Szerző: hugykoszagu pinaszor (Snecológus-pontszám: 14199x7) Mar 08, 2025 14:58:19
Válasz
(20)
Ahogy elkezdi az újszászi kézműves szakkör bullshittel és lezárja a székelykáposztával, hihetetlenul zseniális.
le vagy tiltva, kurva anyád
Mar 08, 2025 14:58:19

Szerző: nemet mondtak (Snecológus-pontszám: 8861x4) Mar 08, 2025 14:59:14
Válasz
(5)
Endre, ne aggódj, 2-3 nap, és végre mehet a költözés!

Minden sínen van, csak előtte küldj még egy kis pénzt, mert el kell intézni még valamit!

Puszi-puszi.
Mar 08, 2025 14:59:14

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Mar 08, 2025 15:00:48
Válasz
(6)
sittessanyi
golda: "hát mi a francot csináljak vele?"

jól meg kellett volna verni párszor gyerekként, megnevelni, te idióta balfasz, azt.

most is lehetne addig ütni amíg ki nem takarít, vagy ha nem hajlandó rá, akkor elzavarni a háztól.

ennyi a megoldás, te retardált kurva.

lefogadom, golda is azzal védekezne, hogy nem tanították etyetyemen a gyereknevelést
Mar 08, 2025 15:00:48

Szerző: Lellytoll dandárszázados Mar 08, 2025 15:03:07
Válasz
(6)
Én felajánlom goldának hogy ha kibassza a fiát akkor összetakarítok!
Viszont két tanus szerződésbe kell foglalnia hogy a trollok győztek és a pedofil nem mehet vissza többet, vagy leheggesztjük a kapukat!
Áll az alku bata?
Kaffka endre
Mar 08, 2025 15:03:07

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Mar 08, 2025 15:14:44
Válasz
(4)
én egyébként tovább árnyalnám az eddigi elméleteket, miszerint sneci (félre)nevelésében a meghatározó elem az volt, hogy lepasszolták nagyszülőhöz.

tény és való, hogy az megtörtént, de emellett annak az időnek is fontos szerepe lehetett amíg a retardált golda és alkesz apja kezei között volt.

úgy tudom elképzelni, hogy a korcs gyerekkorában mindent is megkapott, kikövetelt. ha pedig rosszat csinált, akkor egyáltalán nem fegyelmezték meg. pont az történhetett, ami most. bárki számára egyértelmű lenne, hogy a fiacskája miatt basztatják, így normális szülő először is kitakarítattná a mocskot, amit okozott, aztán meg örökké letiltaná a videózásról. ha meg nem hajlandó rá, akkor komoly szankciókat kilátásba helyezni. pl elküldeni a háztól, megvonni tőle a pénzt teljesen.

na ez az ami nem történt meg gyerekkorában se. ha jól sejtem, golda ugyanúgy sipákolt akkor is mint most, de mellé semmilyen érdemi követezményt nem társult, így a retardált fia azt tanulta meg, hogy nincs következménye az aljasságainak, azon túl h mosolyogva meghallgatja a vén kurva óbégatását. tehát bármit megtehet.

az apja - az alkoholtól félig beájulva - szintén nem verte meg a fattyát soha. gondolom csak arra futotta neki, hogy részegen arról deliráljon a gyerekstokinak h ő "magna cum laude" végzett.

ez a két végény alkotta a harmadik véglényt.
Mar 08, 2025 15:14:44

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42624x21) Mar 08, 2025 15:30:59
Válasz
(21)
A vén kurva is játsza a korzózó dámát Púpszászon, miközben csak egy vörösdiplomás, igénytelen, szintén alkoholista vén szhar.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Mar 08, 2025 15:30:59

Szerző: Vahúr Mar 08, 2025 15:59:37
Válasz
(4)
Nemzet Krónikása
A vén kurva is játsza a korzózó dámát Púpszászon.

Közben meg tiszta picsa
Mar 08, 2025 15:59:37

Szerző: - Mar 08, 2025 16:00:27
Válasz
(1)
Skynetsodi
youtu.be/yaZ7qq50UrI?si=9RJMqUrmy1Y8BxHo

NSZKSZ!!
Mar 08, 2025 16:00:27

Szerző: Hektor a Traktor (Snecológus-pontszám: 16704x8) Mar 08, 2025 16:03:10
Válasz
(12)
Milyen érdekes volt tegnap, mikor Endre feltette a kérdést, hogy miért gondoljuk, hogy Laura van a dologba. Holott hetek óta nem beszélt vele.:)
1., A Tik-tok csatorna is az övé volt, amiről liveokat tolja.;)
2., Kiszivárgott messenger beszélgefések.
3., Folyamatos információk az egri törökbarlangból.
4., Lamantin felbukkanása a chatfalon a liveok alatt.

Endre! Azért mert te hülye alkoholista, tanulatlan szar vagy. Azért a trolljaid értelmiségiek. (veled ellentétben).
Heki a traki
Mar 08, 2025 16:03:10

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Mar 08, 2025 16:14:00
Válasz
(3)
Hektor a Traktor
Endre! Azért mert te hülye alkoholista, tanulatlan szar vagy. Azért a trolljaid értelmiségiek. (veled ellentétben).

Szerintem csak azt akarta, hogy a kommentekben összefoglalja valaki, hogy mit tudunk, ebből pedig kiokoskodja, hogy miről hallgasson vagy miben hazudhat még.
Mar 08, 2025 16:14:00

Szerző: nemet mondtak (Snecológus-pontszám: 8861x4) Mar 08, 2025 16:22:46
Válasz
(2)
Hektor a Traktor
Milyen érdekes volt tegnap, mikor Endre feltette a kérdést, hogy miért gondoljuk, hogy Laura van a dologba. Holott hetek óta nem beszélt vele.:)

Ne félj, majd jön a "Na jól fan, ikaszatok folt Laujával kapcsolatban...", és akkor majd beígér egy napi Lamantin sorozatot, és abból sem lesz semmi, és minden ismétlődik újra meg újra.

Endre cselekedetei ugyanazok, csak a teste és agya épül le rohamosan. Igaz, grandpa!?
Mar 08, 2025 16:22:46

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 11896x5) Mar 08, 2025 16:29:45
Válasz
(0)
Hektor a Traktor

5., Amikor Laura felbukkant a chaten, Endre rögtön tette a szépet neki: "adok ety modejátort a Laujának."
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Mar 08, 2025 16:29:45

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48790x24) Mar 08, 2025 16:30:25
Válasz
(1)
Azért a lamantin szépen megfuttatja.

Az albis sztori is akkora átbaszás, mint ide Kiskunlacháza.
Mar 08, 2025 16:30:25

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21095x10) Mar 08, 2025 16:34:29
Válasz
(1)
nemet mondtak
Ne félj,...

Endre cselekedetei ugyanazok, csak a teste és agya épül le rohamosan. Igaz, grandpa!?

Endre manapsag mar a szolnoki moziig is csak bajosan jut el.

1. Az, hogy kinozdul az azert tenyleg abba az iranyba mutat, hogy sikerult valami megoldast talalnia vagy csak rajott, hogy vegig van WiFi.

2. Egy darab mondatot nem fejezett be mar hetek ota. Nyilvan direkt.

3. Tiktok bevetel csokken, kozben sikerult magat annyira leepiteni, hogy csak azok jonnek be hozza, akit odakuldenek kivulrol meg a 18 eves katasztrofaturistak.

Ha nem dolgozik de el akar koltozni, akkor annak az alapja a bevetel lenne. Ami nincs.

Ha dolgozik es ugy akar elkoltozik, akkor azt kizarolag ugy tudna megoldani, ha valakivel osszekoltozik. Marpedig annak az eredmenyeit pont most elevenithetjuk fel a youtubon.

En mar kicsit drukkolok az uj lakas miatt. Egy Jo kis "szekrenybeszaros" lajv az tenyleg feldobna az evadot.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Mar 08, 2025 16:34:29

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 11896x5) Mar 08, 2025 16:34:39
Válasz
(2)
banshee
Azért a lamantin szépen megfuttatja.

Az albis sztori is akkora átbaszás, mint ide Kiskunlacháza.

A Lamantin szerintem kb. akkor került a képbe, amikor felröppent, hogy lehet, hogy lesz munkája a Gyagyásnak. A Lamantin meg jött a pénzszagra szokás szerint. Aztán, amikor látta, hogy nincs mit lehúzni Endrétől, odébb is állt. Látod, Gyagyás, ennyit ér a nagy lankadt faszod. Ha pénzed nincs, még a Lamantinnak se kellesz.
Mar 08, 2025 16:34:39

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21095x10) Mar 08, 2025 16:39:24
Válasz
(0)
PúpszásziRePont
A Lamantin szerintem kb. akkor került a képbe, amikor felröppent, hogy lehet, hogy lesz munkája a Gyagyásnak. A Lamantin meg jött a pénzszagra szokás szerint. Aztán, amikor látta, hogy nincs mit lehúzni Endrétől, odébb is állt. Látod, Gyagyás, ennyit ér a nagy lankadt faszod. Ha pénzed nincs, még a Lamantinnak se kellesz.

Csak a pénzt valoszinuleg nem egy oldalrol remelte. Azért hintaztathatjak, hogy konnyebb legyen betorni. Endre csak akkor er valamit, ha megint fekete kukaszsakban lehet fotozgatni.
Mar 08, 2025 16:39:24

Szerző: Hektor a Traktor (Snecológus-pontszám: 16704x8) Mar 08, 2025 16:39:45
Válasz
(3)
Már csak igazmondó Gayzának kell felbukkannia, s előlehet adni a megbasztam a Jaujáty sztorit.
Heki a traki
Mar 08, 2025 16:39:45

Szerző: beszélek akkor én is Mar 08, 2025 16:50:42
Válasz
(-34)
-
Bori pontosan úgy hazudik mint a mentora.Nem a negédes kis disney sztorija miatt lett döglött kutyabaszó a döglött kutyabaszó.Ez is mindenért másokat hibáztat természetesen.A trollok hibája amiért mindenki utálja,főleg a közvetlen környezete.

Spoiler a következő videóból.Hogyan dübbentették meg a kurva anyámat a konyakövön.

Ja,és ha olvasod kisruszki.Hajfestés előtt mosd meg a hajad.Még csapzottabb vén buzinak nézel ki ezzel a cigány fénnyel a fejeden.

Szevasz, brazil!

Ami fénylik, az nem hajfesték, hanem legfeljebb a Taft hajlakk. Igen, tudom, most ez lesz a bizonyíték arra, hogy "buzi" vagyok. A hajzselé nem buzis, a hajlakk persze már az...
Ez egyébként gyakori, hogy mindenféle 30-as, 40-es megőszült férfi/nő, arról próbálnak győzködni, hogy "márpedig te tuti, hogy fested a hajad, hidd már el" stb.
Ha nagyon unom már őket, azt mondom, "igen", csak takarodjon már a gecibe.

Itt lesz a tegnapi, kutyás videó:
www.youtube.com/watch?v=kieuiqhDTq8

És lesz ma még egy új, mivel szeretitek itt nyilvánosan azt hangoztatni, hogy Sodi születése óta fogyatékos.
Kiteszek egy trollal váltott chatlog részletet, amelyben arról ír, hogy meggyőződésetek, hogy ti tettétek fogyatéossá a zaklatásaitokkal.
Érthető, hogy próbáljátok ezt is tagadni, mivel ha valóban így van, és zaklatásaitok miatt lett fogyi, az bizonyára kimeríti a BTK néhány paragrafusát.
Kérdés, hogy lehet-e bizonyítani. Igen, lehet...

https://www.youtube.com/@beszélekakkorénis
Mar 08, 2025 16:50:42

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Mar 08, 2025 16:52:09
Válasz
(3)
PúpszásziRePont

A lamantin még mindig cicázik vele, onnan is látszik, hogy hétvégén sem hupákol a demens tata, hanem privátban loopol neki és Istóknak.

Ez nem jelent semmit szerintem, Laura ugyanúgy élvezi a trollok és a korcs lehúzását, mint a közös csalást Tibivel vagy a szimpla szarkavarást. Neki ettől nő az önértékelése.

Sőt, még az is lehet, hogy Selim (aki ugye a lamantin tartója és perben áll Istókkal) a hasznos idiótán, a gyagyáson keresztül értesül a gömbhal terveiről. Azt tudjuk, hogy sneci viszi Istóknak a nőveréses híreket és valószínűleg jogi tanácsokat is ad a gömbhalnak. Ezekkel nyilván eldicsekszik Laurának is, mert készségesen elhiszi, hogy Selim hármuk közös ellensége. A lamantin meg nyilván viszi az infókat Selimnek vagy Selimnek is.
Mar 08, 2025 16:52:09

Szerző: halottpiton (Snecológus-pontszám: 8016x4) Mar 08, 2025 16:52:11
Válasz
(3)
beszélek akkor én is

"Baszd szájba a jó kurva anyádat!"
aki nem hitelképes az nem ember
Mar 08, 2025 16:52:11

Szerző: Kriptozsidó (Snecológus-pontszám: 12679x6) Mar 08, 2025 16:53:51
Válasz
(3)
beszélek akkor én is
Szevasz, brazil!

Megint kezded, Laci? Bori?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Mar 08, 2025 16:53:51

Szerző: NBVNG (Snecológus-pontszám: 3800x1) Mar 08, 2025 16:57:34
Válasz
(2)
sittessanyi
én egyébként tovább árnyalnám az eddigi elméleteket, miszerint sneci (félre)nevelésében a meghatározó elem az volt, hogy lepasszolták nagyszülőhöz.

tény és való, hogy az megtörtént, de emellett annak az időnek is fontos szerepe lehetett amíg a retardált golda és alkesz apja kezei között volt.

úgy tudom elképzelni, hogy a korcs gyerekkorában mindent is megkapott, kikövetelt. ha pedig rosszat csinált, akkor egyáltalán nem fegyelmezték meg. pont az történhetett, ami most. bárki számára egyértelmű lenne, hogy a fiacskája miatt basztatják, így normális szülő először is kitakarítattná a mocskot, amit okozott, aztán meg örökké letiltaná a videózásról. ha meg nem hajlandó rá, akkor komoly szankciókat kilátásba helyezni. pl elküldeni a háztól, megvonni tőle a pénzt teljesen.

na ez az ami nem történt meg gyerekkorában se. ha jól sejtem, golda ugyanúgy sipákolt akkor is mint most, de mellé semmilyen érdemi követezményt nem társult, így a retardált fia azt tanulta meg, hogy nincs következménye az aljasságainak

A gyagyásnak volt honnan nl tanulni a tanult tehetetlenséget.
Az anyja is ugyan azt csinálja mint ő amikor a nyilvánvalóval felkérdezik: visszakérdez egy általa összeácsolt szabályrendszer alapján.
Pl.: "Hát mit csináljon ő endrével? A trollok a hibások hogy nem tudják eldonteni dolgozzon e programozóként ausztriában vagy itt legyen újszászon. Egyik se jó nekik."
- persze. Mert amúgy csak ez a két opció létezik semmi más ugye?

Ugyan ez endrénél hogy ö azért munkanélküli alkoholista mindenkiáltal gyűlölt elmebeteg putriban nyomorgó magyányos félállat mert a trollok kirugatták a pjogjamozói állásából.
Abszolút nincs semmi más opció csaj az az egy ugye
Még példa sincs a közelben hogy egy ilyen ütődött elmegy mondjuk...benzinkutasnak?
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Mar 08, 2025 16:57:34

Szerző: Kakaspina (Snecológus-pontszám: 49779x24) Mar 08, 2025 16:59:39
Válasz
(7)
POV:

egy elgázolt kutya segglyuka vagy.

Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Mar 08, 2025 16:59:39

Szerző: CafkaMarci (Snecológus-pontszám: 12489x6) Mar 08, 2025 17:04:39
Válasz
(-3)
Zulu, nem lehetne ezt a borit innen kibannolni, de úgy örökre? A fikás életére nincs hatással, tömény hányingerkeltő énblog, amit tol. Irreleváns szardarab az egész cigánygyerek.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Mar 08, 2025 17:04:39

Szerző: SzárazVekni Mar 08, 2025 17:07:08
Válasz
(4)
beszélek akkor én is

Nem a hajlakktól leszel buzi, hanem az affektáló buzi viselkedésedtől. Heteró férfi ember nem pózól úgy, mint aki arra vár, hogy leszophasson valakit. Legfeljebb poénból, amit a legjobb barátainak küld el. Neked nyílván nincsenek barátaid, mert senki nem tűr meg egy hozzád hasonló elmebeteget, ezért is keresed itt az ingert, hogy foglalkozzon veled valaki. Ebben is hasonlítotok a Gyagyással.
Mar 08, 2025 17:07:08

Szerző: Hektor a Traktor (Snecológus-pontszám: 16704x8) Mar 08, 2025 17:12:08
Válasz
(2)
Remélem, hogy a Lamantin tudja a tik-tok belépési kódot, s bármikor elveheti a csatornát.
Illetve azt is remélem, hogy a tik-tok bevétel a Lamantin bankkártyájára megy, s ő oszt vissza a pedofilnak. Ezeket sem lehet kizárni a képletből.
Heki a traki
Mar 08, 2025 17:12:08

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Mar 08, 2025 17:23:56
Válasz
(7)
Golda egy hazug szar.Azt is mondta többször hogy nem járhat be a házba.Naponta látjuk ki-be járkálni.Amikor segélyt csalt a korcs akkor adott neki jogi tanácsokat,tehát sokkal többet tudott de a telefonba terelt folyamatosan.Már betanulta mit kell hazudnia.Solarysnál is terelt és csak akkor büszkélkedett vele amikor sikerült három hónap ingyen pénzt kicsalni a cégtől.Annyira szavahihető mint a fattya.
Mar 08, 2025 17:23:56

Szerző: Érdeklődő (Snecológus-pontszám: 12099x6) Mar 08, 2025 17:25:15
Válasz
(2)
Lackó, vegyél kevesebb süteményt a kajárdában, és ruházz be egy kibaszott mikrofonba, mert a remegő hangú motyogásod egyszerűen nem hallatszik. Suttogva affektálsz, elismerem, hogy ez nagyon buzis, de emiatt nem fognak megkeresni a zsidó producerek.

Persze az is jó, ha simán eltakarodsz dolgozni, te szánnivaló kis kretén.:)
Mar 08, 2025 17:25:15

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 11896x5) Mar 08, 2025 17:26:11
Válasz
(0)
kripli figyelő
Golda egy hazug szar.Azt is mondta többször hogy nem járhat be a házba.Naponta látjuk ki-be járkálni.Amikor segélyt csalt a korcs akkor adott neki jogi tanácsokat,tehát sokkal többet tudott de a telefonba terelt folyamatosan.Már betanulta mit kell hazudnia.Solarysnál is terelt és csak akkor büszkélkedett vele amikor sikerült három hónap ingyen pénzt kicsalni a cégtől.Annyira szavahihető mint a fattya.

Jaja, panaszkodik, de azért a Tiktok-pénzből a Golda-adót lenyúlja. Bár ezt a Gyagyás az utóbbi időkben próbálja megkerülni.
Mar 08, 2025 17:26:11

Szerző: horgász (Snecológus-pontszám: 21137x10) Mar 08, 2025 17:29:18
Válasz
(10)
beszélek akkor én is
buzi vagyok

Figyelj ide zsíros,

Egy valamire válaszolj csak. Ha fasszopó púpos bálványod mindent a mi zaklatásunknak köszönhet -ahogy állítod- akkor miért volt kint a rendőrség lefoglalni a barátod szarjait? Hogy kerültek a merevlemezekre meztelen gyerekek fényképei? Mi raktuk őket oda? Az éj leple alatt, kémkakassal? Vagy ezt hogy a dübbentő kurva édes anyukádba gondolod?

Szerinted a rendőrség egy ilyen akciót lefolytat alapos gyanú nélkül? Ennyire hülye vagy? Ha igen, akkor nálam miért nem voltak még vagy bárki másnál, akinek semmi köze pedofíliához? Ha szerintetek ez szúrópróbaszerű, elmebetegek.

Erre csaholj valamit zuhanyrózsa.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Mar 08, 2025 17:29:18

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42624x21) Mar 08, 2025 17:38:48
Válasz
(18)
Bori, kérjél már segítséget. Itt senkit nem bántana, ha nem jönnél ide provokálni. Én nem tartalak kutyabaszónak, nyilván felültél egy troll provokálásának, és mivel látják hogy ez téged zavar, ezért nyomják. Csak ezt nyilván nem látod át, mert nem vagy beszámítható. Szedned kéne a gyógyszered, mielőtt nem gondolod azt édesanyádról, hogy Ő is a trollok embere..
Mar 08, 2025 17:38:48

Szerző: púp-orr-sérv-fogász (Snecológus-pontszám: 14774x7) Mar 08, 2025 17:44:06
Válasz
(14)
Ugyanaz a troll piroska volt Szandi, Piroska, Anita, Mónika és a vén kurva ujra bekajálja. Pedig a live-ban vízzel leöntős esetkor mondta neki a gyagyás, hogy trollal telefonálgat, és nem ő tette ki a hangfelvételt. Ezután is elég volt a nick csere.
|__o__|
Mar 08, 2025 17:44:06

Szerző: - Mar 08, 2025 17:49:02
Válasz
(4)
Ha goldának loopol akkor már felvilágosította hogy piroska egy troll és megmutatta neki a régebbi lékeket.Golda már betanult sémákat mantráz.Lamantinnal már megismerkedett a szegedi évadban,tehát pontosan tudnia kell ki az.Most hirtelen nem tudja de biztosan lehúzta.
Mar 08, 2025 17:49:02

Szerző: Nemkarmolszteszar (Snecológus-pontszám: 22979x11) Mar 08, 2025 17:52:54
Válasz
(4)
Hiába vagyok nő, Marika/Piroska néninek csókolom a kezeit és a hangját, nőnap alkalmából! :)

Még csak most jutottam oda, hogy meghallgassam, de istenáldotta tehetség. :)
Mar 08, 2025 17:52:54

Szerző: Nemkarmolszteszar (Snecológus-pontszám: 22979x11) Mar 08, 2025 17:58:39
Válasz
(5)
Púpos gnóm!

Marika-Piroska székelykáposztát főzött, a te anyád adott ebédet?

Remélem nem sült hal volt csirkeszárnnyal, mert akkor kezdj el gyanakodni.
Mar 08, 2025 17:58:39

Szerző: hugykoszagu pinaszor (Snecológus-pontszám: 14199x7) Mar 08, 2025 18:07:34
Válasz
(5)
Fenn van trashcityn a bossás goldahívás.

trashcity.net/video/15277/bossa-felh%C3%ADvja-petyofil-stoki-anyj%C3%A1t-gold%C3%A1t-2025-03-06

köszönjük a feltöltőnek
le vagy tiltva, kurva anyád
Mar 08, 2025 18:07:34

Szerző: mondomkusskuss (Snecológus-pontszám: 43575x21) Mar 08, 2025 18:11:02
Válasz
(8)
Nemkarmolszteszar
Púpos gnóm!

Marika-Piroska székelykáposztát főzött, a te anyád adott ebédet?

Remélem nem sült hal volt csirkeszárnnyal, mert akkor kezdj el gyanakodni.

Mikor kérdezte Piroska néni, hogy "te mit főzöl?" ezt is elhetyetyézte Golda és gyors elköszönt, tehát semmit sem főzött.

Micsoda fajzatok vagytok ti anyáddal együtt pedofil!
Mar 08, 2025 18:11:02

Szerző: envagyokaz (Snecológus-pontszám: 2068x1) Mar 08, 2025 18:13:49
Válasz
(1)
mondomkusskuss
Mikor kérdezte Piroska néni, hogy "te mit főzöl?" ezt is elhetyetyézte Golda és gyors elköszönt, tehát semmit sem főzött.

nem erted a lenyeget. ma a gyagyas fozott. elvegre nonap van! mindig meglepi a goldat unnepekkor.
envagyokaz, nem ismersz meg?
Mar 08, 2025 18:13:49

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 11896x5) Mar 08, 2025 18:15:13
Válasz
(3)
mondomkusskuss

Akkor a Gyagyásnak valószínűleg ma is vodka lesz vacsorára, már ha erre dobott némi aprópénzt a Golda....
Mar 08, 2025 18:15:13

Szerző: Stokker Mar 08, 2025 18:16:20
Válasz
(5)
Remélem ma azért köszönt anyjának mikor bement a nagyházba!
Ity ikasz!!
Mar 08, 2025 18:16:20

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 11896x5) Mar 08, 2025 18:18:22
Válasz
(3)
Stokker

Ha nem, akkor elő kell venni a kapanyelet, amivel anno Jenest nevelte meg a Golda... akkor hatásos volt.
Mar 08, 2025 18:18:22

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42624x21) Mar 08, 2025 18:28:23
Válasz
(5)
Stokker

Sőt, nőnap alkalmából meglepte egy szál rózsával meg valami csokilikőrrel is.

Hát akkor már nyissuk a gázt.
Mar 08, 2025 18:28:23

Szerző: Gabonatároló (Snecológus-pontszám: 3893x1) Mar 08, 2025 18:38:22
Válasz
(5)
- De pdf vagy, tyúkfejű?
- Hallotok engem?
- Kuss, kutya!

Minőség!
Mar 08, 2025 18:38:22

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Mar 08, 2025 18:57:06
Válasz
(23)
Azt érdemes megemlíteni, hogy Golda nem egy olyan dolgos nyugdíjas, aki az első napsütés hatására rohan a kertbe, de állítása szerint mégis odakinn gürizett és vágta az ágakat.

A korcs elég gyanúsan letagadta tegnap, hogy kaptak volna valami negatív eredményt az ellenőröktől, miközben az előtte lévő éjszakán kivolt miatta.

Szerintem kaptak feladatokat és lesz második ellenőrzés, erre fel van hírzárlat.
Mar 08, 2025 18:57:06

Szerző: kérdezhetek valamit (Snecológus-pontszám: 5363x2) Mar 08, 2025 19:11:51
Válasz
(1)
www.tiktok.com/@lujzika49/video/7478688876119215382
Szigetelt, felújított Kádár-kocka 12 misi a faluban. Endim mire vársz még?
Mar 08, 2025 19:11:51

Szerző: szörnyeteg (Snecológus-pontszám: 6380x3) Mar 08, 2025 19:29:49
Válasz
(1)
Endre, hogy áll a nyomozás a pedofil- ügyeddel kapcsolatban? Lesz róla flokk vagy elemzős live?
Többen kérdezik.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Mar 08, 2025 19:29:49

Szerző: Stokker Mar 08, 2025 19:30:34
Válasz
(1)
Nemzet Krónikása
Sőt, nőnap alkalmából meglepte egy szál rózsával meg valami csokilikőrrel is.

Hát akkor már nyissuk a gázt.
Áhhhh, a piát Stuki fogja meginni, főleg hogyha nincs más csak a kis vodka meg ez.
Ity ikasz!!
Mar 08, 2025 19:30:34

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90212x45) Mar 08, 2025 19:50:36
Válasz
(12)
Nekem a hívásból az tetszett amikor Golda azt mondta a végén: "előbb utóbb megszabadulok tőle, így vagy úgy"

Endre szerinted ez mit jelenthet? amikor utoljára én ezt hallottam, azt egy Dragan Kulezić nevű szerb ember mondta, és akinek mondta, azt 3 éve eltűntként tartják nyilván.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Mar 08, 2025 19:50:36

Szerző: Ténfép (Snecológus-pontszám: 11528x5) Mar 08, 2025 20:12:46
Válasz
(5)
beszélek akkor én is

És lesz ma még egy új, mivel szeretitek itt nyilvánosan azt hangoztatni, hogy Sodi születése óta fogyatékos.
Kiteszek egy trollal váltott chatlog részletet, amelyben arról ír, hogy meggyőződésetek, hogy ti tettétek fogyatéossá a zaklatásaitokkal.
Érthető, hogy próbáljátok ezt is tagadni, mivel ha valóban így van, és zaklatásaitok miatt lett fogyi, az bizonyára kimeríti a BTK néhány paragrafusát.

Na tegyed bazmeg, arra kiváncsi leszek.
De azt előre elmondom, hogy:

- ha egyszer, valaki, valamit idefosott, hogy ő így meg úgy tudja a trolltársadalom nevében, az azért hadd ne legyen már gránitba vésett igazság. Azt nézd meg, a többség, éveken át mit gondol a dologról, másrészt meg fosok én a te nevedben is ide amit csak akarsz. De mindegy is, várom azt a chatlog részletet.

- korcs haverod természetesen nem úgy fogyatékos mint egy maga alá hugyozó Down-kóros, ezt te is tudod. A korcs haverod nem egy céget, egyéb intézményt baszott át, nagyon jól tudja, hogy kell hazudni, manipulálni azokat, akik még nem találkoztak közelebbről hozzá hasonló pestises patkánnyal. Egyébként meg egy rohadék bűnöző, egy pedofil csaló féreg.
Hogy úgy mondjam, az már más kérdés, hogy ezek mellett egy végtelenül ostoba tajparaszt, egy félművelt, érzelmi intelligencia nélküli tahó barom. És főleg, bármilyen faszságot mímel, bármilyen szart felnyal azért, hogy hajlítsa a valóságot, meneküljön a valóság elől a torzszülött szar.
Egyébként a "rendőrbácsik büntessék meg a trollokat, mert fogyatékossá tették a sodit" idióta faszságodat amúgy se tudom, hogy a retkes kurva anyádba gondoltad, de mindegy is, akkor a rendőrök meg a BTK faszságod megint a te oldaladon vannak? Már nem trollok a rendőrök te fasz?

Amúgy az valamennyire tőled is pozitívum - sajnos már ez a szint van, ez a legalja szar, amit a pedofil geci beállított -, hogy képes vagy a magad balfasz módján, pár szó erejéig reagálni a feltett kérdésre.

Pedofil barátod még erre sem képes, és te mégis véded azt barmot, hát védjed csak te idióta fasz, meg csináljad a többi echelon-usaid-tökömtudja szarságaid. Nemhiába vagy ott, ahol, minden tekintetben.
Igyunk egy sörtöt, he
Mar 08, 2025 20:12:46

Szerző: Semper Snecifisz (Snecológus-pontszám: 5782x2) Mar 08, 2025 20:16:59
Válasz
(1)
púp-orr-sérv-fogász
Ugyanaz a troll piroska volt Szandi, Piroska, Anita, Mónika és a vén kurva ujra bekajálja. Pedig a live-ban vízzel leöntős esetkor mondta neki a gyagyás, hogy trollal telefonálgat, és nem ő tette ki a hangfelvételt. Ezután is elég volt a nick csere.

Könnyen lehet, hogy ugyanúgy npcként tekint az emberekre, mint a kis fiacskája. Azoknak meg ugyebár felesleges megjegyezni a nevét / hangját ha éppen nincs szükség rájuk.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Mar 08, 2025 20:16:59

Szerző: SnecológusHallgató (Snecológus-pontszám: 9009x4) Mar 08, 2025 20:23:07
Válasz
(3)
Figyelj, jabilból leépített agyhalott Tiszafaszomi idióta!

Olyan nincs, hogy valakit fogyatékossá tesznek azért, mert zaklatás áldozata. Olvass picit több személyiségpszichológiai szakirodalmat, és máris rájössz, mekkora baromságokat pofázol. Ámbár az ilyen szintű írásokhoz a te értelmi szinted nem ér fel.

A telefonnal felvett, halk sutyorgás a kétezres évek elejének műszaki színvonalát idézi, amikor is a hülyegyerek csinálta az ún. véleménykifejtős videóját, hasonló felépítés szerint. Ez akkoriban sem volt teljesen elfogadható, de manapság, amikor a legolcsóbb telefon is vállalható minőségben rögzít hangot, és az OBS nagyon elterjedt ez nagyon a legalja.

Nem kell védeni ezt a férget. Tamásmacska, Tótaw és mindenki más is megmondta, hogy ez egy alattomos, alakoskodó féreg, aki élvezi azt, hogy provokál. És azt tudatosan teszi. Más kérdés, mostanra már annyira elitta az agyát, hogy ez egyáltalán nem effektív, sőt, nevetséges, ahogy vergődik a tiktok legalján a telepi cigányok élőlájvjaiban.

Inkább nézegess szalagmunka melócsákat, vagy átképzési lehetőséget az echelon-babiloni szajha szintű és színvonalú okfejtések világhálóra okádása helyett. NSZKSZ!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Mar 08, 2025 20:23:07

Szerző: Nem vagyok őrült (Snecológus-pontszám: 7758x3) Mar 08, 2025 20:23:14
Válasz
(1)
beszélek akkor én is
hetyetyetyetyetyetye

Téged is invitált Endi masztipartira mint Tajgit?
Minden O és K
Mar 08, 2025 20:23:14

Szerző: Ténfép (Snecológus-pontszám: 11528x5) Mar 08, 2025 20:28:33
Válasz
(4)
Ha a vén hülye kurva meg nem értette meg, mert ezek szerint nem értette meg, hogy van 3., sőt, 4. út is, akkor mondom a véleményemet: ha választani kell, akkor a pedofil buziköcsög Újszászon dögöljön meg, ne a "labancoknál"!

Nem lesz szétbaszott albérlet, nem lesz extra nagyot hugyoztam a labancoknál, nem lesz bécsi utcás nyüszítés, nem lesz dönej, nem lesz szabad akarat, nem lesz euro, semmi nem lesz, csak gányoldából kibaszatás meg a toldaléképület térdig élő mocska a 4 penészes fallal! Mocsok, hazug vén kurva.
Igyunk egy sörtöt, he
Mar 08, 2025 20:28:33

Szerző: Túltöltött Tejhabosító (Snecológus-pontszám: 11345x5) Mar 08, 2025 20:35:21
Válasz
(8)
Boldog nőnapot troll asszonyok és troll leányok!
Na tejhabosítás, csá.
Mar 08, 2025 20:35:21

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 16008x8) Mar 08, 2025 20:36:23
Válasz
(15)
Boldog Nőnapot, Piroska néni!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Mar 08, 2025 20:36:23

Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 26254x13) Mar 08, 2025 20:59:44
Válasz
(5)
Bori, neked anno annyi dolgod lett volna hogy egyetem utan eltakarodsz tiszafaszombol mondjuk pestre es elkezdesz a szakmadban dolgozni. Erre te inkabb retardkottal meg a jabilba szopsz az ukranokkal. Felkerestel volna egy szakembert is es szedned a gyogyszereket akkor egy ertekelheto eleted lehetne es a legnagyobb problemad az lenne hogy a hetvegi partin nem talaltal egyetlen hasselhoff hasonmast sem
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Mar 08, 2025 20:59:44

Szerző: Lellytoll dandárszázados Mar 08, 2025 21:03:47
Válasz
(3)
Lezárhatnánk ezt a témát…
Tökmindegy mit válaszoltok vagy ajánlotok , mert nem jut el az agyáig.
Ebben éli ki a figyelemkurvaságát hogy addig is vele foglalkoztok.
Lapozzunk
Kaffka endre
Mar 08, 2025 21:03:47

Szerző: egynadrág (Snecológus-pontszám: 5958x2) Mar 08, 2025 21:09:07
Válasz
(0)
beszélek akkor én is
Szevasz, brazil!

Kérdés, hogy lehet-e bizonyítani. Igen, lehet...

Te mióta vagy fogyatékos?
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Mar 08, 2025 21:09:07

Szerző: fakanállal vert fasz Mar 08, 2025 21:12:57
Válasz
(0)
Tisztelt Tanszék!

Kérvényezném önöktől hogy megdobják Fakanállal Vert Fasz tévénéző gyereket a szemüvegrablás utáni Gammerodúból broadcostolt stoki lájv linkjével.

Nszksz!
Ki nem szarja le, hogy milyen típusú routerem van, geci?
Mar 08, 2025 21:12:57

Szerző: púpostulok (Snecológus-pontszám: 4246x2) Mar 08, 2025 21:42:30
Válasz
(2)
korcs live
Mar 08, 2025 21:42:30

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Mar 08, 2025 21:44:01
Válasz
(2)
Már alig várom, hogy mikor a gyagyás elunja a várakozást a lamantin által ígért magyar sim-es iphonejára és vesz valamit helyette, azzal legitimálja a költekezését, hogy nyert a lottón. :D
Mar 08, 2025 21:44:01

Szerző: Eazy (Snecológus-pontszám: 23456x11) Mar 08, 2025 21:44:31
Válasz
(1)
púpostulok
korcs live

Persze hogy megint a migránsokkal kell indítania
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Mar 08, 2025 21:44:31

Szerző: envagyokaz (Snecológus-pontszám: 2068x1) Mar 08, 2025 21:45:28
Válasz
(3)
ma pihent meg elment lottoert. ma is sokat tett, hogy kimasszon a szarbol :)
envagyokaz, nem ismersz meg?
Mar 08, 2025 21:45:28

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 156078x78) Mar 08, 2025 21:45:45
Válasz
(2)
Endre, nem az volt hogy ma Pesten alszol?! :)

Kicsit szominak tűnsz.
Mar 08, 2025 21:45:45

Szerző: nmthrwwy420 (Snecológus-pontszám: 24307x12) Mar 08, 2025 21:46:16
Válasz
(3)
Nem nőgyülölő Púp a nőnapról: jójójó most hagyjál már leszarom.
Ki az az Endre bácsi?
Mar 08, 2025 21:46:16

Szerző: Stokker Mar 08, 2025 21:46:26
Válasz
(-1)
púpostulok
korcs live
OH SHIT HERE WE GO AGAIN
Ity ikasz!!
Mar 08, 2025 21:46:26

Szerző: Lellytoll dandárszázados Mar 08, 2025 21:46:52
Válasz
(1)
Komment: Nőnap van
Pedofil: nenenene…
Nyilván… ha már született pinások akkor fuj
Kaffka endre
Mar 08, 2025 21:46:52

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Mar 08, 2025 21:46:53
Válasz
(3)
Hazudott abban, hogy ma nem csinált semmit, látszott a pofáján. Dolgoztatta az anyja, de nem beszélhet róla.
Mar 08, 2025 21:46:53

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Mar 08, 2025 21:47:49
Válasz
(1)
Most épp azt próbállja sugallni, hogy hétfőn kölötzik.
Mar 08, 2025 21:47:49

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 156078x78) Mar 08, 2025 21:48:25
Válasz
(4)
A költözés esélye a lottó nyeremény esélyével egyenlő.

Teljesen jó. :)
Mar 08, 2025 21:48:25

Szerző: Szolnoki ninja troll (Snecológus-pontszám: 7154x3) Mar 08, 2025 21:48:50
Válasz
(4)
ascites
Most épp azt próbállja sugallni, hogy hétfőn kölötzik.

Épp azt ecseteli hogy annyi esélye van hogy költözik mint hogy megnyeri a lottót.
Így jött ki a matek.
Mar 08, 2025 21:48:50

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Mar 08, 2025 21:49:41
Válasz
(3)
Sopánkodik, hogy Vadász Gyulát feljelentették tiltott szerencsejáték szervezéséért.
Mar 08, 2025 21:49:41

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Mar 08, 2025 21:50:07
Válasz
(1)
Túltöltött Tejhabosító
Boldog nőnapot troll asszonyok és troll leányok!

Endre, neked természetesen nem!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Mar 08, 2025 21:50:07

Szerző: Endi Vajna (Snecológus-pontszám: 23482x11) Mar 08, 2025 21:51:03
Válasz
(5)
ascites
Sopánkodik, hogy Vadász Gyulát feljelentették tiltott szerencsejáték szervezéséért.

Nincs mese Endre!!! Alakíts csoportot például ide tökéletesen illenétek!

Mar 08, 2025 21:51:03

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 156078x78) Mar 08, 2025 21:51:37
Válasz
(15)
A NAV már a koldusok faszára is rálép. Helyes. :)
Mar 08, 2025 21:51:37

Szerző: Endi Vajna (Snecológus-pontszám: 23482x11) Mar 08, 2025 21:56:20
Válasz
(3)
Nagyon betalált neki a Vadász Gyula vs NAV ügy :D

Csak nem fél a nyomorult?
Mar 08, 2025 21:56:20

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 22663x11) Mar 08, 2025 21:56:47
Válasz
(3)
a holgyeket seggbebaszni ?:DDD ezek gyerekek ENdre !!!!!
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Mar 08, 2025 21:56:47

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21095x10) Mar 08, 2025 21:59:06
Válasz
(3)
Meg el sem indultunk, de mar csostul jonnek a kiskoru Corina verziok akik nem gyozik mutogatni a szomszedsagnak, hogy mekkora sztarok lettek.

Ekozben endre mar szalonspiccesen ad adotanacsokat. Minden rendben.
Mar 08, 2025 21:59:06

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Mar 08, 2025 22:00:21
Válasz
(2)
Endi Vajna
Nagyon betalált neki a Vadász Gyula vs NAV ügy :D

Csak nem fél a nyomorult?

Lófaszt! Nincsenek érzelmei.

Arra gondol inkább, hogy majd ő védheti Gyulát a bíróságon. Haszonleső.

Ilyen Sodi a Sodi.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Mar 08, 2025 22:00:21

Szerző: Stokker Mar 08, 2025 22:01:20
Válasz
(-2)
"Töltök egy kis vizet"
Ilyen még nem volt
Ity ikasz!!
Mar 08, 2025 22:01:20

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Mar 08, 2025 22:01:47
Válasz
(6)
Stokker
"Töltök egy kis vizet"
Ilyen még nem volt

Ja, ilyenkor tölti ki a vodkát.
Mar 08, 2025 22:01:47

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16742x8) Mar 08, 2025 22:02:44
Válasz
(3)
Endi Vajna
Nincs mese Endre!!! Alakíts csoportot például ide tökéletesen illenétek!

Endre alalpíts egy Kappan csoportot :D
Mar 08, 2025 22:02:44

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Mar 08, 2025 22:03:00
Válasz
(2)
Fintorgott a kortyocska után.
Mar 08, 2025 22:03:00

Szerző: Endi Vajna (Snecológus-pontszám: 23482x11) Mar 08, 2025 22:03:37
Válasz
(4)
ascites
Fintorgott a kortyocska után.

Biztos klóros a víz arrafele :)
Mar 08, 2025 22:03:37

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Mar 08, 2025 22:04:40
Válasz
(2)
Ezeket a csajokat nem lehet jelenteni, hogy kiskorúak?
Mar 08, 2025 22:04:40

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21095x10) Mar 08, 2025 22:05:52
Válasz
(4)
ascites
Ja, ilyenkor tölti ki a vodkát.

Tegnap is olyan gyanusan uveges "Viz" volt az, fem kupakkal. Csak a minoseget veszi az endre.
Mar 08, 2025 22:05:52

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 156078x78) Mar 08, 2025 22:07:50
Válasz
(3)
Elfogyott a Kalinka :)
Mar 08, 2025 22:07:50

Szerző: Stokker Mar 08, 2025 22:08:00
Válasz
(0)
A nincstelen Endre fémkupakos üvegből issza a tiszta forrásvizet... "Elfogyott a kalinkám geci"
Ity ikasz!!
Mar 08, 2025 22:08:00

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 22663x11) Mar 08, 2025 22:08:17
Válasz
(4)
ezek milyen oldalon olvashattak,hogy a fikas segit mindenkinek ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Mar 08, 2025 22:08:17

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Mar 08, 2025 22:09:36
Válasz
(5)
koszos

Full kamu volt, csak háttérben lurkoló anyjuknak szólt a megnyugtatás.
Mar 08, 2025 22:09:36

Szerző: Apmz (Snecológus-pontszám: 2880x1) Mar 08, 2025 22:11:06
Válasz
(1)
koszos

Sajnos nem akarják elhinni az igazságot, túlságosan ostobák hozzá.
a kurva anyádat, Endre
Mar 08, 2025 22:11:06

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Mar 08, 2025 22:12:16
Válasz
(1)
Ha a korcs kap még egy corgit, kitépi a pinaszőrt a fején.
Mar 08, 2025 22:12:16

Szerző: Lellytoll dandárszázados Mar 08, 2025 22:12:49
Válasz
(1)
Apmz
Sajnos nem akarják elhinni az igazságot, túlságosan ostobák hozzá.

Tudják az igazságot, csak úgy vannak vele hogy mégis nézettséget hoz nekik .
Ez a tipikus legalja réteg, aki inkább összepedofilozza magát csak hogy 10emberrel több nézze a semmit
Kaffka endre
Mar 08, 2025 22:12:49

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 11896x5) Mar 08, 2025 22:14:18
Válasz
(9)
Most Bossa felhívhatná Goldát, hogy húzza ki a netet..
Mar 08, 2025 22:14:18

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42624x21) Mar 08, 2025 22:14:40
Válasz
(5)
Lellytoll dandárszázados
Tudják az igazságot, csak úgy vannak vele hogy mégis nézettséget hoz nekik .
Ez a tipikus legalja réteg, aki inkább összepedofilozza magát csak hogy 10emberrel több nézze a semmit

Gyerekek. Nem felnőttek. Lófasz fogalmuk nincs az egészről, nekik az egész TikTok egy platform, amin lehet beszélgetni másokkal. Kb. mint az OmeTV, csak itt lehet kapni néhány forintot.
Mar 08, 2025 22:14:40

Szerző: Lellytoll dandárszázados Mar 08, 2025 22:17:13
Válasz
(0)
Nemzet Krónikása
Gyerekek. Nem felnőttek. Lófasz fogalmuk nincs az egészről, nekik az egész TikTok egy platform, amin lehet beszélgetni másokkal. Kb. mint az OmeTV, csak itt lehet kapni néhány forintot.

A multkori live-ban felmentek a pediára, és minden adásnál úgy csatlakoznak be hogy “nézd hogy felmegy a nézőszám”
Nem tűnnek annyira gyereknek hogy ne tudják értelmezni a pedofil fogalmát.
Kaffka endre
Mar 08, 2025 22:17:13

Szerző: Apmz (Snecológus-pontszám: 2880x1) Mar 08, 2025 22:17:46
Válasz
(2)
PúpszásziRePont
Most Bossa felhívhatná Goldát, hogy húzza ki a netet..

Vagy kivágni láncfűrésszel a telefonoszlopot.
a kurva anyádat, Endre
Mar 08, 2025 22:17:46

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Mar 08, 2025 22:18:14
Válasz
(3)
A korcs és a két 80 IQ-s véletlen hang generátor estéje.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Mar 08, 2025 22:18:14

Szerző: Semper Snecifisz (Snecológus-pontszám: 5782x2) Mar 08, 2025 22:20:21
Válasz
(2)
Endre nem tolerálja hogy az adásában rajta kívül más is kiskorúakra tegyen szexuális megjegyzést.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Mar 08, 2025 22:20:21

Szerző: Stokker Mar 08, 2025 22:20:34
Válasz
(-3)
A pedosneci újra megtalálta a neki való korosztályt
Ity ikasz!!
Mar 08, 2025 22:20:34

122 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™