Arra kell, hogy megállapítsa, hogy elmebeteg.
Ismét.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Fékezze magát Péter! 😅
elképzelem, ahogy a bíróságon hergeli majd a bírót
- Endre miért tárol idegen meztelen gyerekekről képeket a számítógépén?
- A-A-ZOK a képek nem sz-szhexuális céllal khészültek! Mondtam már, esz ety matyar mondat volt!
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
az öngyilkossághoz gyáva sodi a sodi. a büdös csatornapatkánykodás játszik.
vérdíj target nr. 1
Szolnokra ment, állítólag anyja kapus feljelentése miatt. Aztán durr bele a facerdőbe. Látod Endre még a retardált MC Ananász haverod is értelmesebb, ő megvárja míg keresik és akkor is csak videón hajlandó betelefonálni. Mondjuk őt nem is pedo vádakkal gyanúsítják (még).
Endrus Szegeden fog. Igaz csak egy Csillag, de jó társaság
Én olyan helyre megyek ahol, izmos, helyes, nagydarab férfiak vannak. Persze szigorúan a barátnőm miatt xD
Ügyvéd nélkül ilyen súlyos ügyben kétlem hogy kimossa magár
Punszisza a lekjopp!
legalább lehet látni a jéghidg jogászistent munkában
*pr
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Ügyvéddel sem tudná kimosni magát! Itt börtön kell, hogy a történet vége legyen!
Félreértés történt!
Nem azt mondtam, hogy a vádak alól mossa ki magát, hanem az sikerül neki, hogy sikerül bemagyarázni magának még a saját faszságát, ezért nagyjából még nyugodt. Aztán majd jön a koppanás, reméljük minél nagyobb.
Igyunk egy sörtöt, he
én máj szajt éjek?
ooooooargh
jó nagy zsákot kell majd a fejére húzni előtte
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Ezért verte pofán novákot az Sherlock Porks?:D
Amikor eszembe jut milyen komolyan veszi magát azzal a jóllqkktt napközis fejével, mindíg derülök.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Ezt így lehet nem tudtam volna magamtól megfogalmazni, de nagyjából megvolt a sztori. Pedig fiatalabb vagyok mint sneci, meg nem is voltam ennyire közel a tűzhöz (Morvai).
Mit mondott ehhez képest az elítélt?
Amugy meg amilyen balfasz vagy szerintem a fehernegyzetes live ota rajta vannak a gepeden mert egy lusta szar vagy akar torolni is dolgokat.
Biztos, hogy rajta vannak. :)
Meg még sok minden más is. A Bravo képeket is egyből előrántotta, szóval ezek mind levannak neki mentve.
Be is vallotta a tegnapelőtti live-okban, hogy találni fognak képeket és majd akkor megy a jokászkodás’, hogy ezek fkk képek nem pdf tartalom.
Mekfaty VKÁ vlog!
mondjuk itt (is) tonnás macska volt a fasz. bemutatta, hogyan reagál arra, ha valaki szembesíti a bűnözésével. mert ilyen agresszív bűnöző röfögő a röfögő. bizony.
dehát nincs új a nap alatt, vert ő már nőt is, mert csúnyát írt róla az interneten.
a cukorbeteg monitortolvaj a helyére került.
vérdíj target nr. 1
Zabina like this!
O és K együtt OK és minden OK!!
Írta hogy meglepetéssel készül. Az lesz a meglepetés, hogy odatalál.
Vagy az, hogy a büdös kurva anyja lesz a testőre. Vagy Bori.
Igyunk egy sörtöt, he
Kihúzatja az orbit rágókat és elküldi igazolásnak miért nem jelent meg.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Endre, üvöltözni kell a Hop On Hop Off busz sofőrjével, hogy vigyen oda, nagyon fontos, te nemzeti hős vagy!
Személyi testőr a tranyó lesz, aki elfut az első alkalommal a törött 3 éves telefonnal
Védőügyvédnek a kurva anyját viszi, aki nem feltétlenül nem fog rontani a helyzetén: hátha kiköltöztetik végre a szervek recsit a macskaólból
Tajgi meg megytrollokra vadászni Sittes Sanyi faszán pörögni
magán fogdokira nincs zseton, sztkban nem fogadják, mert osztrák illetőségű csöves, szólva marad a renátó...
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Azért ekkora cselt ne várjunk, hisz mégiscsak sodiról beszélünk… na tépőzáras cipő felhúzás, csá
Kaffka endre
Én még mindig azt mondom aki ide beírta hogy a lamantint akarja vinni a tárgyalásra hogy neki lesz igaza.. mostanában elengedte a tranyót még csak nem is követi, az első a lamantin volt neki mindenhol..
Laura nem terhes,fix infó, a török próbálja a bírságot ezzel kijátszani. Lehet laura pénteken akar dobbantani ez a félkegyelmű gondolom meg előadja neki hogyha elkíséri őt akkor ott biztonságban lesz stb.
mit?
Röhögni, a tárgyalásra
És ezekre mennek el a befizetett adóforintjaim...
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Nyem éjted; eddig csak oda utasztam, ahol nud gyerekek vannak.
Ha kivételesen mégse voltak, akkor basztam én rá a turisztikára.
*ez a szegedi prosti aki már kirugatott egyszer, meg feljelentett zaklatásért és lepedofilozott tiktiken nyilvánosan is.. hetyetye biróúr*
mekkora retard brigád ez te jóisten :D
Nem fog odatalalni
Mesz az Exce...oh wait :D
Manna ABC
hű baszd meg, 5 perc tömény pokol. ez a sodi valósága.
vérdíj target nr. 1
Jahve áldjon meg téged és a munkádat
Látszik mekkora elmebeteg kurva ez is, nyáron még nyalt ide forum trolloknak mára Endike sírásait hallgatja.. :D
De ez már a 4. eset, hogy ezt játssza?
A skizofrén borderlineos elmebetegek kiszámíthatatlanok. Pláne ha ostobák, mint a föld.
Az úgy petika lesz, még polgárin is.
Nagyjából hasonló mélységűek és minőségűek a jogi ismereteik a púpos pederaszta fattyával. Gondolom tőle tanult nagyrészben.
Olyan szentségtelen faszságokat ugatott a vén kurva is a múltban mikor megnyilvánult, hogy vérlázító hogy az ilyen ügyvédnek nevezheti magát. Még ha csak ingatlanjogászkodott is.
Fertő.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Kandikamerás kurvaként "dolgozik", ez is csak jelent valamit...
Igyunk egy sörtöt, he
Fiatalember, ne szemtelenkedjen, kitűnően ismerem a magyar jogot, és a pénteki tárgyaláson a gyerekkel remek benyomást fogunk tenni az esküdtszéknek.
Gondterhes
A szci azt szereti, ha ő kap pénzt, nem azt hogy ő ad...szal stokit ők is úgy rúgják picsán, hogy szikrát vet a púpja a betonon.
Még nincs is dél!
Ezen tegnap óta visítok. Imádom, hogy azonnal meg lehet vele etetni bármilyen infót és azt két kanállal eszi :D
Aztán pedig nem bír ki 2 órát, hogy ne kürtölje tele ezzel az internetet.
Endre neked tényleg a homlokodra van tetoválva, hogy BALEK.
Ki az az Endre bácsi?
Mindig a "vadász, vadász, te szopni jársz ide" klasszikus vicc jut eszembe a recskabohócról.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Mit is akar az eSIM-el? Hiszen nem él már a szám. Legalábbis ez az info.
Heki a traki
Persze, de nem hisz senkinek. Majd rájön. :)
Óvatosan, Golda nem csak a sztárprogramozó sztárügyvédje lesz, hanem egyben testőre is.
Mindenki fel lesz jelentve, aki aznap a Markó utcába (?) teszi be a lábát, még a GLS futár is.
Ki az az Endre bácsi?
Nem is annyira a pénzre gondoltam, mint inkább a lehúzás, átverés, megfélemlítés és zsarolás "módszertanára".
Nem csodálkozom, hogy Endre szerint Hubbard egy nagymester.
Pfej!
Most is ezt hiheti, csak helyezkedik egyszerre a lamantinnak is meg pistánál is. Közben meg küldözgeti az infókat a bíróságnak meg áskálódik mindenki ellen.
Marko utcaban lesz? Nem szolnokon? Ha a Marko utcaban akkor pontosan mikor? Pont lesz arrafele dolgom penteken :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Aki érez magában késztetést, azok visszanézhetik az 5 évvel ezelőtti pedofil lebukások utáni magyarázkodásait, hátha van bennük valami felhasználható ellene. Szedjük majd ide össze azokat timestampelve
Szerintem ezekben az egyik legemlítésreméltóbb, és egyben leginkább összefoglaló jellegű megfogalmazás az egyből az első videóban található:
01.25 Live 1/2 - RDR2 technikai próba (Sodika, Anikó és Marky Mark!) www.youtube.com/watch?v=vfzv6d6_108
24:20-nál:
Anikó kérdése:"De mégis Sodi akkor.. mégis akkor.. ő.. milyen féle felnőtt.. ő.. filmeket szoktál nézni?"
Stoki válasza: "Nudista oldalakat szoktam."
Szóval itt a Stoki egyértelműen kimondja hogy a nudista oldalakat az ő értelmezése szerinti felnőtt filmek lelőhelyeként használja.
Penzmento
(
x6)
Feb 26, 2025 00:27:36
x6)
Basszatok!!! Felnőtteket
🕎Endigame🕎
SyntaxError
(
x24)
Feb 26, 2025 00:51:28
x24)
Orvostani szakértő (??) pedofil ügyhöz?
Ez hülye.
Ez hülye.
Arra kell, hogy megállapítsa, hogy elmebeteg.
Ismét.
A helyzet megoldása
(
x44)
Feb 26, 2025 01:04:08
x44)
Tényleg átadott neked Dobozi Róbert egy díjat, amin az ált: "Az újszászi gyermekek, leglelkesebb tapogatója" ?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Feb 26, 2025 04:08:49
x2)
Elmebeteg egy fasz. 2 nap alatt felépült benne megint a valóságtagadás és folytatja a heherészős hergelését ott ahol abbahagyta.
A szokásos "bi-bi-bíí" nézd mit csinálok hehehe. Adja az ég a kótert neked 🙏
Ott majd beverdesik a vekni fejed. Naponta. Többször. 🙏
A szokásos "bi-bi-bíí" nézd mit csinálok hehehe. Adja az ég a kótert neked 🙏
Ott majd beverdesik a vekni fejed. Naponta. Többször. 🙏
kérdezhetek valamit
(
x2)
Feb 26, 2025 06:10:49
x2)
Szívesen kirugdosom a bálna hasából az ifjabb törökpondrót, fajvédelmi okból. XD
Fékezze magát Péter! 😅
Eazy
(
x11)
Feb 26, 2025 06:29:28
x11)
Kicsit le vagyok maradva a loréval, de ez jól látom, hogy besétált a púpszászi őrsre, és már vád alá is helyezték?
Értem én, hogy a pajzzsal védekezik, de felfogja, hogy mekkora szarban van?
Vagy a tényt, hogyha berakják a többi köztörvényes közé, (főleg ha még példát is statuálnak vele, és olyan helyre viszik) akkor pár óra és végleg lebomlik asodi birodalom!?
Ráadásul ahogy látom a hergelés is megy tovább ezerrel..totál nem normális.. bár mit is várunk tőle. :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Vagy a tényt, hogyha berakják a többi köztörvényes közé, (főleg ha még példát is statuálnak vele, és olyan helyre viszik) akkor pár óra és végleg lebomlik asodi birodalom!?
Ráadásul ahogy látom a hergelés is megy tovább ezerrel..totál nem normális.. bár mit is várunk tőle. :D
-
Feb 26, 2025 07:02:11
Egy hatalmas elme és egy hatalmas fej áll majd szemben egymással a bíróságon: a bíróbácsi meg a síróbácsi.
Készülhetünk az Endre.
Készülhetünk az Endre.
Feb 26, 2025 07:02:11
öklendező szerelő
(
x4)
Feb 26, 2025 07:04:44
x4)
...Ráadásul ahogy látom a hergelés is megy tovább ezerrel...
elképzelem, ahogy a bíróságon hergeli majd a bírót
- Endre miért tárol idegen meztelen gyerekekről képeket a számítógépén?
- A-A-ZOK a képek nem sz-szhexuális céllal khészültek! Mondtam már, esz ety matyar mondat volt!
Erkelyszimulator
(
x2)
Feb 26, 2025 07:17:20
x2)
Endre, I kezelem? 2025. Februàr 26.-a van. ✡️🕺🏻
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 26, 2025 07:26:25
x2)
Ma tusztikai céllal kiválasztom, hova menjünk idén nyaralni. Ti hogyan csináljátok ezt?
MaxPayne
(
x24)
Feb 26, 2025 07:27:57
x24)
Stoki!
Tudom, hogy a te életed elengedhetetlen része az autipajzs. Nélküle szembesülnöd kellene a valósággal, amit te képtelen vagy feldolgozni.
Ennek ellenére tegyünk már egy próbát!
Most csak gondolatjáték szintjén, ha... ismétlem: HA börtönbe kellene vonulnod, (értem, hogy az autipajzs szerint nem fog ilyesmi történni, de most csak tételezzünk fel, hogy ha) akkor félnél a bevonulás elötti napokban a börtöntöl?
Félnél annyira, hogy:
- megpróbálj külföldre szökni?
- megpróbálj öngyilkos lenni?
Tudom, hogy a te életed elengedhetetlen része az autipajzs. Nélküle szembesülnöd kellene a valósággal, amit te képtelen vagy feldolgozni.
Ennek ellenére tegyünk már egy próbát!
Most csak gondolatjáték szintjén, ha... ismétlem: HA börtönbe kellene vonulnod, (értem, hogy az autipajzs szerint nem fog ilyesmi történni, de most csak tételezzünk fel, hogy ha) akkor félnél a bevonulás elötti napokban a börtöntöl?
Félnél annyira, hogy:
MaxPayne
(
x24)
Feb 26, 2025 07:29:20
x24)
Feb 26, 2025 07:29:20
Ma tusztikai céllal kiválasztom, hova menjünk idén nyaralni. Ti hogyan csináljátok ezt?
Földgömb megpörget, majd darts nyillal a pörgö földgömböt megdobni. Ha tenger, vagy óceán, akkor a hozzá legközelebb esö szárazföld, sziget. Ilyen nagyon egyszerü ez. Feb 26, 2025 07:29:20
Kötőjel
(
x12)
Feb 26, 2025 07:39:35
x12)
félnél a bevonulás elötti napokban a börtöntöl?
Félnél annyira, hogy:
Félnél annyira, hogy:
az öngyilkossághoz gyáva sodi a sodi. a büdös csatornapatkánykodás játszik.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Feb 26, 2025 07:43:40
x2)
Kicsit le vagyok maradva a loréval, de ez jól látom, hogy besétált a púpszászi őrsre, és már vád alá is helyezték?
Szolnokra ment, állítólag anyja kapus feljelentése miatt. Aztán durr bele a facerdőbe. Látod Endre még a retardált MC Ananász haverod is értelmesebb, ő megvárja míg keresik és akkor is csak videón hajlandó betelefonálni. Mondjuk őt nem is pedo vádakkal gyanúsítják (még).
Jonciii
(
x8)
Feb 26, 2025 07:44:17
x8)
Endrus Szegeden fog. Igaz csak egy Csillag, de jó társaság
Ténfép
(
x5)
Feb 26, 2025 07:59:12
x5)
Nem bírom nézni a szarjait, de ezek alapján akkor az van, hogy próbál orbitrágókkal-körömmel kapaszkodni abba, hogy minden yo lesz, nem kerül be. Ez úgy-ahogy sikerül neki, mindegy is.
Az egy kicsit meglepett, hogy tegnap is sikerült összekoldulnia 13 dodót (minusz az ilyen-olyan adó), de minek lepődtem meg, végülis különösebb változás nem történt, változott a dikdik fióknév, ettől függetlenül ugyanazt a szart műveli ugyanolyan szar minőségben, mint 1 hete.
Ezzel a napi 10-20 dollárral se tudok mit kezdeni, ha a sok baromállat adni akar neki, hát ad, a lényeg szerintem az lenne, hogy a dagadékból meg a gányoldából szűnjön meg a bevétel. Az eddigiek szerint a gányoldába is kb. ugyanolyan fogyatékos barmok vannak mint Pityuko, nem lesz egyszerű. Ha meg nincs gányolda, nem tudom a korcs mit baszik minden nap este 7-ig.
Igyunk egy sörtöt, he
Az egy kicsit meglepett, hogy tegnap is sikerült összekoldulnia 13 dodót (minusz az ilyen-olyan adó), de minek lepődtem meg, végülis különösebb változás nem történt, változott a dikdik fióknév, ettől függetlenül ugyanazt a szart műveli ugyanolyan szar minőségben, mint 1 hete.
Ezzel a napi 10-20 dollárral se tudok mit kezdeni, ha a sok baromállat adni akar neki, hát ad, a lényeg szerintem az lenne, hogy a dagadékból meg a gányoldából szűnjön meg a bevétel. Az eddigiek szerint a gányoldába is kb. ugyanolyan fogyatékos barmok vannak mint Pityuko, nem lesz egyszerű. Ha meg nincs gányolda, nem tudom a korcs mit baszik minden nap este 7-ig.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 26, 2025 07:59:42
x17)
Jó ötlet ügyvéd nélkül menni a rágalmazási tárgyalásra vagy elrángatod a bukott vén kurvát?
Punszisza a lekjopp!
Laci
Feb 26, 2025 08:00:22
Én olyan helyre megyek ahol, izmos, helyes, nagydarab férfiak vannak. Persze szigorúan a barátnőm miatt xD
Feb 26, 2025 08:00:22
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 26, 2025 08:01:12
x17)
Nem bírom nézni a szarjait, de ezek alapján akkor az van, hogy próbál orbitrágókkal-körömmel kapaszkodni abba, hogy minden yo lesz, nem kerül be. Ez úgy-ahogy sikerül neki, mindegy is.
herr_schwechater
(
x8)
Feb 26, 2025 08:01:37
x8)
Jó ötlet ügyvéd nélkül menni a rágalmazási tárgyalásra vagy elrángatod a bukott vén kurvát?
legalább lehet látni a jéghidg jogászistent munkában
*pr
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 26, 2025 08:01:53
x21)
Ügyvéddel sem tudná kimosni magát! Itt börtön kell, hogy a történet vége legyen!
Ténfép
(
x5)
Feb 26, 2025 08:04:19
x5)
Félreértés történt!
Nem azt mondtam, hogy a vádak alól mossa ki magát, hanem az sikerül neki, hogy sikerül bemagyarázni magának még a saját faszságát, ezért nagyjából még nyugodt. Aztán majd jön a koppanás, reméljük minél nagyobb.
Angol Troll
(
x2)
Feb 26, 2025 08:15:18
x2)
Amugy Pupos a sajat autipajzsod lesz a veszted. A lefoglalt jagyzokonyvben is az van benne hogy kiskoru gyermekek meztelen kepeit keresik mert azt vallotad be. A rendorseg is kepeket keres hiaba mondod nekik hogy az turisztikai cellal keszultek. Nekik eleg annyi hogy van rajta meztelen gyerek vagy nincs.
Amugy meg amilyen balfasz vagy szerintem a fehernegyzetes live ota rajta vannak a gepeden mert egy lusta szar vagy akar torolni is dolgokat.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Kendra
(
x2)
Feb 26, 2025 08:21:05
x2)
JÓ HÍR!
Sodi pótolhatatlan technikai eszközeit soha nem kapja vissza!
JÓ HÍR!
JÓ HÍR!
bitypontyos másolat
Feb 26, 2025 08:24:33
JÓ HÍR!
JÓ HÍR!
JÓ HÍR!
én máj szajt éjek?
Feb 26, 2025 08:24:33
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 26, 2025 08:26:05
x21)
Egy bitpontos faszt kapsz a szottyadt seggedbe pedofil a börtönben! Azt! A kurva anyádat!
Sodi_linzi_sult_hala
Feb 26, 2025 08:31:01
T-2 nap, Gyagya.
Minden a te hibád, és mindenért bűnhödni fogsz.
Ne felejtsétek, én tanárnak készültem. Félig-meddig pedagógus szakember az, aki előttetek áll.
Minden a te hibád, és mindenért bűnhödni fogsz.
Feb 26, 2025 08:31:01
-
Feb 26, 2025 08:31:40
A stoki fókaüvölteni fog, vagy kéjesen nyögni, amikor majd a keményfaszú cigányok seggberakják a börtönben?
Feb 26, 2025 08:31:40
LaCI
Feb 26, 2025 08:32:04
A stoki fókaüvölteni fog, vagy kéjesen nyögni, amikor majd a keményfaszú cigányok seggberakják a börtönben?
ooooooargh
Feb 26, 2025 08:32:04
öklendező szerelő
(
x4)
Feb 26, 2025 08:38:28
x4)
jó nagy zsákot kell majd a fejére húzni előtte
NBVNG
(
x1)
Feb 26, 2025 08:52:53
x1)
Igen. Továbbá Novák Előd volt,
Amikor eszembe jut milyen komolyan veszi magát azzal a jóllqkktt napközis fejével, mindíg derülök.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Feb 26, 2025 09:00:42
x2)
A korcs megemlítette Sherlock Porks választási csalását, de természetesen hülyeséget beszélt.
A valóság az, hogy 2010-ig úgynevezett kopogtatócédulán kellett ajánlani a jelöltet,
A valóság az, hogy 2010-ig úgynevezett kopogtatócédulán kellett ajánlani a jelöltet,
Ezt így lehet nem tudtam volna magamtól megfogalmazni, de nagyjából megvolt a sztori. Pedig fiatalabb vagyok mint sneci, meg nem is voltam ennyire közel a tűzhöz (Morvai).
Mit mondott ehhez képest az elítélt?
banshee
(
x24)
Feb 26, 2025 09:02:29
x24)
A Renatos ügyben sem feltétlenül nem fogják figyelembe venni azt a tényt, hogy az elkövető 12 éves húgának a mellét megfogó sértett ellen eljárás van gyermekpornográfia miatt...minden O és K.
tyodika
Feb 26, 2025 09:06:03
Azért támadnak a trollok, mert szeretem a gyerekeket.
Feb 26, 2025 09:06:03
balek
(
x10)
Feb 26, 2025 09:09:37
x10)
Sodi egészségi állapotát elnézve, a bevonulós bulija lesz az utolsó.
A szabaduló bulival már nem kell bajlódni.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
A szabaduló bulival már nem kell bajlódni.
Hafré
(
x9)
Feb 26, 2025 09:10:56
x9)
Tanszéki öregfiúk csapata:

lépek ki mert hülyék vagytok

D_Dezső
(
x29)
Feb 26, 2025 09:11:10
x29)
Biztos, hogy rajta vannak. :)
Meg még sok minden más is. A Bravo képeket is egyből előrántotta, szóval ezek mind levannak neki mentve.
Be is vallotta a tegnapelőtti live-okban, hogy találni fognak képeket és majd akkor megy a jokászkodás’, hogy ezek fkk képek nem pdf tartalom.
banshee
(
x24)
Feb 26, 2025 09:14:03
x24)
A Bravo magazinos képek milyen turisztikai céllal lettek letöltve?
D_Dezső
(
x29)
Feb 26, 2025 09:16:05
x29)
A betelefonáló gyerekeknek javasolnék egy kérdést.
Ugye a Sodi tegnap is kiemelte, hogy 89 képet mutatott be a fehérnégyzetek krónikájában. Viszont tudni lehet, hogy kb. 100 képet töltött le viszont azok felnőttet “nyomokban sem tartalmaztak”. Ezt ő maga kotyogta el anno.
Meg lehetne kicsit ezt kapargatni, hogy nem gyanús egy olyan oldal ahol 10%-a a tartalomnak kifejezetten csak gyerekekről szól? Vagy, hogy mi lett azzal a 10 képpel, letörölte vagy azokat is őrizgette?
Ugye a Sodi tegnap is kiemelte, hogy 89 képet mutatott be a fehérnégyzetek krónikájában. Viszont tudni lehet, hogy kb. 100 képet töltött le viszont azok felnőttet “nyomokban sem tartalmaztak”. Ezt ő maga kotyogta el anno.
Meg lehetne kicsit ezt kapargatni, hogy nem gyanús egy olyan oldal ahol 10%-a a tartalomnak kifejezetten csak gyerekekről szól? Vagy, hogy mi lett azzal a 10 képpel, letörölte vagy azokat is őrizgette?
tyodika
Feb 26, 2025 09:16:13
Endre!!!
A rendőrök elvitték a gépeket, hogy pedofil tartalmak vannak rajta. Tehát magyarán lepedofiloztak. S tudod, hogy ilyenkor vissza pedofilozhatsz. Remélem mondtad a rendőröknek, hogy ők a pedofilok.
Mióta elvitték a gépeket, náluk vannak a pedofil tartalmak. Ők nézegetik a pedofil képeket. A rendőrök a pedofilok! A rendőrök elvitték a gépeket, hogy pedofil tartalmak vannak rajta. Tehát magyarán lepedofiloztak. S tudod, hogy ilyenkor vissza pedofilozhatsz. Remélem mondtad a rendőröknek, hogy ők a pedofilok.
Feb 26, 2025 09:16:13
prolipredator
Feb 26, 2025 09:19:34
Vörös úr megindult.
Feb 26, 2025 09:19:34
trollexcel
Feb 26, 2025 09:19:46
files.catbox.moe/oyk34h.jpg
files.catbox.moe/oyk34h.jpg
Mekfaty VKÁ vlog!
Feb 26, 2025 09:19:46
Kötőjel
(
x12)
Feb 26, 2025 09:20:28
x12)
mondjuk itt (is) tonnás macska volt a fasz. bemutatta, hogyan reagál arra, ha valaki szembesíti a bűnözésével. mert ilyen agresszív bűnöző röfögő a röfögő. bizony.
dehát nincs új a nap alatt, vert ő már nőt is, mert csúnyát írt róla az interneten.
a cukorbeteg monitortolvaj a helyére került.
Piszokpataki Parazita
Feb 26, 2025 09:24:55
Endre, a pénteki tárgyalásra helyszínéig betanultad már az útvonalat? Vagy még nézegeted Streetviewba? Mobilnet nélkül, hogy fogsz odatalálni?
Feb 26, 2025 09:24:55
Bubuka
(
x13)
Feb 26, 2025 09:25:37
x13)
Két nap Endre! KÉT NAP!
Golda csiklója
(
x8)
Feb 26, 2025 09:36:41
x8)
Zabina like this!
MaxPayne
(
x24)
Feb 26, 2025 09:38:35
x24)
endre, és mi lesz akkor, ha kiderül, hogy a biró is troll és azt fogja neked mondani, hogy "Brék endi!" ?
banshee
(
x24)
Feb 26, 2025 09:41:22
x24)
Endre, a pénteki tárgyalásra helyszínéig betanultad már az útvonalat? Vagy még nézegeted Streetviewba? Mobilnet nélkül, hogy fogsz odatalálni?
Ténfép
(
x5)
Feb 26, 2025 09:48:38
x5)
Nemvoltdurex
(
x13)
Feb 26, 2025 09:49:53
x13)
Gabonatároló
(
x1)
Feb 26, 2025 09:51:42
x1)
Endre, üvöltözni kell a Hop On Hop Off busz sofőrjével, hogy vigyen oda, nagyon fontos, te nemzeti hős vagy!
kérdezhetek valamit
(
x2)
Feb 26, 2025 09:52:14
x2)
Személyi testőr a tranyó lesz, aki elfut az első alkalommal a törött 3 éves telefonnal
Védőügyvédnek a kurva anyját viszi, aki nem feltétlenül nem fog rontani a helyzetén: hátha kiköltöztetik végre a szervek recsit a macskaólból
Tajgi meg megy
herr_schwechater
(
x8)
Feb 26, 2025 09:52:47
x8)
magán fogdokira nincs zseton, sztkban nem fogadják, mert osztrák illetőségű csöves, szólva marad a renátó...
Lellytoll dandárszázados
Feb 26, 2025 09:58:13
Azért ekkora cselt ne várjunk, hisz mégiscsak sodiról beszélünk… na tépőzáras cipő felhúzás, csá
Feb 26, 2025 09:58:13
-
Feb 26, 2025 09:58:19
Tajgi meg megy trollokra vadászni Sittes Sanyi faszán pörögni
Tajgi meg megy trollokra vadászni Sittes Sanyi faszán pörögni
Én még mindig azt mondom aki ide beírta hogy a lamantint akarja vinni a tárgyalásra hogy neki lesz igaza.. mostanában elengedte a tranyót még csak nem is követi, az első a lamantin volt neki mindenhol..
Laura nem terhes,fix infó, a török próbálja a bírságot ezzel kijátszani. Lehet laura pénteken akar dobbantani ez a félkegyelmű gondolom meg előadja neki hogyha elkíséri őt akkor ott biztonságban lesz stb.
Feb 26, 2025 09:58:19
gobesug
(
x30)
Feb 26, 2025 10:02:22
x30)
Vörös úr megindult.
mit?
prolipredator
Feb 26, 2025 10:03:37
mit?
Röhögni, a tárgyalásra
Feb 26, 2025 10:03:37
CafkaMarci
(
x6)
Feb 26, 2025 10:07:11
x6)
És ezekre mennek el a befizetett adóforintjaim...
dogoljmegsodi
(
x5)
Feb 26, 2025 10:08:29
x5)
megpróbálta kitenni valószínűleg a magyarázkodós flokkot de szokás szerint bénázik és az értesités a régi picsaszáj konyulós flokkra mutat
Darth Tibor
(
x7)
Feb 26, 2025 10:09:41
x7)
Endre!
Segíts egy kicsit a nyomozó bácsiknak! Hol kell keresniük a meztelen gyerekes képeidet, a nud, vagy a travel mappában?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Segíts egy kicsit a nyomozó bácsiknak! Hol kell keresniük a meztelen gyerekes képeidet, a nud, vagy a travel mappában?
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 26, 2025 10:14:27
x2)
Vajon ma várható nagy felpörgés vagy csak click bait a név és tyodi apu nem is pörög fel? Amúgy endre a böribe majd a sittes sanyi faszàn pöröghetsz mint a ringlispíl. Állítólag ilyen nagy gyöngyöket szurkàlnak a farkukba az elítéltek, hogy befelé törjön kifelé szakítson. GLHF!
Recsiboy
Feb 26, 2025 10:15:24
Endre!
Hol kell keresniük a meztelen gyerekes képeidet, a nud, vagy a travel mappában?
Hol kell keresniük a meztelen gyerekes képeidet, a nud, vagy a travel mappában?
Nyem éjted; eddig csak oda utasztam, ahol nud gyerekek vannak.
Ha kivételesen mégse voltak, akkor basztam én rá a turisztikára.
Feb 26, 2025 10:15:24
noikabatgomb
(
x10)
Feb 26, 2025 10:16:28
x10)
Azért egy " de biro Ur! Hat en aldozat vagyok, mert itt van ez a szegedi prosti, akivel ketsminoztunk es o is azt mondja, hogy artatlan vagyok! " Chewbacca vedelmet megneznem szivesen.
Ebben eddig lehetett eljutni.
-
Feb 26, 2025 10:22:56
Azért egy " de biro Ur! Hat en aldozat vagyok, mert itt van ez a szegedi prosti, akivel ketsminoztunk es o is azt mondja, hogy artatlan vagyok! " Chewbacca vedelmet megneznem szivesen.
*ez a szegedi prosti aki már kirugatott egyszer, meg feljelentett zaklatásért és lepedofilozott tiktiken nyilvánosan is.. hetyetye biróúr*
mekkora retard brigád ez te jóisten :D
Feb 26, 2025 10:22:56
-
Feb 26, 2025 10:29:34
ja és ha laurát akarnád esetleg magad mellé állítani, nehogy be legyen ez is küldve aminek a végén elhangzik a szájából hogy szerinte is pedofil vagy..
trashcity.net/video/11212/lamantin-kiakad-jenesre-%C3%A9s-trutym%C3%B2ra-live-k%C3%B6zben-rivotrilt-adsz-vonatjegy%C3%A9rt-cser%C3%A9be
trashcity.net/video/11212/lamantin-kiakad-jenesre-%C3%A9s-trutym%C3%B2ra-live-k%C3%B6zben-rivotrilt-adsz-vonatjegy%C3%A9rt-cser%C3%A9be
Feb 26, 2025 10:29:34
gobesug
(
x30)
Feb 26, 2025 10:34:43
x30)
Röhögni, a tárgyalásra
Nem fog odatalalni
CaptainGulag
(
x1)
Feb 26, 2025 10:43:12
x1)
Mesz az Exce...oh wait :D
Herrsteller
Feb 26, 2025 10:44:36
Az lenne a nagy csattanó ha valahogy véletlenül ( :)))) ) kikerülne az Excel benne a felszopók neveivel és minden más finomsággal
Feb 26, 2025 10:44:36
Pikturiensz
(
x7)
Feb 26, 2025 10:47:59
x7)
Tegnapi live tölthető: gofile.io/d/7lMPml
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Kötőjel
(
x12)
Feb 26, 2025 10:48:38
x12)
ja és ha laurát akarnád esetleg magad mellé állítani, nehogy be legyen ez is küldve aminek a végén elhangzik a szájából hogy szerinte is pedofil vagy..
hű baszd meg, 5 perc tömény pokol. ez a sodi valósága.
mikedp
(
x9)
Feb 26, 2025 10:54:32
x9)
Szerintem Golda megy el vele hogy odataláljon. Gondolom ő fogja felkészíteni is jogilag a száraz megphaszásra. Mivel mindkettő agyhalott a pénteki eredmény garantált.
Inkább csak az érdekel milyen gyorsan fog utána regenerálódni a pajzs, és jön rá hogy végülis ő nyert ?
KURVArangy
Inkább csak az érdekel milyen gyorsan fog utána regenerálódni a pajzs, és jön rá hogy végülis ő nyert ?
wannabe snecológus
Feb 26, 2025 10:54:43
Tegnapi live tölthető: gofile.io/d/7lMPml
Jahve áldjon meg téged és a munkádat
Feb 26, 2025 10:54:43
Endi Vajna
(
x11)
Feb 26, 2025 10:55:21
x11)
Látszik mekkora elmebeteg kurva ez is, nyáron még nyalt ide forum trolloknak mára Endike sírásait hallgatja.. :D
Bubuka
(
x13)
Feb 26, 2025 10:59:42
x13)
A skizofrén borderlineos elmebetegek kiszámíthatatlanok. Pláne ha ostobák, mint a föld.
horgász
(
x10)
Feb 26, 2025 10:59:48
x10)
Szerintem Golda megy el vele hogy odataláljon. Gondolom ő fogja felkészíteni is jogilag a száraz megphaszásra. Mivel mindkettő agyhalott a pénteki eredmény garantált.
Nagyjából hasonló mélységűek és minőségűek a jogi ismereteik a púpos pederaszta fattyával. Gondolom tőle tanult nagyrészben.
Olyan szentségtelen faszságokat ugatott a vén kurva is a múltban mikor megnyilvánult, hogy vérlázító hogy az ilyen ügyvédnek nevezheti magát. Még ha csak ingatlanjogászkodott is.
Fertő.
Ténfép
(
x5)
Feb 26, 2025 11:03:33
x5)
Kandikamerás kurvaként "dolgozik", ez is csak jelent valamit...
Gabonatároló
(
x1)
Feb 26, 2025 11:05:54
x1)
Elron Musk után L. Ron Hubbard. Na, megérkeztünk...
Nem tudtam, milyen apropóból, milyen irányból, de éreztem, hogy Endre egyszer valahogy rácsatlakozik a $zcientológia csőcsonkjára.
Gratulálok, putris!
Nem tudtam, milyen apropóból, milyen irányból, de éreztem, hogy Endre egyszer valahogy rácsatlakozik a $zcientológia csőcsonkjára.
Gratulálok, putris!
Golda, a köpedék
Feb 26, 2025 11:09:42
Fiatalember, ne szemtelenkedjen, kitűnően ismerem a magyar jogot, és a pénteki tárgyaláson a gyerekkel remek benyomást fogunk tenni az esküdtszéknek.
Feb 26, 2025 11:09:42
Jonciii
(
x8)
Feb 26, 2025 11:11:04
x8)
Remélem feleségül is veszi a lamantint, és úgy megy a tárgyalásra, hogy tisztelt bíróság, most nem tudok ezzel az üggyel foglalkozni, gyermeket várunk.
Bubuka
(
x13)
Feb 26, 2025 11:18:31
x13)
Terhes lettél te is Endre, mondd ezt a bíróságon.
Ennél jobb esélyeid nem lesznek.
Gabonatároló
(
x1)
Feb 26, 2025 11:19:49
x1)
Gondterhes
banshee
(
x24)
Feb 26, 2025 11:34:44
x24)
Elron Musk után L. Ron Hubbard. Na, megérkeztünk...
Gratulálok, putris!
Gratulálok, putris!
A szci azt szereti, ha ő kap pénzt, nem azt hogy ő ad...szal stokit ők is úgy rúgják picsán, hogy szikrát vet a púpja a betonon.
Pikturiensz
(
x7)
Feb 26, 2025 11:39:42
x7)
Szerencsére a jól beígért délelőtti live is el lett sodikázva
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
tyodika
Feb 26, 2025 11:42:52
Szerencsére a jól beígért délelőtti live is el lett sodikázva
Még nincs is dél!
Feb 26, 2025 11:42:52
Hektor a Traktor
(
x8)
Feb 26, 2025 11:43:17
x8)
Endre baszni megy a bíróságra. (Elképzelései szerint ő fog baszni). De ő lesz megbaszva. Ajánlanám kedves troll kollégáknak, hogy a tojásozás helyett, valamilyen lemoshatatlan festékkel dobják pofán. Ami hetekig tetszeleghet a veknin.
Heki a traki
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 26, 2025 11:47:42
x12)
Ezen tegnap óta visítok. Imádom, hogy azonnal meg lehet vele etetni bármilyen infót és azt két kanállal eszi :D
horgász
(
x10)
Feb 26, 2025 11:48:48
x10)
Endre baszni megy a bíróságra. (Elképzelései szerint ő fog baszni).
Mindig a "vadász, vadász, te szopni jársz ide" klasszikus vicc jut eszembe a recskabohócról.
Hektor a Traktor
(
x8)
Feb 26, 2025 11:49:02
x8)
Megint nagyon magabiztos. Tudjuk, hogy ennek mi lesz a vége. Móka és nevetés. Csak nem Endrének.
Heki a traki
linziasztal01
(
x77)
Feb 26, 2025 11:49:38
x77)
A bokáig érő szemétben megtaláltad az A1-es eSIM papírt, Endre?
Ott lesz a jogsi és a keresztlevél mellett katonás rendben valamelyik fiókban! :))
Ott lesz a jogsi és a keresztlevél mellett katonás rendben valamelyik fiókban! :))
Hektor a Traktor
(
x8)
Feb 26, 2025 11:51:24
x8)
A bokáig érő szemétben megtaláltad az A1-es eSIM papírt, Endre?
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Feb 26, 2025 11:52:02
x5)
Targyalasra megy a moszad egyebkent, varhato valami leirat, neadj' jahve felvetel?
Na tejhabosítás, csá.
Levéltár
Feb 26, 2025 11:52:36
T. Levéltáros Úrnak jelezném, hogy a tegnapi összefoglaló végén a tisztázós linkeket összefoglaló komment helyett a link az eggyel felette lévő, herélt köcsög pedofilvédésére mutat.
Feb 26, 2025 11:52:36
linziasztal01
(
x77)
Feb 26, 2025 11:54:36
x77)
Persze, de nem hisz senkinek. Majd rájön. :)
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 26, 2025 12:02:00
x12)
Targyalasra megy a moszad egyebkent, varhato valami leirat, neadj' jahve felvetel?
Óvatosan, Golda nem csak a sztárprogramozó sztárügyvédje lesz, hanem egyben testőre is.
Mindenki fel lesz jelentve, aki aznap a Markó utcába (?) teszi be a lábát, még a GLS futár is.
Gabonatároló
(
x1)
Feb 26, 2025 12:05:36
x1)
Nem is annyira a pénzre gondoltam, mint inkább a lehúzás, átverés, megfélemlítés és zsarolás "módszertanára".
Nem csodálkozom, hogy Endre szerint Hubbard egy nagymester.
Pfej!
Nem vágom a jelszavam
Feb 26, 2025 12:05:38
ket hete meg meggyozodessel beszelt arrol,hogy nem lejet gyereke,de nem mondja el miert Aztán pedig nem bír ki 2 órát, hogy ne kürtölje tele ezzel az internetet.
Feb 26, 2025 12:05:38
Bubuka
(
x13)
Feb 26, 2025 12:07:23
x13)
ket hete meg meggyozodessel beszelt arrol,hogy nem lejet gyereke,de nem mondja el miert
Most is ezt hiheti, csak helyezkedik egyszerre a lamantinnak is meg pistánál is. Közben meg küldözgeti az infókat a bíróságnak meg áskálódik mindenki ellen.
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 26, 2025 12:14:10
x13)
Marko utcaban lesz? Nem szolnokon? Ha a Marko utcaban akkor pontosan mikor? Pont lesz arrafele dolgom penteken :D
ThomasAGazmozdony
Feb 26, 2025 12:19:14
Aki érez magában késztetést, azok visszanézhetik az 5 évvel ezelőtti pedofil lebukások utáni magyarázkodásait, hátha van bennük valami felhasználható ellene. Szedjük majd ide össze azokat timestampelve
Szerintem ezekben az egyik legemlítésreméltóbb, és egyben leginkább összefoglaló jellegű megfogalmazás az egyből az első videóban található:
01.25 Live 1/2 - RDR2 technikai próba (Sodika, Anikó és Marky Mark!) www.youtube.com/watch?v=vfzv6d6_108
24:20-nál:
Anikó kérdése:"De mégis Sodi akkor.. mégis akkor.. ő.. milyen féle felnőtt.. ő.. filmeket szoktál nézni?"
Stoki válasza: "Nudista oldalakat szoktam."
Szóval itt a Stoki egyértelműen kimondja hogy a nudista oldalakat az ő értelmezése szerinti felnőtt filmek lelőhelyeként használja.
Feb 26, 2025 12:19:14
67 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Lakatos Ármándó és Sztojka Józsika majd ad neki elég feladatot, nem lesz ott olyan, hogy elfáradt, és most megy fél napra pihenni, ott majd megismerkedik a munka fogalmával.