Vadul mászkál törökbálinton, persze csak a street view-ban, mert olyan csóró, hogy a házból sem tud kilépni :D
A katalizátorra azért vigyázzon a trolléga :D
*pr*
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
pont a fórumot olvasták XXDD ali szerint is ez sodi fóruma, ő hozta létre és élevzi, hogy gyalázzák!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Gyroskésea czibbon tud olvasni? Nahát.
Az ananasz szerelme meg azt mondta hogy akkor ez(Gyagyas)tenyleg nem normalis.szeretik es tisztelik az latszik, meg veletlenul sem udvari bolondnak hasznalja egyik sem. xd
Achtung!!
jaj ne egy pedo barátai le minuszoltak a neten
Baszd meg, Endre, azt vágod, hogy még ebben is a legalja vagy, aki alig "keres" itt?! Konkrétan nem csinálsz semmit, csak várod az ajcsi-majcsikat. Szerencsére láttuk milyen hatásfokkal fhossa a tiktik. :)Hazaért a recskás. Mi ez ha nem shiker?
sokan azzal magyarázzák ezt az ótvar szhart, hogy olyan, mint a játékgép: ráfüggenek és dobálnak.
de egy nyerőgépnél megvan az esély, vagy hit, hogy hátha visszanyerek valamit...itt nem kapsz vissza semmit, csak tömény trágyát...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
NSZKSZ az elvégzett munkát!
Ezek szerint tényleg az van, amit sejtettünk: a gyagyás se nem egy igazán nézett retard, se nem érdekes a tiktik népének, ráadásul csak egy maroknyi ember volt, akit sikerült a támogatójává tenni, aztán azzal, hogy kilíkelte őket, elvesztette a felüket. Újak pedig nem nagyon lesznek, mert van érdekesebb látnivaló még trash vonalon sem.
Amúgy csak a korcs kapcsolódott rá a cigány tiktikre vagy a többi terület is alapjában véve ezen a vonalon mozog?
Mire érted pontosan? Egyelőre nem értem a kérdésed.
Persze, hogy reflektált. Hangosan nevetett, hogy nem a jelszavai mentek ki, "minden mára pedig szart".
Csuldigung, addig pécéskedtem, hogy nem lehetett érteni.
Szóval az általad említett (és nem említett, csak látott) tiktikkerek többsége is cigány vagy csak a gyagyást hozza össze majdnem mindig velük? Tényleg annyira erős a cigó videósok száma, amit a korcslájvok alapján lehet gondolni?
Ha közbeszólhatok: teljesen algoritmus függő.
Ha már felraktam ezt a szennyet a retardok miatt, reggelente szarás közben én is belepörgetek, megnézem miújság. Nettó 10 perc használat után be felszívta az alogoritmus az "érdeklési kört", videókban tényleg olyan "tartalmakat" dobál be, ami engem "érdekel".
Lájvokból először retardok voltak, gold digger, picsarázó csajok, cigányok.
Ugyanakkor nagyon gyorsan át lehet nevelni, főleg amikor követett profilok alapján feldobja a kérdést, hogy tetszett, nem tetszett, semleges volt-e az adott tartalom. Emellett lehet teljesen, manuálisan resetelni is.
Viszont a fő kérdésedre a válasz: Endre, nagyon szépen felnevelte az algoritmusát a számára megfelelő közekbe: neki csak retardokat, koldusokat, cigányokat - azaz a Tiktik legalját fogja mindig dobálni.
Ez ebből is látszik, hogy eleinte nagyon panaszkodott a külföldiekre az osztrák eredetű lokációja miatt. De szépen lassan átkerült a "megfelelő" helyre. Ha jól látom már a vasalós "najó onli ván, onli ván" pakikat sem dobálja neki.
Ki az az Endre bácsi?
Közben a kérdés második felét nem válaszoltam meg. Lehet itt is viszonylag értelmes tartalmakat is követni.
Van minden, mint a jó bótban': airsoft, vonatok, dashcamek, verekedés, urbex, különleges melók, repülőgépek, horror, igazi tények, kamu tények, tengerparton állatmentés, futárkodás, ukrán-orosz harcvonal, SpaceX..
Egyszóval: minden. Nettó 10 pörgetéssel be tudod idomítani az algoritmust, legyen szó videóról, élőről, nemzetköziről, magyarról.
Endrének így sikerület.
Ki az az Endre bácsi?
Köszi, így minden világos! :)
Alapvetően (természetesen nem láttam mindent) vegyes a felhozatal, de azokban amiket láttam és leírtam mindenhol rendesen viselkedtek. Ha éppen a tiktikker nem olvasta be a kommentet, akkor egymással beszélgettek a nézők, veszekedés nem volt.
Van sok cigány tiktokker, de nekem ehhez "keresgetni kellett", nekem nem dobálta be őket, volt olyan, akinél a nézőszám meg sem haladta a 10 darabot, csak magyarázott valamit bebiózva oszt jónapot'!
Alapvetően erre a platformra is igaz, hogy az ilyen nagy párbajhelyzet-pajtások kialakulnak a trash világban is, mint pl Busák-Ananász páros. Egy egy random előbe bepillantva -természetesen ebben a szcénában- igaz egy másik dolog is, mégpedig a cigányok 90%-ban egymással üvöltöznek, fenyegetik egymást.
Klasszik cigány virtus, nagy duma de nincs mögötte semmi, műbalhé. Itt az ajándékok száma relative kevés, hosszútávon csak a cigányok viselik el így egymást ordítva.
"Normális" alkotó kibaszkodja a rendetlen cigányokat, kapják egyből a tiltást és kész.
nmthrwwy420 kartárs is nagyon jól írja, algoritmus függő, de Endre nem csak ezt baszta el, hanem 1,5 hónap alatt kvázi magára gyújtotta a tiktik alját ezekkel a kivágott rövig videókkal, ahol cigányozik meg üvöltve fenyegetőzik, na azokat nekem is feldobta. :)
Azt is vedd figyelembe, hogy a @Sodi, @Sodika82, @SodiAzIsten tagek alatt is gyönyörű hírnévre tett szert, Third Party, teljesen irreleváns alkotóktól is sorra dobálja fel az innen és Trashcityről feldobált montázsokat.
Nagyon szépen pörgeti a teljesen laikusok számára is a feedet, így alakulhatnak ki olyan vicces párbajok mint pl.: ma este az A8-ban ülő viccesszínűekkel. Életében nem hallott róluk senki, mi sem róluk, ők se rólunk, de pontosan tudták ki az a Sodi.
Mondjuk ők ma pont szarok voltak, mert simogatták a pedofilt, de ez csak 1 volt a 10 közül. A maradék 9 viszonylag gyorsan ki fog lépni, mert 50 felett van az IQ szintjük, max egy kicsit izzasztják emberünket.
Ki az az Endre bácsi?
nem erted a lenyeget. ki kell valasztani az 500+ millios ingatlant arra az esetre ha megnyerne a lottot.
envagyokaz, nem ismersz meg?
A rohadt kurva életbe már! Fasznak kell éjjel feljönni amikor a kutya se nézi?
mert unatkozik nem tud mit kezdeni magával plusz igényli a törödést
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Majd a botok nézik és az algoritmus intézi
Kaffka endre
Ez videó megtekintés
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
most ezen fög pörögni, kezdődik a nyeméjtem loop
Mivel látta, hogy Ali is iszkolva nyomta ki, amint megjelentek a botok! :)
Nekem tetszik a botozás. :D
Csak majd gondolom felváltva megjelennek a botok náluk és nyomhatják is ki, amint Ananász megneszeli, hogy ha Endrével párbajozik konstans "botozva van", akkor nem igen fog vele párbajozni, neki jobban kell a fiókja, mint Endrének, akit anyuka lát el pénzzel. :)
Pontosan. Erre ugrik azonnal, mi meg max 5-en jelentjük! :)
várható is volt hogy megjelenik percekkel később
"Melyik ijánypa ment, nem tudjátok? Nya mindegy, majd megkéjdeszem a Mejszit." :)
Tibi biztos el fogja mondani. :D
az endre irt neki?
Én nem szívesen kooperálok olyan trollokkal, akik úgy basznak ki Pistával, hogy direkt a másik félnek dobnak. Nincsen szükségünk ilyen retardokra.
Meglett már verve, erről nem tud a faszkalap?
Feszengve elhallgatta a hazug kis féreg :D
Egy műsorra vágyó pedofil simogató, akinek annyi esze nincs, hogy ha már minden áron műsort akar, akkor vodkát küldjön csak neki…
Vagy legalább vodkát.
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 05, 2025 21:20:05
x12)
Jó lett a 9 órától induló "naty műshor" is. Látszik, hogy van hozzá kedved és nem nyűgből csinálod. De maradjon is így.
Csak nem beütött a sziszás info? Esetleg sírsz? :)
Ki az az Endre bácsi?
Bubuka
(
x13)
Feb 05, 2025 21:22:49
x13)
Jó lett a 9 órától induló "naty műshor" is. Látszik, hogy van hozzá kedved és nem nyűgből csinálod. De maradjon is így.
Vadul mászkál törökbálinton, persze csak a street view-ban, mert olyan csóró, hogy a házból sem tud kilépni :D
Pokoltüzespedója
Feb 05, 2025 21:33:55
A kémény seprő Sherlock busák megjegyezte az autót! Tehát holnap már nem ismer fel
Feb 05, 2025 21:33:55
Zsibuci
(
x5)
Feb 05, 2025 21:34:43
x5)
A kémény seprő Sherlock busák megjegyezte az autót! Tehát holnap már nem ismer fel
A katalizátorra azért vigyázzon a trolléga :D
*pr*
linziasztal01
(
x77)
Feb 05, 2025 21:37:00
x77)
"Sajnos" már Busákkal párbajozik az új szerelmed, te még arra sem voltál jó, hogy "kesztyűket" szerezzen nálad.
Maradj csak kussban a szalmaágyon!
halászlé
(
x24)
Feb 05, 2025 21:56:08
x24)
"Sajnos" már Busákkal párbajozik az új szerelmed, te még arra sem voltál jó, hogy "kesztyűket" szerezzen nálad.
pont a fórumot olvasták XXDD ali szerint is ez sodi fóruma, ő hozta létre és élevzi, hogy gyalázzák!
kérdezhetek valamit
(
x2)
Feb 05, 2025 21:57:33
x2)
Gyroskésea czibbon tud olvasni? Nahát.
tranyókiller
(
x2)
Feb 05, 2025 21:58:25
x2)
Az ananasz szerelme meg azt mondta hogy akkor ez(Gyagyas)tenyleg nem normalis.szeretik es tisztelik az latszik, meg veletlenul sem udvari bolondnak hasznalja egyik sem. xd
linziasztal01
(
x77)
Feb 05, 2025 22:00:57
x77)
Kicsit jobban beleástam magam ebbe a rothadás TokTok világába, annak is az "alját" igyekeztem megcélozni.
Szürreális élmény volt mondhatom, itt aztán tényleg van minden. Most az, hogy egy bögyös maca kiteszi a melleit és azért jönnek az ajcsikért felolvasós meg visszakövetős dolgok ez a legenyhébb igazából.
-Tegnap még Jenes is benyomta a "2 fánk 2 zeneszám" dolgot, ennyiért lehetett táncoltatni krumplifejet, nyilván szánalmas volt, de "csinált valamit". Természetesen mindenre fel volt készülve. :)
-Volt, aki 13-14 éves kislánynak adta ki magát és pedofilokra vadászott élő adásban, addig csűrte-csavarta a beszélgetést, amíg a pedofil elmondta a teljes nevét és hogy hol lakik, a nézők meg bőszen keresgették az illetőt facebookon, stb. Abban az 5-6 percben amíg néztem fogtak is egy pedofil gecit, a nézők többsége erre adakozott is az "alkotónak". Olyan 1000-1200 ember nézte élőben.
-Találni olyat, aki fogott magának 3-4 lerobbant alkoholistát és folyamatos élőzés mellett ihattak, megvoltak a "szabályok". Csak ajándékért ihattak, pl 1 corgi egy feles egy kiválasztott alkoholistának. Hol énekelniük, hol táncolniuk kellett, amit az adakozó a belengetett ajándékért kért.
Természetesen a legvége az, hogy záporoznak az ajándékok és mindegyik alkesz masszív részeg a végére.
Számomra ez volt a legszürreálisabb, mert kicsit ilyen "így neveld a tevédet" vagy mi a faszom feelingje volt, csak emberekkel. Durva.
-Van, aki nyulakat streamel folyamatosan és ajcsikért lehet itatni-etetni őket és beolvassa a kommentet az adott illetőnek. Kicsit ilyen "meh", de ez a legenyhébb.
Egy csomó más hasonló jellegű vagy durvább élőlájvsz' is van, hosszú lenne felsorolni.
Ehhez képest Endre úgy akar Toktok-ból "megélni", hogy egy szeméttelepen ül és állandóan nyögdécsel meg sóhajtozik, az adott tétet folyamatosan elcsalja vagy maximum guggol 20-at és ennyi volt mára, elfáradt.
Baszd meg, Endre, azt vágod, hogy még ebben is a legalja vagy, aki alig "keres" itt?! Konkrétan nem csinálsz semmit, csak várod az ajcsi-majcsikat. Szerencsére láttuk milyen hatásfokkal fhossa a tiktik. :)
Szürreális élmény volt mondhatom, itt aztán tényleg van minden. Most az, hogy egy bögyös maca kiteszi a melleit és azért jönnek az ajcsikért felolvasós meg visszakövetős dolgok ez a legenyhébb igazából.
-Tegnap még Jenes is benyomta a "2 fánk 2 zeneszám" dolgot, ennyiért lehetett táncoltatni krumplifejet, nyilván szánalmas volt, de "csinált valamit". Természetesen mindenre fel volt készülve. :)
-Volt, aki 13-14 éves kislánynak adta ki magát és pedofilokra vadászott élő adásban, addig csűrte-csavarta a beszélgetést, amíg a pedofil elmondta a teljes nevét és hogy hol lakik, a nézők meg bőszen keresgették az illetőt facebookon, stb. Abban az 5-6 percben amíg néztem fogtak is egy pedofil gecit, a nézők többsége erre adakozott is az "alkotónak". Olyan 1000-1200 ember nézte élőben.
-Találni olyat, aki fogott magának 3-4 lerobbant alkoholistát és folyamatos élőzés mellett ihattak, megvoltak a "szabályok". Csak ajándékért ihattak, pl 1 corgi egy feles egy kiválasztott alkoholistának. Hol énekelniük, hol táncolniuk kellett, amit az adakozó a belengetett ajándékért kért.
Természetesen a legvége az, hogy záporoznak az ajándékok és mindegyik alkesz masszív részeg a végére.
Számomra ez volt a legszürreálisabb, mert kicsit ilyen "így neveld a tevédet" vagy mi a faszom feelingje volt, csak emberekkel. Durva.
-Van, aki nyulakat streamel folyamatosan és ajcsikért lehet itatni-etetni őket és beolvassa a kommentet az adott illetőnek. Kicsit ilyen "meh", de ez a legenyhébb.
Egy csomó más hasonló jellegű vagy durvább élőlájvsz' is van, hosszú lenne felsorolni.
Ehhez képest Endre úgy akar Toktok-ból "megélni", hogy egy szeméttelepen ül és állandóan nyögdécsel meg sóhajtozik, az adott tétet folyamatosan elcsalja vagy maximum guggol 20-at és ennyi volt mára, elfáradt.
Baszd meg, Endre, azt vágod, hogy még ebben is a legalja vagy, aki alig "keres" itt?! Konkrétan nem csinálsz semmit, csak várod az ajcsi-majcsikat. Szerencsére láttuk milyen hatásfokkal fhossa a tiktik. :)
McIsti
Feb 05, 2025 22:01:11
Sziasztok!
Le tudnátok adni a sodi címét?
Problémázik nekem üzenetbe.
Oda küldeném a Nagy Busák Józsit a dagadt cigányt, rendbe tegye a kis pedofilt.
Segítsetek he.
Köröskényi István
Segítsetek he.
Feb 05, 2025 22:01:11
Pokoltüzespedója
Feb 05, 2025 22:09:28
Sziasztok!
Segítsetek he.
rip bozo Le tudnátok adni a sodi címét?
Segítsetek he.
Feb 05, 2025 22:09:28
Bagolyka
(
x7)
Feb 05, 2025 22:26:43
x7)
halászlé
(
x24)
Feb 05, 2025 22:29:16
x24)
Kicsit jobban beleástam magam ebbe a rothadás TokTok világába, annak is az "alját" igyekeztem megcélozni...
sokan azzal magyarázzák ezt az ótvar szhart, hogy olyan, mint a játékgép: ráfüggenek és dobálnak.
de egy nyerőgépnél megvan az esély, vagy hit, hogy hátha visszanyerek valamit...itt nem kapsz vissza semmit, csak tömény trágyát...
ascites
(
x57)
Feb 05, 2025 22:30:06
x57)
Kicsit jobban beleástam magam ebbe a rothadás TokTok világába, annak is az "alját" igyekeztem megcélozni.
NSZKSZ az elvégzett munkát!
Ezek szerint tényleg az van, amit sejtettünk: a gyagyás se nem egy igazán nézett retard, se nem érdekes a tiktik népének, ráadásul csak egy maroknyi ember volt, akit sikerült a támogatójává tenni, aztán azzal, hogy kilíkelte őket, elvesztette a felüket. Újak pedig nem nagyon lesznek, mert van érdekesebb látnivaló még trash vonalon sem.
ascites
(
x57)
Feb 05, 2025 22:33:20
x57)
Amúgy csak a korcs kapcsolódott rá a cigány tiktikre vagy a többi terület is alapjában véve ezen a vonalon mozog?
sittessanyi
(
x7)
Feb 05, 2025 22:34:12
x7)
amúgy reflektált bámit arra hogy leakelte az adakozói személyazonosságát?
mutatott bármiféle megbánást, sajnálatot?
(*paródiarovat*)
(*paródiarovat*)
Eazy
(
x11)
Feb 05, 2025 22:34:14
x11)
Broni szelleme, és eszméje Kakaspinába költözött.
Neki a Rodás a wishlover Barbija. :Dd
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Neki a Rodás a wishlover Barbija. :Dd
linziasztal01
(
x77)
Feb 05, 2025 22:35:51
x77)
noikabatgomb
(
x10)
Feb 05, 2025 22:45:32
x10)
Latod, endi. A "batya" kislattyogott a papucsaban a boltba a mustarert es most porog a tyiktyok.
Te anyadat a hagymaert nem tudtad kikuldeni.
Remelem azert nem vesztegetted az idot ma es jol me ment a kodbazis tanulmanyozasa.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Te anyadat a hagymaert nem tudtad kikuldeni.
Remelem azert nem vesztegetted az idot ma es jol me ment a kodbazis tanulmanyozasa.
ascites
(
x57)
Feb 05, 2025 22:53:51
x57)
amúgy reflektált bámit arra hogy leakelte az adakozói személyazonosságát?
(*paródiarovat*)
(*paródiarovat*)
Persze, hogy reflektált. Hangosan nevetett, hogy nem a jelszavai mentek ki, "minden mára pedig szart".
ascites
(
x57)
Feb 05, 2025 22:57:14
x57)
Szóval az általad említett (és nem említett, csak látott) tiktikkerek többsége is cigány vagy csak a gyagyást hozza össze majdnem mindig velük? Tényleg annyira erős a cigó videósok száma, amit a korcslájvok alapján lehet gondolni?
KicsiNéző
(
x13)
Feb 05, 2025 23:02:39
x13)
Gyagyás kurva jó vagy, hogy ma már csak 30 percet bírsz Tiktokozni!
Lellytoll dandárszázados
Feb 05, 2025 23:06:13
Léghajosnak lezárult egy tiktik, botozással le lehet lövetni a live-ot gyagyásnál is
Kaffka endre
Feb 05, 2025 23:06:13
Pokoltüzespedója
Feb 05, 2025 23:08:08
Famous last words "itt semmit nem érsz két három ezer bottal ide több ezren járnak ezt is a sodièk csinálják tudom" NA DE SODI EZ NEM VOLT SZÈP ALIT LE BANOLTATNI!
Feb 05, 2025 23:08:08
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 05, 2025 23:09:20
x12)
Ha közbeszólhatok: teljesen algoritmus függő.
Ha már felraktam ezt a szennyet a retardok miatt, reggelente szarás közben én is belepörgetek, megnézem miújság. Nettó 10 perc használat után be felszívta az alogoritmus az "érdeklési kört", videókban tényleg olyan "tartalmakat" dobál be, ami engem "érdekel".
Lájvokból először retardok voltak, gold digger, picsarázó csajok, cigányok.
Ugyanakkor nagyon gyorsan át lehet nevelni, főleg amikor követett profilok alapján feldobja a kérdést, hogy tetszett, nem tetszett, semleges volt-e az adott tartalom. Emellett lehet teljesen, manuálisan resetelni is.
Viszont a fő kérdésedre a válasz: Endre, nagyon szépen felnevelte az algoritmusát a számára megfelelő közekbe: neki csak retardokat, koldusokat, cigányokat - azaz a Tiktik legalját fogja mindig dobálni.
Ez ebből is látszik, hogy eleinte nagyon panaszkodott a külföldiekre az osztrák eredetű lokációja miatt. De szépen lassan átkerült a "megfelelő" helyre. Ha jól látom már a vasalós "najó onli ván, onli ván" pakikat sem dobálja neki.
Lellytoll dandárszázados
Feb 05, 2025 23:14:49
3000 bot a tiktikre, aztán 50 jelentés és egy hétre búcsúzhat a bevételtől
Kaffka endre
Feb 05, 2025 23:14:49
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 05, 2025 23:16:21
x12)
Közben a kérdés második felét nem válaszoltam meg. Lehet itt is viszonylag értelmes tartalmakat is követni.
Van minden, mint a jó bótban': airsoft, vonatok, dashcamek, verekedés, urbex, különleges melók, repülőgépek, horror, igazi tények, kamu tények, tengerparton állatmentés, futárkodás, ukrán-orosz harcvonal, SpaceX..
Egyszóval: minden. Nettó 10 pörgetéssel be tudod idomítani az algoritmust, legyen szó videóról, élőről, nemzetköziről, magyarról.
Endrének így sikerület.
linziasztal01
(
x77)
Feb 05, 2025 23:16:59
x77)
Köszi, így minden világos! :)
Alapvetően (természetesen nem láttam mindent) vegyes a felhozatal, de azokban amiket láttam és leírtam mindenhol rendesen viselkedtek. Ha éppen a tiktikker nem olvasta be a kommentet, akkor egymással beszélgettek a nézők, veszekedés nem volt.
Van sok cigány tiktokker, de nekem ehhez "keresgetni kellett", nekem nem dobálta be őket, volt olyan, akinél a nézőszám meg sem haladta a 10 darabot, csak magyarázott valamit bebiózva oszt jónapot'!
Alapvetően erre a platformra is igaz, hogy az ilyen nagy párbajhelyzet-pajtások kialakulnak a trash világban is, mint pl Busák-Ananász páros. Egy egy random előbe bepillantva -természetesen ebben a szcénában- igaz egy másik dolog is, mégpedig a cigányok 90%-ban egymással üvöltöznek, fenyegetik egymást.
Klasszik cigány virtus, nagy duma de nincs mögötte semmi, műbalhé. Itt az ajándékok száma relative kevés, hosszútávon csak a cigányok viselik el így egymást ordítva.
"Normális" alkotó kibaszkodja a rendetlen cigányokat, kapják egyből a tiltást és kész.
nmthrwwy420 kartárs is nagyon jól írja, algoritmus függő, de Endre nem csak ezt baszta el, hanem 1,5 hónap alatt kvázi magára gyújtotta a tiktik alját ezekkel a kivágott rövig videókkal, ahol cigányozik meg üvöltve fenyegetőzik, na azokat nekem is feldobta. :)
again mine the refund
(
x6)
Feb 05, 2025 23:17:19
x6)
Szodi nem volt szép dolog hogy a nap elején fotókat líkelsz busákról, nap végén meg a tiktokját teszed tönkre.
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 05, 2025 23:23:54
x12)
Azt is vedd figyelembe, hogy a @Sodi, @Sodika82, @SodiAzIsten tagek alatt is gyönyörű hírnévre tett szert, Third Party, teljesen irreleváns alkotóktól is sorra dobálja fel az innen és Trashcityről feldobált montázsokat.
Nagyon szépen pörgeti a teljesen laikusok számára is a feedet, így alakulhatnak ki olyan vicces párbajok mint pl.: ma este az A8-ban ülő viccesszínűekkel. Életében nem hallott róluk senki, mi sem róluk, ők se rólunk, de pontosan tudták ki az a Sodi.
Mondjuk ők ma pont szarok voltak, mert simogatták a pedofilt, de ez csak 1 volt a 10 közül. A maradék 9 viszonylag gyorsan ki fog lépni, mert 50 felett van az IQ szintjük, max egy kicsit izzasztják emberünket.
envagyokaz
(
x1)
Feb 05, 2025 23:24:44
x1)
Gyagyás kurva jó vagy, hogy ma már csak 30 percet bírsz Tiktokozni!
nem erted a lenyeget. ki kell valasztani az 500+ millios ingatlant arra az esetre ha megnyerne a lottot.
envagyokaz
(
x1)
Feb 05, 2025 23:31:06
x1)
es elindult a live...
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 05, 2025 23:32:32
x21)
es elindult a live...
KicsiNéző
(
x13)
Feb 05, 2025 23:32:38
x13)
Kurva anyád Endre
Badoer
(
x1)
Feb 05, 2025 23:33:02
x1)
[quote=linziasztal01]Kicsit jobban beleástam magam ebbe a rothadás TokTok világába, annak is az "alját" igyekeztem megcélozni
Ez korunk Mónika showja. Plusz a rengeteg koldus is itt kötött ki hisz okostelefonja már bárkinek lehet. Az biztos hogy Kina nem akármit szabadított rá a világra, Remélem betiltsak vagy megszűnik mert nagyon káros minden tekintetbe.
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Ez korunk Mónika showja. Plusz a rengeteg koldus is itt kötött ki hisz okostelefonja már bárkinek lehet. Az biztos hogy Kina nem akármit szabadított rá a világra, Remélem betiltsak vagy megszűnik mert nagyon káros minden tekintetbe.
Badoer
(
x1)
Feb 05, 2025 23:34:04
x1)
mert unatkozik nem tud mit kezdeni magával plusz igényli a törödést
Lellytoll dandárszázados
Feb 05, 2025 23:35:05
Majd a botok nézik és az algoritmus intézi
Feb 05, 2025 23:35:05
KicsiNéző
(
x13)
Feb 05, 2025 23:35:16
x13)
Alit letiltották egy hétre lájvból botozás miatt :D
Ezek alapján nekünk is ennyit kéne csinálni Endrével, 1000 nézőt kéne venni.
Ezek alapján nekünk is ennyit kéne csinálni Endrével, 1000 nézőt kéne venni.
A helyzet megoldása
(
x44)
Feb 05, 2025 23:35:49
x44)
Hát ha ez így megy ezen a trash platformon akkor holnapra készülök botokkal, van pár jó smm oldalam :D
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
KicsiNéző
(
x13)
Feb 05, 2025 23:36:59
x13)
A helyzet megoldása
(
x44)
Feb 05, 2025 23:38:00
x44)
graming.com/buy-tiktok-views/
Bazzeg 2.5 dolcsi 2500 néző
Bazzeg 2.5 dolcsi 2500 néző
Ez videó megtekintés
KicsiNéző
(
x13)
Feb 05, 2025 23:38:09
x13)
Endre retteg a botoktól
again mine the refund
(
x6)
Feb 05, 2025 23:38:31
x6)
Endre retteg a botoktól
most ezen fög pörögni, kezdődik a nyeméjtem loop
envagyokaz
(
x1)
Feb 05, 2025 23:38:46
x1)
KicsiNéző
(
x13)
Feb 05, 2025 23:38:48
x13)
linziasztal01
(
x77)
Feb 05, 2025 23:39:33
x77)
Endre retteg a botoktól
Mivel látta, hogy Ali is iszkolva nyomta ki, amint megjelentek a botok! :)
Nekem tetszik a botozás. :D
-
Feb 05, 2025 23:39:45
Örömködni kell mert letiltatta a hordó cigány csatiját.Ki akarja sajátítani a tiktok aranytojást tojó ananászát.Ugyanezt csinálta a heréltel.
Feb 05, 2025 23:39:45
A helyzet megoldása
(
x44)
Feb 05, 2025 23:40:26
x44)
Ezek a belső árak, igyekszem intézni, csak ezeken nyilvánvaló okokból crypoval lehet csak operálni (ár/1000nező/megadott ideig)

linziasztal01
(
x77)
Feb 05, 2025 23:42:51
x77)
Örömködni kell mert letiltatta a hordó cigány csatiját.Ki akarja sajátítani a tiktok aranytojást tojó ananászát.Ugyanezt csinálta a heréltel.
Csak majd gondolom felváltva megjelennek a botok náluk és nyomhatják is ki, amint Ananász megneszeli, hogy ha Endrével párbajozik konstans "botozva van", akkor nem igen fog vele párbajozni, neki jobban kell a fiókja, mint Endrének, akit anyuka lát el pénzzel. :)
Lellytoll dandárszázados
Feb 05, 2025 23:43:09
Elvileg olyan bot ami like-ol is és arra ugrik a tiktok.
Kaffka endre
Feb 05, 2025 23:43:09
Pikturiensz
(
x7)
Feb 05, 2025 23:44:58
x7)
Csuldigung, nem erre lesz szükségünk? graming.com/buy-tiktok-live-likes/
Gondolom azonnal jön az x mennyiségű like, ami triggereli az algoritmust
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
linziasztal01
(
x77)
Feb 05, 2025 23:45:00
x77)
Endre eldöntötte, hogy mostantól ő lesz az "éjszakai műsor" megnézzük ez hogy működik. :)
linziasztal01
(
x77)
Feb 05, 2025 23:45:54
x77)
Csuldigung, nem erre lesz szükségünk? graming.com/buy-tiktok-live-likes/
Pontosan. Erre ugrik azonnal, mi meg max 5-en jelentjük! :)
Pikturiensz
(
x7)
Feb 05, 2025 23:49:35
x7)
Ananász bedobta neki a korgit :D
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
again mine the refund
(
x6)
Feb 05, 2025 23:50:50
x6)
Ananász bedobta neki a korgit :D
várható is volt hogy megjelenik percekkel később
KicsiNéző
(
x13)
Feb 05, 2025 23:50:56
x13)
Na az Ananász már megmondja, hogy kivel játszhat
linziasztal01
(
x77)
Feb 05, 2025 23:51:33
x77)
Endre, a válasz amit keresel:
Igen, gazdám, igen, szerelmem! :D
Igen, gazdám, igen, szerelmem! :D
KicsiNéző
(
x13)
Feb 05, 2025 23:54:48
x13)
"Ennyire nem követik nyomon"
Endre, hülye vagy? :D Szerinted nem követjük nyomon hogy mikor kivel játszol?
Endre, hülye vagy? :D Szerinted nem követjük nyomon hogy mikor kivel játszol?
KicsiNéző
(
x13)
Feb 05, 2025 23:55:31
x13)
"Ali is mondta, hogy nem játszik már veled"
Ajjaj Endre :(
Ajjaj Endre :(
linziasztal01
(
x77)
Feb 05, 2025 23:55:51
x77)
Ami lehetett:
Busák lájv után beküldte Ananászt Endréhez, hogy valamit kezdjen a kikerült képpel, illetve tárgyaljon a két elmebeteg, hogy a fhhórum szálljon le Aliról. :)
Hát, nem is tudom… :)
Busák lájv után beküldte Ananászt Endréhez, hogy valamit kezdjen a kikerült képpel, illetve tárgyaljon a két elmebeteg, hogy a fhhórum szálljon le Aliról. :)
Hát, nem is tudom… :)
KicsiNéző
(
x13)
Feb 05, 2025 23:56:21
x13)
"Ali mondta, hogy nem beszél veled, mert pedofil vagy"
Eddig ez nem zavart a nagyságos Busák urat?
Eddig ez nem zavart a nagyságos Busák urat?
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 05, 2025 23:57:44
x12)
Betalált a kép, órák óta a Tibis képen loopol :)
Ki az az Endre bácsi?
linziasztal01
(
x77)
Feb 05, 2025 23:58:34
x77)
Betalált a kép, órák óta a Tibis képen loopol :)
"Melyik ijánypa ment, nem tudjátok? Nya mindegy, majd megkéjdeszem a Mejszit." :)
Tibi biztos el fogja mondani. :D
KicsiNéző
(
x13)
Feb 05, 2025 23:59:04
x13)
Hoppá, a sodi fórumos trollok főnöke írt Istinek
:DDDDD
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 05, 2025 23:59:28
x21)
Le sem szar pedofil a transzvesztita! Még egy transz kutya is megvet és gyűlöl!
envagyokaz
(
x1)
Feb 06, 2025 00:00:01
x1)
Hoppá, a sodi fórumos trollok főnöke írt Istinek
az endre irt neki?
-
Feb 06, 2025 00:00:09
Még szerencse, hogy a Pista nem tudja, hogy a Szkoditrollok meg az Mcananász trollok kooperálnak, és kiterjesztik a faszerdő gazdálkodást. Így hiába menekül Horvátországba, ott is utolérjük.
Feb 06, 2025 00:00:09
KicsiNéző
(
x13)
Feb 06, 2025 00:01:06
x13)
Nagy ötlet Selimet dícsérni Isti előtt
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2025 00:01:27
x77)
Egyébként mekkora lenne/lesz majd:
Endre élőzik, ha nem a feltett kérdésre válaszol vagy komoly loopba keveredik, akkor "oké, mennek a botok, szevasz szevaasz", és ki kell nyomnia.
Endre idomítása így lehetséges lenne! :D
Endre élőzik, ha nem a feltett kérdésre válaszol vagy komoly loopba keveredik, akkor "oké, mennek a botok, szevasz szevaasz", és ki kell nyomnia.
Endre idomítása így lehetséges lenne! :D
Gondolatmenet
Feb 06, 2025 00:02:49
Még szerencse, hogy a Pista nem tudja, hogy a Szkoditrollok meg az Mcananász trollok kooperálnak, és kiterjesztik a faszerdő gazdálkodást. Így hiába menekül Horvátországba, ott is utolérjük.
Én nem szívesen kooperálok olyan trollokkal, akik úgy basznak ki Pistával, hogy direkt a másik félnek dobnak. Nincsen szükségünk ilyen retardokra.
Feb 06, 2025 00:02:49
hegesztőnő
(
x3)
Feb 06, 2025 00:03:44
x3)
azt hiszi komolyan hogy a tétek miatt nézik. te buta fasz...
KicsiNéző
(
x13)
Feb 06, 2025 00:06:07
x13)
"Akkor nem csinálom meg, ha kesztyűt dobtok"
Ananászra nem vonatkoznak a szabályok :D
Ananászra nem vonatkoznak a szabályok :D
CC-2224
Feb 06, 2025 00:07:48
isti ismét elő vette jogászisten kártyát
Commander Cody
Feb 06, 2025 00:07:48
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2025 00:09:30
x77)
Máyer Lamantint veri a zura'! Mondanám, hogy sajnálom, de…
KicsiNéző
(
x13)
Feb 06, 2025 00:10:03
x13)
Na, Isti nézője nem dobott, úgyhogy "megfogják baszni a gyermekedet Geri"
Endre találtál egy hozzád hasonló férget.
Endre találtál egy hozzád hasonló férget.
again mine the refund
(
x6)
Feb 06, 2025 00:12:22
x6)
Hihetetlen hogy tényleg a lamantin körül forog ez az összes retard
hegesztőnő
(
x3)
Feb 06, 2025 00:12:48
x3)
ananász: "én egy pedofillal játszok. IGEN!"
-
Feb 06, 2025 00:12:56
Most hogy kiütötte a fő játszópajtását szépen megpróbálja átvenni a helyét.Alig várom hogy tiltva legyen és vergődjön a következő csati felhúzásával ami tiltva lesz azonnal.Azok mindig jó őrjöngések voltak amikor futószalagon gyártotta a csatikat mert futószalagon bannoltatták a trollok.
Feb 06, 2025 00:12:56
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2025 00:13:04
x77)
Ananász: Igen, én egy pedofillal játszom, igen!
Ebből remek klip lesz! :)
Ebből remek klip lesz! :)
Lellytoll dandárszázados
Feb 06, 2025 00:13:08
Ananász:
“Igen , én egy pedofillal játszok, igen!”
Kaffka endre
“Igen , én egy pedofillal játszok, igen!”
Feb 06, 2025 00:13:08
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2025 00:15:40
x77)
Kezdi érezni, hogy ez nem túl jó, hogy Ananász a pedofil dolgaival bombázza, mert tudja:
-Sokakhoz el fog jutni
-Ki lesz vágva
-Nem mer visszaszólni neki. :D
-Sokakhoz el fog jutni
-Ki lesz vágva
-Nem mer visszaszólni neki. :D
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 06, 2025 00:17:12
x21)
3 dollár eddig! Maradjon is így!
again mine the refund
(
x6)
Feb 06, 2025 00:17:55
x6)
Na, megint kezdi a nudista oldalakat
ascites
(
x57)
Feb 06, 2025 00:18:26
x57)
Még az incel ananász szerint is gáz, hogy pucér kölköket visznek pucér felnőttek közé.
Plusz azzal védte a korcsot, hogy ha pedó lenne, már megverték volna :DD
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2025 00:18:56
x77)
Akkor csak eltaláltuk anno, hogy balatonberényben voltál, a kurva anyádat! :D
again mine the refund
(
x6)
Feb 06, 2025 00:19:47
x6)
Van aki recepteket vagy verset tud fejből, van aki meg a nudista fürdőhelyeket több országban.
Hejj, gyagyás gyagyás..
Hejj, gyagyás gyagyás..
Endi Vajna
(
x11)
Feb 06, 2025 00:20:27
x11)
"mindenki tudja hogy ez a három van"
Nem Endre, mi nem vagyunk abberáltak.
Nem Endre, mi nem vagyunk abberáltak.
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 06, 2025 00:20:34
x21)
Még az incel ananász szerint is gáz, hogy pucér kölköket visznek pucér felnőttek közé.
ascites
(
x57)
Feb 06, 2025 00:20:48
x57)
Annyira nem mos fogat, hogy elkezdte nézni, hogy van-e fogkréme.
ascites
(
x57)
Feb 06, 2025 00:21:30
x57)
Feszengve elhallgatta a hazug kis féreg :D
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2025 00:22:02
x77)
Ananász: Ő sem az (pedofil)… állítólag! :)
Cejelmed megcsinálta neked a következő napok szarviharát majd egyedül hagyott benne. :D
Cejelmed megcsinálta neked a következő napok szarviharát majd egyedül hagyott benne. :D
-
Feb 06, 2025 00:23:05
Az eddigi rekord három youtube csati bedózerolása egy nap alatt miközben élt a három hónao facebook tiltása..Aznap a harmadik csatin már csak habzószájjal őrjöngött annyira lefőtt az autipajzs.Sokkal viccesebb lesz ezt látni most amikor napi söradag a tét.
Feb 06, 2025 00:23:05
Fikás
Feb 06, 2025 00:24:10
Legyetek embejek kéjljek!!!
Feb 06, 2025 00:24:10
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2025 00:25:24
x77)
Grátisz jóhír, hogy Endre annyira nem figyeli sem a chatet sem úgy az egészet, hogy nem fogja észrevenni a "botozást", twinky meg hiába fog vergődni a chaten, akkor már késő lesz, kis szerencsével élőben nézzük a fiók lezárulását! :)
Angol Troll
(
x2)
Feb 06, 2025 00:26:16
x2)
Ki a faszom kuldozget neki soroket?
Amugy valaki kuldhetne neki egyet amiben van egy kis hashajto.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2025 00:27:40
x77)
Egy műsorra vágyó pedofil simogató, akinek annyi esze nincs, hogy ha már minden áron műsort akar, akkor vodkát küldjön csak neki…
ascites
(
x57)
Feb 06, 2025 00:27:47
x57)
Vagy legalább vodkát.
A helyzet megoldása
(
x44)
Feb 06, 2025 00:28:38
x44)
Mennek is a botok
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2025 00:29:11
x77)
Fogkrémes tubus:
Haraptam az alján egy lyukat, így tudok hozzájutni a fogkrémhez! :D
Haraptam az alján egy lyukat, így tudok hozzájutni a fogkrémhez! :D
68 látogató online.