Szerző:
nyem mety
Sep 28, 2012 20:18:07
Válasz
(0)
Sodír koma, ez elég hetyetyetye
Sep 28, 2012 20:18:07
Fotelrocker_Presszócigány
Sep 28, 2012 20:29:42
<div class="quote"><div class="author">a nyul viszi a puskat</div>ez elesett:)))))))))))</div>
Ez hol van?
Ez hol van?
Sep 28, 2012 20:29:42
?
Sep 28, 2012 20:30:03
Sodi vissza kuncsorogta magát a jobbikos gazdáihoz?
Sep 28, 2012 20:30:03
sodika
Sep 28, 2012 21:02:54
Egyébként az én állítólagos jellemességem vagy jellemtelenségem kérdéséhez:
Mégis miként lehet jellemtelenséggel vádolni olyasvalakit, aki annyira a nyilvánosság előtt éli az életét, hogy még a nevére érkezett hatósági leveleket és jegyzőkönyveket, sőt: a bíróságokkal, valamint a különböző hivatalokkal folytatott levelezését is rendszeresen nyilvánosságra hozza?
Nekem ANNYIRA nincs titkolnivalóm, annyira nyitott könyv vagyok, annyira nincs semmi takargatnivalóm, hogy még a hivatalos ügyeim aktáit sem zárom be a nyilvánosság előtt, hanem teljesen szabad betekintést engedek hozzájuk.
A serpenyő másik felén pedig vannak azok, akik engem jellemtelen féregnek neveznek, de közben fosnak tőlem, mert nem akarják, hogy Rózsa Misi kálváriáját járassam el velük, Sherlock Porks-hez hasonlóan.
Ti nem csak az én derűs kedélyállapotomat irigylitek, hanem a becsületességemet, tisztességemet, egyenességemet, arcom, nevem, ügyeim, beadványaim, pereim felvállalásához szükséges bátorságot is.
Mégis miként lehet jellemtelenséggel vádolni olyasvalakit, aki annyira a nyilvánosság előtt éli az életét, hogy még a nevére érkezett hatósági leveleket és jegyzőkönyveket, sőt: a bíróságokkal, valamint a különböző hivatalokkal folytatott levelezését is rendszeresen nyilvánosságra hozza?
Nekem ANNYIRA nincs titkolnivalóm, annyira nyitott könyv vagyok, annyira nincs semmi takargatnivalóm, hogy még a hivatalos ügyeim aktáit sem zárom be a nyilvánosság előtt, hanem teljesen szabad betekintést engedek hozzájuk.
A serpenyő másik felén pedig vannak azok, akik engem jellemtelen féregnek neveznek, de közben fosnak tőlem, mert nem akarják, hogy Rózsa Misi kálváriáját járassam el velük, Sherlock Porks-hez hasonlóan.
Ti nem csak az én derűs kedélyállapotomat irigylitek, hanem a becsületességemet, tisztességemet, egyenességemet, arcom, nevem, ügyeim, beadványaim, pereim felvállalásához szükséges bátorságot is.
Sep 28, 2012 21:02:54
Brian
Sep 28, 2012 21:05:12
Megint be vagy baszva, valamelyik droid meghívott egy kevertre?
Sep 28, 2012 21:05:12
sodika
Sep 28, 2012 21:07:04
És most teljesen komolyan, tessék mondani még egy embert, aki hozzám hasonló mélységben teszi nyilvánosság előtt nyitott könyvvé minden jogi ügyét?
Mit jelent ez, ha nem azt, hogy azon tömegeknél, akik ennél rejtőzködőbbek, sokkal tisztességesebb, becsületesebb, és egyenesebb vagyok?
Mit jelent ez, ha nem azt, hogy azon tömegeknél, akik ennél rejtőzködőbbek, sokkal tisztességesebb, becsületesebb, és egyenesebb vagyok?
Sep 28, 2012 21:07:04
sodileaks
Sep 28, 2012 21:08:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nekem ANNYIRA nincs titkolnivalóm, annyira nyitott könyv vagyok, annyira nincs semmi takargatnivalóm, hogy még a hivatalos ügyeim aktáit sem zárom be a nyilvánosság előtt, hanem teljesen szabad betekintést engedek hozzájuk.</div>
A faszverős playlistjeidet valahogy mégsem posztolod faszbúkon. Mégis van takargatnivalód?
A faszverős playlistjeidet valahogy mégsem posztolod faszbúkon. Mégis van takargatnivalód?
Sep 28, 2012 21:08:08
Józan Becsület
Sep 28, 2012 21:08:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mit jelent ez, ha nem azt, hogy azon tömegeknél, akik ennél rejtőzködőbbek, sokkal tisztességesebb, becsületesebb, és egyenesebb vagyok?</div>
Hogy elmebeteg vagy, akit nem lehet elégszer megszopatni a saját maga által közölt információkkal ahhoz, hogy végre belássa, mit szabad és mit nem.
Hogy elmebeteg vagy, akit nem lehet elégszer megszopatni a saját maga által közölt információkkal ahhoz, hogy végre belássa, mit szabad és mit nem.
Sep 28, 2012 21:08:57
sodika
Sep 28, 2012 21:11:31
A mai Jobbikos vonulásról a közvetítésem felvétele:
1. rész: <a href="http://www.youtube.com/watch?v=iuV9mhgaZmk" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=iuV9mhgaZmk</a>
2. rész: <a href="http://www.youtube.com/watch?v=h2EjF_iS3s0" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=h2EjF_iS3s0</a>
1. rész: <a href="http://www.youtube.com/watch?v=iuV9mhgaZmk" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=iuV9mhgaZmk</a>
2. rész: <a href="http://www.youtube.com/watch?v=h2EjF_iS3s0" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=h2EjF_iS3s0</a>
Sep 28, 2012 21:11:31
sodileaks
Sep 28, 2012 21:13:49
Evidencia, hogy lapul még jó néhány csontváz az ágyneműtartóban, amik előbb-utóbb kipottyannak. Sneci, minden 35 év alatti fiatalembernek kevesebb takargatnivalója van mint neked, hidd csak el.
Sep 28, 2012 21:13:49
sodika
Sep 28, 2012 21:13:54
<div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div>nem lehet elégszer megszopatni</div>
Ne itt beszélgessünk, csináljuk kamera előtt.
Hol állsz készen egy kamera előtti beszélgetésre?
Hol állsz készen egy kamera előtti beszélgetésre?
Sep 28, 2012 21:13:54
Józan Becsület
Sep 28, 2012 21:18:28
Én a keresztény értékekről, a saját vallásosságodról szeretnék interjút látni Veled, Endre. És arról, hogyan képzeled az életet egy olyan társadalomban, amely törvényi szankciókkal kényszeríti ki a keresztény erkölcsök szerinti életet. Én ugyan csak egyszerű hidegburkoló vagyok, de vannak újságíró ismerőseim, talán le tudom neked szervezni, igen szórakoztatónak találnak téged, mint jelenséget. Ha benne vagy, megpróbálhatom!
Sep 28, 2012 21:18:28
sodika
Sep 28, 2012 21:18:29
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>Evidencia, hogy lapul még jó néhány csontváz az ágyneműtartóban</div>
Beszélgessünk erről.
Fasza YouTube videó lesz.
Mikor és hol vegyük fel?
Beszélgessünk erről.
Fasza YouTube videó lesz.
Mikor és hol vegyük fel?
Sep 28, 2012 21:18:29
1337
Sep 28, 2012 21:19:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div>nem lehet elégszer megszopatni</div>
Hol állsz készen egy kamera előtti beszélgetésre?</div>
Ez a kamerafetisizmus...
Ez a kamerafetisizmus...
Sep 28, 2012 21:19:09
sodika
Sep 28, 2012 21:19:25
<div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div>Én a keresztény értékekről, a saját vallásosságodról szeretnék interjút látni Veled</div>
Ne látni akard, legyél ember.
Legyél ember, legyen arcod megcsinálni.
Legyél ember, legyen arcod megcsinálni.
Sep 28, 2012 21:19:25
Optimus Prime
Sep 28, 2012 21:19:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként az én állítólagos jellemességem vagy jellemtelenségem kérdéséhez:
Ti nem csak az én derűs kedélyállapotomat irigylitek, hanem a becsületességemet, tisztességemet, egyenességemet, arcom, nevem, ügyeim, beadványaim, pereim felvállalásához szükséges bátorságot is.</div>
az igazán mocskos dolgokat így lehet a legjobban eltitkolni, hiszen kigondolná például, hogy a fent említett titkolni valóktól mentes személy egyébként milyen perverz dolgokat művel az interneten.
Ti nem csak az én derűs kedélyállapotomat irigylitek, hanem a becsületességemet, tisztességemet, egyenességemet, arcom, nevem, ügyeim, beadványaim, pereim felvállalásához szükséges bátorságot is.</div>
az igazán mocskos dolgokat így lehet a legjobban eltitkolni, hiszen kigondolná például, hogy a fent említett titkolni valóktól mentes személy egyébként milyen perverz dolgokat művel az interneten.
Sep 28, 2012 21:19:42
sodileaks
Sep 28, 2012 21:21:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div>nem lehet elégszer megszopatni</div>
- Na, mi a kurva anyádról akarsz beszélgetni, púp?
- Háty őőő arról, hoty őőő ény egy őőőő egyenyes jellemű őőő fiatyalember fatyok, tyetyetyettyikértyenyi ty ty tyroll bátyi?
- Na, mi a kurva anyádról akarsz beszélgetni, púp?
- Háty őőő arról, hoty őőő ény egy őőőő egyenyes jellemű őőő fiatyalember fatyok, tyetyetyettyikértyenyi ty ty tyroll bátyi?
Sep 28, 2012 21:21:43
Józan Becsület
Sep 28, 2012 21:22:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div>Én a keresztény értékekről, a saját vallásosságodról szeretnék interjút látni Veled</div>
Legyél ember, legyen arcod megcsinálni.</div>
Sajnos én csak a csempézéshez értek, de akkor továbbadom, hogy szívesen adnál interjút ebben a témában.
Legyél ember, legyen arcod megcsinálni.</div>
Sajnos én csak a csempézéshez értek, de akkor továbbadom, hogy szívesen adnál interjút ebben a témában.
Sep 28, 2012 21:22:32
sodika
Sep 28, 2012 21:23:44
<div class="quote"><div class="author">Optimus Prime</div>az igazán mocskos dolgokat így lehet a legjobban eltitkolni</div>
Rólam még az sem titok.
Ott a Velvet cikk, ami főoldalas volt.
Nosza, bárki, aki leül velem, rögtön kezében tartja ezt az ütőkártyát, arra a cikkre is tud hivatkozni, tud hivatkozni az anyajegyekre, tud hivatkozni bármire, és MÉG ÍGY, ekkora aduásszal a kezében is fosik mindenki a nevét és arcát adni a rólam kifejtett véleményének. :)
A szánalmasság mellé ezt írták a szótárba.
Rólam még az sem titok.
Nosza, bárki, aki leül velem, rögtön kezében tartja ezt az ütőkártyát, arra a cikkre is tud hivatkozni, tud hivatkozni az anyajegyekre, tud hivatkozni bármire, és MÉG ÍGY, ekkora aduásszal a kezében is fosik mindenki a nevét és arcát adni a rólam kifejtett véleményének. :)
A szánalmasság mellé ezt írták a szótárba.
Sep 28, 2012 21:23:44
sodileaks
Sep 28, 2012 21:24:22
A lófasz fog veled videó-masztipartizni te perverz, primizív álat.
Sep 28, 2012 21:24:22
sodika
Sep 28, 2012 21:24:30
véleményéhez
Sep 28, 2012 21:24:30
sodika
Sep 28, 2012 21:24:55
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>A lófasz fog veled videó-masztipartizni te perverz, primizív álat.</div>
Hurrá. Akkor névtelenül se foglalkozz velem.
Köszi.
Köszi.
Sep 28, 2012 21:24:55
Lelki Verető
Sep 28, 2012 21:25:28
Nem célja mindenkinek a saját irl énjét összemosni idiótákkal. Legyek lehallgatnak már?
Sep 28, 2012 21:25:28
sodika
Sep 28, 2012 21:26:01
<div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div>
Sajnos én csak a csempézéshez értek, de akkor továbbadom, hogy szívesen adnál interjút ebben a témában.</div>
Bárkinek nem, de ha neked véleményed van, vállald.
Vagy maradj csöndben.
Sajnos én csak a csempézéshez értek, de akkor továbbadom, hogy szívesen adnál interjút ebben a témában.</div>
Vagy maradj csöndben.
Józan Becsület
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Optimus Prime</div>az igazán mocskos dolgokat így lehet a legjobban eltitkolni</div>
Rólam még az sem titok.
A szánalmasság mellé ezt írták a szótárba.</div>
Hát ahhoz kell egy kis szíverősítő borostea, hogy téged kihívjon valaki, ezt elismerem.
Rólam még az sem titok.
A szánalmasság mellé ezt írták a szótárba.</div>
Hát ahhoz kell egy kis szíverősítő borostea, hogy téged kihívjon valaki, ezt elismerem.
Lelki Verető
Sep 28, 2012 21:26:04
Ez most masztipartihirdetés?
Sep 28, 2012 21:26:04
Lelki Verető
Sep 28, 2012 21:27:19
- És a masztipartis hirdetést ön írta?
- Tessék?
- Tessék?
Sep 28, 2012 21:27:19
sodileaks
Sep 28, 2012 21:27:35
Most olvasom, hogy blokkolják a hírhátteret. Mekkora katasztrófa... És mennek bekiabálni a upc meg a telekom székházához, remélem azt közvetíted, púp.
Sep 28, 2012 21:27:35
sodika
Sep 28, 2012 21:28:07
<div class="quote"><div class="author">Lelki Verető</div>Nem célja mindenkinek a saját irl énjét összemosni idiótákkal. Legyek lehallgatnak már?</div>
Hát akkor bizony nincs mese: nekem kell teregetni a személyazonosságokat. Mindenki megnyugodhat: eleget tanultam ahhoz a jogi dolgokból, hogy úgy üssek, hogy az objektív tényere korlátozzam magam.
Hát akkor bizony nincs mese: nekem kell teregetni a személyazonosságokat. Mindenki megnyugodhat: eleget tanultam ahhoz a jogi dolgokból, hogy úgy üssek, hogy az objektív tényere korlátozzam magam.
Sep 28, 2012 21:28:07
1337
Sep 28, 2012 21:28:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>A lófasz fog veled videó-masztipartizni te perverz, primizív álat.</div>
Köszi.</div>
Te miert foglalkozol velunk?
Köszi.</div>
Te miert foglalkozol velunk?
Sep 28, 2012 21:28:32
IP Hash
Sep 28, 2012 21:29:28
Sódium, ugyan vezesd már le miből következik az, hogy attól, hogy te nyilvánossá teszed az életed, másoknak is ezt kellene tennie, azért, hogy méltóak legyenek a veled való kommunikálásra. Szerintem úgy gondolod, hogy <i>fel</i> kellene emelkednünk a "te szintedre" ezzel, holott éppen, hogy <i>le</i>süllyedni nem akar senki hozzád.
Sep 28, 2012 21:29:28
sodileaks
Sep 28, 2012 21:29:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div>
Vagy maradj csöndben.</div>
Te most leértékelt teszkós birkózószart vacsiztál? Kinek képzeled magad, hogy itt dirigáltsz, ez nem a te oldalad, Hahó!
Vagy maradj csöndben.</div>
Te most leértékelt teszkós birkózószart vacsiztál? Kinek képzeled magad, hogy itt dirigáltsz, ez nem a te oldalad, Hahó!
Sep 28, 2012 21:29:30
Sep 28, 2012 21:29:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Hát akkor bizony nincs mese: nekem kell teregetni a személyazonosságokat. Mindenki megnyugodhat: eleget tanultam ahhoz a jogi dolgokból, hogy úgy üssek, hogy az objektív tényere korlátozzam magam.</div>
akkor hajrá, csak nehogy utána rajtad is üssön egyet valaki..
Hát akkor bizony nincs mese: nekem kell teregetni a személyazonosságokat. Mindenki megnyugodhat: eleget tanultam ahhoz a jogi dolgokból, hogy úgy üssek, hogy az objektív tényere korlátozzam magam.</div>
akkor hajrá, csak nehogy utána rajtad is üssön egyet valaki..
Sep 28, 2012 21:29:54
sodika
Sep 28, 2012 21:33:02
<div class="quote"><div class="author">IP Hash</div>Sódium, ugyan vezesd már le miből következik az, hogy attól, hogy te nyilvánossá teszed az életed, másoknak is ezt kellene tennie, azért, hogy méltóak legyenek a veled való kommunikálásra.</div>
Itt nem kommunikáció történik, hanem a dolgok IRL bolygatása.
Itt nem kommunikáció történik, hanem a dolgok IRL bolygatása.
Sep 28, 2012 21:33:02
sodileaks
Sep 28, 2012 21:34:25
Feltárod a személyazonosságunkat.
Most.
Vajon ki lehet Rolandka, és ki Szilárdka?
Most.
Vajon ki lehet Rolandka, és ki Szilárdka?
Sep 28, 2012 21:34:25
Lelki Verető
Sep 28, 2012 21:34:50
Nekem minden hozzászólásom paródiarovat, ez egy viccfórum, ami Sodiról, az űrdiplomatáról szól. Én ennyit tudok. Ha az irl énemet bármibe belekevernéd, <b>nagyon</b> szomorú lennék. Még akkor is, ha teljesen véletlenül tennéd ezt.
Sep 28, 2012 21:34:50
vértroll
Sep 28, 2012 21:37:02
mivan púpos geci, kemény vagy? tudom hol laksz, köpd ki a fogsorod mire odaérek, hogy annyival is kevesebb munkám legyen a fejeden.
Sep 28, 2012 21:37:02
Józan Becsület
Sep 28, 2012 21:37:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
basszus, de ne Jövő héten! láss hozzá, mielőtt kijózanodnál!
basszus, de ne Jövő héten! láss hozzá, mielőtt kijózanodnál!
Sep 28, 2012 21:37:04
Optimus Prime
Sep 28, 2012 21:37:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Lelki Verető</div>Nem célja mindenkinek a saját irl énjét összemosni idiótákkal. Legyek lehallgatnak már?</div>
sodi, jól meggondoltad te ezt?
Én ugyan csak röhögni járok ide de még engem is felbaszna ha ezt megtennéd, mit gondolsz azok akik eddig is szopattak mennyire keserítenék meg az életed?
Szerintem gondolkodj még el ezen, mielőtt kvázi háborút hirdetsz a trollok ellen.
sodi, jól meggondoltad te ezt?
Én ugyan csak röhögni járok ide de még engem is felbaszna ha ezt megtennéd, mit gondolsz azok akik eddig is szopattak mennyire keserítenék meg az életed?
Szerintem gondolkodj még el ezen, mielőtt kvázi háborút hirdetsz a trollok ellen.
Sep 28, 2012 21:37:30
sodika
Sep 28, 2012 21:37:56
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>
akkor hajrá, csak nehogy utána rajtad is üssön egyet valaki...</div>
A hétvégét meghagyom gondolkodásra. Korábban taktikai szempontból tartogattam a háttérben a trollokról gyűjtött információimat. Miután viszont úgy határoztam, hogy közvetlenül nem akarok fellépni egyik ellen sem, ugyanakkor mára már kifinomodott annyira a jogérzékem, hogy 100%-osan az objektív tényekre koncentrálva is hatalmasat tudjak ütni, egy folyamatosan gyarapodó nyilvános IRL troll-pellengér összeállítása, és napi ápolása nagyon kellemes szórakozást jelentene nekem, feldobná kicsit az életemet, mint alkotás, foglalatosság, érdekes napi hobbi.
A hétvégét meghagyom gondolkodásra. Korábban taktikai szempontból tartogattam a háttérben a trollokról gyűjtött információimat. Miután viszont úgy határoztam, hogy közvetlenül nem akarok fellépni egyik ellen sem, ugyanakkor mára már kifinomodott annyira a jogérzékem, hogy 100%-osan az objektív tényekre koncentrálva is hatalmasat tudjak ütni, egy folyamatosan gyarapodó nyilvános IRL troll-pellengér összeállítása, és napi ápolása nagyon kellemes szórakozást jelentene nekem, feldobná kicsit az életemet, mint alkotás, foglalatosság, érdekes napi hobbi.
Sep 28, 2012 21:37:56
sodika
Sep 28, 2012 21:39:43
<div class="quote"><div class="author">Optimus Prime</div>még engem is felbaszna ha ezt megtennéd</div>
Márpedig a sodipediára egy trollpedia az autentikus válasz.
Márpedig a sodipediára egy trollpedia az autentikus válasz.
Sep 28, 2012 21:39:43
1337
Sep 28, 2012 21:39:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>
A hétvégét meghagyom gondolkodásra. Korábban taktikai szempontból tartogattam a háttérben a trollokról gyűjtött információimat. Miután viszont úgy határoztam, hogy közvetlenül nem akarok fellépni egyik ellen sem, ugyanakkor mára már kifinomodott annyira a jogérzékem, hogy 100%-osan az objektív tényekre koncentrálva is hatalmasat tudjak ütni, egy folyamatosan gyarapodó nyilvános IRL troll-pellengér összeállítása, és napi ápolása nagyon kellemes szórakozást jelentene nekem, feldobná kicsit az életemet, mint alkotás, foglalatosság, érdekes napi hobbi.</div>
GL!
A hétvégét meghagyom gondolkodásra. Korábban taktikai szempontból tartogattam a háttérben a trollokról gyűjtött információimat. Miután viszont úgy határoztam, hogy közvetlenül nem akarok fellépni egyik ellen sem, ugyanakkor mára már kifinomodott annyira a jogérzékem, hogy 100%-osan az objektív tényekre koncentrálva is hatalmasat tudjak ütni, egy folyamatosan gyarapodó nyilvános IRL troll-pellengér összeállítása, és napi ápolása nagyon kellemes szórakozást jelentene nekem, feldobná kicsit az életemet, mint alkotás, foglalatosság, érdekes napi hobbi.</div>
GL!
Sep 28, 2012 21:39:55
Rettegő troll
Sep 28, 2012 21:41:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>
KÉRLEK NEEEEEE TEDD!
KÉRLEK NEEEEEE TEDD!
Sep 28, 2012 21:41:12
Józan Becsület
Sep 28, 2012 21:41:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>hatalmasat tudjak ütni</div>
bazmeg, kiköptem a kakaómat. ez most az a fajta hatalmas ütés, amit az imaginárius kameraállvánnyal viszel be, vagy a másik fajta, amiben sodika füttyent és célmegjelöl, mire fegyelmezett gárdaezredek rohamozzák meg a gúnyolódó trollokat?
bazmeg, kiköptem a kakaómat. ez most az a fajta hatalmas ütés, amit az imaginárius kameraállvánnyal viszel be, vagy a másik fajta, amiben sodika füttyent és célmegjelöl, mire fegyelmezett gárdaezredek rohamozzák meg a gúnyolódó trollokat?
Sep 28, 2012 21:41:35
sodika
Sep 28, 2012 21:42:07
Mindezt csak azért mondom, mert én nagyon nehezen veszem rá magam arra, hogy belekezdjek valamibe, de ha rendszeres napi rutinom részévé teszek valamit, egészen indokolatlan lelkesedéssel és időpazarlással, pepecselő alapossággal tudom belevetni magam az érdekes tartalmak gyártásába.
sodileaks
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Optimus Prime</div>még engem is felbaszna ha ezt megtennéd</div>
Márpedig a sodipediára egy trollpedia az autentikus válasz.</div>
Úgyis elsodikázod, te balfék...
Úgyis elsodikázod, te balfék...
Józan Becsület
Sep 28, 2012 21:42:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Optimus Prime</div>még engem is felbaszna ha ezt megtennéd</div>
Csak kérdés, találsz-e olyan trollt, aki kamerába veri a faszát és buszjegyért júr szexnagyit.
Csak kérdés, találsz-e olyan trollt, aki kamerába veri a faszát és buszjegyért júr szexnagyit.
Sep 28, 2012 21:42:36
Optimus Prime
Sep 28, 2012 21:43:09
oké, mindegy én eddig is azt vártam mikor jelentesz fel innen mindenkit, egy trollpedia nem akkora dobás.
oké, mindegy én eddig is azt vártam mikor jelentesz fel innen mindenkit, egy trollpedia nem akkora dobás.
Sep 28, 2012 21:43:09
Józan Becsület
Sep 28, 2012 21:43:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindezt csak azért mondom, mert én nagyon nehezen veszem rá magam arra, hogy belekezdjek valamibe, de ha rendszeres napi rutinom részévé teszek valamit, egészen indokolatlan lelkesedéssel és időpazarlással, pepecselő alapossággal tudom belevetni magam az érdekes tartalmak gyártásába.</div>
Igen, amire neked jelenleg szükséged van, az alighanem egy időpazarló, napi rendszerességgel űzött hobbi. Szerintem csináld, recskapápa!
Igen, amire neked jelenleg szükséged van, az alighanem egy időpazarló, napi rendszerességgel űzött hobbi. Szerintem csináld, recskapápa!
Sep 28, 2012 21:43:43
Echelon néni
Sep 28, 2012 21:45:47
Korcs!
Ma már nem basztatlak tovább, megyek bulizni sok materialista pénzfetisisztával. De vigyázz, hajnalban ha hazaérek ki tudja mit hoz ki belőlem az alkohol, lehet még kirakok ide ezt-azt.
Meglátjuk. Szép estét neked, remélem hasznosan töltöd a péntek éjszakát!
Ma már nem basztatlak tovább, megyek bulizni sok materialista pénzfetisisztával. De vigyázz, hajnalban ha hazaérek ki tudja mit hoz ki belőlem az alkohol, lehet még kirakok ide ezt-azt.
Meglátjuk. Szép estét neked, remélem hasznosan töltöd a péntek éjszakát!
Sep 28, 2012 21:45:47
Trollopata
Sep 28, 2012 21:46:01
sneci, ezt ajanlom neked:
<a href="http://weblabor.hu/munka/kinal" rel="nofollow" target="_blank">http://weblabor.hu/munka/kinal</a>
takarodj el dolgozni, es fizesd az adossagaidat!
majd alkalmazasban megtanulsz belekezdeni dolgokba, vagy kiraknak, mint macskat szarni!
<a href="http://weblabor.hu/munka/kinal" rel="nofollow" target="_blank">http://weblabor.hu/munka/kinal</a>
takarodj el dolgozni, es fizesd az adossagaidat!
majd alkalmazasban megtanulsz belekezdeni dolgokba, vagy kiraknak, mint macskat szarni!
Sep 28, 2012 21:46:01
sodileaks
Sep 28, 2012 21:46:37
Biztos nagyon sokra menne egy feljelentéssel, a faszverő meleg srác, akit hamarosan elítélnek a rendőrlista közzétételéért. A rendőrség gőzerővel fog nyomozni ip címek alapján. Ez annyira biztos, mint, hogy személyesen Leon Panetta szúratja Molnár F-et.
Sep 28, 2012 21:46:37
sodika
Sep 28, 2012 21:47:23
<div class="quote"><div class="author">Optimus Prime</div>
oké, mindegy én eddig is azt vártam mikor jelentesz fel innen mindenkit, egy trollpedia nem akkora dobás.</div>
A feljelentést azért mellőzöm, mert akit még Sherlock Porks sem tud eredményesen feljelenteni, az nekem se fog menni. De ezt már leírtam ezerszer. A nyilvános pellengérben viszont jó vagyok.
oké, mindegy én eddig is azt vártam mikor jelentesz fel innen mindenkit, egy trollpedia nem akkora dobás.</div>
A feljelentést azért mellőzöm, mert akit még Sherlock Porks sem tud eredményesen feljelenteni, az nekem se fog menni. De ezt már leírtam ezerszer. A nyilvános pellengérben viszont jó vagyok.
Sep 28, 2012 21:47:23
Echelon néni
Sep 28, 2012 21:48:13
Pfff. Most itt többen remegnek a félelemtől.
Pfff. Most itt többen remegnek a félelemtől.
Sep 28, 2012 21:48:13
banshee
Sep 28, 2012 21:48:45
Magadat ki tudod faszán pellengérezni nyilvánosan, az biztos.
Sep 28, 2012 21:48:45
sodika
Sep 28, 2012 21:50:15
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>Magadat ki tudod faszán pellengérezni nyilvánosan, az biztos.</div>
:D
Téged csak azért nem találtalak meg eddig valami ütős anyaggal, mert túl könnyű célpont vagy, és az olyanra lecsapni nem elegáns. :)
Téged csak azért nem találtalak meg eddig valami ütős anyaggal, mert túl könnyű célpont vagy, és az olyanra lecsapni nem elegáns. :)
Sep 28, 2012 21:50:15
Echelon néni
Sep 28, 2012 21:50:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Optimus Prime</div>
A feljelentést azért mellőzöm, mert akit még Sherlock Porks sem tud eredményesen feljelenteni, az nekem se fog menni. De ezt már leírtam ezerszer. A nyilvános pellengérben viszont jó vagyok.</div>
Az remek lesz, Endi, írd már be ide a nevem lécci! Most.
A feljelentést azért mellőzöm, mert akit még Sherlock Porks sem tud eredményesen feljelenteni, az nekem se fog menni. De ezt már leírtam ezerszer. A nyilvános pellengérben viszont jó vagyok.</div>
Az remek lesz, Endi, írd már be ide a nevem lécci! Most.
Sep 28, 2012 21:50:18
Józan Becsület
Sep 28, 2012 21:50:49
Sodi, szerintem semmiképp se hagyd meg a hétvégét gondolkodásra! Ezek már nem térnek jó útra, felesleges a jóindulatod. Üss, de hatalmasat ám!
Belegondolni is rossz ebbe a pellengérbe. Mekkora szégyen már, ha kiderül valakiről, hogy egy faszcibáló zsebnácit oltogat szabadidejében! Szerintem ezek után a legjobb, ha elköltöznek az országból.
Belegondolni is rossz ebbe a pellengérbe. Mekkora szégyen már, ha kiderül valakiről, hogy egy faszcibáló zsebnácit oltogat szabadidejében! Szerintem ezek után a legjobb, ha elköltöznek az országból.
Sep 28, 2012 21:50:49
Echelon néni
Sep 28, 2012 21:51:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>Magadat ki tudod faszán pellengérezni nyilvánosan, az biztos.</div>
Téged csak azért nem találtalak meg eddig valami ütős anyaggal, mert túl könnyű célpont vagy, és az olyanra lecsapni nem elegáns. :)</div>
Sodika, én most kérlek, hogy engem találj meg. Lécci.
Téged csak azért nem találtalak meg eddig valami ütős anyaggal, mert túl könnyű célpont vagy, és az olyanra lecsapni nem elegáns. :)</div>
Sodika, én most kérlek, hogy engem találj meg. Lécci.
Sep 28, 2012 21:51:04
Echelon néni
Sep 28, 2012 21:52:47
<div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div>Sodi, szerintem semmiképp se hagyd meg a hétvégét gondolkodásra! Ezek már nem térnek jó útra, felesleges a jóindulatod. Üss, de hatalmasat ám!
Belegondolni is rossz ebbe a pellengérbe. Mekkora szégyen már, ha kiderül valakiről, hogy egy faszcibáló zsebnácit oltogat szabadidejében! Szerintem ezek után a legjobb, ha elköltöznek az országból.</div>
Vajon mit írna rólam Sodi? Hány Zsolnayt adtam el a héten? Milyen kiállításon voltam? Vagy hol vacsoráztam a csajommal. Hát ez döbbentes lenne, igen. :-))))
Belegondolni is rossz ebbe a pellengérbe. Mekkora szégyen már, ha kiderül valakiről, hogy egy faszcibáló zsebnácit oltogat szabadidejében! Szerintem ezek után a legjobb, ha elköltöznek az országból.</div>
Vajon mit írna rólam Sodi? Hány Zsolnayt adtam el a héten? Milyen kiállításon voltam? Vagy hol vacsoráztam a csajommal. Hát ez döbbentes lenne, igen. :-))))
Sep 28, 2012 21:52:47
szpítsopp
Sep 28, 2012 21:53:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Lelki Verető</div>Nem célja mindenkinek a saját irl énjét összemosni idiótákkal. Legyek lehallgatnak már?</div>
A mostani peres ügyeid is ezt példázzák, nemvádlott :DDD
A mostani peres ügyeid is ezt példázzák, nemvádlott :DDD
Sep 28, 2012 21:53:24
1337
Sep 28, 2012 21:55:15
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>Magadat ki tudod faszán pellengérezni nyilvánosan, az biztos.</div>
Sodika, én most kérlek, hogy engem találj meg. Lécci.</div>
Ne mar, olyan kis undok zsido vagy, el akarod venni tolem az elsoseget.
Sodika, én most kérlek, hogy engem találj meg. Lécci.</div>
Ne mar, olyan kis undok zsido vagy, el akarod venni tolem az elsoseget.
Sep 28, 2012 21:55:15
banshee
Sep 28, 2012 21:56:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>Magadat ki tudod faszán pellengérezni nyilvánosan, az biztos.</div>
Aha...:-D
Aha...:-D
Sep 28, 2012 21:56:54
szpítsopp
Sep 28, 2012 21:58:54
Tudtam hogy estére lesz műsor még :D Na idefigyelj te autista fasz:
1. Azért nem kamerainterjúzik veled senki, mert gáz vagy, Hahó! Ki a faszom akar egy anyagban mutatkozni olyanokkal, mint az őrült titán, lecsúszott Kaufmann, vagy a szánalmas recskaboy?
2. Izzítsd csak a trollopédiát faszkalap. Én csak egy kávét kérek majd, és zöhögve nézem, ahogy törzs kikészít utána. Különben is, mit írnál a trollopédiára? 'Ez egy mocsok mérnök, három nyelven beszél, középvezető a lufthansánál, szabadidejében golfozik. Undorító egy alak!'? Ilyeneket? Nagyon kemény.
Mi az, beszartál, hogy újabb bizonyítákok jutnak Czenkiékhez? Anélkül is elvesztenéd a pert, mert balfasz vagy. Inkább örülj, mert a rendőrlistás ügyben nagyobbat fogsz kapni.
1. Azért nem kamerainterjúzik veled senki, mert gáz vagy, Hahó! Ki a faszom akar egy anyagban mutatkozni olyanokkal, mint az őrült titán, lecsúszott Kaufmann, vagy a szánalmas recskaboy?
2. Izzítsd csak a trollopédiát faszkalap. Én csak egy kávét kérek majd, és zöhögve nézem, ahogy törzs kikészít utána. Különben is, mit írnál a trollopédiára? 'Ez egy mocsok mérnök, három nyelven beszél, középvezető a lufthansánál, szabadidejében golfozik. Undorító egy alak!'? Ilyeneket? Nagyon kemény.
Mi az, beszartál, hogy újabb bizonyítákok jutnak Czenkiékhez? Anélkül is elvesztenéd a pert, mert balfasz vagy. Inkább örülj, mert a rendőrlistás ügyben nagyobbat fogsz kapni.
Sep 28, 2012 21:58:54
szpítsopp
Sep 28, 2012 22:00:10
3. Ami lemaradt: szerinted ha csinálsz egy trollopédiát, hány percen belül lesz a helyén az örökbecsű Fapoleon videód? :DDD
Sep 28, 2012 22:00:10
trollpédia
Sep 28, 2012 22:01:54
* lelki felkészülés alatt *
Sep 28, 2012 22:01:54
sodika
Sep 28, 2012 22:02:09
Ha csinálok trollopediát, az olyan lenne, hogy törzs se találna rajta fogást. Objektív tényekre koncentrálnék.
Sep 28, 2012 22:02:09
Kérdezőbiztos
Sep 28, 2012 22:02:18
Hahaha, én alig várom a csodás trollnévsort.
Jövő héten, ha lehetne.
Jövő héten, ha lehetne.
Sep 28, 2012 22:02:18
trollpédia
Sep 28, 2012 22:02:59
* Jövő héten elkészül *
* FAPFAPFAP *
* FAPFAPFAP *
Sep 28, 2012 22:02:59
szpítsopp
Sep 28, 2012 22:04:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha csinálok trollopediát, az olyan lenne, hogy törzs se találna rajta fogást. Objektív tényekre koncentrálnék.</div>
Nem értem, mi a problémád akkor a sodipédiával, ott is csak objektív tények szerepelnek.
Nem értem, mi a problémád akkor a sodipédiával, ott is csak objektív tények szerepelnek.
Sep 28, 2012 22:04:41
banshee
Sep 28, 2012 22:05:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha csinálok trollopediát, az olyan lenne, hogy törzs se találna rajta fogást. Objektív tényekre koncentrálnék.</div>
Aha, objektív tényekre.
Ez atyt íjta jólam hoty én fatyok a jeckaboj...
Aha, objektív tényekre.
Ez atyt íjta jólam hoty én fatyok a jeckaboj...
Sep 28, 2012 22:05:02
sodileaks
Sep 28, 2012 22:07:29
Mi ez a feltételes mód? Beszartál, vagy beláttad végre, hogy képtelen vagy megcsinálni?
Mi ez a feltételes mód? Beszartál, vagy beláttad végre, hogy képtelen vagy megcsinálni?
Sep 28, 2012 22:07:29
sodika
Sep 28, 2012 22:08:19
Nagyjából annyit akartam közölni, hogy a fórum legyen fórum, ne pedig szemétkedőtér, mert én is tudom gyarapítani a netet érdekességekkel.
Ennyi.
Ennyi.
Sep 28, 2012 22:08:19
Kérdezőbiztos
Sep 28, 2012 22:10:06
"Különben is, mit írnál a trollopédiára? 'Ez egy mocsok mérnök, három nyelven beszél, középvezető a lufthansánál, szabadidejében golfozik. Undorító egy alak!'? Ilyeneket? Nagyon kemény."
Ez egy kurva jó kérdés.
Sodomák, mit tudnál írni?
Ez egy kurva jó kérdés.
Sodomák, mit tudnál írni?
Sep 28, 2012 22:10:06
banshee
Sep 28, 2012 22:10:39
Mióta szabsz te feltételeket bárhol is? Te csak csicskulsz, hisz ezért élsz, erre születtél. Vagy nem?
Sep 28, 2012 22:10:39
Kérdezőbiztos
Sep 28, 2012 22:10:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nagyjából annyit akartam közölni, hogy a fórum legyen fórum, ne pedig szemétkedőtér, mert én is tudom gyarapítani a netet érdekességekkel.
Ennyi.</div>
Ide a nevemmel, te kis hazug Sneci!
MOST!
Ennyi.</div>
Ide a nevemmel, te kis hazug Sneci!
MOST!
Sep 28, 2012 22:10:44
szpítsopp
Sep 28, 2012 22:11:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nagyjából annyit akartam közölni, hogy a fórum legyen fórum, ne pedig szemétkedőtér, mert én is tudom gyarapítani a netet érdekességekkel.
Ennyi.</div>
Ha magadba néznél, nem hazudoznál, nem vernéd a faszod a kamerába miközben keresztényi értékekről papolsz, nem ítélkeznél, dolgoznál hogy megfizesd az adósságaid és segítsd a családod, senki egy kurva szót sem szólna.
De te helyette maradsz egy utolsó féreg, kétszínű, megrögzött hazudozó, gyáva, ócska, nagyképű recskaboy.
Ne csodálkozz azon, amit kapsz.
Ennyi.</div>
Ha magadba néznél, nem hazudoznál, nem vernéd a faszod a kamerába miközben keresztényi értékekről papolsz, nem ítélkeznél, dolgoznál hogy megfizesd az adósságaid és segítsd a családod, senki egy kurva szót sem szólna.
De te helyette maradsz egy utolsó féreg, kétszínű, megrögzött hazudozó, gyáva, ócska, nagyképű recskaboy.
Ne csodálkozz azon, amit kapsz.
Sep 28, 2012 22:11:03
törzsgyökeres teheráni rá
Sep 28, 2012 22:11:43
Kire celzol buta pup? :)
Kire celzol buta pup? :)
Sep 28, 2012 22:11:43
Sep 28, 2012 22:12:10
Ennyi.</div>
de ez a fórum rólad szól csak azt kapod ami a lényed, szemétkedés egy szemétnek..
Ennyi.</div>
de ez a fórum rólad szól csak azt kapod ami a lényed, szemétkedés egy szemétnek..
Sep 28, 2012 22:12:10
Csilla
Sep 28, 2012 22:13:14
sodi, te már gyarapítottad a netet "érdekességekkel"
Sep 28, 2012 22:13:14
Kérdezőbiztos
Sep 28, 2012 22:14:30
Sodika, gyere ki!
Itt a finom fasz!
Itt a finom fasz!
Sep 28, 2012 22:14:30
broni
Sep 28, 2012 22:15:40
amerre én én járok, pusztul a kulák
akit nem lövünk le, várja a gulág!!!
akit nem lövünk le, várja a gulág!!!
Sep 28, 2012 22:15:40
szpítsopp
Sep 28, 2012 22:16:06
sodi, szerinted ki veszi komolyan a fenyegetéseidet? emlékszem, amikor fasz került a fejlécedbe a jobbstarton, kb két éve, akkor kitaláltad, hogy minden nap egy óárt feljelentést fogsz írni. sdram beszart, zorggal meg azt fontolgattuk, hogyha ez lesz, fizikailag leszel lebeszélve az ilyesmikről. de te nem csináltál lófaszt sem. elsodikáztad.
szerinted ki ijed meg az n+1edik fenyegetésedtől? ártalmatlan vagy, mint a titán körül keringő kémlegyek.
szerinted ki ijed meg az n+1edik fenyegetésedtől? ártalmatlan vagy, mint a titán körül keringő kémlegyek.
Sep 28, 2012 22:16:06
broni
Sep 28, 2012 22:16:10
éljen biszku bácsi!!!!!
Sep 28, 2012 22:16:10
Optimus Prime
Sep 28, 2012 22:16:24
Én igazából meg is könnyebbültem, hogy elmondta mit tervez, ugyanis egy ideje rémálmok gyötörnek amik miatt kialvatlan és frusztrált vagyok, gondolom mondanom se kell, hogy ez magyarellenes, kereszténygyalázó, materialista, pénzfetisiszta, bérrabszolga életmódomra milyen hatással van.
Mindegyik ugyanúgy kezdődik éjszaka sétálok az utcán, majd egyszer csak észreveszem, hogy nem is hazafele megyek hanem egy kihalt, ismeretlen környéken járok, amikor hirtelen köd ereszkedik az utcára és rettenetesen hideg lesz. Idegesen megszaporázom lépteimet de fogalmam sincs merre megyek, teljesen idegen a hely, aztán egyszercsak az egyik környező sikátorból egy furcsa kaftánszerű kabátot viselő alak lép elő, az arcát nem látom, de az egyik kezében vipera a másikon pedig boxer. A jeges rémület végig fut rajtam, és menekülni próbálok, de hiába futok bármerre mindig előttem tűnik fel, majd utolér és kíméletlen ütésekkel a földre terít ahol tovább ütlegel. Mikor már a fájdalom olyan elviselhetetlen, hogy a halálért könyörgök hirtelen abbahagyja és kaftánja egyetlen lebbenésével beleveszik az éjszaka sötétjébe. Ott fekszem szilánkosra tört állkapoccsal a saját véremben úszva, amikor motyogást hallok, felnézek és egy papucsos törpealak csoszog felém hatalmas kondért húzva maga után és azt mondogatja: "primizív álat, igazí győnyszem lesz a pörkőtbe" ám mire hozzám érne, hideg verejtékben úszva felriadok.
Sajnos egyre gyakrabban gyötör ez az álom ezért inkább elmenekülök sodi elől és ezt ajánlom nektek is! Soha többet nem írok ide
Mindegyik ugyanúgy kezdődik éjszaka sétálok az utcán, majd egyszer csak észreveszem, hogy nem is hazafele megyek hanem egy kihalt, ismeretlen környéken járok, amikor hirtelen köd ereszkedik az utcára és rettenetesen hideg lesz. Idegesen megszaporázom lépteimet de fogalmam sincs merre megyek, teljesen idegen a hely, aztán egyszercsak az egyik környező sikátorból egy furcsa kaftánszerű kabátot viselő alak lép elő, az arcát nem látom, de az egyik kezében vipera a másikon pedig boxer. A jeges rémület végig fut rajtam, és menekülni próbálok, de hiába futok bármerre mindig előttem tűnik fel, majd utolér és kíméletlen ütésekkel a földre terít ahol tovább ütlegel. Mikor már a fájdalom olyan elviselhetetlen, hogy a halálért könyörgök hirtelen abbahagyja és kaftánja egyetlen lebbenésével beleveszik az éjszaka sötétjébe. Ott fekszem szilánkosra tört állkapoccsal a saját véremben úszva, amikor motyogást hallok, felnézek és egy papucsos törpealak csoszog felém hatalmas kondért húzva maga után és azt mondogatja: "primizív álat, igazí győnyszem lesz a pörkőtbe" ám mire hozzám érne, hideg verejtékben úszva felriadok.
Sajnos egyre gyakrabban gyötör ez az álom ezért inkább elmenekülök sodi elől és ezt ajánlom nektek is! Soha többet nem írok ide
Sep 28, 2012 22:16:24
sodika
Sep 28, 2012 22:16:43
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>Mióta szabsz te feltételeket bárhol is? Te csak csicskulsz, hisz ezért élsz, erre születtél. Vagy nem?</div>
Mondom, hogy konkrétan ellened csak azért nem léptem fel, mert túl magas labda, ennyire könnyű célpontra rámozdulni illetlenség. Éppen ezért, ha olyanom is lenne valamikor, az utolsók között kerülnél sorra, mert ha a legkönnyebbel kezdeném, szemen köpném magam. :)
Azzal, hogy szó van szólam itt, nincs baj.
De ha szemétkedés van, akkor én is készítek érdekes weblapot. Hadd terjedjenek a szép hírek.
Szóval térjünk vissza a sima beszélgetéshez, ez a javaslatom.
Mondom, hogy konkrétan ellened csak azért nem léptem fel, mert túl magas labda, ennyire könnyű célpontra rámozdulni illetlenség. Éppen ezért, ha olyanom is lenne valamikor, az utolsók között kerülnél sorra, mert ha a legkönnyebbel kezdeném, szemen köpném magam. :)
De ha szemétkedés van, akkor én is készítek érdekes weblapot. Hadd terjedjenek a szép hírek.
Szóval térjünk vissza a sima beszélgetéshez, ez a javaslatom.
Sep 28, 2012 22:16:43
szpítsopp
Sep 28, 2012 22:19:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>Mióta szabsz te feltételeket bárhol is? Te csak csicskulsz, hisz ezért élsz, erre születtél. Vagy nem?</div>
Szóval térjünk vissza a sima beszélgetéshez, ez a javaslatom.</div>
min sértődtél meg, te kis mimóza?
min sértődtél meg, te kis mimóza?
Sep 28, 2012 22:19:26
sodika
Sep 28, 2012 22:19:59
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>sdram beszart, zorggal meg azt fontolgattuk, hogyha ez lesz, fizikailag leszel lebeszélve az ilyesmikről. de te nem csináltál lófaszt sem. elsodikáztad.</div>
Mert volt és van is szórakoztatóbb tennivalóm. Az ellenségeim rémálma, ha én unatkozom, de mostanában nem. :D
Szóval addig tessék örülni, amíg lefoglalnak engem más, akár értelmetlen dolgok.
Mert volt és van is szórakoztatóbb tennivalóm. Az ellenségeim rémálma, ha én unatkozom, de mostanában nem. :D
Szóval addig tessék örülni, amíg lefoglalnak engem más, akár értelmetlen dolgok.
Sep 28, 2012 22:19:59
Kérdezőbiztos
Sep 28, 2012 22:20:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>Mióta szabsz te feltételeket bárhol is? Te csak csicskulsz, hisz ezért élsz, erre születtél. Vagy nem?</div>
Ha meg nem haragszol akkor bátorkodnám megjegyezni, hogy te egy akkora csicska vagy, hogy az már fáj.
Tényleg.
Ha meg nem haragszol akkor bátorkodnám megjegyezni, hogy te egy akkora csicska vagy, hogy az már fáj.
Tényleg.
Sep 28, 2012 22:20:08
sodika
Sep 28, 2012 22:21:34
Trollt feljelentgetni értelmes dolog lenne, ezért inkább tessék örülni, ha engem esetleg vonz az olyan értelmetlen dolog, mint 45 perces interjúkészítés Molnár F. Árpáddal, vagy Minda-per, mert addig sem trollokat jelentek fel. :D
Sep 28, 2012 22:21:34
Kérdezőbiztos
Sep 28, 2012 22:22:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Trollt feljelentgetni értelmes dolog lenne, ezért inkább tessék örülni, ha engem esetleg vonz az olyan értelmetlen dolog, mint 45 perces interjúkészítés Molnár F. Árpáddal, vagy Minda-per, mert addig sem trollokat jelentek fel. :D</div>
Hallod, nem unod?
Vagy figyelmet akarsz, még többet?
Mi van ma veled?
Hallod, nem unod?
Vagy figyelmet akarsz, még többet?
Mi van ma veled?
Sep 28, 2012 22:22:34
Csilla
Sep 28, 2012 22:22:38
sodi, hungarista vagy? ha igen, akkor szálasista vagy győrkösista?
Sep 28, 2012 22:22:38
gennyes féregzsidó
Sep 28, 2012 22:22:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>De ha szemétkedés van, akkor én is készítek érdekes weblapot.</div>
sneci, te mit értesz szemétkedés alatt? mert én mostantól csak szemétkedni fogok veled ennek megfelelően. ne fosszuk már meg az emberiséget egy újabb sneci-féle weblaptól.
sneci, te mit értesz szemétkedés alatt? mert én mostantól csak szemétkedni fogok veled ennek megfelelően. ne fosszuk már meg az emberiséget egy újabb sneci-féle weblaptól.
Sep 28, 2012 22:22:56
sodika
Sep 28, 2012 22:23:27
És ne nagyon tessék állandóan azt forszírozni nálam, hogy miért értelmetlen dolgokkal foglalkozom, mert a végén egyszer még komolyan elgondolkodom ezen. :D
Amíg hülyeségekkel töltöm ki a szabadidőm, addig sem ellenetek mozdulok, ennek pedig tessék örülni. Ennyi.
Amíg hülyeségekkel töltöm ki a szabadidőm, addig sem ellenetek mozdulok, ennek pedig tessék örülni. Ennyi.
Sep 28, 2012 22:23:27
Józan Becsület
Sep 28, 2012 22:24:10
á, megette a fene. nem lesz ebből trollpédia, megy ki a fejéből a borostea.
Sep 28, 2012 22:24:10
gennyes féregzsidó
Sep 28, 2012 22:24:33
sneci mitől lett ilyen frusztrált, hogy már megint fenyegetőzik?
Sep 28, 2012 22:24:33
sodika
Sep 28, 2012 22:24:34
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
sneci, te mit értesz szemétkedés alatt?</div>
De jure közszereplőként többet kell elviselnem, mint az átlag. De nem mindent. Ami a többön túlmutat, az a szemétkedés.
De jure közszereplőként többet kell elviselnem, mint az átlag. De nem mindent. Ami a többön túlmutat, az a szemétkedés.
Sep 28, 2012 22:24:34
szpítsopp
Sep 28, 2012 22:25:34
mi az, egy óra alatt kiment a kannás hatása? már nem olyan bátor a kis sodika?
Sep 28, 2012 22:25:34
Csilla
Sep 28, 2012 22:26:30
pedomacinak nézték békemaci helyett
Sep 28, 2012 22:26:30
Latinovits
Sep 28, 2012 22:27:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
De jure közszereplőként többet kell elviselnem, mint az átlag. De nem mindent. Ami a többön túlmutat, az a szemétkedés.</div>
ha szerinted gyávaság nem vállalni a nevet és arcot, akkor a recskavideót miért mi azonosítottuk be, ahelyett, hogy te vállalod?
De jure közszereplőként többet kell elviselnem, mint az átlag. De nem mindent. Ami a többön túlmutat, az a szemétkedés.</div>
ha szerinted gyávaság nem vállalni a nevet és arcot, akkor a recskavideót miért mi azonosítottuk be, ahelyett, hogy te vállalod?
Sep 28, 2012 22:27:03
88 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™