Endre! Ezt NE! Ezt most ne!!! Ezt NE! Endre! Fejezd abba!
Ebben eddig lehetett eljutni.
Endre, vajon az igaz lehet, hogy így hogy a tárgyalási jegyzék ismert, a Bándy Katáért cserébe, valaki a te nevedben fogja leakelni, Isti tárgyalásáról az infókat?
Hát utána mc ananász lehet hogy nem játszana veled, szerintem ne csináld :)
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Ez így túl bonyolult, az enyhén értelmi fogyatékos Pistáról beszélünk. Sodi fogja leakelni, juszt is! :)
ha gémeskútországban kérnek bankszámlaszámot + kivonatot, hogy a tiéd, akkor szerintem labanciában is
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
[email protected]
Meg kell írni a bíróságnak, hogy a török veri a lamantint, pityesz meg kúrja tyodikát.
Másik a folyószámlahitel.Ha nem fizette három hónapig akkor azonnal leszívják a tiktok aprópénzt.
Okos voltam, mert vittem hamis orvosi igazolást arról, hogy fóbiásan rettegek a bankszámláktól. Így a munkahelyem ráállt, hogy készpénzben fizessen. Havonta egyszer felutazok Bécsbe a borítékomért.
Nem, de igény az lenne rá.. mármint hogy verje meg valaki a sok lehúzásért, a megerőszakolást nem kívánom neki mert azt még élvezné is.
Jön az e-toro-s évad?
Whale alert.
És pont bitcoint, a leglassabb, és az eth után a legdrágább hálózatot. Pedig van olyan, ami cent töredékekbe kerül, és nyomtalanul ki is veheted készpénzben.
Szívesen segítek Endre,
úgy értem másoknak, nem egy ilyen vesztes pedofil buzi szardarabnak.
Te 20 dolláros élet császára.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
I mean nem volt itt semmilyen kriptózási szándék.
Csak összehegesztett 5 szolgáltatót, hogy valahogy kitudja utalni az anyja paypaljáról az ő skrilljére a pénzt, és ez volt a megoldás.
És ez is csak addig működött, míg valami szar szolgáltatónál nem linkelte össze az osztrák meg magyar accountját, mert onnantól már megint nem működött.
Már azt hittem hirtelen mikor olvastam hogy Laura tetves fog szóba jönni, de eszembe jutott hogy ő lamantin... Ami szintén egy vízi emlős.
Mindegy, Andi
Csak, hogy tudd, megmondtalak Pistikének! Azt üzeni, hogy el fog téged kapni!
Én azon nevetek a legjobban, hogy ezt senior sztárprogramozó adja elő.
Természetesen nem a shaját ötlete volt, gondolom kellett hozzá az összes retard felszopó tanácsa, amit beadagolt a GúGemininek, állítson neki össze egy tanulmányt, hogy akkor mit is kell neki csinálnia.
A végeredmény: katasztrófa.
De hát mit várunk egy olyan informatikai zsenitől, aki annyira nem látja az összefüggéseket és logikákat, hogy a 15/3 matematikai műveletet is kiguglizza.
Ki az az Endre bácsi?
De hát mit várunk egy olyan informatikai zsenitől, aki annyira nem látja az összefüggéseket és logikákat, hogy a 15/3 matematikai műveletet is kiguglizza.
azért az vesse rá az első követ aki matekvizsgán nem írt be mindent számológépbe
Az a kurva nagy helyzet, hogy a szégyentelen rohadék elkezdett keresni kiskapukat, hogyan tudja átbaszni az anyját és elcsalni tőle a bevételeket, ami teljes mértékben Goldát illetnék, mivel az ő nevében csalja az adót jelenleg a pedofil
Lényegében röhögve kibaszik az anyjával, mert a NAV úgyis el fog indítani ellene valamilyen vizsgálatot, már a youtube bevételek is (millió fölötti összegekről beszélünk) az anyja számláján landoltak évekkel ezelőtt. Pistát is 2023-as ügyek miatt vették elő, szóval szerintem ezt a vonalat érdemes lenne felmelegíteni.
Te aljas rohadt patkány, eltartják a seggedet, befogadnak és hiába nem érdemled meg, de emberként vagy számon tartva az anyád szemében és te olyan hálátlan geci vagy, hogy a szaros párezer forintot sajnálod Goldától, hogy legalább kicsit segíts a százezres villanyszámlákkal.
Megérdemlitek egymást. Két rothadt állat.
Azért, mert piroska nevében írtam a bírónak, hogy amúgy nem rossz gyerek a pityu, csak kicsit gyogyós és egy pedofillal barátkozik, mentse fel a pityut és a török pondrót ítélje el 10 évre és utasitsa ki az országból?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
De látod, amíg a korcs bő nyállal szopkodja gyogyós 3 centis faszát, addig a dagadt incel keresi a társaságát. Meg persze ha nyer ellene, de gondolom ez azért összejön, ha meg nem, akkor sápolja a korcs koldult pénzét.
Nőgyűlölő gyerekmolesztáló patkányok összetartanak, amíg van haszon belőle. Nem lesz egyszerű, sok sikert és kitartást hozzá mindenkinek. Hogy száradna le a fasza az összes koldusnak.
Igyunk egy sörtöt, he
majd össze fog veszni vele, amikor a szűz paranoiájában letiltatja vele az összes felszopót, akik dobáltak neki bármit is
hol van gammercigány amikor szükség lenne rá
előbb meg kell nyernie a lottót, utána indulhatnak a halálbrigádcsák.
vérdíj target nr. 1
Tegnap élő adásban nyíltan pedofilozta le a gyagyást, az a szolgalelkű meg rezzenéstelen arccal tűrte. Ebből is látszik, hogy asodinak nincsenek elvei, pár kopejkáért bárki beletörölheti a lábát és hülyét csinálhat belőle, egy igazi csicska balek.
Nem úgy volt, hogy mindenkit feljelentesz, aki lepedofiloz, korcs? Gondolom majd megy a feljelentés, főszabály szerint szigorúan jövő héten hétfőn.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Kérem a Bünösök megbüntetését!
Ebben eddig lehetett eljutni.
a vadászkésre meg az alibire is kell pénz hahó!
Azok is már csak a beolvasó miatt. Ebben eddig lehetett eljutni Endre, vége van kicsi.
Ha anyád feldobja a pacskert akkor jön a gyors, de ütős végjáték :)
Nem úgy volt, hogy mindenkit feljelentesz, aki lepedofiloz, korcs? Gondolom majd megy a feljelentés, főszabály szerint szigorúan jövő héten hétfőn.
Azt se felejtsük el, hogy volt egy olyan szabály is, nem is olyan rég, hogy aki öt pedofilóza, azt ö is vissza pedofilozhatja. Ezért lettek többek közt Busákék is kecske, anya meg gyerekbaszó pedofil cigányok. Most hol van a vissza pedofilozás te csóró, elvtelen, szardarab? Ennyire kell a napi 30 euró, amit az új incel szűzbuzi szerelmeddel keresel, amit aztán a hód kurva anyád is megvámol pluszba? Tudod mi a vicc, elmebeteg? Az hogy 1 éve még napi 66 eurót kerestél, anélkül, hogy ezért elkellet volna türnöd, hogy pedofiloznak téged szemtől szembe, minden este.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
A recskáspúp idei kiadású szinonima szótárában a pedofil=adócsaló.
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Mostanában nem futja lottóra sem.
Csak a sör meg a nagy kriptózások meg a 8 mozielőfizetès ami mellett a legszarabb filmekre jár moziba.
Az a szép, amikor a pedó filózza, hogy ki az aki pedofilozza.
-tyű, megint bocs...-
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
hu.everybodywiki.com/Köröskényi_István_(MC_Isti)
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Nem lesz túl nehéz anyagot találni hozzá.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Hallod amikor összevesztek másfél óráig ennél durvább dolgok mentek felolvasásból és Isti visszament még aznap hajnalban.
Én látom benne a potenciált, és felnyomja a NAVnál, tekintve hogy Istinek egy olyan hülye párbajellenfele se volt, aki videón kimondta, hogy nem fizet adót - minden mást csak feltételez az Ananász.
Endre meg nagy boldogan kihetyetyézte az urának.
Tegnap tobbszaz ember elott nyiltan vamzerkodtak. Szajukra vettek mindenkit.
Kozben meg a gyagyas az ananasz hata mogott a torokkel meg a lamantinnal hetyetyezik.
Hajnali haromkor meg a lamantinnal meg a tibivel dumcsizgattal, mi? Lattuk, hogy egyszerre voltatok aktivak messengeren es elbol megjelentetek mint legy a szarra, amikor szobakerultetek.
Ott leskelodtel pedo.
Sodika: Nagy a fütyim. Majd abból élek meg.
Ohhh... wait...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Perszehogy.
A korszakovos demens bácsi a hó végén euróhoz fog jutni, a másik két parazita pedig már ott áll körülötte és szédíti. Laura megint előkapta az örökösnő dumát (csak most az állítólag elsikkasztott, állítólag meglévő vagyona a nagy sztori), a gyagyás meg abban van, hogy eddig a lamantin nem húzta le (csak átverte, kiszivárogtatta a titkait és kijátszotta a trolloknak), vagyis most sem fogja.
Kettejük retardszövetsége azonban nem oldja meg a két véglény legfontosabb problémáját: az egyiknek sem lehet számlája = mint minden valamire adó csalónak, nekik is kell egy hajléktalan stróman, akinek a számláját használhatják: Tibi.
Astoki elhiszi, hogy a két prosti eltartja, azok ketten meg biztosak benne, hogy a gyagyás fizetésén élősködhetnek.
A világ kabaréja ez a három amőbaagyú.
Imádnám, ha ez lenne a háttérben tényleg, és Gyagyás huszadjára is bedőlne a Lamantinnak :DD
"Most majd más lesz"
Be fog, ahogy Tibike is. De ez lesz a legjobb forgatókönyv, mert egyszerre lehet majd rajtuk ütni és a NAVot rájuk hangolni, főként Tibire :D
Van abban valami hogy ezek tényleg összeköltöznek! Szerintem erre készül a korcs.
KURVArangy
Lölő: Nézd Endi, Laura, ne nyúlj hozzá, veszélyes! Sörike! Óvatosan igyad! Hideg!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Zsodi a zsici. Zsidóként leszerepelt, most jöhet a cigányélet. Ne felejts el nagy szoknyát venni, az alá sok sör befér!
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Ha a Lamantin valóban a Púpossal beszélget gyakran, azt tuti nem a lankadt szamárfaszáért teszi. Pénzszagot érez.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Ha igaz az elméletünk, hogy a korcs dolgozik, akkor lesz pénz. 3000-3500 euróról beszélünk havonta, hahó!
Plusz Tibike is bújós hangulatában van és nem véletlenül mászott elő. Itt a tavasz, a púpos meg adagolja a pozitív infókat a retkeknek. A végkimenetelét mindannyian tudjuk, kivéve őket :D
Nem tudom az elmúlt napokban követni mert már szétégett az agyam egy kicsit a pedofil napi vergődésétől.
Egy dolog biztos.
Igénytelen, emberalatti féreg a putri közepén és mégis minden nap borotválja azt a rühes pofáját,.
Több ez mint gyanús.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Remote dolgozik, második hete, hahó!
Mondjuk szolnok? mintha 1 éve említették volna itt xdd de persze nem sikerült, pedig akkor még volt pénz
Nem mondasz egyébként hülyeséget. Fizetni egyik sem akarna/tudna semmit, ellenben reggeltől estig menne a cigánykristályozás, kurválkodás, vedelés.
Miután hatezerszer hátba támadták, elárulták, leköpték, megverték, kihasználták egymást költözhetne az egész díszes kompánia a blahára/hajlékonyszállóra.
Ki tudja, mit álmodik majd a teknős…
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Tatabányán 75ezer fütyiből meglennének egy hónapra. Ezt is csak azért írom le, mert bőven angyalszárny ez már nekik.
Menjenek Nyíregyházára. A kutya se fogja ott keresni őket, nem mellesleg Pityulit lehet majd idegesíteni vele, hogy “milyen Nyíregyháza”? Amilyen szerelmes a gyogyós is a lamantinba, még a végén pityuka is megjelenik majd ott, és élnek boldogan négyesben a bőséges tiktok bevételeikből. *pr
De egy ilyen ceg, ami ennyire szarik arra kit vesz fel es mennyiert, mibol telik nekik erre? Valakiknek csak profitot is kellene termelni, ergo nem lehet mindenki debil a cegnel.. akkor hogy van ez?
En elhiszem, hogy tenyleg ez a valosag, csak keptelen vagyok megerteni a mogotte levo ok-okozatot.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
A busákcigánnyal való baromkodás még elég jól tejel, nem? Vagy most összeveszőset játszik azzal is?
Igyunk egy sörtöt, he
Tatabánya mocskosul drága. 75k -ért egy szobát bérelhetnének legföljebb.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
lóra azért fizette a 300 ezres albikat (vagyis valaki neki), cédrusban pl mikor én beszéltem velük, rendesen fizetett, csak putriként hagyta ott a lakásokat
Plusz minden nap új ruhában van (látszik a lefingott pulcsi alatt a póló/ing), moziba megy, új előfizetést akart beállítani.
Ráadásul az előző vasárnap és pár napja éjjel hirtelen "bevallotta", hogy "ő szivárogtatta ki" a cég nevét, ezért nem vállalta a munkát. Ő, aki semmilyen hibát nem hajlandó elismerni, elismerte, hogy ő volt a hibás. Ha ez így lett volna, a gonosz trollokat okolta volna a füstbe ment terv miatt.
És teljesen megváltoztak a lájvolási szokásai is. Korábban napközben videózott, mondván dolgozni nap közben kell, és az éjszakákat többnyire megtartotta filmezésre (l. az utolsó két januári hetet), aztán a nevezetes interjúja után hirtelen megszűntek a napközbeni bejelentkezések, későbbre csúsztak a lájvok (egy ponton be is jelentette, hogy mostantól éjjel lesznek, a korábbi 12-től, 15-tól és 20-tól kezdődő idősávokat eltörölve), a múlt héten pedig egyértelműen látszik egy hétköznap (h-cs, v) vs. hétvége (p-szo) minta, ami eddig egyáltalán nem volt (hiszen nem dolgozott).
Az összesítés a Pédia alapján azt mutatja, hogy mikor lájvolt s videózott az elmúlt 4 hétben:
01.20 (h): 12:56-13:10, 13:39-13:50, 15:05 (flokk), 15:28-19:38, 20:53-23:09
01:21 (k): 20:00-21:41, 21:50-22:59, 0:34-4:00
01:22 (sze): 15:59-17:20, 20:00-2:00, 2:35 (flokk)
01:23 (cs): 10:08 (flokk), 10:24-11:04, 18:43-0:46, 1:00 (flokk)
01:24 (p): 20:04-1:22, 1:40 (flokk)
01:25 (szo): 11:15 (flokk), 13:17-17:05, 17:56-18:45, 21:01-1:00, 1:32 (flokk)
01.26 (v): 14:36-16:30, 19:36-22:26, Ratyikovszkyék mentek a favellához
01.27 (h): 11:57-12:00, 18:32-1:07
01:28 (k): 20:37-21:26, 21:42-22:58
01:29 (sze): 17:57-18:30, 23:47-23:58
01.30 (cs): 17:31-19:10, 21:00-23:26
01.31 (p): INTERJÚ
02.01 (szo): 19:40-21:26, 22:15-0:01
02.02 (v): 17:31-20:00, 21:02-23:16
02.03 (h): 23:01-1:54
02.04 (k): 18:00-18:35, 20:00-21:28
02.05 (sze): 19:01-20:00, 23:31-1:30 – itt mondta, hogy már csak éjszaka fog lájvozni
02.06 (cs): 19:00-23:10, 1:00 (flokk)
02.07 (p): 20:03-1:25
02.08 (szo): 14:05-15:00, 20:48-2:30
02.09 (v): 18:28-01:00
02.10 (h): 20:42-1:54 – szerintem ez volt az 1. munkanapja
02.11 (k): 18:44–21:48, 23:03-0:43
02.12 (sze): 17:05-18:27, 20:00-1:18
02.13 (cs): 20:01-23:00
02.14 (p): mozi + 20:12-3:13
02.15 (szo): 23:23-kb. 4:00
02.16 (v):22:32-0:37
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy az utolsó interjú után, amíg folyamatosan pofázott a cégről, hirtelen már az interjú tényét is letagadta.
Ennek a gondolatától is nagyon megijedt a kis Gáborka, pedig a Niki lakott kint Bécsben a kollégáival albérletben.
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Ez így igaz.
De a gyagyás csak akkor videózik, ha egyedül van. Ha van kinek loopolni és van pénz is, akkor csak teher neki úgyis.
effektíve linz2.0 lenne, a szereplők is ugyanazok
a pedofil, pipa
abúzáló férfi, pipa
abúzált nő, pipa
Neki lehet, tibi viszont éppen ilyen kényelmes helyzetekben szereti egész nap menetni a föld gyermeke liveokat.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Mert nem ennyit fog keresni/keres.
Szeretnek itthon 3-4 ezer eurós nettó bérekkel dobálózni, ha osztrák IT-sról van szó de a valóság az, hogy azt a szintet az üti meg, aki komoly munkaerő, kellő tapasztalattal.
A medián fejlesztőkereset ausztriában €49k ( www.stepstone.at/gehalt/Software-Entwickler-in.html ) ami a kalkulátor szerint nettó 2450€.
( bruttonetto.arbeiterkammer.at/ )
A púpost meg kitudja milyen AMS-es trükközéssel vették fel az IT Kollektivvertrag minimáljára...
Az inkább lesz olyan nettó €2k kb, abból meg ha lejön az inkasszó max limittel, marad olyan €1.2k
Fél millió forint pedig jól tudjuk, hogy endrének maximum 4 napig tart.
Köszi duffadt, ugyanolyan stalker geci vagy mint a Gyagyás.
azt hozzátenném lett valami maradandó sérülése is laurának valamelyik bántalmazásból, szóval örülhetünk :D
Nem beszelnek... Szoval akkor megis, hogy magyarazod a kovetkezo...
Ma reggel, hajnali ketto es harom kozott a tiktok egyik teljesen jelentektelen bugyraban szovakerul a gyagyas.
10perc nem telik el, megjelenik a lamantin egy picsanyalos beszolassal.
Alig 1 perc nem telik el, megjelenik a tibi a szokasos "ti mi az anyatokat beszeltek ROLUNK?
Majd ugyanakkor, technikailag abban a pillanatban megerkezik a gyagyas is, aki meg mindig nem tudja kezelni a tiktokot es veletlenul belep a sodiistenes accal, majd kilep lurkolni es bekovet mindenkit aki bent volt a beszelgetesben.
Ekozben mind a harman aktivak messengeren.
Ha nem beszelnek, akkor biztos a teknos suttogta a fulukbe hajnali haromkor, hogy hova kell klikkelni.
Tibi meg laura nem beszélnek, ezt írtam, figyelj
Állítólag Úgy megfojtogatta lamantint a török, hogy el is elakarta vinni dokihoz mert szarik a segge, doki persze nem látta,Lamantinnak meg minden nyelés fáj azóta
Nem Merci! TIBI!
Elnezest bocsanat. Ebbol is tanultam.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 17, 2025 01:39:35
x10)
Ananász/törökpondró ügyszám:
40.B.954/2024
40.B.954/2024
Endre! Ezt NE! Ezt most ne!!! Ezt NE! Endre! Fejezd abba!
A helyzet megoldása
(
x45)
Feb 17, 2025 04:05:50
x45)
40.B.954/2024
40.B.954/2024
Endre, vajon az igaz lehet, hogy így hogy a tárgyalási jegyzék ismert, a Bándy Katáért cserébe, valaki a te nevedben fogja leakelni, Isti tárgyalásáról az infókat?
Hát utána mc ananász lehet hogy nem játszana veled, szerintem ne csináld :)
D_Dezső
(
x29)
Feb 17, 2025 07:04:08
x29)
a Bándy Katáért cserébe, valaki a te nevedben fogja leakelni, Isti tárgyalásáról az infókat?
Ez így túl bonyolult, az enyhén értelmi fogyatékos Pistáról beszélünk. Sodi fogja leakelni, juszt is! :)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 17, 2025 07:30:33
x21)
Remélem nem fogod tudni sokáig remoteban baszni a jó kurva anyád, ha mégis felvettek valahova. Ha interjúd van, akkor jó bukdácsolást ma, felhőének úr.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hektor a Traktor
(
x8)
Feb 17, 2025 07:33:48
x8)
Ha felvették valahova ezt a férget. Amit kétlek. Akkor kellene egy bankszámla amire a fizetést utalják. Gondolom osztrákban is a munkaszerződés első része, hogy kérik a szàmlaszámot amire utalhatják a fizetést. Nincs itt meló.
Heki a traki
herr_schwechater
(
x8)
Feb 17, 2025 08:01:31
x8)
Ha felvették valahova ezt a férget. Amit kétlek. Akkor kellene egy bankszámla amire a fizetést utalják. Gondolom osztrákban is a munkaszerződés első része, hogy kérik a szàmlaszámot amire utalhatják a fizetést. Nincs itt meló.
ha gémeskútországban kérnek bankszámlaszámot + kivonatot, hogy a tiéd, akkor szerintem labanciában is
-
Feb 17, 2025 08:05:47
40.B.954/2024
40.B.954/2024
[email protected]
Meg kell írni a bíróságnak, hogy a török veri a lamantint, pityesz meg kúrja tyodikát.
Feb 17, 2025 08:05:47
-
Feb 17, 2025 08:08:35
Két dolog miatt kerülheti a labanc bankszámlára utalást.Adóelkerülés,ott egyből látja a rendszer és az AMS.Ha AMS segített neki akkor azonnal bejelez a rendszerük a plusz jövedelemre.Másik a folyószámlahitel.Ha nem fizette három hónapig akkor azonnal leszívják a tiktok aprópénzt.
Feb 17, 2025 08:08:35
Erkelyszimulator
(
x2)
Feb 17, 2025 08:10:29
x2)
telex.hu/belfold/2025/02/17/idojaras-minusz-15-fok-hideg-1
Ajajj pedofil, aluvezetekek, hosszabbitok birni fogjak?
Ajajj pedofil, aluvezetekek, hosszabbitok birni fogjak?
Sodi valósága
Feb 17, 2025 08:25:25
Okos voltam, mert vittem hamis orvosi igazolást arról, hogy fóbiásan rettegek a bankszámláktól. Így a munkahelyem ráállt, hogy készpénzben fizessen. Havonta egyszer felutazok Bécsbe a borítékomért.
Feb 17, 2025 08:25:25
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Feb 17, 2025 08:25:28
x5)
Amúgy van valami fejlemény a Törökkel kapcsolatban? Ti elhiszitek a Lamantinnak, hogy Selim Etkar megverte meg megerőszakolta?
Nem, de igény az lenne rá.. mármint hogy verje meg valaki a sok lehúzásért, a megerőszakolást nem kívánom neki mert azt még élvezné is.
20$-ért vett bitkónt :D
Jön az e-toro-s évad?
Sztrapacska
(
x6)
Feb 17, 2025 08:52:52
x6)
20$-ért vett bitkónt :D
Whale alert.
És pont bitcoint, a leglassabb, és az eth után a legdrágább hálózatot. Pedig van olyan, ami cent töredékekbe kerül, és nyomtalanul ki is veheted készpénzben.
Szívesen segítek Endre,
KicsiNéző
(
x13)
Feb 17, 2025 09:07:25
x13)
Whale alert.
Szívesen segítek Endre,
Szívesen segítek Endre,
Csak összehegesztett 5 szolgáltatót, hogy valahogy kitudja utalni az anyja paypaljáról az ő skrilljére a pénzt, és ez volt a megoldás.
És ez is csak addig működött, míg valami szar szolgáltatónál nem linkelte össze az osztrák meg magyar accountját, mert onnantól már megint nem működött.
Johann Hölzel
(
x1)
Feb 17, 2025 09:56:57
x1)
Whale alert.
Már azt hittem hirtelen mikor olvastam hogy Laura tetves fog szóba jönni, de eszembe jutott hogy ő lamantin... Ami szintén egy vízi emlős.
Mindegy, Andi
Ténfép
(
x5)
Feb 17, 2025 09:58:21
x5)
Azt figyeltem meg, hogy az elmebetegeknek általában nincs szükségük piára vagy drogokra, azok elvannak a saját faszságukkal is - a korcsnak is ez a szerencséje.
Olyat már láttam, hogy valaki alkesz volt, aztán gyógyszer, drogok, vagy megkeseredés miatt hülyült meg teljesen. Meg olyat is, hogy valaki alapból kattant volt, aztán erre még rápiált, de érdemben ez már nem adott hozzá sokat, az alap elmebaj erősebb volt.
A mocskos pedofilnál is ez lehet, hogy piával könnyebben elviseli alantas életét, de ha nem jut sörtre, akkor elég csak előhúzni a beteg gondolatait a vekni nem is olyan mély rétegeiből, a megaláztatásokat, a perverzióit, a mérhetetlen gyűlöletét, meg persze a "juszt is" faszságait, és már be van hülyülve annyira, hogy kibírja az elvonást reggelig.
És mivel szarból van a zsodi, a töményet nem bírja, ahhoz különösebben hozzá se szokhatott.
A drogokhoz, rivóhoz meg töketlen, csak akkor nyúlja, amikor van a környezetében.
Na persze amikor tud eleget csalni, bepótolja a sörtöt szerencsére. Világ szégyene, hogy 43 éves őszfasz létére a vénkurva osztja be a koldult pénzét, de csak így tudja visszafogni a barmot. Pontosan nem tartom számon, de szerintem az összes trash cigány kollégája úgy züllik ahogy akar, csak ennek a balfasznak ugat be naponta a kurvaanyja. De a folyamat nem tűnik fenntarthatónak, majd csak változik.
Igyunk egy sörtöt, he
Olyat már láttam, hogy valaki alkesz volt, aztán gyógyszer, drogok, vagy megkeseredés miatt hülyült meg teljesen. Meg olyat is, hogy valaki alapból kattant volt, aztán erre még rápiált, de érdemben ez már nem adott hozzá sokat, az alap elmebaj erősebb volt.
A mocskos pedofilnál is ez lehet, hogy piával könnyebben elviseli alantas életét, de ha nem jut sörtre, akkor elég csak előhúzni a beteg gondolatait a vekni nem is olyan mély rétegeiből, a megaláztatásokat, a perverzióit, a mérhetetlen gyűlöletét, meg persze a "juszt is" faszságait, és már be van hülyülve annyira, hogy kibírja az elvonást reggelig.
És mivel szarból van a zsodi, a töményet nem bírja, ahhoz különösebben hozzá se szokhatott.
A drogokhoz, rivóhoz meg töketlen, csak akkor nyúlja, amikor van a környezetében.
Na persze amikor tud eleget csalni, bepótolja a sörtöt szerencsére. Világ szégyene, hogy 43 éves őszfasz létére a vénkurva osztja be a koldult pénzét, de csak így tudja visszafogni a barmot. Pontosan nem tartom számon, de szerintem az összes trash cigány kollégája úgy züllik ahogy akar, csak ennek a balfasznak ugat be naponta a kurvaanyja. De a folyamat nem tűnik fenntarthatónak, majd csak változik.
Stokika
Feb 17, 2025 10:15:04
40.B.954/2024
40.B.954/2024
Feb 17, 2025 10:15:04
Bubuka
(
x13)
Feb 17, 2025 10:23:15
x13)
Hogy állnak a befektetéseid Endre?
Halálbrigádok ki vannak fizetve?
Te szardarab.
Te szardarab.
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 17, 2025 10:36:21
x12)
Én azon nevetek a legjobban, hogy ezt senior sztárprogramozó adja elő.
Természetesen nem a shaját ötlete volt, gondolom kellett hozzá az összes retard felszopó tanácsa, amit beadagolt a GúGemininek, állítson neki össze egy tanulmányt, hogy akkor mit is kell neki csinálnia.
A végeredmény: katasztrófa.
herr_schwechater
(
x8)
Feb 17, 2025 10:42:25
x8)
azért az vesse rá az első követ aki matekvizsgán nem írt be mindent számológépbe
Bubuka
(
x13)
Feb 17, 2025 10:53:25
x13)
Az a kurva nagy helyzet, hogy a szégyentelen rohadék elkezdett keresni kiskapukat, hogyan tudja átbaszni az anyját és elcsalni tőle a bevételeket, ami teljes mértékben Goldát illetnék, mivel az ő nevében csalja az adót jelenleg a pedofil
Lényegében röhögve kibaszik az anyjával, mert a NAV úgyis el fog indítani ellene valamilyen vizsgálatot, már a youtube bevételek is (millió fölötti összegekről beszélünk) az anyja számláján landoltak évekkel ezelőtt. Pistát is 2023-as ügyek miatt vették elő, szóval szerintem ezt a vonalat érdemes lenne felmelegíteni.
Te aljas rohadt patkány, eltartják a seggedet, befogadnak és hiába nem érdemled meg, de emberként vagy számon tartva az anyád szemében és te olyan hálátlan geci vagy, hogy a szaros párezer forintot sajnálod Goldától, hogy legalább kicsit segíts a százezres villanyszámlákkal.
Megérdemlitek egymást. Két rothadt állat.
Hahó
(
x136)
Feb 17, 2025 10:55:57
x136)
Azért, mert piroska nevében írtam a bírónak, hogy amúgy nem rossz gyerek a pityu, csak kicsit gyogyós és egy pedofillal barátkozik, mentse fel a pityut és a török pondrót ítélje el 10 évre és utasitsa ki az országból?
keserke
(
x4)
Feb 17, 2025 10:57:52
x4)
index.hu/belfold/2023/02/07/hideg-fagyos-ido-voros-kod-idojaras-elorejelzes-zabar-anticiklon/
Minden rendben, Sodi? Nem fázol? Vagy azért megy az esti lájfsz mert nappal alszol, mert akkor legalább meleg van?
Minden rendben, Sodi? Nem fázol? Vagy azért megy az esti lájfsz mert nappal alszol, mert akkor legalább meleg van?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 17, 2025 10:59:22
x37)
Mindenképp le kéne választani Szüzeskényit Endréről. Astokinak magától majdnem zéró bevétele van, néhány retard rapszodikusan utalgat neki párszáz-párezer forintokat.
Ténfép
(
x5)
Feb 17, 2025 11:05:07
x5)
Mindenképp le kéne választani Szüzeskényit Endréről. Astokinak magától majdnem zéró bevétele van, néhány retard rapszodikusan utalgat neki párszáz-párezer forintokat.
De látod, amíg a korcs bő nyállal szopkodja gyogyós 3 centis faszát, addig a dagadt incel keresi a társaságát. Meg persze ha nyer ellene, de gondolom ez azért összejön, ha meg nem, akkor sápolja a korcs koldult pénzét.
Nőgyűlölő gyerekmolesztáló patkányok összetartanak, amíg van haszon belőle. Nem lesz egyszerű, sok sikert és kitartást hozzá mindenkinek. Hogy száradna le a fasza az összes koldusnak.
herr_schwechater
(
x8)
Feb 17, 2025 11:11:49
x8)
majd össze fog veszni vele, amikor a szűz paranoiájában letiltatja vele az összes felszopót, akik dobáltak neki bármit is
hol van gammercigány amikor szükség lenne rá
Kötőjel
(
x12)
Feb 17, 2025 11:12:09
x12)
Hogy állnak a befektetéseid Endre?
Te szardarab.
Te szardarab.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 17, 2025 11:12:28
x13)
De látod, amíg a korcs bő nyállal szopkodja gyogyós 3 centis faszát, addig a dagadt incel keresi a társaságát.
Tegnap élő adásban nyíltan pedofilozta le a gyagyást, az a szolgalelkű meg rezzenéstelen arccal tűrte. Ebből is látszik, hogy asodinak nincsenek elvei, pár kopejkáért bárki beletörölheti a lábát és hülyét csinálhat belőle, egy igazi csicska balek.
Endre priusza
(
x11)
Feb 17, 2025 11:15:49
x11)
Te Endre, te tudatosítottad magadban, hogy életedben először nem kell hazudnod a jövedelmedről? Egész életedben azzal etetted a főnökurakat, hogy pjogjamozol, amikor otthon részegeskedtél.
Így negyvenhárom évesen jutottál el oda, hogy a támogatóid azért dobnak neked alamizsnát, hogy a putris szekrényben kakukkolj és tényleg azt csinálod.
Milyen ez a sohasem tapasztalt érzés, mesélj róla!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Így negyvenhárom évesen jutottál el oda, hogy a támogatóid azért dobnak neked alamizsnát, hogy a putris szekrényben kakukkolj és tényleg azt csinálod.
Milyen ez a sohasem tapasztalt érzés, mesélj róla!
noikabatgomb
(
x10)
Feb 17, 2025 11:21:46
x10)
Kérem a Bünösök megbüntetését!
herr_schwechater
(
x8)
Feb 17, 2025 11:23:18
x8)
a vadászkésre meg az alibire is kell pénz hahó!
-
Feb 17, 2025 11:24:14
Azok is már csak a beolvasó miatt. Ebben eddig lehetett eljutni Endre, vége van kicsi.
Ha anyád feldobja a pacskert akkor jön a gyors, de ütős végjáték :)
Feb 17, 2025 11:24:14
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 17, 2025 11:25:24
x37)
Szüzeskényi a legnagyobb incel, hozzá képest Sodi egy baszógép konkrétan. Ha valamit beolvastattok Stokinál, az az legyen, hogy mikor basztál utoljára, Isti? Miért vagy még szűz, Isti?
Bubuka
(
x13)
Feb 17, 2025 11:28:33
x13)
Arra jó ez a varázsolgatása, hogy talán tudatosul a balfaszban, hogy az anyja nélkül neki soha a büdös életben nem lesz SEMMILYEN pénzügye már. Nemhogy bankszámlája nem lesz, egy nem létező entitás lesz akinek lehetetlen lesz pénzt adni.
Megnézném ki fog strómankodni ennek az elmebeteg korcsnak, tán majd te Bori? Tajgi? Ó várjunk, Tajgi is el lett törölve a társadalom véráramából :D
Esetleg Tibor? Remek ötlet lesz, pláne a karma által aktívan abuzált csaló retek kurva után, hátha elintézhetsz a faszidnak a jövőben egy csücsülést is pedókám!
Megnézném ki fog strómankodni ennek az elmebeteg korcsnak, tán majd te Bori? Tajgi? Ó várjunk, Tajgi is el lett törölve a társadalom véráramából :D
Esetleg Tibor? Remek ötlet lesz, pláne a karma által aktívan abuzált csaló retek kurva után, hátha elintézhetsz a faszidnak a jövőben egy csücsülést is pedókám!
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 17, 2025 11:29:07
x23)
Azt se felejtsük el, hogy volt egy olyan szabály is, nem is olyan rég, hogy aki öt pedofilóza, azt ö is vissza pedofilozhatja. Ezért lettek többek közt Busákék is kecske, anya meg gyerekbaszó pedofil cigányok. Most hol van a vissza pedofilozás te csóró, elvtelen, szardarab? Ennyire kell a napi 30 euró, amit az új incel szűzbuzi szerelmeddel keresel, amit aztán a hód kurva anyád is megvámol pluszba? Tudod mi a vicc, elmebeteg? Az hogy 1 éve még napi 66 eurót kerestél, anélkül, hogy ezért elkellet volna türnöd, hogy pedofiloznak téged szemtől szembe, minden este.
HTC Vive
(
x2)
Feb 17, 2025 11:44:41
x2)
Azt se felejtsük el, hogy volt egy olyan szabály is, nem is olyan rég, hogy aki öt pedofilóza, azt ö is vissza pedofilozhatja.
A recskáspúp idei kiadású szinonima szótárában a pedofil=adócsaló.
-
Feb 17, 2025 12:40:38
Mostanában nem futja lottóra sem.
Csak a sör meg a nagy kriptózások meg a 8 mozielőfizetès ami mellett a legszarabb filmekre jár moziba.
Feb 17, 2025 12:40:38
Darth Tibor
(
x8)
Feb 17, 2025 12:56:48
x8)
Ananászológusok!
Pityesznek megvan legalább a 8 általános?
Azt tudom, hogy orvosnak tanult! *PR*
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Feb 17, 2025 13:17:32
x3)
Az a szép, amikor a pedó filózza, hogy ki az aki pedofilozza.
-tyű, megint bocs...-
Eazy
(
x11)
Feb 17, 2025 13:18:13
x11)
Ananászológusok!
hu.everybodywiki.com/Köröskényi_István_(MC_Isti)
Ténfép
(
x5)
Feb 17, 2025 13:48:50
x5)
Buzimanó, gányolsz?
Igyunk egy sörtöt, he
Stokiebèdidő
Feb 17, 2025 13:56:53
Endre már ebédidőben sem hagyod abba a mocskosságot?
www.borsonline.hu/aktualis/2025/02/ujszasz-auto-tuz
www.borsonline.hu/aktualis/2025/02/ujszasz-auto-tuz
Feb 17, 2025 13:56:53
Ténfép
(
x5)
Feb 17, 2025 14:11:23
x5)
Buzi pedofilmanó, arról mi a véleményed, hogyha gányolsz, akkor a gányoldában mindenki megtudja, milyen perverz rohadék vagy?
Mindenkinek el fogod matyarászni, vagy közleményben teszed kozzé, hogy "gye gye gye tőgye folt", meg az alkesz öregasszonyt természetesen te ütötted először, de azért mert neked lehet? És azért vagy elítélt szardarab, mert egy meg nem értett, óvodák mellett pucérkodó "zseni" vagy?
Én amúgy észrevettem egy logikai hibát a pedofil mentegetőzésedben, de majd csak akkor terítem ki, ha megint meg akarod magyarázni a perverzióidat.
Azért így is elég szépen terjed, hogy te szeretsz meztelen fehérnégyzeteket nézni, meg nőket verni. Ez csak szerinted meg a hordóbelű, halszájú, gyerekátkozó szerelmed szerint normális.
Igyunk egy sörtöt, he
Mindenkinek el fogod matyarászni, vagy közleményben teszed kozzé, hogy "gye gye gye tőgye folt", meg az alkesz öregasszonyt természetesen te ütötted először, de azért mert neked lehet? És azért vagy elítélt szardarab, mert egy meg nem értett, óvodák mellett pucérkodó "zseni" vagy?
Én amúgy észrevettem egy logikai hibát a pedofil mentegetőzésedben, de majd csak akkor terítem ki, ha megint meg akarod magyarázni a perverzióidat.
Azért így is elég szépen terjed, hogy te szeretsz meztelen fehérnégyzeteket nézni, meg nőket verni. Ez csak szerinted meg a hordóbelű, halszájú, gyerekátkozó szerelmed szerint normális.
Bejlin
(
x8)
Feb 17, 2025 14:12:18
x8)
A tegnapi liveból valakinek nincs kedve csinálni egy összevágást Pista gyerekezéseiből? Későbbiekben jól jöhet még
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 17, 2025 14:31:44
x13)
A tegnapi liveból valakinek nincs kedve csinálni egy összevágást Pista gyerekezéseiből? Későbbiekben jól jöhet még
Nem lesz túl nehéz anyagot találni hozzá.
Nemvoltdurex
(
x13)
Feb 17, 2025 14:35:31
x13)
Endre, ha már nem tudsz többet csalni, akkor majd jönnek a bolti lopások?
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
KicsiNéző
(
x13)
Feb 17, 2025 14:57:48
x13)
Szüzeskényi a legnagyobb incel, hozzá képest Sodi egy baszógép konkrétan. Ha valamit beolvastattok Stokinál, az az legyen, hogy mikor basztál utoljára, Isti? Miért vagy még szűz, Isti?
Hallod amikor összevesztek másfél óráig ennél durvább dolgok mentek felolvasásból és Isti visszament még aznap hajnalban.
Hektor a Traktor
(
x8)
Feb 17, 2025 15:14:26
x8)
Istinek is lefőtt már a kávé. Azért kell neki a pedofil.
Heki a traki
KicsiNéző
(
x13)
Feb 17, 2025 15:17:48
x13)
Én látom benne a potenciált, és felnyomja a NAVnál, tekintve hogy Istinek egy olyan hülye párbajellenfele se volt, aki videón kimondta, hogy nem fizet adót - minden mást csak feltételez az Ananász.
-
Feb 17, 2025 15:22:20
Tegnap tobbszaz ember elott nyiltan vamzerkodtak. Szajukra vettek mindenkit.
Kozben meg a gyagyas az ananasz hata mogott a torokkel meg a lamantinnal hetyetyezik.
Hajnali haromkor meg a lamantinnal meg a tibivel dumcsizgattal, mi? Lattuk, hogy egyszerre voltatok aktivak messengeren es elbol megjelentetek mint legy a szarra, amikor szobakerultetek.
Ott leskelodtel pedo.
Feb 17, 2025 15:22:20
Hektor a Traktor
(
x8)
Feb 17, 2025 15:51:51
x8)
Azért hergel Endre mindig, mert olyan mint egy rosszindulatú gyerek. Nincs semmi a kezébe, s így érzi fontosnak magát. Ugyanakkor nem veszi észre, hogy folyamat kompromitálja magát, s gyártja. a bizonyítékokat maga ellen. Azt hiszi, hogy hatalmas intellektussal rendelkezik, holott egy aluliskolázott senki. A joghoz semmit se ért, csak szerencséje volt egyszer egy bírósági ügyben, s egyből jogtudós lett.
Heki a traki
SyntaxError
(
x24)
Feb 17, 2025 15:59:37
x24)
Sodika: Nagy a fütyim. Majd abból élek meg.
Ohhh... wait...
ascites
(
x57)
Feb 17, 2025 15:59:52
x57)
Perszehogy.
A korszakovos demens bácsi a hó végén euróhoz fog jutni, a másik két parazita pedig már ott áll körülötte és szédíti. Laura megint előkapta az örökösnő dumát (csak most az állítólag elsikkasztott, állítólag meglévő vagyona a nagy sztori), a gyagyás meg abban van, hogy eddig a lamantin nem húzta le (csak átverte, kiszivárogtatta a titkait és kijátszotta a trolloknak), vagyis most sem fogja.
Kettejük retardszövetsége azonban nem oldja meg a két véglény legfontosabb problémáját: az egyiknek sem lehet számlája = mint minden valamire adó csalónak, nekik is kell egy hajléktalan stróman, akinek a számláját használhatják: Tibi.
Astoki elhiszi, hogy a két prosti eltartja, azok ketten meg biztosak benne, hogy a gyagyás fizetésén élősködhetnek.
KicsiNéző
(
x13)
Feb 17, 2025 16:01:23
x13)
Perszehogy.
Imádnám, ha ez lenne a háttérben tényleg, és Gyagyás huszadjára is bedőlne a Lamantinnak :DD
"Most majd más lesz"
Bubuka
(
x13)
Feb 17, 2025 16:02:54
x13)
"Most majd más lesz"
"Most majd más lesz"
Be fog, ahogy Tibike is. De ez lesz a legjobb forgatókönyv, mert egyszerre lehet majd rajtuk ütni és a NAVot rájuk hangolni, főként Tibire :D
mikedp
(
x9)
Feb 17, 2025 16:03:11
x9)
"Most majd más lesz"
"Most majd más lesz"
Van abban valami hogy ezek tényleg összeköltöznek! Szerintem erre készül a korcs.
SyntaxError
(
x24)
Feb 17, 2025 16:06:37
x24)
"Most majd más lesz"
"Most majd más lesz"
Lölő: Nézd Endi, Laura, ne nyúlj hozzá, veszélyes! Sörike! Óvatosan igyad! Hideg!
-
Feb 17, 2025 16:07:43
A kurváknak egy dolog kell.Pénz.Ez az amivel gyagyás nem rendelkezik.Nyugodtan felejtsétek el ezeket az összeesküvés elméleteket.Macskaól van és tiktok.Amíg ki nem lőjük.
Feb 17, 2025 16:07:43
keserke
(
x4)
Feb 17, 2025 16:08:44
x4)
Zsodi a zsici. Zsidóként leszerepelt, most jöhet a cigányélet. Ne felejts el nagy szoknyát venni, az alá sok sör befér!
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 17, 2025 16:13:02
x5)
A kurváknak egy dolog kell.Pénz.Ez az amivel gyagyás nem rendelkezik.Nyugodtan felejtsétek el ezeket az összeesküvés elméleteket.Macskaól van és tiktok.Amíg ki nem lőjük.
Ha a Lamantin valóban a Púpossal beszélget gyakran, azt tuti nem a lankadt szamárfaszáért teszi. Pénzszagot érez.
ascites
(
x57)
Feb 17, 2025 16:13:13
x57)
Ha igaz az elméletünk, hogy a korcs dolgozik, akkor lesz pénz. 3000-3500 euróról beszélünk havonta, hahó!
Bubuka
(
x13)
Feb 17, 2025 16:15:10
x13)
Plusz Tibike is bújós hangulatában van és nem véletlenül mászott elő. Itt a tavasz, a púpos meg adagolja a pozitív infókat a retkeknek. A végkimenetelét mindannyian tudjuk, kivéve őket :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 17, 2025 16:16:38
x39)
Nem tudom az elmúlt napokban követni mert már szétégett az agyam egy kicsit a pedofil napi vergődésétől.
Egy dolog biztos.
Igénytelen, emberalatti féreg a putri közepén és mégis minden nap borotválja azt a rühes pofáját,.
Több ez mint gyanús.
Sodi_linzi_sult_hala
Feb 17, 2025 16:22:58
Én adnék egy egyhónapos közös albit a három reteknek, amolyan hattyúdalként.
Aztán jöhetne az utcán éhhalál.
Ne felejtsétek, én tanárnak készültem. Félig-meddig pedagógus szakember az, aki előttetek áll.
Feb 17, 2025 16:22:58
-
Feb 17, 2025 16:24:15
Facebook aktivitása milyen?
Feb 17, 2025 16:24:15
-
Feb 17, 2025 16:27:15
Nyugodtan felejtsétek el ezeket az összeesküvés elméleteket.Macskaól van és tiktok.Amíg ki nem lőjük.
Remote dolgozik, második hete, hahó!
Feb 17, 2025 16:27:15
-
Feb 17, 2025 16:33:47
Akkor ezért spawnolt le ismét Tibor?
Feb 17, 2025 16:33:47
KicsiNéző
(
x13)
Feb 17, 2025 16:37:11
x13)
De amilyen kibaszott hülyék biztos budapesti albit nézegetnek amikor egyiküket se köti semmi Budapesthez (kivéve ha van tényleg van a tranyónak melója, de erre nem látok nagy esélyt).
Pedig egy vidéki nagyvárosban, de főleg kisvárosban sokkal olcsóbb lenne :D
-
Feb 17, 2025 16:40:23
De amilyen kibaszott hülyék biztos budapesti albit nézegetnek amikor egyiküket se köti semmi Budapesthez (kivéve ha van tényleg van a tranyónak melója, de erre nem látok nagy esélyt).
Mondjuk szolnok? mintha 1 éve említették volna itt xdd de persze nem sikerült, pedig akkor még volt pénz
Feb 17, 2025 16:40:23
CafkaMarci
(
x6)
Feb 17, 2025 16:40:34
x6)
Én adnék egy egyhónapos közös albit a három reteknek, amolyan hattyúdalként.
Nem mondasz egyébként hülyeséget. Fizetni egyik sem akarna/tudna semmit, ellenben reggeltől estig menne a cigánykristályozás, kurválkodás, vedelés.
Miután hatezerszer hátba támadták, elárulták, leköpték, megverték, kihasználták egymást költözhetne az egész díszes kompánia a blahára/hajlékonyszállóra.
Ki tudja, mit álmodik majd a teknős…
KicsiNéző
(
x13)
Feb 17, 2025 16:42:03
x13)
Az a baj, hogy ha 1-2 hónap alatt végleg lezárják ezt a közös albérletes lázálmot - Golda akkor is vissza fogja engedni Endrét megint a macskaólba.
-
Feb 17, 2025 16:42:07
Tatabányán 75ezer fütyiből meglennének egy hónapra. Ezt is csak azért írom le, mert bőven angyalszárny ez már nekik.
Feb 17, 2025 16:42:07
halottpiton
(
x3)
Feb 17, 2025 16:42:43
x3)
Én adnám a tibor szálat rohadjak meg :) A trafó jelenlétében mindig sikerül még egy kicsit lejjebb és lejjebb csúszni, pedig már rég ott tartunk, hogy nincs is lejjebb. De van :)
aki nem hitelképes az nem ember
-
Feb 17, 2025 16:45:12
Menjenek Nyíregyházára. A kutya se fogja ott keresni őket, nem mellesleg Pityulit lehet majd idegesíteni vele, hogy “milyen Nyíregyháza”? Amilyen szerelmes a gyogyós is a lamantinba, még a végén pityuka is megjelenik majd ott, és élnek boldogan négyesben a bőséges tiktok bevételeikből. *pr
Feb 17, 2025 16:45:12
MaxPayne
(
x24)
Feb 17, 2025 16:45:25
x24)
elmebetegek dolgoznak ott, hogy ennyit fizetnenek havonta, nettoban, egy iq deficites, álprogramozo, hazug alkoholista csovesnek? Mi a fasz? 3500Ft-nyi erteket sem tudna leprogramozni egy honap alatt, hahó! Ezeknek teljesen elment az eszuk?De egy ilyen ceg, ami ennyire szarik arra kit vesz fel es mennyiert, mibol telik nekik erre? Valakiknek csak profitot is kellene termelni, ergo nem lehet mindenki debil a cegnel.. akkor hogy van ez?
En elhiszem, hogy tenyleg ez a valosag, csak keptelen vagyok megerteni a mogotte levo ok-okozatot.
Ténfép
(
x5)
Feb 17, 2025 16:46:15
x5)
A busákcigánnyal való baromkodás még elég jól tejel, nem? Vagy most összeveszőset játszik azzal is?
Endre priusza
(
x11)
Feb 17, 2025 17:05:15
x11)
pesti troll
Feb 17, 2025 17:17:09
lóra azért fizette a 300 ezres albikat (vagyis valaki neki), cédrusban pl mikor én beszéltem velük, rendesen fizetett, csak putriként hagyta ott a lakásokat
Feb 17, 2025 17:17:09
ascites
(
x57)
Feb 17, 2025 17:21:32
x57)
Egy dolog biztos.
Több ez mint gyanús.
Több ez mint gyanús.
Plusz minden nap új ruhában van (látszik a lefingott pulcsi alatt a póló/ing), moziba megy, új előfizetést akart beállítani.
Ráadásul az előző vasárnap és pár napja éjjel hirtelen "bevallotta", hogy "ő szivárogtatta ki" a cég nevét, ezért nem vállalta a munkát. Ő, aki semmilyen hibát nem hajlandó elismerni, elismerte, hogy ő volt a hibás. Ha ez így lett volna, a gonosz trollokat okolta volna a füstbe ment terv miatt.
És teljesen megváltoztak a lájvolási szokásai is. Korábban napközben videózott, mondván dolgozni nap közben kell, és az éjszakákat többnyire megtartotta filmezésre (l. az utolsó két januári hetet), aztán a nevezetes interjúja után hirtelen megszűntek a napközbeni bejelentkezések, későbbre csúsztak a lájvok (egy ponton be is jelentette, hogy mostantól éjjel lesznek, a korábbi 12-től, 15-tól és 20-tól kezdődő idősávokat eltörölve), a múlt héten pedig egyértelműen látszik egy hétköznap (h-cs, v) vs. hétvége (p-szo) minta, ami eddig egyáltalán nem volt (hiszen nem dolgozott).
Az összesítés a Pédia alapján azt mutatja, hogy mikor lájvolt s videózott az elmúlt 4 hétben:
01.20 (h): 12:56-13:10, 13:39-13:50, 15:05 (flokk), 15:28-19:38, 20:53-23:09
01:21 (k): 20:00-21:41, 21:50-22:59, 0:34-4:00
01:22 (sze): 15:59-17:20, 20:00-2:00, 2:35 (flokk)
01:23 (cs): 10:08 (flokk), 10:24-11:04, 18:43-0:46, 1:00 (flokk)
01:24 (p): 20:04-1:22, 1:40 (flokk)
01:25 (szo): 11:15 (flokk), 13:17-17:05, 17:56-18:45, 21:01-1:00, 1:32 (flokk)
01.26 (v): 14:36-16:30, 19:36-22:26, Ratyikovszkyék mentek a favellához
01.27 (h): 11:57-12:00, 18:32-1:07
01:28 (k): 20:37-21:26, 21:42-22:58
01:29 (sze): 17:57-18:30, 23:47-23:58
01.30 (cs): 17:31-19:10, 21:00-23:26
01.31 (p): INTERJÚ
02.01 (szo): 19:40-21:26, 22:15-0:01
02.02 (v): 17:31-20:00, 21:02-23:16
02.03 (h): 23:01-1:54
02.04 (k): 18:00-18:35, 20:00-21:28
02.05 (sze): 19:01-20:00, 23:31-1:30 – itt mondta, hogy már csak éjszaka fog lájvozni
02.06 (cs): 19:00-23:10, 1:00 (flokk)
02.07 (p): 20:03-1:25
02.08 (szo): 14:05-15:00, 20:48-2:30
02.09 (v): 18:28-01:00
02.10 (h): 20:42-1:54 – szerintem ez volt az 1. munkanapja
02.11 (k): 18:44–21:48, 23:03-0:43
02.12 (sze): 17:05-18:27, 20:00-1:18
02.13 (cs): 20:01-23:00
02.14 (p): mozi + 20:12-3:13
02.15 (szo): 23:23-kb. 4:00
02.16 (v):22:32-0:37
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy az utolsó interjú után, amíg folyamatosan pofázott a cégről, hirtelen már az interjú tényét is letagadta.
HTC Vive
(
x2)
Feb 17, 2025 17:26:58
x2)
Az a baj, hogy ha 1-2 hónap alatt végleg lezárják ezt a közös albérletes lázálmot - Golda akkor is vissza fogja engedni Endrét megint a macskaólba.
Ennek a gondolatától is nagyon megijedt a kis Gáborka, pedig a Niki lakott kint Bécsben a kollégáival albérletben.
Gondolatmenet
Feb 17, 2025 17:27:34
Ha kiindulunk ebből a triós összeköltözéses forgatókönyvből, akkor a gyagya kénytelen lesz visszavenni a liveokból. A lamantin már akkor se nagyon szeretett liveban szerepelni amikor a mergával volt összeköltözve. Főleg mivel mindhármuk masszív alkoholista, ezért a balhék is mindennaposak lennének és a lamantin pontosan tudja, hogy a trollok kezeskedni fognak arról, hogy ezek visszajussanak majd a főbérlőhöz is.
Időnként biztosan lenne live és a balhékat is láthatnánk, jót is szórakoznánk, viszont abban is biztosak lehetünk, hogy egy esetleges kirúgatáska egy újboli macskaólos évadot eredményezne. Ebben az esetben a hód kurva anyja fogcsikorgatva ugyan, de visszafogadná a pedofilt az ólba, illetve tartaléka is maradna.
Mindezt azért írom, hogy kalkuláljuk bele, hogy ezzel ismételten kapnánk egy utolsó utáni évadot az egész lore-ból.
Időnként biztosan lenne live és a balhékat is láthatnánk, jót is szórakoznánk, viszont abban is biztosak lehetünk, hogy egy esetleges kirúgatáska egy újboli macskaólos évadot eredményezne. Ebben az esetben a hód kurva anyja fogcsikorgatva ugyan, de visszafogadná a pedofilt az ólba, illetve tartaléka is maradna.
Mindezt azért írom, hogy kalkuláljuk bele, hogy ezzel ismételten kapnánk egy utolsó utáni évadot az egész lore-ból.
Feb 17, 2025 17:27:34
ascites
(
x57)
Feb 17, 2025 17:29:22
x57)
Ha kiindulunk ebből a triós összeköltözéses forgatókönyvből, akkor a gyagya kénytelen lesz visszavenni a liveokból. A lamantin már akkor se nagyon szeretett liveban szerepelni amikor a mergával volt összeköltözve. Főleg mivel mindhármuk masszív alkoholista, ezért a balhék is mindennaposak lennének és a lamantin pontosan tudja, hogy a trollok kezeskedni fognak arról, hogy ezek visszajussanak majd a főbérlőhöz is.
Ez így igaz.
De a gyagyás csak akkor videózik, ha egyedül van. Ha van kinek loopolni és van pénz is, akkor csak teher neki úgyis.
herr_schwechater
(
x8)
Feb 17, 2025 17:33:13
x8)
effektíve linz2.0 lenne, a szereplők is ugyanazok
a pedofil, pipa
abúzáló férfi, pipa
abúzált nő, pipa
halottpiton
(
x3)
Feb 17, 2025 17:34:02
x3)
Kinek dolgozol pedofil? Valj színt!
Csak neked lesz rosszabb ha mástól, máshonnan kell megtudnunk.
aki nem hitelképes az nem ember
Csak neked lesz rosszabb ha mástól, máshonnan kell megtudnunk.
Semper Snecifisz
(
x2)
Feb 17, 2025 17:34:25
x2)
Ez így igaz.
Neki lehet, tibi viszont éppen ilyen kényelmes helyzetekben szereti egész nap menetni a föld gyermeke liveokat.
kripli figyelő
(
x12)
Feb 17, 2025 17:58:26
x12)
Tavaly egész évben kurvákon vergődött.Azt gondoljátok abbahagyta és most hirtelen újrakezdte?Ugyanazt csinálja folyamatosan.A lamantin ugyanúgy tiltogatja és feloldja mint tibi.Gyagyás pedig ugyanúgy boldozott loop szőnyeg bombázza és stalkolja őket.Ebből nem kell messzemenő következtetéseket levonni.Ez független attól van a melója,pénze vagy nincs.
Viszont délelőtti jelenése biztosan van.Borotválkozik,szokásosnál összeszedettebb,szabadidejében pontosan úgy viselkedik mint aki most szabadult a börtönből,órarendje van.Az is lehet online kurzust sírt ki az AMS-től.Telója él mert arról lopol és látványosan hanyagolja az utcai fideózást plusz teljes patkányüzemmódba kapcsolt bármiben ami nem tiktokkal kapcsolatos.Még melója is lehet ebből kiindulva mert ezt csinálta a solarysnál is.
Viszont délelőtti jelenése biztosan van.Borotválkozik,szokásosnál összeszedettebb,szabadidejében pontosan úgy viselkedik mint aki most szabadult a börtönből,órarendje van.Az is lehet online kurzust sírt ki az AMS-től.Telója él mert arról lopol és látványosan hanyagolja az utcai fideózást plusz teljes patkányüzemmódba kapcsolt bármiben ami nem tiktokkal kapcsolatos.Még melója is lehet ebből kiindulva mert ezt csinálta a solarysnál is.
-
Feb 17, 2025 18:05:47
elmebetegek dolgoznak ott, hogy ennyit fizetnenek havonta, nettoban, egy iq deficites, álprogramozo, hazug alkoholista csovesnek? Mi a fasz? 3500Ft-nyi erteket sem tudna leprogramozni egy honap alatt, hahó! Ezeknek teljesen elment az eszuk?
De egy ilyen ceg, ami ennyire szarik arra kit vesz fel es mennyiert, mibol telik nekik erre? Valakiknek csak profitot is kellene termelni, ergo nem lehet mindenki debil a cegnel.. akkor hogy van ez?
Mert nem ennyit fog keresni/keres.
Szeretnek itthon 3-4 ezer eurós nettó bérekkel dobálózni, ha osztrák IT-sról van szó de a valóság az, hogy azt a szintet az üti meg, aki komoly munkaerő, kellő tapasztalattal.
A medián fejlesztőkereset ausztriában €49k ( www.stepstone.at/gehalt/Software-Entwickler-in.html ) ami a kalkulátor szerint nettó 2450€.
( bruttonetto.arbeiterkammer.at/ )
A púpost meg kitudja milyen AMS-es trükközéssel vették fel az IT Kollektivvertrag minimáljára...
Az inkább lesz olyan nettó €2k kb, abból meg ha lejön az inkasszó max limittel, marad olyan €1.2k
Fél millió forint pedig jól tudjuk, hogy endrének maximum 4 napig tart.
Feb 17, 2025 18:05:47
keserke
(
x4)
Feb 17, 2025 18:06:01
x4)
Milyen gányoldák lehetnek ezek, ha egy gémeskútföldi macskaputriból engedik "bedolgozni" a saját gépéről amin ki tudja mi fan. Információbiztonság lvl 100000000.
Herr Detektív
Feb 17, 2025 18:07:03
Ne feledd gyagya, belelátok!
Feb 17, 2025 18:07:03
pesti troll
Feb 17, 2025 18:47:16
az anyjával napi kontaktban van egy barátnője, ő informál. tibivel idegen kártyákat vettek nyáron de elvileg csak telefon számlákat fizettek be róla lol
Lórát tényleg veri szelim és nem akarja elengedni ezért van a gyagyás képben,titokban akar kivenni albérletet itt Pesten, de tibivel nem beszél a lamantin. Valaki elég erősen tényleg pénzeli nov- dec óta, valószínű így tudna már eljönni de dolgozik rendesen a karma fixen durván verve van állítólag fogyott is rendesen. Én csak azt várom hogy a két debil együtt legyen és menjenek a leakek egymásról, tibcédesz azért lenne jó oda mert az veri is a gyagyát közben meg laurába lenne szerelmes mint nyáron :D
Lórát tényleg veri szelim és nem akarja elengedni ezért van a gyagyás képben,titokban akar kivenni albérletet itt Pesten, de tibivel nem beszél a lamantin. Valaki elég erősen tényleg pénzeli nov- dec óta, valószínű így tudna már eljönni de dolgozik rendesen a karma fixen durván verve van állítólag fogyott is rendesen. Én csak azt várom hogy a két debil együtt legyen és menjenek a leakek egymásról, tibcédesz azért lenne jó oda mert az veri is a gyagyát közben meg laurába lenne szerelmes mint nyáron :D
Feb 17, 2025 18:47:16
Duffadt híradó
Feb 17, 2025 18:55:12
az anyjával napi kontaktban van egy barátnője, ő informál. tibivel idegen kártyákat vettek nyáron de elvileg csak telefon számlákat fizettek be róla lol
Feb 17, 2025 18:55:12
pesti troll
Feb 17, 2025 19:07:15
azt hozzátenném lett valami maradandó sérülése is laurának valamelyik bántalmazásból, szóval örülhetünk :D
Feb 17, 2025 19:07:15
-
Feb 17, 2025 19:12:42
..hetyetye
, de tibivel nem beszél a lamantin. Valaki elég erősen tényleg pénzeli nov- dec óta,..lofasz lofasz
, de tibivel nem beszél a lamantin. Valaki elég erősen tényleg pénzeli nov- dec óta,..lofasz lofasz
Ma reggel, hajnali ketto es harom kozott a tiktok egyik teljesen jelentektelen bugyraban szovakerul a gyagyas.
Alig 1 perc nem telik el, megjelenik a tibi a szokasos "ti mi az anyatokat beszeltek ROLUNK?
Majd ugyanakkor, technikailag abban a pillanatban megerkezik a gyagyas is, aki meg mindig nem tudja kezelni a tiktokot es veletlenul belep a sodiistenes accal, majd kilep lurkolni es bekovet mindenkit aki bent volt a beszelgetesben.
Ha nem beszelnek, akkor biztos a teknos suttogta a fulukbe hajnali haromkor, hogy hova kell klikkelni.
Feb 17, 2025 19:12:42
pesti troll
Feb 17, 2025 19:13:36
Tibi meg laura nem beszélnek, ezt írtam, figyelj
Feb 17, 2025 19:13:36
Eazy
(
x11)
Feb 17, 2025 19:14:18
x11)
Elég szomorú hogy ezek az ütések nem a púpos pedofil irányába lendülnek
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
MerciJohnyWalkere
Feb 17, 2025 19:15:44
Állítólag Úgy megfojtogatta lamantint a török, hogy el is elakarta vinni dokihoz mert szarik a segge, doki persze nem látta,Lamantinnak meg minden nyelés fáj azóta
Feb 17, 2025 19:15:44
Eazy
(
x11)
Feb 17, 2025 19:16:08
x11)
Fúú mikor a trollok veszekednek, annyira a kurva anyádat endre
-
Feb 17, 2025 19:16:21
Szoval akkor a Laura szolt a gyagyasnak, aki szolt a mercinek?
Mifaaannn?
Ok. Lehet, hogy nem hivogatjak egymast reggel 10-kor smink tanacsokert, de az tuti, hogy tegnap a lamantin hivta oda mind a kettot.
Mifaaannn?
Ok. Lehet, hogy nem hivogatjak egymast reggel 10-kor smink tanacsokert, de az tuti, hogy tegnap a lamantin hivta oda mind a kettot.
Feb 17, 2025 19:16:21
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 17, 2025 19:16:54
x21)
Szoval akkor a Laura szolt a gyagyasnak, aki szolt a mercinek?
Mifaaannn?
Mifaaannn?
Nem Merci! TIBI!
-
Feb 17, 2025 19:18:59
Nem Merci! TIBI!
Elnezest bocsanat. Ebbol is tanultam.
Feb 17, 2025 19:18:59
70 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

40.B.954/2024
Hát ez most nagyon nem volt szép Kiss Endre Farkas adminisztrátortól, hogy ilyen kommenteket hagy jóvá publikálásra...
Ejnye-bejnye, Kiss Endre Farkas. Kicsit tedd rendbe a fórumodat, ennek biztosan nem fog örülni a buzipajtásod.