remélem az egész
460 ezer forint :D
Azért erre lenne sok tippem.
Ki az aki a beka hatara akarna tenni a skorpiot majd belokni oket a toba csak azert, hogy keressen azokon akik ezt neznek?!
A shoddy show generalo idiotak szama vegtelen es itt vannak velunk a forumon.
Ez a forumos veszekedes - "ki az igazi forumos" alfaja. Aminek semmi ertelme nincs.
Maradjunk annyiban, hogy senki nem akarta oket osszehozni, de tortenelmileg igy alakult szoval ha egyetlen jo tanacsot tud adni a forum oldala a "nemforumdeszintenzenesz" oldalan az az, hogy a lamantinnal mindig legyen egy aldis kukazsak Amit endre tele tud okadani amig fotozzak.
Tudom, hogy ez eleg zavarosan hangzik, de minden egy folyamat.
Voltunk mar itt, emlekszel.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Szerintem ennek van köze egymáshoz, illetve loop közepén kaphatott egy privát üzenetet amire csípőből az volt a válasz: Jó befejezem. :)
Sarokba szorított fogatlan grandpa agrandpa! :)
Itt szerintem sok a bakugras.
De a vegere jol osszefoglaltad.
1. Endre egy balek go to 2
2. Endre ujra penz kozelebe juthat
3. Lamantin es anno a tibi is benne lenne egy kozos albiban de csak azert mondjak ezt, mert endre nem szall le roluk... Oh well ... Money is money...
4. Endre megint az egesz eletet felteszi a piros 7.re.
5. Tibi feluton kiszall mar elore, mert latja a csapdat de a lamantinnak Kell a penz es a trashhaverok verdijja az MC pityu fejere plusz a torok kemeny kozeg. Kell a penz.
6. Endre balek es megint megforgatjak raadasul kozben ugye van a lefoglalas, szopatas ect Ami miatt eljutunk oda, hogy endre goldatol is es a helyi rendoroktol is megkapja az ultimatumot - raus.
7. Itt mar csak a jutalom jatek van, mert a torok es a balna is tudja, hogy egy elkeseredett, alkoholista, ocska kis balekot forgatnak meg aki keptelen a rendorsegre menni, mert elzavarjak - szabad a vasar.
8. Endre leirja az egeszet azzal, hogy "hehe.. nem lehetek pedofil ha nincs penzem nudistrndokra jarni es meg en jarok jol.". Go to 1.
A rák verje ki a gyomromat, de én még mindig nem hiszem el, hogy ez a buzi egy fillért is bukott volna. Már csak azért sem, mert ha tényleg ledurrantott volna róla párszázezer forintot valami nő, akkor 24/7 mennének a KIIRTOM A CSALÁDJÁT, HALÁL HALÁL, SZEGEDI PROSTI live-ok.
Én két lehetséges opciót látok:
-hazugság az egész
-tényleg behúzta a bálna, ebben az esetben viszont az
autipajzs nem engedi, hogy beismerje magának és mellre
vegye a dolgot
Nem tisztem eldönteni melyikről van szó, de ha megint lekarmolta a lamantin pár százezerrel, akkor fix, hogy irgalmatlan őrjöngés lenne belőle.
A munka nem megoldás.
1. Lamantin pénzt szimatolt, mindegy hogy tiktok élőkből, Mc gyogyósból vagy egyszerűen goldától, púpost egy baleknek tartja, bár lehúzni sosem tudta mert ennyi esze már sosem volt. Ssak hallgatja a loopjait.
2. A pedofilnak nincs munkája és Magyarországon nem is lesz neki, távmunkára pedig senki sem alkalmazza egy putriból. De elég ránézni egy HR-es azonnal látja hogy egy nyomorék.
3. Tibor tudja hogy Lamantin egy pancser és hogy nem fogja tudni lehúzni a pedofilt, már csak azért sem, mert nincs semmije. A Lamantinnál ilyen szempontból Tibor is élelmesebb, mert nem fektett energiát feleslegesen a pedofilba, ráadásul ő le is tudta már húzni nem kevéssel.
4. A török is egy pancser akit a lamantin kihasznál, ezt a kamu erőszakolós sztorikból is lehet látni. Ha valakit valahol erőszakolnak, az nem marad ott, hacsak nem ez egy jól felépített zsarolás és ha a török kibassza, akkor a Lamantin azzal fenyegeti, hogy már annyira besározta erőszakolóként, hogy lehet meg is állna a dolog. Így a török csicska módjára eltűr mindent.
5. Lamantin November végén is le akarta húzni a veknifejűt azért hívta oda Egerbe törökhöz, csak a púposnak a segélye a végén járt és nem volt mit lehúzni róla, tehát a Lamantin szokásosan rosszul időzített és balfasz is volt. A török meg nem lehúzásokból élt, így nem volt valami nagy segítségére a lamantinnak. De legalább így ketten tudják zsarolni a törököt, mert az Sodi következetesen állítja, hogy tanúja volt erőszaknak. Igaz nem hívott ő sem rendőrt és Lamantin se lépett le, tehát valószínűleg a törököt zsarolják.
6. Török és a nővére végig írogatták Stoki élőjében hogy vigye el a lamantint és hogy a lamantin nem tirhul a házukból, tehát a csalókurva áldozatának lehet tekinteni a törököt is, akinél élősködik. Lamantin azért hogy elhúzzon még pénzt is követel a töröktől hol 100 ezret hol 3 milliót. :D
Egyelőre még van pár ismeretlen az egyenletben, de ahogy haladunk előre egyre kevesebb lesz szerintem. Abban biztos vagyok, hogy lájvon kívül őrjöng, csapkod és folyamatos loop-cunamit zúdít a Lamantinra, ennek több oka is lehet:
-Ma az egyik mini flokkban kérdésre azt mondta, hogy "nem lesz vodka, okkal nem". Tudja ő is milyen ha vodkázik (fénykorában Mazdát vett így:D), ha pedig vodkából öblítőzik be, akkor nincs fék a nyelvén és mindent kipofázik. Ha elmondta volna (idő kérdése), hogy mennyit adott a Lamantinnak erre a képzeletbeli lakásra a haverok első kérdése lenne:
És mégis mibűű', csaknem gányolsz, Endre?! -mert erre a tiktik garasok, amikből sörök lettek kiutaláskor azonnal édes kevés lenne.
-Van egy aprónak tűnő dolog szerintem, ami napról napra jobban nyomasztja a lelkecskét, ez pedig a magány. Ez nála teljesen mást jelent és sok minden befolyásolja. Olyan dolgok is mint mondjuk az időjárás. Tavaszodik hellyel-közzel ezt viszont érzi, mert el kell mennie sörért stb. Többször hangoztatta, hogy amint jó idő lesz ő megőrül ha az ólban kell maradnia, tavaly is ezért volt az a nagy SUP-őrület, mert valahova mennie kell. Természetesen ez is a hergelés miatt van főként, mert másnak attól hogy meleg/nyár van ugyanúgy dolgoznia kell, ő pedig heherészve jelentkezik be részegen innen onnan.
A mostani ól-lét elég nagy bünti, nem véletlen hangoztatta, hogy "átmeneti" meg "most ez vagy egyelőre", mert a gondolattól, hogy ott fog megdögleni halálra rémül. Továbbá, eléggé ingerszegény környezet a mostani számára pláne ahogy jön majd a jó/jobb idő. Emlékezzünk vissza milyen vircsaftot csinált és berontott a nagy házba, amikor Jenes-Lamantin-Tibor erkélyen medencézős képet meglátta és ő nem lehet ott. :)
-Kétlem, hogy az álomalbi-projekt annyi lett volna, hogy ő és a dagadt csaló kurva kettesben "elvannak" ott, Endre gányol Lamantin meg faszt szop. Vinné oda Tibit is, egyrészt a fajtalankodás miatt, másrészt mert egy valamit akar kialakítani maga körül, amit rég elvesztett: ez pedig a "biztonság", régi nevén hitel.
Kibaszatnak a trollok? Majd Lamantin meg Tibi fogadja a kuncsaftokat, ő sörözik és excelezik meg néha mászkálós, védelmi lájvokat csinál Bp utcáin.
Nem lesz ebből semmi természetesen, de nekem nagyon jó volt ma hallani, hogy megint az anyjától lejmolt pénzt sörre és fél attól, hogy az ólban fog maradni. :)
Elég szar alakítás mindkét részről.
De a bálna különösen megerdemelné az arany málna díjat
Egy-két troll van ezen a világon, de ezt túl kell élnünk...
Jó kérdés. Oda pisztosan nem adhat meg skrillt vagy Revót.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Csak nem így hivatkoztak rá a hivatalos putrivizsgálati jegyzőkönyvben?
Endre egy pedofil!
gofile.io/d/fJIHCu
Jujjbaz+ volt pár éve pont egy ilyen nőm egy rövid ideig. Mikor tisztán láttam, hogy full elmebeteg ki akartam rakni a szűrét. Ilyenkor az ajtómban fetrengett, zokogott, vedelt, fenyegetőzött, kést rántott rám a saját lakásomban, ütelegelni kezdett, ordibált, hogy a szomszédokat felkeltse.
Harmadszorra sikerült kibaszni végleg, külső segítséggel.
Namost eddig azért imádkoztam. hogy a trottelnek sikerüljön a buzipuccs tibivel és az szép lassan a blahára küldje.
De ezt látva semmit nem kívánok neki jobban mint a bálnát. Az lenne az igazi show. Az a terror amit egy ilyen nő tud csinálni gyorsan padlóra küldené a gyagyást mind idegileg mind anyagilag. Totális összeomlás lenne minden nap.
De ezt látva semmit nem kívánok neki jobban mint a bálnát. Az lenne az igazi show. Az a terror amit egy ilyen nő tud csinálni gyorsan padlóra küldené a gyagyást mind idegileg mind anyagilag. Totális összeomlás lenne minden nap.
Mindannyiunk legnagyobb bánatára ez ez áramvonalas 150 kilós test nem fér el a putriban a sok hulladéktól! :(
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Endréből nincs kereset, nem lehet kiárulni a púpot ezért még egy fél éves kollab sem elképzelhető, mint tranyóval anno.
Persze ha lenne esetleg millió fütyis bevétel.... Hmm. Ficcen kívül: ezt a férget sok ideig senki nem tűri meg. Lamantinba inkább a csalások miatt szerelmes, azokat szeretné eltanulni. De megmondtuk már Endre: ahhoz le kell vágatni a szamárfaszt, meg el kell kezdeni selypegni.
Sajnálom. A gyagyást nem ütni kell, mert azt élvezi. A hintáztatásba és az ilyen jutka-bálna szerű szürreális hisztizisbé viszont egyenesen beleőrül. De jó lenne látni sok ilyet még. :(
Az ékszerfóbiás Heléna show volt komoly ahogy a párkányi predátorsz (Trutymó Titán) idegei csikorogtak a loopjaitól. Komolyan jobban szenvedett mint amikor a Wishes Barbi verte.
Engem pont azért gondolkodtatott el a Corina sztori mert nem hiszem hogy a recskás így ki tudta volna találni az ilyen sáska nőtípus viselkedésének a sztoriját.
Endrének elég lenne csak annyit mondania hogy leszek az anyukád és hívhatsz úgy is. A gyernőttel szemben ez lenne a jolly joker mert egyből családban meztlenkedő fehér négyzetnek képzelhetné magát.
Azért azt elég nehéz leszarni hogy kitiltják mindenhonnan, beszólnak neki, lába elé köpnek, fenyegetik.
A tavaszban az is zavarja, hogy most már nem tud sötétben boltba menni piáért, mert egyre később sötétedik.
Már hogy a fenébe ne számítottak volna erre, hát Szelimi fogyatékos a figura.
Slusszpoén: stoki emellett kibaszottul büszke arra, hogy ő egy szabad ember. Igen.
Szabadon átbaszható.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
A sitten meg már csak szabadon baszható lesz.
Így jött ki a matek.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nincs lényeg, ez ilyen: nem válaszolnak privátban, majd kiprovokálom egy lájvval lájv. :)
Meló: csá?
Erre szokta azt hinni, hogy Bagolyka nyávog.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?

Nem kovettem a tegnapi netszemetgyartast. Felelmetes latvany ahogy leolvad a pajzs, pedig meg volt kuldve alkohollal.
Álló fasszal várom a fejleményeket. :DD
460 ezer forint kakukkció amit odaadott a lamantinnak, biztos nem a sörpénzből és a tiktikpénzből jött.
Az csak melócsából származhat, ennyit nem ad még egy "sodiligás" felszopó sem.
Hallod, ha nem értesz hozzá ne írj már ilyeneket légyszi.
IT-ban rengeteg meetingem volt már péntek délután, heti szintű is.
Elég annyi, hogy legyenek amerikai munkatársak, akiknek az a reggel (még akkor is ha east coast, nem hogy ha west coast).
De asodi nem alkoholista, ez csak a műsor miatt van. *pr*
Fosh Tartay
Jó lesz az, ha valóban meeting lesz délután... bevodkázva, besörözve. A Gyagyás hozza a formáját.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Szerző:
ascites
(
x57)
Mar 14, 2025 00:32:08
Válasz
(9)
x57)
Válasz
(9)
Selim Laura accountjáról írogatott a korcsnak délelőtt és a munkaszerződését kérdezgette. Most bevallotta, hogy azért léjvolt be délután 1-kor, mert ez idegesítette, félelemmel töltötte el.
ascites
(
x57)
Mar 14, 2025 00:33:11
x57)
A korcs azt hazudja a hülye párbajpicsának, hogy a nézők megpróbálják összeboronálni a lamantinnal :D
Eazy
(
x11)
Mar 14, 2025 00:33:15
x11)
De ki próbál téged összeboronálni a laurával??
Hogy lehet ennyit hazudozni alig 1-2 mondatban.. xD
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
ascites
(
x57)
Mar 14, 2025 00:34:10
x57)
Továbbra sem hajlandó nyilatkozni arról, hogy mennyi pénze volt a 460 ezres játékban.
-
Mar 14, 2025 00:34:38
Továbbra sem hajlandó nyilatkozni arról, hogy mennyi pénze volt a 460 ezres játékban.
remélem az egész
Mar 14, 2025 00:34:38
ascites
(
x57)
Mar 14, 2025 00:39:14
x57)
A buzi megpróbált úgy tenni, mintha tetszene neki a csaj, mert szép a szeme. A csaj visszakérdezett, hogy milyen színű a szeme, a korcs meg elkezdett találgatni :D
ascites
(
x57)
Mar 14, 2025 00:39:56
x57)
Azért nincs most söre a korcsnak, mert Laura letiltott kártyája miatt nem kapta meg a tiktokos jussát.
linziasztal01
(
x77)
Mar 14, 2025 00:41:03
x77)
Mennyi a dagadt kurva osztaléka a fiókért cserébe, Endre? :)
TikTik 70%-ot levesz.
TikTik 70%-ot levesz.
ascites
(
x57)
Mar 14, 2025 00:44:40
x57)
Mennyi a dagadt kurva osztaléka a fiókért cserébe, Endre? :)
TikTik 70%-ot levesz.
TikTik 70%-ot levesz.
460 ezer forint :D
linziasztal01
(
x77)
Mar 14, 2025 00:51:01
x77)
Ühüm, szóval a korcsnak lefoglalják a tyeknyikai eszközeit, majd pánikban ezt mindenkinek elmeséli messengerben, esetleg azt is hozzátéve hogy: Hotyan fokok így dolgozni?
Erre a Lamantin, aki végig követte Endre TikTik-es őrjöngéseit és bevételeit felajánlott egy háttéralku keretében egy lájv-képes fiókot a saját Paypal fiókjához csatolva, ahonnan kiutalja a KnH-s számlájára, majd ezt továbbítja Endrének. Vélhetően az McPityókás lájv(okat) csíphette el, mert akkor tényleg dobáltak Pityóka ellenségei a korcsnak.
A korcs ezt a bankot meghallva addig loopolt Goldának, amíg nagy nehezen, kis trükközéssel meg miegymás csináltak egy magyar számlaszámot.
Előtte Endre utána nézett szorgosan, hogy azon nem lehet több 28.000 forintnál, hogy ne tudjanak inkasszózni, ezt természetesen közölte a dagadt prostival is, aki csak úgy repesett az örömtől.
Lamantin elkezdte kifaggatni Endrét a sok szempontból biztos állásával kapcsolatban az meg dalolt neki serényen, ezt pedig megosztotta egy HÁZTARTÁSON belül a törökcigánnyal, aki ezzel tudja rendszabályozni a korcsot alkalom adtán.
Endre, szerintem te egy kibaszott nagy balek vagy.
Erre a Lamantin, aki végig követte Endre TikTik-es őrjöngéseit és bevételeit felajánlott egy háttéralku keretében egy lájv-képes fiókot a saját Paypal fiókjához csatolva, ahonnan kiutalja a KnH-s számlájára, majd ezt továbbítja Endrének. Vélhetően az McPityókás lájv(okat) csíphette el, mert akkor tényleg dobáltak Pityóka ellenségei a korcsnak.
A korcs ezt a bankot meghallva addig loopolt Goldának, amíg nagy nehezen, kis trükközéssel meg miegymás csináltak egy magyar számlaszámot.
Előtte Endre utána nézett szorgosan, hogy azon nem lehet több 28.000 forintnál, hogy ne tudjanak inkasszózni, ezt természetesen közölte a dagadt prostival is, aki csak úgy repesett az örömtől.
Lamantin elkezdte kifaggatni Endrét a sok szempontból biztos állásával kapcsolatban az meg dalolt neki serényen, ezt pedig megosztotta egy HÁZTARTÁSON belül a törökcigánnyal, aki ezzel tudja rendszabályozni a korcsot alkalom adtán.
nmthrwwy420
(
x12)
Mar 14, 2025 00:53:51
x12)
Jaj de jó volt a ma este, többször kellett elkérnem Géza inhalálójót, annyiszor fulladtam a röhögéstől.. :D
Ne érts félre pedofil, nem a műsor volt szórakoztató, hanem rajtad röhögtem :D
Hogy lehet valaki ennyire nyomorék balfasz, odaadnék neked egy 500 Ft-ost, hogy ez amúgy Euro, még azt is elhinnéd :DDD
Ki az az Endre bácsi?
Ne érts félre pedofil, nem a műsor volt szórakoztató, hanem rajtad röhögtem :D
Hogy lehet valaki ennyire nyomorék balfasz, odaadnék neked egy 500 Ft-ost, hogy ez amúgy Euro, még azt is elhinnéd :DDD
noikabatgomb
(
x10)
Mar 14, 2025 00:55:44
x10)
De ki próbál téged összeboronálni a laurával??
Azért erre lenne sok tippem.
Ki az aki a beka hatara akarna tenni a skorpiot majd belokni oket a toba csak azert, hogy keressen azokon akik ezt neznek?!
A shoddy show generalo idiotak szama vegtelen es itt vannak velunk a forumon.
Ez a forumos veszekedes - "ki az igazi forumos" alfaja. Aminek semmi ertelme nincs.
Maradjunk annyiban, hogy senki nem akarta oket osszehozni, de tortenelmileg igy alakult szoval ha egyetlen jo tanacsot tud adni a forum oldala a "nemforumdeszintenzenesz" oldalan az az, hogy a lamantinnal mindig legyen egy aldis kukazsak Amit endre tele tud okadani amig fotozzak.
Tudom, hogy ez eleg zavarosan hangzik, de minden egy folyamat.
Voltunk mar itt, emlekszel.
nmthrwwy420
(
x12)
Mar 14, 2025 00:56:59
x12)
Endre már csak egy kérdés maradt.. ugye megosztottál a Lamantinnal minden választ azokra a kérdésekre, amikre mi (még) nem találtunk választ?
Hol dolgozol, mit csinálsz, milyen képek voltak a gépeden, milyen ügyekkel kapcsolatban keresnek mostanában..
Ugye nem fog minden maradék titkod holnap ide kikerülni? :D
Ki az az Endre bácsi?
Hol dolgozol, mit csinálsz, milyen képek voltak a gépeden, milyen ügyekkel kapcsolatban keresnek mostanában..
linziasztal01
(
x77)
Mar 14, 2025 00:59:55
x77)
Selim Laura accountjáról írogatott a korcsnak délelőtt és a munkaszerződését kérdezgette. Most bevallotta, hogy azért léjvolt be délután 1-kor, mert ez idegesítette, félelemmel töltötte el.
Szerintem ennek van köze egymáshoz, illetve loop közepén kaphatott egy privát üzenetet amire csípőből az volt a válasz: Jó befejezem. :)
Sarokba szorított fogatlan grandpa agrandpa! :)
again mine the refund
(
x6)
Mar 14, 2025 01:00:51
x6)
Te jó ég megint mekkora ámokfutást rendezett ez? 10 flokk? 6 live a mirroron? Te úr isten
noikabatgomb
(
x10)
Mar 14, 2025 01:07:20
x10)
Ühüm, ...
1. Endre egy balek go to 2
2. Endre ujra penz kozelebe juthat
3. Lamantin es anno a tibi is benne lenne egy kozos albiban de csak azert mondjak ezt, mert endre nem szall le roluk... Oh well ... Money is money...
4. Endre megint az egesz eletet felteszi a piros 7.re.
5. Tibi feluton kiszall mar elore, mert latja a csapdat de a lamantinnak Kell a penz es a trashhaverok verdijja az MC pityu fejere plusz a torok kemeny kozeg. Kell a penz.
6. Endre balek es megint megforgatjak raadasul kozben ugye van a lefoglalas, szopatas ect Ami miatt eljutunk oda, hogy endre goldatol is es a helyi rendoroktol is megkapja az ultimatumot - raus.
7. Itt mar csak a jutalom jatek van, mert a torok es a balna is tudja, hogy egy elkeseredett, alkoholista, ocska kis balekot forgatnak meg aki keptelen a rendorsegre menni, mert elzavarjak - szabad a vasar.
8. Endre leirja az egeszet azzal, hogy "hehe.. nem lehetek pedofil ha nincs penzem nudistrndokra jarni es meg en jarok jol.". Go to 1.
noikabatgomb
(
x10)
Mar 14, 2025 01:19:59
x10)
A mai balhet felreteve engem meg mindig az erdekel, hogy mit mondtak neki a rendorok hetfon?
Azt allitotta, hogy megkerdeztek tole, hogy "mikor koltozik el"?
Ez egy kis telepulesen teknikalag egy fenyegetes. Ezt o is felmerte. Persze azt mondja ra, hogy leszarja de ma kiderult, hogy nem szarja le.
Vajon mikor kerdezik fel, hogy miert van meg mindig ott?!
Ez egy kis telepulesen teknikalag egy fenyegetes. Ezt o is felmerte. Persze azt mondja ra, hogy leszarja de ma kiderult, hogy nem szarja le.
miskolcigány
(
x5)
Mar 14, 2025 01:47:56
x5)
A rák verje ki a gyomromat, de én még mindig nem hiszem el, hogy ez a buzi egy fillért is bukott volna. Már csak azért sem, mert ha tényleg ledurrantott volna róla párszázezer forintot valami nő, akkor 24/7 mennének a KIIRTOM A CSALÁDJÁT, HALÁL HALÁL, SZEGEDI PROSTI live-ok.
Én két lehetséges opciót látok:
-hazugság az egész
-tényleg behúzta a bálna, ebben az esetben viszont az
autipajzs nem engedi, hogy beismerje magának és mellre
vegye a dolgot
Nem tisztem eldönteni melyikről van szó, de ha megint lekarmolta a lamantin pár százezerrel, akkor fix, hogy irgalmatlan őrjöngés lenne belőle.
Macskaól
Mar 14, 2025 01:58:55
1. Lamantin pénzt szimatolt, mindegy hogy tiktok élőkből, Mc gyogyósból vagy egyszerűen goldától, púpost egy baleknek tartja, bár lehúzni sosem tudta mert ennyi esze már sosem volt. Ssak hallgatja a loopjait.
2. A pedofilnak nincs munkája és Magyarországon nem is lesz neki, távmunkára pedig senki sem alkalmazza egy putriból. De elég ránézni egy HR-es azonnal látja hogy egy nyomorék.
3. Tibor tudja hogy Lamantin egy pancser és hogy nem fogja tudni lehúzni a pedofilt, már csak azért sem, mert nincs semmije. A Lamantinnál ilyen szempontból Tibor is élelmesebb, mert nem fektett energiát feleslegesen a pedofilba, ráadásul ő le is tudta már húzni nem kevéssel.
4. A török is egy pancser akit a lamantin kihasznál, ezt a kamu erőszakolós sztorikból is lehet látni. Ha valakit valahol erőszakolnak, az nem marad ott, hacsak nem ez egy jól felépített zsarolás és ha a török kibassza, akkor a Lamantin azzal fenyegeti, hogy már annyira besározta erőszakolóként, hogy lehet meg is állna a dolog. Így a török csicska módjára eltűr mindent.
5. Lamantin November végén is le akarta húzni a veknifejűt azért hívta oda Egerbe törökhöz, csak a púposnak a segélye a végén járt és nem volt mit lehúzni róla, tehát a Lamantin szokásosan rosszul időzített és balfasz is volt. A török meg nem lehúzásokból élt, így nem volt valami nagy segítségére a lamantinnak. De legalább így ketten tudják zsarolni a törököt, mert az Sodi következetesen állítja, hogy tanúja volt erőszaknak. Igaz nem hívott ő sem rendőrt és Lamantin se lépett le, tehát valószínűleg a törököt zsarolják.
6. Török és a nővére végig írogatták Stoki élőjében hogy vigye el a lamantint és hogy a lamantin nem tirhul a házukból, tehát a csalókurva áldozatának lehet tekinteni a törököt is, akinél élősködik. Lamantin azért hogy elhúzzon még pénzt is követel a töröktől hol 100 ezret hol 3 milliót. :D
Mar 14, 2025 01:58:55
Eazy
(
x11)
Mar 14, 2025 02:08:18
x11)
Nyugi gyagyás, a kor csak egy szám, a börtön meg csak egy hely.. :DD
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
linziasztal01
(
x77)
Mar 14, 2025 02:43:52
x77)
Egyelőre még van pár ismeretlen az egyenletben, de ahogy haladunk előre egyre kevesebb lesz szerintem. Abban biztos vagyok, hogy lájvon kívül őrjöng, csapkod és folyamatos loop-cunamit zúdít a Lamantinra, ennek több oka is lehet:
-Ma az egyik mini flokkban kérdésre azt mondta, hogy "nem lesz vodka, okkal nem". Tudja ő is milyen ha vodkázik (fénykorában Mazdát vett így:D), ha pedig vodkából öblítőzik be, akkor nincs fék a nyelvén és mindent kipofázik. Ha elmondta volna (idő kérdése), hogy mennyit adott a Lamantinnak erre a képzeletbeli lakásra a haverok első kérdése lenne:
És mégis mibűű', csaknem gányolsz, Endre?! -mert erre a tiktik garasok, amikből sörök lettek kiutaláskor azonnal édes kevés lenne.
-Van egy aprónak tűnő dolog szerintem, ami napról napra jobban nyomasztja a lelkecskét, ez pedig a magány. Ez nála teljesen mást jelent és sok minden befolyásolja. Olyan dolgok is mint mondjuk az időjárás. Tavaszodik hellyel-közzel ezt viszont érzi, mert el kell mennie sörért stb. Többször hangoztatta, hogy amint jó idő lesz ő megőrül ha az ólban kell maradnia, tavaly is ezért volt az a nagy SUP-őrület, mert valahova mennie kell. Természetesen ez is a hergelés miatt van főként, mert másnak attól hogy meleg/nyár van ugyanúgy dolgoznia kell, ő pedig heherészve jelentkezik be részegen innen onnan.
A mostani ól-lét elég nagy bünti, nem véletlen hangoztatta, hogy "átmeneti" meg "most ez vagy egyelőre", mert a gondolattól, hogy ott fog megdögleni halálra rémül. Továbbá, eléggé ingerszegény környezet a mostani számára pláne ahogy jön majd a jó/jobb idő. Emlékezzünk vissza milyen vircsaftot csinált és berontott a nagy házba, amikor Jenes-Lamantin-Tibor erkélyen medencézős képet meglátta és ő nem lehet ott. :)
-Kétlem, hogy az álomalbi-projekt annyi lett volna, hogy ő és a dagadt csaló kurva kettesben "elvannak" ott, Endre gányol Lamantin meg faszt szop. Vinné oda Tibit is, egyrészt a fajtalankodás miatt, másrészt mert egy valamit akar kialakítani maga körül, amit rég elvesztett: ez pedig a "biztonság", régi nevén hitel.
Kibaszatnak a trollok? Majd Lamantin meg Tibi fogadja a kuncsaftokat, ő sörözik és excelezik meg néha mászkálós, védelmi lájvokat csinál Bp utcáin.
Nem lesz ebből semmi természetesen, de nekem nagyon jó volt ma hallani, hogy megint az anyjától lejmolt pénzt sörre és fél attól, hogy az ólban fog maradni. :)
Tinodi Lantos Sebestyén
Mar 14, 2025 04:03:20
Nöm hiszöm el hogy bő 400 év után ösmét balladát köll irnom Egör ostromáról.
Mar 14, 2025 04:03:20
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Mar 14, 2025 05:12:00
x3)
Sikerült csomót kötni az agytekervényeimre, amikor megpróbaltam kisilabizálni a ma történteket.
Javitsatok ki, ha tévedek, de a korcs azért esett el a rendszeres napi tiktik beveteltől, mert laumónak le kellett tiltania a k&h-s számláját. Most nincs hová kiutalni a pénzt.
Ezert mondta, hogy "ma nem lesz vodkázás"
Valószínűleg újra pénzszűkés napok jönnek.
Javitsatok ki, ha tévedek, de a korcs azért esett el a rendszeres napi tiktik beveteltől, mert laumónak le kellett tiltania a k&h-s számláját. Most nincs hová kiutalni a pénzt.
Ezert mondta, hogy "ma nem lesz vodkázás"
Valószínűleg újra pénzszűkés napok jönnek.
MaxPayne
(
x24)
Mar 14, 2025 05:26:32
x24)
Na jo, de a fizeteset hova kapja?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
BunkovicsSaman
Mar 14, 2025 05:40:50
Ledobom az atomot, mert egy büdös kurva vagy!
gofile.io/d/fJIHCu
Zsidók vagytok.gofile.io/d/fJIHCu
Elég szar alakítás mindkét részről.
De a bálna különösen megerdemelné az arany málna díjat
Mar 14, 2025 05:40:50
Skynetsodi
(
x2)
Mar 14, 2025 06:14:03
x2)
Éjjel említetted, hogy mikor a tibi megvert voltak különböző vizsgálataid. Reflex meg röntgen. Erről nem nagyon beszéltél, de gondolom ezek sem sikerültek, mint a pav vizsgálat sem. Ide is egy év múlva lehet menni, mint a pavra? Mert a tegnapi alakításod után tuti idén se fog egyik sem sikerülni.
Nekem se könnyű
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Mar 14, 2025 06:22:43
x3)
Na jo, de a fizeteset hova kapja?
Jó kérdés. Oda pisztosan nem adhat meg skrillt vagy Revót.
buniBanki
(
x2)
Mar 14, 2025 06:27:51
x2)
Az ő háztartása, képes ezt a kifejezést használni, az ő háztartása - LOOP
Csak nem így hivatkoztak rá a hivatalos putrivizsgálati jegyzőkönyvben?
koszos
(
x11)
Mar 14, 2025 07:02:46
x11)
tehat a toroknek mondja neki folyamat,hogy menjen el,de o nem megy XDha valakit folyamat vernek es eroszakolnak nem megy el,hogy kozben elvileg van penze akkor ez mi ?nem tudott rendort hivni ?:D
at vagy baszva te felkegyelmu szar :D
santit itt mindent:D elve,hogyan lehet a szamlajan 3 milla,mikozben a fel vilagnak tartozik,amikbol ugyecske van/volt
te nem erted,hogy miert vagy a macskaolban ? csupan azert mert egy alkholista retardalt szar vagy!2 eve hazamentel,hogy sporolni tudj,de meg tobb adossagot szedtel ossze.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
at vagy baszva te felkegyelmu szar :D
santit itt mindent:D elve,hogyan lehet a szamlajan 3 milla,mikozben a fel vilagnak tartozik,amikbol ugyecske van/volt
te nem erted,hogy miert vagy a macskaolban ? csupan azert mert egy alkholista retardalt szar vagy!2 eve hazamentel,hogy sporolni tudj,de meg tobb adossagot szedtel ossze.
Hektor a Traktor
(
x8)
Mar 14, 2025 07:06:08
x8)
Mi itt mind megvagyunk győződve arról, hogy az AMS már nem játszik. Mo van ha még van valami, és nem tudják, hogy ez itt fetreng a szalmaágyon. Egy tájékoztatás mehetne az AMS-nek. Biztos ami biztos.
Heki a traki
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 14, 2025 07:11:44
x23)
Remélem Golda megkapta vagy megkapja ma az infót, hogy mostanában azért nem érkezik pénz a számlájára a korcstól, mert a korcs átirányította azokat a lamantin számlájára, aki közreműködhetett a múltkori kauciós lerántásba is. Viszont mivel tegnap a lamantin letiltotta a K&H bankszámláját, igy a korcs most onnan se kaphat pénzt és emiatt nála fog könyörögni, de ö ezek szerint adjon neki pénzt. Ja és a korcs előfizetéseit is eszerint kezelje innentől.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
nemet mondtak
(
x4)
Mar 14, 2025 07:37:16
x4)
Tehát nem volt elég a töröknek, hogy simán, piszonyíték nélkül elviszi a 3M kp-t, bekockáztatta mellé, hogy csalással 100e Ft utal még magának a bálna számlájáról. Két részletben.
És most emiatt zárolni kellett a számlát, így most a bálna se költözni nem tud, sem utalni Endrének a tiktik bevételét.
Értem.
És most emiatt zárolni kellett a számlát, így most a bálna se költözni nem tud, sem utalni Endrének a tiktik bevételét.
Értem.
Hetyetyendre
Mar 14, 2025 07:38:21
gofile.io/d/fJIHCu
Jujjbaz+ volt pár éve pont egy ilyen nőm egy rövid ideig. Mikor tisztán láttam, hogy full elmebeteg ki akartam rakni a szűrét. Ilyenkor az ajtómban fetrengett, zokogott, vedelt, fenyegetőzött, kést rántott rám a saját lakásomban, ütelegelni kezdett, ordibált, hogy a szomszédokat felkeltse.
Harmadszorra sikerült kibaszni végleg, külső segítséggel.
Namost eddig azért imádkoztam. hogy a trottelnek sikerüljön a buzipuccs tibivel és az szép lassan a blahára küldje.
Mar 14, 2025 07:38:21
egynadrág
(
x2)
Mar 14, 2025 07:49:33
x2)
Mindannyiunk legnagyobb bánatára ez ez áramvonalas 150 kilós test nem fér el a putriban a sok hulladéktól! :(
kérdezhetek valamit
(
x2)
Mar 14, 2025 07:59:03
x2)
Endréből nincs kereset, nem lehet kiárulni a púpot ezért még egy fél éves kollab sem elképzelhető, mint tranyóval anno.
Persze ha lenne esetleg millió fütyis bevétel.... Hmm. Ficcen kívül: ezt a férget sok ideig senki nem tűri meg. Lamantinba inkább a csalások miatt szerelmes, azokat szeretné eltanulni. De megmondtuk már Endre: ahhoz le kell vágatni a szamárfaszt, meg el kell kezdeni selypegni.
Hetyetyendre
Mar 14, 2025 07:59:14
Sajnálom. A gyagyást nem ütni kell, mert azt élvezi. A hintáztatásba és az ilyen jutka-bálna szerű szürreális hisztizisbé viszont egyenesen beleőrül. De jó lenne látni sok ilyet még. :(
Mar 14, 2025 07:59:14
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Mar 14, 2025 08:02:07
x5)
Az ékszerfóbiás Heléna show volt komoly ahogy a párkányi predátorsz (Trutymó Titán) idegei csikorogtak a loopjaitól. Komolyan jobban szenvedett mint amikor a Wishes Barbi verte.
Engem pont azért gondolkodtatott el a Corina sztori mert nem hiszem hogy a recskás így ki tudta volna találni az ilyen sáska nőtípus viselkedésének a sztoriját.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Mar 14, 2025 08:04:10
x5)
Endrének elég lenne csak annyit mondania hogy leszek az anyukád és hívhatsz úgy is. A gyernőttel szemben ez lenne a jolly joker mert egyből családban meztlenkedő fehér négyzetnek képzelhetné magát.
banshee
(
x24)
Mar 14, 2025 08:08:44
x24)
A mai balhet felreteve engem meg mindig az erdekel, hogy mit mondtak neki a rendorok hetfon?
Azért azt elég nehéz leszarni hogy kitiltják mindenhonnan, beszólnak neki, lába elé köpnek, fenyegetik.
A tavaszban az is zavarja, hogy most már nem tud sötétben boltba menni piáért, mert egyre később sötétedik.
Kendra
(
x2)
Mar 14, 2025 08:33:01
x2)
Na a tegnapi az bizony nagy tavaszi felpörgés volt. Respekt a levéltárosnak hogy ki tudta hámozni a lényeget.
Sas Józsi
Mar 14, 2025 08:35:17
Szerintem erre még Lauráék sem számítottak, hogy csont nélkül beszopja a papó a mai mesét.
Majdnem kicsúszott a hintából a korcs, de szépen bent tartották.
Majdnem kicsúszott a hintából a korcs, de szépen bent tartották.
Már hogy a fenébe ne számítottak volna erre, hát Szelimi fogyatékos a figura.
Mar 14, 2025 08:35:17
CafkaMarci
(
x6)
Mar 14, 2025 08:41:53
x6)
Fikás, én kitaláltam neked egy shaját megoldást: beszéld rá a dagadt csaló kurvát, hogy házasodjatok össze (ehhez nyilván el kell válnod a tibitől, de ez csak egy apró részletkérdés). Vegyétek fel az összes létező családtámogatást, a falusi CSOK-ot, a babavárókat, meg minden szart és költözzetek tényleg most már össze a gecibe.
Ezen a deal-en mindenki csak nyerhet: anyád végre boldog lesz, mert született pinás menye lesz. A rendőr urak szintén fellégeznek, mert elkotródsz a faluból. Te meg a bálna is örülhettek, mert elköltözhettek a nyomorból, amiben tengeteitek a mindennapjaitokat, a milliókat pedig úgyeme tudja behajtani rajtatok senki sem.
Csak képzeld el, mennyire irigy lehetne az a max öt trollod, ha belájvoznátok az új albiból, 30-40 millión ülve és énekelnétek a feleségeddel, hogy:
"nevess rám., ölelj át és most játsszuk, hogy mi vagyunk Bonnie és Clyde,
gyere és bújj hozzám amíg lehet, és érezd, hogy mi vagyunk Bonnie és Clyde.
Bonnie és Clyde
Bonnie és Clyde
Egy nap talán elkapnak és a játék véget ér, de még a csapdába csalt patkány is harcol a szabadságáért."
Szánalmas patkányok.
Ezen a deal-en mindenki csak nyerhet: anyád végre boldog lesz, mert született pinás menye lesz. A rendőr urak szintén fellégeznek, mert elkotródsz a faluból. Te meg a bálna is örülhettek, mert elköltözhettek a nyomorból, amiben tengeteitek a mindennapjaitokat, a milliókat pedig úgyeme tudja behajtani rajtatok senki sem.
Csak képzeld el, mennyire irigy lehetne az a max öt trollod, ha belájvoznátok az új albiból, 30-40 millión ülve és énekelnétek a feleségeddel, hogy:
"nevess rám., ölelj át és most játsszuk, hogy mi vagyunk Bonnie és Clyde,
gyere és bújj hozzám amíg lehet, és érezd, hogy mi vagyunk Bonnie és Clyde.
Bonnie és Clyde
Bonnie és Clyde
Egy nap talán elkapnak és a játék véget ér, de még a csapdába csalt patkány is harcol a szabadságáért."
Szánalmas patkányok.
Kendra
(
x2)
Mar 14, 2025 08:45:36
x2)
Pár napja még arról volt szó hogy mindent meg fogunk tudni nyugodjunk meg. Most hogy kiderült minden háát... Elég volt az internetből.
Vaják
(
x6)
Mar 14, 2025 08:48:51
x6)
Felraktam a tegnapi liveból egy kis válogatást, ha van még olyan jelenet amit archiváljak, dobjátok be a linket
A videó:
old.bitchute.com/video/ZkPHmtptiwng/
A videó:
old.bitchute.com/video/ZkPHmtptiwng/
banshee
(
x24)
Mar 14, 2025 09:12:50
x24)
Anno stokinak a Sas tanár uras ügye is a zsidó lakásmaffia volt, szal ennyit a maffiamódszetekről. 😆
Sztrapacska
(
x6)
Mar 14, 2025 09:41:10
x6)
Endre akkor tisztázzuk:
Minden bevételi forrásod egy világéletéből zsarolásból és kiteregetésből élő kurvánál van, aki bármikor levághatja a tiktik fiókodat, kipofázhatja a munkahelyedet és az egyéb sötét titkaidat. Egyetlen reményed, hogy sosem hintáztatott még összeköltözéssel és munkahelyedről sem lékelt még sosem.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Minden bevételi forrásod egy világéletéből zsarolásból és kiteregetésből élő kurvánál van, aki bármikor levághatja a tiktik fiókodat, kipofázhatja a munkahelyedet és az egyéb sötét titkaidat. Egyetlen reményed, hogy sosem hintáztatott még összeköltözéssel és munkahelyedről sem lékelt még sosem.
banshee
(
x24)
Mar 14, 2025 09:44:30
x24)
Endre akkor tisztázzuk:
Slusszpoén: stoki emellett kibaszottul büszke arra, hogy ő egy szabad ember. Igen.
Sztrapacska
(
x6)
Mar 14, 2025 09:45:18
x6)
Szabadon átbaszható.
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Mar 14, 2025 09:47:57
x3)
Szabadon átbaszható.
A sitten meg már csak szabadon baszható lesz.
Bubuka
(
x13)
Mar 14, 2025 09:55:33
x13)
Látom nagyon ki van készülve a gyagyás balfasz azon, hogy ott ragadt a putriban.
Gyagyás, ne pofázzál bele más magánéletébe, nincsen neked senkihez semmi közöd. Maximum csak együtt bűnöztök a csaló kurvával aki fél lábbal a sitten van és te is követni fogod idővel. Miből fogod kifizetni a bánókat?
Gyagyás, ne pofázzál bele más magánéletébe, nincsen neked senkihez semmi közöd. Maximum csak együtt bűnöztök a csaló kurvával aki fél lábbal a sitten van és te is követni fogod idővel. Miből fogod kifizetni a bánókat?
MaxPayne
(
x24)
Mar 14, 2025 10:04:30
x24)
Mar 14, 2025 10:04:30
Miből fogod kifizetni a bánókat?
Blahan 200Ft-os szopásokkal mennyi idö alatt gyülne össze a kellö pénz? Mar 14, 2025 10:04:30
Hahó
(
x136)
Mar 14, 2025 10:04:58
x136)
Pedolive
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
egynadrág
(
x2)
Mar 14, 2025 10:06:33
x2)
Putrihiradó!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
tekknikai_proba
Mar 14, 2025 10:08:31
Kilyukadt a tüdeje fókaüvöltés közben, vagy mi a faszom sípol nála?
Mar 14, 2025 10:08:31
CafkaMarci
(
x6)
Mar 14, 2025 10:09:48
x6)
Febr. 27-e óta van hintáztatva az albérlettel. Ez teljesen hülye.
Bubuka
(
x13)
Mar 14, 2025 10:10:16
x13)
Hogy vergődik a balfasz.
Szerintem indítsunk egy prolihergelés rovatot a hétvégén és mindenki posztoljon szép tájakat, söröket a napsütésben, a szabadban.
Hátha elhúzza a függönyt, ami a falat takarja, hogy jöjjön be neki is egy kis napsütés. Oh wait!
Szerintem indítsunk egy prolihergelés rovatot a hétvégén és mindenki posztoljon szép tájakat, söröket a napsütésben, a szabadban.
Hátha elhúzza a függönyt, ami a falat takarja, hogy jöjjön be neki is egy kis napsütés. Oh wait!
sodifórumhal
Mar 14, 2025 10:15:08
Miért nem dolgozol?
"1 órát tudok pihenni, az belefér"
"1 órát tudok pihenni, az belefér"
Moldovai cigánygyilkos
Van melócsá elszólta magát!
Ffghh
Rumci
(
x2)
Mar 14, 2025 10:15:48
x2)
Hetyehetyehetyetye a lényeget mondjad már te buzeráns
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
linziasztal01
(
x77)
Mar 14, 2025 10:19:08
x77)
Hetyehetyehetyetye a lényeget mondjad már te buzeráns
Nincs lényeg, ez ilyen: nem válaszolnak privátban, majd kiprovokálom egy lájvval lájv. :)
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 14, 2025 10:19:19
x10)
Stoki, egy normális, rendes, HETERO állampolgár, ilyenkor dolgozik he!
Álmodjatok Rémeket!
tekknikai_proba
Mar 14, 2025 10:25:25
Ha valaki nem tudja követni a 20 perce mesélt sztorit, akkor még mindig február 15-27 között vagyunk valahol, egyik szombaton, valószínűleg a gyömrőn eltévedt költöztetők és a kaukcióval lelépő nemcigány nő környékén, aki nem az ő pénzét nyúlta le.
Mar 14, 2025 10:25:25
kérdezhetek valamit
(
x2)
Mar 14, 2025 10:28:55
x2)
Pedolive
Meló: csá?
linziasztal01
(
x77)
Mar 14, 2025 10:29:35
x77)
Azt mondja, neki a kakukkcióban semmi pénze nincs "szerencsére".
nmthrwwy420
(
x12)
Mar 14, 2025 10:30:39
x12)
Dokumentáció olvasás van.
Ki az az Endre bácsi?
tekknikai_proba
Mar 14, 2025 10:30:50
"Dokumentáció olvasás van amit nem fognak számonkérni, tehát este túlórázhatok, ennyi belefér"
Mar 14, 2025 10:30:50
banshee
(
x24)
Mar 14, 2025 10:31:00
x24)
Dokumentációolvasás van, most mondta.
Melócsá confirmed.
Melócsá confirmed.
linziasztal01
(
x77)
Mar 14, 2025 10:31:03
x77)
Feltéve, de nem megengedve dokumentáció olvasgatás van, amit nem fognak számonkérni, van projekt, amin dolgozni kellene.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 14, 2025 10:31:06
x10)
Elkezdi: TÚLÓRÁZHATOK XD. NE nevettess Endi!
Álmodjatok Rémeket!
Hahó
(
x136)
Mar 14, 2025 10:31:19
x136)
VAN MELÓ, ELISMERTE.
DÉLUTÁN BESZÉLEK HERR DETEKTÍVVEL.:))))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
tekknikai_proba
Mar 14, 2025 10:32:04
Stoki, a dokumentáció olvasást úgy "kérik számon", hogy az első beküldött PRed meglátva nem hánynak sugárban a monitorra.
Mar 14, 2025 10:32:04
linziasztal01
(
x77)
Mar 14, 2025 10:32:09
x77)
Tabletről milyen jó lenne gányolni, igaz, Endre?:)
CafkaMarci
(
x6)
Mar 14, 2025 10:32:19
x6)
Hazudik a munkáról. Azt mondja, hogy délután szoktak lenni a meetingek. Péntek délután nincs olyan cég, ahol meetingek vannak.
Kövezzetek meg ujjszász főterén a színpadon, de ennek a fasznak nincs munkája.
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 14, 2025 10:33:24
x23)
Azt állitja hogy a K&H számlához már van egy Paypal fiok társitva amihez csak a lefoglalt Iprhone-al fér hozzá. Na most ha ez igy van akkor mióta van meg neki a K&H számla és mért Golda palpaljara mentek a tiktik pénzek már a lefoglalás elött is?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
linziasztal01
(
x77)
Mar 14, 2025 10:34:01
x77)
Szék ne lecsegne.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Mar 14, 2025 10:35:16
x3)
Feltéve, de meg nem engedve, hogy van munka most dokumentációt olvasok.
Ascitesnek csak igaza volt.
Ascitesnek csak igaza volt.
CafkaMarci
(
x6)
Mar 14, 2025 10:35:50
x6)
Szék ne lecsegne.
Erre szokta azt hinni, hogy Bagolyka nyávog.
Snecy Kissinger
Mar 14, 2025 10:37:11

Nem kovettem a tegnapi netszemetgyartast. Felelmetes latvany ahogy leolvad a pajzs, pedig meg volt kuldve alkohollal.
Mar 14, 2025 10:37:11
nmthrwwy420
(
x12)
Mar 14, 2025 10:39:46
x12)
"Mikor lakunk már együtt" és egy szivecske.
Ennyi elég volt az elmebetegnek, hogy át lehessen baszni. :DD
Ki az az Endre bácsi?
Ennyi elég volt az elmebetegnek, hogy át lehessen baszni. :DD
Semper Snecifisz
(
x2)
Mar 14, 2025 10:39:53
x2)
10:40 - 3. sör cisszen, de ráérünk, hiszen dokumentum olvasgatás van.
"Az egész napomat elvette az idő..."
AmenoSav
Mar 14, 2025 10:40:09
VAN MELÓ, ELISMERTE.
Álló fasszal várom a fejleményeket. :DD
Mar 14, 2025 10:40:09
VarangyArcúHajléktalan
Mar 14, 2025 10:41:14
"töltök sört akkor tudok beszélni" nem akkor SEM tudsz beszélni
Mar 14, 2025 10:41:14
AmenoSav
Mar 14, 2025 10:42:01
Egyébként Endre, erre megérte majd 1 hónap után belépni, hogy a yardok elkezdtek végre faszra húzni.
Erre meg még ráhúzol újabb és újabb ügyeket is.
De te kezeled, utye? :)
Most aztán tényleg nem irigyellek! :DD
Erre meg még ráhúzol újabb és újabb ügyeket is.
De te kezeled, utye? :)
Most aztán tényleg nem irigyellek! :DD
Mar 14, 2025 10:42:01
linziasztal01
(
x77)
Mar 14, 2025 10:42:43
x77)
Tegnap kezdte felfogni, hogy át van baszva, azóta szerencsére megnyugodott, hogy mégsem. :))
tekknikai_proba
Mar 14, 2025 10:43:32
Dejavu érzése volt, hogy trollkodik vele a lamantin:D Tehát az, hogy kibaszatott az atostol is csak egy trollkodás volt, gyagya?
Mar 14, 2025 10:43:32
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 14, 2025 10:43:51
x5)
De jót röhögtem megint rajtad, Endre! Vicces volt, ahogy elmesélted, hogy tulajdonképpen messengeren nem a Lamantinnak, hanem a töröknek udvaroltál! Ettől még a török szerelemlekvár is túlmelegedett. Másik dolog: furgon költözködni? Minden cuccod, ami nem szemét, elfér két teszkós szatyorban. Ja, bocsánat, van egy pótkocsinyi HDMI kábeled is...
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
linziasztal01
(
x77)
Mar 14, 2025 10:46:30
x77)
"Kulcs kézben tartó szinten beköltözés"
A kurva anyádat, de nevetek! :D
A kurva anyádat, de nevetek! :D
halottpiton
(
x3)
Mar 14, 2025 10:47:27
x3)
Ez kurva jó lesz. :)
aki nem hitelképes az nem ember
tekknikai_proba
Mar 14, 2025 10:47:47
Na, kb 40 perc alatt elmondta az egész történetet, amit most összefoglalok:
Nem az ő 460k forintjával lelépett a nemcigány nő, gyömrőn eltévedtek a költöztetők, a selim pedig előremenkülve kileakelte, hogy ő bántalmazza a lamantint, miközben lenyúltak tőle 3 milliót. És ez annyira hihetetlen, hogy inkább elhiszi.
Nem az ő 460k forintjával lelépett a nemcigány nő, gyömrőn eltévedtek a költöztetők, a selim pedig előremenkülve kileakelte, hogy ő bántalmazza a lamantint, miközben lenyúltak tőle 3 milliót. És ez annyira hihetetlen, hogy inkább elhiszi.
Mar 14, 2025 10:47:47
-
Mar 14, 2025 10:50:56
Azért csak menjen rá a herr detektív.460 ezer forint kakukkció amit odaadott a lamantinnak, biztos nem a sörpénzből és a tiktikpénzből jött.
Az csak melócsából származhat, ennyit nem ad még egy "sodiligás" felszopó sem.
Mar 14, 2025 10:50:56
linziasztal01
(
x77)
Mar 14, 2025 10:52:22
x77)
Nem kiváncsi a szerződésre = nem meri kérni, hogy mutasson be a kurva szerződést, mert hamar véget érne a hagymázas álom, hogy nincs is semmilyen lakás :D
-
Mar 14, 2025 10:53:03
"A rendőr azt kérdezte, hogy mikor költözök már végre el a faluból"
Mar 14, 2025 10:53:03
noikabatgomb
(
x10)
Mar 14, 2025 10:54:44
x10)
Endre, te most ugye nem elolajvban beszeltel egy ujabb lakcimcsalasrol?!
Ugye nem!?
Ugye nem!?
linziasztal01
(
x77)
Mar 14, 2025 10:56:29
x77)
2 hete hintáztatják, minden másnap költözést lengetnek be -> Nem hiszem, hogy át vagyok verve. :)
tekknikai_proba
Mar 14, 2025 11:00:34
Ananászt felfogadta mentorának, szellemi vezetőjének, gondolom jelképes 500 euróért és már ki is oktatta a pedót hogyan is kéne ezt jól csinálnia.
Mar 14, 2025 11:00:34
KicsiNéző
(
x13)
Mar 14, 2025 11:00:56
x13)
Hazudik a munkáról. Azt mondja, hogy délután szoktak lenni a meetingek. Péntek délután nincs olyan cég, ahol meetingek vannak.
Hallod, ha nem értesz hozzá ne írj már ilyeneket légyszi.
IT-ban rengeteg meetingem volt már péntek délután, heti szintű is.
Elég annyi, hogy legyenek amerikai munkatársak, akiknek az a reggel (még akkor is ha east coast, nem hogy ha west coast).
linziasztal01
(
x77)
Mar 14, 2025 11:03:33
x77)
Lamantin 3 millája *pr* egy egyszeri bevétel volt lelki tanácsból származott. :)
nmthrwwy420
(
x12)
Mar 14, 2025 11:04:41
x12)
3. sört nyomta be egy óra alatt :)
Ideges a lelkecske.
Ki az az Endre bácsi?
Ideges a lelkecske.
Tibi_méhe
Mar 14, 2025 11:05:58
Ideges a lelkecske.
Ideges a lelkecske.
De asodi nem alkoholista, ez csak a műsor miatt van. *pr*
Mar 14, 2025 11:05:58
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 14, 2025 11:06:02
x5)
Ideges a lelkecske.
Ideges a lelkecske.
Jó lesz az, ha valóban meeting lesz délután... bevodkázva, besörözve. A Gyagyás hozza a formáját.
92 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™