magyarazd mar el nekem, mintha annyi eszem lenne mint neked, hogy pontosan mit varsz ettol a post-tol?
envagyokaz, nem ismersz meg?
Hogy mennyi faszszopó buzi endre van a világban, aki szerint mindig más a hibás. És havi millió fütyiből nem képes albérletet fizetni... Valaki keresse elő pls amikor hasonlóan sajnáltatta magát sneci h ő most van a mélyponton, nem tudunk neki ennél jobban ártani.
Látod Endre, ha ráfekszel d a politikai karrieredre, akkor most a pesti szolgálati lakásodban tarthatnád a Sziszádat a laza kétmillió fütyis fizetésedből. De azt is elsodikáztad.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Hogy mennyi faszszopó buzi endre van a világban, aki szerint mindig más a hibás. És havi millió fütyiből nem képes albérletet fizetni... Valaki keresse elő pls amikor hasonlóan sajnáltatta magát sneci h ő most van a mélyponton, nem tudunk neki ennél jobban ártani.
Endrének csak akkor nem lehet jobban ártani, ha már megpusztult.
Sörtre nincs pénze, hahó!
Tényleg gyagya eToro részvények hogy állnak?
Pakisztán amejikábany fan? Igyiótya!
Piroska azóta gyógyszereket szed amióta meglátta azt a transzvensztitát.
Szegény idős nő traumatizálódott a vállalhatatlan viselkedése miatt.
Ja, és ne kamerázd Andráséknak az unokáját, Gáborkát, mert már nagyon kivannak tőled, Endre..
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Berci bá sem szeretne mégegyszer kivonulni a transzvesztita miatt!
Nem kapott ez sehonnan komoly megkeresést nettó 3000 eurós fizuval, mert elfogadta volna. Csak hergel vele a féreg.
szerintem azért mondogatja a "konstrukcijót", mert HO-ért kampányol. a csúnya, rossz AMS miatt nem tud albit fizetni, hát legyenek szívesek HO-t, vagy hibridet pisztosítani...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ugyanebben a gondolatmenetben fejtegette, hogy a hajlékonyszállóról kéne bejárnia. Sztem a deal itt az, hogy ha alkalmazzák, az nem lehet 1 napos munkaviszony, hanem x napot előre leperkál az AMS a cégnek ami alatt nem rúghatják ki. Viszont nyilván ez magával hozza azt is, hogy bizony monitorozni fogják. Amit ascites ír, miszerint bizonyítania kéne, szerintem a gyagyásnak már teljesíthetetlen. Az egyetlen valós esélyét abban látom ha teljesítményfokozót használ,például Ritalint, de az a työrikével kombózva csúnya munkát végez.
Nade ha tényleg azzal a programmal vennék fel, amit mondott, akkor az AMS oldala szerint ilyesmiről nincs szó.
Ott csak annyi van, hogy az AMS fizet a betanulási hónapra, de nem a cégnek, hanem az álláskeresőnek, és a cég nyeresége az a munka, amit a tartósan munkanélküli negyvenes ebben az időszakban kvázi ingyen megcsinál. A weboldal szerint az sem feltétel, hogy a fizetett szakasz után felvegyék.
A cég az ingyenmunka cserébe ad egy friss tapasztalatot a CV-be és esetleg egy jellemzést az AMS-nek (ami amúgy is fizetné a segélyt, hiszen az a program alapfeltétele, hogy a munkakereső kapjon segélyt), és ha beválik az illető, alkalmazzák.
Elvben mindenki jól jár, senkinek nem kerül semmibe az, hogy esélyt adtak. Ez egy tök jó dolog. A gyakorlatban viszont a fikás csak veszít :D
"és a cég nyeresége az a munka, amit a tartósan munkanélküli negyvenes ebben az időszakban kvázi ingyen megcsinál"
XDDDDDDDDDDDDD
A ceg nyeresége az lesz, ha a nyenyerésző, bűzös alkoholista értelmi fogyatékos pedofilt azonnal kibasszák az első napon
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
A chatGPT szerint lehet szimulált munkakörnyezet is.
Gyagya rábaszott, nem lesz ingyenkávé, dokuolvasás meg fütyizés.
Ott csak annyi van, hogy az AMS fizet a betanulási hónapra, de nem a cégnek, hanem az álláskeresőnek, és a cég nyeresége az a munka, amit a tartósan munkanélküli negyvenes ebben az időszakban kvázi ingyen megcsinál. A weboldal szerint az sem feltétel, hogy a fizetett szakasz után felvegyék.
Igazad lesz, valóban a segélyért dolgozik. Létezik hogy Herr AMS-nek gyanús lett hogy kóklert kellene munkára bírni, úgyhogy most meg akarják mérni mit tud? Ha ez lenne a szitu, akkor igazából csak annyi dolgunk lenne hogy ha tudjuk is hol dolgozik, ne csináljunk semmit, mert az viszont alapot ad a fikás online bullyingos állításainak.
Feltételezed hogy végig fogja csinálni? Szerintem önmagát fogja elszabotálni, kb a 10. munkanapjára teszem azt a pontot amikor egyszerűen nem lesz sem hajlandó sem képes bevonszolni a púpját a munkába. Tényleg csak hagyni kell neki hogy a saját ostobaságából felhízlalt púp a hátán lehúzza és agyonnyomja. Gyakorlatilag segítesz neki ha belerúgsz, mert magától gyorsabban zuhan :D
Az eddigi történések tudatában szerintem inkább az a kérdéses, hogy az első munkanapot végig tudja-e csinálni, vagy megint elzavarják az első napon, ebédidő után...
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Ha hozzáférnek az orvosi adataihoz, márpedig EU-n belül akár hozzá is férhetnek, akkor látni fogják, hogy alkoholbeteg. Meg fogják szondáztatni a nyomorultját az ötödik napon, amikor félöntudatlan állapotban, cefreszagúan jelenik meg reggel, és ott nyomban ki is basszák. Ausztriában is zéró tolerancia van a munkahelyi piálásra.
El leszel kapva, de nagyon ám!
Ehhez nem kell öt nap. A legelső napon inni fog ebédidőben, mivel nem jelenhet meg ittasan reggel, így a 3 órás sörike sem fog beleférni (vagy max az) és gyakorlatilag 2 órát nem bír ki józanon. Anno kibírta még, hogy fél napig ne igyon és csak délután aljasodjuon le sakálmódra. Most ott tartunk, hogy 2, nagyon max 3 órát bír ki alkoholfogyasztás nélkül. Egyébként meg a kézremegése is lebuktatja, ha kibírná valahogy, hogy nem iszik.
Mi egy nagyon nyitott és liberális útszéli gányolda vagyunk, nálunk be sem kell járni. Elég ha egyszer egy héten megcsörget minket, hogy még él, mi pedig küldjük a fizetést. Ahogy hallottam valami szerszámos kamrából vett részt meetingeken más cégeknél, ha náluk ez nem volt baj, akkor nálunk sem lesz.
Az nem lényeges, mert a baj az volt, hogy a Géza nem beszélgetett az anutájával.
Az utsó rendes melóhelyén is ivott ebédidőben radlert.
Hát még ha beszél a Gayzával...
Vajon lebukás esetén megpróbálna hetyetyézni, hogy ő igazából 0%-kosat akart venni, csak mellé nyúlt? Vagy csak simán fejet lehajtva megindul haza a jó kurva anyukájához?
"Az egész napomat elvette az idő..."
ahh, ebben ne bízz, ehhez túl píszík. viszont amit a Trollégák írnak, abban van valami: ha most megmérik a képességeit és kiderül, hogy pjogjamozónak alkalmatlan, megalapozzák a kiközvetítést az alantasabb munkákra.
itt már kevés lesz, hogy a púpjára hivatkozik. ha el is megy orvoshoz, a gerincferdülés nem menti fel a mekis mosogatástól...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
GDPR. Az eü adat különleges adat.
Ennél sokkal egyszerűbb: belépéskor csinálnak egy vérképet munkavédelmi célzattal, mert mondjuk az egérpadok tisztításához használt IPA májkárosodást okozhat, így védeniük kell a dolgozók egészségét. Amiből rögtön ki is jön, hogy Endikét már csak az imádság tartja össze, aztán lehet is hazaküldeni, hogy otthon álljon le a mája.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
meg is idézted a Sunkát, persze ma se Púpszászon van.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Ment trolléga a tényfeltárás. Ha Elek Zoliról forgattak anyagot, akkor a stokiról, a nemzet lecsúszott, tiktardon kéregető krónikásáról is szépeket lehetne forgatni.
Hogy jutott el addig, hogy kakukkosórát játszott pár könyörforintért? Szép kis anyag lenne ez, Tóta W. biztos sikítva röhögne rajtad, gyagyás fasz. :D
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Én nem hiszem, hogy ez az egész egyáltalán eljut idáig.
Ha a vállalat arra is játszik amiről szó volt, abban biztos vagyok, hogy a folyamatban lévő vizsgálat nem lesz figyelmen kívül hagyva, pláne, hogy az egész terv kulcseleme az AMS. Gondolom erre célozhatott a recskás geci "esetleges" "adminisztrációs" akadályként.
Továbbra is tartom, hogy nem jut ez el addig, hogy felvegyék, de szerintem ezt tudja is magáról. A geci kurva hód anyjának színészkedik, mint aki mindent megtesz a változásért. Berendezkedett már ez a szarláda a macskaólba. Macskól-Púptok, "oszt jóidő".
Eddig tart a "tudomány"
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Id. Náczi Laci, Két babar, Cserno nevezték magukat így.
A pöcöktetők röfögtetők pedzegetők
Kiss Farkas Farkas
A régi: Mizu, Endi, fricizgetsz? xdddd
Van még az El Grande nevű balfasz, feltételezések szerint az ő alteregoja Tibi bácsi alias retardpénzelő. Afaik Go(ide ne gyere a büdöskurvaanyád)lyo is "luxustroll", különleges képessége hogy olyan kegyetlenül kurva ostoba hogy még máig beveszi a lamantin önsajnáltatását, és pénzeli is. Számomra ezek az ismert luxustrollok, egy időben egyébként elsősorban más retardokat tényleg szopattak. Afaik közük volt tibor lecsövesedéséhez is(valódi trash szakértők nyugodtan javítsatok ki), meg egy halom egyéb trollkodást hallottam már hozzájuk kötve, de az utóbbi időben a legnagyobb sikerük annak tűnik hogy leszállították tibit endréhez, így endre nem volt magányos tibi meg nem fagyott meg az utcán(jól megtrollkodták őket mi?), összehozták endrét busákkal, így a cigány fejheti endrét, endrének meg a megalázásért cserébe(amit amúgy is megkapna) jut sörpénz. Egyszóval, leginkább retardsimogatókká váltak. Azt hogy náczi laci tett egy látogatást a szegedi kádba, már meg sem említem.
A Géza érti félre szerintem. Azt állítja, hogy a Csorda tagok dobálnak a Stokinak a live-ok alatt. Ha ez igaz, akkor annak legfeljebb az lehet az oka, hogy a Géjzát húzzák vele. De nagyon kétlem, hogy a Stoki lenne a szemükben a kissebbik rossz. Inkább az van, hogy Gáza szimplán debil, és benézett valamit...megint.
Meg aztán arról se feledkezzünk meg, hogy a ratyimalac még az egy évvel ezelőtti önmagának is csak nagyon halvány árnyéka mára. Nem mintha az egy évvel ezelőtti önmaga kifejezés hordozna magában bármi érték töredékét, de ettől függetlenül igaz.
Nincs olyan polkorrekt liberális agyhalott állat, aki ezt már alkalmazná. Csoda kéne, hogy másképp legyen, akkor is még az első nap megválnának tőle intervenció nélkül is.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Van egy Stoki lájv, amikor felment Pestre, hogy részegen üvöltözve visszaszerezze a Szisza töltőjét vagy powerbankját (faszom se tudja mit hagyott ott Tibi, mikor az a fogatlan csincsilla meg a Tamás nevű faszija becsicskították meg kiengedni sem akarták a csövest a lakásból.)
Abban a lájvban, miközben keringett, mint gólyafos a levegőben, egy pár troll odasétált Stokit felkérdezni, kisebb-nagyobb sikerrel.
NA AZNAP — az “El Grande” nevű troll is megmutatkozott, mint a legendás troll, a legendás találkozás, de kb egy szégyenlős “helló szia” volt az egész.
Nekem nem rémlik, hogy El Grande hangja egy kicsit is hasonlítana Tibi bácsiéra.
Én inkább azt a teóriát hallottam hogy “Avatar” néven futott régen “Tibi bácsi.”
Dehogyis, El Grandénak teljesen más hangja van, meg tényleg kretén.
Régen próbálkozott itt a fórumon is, meg én más tartalomgyártók miatt láttam többször (Bobek, FMM)
Simán lehet, bevallom én ezekkel nem igazán foglalkozom, azt írom le amit másutt hallottam, köszönöm a helyreigazítást.
Más a két ember, előbbi "El Grande a Szent Troll" néven nyomul(t) sokáig (google, archive, ott vannak fent videói is arccal), felületesen belekóstolt a snecológiába is, de tudása végig felületes maradt, amolyan tessék-lássék, próbálkozott itt is.
Tibi bácsi, a.k.a. AvataR, gyűlöli Endrét, mint a szart és képes más retardokat is pénzelni, vagy bármi mást is csak Endrének rossz legyen, olyan amilyen, de rühelli snecit.
Amikor az a döntés született, hogy Tibort el kell hozni Endre mellől, akkor elment érte Bécsbe. Ott született a legendás "SZÉTBASZLAK", ordítás is, természetesen kiblőrözve' Tibi bácsi arca, aki alkatban és termetben is teljesen más mint el grande.
Így van, neki semmi köze Tibibához. El Grande egy tájékozatlan figyelemkurva, aki össze-vissza pofázik mindenről, teljes tévedésben. Rendszerint felbaszott, de rég nem láttam a szinét.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Miből gondolod?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Én inkább azt a teóriát hallottam hogy “Avatar” néven futott régen “Tibi bácsi.”
Na várjunk, az avatár nem egy őrült buzi férfi, aki nőnek képzeli magát, és átkozta a gyerekeket a tiktokon?
"Baszót adok be a Gézára."
Kibaszott baromarcú ElGrande :DDDDDDD
Egyik kedvenc instant retardom.
Úgy emlékszem percek alatt kapott 30-40 negatív pontot a fél tucat itteni hozzászólására.
Aztán újpesten megjelent a pedofil földig lógó heréit nyaldosni.
Igazi tőről metszett faszretard.
Teljesen el van tájolva a valóságtól.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
A másik bipoláris fogyatékos kedvencem Tranyó porozó Árpika.
Nem tudta merre van arccal.
3 hétig meg akarta folytani a korcsot, aztán az is a pedofillal sörözgetett hátha leszophatja.
Hetekig járt vissza hisztirohamokkam ide.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Magyarán majd 9 körül jelentkezik, mert kiütötte a tojásrántotta :D
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
- Laci bá a családja érdekében feküdt be a kádba
Ha poén, nem értem (eddig is tudtuk, hogy lamantinozott, amíg az nem feküdt be a török alá) ha nem poén akkor meg szintén nem értem.
Emberek a családjuk érdekében a végletekig képesek elmenni.
Tajgi is a családja érdekében verte félholtra a barátnőjét.
Kiss Farkas Farkas
Matyi is a család és lánya érdekében buzul Jenessel.
Géza is Kevinke érdekében fulladozik 2 méter séta után és kapukat hugyoz.
Mindent a családért!
Elnézést a dezinformációért, köszi a helyreigazítást.
Ő volt az aki valami trashvodos műsorban bedobta az info info-t amit “hónapokig kutattak”, hogy Endrének nincs érettségije :)
Ő volt az aki trashvod bukását is Lamantinra fogta miközben tudjuk mind mi történt valójában.
Egy hisztis wanna be troll ő, ranter, videós meg mit tudom én már mi. Ő csak okoskodni tud interneten mindenbe beleszól. Egy senki.
Azt én nem tudom, hogy van-e valami hivatalos pecsétes tagságijuk, amit esetleg a golyóretardnak nem adtak, de hogy együtt konspirálgattak sokáig, az biztos.
Ami eleve faszság, mert érettségi nélkül fel se vették volna az ELTE-re, és az 1000%, hogy járt oda, és hogy ki is lett baszva onnan. Azóta is hivatkozik a buzi elvégzett kurzusokra, meg hogy ő mekkora médiaetikai szakértő, mert átrugdosták egy tölteléktárgyon...
El Grande tipikusan az az arc, aki a vidéki kocsmában előadja, hogy ő járt Vietnámban és a Chilei Andokban ledobták ejtőernyővel, amit túlélt, és bicskával főzte meg a körömpörköltet.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Én arra emlékszem amikor a 16 éves vascsatornával khoonhspirált sythex ellen. Mannint is be akarták szervezni, de veée rábasztak mert sutyommban felvette az egész szerveszkedést discordon, miközben meg sem szólalt :D
Kiss Farkas Farkas
Mannin... a kis buzi golyó emos fasz...
Stoki hősies kis katonája még twitch fideós időszakban, mára nagy megmondó ember lett akkoriban meg egy pedofilt védett.
Lacibá ott volt lauránál még szeptemberben talán, trash retard liveokba jelentkeztek be tiktiken. Valószínű ezek egy ideig együtt is voltak vagy ilyesmi lehetett
Golyóval volt szerencsém pár üzenetet váltani. Teljesen normális figura és teljesen irreveláns témákban dumáltunk. A Sodrákos témákat is csak érintőlegesen tudja. A szexuális élete nem érdekel senkinek sem, ahogy az sem, hogy milyen kádban fekszik. De egy biztos: Sodi fasza álljon fel, ha köze van a Csordához.
Rbali is volt a szegedi swingerben?:D Tibi bácsi májas náczi laci golyó közöd ezekre emlékszem nagyjából rmaté nekem új
vagy hátha pont azért nem lesz most lájvsz, mert inkább azt nézi. eddig is szar napom volt, ne ezt elemezgesse már élőben — hanem alázza meg magát, mint minden valamire való tiktik koldus
Volt az kettő is! :)
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Nem volt, rbali pedofilsimogató. Azért is lett innen kibaszva ha jól emlékszem. Trashvod ügy kapcsán. Egy kalapban van ez a sok retardált aki főtrollt játszik. Erre értettem.
envagyokaz
(
x1)
Jan 19, 2025 13:13:44
x1)
Sziasztok, tejbepapi vagyok !
magyarazd mar el nekem, mintha annyi eszem lenne mint neked, hogy pontosan mit varsz ettol a post-tol?
Endre priusza
(
x11)
Jan 19, 2025 13:16:56
x11)
Látod Endre, ha ráfekszel d a politikai karrieredre, akkor most a pesti szolgálati lakásodban tarthatnád a Sziszádat a laza kétmillió fütyis fizetésedből. De azt is elsodikáztad.
banshee
(
x24)
Jan 19, 2025 13:20:19
x24)
Endrének csak akkor nem lehet jobban ártani, ha már megpusztult.
Név megadása kötelező
Jan 19, 2025 13:23:44
Radírpók ahogy látom már intézkedett, de mit vergődik már megint ez a faszfej?
Mit vár a fórumtól?
Nyilván kár szót is emelni róla, de ez valahol még a gyagyánál is betegebb. :D
Mit vár a fórumtól?
Nyilván kár szót is emelni róla, de ez valahol még a gyagyánál is betegebb. :D
Jan 19, 2025 13:23:44
linziasztal01
(
x77)
Jan 19, 2025 13:39:44
x77)
András most szólt az Attila utcából, hogy vasárnap délután van, jó lenne ha nem üvöltenél. Meg hogy ne izgulj, Nikivel minden rendben, továbbra is kapja az osztrák segélyt!
gobesug
(
x30)
Jan 19, 2025 13:48:30
x30)
endre 10 évnyi tiktok bevételed összeszedhedted volna egy délelőtt alatt trump tokennel.
de te ehhez is balfasz vagy.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 19, 2025 13:56:42
x2)
endre 10 évnyi tiktok bevételed összeszedhedted volna egy délelőtt alatt trump tokennel.
Sörtre nincs pénze, hahó!
Tényleg gyagya eToro részvények hogy állnak?
A helyzet megoldása
(
x44)
Jan 19, 2025 13:57:03
x44)
Endre, Amerikában már nem megy a tiktok, így akarsz ott karriert?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Stokika
Jan 19, 2025 13:59:06
Endre, Amerikában már nem megy a tiktok, így akarsz ott karriert?
Pakisztán amejikábany fan? Igyiótya!
Jan 19, 2025 13:59:06
Eazy
(
x11)
Jan 19, 2025 13:59:26
x11)
András most szólt az Attila utcából, hogy vasárnap délután van, jó lenne ha nem üvöltenél. Meg hogy ne izgulj, Nikivel minden rendben, továbbra is kapja az osztrák segélyt!
Ja, és ne kamerázd Andráséknak az unokáját, Gáborkát, mert már nagyon kivannak tőled, Endre..
banshee
(
x24)
Jan 19, 2025 14:07:14
x24)
Na meg kik lehettek azok a drogosok a púpszászi vasútállomáson?
Csak nem a Jenes-Csavardi Samu féle brigád?
Csak nem a Jenes-Csavardi Samu féle brigád?
Judas
Jan 19, 2025 14:07:51
Berci bá sem szeretne mégegyszer kivonulni a transzvesztita miatt!
Jan 19, 2025 14:07:51
Kendra
(
x2)
Jan 19, 2025 14:11:13
x2)
Stoki állítólag András mondta hogy délután szeretnél átmenni Gáborkához. Ez igaz?
Berci bácsi
Jan 19, 2025 14:23:20
Amint felterjesztenek díszpolgárőrnek beverek egy felest meg az álladat!
Jan 19, 2025 14:23:20
ascites
(
x57)
Jan 19, 2025 14:32:01
x57)
Azért szívmelengető belegondolni, hogy a pedofil mennyire kétségbeejtőnek látja a helyzetét, amit az mutat, hogy egyáltalán fontolóra vette ezt az AMS-cég konstrukciót.
Ő eleve imádja a munkaviszony első hónapját, mert ilyenkor nincs más dolga, mint próbálgatni a határokat a dokumentációolvasással. Ezzel szelektálja a céget is: ahol a próbaidő után megmarad, ott nem kell dolgozni, és készül is a nyugdíjra (csak a trollok mindig beleköpnek a levesébe).
Ezzel szemben itt az lenne, hogy az első hónapban küzdenie kellene, mint malacnak a jégen, hogy megfeleljen, ráadásul a Notsandshilfe összegéért (max 1900 eur) egy hajlékonyszállóról. Mikor megjönne az első "fizetés" az AMS-től, elmenne kapásból 2-300 eur a számlavezetésre (mert az anyja hu-s euroszámlájára nem fognak utalni), a többit meg felemésztené a telefonszámlatartozás. Ha megfelelne a 29 nap alatt (*pr*, hiszen a cég ebben az esetben fel lenne készülve arra, hogy jól meg kell nézni a haladását), már hasonló intenzitású munkát várnának el tőle, mint a próbahónapban, ráadásul a cégnek lenne plusz egy hónapja kibaszni, hiszen hivatalosan csak az AMS által finanszírozott időszak után kerülne állományba és onnan indulna a jogi értelemben vett próbaidő. Ha leereszt, repül.
Most tegyük félre, hogy mekkora esélye lenne így megmaradni, csak abba gondoljunk bele, hogy mennyire kétségbe lehet esve, hogy ezt egyáltalán megpróbálná.
Nem kapott ez sehonnan komoly megkeresést nettó 3000 eurós fizuval, mert elfogadta volna. Csak hergel vele a féreg.
Ő eleve imádja a munkaviszony első hónapját, mert ilyenkor nincs más dolga, mint próbálgatni a határokat a dokumentációolvasással. Ezzel szelektálja a céget is: ahol a próbaidő után megmarad, ott nem kell dolgozni, és készül is a nyugdíjra (csak a trollok mindig beleköpnek a levesébe).
Ezzel szemben itt az lenne, hogy az első hónapban küzdenie kellene, mint malacnak a jégen, hogy megfeleljen, ráadásul a Notsandshilfe összegéért (max 1900 eur) egy hajlékonyszállóról. Mikor megjönne az első "fizetés" az AMS-től, elmenne kapásból 2-300 eur a számlavezetésre (mert az anyja hu-s euroszámlájára nem fognak utalni), a többit meg felemésztené a telefonszámlatartozás. Ha megfelelne a 29 nap alatt (*pr*, hiszen a cég ebben az esetben fel lenne készülve arra, hogy jól meg kell nézni a haladását), már hasonló intenzitású munkát várnának el tőle, mint a próbahónapban, ráadásul a cégnek lenne plusz egy hónapja kibaszni, hiszen hivatalosan csak az AMS által finanszírozott időszak után kerülne állományba és onnan indulna a jogi értelemben vett próbaidő. Ha leereszt, repül.
Most tegyük félre, hogy mekkora esélye lenne így megmaradni, csak abba gondoljunk bele, hogy mennyire kétségbe lehet esve, hogy ezt egyáltalán megpróbálná.
halászlé
(
x24)
Jan 19, 2025 14:38:26
x24)
szerintem azért mondogatja a "konstrukcijót", mert HO-ért kampányol. a csúnya, rossz AMS miatt nem tud albit fizetni, hát legyenek szívesek HO-t, vagy hibridet pisztosítani...
40_éves_junior
(
x6)
Jan 19, 2025 15:00:32
x6)
Ugyanebben a gondolatmenetben fejtegette, hogy a hajlékonyszállóról kéne bejárnia. Sztem a deal itt az, hogy ha alkalmazzák, az nem lehet 1 napos munkaviszony, hanem x napot előre leperkál az AMS a cégnek ami alatt nem rúghatják ki. Viszont nyilván ez magával hozza azt is, hogy bizony monitorozni fogják. Amit ascites ír, miszerint bizonyítania kéne, szerintem a gyagyásnak már teljesíthetetlen. Az egyetlen valós esélyét abban látom ha teljesítményfokozót használ,például Ritalint, de az a työrikével kombózva csúnya munkát végez.
Gabonatároló
(
x1)
Jan 19, 2025 15:00:44
x1)
"Engem aztán nem érdekel a fórum!" Hát persze.
Endre, tök fasza volt a szülinapom tegnap.
Család, barátok, kedves ismerősök. Neked hogy telt?
Endre, tök fasza volt a szülinapom tegnap.
Család, barátok, kedves ismerősök. Neked hogy telt?
A helyzet megoldása
(
x44)
Jan 19, 2025 15:17:16
x44)
Kérem a herélés megkezdését!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
ascites
(
x57)
Jan 19, 2025 15:40:03
x57)
Ugyanebben a gondolatmenetben fejtegette, hogy a hajlékonyszállóról kéne bejárnia. Sztem a deal itt az, hogy ha alkalmazzák, az nem lehet 1 napos munkaviszony, hanem x napot előre leperkál az AMS a cégnek ami alatt nem rúghatják ki.
Nade ha tényleg azzal a programmal vennék fel, amit mondott, akkor az AMS oldala szerint ilyesmiről nincs szó.
A cég az ingyenmunka cserébe ad egy friss tapasztalatot a CV-be és esetleg egy jellemzést az AMS-nek (ami amúgy is fizetné a segélyt, hiszen az a program alapfeltétele, hogy a munkakereső kapjon segélyt), és ha beválik az illető, alkalmazzák.
Elvben mindenki jól jár, senkinek nem kerül semmibe az, hogy esélyt adtak. Ez egy tök jó dolog. A gyakorlatban viszont a fikás csak veszít :D
Sztrapacska
(
x6)
Jan 19, 2025 15:45:10
x6)
Nade ha tényleg azzal a programmal vennék fel, amit mondott,
"és a cég nyeresége az a munka, amit a tartósan munkanélküli negyvenes ebben az időszakban kvázi ingyen megcsinál"
XDDDDDDDDDDDDD
A ceg nyeresége az lesz, ha a nyenyerésző, bűzös alkoholista értelmi fogyatékos pedofilt azonnal kibasszák az első napon
banshee
(
x24)
Jan 19, 2025 15:46:48
x24)
A chatGPT szerint lehet szimulált munkakörnyezet is.
Gyagya rábaszott, nem lesz ingyenkávé, dokuolvasás meg fütyizés.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 19, 2025 15:47:05
x37)
Hahó pontosan a 29. napon fogja kibaszatni Snecit az új munkahelyéről, ezt azért kalkuláljuk be nyugodtan. Addigra Endréből egy remegő roncs lesz a folyamatos alkoholmegvonás miatt, ráadásul totál feleslegesen, mert nem fogják véglegesíteni. Szerintem ez egy egész jó forgatókönyv.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 19, 2025 15:48:21
x6)
Igazad lesz, valóban a segélyért dolgozik. Létezik hogy Herr AMS-nek gyanús lett hogy kóklert kellene munkára bírni, úgyhogy most meg akarják mérni mit tud? Ha ez lenne a szitu, akkor igazából csak annyi dolgunk lenne hogy ha tudjuk is hol dolgozik, ne csináljunk semmit, mert az viszont alapot ad a fikás online bullyingos állításainak.
Sztrapacska
(
x6)
Jan 19, 2025 15:50:25
x6)
Endre, ezek tényleg biztató hírek!
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 19, 2025 15:54:37
x37)
Egy hónap munkásszálló vagy hajlékonyszálló, mindennapos bejárással, mindennapos alkoholmegvonással, fizetés nélkül szerintem úgy oda fogja verni a nyomorultat, mint semmi az elmúlt 5 évben. És a végén szembesül azzal, hogy mindezt szaros 1900 Euróért csinálta, mert nem fogják véglegesíteni.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 19, 2025 16:00:07
x6)
Egy hónap munkásszálló vagy hajlékonyszálló, mindennapos bejárással, mindennapos alkoholmegvonással, fizetés nélkül szerintem úgy oda fogja verni a nyomorultat, mint semmi az elmúlt 5 évben. És a végén szembesül azzal, hogy mindezt szaros 1900 Euróért csinálta, mert nem fogják véglegesíteni.
Feltételezed hogy végig fogja csinálni? Szerintem önmagát fogja elszabotálni, kb a 10. munkanapjára teszem azt a pontot amikor egyszerűen nem lesz sem hajlandó sem képes bevonszolni a púpját a munkába. Tényleg csak hagyni kell neki hogy a saját ostobaságából felhízlalt púp a hátán lehúzza és agyonnyomja. Gyakorlatilag segítesz neki ha belerúgsz, mert magától gyorsabban zuhan :D
PúpszásziRePont
(
x5)
Jan 19, 2025 16:04:12
x5)
Az eddigi történések tudatában szerintem inkább az a kérdéses, hogy az első munkanapot végig tudja-e csinálni, vagy megint elzavarják az első napon, ebédidő után...
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 19, 2025 16:05:20
x37)
Ha hozzáférnek az orvosi adataihoz, márpedig EU-n belül akár hozzá is férhetnek, akkor látni fogják, hogy alkoholbeteg. Meg fogják szondáztatni a nyomorultját az ötödik napon, amikor félöntudatlan állapotban, cefreszagúan jelenik meg reggel, és ott nyomban ki is basszák. Ausztriában is zéró tolerancia van a munkahelyi piálásra.
Gabonatároló
(
x1)
Jan 19, 2025 16:12:04
x1)
"Nem akarok messzire jutni!"
Endre, nem fogsz!
Endre, nem fogsz!
-
Jan 19, 2025 16:13:57
"Nem akarok messzire jutni!"
Endre, nem fogsz!
Endre, nem fogsz!
El leszel kapva, de nagyon ám!
Jan 19, 2025 16:13:57
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 19, 2025 16:18:02
x37)
Stoki, az osztrákok nem hülyék. Nem fogod tudni őket átverni egy ajtóban elrágott Orbittal. Neked már a pórusaidból dől a soknapos áporodott piaszag. Úgy nézel ki, mint egy sétáló vizihulla, abszolút levágós, hogy mi a helyzet nálad. Neked egy halálos ítélettel egyenértékű egy bejárós munkahely.
DonDraper
Jan 19, 2025 16:21:26
Nagyon nevetek, hogy a szenyior felnőének egy újabb lehetetlen helyzetbe navigálta magát😂👌
Streameld már élőben ahogy 1.nap után RAUS lesz neked a melócsában, hadd nevethessenek veled együtt a fórumhaverok is!
Streameld már élőben ahogy 1.nap után RAUS lesz neked a melócsában, hadd nevethessenek veled együtt a fórumhaverok is!
Jan 19, 2025 16:21:26
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Jan 19, 2025 16:21:44
x2)
Ha ma is téteztek, akkor Alinak olyan tétet mondj, hogy 1 körig ne hazudja azt hogy ő arab.
Puncicája van a cicának.
Sheldon
(
x2)
Jan 19, 2025 16:25:10
x2)
Ehhez nem kell öt nap. A legelső napon inni fog ebédidőben, mivel nem jelenhet meg ittasan reggel, így a 3 órás sörike sem fog beleférni (vagy max az) és gyakorlatilag 2 órát nem bír ki józanon. Anno kibírta még, hogy fél napig ne igyon és csak délután aljasodjuon le sakálmódra. Most ott tartunk, hogy 2, nagyon max 3 órát bír ki alkoholfogyasztás nélkül. Egyébként meg a kézremegése is lebuktatja, ha kibírná valahogy, hogy nem iszik.
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 19, 2025 16:27:05
x23)
Jó eséllyel szerintem ebből nem lesz semmi se. Azt vegyük figyelembe hogy az AMS novemberbe küldte el interjúra a céghez az elmebeteg. Azt nem tudjuk mikkor történt ez pontosan, csak azt hogy a korcs nem ment el és azt hazudta a cégnek, hogy szabin van, és ezért nem tudott elmenni. Ez lehet hogy tényleg egy teszt akart lenni az AMS-töl. Az AMS valószínűleg ezután fordult rá a A1 kérésre. Amiból tudjuk mi lett. A Korcs elkezdte húzni az időt, remélve hogy az 1 hét múlva érkező segélyig elhúzza és megkapja azt. De aztán a segélyből semmi se lett. A Korcs ekkor fogta magát és hazamenekült és már nem is titkolta hogy Púpszászon van. Tehát nem érdekelte hogy az AMS esetleg tudni fogja ezt. Nem kizárt az se, hogy meg is mondta nekik, hogy mivel nem kapott segélyt ezért nem tud Bécsbe maradni, nem tud naponta raportra járni igy. Viszont közbe a cég is megkereshette egy 2. időponttal december elejére, ahova megint nem ment el anyuka ápolásra hivatkozva a cég felé. És ekkor mondta azt live-ba talán, hogy az AMS tehet arról hogy nem tud elmenni mert nem kapott segélyt. És elhangzót az is, hogyha Januárra adna a cég egy harmadik lehetőséget oda már el menne mindenképp. Ez alapján viszont a cég nem tudja valószínűleg, hogy a korcs öszerugta a port az AMS-el. Szerdán meghalgaták, majd elmondták neki hogy szükség lesz az AMS-re is. A Korcs ekkor szembesült azzal, hogy ez nem fog olyan könnyen menni mint hitte, hogy simán elég felvételizni, és vagy sikerül vagy nem, mert szükség lesz az AMS-re hogy felvegyék. Ugyanaz történt most is mint nyáron, mikor Júliusba tudta meg, hogy az idomítós időszak nem számított bele a 9 hónapos munkanélkülibe ami miatt nem Szeptemberig lehet munkanélkülin hanem Decemberig. Az igazi kérdés az hogy mi volt az AMS terve a Novemberi felvételivel? Teszt volt, hogy mit csinál a korcs, akar e dolgozni, vagy tényleg munkához akarták igy juttatni?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Herr Chef
Jan 19, 2025 16:28:08
nem jelenhet meg ittasan reggel,
Mi egy nagyon nyitott és liberális útszéli gányolda vagyunk, nálunk be sem kell járni. Elég ha egyszer egy héten megcsörget minket, hogy még él, mi pedig küldjük a fizetést. Ahogy hallottam valami szerszámos kamrából vett részt meetingeken más cégeknél, ha náluk ez nem volt baj, akkor nálunk sem lesz.
Jan 19, 2025 16:28:08
Skynetsodi
(
x2)
Jan 19, 2025 16:34:49
x2)
Gondolkoztál azon, hogy egy vesztett párbaj után éppen a szaros wc-ben mosod a lábad. Miközben, ha anyád nem viteti ki tibit a rendőrökkel már hol tarthatnál
Nekem se könnyű
Sheldon
(
x2)
Jan 19, 2025 16:37:21
x2)
Gondolkoztál azon, hogy egy vesztett párbaj után éppen a szaros wc-ben mosod a lábad. Miközben, ha anyád nem viteti ki tibit a rendőrökkel már hol tarthatnál
Az nem lényeges, mert a baj az volt, hogy a Géza nem beszélgetett az anutájával.
géza-generátor
Jan 19, 2025 16:38:12
jól van, gyerekek, egy perc és leszek... várjatok, zsebre teszlek benneteket, amíg bemegyek a dohányboltba... na, vagyok. szia tapi, köszi, megvagyok. szóval, a köhhööö-köhhööö, a kurva életbe... mi? nem, nem a cigi miatt van, asztma, ilyenkor rosszabb, télen rosszabbodik. na, gyerekek, ahogy eddig sem tettem, én a jövőben sem kérek tőletek pénzt, ezt bárki tanúsíthatja, igaz, szilverkat? mi? hogy hol az a negyvenezer, amit összetarháltam tőletek veknidagasztásra? na jó, téged most kiteszlek, köhhöö-köhhhööö, nem vagyok köteles én vitatkozni senkivel. szilverkat tiltva. szevasz, tibi bácsi, hello. szóval ott tartottam, hogy én sosem kértem pénzt. és nem is fogok. az a helyzet, hogy elromlott a kocsim, és tudjátok, nekem az munkaeszköz. kellene 500 ezer sürgősen. köhhööö-köhhööö, szevasz kalánka néni, szia zserbóca. 500 ezer. lenne pénzem, de nincs, mert odaadtam mindet nektek. itt a betti, a feleségem, nem mondom, hogy tökéletes ember, de soha nem hazudik. ő is megmondhatja, hogy minden pénzemet bedobáltam nektek ajándékokra tiktokon. ezért nincs köhhööö-köhhööö pénzem a kocsira. nem mondom, hogy ti adjátok össze az 500 ezret, de akit érdekel a revolutom, privátban írjon. annyit megígérhetek, hogy ha összejön az 500 ezer, élőben közvetítem, ahogy odamegyek köhhöö-köhhööö a gyagyáshoz, és egy bulldózerrel lebontom a házat. igen. lebontom. nem érdekel, hogy kiküldi az anyját, semmi nem érdekel. lebontom és kész. ha összejön az 500 köhhhööö-köhhöööö ezer. este még lehet, hogy leszek.
Jan 19, 2025 16:38:12
banshee
(
x24)
Jan 19, 2025 16:39:10
x24)
banshee
(
x24)
Jan 19, 2025 16:41:13
x24)
Hát még ha beszél a Gayzával...
Semper Snecifisz
(
x2)
Jan 19, 2025 16:41:28
x2)
Vajon lebukás esetén megpróbálna hetyetyézni, hogy ő igazából 0%-kosat akart venni, csak mellé nyúlt? Vagy csak simán fejet lehajtva megindul haza a jó kurva anyukájához?
halászlé
(
x24)
Jan 19, 2025 16:42:33
x24)
ahh, ebben ne bízz, ehhez túl píszík. viszont amit a Trollégák írnak, abban van valami: ha most megmérik a képességeit és kiderül, hogy pjogjamozónak alkalmatlan, megalapozzák a kiközvetítést az alantasabb munkákra.
itt már kevés lesz, hogy a púpjára hivatkozik. ha el is megy orvoshoz, a gerincferdülés nem menti fel a mekis mosogatástól...
banshee
(
x24)
Jan 19, 2025 16:44:37
x24)
GDPR. Az eü adat különleges adat.
Endre priusza
(
x11)
Jan 19, 2025 16:45:50
x11)
Ennél sokkal egyszerűbb: belépéskor csinálnak egy vérképet munkavédelmi célzattal, mert mondjuk az egérpadok tisztításához használt IPA májkárosodást okozhat, így védeniük kell a dolgozók egészségét. Amiből rögtön ki is jön, hogy Endikét már csak az imádság tartja össze, aztán lehet is hazaküldeni, hogy otthon álljon le a mája.
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 19, 2025 16:48:07
x6)
jól van, gyerekek,
meg is idézted a Sunkát, persze ma se Púpszászon van.
KicsiNéző
(
x13)
Jan 19, 2025 16:49:54
x13)
Ezek a géza generátorok eddig egytől egyig maxpontosak
Kendra
(
x2)
Jan 19, 2025 16:52:22
x2)
Index youtube csatornájára feltöltöttek egy takarítós videót melyben Stoki pocokfészkéhez hasonló helyeket számilnak fel. Támogató kommentek mehetnek alá.
youtu.be/ZLTa0hGChak?feature=shared
SnecológusHallgató
(
x4)
Jan 19, 2025 16:57:49
x4)
Index youtube csatornájára feltöltöttek egy takarítós videót melyben Stoki pocokfészkéhez hasonló helyeket számilnak fel. Támogató kommentek mehetnek alá.
Ment trolléga a tényfeltárás. Ha Elek Zoliról forgattak anyagot, akkor a stokiról, a nemzet lecsúszott, tiktardon kéregető krónikásáról is szépeket lehetne forgatni.
Hogy jutott el addig, hogy kakukkosórát játszott pár könyörforintért? Szép kis anyag lenne ez, Tóta W. biztos sikítva röhögne rajtad, gyagyás fasz. :D
banshee
(
x24)
Jan 19, 2025 17:02:36
x24)
Stoki, ha mégis shikerülne ez az Arbeitserprobung, keress egy vén buzit, akinél ellakhatsz. Tibi óta tudjuk, hogy szereted ha a seggedbe hatolnak, ez lehet a shajáth mekoldash...
horgász
(
x10)
Jan 19, 2025 17:06:56
x10)
Én nem hiszem, hogy ez az egész egyáltalán eljut idáig.
Ha a vállalat arra is játszik amiről szó volt, abban biztos vagyok, hogy a folyamatban lévő vizsgálat nem lesz figyelmen kívül hagyva, pláne, hogy az egész terv kulcseleme az AMS. Gondolom erre célozhatott a recskás geci "esetleges" "adminisztrációs" akadályként.
Továbbra is tartom, hogy nem jut ez el addig, hogy felvegyék, de szerintem ezt tudja is magáról. A geci kurva hód anyjának színészkedik, mint aki mindent megtesz a változásért. Berendezkedett már ez a szarláda a macskaólba. Macskól-Púptok, "oszt jóidő".
Eddig tart a "tudomány"
Bád Szpenszer
(
x1)
Jan 19, 2025 17:16:46
x1)
Mi ez a "csorda", amiről most szó van? Tiktokszakértők tudnak erről valamit?
"Baszót adok be a Gézára."
Endi Vajna
(
x11)
Jan 19, 2025 17:17:56
x11)
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 19, 2025 17:22:29
x3)
pont kérdezni akartam, hogy a csürhe alatt a Stoki/Jenes/Trutymó triumvirátust érti vagy meg az anno akkori “Luxustrollokat.”
meg mi az hogy… “Stoki most azt hiszi, hogy a csürhe vele van, és most ezért nyugodt.” valamiről lemaradtam? vagy csak én értek félre valamit?
meg mi az hogy… “Stoki most azt hiszi, hogy a csürhe vele van, és most ezért nyugodt.” valamiről lemaradtam? vagy csak én értek félre valamit?
koszos
(
x11)
Jan 19, 2025 17:27:27
x11)
majd amikor a vegrehajto par ev mulva kibasz anyad hazabol,te is posztolj egy kepet a bagolykaval,hogy neked mennyire rossz es nyem ejted
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 19, 2025 17:28:03
x5)
-
Jan 19, 2025 17:29:03
A régi: Mizu, Endi, fricizgetsz? xdddd
Jan 19, 2025 17:29:03
40_éves_junior
(
x6)
Jan 19, 2025 17:30:16
x6)
Van még az El Grande nevű balfasz, feltételezések szerint az ő alteregoja Tibi bácsi alias retardpénzelő. Afaik Go(ide ne gyere a büdöskurvaanyád)lyo is "luxustroll", különleges képessége hogy olyan kegyetlenül kurva ostoba hogy még máig beveszi a lamantin önsajnáltatását, és pénzeli is. Számomra ezek az ismert luxustrollok, egy időben egyébként elsősorban más retardokat tényleg szopattak. Afaik közük volt tibor lecsövesedéséhez is(valódi trash szakértők nyugodtan javítsatok ki), meg egy halom egyéb trollkodást hallottam már hozzájuk kötve, de az utóbbi időben a legnagyobb sikerük annak tűnik hogy leszállították tibit endréhez, így endre nem volt magányos tibi meg nem fagyott meg az utcán(jól megtrollkodták őket mi?), összehozták endrét busákkal, így a cigány fejheti endrét, endrének meg a megalázásért cserébe(amit amúgy is megkapna) jut sörpénz. Egyszóval, leginkább retardsimogatókká váltak. Azt hogy náczi laci tett egy látogatást a szegedi kádba, már meg sem említem.
Sheldon
(
x2)
Jan 19, 2025 17:30:27
x2)
pont kérdezni akartam, hogy a csürhe alatt a Stoki/Jenes/Trutymó triumvirátust érti vagy meg az anno akkori “Luxustrollokat.”
A Géza érti félre szerintem. Azt állítja, hogy a Csorda tagok dobálnak a Stokinak a live-ok alatt. Ha ez igaz, akkor annak legfeljebb az lehet az oka, hogy a Géjzát húzzák vele. De nagyon kétlem, hogy a Stoki lenne a szemükben a kissebbik rossz. Inkább az van, hogy Gáza szimplán debil, és benézett valamit...megint.
horgász
(
x10)
Jan 19, 2025 17:32:29
x10)
Meg aztán arról se feledkezzünk meg, hogy a ratyimalac még az egy évvel ezelőtti önmagának is csak nagyon halvány árnyéka mára. Nem mintha az egy évvel ezelőtti önmaga kifejezés hordozna magában bármi érték töredékét, de ettől függetlenül igaz.
Nincs olyan polkorrekt liberális agyhalott állat, aki ezt már alkalmazná. Csoda kéne, hogy másképp legyen, akkor is még az első nap megválnának tőle intervenció nélkül is.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 19, 2025 17:39:18
x3)
Van egy Stoki lájv, amikor felment Pestre, hogy részegen üvöltözve visszaszerezze a Szisza töltőjét vagy powerbankját (faszom se tudja mit hagyott ott Tibi, mikor az a fogatlan csincsilla meg a Tamás nevű faszija becsicskították meg kiengedni sem akarták a csövest a lakásból.)
Abban a lájvban, miközben keringett, mint gólyafos a levegőben, egy pár troll odasétált Stokit felkérdezni, kisebb-nagyobb sikerrel.
NA AZNAP — az “El Grande” nevű troll is megmutatkozott, mint a legendás troll, a legendás találkozás, de kb egy szégyenlős “helló szia” volt az egész.
Nekem nem rémlik, hogy El Grande hangja egy kicsit is hasonlítana Tibi bácsiéra.
KicsiNéző
(
x13)
Jan 19, 2025 17:40:20
x13)
Van még az El Grande nevű balfasz, feltételezések szerint az ő alteregoja Tibi bácsi alias retardpénzelő.
Régen próbálkozott itt a fórumon is, meg én más tartalomgyártók miatt láttam többször (Bobek, FMM)
40_éves_junior
(
x6)
Jan 19, 2025 17:42:50
x6)
Simán lehet, bevallom én ezekkel nem igazán foglalkozom, azt írom le amit másutt hallottam, köszönöm a helyreigazítást.
-
Jan 19, 2025 17:44:07
Van még az El Grande nevű balfasz, feltételezések szerint az ő alteregoja Tibi bácsi alias retardpénzelő.
Más a két ember, előbbi "El Grande a Szent Troll" néven nyomul(t) sokáig (google, archive, ott vannak fent videói is arccal), felületesen belekóstolt a snecológiába is, de tudása végig felületes maradt, amolyan tessék-lássék, próbálkozott itt is.
Tibi bácsi, a.k.a. AvataR, gyűlöli Endrét, mint a szart és képes más retardokat is pénzelni, vagy bármi mást is csak Endrének rossz legyen, olyan amilyen, de rühelli snecit.
Amikor az a döntés született, hogy Tibort el kell hozni Endre mellől, akkor elment érte Bécsbe. Ott született a legendás "SZÉTBASZLAK", ordítás is, természetesen kiblőrözve' Tibi bácsi arca, aki alkatban és termetben is teljesen más mint el grande.
Jan 19, 2025 17:44:07
max5enutálnak
(
x47)
Jan 19, 2025 17:47:23
x47)
Így van, neki semmi köze Tibibához. El Grande egy tájékozatlan figyelemkurva, aki össze-vissza pofázik mindenről, teljes tévedésben. Rendszerint felbaszott, de rég nem láttam a szinét.
szörnyeteg
(
x3)
Jan 19, 2025 17:48:05
x3)
Gondolom ma sem lesz Rittenhouse- flokk.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Darth Tibor
(
x7)
Jan 19, 2025 17:54:48
x7)
Gondolom ma sem lesz Rittenhouse- flokk.
Miből gondolod?
Luxus Infó-1
Jan 19, 2025 17:54:51
Hoztam pár info infot a tanszéknek!
- a csorda nem pénzeli Endrét (abból ered a félreértés, hogy valaki komolyan vette Falu Rossza üzenetét egy liveban, hogy ő küldte a pénzt stokinak).
- Tibi bá nem luxustroll
- El Grande nem luxustroll
- Afaik Go-ról azt sem tudom, hogy kicsoda, ő sem luxustroll
- a "40_éves_junior" által felsorolt akciók egyikéhez sem volt köze a csordának
Ne feledjük, mi mindannyian azért vagyunk trollok, hogy a trasheket (a fórumon Endrét) üssük! Troll trollnak ne legyen farkasa! Péküjjünki!
- a csorda nem pénzeli Endrét (abból ered a félreértés, hogy valaki komolyan vette Falu Rossza üzenetét egy liveban, hogy ő küldte a pénzt stokinak).
- Tibi bá nem luxustroll
Ne feledjük, mi mindannyian azért vagyunk trollok, hogy a trasheket (a fórumon Endrét) üssük! Troll trollnak ne legyen farkasa! Péküjjünki!
Jan 19, 2025 17:54:51
Bád Szpenszer
(
x1)
Jan 19, 2025 17:57:42
x1)
Na várjunk, az avatár nem egy őrült buzi férfi, aki nőnek képzeli magát, és átkozta a gyerekeket a tiktokon?
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 19, 2025 18:00:55
x39)
- Tibi bá nem luxustroll
- Tibi bá nem luxustroll
Úgy emlékszem percek alatt kapott 30-40 negatív pontot a fél tucat itteni hozzászólására.
Kovi
(
x2)
Jan 19, 2025 18:03:08
x2)
Golyó sem sem a Csorda tagja. Ennyivel szeretném csak kiegészíteni a leírtakat. Az összes többi tűpontos.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 19, 2025 18:03:44
x39)
A másik bipoláris fogyatékos kedvencem Tranyó porozó Árpika.
Nem tudta merre van arccal.
3 hétig meg akarta folytani a korcsot, aztán az is a pedofillal sörözgetett hátha leszophatja.
Hetekig járt vissza hisztirohamokkam ide.
-
Jan 19, 2025 18:04:11
Borítékolható, hogy a recskás pillanatokon belül fellövi a liveot, ugyanis szájrex ismételten belekezdett az ájron elemzésbe liveban.
Jan 19, 2025 18:04:11
-
Jan 19, 2025 18:05:30
19:00 -ra ígérte az adást
Jan 19, 2025 18:05:30
Pikturiensz
(
x7)
Jan 19, 2025 18:07:27
x7)
19:00 -ra ígérte az adást
Magyarán majd 9 körül jelentkezik, mert kiütötte a tojásrántotta :D
-
Jan 19, 2025 18:08:18
Ha poén, nem értem (eddig is tudtuk, hogy lamantinozott, amíg az nem feküdt be a török alá) ha nem poén akkor meg szintén nem értem.
Jan 19, 2025 18:08:18
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 19, 2025 18:10:43
x5)
Endi Vajna
(
x11)
Jan 19, 2025 18:11:38
x11)
Matyi is a család és lánya érdekében buzul Jenessel.
Géza is Kevinke érdekében fulladozik 2 méter séta után és kapukat hugyoz.
Mindent a családért!
40_éves_junior
(
x6)
Jan 19, 2025 18:12:21
x6)
- Tibi bá nem luxustroll
- Tibi bá nem luxustroll
Elnézést a dezinformációért, köszi a helyreigazítást.
D_Dezső
(
x29)
Jan 19, 2025 18:13:09
x29)
Ő volt az aki valami trashvodos műsorban bedobta az info info-t amit “hónapokig kutattak”, hogy Endrének nincs érettségije :)
Darth Tibor
(
x7)
Jan 19, 2025 18:13:47
x7)
El grande volt az a retard is, aki azt hazudta, hogy ő volt az, aki levideózta astokit a millenium towerben.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Endi Vajna
(
x11)
Jan 19, 2025 18:15:11
x11)
Ő volt az aki trashvod bukását is Lamantinra fogta miközben tudjuk mind mi történt valójában.
Egy hisztis wanna be troll ő, ranter, videós meg mit tudom én már mi. Ő csak okoskodni tud interneten mindenbe beleszól. Egy senki.
-
Jan 19, 2025 18:16:18
Golyó sem sem a Csorda tagja. Ennyivel szeretném csak kiegészíteni a leírtakat. Az összes többi tűpontos.
Azt én nem tudom, hogy van-e valami hivatalos pecsétes tagságijuk, amit esetleg a golyóretardnak nem adtak, de hogy együtt konspirálgattak sokáig, az biztos.
Jan 19, 2025 18:16:18
SnecológusHallgató
(
x4)
Jan 19, 2025 18:16:27
x4)
Ami eleve faszság, mert érettségi nélkül fel se vették volna az ELTE-re, és az 1000%, hogy járt oda, és hogy ki is lett baszva onnan. Azóta is hivatkozik a buzi elvégzett kurzusokra, meg hogy ő mekkora médiaetikai szakértő, mert átrugdosták egy tölteléktárgyon...
El Grande tipikusan az az arc, aki a vidéki kocsmában előadja, hogy ő járt Vietnámban és a Chilei Andokban ledobták ejtőernyővel, amit túlélt, és bicskával főzte meg a körömpörköltet.
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 19, 2025 18:19:07
x5)
Én arra emlékszem amikor a 16 éves vascsatornával khoonhspirált sythex ellen. Mannint is be akarták szervezni, de veée rábasztak mert sutyommban felvette az egész szerveszkedést discordon, miközben meg sem szólalt :D
Endi Vajna
(
x11)
Jan 19, 2025 18:22:46
x11)
Mannin... a kis buzi golyó emos fasz...
Stoki hősies kis katonája még twitch fideós időszakban, mára nagy megmondó ember lett akkoriban meg egy pedofilt védett.
-
Jan 19, 2025 18:23:55
Lacibá ott volt lauránál még szeptemberben talán, trash retard liveokba jelentkeztek be tiktiken. Valószínű ezek egy ideig együtt is voltak vagy ilyesmi lehetett
Jan 19, 2025 18:23:55
Kovi
(
x2)
Jan 19, 2025 18:26:15
x2)
Golyóval volt szerencsém pár üzenetet váltani. Teljesen normális figura és teljesen irreveláns témákban dumáltunk. A Sodrákos témákat is csak érintőlegesen tudja. A szexuális élete nem érdekel senkinek sem, ahogy az sem, hogy milyen kádban fekszik. De egy biztos: Sodi fasza álljon fel, ha köze van a Csordához.
-
Jan 19, 2025 18:28:50
Kikmakukk... megint... tudod mit akarok mondani.... l-lel kezdődik...
Jan 19, 2025 18:28:50
1984
Jan 19, 2025 18:36:42
milyen szánalmas már elnevezni magukat "luxustrollnak" meg "csordának", közben egy rakás buziról van szó.
Jan 19, 2025 18:36:42
Sikura Imolda
Jan 19, 2025 18:41:29
Gézára vigyázott egy hadsereg és volt Géza Iazvédó!
Ekkora mesélést...
Ekkora mesélést...
Jan 19, 2025 18:41:29
-
Jan 19, 2025 18:50:11
luxusóvoda meg gyerekcsorda :D aztán a gyökér rbali és hasonszőrű redardáltak. Hagyjuk már hogy az is troll aki a bálnaszirén kádjában köt ki és a Kaffka Tibor faszát is leszopnák ha attól tudnádnak a legfőbb főtroll rangban díszelegni. A személyes melldöngetés nélküli, évtizedes tanszéki tudományos munkához képest ezek a kanyarban sincsenek.
Jan 19, 2025 18:50:11
heee
Jan 19, 2025 18:51:08
- el grande alias K.Attila (koztudott a neve - arca)
ha jol emlekszem a hangjara o nyomja most budospled neven (endrehez beszokott menni)
kb olyan szintu troll mint az arpi aki szilveszterkor a stokit nyalta o most tiktokon nyomja az mc istis videokat fullkreten neven
tibi bacsi az avatar
a luxus trollok meg akiket meg a trash csopi is kikopott maguk kozul
id. naczi es babarek
golyo meg a lamantin szerelmes szerencsi csokogyaras muki
ha jol emlekszem a hangjara o nyomja most budospled neven (endrehez beszokott menni)
kb olyan szintu troll mint az arpi aki szilveszterkor a stokit nyalta o most tiktokon nyomja az mc istis videokat fullkreten neven
tibi bacsi az avatar
a luxus trollok meg akiket meg a trash csopi is kikopott maguk kozul
id. naczi es babarek
golyo meg a lamantin szerelmes szerencsi csokogyaras muki
Jan 19, 2025 18:51:08
-
Jan 19, 2025 18:52:01
luxusóvoda meg gyerekcsorda :D aztán a gyökér rbali és hasonszőrű redardáltak. Hagyjuk már hogy az is troll aki a bálnaszirén kádjában köt ki és a Kaffka Tibor faszát is leszopnák ha attól tudnádnak a legfőbb főtroll rangban díszelegni. A személyes melldöngetés nélküli, évtizedes tanszéki tudományos munkához képest ezek a kanyarban sincsenek.
Rbali is volt a szegedi swingerben?:D Tibi bácsi májas náczi laci golyó közöd ezekre emlékszem nagyjából rmaté nekem új
Jan 19, 2025 18:52:01
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 19, 2025 18:52:05
x3)
Borítékolható, hogy a recskás pillanatokon belül fellövi a liveot, ugyanis szájrex ismételten belekezdett az ájron elemzésbe liveban.
vagy hátha pont azért nem lesz most lájvsz, mert inkább azt nézi. eddig is szar napom volt, ne ezt elemezgesse már élőben — hanem alázza meg magát, mint minden valamire való tiktik koldus
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Jan 19, 2025 18:54:04
x2)
Mondjuk én elviselném, ha valaki azzal trollkodna be, hogy 1 millió fütyit utal a számlámra. :))) Ugye, Májas?
Puncicája van a cicának.
egynadrág
(
x2)
Jan 19, 2025 18:55:46
x2)
Mondjuk én elviselném, ha valaki azzal trollkodna be, hogy 1 millió fütyit utal a számlámra. :))) Ugye, Májas?
Volt az kettő is! :)
-
Jan 19, 2025 18:56:43
Nem volt, rbali pedofilsimogató. Azért is lett innen kibaszva ha jól emlékszem. Trashvod ügy kapcsán. Egy kalapban van ez a sok retardált aki főtrollt játszik. Erre értettem.
Jan 19, 2025 18:56:43
124 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Szeretném ha a családom is tudna róla, ebben kérem a tisztelt trollok segítségét!