Tibi is megujjazta.
Minden O és K
Parancsolj: youtu.be/qii15cvZX70?si=WfpZZrmM7AkQAyFs
Azért mert mindketten tudják legbelül, hogy a lumpenproli életmódjuk elég erősen kiült az arcukra és az autipajzs sem engedi, hogy ne egy olyan képet rakjanak fel magukról ahol még fiatal erős fatászpikák.
A Stoki sosem volt egy díjnyertes mintapéldánya a férfi társadalomnak na de azért huszonévesen mindenki jobban jéz ki mint 40 évesen még egy púpos gnóm is. Gondolom emiatt nem akarják ezt elengedni.
köszi, szercsi
aki nem hitelképes az nem ember
Felvehitetek együtt a különbözö családtámogatási összegeket, plusz a babaváró hitelt, meg a csók pluszt.
Ezekböl simán lehetne saját ház púpszászon, plusz kocsi is! Még sörre is lenne hónapokig, hahó!
Ezt már velünk egyszer eljátszotta. HOL A PÉNZÜNK PÚPOS KORCS??????????
Na Kakaspina ezt meg ne hallja, jóbó'!
ezt még gyakorold haver..
Kérdésben a válasz! Pontosan azt csinálja ami leírtál. Hangüziket küld, a beteg agya szüleményeit játssza le magában, pl összeköltözés és közös bűnözés a lamantinnal stb.
Ilyen nem létező dolgokat szervez meg, hatalmas megfejtések, és zsarolásokról próbál anyagokat "rendezni" szerezni, loopol 2-3 nyomorprolinak, és ezzel hiteti el magával, hogy bármi értelme és érdekérvényesítő képessége van, miközben csak egy kis senki, aki macskakaját eszik :D
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
- Gányol? Nem, nincs mivel!
- Képzi magát? Na jó, ez azért durva vicc volt!
- Mofli a koalát nézi? Igen!
- Loopol akinek tud? Igen!
Igazából azért csak este kerül elö, mert addigra ö maga is megunja a magának való loopplást és jön büntetni másokat is vele. Ennyi maradt neki az életbe, miután már putykaporok sincsenek.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Igazából mit is várunk tőle mikor jó pár évvel ezelőtt bébi kajával akart tömegelni? 😅
Kérdezd meg a forum.matyika.org üzemeltetőjét, a [email protected] címen eléred.
"again mine the access."
Nagyon finom volt Stoki baratom!
ide be nem jössz többet pedofil!
ez hulyeseg amugy.
inkasszo eseten minden bankot lekernek, hogy van e ott szamlaja az adosnak
KEF - A papíros elmebeteg
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Megküzdési stratégia. Akkor még szűz volt a kis kitaposott lyuka.
Faszom
Azt aLamantinos kurva szivarvégit!
Egyszerre NSZKSZ és átok rád mert ez veszélyes és bűnös élvezetet nyújtó pakk! :)
Jut eszembe (teknyikai kéjdész), hogy HA a torrent verziót töltöm le egy ilyen pakknál, akkor van más mód is a kézinél ha nem akarom letölteni a .ai duplikátumokat?
Endre, keresse tovább!
Rolinda retro képekhez ajánlom még az instagram.com/cselponthu oldalt. További blogjai még: cselponthu.blogspot.com , kissrolandvers.blogspot.com
Mostani tiktok retardokhoz képest néha felüdülés olvasgatni, pedig az öreg Rolinda is elmebeteg.
Engem amúgy nem zavar. Szerintem nagyon vicces, hogy hogyan vélekedik a recskásról az AI. Lassan minden AI alapú lesz minden. Az AI meg eszt gondolja recsiről. Szerintem itt a büdös életben nem lesz már melócsá. Nem a trólok, hanem, az AI is a macskaólba zárja. XDDD
az a baj, hogy szépíti a valóságot, "ellentmondásos, meg nem is buzi"
hagyjukmár
Ez olyan mint amikor valami politikusra vagy üzletemberre mondják, hogy
“Tevékenysége ellentmondásos/vitatott”
Lófaszt ellentmondásos mindenki egy ócska bűnözőnek tartja :)
MÖGÖTTE AZ ELEKTRO SOKKOS GYILKOS ELMEBETEG TESLÁS!!!!!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Fifivel együtt, rossz országba születtek. Az USA-ban már fontos állami tisztségviselők lehetnének.
Bár, ami késik, nem múlik. Összejöhet ez még gémeskútban is.
Feltéve, hogy Golda beszél végre Gayzaval, és fifi is beküld még egy-két boldozott CV-t a kormánynak.
Feltéve, hogy Golda beszél végre Gayzaval, és fifi is beküld még egy-két boldozott CV-t a kormánynak.
Erről eszembe jutott hogy kaffka tibi első napon ki leakelte hogy az osztrák belügynél dolgozik fifi :DDD
Kiss Farkas Farkas
Kétségtelenül jól áll neki a melósruha, de a sürítettlevegős tömlővel még nem tud bànni, kicsit csomóm, mint Endi lankadt fasza.
Mikor nem törlitek ki legalább a többképes linkeket válaszadáskor, akkor ilyenkor a 20% chips / 80% levegő jut eszembe. :DD
1 GUMI 1 BAR!!
Persze, miután az 5 perces törpapa videókat nem akarták felváltani 30 forintosokra
Faszom
Nem tudom ki hogy van vele de nekem azért picit hiányoznak az ilyen fellengzős beírásai.
Lásd még :
Nem basznám meg [Marcit] tehát nem vagyok ratyi
Elvégeztem a Pepszit, kezelem őket [ágyi poloskák]
Minden ratardált átmegy [a forgalmi vizsgán]
Faszaság van, bebetonoztatok [melócsába]
Faszaság van, nincs Hitel spirál
A farkát ki tudná verni, ha nem lenne impotens, de így ez is felejtős....Lopkod Goldától annyi kaját, hogy ne dögöljön éhen..és várja a költöztetőket, akik soha nem fognak megérkezni...Ez tényleg igazi sikertörténet...ja, nem.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
De csak szigorúan azután, hogy a tranyó baszós hotelvideókkal nem ért célt.
Mert még nem kezdte el a feljelentés megkezdésénnek az elhatározását. Még erőt kell gyűjteni, de minden egy folyamat.
Neki ugyanúgy az anyja küldi a pénzt, ráadásul csórószektorból még az edukálatlan fia tiktok koldulásból balkánhotelezik, úgyhogy nyugodtan befoghatja a pofáját, mert ugyanolyan inas lumpen mint a pedofil.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Orbán: megölve
Kiss Endre Farkas úr ellen áskálódók: rákefélve
Brazilok: értik
Azt a pedofil már eltrollkodta.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Tuti elutalta neki a gyávan kis pondró, nem meri berántani még a csicska balek Endrét sem.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM

Buzeráns! Van egy rossz hírem, felkérdeztem Jenes haverodat!
Nem lesz utalás, se ma, se jövő héten!
Borz Endre
Szerintem nem nagyon volt ott minek kisülnie.
Jenes,meg soderák az élő pédák arra,hogy van élet az agyhalál után.
Jenest meg sorozatban kéne gyártani KERTI TÖRPE KIVITELBEN.
KIVÁLÓ VAKONDŰZŐ LEHETNE.
Megnyitottam a jutyut és nekem is ez volt az első amit ajánlott. 24hu-nak gányolsz gyagyás? *pr*
az a kurva anyja fizeti a napi 10 sört. az is meghalhatna végre
Lehet, elköltözött....
Gondolom a jogászisten próbálta "jobbnál" "jobb" tanácsokkal ellátni, de inkább csak az volt a cél, hogy saját magának kedvező szituációt teremtsen, de legalábbis a Lamantin az adósa maradjon.
Endre soha nem akart segíteni senkinek, soha nem is fog, ha csak nincs önös célja ezzel.
Aztán persze a végén kiderült, hogy mind a kettő segghülye, és a lóvé se maradt meg és a korcs is pityereg.
Ezek tényleg azt hitték, hogy ha egyik kispárnából rejtik el a pénzt a másikba, akkor a behajtók nem találják meg.
Ki az az Endre bácsi?
Pontosan. Mekkora buli volt mar tegnap, amikor a majast kerdezte fel, mert nem hitt a szemenek, hogy vittek a pénzt.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Még a kipás fickó alapján hihető lenne, de a csini, született pinás miatt ez lehetetlen, hogy a Sodi Show legyen.
Itt csak félszerzetek, elmebetegek, vicces színűek, és börtöntöltelék karakterek vannak.
Úgyhogy ez egy másik - a valóság - nevű show lehetett csak.
Mekkora érzékkel nyúlt ebbe is bele és találta meg a jövőbe veztő utat.
Már azon is gondolkodtam, lehet hogy a agyagyás miatt fulladt be ez az irány.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
képzelem mi sülne ki belőle:
saját felelősségre kattints (rex az invincible-ből)
static.wikia.nocookie.net/guile-heroes/images/c/cb/Rudolph_Conners_deformed_picture.webp/revision/latest?cb=20220925030603
-értelem
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Mar 27, 2025 10:27:40
x3)
Az ujjazást tudja. A Kozma Csacsi is megfenyegette vele.
Tibi is megujjazta.
Gabonatároló
(
x1)
Mar 27, 2025 10:28:19
x1)
off
phocsánat, hirtelen nem találtam meg, de a tegnapi mirror 2. adásában volt egy we r not gonna take it magyar "átirat", valaki be tudja linkelni vagy a cimet megmondani? :)
danke
phocsánat, hirtelen nem találtam meg, de a tegnapi mirror 2. adásában volt egy we r not gonna take it magyar "átirat", valaki be tudja linkelni vagy a cimet megmondani? :)
danke
KicsiNéző
(
x13)
Mar 27, 2025 10:29:23
x13)
Kemény, hogy a fiatalok nem ismerik a Rózsaszín Pittbullt :D
Flixbus utas
(
x1)
Mar 27, 2025 10:37:32
x1)
Tajgi blog.hu-n használt profilképe, íme (eredeti fájlnév: rolcsi.jpg):
Miért divat az az önérzetes kis köcsög pedofilnál, meg a pedofilvédő seggbekúrtnál, hogy 20 évvel ezelőtti profilképeket használnak?
Miért divat az az önérzetes kis köcsög pedofilnál, meg a pedofilvédő seggbekúrtnál, hogy 20 évvel ezelőtti profilképeket használnak?
Azért mert mindketten tudják legbelül, hogy a lumpenproli életmódjuk elég erősen kiült az arcukra és az autipajzs sem engedi, hogy ne egy olyan képet rakjanak fel magukról ahol még fiatal erős fatászpikák.
A Stoki sosem volt egy díjnyertes mintapéldánya a férfi társadalomnak na de azért huszonévesen mindenki jobban jéz ki mint 40 évesen még egy púpos gnóm is. Gondolom emiatt nem akarják ezt elengedni.
halottpiton
(
x3)
Mar 27, 2025 10:39:01
x3)
köszi, szercsi
Útszéli zsidó bankok
Mar 27, 2025 10:51:10
Felvehitetek együtt a különbözö családtámogatási összegeket, plusz a babaváró hitelt, meg a csók pluszt.
Ezekböl simán lehetne saját ház púpszászon, plusz kocsi is! Még sörre is lenne hónapokig, hahó!
Ezt már velünk egyszer eljátszotta. HOL A PÉNZÜNK PÚPOS KORCS??????????
Mar 27, 2025 10:51:10
Johann Hölzel
(
x1)
Mar 27, 2025 11:33:26
x1)
Szegény ember rodás Jázminja
Na Kakaspina ezt meg ne hallja, jóbó'!
Pikturiensz
(
x7)
Mar 27, 2025 11:35:51
x7)
Tegnapi liveok: gofile.io/d/7lMPml
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Kiss Endre Sodi
Mar 27, 2025 11:38:56
Bármikor, bárhol vállalom, hogy alkoholista vagyok, és ha van rá lehetőség, drogozok is - ha jól csinálom, akkor ezért is kapok segélyt XDDDDD
Hangfelvétel is van róla, hogy én, Kiss Endre Farkas, kijelentem, hogy tudom milyen a jó kokain, hiszen többször is használtam. Emellett már rivóztam, herbáloztam is, csak sajnos mostanság nem jutok hozzá.
És persze, ha efféle szórakozásomban gátolnak, pláne ha egy magatehetetlen vénasszony, meg is ütöm vagy fojtogatom, és bármikor újra megtenném! És ezt - erről a felvételeket, mert vannak - terjessze is mindenki, és azt is, hogy a kedvenc témám még a pedofília és a gyerekgyilkosságok! Mert én ilyen csávó vagyok, ezekről szeretek a leginkább pofázni.
Már megmondtam, hogy "a kegyelem a pöcshöz jár" - minden nőt lenézek, megvetek, minden nővel kibaszok, a hátrányos helyzetűeket bántalmazom, erre is volt példa!
Tehát még egyszer: alulírott Kiss Endre Farkas már élő adásban vertem nőt, zaklattam kiskorút, és erre kurvabüszke vagyok!
Ja, és szintén hobbim a rendőrök szidása, fenyegetése.
Híreszteljétek, ne nekem kelljen!
És hozzátok sodikának a drogot, piát, mert a sodika túl elfoglalt a beszerzéshez!

Hangfelvétel is van róla, hogy én, Kiss Endre Farkas, kijelentem, hogy tudom milyen a jó kokain, hiszen többször is használtam. Emellett már rivóztam, herbáloztam is, csak sajnos mostanság nem jutok hozzá.
És persze, ha efféle szórakozásomban gátolnak, pláne ha egy magatehetetlen vénasszony, meg is ütöm vagy fojtogatom, és bármikor újra megtenném! És ezt - erről a felvételeket, mert vannak - terjessze is mindenki, és azt is, hogy a kedvenc témám még a pedofília és a gyerekgyilkosságok! Mert én ilyen csávó vagyok, ezekről szeretek a leginkább pofázni.
Már megmondtam, hogy "a kegyelem a pöcshöz jár" - minden nőt lenézek, megvetek, minden nővel kibaszok, a hátrányos helyzetűeket bántalmazom, erre is volt példa!
Tehát még egyszer: alulírott Kiss Endre Farkas már élő adásban vertem nőt, zaklattam kiskorút, és erre kurvabüszke vagyok!
Ja, és szintén hobbim a rendőrök szidása, fenyegetése.
Híreszteljétek, ne nekem kelljen!
És hozzátok sodikának a drogot, piát, mert a sodika túl elfoglalt a beszerzéshez!

Mar 27, 2025 11:38:56
gobesug
(
x30)
Mar 27, 2025 11:42:50
x30)
ezt még gyakorold haver..
NBVNG
(
x1)
Mar 27, 2025 12:14:41
x1)
Mi a phaszomat csinálhat ilyenkor a korcs?
Tényleg ennyire elszivacsosodott az agya hogy már az is leköti egy 10 órán keresztül ha hangüziket küldözget?
Vagy mit tud csinálni abban a 4 m2-es putriban egyesegyedül?
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Tényleg ennyire elszivacsosodott az agya hogy már az is leköti egy 10 órán keresztül ha hangüziket küldözget?
Carpenter
(
x2)
Mar 27, 2025 12:18:25
x2)
Kérdésben a válasz! Pontosan azt csinálja ami leírtál. Hangüziket küld, a beteg agya szüleményeit játssza le magában, pl összeköltözés és közös bűnözés a lamantinnal stb.
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 27, 2025 12:21:23
x45)
Ilyen nem létező dolgokat szervez meg, hatalmas megfejtések, és zsarolásokról próbál anyagokat "rendezni" szerezni, loopol 2-3 nyomorprolinak, és ezzel hiteti el magával, hogy bármi értelme és érdekérvényesítő képessége van, miközben csak egy kis senki, aki macskakaját eszik :D
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 27, 2025 12:24:51
x23)
- Gányol? Nem, nincs mivel!
- Képzi magát? Na jó, ez azért durva vicc volt!
- Mofli a koalát nézi? Igen!
- Loopol akinek tud? Igen!
Igazából azért csak este kerül elö, mert addigra ö maga is megunja a magának való loopplást és jön büntetni másokat is vele. Ennyi maradt neki az életbe, miután már putykaporok sincsenek.
Golda mama hűtője
Mar 27, 2025 12:55:14
Endi Endi. Megint bennem matatsz? Mikor veszed vissza a gazdám kajáit?
Ja és hogy tudd, a mulkori parízer amit talátál az alsó fiókba 1 éve ott volt. Remélem fossol rendesen tőle. Te kis mocsok.
Ja és hogy tudd, a mulkori parízer amit talátál az alsó fiókba 1 éve ott volt. Remélem fossol rendesen tőle. Te kis mocsok.
Mar 27, 2025 12:55:14
Semper Snecifisz
(
x2)
Mar 27, 2025 13:03:05
x2)
Kurva jó ebédet csináltam endre. Nálad mi a helyzet? Héjjal teli tojás meg valami lószar lecsúszott? Kezd beütni a kajakóma?
"Az egész napomat elvette az idő..."
Házigazda
Mar 27, 2025 13:03:25
köh-köh
puffi vagyok
Mar 27, 2025 13:03:25
/
Mar 27, 2025 13:07:35
endre, te macskakajával tömegelsz, hogy elérd a nyári strand formádat?
Igazából mit is várunk tőle mikor jó pár évvel ezelőtt bébi kajával akart tömegelni? 😅
Mar 27, 2025 13:07:35
KeserkeVagySörike
Mar 27, 2025 13:13:11
Nyem éjtyem. A nyergesi span vajon miért küldözget internetes károkat a kislányoknak, ha a saját dákója is elég brutális méretű?? Mert lankadt faszú az ember? Szűkületes a fasz?
Kérdezd meg a forum.matyika.org üzemeltetőjét, a [email protected] címen eléred.
Mar 27, 2025 13:13:11
Gabonatároló
(
x1)
Mar 27, 2025 13:15:11
x1)
Tényleg, macskakaját is rágcsált tegnap a bácsi.
Tyak tyipeget a tyodika... alakul a Bartos-évad. :D
Aki egyébként bármikor elmegy napszámba, mert "Erre mindig legyen píz!", plusz elvileg elvonóra is most vonult be.
Endre, példát vehetnél!
Tyak tyipeget a tyodika... alakul a Bartos-évad. :D
Aki egyébként bármikor elmegy napszámba, mert "Erre mindig legyen píz!", plusz elvileg elvonóra is most vonult be.
Endre, példát vehetnél!
Döner Tál
Mar 27, 2025 13:15:26
Endre!
Emlékszel még milyen voltam?
Mar 27, 2025 13:15:26
Sztojka UR
Mar 27, 2025 13:16:43
Endre!
Nagyon finom volt Stoki baratom!
Mar 27, 2025 13:16:43
Újszászi kocsma
Mar 27, 2025 13:26:29
Endre!
ide be nem jössz többet pedofil!
Mar 27, 2025 13:26:29
-
Mar 27, 2025 13:46:21
Foleg ugy, hogy eddig a viktor nem tudta behajtani a szamlarol a penzt mert nem tudta, hogy van szamla es van rajta penz.
Viszont amiota a gyagyas 0-24ben a lamantin penzerol beszel es az osszes uzenetet eladta a pityu hirtelen pont most talaltak oda a behajtok.
Endre jobban tenne ha 2forintert arulna a jotanacsait.
Viszont amiota a gyagyas 0-24ben a lamantin penzerol beszel es az osszes uzenetet eladta a pityu hirtelen pont most talaltak oda a behajtok.
Endre jobban tenne ha 2forintert arulna a jotanacsait.
ez hulyeseg amugy.
inkasszo eseten minden bankot lekernek, hogy van e ott szamlaja az adosnak
Mar 27, 2025 13:46:21
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 27, 2025 13:59:47
x45)
Szia Endre, a jövőheti nyári évadkezdő troll bulin neked mi lesz most a kitűződre írva?
Kiss Endre Farkas:
- Hajléktalan
- Vádlott
- Pedofil ügyben nyomozás alá volt gyanúsított
- Munkanélküli
- Súlyos alkoholista
- 2025 balekja
Jelezz már vissza légyszíves, mert akkor a te kitűződet ez alapján csináltatjuk meg, köszi.
Kiss Endre Farkas:
- Hajléktalan
- Vádlott
- Munkanélküli
- Súlyos alkoholista
- 2025 balekja
Jelezz már vissza légyszíves, mert akkor a te kitűződet ez alapján csináltatjuk meg, köszi.
Sportoserős
Mar 27, 2025 14:02:00
Képzeld, gnóm! Egyik jóbarátom most költözött új albérletbe és eszembe jutottál. Igaz, annyi különbség volt, hogy az ötlettől számítva 4 napig tartott lebonyolítani. Na de volt egy kis bökkenő: még mielőtt egyáltalán szóbaálltak volna vele, a következő kérdést tették fel neki: "Igazolható az elmúlt három hónapra visszamenőleg minimum 390 000 Ft összegű nettó jövedelem, mely bankszámlára érkezik?". Ugye neked is rendelkezésre áll, gnóm?
Mar 27, 2025 14:02:00
SyntaxError
(
x24)
Mar 27, 2025 14:43:10
x24)
Szia Endre, a jövőheti nyári évadkezdő troll bulin neked mi lesz most a kitűződre írva?
Kiss Endre Farkas:
- Hajléktalan
- Vádlott
- Munkanélküli
- Súlyos alkoholista
- 2025 balekja
Kiss Endre Farkas:
- Hajléktalan
- Vádlott
- Munkanélküli
- Súlyos alkoholista
- 2025 balekja
KEF - A papíros elmebeteg
kramalon
(
x8)
Mar 27, 2025 14:49:49
x8)
Megküzdési stratégia. Akkor még szűz volt a kis kitaposott lyuka.
halottpiton
(
x3)
Mar 27, 2025 15:15:30
x3)
Lamantin!
Szerintem kijelenthető, hogy szép munka volt a pedofil hintáztatás a költözéssel kapcsolatban, viszont a kurva anyád, hogy nincsenek még itt a friss üzenetek amiket a pedofil küldözgetett neked.
Húzzál bele.
aki nem hitelképes az nem ember
Szerintem kijelenthető, hogy szép munka volt a pedofil hintáztatás a költözéssel kapcsolatban, viszont a kurva anyád, hogy nincsenek még itt a friss üzenetek amiket a pedofil küldözgetett neked.
Húzzál bele.
Sodrákovics Béla
Mar 27, 2025 15:19:07
Hogy is volt ? Csak egy embernek küldte át, csak ő tehetette fel a fórumra ?
archive.org/details/retro-trashparty-2019-480-p
Ez egy 2021.9.16-án feltöltött trash válogatás . A listán a 71/72es videó ismerős lehet.
archive.org/details/retro-trashparty-2019-480-p
Ez egy 2021.9.16-án feltöltött trash válogatás . A listán a 71/72es videó ismerős lehet.
Azt a
Egyszerre NSZKSZ és átok rád mert ez veszélyes és bűnös élvezetet nyújtó pakk! :)
Jut eszembe (teknyikai kéjdész), hogy HA a torrent verziót töltöm le egy ilyen pakknál, akkor van más mód is a kézinél ha nem akarom letölteni a .ai duplikátumokat?
Mar 27, 2025 15:19:07
nemet mondtak
(
x4)
Mar 27, 2025 15:20:01
x4)
Endre, nem lehet hogy az elveszett szemüveglencse abban a táskában van, amit akkor készítettél össze sebtében, miután beszoptad, hogy nyüszifül össze akar költözni veled?
Nem kellene ott is megnézni? Még mindig röhögök ezen a költözésen, te világ balfasza! De gondolom te még hiszel benne... :D
Nem kellene ott is megnézni? Még mindig röhögök ezen a költözésen, te világ balfasza! De gondolom te még hiszel benne... :D
Hetero Hegesztő
(
x1)
Mar 27, 2025 15:25:08
x1)
Rolinda retro képekhez ajánlom még az instagram.com/cselponthu oldalt. További blogjai még: cselponthu.blogspot.com , kissrolandvers.blogspot.com
Mostani tiktok retardokhoz képest néha felüdülés olvasgatni, pedig az öreg Rolinda is elmebeteg.
SyntaxError
(
x24)
Mar 27, 2025 15:27:28
x24)
ChatGPT
Mar 27, 2025 15:31:43
Deep Research
Kiss Endre Farkas (SoDI): Egy káros internetes személyiség portréja
Kiss Endre Farkas, internetes becenevén SoDI (született: 1982. január 17.) egy magyar online személyiség, akinek ellentmondásos megítélése, számos botránya és jogsértései komoly online trollközösséget vonzottak az évek során. Ez a jelentés áttekinti életpályáját, botrányait, és a személye körül kialakult ellentmondásos jelenséget.
Háttér és személyes története
Kiss Endre Farkas az interneten elsősorban SoDI néven ismert, de számos gúnynévvel is illetik, mint Sneci, Púp, Gyagyás, Fifi, Úszó, Pojcukjos, Stoki és recskaboy. Saját magát programozónak és a "Nemzet Krónikásának" tartja, miközben kritikusai egy szélsőjobboldali nézeteket valló (bár állítólag liberális értékrendű) magyar internethasználóként írják le, aki elsősorban nagyképűsködéseivel, majd az ezeket követő kudarcaival szórakoztatja követőit[1].
Gyermekkorát részben nagyanyjánál töltötte Almásfüzitőn, rendezetlen körülmények között. A forrásokból kiderül, hogy édesapja, idősebb Kiss Endre alkoholproblémákkal küzdött, ami jelentősen befolyásolta Endre felnőttkori viselkedését is[7][8].
Családi háttér és korai hatások
Kiss Endre édesapja a válása után súlyos alkoholproblémákkal küzdött, és állítólag 2001 körül már annyira nyomorgott, hogy fia tankönyveit is eladta, hogy tudatmódosító szereket vásárolhasson. Az apja különös szokása volt, hogy budapesti lakásába hajléktalanokat és kábítószerfüggőket vitt fel, ami szintén hatással lehetett fia későbbi viselkedésére[7].
Különösen szembetűnő, hogy az apai minta szerint Endre is "csövestartásba kezdett" amikor volt rá anyagi lehetősége, vagyis hajléktalanokat pénzelt állítólag azért, hogy hatalmat gyakorolhasson felettük[7].
Anyagi helyzet és lakhatási problémák
Anyagi helyzete felnőttkorában is rendezetlen volt. Egy ideig édesanyjával élt Pátyon, ahol állítólag képtelen volt kitermelni a rá eső részt a háztartási költségekből. Később egy irodahelyiségben élt, ahol az íróasztal alatt húzta meg magát egy hálózsákban[1].
Végül Németországba költözött, ahol állítása szerint programozóként dolgozott, bár a források megkérdőjelezik a programozói képességeit. Drága albérletekben élt, ahol állítólag kihasználták anyagi szempontból[1].
Lakhatási problémák és életkörülmények
Különösen jellemző Kiss életére, hogy lakhelyein kivétel nélkül rendkívül rossz higiéniai körülmények uralkodtak. Nem csak a tisztaság hiánya, de a felhalmozott tárgyak és a penész is jellemezték otthonait[8].
2022-től kezdve a források szerint bérelt ingatlanjait állítólag jogtalan tevékenységekre is használta: nem költözött ki felmondás ellenére, hamisított aláírással jelentkezett be, illetve kifogásolható tartalmakat streamelt otthonából[8].
Nyilvános botrányai és feltételezett jogsértései
Kiss Endre Farkas számos botrányba keveredett az évek során, amelyek jelentős figyelmet vonzottak az online közösségekben.
Szexuális jellegű cselekmények
A legsúlyosabb vádak szerint Kiss Endre számítógépén meztelen gyermekek képei voltak találhatók. Egyik streamje során állítólag "véletlenül" meztelenül is mutatta magát, ami kitiltáshoz vezetett a platformról[2].
Egyes források pedofil hajlamokkal és exhibicionizmussal is vádolják, bár az anyagok, amiket állítólag tárolt, egy joghézag miatt nem minősültek jogellenesnek Németországban, mivel nudista oldalakról származtak[2][3].
Fontos megjegyezni, hogy jelenleg a magyar hatóság vizsgálják Kiss Endre Farkas elektronikai eszközeit, abból a célból, hogy feltalálják a pedofil tartalmakat és azokat az ügyészség számára eljutassák a várható vádemelés érdekében.
Kapcsolatai és bántalmazás vádja
Különös figyelmet kapott viszonya Kaffka Mercédesszel (korábban Tibor), akivel rendkívül toxikus kapcsolatban élt. Saját szavaival jellemezte partnerét: "Sz*r, szemét, parazita, de várom vissza, mert jó vele a szex"[4].
A kapcsolatot kölcsönös bántalmazás jellemezte - forrásaink szerint Mercédesz állítólag olyan sérüléseket okozott Sodinak, amelyek nyolc napon túl gyógyultak, miközben az anyagi kihasználás és érzelmi manipuláció is jelen volt a viszonyukban[4].
Alkoholizmus
Kiss Endre Farkas súlyos alkoholproblémákkal küzd, amit következetesen tagad. Jellemző rá, hogy videóiban szinte mindig alkoholos ital van a kezében, és különös gyengédséggel becézi az italokat: "borocska", "likőrke", "sörike", "keserke"[13].
Egyik feltöltött videójában állítólag megpróbált valakit az "alkoholmérgezés állapotába" juttatni, ami csak egy másik személy közbeavatkozása miatt nem sikerült[10].
Hazugságok és megtévesztések
Az évek során Kiss Endre Farkas számos állításáról derült ki, hogy nem felel meg a valóságnak:
1. Férfiasságának méretével kapcsolatban túlzó állításokat tett (23 cm), ami a fent említett "véletlen" villantás során megcáfolódott[2].
2. Programozói képességeivel kapcsolatban is túlzásokba esett; a források szerint valódi képességei legfeljebb "junior tesztelői" szintűek[1].
3. Alkoholproblémáit következetesen tagadja, bár online és offline viselkedése egyértelműen utal a függőségre[13].
4. Egy 2023-as botrány során állítólag élettársa, Kaffka Mercédesz védelmében adott ki egy nyilatkozatot, amelyet később tagadott. A nyilatkozatban többek között azt állította, hogy Mercédesz nemi helyreállító műtéten esett át, és hogy a vele kapcsolatos vádak hamisak[5].
Médiajelenlét és közösségi reakciók
Kiss Endre Farkas elsősorban online platformokon volt aktív, ahol blogjain ("66 másodperc") és YouTube-csatornáján osztott meg tartalmakat[1]. Tevékenységét figyelemmel követi egy trollközösség ("snecológusok"), akik dokumentálják és kommentálják tetteit[14].
Különösen figyelemreméltó, hogy létezik egy "Sodipedia" nevű wiki oldal, amely részletesen dokumentálja életének különböző aspektusait[1][7][8][9][13].
Jelenlegi helyzet és kilátások
Kiss Endre Farkas jelenlegi helyzetéről és kilátásairól korlátozott információk állnak rendelkezésre. A legutóbbi adatok szerint 2024 elején Bécsben bérelt szobát, feltehetően azért, hogy szociális támogatásért folyamodhasson, de csak néhány napig tartózkodott ott[8].
Korábban különböző német városokban élt drága albérletekben, miközben állítólag anyagi kiszolgáltatottságban élt. A források szerint végrehajtási eljárások tömege indult ellene különböző szervezetek (BKV, Vodafone, NAV) részéről[1][9].
Jelenleg az édesanyja nyakán élősködik és az anyja népkonyhás kosztját fogyasztja vagy a környező macskák táplálékait fosztogatja.
Feltételezhető Kiss Endre Farkas alkohol betegségének további egyre elhatalmasodása, továbbá, hogy az igazságszolgáltatási folyamatok végén letöltendő börtönbűnetést kap.
Következtetés
Kiss Endre Farkas SoDI esete jól példázza, hogyan alakulhat egy internetes személyiség megítélése botrányos viselkedés, következetlenségek és a jogsértések nyomán.
Története egyben rávilágít a nehéz családi háttér, a mentális problémák és a függőségek pusztító hatására, valamint arra, hogy az internet hogyan válhat platformmá az ilyen jellegű problémák nyilvános dokumentálására. Kiss Endre kilátásai bizonytalanok, ám a korábbi mintázatok alapján valószínűleg továbbra is instabil életvitelt fog folytatni, hacsak nem történik jelentős változás életfelfogásában és viselkedésében, de előre láthatólag nem fog. A végkövetkeztetés nem lehet más mint az alkoholbetegség okozta súlyos megbetegedés és az elékerülhetetlen szabadságvesztés.
Sources
[1] SoDI – Sodipedia sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI
[2] Kiss Endre Farkas streamer/youtuber karrierjének vége? (2. oldal) www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__10959228-kiss-endre-farkas-streameryoutuber-karrierjenek-vege__oldal-2
[3] Kiss Endre Farkas saját maga ismerte be pedofil vágyait kozeleti-sodi.blogspot.com/2008/02/rajtakaptuk-sodit-kiss-endre-farkas.html
[4] "Szemét parazita, de várom vissza, mert jó vele a sz*x..." - SHE she.life.hu/nofilter/2022/10/toxikus-szerelemfuggoseg-szexfuggoseg
[5] Kaffka Tibor már nő, Sodi az élettársa, és mindenki le lesz fejezve ... kuruc.info/r/6/253802
[6] Gárda per // Egy egyetemista srác pereket provokál maga ellen. . freeblog.sodika.org/feed/categories/Garda_per/default.htm
[7] A Kiss család csövesei - Sodipedia sodipedia.sodika.org/wiki/A_Kiss_csal%C3%A1d_cs%C3%B6vesei
[8] SoDI a lakótárs - Sodipedia sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_a_lak%C3%B3t%C3%A1rs
[9] Pátyi örökösödési háború - Sodipedia sodipedia.sodika.org/wiki/P%C3%A1tyi_%C3%B6r%C3%B6k%C3%B6s%C3%B6d%C3%A9si_h%C3%A1bor%C3%BA
[10] Az igazi Kiss Endre Farkas alias Sodi (GERSUB) - YouTube www.youtube.com/watch?v=LhGZdpA9bX8
[11] sodi - Egy egyetemista srác pereket provokál maga ellen. . freeblog.sodika.org/tags/sodi/page/5/default.htm
[12] [PDF] A NőtleN Évek árA - a nők helyzetének közpolitikai elemzése www.noierdek.hu/wp-content/uploads/2016/09/notlen.evek_.ara_.pdf
[13] Alkoholizmus - Sodipedia sodipedia.sodika.org/wiki/Alkoholizmus
[14] Miért utálja MINDENKI SODI-t? Kiss Endre Farkas valódi ... - YouTube www.youtube.com/watch?v=ONMDqNlehKE
[15] Rendőrflotta próbálja lecsukatni Kiss Endre Farkast és Hermán Pétert hirarena.com/rendorflotta-probalja-lecsukatni-kiss-endre-farkast-es-herman-petert_73
[16] Nyüzsi: Megint jönnek, dobálgatnak | hvg.hu hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120821_cegled_talos
[17] Kiss endre farkas - Gyakori kérdések www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=kiss+endre+farkas
[18] Ki az a Kiss Endre Farkas alias SoDi? Mi a véleményetek róla? www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__807964-ki-az-a-kiss-endre-farkas-alias-sodi-mi-a-velemenyetek-rola
[19] SoDI (Kiss Endre Farkas) riportja Molnár F. Árpáddal Orbán Viktor ... echelon8.org/sodi_riport_molnar.htm
[20] Mennyire vagytok benne a SoDi loreban? (Kiss Endre Farkas/SoDi) www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/196u2n7/mennyire_vagytok_benne_a_sodi_loreban_kiss_endre/
[21] A Koppány Csoport hivatalos alakuló ülésén forgatott a HÍRHÁTTÉR ... www.echelon8.org/a_koppany_csoport.htm
[22] Valaki még emlékszik erre a jó emberre? (Sodi - Kiss Endre Farkas) www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/11gielb/valaki_m%C3%A9g_eml%C3%A9kszik_erre_a_j%C3%B3_emberre_sodi_kiss/
[23] Farkas Endre Kiss (@sodivlogja) • Instagram photos and videos www.instagram.com/sodivlogja/
[24] Pénzmentő Kft. - Sodipedia sodipedia.sodika.org/wiki/P%C3%A9nzment%C5%91_Kft.
[25] A kórosan alkoholista Kiss Endre Farkas (SoDI) kézremegése www.youtube.com/watch?v=H6U2AuzgIn8
[26] 66masodperc csatorna összes videója - Internet Archive archive.org/details/66masodperccsatornaosszesvideoja
[27] buncselekmeny - Egy egyetemista srác pereket provokál maga ellen. . freeblog.sodika.org/tags/buncselekmeny/page/2/default.htm
Kiss Endre Farkas (SoDI): Egy káros internetes személyiség portréja
Kiss Endre Farkas, internetes becenevén SoDI (született: 1982. január 17.) egy magyar online személyiség, akinek ellentmondásos megítélése, számos botránya és jogsértései komoly online trollközösséget vonzottak az évek során. Ez a jelentés áttekinti életpályáját, botrányait, és a személye körül kialakult ellentmondásos jelenséget.
Háttér és személyes története
Kiss Endre Farkas az interneten elsősorban SoDI néven ismert, de számos gúnynévvel is illetik, mint Sneci, Púp, Gyagyás, Fifi, Úszó, Pojcukjos, Stoki és recskaboy. Saját magát programozónak és a "Nemzet Krónikásának" tartja, miközben kritikusai egy szélsőjobboldali nézeteket valló (bár állítólag liberális értékrendű) magyar internethasználóként írják le, aki elsősorban nagyképűsködéseivel, majd az ezeket követő kudarcaival szórakoztatja követőit[1].
Gyermekkorát részben nagyanyjánál töltötte Almásfüzitőn, rendezetlen körülmények között. A forrásokból kiderül, hogy édesapja, idősebb Kiss Endre alkoholproblémákkal küzdött, ami jelentősen befolyásolta Endre felnőttkori viselkedését is[7][8].
Családi háttér és korai hatások
Kiss Endre édesapja a válása után súlyos alkoholproblémákkal küzdött, és állítólag 2001 körül már annyira nyomorgott, hogy fia tankönyveit is eladta, hogy tudatmódosító szereket vásárolhasson. Az apja különös szokása volt, hogy budapesti lakásába hajléktalanokat és kábítószerfüggőket vitt fel, ami szintén hatással lehetett fia későbbi viselkedésére[7].
Különösen szembetűnő, hogy az apai minta szerint Endre is "csövestartásba kezdett" amikor volt rá anyagi lehetősége, vagyis hajléktalanokat pénzelt állítólag azért, hogy hatalmat gyakorolhasson felettük[7].
Anyagi helyzet és lakhatási problémák
Anyagi helyzete felnőttkorában is rendezetlen volt. Egy ideig édesanyjával élt Pátyon, ahol állítólag képtelen volt kitermelni a rá eső részt a háztartási költségekből. Később egy irodahelyiségben élt, ahol az íróasztal alatt húzta meg magát egy hálózsákban[1].
Végül Németországba költözött, ahol állítása szerint programozóként dolgozott, bár a források megkérdőjelezik a programozói képességeit. Drága albérletekben élt, ahol állítólag kihasználták anyagi szempontból[1].
Lakhatási problémák és életkörülmények
Különösen jellemző Kiss életére, hogy lakhelyein kivétel nélkül rendkívül rossz higiéniai körülmények uralkodtak. Nem csak a tisztaság hiánya, de a felhalmozott tárgyak és a penész is jellemezték otthonait[8].
2022-től kezdve a források szerint bérelt ingatlanjait állítólag jogtalan tevékenységekre is használta: nem költözött ki felmondás ellenére, hamisított aláírással jelentkezett be, illetve kifogásolható tartalmakat streamelt otthonából[8].
Nyilvános botrányai és feltételezett jogsértései
Kiss Endre Farkas számos botrányba keveredett az évek során, amelyek jelentős figyelmet vonzottak az online közösségekben.
Szexuális jellegű cselekmények
A legsúlyosabb vádak szerint Kiss Endre számítógépén meztelen gyermekek képei voltak találhatók. Egyik streamje során állítólag "véletlenül" meztelenül is mutatta magát, ami kitiltáshoz vezetett a platformról[2].
Egyes források pedofil hajlamokkal és exhibicionizmussal is vádolják, bár az anyagok, amiket állítólag tárolt, egy joghézag miatt nem minősültek jogellenesnek Németországban, mivel nudista oldalakról származtak[2][3].
Fontos megjegyezni, hogy jelenleg a magyar hatóság vizsgálják Kiss Endre Farkas elektronikai eszközeit, abból a célból, hogy feltalálják a pedofil tartalmakat és azokat az ügyészség számára eljutassák a várható vádemelés érdekében.
Kapcsolatai és bántalmazás vádja
Különös figyelmet kapott viszonya Kaffka Mercédesszel (korábban Tibor), akivel rendkívül toxikus kapcsolatban élt. Saját szavaival jellemezte partnerét: "Sz*r, szemét, parazita, de várom vissza, mert jó vele a szex"[4].
A kapcsolatot kölcsönös bántalmazás jellemezte - forrásaink szerint Mercédesz állítólag olyan sérüléseket okozott Sodinak, amelyek nyolc napon túl gyógyultak, miközben az anyagi kihasználás és érzelmi manipuláció is jelen volt a viszonyukban[4].
Alkoholizmus
Kiss Endre Farkas súlyos alkoholproblémákkal küzd, amit következetesen tagad. Jellemző rá, hogy videóiban szinte mindig alkoholos ital van a kezében, és különös gyengédséggel becézi az italokat: "borocska", "likőrke", "sörike", "keserke"[13].
Egyik feltöltött videójában állítólag megpróbált valakit az "alkoholmérgezés állapotába" juttatni, ami csak egy másik személy közbeavatkozása miatt nem sikerült[10].
Hazugságok és megtévesztések
Az évek során Kiss Endre Farkas számos állításáról derült ki, hogy nem felel meg a valóságnak:
1. Férfiasságának méretével kapcsolatban túlzó állításokat tett (23 cm), ami a fent említett "véletlen" villantás során megcáfolódott[2].
2. Programozói képességeivel kapcsolatban is túlzásokba esett; a források szerint valódi képességei legfeljebb "junior tesztelői" szintűek[1].
3. Alkoholproblémáit következetesen tagadja, bár online és offline viselkedése egyértelműen utal a függőségre[13].
4. Egy 2023-as botrány során állítólag élettársa, Kaffka Mercédesz védelmében adott ki egy nyilatkozatot, amelyet később tagadott. A nyilatkozatban többek között azt állította, hogy Mercédesz nemi helyreállító műtéten esett át, és hogy a vele kapcsolatos vádak hamisak[5].
Médiajelenlét és közösségi reakciók
Kiss Endre Farkas elsősorban online platformokon volt aktív, ahol blogjain ("66 másodperc") és YouTube-csatornáján osztott meg tartalmakat[1]. Tevékenységét figyelemmel követi egy trollközösség ("snecológusok"), akik dokumentálják és kommentálják tetteit[14].
Különösen figyelemreméltó, hogy létezik egy "Sodipedia" nevű wiki oldal, amely részletesen dokumentálja életének különböző aspektusait[1][7][8][9][13].
Jelenlegi helyzet és kilátások
Kiss Endre Farkas jelenlegi helyzetéről és kilátásairól korlátozott információk állnak rendelkezésre. A legutóbbi adatok szerint 2024 elején Bécsben bérelt szobát, feltehetően azért, hogy szociális támogatásért folyamodhasson, de csak néhány napig tartózkodott ott[8].
Korábban különböző német városokban élt drága albérletekben, miközben állítólag anyagi kiszolgáltatottságban élt. A források szerint végrehajtási eljárások tömege indult ellene különböző szervezetek (BKV, Vodafone, NAV) részéről[1][9].
Jelenleg az édesanyja nyakán élősködik és az anyja népkonyhás kosztját fogyasztja vagy a környező macskák táplálékait fosztogatja.
Feltételezhető Kiss Endre Farkas alkohol betegségének további egyre elhatalmasodása, továbbá, hogy az igazságszolgáltatási folyamatok végén letöltendő börtönbűnetést kap.
Következtetés
Kiss Endre Farkas SoDI esete jól példázza, hogyan alakulhat egy internetes személyiség megítélése botrányos viselkedés, következetlenségek és a jogsértések nyomán.
Története egyben rávilágít a nehéz családi háttér, a mentális problémák és a függőségek pusztító hatására, valamint arra, hogy az internet hogyan válhat platformmá az ilyen jellegű problémák nyilvános dokumentálására. Kiss Endre kilátásai bizonytalanok, ám a korábbi mintázatok alapján valószínűleg továbbra is instabil életvitelt fog folytatni, hacsak nem történik jelentős változás életfelfogásában és viselkedésében, de előre láthatólag nem fog. A végkövetkeztetés nem lehet más mint az alkoholbetegség okozta súlyos megbetegedés és az elékerülhetetlen szabadságvesztés.
Sources
[1] SoDI – Sodipedia sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI
[2] Kiss Endre Farkas streamer/youtuber karrierjének vége? (2. oldal) www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__10959228-kiss-endre-farkas-streameryoutuber-karrierjenek-vege__oldal-2
[3] Kiss Endre Farkas saját maga ismerte be pedofil vágyait kozeleti-sodi.blogspot.com/2008/02/rajtakaptuk-sodit-kiss-endre-farkas.html
[4] "Szemét parazita, de várom vissza, mert jó vele a sz*x..." - SHE she.life.hu/nofilter/2022/10/toxikus-szerelemfuggoseg-szexfuggoseg
[5] Kaffka Tibor már nő, Sodi az élettársa, és mindenki le lesz fejezve ... kuruc.info/r/6/253802
[6] Gárda per // Egy egyetemista srác pereket provokál maga ellen. . freeblog.sodika.org/feed/categories/Garda_per/default.htm
[7] A Kiss család csövesei - Sodipedia sodipedia.sodika.org/wiki/A_Kiss_csal%C3%A1d_cs%C3%B6vesei
[8] SoDI a lakótárs - Sodipedia sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_a_lak%C3%B3t%C3%A1rs
[9] Pátyi örökösödési háború - Sodipedia sodipedia.sodika.org/wiki/P%C3%A1tyi_%C3%B6r%C3%B6k%C3%B6s%C3%B6d%C3%A9si_h%C3%A1bor%C3%BA
[10] Az igazi Kiss Endre Farkas alias Sodi (GERSUB) - YouTube www.youtube.com/watch?v=LhGZdpA9bX8
[11] sodi - Egy egyetemista srác pereket provokál maga ellen. . freeblog.sodika.org/tags/sodi/page/5/default.htm
[12] [PDF] A NőtleN Évek árA - a nők helyzetének közpolitikai elemzése www.noierdek.hu/wp-content/uploads/2016/09/notlen.evek_.ara_.pdf
[13] Alkoholizmus - Sodipedia sodipedia.sodika.org/wiki/Alkoholizmus
[14] Miért utálja MINDENKI SODI-t? Kiss Endre Farkas valódi ... - YouTube www.youtube.com/watch?v=ONMDqNlehKE
[15] Rendőrflotta próbálja lecsukatni Kiss Endre Farkast és Hermán Pétert hirarena.com/rendorflotta-probalja-lecsukatni-kiss-endre-farkast-es-herman-petert_73
[16] Nyüzsi: Megint jönnek, dobálgatnak | hvg.hu hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120821_cegled_talos
[17] Kiss endre farkas - Gyakori kérdések www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=kiss+endre+farkas
[18] Ki az a Kiss Endre Farkas alias SoDi? Mi a véleményetek róla? www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__807964-ki-az-a-kiss-endre-farkas-alias-sodi-mi-a-velemenyetek-rola
[19] SoDI (Kiss Endre Farkas) riportja Molnár F. Árpáddal Orbán Viktor ... echelon8.org/sodi_riport_molnar.htm
[20] Mennyire vagytok benne a SoDi loreban? (Kiss Endre Farkas/SoDi) www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/196u2n7/mennyire_vagytok_benne_a_sodi_loreban_kiss_endre/
[21] A Koppány Csoport hivatalos alakuló ülésén forgatott a HÍRHÁTTÉR ... www.echelon8.org/a_koppany_csoport.htm
[22] Valaki még emlékszik erre a jó emberre? (Sodi - Kiss Endre Farkas) www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/11gielb/valaki_m%C3%A9g_eml%C3%A9kszik_erre_a_j%C3%B3_emberre_sodi_kiss/
[23] Farkas Endre Kiss (@sodivlogja) • Instagram photos and videos www.instagram.com/sodivlogja/
[24] Pénzmentő Kft. - Sodipedia sodipedia.sodika.org/wiki/P%C3%A9nzment%C5%91_Kft.
[25] A kórosan alkoholista Kiss Endre Farkas (SoDI) kézremegése www.youtube.com/watch?v=H6U2AuzgIn8
[26] 66masodperc csatorna összes videója - Internet Archive archive.org/details/66masodperccsatornaosszesvideoja
[27] buncselekmeny - Egy egyetemista srác pereket provokál maga ellen. . freeblog.sodika.org/tags/buncselekmeny/page/2/default.htm
Mar 27, 2025 15:31:43
-
Mar 27, 2025 15:33:42
Ezeket az AI szarokat ne posztold már ide. Erre való a sodipedia, ott a valóság van fenn, nem pedig ilyen processzor hallucinált szemét.
Mar 27, 2025 15:33:42
Hektor a Traktor
(
x8)
Mar 27, 2025 15:36:06
x8)
valami rejtegetni valója biztos hogy van neki. Nem véletlen hogy minden egyes alkalommal amikor az anyja kimegy, megnézi hogy nem-e a rendőrök jöttek.
Heki a traki
Bagolyka
(
x7)
Mar 27, 2025 15:36:45
x7)
Ezeket az AI szarokat ne posztold már ide. Erre való a sodipedia, ott a valóság van fenn, nem pedig ilyen processzor hallucinált szemét.
Engem amúgy nem zavar. Szerintem nagyon vicces, hogy hogyan vélekedik a recskásról az AI. Lassan minden AI alapú lesz minden. Az AI meg eszt gondolja recsiről. Szerintem itt a büdös életben nem lesz már melócsá. Nem a trólok, hanem, az AI is a macskaólba zárja. XDDD
gobesug
(
x30)
Mar 27, 2025 15:39:02
x30)
hagyjukmár
Bagolyka
(
x7)
Mar 27, 2025 15:43:38
x7)
hagyjukmár
Majd fejlódik ez is. Minden egy folyamat.hagyjukmár
D_Dezső
(
x29)
Mar 27, 2025 15:54:49
x29)
hagyjukmár
hagyjukmár
Ez olyan mint amikor valami politikusra vagy üzletemberre mondják, hogy
“Tevékenysége ellentmondásos/vitatott”
Lófaszt ellentmondásos mindenki egy ócska bűnözőnek tartja :)
D_Dezső
(
x29)
Mar 27, 2025 16:01:45
x29)
Most hallgattam vissza a tegnapi live-ot.
Ugye @Ascites első törvénye, hogy a Gyagyás vonzódik a bűnözökhöz. Andiban is a fuck the system fogta meg majd Kovács Márkban nagyot csalódott, hogy semmi balhéban nem akart részt venni (csak csendben akarta lerántani a púpost).
Mekkora tragédiája ez a nyomorultnak, hogy mindig próbál egy Bonnie és Clyde kapcsolatot kialakítabi de nem látja be, hogy ő túl buta és naiv ehhez. Egy piti seftes is, de még egy német luteránus nyugdíjas is leveszi, hogy áldozat típus.
Állítom, hogy ha a Gyagyás távol tartja magától az embereket mint Berlimben a mai napig a német bankok pénzén kütyüzne meg szauna wc-kben recskázhatna. Ott ment minden félre, hogy társaságot keresett.
Ugye @Ascites első törvénye, hogy a Gyagyás vonzódik a bűnözökhöz. Andiban is a fuck the system fogta meg majd Kovács Márkban nagyot csalódott, hogy semmi balhéban nem akart részt venni (csak csendben akarta lerántani a púpost).
Mekkora tragédiája ez a nyomorultnak, hogy mindig próbál egy Bonnie és Clyde kapcsolatot kialakítabi de nem látja be, hogy ő túl buta és naiv ehhez. Egy piti seftes is, de még egy német luteránus nyugdíjas is leveszi, hogy áldozat típus.
Állítom, hogy ha a Gyagyás távol tartja magától az embereket mint Berlimben a mai napig a német bankok pénzén kütyüzne meg szauna wc-kben recskázhatna. Ott ment minden félre, hogy társaságot keresett.
SyntaxError
(
x24)
Mar 27, 2025 16:04:25
x24)
Endre, nagyon kellene a jogászi / pénzügyi zseni segítséged az MNB-ből eltűnt száz milliárdok kapcsán a Matolcsy családnak!
Hívd fel őket MOST! Induljon a Chewbacca védelem!
Hívd fel őket MOST! Induljon a Chewbacca védelem!
daniel83w2
Mar 27, 2025 16:20:52
Mar 27, 2025 16:20:52
Érdeklődő
(
x6)
Mar 27, 2025 16:26:17
x6)
A kútoszlopot Árpi már befóliázta Echelon ellen, itt nem lesz elmekontroll, ti tömeggyilkosok!!!!44!
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 27, 2025 16:37:01
x45)
Mindeközben Molnár F. Árpád serényen ellenőrzi a guminyomásokat.
gofile.io/d/rhywYX
gofile.io/d/rhywYX
MÖGÖTTE AZ ELEKTRO SOKKOS GYILKOS ELMEBETEG TESLÁS!!!!!
keserke
(
x4)
Mar 27, 2025 16:47:01
x4)
Gyagya, mikor lájvoltál utoljára NEM a macskaólból?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
SyntaxError
(
x24)
Mar 27, 2025 16:47:35
x24)
A kútoszlopot Árpi már befóliázta Echelon ellen, itt nem lesz elmekontroll, ti tömeggyilkosok!!!!44!
Fifivel együtt, rossz országba születtek. Az USA-ban már fontos állami tisztségviselők lehetnének.
Bár, ami késik, nem múlik. Összejöhet ez még gémeskútban is.
Jutka műbarack
(
x5)
Mar 27, 2025 16:49:07
x5)
Erről eszembe jutott hogy kaffka tibi első napon ki leakelte hogy az osztrák belügynél dolgozik fifi :DDD
nemet mondtak
(
x4)
Mar 27, 2025 16:53:31
x4)
Endre, az AMS-sel időközben megromlott a viszonyod, vagy jóban fatytok mék?
Te segélycsaló szarházi!
Te segélycsaló szarházi!
Kendra
(
x2)
Mar 27, 2025 17:11:54
x2)
Mindeközben Molnár F. Árpád serényen ellenőrzi a guminyomásokat.
gofile.io/d/rhywYX
gofile.io/d/rhywYX
Kétségtelenül jól áll neki a melósruha, de a sürítettlevegős tömlővel még nem tud bànni, kicsit csomóm, mint Endi lankadt fasza.
-
Mar 27, 2025 17:17:41
Mikor nem törlitek ki legalább a többképes linkeket válaszadáskor, akkor ilyenkor a 20% chips / 80% levegő jut eszembe. :DD
Mar 27, 2025 17:17:41
nmthrwwy420
(
x12)
Mar 27, 2025 17:26:26
x12)
Endre, az tényleg igaz, hogy ma a dohányboltban a Lamantinos leakekkel akartál fizetni?
Ki az az Endre bácsi?
GRoby
Mar 27, 2025 17:31:58
Mindeközben Molnár F. Árpád serényen ellenőrzi a guminyomásokat
1 GUMI 1 BAR!!
Mar 27, 2025 17:31:58
kramalon
(
x8)
Mar 27, 2025 17:34:21
x8)
Endre, az tényleg igaz, hogy ma a dohányboltban a Lamantinos leakekkel akartál fizetni?
Persze, miután az 5 perces törpapa videókat nem akarták felváltani 30 forintosokra
kérdezhetek valamit
(
x2)
Mar 27, 2025 17:47:43
x2)
minden egy folyamat
Nem tudom ki hogy van vele de nekem azért picit hiányoznak az ilyen fellengzős beírásai.
Lásd még :
Nem basznám meg [Marcit] tehát nem vagyok ratyi
Elvégeztem a Pepszit, kezelem őket [ágyi poloskák]
Minden ratardált átmegy [a forgalmi vizsgán]
Faszaság van, bebetonoztatok [melócsába]
Faszaság van, nincs Hitel spirál
SyntaxError
(
x24)
Mar 27, 2025 17:51:26
x24)
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 27, 2025 17:52:18
x5)
A farkát ki tudná verni, ha nem lenne impotens, de így ez is felejtős....Lopkod Goldától annyi kaját, hogy ne dögöljön éhen..és várja a költöztetőket, akik soha nem fognak megérkezni...Ez tényleg igazi sikertörténet...ja, nem.
SyntaxError
(
x24)
Mar 27, 2025 17:54:49
x24)
De csak szigorúan azután, hogy a tranyó baszós hotelvideókkal nem ért célt.
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 27, 2025 18:03:35
x45)
Téríts el egy repülőt a lasszófaszoddal!
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Mar 27, 2025 18:08:00
x2)
Gyogyós Pityes épp azt mondja liveban hogy ő fölötted áll és ne adj neki tanácsokat, miközben anyáddal laksz. :D
Puncicája van a cicának.
linziasztal01
(
x77)
Mar 27, 2025 18:13:17
x77)
Gondolom ma feljelentetted a podgoricai hekkert'.
Miért nem?
Miért nem?
SyntaxError
(
x24)
Mar 27, 2025 18:13:50
x24)
Endre! Nagyon kellene most a tisztánlátásod! Ha Matolcsy György fia, Matolcsy Ádám, Kovács Petra néven vezette a közpénz szivattyú szerveződéseket, akkor Matolcsy Ádám nő???
banshee
(
x24)
Mar 27, 2025 18:16:04
x24)
Gondolom ma feljelentetted a podgoricai hekkert'.
Miért nem?
Miért nem?
Mert még nem kezdte el a feljelentés megkezdésénnek az elhatározását. Még erőt kell gyűjteni, de minden egy folyamat.
Hafré
(
x9)
Mar 27, 2025 18:18:52
x9)
Azert szerintem parades, hogy Endre meg a fo echelon tanu gyakorlo elmebeteg haverjahoz kepest is tud klasszisokkal lejjebb lenni.
lépek ki mert hülyék vagytok
Eazy
(
x11)
Mar 27, 2025 18:19:04
x11)
Gyogyós Pityes épp azt mondja liveban hogy ő fölötted áll és ne adj neki tanácsokat, miközben anyáddal laksz. :D
Neki ugyanúgy az anyja küldi a pénzt, ráadásul csórószektorból még az edukálatlan fia tiktok koldulásból balkánhotelezik, úgyhogy nyugodtan befoghatja a pofáját, mert ugyanolyan inas lumpen mint a pedofil.
Eazy
(
x11)
Mar 27, 2025 18:23:00
x11)
Azért az elég szomorú, hogy a két aberrált úgy dobálja egymásra a szart, hogy amúgy egyik sem képes az anyjuk aludttejben úszó csöcséről lepottyanni 40+ évesen
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 27, 2025 18:23:39
x5)
Gyagyás, ha megengeded, megfogalmaznék némi véleményt a "műsorodról". Ez nem műsor, és nem szórakoztató, már hosszú idők óta. Egyetlen célra alkalmas ez a netszemét: altatóként. Napok óta képtelenség nézni a vergődésedet anélkül, hogy az ember el ne aludna rajta. Bár, ebben a formában én hálával is tartozhatnék, mivel alapból rosszalvó vagyok. Egy szó mint száz: vagy műsorozz, vagy takarodj el falevelet söprögetni Újszászon, közmunkásként....
banshee
(
x24)
Mar 27, 2025 18:30:09
x24)
Jenes utalta már a 6000-et?
VarangyArcúHajléktalan
Mar 27, 2025 18:32:58
Mar 27, 2025 18:32:58
Történész
Mar 27, 2025 18:53:28
www.youtube.com/watch?v=obCebCq5gGw&t=10s
0:18-tól old but gold
0:18-tól old but gold
Orbán: megölve
Kiss Endre Farkas úr ellen áskálódók: rákefélve
Brazilok: értik
Mar 27, 2025 18:53:28
linziasztal01
(
x77)
Mar 27, 2025 18:56:09
x77)
Eközben a mindenre felkészült Jenes olyan nyugalommal lájvozik, mint aki pont nem akarja elutalni a szaros 6000 forintodat. :)
Hahó
(
x136)
Mar 27, 2025 18:57:21
x136)
Eközben a mindenre felkészült Jenes olyan nyugalommal lájvozik, mint aki pont nem akarja elutalni a szaros 6000 forintodat. :)
Azt a pedofil már eltrollkodta.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 27, 2025 19:07:35
x39)
Tuti elutalta neki a gyávan kis pondró, nem meri berántani még a csicska balek Endrét sem.
Pikturiensz
(
x7)
Mar 27, 2025 19:11:26
x7)
Pedofil, a szerelmed épp fellőtte a liveot. Ideje, hogy te is fellődd és felkérdezd a malacot.
Flixbus utas
(
x1)
Mar 27, 2025 19:13:50
x1)
Jól kibaszott veletek most a Stoki amíg mindenki a Lamantinra koncentrál, ő radar alatt felment krónikázni Budapestre es támadó skorpióként intézi a kérdéseit a kormánynak

linziasztal01
(
x77)
Mar 27, 2025 19:19:05
x77)
Anyád kártalanított már egy részletre kihozott telefonnal?:)
Balázs Padre
(
x13)
Mar 27, 2025 19:20:15
x13)
Nem tudom ,hogy volt-e már tárgyalva a téma,de SODI ÉS DUNDILAURA BRAINSTRORMINGOLTAK 2 HÉTIG.
Az hogyan nézhet ki?
Csapkodtak a fogyatékosok AGYVILLÁMAI A SETÉT ÉJSZAKAI ÉGEN?
Vagy hogy a f..ba?
Ez ilyen futurisztikus-fántásztikus magazin volt a javában.
Az hogyan nézhet ki?
Vagy hogy a f..ba?
Elnökúr
Mar 27, 2025 19:24:19

Buzeráns! Van egy rossz hírem, felkérdeztem Jenes haverodat!
Mar 27, 2025 19:24:19
Balázs Padre
(
x13)
Mar 27, 2025 19:25:46
x13)
Jeneskénél is volt elektromos agyi kisülés a kép szerint.
KicsiNéző
(
x13)
Mar 27, 2025 19:27:37
x13)
Jeneskénél is volt elektromos agyi kisülés a kép szerint.
Balázs Padre
(
x13)
Mar 27, 2025 19:32:46
x13)
Jenes,meg soderák az élő pédák arra,hogy van élet az agyhalál után.
Jenest meg sorozatban kéne gyártani KERTI TÖRPE KIVITELBEN.
KIVÁLÓ VAKONDŰZŐ LEHETNE.
Negermann
Mar 27, 2025 19:34:40
Hiányolom kicsit a jogsizást, tranyózást, fürcsizést, SUPozást. Ugye te is, endre-
Mar 27, 2025 19:34:40
kérdezhetek valamit
(
x2)
Mar 27, 2025 19:35:30
x2)
Jól kibaszott veletek most a Stoki amíg mindenki a Lamantinra koncentrál, ő radar alatt felment krónikázni Budapestre es támadó skorpióként intézi a kérdéseit a kormánynak
Megnyitottam a jutyut és nekem is ez volt az első amit ajánlott. 24hu-nak gányolsz gyagyás? *pr*
Pikturiensz
(
x7)
Mar 27, 2025 19:38:28
x7)
Hol vannak már azok az időszakok, amikor kedvedre vehettél Valve Indexet, amihez túl kicsi volt a szobád: www.youtube.com/live/BxV9sM1wtTY?si=7jAsh0NemnIsy_LI
-
Mar 27, 2025 19:38:45
Mégis piált folyamatosan minden bejelentkezésében. Mar 27, 2025 19:38:45
dogoljmegsodi
(
x5)
Mar 27, 2025 19:39:47
x5)
Mégis piált folyamatosan minden bejelentkezésében.
az a kurva anyja fizeti a napi 10 sört. az is meghalhatna végre
Balázs Padre
(
x13)
Mar 27, 2025 19:43:42
x13)
Az külön brutális,hogy szinte egy hete 3-4 dolgot loopol betegboy.
linziasztal01
(
x77)
Mar 27, 2025 19:47:03
x77)
Csak nincs valami baj, Endre? :)
Takarítasz esetleg?
Takarítasz esetleg?
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 27, 2025 19:48:37
x5)
Csak nincs valami baj, Endre? :)
Takarítasz esetleg?
Takarítasz esetleg?
Lehet, elköltözött....
nmthrwwy420
(
x12)
Mar 27, 2025 19:48:41
x12)
Nem tudom ,hogy volt-e már tárgyalva a téma,de SODI ÉS DUNDILAURA BRAINSTRORMINGOLTAK 2 HÉTIG.
Az hogyan nézhet ki?
Vagy hogy a f..ba?
Az hogyan nézhet ki?
Vagy hogy a f..ba?
Gondolom a jogászisten próbálta "jobbnál" "jobb" tanácsokkal ellátni, de inkább csak az volt a cél, hogy saját magának kedvező szituációt teremtsen, de legalábbis a Lamantin az adósa maradjon.
Endre soha nem akart segíteni senkinek, soha nem is fog, ha csak nincs önös célja ezzel.
Aztán persze a végén kiderült, hogy mind a kettő segghülye, és a lóvé se maradt meg és a korcs is pityereg.
Ezek tényleg azt hitték, hogy ha egyik kispárnából rejtik el a pénzt a másikba, akkor a behajtók nem találják meg.
noikabatgomb
(
x10)
Mar 27, 2025 19:52:38
x10)
Pontosan. Mekkora buli volt mar tegnap, amikor a majast kerdezte fel, mert nem hitt a szemenek, hogy vittek a pénzt.
SyntaxError
(
x24)
Mar 27, 2025 19:55:12
x24)
Még a kipás fickó alapján hihető lenne, de a csini, született pinás miatt ez lehetetlen, hogy a Sodi Show legyen.
Itt csak félszerzetek, elmebetegek, vicces színűek, és börtöntöltelék karakterek vannak.
Úgyhogy ez egy másik - a valóság - nevű show lehetett csak.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 27, 2025 19:55:29
x39)
Hol vannak már azok az időszakok, amikor kedvedre vehettél Valve Indexet, amihez túl kicsi volt a szobád: youtube.com/live/BxV9sM1wtTY?si=7jAsh0NemnIsy_LI
Mekkora érzékkel nyúlt ebbe is bele és találta meg a jövőbe veztő utat.
Már azon is gondolkodtam, lehet hogy a agyagyás miatt fulladt be ez az irány.
Hektor a Traktor
(
x8)
Mar 27, 2025 20:02:08
x8)
A tegnapi liveban cserét ajánlott valaki a vr szemüvegre. De persze a gyagyás elutasította. A kérdés csak az, hogy gamer pc hiányába mi a faszt akar vele.:) Mellesleg eléggé bátor ember az aki felteszi azt a fejére a Recskás után.:)
Heki a traki
&
Mar 27, 2025 20:03:40
Ha ma este is gyartani fogod a netszemetet endre, kerdezd meg a hozzad becsatlakozo noket, hogy lennenek-e a beranya projekted foszereploi.
Szerinted hogy fogadnak eleve a kerdest, foleg miutan raneznek a veknire, meg a giliszta testedre a polipcsapokkal?
Szerinted hogy fogadnak eleve a kerdest, foleg miutan raneznek a veknire, meg a giliszta testedre a polipcsapokkal?
Mar 27, 2025 20:03:40
gobesug
(
x30)
Mar 27, 2025 20:24:05
x30)
„Ha rajtam múlna, a pedofilokat halálra kellene ítélni” - mondta Lázár János
így van! a szerencsénk hogy ez itt elintézi magának.
így van! a szerencsénk hogy ez itt elintézi magának.
NBVNG
(
x1)
Mar 27, 2025 20:26:03
x1)
Endre! Itt a nagy shaját megoldásh!
Probáld meggyözni a lamantint, hogy ö legyen a béranya!
Probáld meggyözni a lamantint, hogy ö legyen a béranya!
képzelem mi sülne ki belőle:
saját felelősségre kattints (rex az invincible-ből)
static.wikia.nocookie.net/guile-heroes/images/c/cb/Rudolph_Conners_deformed_picture.webp/revision/latest?cb=20220925030603
-értelem
SyntaxError
(
x24)
Mar 27, 2025 20:35:44
x24)
Endre, attól, hogy a miniszterelnök úr tarthat zebrát, te még nem!
Neki lehet, neked nem!
Neki lehet, neked nem!
152 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Probáld meggyözni a lamantint, hogy ö legyen a béranya! Amilyen túlsúlyban van, senkinek fel se tünne, hogy vemhes.
Beköltöztök együtt, igy lenne kinek egésznap loopolni és müsor is lenne, ahogy egymás agyára mentek.
Géza apád lehetne a spermadonor, lévén te impotens buzi vagy.
Kezdjed loopolni a lamantinnak, hogy legyen ö a béranya!
Hogy sikeres legyen a terv, 10 percenként legalább 50szer hivd, és óránként legalább 30 hangüzenetet is küldj neki.