Emlékszel még? PÁV. Azóta már papíros elmebeteg vagy, hogy lennének észszerű gondolataid...
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Lehetne kapni a nagyházban vodkával lesprccelt tojásos zoo csemegét, amit be lehetne szórni az ólba, de szigorúan csak este 6-ig, nehogy egész éjszaka menjen a bebaszott bégetés.
Gyagyás, nincs nagyobb büntetés egy férfinek, mint egy hatalmas fasz, ami nem működik. Neked ez jutott.
Végül is érthető, ami kis vér keringett még az ereiben, abból a poloskák táplálkoznak nap mint nap.
Tojásdobáló verseny?
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Nekem működött, épp most kellett kompenzáló pluszt nyomnom valamelyik seggfájós minuszolására egy valid kommenten.
Púpos, hozzád egyetlen kártya illik: a tökfilkó
Nekem azt írja : ismeretlen hiba történt a szavazás során
Kaffka endre
Ha ezt úgy értetted hogy Endre minuszolásához, Endrétől rég el lett véve a minuszolás joga, tehát nem tud minuszolni.
Amikor valaki beírja, hogy "itt van mínuszol" meg stb, az mind lehetetlen.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Lehetne olyan mint a Nyúlbölcsi 0-24-es stream, csak Macskaól kivitelben.
Rakunk ki a koboldnak etetőt meg itatót, amibe ajcsi-majcsikért lehetne egy marék főtt rizst vagy egy fél pohár legalja, húgymeleg sört donéselni.
Beolvasót pedig beüzemelte már, szalmából / szemétből alom is van alatta, oda tud piszkítani ahogyan eddig is.
Ki az az Endre bácsi?
Apple termékek esetében, régebben az iCloud privát átjátszó/relay volt a ludas.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Ez nőknek is elég kellemetlen, szegény Golda mama is meg lett áldva gunyhóban bújkáló, hatalmas és használhatatlan púpos fasszal
Endre egy pedofil!
Csuldigung mellényomtam.
Szal ha "valaki" mondjuk tegyük fel egy csapágygolyóval becsúzlizná az ól ablakát?
Mennyire tudná golda ráuszítani a cinkeket?Lenne e komolyabb nyomozás?
Csak azért kérdem mert:
1. A kerítesen kívülről gyorsan végrehajtható akció lenne.
2. ahogy nézem az is műanyag és ha ez megtörténne akkor fixen nem tudnák megcsináltatni 1 napon belül de talán még töb napba is beletelne.
3. Ez azt jelentené hogy vagy fifi megfagy éjszaka vagy golda pár napig beengedné a nagyházba ami minimum a tiktokkoldulást akadályozná, de jó eséllyel hamar tettlegességig fajulna a dolog.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Privát jogi szaktanácsadásért kérem az alábbi telefonszámon felkeresni: +36 70 211 9454
Szal ha "valaki" mondjuk tegyük fel egy csapágygolyóval becsúzlizná az ól ablakát?
A csapágygolyón nagyon látszik a szándékosság, hogy valaki direkt gecizik a púpossal.
Sima kavics is megteszi, ugyanúgy kiviszi az üveget, aztán mutogathatja a rendőröknek, azt is hihetik hogy ő szedte össze az udvaron, miután részegen kiverte a saját ablakát.
De csapágygolyó vagy sem, komolyabb nyomozást emiatt nem fognak indítani, legfeljebb betudják pár helyi hülyegyerek garázdálkodásának.
Hónapokig seggig karmolt az ideg, hogy nem tudom a gyagyást lepontozni. Köszi az infót.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Vagy gyújtógyertya darab, hátha kiviszi az egész ablakot :)
Fosh Tartay
Ha jól emlékszem van is tiktiken ilyen Winter 2025 nevű token.
Tőlünk megkapja a Telet.
:DD amúgy is járna neki a gyerekek bosszúja!!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Mégha lesznek is kàrtyenek (esti mese kategória neked..),nem fognak adni a bankok pénzt pont neked, te vilàgi fasz😆
Meglát a biztiboy a bankban, ott helyben zavar ki téged mint egy csövest!
Ha egy döglött lovat dob be valaki az ablakon, szerintem a rendőröknek az sem lenne gyanús. Akkora a mocsok a macskaólban, hogy simán hihetik, hogy már eleve ott volt!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Itt lathato a pedofil aki az anyja sufnijaban a szemetdombon el. Valami ilyesmi styleban: www.youtube.com/watch?v=ZEwnRq9N--0
lépek ki mert hülyék vagytok
Nem olyan egyszerű mint gondoljátok. A képen egy piros vonallal jelöltem hol van az az ablak ami a gépe előtt található. Látszik ha a kapunál állsz, szemből nem is látsz rá, max akkor ha a kaputól balra egészen a fólia sátor mellől nézel be. Illetve az ablaka ha jól láttam ilyen régi 2 "rétegű", azaz gyakorlatilag van egy belső és egy külső külön külön nyitható rész.
Mostanában Golda nem annyira aktív ha őt nem érinti a trollkodás, lásd ha nem annyira durva a felirat a kapun azt nem mossa le, illetve a lánc is sokáig marad a gyagyás kapuján. Ettől függetlenül lehet hogy csatolná a már meglévő feljelentésekhez amennyiben tényleg léteznek.

Így jött ki a matek.
Ezek tények.
A kicsi ablak, amit a rohadó lócán fetrengő vekni felett szoktunk látni, az a fördőszoba ablak.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Azt is megérné kilőni, arra jobban rálátni? Gondolom nem, mert a szomszéd telkére néz, azon meg csak nem akar keresztüllőni az ember, jól látom?
Nem.
Az az ablak a láncos bejárattal szemben van.
A jeget javasolom.
Van jég gömb készítő forma.
Elolvad.
Az említett ablak.
Keresek nagyobb látószogű dokumentumot.

MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Azon túl, hogy baromság, attól, hogy "szabályellenes" a NAV rohadtul nullázni szokta a számlákat, ha inkasszó van. És lehet nekimenni, hogy "gyehát etyt nyemjehet", pont telibe fogja szarni a kisembert. Nem levegőbe beszélek, tapasztalatból hallottam. Manapság az 5 forintosokért is lehajolnak, mert teljesen üres a kassza. Nem foglalkoznak ilyen apróságokkal, hogy mi a "mentes rész". Leszedi, aztán ha krákogsz, akkor lehet, hogy 30-60 napon belül válaszol, hogy ja, hát bocsika. És azután sem adja vissza soha.
Kurva ijesztő, hogy nem tud sírni, csak rángatja a picsaszáját, mint egy szarul megírt algoritmus
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Szociopata, nincsenek érzései.Hahó!
"A szociopátia, vagy más néven antiszociális személyiségzavar a társadalomba való beilleszkedés súlyos zavara. Az antiszociális személyiség a "nem szeret, nem szorong, nem tanul" negatív triásszal írható le a legrövidebben."
A millió fütyiket kereső szoftverének 65 eurókról álmodozik.
Mert ugye a realitás a 30 forintosok keresése a lomok alól.
Nincstelen alkoholista szar.
Én szívesen jövök, trolléga! XDDD
De ne itt beszéljük meg a részleteket, ahol az a marha sneci is olvashatja! Adj telszámot és hívlak! XD
Tankönyvi, egyetemi vitrinekben kéne mutogatni.
ugyanitt: jövő hétre keresek ütőképes osztagokat.
én ráérek tesvérem, jelképes köhh* köhh* húszezerért bármikor megindulok... én nem a kozmacsabi vagyok.
Ezért is kértem itt intelt mert nekem egy 3 órás út lenne "megindulni".
Azonban az utóbbi tiktokos örjöngések (moszad, cigányok)
után már elgondolkodtam rajta hogy foglalok egy szállást szegeden és viszek le magammal bringát (azzal nyugodtan felvehet bármilyen kamera) és rárugom az ajtót bazdmeg.
Engem nem tántorítana el semmilyen piros lámpa és nem hiányozna sehonna az a pénz se mint a tranyóbaszó sertést.
És úgy láttam hogy ezek a dolgok nem csak nálam verik ki a biztit.
Viszont visszatart a súlyos testi sértéstől hogy a rendőrég csak azt látná hogy valaki betört egy sejpegő 43 éves vén buzihoz meg szegény nyugdíjjashoz és péppéverte és ezt már komolyan vennék és nyomoznának.
Más "remote" vagy helyszíni trollkodást ami megérné meg nem ismerek, de javaslatokat elfogadok.
Gyeje tjoj! Ejtöjöm az ájkaptyodat😡😡😡

Hát igen, az a két sör elég hamar tanulsággá vált. :D
a postán küldött sörtökbe lehet pár extra összetevőt tenni
legkomolyabb
Endre, de hát te már így is Pista testében élsz! A seggéből integetsz konkrétan.
Höhö, hoty ne csúsztasd a kuplungot.
Amit leírtál mondjuk nem trollkodás, hanem bűncselekmény.
Egyébként mit basz fel téged az, hogy cigányozik meg moszadot szopat? Semmiben nem befolyásolja az életed.
Inkább élvezd a műsort, a végjátékot, az utolsó rúgásait :)
Mondjuk viccesebb lenne a rugdalózása ha -5 fokban csinálná.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Tyodika: Az a lényeg, hogy a te neveden legyen és még véletlenül se iratsd rá egy faszpinásra! Egy mocskos tolvajtranyóra!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Hogy a fűtést nyomjad végig még a szerelmed megfagy. :))
Tyodika: Az a lényeg, hogy a te neveden legyen és még véletlenül se iratsd rá egy faszpinásra! Egy mocskos tolvajtranyóra!
Nyugodtan ráírathatja. Csak kell kötni előtte szerelmi szerződést!
Laura nevére lehetne nyitni egyet például!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
tekintve, hogy évek óta hatalmas tartozása van, már most több számlája van mint saját pénze.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Sőt, több foga van, mint forintja.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Lenullázzuk azt is a tesókkal haljak meg
Hétköznap főszabály szerint szigorúan éjszaka van főműsoridő.
Kár, hogy szakított vele a buziananász, így bevétele sem lesz :)
Élvezd a csendet, trolléga.
Ki az az Endre bácsi?
Szarik rá kilométerekről, meg is mondtam Piroska nénémnek. Még röhög is rajta, hogy "a bankoknak fájhat a feje".
Az bassza egy kicsit azt a hód fasz fejét, hogy ott van a nyakán a fattya és hogy mennek a trollkodások. De nem az amiért mennek.
Ennyit a vén kurva morális és erkölcsi színvonaláról, de persze ha valaki arra kiváncsi, elég csak megnézni mit szart a világra és hogy nyilván lapáttal etette ezt az egyszemélyes "emberi" állatkert selejtet nevelés címén.
Ezért mondom mindig:
A FASSZOPÓ VÉN GECI HÓD MINDEN POFONT MEGÉRDEMEL
Sose sajnálja senki.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Két szó: Nándorfejérvár köz. Ha akkor nem verte agyon, azután sem fogja.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Ezen a fiókon stalkolt gondolom
Kiss Endre Farkas frauenmissbraucher, pädophiler, tierquäler, alkoholiker
Rájött közben a balfaszágára.
Erősen indul az este…
A háta mögött meg a lánya nézi, hogy milyen is egy pedofil.
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
A mai nap sem múlik el szabályalkotás nélkül... pfff...
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Nem.
Kiss Farkas Farkas
Lellytoll dandárszázados
Feb 18, 2025 15:17:59
Esetleg tudja valaki hogy mobilról miért nem enged up-olni?
Amúgy sodi ez is a te hibád, szóval a kurva anyádat
Kaffka endre
Feb 18, 2025 15:17:59
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 18, 2025 15:27:34
x5)
Egy órája azt nézegettem, melyik közel 30 ezer forintos játékot vegyem meg melyik platformra, és utána döbbentem rá, hogy egy pillanat, nem biztos, hogy ésszerű gondolatok ezek. :D
De most tényleg. Úgyhogy napi sör és lottó megy magamnak, a többi továbbra is anyukámnak.
De most tényleg. Úgyhogy napi sör és lottó megy magamnak, a többi továbbra is anyukámnak.
Emlékszel még? PÁV. Azóta már papíros elmebeteg vagy, hogy lennének észszerű gondolataid...
ascites
(
x57)
Feb 18, 2025 15:30:13
x57)
Továbbgondolva: a nagyházból lehetne múzeum, az elhivatott és sokat fizető látogatók pedig mehetnének a macskaólba pedofilt simogatni/köpködni.
Lehetne kapni a nagyházban vodkával lesprccelt tojásos zoo csemegét, amit be lehetne szórni az ólba, de szigorúan csak este 6-ig, nehogy egész éjszaka menjen a bebaszott bégetés.
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 18, 2025 15:31:39
x5)
"Isten akkora, mint a faszom...hatalmas"
És pont annyira diszfunkcionális is.
És pont annyira diszfunkcionális is.
Gyagyás, nincs nagyobb büntetés egy férfinek, mint egy hatalmas fasz, ami nem működik. Neked ez jutott.
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 18, 2025 15:34:49
x5)
Elég hullaszíne van a tranyónak. Nem tudom melyiket éri előbb a halál, de a befutó az szoros lesz.
Végül is érthető, ami kis vér keringett még az ereiben, abból a poloskák táplálkoznak nap mint nap.
CafkaMarci
(
x6)
Feb 18, 2025 15:35:32
x6)
Tojásdobáló verseny?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 18, 2025 15:38:18
x21)
10 nap és Február 28., várod már? :)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Kikmakukk
(
x1)
Feb 18, 2025 15:38:49
x1)
Esetleg tudja valaki hogy mobilról miért nem enged up-olni?
Nekem működött, épp most kellett kompenzáló pluszt nyomnom valamelyik seggfájós minuszolására egy valid kommenten.
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 18, 2025 15:40:37
x5)
Nekem nem kell csalnom. Indul a bankszámlanyitás hadművelet, megint tele lesz kártyákkal a tárcám. Amíg bankonként nem megyek 26 ezer forint fölé, mindenki leszophat :)
Púpos, hozzád egyetlen kártya illik: a tökfilkó
Lellytoll dandárszázados
Feb 18, 2025 15:42:18
Feb 18, 2025 15:42:18
A helyzet megoldása
(
x45)
Feb 18, 2025 15:44:36
x45)
Ha ezt úgy értetted hogy Endre minuszolásához, Endrétől rég el lett véve a minuszolás joga, tehát nem tud minuszolni.
Amikor valaki beírja, hogy "itt van mínuszol" meg stb, az mind lehetetlen.
Ducatto tulajdonos
Feb 18, 2025 15:48:36
Az a jo, hogy minden ingosagod befer majd a rakterbe!
Feb 18, 2025 15:48:36
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 18, 2025 15:49:48
x12)
Szerintem ne lakoltasd ki! Tartsd meg házikoboldnak!
Csinálj egy karak ólat, akarom mondani fifkutya ólat. Ha ez megvan, kamerázd be a macskaól minden zegét és zugát, kösd láncra a kis fifit, és streameld 0-24-ben minden rezdülését.
Borítékolom, hogy kasszasiker lesz.
Csinálj egy karak ólat, akarom mondani fifkutya ólat. Ha ez megvan, kamerázd be a macskaól minden zegét és zugát, kösd láncra a kis fifit, és streameld 0-24-ben minden rezdülését.
Lehetne olyan mint a Nyúlbölcsi 0-24-es stream, csak Macskaól kivitelben.
Rakunk ki a koboldnak etetőt meg itatót, amibe ajcsi-majcsikért lehetne egy marék főtt rizst vagy egy fél pohár legalja, húgymeleg sört donéselni.
Beolvasót pedig beüzemelte már, szalmából / szemétből alom is van alatta, oda tud piszkítani ahogyan eddig is.
Nemvoltdurex
(
x13)
Feb 18, 2025 15:50:33
x13)
A helyzet megoldása
(
x45)
Feb 18, 2025 15:54:40
x45)
Egyébként ennél jobban semmi nem mutatja, mennyire egy nyomorult ez a balek, hogy még mc gyógyóst is kevesebb mint 10 beszélgetés után letiltásig idegesítette.
Látod, ezért nem lesz soha semmid ami a trolloknak van, mert még a legalja emberek is undorodnak tőled
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Látod, ezért nem lesz soha semmid ami a trolloknak van, mert még a legalja emberek is undorodnak tőled
buniBanki
(
x2)
Feb 18, 2025 15:56:18
x2)
Ez nőknek is elég kellemetlen, szegény Golda mama is meg lett áldva gunyhóban bújkáló, hatalmas és használhatatlan púpos fasszal
Darth Tibor
(
x7)
Feb 18, 2025 15:57:57
x7)
Re-upload
A púpos tegnap ott púposkodott az MC Isti city fb csoportban.

NSZKSZ

NSZKSZ
NBVNG
(
x1)
Feb 18, 2025 15:59:08
x1)
Kérdés:
Lenne annak következménye ha "
NBVNG
(
x1)
Feb 18, 2025 16:05:21
x1)
Kérdés:
Csuldigung mellényomtam.
Csak azért kérdem mert:
1. A kerítesen kívülről gyorsan végrehajtható akció lenne.
2. ahogy nézem az is műanyag és ha ez megtörténne akkor fixen nem tudnák megcsináltatni 1 napon belül de talán még töb napba is beletelne.
3. Ez azt jelentené hogy vagy fifi megfagy éjszaka vagy golda pár napig beengedné a nagyházba ami minimum a tiktokkoldulást akadályozná, de jó eséllyel hamar tettlegességig fajulna a dolog.
Darth Tibor
(
x7)
Feb 18, 2025 16:15:05
x7)
Megint kirakott a pedofil egy tiktik ajándékos videót.
Kissné Dr. Bata Gyöngyi
Feb 18, 2025 16:16:24
Kérdés:
Privát jogi szaktanácsadásért kérem az alábbi telefonszámon felkeresni: +36 70 211 9454
Feb 18, 2025 16:16:24
-
Feb 18, 2025 16:27:26
A csapágygolyón nagyon látszik a szándékosság, hogy valaki direkt gecizik a púpossal.
Sima kavics is megteszi, ugyanúgy kiviszi az üveget, aztán mutogathatja a rendőröknek, azt is hihetik hogy ő szedte össze az udvaron, miután részegen kiverte a saját ablakát.
De csapágygolyó vagy sem, komolyabb nyomozást emiatt nem fognak indítani, legfeljebb betudják pár helyi hülyegyerek garázdálkodásának.
Feb 18, 2025 16:27:26
-
Feb 18, 2025 16:30:46
A csapágygolyón nagyon látszik a szándékosság
Jégkocka,hógolyó ilyen időben.Kint hógolyóztak a gyerekek és véletlenül a pedofil üvegét találták el. Feb 18, 2025 16:30:46
-
Feb 18, 2025 16:32:46
a csapágygolyó speciális tiktok ajcsimajcsi, amivel csak kedveskedni akarsz a kedvenc pedofil tiktokerednek.
mivel hideg van, vegyél fel sapkát, sálat, húzzál maszkot, mert terjed az influenza, nehogy megfertőzz valakit.
a végén pedig fogd rá az egészet kádár zsomborra.
mivel hideg van, vegyél fel sapkát, sálat, húzzál maszkot, mert terjed az influenza, nehogy megfertőzz valakit.
a végén pedig fogd rá az egészet kádár zsomborra.
Feb 18, 2025 16:32:46
kramalon
(
x8)
Feb 18, 2025 16:35:05
x8)
Gyagyás, annyit nélkülöztél mostanában, megérdemelsz egy kurva Indiana Jones játékot, különben mi a fasznak küzdöttél?!
Égjenek azok akártyák Goldapaypalok!
Faszom
Égjenek azok a
Dörpepúp
(
x7)
Feb 18, 2025 16:35:45
x7)
Hónapokig seggig karmolt az ideg, hogy nem tudom a gyagyást lepontozni. Köszi az infót.
-
Feb 18, 2025 16:37:09
1 csapágygolyó = 1000 coin.
dobjál goldának is, nehogy irigy legyen!
dobjál goldának is, nehogy irigy legyen!
Feb 18, 2025 16:37:09
Tibi_méhe
Feb 18, 2025 16:39:29
Vagy gyújtógyertya darab, hátha kiviszi az egész ablakot :)
Feb 18, 2025 16:39:29
-
Feb 18, 2025 16:39:43
a csapágygolyó speciális tiktok ajcsimajcsi, amivel csak kedveskedni akarsz a kedvenc pedofil tiktokerednek.
Ha jól emlékszem van is tiktiken ilyen Winter 2025 nevű token.
Tőlünk megkapja a Telet.
Feb 18, 2025 16:39:43
Eazy
(
x11)
Feb 18, 2025 16:44:33
x11)
Jégkocka,hógolyó ilyen időben.Kint hógolyóztak a gyerekek és véletlenül a pedofil üvegét találták el.
:DD amúgy is járna neki a gyerekek bosszúja!!
DonDraper
Feb 18, 2025 16:46:20
Nekem nem kell csalnom. Indul a bankszámlanyitás hadművelet, megint tele lesz kártyákkal a tárcám. Amíg bankonként nem megyek 26 ezer forint fölé, mindenki leszophat :)
Mégha lesznek is kàrtyenek (esti mese kategória neked..),nem fognak adni a bankok pénzt pont neked, te vilàgi fasz😆
Meglát a biztiboy a bankban, ott helyben zavar ki téged mint egy csövest!
Feb 18, 2025 16:46:20
Darth Tibor
(
x7)
Feb 18, 2025 16:56:06
x7)
Ha egy döglött lovat dob be valaki az ablakon, szerintem a rendőröknek az sem lenne gyanús. Akkora a mocsok a macskaólban, hogy simán hihetik, hogy már eleve ott volt!
Hafré
(
x9)
Feb 18, 2025 17:01:37
x9)
Itt lathato a pedofil aki az anyja sufnijaban a szemetdombon el. Valami ilyesmi styleban: www.youtube.com/watch?v=ZEwnRq9N--0
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Feb 18, 2025 17:04:06
x3)
Csuldigung mellényomtam.
Nem olyan egyszerű mint gondoljátok. A képen egy piros vonallal jelöltem hol van az az ablak ami a gépe előtt található. Látszik ha a kapunál állsz, szemből nem is látsz rá, max akkor ha a kaputól balra egészen a fólia sátor mellől nézel be. Illetve az ablaka ha jól láttam ilyen régi 2 "rétegű", azaz gyakorlatilag van egy belső és egy külső külön külön nyitható rész.
Mostanában Golda nem annyira aktív ha őt nem érinti a trollkodás, lásd ha nem annyira durva a felirat a kapun azt nem mossa le, illetve a lánc is sokáig marad a gyagyás kapuján. Ettől függetlenül lehet hogy csatolná a már meglévő feljelentésekhez amennyiben tényleg léteznek.

Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 18, 2025 17:46:00
x39)
Ezek tények.
A kicsi ablak, amit a rohadó lócán fetrengő vekni felett szoktunk látni, az a fördőszoba ablak.
koszos
(
x11)
Feb 18, 2025 17:46:53
x11)
26 ezres bankszamlak :DDD
gondolopm azert ez nem igy megy,hogy van 5-6 szamlad es mindegyiken 25 rokat tartasz csak es semmi proiblem nem lesz belole.. ez kb csalas+egy orbitalis nagy baromsag.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
gondolopm azert ez nem igy megy,hogy van 5-6 szamlad es mindegyiken 25 rokat tartasz csak es semmi proiblem nem lesz belole.. ez kb csalas+egy orbitalis nagy baromsag.
-
Feb 18, 2025 17:51:46
Ezek tények.
Azt is megérné kilőni, arra jobban rálátni? Gondolom nem, mert a szomszéd telkére néz, azon meg csak nem akar keresztüllőni az ember, jól látom?
Feb 18, 2025 17:51:46
Svejci szomszed
Feb 18, 2025 17:53:55
Meg 8 perced van, hogy valaszolj.
Holnap ebedidoben mar nyugodtan ihatsz.
Holnap ebedidoben mar nyugodtan ihatsz.
Feb 18, 2025 17:53:55
-
Feb 18, 2025 17:56:05
Nem.
A jeget javasolom.
Elolvad.
Feb 18, 2025 17:56:05
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 18, 2025 18:01:01
x39)
Nem.
A jeget javasolom.
Elolvad.
A jeget javasolom.
Elolvad.
Az említett ablak.

-
Feb 18, 2025 18:03:06
26 ezres bankszamlak :DDD
Azon túl, hogy baromság, attól, hogy "szabályellenes" a NAV rohadtul nullázni szokta a számlákat, ha inkasszó van. És lehet nekimenni, hogy "gyehát etyt nyemjehet", pont telibe fogja szarni a kisembert. Nem levegőbe beszélek, tapasztalatból hallottam. Manapság az 5 forintosokért is lehajolnak, mert teljesen üres a kassza. Nem foglalkoznak ilyen apróságokkal, hogy mi a "mentes rész". Leszedi, aztán ha krákogsz, akkor lehet, hogy 30-60 napon belül válaszol, hogy ja, hát bocsika. És azután sem adja vissza soha.
Feb 18, 2025 18:03:06
Eazy
(
x11)
Feb 18, 2025 18:06:08
x11)
Az említett ablak.
Kurva ijesztő, hogy nem tud sírni, csak rángatja a picsaszáját, mint egy szarul megírt algoritmus
Sheldon
(
x2)
Feb 18, 2025 18:09:28
x2)
Szociopata, nincsenek érzései.Hahó!
"A szociopátia, vagy más néven antiszociális személyiségzavar a társadalomba való beilleszkedés súlyos zavara. Az antiszociális személyiség a "nem szeret, nem szorong, nem tanul" negatív triásszal írható le a legrövidebben."
Sheldon
(
x2)
Feb 18, 2025 18:14:07
x2)
További leírása a mentális zavarnak megdöbbentő pontossággal írja le a ASodi-t.
"E zavart a társadalmi kötelezettségek figyelmen kívül hagyása jellemzi, a hűvös közömbösség mások érzéseivel szemben. Az érintettek frusztrációtoleranciája alacsony, agressziójuk, így erőszakosságuk nagyon könnyen megnyilvánul. Másokat hibáztatnak azért, illetve hihető módon racionalizálják azt a viselkedést, amely miatt konfliktusba kerültek a közösséggel, illetve a társadalommal. A többi embert tárgynak tekintik, akiket manipulálnak és kihasználnak. Ugyan ezt megjátszhatják, de a szociopata nem érez empátiát, szégyent vagy megbánást visszaélései miatt. Nem tudja magát különféle érzelmi helyzetekbe beleélni, mások helyébe képzelni."
"E zavart a társadalmi kötelezettségek figyelmen kívül hagyása jellemzi, a hűvös közömbösség mások érzéseivel szemben. Az érintettek frusztrációtoleranciája alacsony, agressziójuk, így erőszakosságuk nagyon könnyen megnyilvánul. Másokat hibáztatnak azért, illetve hihető módon racionalizálják azt a viselkedést, amely miatt konfliktusba kerültek a közösséggel, illetve a társadalommal. A többi embert tárgynak tekintik, akiket manipulálnak és kihasználnak. Ugyan ezt megjátszhatják, de a szociopata nem érez empátiát, szégyent vagy megbánást visszaélései miatt. Nem tudja magát különféle érzelmi helyzetekbe beleélni, mások helyébe képzelni."
sörtötbontok
(
x8)
Feb 18, 2025 18:16:27
x8)
nem megyek 26 ezer forint fölé, mindenki leszophat :)
A millió fütyiket kereső szoftverének 65 eurókról álmodozik.
Mert ugye a realitás a 30 forintosok keresése a lomok alól.
Nincstelen alkoholista szar.
Laci
Feb 18, 2025 18:18:23
szerintem hagyjuk meg a pedofilt a tévképzeteiben, aztán majd találkozik a valósággal.
Én szívesen jövök, trolléga! XDDD
De ne itt beszéljük meg a részleteket, ahol az a marha sneci is olvashatja! Adj telszámot és hívlak! XD
Feb 18, 2025 18:18:23
Gabonatároló
(
x1)
Feb 18, 2025 18:21:22
x1)
"nem szeret, nem szorong, nem tanul"
Tankönyvi, egyetemi vitrinekben kéne mutogatni.
Tranyóbaszó Géza
Feb 18, 2025 18:21:56
én ráérek tesvérem, jelképes köhh* köhh* húszezerért bármikor megindulok... én nem a kozmacsabi vagyok.
Feb 18, 2025 18:21:56
Javítva
Feb 18, 2025 18:24:00
én ráérek tesvérem, jelképes köhh* köhh* húszezerért bármikor megindulok... én nem a kozmacsabi vagyok. Lámpáktól függően 1-2 hónap és ott is vagyok.
Feb 18, 2025 18:24:00
horgász
(
x10)
Feb 18, 2025 18:26:31
x10)
Kurva anyádat pedofil,
Először megbotoznak a trollok, hamarosan megcsapágyaznak utána meg kiköveznek a macskaólból.
Hát mindig csak kapsz tőlünk te fasszopó, azt meg soha nem bírod köszönni.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Először megbotoznak a trollok, hamarosan megcsapágyaznak utána meg kiköveznek a macskaólból.
Hát mindig csak kapsz tőlünk te fasszopó, azt meg soha nem bírod köszönni.
NBVNG
(
x1)
Feb 18, 2025 18:35:08
x1)
Nem olyan egyszerű mint gondoljátok.
után már elgondolkodtam rajta hogy foglalok egy szállást szegeden és viszek le magammal bringát (azzal nyugodtan felvehet bármilyen kamera) és rárugom az ajtót bazdmeg.
Engem nem tántorítana el semmilyen piros lámpa és nem hiányozna sehonna az a pénz se mint a tranyóbaszó sertést.
Viszont visszatart a súlyos testi sértéstől hogy a rendőrég csak azt látná hogy valaki betört egy sejpegő 43 éves vén buzihoz meg szegény nyugdíjjashoz és péppéverte és ezt már komolyan vennék és nyomoznának.
Más "remote" vagy helyszíni trollkodást ami megérné meg nem ismerek, de javaslatokat elfogadok.
Fikás
Feb 18, 2025 18:41:15

Feb 18, 2025 18:41:15
Eazy
(
x11)
Feb 18, 2025 18:50:54
x11)
Hát igen, az a két sör elég hamar tanulsággá vált. :D
MC SODISTI
Feb 18, 2025 18:51:31
a postán küldött sörtökbe lehet pár extra összetevőt tenni
Feb 18, 2025 18:51:31
Feb 18, 2025 18:51:34
Re-upload
NSZKSZ
NSZKSZ
Endre, de hát te már így is Pista testében élsz! A seggéből integetsz konkrétan.
Feb 18, 2025 18:51:34
Jonciii
(
x8)
Feb 18, 2025 19:00:02
x8)
Tényleg Endre, holnap veszem át a Teslát.
Segíts már, mire érdemes figyelni?
Totyika
Feb 18, 2025 19:03:23
Höhö, hoty ne csúsztasd a kuplungot.
Feb 18, 2025 19:03:23
-
Feb 18, 2025 19:05:18
Amit leírtál mondjuk nem trollkodás, hanem bűncselekmény.
Egyébként mit basz fel téged az, hogy cigányozik meg moszadot szopat? Semmiben nem befolyásolja az életed.
Feb 18, 2025 19:05:18
Semper Snecifisz
(
x2)
Feb 18, 2025 19:08:38
x2)
Mondjuk viccesebb lenne a rugdalózása ha -5 fokban csinálná.
SyntaxError
(
x24)
Feb 18, 2025 19:18:11
x24)
Eazy
(
x11)
Feb 18, 2025 19:25:55
x11)
Hogy a fűtést nyomjad végig még a szerelmed megfagy. :))
Darth Tibor
(
x7)
Feb 18, 2025 19:27:02
x7)
Nyugodtan ráírathatja. Csak kell kötni előtte szerelmi szerződést!
Bubuka
(
x13)
Feb 18, 2025 19:29:05
x13)
Egyébként mesélj már pedofil, hogy most a lakóhelyed megállapítását lezáró nyomozás utáni lakcím fiktiválás után mégis hogyan szeretnél te bankszámlát nyitni?
Konkrétan külföldi terroristaként vagy számontartva a pénzintézetek szemében. :D
Konkrétan külföldi terroristaként vagy számontartva a pénzintézetek szemében. :D
Endre priusza
(
x11)
Feb 18, 2025 19:30:19
x11)
Egyébként mesélj már pedofil, hogy most a lakóhelyed megállapítását lezáró nyomozás utáni lakcím fiktiválás után mégis hogyan szeretnél te bankszámlát nyitni?
Laura nevére lehetne nyitni egyet például!
Bubuka
(
x13)
Feb 18, 2025 19:31:51
x13)
Még jó, hogy leszartad a negatív előjeleket nyáron is és érinthetetlennek képzelted magad :)

Jogász troll
Feb 18, 2025 19:32:32
Ha valaki más számára nyit számlát a saját javára, az általában csalásnak minősülhet, és büntetendő. Ez azért van, mert az ilyen cselekmények gyakran jogellenes előnyhöz juttatják az elkövetőt, miközben megtéveszti a bankot vagy más pénzintézetet. A csalás különféle jogi következményekkel járhat, beleértve pénzbírságot, kártérítést, és akár börtönbüntetést is, attól függően, hogy milyen súlyos a bűncselekmény.
Feb 18, 2025 19:32:32
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Feb 18, 2025 19:46:34
x1)
én úgy gondolom, hogy astoki már ne akarjon semmit. csak egyvalamit: eljutni a dögtérbe.
minél hamarabb.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
minél hamarabb.
keserke
(
x4)
Feb 18, 2025 19:47:44
x4)
Gyagya bazmeg, lassan több "bankszámlád" lesz mint pénzed!
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 18, 2025 19:56:15
x6)
Gyagya bazmeg, lassan több "bankszámlád" lesz mint pénzed!
tekintve, hogy évek óta hatalmas tartozása van, már most több számlája van mint saját pénze.
Ténfép
(
x5)
Feb 18, 2025 19:57:32
x5)
Tejeltél már a dagadéknak? A kegyeiért?
Természetesen nem a döglött pöcsödből kiszenvedett gennyre értem, hanem pénzre, hiszen a döglött pöcsöd maximum (!) hugyozásra alkalmas.
Szóval csak úgy mint máskor, amikor el akarsz érni valamit: fizetsz, te kurva. Buzikurva.
Igyunk egy sörtöt, he
Természetesen nem a döglött pöcsödből kiszenvedett gennyre értem, hanem pénzre, hiszen a döglött pöcsöd maximum (!) hugyozásra alkalmas.
Szóval csak úgy mint máskor, amikor el akarsz érni valamit: fizetsz, te kurva. Buzikurva.
Zsibuci
(
x5)
Feb 18, 2025 19:57:59
x5)
Renátó
Feb 18, 2025 19:59:50
Lenullázzuk azt is a tesókkal haljak meg
Feb 18, 2025 19:59:50
Ténfép
(
x5)
Feb 18, 2025 20:03:51
x5)
Egyet árulj már el te patkány: ha a kurva anyádat nem is zavarják a pedofil ügyeid, azt a posztkomcsi, pénz- és sok egyéb csaló, élősködő, díszmagyar, "jogász" vén kurva anyádat nem zavarja, hogy NEM LEHET BANKSZÁMLÁD, ÉS SEMMI NEM LEHET a dicstelen neveden?
Igyunk egy sörtöt, he
dogoljmegsodi
(
x5)
Feb 18, 2025 20:19:46
x5)
na mi van púposkorcs
ennyi volt a tiktik karrier, nem maradt már kivel koldulni?
kimondhatjuk hogy a trollok nyertek?
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 18, 2025 20:23:06
x12)
na mi van púposkorcs
Hétköznap főszabály szerint szigorúan éjszaka van főműsoridő.
Kár, hogy szakított vele a buziananász, így bevétele sem lesz :)
Élvezd a csendet, trolléga.
CafkaMarci
(
x6)
Feb 18, 2025 20:23:36
x6)
Megindult a buzi a sodi poww-on.
Csak nem bértek a bottámadások?
horgász
(
x10)
Feb 18, 2025 20:23:45
x10)
Egyet árulj már el te patkány: ha a kurva anyádat nem is zavarják a pedofil ügyeid, azt a posztkomcsi, pénz- és sok egyéb csaló, élősködő, díszmagyar, "jogász" vén kurva anyádat nem zavarja, hogy NEM LEHET BANKSZÁMLÁD, ÉS SEMMI NEM LEHET a dicstelen neveden?
Szarik rá kilométerekről, meg is mondtam Piroska nénémnek. Még röhög is rajta, hogy "a bankoknak fájhat a feje".
Az bassza egy kicsit azt a hód fasz fejét, hogy ott van a nyakán a fattya és hogy mennek a trollkodások. De nem az amiért mennek.
Ennyit a vén kurva morális és erkölcsi színvonaláról, de persze ha valaki arra kiváncsi, elég csak megnézni mit szart a világra és hogy nyilván lapáttal etette ezt az egyszemélyes "emberi" állatkert selejtet nevelés címén.
Ezért mondom mindig:
A FASSZOPÓ VÉN GECI HÓD MINDEN POFONT MEGÉRDEMEL
Sose sajnálja senki.
keserke
(
x4)
Feb 18, 2025 20:23:48
x4)
NEM LEHET BANKSZÁMLÁD, ÉS SEMMI NEM LEHET a dicstelen neveden?
Két szó: Nándorfejérvár köz. Ha akkor nem verte agyon, azután sem fogja.
Napi 3 sör
(
x1)
Feb 18, 2025 20:23:53
x1)
Megindult a buzi a sodi poww-on.
CafkaMarci
(
x6)
Feb 18, 2025 20:24:55
x6)
Rájött közben a balfaszágára.
-
Feb 18, 2025 20:26:22
na geci csak hívni kellett meg is idéztétek
Feb 18, 2025 20:26:22
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 18, 2025 20:27:00
x12)
40 másodperce megy a műsor, már megy a pedofilozás, cigányozás :D
Ki az az Endre bácsi?
A helyzet megoldása
(
x45)
Feb 18, 2025 20:27:07
x45)
3. perc a liveban, egy cigányasszony üvölti "PEDOFIL VAGY ITT ÍRJÁK TE PEDOFIL!!"
CafkaMarci
(
x6)
Feb 18, 2025 20:27:42
x6)
3. perc a liveban, egy cigányasszony üvölti "PEDOFIL VAGY ITT ÍRJÁK TE PEDOFIL!!"
Erősen indul az este…
HTC Vive
(
x2)
Feb 18, 2025 20:28:53
x2)
A háta mögött meg a lánya nézi, hogy milyen is egy pedofil.
CC-2224
Feb 18, 2025 20:28:55
Megy az idomitas
Commander Cody
Feb 18, 2025 20:28:55
linziasztal01
(
x77)
Feb 18, 2025 20:30:09
x77)
Szolid picsaszáj harapdálások. :)
Gabonatároló
(
x1)
Feb 18, 2025 20:30:26
x1)
Na, indul a kusturicai hangulat. Zenével minden jobb. :D
nemet mondtak
(
x4)
Feb 18, 2025 20:30:30
x4)
Nagyon harapdálja a picsaszáját a pedofil.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Feb 18, 2025 20:30:32
x2)
Minek kapcsoltad egyáltalán be te féreg? A 3 dollárért? MC Örökszűz nem fog veled többet párbajozni, hát ott írja!
CaptainGulag
(
x1)
Feb 18, 2025 20:30:40
x1)
Legkomolyabb vonos negyes megy a mirrorszon
Manna ABC
linziasztal01
(
x77)
Feb 18, 2025 20:32:07
x77)
Főszabály szerint mindig új főszabály van. :)
HTC Vive
(
x2)
Feb 18, 2025 20:32:50
x2)
Főszabály szerint mindig új főszabály van. :)
A mai nap sem múlik el szabályalkotás nélkül... pfff...
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Feb 18, 2025 20:32:52
x3)
Stoki te egy utolsó mocskos pedofil geci vagy, te nem hozhatsz szabályokat.
Így jött ki a matek.
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 18, 2025 20:37:20
x5)
Gyagyás, megint lepukkant cigányokkal párbajozol. Ennyi erővel a Nájk Zsoltit is behívhatnád.
keserke
(
x4)
Feb 18, 2025 20:38:24
x4)
Zsodi, téged tiszteletbeli cigánnyá fognak előléptetni lassan.
-
Feb 18, 2025 20:39:01
hatalmas a műsor :DDDDDD
Feb 18, 2025 20:39:01
Jutka műbarack
(
x5)
Feb 18, 2025 20:39:12
x5)
hatalmas a műsor :DDDDDD
Nem.
151 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Továbbgondolva: a nagyházból lehetne múzeum, az elhivatott és sokat fizető látogatók pedig mehetnének a macskaólba pedofilt simogatni/köpködni.
Ebbe a vállalkozásba be lehet egyébként szállni?