Szerző: habos babafos (Snecológus-pontszám: 6232x3) Mar 14, 2025 17:50:25
Válasz
(5)
SyntaxError
Fifinek annyi esze sem volt, hogy szóljon az anyjának, hogy ne pofázzon ki mindent telefonon.

Pedig ez csak egy sima változó lekérdezés lenne a kódban. "Piroska néni hív? Igen / Nem. Igen: nem pofázok. Nem: pofázok."

És ez az ember "programozó" volt ám :D :D :D

Óriási!

Egy olyan embertől aki a cipőfűzőjét nem tudja bekötni, mit vársz?
Tényleg nem tudja bekötni. Saját szememmel láttam a Blaha Lujza téren. (Tudod Endi ahol lenyúlták a kakukkciót)
Ezt nyjem értyem
Mar 14, 2025 17:50:25

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115893x57) Mar 14, 2025 18:08:06
Válasz
(27)
SyntaxError
És ez az ember "programozó" volt ám :D :D :D

Szerintem lassan fogalmazhatnánk úgy is, hogy a frissen ideérkező trollgyerekek is a helyén tudják kezelni a gyagyást.

Ő nem programozó, "programozó" vagy "szar programozó", pontosabban legkésőbb a hamburgi melója végén leszámolt ezzel.

Azóta ő saját magát egy programozónak hazudó csalónak, szélhámosnak, corporate parazitának tartja. Nem akar fejlődni, nem akar tanulni, nem érdekli a szakma annyira sem, hogy az alapokat elsajátítsa. Az internetet sem tudja rendesen használni, ráadásul amikor élőben beszélgetett az AI-val, látszott, hogy szupergagyin promtol, nem tudja úgy megfogalmazni a kérdését, hogy az elvárásának megfelelő eredményt kapja (pl. "statisztika írására" kérte, mikor egy kis programot akart, ami bizonyos adatokat tud összesíteni). Azt viszont kifejezetten élvezi, hogy a semmire magas bért kap.

Kb. olyan, mintha kiolvasta volna a webbeteget és masnizott (=nem létező) orvosi diplomával és korábban átvert kórházakból kisajtolt ajánlásokkal próbálna állást szerezni. Pontosan ennyit ért ő a programozáshoz is.

És időnként ehhez a példához hasonló károkat tud okozni, pl. mikor az osztrák vízimentők és a tűzoltóság sms-értesítései lehaltak a gányolása miatt. Ott konkrétan életekkel játszott a lefingott faptopon részegen klimpírozva és telibe fosta a felelősséget.

Szóval programozónak nem lehet hívni, de csalóként sokkal ügyesebb, mint amilyennek a trollégák többsége feltételezi. Ha ezt nem ismerjük el, akkor nem értjük meg, hogy miért éri el azt, amit.

Gátlástalanul hazudik, lelkiismeret nélkül kijátsza egymás ellen a kisfőnököket, nyomja a bullshitet, olyan álarcot mutat, ami alapján a foglalkoztatója nem feltételez róla olyan mértékű elvetemültséget, rosszindulatot és tudatosságot, ami van, és hihetetlenül pofátlan. A Pédia karrieres szócikkében ott egy sor technika, amit láttunk nála.
Mar 14, 2025 18:08:06

Szerző: beszélek akkor én is Mar 14, 2025 18:22:57
Válasz
(-46)
Volt már?

"Stratégiai tippek a Fidesznek a TISZA ellen. USAID. Sodifórum. Sátánizmus. Titkosszolgálatok."
www.youtube.com/watch?v=07lsYIuSHEo

https://www.youtube.com/@beszélekakkorénis
Mar 14, 2025 18:22:57

Szerző: Hektor a Traktor (Snecológus-pontszám: 16704x8) Mar 14, 2025 18:26:09
Válasz
(-11)
beszélek akkor én is
Volt már?

"Stratégiai tippek a Fidesznek a TISZA ellen. USAID. Sodifórum. Sátánizmus. Titkosszolgálatok."
youtube.com/watch?v=07lsYIuSHEo

Oh nem. Jó hogy szoltál. Itt egy minusz faszkalap.
Heki a traki
Mar 14, 2025 18:26:09

Szerző: Gabonatároló (Snecológus-pontszám: 3862x1) Mar 14, 2025 18:31:49
Válasz
(17)
beszélek akkor én is
Volt már?

Mar 14, 2025 18:31:49

Szerző: kérdezhetek valamit (Snecológus-pontszám: 5350x2) Mar 14, 2025 18:36:21
Válasz
(-8)
beszélek akkor én is
Volt már?

Kussoljál kutyabaszó!
Mar 14, 2025 18:36:21

Szerző: JABIL műszakvezető Mar 14, 2025 18:39:29
Válasz
(-16)
beszélek akkor én is
Volt már?

takarodj vissza a sorra azonnal!
Mar 14, 2025 18:39:29

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) Mar 14, 2025 18:42:31
Válasz
(4)
SyntaxError
Fifinek annyi esze sem volt, hogy szóljon az anyjának, hogy ne pofázzon ki mindent telefonon.

Pedig ez csak egy sima változó lekérdezés lenne a kódban. "Piroska néni hív? Igen / Nem. Igen: nem pofázok. Nem: pofázok."

Már többször mondta lájvban is, hogy elmondta Goldának, hogy ezek trollok.

És ha hallotta a hangfelvételeket, valószínűleg egyébként Golda is rájött, hogy ezek trollok.

Én biztos vagyok benne, hogy azért beszélget velük, mert vagy:
- ki akar baszni Endréval
- szándékosan dezinformál

Ahogy több kolléga írta már korábban, néha tényleg olyan, mintha a trolloknak üzenne direktben - "döntsék el mit akarnak, itthon legyen, vagy kint legyen munkája"
Mar 14, 2025 18:42:31

Szerző: - Mar 14, 2025 18:44:17
Válasz
(15)
JABIL műszakvezető
takarodj vissza a sorra azonnal!

Neked azért jár a mínusz, mert idézed ezt a szemetet és láthatóvá teszed.
Mar 14, 2025 18:44:17

Szerző: stoki_kapuja Mar 14, 2025 18:53:04
Válasz
(12)
beszélek akkor én is
Volt már?

"Ma is kutyát basztam."
pls unban me
Mar 14, 2025 18:53:04

Szerző: herr_schwechater (Snecológus-pontszám: 17207x8) Mar 14, 2025 18:54:21
Válasz
(-4)
-
Neked azért jár a mínusz, mert idézed ezt a szemetet és láthatóvá teszed.

csuldigung az idézésért de ne minuszoljátok rommá bitte
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Mar 14, 2025 18:54:21

Szerző: . Mar 14, 2025 18:54:50
Válasz
(4)
ascites
Szerintem lassan fogalmazhatnánk úgy is, hogy a frissen ideérkező trollgyerekek is a helyén tudják kezelni a gyagyást.

Erre ki tanította amúgy ? A "fordos" néni ?

Az interjúkon valahogy át kellet mennie, oké vannak gagyi HResek, de akkor is tuti volt valami betanult szövege.

Az a durva, hogy szerintem ha nem lettek volna trolljai, akkor ezzel még évekig dolgozott volna "programozóként".

Bocs ha hülyeséget írok, de annyira nem vagyok képben még a pédiával/IT világgal.

Mar 14, 2025 18:54:50

Szerző: Bád Szpenszer (Snecológus-pontszám: 3946x1) Mar 14, 2025 18:54:58
Válasz
(14)
Aki még egyszer beidézi, az BUZI.
"Baszót adok be a Gézára."
Mar 14, 2025 18:54:58

Szerző: Kiss Endre Farkas Mar 14, 2025 18:55:52
Válasz
(10)
beszélek akkor én is
Volt már?

Mar 14, 2025 18:55:52

Szerző: LaCI Mar 14, 2025 18:59:41
Válasz
(17)
Bád Szpenszer
Aki még egyszer beidézi, az BUZI.

Basszus XD
Mar 14, 2025 18:59:41

Szerző: tranyókiller (Snecológus-pontszám: 4790x2) Mar 14, 2025 19:03:21
Válasz
(4)
Ez a vergodes nagyon szanalmas amit be sem idezek direkt, ugy gondolom hogy itt mindenfele ideologia szerepelteti magat, a cel viszont kozos…maradjon is ez igy :)
Ez a szerencsetlen meg hagy szenvedjen csak, szora sem erdemes.
Most utoljara reagaltam erre, megiscsak van valami kozom hozza….lehet menni a maci berrego faszara nyugodtan! Nszksz
Achtung!!
Mar 14, 2025 19:03:21

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Mar 14, 2025 19:09:11
Válasz
(2)
tranyókiller
Ez a vergodes nagyon szanalmas amit be sem idezek direkt, ugy gondolom hogy itt mindenfele ideologia szerepelteti magat, a cel viszont kozos…maradjon is ez igy :)
Most utoljara reagaltam erre, megiscsak van valami kozom hozza….lehet menni a maci berrego faszara nyugodtan! Nszksz

Így van. Én például a szívemre vettem, hogy le lettem balosozva a fityeóban, de a 'show must go on'. Túllendülök rajta.

Kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok!

Hallod fifi?! A csajok!!! Nem a pasik, hahó! Buzulás az nuku!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Mar 14, 2025 19:09:11

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 15989x7) Mar 14, 2025 19:12:42
Válasz
(2)
tranyókiller

Lebuktál Ruszin-Szendi!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Mar 14, 2025 19:12:42

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42514x21) Mar 14, 2025 19:13:55
Válasz
(2)
A büdös kurva anyád is ugyanúgy hazudik, mint te.
Ő-ő-ő-ő-ő
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mar 14, 2025 19:13:55

Szerző: Ténfép (Snecológus-pontszám: 11523x5) Mar 14, 2025 19:14:58
Válasz
(2)
SyntaxError
A csajok!!! Nem a pasik, hahó! Buzulás az nuku!

"A cshajok kvászi phasik." - ezt ugyan echte így még nem mondta ki a korcs, de patkány féreg felfogásának a lényege kb. ennyi. Mindent is elhazudni, félremagyarázni - ha már az újakról is esett szó, nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy résen kell lenni a pedofil korcs süket dumájánál. Mindig, mindig hazudik, ármánykodik, patkánykodik.
Igyunk egy sörtöt, he
Mar 14, 2025 19:14:58

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Mar 14, 2025 19:16:20
Válasz
(4)
Darth Tibor
Lebuktál Ruszin-Szendi!

Ez a nagy lebukások napja akkor. Broni is coming out-olt a 444-en!

Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Mar 14, 2025 19:16:20

Szerző: Költöztetők Mar 14, 2025 19:17:43
Válasz
(19)
A sok és váratlan eső miatt felázott a bütykös féltengely és sajnos ma sem végeztünk Karancslapujtő-alsón a jysk-es bútorok szétszerelésével, de holnap már tudunk indulni, ez szház százalék. Vagy nem.
Mar 14, 2025 19:17:43

Szerző: - Mar 14, 2025 19:28:16
Válasz
(4)
Költöztetők
Vagy nem.

Vagy ha a motor RBMK részéből kiesik a grafitmoderátor. Ezt bárki megmondhatja, milyen fontos része egy autónak, akár Endre is, aki ilyen sok órát töltött vezetéssel, annak tudnia kell.
Mar 14, 2025 19:28:16

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 22627x11) Mar 14, 2025 19:29:50
Válasz
(11)
beleneztem a delelotti fosodba Fikas :D
zsenialis! nalad nagyobb BALEKOT meg nem lattam.
a 3 millas utalast nem mutatta csak az 50 meg a 60 ezrest :DDDDD
ha akart volna mar reg osszekoltozott volna veled,de tudod,gammercigonak, naczi lacinak,herelt kutyaszarnak lehet,DE NEKED NEM !

lelki segelyert kapott 3 millat :D ez melyik univerzumban tortent te urdiplomata ????
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Mar 14, 2025 19:29:50

Szerző: Jani a butorcipelo Mar 14, 2025 19:34:11
Válasz
(2)
-
Vagy ha a motor RBMK részéből kiesik a grafitmoderátor. Ezt bárki megmondhatja, milyen fontos része egy autónak, akár Endre is, aki ilyen sok órát töltött vezetéssel, annak tudnia kell.

Bekopte a gyergyat.
Mar 14, 2025 19:34:11

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155859x77) Mar 14, 2025 19:37:11
Válasz
(4)
Jani a butorcipelo
Bekopte a gyergyat.

Eltévedtetek a tesco parkolóban ti is? :D
Mar 14, 2025 19:37:11

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 5163x2) Mar 14, 2025 19:45:13
Válasz
(1)
Tudod mi a különbség közted és Galla Miklós között, Recskuszpók?

Minden effortoddal és szarkeveréseddel együtt is csőd az életed, sikertelen vagy és jó értelemben a közönség kurvára nem ismer. Ő meg csak lóbálja a szottyadt vén pélóját a színpadon és a közönség is kvázi jóváírja neki x számú szörnyülködő mellett és így relatíve sikeres a fárasztó szópoénjaival együtt. A faszmutogatással neked egyelőre csak a bannolást sikerült elérned. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Mar 14, 2025 19:45:13

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115893x57) Mar 14, 2025 19:49:23
Válasz
(16)
.
Erre ki tanította amúgy ? A "fordos" néni ?

Az interjúkon valahogy át kellet mennie, oké vannak gagyi HResek, de akkor is tuti volt valami betanult szövege.

Az a durva, hogy szerintem ha nem lettek volna trolljai, akkor ezzel még évekig dolgozott volna "programozóként".

Igen, a Fordos néni volt az elkövető. Előtte a korcs csak néhány órában gányolt és főleg ismerősöknek, soha nem is keresett 8 órás munkát, szóval nem lehetett interjús tapasztalata sem. Aztán jött a banya, aki állítólag középvezető volt évtizedekig egy német multinál, szóval pontosan ismerte a legocsmányabb élősködéseket.

Az biztos, hogy a CV masnizást a nyanya tanította, és az is biztos, hogy kidolgoztak egy nagyon sok kérdésből álló interjús protokollt és halálra gyakorolták. A Fordos néni nem csak nyelvileg, hanem tartalmilag is megalkotta ezeket a válaszokat, mert tudta, hogy mit akarnak hallani a németek és volt mit eladni (egy csillogó szemű juniort) egy hatalmas felvevőképességgel rendelkező piacon.

Amikor a Thaliában végignézhettünk egy állásinterjút (mert már megvolt a Bekos szerződés, és a gyagya viccesnek tartotta, hogy lájvoljon, miközben lehozza a tét nélküli beszélgetést mással), látszott, hogy még berúgva is képes folyékonyan felmondani ezeket a begyakorlott sablonválaszokat. Nyelvileg oké és parasztcsábítóak is voltak tartalmilag – bár a gyagyás azzal nem számolt, hogy ő senior pozícióba akarja bekönyörögni magát és junior válaszai voltak, nem tudta updatelni őket az akkori karrierlépcsőjéhez képest. Ezen biztosan elbukott sok interjút.

A Fordos néni ezen kívül az első évben folyamatosan istápolta (amikor a korcs sírva kilépett az első interjújából, akkor őt hívta; a banya volt kinn nála, mikor döglődött a sérve miatt stb.), főszabályokra is megtanította, pl: soha ne menjen oda, ahol magyar is dolgozik, és soha ne vállaljon el félállást vagy alternatív foglalkoztatási formát.

Egy csomó technikája volt, tényleg nagyon javaslom ezt a szócikket: sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_karrierje
Mivel már régóta nem frissült, hozzá kell tenni, hogy megtudtunk egyéb technikákat is, pl. Oszi egyszer tök szépen bemutatta, hogy a korcs mennyire megszokta, hogy több képernyőt használva puskázik, amikor kell, biztos, hogy csinálta ezt az interjúk során is.

De az éremnek mindig két oldala van: az egyik a gyagyás ügyeskedése, a másik pedig a cég inkompetenciája. Minden állásajánlat előtt szőnyegbombázta a cégeket, 40-60-80-100-200 jelentkezésből jött neki össze 1-2 ajánlat. Ez nem becslés, a korcs mondta ezeket a számokat. Ez mutatja, hogy nem volt annyira sikeres, mint a fenti leírás alapján gondolhatnánk (elvégre ostoba és semmilyen empátiája nincs, ami azt eredményezi, hogy csak sablonhelyzeteket tud megoldani és a különleges kérdésekre is valamelyik sablonját böfögi fel), de ezzel elő is szelektálta a nyomi cégeket.

A nyomi cég alatt nem csak az inkompetens hr-t értem, hanem azt is, hogy ezeken a helyeken rendszeresen nem indultak el a projektek, amikre felvették, ezért nem adtak neki munkát; annyira szar volt a mukaszervezés, hogy nem ellenőrizték hónapokig, hogy mit mókol; pokoli volt a céges kultúra és a kollégák legkisebb baja volt a bűzös korcs a sarokban; annyira nem találtak programozót, hogy a vezető fejlesztőnek még a legapróbb kis feladatok megoldása is segítség volt, ilyenek.
Mar 14, 2025 19:49:23

Szerző: Ténfép (Snecológus-pontszám: 11523x5) Mar 14, 2025 19:55:09
Válasz
(1)
Sodragon legendája
Tudod mi a különbség közted és Galla Miklós között,

Én aztán kurvára nem rajongok a poénjaiért, a szar zenéjét egyenesen rühellem. De az még a javára legyen írva, hogy a magyar mellett perfekt beszél angolul. Nem mintha ez a mai világban kurvanagy szó lenne, inkább a korcsra nézve szégyen sok egyéb mellett, hogy kereken 0 nyelvet beszél normálisan.

Az is elég fos GM-ra nézve, hogy soderáltatja a kommentjeit, de a pedofil őszfasszal ellentétben ha pl. csinálnak vele interjút, akkor képes reagálni a feltett kérdésre. Ez azért számít valamit, hogy legalább néha érzékeli a valóságot - a pedofil geci őszfasz megélhetési autizmusával szemben.
Igyunk egy sörtöt, he
Mar 14, 2025 19:55:09

Szerző: IT Troll v5.12 Mar 14, 2025 20:06:35
Válasz
(12)
ascites

Ő nem programozó, "programozó" vagy "szar programozó", pontosabban legkésőbb a hamburgi melója végén leszámolt ezzel

Igen, ez a kulcs. Ő nem a világ legrosszabb programozója, hanem egy közepes csaló.

A csalóknak egészen más skillek kellenek, mint egy tisztességes embernek. Olyan emberek válnak extrém sikeres csalóvá, akikből egy SSC-ben egy project manageri állást nem néznénk ki.

Ott van például a quaestor ügy (amihez a közhiedelemmel ellentétben valószínűleg nem volt köze a korcsnak csak a szállásadó gazdája játszott benne mellékszerepet). Pár éve a 444 kirakta a nyomozati anyagokból a quaestor belső levelezését.

Nagyon röviden összefoglalva: Egy rakás komplett idióta kapkodott össze-vissza, mindenféle értelmezhető stratégia, koordináció vagy terv nélkül. Az összes szereplő látványosan buta, hozzá nem értő balfasz volt, egy hajszállal csak a snecológia tehetségesebb retardjainak szintje fölött (Balogh Béla, Porky, Gonda, stb.). Ehhez képest több száz milliárd forintot síboltak el, és majd 20 éven keresztül fenntartották a bizniszt, mire borult.

Stoki nem Tarsoly Csaba kategória. Stoki nem egy tehetséges csaló. Ha az lenne, akkor három állása lett volna egyszerre, nem veri adósságokba magát, vagy ha igen, akkor legalább az életteréül választott országban rendezte volna a dolgait és felhúzott volna egy kacsalábon forgó palotát valami alapítvány nevére, és vígan röhögött volna mindenkin, aki ártani próbál neki.

Stoki egy komplett idióta, aki végtelenül lusta, alkoholista, nem érti az embereket és nem tud hosszú távra tervezni. Ezek a hiányosságai teljesen alkalmatlanná teszik arra, hogy értelmes munkát vállaljon, ezt látja rajta elsőre mindenki.

Arra viszont nem teszik teljesen alkalmatlanná, hogy egy közepesen szar csalóként leessen neki egy-egy meló, ahol a most már egészen okos AI rendszerekkel felvértezve eljátszhassa a programozó szerepét, megtévesztve a céget és lehúzva őket pár hónapnyi fizetésre, mielőtt lebukik.
Mar 14, 2025 20:06:35

Szerző: Tibi vagyok de nemtranyó (Snecológus-pontszám: 3464x1) Mar 14, 2025 20:07:44
Válasz
(4)
Ténfép
Én aztán kurvára nem rajongok a poénjaiért, a szar zenéjét egyenesen rühellem. De az még a javára legyen írva, hogy a magyar mellett perfekt beszél angolul. Nem mintha ez a mai világban kurvanagy szó lenne, inkább a korcsra nézve szégyen sok egyéb mellett, hogy kereken 0 nyelvet beszél normálisan.

Az is elég fos GM-ra nézve, hogy soderáltatja a kommentjeit, de a pedofil őszfasszal ellentétben ha pl. csinálnak vele interjút, akkor képes reagálni a feltett kérdésre. Ez azért számít valamit, hogy legalább néha érzékeli a valóságot - a pedofil geci őszfasz megélhetési autizmusával szemben.

Galla zene téren egyébként korszakos zseni. Mármint a régi GM49 érára gondolok. Az igaz, hogy öreg korára picit megakadt a lift két szint között, ami a Gyagyás pedofilról nem mondható el. Nála el sem indult...
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Mar 14, 2025 20:07:44

Szerző: szörnyeteg (Snecológus-pontszám: 6380x3) Mar 14, 2025 20:14:18
Válasz
(2)
Volt itt pár hete egy szürke nick aki váltig állította hogy svájci a melócsá. Szerintem Ausztria, Németország már bezárult a szélhámos előtt.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Mar 14, 2025 20:14:18

Szerző: Sheldon (Snecológus-pontszám: 4781x2) Mar 14, 2025 20:20:08
Válasz
(15)
Lehetne egy olyan tiszteletteljes kérésem, hogy a kutyabaszó, és hozzá hasonlatos figyelemkurva mellék mellékének a melléke retardokra szülessen egy olyan konszenzusos protokoll, amikor itt próbálnak nyomulni, hogy szimplán mindenki nyom rá egy nagy büdös mínuszt és szó nélkül tovább görget?
Ezek azt sem érdemlik meg, hogy elolvassuk, amit ide okádnak. És ráadásul pont ezt akarják elérni, hogy akár egy kurvaanyázós reagálással némi figyelemhez jussanak. A legnagyobb fegyver ezek ellen, ha olyan magasról szarunk rájuk, mint a Burj Khalifa.
Mar 14, 2025 20:20:08

Szerző: - Mar 14, 2025 20:32:33
Válasz
(5)
Nagyon el van tűnve a recskás. Se flokkcunami, se lájv, se semmi.

Gondolom az egri retardok hintáztatják, kb. így:

Mar 14, 2025 20:32:33

Szerző: Hektor a Traktor (Snecológus-pontszám: 16704x8) Mar 14, 2025 20:33:55
Válasz
(2)
Nem sikerült a mai meeting??? Mesélj.
Heki a traki
Mar 14, 2025 20:33:55

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 10680x5) Mar 14, 2025 21:04:05
Válasz
(2)
ideges a pedofil hogy kiderült a melócsá azert nincs live
Mar 14, 2025 21:04:05

Szerző: kérdezhetek valamit (Snecológus-pontszám: 5350x2) Mar 14, 2025 21:14:15
Válasz
(2)
Holnap nemzeti ünnep, várható felpörgés vagy csak a szentes ünnepnapokon dagad a vekni?
Mar 14, 2025 21:14:15

Szerző: Kendra (Snecológus-pontszám: 5952x2) Mar 14, 2025 21:19:13
Válasz
(1)
Stoki holnap fogsz hergelni hogy nemzeti hős vagy?

Mar 14, 2025 21:19:13

Szerző: Tlpszchptks Trbmxr (Snecológus-pontszám: 2190x1) Mar 14, 2025 21:20:38
Válasz
(1)
teastoki gondoltál a holnapra?
mert holnap nem lesz ám bót.
sörtöt sem fogsz tudni venni seholse.
előregondolkodó volt a sodi?
nem vagyok ebben olyan biztos.
elvonási tünetekre készülj!
te szhar.
astoki.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
Mar 14, 2025 21:20:38

Szerző: Szolnoki ninja troll (Snecológus-pontszám: 7137x3) Mar 14, 2025 21:22:46
Válasz
(2)
Felpörög a tata sajnos ma este is.
Így jött ki a matek.
Mar 14, 2025 21:22:46

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155859x77) Mar 14, 2025 21:24:34
Válasz
(3)
Azt a fancsali pofát... :D
Mar 14, 2025 21:24:34

Szerző: mondomkusskuss2 Mar 14, 2025 21:25:05
Válasz
(2)
Pedofil live :(
Mar 14, 2025 21:25:05

Szerző: Ténfép (Snecológus-pontszám: 11523x5) Mar 14, 2025 21:26:41
Válasz
(2)
Miközben írtam, hogy örülök neki, hogy ma nem szennyezi a netet, elkezdi a rohadék.
A sodi, te legalja fehércigány patkány, azt kívánom neked, hogy olyan emberektől függjön a sorsod, mint amilyen te vagy.
Igyunk egy sörtöt, he
Mar 14, 2025 21:26:41

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155859x77) Mar 14, 2025 21:27:36
Válasz
(5)
50 másodperc: Te pedofil büdös köcsög..
:)
Mar 14, 2025 21:27:36

Szerző: Szolnoki ninja troll (Snecológus-pontszám: 7137x3) Mar 14, 2025 21:29:53
Válasz
(5)
Lájvon kívül is töményezik.
Így jött ki a matek.
Mar 14, 2025 21:29:53

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155859x77) Mar 14, 2025 21:30:22
Válasz
(2)
Szeretne akár pár napra is elszabadulni az ólból a lelkecske.. :(
Olyan szomy.
Mar 14, 2025 21:30:22

Szerző: nmthrwwy420 (Snecológus-pontszám: 24293x12) Mar 14, 2025 21:30:42
Válasz
(1)
Kendra
Stoki holnap fogsz hergelni hogy nemzeti hős vagy?

Volt egy freudi elszólása valamelyik nap, hogy lesz Pestről tüncizős live holnap.

Természetesen el lesz sodikázva.

Ki az az Endre bácsi?
Mar 14, 2025 21:30:42

Szerző: Ténfép (Snecológus-pontszám: 11523x5) Mar 14, 2025 21:30:46
Válasz
(3)
1. mondat: "Még mindig itt fatyok" - sajnos.

Aztán: "Nyem engedek be fendégeket" - végre valami nem teljesen elbaszott gondolat, hadd pofázzon, cigány óbégatás kihagyva. Erre elkezdi beengedni. + felolvasás.

Hát kitartás annak, aki bírja hallgatni ezt az agyhalott óbégatást.
Igyunk egy sörtöt, he
Mar 14, 2025 21:30:46

Szerző: - Mar 14, 2025 21:31:39
Válasz
(7)

Mar 14, 2025 21:31:39

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155859x77) Mar 14, 2025 21:33:10
Válasz
(2)
Konkrétan nem tud járni a szeméttől, nagyon nevetek, rosszabb az állapot mint korábban. :D

Mar 14, 2025 21:33:10

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21090x10) Mar 14, 2025 21:34:17
Válasz
(1)
Halmozodnak a sikerek ha jol latom.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Mar 14, 2025 21:34:17

Szerző: Ténfép (Snecológus-pontszám: 11523x5) Mar 14, 2025 21:35:08
Válasz
(2)
linziasztal01
Konkrétan nem tud járni a szeméttől, nagyon nevetek, rosszabb az állapot mint korábban. :D

Pedig a vénkurva, ha jól hallottam, azt pofázta a telefonba, hogy most legalább ösvények vannak. Hazudós vénkurva.
Igyunk egy sörtöt, he
Mar 14, 2025 21:35:08

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155859x77) Mar 14, 2025 21:36:31
Válasz
(3)
Ténfép
Pedig a vénkurva, ha jól hallottam, azt pofázta a telefonba, hogy most legalább ösvények vannak. Hazudós vénkurva.

Persze, ki takarított volna ott? Golda nem megy be, Endre meg nem hajlandó. Pár zsák szemetet tessék-lássék kitettek az udvarra az önkorinak, hogy "csináltak" valamit.

Putrisok.
Mar 14, 2025 21:36:31

Szerző: nmthrwwy420 (Snecológus-pontszám: 24293x12) Mar 14, 2025 21:37:35
Válasz
(6)
Fél off:

Evidenciám nincs mert tömeg volt, de spottoltam ma a Tranyót a 3-as metrón, Corvin - Lehel tér között.

Majdnem kompletten felső ruhát cserélt, pink top, droid láb még mindig megvan. Kifingott párduc-naci kifingott, most szürke volt.

Kirázta a bogaras ruháit, körülötte 5 méteres aura volt.

Vigyázzatok srácok, hova ültök.
Ki az az Endre bácsi?
Mar 14, 2025 21:37:35

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155859x77) Mar 14, 2025 21:38:24
Válasz
(2)
Holnap sok minden lesz nyitva, Endre, vagy absztinens napot tartasz? :)
Mar 14, 2025 21:38:24

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115893x57) Mar 14, 2025 21:38:35
Válasz
(4)
Az vajon miért van, hogy a mai nap nagy hírét, a melócsát alig kérdezgeti valaki, csak a dögunalmas lakást?
Mar 14, 2025 21:38:35

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79671x39) Mar 14, 2025 21:38:41
Válasz
(3)
Leolvadt rendesen a pajzs.
Jó látni ahogy szenved,
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Mar 14, 2025 21:38:41

Szerző: Gyagya (Snecológus-pontszám: 2636x1) Mar 14, 2025 21:38:59
Válasz
(2)
Durván le van merülve a pajzs.
Mar 14, 2025 21:38:59

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155859x77) Mar 14, 2025 21:39:17
Válasz
(4)
ascites
Az vajon miért van, hogy a mai nap nagy hírét, a melócsát alig kérdezgeti valaki, csak a dögunalmas lakást?

Mert trashlegyek?! :) Höhöh, Tibi férfi volt, höhööh... Ez néha felbasz.
Mar 14, 2025 21:39:17

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79671x39) Mar 14, 2025 21:39:32
Válasz
(2)
ascites

Viharos nevetés előtti csend?
Mar 14, 2025 21:39:32

Szerző: nmthrwwy420 (Snecológus-pontszám: 24293x12) Mar 14, 2025 21:40:18
Válasz
(4)
Ez a zöld szmájlis póló egyébként a "laza, fiatalos programozó srác" szerelése, vekni frissen borotválva.

Akkor kora délután lehetett a hétzáró standup.
Ki az az Endre bácsi?
Mar 14, 2025 21:40:18

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79671x39) Mar 14, 2025 21:40:36
Válasz
(2)
Valaki kérdezzen rá miért hazudott, hogy golda telefonjával csótánykodik, mikor itt írták hogy a törött kijelzős S9 az.
Mar 14, 2025 21:40:36

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 10680x5) Mar 14, 2025 21:40:44
Válasz
(3)
elfáradt a pedofil
Mar 14, 2025 21:40:44

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79671x39) Mar 14, 2025 21:41:26
Válasz
(5)
Innia kell egy kis votkát, hogy el tudja viselni saját magát!
Mar 14, 2025 21:41:26

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90001x45) Mar 14, 2025 21:42:32
Válasz
(3)
Najó hát akkor ő mára elfáradt ennyi is volt, ki kell lépni
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Mar 14, 2025 21:42:32

Szerző: dilomalo (Snecológus-pontszám: 2731x1) Mar 14, 2025 21:50:55
Válasz
(10)
azon röhögök a legjobbakat amikor a zugügyvéd anyád sem bírja kimondani a nevetséges dolgokat röhögés nélkül, ide jutottál te utolsó pedofil, anyád is röhög rajtad és várja a méltó büntetésed :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Mar 14, 2025 21:50:55

Szerző: Troll öregasszony Mar 14, 2025 21:52:21
Válasz
(14)
Köszönöm kedveskéim a bizalmat!

Mar 14, 2025 21:52:21

Szerző: Bata Gyöngyike loopok Mar 14, 2025 22:06:49
Válasz
(5)
Annyit kapnék ezért a dögért is mint egy rendes emberért.

Nem tudok vele mit csinálni.

Ne rugassák ki, ha nem akarják hogy itt legyen, döntsék el mit akarnak.
Mar 14, 2025 22:06:49

Szerző: habos babafos (Snecológus-pontszám: 6232x3) Mar 14, 2025 22:11:00
Válasz
(4)
Elmaradt a költözés... ma is...
Szomcsi :(
Ezt nyjem értyem
Mar 14, 2025 22:11:00

Szerző: Pikturiensz (Snecológus-pontszám: 15081x7) Mar 14, 2025 22:15:11
Válasz
(1)
Pedo live
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Mar 14, 2025 22:15:11

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155859x77) Mar 14, 2025 22:17:15
Válasz
(2)
Pikturiensz
Pedo live

Nagy sóhajok.. :)

Idén elkerülték a pozitív dolgok :(
Továbbra is azon fantáziál, hogy kiszabadul az ólból.
Mar 14, 2025 22:17:15

Szerző: Eazy (Snecológus-pontszám: 23451x11) Mar 14, 2025 22:17:27
Válasz
(2)
Szorul a hurok a püffedő vekni körül? Erre inni kell!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Mar 14, 2025 22:17:27

Szerző: Kendra (Snecológus-pontszám: 5952x2) Mar 14, 2025 22:18:27
Válasz
(2)
Dehogy költözik ez el...
Mar 14, 2025 22:18:27

Szerző: envagyokaz (Snecológus-pontszám: 2068x1) Mar 14, 2025 22:20:44
Válasz
(3)
pityesz minden alkalmat megragad, hogy lepedofilozza :)
envagyokaz, nem ismersz meg?
Mar 14, 2025 22:20:44

Szerző: Pikturiensz (Snecológus-pontszám: 15081x7) Mar 14, 2025 22:31:35
Válasz
(2)
Botozós troll, ilyenkor kéne spamelni a kommenteket, hogy ne tudjon pityesznek adni modit :D
Mar 14, 2025 22:31:35

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155859x77) Mar 14, 2025 22:33:23
Válasz
(6)
Na már Ananász tiltogat serényen. :D
Legutóbb 2 percen belül vagy 80 embert szórt ki :D
Mar 14, 2025 22:33:23

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Mar 14, 2025 22:35:11
Válasz
(5)
ne hazudjál gyagyás, nem laura volt az, hanem te oldottad fel perceken keresztül a pityuka által letiltottakat

sodi: "ööö öö laura pár embert feloldott"
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Mar 14, 2025 22:35:11

Szerző: Elnökúr Mar 14, 2025 22:35:19
Válasz
(3)
Pityesz faty Jaula? :D Kit választasz pedo? :)
Borz Endre
Mar 14, 2025 22:35:19

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 12928x6) Mar 14, 2025 22:35:39
Válasz
(3)
A nagy hídember hogy sarokba lett szorítva, jaj :D

Mar 14, 2025 22:35:39

Szerző: Bubuka (Snecológus-pontszám: 27270x13) Mar 14, 2025 22:36:38
Válasz
(5)
A nagy védelmező Fatász hogy becsicskult a Pistának :)
Mar 14, 2025 22:36:38

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155859x77) Mar 14, 2025 22:36:43
Válasz
(6)
Nehéz döntés:
Lamantin, aki utalgat sörike pénzt, vagy a férfi buziszerelem?!

:D
Mar 14, 2025 22:36:43

Szerző: Angol Troll (Snecológus-pontszám: 4343x2) Mar 14, 2025 22:39:30
Válasz
(2)
Most a lamantin utal neki? Nem gyujti be maganak a tiktok penzt arra hivatkozva hogy le van tiltva a kartyaja?
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Mar 14, 2025 22:39:30

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79671x39) Mar 14, 2025 22:39:34
Válasz
(4)
Ez a gyernőtt buzinak a megfelelő feladat.
Valami szart a szájába venni.
Mar 14, 2025 22:39:34

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 12928x6) Mar 14, 2025 22:40:00
Válasz
(6)

Mar 14, 2025 22:40:00

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155859x77) Mar 14, 2025 22:40:25
Válasz
(4)
Betöjt Laptop
Ez a gyernőtt buzinak a megfelelő feladat.
Valami szart a szájába venni.

Azzal is dúdolgat, már értem honnan szedte, hogy valaki fasszal a torkában dúdolgat. :D
Mar 14, 2025 22:40:25

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79671x39) Mar 14, 2025 22:40:56
Válasz
(3)
Szerintem nem jutott el a fürdő lyukig :DDD
Mar 14, 2025 22:40:56

Szerző: Gunnar (Snecológus-pontszám: 5925x2) Mar 14, 2025 22:41:08
Válasz
(4)
again mine the refund

A hang amit kiad közben, azt gyakorolja mikor a sitten fog térdelni a 2 méteres kancibbány előtt és tele lesz a szája.
blabla
Mar 14, 2025 22:41:08

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155859x77) Mar 14, 2025 22:41:33
Válasz
(2)
Betöjt Laptop

"Kifele menet kicsit el is hánytam magam" :)
Mar 14, 2025 22:41:33

Szerző: Pikturiensz (Snecológus-pontszám: 15081x7) Mar 14, 2025 22:41:42
Válasz
(3)
Betöjt Laptop

Így legyen ötösöd a lottón :D
Mar 14, 2025 22:41:42

Szerző: AutiAdsense Mar 14, 2025 22:41:46
Válasz
(3)
elhányta magát a fürdőbe menet :D
Mar 14, 2025 22:41:46

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16741x8) Mar 14, 2025 22:41:55
Válasz
(4)
Behányt LOL
Mar 14, 2025 22:41:55

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79671x39) Mar 14, 2025 22:42:02
Válasz
(4)
Összeokádta magát a génhulladék.
Mar 14, 2025 22:42:02

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21090x10) Mar 14, 2025 22:42:07
Válasz
(2)
Bepisalt a pedofil.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Mar 14, 2025 22:42:07

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155859x77) Mar 14, 2025 22:42:09
Válasz
(7)
Költözés előtt kár feltakarítani :D
Mar 14, 2025 22:42:09

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90001x45) Mar 14, 2025 22:42:21
Válasz
(7)
Pikturiensz
Botozós troll, ilyenkor kéne spamelni a kommenteket, hogy ne tudjon pityesznek adni modit :D

Az a helyzet hogy már alig nézem ezt a szart, és igazából mindenkinek azt tudom javasolni, hogy töltse értelmesebb dologgal az estéit.

Ha vissza gondol bárki, az elmúlt 30 tiktok livera, amit végig nézett tőle, és hogy mennyivel lenne rosszabb az élete, ha nem nézte volna, a válasz 0.

Konkrétan semmiről nem maradsz le ha nem nézed, de azért nyilván vagyok általában
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Mar 14, 2025 22:42:21

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 11742x5) Mar 14, 2025 22:42:26
Válasz
(2)
linziasztal01
"Kifele menet kicsit el is hánytam magam" :)

"veszek föl egy másik nadrágot"
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Mar 14, 2025 22:42:26

Szerző: Elnökúr Mar 14, 2025 22:42:56
Válasz
(4)
Granddaddy nem tudja vissza tartani már a dolgokat :D
Borz Endre
Mar 14, 2025 22:42:56

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79671x39) Mar 14, 2025 22:43:44
Válasz
(4)
Segítek.
A szó amit a pedofil keres az a viszkozus.
Ostoba fasz.
Mar 14, 2025 22:43:44

Szerző: Gyagya (Snecológus-pontszám: 2636x1) Mar 14, 2025 22:44:20
Válasz
(2)
Nem szorít az a kifingott póló te buzeráns?
Mar 14, 2025 22:44:20

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155859x77) Mar 14, 2025 22:44:55
Válasz
(3)
Ananász közben Stoki összeállításokon röhög. :D
Mar 14, 2025 22:44:55

133 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™