Húzz innen a kurva anyádba élettelen incel geciláda!
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Tűkön ülve vártad, hogy lejárjon a 24 óra, mi?
Te kis kurva anyád. :-DD
Jajj Twinky, az idézet részel buktál le végleg. Ugyanis amikor te utalgatni kezdtél neki tavaly, mert ugye a pedo utána megmutatta, hogy azok tavalyi utalások Májustól Szeptemberig, akkor amit most itt hazudsz, annak még csak a közelébe se voltunk. Na takarodj máshova hazudozni és viseld a pedofil simogatás következményeit.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
talán annyi lehet benne, hogy a korcs tényleg nagy közönség előtt tett ki személyes adatokat, mert a pedofil minden szart spájzol
ha tényleg igaz és feljelenti, akkor talán megértem, de ez jelenleg olyan mint a kutya vacsorája
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Én is erre gondoltam.
Nem jött be a cuki, hát maradt a ciki. :-D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold

Elfelejtette, hogy korábban miket írogatott ide ezzel a reggel. Geciostoba kádárgeci a kádárgeci.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Elnézést, hogy folytatom csak nagyon nevetek ezen. A 06.05-ei utalás napján:
"16:14-re el is unta magát és ismét live-olni kezdett. Bejelentette, hogy ma még elmegy a swinger klubba is, holnaptól pedig már tényleg titkolni fogja, hogy mit és hol csinál."
Kadárgeci azzal akarta meggátolni a pedót a leszokásban, hogy a swingerbe menetel előtt utalt neki egy sörre való pénzt.
Az nem zavar, hogy a Májas ki van innen tiltva, mert állandóan a Lamantinról loopolt? Kék nickeddel írjál be, tetyó.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ez nem a te közösséged. Menj innen, és soha többé ne írj ide.
De egyébként tényleg, a fasznak nem mész te is Nyergesrivofalura a többi retarddal, miért itt kell unatkozni vasárnap délután.. :D
Ki az az Endre bácsi?
Majd muszak utan erkezik biztos, remelhetoleg meg a kutyadog kuras elott
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Sok kibaszott tanulatlan turista!
És a párezres és a 10 forintos eltéréseket sem kérte számon tibin évekkel ezelőtt, nem beszélve arról hogy még azt is excelezte hogy mennyit adott ki vonatjegyre hogy kijöjjön tibi és lyutka Linzbe őhozzá.
Ja nem ide. :)))
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Valami azt súgja, hogy a Sodi Show legnézettebb műsora, a bevonulós live lesz.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
a Busake sem volt rossz, meg sirt is. vajon az endre is fog vagy csak nyuszit majd, ahogy szokott?
envagyokaz, nem ismersz meg?
Busák bár élve jött ki a börtönből, de a pedofilnál, hogy hogy lesz...
Két pakli kártya meg négy dobókocka hétköznapokon is másfél euró, de még ezt is leárazták 450 fütyire. Mennyiért is vetted te a te készletedet? Ennek a tizenkétszereséért? Ezért vagy egy balek, aki sohasem fog előrébb jutni az életben!
Értelek. Csak a SoDi a minőségre megy, mert minőségi SoDi a SoDi. Az érdekes műsorhoz nem veszek meg ilyen szart, juszt se.
A te béna kártyádon még a királyfik is másfele néznek. Haggyámá, akkor inkább nyissuk ki a gázt.
Isti barátom a legjobbat érdemli, és mindig is a legjobbat fogja kapni tőlem.
Minőség? Két hét múlva már ott fogja taposni a sörösdobozok alatt, mint a többi szarját. Biztos vagyok benne, hogy már most sem teljes a pakli.
Neked mikor volt utoljára bármelyik pdf? Sokan kérdezik.

Ez is jól öregedett igaz pedofil? Még csak 43 vagy, de már legalább fél tucat ember vert meg.. :DDD
Na tejhabosítás, csá.
Ez is jól öregedett igaz pedofil? Még csak 43 vagy, de már legalább fél tucat ember vert meg.. :DDD
Milyen 60 év? Jó ha a 45-et megéri a pedofil...
Csak jelképesen fejen koppintották..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
jelképesen orrba baszták
jó de ebben biztos van joker, az már nem pókerkártya
le vagy tiltva, kurva anyád
Várd azért meg a küldéssel, amíg már himbálózik, akkor jobban fog mutatni a filter is, amit rárak ilyenkor a tiktik.
De már 60-nak néz ki, evidenciák! :D
Body count:
-Andi és/vagy Krisz. : Arccal a betonba
-Sherlock Porks : fejelés
-Golda : villa, ököl, tenyér, rikácsolás
-Fórizs : maflás
-Új Fürizs Vahúr : maflás
-Tranyó : különbözö csöveskombók, sörös korsó a pofába
-Sapkás troll : Jól elhejezett jobbos a veknin
-Viktorz : csicskító pofonkák
-Tisztességes roma galeti a 12 éves kislány védelmében : sima parasztlengők
-Tranyóbaszó Gayza : ...vala seggberúgás... maszatolás
Valami még?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Jutka kimaradt, kampós orr görbítés.
Ogre?
Tőle is kapta a maflást!
Na jogsi, csá
Juci drááágám!!!
Pocshánat!!!!
Neki még tartozok egy fagyival!
Lassan meg is van a tucat.
a kerítés, neki sikerült fogyipapírt is intézni
Valójában de, kurva nagy baromság. Ugyanis a számviteli törvényt olyanok tudják megszegni, akik azzal foglalkoznak, hogy cégeknek vezetnek könyvelést, és munkájuk során követhetik el a fentiek valamelyikét. Trolléga keveri a szezont a lasszófasszal. Ilyet max Golda tehetett, aki állítólag mellékesben könyvelget valami gányoldának. A könyvekben kellene szerepelnie hozzá, hogy ki készítette a mérleget...etc.Abban az esetben felelősségre vonható lenne.
Púposnak meg nincsenek pénzügyei. *pr
Én úgy hiszem, a pedofil saját magás sebesítette meg miözben próbált takonyrészegen átmászni a kapun amit nem tudott kicsitni, mászás közben átesett és elfelejtette elengedni a tetejét.
szerintem valami felbaszhatta vagy volt egy pszichotikus epizódja a piálástól és csapkodás közben rábaszott egyet egy kerítésre, pechjére volt rajta valami hegyes bizbasz
a sebből ítélve nem lehetett vékony az a tüske, kádárkockát kerítésein gyakori, azok még elég alacsonyan is vannak
Azt is tudjuk, hogy a fikás egy tisztességesen adózó honfitársunk.

Igaz, pár napja még azt lúpolta, hogy azt sem tudja, hogy mi az az adó, így hát adóznia sem kell, de hát tőle nem is várunk mást.
A hatóságok majd kiszámolják, hogy adózik-e és ha igen, mennyit.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Ötezerért kiveszem mindkettőből.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Török is megrugdosta
Body count:
Valami még?
-Ogre féle nyitott tenyeresek.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!

Trolléga igen karcosan fogalmazott, de igaza vagyon.
A számviteli törvény a gazdálkodó szervezetekre vonatkozik. Ilyenek a vállalkozások (Kft, Zrt), egyesületek, vagy akár a nonprofit gazdasági társulások, oktatási vagy egészségügyi intézmények, amit természetes személy alapított. A Bt-k és Kt-k, valamint az egyéni vállakozók akik a KATA és KIVA alá tartoznak, ők nem, nekik nincs beszámolási kötelezettségük.
Ezeket figyelembe véve, valamint a közgazdász (egy a sok közül) végzettségemre hivatkozva sajnálattal jelentem ki, hogy a korcsot ezzel nem lehetne megvádolni. De minden másra ott a Mastercard...ja várj, nem, az nem áll rendelkezésre.
-Ogre "előnytelen jelként már értelmezhető" stájer parasztlengői
-Golda villázásai, ami után vérzett is
-Rbali 5 centiről fejére baszott nyers tojás
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Jó, ezen most beszartam a röhögéstől.
Ajajj trollega szallitod itt a terhelo kommenteket kutyabaszó feljelentéséhez. *pr*
Akkor meg is vagyunk. Tucat.
A valóság mindig rosszabb.
Tánc!
Andi!
Te vagy az pushy?
Lehet hogy én vagyok az értetlen, de milyen jogcímen basznak meg valakit azért, mert rendszeresen utal valaki másnak?
Melyik kolbász? Igen!
Nyilván úgy értettem, hogy a NAV fel fogja keresni, és elé basznak egy szép kis kérdőívet, mint amit Pistike felszopói kaptak, hogy X. tárgyévben küldött neki XY forintot, és hogy milyen alapon, az idő meg energia amit erre elbasz, az pedig pénz. Többet nem segítek Zsomborkának, hátha benavigálja Endrét a faszerdőbe.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
az ertelemi fogyatekos ovodas szinten mukodo pistikerol van szo. ki tudja mit talal ki, ha oda kerul a sor, hogy bunti van.
akar meg tesz is valami terhelot az "ajandekozoira", mert igazabol ok tehetnek mindenrol, ha nem kuldtek volna, akkor most nem lenne bajban.
envagyokaz, nem ismersz meg?
coub.com/view/1gv9cp
Melyik kolbász? Igen!
az ertelemi fogyatekos ovodas szinten mukodo pistikerol van szo. ki tudja mit talal ki, ha oda kerul a sor, hogy bunti van.
akar meg tesz is valami terhelot az "ajandekozoira", mert igazabol ok tehetnek mindenrol, ha nem kuldtek volna, akkor most nem lenne bajban.
Pityuka azzal védekezik eddig, hogy ő nem kérte a pénzeket amit neki küldtek. Meg fel akarja dobni a teljes magyar tiktiket, mert ha őt basztatja a NAV, akkor basztassanak másokat is!
Az ananász nem nagyon tervez már valaha is magyar földre lépni!
Azért a Vahúrost berakom mert nem lehet elégszer megnézni!
[img srv=https://files.catbox.moe/hre2nx.gif]
Na meg Tibor csodálatos mazsorett előadását se!
Alig várom hogy endre halotti torán ezek menjenek a kivetítőn a troll buliban!

Ez feltetelezi azt, hogy a jelenlegi helyzet fentarthato.
A TikTok egy teljesen uj helyzetet teremtett, mert a nyugati SocMedia szandekosan nem volt hajlando ilyen tranzakcio alapu rendszereket teremteni. Mas platformoknak vagy nincs ilyen lefedettsege vagy nincs ilyen visszaosztasi rendszer.
Ha TikTok pl veletlenul el lenne adva egy nyugati cegnek akkor mar ott kerdeses, hogy ebben a formaban megtartanak a kifizetesi rendszert.
Aztan ott van az "alkotok" azaz koldus fergek szavatossagi ideje. Csak azert mert eddig ment a szeker az nem jelenti azt, hogy orokke menni fog.
A gyagyast is sok, a trolloktol fuggetlen retardalt azert nezte, mert a tibi meg a beka korbevertek egymast. Csak abbol nosztalgia lett mar. Endre pl tegnap pont ugyan azt az unalmas kepernyobebamulast csinalta mint az osszes tiktokkoldus.
Ez a hulye mar a tikfinitiy-t is kiadta a rivoklánnak es igy ha veluk jatszik akkor a beolvasas sem hoz majd annyit.
Minden egy folyamat.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Endre az ősi döglött sáska kéztartást alkalmazza. A kung-fu azon válfaját, amit csak kevesen ismernek.
Heki a traki
először is leszögezném h a pedosimogatók (aki utal neki) mindent megérdemelnek.
viszont ez a kritika teljesen jogos.
két héttel ezelőtt Hahó még teljes biztonsággal uszította a fórum kevésbé okos felét borira, aztán ma már zsombor a direktíva.
ez a tudomány/bizonyítékmentes vágyvezérelt csordaszellem már jó ideje kurva gáz
Doxolt itt már ki totál irreleváns embert is, aztán meg rámentek a Hahó-hívők.
Nagyon nem jó ez a személyi kultusz, nagyon nem.
Na de kérem szépen, mi itt mindannyian sodi vagyunk, hahó!
gofile.io/d/7lMPml
A direktívák gyakran változnak, elfogadásuk önkéntes jellegű, mint ahogy a kommentek olvasása, negligálása is. Ne olvass ha nem tetszik, én is alig olvasok kommenteket, csak görgetek.
Továbbá:
Szegény kutyabaszó!
Szegény kádárgeci!
Hol lehet nekik donételni, a lelki fájdalmaikat kompenzálva?
Áldassék a neved
A hangulat jóindulatú és tréfás
ez a tudomány/bizonyítékmentes vágyvezérelt csordaszellem már jó ideje kurva gáz
Hát nem azért a két fillérért (megszoktuk már tőled a seggfájást), de ebben az esetben egyetlen pofon sem megy rossz helyre szerintem.
45 év soditrollság után még nem szoktál hozzá hogy néha valaki bakot lő?
Nem érzi, azt mondja hogy ezek csak előnytelen jelnek voltak felfoghatók de kezelte.
Elvégre zacskóarcú vahúr ellen morális győzelmet aratott!
"Az egész napomat elvette az idő..."
horgász
(
x10)
Feb 16, 2025 11:59:20
x10)
nagyon ostobak vagytok a Haho csordavezeretekkel egyutt, nyilvan ez a Zsombor aki beirt nem az eredeti, ti meg ugy racuppantatok a faszara, hogy ide hallom a cuppogast xD
Húzz innen a kurva anyádba élettelen incel geciláda!
Kérdéske
Feb 16, 2025 11:59:55
Tűkön ülve vártad, hogy lejárjon a 24 óra, mi?
Te kis kurva anyád. :-DD
Feb 16, 2025 11:59:55
Megmondó János
Feb 16, 2025 12:03:59
Gyerekek, ha el van tűntetve egy ilyen hulladék komment, akkor ne idézzétek már be harmincan...mert nem véletlenül lett eltűntetve. NSZKSZ!
Feb 16, 2025 12:03:59
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 16, 2025 12:06:15
x23)
Sziasztok! Zsombor vagyok
Úgy gondoltam, ha megszűnik a segély, lezárul Ausztria, végül egy átlag mélyszegény magyar lesz belőle, aki pénz hiányában az alkoholról is leszokott. A leszokást akartam meggátolni, hogy többet ne vállalhasson munkát.
Úgy gondoltam, ha megszűnik a segély, lezárul Ausztria, végül egy átlag mélyszegény magyar lesz belőle, aki pénz hiányában az alkoholról is leszokott. A leszokást akartam meggátolni, hogy többet ne vállalhasson munkát.
Jajj Twinky, az idézet részel buktál le végleg. Ugyanis amikor te utalgatni kezdtél neki tavaly, mert ugye a pedo utána megmutatta, hogy azok tavalyi utalások Májustól Szeptemberig, akkor amit most itt hazudsz, annak még csak a közelébe se voltunk. Na takarodj máshova hazudozni és viseld a pedofil simogatás következményeit.
-
Feb 16, 2025 12:08:12
Azt nem értem, hogy a retard csordások időnként mi a faszért írogatnak ide. Mi a kurva anyátokat ártott nektek a fórum?
Az alkoholista, munkanélküli golyó meg a retardált barátai akikkel együtt trollkodnak mindenkit is, mégis mit vártok miután ide beírogattok?
Golyókám, azzal miért nem dicsekszel, hogy a mai napig te vagy az egyetlen a "trólok" közül aki szerelmes a lamantinba? Még az üszkös farkadat is küldözgetted annak a balfasz nőnek.
Az alkoholista, munkanélküli golyó meg a retardált barátai akikkel együtt trollkodnak mindenkit is, mégis mit vártok miután ide beírogattok?
Golyókám, azzal miért nem dicsekszel, hogy a mai napig te vagy az egyetlen a "trólok" közül aki szerelmes a lamantinba? Még az üszkös farkadat is küldözgetted annak a balfasz nőnek.
Feb 16, 2025 12:08:12
Hahó
(
x136)
Feb 16, 2025 12:11:21
x136)
Bocs ásótól és mindenkitől a hosszú idézet miatt. Kádárgeci május 8-ai utalásakor ez volt a helyzet. Nem volt elég a napi 20 eurós sörpénz, ezért utalt neki 17:57-kor.
Május 08-án (szerdán) SoDI a tegnapi ígéretének megfelelően 8-kor live-ozni kezdett. Kabát nélkül fagyoskodva, állítása szerint az első sörével a kezében a Besthez sietett, mert bár csak délután voltak órái, már korán be akart ülni az ottani számítógépek elé „intézkedni”. Elpanaszolta, hogy előző éjszaka a pénzhiány miatti kényszerből túl józanul tért nyugovóra, ezért nem tudott aludni az egyik szobatársa dobhártyarepesztő horkolásától. A metrón üldögélve belenyilallt a gondolat, hogy lehetséges, hogy tegnap elmulasztotta „a heti konzultációt”, majd az utcára érve kedvetlenül bejelentette, hogy nem hiszi, hogy sokat fog live-olni, mivel esik az eső. 8:16-kor elvakarodott, de pontban 11-kor visszatért. Tibor fél órája kezdődő közvetítése csalta csak ki a tanfolyam épületéből, mert a hímnő elárulta, hogy már többedik napja a hajléktalanszállón aludt és tegnap fogászaton volt – vagyis nem Jenes ’Ősember’ Patriknál lopta a napot, ahogy a Gyagyás vizionálta. Trottel kétségbeesetten próbált bejutni „szerelme” közvetítésébe, de az folyamatosan elutasította a csatlakozási kérelmét és válaszra sem méltatta, amit a Gyagyás döbbent értetlenkedéssel fogadott (később még az is felmerült benne, hogy a tranyónak mini stroke-ja van). A félórás vergődés során kiderült, hogy a Gyagyás csak elmulasztott tegnap egy fontos időpontot (talán a korábban említett konzultációt), így utólag írt egy még nem elküldött levelet, amelyben azt nevezte meg alibiként, hogy orvoshoz akart menni, de aztán az AMS-nél kötött ki. Ezt ugyan nem tudta bizonyítani, de abban bízott, hogy a Best majd megkérdezi a hivataltól, hogy tényleg ott volt-e. Beismerte azt is, hogy jelenleg egyedül a Revolutját tudja csak használni, így azon keresztül próbálja felvenni az easybankos számláján összegyűlt euróit, mivel az osztrák bankjának szüksége van valamilyen űrlapra, hogy visszaadja a webbank hozzáférést. Bár már előkészítette az űrlapot, nem tudott szkennelni, így a telefonjával kellett lefotóznia a csillámos beadványt, el kellett e-maileznie magának és csak úgy tudta kinyomtatni a végleges verziót. Állítása szerint az egyik német bankjával is egyeztetett, ugyanis onnan felhívták telefonon. Ezt követően már csak a kurzus végeztével, 17:31-kor tért vissza egy közel 1 órás új live-val, amiből kiderült, hogy az ingyenkonyhán kénytelen vacsorázni, mert már elitta a napi 20 eurós kártyalimitjét, és hiába hívta édesanyját is, hogy érkezett-e kártya Púpszászra, mivel Golda azt állította, hogy nem. Miközben Turbó Titánnal live-ozgatott és közvetítette a semmit, amiatt kesergett, hogy nincs 15 perce sem álláshirdetésekre jelentkezni, valamint azt állította, hogy Németországban és Ausztriában nincsenek szép nők, mert mindkét nemzet tagjai „jellegzetesen csúnyák”. 18:27-kor rövid időre visszavonult, de 18:56-kor újra belekezdett a digitális szemétgyártásba. Arról ábrándozott, hogy ha sikerül átcsoportosítani a pénzét Revolutra, akkor kábelt fog venni, de a közvetítés időpontjában még a tiktokos adományokat akarta felhasználni. 3 nagy sört és egy kicsit vásárolt és elpanaszolta az őt folyamatosan alázó Turbónak, hogy egyre jobban fáj a bokája. Azon felbuzdulva, hogy néhány trashlégy donételt neki valamennyit, főállású TikTok-karrierről fantáziált és azt ígérte, hogy holnap végig live-olni fog, mivel Ausztriában munkaszüneti nap lesz. Röviddel este 8 előtt elbúcsúzott és aztán már nem is került elő.
Május 08-án (szerdán) SoDI a tegnapi ígéretének megfelelően 8-kor live-ozni kezdett. Kabát nélkül fagyoskodva, állítása szerint az első sörével a kezében a Besthez sietett, mert bár csak délután voltak órái, már korán be akart ülni az ottani számítógépek elé „intézkedni”. Elpanaszolta, hogy előző éjszaka a pénzhiány miatti kényszerből túl józanul tért nyugovóra, ezért nem tudott aludni az egyik szobatársa dobhártyarepesztő horkolásától. A metrón üldögélve belenyilallt a gondolat, hogy lehetséges, hogy tegnap elmulasztotta „a heti konzultációt”, majd az utcára érve kedvetlenül bejelentette, hogy nem hiszi, hogy sokat fog live-olni, mivel esik az eső. 8:16-kor elvakarodott, de pontban 11-kor visszatért. Tibor fél órája kezdődő közvetítése csalta csak ki a tanfolyam épületéből, mert a hímnő elárulta, hogy már többedik napja a hajléktalanszállón aludt és tegnap fogászaton volt – vagyis nem Jenes ’Ősember’ Patriknál lopta a napot, ahogy a Gyagyás vizionálta. Trottel kétségbeesetten próbált bejutni „szerelme” közvetítésébe, de az folyamatosan elutasította a csatlakozási kérelmét és válaszra sem méltatta, amit a Gyagyás döbbent értetlenkedéssel fogadott (később még az is felmerült benne, hogy a tranyónak mini stroke-ja van). A félórás vergődés során kiderült, hogy a Gyagyás csak elmulasztott tegnap egy fontos időpontot (talán a korábban említett konzultációt), így utólag írt egy még nem elküldött levelet, amelyben azt nevezte meg alibiként, hogy orvoshoz akart menni, de aztán az AMS-nél kötött ki. Ezt ugyan nem tudta bizonyítani, de abban bízott, hogy a Best majd megkérdezi a hivataltól, hogy tényleg ott volt-e. Beismerte azt is, hogy jelenleg egyedül a Revolutját tudja csak használni, így azon keresztül próbálja felvenni az easybankos számláján összegyűlt euróit, mivel az osztrák bankjának szüksége van valamilyen űrlapra, hogy visszaadja a webbank hozzáférést. Bár már előkészítette az űrlapot, nem tudott szkennelni, így a telefonjával kellett lefotóznia a csillámos beadványt, el kellett e-maileznie magának és csak úgy tudta kinyomtatni a végleges verziót. Állítása szerint az egyik német bankjával is egyeztetett, ugyanis onnan felhívták telefonon. Ezt követően már csak a kurzus végeztével, 17:31-kor tért vissza egy közel 1 órás új live-val, amiből kiderült, hogy az ingyenkonyhán kénytelen vacsorázni, mert már elitta a napi 20 eurós kártyalimitjét, és hiába hívta édesanyját is, hogy érkezett-e kártya Púpszászra, mivel Golda azt állította, hogy nem. Miközben Turbó Titánnal live-ozgatott és közvetítette a semmit, amiatt kesergett, hogy nincs 15 perce sem álláshirdetésekre jelentkezni, valamint azt állította, hogy Németországban és Ausztriában nincsenek szép nők, mert mindkét nemzet tagjai „jellegzetesen csúnyák”. 18:27-kor rövid időre visszavonult, de 18:56-kor újra belekezdett a digitális szemétgyártásba. Arról ábrándozott, hogy ha sikerül átcsoportosítani a pénzét Revolutra, akkor kábelt fog venni, de a közvetítés időpontjában még a tiktokos adományokat akarta felhasználni. 3 nagy sört és egy kicsit vásárolt és elpanaszolta az őt folyamatosan alázó Turbónak, hogy egyre jobban fáj a bokája. Azon felbuzdulva, hogy néhány trashlégy donételt neki valamennyit, főállású TikTok-karrierről fantáziált és azt ígérte, hogy holnap végig live-olni fog, mivel Ausztriában munkaszüneti nap lesz. Röviddel este 8 előtt elbúcsúzott és aztán már nem is került elő.
Bubuka
(
x13)
Feb 16, 2025 12:12:00
x13)
"Nem mondtam, hogy hazudott, azt mondtam hogy nem mondott igazat!!!"
2 perccel előtte:
"HÁT HAZUDIK pasztmeg, HAZUDIK EZT SENKINEK NEM HAGYOM HOGY HAZÚDJÓÓN!"
2 perccel előtte:
"HÁT HAZUDIK pasztmeg, HAZUDIK EZT SENKINEK NEM HAGYOM HOGY HAZÚDJÓÓN!"
Hahó
(
x136)
Feb 16, 2025 12:19:27
x136)
17:57 helyett 19:20-kor volt az utalás, javitva a fentit.
Hahó
(
x136)
Feb 16, 2025 12:27:15
x136)
Kádárgeci, miután rájött, hogy nem volt jó ötlet buta hazugságokkal olajat önteni a tűzre:
nyilvan ez a Zsombor aki beirt nem az eredeti
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 16, 2025 12:27:37
x23)
Egyébként mért ma jöttél ide magyarázkodni Twinky? Betalált egy trollkodás ellened, vagy a pedonak akarsz most is segíteni, hogy ne vele, hanem veled foglalkozunk, miközben ö lehet utazik ki ma Bécsbe, mert holnap megkell jelenie a munkahelyén? Lásd az éjjel ananászt "Mikor Isti megkérdezte, hogy akkor februárban költözik-e, ahogy privátban mondta,"
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Púpszászi Fosórém
Feb 16, 2025 12:29:54
Recsi, egy ideje nem töltesz fel a virágboltba, hahó! Hogy lesz így meg az úrifiú Elite rang a proli Tag helyett? Ezért segítek, tegnap este felkerült egy testhezálló kötelező olvasmány neked:
Racsmány Mihály - A fejlődés zavarai és vizsgálómódszerei
[...] betekintést nyerhet az autizmus, a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar vagy a diszkalkulia kutatásának legfontosabb kérdéseibe. [...]
Nem kellenek nekem pénzügyek. Legyen meg a napi sör, menjen a Netflix és kész.
Racsmány Mihály - A fejlődés zavarai és vizsgálómódszerei
[...] betekintést nyerhet az autizmus, a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar vagy a diszkalkulia kutatásának legfontosabb kérdéseibe. [...]
Feb 16, 2025 12:29:54
noikabatgomb
(
x10)
Feb 16, 2025 12:31:31
x10)
Ezek a kifogasok egyebkent vegtelenul ostobak.
- en csak azert kuldtem, hogy reszeg legyen
- en nem kuldtem csak a beolvasohoz kell a coin
- en azert dobtam neki, hogy a pisti ideges legyen
- en azert utalgattam neki, hogy gyanusnak tunjon a tranzakcio
Kozben meg ott van a lista amit buszken mutogat a gyagyas, hogy megallas nelkul szopkodjak a faszat.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Kozben meg ott van a lista amit buszken mutogat a gyagyas, hogy megallas nelkul szopkodjak a faszat.
herr_schwechater
(
x8)
Feb 16, 2025 12:35:15
x8)
Ezek a kifogasok egyebkent vegtelenul ostobak.
talán annyi lehet benne, hogy a korcs tényleg nagy közönség előtt tett ki személyes adatokat, mert a pedofil minden szart spájzol
ha tényleg igaz és feljelenti, akkor talán megértem, de ez jelenleg olyan mint a kutya vacsorája
Eazy
(
x11)
Feb 16, 2025 12:40:37
x11)
Kádárgeci, miután rájött, hogy nem volt jó ötlet buta hazugságokkal olajat önteni a tűzre:
Én is erre gondoltam.
pedosimikèzőtámogató
Feb 16, 2025 12:50:13

Feb 16, 2025 12:50:13
Hahó
(
x136)
Feb 16, 2025 12:54:02
x136)
Kádárgeci további utalásai, ha vki nevetni akar a hogyvoltok alapján, hogy milyen élethelyzetekben "gátolta az alkoholról való leszokást".
2024.05.23. 19:23
2024.06.05. 16:21
2024.06.08. 11:03
2024.07.02. 12:42
Hahó
(
x136)
Feb 16, 2025 12:56:15
x136)
Én is erre gondoltam.
Elfelejtette, hogy korábban miket írogatott ide ezzel a reggel. Geciostoba kádárgeci a kádárgeci.
Hahó
(
x136)
Feb 16, 2025 13:02:45
x136)
Kádárgeci további utalásai, ha vki nevetni akar a hogyvoltok alapján, hogy milyen élethelyzetekben "gátolta az alkoholról való leszokást".
Elnézést, hogy folytatom csak nagyon nevetek ezen. A 06.05-ei utalás napján:
"16:14-re el is unta magát és ismét live-olni kezdett. Bejelentette, hogy ma még elmegy a swinger klubba is, holnaptól pedig már tényleg titkolni fogja, hogy mit és hol csinál."
Kadárgeci azzal akarta meggátolni a pedót a leszokásban, hogy a swingerbe menetel előtt utalt neki egy sörre való pénzt.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 16, 2025 13:09:05
x21)
Zsomborkám, a NAV egy 20 centis túrós fasszal fog mélytorkoztatni a rendszeres utalások miatt, jóból' mondom.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 16, 2025 13:11:21
x12)
Endre, most akkor szakított veled a szerelmed? Vagy ez csak ilyen rövid lefolyású buzi-civakodás?
Nem tudom, hogy működik ez a ti fajta impotens rossz ratyiknál.
Ki az az Endre bácsi?
Nem tudom, hogy működik ez a ti fajta impotens rossz ratyiknál.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 16, 2025 13:17:56
x21)
Utálom a trollokat ezért ideírok egy fekete nickes accountal
Az nem zavar, hogy a Májas ki van innen tiltva, mert állandóan a Lamantinról loopolt? Kék nickeddel írjál be, tetyó.
Hahó
(
x136)
Feb 16, 2025 13:24:09
x136)
a közösségem
Ez nem a te közösséged. Menj innen, és soha többé ne írj ide.
Dörpepúp
(
x7)
Feb 16, 2025 13:38:02
x7)
Szolgálati közlemény: megkérem az összes felszopó trash gurulkát, fáradjanak vissza a narkós kurva anyjukba. Köszönöm!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 16, 2025 13:43:58
x12)
Seggfájás
De egyébként tényleg, a fasznak nem mész te is Nyergesrivofalura a többi retarddal, miért itt kell unatkozni vasárnap délután.. :D
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 16, 2025 13:45:56
x21)
Bori, mikor várhatóak a több órás tényfeltáró videók a Frutyub csatornádra? Shortsokban fogsz kommunikálni a csúnya gonosz trollokkal?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 16, 2025 13:53:49
x13)
Bori, mikor várhatóak a több órás tényfeltáró videók a Frutyub csatornádra? Shortsokban fogsz kommunikálni a csúnya gonosz trollokkal?
Majd muszak utan erkezik biztos, remelhetoleg meg a kutyadog kuras elott
Hahó
(
x136)
Feb 16, 2025 14:22:24
x136)
itt az ideje egy újabb érdeklődésnek!

CafkaMarci
(
x6)
Feb 16, 2025 14:25:15
x6)
Az éjszakai lájvban erről makog 1:35:30 körül a pedofil:
"Két nő van, aki engem öööö, aki engem ööööööö, az egyik ööööööööööööööö megerőszakolással, a másik kettő meg életveszélyes fenyegetéssel jelentett engem föl. Három nő van akkor így."
Érdemes lenne megfontolni ennek a tömör, velős kis megnyilvánulásnak a kivágását és terjesztését a munkahelyén, azaz a tiktikszen. Kifejezetten jól fog jönni a lyudgaverés és a 12 éves kislány fogdosása mellé.
Egyébként meg zárójelben jegyzem meg, hogy a kurva anyját mindenkinek, hogy ilyen elmebetegek között kell élnünk a mindennapjainkat. Az én utamat nem keresztezi soha a pedofil, mert nem járok az ufóba, meg nem zötykölődöm a Keleti-Púpszász vonalon, meg egyébként is jobb kondim van, mint amiről ő valaha álmodhatna, de azért na... Ilyen múlttal hogy van ez még szabadlábon?
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
"Két nő van, aki engem öööö, aki engem ööööööö, az egyik ööööööööööööööö megerőszakolással, a másik kettő meg életveszélyes fenyegetéssel jelentett engem föl. Három nő van akkor így."
Érdemes lenne megfontolni ennek a tömör, velős kis megnyilvánulásnak a kivágását és terjesztését a munkahelyén, azaz a tiktikszen. Kifejezetten jól fog jönni a lyudgaverés és a 12 éves kislány fogdosása mellé.
Egyébként meg zárójelben jegyzem meg, hogy a kurva anyját mindenkinek, hogy ilyen elmebetegek között kell élnünk a mindennapjainkat. Az én utamat nem keresztezi soha a pedofil, mert nem járok az ufóba, meg nem zötykölődöm a Keleti-Púpszász vonalon, meg egyébként is jobb kondim van, mint amiről ő valaha álmodhatna, de azért na... Ilyen múlttal hogy van ez még szabadlábon?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 16, 2025 14:26:14
x13)
itt az ideje egy újabb érdeklődésnek
Endre priusza
(
x11)
Feb 16, 2025 14:37:58
x11)
Endre, képzeld, voltam a gyerekkel a Pepcoban, mert varázshomokot akartam venni neki. Na, megláttam ezt az akciót, rögtön te jutottál eszembe.
Két pakli kártya meg négy dobókocka hétköznapokon is másfél euró, de még ezt is leárazták 450 fütyire. Mennyiért is vetted te a te készletedet? Ennek a tizenkétszereséért? Ezért vagy egy balek, aki sohasem fog előrébb jutni az életben!
Házi feladatként számold ki, mennyi sörtöt vehettél volna a fölöslegesen elbaszott kb. ötezer forintból, amit a kártyáidért fizettél!

Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Házi feladatként számold ki, mennyi sörtöt vehettél volna a fölöslegesen elbaszott kb. ötezer forintból, amit a kártyáidért fizettél!

Bátor_bikagolyó
(
x2)
Feb 16, 2025 14:54:36
x2)
Sok kibaszott tanulatlan turista!
rezsidémon
(
x8)
Feb 16, 2025 14:57:18
x8)
Mert nyilván nem az igazi írt ide hogy megmagyarázza a szegénységi és erkölcstelenségi bizonyítványát, hiszen mindenki tudja hogy a putris álnevet ad a pénzelőknek a excelben, és nem csinált andi és tibi exceleket sem az alkoholista.És a párezres és a 10 forintos eltéréseket sem kérte számon tibin évekkel ezelőtt, nem beszélve arról hogy még azt is excelezte hogy mennyit adott ki vonatjegyre hogy kijöjjön tibi és lyutka Linzbe őhozzá.
Ja nem ide. :)))
SyntaxError
(
x24)
Feb 16, 2025 15:08:09
x24)
itt az ideje egy újabb érdeklődésnek!
envagyokaz
(
x1)
Feb 16, 2025 15:12:58
x1)
a Busake sem volt rossz, meg sirt is. vajon az endre is fog vagy csak nyuszit majd, ahogy szokott?
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 16, 2025 15:19:28
x21)
Busák bár élve jött ki a börtönből, de a pedofilnál, hogy hogy lesz...
Érdeklődő
(
x6)
Feb 16, 2025 15:20:57
x6)
Értelek. Csak a SoDi a minőségre megy, mert minőségi SoDi a SoDi. Az érdekes műsorhoz nem veszek meg ilyen szart, juszt se.
A te béna kártyádon még a királyfik is másfele néznek. Haggyámá, akkor inkább nyissuk ki a gázt.
Érdeklődő
(
x6)
Feb 16, 2025 15:21:22
x6)
Fakk, a Stokika belépett az accountomba XD
SzárazVekni
Feb 16, 2025 15:26:30
Minőség? Két hét múlva már ott fogja taposni a sörösdobozok alatt, mint a többi szarját. Biztos vagyok benne, hogy már most sem teljes a pakli.
Feb 16, 2025 15:26:30
Snecy Kissinger
Feb 16, 2025 15:28:17
1) legyen folyamatosan lelkesedés valami értelmes hobbi irányában
2) alapos ok nélkül le legyen kihagyva egy munkanap se
Amíg ez a kettő rendben van, minden rendben van.
Mindkettő fontos, a hobbi is, ezért van videózás.
Mert anélkül is szétesés van.
Apámat megfigyelve ezt tanultam meg.
Hogy ez a kettő a fontos.
2) alapos ok nélkül le legyen kihagyva egy munkanap se
Amíg ez a kettő rendben van, minden rendben van.
Mindkettő fontos, a hobbi is, ezért van videózás.
Mert anélkül is szétesés van.
Apámat megfigyelve ezt tanultam meg.
Hogy ez a kettő a fontos.
Neked mikor volt utoljára bármelyik pdf? Sokan kérdezik.
Feb 16, 2025 15:28:17
-
Feb 16, 2025 15:29:43
a pedofilnak volt egy 20 évvel ezelőtti kommentje valahol, hogy akinek 40 évesen nincs saját lakása és gyereke az egy szardarab. ezt be tudná ide rakni valaki, mert nem találom. nevetnék egy jót.
Feb 16, 2025 15:29:43
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Feb 16, 2025 15:49:19
x5)

mondomkusskuss
(
x21)
Feb 16, 2025 15:54:18
x21)
Milyen 60 év? Jó ha a 45-et megéri a pedofil...
Klohek
(
x12)
Feb 16, 2025 15:56:12
x12)
herr_schwechater
(
x8)
Feb 16, 2025 15:59:19
x8)
jelképesen orrba baszták
JohnCramer
(
x1)
Feb 16, 2025 16:01:20
x1)
Támadt ma egy elképzelésem, egy általam jónak vélt ötlet... Mi lenne, ha Fikást egy jogász(kodó) Trolléga (Hahó?) feljelentené számviteli rend megsértéséért? Utalok itt arra, hogy a Pedro arra büszke, hogy 18 (!) éve nem tudják behajtani rajta a tartozást? Tényleg valaki olyan kellene, aki meg is tudja írni az ilyen beadványt, velem ellentétben...
Mit jelent a számvitel rendjének megsértése, és milyen büntetésre számíthat?
A büntető törvénykönyv 403. § (1) bekezdése szerint, aki a számvitelről szóló törvényben vagy a felhatalmazásán alapuló jogszabályokban előírt bizonylati rendet megsérti vagy könyvvezetési, beszámoló készítési kötelezettségét megszegi, és ezzel
a) a megbízható és valós képet lényegesen befolyásoló hibát idéz elő, vagy
b) az adott üzleti évet érintően vagyoni helyzete áttekintését, illetve ellenőrzését meghiúsítja, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Szerintem nem volna hülyeség, egyáltalán.
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
A büntető törvénykönyv 403. § (1) bekezdése szerint, aki a számvitelről szóló törvényben vagy a felhatalmazásán alapuló jogszabályokban előírt bizonylati rendet megsérti vagy könyvvezetési, beszámoló készítési kötelezettségét megszegi, és ezzel
b) az adott üzleti évet érintően vagyoni helyzete áttekintését, illetve ellenőrzését meghiúsítja, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 16, 2025 16:08:06
x7)
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Feb 16, 2025 16:12:20
x3)
Endre, ha ma este élő adásban felkötöd magad, küldök egy univerzumot!
-
Feb 16, 2025 16:19:00
Endre, ha ma este élő adásban felkötöd magad, küldök egy univerzumot!
Várd azért meg a küldéssel, amíg már himbálózik, akkor jobban fog mutatni a filter is, amit rárak ilyenkor a tiktik.
Feb 16, 2025 16:19:00
Endi Vajna
(
x11)
Feb 16, 2025 16:20:46
x11)
De már 60-nak néz ki, evidenciák! :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 16, 2025 16:21:28
x39)
Body count:
Valami még?
Endi Vajna
(
x11)
Feb 16, 2025 16:22:53
x11)
Body count:
Valami még?
Valami még?
Jogsi 2030-ra
Feb 16, 2025 16:24:45
Ogre?
Tőle is kapta a maflást!
Feb 16, 2025 16:24:45
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 16, 2025 16:25:25
x39)
Juci drááágám!!!
Pocshánat!!!!
Neki még tartozok egy fagyival!
Lassan meg is van a tucat.
herr_schwechater
(
x8)
Feb 16, 2025 16:25:32
x8)
Body count:
Valami még?
Valami még?
mrx
Feb 16, 2025 16:26:32
Támadt ma egy elképzelésem, egy általam jónak vélt ötlet... Mi lenne, ha Fikást egy jogász(kodó) Trolléga (Hahó?) feljelentené számviteli rend megsértéséért? Utalok itt arra, hogy a Pedro arra büszke, hogy 18 (!) éve nem tudják behajtani rajta a tartozást? Tényleg valaki olyan kellene, aki meg is tudja írni az ilyen beadványt, velem ellentétben...
Valójában de, kurva nagy baromság. Ugyanis a számviteli törvényt olyanok tudják megszegni, akik azzal foglalkoznak, hogy cégeknek vezetnek könyvelést, és munkájuk során követhetik el a fentiek valamelyikét. Trolléga keveri a szezont a lasszófasszal. Ilyet max Golda tehetett, aki állítólag mellékesben könyvelget valami gányoldának. A könyvekben kellene szerepelnie hozzá, hogy ki készítette a mérleget...etc.Abban az esetben felelősségre vonható lenne.
Feb 16, 2025 16:26:32
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 16, 2025 16:27:43
x39)
Én úgy hiszem, a pedofil saját magás sebesítette meg miözben próbált takonyrészegen átmászni a kapun amit nem tudott kicsitni, mászás közben átesett és elfelejtette elengedni a tetejét.
herr_schwechater
(
x8)
Feb 16, 2025 16:30:28
x8)
szerintem valami felbaszhatta vagy volt egy pszichotikus epizódja a piálástól és csapkodás közben rábaszott egyet egy kerítésre, pechjére volt rajta valami hegyes bizbasz
a sebből ítélve nem lehetett vékony az a tüske, kádárkockát kerítésein gyakori, azok még elég alacsonyan is vannak
CafkaMarci
(
x6)
Feb 16, 2025 16:31:57
x6)
Azt is tudjuk, hogy a fikás egy tisztességesen adózó honfitársunk.

Igaz, pár napja még azt lúpolta, hogy azt sem tudja, hogy mi az az adó, így hát adóznia sem kell, de hát tőle nem is várunk mást.
A hatóságok majd kiszámolják, hogy adózik-e és ha igen, mennyit.
Endre priusza
(
x11)
Feb 16, 2025 16:34:15
x11)
Ötezerért kiveszem mindkettőből.
-
Feb 16, 2025 16:46:25
Body count:
Valami még?
Valami még?
Török is megrugdosta
Feb 16, 2025 16:46:25
Darth Tibor
(
x8)
Feb 16, 2025 16:52:19
x8)
Body count:
Valami még?
40_éves_junior
(
x6)
Feb 16, 2025 16:54:25
x6)
Body count:
Valami még?
Valami még?

Eazy
(
x11)
Feb 16, 2025 16:54:43
x11)
Micsoda sport!!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Sheldon
(
x2)
Feb 16, 2025 16:55:46
x2)
Trolléga igen karcosan fogalmazott, de igaza vagyon.
A számviteli törvény a gazdálkodó szervezetekre vonatkozik. Ilyenek a vállalkozások (Kft, Zrt), egyesületek, vagy akár a nonprofit gazdasági társulások, oktatási vagy egészségügyi intézmények, amit természetes személy alapított. A Bt-k és Kt-k, valamint az egyéni vállakozók akik a KATA és KIVA alá tartoznak, ők nem, nekik nincs beszámolási kötelezettségük.
Ezeket figyelembe véve, valamint a közgazdász (egy a sok közül) végzettségemre hivatkozva sajnálattal jelentem ki, hogy a korcsot ezzel nem lehetne megvádolni. De minden másra ott a Mastercard...ja várj, nem, az nem áll rendelkezésre.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 16, 2025 16:59:04
x13)
Body count:
Valami még?
Valami még?
-Golda villázásai, ami után vérzett is
-Rbali 5 centiről fejére baszott nyers tojás
Sheldon
(
x2)
Feb 16, 2025 17:01:41
x2)
Jó, ezen most beszartam a röhögéstől.
Erkelyszimulator
(
x2)
Feb 16, 2025 17:05:04
x2)
Púpszászon mindenki tudja tanúsítani, hogy te egy zavart elmeállapotú korcs vagy. Majd előtúrják a dühkezelési tréningedet, a Mannás ügyedet, a pedofil hajlamaidat stb, és megállapítják, hogy anyádat inkább kitüntetni kéne, hogy megvédte tőled a társadalmat.
Ajajj trollega szallitod itt a terhelo kommenteket kutyabaszó feljelentéséhez. *pr*
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 16, 2025 17:47:22
x39)
Akkor meg is vagyunk. Tucat.
A valóság mindig rosszabb.
Tánc!
Andi!
-
Feb 16, 2025 17:50:26
Tucat.
Te vagy az pushy?
Feb 16, 2025 17:50:26
Martin Looper King
Feb 16, 2025 18:01:43
Zsomborkám, a NAV egy 20 centis túrós fasszal fog mélytorkoztatni a rendszeres utalások miatt, jóból' mondom.
Lehet hogy én vagyok az értetlen, de milyen jogcímen basznak meg valakit azért, mert rendszeresen utal valaki másnak?
Feb 16, 2025 18:01:43
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 16, 2025 18:05:05
x21)
Nyilván úgy értettem, hogy a NAV fel fogja keresni, és elé basznak egy szép kis kérdőívet, mint amit Pistike felszopói kaptak, hogy X. tárgyévben küldött neki XY forintot, és hogy milyen alapon, az idő meg energia amit erre elbasz, az pedig pénz. Többet nem segítek Zsomborkának, hátha benavigálja Endrét a faszerdőbe.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 16, 2025 18:08:04
x21)
Mindeközben a Turul kettesen Oroszország tiszteletbeli nagykövete, dr. Fórizs Eszter folyamatosan ekézi Toroczkaiékat, valószínűleg azért, mert a Mi Hazánknak is sok a retardkommandó.
fb.watch/xNRg9zBooo/
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
fb.watch/xNRg9zBooo/
envagyokaz
(
x1)
Feb 16, 2025 18:08:26
x1)
Martin Looper King
Feb 16, 2025 18:13:31
coub.com/view/1gv9cp
Feb 16, 2025 18:13:31
Darth Tibor
(
x8)
Feb 16, 2025 18:13:34
x8)
Pityuka azzal védekezik eddig, hogy ő nem kérte a pénzeket amit neki küldtek. Meg fel akarja dobni a teljes magyar tiktiket, mert ha őt basztatja a NAV, akkor basztassanak másokat is!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Feb 16, 2025 18:15:39
x5)
Body count:
Valami még?
Valami még?
Azért a Vahúrost berakom mert nem lehet elégszer megnézni!
[img srv=https://files.catbox.moe/hre2nx.gif]
Na meg Tibor csodálatos mazsorett előadását se!
Alig várom hogy endre halotti torán ezek menjenek a kivetítőn a troll buliban!

A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Feb 16, 2025 18:16:13
x5)
jaj a vahúrosat elértam, csudigung:
SporoloProli
(
x3)
Feb 16, 2025 18:23:00
x3)
endre, amikor ezeket a gifeket látod, mennyire érzed magad egy utolsó csicskának?
noikabatgomb
(
x10)
Feb 16, 2025 18:25:35
x10)
Ez feltetelezi azt, hogy a jelenlegi helyzet fentarthato.
A TikTok egy teljesen uj helyzetet teremtett, mert a nyugati SocMedia szandekosan nem volt hajlando ilyen tranzakcio alapu rendszereket teremteni. Mas platformoknak vagy nincs ilyen lefedettsege vagy nincs ilyen visszaosztasi rendszer.
Ha TikTok pl veletlenul el lenne adva egy nyugati cegnek akkor mar ott kerdeses, hogy ebben a formaban megtartanak a kifizetesi rendszert.
Aztan ott van az "alkotok" azaz koldus fergek szavatossagi ideje. Csak azert mert eddig ment a szeker az nem jelenti azt, hogy orokke menni fog.
A gyagyast is sok, a trolloktol fuggetlen retardalt azert nezte, mert a tibi meg a beka korbevertek egymast. Csak abbol nosztalgia lett mar. Endre pl tegnap pont ugyan azt az unalmas kepernyobebamulast csinalta mint az osszes tiktokkoldus.
Ez a hulye mar a tikfinitiy-t is kiadta a rivoklánnak es igy ha veluk jatszik akkor a beolvasas sem hoz majd annyit.
Minden egy folyamat.
Hektor a Traktor
(
x8)
Feb 16, 2025 18:26:21
x8)
jaj a vahúrosat elértam, csudigung:
Endre az ősi döglött sáska kéztartást alkalmazza. A kung-fu azon válfaját, amit csak kevesen ismernek.
sittessanyi
(
x7)
Feb 16, 2025 18:27:52
x7)
nagyon ostobak vagytok a Haho csordavezeretekkel egyutt, nyilvan ez a Zsombor aki beirt nem az eredeti, ti meg ugy racuppantatok a faszara, hogy ide hallom a cuppogast xD
két héttel ezelőtt Hahó még teljes biztonsággal uszította a fórum kevésbé okos felét borira, aztán ma már zsombor a direktíva.
Darth Tibor
(
x8)
Feb 16, 2025 18:31:57
x8)
A gyagyás 5 órája kirakott 3 videót tiktikre. 2 ajándékos sablon, meg egy amin trutymó azt mondja, hogy nem hiszi, hogy a pedofil pedofil. Alá ezt írta: "Sokan látják szerencsére ugyanígy, mint Matyi"
-
Feb 16, 2025 18:37:07
Doxolt itt már ki totál irreleváns embert is, aztán meg rámentek a Hahó-hívők.
Nagyon nem jó ez a személyi kultusz, nagyon nem.
Feb 16, 2025 18:37:07
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 16, 2025 18:40:01
x21)
A fórum nem egy szekta, hanem egy decentralizált közösségi oldal. Majdnem minden trollnak van egy sajátos világrendje, a közös a Gyagyás elleni munka, minden más másodlagos. Van aki Hahót támogatja teljes vállszélességgel, van aki kritikusabb vele, van aki leszarja.
Ne tegyünk már úgy, mintha a fórum hive mind módjára funkcionálna.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Erkelyszimulator
(
x2)
Feb 16, 2025 18:41:55
x2)
A fórum nem egy szekta, hanem egy decentralizált közösségi oldal. Majdnem minden trollnak van egy sajátos világrendje, a közös a Gyagyás elleni munka, minden más másodlagos. Van aki Hahót támogatja teljes vállszélességgel, van aki kritikusabb vele, van aki leszarja.
Na de kérem szépen, mi itt mindannyian sodi vagyunk, hahó!
Javítva
Feb 16, 2025 18:56:23
Na de kérem szépen, mi itt mindannyian Hahó vagyunk, sodi!
Feb 16, 2025 18:56:23
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 16, 2025 19:03:47
x4)
Tegnapi live teljesen elveszett?
A hangulat jóindulatú és tréfás
púpostulok
(
x2)
Feb 16, 2025 19:06:56
x2)
Tegnapi live teljesen elveszett?
gofile.io/d/7lMPml
Hahó
(
x136)
Feb 16, 2025 19:08:30
x136)
A direktívák gyakran változnak, elfogadásuk önkéntes jellegű, mint ahogy a kommentek olvasása, negligálása is. Ne olvass ha nem tetszik, én is alig olvasok kommenteket, csak görgetek.
Továbbá:
Szegény kutyabaszó!
Szegény kádárgeci!
Hol lehet nekik donételni, a lelki fájdalmaikat kompenzálva?
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 16, 2025 19:10:57
x4)
gofile.io/d/7lMPml
Áldassék a neved
Konzervatív Honpolgár
Feb 16, 2025 19:11:11
Hát nem azért a két fillérért (megszoktuk már tőled a seggfájást), de ebben az esetben egyetlen pofon sem megy rossz helyre szerintem.
Feb 16, 2025 19:11:11
őstroll
Feb 16, 2025 19:15:32
45 év soditrollság után még nem szoktál hozzá hogy néha valaki bakot lő?
Feb 16, 2025 19:15:32
Hahó
(
x136)
Feb 16, 2025 19:18:05
x136)
Tessék inkább dolgozni, és trollkodni a maradék pedofiltámogatót:
Németh Andor
Takács Éva
Pusztai Dóra Judit
Kb. 10-12 troll csinálja a műsort, a többi meg nézi, és ha benézünk valamit, akkor károg a járulékos veszteség miatt, vagy mert nem tetszik a forgatókönyv. Csináld jobban, mi pedig majd nézzük a fotelből, és károgunk, cseréljünk szerepet akkor.
Németh Andor
Takács Éva
Pusztai Dóra Judit
Kb. 10-12 troll csinálja a műsort, a többi meg nézi, és ha benézünk valamit, akkor károg a járulékos veszteség miatt, vagy mert nem tetszik a forgatókönyv. Csináld jobban, mi pedig majd nézzük a fotelből, és károgunk, cseréljünk szerepet akkor.
Eazy
(
x11)
Feb 16, 2025 19:18:47
x11)
De figyelj már Sittes!
A szarházi nem akar dolgozni, mert tudja hogy az ananászfejűvel, vagy 1-2 random idiótával a lejjebb adott igényrendszerét ki tudja elégíteni.
Vagyis egyre lejjebb, és lejjebb süllyed, ahol lassan már nem érjük el, mert erre a szintre már senki nem akarja betenni a lábát. Nem véletlenül nem nézik már sokan a livejait sem.
A nyomorult még az alkoholmegvonást is meglepően jól viseli, a kapu firkát pedig az anyjával ellentétben totálisan leszarja, tehát valahol ez is dead end.
Nem mondom, hogy nincs rajta mit ütni, mert a trollszok úgyis találnak rajta fogást még sodi asodi, de ne várj túl sokat egy olyan primitív rendszertől, aminek egyik nagyon durva mozgató ereje ez a kínai rettenet, és a hozzá utánfutóként tartozó retardok, akik egyre sűrűbben jelennek meg ott, ahol nem látják szívesen őket.
A szarházi nem akar dolgozni, mert tudja hogy az ananászfejűvel, vagy 1-2 random idiótával a lejjebb adott igényrendszerét ki tudja elégíteni.
Vagyis egyre lejjebb, és lejjebb süllyed, ahol lassan már nem érjük el, mert erre a szintre már senki nem akarja betenni a lábát. Nem véletlenül nem nézik már sokan a livejait sem.
A nyomorult még az alkoholmegvonást is meglepően jól viseli, a kapu firkát pedig az anyjával ellentétben totálisan leszarja, tehát valahol ez is dead end.
Nem mondom, hogy nincs rajta mit ütni, mert a trollszok úgyis találnak rajta fogást még sodi asodi, de ne várj túl sokat egy olyan primitív rendszertől, aminek egyik nagyon durva mozgató ereje ez a kínai rettenet, és a hozzá utánfutóként tartozó retardok, akik egyre sűrűbben jelennek meg ott, ahol nem látják szívesen őket.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Feb 16, 2025 19:26:16
x5)
endre, amikor ezeket a gifeket látod, mennyire érzed magad egy utolsó csicskának?
Nem érzi, azt mondja hogy ezek csak előnytelen jelnek voltak felfoghatók de kezelte.
Semper Snecifisz
(
x2)
Feb 16, 2025 19:28:16
x2)
Elvégre zacskóarcú vahúr ellen morális győzelmet aratott!
124 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Jöjj hozzám gyermek.