tud hetytetyézni ő is, de szerethetőbb stílusban.
az már elsőre lejött, hogy talán kicsit több pittypang fér a bajsza alá, mint egy átlag embernek, gondolom megvolt a maga kis életútja a színfalak mögött — aztán lehet, hogy a túl sok zöldtől tényleg kicsit megbomlott / paranoid lett, ahogy írtátok.
szerintem kár érte, jó ügynök volt / lehetett volna.
csak azért akartam tudni, mert egyébként nekem egy értelmesebb, jól informált trollnak tűnt, csíptem is a stílusát, már amit visszahallottam belőle.
tény, hogy tud hetytetyézni ő is, de szerethetőbb stílusban.
az már elsőre lejött, hogy talán kicsit több pittypang fér a bajsza alá, mint egy átlag embernek, gondolom megvolt a maga kis életútja a színfalak mögött — aztán lehet, hogy a túl sok zöldtől tényleg kicsit megbomlott / paranoid lett, ahogy írtátok.
szerintem kár érte, jó ügynök volt / lehetett volna.
-
Jan 19, 2025 19:38:53
Tegyük hozzá, hogy ez évekkel ezelőtt volt, azóta semmi gond nincs vele, sőt érdemben reflektált a korábbi hibáira. Most van egy közössége akikkel elvan, ne nyissuk ki újra ezt.
Jan 19, 2025 19:38:53
ascites
(
x57)
Jan 19, 2025 19:39:54
x57)
19:01 van tudunk indulni, hahó?
El lesz ez is sodikázva?
El lesz ez is sodikázva?
Akármilyen hírt olvasott tegnap, hatalmasat durranhatott a fogatlan pofájába, ha ennyire bekussolt tőle. Reméljük a legjobbakat.
Bagolyka
(
x7)
Jan 19, 2025 19:40:55
x7)
Adda kedvelő
Jan 19, 2025 19:41:15
Én nagyon szívesen fogyasztanék megint adda tartalmakat. Szórakoztatók voltak az összefoglalói. Mint egy videós pédia. De már elérni se tudom sehogy. Streamel még vhol?
Jan 19, 2025 19:41:15
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 19, 2025 19:41:18
x2)
A profeta szoljon beloled professzor!
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 19, 2025 19:42:40
x5)
Én nem is hergelni akartam ellene, csak szerintem van akkora dumája, hogy megérdemel egy generátort. "fityeljetek már ide" :D
Elfogtunk egy levelet
Jan 19, 2025 19:42:59
Kedves Endre!
Hétfőn reggel 9 órára várunk a Bécsi irodában a próbaidőd megkezdésére.
Üdv Fogalmatlan Gmbh.
Jan 19, 2025 19:42:59
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 19, 2025 19:43:50
x17)
Valaki világosítson már fel,hogy mi a faszomtól luxustroll valaki?
Meg tud egy szelet párizsit venni vagy mi a faszom?
Punszisza a lekjopp!
Eazy
(
x11)
Jan 19, 2025 19:44:49
x11)
Megnéztem a Sythex streamjét erről az iron gyerekről, és baszki.. ez a srác a fiatal Endre.
De egy az egyben.
Ugyanúgy lebukott hangtorzítóval, saját könyvének dícséretével, mások "anonim" rágalmazásával, mint mondjuk a pdf a fejléccel, vagy bármelyik másik ezernyi hülyesége egyikével.
Valószínűleg azért loopol ennyit róla a gyernőtt, mert teljes mértékben a fiatal önmagát látja benne, azonosul vele.
Ugyanúgy tagadják a valóságot, és szentül hisznek egy halott ügyben, ráadásul minden eszközt megragadnak, hogy mindenkit felbasszanak. Para.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
De egy az egyben.
Ugyanúgy lebukott hangtorzítóval, saját könyvének dícséretével, mások "anonim" rágalmazásával, mint mondjuk a pdf a fejléccel, vagy bármelyik másik ezernyi hülyesége egyikével.
Valószínűleg azért loopol ennyit róla a gyernőtt, mert teljes mértékben a fiatal önmagát látja benne, azonosul vele.
Ugyanúgy tagadják a valóságot, és szentül hisznek egy halott ügyben, ráadásul minden eszközt megragadnak, hogy mindenkit felbasszanak. Para.
Bubuka
(
x13)
Jan 19, 2025 19:46:14
x13)
Megnéztem a Sythex streamjét erről az iron gyerekről, és baszki.. ez a srác a fiatal Endre.
De egy az egyben.
De egy az egyben.
Nem véletlenül kereste annyira az ártatlanságát a twinky kivetülésében a pedó. Aztán rájött, hogy megint hülyeségeket beszél.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 19, 2025 19:47:47
x6)
De egy az egyben.
De egy az egyben.
Rosszabb mint endre, endre visszataszító. Az is volt mindig. Ez a gyerek volt elég karizmatikus ahhoz hogy észlelhető elérése legyen a youtube-on. Nagyon nagyon veszélyes hogy ezek a formák képesek teret nyerni.
Endi Vajna
(
x11)
Jan 19, 2025 19:48:44
x11)
Valaki világosítson már fel,hogy mi a faszomtól luxustroll valaki?
Ők voltak azok akiket Tibi megtűrt és sose tiltotta le őket örökre, bármikor telefonálhattak sőt modik is voltak.
Eazy
(
x11)
Jan 19, 2025 19:49:31
x11)
Igen igen, pont erre akartam kilyukadni, hogy hiába próbálta tudatalatt felmenteni, ott azért be-be kapcsolt a pajzszárlat.
És még veszélyesebb lesz, ha ezt is felmentik, mert ennek sincsenek határai, de talán ami a legszomorúbb, hogy ebben az országban már lassan tényleg mindent lehet..
tyodika
Jan 19, 2025 19:50:48
Szájlexnek fan új fiteója???
Nnnna, azt lehet megnésszük majd megint etyütt. De most fáradt fatyok, pihennem kell.
Nnnna, azt lehet megnésszük majd megint etyütt. De most fáradt fatyok, pihennem kell.
Jan 19, 2025 19:50:48
Endi Vajna
(
x11)
Jan 19, 2025 19:51:55
x11)
Szájlexnek fan új fiteója???
Valószínűnek tartom amint szájlex kinyomja, akkor jön Gyagya Tódi szakérteni.
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 19, 2025 19:55:17
x5)
De már elérni se tudom sehogy. Streamel még vhol?
Május 1-től Szeptember utolsó napjáig élőben is tudsz vele találkozni a dunakanyarban. Ismertető jegyek:buzinapszemcsi, buzicrocs,buziterepmintásfaszomtetőtőltalpig.
C64korszak
(
x2)
Jan 19, 2025 19:58:40
x2)
Én nagyon szívesen fogyasztanék megint adda
Egy idő után kurvára fárasztó volt az ember, amilyen sebességgel zuhant be a sodiverzumba, úgy is égett ki.
Az értelmesebb résznek hamar leesett, hogy ez egy műsor, egy képzelt világ, amiban a csóka beszívva bolyong, és a maga nemében ő is egy kudarc.
A fórumot/trollokat is folyamatosan megosztotta, már akit nem érdekelt sem pro sem kontra, az is üvöltött, ha csak meglátta a nevét, hogy csak vővebben szóba ne kerüljön, mert indul a végtelen semmiről szóló vergődés.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 19, 2025 20:01:46
x17)
Desiree
Jan 19, 2025 20:04:49
Az ilyen mentálisan instabil emberek többet ártanak, mint használnak, ingadozó hangulatú hisztispicsákra tényleg nincs szükség.
Jan 19, 2025 20:04:49
-
Jan 19, 2025 20:05:37
Az még hagyján, de a vezérük puszi puszival vitt ajándékot Tibikének. Mindezt azután, hogy felszopónak nyilvánítottak mindenkit, aki érdekből, Endre ellen éppen segített a heréltnek.
Jan 19, 2025 20:05:37
Endi Vajna
(
x11)
Jan 19, 2025 20:09:01
x11)
40_éves_junior
(
x6)
Jan 19, 2025 20:10:42
x6)
Májas az schrödinger retardja, talán ne vele példálózzunk, mert még a sodiverzum mértékegységeivel és koordinátarendszerével is nehezen körberajzolható.
-
Jan 19, 2025 20:11:14
5p es indulhat a game stoki
tiktok.com/@pestitroll
tiktok.com/@pestitroll
Elnézést, bocsánat. Pontosan itt most mi a terv? Leutazni púpszászra és megtojásozni élőben?
Jan 19, 2025 20:11:14
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 19, 2025 20:12:28
x3)
tiktok.com/@pestitroll
tiktok.com/@pestitroll
trolléga úr tojással megindult púpszászra, ha valakit érdekel
Endi Vajna
(
x11)
Jan 19, 2025 20:12:31
x11)
Mai napig nem felejtem el az egyik esti liveot amikor Tibi és Jutka balhéztak Májas pedig kivitte a pizzát nekik ingyen.
Kint ültek forró nyári estén a patkán, Tibor meg simogatta Viktorsz combját aki csak kislányosan röhögött.
Bubuka
(
x13)
Jan 19, 2025 20:12:39
x13)
Annak tűnik:

trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 19, 2025 20:14:57
x3)
Jenes, remélem te is nézed ezt a tutorialt.
Bád Szpenszer
(
x1)
Jan 19, 2025 20:16:11
x1)
A "Májas" az a Magyar Viktor? Bocs, de nagyon nem vagyok otthon ezekben az új szereplőkben.
Endi Vajna
(
x11)
Jan 19, 2025 20:16:38
x11)
Igen.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 19, 2025 20:17:45
x6)
Pontosan, aztán lemegy a Mannához, és élőben közvetít egy összeomlást. Aztán fánkot visz a heréltnek, aztán megküldi tojással vagy tejsavval a korcsot aztán nekikezd lamantinozni, aztán megrugdossa endrét a vonaton. Schrödinger retardja, képes felvenni mindkét állapotot, de csak akkor dől el éppen melyiket veszi fel, amikor elindul a live. Összehasonlításképp ott van jenes, aki hasonló szeretne lenni, hol retardkodik, hol "trollkodással fenyeget" és annak az a vége hogy berezel, és körbe körbe kocsikázik púpszászon. Viktor ennél azért tökösebb. De vitathatatlanul rengeteg retardságot követ el.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 19, 2025 20:19:04
x45)
Az illető egy hős, aki éppen most megy tojásozni
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 19, 2025 20:20:21
x8)
Endre!!!
Kalmár apád éppen neked énekel a youtubeon.
Heki a traki
Kalmár apád éppen neked énekel a youtubeon.
Pikturiensz
(
x7)
Jan 19, 2025 20:21:40
x7)
tiktok.com/@pestitroll
tiktok.com/@pestitroll
Good luck, have fun!
Ha a gyagya idővel fellőné a liveot, akkor engedélyeddel szívesen fej-fej mellé raknám a két élőt, hogy biztosan semmiről ne maradjunk le. Bár ezzel az akcióval minden bizonnyal megérdemled a fórumosok minden figyelmét a saját csatornádon, szóval eszem ágában sem lenne ellopni a nézőket egy kollégától ha a helyzet úgy kívánja.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 19, 2025 20:21:51
x17)
Ő egy eszköz akit néha be lehet vetni de általában használhatatlan mint a Pitonsz.
Sheldon
(
x2)
Jan 19, 2025 20:23:15
x2)
Jójó, Májas egy pöcs, de az az érdeme, hogy neki köszönhetjük az immáron szállóigévé avanzsált mondatot: "bejeszejettem a kibaszott mejszibe", az elvitathatatlan. Rettenetesen jó műsort csinált aznap este. Mondjuk tény, hogy nem bír a gamer székeivel a srác.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 19, 2025 20:24:43
x17)
Mondjuk faszom sem utazna azért 200kmt odavissza hogy 1 tartonyi tojast eldobaljak..xD hat van aki unatkozik na.
Punszisza a lekjopp!
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 19, 2025 20:24:54
x5)
Endre féltesójának a félévi bizije karó lett :))
Kiss Farkas Farkas
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 19, 2025 20:25:09
x17)
Mannát se felejtsük el..
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 19, 2025 20:28:06
x8)
Hülye mint a bátyja. Családi vonás. :)
Reméljük, hogy a Vekni fejet nem örökölte.
MaxPayne
(
x24)
Jan 19, 2025 20:28:08
x24)
Jan 19, 2025 20:28:08
Mannát se felejtsük el..
se a tablet torest Jan 19, 2025 20:28:08
Bád Szpenszer
(
x1)
Jan 19, 2025 20:28:57
x1)
Az eddigi legviccesebb videót is neki köszönhetjük, az "ott van mögötted a Magyar Viktort", már vagy ötször megnéztem, és mindig tudok röhögni rajta.
Sheldon
(
x2)
Jan 19, 2025 20:28:58
x2)
Mondjuk faszom sem utazna azért 200kmt odavissza hogy 1 tartonyi tojast eldobaljak..xD hat van aki unatkozik na.
Inkább van aki elhivatott. Részemről ezúton is NSZKSZ neki a fáradságos intervenciót.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 19, 2025 20:30:05
x3)
mindegyikünknek vannak hibái. de minden egy folyamat. azért vagyunk itt, hogy magasan képzett, tiszteletbeli snecológussá váljunk.
halászlé
(
x24)
Jan 19, 2025 20:32:31
x24)
lájvsz, utazik.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Pikturiensz
(
x7)
Jan 19, 2025 20:34:04
x7)
lájvsz, utazik.
halászlé
(
x24)
Jan 19, 2025 20:34:21
x24)
jah, pocsánat, elnézést
koszos
(
x11)
Jan 19, 2025 20:34:30
x11)
Jan 19, 2025 20:34:30
lájvsz, utazik.
KI?HOL? Jan 19, 2025 20:34:30
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jan 19, 2025 20:34:54
x4)
KI?HOL?
Egy igaz szívű intervencionista troll
Stokika
Jan 19, 2025 20:35:23
Mekfaty kólátivóstojásozósvonatozóstrol
Jan 19, 2025 20:35:23
Kendra
(
x2)
Jan 19, 2025 20:36:08
x2)
FPS tojásolás
koszos
(
x11)
Jan 19, 2025 20:36:32
x11)
nyugi fikas,csak a parbajra visz tojasokat neked!
allitolag a reflexgepen jol teljesitettel a pavon(persze persze XD),szal siman elkapkodhatod oket !
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
allitolag a reflexgepen jol teljesitettel a pavon(persze persze XD),szal siman elkapkodhatod oket !
molos troll
(
x2)
Jan 19, 2025 20:36:46
x2)
Most azonnal fel kell lőni a védelmi lájvot, és behívni Busákot szemtanúnak. Bírom ahogy röhög.
Bád Szpenszer
(
x1)
Jan 19, 2025 20:37:13
x1)
KI?HOL?
Egy doboz tojás ül az ülésen a vonaton.
-
Jan 19, 2025 20:39:18
Linket lehet kérni?
Jan 19, 2025 20:39:18
FacebookEücsoport
Jan 19, 2025 20:39:37
Vasárnap délután és a hétfő szokott általában szabadnap lenni a Tranyónak.
De már nem sokáig,hamarosan èlvezheti a szabadságát hosszabban,Stoki mellett.
Megvagy Tranyó.
De már nem sokáig,hamarosan èlvezheti a szabadságát hosszabban,Stoki mellett.
Megvagy Tranyó.
Jan 19, 2025 20:39:37
Dezinfo Dezső
Jan 19, 2025 20:39:40
Mondjuk szétnyílt koponyával az azért komoly teljesítmény!
Jan 19, 2025 20:39:40
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 19, 2025 20:40:08
x21)
Élőben a merénylet, hahó
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
púpostulok
(
x2)
Jan 19, 2025 20:42:00
x2)
Bád Szpenszer
(
x1)
Jan 19, 2025 20:42:13
x1)
Komolyan mondom, hogy sokkal érdekesebb nézni az ülésen a doboz tojást, mint a sodi iszonyatos monológjait meg párbajait, azokat max. 1-2 percig bírom elviselni.
Endi Vajna
(
x11)
Jan 19, 2025 20:44:51
x11)
Twinky bepakoltál a táskába? Házit megírtad? Holnap susu!

-
Jan 19, 2025 20:44:59
Köcsög pedofil elvileg 9-kész "párbajozni'".
Jan 19, 2025 20:44:59
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 19, 2025 20:46:41
x21)
Köcsög pedofil elvileg 9-kész "párbajozni'".
Lófasz lesz, nem párbaj!
Tyodika
Jan 19, 2025 20:47:14
Lófasz lesz, nem párbaj!
Höhö!
De kemény lesz?
Jan 19, 2025 20:47:14
Így is csinálhatnád
Jan 19, 2025 20:47:34
NSZKSZ az intervencionalista trollnak a tartalomért. Ezt akár David Lynch is rendezhette volna, nyugodjon békében, annyira szürreál horroros a gumikesztyűs tojás simogatás
Sodibazzeg
Jan 19, 2025 20:47:34
135 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Teljes a téboly.