A gerince.
Jah az nem.
Púpp a púp hátán
Igen. Én vettem fel dolgozni ezt az "embert" a cégemhez, mert amint megláttam hogy jóideje munkanélküli mindent félretrlettem ésazonnal leinterjúztattam.
Amint egyértelművé vált hogy egy hebegő bolond alkoholista azonnal fel is vettem
Aztán lakástulajdonosként 3 másik tulajjal verekedtem össze mert mind azt akartuk hogy valaki a mi lakásunkkal bánjon így:

segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
új nap új én. amit tegnap csináltam az nem érvényes már. hogy aztán estére ugyanoda jussak, mert egy ilyen rohadt végtelen ciklusban élő szégyentelen pedofil balfasz astoki. aStoki
Igen, ez tényleg így volt. Illetve nekünk az interjún egy sok referenciával rendelkező, tapasztalt felhő...mérnök képe jött át. Kicsit furcsa volt a háttér, de hát lehet, hogy Magyarországon ilyen egy átlagos lakás. Nem szabad a külső alapján megítélni senkit. Amit láttunk az az, hogy rengetegfelé dolgozott német területen, amit referenciákkal is alá tudott támasztani, szóval nem volt hosszú az interjú. Ha a többi német cégnek jó volt, nekünk is az lesz. Hosszabb munkahelyek és rövidebb projektmunkák váltják egymást, szerintünk ez érthető.
jól mondja a trolléga, az első fizu itt elég nagy game changer lesz
milyen game changer?
a pedofil a jelen állapotából még a kétszeresével sem tudna kitörni, csak tovább önti az olajat az alkoholizmusának tüzére
éppen elég (ha van), hogy a jelen önpusztító életmódját fenntartsa, másra nem
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
egy 3000 eur körüli összegből már ki tud bérelni valamit, és nem kell kuporgatni sörtre sem
Meg az "apróra", lásd az elmúlt napokat:
"Nya akkor az első összegányolt pénszből veszek számítógépes játékokat amikkel balfaszkodhatok 43 éves őszfasz létemre, majd biztos sokan nézik, meg veszek 800 méter HDMI kábelt, meg ha jut rá, akkor Tibikére is elbaszok fél milliót. Pénzügyi zseni pedofil szódi a pedofil szódi, piszony..."
Igyunk egy sörtöt, he
Javasolnám a Német csótányt "berepülésre", mert azok lényegesen szaporábbak,és kis hazánkban honos is, tehát a helyi klímát kifejezetten szeretik. Kiírtásuk nagyon nehéz és mindenbe belemásznak, átterjedve más épületekre is ("nagy ház").Továbbá hatékonyan terjesztik a szalmunella és egyéb emésztőszervi betegségeket, mert minden ételt megrágnak, amihez hozzáférnek. És köztudott tény, hogy a fikás nagyon nehezen gyógyul.
a pedofil kb 1-2 albérlet árát issza el havonta, illetve ha van pénze vesz mindenféle techszart, illetve ha akarja a prómakszot akkor a törlesztő viszi a maradékot
ki tudna bérelni valaki belőle egy lakást, de a pedofil nem
szóval twinkygyerek nyugodtan abbahagyhatod a felszopást, a pitonsz nem lesz merev a szádban úgy sem
Referencia:
- let date = mydate
- spagetti kódos kódrivju
- apply gomb nem találása
- hónapokig tartó "dokumentáció tanulmányozás"
A jó kurva anyját az ilyen féregnek, hobbiprogramozóként csetcsipiti szelidítőként több kódom van githubra feltöltve mint ennek a mocsoknak.
Na és ha így van? Akkor mi van?
Mit ér vele?
Közel a fizetés, de hova fogják adni? A púkujjak közé?
Ha át is lehetne hidalni a bankszámla/kártya kérdést, tiltanának azonnal. És ha nem, akkor mi van? Kap 1500-1700 Eurot. Kijön vele a macskaólból? Nyilván nem.
És meddig fogják tűrni a szobanövénykedését?
Hogy semmi nem készül, vagy ha igen azzal is elbasz valamit? 1-2 hónapig? Persze, csak ha ki nem baszatjuk.
Ezt jelenti, hogy valaki egyenesben van?
Nekem arról más fogalmaim vannak.
Hogy most jelenleg a púpos úgy érzi, az lehet.
De viszont a púpos elmebeteg, mint tudjuk.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Viszont a tranyótól nem lehet elvitatni egy nagyon becsülendő skillt, amit ez a régi közmondás leír:
"Pénzszagra jő a herélt kandúr"
Amint a recskás pár száz Euronál nagyobb összeghez jut szinte azonnal megjeleni a komlói kuvik és "szerelmet" (pfujj) ígérve azonnal csinál a recskás bármennyi bevételéből négyszer annyi minuszt.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
A probléma az ilyen kommentekkel leginkább az, hogy egy átlagemberhez akarjátok hasonlítani a stokit és azt, hogy párezer euró miatt ő egyenesbe jön. Nem, nem jön. Akkor sem jönne egyenesbe ha a világ összes pénzét megkapná. Tudod miért? Mert míg ebben az országban a többség valahogy kitud jönni párszázezer forintból, addig ő évtizedek óta bizonyítja, hogy milliós fizetésből sem sikerül neki ugyanez.
Az átlagember beosztja a pénzét, míg ez a balfasz azon nyomban elherdálja. Pontosan ezért vannak a felpörgések és hogy gondolkozik két 30 ezer forintos játék között. Ahogy megjön a fizetés elkezd úgy viselkedni, mint aki 10x annyi összeget kapott és ott tartunk, hogy 1-2 héttel később már el is baszta az összes pénzét.
Arról nem beszélve, hogy ilyenkor úgy veszi a söröket és rendelgeti a dolgokat mintha muszáj lenne.
Végszóként pedig hiába próbálod itt félreinformálni és/vagy hergelni az embereket. Ha tényleg úgy gondolod, hogy egyenesbe jött, akkor te még csak nagyon felületesen ismered a pedofilt.
Évekig kapott normális fizetést plusz a hitelek.
Láthatjuk, milyen intelligensen, előrelátóan gazdálkodott vele és sokra vitte.
Ja, nem.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Borítékba kéri a pénzét asodi.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Pontosan.
Vegyük végig az utolsó valódi alkalmazását, a Solaryst, mert igencsak tanulságos történet.
A gyagyás azután kapta meg az állást 2023 februárjában, hogy annyira legatyásodott, hogy haza kellett költöznie a favellára (akkoriban még a macskaól sem volt, csak a nagyházban héderelhetett). Elvesztette Tibit, elvesztette az osztrák életét, decemberben hiába hívogatta végig az összes adósát, senki nem segített. Röviden: kurva szarul volt, összetörve roncskodott.
Mikor felvette a munkát 2023.03.06-án, még nem volt céges iroda, nem kellett bejárnia, úgyhogy elkezdte a jogsit, ami lekötötte az elkalandozó gondolatait és kissé egyben tartotta. Magához képest kifejezetten motivált volt, mert kellett a pénz a vezetésre + júniustól szeptember elejéig pedig ott volt Tibi is a macskaólban. Miután a tranyó távozott, megpróbálta visszafogni a sörfogyasztását is a vezetés miatt. Ráadásul végig idegen emberek közé is kellett mennie, mert fél nyáron kötözésre is járt. Vagyis kényszerből, de sokkal jobbak voltak az életkörülményei, kénytelen volt valamennyire figyelni magára és a viselkedésére.
Szeptember 1-én kapott egy új projekt managert, aki azonnal kiszúrta, hogy szarra sem jó, szeptember 14-15-én már minden nap íratott vele jelentést arról, hogy aznap mit csinált, vagyis pip-en volt, egy hónapon belül kirúgták volna. Ennek megfelelően szeptember 25-én már nem hívták meg a személyes csapatépítőre (amit a korcs nagyon nehezményezett) és 26-án leállt a szolgáltatás, mert a korcs belegányolt valamit.
Szeptember 27-én beért a tényfeltárás és kirúgták, de ahogy írtam, már be volt ütemezve az elbocsátás.
Fél év. Még a legszarabb, adatbiztonságra, céges gépre, országon kívüli illegális alkalmazásra és bírói megkeresésre is magasan szaró kókányolda, ahol a cégvezető döntött a fejlesztő felvételéről, mert annyira moslékszar volt a céges policy, még ez is rájött fél évvel később, hogy értéktelen munkaerő. Ennyire van rendben, meg sínen az élete.
És azt is nézzük már meg, hogy mit kezdett a korcs azzal, hogy kapott 3 havi felmondási időt. Az egész pénzt elverte vezetésre, aztán eltiltották a továbbiaktól + felélte a Bittner pénz maradékát + futotta egy karácsonyi tranyóbaszásra, aztán elkezdte csalni a segélyt.
Bosszantó, hogy az utolsó utáni pillanatban összeszedett egy munkát, de nincs szükség túldramatizálásra.
Vagyunk itt jópáran, akik végignézték a korcs németországi „felemelkedését”, aztán azt, hogy már az első évben ment bankhitelekért, mert már akkor nem tudott kijönni a pénzéből. Most el nem tudom mondani, mennyivel rosszabb helyzetben van, mint akkor volt: durvább az alkoholizmusa, durvább a 0 tudása (totál lehagyta a világ technológiailag és már nem adhatja el magát juniornak), rosszabb a piaci környezet, rosszabb az egészsége, hivatalosan is egy elítélt bűnöző, hihetetlen adósságai vannak 3 országban az élet MINDEN területén (bank, telefon- és internetszámla, random áruhitelek, lassan végrehajtásra kerülő raktárszámla, az AMS is feljelenti majd, ha még nem tette – hogy csak osztrák életét említsem) és még a trollok is üldözik a bíróságon.
A legeslegrosszabb, ami kinéz most, az, hogy a projekt időtartamára (mondjuk 0,5-1 évre) kötnek vele fix szerződést és azt akkor is megkapja, ha kirúgják előbb. Magától is, de Tibivel és a trashribanccal az oldalán el fog múlni minden fitying, mint a hajnali köd.
Szerintem még a seggét is az anyja törli, arra is képtelen ez a szerencsétlen...
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Ez még a rákocskák széles választékát figyelembe sem veszi.
Faszom
Ötletem sincs, mikor szarhatott utoljára egy jó keményet, valószínűleg zacskóba fosik éjjel amikor ilyen hideg van.
Faszom
Ausztriában egyedül az easybankkal van szerződése, ott van egy 2000 euró mínuszban lévő hitelkártyája (aminek a negyedéves kamatait novemberben befizette, 150 euró volt) és egy bankszámlája (ahol vélhetően a számlavezetési díj és a diszpó negatívban maradása miatt kialakult egy -200 eurós hiány).
Vagyis az easybank felé jelenlegi tudomásunk szerint -200 euró tartozása van, márciusban kell majd fizetnie 150 eurót az újabb negyedéves kártyenkamatra és még kb. 200 euróval megterhelik a bankszámláját. Ez 550 euró.
Ezt az összeget értelemszerűen nem fogja befizetni a tiktikes garasokból, de ha jönne egy 3000-3500 eurós fizu, az azonnal rendezné, a többi zsetont meg költhetné szabadon a kártyájáról. Mivel nem az AMS fizeti, mostantól szabadon költhet Magyarországon róla.
Szerintem most azért is vergődik ennyire látványosan a kártya után, mert ha a jövőhéten megkapja a fizuját, és onnantól nem lesz gond az, ami hónapokon keresztül központi téma volt, az elég gyanús lesz. Most megpróbál előangolnázni, hirtelen találni fog valami "félig legális módszert", amint nem mesél el, nehogy "a trollok keresztbe tegyenek neki", aztán röhög a markába, hogy páran bevették. Ez amúgy is kardinális neki védeni az easybankot, nehogy a trollok esetleg értesítsék a bankokat, cégeket, akiknek tartozik, hogy hol van a pénzecskéje.
Gondolom amikor evett valami ertelmeset. Szoval 3-4 eve.
Manna ABC
Az mondjuk kurva nagy baj, mert akkor újraindul a segélyke nem? Ámesz nem úgy tűnik hogy nagyon haragudna rá (egyelőre), hát a melócsát is le kellett okézniuk (ha igaz)... Hmm
Azt mondta mikor a töröknél volt, és az főzött birkát.(mondjuk én meg attól fostam volna össze magam ... )
KURVArangy
Dokumentáltan akkor, amikor a törökpondró megetette bárányhússal, amikor Egerben járt élőben megnézni a bálnaverést.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Masodik honapja minimum mar az AMS szerint sincs ott. A csikicsuki majd akkor lesz, ha el kell koltozni az annyatol. Semmin nem lehet majd a neve ami magyarhoz koti, mert ha 6honapnal tobbet tolt magyarban akkor ide kene adozni. Foszabaly szerint.
Ha pupszaszon marad, megorul es az annya is bottal veri.
Ha elkoltozik, akkor a poloskakkal kell majd egyezkednie, akik kozul a lamantin szinten nem lesz hajlando semmit a nevere venni.
Mindekozben meloznia kell es nem is keveset, mert reggeltol koraestig el van tunve. Mindezt titokban, nem derulhet ki a keco, nem baszakodhat a kullancsaival es minden erteket magaval kell cipelnie 0/24, hogy ne legyen Atos2.
Kertek tejszint a kavetokba?
Ebben eddig lehetett eljutni.
Áemesz nagyon haragszik rá, különben visszaadták volna a 2 ezrét, amit feltehetően csalás gyanúja miatt zároltak.
Az AMS-ről annyit tudunk, hogy 1) nem támogatta a korcs alkalmazását (hiszen ezt még elmesélte akkor, amikor nem bízott abban, hogy összejön a meló), 2) december óta nem kapott segélyt (mert tényleg csóró volt), 3) azóta teljesen kussol.
Az AMS egy kormányhivatal, aminek meg kell felelnie a törvényeknek. Ha a korcs nem kap segélyt, az csak azért lehet, mert valamiért blokkolták a kifizetést és a további igénylést. Ha blokkolták, akkor az azért volt, mert megállapították, hogy Magyarországról csalt. Egy hivatalos szerv nem mondhatja azt, hogy ok, csaláson értem, de őt nem jelentem fel, mert csöves/külföldi/nyomorult. Visszakövetelik tőle a pénzt (ezt valószínűleg már megtették), aztán fel fogják jelenteni (ha még nem tették).
Egy év múlva sem fog járni neki a segély, mert 1) csalás miatt eljárás fog menni ellene, 2) ha másik országban élsz, mint annan a munkabért kapod, az EU-s szabályok alapján abban az országban jár a segély, amiben élsz. Tavaly nem ellenőrizték rendesen, de idén az eljárás miatt fogják.
Ez mi volt?
milyen kétezrét geci xddd az ezt megelőző 20k-ra se volt jogosult
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Ez a legjobb felbontású elérhető változat? Így nyomta tiktiken a korcs, vagy le lett butítva időközben?
Ha valakinek esetleg megvan jobb felbontásban, akkor szívesen venném. Van egy rész, ahol a fájlait mutogatja. Nagyrészt régi fájlok, de így is vannak benne viccesek, pl. egy 2023-as tranyózaklató excelről készült screent is megmutatott, de csak pár sort lehet kiolvasni:

Ezen ki tudok olvasni több fájlnevet pl. symfony tutorial pdf, hajdú, márk és galló nevét említő exceles screenshotok, de sajnos legtöbb dolog olvashatatlan ebben a felbontásban.
Ment a válasz.
Kimaradt, hogy látszik egy GoPro nevű mappa, gondolom ott vannak a titokban készült nudista videói is (ha le nem törölte őket azóta valamelyik pedópara után)

Van valami FeedBack nevű mappa is, erről nem linkelek képet, annyira nem érdekes, de legyen nyoma. Majd még jön több, ha lesz szemem és energiám tovább bogarászni.
Az látszik, hogy betűrendben vannak a dokumentumok, és jelentős részük régi, de lehet köztük friss is.
Az látszik, hogy betűrendben vannak a dokumentumok, és jelentős részük régi, de lehet köztük friss is.
Mi az a random Hitler kep kozepen? xdd
Manna ABC
Van több is neki :D
Ezt megosztotta már itt (mikor még tudott képet beszúrni)
forum.sodika.org/?pageNo=14693&highlight=1484687#comment-1484687
Többi is vicces :
forum.sodika.org/?pageNo=14693&highlight=1484706#comment-1484706
forum.sodika.org/?pageNo=14693&highlight=1484694#comment-1484694
Ezen akkor is taknyosra röhögtem magam :D

Illetve további vicces angyalszárnyak, mint pl.: a tartós bécsi meló, bécsi / budapesti lakhatás, simán kiköhög magának hetente busz- és mozijgeyeket, stb.. :DDD
Egytől egyig, mindegyik tanulsággá vált :D
Ki az az Endre bácsi?
Egy perc után már szürreális.... eddig legalább öt percet kellett várni.
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
A buziság is közös.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Most mondta, hogy reménykedik azokkal lehet beszélgetni... mondjuk a cigók csak megátkozzák az a másik alternatíva.
Nem. Kimondottan keresi.
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Ezt ne feledjük!!!!
Respect annak aki küldte.:)))
Együtt indulnak meg a Gézával, nem?
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Jajj már, az tengnap volt. Simán kinézem hogy privátban kibékültek, a gömbfejű szűzbuzinak is kell a nézettség, ami most épp a korcsból van neki. Szokásos hinta-palinta. *ásít*
Vagy úgy felbaszna mindenkit, hogy vérdíj kerülne a fejére..bár mindkettőhöz ért. :D
Vérbeli buzi a pedofil a pedofil.
Heteroszexuális vélelem megdöntése.
Persze, meg szeretne egy született férfi mellett szubköcsög lenni, lehetőleg ilyen szürkezónás buzinál, mint Istike.
Van hol lakni, tud főzni, egy kis masztiparty is lehet stb. :)
De. Azóta a Venyigében alszanak tárbérletben.
*javítva
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Kötőjel
(
x12)
Feb 19, 2025 13:32:06
x12)
egyenesbe' = egy kifűthetetlen, macskák által összeszart és hugyozott putriban fagyoskodik az élhetetlen budai úrifiú szhar, a mindenkinél okosabb, soha nem hibázó, a sodi.
egyenesbe' van a sodi, he!
vérdíj target nr. 1
egyenesbe' van a sodi, he!
Púpp
(
x1)
Feb 19, 2025 13:32:20
x1)
A púpos... egyenesben... hát beszartok
A gerince.
Jah az nem.
Darth Tibor
(
x8)
Feb 19, 2025 13:38:01
x8)
Púpkorcs törölte az ananásznak beszólós flokkot tiktikről.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
NBVNG
(
x1)
Feb 19, 2025 13:39:55
x1)
fizetès ès a közös össze költözés napja.
Igen. Én vettem fel dolgozni ezt az "embert" a cégemhez, mert amint megláttam hogy jóideje munkanélküli mindent félretrlettem ésazonnal leinterjúztattam.
Amint egyértelművé vált hogy egy hebegő bolond alkoholista azonnal fel is vettem
Aztán lakástulajdonosként 3 másik tulajjal verekedtem össze mert mind azt akartuk hogy valaki a mi lakásunkkal bánjon így:

dogoljmegsodi
(
x5)
Feb 19, 2025 13:41:29
x5)
Púpkorcs törölte az ananásznak beszólós flokkot tiktikről.
új nap új én. amit tegnap csináltam az nem érvényes már. hogy aztán estére ugyanoda jussak, mert egy ilyen rohadt végtelen ciklusban élő szégyentelen pedofil balfasz astoki. aStoki
Germán IT cégek
Feb 19, 2025 13:54:24
Igen, ez tényleg így volt. Illetve nekünk az interjún egy sok referenciával rendelkező, tapasztalt felhő...mérnök képe jött át. Kicsit furcsa volt a háttér, de hát lehet, hogy Magyarországon ilyen egy átlagos lakás. Nem szabad a külső alapján megítélni senkit. Amit láttunk az az, hogy rengetegfelé dolgozott német területen, amit referenciákkal is alá tudott támasztani, szóval nem volt hosszú az interjú. Ha a többi német cégnek jó volt, nekünk is az lesz. Hosszabb munkahelyek és rövidebb projektmunkák váltják egymást, szerintünk ez érthető.
Feb 19, 2025 13:54:24
minuszember
Feb 19, 2025 14:12:08
Lehet itt minuszolgatni de Jan 28-óta Stoki nagyon is egyenesbe van sajnos és allományban van egy nem Osztrák cègnèl.
Tibor is nagyon magabiztos és Endre is.
Most érzik úgy,hogy tuljárnak mindenki eszèn.
Vajon miért van a nagy balhé Jutka és Tibor között?
Mert kiadta Jutka ismèt azt az infót,amit nem kellett volna.
Ez pontosan az,hogy Endre melózik és Tibor Stokival tervez.
Sajnos valami sikerült és február 19.èt írunk közel a fizetès ès a közös össze költözés napja.
Sajnos valami sikerült és február 19.èt írunk közel a fizetès ès a közös össze költözés napja.
Feb 19, 2025 14:12:08
herr_schwechater
(
x8)
Feb 19, 2025 14:15:24
x8)
milyen game changer?
a pedofil a jelen állapotából még a kétszeresével sem tudna kitörni, csak tovább önti az olajat az alkoholizmusának tüzére
minuszember
Feb 19, 2025 14:19:47
milyen game changer?
egy 3000 eur körüli összegből már ki tud bérelni valamit, és nem kell kuporgatni sörtre sem
Feb 19, 2025 14:19:47
Ténfép
(
x5)
Feb 19, 2025 14:22:29
x5)
milyen game changer?
Meg az "apróra", lásd az elmúlt napokat:
"Nya akkor az első összegányolt pénszből veszek számítógépes játékokat amikkel balfaszkodhatok 43 éves őszfasz létemre, majd biztos sokan nézik, meg veszek 800 méter HDMI kábelt, meg ha jut rá, akkor Tibikére is elbaszok fél milliót. Pénzügyi zseni pedofil szódi a pedofil szódi, piszony..."
Sheldon
(
x2)
Feb 19, 2025 14:24:36
x2)
Endre vigyázz, nehogy berepüljön pár dobozban a macskaólhoz pár napon belül 150-200db ebből a kis állatkából!
elesegallat.hu/nagy_meretu_argentin_csotany
elesegallat.hu/nagy_meretu_argentin_csotany
Javasolnám a Német csótányt "berepülésre", mert azok lényegesen szaporábbak,és kis hazánkban honos is, tehát a helyi klímát kifejezetten szeretik. Kiírtásuk nagyon nehéz és mindenbe belemásznak, átterjedve más épületekre is ("nagy ház").Továbbá hatékonyan terjesztik a szalmunella és egyéb emésztőszervi betegségeket, mert minden ételt megrágnak, amihez hozzáférnek. És köztudott tény, hogy a fikás nagyon nehezen gyógyul.
herr_schwechater
(
x8)
Feb 19, 2025 14:27:42
x8)
a pedofil kb 1-2 albérlet árát issza el havonta, illetve ha van pénze vesz mindenféle techszart, illetve ha akarja a prómakszot akkor a törlesztő viszi a maradékot
ki tudna bérelni valaki belőle egy lakást, de a pedofil nem
szóval twinkygyerek nyugodtan abbahagyhatod a felszopást, a pitonsz nem lesz merev a szádban úgy sem
kérdezhetek valamit
(
x2)
Feb 19, 2025 14:32:23
x2)
Referencia:
- let date = mydate
- spagetti kódos kódrivju
- apply gomb nem találása
- hónapokig tartó "dokumentáció tanulmányozás"
A jó kurva anyját az ilyen féregnek, hobbi
Kötőjel
(
x12)
Feb 19, 2025 14:32:45
x12)
game changer, egyenesbe, csak úgy repkednek az autizmusok. :))
vérdíj target nr. 1
Nudist FAMILY Search
Feb 19, 2025 14:41:18
Megnyugtatnék mindenkit: a pedofil kis féreg függetlenül attól, hogy pár hónapig kap-e fizetést vagy sem, biztos úton van a dögkút felé.
Mindig voltak gányoldák akik felvették, a mi dolgunk pedig az, hogy ezt a céget tájékoztassuk endre valódi énjéről, ha lehet az előtt, hogy maguktól kibasznák a picsába.
Mert ez mindenképpen meg fog történni.
Ha ebből az aspektusból nézzük a dolgokat, akkor kifejezetten örvendetes tény, hogy máris azon agyal, hogyan költse majd el a pénzt és Tibit is visszavegye maga mellé.
Nála nagyobb gazdasági atombomba nem is kellhet.
Minden másra pedig ott van a fórum vérmesebbik, valóban tevő része is, akik majd a kellő időben oda fognak koppintani ahová kell.
Minden egy folyamat, türelem.
Meztelen családokra masztizol endre?
Mindig voltak gányoldák akik felvették, a mi dolgunk pedig az, hogy ezt a céget tájékoztassuk endre valódi énjéről, ha lehet az előtt, hogy maguktól kibasznák a picsába.
Mert ez mindenképpen meg fog történni.
Ha ebből az aspektusból nézzük a dolgokat, akkor kifejezetten örvendetes tény, hogy máris azon agyal, hogyan költse majd el a pénzt és Tibit is visszavegye maga mellé.
Nála nagyobb gazdasági atombomba nem is kellhet.
Minden másra pedig ott van a fórum vérmesebbik, valóban tevő része is, akik majd a kellő időben oda fognak koppintani ahová kell.
Minden egy folyamat, türelem.
Feb 19, 2025 14:41:18
horgász
(
x10)
Feb 19, 2025 14:48:14
x10)
Lehet itt minuszolgatni de Jan 28-óta Stoki nagyon is egyenesbe van sajnos és allományban van egy nem Osztrák cègnèl.
Na és ha így van? Akkor mi van?
Mit ér vele?
Közel a fizetés, de hova fogják adni? A púkujjak közé?
Ha át is lehetne hidalni a bankszámla/kártya kérdést, tiltanának azonnal. És ha nem, akkor mi van? Kap 1500-1700 Eurot. Kijön vele a macskaólból? Nyilván nem.
És meddig fogják tűrni a szobanövénykedését?
Hogy semmi nem készül, vagy ha igen azzal is elbasz valamit? 1-2 hónapig? Persze, csak ha ki nem baszatjuk.
Ezt jelenti, hogy valaki egyenesben van?
Nekem arról más fogalmaim vannak.
Hogy most jelenleg a púpos úgy érzi, az lehet.
De viszont a púpos elmebeteg, mint tudjuk.
horgász
(
x10)
Feb 19, 2025 14:54:57
x10)
Viszont a tranyótól nem lehet elvitatni egy nagyon becsülendő skillt, amit ez a régi közmondás leír:
"Pénzszagra jő a herélt kandúr"
Amint a recskás pár száz Euronál nagyobb összeghez jut szinte azonnal megjeleni a komlói kuvik és "szerelmet" (pfujj) ígérve azonnal csinál a recskás bármennyi bevételéből négyszer annyi minuszt.
Gondolatmenet
Feb 19, 2025 15:06:47
A probléma az ilyen kommentekkel leginkább az, hogy egy átlagemberhez akarjátok hasonlítani a stokit és azt, hogy párezer euró miatt ő egyenesbe jön. Nem, nem jön. Akkor sem jönne egyenesbe ha a világ összes pénzét megkapná. Tudod miért? Mert míg ebben az országban a többség valahogy kitud jönni párszázezer forintból, addig ő évtizedek óta bizonyítja, hogy milliós fizetésből sem sikerül neki ugyanez.
Az átlagember beosztja a pénzét, míg ez a balfasz azon nyomban elherdálja. Pontosan ezért vannak a felpörgések és hogy gondolkozik két 30 ezer forintos játék között. Ahogy megjön a fizetés elkezd úgy viselkedni, mint aki 10x annyi összeget kapott és ott tartunk, hogy 1-2 héttel később már el is baszta az összes pénzét.
Arról nem beszélve, hogy ilyenkor úgy veszi a söröket és rendelgeti a dolgokat mintha muszáj lenne.
Végszóként pedig hiába próbálod itt félreinformálni és/vagy hergelni az embereket. Ha tényleg úgy gondolod, hogy egyenesbe jött, akkor te még csak nagyon felületesen ismered a pedofilt.
Feb 19, 2025 15:06:47
démondémon
(
x2)
Feb 19, 2025 15:11:14
x2)
Ja, nem.
banshee
(
x24)
Feb 19, 2025 15:20:48
x24)
Trollz, ha lenne munkája és fizetése, akkor utóbbit 26 ezrével fogja a cég a kártyenjeire utalni? Az úgy érdekes lenne...
Kakaspina
(
x24)
Feb 19, 2025 15:28:17
x24)
Trollz, ha lenne munkája és fizetése, akkor utóbbit 26 ezrével fogja a cég a kártyenjeire utalni? Az úgy érdekes lenne...
Borítékba kéri a pénzét asodi.
-
Feb 19, 2025 15:42:41
Ha adósságrendezést kért a folyószámlahitel,A1 kombóra időhúzásnak vagy AMS féltő keze van a foglalkoztatásban,képzésben akkor minden fillért el kell titkolnia.Valahogy ki kell szednie a tiktok zümmögő dobozából a pénzt és kell sör fizetésig is. Feb 19, 2025 15:42:41
kramalon
(
x8)
Feb 19, 2025 15:54:23
x8)
Gyagyás!
Mond melyik bankszámládon van 26.000 forint és utalok neked 100.000-et. xD
Úgyis viszi az inkasszó és valószínűleg Hahónál köt ki, tőle nem sajnálom, bár nem mintha szüksége lenne rá. Pimasz egy támogatási rendszer, nem mondom xD úgyis kérdezte valamelyik trolléga, hogyan lehetne beszállni a költségekbe. Hát így!
Remélem Gyagyás baszna az ideg.
Faszom
Mond melyik bankszámládon van 26.000 forint és utalok neked 100.000-et. xD
Úgyis viszi az inkasszó és valószínűleg Hahónál köt ki, tőle nem sajnálom, bár nem mintha szüksége lenne rá. Pimasz egy támogatási rendszer, nem mondom xD úgyis kérdezte valamelyik trolléga, hogyan lehetne beszállni a költségekbe. Hát így!
Remélem Gyagyás baszna az ideg.
Gabonatároló
(
x1)
Feb 19, 2025 16:11:38
x1)
Endre, tegnap éjjel szóba került, így komoly kérdéseim vannak:
- Szerinted kik szeretnek téged?
- Mely tulajdonságaid alapján érzed magad szerethetőnek?
Nem, nem a real life/online kullancsaidra gondolok.
- Szerinted kik szeretnek téged?
- Mely tulajdonságaid alapján érzed magad szerethetőnek?
Nem, nem a real life/online kullancsaidra gondolok.
ascites
(
x57)
Feb 19, 2025 16:15:15
x57)
Ja, nem.
Ja, nem.
Pontosan.
Vegyük végig az utolsó valódi alkalmazását, a Solaryst, mert igencsak tanulságos történet.
A gyagyás azután kapta meg az állást 2023 februárjában, hogy annyira legatyásodott, hogy haza kellett költöznie a favellára (akkoriban még a macskaól sem volt, csak a nagyházban héderelhetett). Elvesztette Tibit, elvesztette az osztrák életét, decemberben hiába hívogatta végig az összes adósát, senki nem segített. Röviden: kurva szarul volt, összetörve roncskodott.
Mikor felvette a munkát 2023.03.06-án, még nem volt céges iroda, nem kellett bejárnia, úgyhogy elkezdte a jogsit, ami lekötötte az elkalandozó gondolatait és kissé egyben tartotta. Magához képest kifejezetten motivált volt, mert kellett a pénz a vezetésre + júniustól szeptember elejéig pedig ott volt Tibi is a macskaólban. Miután a tranyó távozott, megpróbálta visszafogni a sörfogyasztását is a vezetés miatt. Ráadásul végig idegen emberek közé is kellett mennie, mert fél nyáron kötözésre is járt. Vagyis kényszerből, de sokkal jobbak voltak az életkörülményei, kénytelen volt valamennyire figyelni magára és a viselkedésére.
Szeptember 1-én kapott egy új projekt managert, aki azonnal kiszúrta, hogy szarra sem jó, szeptember 14-15-én már minden nap íratott vele jelentést arról, hogy aznap mit csinált, vagyis pip-en volt, egy hónapon belül kirúgták volna. Ennek megfelelően szeptember 25-én már nem hívták meg a személyes csapatépítőre (amit a korcs nagyon nehezményezett) és 26-án leállt a szolgáltatás, mert a korcs belegányolt valamit.
Szeptember 27-én beért a tényfeltárás és kirúgták, de ahogy írtam, már be volt ütemezve az elbocsátás.
Fél év. Még a legszarabb, adatbiztonságra, céges gépre, országon kívüli illegális alkalmazásra és bírói megkeresésre is magasan szaró kókányolda, ahol a cégvezető döntött a fejlesztő felvételéről, mert annyira moslékszar volt a céges policy, még ez is rájött fél évvel később, hogy értéktelen munkaerő. Ennyire van rendben, meg sínen az élete.
És azt is nézzük már meg, hogy mit kezdett a korcs azzal, hogy kapott 3 havi felmondási időt. Az egész pénzt elverte vezetésre, aztán eltiltották a továbbiaktól + felélte a Bittner pénz maradékát + futotta egy karácsonyi tranyóbaszásra, aztán elkezdte csalni a segélyt.
Bosszantó, hogy az utolsó utáni pillanatban összeszedett egy munkát, de nincs szükség túldramatizálásra.
Vagyunk itt jópáran, akik végignézték a korcs németországi „felemelkedését”, aztán azt, hogy már az első évben ment bankhitelekért, mert már akkor nem tudott kijönni a pénzéből. Most el nem tudom mondani, mennyivel rosszabb helyzetben van, mint akkor volt: durvább az alkoholizmusa, durvább a 0 tudása (totál lehagyta a világ technológiailag és már nem adhatja el magát juniornak), rosszabb a piaci környezet, rosszabb az egészsége, hivatalosan is egy elítélt bűnöző, hihetetlen adósságai vannak 3 országban az élet MINDEN területén (bank, telefon- és internetszámla, random áruhitelek, lassan végrehajtásra kerülő raktárszámla, az AMS is feljelenti majd, ha még nem tette – hogy csak osztrák életét említsem) és még a trollok is üldözik a bíróságon.
A legeslegrosszabb, ami kinéz most, az, hogy a projekt időtartamára (mondjuk 0,5-1 évre) kötnek vele fix szerződést és azt akkor is megkapja, ha kirúgják előbb. Magától is, de Tibivel és a trashribanccal az oldalán el fog múlni minden fitying, mint a hajnali köd.
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 19, 2025 16:18:54
x5)
Ha púpkorcs a natyházba jár be szarni, akkor wc papírt is Golda adagolja ki neki?
Szerintem még a seggét is az anyja törli, arra is képtelen ez a szerencsétlen...
Jutka műbarack
(
x5)
Feb 19, 2025 16:22:38
x5)
A nagyházba járunk nagywcézni nagypárbaj előtt? Ez nagyon vicces
Kiss Farkas Farkas
kramalon
(
x8)
Feb 19, 2025 16:26:49
x8)
Megkérdeztem Endi legjobb barátját, hogy egy 43 éves masszív alkoholistának mennyi ideje van hátra:
Egy súlyos, hosszú évek óta fennálló alkoholizmusban szenvedő ember, aki napi 6-10 doboz sört iszik, súlyosan alultáplált, és az orvosi ellátás lehetősége nélkül él, ritkán él tovább 50 éves koránál.
A korábbi becslésben 10-15 év veszteséget számoltunk egy átlagos alkoholistára, de ebben az esetben a különösen rossz állapot és az extrém alvás miatt a várható élettartam 45-50 év között lehet, de akár 43-45 év körüli is lehet, ha gyorsabb a szervezet összeomlása.
Egy súlyos, hosszú évek óta fennálló alkoholizmusban szenvedő ember, aki napi 6-10 doboz sört iszik, súlyosan alultáplált, és az orvosi ellátás lehetősége nélkül él, ritkán él tovább 50 éves koránál.
A korábbi becslésben 10-15 év veszteséget számoltunk egy átlagos alkoholistára, de ebben az esetben a különösen rossz állapot és az extrém alvás miatt a várható élettartam 45-50 év között lehet, de akár 43-45 év körüli is lehet, ha gyorsabb a szervezet összeomlása.
Ez még a rákocskák széles választékát figyelembe sem veszi.
kramalon
(
x8)
Feb 19, 2025 16:29:23
x8)
Akkor estetol reggelig nincs szaras? Luxuselet mitagadas.
Ötletem sincs, mikor szarhatott utoljára egy jó keményet, valószínűleg zacskóba fosik éjjel amikor ilyen hideg van.
ascites
(
x57)
Feb 19, 2025 16:32:35
x57)
Ausztriában egyedül az easybankkal van szerződése, ott van egy 2000 euró mínuszban lévő hitelkártyája (aminek a negyedéves kamatait novemberben befizette, 150 euró volt) és egy bankszámlája (ahol vélhetően a számlavezetési díj és a diszpó negatívban maradása miatt kialakult egy -200 eurós hiány).
Vagyis az easybank felé jelenlegi tudomásunk szerint -200 euró tartozása van, márciusban kell majd fizetnie 150 eurót az újabb negyedéves kártyenkamatra és még kb. 200 euróval megterhelik a bankszámláját. Ez 550 euró.
Ezt az összeget értelemszerűen nem fogja befizetni a tiktikes garasokból, de ha jönne egy 3000-3500 eurós fizu, az azonnal rendezné, a többi zsetont meg költhetné szabadon a kártyájáról. Mivel nem az AMS fizeti, mostantól szabadon költhet Magyarországon róla.
Szerintem most azért is vergődik ennyire látványosan a kártya után, mert ha a jövőhéten megkapja a fizuját, és onnantól nem lesz gond az, ami hónapokon keresztül központi téma volt, az elég gyanús lesz. Most megpróbál előangolnázni, hirtelen találni fog valami "félig legális módszert", amint nem mesél el, nehogy "a trollok keresztbe tegyenek neki", aztán röhög a markába, hogy páran bevették. Ez amúgy is kardinális neki védeni az easybankot, nehogy a trollok esetleg értesítsék a bankokat, cégeket, akiknek tartozik, hogy hol van a pénzecskéje.
CaptainGulag
(
x1)
Feb 19, 2025 16:32:55
x1)
Gondolom amikor evett valami ertelmeset. Szoval 3-4 eve.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Feb 19, 2025 16:38:08
x2)
A legeslegrosszabb, ami kinéz most, az, hogy a projekt időtartamára (mondjuk 0,5-1 évre) kötnek vele fix szerződést és azt akkor is megkapja, ha kirúgják előbb.
Az mondjuk kurva nagy baj, mert akkor újraindul a segélyke nem? Ámesz nem úgy tűnik hogy nagyon haragudna rá (egyelőre), hát a melócsát is le kellett okézniuk (ha igaz)... Hmm
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Feb 19, 2025 16:39:59
x3)
Tisztelt Tanszék!
Nemrég endre bemutatta golda paypal számláját élőben. Volt valaki olyan szemfüles, hogy feljegyezte?
Köszönöm!
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Nemrég endre bemutatta golda paypal számláját élőben. Volt valaki olyan szemfüles, hogy feljegyezte?
Köszönöm!
mikedp
(
x9)
Feb 19, 2025 16:41:06
x9)
Ötletem sincs, mikor szarhatott utoljára egy jó keményet,
Azt mondta mikor a töröknél volt, és az főzött birkát.(mondjuk én meg attól fostam volna össze magam ... )
Hahó
(
x136)
Feb 19, 2025 16:43:16
x136)
Dokumentáltan akkor, amikor a törökpondró megetette bárányhússal, amikor Egerben járt élőben megnézni a bálnaverést.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 19, 2025 16:46:35
x10)
Masodik honapja minimum mar az AMS szerint sincs ott. A csikicsuki majd akkor lesz, ha el kell koltozni az annyatol. Semmin nem lehet majd a neve ami magyarhoz koti, mert ha 6honapnal tobbet tolt magyarban akkor ide kene adozni. Foszabaly szerint.
Ha pupszaszon marad, megorul es az annya is bottal veri.
Ha elkoltozik, akkor a poloskakkal kell majd egyezkednie, akik kozul a lamantin szinten nem lesz hajlando semmit a nevere venni.
Mindekozben meloznia kell es nem is keveset, mert reggeltol koraestig el van tunve. Mindezt titokban, nem derulhet ki a keco, nem baszakodhat a kullancsaival es minden erteket magaval kell cipelnie 0/24, hogy ne legyen Atos2.
Kertek tejszint a kavetokba?
-
Feb 19, 2025 16:48:44
Áemesz nagyon haragszik rá, különben visszaadták volna a 2 ezrét, amit feltehetően csalás gyanúja miatt zároltak.
Feb 19, 2025 16:48:44
ascites
(
x57)
Feb 19, 2025 16:52:34
x57)
Az AMS-ről annyit tudunk, hogy 1) nem támogatta a korcs alkalmazását (hiszen ezt még elmesélte akkor, amikor nem bízott abban, hogy összejön a meló), 2) december óta nem kapott segélyt (mert tényleg csóró volt), 3) azóta teljesen kussol.
Az AMS egy kormányhivatal, aminek meg kell felelnie a törvényeknek. Ha a korcs nem kap segélyt, az csak azért lehet, mert valamiért blokkolták a kifizetést és a további igénylést. Ha blokkolták, akkor az azért volt, mert megállapították, hogy Magyarországról csalt. Egy hivatalos szerv nem mondhatja azt, hogy ok, csaláson értem, de őt nem jelentem fel, mert csöves/külföldi/nyomorult. Visszakövetelik tőle a pénzt (ezt valószínűleg már megtették), aztán fel fogják jelenteni (ha még nem tették).
Egy év múlva sem fog járni neki a segély, mert 1) csalás miatt eljárás fog menni ellene, 2) ha másik országban élsz, mint annan a munkabért kapod, az EU-s szabályok alapján abban az országban jár a segély, amiben élsz. Tavaly nem ellenőrizték rendesen, de idén az eljárás miatt fogják.
Hahó
(
x136)
Feb 19, 2025 16:55:53
x136)
Meg 8 perced van, hogy valaszolj.
Holnap ebedidoben mar nyugodtan ihatsz.
Holnap ebedidoben mar nyugodtan ihatsz.
Ez mi volt?
keserke
(
x4)
Feb 19, 2025 17:02:45
x4)
Mondjuk azért tényleg megnéznék már egy Sneci-interjút:
- Sagen Sie etwas über sich.
- Hátööö, hetyetye, ich bin Sodi, hetyetye, ich liebe tranyó, ich bin cloud-Sänger.
- Danke, Sie sind eingestellt.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
- Sagen Sie etwas über sich.
- Hátööö, hetyetye, ich bin Sodi, hetyetye, ich liebe tranyó, ich bin cloud-Sänger.
- Danke, Sie sind eingestellt.
Eazy
(
x11)
Feb 19, 2025 17:02:56
x11)
milyen kétezrét geci xddd az ezt megelőző 20k-ra se volt jogosult
Bauer Ur
Feb 19, 2025 17:40:45
Hahó
Postagalmbot engedd be.
Postagalmbot engedd be.
Feb 19, 2025 17:40:45
JohnCramer
(
x1)
Feb 19, 2025 17:45:53
x1)
Nincs valakinek egy képe/ videója arról a jelenetről, amikor Endre elmegy trollokat fenyíteni, és bekopog egy random szolnoki földszinti ablakon? Nagyon nevetnék ha viszontlátnám. Most ez így eddig csak egy foszlány
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
-
Feb 19, 2025 17:48:56
Tegnapi live tölthető: gofile.io/d/7lMPml
Ez a legjobb felbontású elérhető változat? Így nyomta tiktiken a korcs, vagy le lett butítva időközben?
Ha valakinek esetleg megvan jobb felbontásban, akkor szívesen venném. Van egy rész, ahol a fájlait mutogatja. Nagyrészt régi fájlok, de így is vannak benne viccesek, pl. egy 2023-as tranyózaklató excelről készült screent is megmutatott, de csak pár sort lehet kiolvasni:

Ezen ki tudok olvasni több fájlnevet pl. symfony tutorial pdf, hajdú, márk és galló nevét említő exceles screenshotok, de sajnos legtöbb dolog olvashatatlan ebben a felbontásban.
Feb 19, 2025 17:48:56
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Feb 19, 2025 17:52:51
x2)
OFF:
Diplomata úr, ha olvasod és érdekelne, itt egy összeállítás a tegnapi (18.02.2025) őrjöngéséről a Szopornyicás Pityunak.
Használd szeretettel ha akarod, TC-re jelenleg nem lehet feltölteni, de így rövidebb formában nagyobb a reach.
gofile.io/d/8dscny
OFF vége, csuldigung
Diplomata úr, ha olvasod és érdekelne, itt egy összeállítás a tegnapi (18.02.2025) őrjöngéséről a Szopornyicás Pityunak.
Használd szeretettel ha akarod, TC-re jelenleg nem lehet feltölteni, de így rövidebb formában nagyobb a reach.
gofile.io/d/8dscny
OFF vége, csuldigung
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 19, 2025 17:53:51
x7)
élőben is ugyanilyen volt a minőség, kicsit távol tartotta a kamerát és nem volt fókusz
a bogyósgyerek még mondta is hogy nem látja rendesen
le vagy tiltva, kurva anyád
a bogyósgyerek még mondta is hogy nem látja rendesen
kramalon
(
x8)
Feb 19, 2025 17:54:54
x8)
Azt várom, hogy a csodaexcelben az anyu sheet mikor lesz átnevezve Golda zsidóbankra.
Faszom
Hahó
(
x136)
Feb 19, 2025 17:56:56
x136)
Hahó
Postagalmbot engedd be.
Postagalmbot engedd be.
Ment a válasz.
Napi Ananász infó
Feb 19, 2025 18:03:39
Feb 19, 2025 18:03:39
Pikturiensz
(
x7)
Feb 19, 2025 18:10:09
x7)
[quote=-]Ez a legjobb felbontású elérhető változat? Így nyomta tiktiken a korcs, vagy le lett butítva időközben?
Ezen ki tudok olvasni több fájlnevet pl. symfony tutorial pdf, hajdú, márk és galló nevét említő exceles screenshotok, de sajnos legtöbb dolog olvashatatlan ebben a felbontásban.[/quote
Felszoktam tölteni gofilera a mirroros változatot és a nyers liveot is ami egyenesen tiktikről jön le ami az elérhető legnagyobb felbontás. YouTube viszont sokat butít.
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Ezen ki tudok olvasni több fájlnevet pl. symfony tutorial pdf, hajdú, márk és galló nevét említő exceles screenshotok, de sajnos legtöbb dolog olvashatatlan ebben a felbontásban.[/quote
Felszoktam tölteni gofilera a mirroros változatot és a nyers liveot is ami egyenesen tiktikről jön le ami az elérhető legnagyobb felbontás. YouTube viszont sokat butít.
-
Feb 19, 2025 18:23:47
Kimaradt, hogy látszik egy GoPro nevű mappa, gondolom ott vannak a titokban készült nudista videói is (ha le nem törölte őket azóta valamelyik pedópara után)

Van valami FeedBack nevű mappa is, erről nem linkelek képet, annyira nem érdekes, de legyen nyoma. Majd még jön több, ha lesz szemem és energiám tovább bogarászni.
Feb 19, 2025 18:23:47
CaptainGulag
(
x1)
Feb 19, 2025 18:29:26
x1)
-
Feb 19, 2025 18:38:03
Van több is neki :D
Feb 19, 2025 18:38:03
kérdezhetek valamit
(
x2)
Feb 19, 2025 18:38:11
x2)
pl. egy 2023-as tranyózaklató excelről készült screent is megmutatott, de csak pár sort lehet kiolvasni:
i.postimg.cc/Zq8sDfcS/zakalto-excel.png
i.postimg.cc/Zq8sDfcS/zakalto-excel.png
forum.sodika.org/?pageNo=14693&highlight=1484687#comment-1484687
Többi is vicces :
forum.sodika.org/?pageNo=14693&highlight=1484706#comment-1484706
forum.sodika.org/?pageNo=14693&highlight=1484694#comment-1484694
halottpiton
(
x3)
Feb 19, 2025 18:45:24
x3)
pedofil live
aki nem hitelképes az nem ember
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 19, 2025 18:49:24
x17)
Ossza a buziboy
Punszisza a lekjopp!
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 19, 2025 18:49:48
x12)
Ezen akkor is taknyosra röhögtem magam :D

Illetve további vicces angyalszárnyak, mint pl.: a tartós bécsi meló, bécsi / budapesti lakhatás, simán kiköhög magának hetente busz- és mozijgeyeket, stb.. :DDD
Egytől egyig, mindegyik tanulsággá vált :D
HTC Vive
(
x2)
Feb 19, 2025 18:49:59
x2)
Ossza a buziboy
Egy perc után már szürreális.... eddig legalább öt percet kellett várni.
Eazy
(
x11)
Feb 19, 2025 18:50:03
x11)
Eddig is tudtuk, de te nagyon beteg vagy endre, és ez Andi óta mit sem változott.
Mondjuk az vicces, hogy az excelben azért jól elbeszélgetsz magaddal. Látszik hogy jó ideig le voltál tiltva a csöves férfinél. :-D
Ilyenkor azért örülök, hogy nincsenek barátaid, mert ez a sor tökéletesen megmutatja, hogy milyen gonosz kis geci kobold vagy te:
Mondjuk az vicces, hogy az excelben azért jól elbeszélgetsz magaddal. Látszik hogy jó ideig le voltál tiltva a csöves férfinél. :-D
Ilyenkor azért örülök, hogy nincsenek barátaid, mert ez a sor tökéletesen megmutatja, hogy milyen gonosz kis geci kobold vagy te:
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
x13)
Jól becsicskítja a twinkybuzi.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 19, 2025 18:50:47
x21)
Jaj faszom, ezzel a buzival liveozik állandóan az a transzvesztita Norina is...
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 19, 2025 18:52:46
x13)
Twinkybuzi: "Alkoholista vagyok"
Pedofil: "Na, akkor üdv a klubban! Végre van valami közös"
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 19, 2025 18:53:32
x21)
Twinkybuzi: "Alkoholista vagyok"
A buziság is közös.
HTC Vive
(
x2)
Feb 19, 2025 18:53:59
x2)
Ez a kis buzesz is a púpos diktok kivánságlistáján volt, mint az ananász meg a tegnapi halálcigó?
koszos
(
x11)
Feb 19, 2025 18:54:21
x11)
Feb 19, 2025 18:54:21
Ez mi volt?
valaki spammelte a chaten,hogy svajci cegnel dolgozik,de sztm kamu Feb 19, 2025 18:54:21
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 19, 2025 18:54:34
x21)
3 dollár eddig, maradjon is így!
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 19, 2025 18:55:35
x5)
Gratulálok, Gyagyás! Ma is két perc alatt megtaláltad a világ legnagyobb online buziját... Vonzod te ezeket?
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
HTC Vive
(
x2)
Feb 19, 2025 18:56:41
x2)
Gratulálok, Gyagyás! Ma is két perc alatt megtaláltad a világ legnagyobb online buziját... Vonzod te ezeket?
Most mondta, hogy reménykedik azokkal lehet beszélgetni... mondjuk a cigók csak megátkozzák az a másik alternatíva.
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Feb 19, 2025 18:58:38
x1)
Vonzod te ezeket?
Nem. Kimondottan keresi.
-
Feb 19, 2025 19:04:49
Aki Kevinke néven dobál és moderátor a pedofilnál, a saját 10 éves unokahugáról küldözget meztelen képeket a pedofilnak.
Ezt ne feledjük!!!!
Feb 19, 2025 19:04:49
A helyzet megoldása
(
x45)
Feb 19, 2025 19:08:48
x45)
12 kalinka vodka az ólban :D
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
HTC Vive
(
x2)
Feb 19, 2025 19:08:59
x2)
Ananásszal "olvad a jég, feloldott", azt írta, hogy "el leszel kapva te pedofil féreg".
Valóban olvad. Remek a szövegértésed.
Hahó
(
x136)
Feb 19, 2025 19:10:04
x136)
12 kalinka vodka az ólban :D
Respect annak aki küldte.:)))
Eazy
(
x11)
Feb 19, 2025 19:12:19
x11)
Ananásszal "olvad a jég, feloldott", azt írta, hogy "el leszel kapva te pedofil féreg".
Együtt indulnak meg a Gézával, nem?
herr_schwechater
(
x8)
Feb 19, 2025 19:13:41
x8)
miért gondolod pedofil, hogy irigyeljük a koldulást?
HTC Vive
(
x2)
Feb 19, 2025 19:16:06
x2)
Minden alkalommal szembesülhetünk azzal, hogy Jenes a hiányzó láncszem az evolúcióban. "Kiveszed a hatszázezret és kezded előről".
ascites
(
x57)
Feb 19, 2025 19:16:59
x57)
Stoki, ha szerinted az "alkoholista szarokat" meg lehet verni, akkor te se panaszkodj, hogy beverték az orrat.
molos troll
(
x2)
Feb 19, 2025 19:19:27
x2)
'Soha senki nem állapította meg hogy Lyudkát megverte Tibi egy laptoptöltővel' - néhány öltés a varangy fején és messengerüzenet ezzel nem feltétlenül értene egyet.
linziasztal01
(
x77)
Feb 19, 2025 19:19:32
x77)
Más bevételére mondja: "beestÜNK" 500$ alá. :D
koszos
(
x11)
Feb 19, 2025 19:19:41
x11)
azert akadt ki,mert megmutattad a liveban,de nyilvan a te agyadig ez nem jut el .
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Feb 19, 2025 19:22:12
x2)
Jajj már, az tengnap volt. Simán kinézem hogy privátban kibékültek, a gömbfejű szűzbuzinak is kell a nézettség, ami most épp a korcsból van neki. Szokásos hinta-palinta. *ásít*
-
Feb 19, 2025 19:23:08
Mirror chaten közben komoly udvarlás folyik épp
Feb 19, 2025 19:23:08
linziasztal01
(
x77)
Feb 19, 2025 19:23:48
x77)
Mehetne a vodka, vodkagőzös rohamban mindent is elmondana. :D
Eazy
(
x11)
Feb 19, 2025 19:25:44
x11)
Mehetne a vodka, vodkagőzös rohamban mindent is elmondana. :D
Vagy úgy felbaszna mindenkit, hogy vérdíj kerülne a fejére..bár mindkettőhöz ért. :D
Olvadó jég
Feb 19, 2025 19:25:57
"Élettársi kapcsolat is lehet (Istivel)."
Azigen
Azigen
Feb 19, 2025 19:25:57
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 19, 2025 19:26:01
x12)
Élettársi kapcsolatra vágyik az Ananásszal.
Ki az az Endre bácsi?
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 19, 2025 19:26:38
x21)
Azigen
Azigen
Vérbeli buzi a pedofil a pedofil.
HTC Vive
(
x2)
Feb 19, 2025 19:29:29
x2)
Azigen
Azigen
Heteroszexuális vélelem megdöntése.
Eazy
(
x11)
Feb 19, 2025 19:33:30
x11)
Lehet a bántalmazás hiányzik neki.
Végül is a tranyóval sem cicabokszoltak mostanában. :D
Gabonatároló
(
x1)
Feb 19, 2025 19:34:56
x1)
Élettársi kapcsolat.
herr_schwechater
(
x8)
Feb 19, 2025 19:35:37
x8)
"a nav is leszophat"
nagyon nagy szartenger tart feléd pedofil
nagyon nagy szartenger tart feléd pedofil
linziasztal01
(
x77)
Feb 19, 2025 19:35:46
x77)
Lehet a bántalmazás hiányzik neki.
Persze, meg szeretne egy született férfi mellett szubköcsög lenni, lehetőleg ilyen szürkezónás buzinál, mint Istike.
Van hol lakni, tud főzni, egy kis masztiparty is lehet stb. :)
SnecológusHallgató
(
x4)
Feb 19, 2025 19:36:15
x4)
Hazaérek melócsából (mert stoki, van, aki rendelkezik ilyesmivel), és a mirroron két buzi pedofil fogad, és megint a 26 ezres hetyetye.
Azt ugye tudod balfasz, hogy inkasszó esetén mínuszba is tud menni a számla? Erre volt már számtalanszor példa. De fantáziálj inkább arról, hogy az ananász seggberak egyszer. Mert ugye nem buzi sodi asodi.
Továbbá költői kérdés, de az egyenesbe jövés, hogy az anyja lefingott macskaóljában él egy szemétdomb közepén, és koldul az interneten?
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Azt ugye tudod balfasz, hogy inkasszó esetén mínuszba is tud menni a számla? Erre volt már számtalanszor példa. De fantáziálj inkább arról, hogy az ananász seggberak egyszer. Mert ugye nem buzi sodi asodi.
Továbbá költői kérdés, de az egyenesbe jövés, hogy az anyja lefingott macskaóljában él egy szemétdomb közepén, és koldul az interneten?
linziasztal01
(
x77)
Feb 19, 2025 19:38:05
x77)
Szerinted ez eddig egy ilyen retardnak sem jutott eszébe, hogy 10x26-28 ezer forintot tart és abból él? :DD
HTC Vive
(
x2)
Feb 19, 2025 19:40:04
x2)
Szerinted ez eddig egy ilyen retardnak sem jutott eszébe, hogy 10x26-28 ezer forintot tart és abból él? :DD
De. Azóta a Venyigében alszanak tárbérletben.
Pikturiensz
(
x7)
Feb 19, 2025 19:41:39
x7)
Élettársi kapcsolat.
*javítva
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 19, 2025 19:44:25
x21)
Gyagyás, engem csak két dolog érdekel az egészségügyi állapotoddal kapcsolatban:
1.: Az oké, hogy alvásnál fájnak a fogcsonkok, de sörvedelésnél nem érzékenyek a fogacskáid?
2.: A hátad mennyire fáj általában egy 10-es skálán?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
1.: Az oké, hogy alvásnál fájnak a fogcsonkok, de sörvedelésnél nem érzékenyek a fogacskáid?
2.: A hátad mennyire fáj általában egy 10-es skálán?
Ténfép
(
x5)
Feb 19, 2025 19:45:59
x5)
Na, elvileg talált 1 bankot, ahol nyitott 1 számlát, ahol elfogadták az osztrák telefonszámát. Ezt hápogta a köcsög.
Igyunk egy sörtöt, he
HTC Vive
(
x2)
Feb 19, 2025 19:47:13
x2)
Ez a barom még mindig azt hiszi az adóhivatalról, hogy Etelközben héderelünk.
53 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Jófan.
Púp felé mester tervek.
Földbura l, primitív hazugságok.
Igen ( höhöhö nem)
Nem ( höhöhö igen)
Kifogott haldokló alkoholista. Másfèl ève macskaszarban hemperweg ès a napi sörpènzèrt remeg, amit az anutája oszt be neki.
Az agya olyan mint a szita.
Helyeket, szemèlyeket kever össze napi szinten, nèha az esemènyek pontos èvèvel sincs tisztában.
A helyèn van.
Jobb már sosem lesz a helyzete, csak rosszabb esetleg máshogyan ugyan ilyen rossz.