« 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 »
1740555 komment.

Szerző: grafikus007 Oct 15, 2012 12:37:03
Válasz
(2)
a hangya nem tervez, hanem félretesz. Te mennyit tettél félre eddig?
Oct 15, 2012 12:37:03

Szerző: sodika Oct 15, 2012 12:37:22
Válasz
(0)
Egy dolog az én logikám, és más dolog, hogy a rendszer logikájától bizonyos esetekben akkor sem lehet eltérni, ha baromság, mert túlságosan közvetlen a következmény.

Ezért van az, hogy bár a jogrendszer az ellenségem, ennek ellenére igyekszem kitanulni a logikáját, mert látom Kaufmannn és Gaudin, hogy milyen mókás is az, amikor a rendszer - eredetileg ellened létrehozott - eszközeit a rendszer ellen fordítod.
Oct 15, 2012 12:37:22

Szerző: sodika Oct 15, 2012 12:37:51
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>Hol a repcsi?</div>

Lesz repcsi.
Oct 15, 2012 12:37:51

Szerző: sodika Oct 15, 2012 12:37:58
Válasz
(0)
Na meló, csá.
Oct 15, 2012 12:37:58

Szerző: Zulu Oct 15, 2012 12:38:03
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én vagyok a hangya, aki tervez.

Elsőként 17 éves koromban történt meg, hogy nem értettem az öncélú erőlködést holmi fogyócikkekért. Adott a barátnőm, szakácsként dolgozik. Oké. Kevés a fizetése, oké. És amikor megkapja, egy-másfél hét alatt el is költi. ... mondom... MI VAN?!

Azért dolgozol, hogy elszórd egy hét alatt pizzára, új pólóra, meg minden szarra? Ennek mi értelme van? :D</div>

Te beszélsz, aki minden pénzedet fölösleges kütyükre és alien makettre költötted el? Aki milliós adósságokba verted magad, hogy menő telefonod és monitorod legyen?

Te komolyan megbomlottál?
Oct 15, 2012 12:38:03

Szerző: IsmeretlenJoAkaro Oct 15, 2012 12:38:37
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én vagyok a hangya, aki tervez.

Elsőként 17 éves koromban történt meg, hogy nem értettem az öncélú erőlködést holmi fogyócikkekért. Adott a barátnőm, szakácsként dolgozik. Oké. Kevés a fizetése, oké. És amikor megkapja, egy-másfél hét alatt el is költi. ... mondom... MI VAN?!

Azért dolgozol, hogy elszórd egy hét alatt pizzára, új pólóra, meg minden szarra? Ennek mi értelme van? :D</div>

Sneci a penzt el lehet kolteni, illetve felre lehet rakni. Vannak olyan dolgok, amikre sajnos mindenkepp koltened kell (villanyszamla, alberlet/lakas torleszto, kaja, stb.), sajnos ma Magyarorszagon nagyon sok embernek pont csak erre (se) eleg a fizetese. Az, hogy te egesz eletedben ugy voltal kenyeztetve, hogy ennek nem vagy tudataban mar a te problemad. Amikor a szakacsno szexnagyid engedte, hogy ramassz a lakasaban, nem gondolkodtal el soha azon, hogy vajon hogyan lett ott az mind? Hogyan kerultek oda a teglak, hogyan jon a villany a konnektorbol es miert?

Ha ennyire hangyanak hiszed magad, akkor fejezd be az eloskodest es nezd meg, hogy mennyire tudnal boldogulni ugy, hogy te fizetsz magadnak mindent. Te is pontosan tudod, hogy sehogy. Te eldorbezoltad a nem mindennapi orokseged es ha nem talalsz telire egy josagos hangyat, aki befogad, akkor megdoglesz...
Oct 15, 2012 12:38:37

Szerző: tigris Oct 15, 2012 12:39:23
Válasz
(8)
gecinagy, beírhatunk egy újabb állatot a sorba

paripa, csődör, piranha, vadászbika, hangya.
Oct 15, 2012 12:39:23

Szerző: snecigeci Oct 15, 2012 12:41:56
Válasz
(11)
"A tücsök egész nyáron hegedült, húzta a talpalávalót, vidám volt. A hangya pedig dolgozott, izzadt, gyűjtötte a magokat télire. Aztán elérkezett az ősz, jöttek a hideg napok. A tücsök fázott, megéhezett. Bekopogott a hangyához, és kérte:

– Hangya barátom! Nyáron te is hallgattad az én hegedűszómat, adjál, kérlek, egy kis elemózsiát.

De a hangya így felelt neki: – Tücsök, komám, nyáron kellett volna erre gondolnod! Lusta voltál, egész nyáron csak buliztál, hegedültél, mialatt én dolgoztam, gyűjtöttem a magokat. Most majd meglátjuk, át fogod-e muzsikálni ilyen könnyedén a telet is?– és becsukta az ajtót."

Itt a hegedűszót cseréljük le hülye kamerázgatásra, a hangyát meg anyádra, és készen is van a mese snecis változata.
Oct 15, 2012 12:41:56

Szerző: tigris Oct 15, 2012 12:47:15
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>"A tücsök egész nyáron hegedült, húzta a talpalávalót, vidám volt. A hangya pedig dolgozott, izzadt, gyűjtötte a magokat télire. Aztán elérkezett az ősz, jöttek a hideg napok. A tücsök fázott, megéhezett. Bekopogott a hangyához, és kérte:

– Hangya barátom! Nyáron te is hallgattad az én hegedűszómat, adjál, kérlek, egy kis elemózsiát.

De a hangya így felelt neki: – Tücsök, komám, nyáron kellett volna erre gondolnod! Lusta voltál, egész nyáron csak buliztál, hegedültél, mialatt én dolgoztam, gyűjtöttem a magokat. Most majd meglátjuk, át fogod-e muzsikálni ilyen könnyedén a telet is?– és becsukta az ajtót."

Itt a hegedűszót cseréljük le hülye kamerázgatásra, a hangyát meg anyádra, és készen is van a mese snecis változata.</div>

dehát sneci változatábban a hangya egész életében tervezgette a saját megoldást, a tücsök meg hordta neki az ételt, és hajbókolt előtte "ó milyen tehetséges króniás vagy tervező uraság" később a hangyának lett valahogy egy medencés irodája, de előtte a családi örökséget rábízta egy okos ORRszarvúra, aki azt ígérte neki, hogy megduplázza a pénzt
Oct 15, 2012 12:47:15

Szerző: El Snesí Oct 15, 2012 12:49:29
Válasz
(2)
Vicces, hogy az a Sneci nevez másokat pénzfetisisztának, akinek egész gyűjteménye van a "Hogyan gazdagodjunk meg egy hónap alatt?"-típusú könyvekből, sőt, ezeken kívül semmilyen más olvasnivalót nem vesz a kezébe.
Oct 15, 2012 12:49:29

Szerző: Danyiil Romanovics Oct 15, 2012 12:49:41
Válasz
(2)
Sziasztok, egy pár napig nem tudtam idenézni, mi újság, kész van már a Saját Megoldás?
Oct 15, 2012 12:49:41

Szerző: tigris Oct 15, 2012 12:52:16
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Sziasztok, egy pár napig nem tudtam idenézni, mi újság, kész van már a Saját Megoldás?</div>

jövő héten indul!
Oct 15, 2012 12:52:16

Szerző: IsmeretlenJoAkaro Oct 15, 2012 12:52:43
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Sziasztok, egy pár napig nem tudtam idenézni, mi újság, kész van már a Saját Megoldás?</div>

Kvazi-kesz van a kvazi-sajat megoldas. Annyi mar bejott belole, hogy Sneci Olaszorszagba jar nyaralni es rendszeresen pizzeriaban vacsorazik. Mi pedig elsargulva irigykedunk itt a forumon a shikerei lattan.
Oct 15, 2012 12:52:43

Szerző: El Snesí Oct 15, 2012 12:55:13
Válasz
(2)
Sodi, lásd be, nálad nagyobb pénzfetisiszta kevés van. Eleve nagyon szűk az érdeklődési köröd, a politika, a kamerázás és Aaron Cute mellett a pénzszerzés az egyetlen dolog, ami érdekel, csak pechedre nagyon nem vagy jó benne.
Oct 15, 2012 12:55:13

Szerző: IsmeretlenJoAkaro Oct 15, 2012 12:56:15
Válasz
(1)
Ja es SoDI a Hirhatter keretein belul elkeszitette az elso uvoltozos videojat:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=uZJi-Yt-XAk" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=uZJi-Yt-XAk</a>
Oct 15, 2012 12:56:15

Szerző: Danyiil Romanovics Oct 15, 2012 12:56:36
Válasz
(2)
Sneci, nagy ötlet volt pont októberben menni Észak-Olaszországba. Széldzsekiben vacogni valami szobor talapzatán ülve, lopható wifit keresve. De neked még ez is nagy élmény :DDD
Oct 15, 2012 12:56:36

Szerző: Danyiil Romanovics Oct 15, 2012 12:58:05
Válasz
(1)
Sneci, amikor így társaságba mész, törlöd az Aaron Cute-os könyvjelzőket a böngésződből, hátha ránéz valaki? Vagy úgyis sejtenek/tudnak már mindent?
Oct 15, 2012 12:58:05

Szerző: Haim Oct 15, 2012 12:58:41
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote">
<div class="author">Trollopata</div>Hol a repcsi?</div>Lesz repcsi.</div>

Fogd már fel,hogy soha a büdös életben nem lesz!
Ha csak nem esik le valami kárpi vagy nem lejmolsz le valakit akkor ennyi pénzed jelenlegi életviteled mellett soha a büsös életben nem lesz.

Nézz tükörbe, nyúlj bele a pénztárcádba és nézd meg mi van benne. Pókáló és nem pénz.
Oct 15, 2012 12:58:41

Szerző: IsmeretlenJoAkaro Oct 15, 2012 12:59:54
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">Haim</div>
Nézz tükörbe, nyúlj bele a pénztárcádba és nézd meg mi van benne. Pókáló és nem pénz.</div>

Szerintem penztarcaja sincs...
Oct 15, 2012 12:59:54

Szerző: Haim Oct 15, 2012 13:00:18
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Sneci, nagy ötlet volt pont októberben menni Észak-Olaszországba. Széldzsekiben vacogni valami szobor talapzatán ülve, lopható wifit keresve. De neked még ez is nagy élmény :DDD</div>

Rejszführer kiszabadult a recskabarlangból. Ez nem mindennnapi shiker. Ráadásul a környezetváltozás mellé még új gasztronómiai kalandok is jöttek, olasz minikóla és csipsz!
Oct 15, 2012 13:00:18

Szerző: Haim Oct 15, 2012 13:01:16
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div><div class="quote">
<div class="author">Haim</div>Nézz tükörbe, nyúlj bele a pénztárcádba és nézd meg mi van benne. Pókáló és nem pénz.</div>Szerintem penztarcaja sincs...</div>

Esélyes...végülis minek.
Oct 15, 2012 13:01:16

Szerző: sodika Oct 15, 2012 13:01:59
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Szerintem penztarcaja sincs...</div>

Utoljára 5 éve volt, azóta leszoktam róla. :)
Oct 15, 2012 13:01:59

Szerző: Danyiil Romanovics Oct 15, 2012 13:04:34
Válasz
(2)
Sneci, csak egy kérdés: előfordult már veled (főleg az utóbbi időben), hogy idegenek által kidobott, otthagyott kaját ettél? Ez ugyebár Alkaa-val is előfordult, pedig ő még a legrosszabb pillanataiban sem volt annyira csóró, mint te.
Oct 15, 2012 13:04:34

Szerző: snecigeci Oct 15, 2012 13:05:56
Válasz
(2)
Minden nap maradékot eszik az irodában (pizzaszél, kenyérhéj).
Oct 15, 2012 13:05:56

Szerző: Danyiil Romanovics Oct 15, 2012 13:07:41
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Minden nap maradékot eszik az irodában (pizzaszél, kenyérhéj).</div>

Ezt azért nem hiszem, szerintem ebédet kap.
Másrészt van egy tippem, hogy már nem lakik az irodában, valahol máshol héderel Pesten.
Oct 15, 2012 13:07:41

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 15, 2012 13:09:25
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én vagyok a hangya, aki tervez.</div>
Hu bazmeg. Szerintem van pszicholous, aki pusztan ezen kijelentes alapjan dilisnek nyilvanitana.

Sodi, ott van fent a mese. Ha elolvasod, nem ismersz magadra a tucsokben? Egesz nyaron csak kamerazgatsz, aztan meg tartod a markod, hogy masok etessenek.

Szerinted a hangya a meseben egesz nap csak verte a farkat meg tervezgetett, vagy <b>dolgozott</b>?!?
Oct 15, 2012 13:09:25

Szerző: Trollopata Oct 15, 2012 13:09:33
Válasz
(5)
beszedes amikor Eszterrol igy ir: 'tarsra talalt bennem'.
szerintem az o lakasaban veri most a falra a faszat.
Flodnis hazamegy, es elso kerdese az lesz: 'Kitapetaztal, Endre?'
Oct 15, 2012 13:09:33

Szerző: tigris Oct 15, 2012 13:10:43
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Minden nap maradékot eszik az irodában (pizzaszél, kenyérhéj).</div>

Ezt azért nem hiszem, szerintem ebédet kap.
Másrészt van egy tippem, hogy már nem lakik az irodában, valahol máshol héderel Pesten.</div>

fórizsnál. a gyógyszerkísérletekért cserébe
Oct 15, 2012 13:10:43

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 15, 2012 13:12:49
Válasz
(1)
<div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Szerintem penztarcaja sincs...</div>Utoljára 5 éve volt, azóta leszoktam róla. :)</div>
Vegul is menik: penzed nincs, bankkartyad nincs, berleted nincs, baratnodrol vagy gyerekedrol foto nincs, supershop kartyad nincs, jogositvanyod nincs, nevjegyed nincs.

A szemelyid elfer a zsebedben is.
Oct 15, 2012 13:12:49

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 15, 2012 13:16:27
Válasz
(3)
Ezt a kibaszott ongolt, hogy Sodi maga hozza elo a tucsok es a hangya mesejet.

Az sem lenne nagyobb onalazas, ha most kiposztolna ide az 50 eves lerobbant szexnagyi kepet.
Oct 15, 2012 13:16:27

Szerző: szeszesember Oct 15, 2012 13:23:18
Válasz
(1)
Púp, ki a szexnagyi? Ugye nem egy rusnya jiddise mámé?
Oct 15, 2012 13:23:18

Szerző: Echelon néni Oct 15, 2012 13:26:18
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Ezt a kibaszott ongolt, hogy Sodi maga hozza elo a tucsok es a hangya mesejet.

Az sem lenne nagyobb onalazas, ha most kiposztolna ide az 50 eves lerobbant szexnagyi kepet.</div>

Ez nem öngól, ez maga a betegség.
Az egyébként is torz lelkét tovább mérgezték ezek az un. sikerkönyvek, szétcseszték az értékrendjét és teljesen kiölték belőle az önkritikai iránti természetes igényt. Az énképe is olyan szinten torz, hogy magától soha nem jön rendbe, szerintem már csak szakember segíthet.
Oct 15, 2012 13:26:18

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 15, 2012 13:26:31
Válasz
(1)
Sodi, mit csinalnal, ha egyik naprol a masikra meghalna Forizs?

Valahogy nem hiszem, hogy benne lennel a vegrendeleteben. hogyan veszelned at a telet?
Oct 15, 2012 13:26:31

Szerző: tigris Oct 15, 2012 13:30:33
Válasz
(2)
SOSO, te e a piroska és a farkasban ki vagy? a vadász, aki eladja a farkasnak a saját megoldást, közben meg a nagyanyót pumpolja?
Oct 15, 2012 13:30:33

Szerző: Trollopata Oct 15, 2012 13:31:07
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Ezt a kibaszott ongolt, hogy Sodi maga hozza elo a tucsok es a hangya mesejet.

Az sem lenne nagyobb onalazas, ha most kiposztolna ide az 50 eves lerobbant szexnagyi kepet.</div>
Most mar minden napra jut egy ilyen.
Sneci elmeje teljesen megbomlott.
Kenyszerkepzetei eloleptek a tudatalattijabol, es mar valosagnak hiszi oket.
Innen mar csak egy lepes a tenyfeltarova avanzsalas, aztan pedig az elmegyogyo/borton/onszamuzetes.
Csodaszep veget fog erni ez a mese hamarosan.
Kuldunk majd disztaviratot az anyjanak?
Oct 15, 2012 13:31:07

Szerző: Danyiil Romanovics Oct 15, 2012 13:31:20
Válasz
(2)
Így legyen ötösöm, ahogy megjósoltam, hogy Fórizsnál fog csattogtatni rövid időn belül.

Sneci, ne gondold, hogy ez egy biztos és hosszú távú szálláshely. A szélsőjobbon és a tényfeltárók szubkultúrájában mindig marják egymást, ketten háromfelé szakadnak. A te hídemberkedésed pedig tudjuk, hogy mennyire hatékony.
Oct 15, 2012 13:31:20

Szerző: Zulu Oct 15, 2012 13:31:39
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni </div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Ezt a kibaszott ongolt, hogy Sodi maga hozza elo a tucsok es a hangya mesejet.

Ez nem öngól, ez maga a betegség.
Az egyébként is torz lelkét tovább mérgezték ezek az un. sikerkönyvek, szétcseszték az értékrendjét és teljesen kiölték belőle az önkritikai iránti természetes igényt. Az énképe is olyan szinten torz, hogy magától soha nem jön rendbe, szerintem már csak szakember segíthet.</div>

Gyűlöli magát, komoly önértékelési problémái vannak, de úgy védekezik ellenük, hogy még hangosabban kiabálja, hogy minden rendben van.
Oct 15, 2012 13:31:39

Szerző: Echelon néni Oct 15, 2012 13:34:08
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi, mit csinalnal, ha egyik naprol a masikra meghalna Forizs?

Valahogy nem hiszem, hogy benne lennel a vegrendeleteben. hogyan veszelned at a telet?</div>

Vagy ha meghalna az anyja illetve tartósan keresőképtelenné válna. (nem kívánom)

Sodi, ne adja az Isten anyukád beteg lesz, nem tud dolgozni, mit teszel majd? Elmész három állásba dolgozni vagy továbbra is otthon vered a faszod és kamerakalandokba menekülsz az idiótákkal? Azt ugye tudod, hogy a te kötelességed lenne akkor eltartani, ápolni őt? Hogyan oldanád meg a helyzetet?
Oct 15, 2012 13:34:08

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 15, 2012 13:35:19
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Így legyen ötösöm, ahogy megjósoltam, hogy Fórizsnál fog csattogtatni rövid időn belül.</div>
Konnyen lehet, hogy ott puposkodik mar, de biztosra semmikeppen sem tudjuk.

Amikor egy hete talalkozott RGL-lel, nem egy olyan buszmegalloban talalkoztak a Margit-hidnal, ahova eppen a Kolosyrol fut be a busz? Az arra utalt, hogy meg az irodaban van.
Oct 15, 2012 13:35:19

Szerző: Tél Tábornok Oct 15, 2012 13:35:28
Válasz
(2)
Jövök Sodi, menekülj csöves!
Oct 15, 2012 13:35:28

Szerző: Danyiil Romanovics Oct 15, 2012 13:35:58
Válasz
(1)
Sneci, ezzel a csillámpónizással, démonozással, autofellációval ugye tudatosan készülsz az elmebeteggé nyilvánításra, hogy elkerült a sittet és kibújj az életed elcseszésének felelőssége alól?

Hiszen nem rég még te is röhögtél a "tényfeltárókon". Nem akarom elhinni, hogy olyan mértékben romlik a mentális állapotod, hogy ma már komolyan beveszed Titán és RGL paranoid faszságait. Ráadásul egyvalami biztos veled kapcsolatban: hogy a végsőkig ragaszkodsz a kitalált faszságaidhoz, így nem vallana rád, hogyha pár hónap alatt meggyőződésből a Molnár-iskola oszlopos tagja lennél.
Oct 15, 2012 13:35:58

Szerző: 15 ft Oct 15, 2012 13:36:53
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>"A tücsök egész nyáron hegedült, húzta a talpalávalót, vidám volt. A hangya pedig dolgozott, izzadt, gyűjtötte a magokat télire. Aztán elérkezett az ősz, jöttek a hideg napok. A tücsök fázott, megéhezett. Bekopogott a hangyához, és kérte:

Itt a hegedűszót cseréljük le hülye kamerázgatásra, a hangyát meg anyádra, és készen is van a mese snecis változata.</div>

A tücsök egész nyáron hegedült, míg a hangya építette a saját megoldást.
Oct 15, 2012 13:36:53

Szerző: Danyiil Romanovics Oct 15, 2012 13:38:36
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Amikor egy hete talalkozott RGL-lel, nem egy olyan buszmegalloban talalkoztak a Margit-hidnal, ahova eppen a Kolosyrol fut be a busz? Az arra utalt, hogy meg az irodaban van.</div>

Ennyi konspiráció még tőle is kitelik. De Zulu szerint egy ideje tartósan mobilnetről van, ami arra utal, hogy már nem az irodában fényezi a gyíkot. Persze ha Fórizsnál lenne, akkor az ottani netet használná, szóval ki tudja.
Oct 15, 2012 13:38:36

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 15, 2012 13:38:45
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni </div>Sodi, ne adja az Isten anyukád beteg lesz, nem tud dolgozni, mit teszel majd? </div>
Ebben az esetben anyja biztos allando jovedelemhez jut a rokkantnyugdijan keresztul.

Annak egy meghatarozott resze meg Sodit illeti, kulonben kipereli belole.
Oct 15, 2012 13:38:45

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 15, 2012 13:42:57
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>De Zulu szerint egy ideje tartósan mobilnetről van, ami arra utal, hogy már nem az irodában fényezi a gyíkot. Persze ha Fórizsnál lenne, akkor az ottani netet használná, szóval ki tudja.</div>
Vagy pont nem meri Forizs netjet hasznalni konspiracios okokbol.

Amikor pl. tavasszal bizonyitottan az irodaban lakott, akkor milyen netet hasznalt?
Oct 15, 2012 13:42:57

Szerző: Hitvány Patkány Oct 15, 2012 13:45:16
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Amikor egy hete talalkozott RGL-lel, nem egy olyan buszmegalloban talalkoztak a Margit-hidnal, ahova eppen a Kolosyrol fut be a busz? Az arra utalt, hogy meg az irodaban van.</div>

Ennyi konspiráció még tőle is kitelik. De Zulu szerint egy ideje tartósan mobilnetről van, ami arra utal, hogy már nem az irodában fényezi a gyíkot. Persze ha Fórizsnál lenne, akkor az ottani netet használná, szóval ki tudja.</div>

Valószínűleg azért használja a mobilnetet, mert Fórizs gépén nem lóghat egész nap, erre már többször is panaszkodott.
Az is tény, hogy hat nullás hónap után még mindig van mobilnete, úgyhogy vélhetően Fórizs fizeti azt is.
Oct 15, 2012 13:45:16

Szerző: szeszesember Oct 15, 2012 13:48:05
Válasz
(2)
Púp, most már komolyan érdekel, milyen ellenszolgáltatásokért cserébe tart ki téged Fórizs.
Oct 15, 2012 13:48:05

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 15, 2012 13:48:17
Válasz
(1)
Mondjuk ha tenyleg atkoltozott Forizshoz, aki kaja mellett meg a mobilnetjet is fizeti, az mar tenyleg ertekelheto shiker lenne.

Emlekszem, fel meg egy eve meg itt szopattuk, hogy egy baratja sincs, akitol segitseget kerhetne, ha kidobjak az irodabol.

Erre nem megoldotta?
Oct 15, 2012 13:48:17

Szerző: tigris Oct 15, 2012 13:49:27
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Mondjuk ha tenyleg atkoltozott Forizshoz, aki kaja mellett meg a mobilnetjet is fizeti, az mar tenyleg ertekelheto shiker lenne.

Emlekszem, fel meg egy eve meg itt szopattuk, hogy egy baratja sincs, akitol segitseget kerhetne, ha kidobjak az irodabol.

Erre nem megoldotta?</div>

igen de neki ez nagyon rosszul jött, hogya titán visszajött
nyilán a fórizs inkább dugatja magát a titánnal, mint a sodival. persze lehet, hogy .... fu bazmeg , bele se akarok gondolni
Oct 15, 2012 13:49:27

Szerző: GIGA-Troll Oct 15, 2012 13:49:57
Válasz
(1)
Forizs hol lakik?
Oct 15, 2012 13:49:57

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 15, 2012 13:50:03
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Valószínűleg azért használja a mobilnetet, mert Fórizs gépén nem lóghat egész nap, erre már többször is panaszkodott. </div>

Ez igaz. De szerintem nem Sodi panaszkodott ezen, hanem talan Titan? (vagy RGL?)
Oct 15, 2012 13:50:03

Szerző: Zulu Oct 15, 2012 13:50:25
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Amikor egy hete talalkozott RGL-lel, nem egy olyan buszmegalloban talalkoztak a Margit-hidnal, ahova eppen a Kolosyrol fut be a busz? Az arra utalt, hogy meg az irodaban van.</div>

Ennyi konspiráció még tőle is kitelik. De Zulu szerint egy ideje tartósan mobilnetről van, ami arra utal, hogy már nem az irodában fényezi a gyíkot. Persze ha Fórizsnál lenne, akkor az ottani netet használná, szóval ki tudja.</div>

Az ip2location annak mutatja, de lehet, hogy tévesen, és sima T-com ADSL. Sose ástam bele magam jobban.
Oct 15, 2012 13:50:25

Szerző: sodika Oct 15, 2012 13:52:41
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Ráadásul egyvalami biztos veled kapcsolatban: hogy a végsőkig ragaszkodsz a kitalált faszságaidhoz, így nem vallana rád, hogyha pár hónap alatt meggyőződésből a Molnár-iskola oszlopos tagja lennél.</div>

Fóris Eszter az én folyamatos kétkedésemet (értsd: nem tagadásomat, hanem a lehetséges alternatívák megvilágítását) azzal magyarázza (értsd: kiabálja), hogy pont belém bújt a sátán, mert ha nem bújt volna belém a sátán, akkor nem lennék gonosz, értsd: egy pillanatig sem kételkednék abban, hogy az olyan dolgok, mint a műszaki elvétele, és az útvonalengedély, ami édesanyámmal is hasonlóan megtörtént, mint Titánnal, kizárólag titkosszolgálati ármány lehet, valamint abban sem kételkednék, hogy a kamarai tagság elvesztése, ami ugyancsak édesanyámmal is megtörtént, nem csupán dr. Monostori Attilával, szintén kizárt, hogy a normál, jogszerű ügymenet része lenne, hanem ehelyett kizárólagosan egy koncepciós cionista összeesküvés lehet a hazafiak ellen.
Oct 15, 2012 13:52:41

Szerző: Trollopata Oct 15, 2012 13:54:44
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Mondjuk ha tenyleg atkoltozott Forizshoz, aki kaja mellett meg a mobilnetjet is fizeti, az mar tenyleg ertekelheto shiker lenne.

Erre nem megoldotta?</div>

igen de neki ez nagyon rosszul jött, hogya titán visszajött
nyilán a fórizs inkább dugatja magát a titánnal, mint a sodival. persze lehet, hogy .... fu bazmeg , bele se akarok gondolni</div>
Endre, menj at a masik szobaba verni a faszod, most Titannal jatszom!
Oct 15, 2012 13:54:44

Szerző: tigris Oct 15, 2012 13:54:53
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Ráadásul egyvalami biztos veled kapcsolatban: hogy a végsőkig ragaszkodsz a kitalált faszságaidhoz, így nem vallana rád, hogyha pár hónap alatt meggyőződésből a Molnár-iskola oszlopos tagja lennél.</div>

Fóris Eszter az én folyamatos kétkedésemet (értsd: nem tagadásomat, hanem a lehetséges alternatívák megvilágítását) azzal magyarázza (értsd: kiabálja), hogy pont belém bújt a sátán, mert ha nem bújt volna belém a sátán, akkor nem lennék gonosz, értsd: egy pillanatig sem kételkednék abban, hogy az olyan dolgok, mint a műszaki elvétele, és az útvonalengedély, ami édesanyámmal is hasonlóan megtörtént, mint Titánnal, kizárólag titkosszolgálati ármány lehet, valamint abban sem kételkednék, hogy a kamarai tagság elvesztése, ami ugyancsak édesanyámmal is megtörtént, nem csupán dr. Monostori Attilával, szintén kizárt, hogy a normál, jogszerű ügymenet része lenne, hanem ehelyett kizárólagosan egy koncepciós cionista összeesküvés lehet a hazafiak ellen.</div>

anyádat kizárták a kamarából?

köszi az infót socó.
Oct 15, 2012 13:54:53

Szerző: Echelon néni Oct 15, 2012 13:56:09
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Ráadásul egyvalami biztos veled kapcsolatban: hogy a végsőkig ragaszkodsz a kitalált faszságaidhoz, így nem vallana rád, hogyha pár hónap alatt meggyőződésből a Molnár-iskola oszlopos tagja lennél.</div>

Fóris Eszter az én folyamatos kétkedésemet (értsd: nem tagadásomat, hanem a lehetséges alternatívák megvilágítását) azzal magyarázza (értsd: kiabálja), hogy pont belém bújt a sátán, mert ha nem bújt volna belém a sátán, akkor nem lennék gonosz, értsd: egy pillanatig sem kételkednék abban, hogy az olyan dolgok, mint a műszaki elvétele, és az útvonalengedély, ami édesanyámmal is hasonlóan megtörtént, mint Titánnal, kizárólag titkosszolgálati ármány lehet, valamint abban sem kételkednék, hogy a kamarai tagság elvesztése, ami ugyancsak édesanyámmal is megtörtént, nem csupán dr. Monostori Attilával, szintén kizárt, hogy a normál, jogszerű ügymenet része lenne, hanem ehelyett kizárólagosan egy koncepciós cionista összeesküvés lehet a hazafiak ellen.</div>

Anyád nem is hazafi. DK fan.
Oct 15, 2012 13:56:09

Szerző: szeszesember Oct 15, 2012 13:56:49
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>anyádat kizárták a kamarából?

köszi az infót socó.</div>
Nem fizette a tagdíjat, Hahó!
Oct 15, 2012 13:56:49

Szerző: sodika Oct 15, 2012 13:58:18
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>anyádat kizárták a kamarából?</div>

Nem, nem zárták ki.

Elkeveredett a tagsági csekk, szórakozott volt, és ezért szűnt meg a tagsága. Ha díjfizetés az ok, nem pedig fegyelmi, az tök jó, mert csak egy év szünetet jelent. Probléma viszont, hogy az új tagsághoz nullás adóigazolás kéne, olyat pedig nem tud bemutatni.
Oct 15, 2012 13:58:18

Szerző: tigris Oct 15, 2012 13:59:22
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>anyádat kizárták a kamarából?

köszi az infót socó.</div>
Nem fizette a tagdíjat, Hahó!</div>

a tagdíj cionista elmetrükk!
Oct 15, 2012 13:59:22

Szerző: 15 ft Oct 15, 2012 13:59:25
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>anyádat kizárták a kamarából?</div>

Nem, nem zárták ki.

Elkeveredett a tagsági csekk, szórakozott volt, és ezért szűnt meg a tagsága. Ha díjfizetés az ok, nem pedig fegyelmi, az tök jó, mert csak egy év szünetet jelent. Probléma viszont, hogy az új tagsághoz nullás adóigazolás kéne, olyat pedig nem tud bemutatni.</div>

a kamara nem fogadat el, hogy átlagban fizeti a tagdíjat?
a csekk miért keveredett el? ő is elköltözött?
Oct 15, 2012 13:59:25

Szerző: Zulu Oct 15, 2012 13:59:40
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>

Aztageci!

Te most azon üvöltözöl az elmeroggyant gazdatesteddel, hogy mi a cionista összeesküvés része, és mi nem?

Bazmeg sodi!

Hát erről beszélünk! Már csak az elmebetegek tűrnek meg téged maguk körül!
Oct 15, 2012 13:59:40

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 15, 2012 13:59:42
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Elkeveredett a tagsági csekk, szórakozott volt...</div>

ROFLMAO
Oct 15, 2012 13:59:42

Szerző: Echelon néni Oct 15, 2012 14:00:37
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>anyádat kizárták a kamarából?</div>

Nem, nem zárták ki.

Elkeveredett a tagsági csekk, szórakozott volt, és ezért szűnt meg a tagsága. Ha díjfizetés az ok, nem pedig fegyelmi, az tök jó, mert csak egy év szünetet jelent. Probléma viszont, hogy az új tagsághoz nullás adóigazolás kéne, olyat pedig nem tud bemutatni.</div>

Jó, tehát anyádat kizárták a kamarából.
Oct 15, 2012 14:00:37

Szerző: Trollopata Oct 15, 2012 14:00:58
Válasz
(6)

Nem, nem zárták ki.

Elkeveredett a diakhitel levelezes is, Hahó!
Vajon a cica vitte ki, amikor a szoszt behozta?
Vagy a cionista konspiracio lehet az oka?
Nalatok a csaladban mindenki retardalt, sneci! Szerinted ezeket a geneket orokolted?
Szerinted tovabb fogod orokiteni valaha az eleve elrendelt szoporollert?
Oct 15, 2012 14:00:58

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 15, 2012 14:02:27
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>Nalatok a csaladban mindenki retardalt, sneci! Szerinted ezeket a geneket orokolted?</div>

Tobb generacios ertelmisegi csaladbol szarmazik mindket agon, haho!

Meg a nagyszulei is diplomasok voltak, haho!
Oct 15, 2012 14:02:27

Szerző: 15 ft Oct 15, 2012 14:03:07
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>

Aztageci!

Te most azon üvöltözöl az elmeroggyant gazdatesteddel, hogy mi a cionista összeesküvés része, és mi nem?

Bazmeg sodi!

Hát erről beszélünk! Már csak az elmebetegek tűrnek meg téged maguk körül!</div>

miért lenne elmebeteg? Mi másért vennék el a forgalmit, ha nem azért, mert így akadályozzák meg a tényfeltárást?
Oct 15, 2012 14:03:07

Szerző: Echelon néni Oct 15, 2012 14:04:56
Válasz
(3)
Ez megvan mindenkinek(?):

<a href="http://kosullo.tumblr.com/post/28323421110/az-igazi-sztorikat-nem-az-ujsagokban-olvashatjatok" rel="nofollow" target="_blank">http://kosullo.tumblr.com/post/28323421110/az-igazi-sztorikat-nem-az-ujsagokban-olvashatjatok</a>
Oct 15, 2012 14:04:56

Szerző: sodika Oct 15, 2012 14:10:29
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Te most azon üvöltözöl az elmeroggyant gazdatesteddel, hogy mi a cionista összeesküvés része, és mi nem!</div>

Nem. Én azt mondom, hogy ha nem tudunk az ellenség fejével gondolkodni, akkor persze, hogy folyamatosan megszívjuk a faszt. Ezért kell azokat a jeleket keresni, hogy egy adott ügy miben tér el a rendszer szokásos ügymenetétől, mert ezektől a jelektől lesz koncepciós. Nem pedig attól, hogy rámondjuk, hogy koncepciós, és hogy titkosszolgálati. Ha indoklás, kifejtés, és a részletek bemutatása nélkül mondjuk rá valamire, hogy titkosszolgálati ármánykodás, akkor nem kell csodálkozni azon, hogy mindenki sültbolondnak néz minket. Ezért van szükség a részletek ismeretére: miben különbözik az ügy a szokásos ügymenettől, melyek azok a pontos részletek, amik erre utalnak.

Arra a kérdésre, hogy mik azok a részletek, mik azok a tények, melyek alapján az ügy koncepciós jellegére következtettek, nem releváns válasz, hogy ők értenek a titkosszolgálati dolgokhoz, én pedig nem, és emiatt nem értem a dolgokat. Nem ezért nem értem, mert én "nem értek" ehhez, hanem azért nem, mert nem magyarázzák el.

Az nem számít részletes kifejtésnek, hogy az arcomba üvöltik, hogy hát nem értem, hát még mindig nem fogom fel, hogyan működik ez a szar belügy?! Mert ha valaki annyival érvel, hogy "punktum", akkor persze, hogy akkor is hülyének nézik, ha közben esetlegesen igaza lehet.

Ezt a gondolatot Eszter nagyon nehezen érti meg, és a részletek után való érdeklődést szó szerint sátáni gonoszságnak érzi, de lassan azért haladunk afelé, hogy képesek legyenek nem őrültnek látszódva kommunikálni, mint ahogy ez nyomokban eddig történt.
Oct 15, 2012 14:10:29

Szerző: Echelon néni Oct 15, 2012 14:11:03
Válasz
(2)
Sodi, te soha az életben nem állnál szóba ezekkel a fórizs-féle idiótákkal, ha nem lennél kibaszott csoró és számkivetett.
Matyarázhatod és nyomhatod a süket dumát, neked már csak ezek jutottak. Ennyi.
Oct 15, 2012 14:11:03

Szerző: Sátáni Gonoszság Oct 15, 2012 14:15:22
Válasz
(3)
Megbaszlak Fórizs!

Muhahahahahahahahahahahahaha
Oct 15, 2012 14:15:22

Szerző: sodika Oct 15, 2012 14:15:39
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Sodi, te soha az életben nem állnál szóba ezekkel a fórizs-féle idiótákkal, ha nem lennél kibaszott csoró és számkivetett. </div>

Nem vagyok számkivetett. Mindenféle sztorival foglalkozom, mindenféle emberrel. Csupán arról van szó, hogy mostanában éppen ezek a sztorik találnak meg.
Oct 15, 2012 14:15:39

Szerző: IsmeretlenJoAkaro Oct 15, 2012 14:15:56
Válasz
(2)
SoDI, hogy halad a melo? Elegedettek veled a megrendeloid?
Oct 15, 2012 14:15:56

Szerző: Zulu Oct 15, 2012 14:16:20
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Te most azon üvöltözöl az elmeroggyant gazdatesteddel, hogy mi a cionista összeesküvés része, és mi nem!</div>

Nem. Én azt mondom, hogy ha nem tudunk az ellenség fejével gondolkodni, akkor persze, hogy folyamatosan megszívjuk a faszt. Ezért kell azokat a jeleket keresni, hogy egy adott ügy miben tér el a rendszer szokásos ügymenetétől, mert ezektől a jelektől lesz koncepciós. Nem pedig attól, hogy rámondjuk, hogy koncepciós, és hogy titkosszolgálati. Ha indoklás, kifejtés, és a részletek bemutatása nélkül mondjuk rá valamire, hogy titkosszolgálati ármánykodás, akkor nem kell csodálkozni azon, hogy mindenki sültbolondnak néz minket. Ezért van szükség a részletek ismeretére: miben különbözik az ügy a szokásos ügymenettől, melyek azok a pontos részletek, amik erre utalnak.

Arra a kérdésre, hogy mik azok a részletek, mik azok a tények, melyek alapján az ügy koncepciós jellegére következtettek, nem releváns válasz, hogy ők értenek a titkosszolgálati dolgokhoz, én pedig nem, és emiatt nem értem a dolgokat. Nem ezért nem értem, mert én "nem értek" ehhez, hanem azért nem, mert nem magyarázzák el.

Az nem számít részletes kifejtésnek, hogy az arcomba üvöltik, hogy hát nem értem, hát még mindig nem fogom fel, hogyan működik ez a szar belügy?! Mert ha valaki annyival érvel, hogy "punktum", akkor persze, hogy akkor is hülyének nézik, ha közben esetlegesen igaza lehet.

Ezt a gondolatot Eszter nagyon nehezen érti meg, és a részletek után való érdeklődést szó szerint sátáni gonoszságnak érzi, de lassan azért haladunk afelé, hogy képesek legyenek nem őrültnek látszódva kommunikálni, mint ahogy ez nyomokban eddig történt.</div>

Te képes lennél leállni vitatkozni egy dühöngőbe zárt Napóleonnal, hogy mik azok a jelek, amik kétségkívül jelzik, ha valaki egy ujjászületett francia hadvezér?

Nem fogod fel, hogy ezek az emberek elmebetegek? Tényleg nem látod?
Oct 15, 2012 14:16:20

Szerző: Echelon néni Oct 15, 2012 14:20:14
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Sodi, te soha az életben nem állnál szóba ezekkel a fórizs-féle idiótákkal, ha nem lennél kibaszott csoró és számkivetett. </div>

Nem vagyok számkivetett. Mindenféle sztorival foglalkozom, mindenféle emberrel. Csupán arról van szó, hogy mostanában éppen ezek a sztorik találnak meg.</div>

Vajon miért csak ezek az emberek hívnak téged tényfeltárni, Endre? Ezen még nem tünődtél el?
Sztori pedig lenne, csak azok után tényleg menni kellene és kockázatot vállalni.
Neked is egyszerűbb egy paranoid idiótát videózni, mint valódi sztorit keresni. Ez ilyen jellemzően sodikás alibi dolog, nem beszélve arról, hogy elég gyakran leesik egy-egy ingyen pizza és még ki tudja mi.
Oct 15, 2012 14:20:14

Szerző: sodika Oct 15, 2012 14:20:27
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Nem fogod fel, hogy ezek az emberek elmebetegek? Tényleg nem látod?</div>

Eszterék szerint a hátrányos tünetekkel járó elmebetegség egyszerű démoni megszállás; azt csak a zsidók találták ki, hogy a gonosz emberekre rámondják, hogy beteg, ezzel szemben a rájuk jellemző fokozott küldetéstudat az isteni szellem érintésének a jele.
Oct 15, 2012 14:20:27

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 15, 2012 14:20:48
Válasz
(1)
Sodi, te semmivel sem vagy jobb Forizsnal vagy Titannal.

Annyi az egyeduli kulonbseg, hogy mig ok mindenben "a titkosszolgalat" kezet latjak, addig te megengedobb vagy, es csak nehany "gyanus es furcsa" dolgot tulajdonitasz holmi sotet hattereroknek.

Valojaban ugyanolyan beteg vagy mint ok. Egy epelmeju ember nem csodalkozna azon, hogy ha csupa bolonddal log egyutt, akik raadasul kifejezetten keersik az osszecsapast a hatosagokkal, akkor elobb-utobb mint hatosagi elmevizsgalatra kerul.
Oct 15, 2012 14:20:48

Szerző: Echelon néni Oct 15, 2012 14:22:04
Válasz
(3)
Nyem vatyok djogos de valahoty mostyanyában csak a hejoin talál meg.
Oct 15, 2012 14:22:04

Szerző: sodika Oct 15, 2012 14:22:39
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Sztori pedig lenne, csak azok után tényleg menni kellene és kockázatot vállalni.</div>

A Kossuth Holding furcsa és zavaros dolgaival is foglalkozom Minda Zoltánon keresztül, márpedig az egy milliárdos cég.

A kockázatoktól én soha nem ijedek meg. Más kérdés persze, hogy nincs mitől megijednem, mert még nem futott be hozzám olyan sztori, amit azért tudnék én feldolgozni, mert más nem meri.

Én mernék bármivel is, de nem jön a sztori.
Oct 15, 2012 14:22:39

Szerző: Zulu Oct 15, 2012 14:23:00
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Nem fogod fel, hogy ezek az emberek elmebetegek? Tényleg nem látod?</div>

Eszterék szerint a hátrányos tünetekkel járó elmebetegség egyszerű démoni megszállás; azt csak a zsidók találták ki, hogy a gonosz emberekre rámondják, hogy beteg, ezzel szemben a rájuk jellemző fokozott küldetéstudat az isteni szellem érintésének a jele.</div>

Szerinted ez egy épelméjű ember álláspontja?
Oct 15, 2012 14:23:00

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 15, 2012 14:23:21
Válasz
(2)
<div class="author">Zulu</div>Nem fogod fel, hogy ezek az emberek elmebetegek? Tényleg nem látod?</div>Eszterék szerint a hátrányos tünetekkel járó elmebetegség egyszerű démoni megszállás; azt csak a zsidók találták ki, hogy a gonosz emberekre rámondják, hogy beteg, ezzel szemben a rájuk jellemző fokozott küldetéstudat az isteni szellem érintésének a jele.</div>
Es aki ilyet mond, az szerinted nem elmebeteg?

Szerinted Forizs meg Titan elmebeteg vagy sem?
Oct 15, 2012 14:23:21

Szerző: sodika Oct 15, 2012 14:26:24
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>es csak nehany "gyanus es furcsa" dolgot tulajdonitasz holmi sotet hattereroknek.</div>

Épp arról van szó, hogy nem tulajdonítok egyértelmű jelek nélkül semmit semminek. Az ugyanakkor, hogy az ismertségi köröm több, mint 50%-át próbálták már meg kisebb-nagyobb sikerrel elmebetegnek nyilvánítani, azért nem lehet véletlen, mert ezeket az embereket politikai tevékenységük miatt ismertem meg, innentől az a gondolat, hogy a hatalom a pszichiátria eszközével harcol a civil tényfeltárás ellen, már KONKRÉT DOKUMENTUMOK, ÉS ELJÁRÁSI CSELEKMÉNYEK ALAPJÁN válik láthatóvá, de legalábbis gyaníthatóvá.
Oct 15, 2012 14:26:24

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 15, 2012 14:26:36
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A Kossuth Holding furcsa és zavaros dolgaival is foglalkozom Minda Zoltánon keresztül, márpedig az egy milliárdos cég.</div>
Fel eve parszor elmentel a targyalasra, lebasztad a futyikamerat a sarokba, aztan 2-3 oran keresztul ment a kozvetites a nagy semmirol.

Utana meg te is bevallottad, hogy semmit sem ertettel az egeszbol.

Ezt jelenti nalad, hogy foglalkozol egy dologgal, meg ujsagiro vagy?
Oct 15, 2012 14:26:36

Szerző: sodika Oct 15, 2012 14:27:27
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Es aki ilyet mond, az szerinted nem elmebeteg? </div>

Nem feltétlenül.
Lehet egyszerűen spirituális alkat is.
Oct 15, 2012 14:27:27

Szerző: sodika Oct 15, 2012 14:28:07
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Utana meg te is bevallottad, hogy semmit sem ertettel az egeszbol.</div>

Épp abban tudok segíteni Minda Zolinak, hogy érthető legyen.
Oct 15, 2012 14:28:07

Szerző: szeszesember Oct 15, 2012 14:29:58
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>hogy az ismertségi köröm több, mint 50%-át próbálták már meg kisebb-nagyobb sikerrel elmebetegnek nyilvánítani, azért nem lehet véletlen, mert ezeket az embereket politikai tevékenységük miatt ismertem meg</div>
Nem. Ezeket az elmebetegeket azért ismerted meg, mert te is az vagy, és hasonló a hasonlónak örül. Ti azért vagytok egy szemétdombon, mert oda fújt össze titeket a szél.
Oct 15, 2012 14:29:58

Szerző: Echelon néni Oct 15, 2012 14:31:06
Válasz
(6)
Geci, mekkora lesz az ha Sodi túl sokat kérdez és Titán meg Fórizs lefogja, hogy kiűzzék belőle a sátánt.
Oct 15, 2012 14:31:06

Szerző: szeszesember Oct 15, 2012 14:31:14
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem feltétlenül.
Lehet egyszerűen spirituális alkat is.</div>
Nyugi, nem az. Szimplán bolond.
Oct 15, 2012 14:31:14

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 15, 2012 14:32:01
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az ugyanakkor, hogy az ismertségi köröm több, mint 50%-át próbálták már meg kisebb-nagyobb sikerrel elmebetegnek nyilvánítani, azért nem lehet véletlen, mert ezeket az embereket politikai tevékenységük miatt ismertem meg, innentől az a gondolat, hogy a hatalom a pszichiátria eszközével harcol a civil tényfeltárás ellen, már KONKRÉT DOKUMENTUMOK, ÉS ELJÁRÁSI CSELEKMÉNYEK ALAPJÁN válik láthatóvá, de legalábbis gyaníthatóvá.</div>
Persze, hogy nem veletlen. Azert nyilvanitottak oket bolondda, mert azok is.

Te pedig nermcsak veluk probaltal meg haverkodni. Minde fele nepsegekkel igyekeztel joban lenni az elmult evekben. A fel Jobbikot vegigprobaltad, de elobb-utobb mindekinek leesett, hogy milyen szanalmas szerencsetlen vagy, es undorodva elhajtottak. Bakker, meg kappanyektol is sikerult kiutaltatnod magadat, pedig ott aztan tenyleg kifejezetten alacsony az elvart ertelmi szinvonal.

Es ki maradt ezek utan? Molnar, Forizs, Titan, RGL meg a tobbi futobolond.
Oct 15, 2012 14:32:01

Szerző: sodika Oct 15, 2012 14:32:57
Válasz
(0)
Soha senki nem hajtott el engem sehonnan.
Oct 15, 2012 14:32:57

Szerző: Echelon néni Oct 15, 2012 14:33:21
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Utana meg te is bevallottad, hogy semmit sem ertettel az egeszbol.</div>

Épp abban tudok segíteni Minda Zolinak, hogy érthető legyen.</div>

Nem kell Minda Zolinak segíteni, helyette keress valódi tényfeltárnivalót.
Nyomozz pl. kábeltolvajok után, a cigánysorokon úgyis rutinosan mozogsz.
Oct 15, 2012 14:33:21

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 15, 2012 14:33:36
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Geci, mekkora lesz az ha Sodi túl sokat kérdez és Titán meg Fórizs lefogja, hogy kiűzzék belőle a sátánt.</div>
Remelem lesz video.
Oct 15, 2012 14:33:36

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 15, 2012 14:34:27
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Soha senki nem hajtott el engem sehonnan.</div>
Igen? Pl. hivott most Bela a nagy hiltonos tuntetesre?
Oct 15, 2012 14:34:27

Szerző: sodika Oct 15, 2012 14:34:41
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Nyomozz pl. kábeltolvajok után</div>

Oké, de hova rakjam pont én a rejtett kamerát, amikor a BKV sokmilliós költségvetéssel sem képes figyeltetni a teljes vonalat? :)
Oct 15, 2012 14:34:41

Szerző: sodika Oct 15, 2012 14:35:16
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Igen? Pl. hivott most Bela a nagy hiltonos tuntetesre?</div>

Utcai tüntetés unalmas, ilyesmire mostanában nem megyek.
Oct 15, 2012 14:35:16

Szerző: sodika Oct 15, 2012 14:35:23
Válasz
(0)
Na meló, csá.
Oct 15, 2012 14:35:23

Szerző: IsmeretlenJoAkaro Oct 15, 2012 14:36:10
Válasz
(2)
Sodi, aki igazan spiritualis alkat, az ennek talal valami kifejezo format. Muvesz lesz vagy filozofus, esetleg elmegy segiteni a szegenyeknek mint Terez anya. Aki kameraba uvoltozve szidja Orbant, az semmikepp sem spiritualis alkat.
Oct 15, 2012 14:36:10

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 15, 2012 14:37:44
Válasz
(2)
<div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Igen? Pl. hivott most Bela a nagy hiltonos tuntetesre?</div>Utcai tüntetés unalmas, ilyesmire mostanában nem megyek.</div>
Hivott vagy sem?
Oct 15, 2012 14:37:44

Szerző: Echelon néni Oct 15, 2012 14:38:44
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Nyomozz pl. kábeltolvajok után</div>

Oké, de hova rakjam pont én a rejtett kamerát, amikor a BKV sokmilliós költségvetéssel sem képes figyeltetni a teljes vonalat? :)</div>

Szerinted úgy kezdődik a tényfeltárás, hogy felkúrom a rejtett kamerát és dől a sztori?
Még véletlenül sincs semmi több munka vele, igaz?
Járd végig a dzsumbujokat, putrisorokat Budapesten és környékén, nyomozz szinesfémtelepeken úgyis hatékonyabb vagy mint az "ÁVH".

De hol csinálnál te ilyet, ugyanmár. Sokkal egyszerűbb RGL-t videózni. Aztán így legalább marad idő fasztverni, napestig.
Oct 15, 2012 14:38:44

Szerző: asd a Régi Troller Oct 15, 2012 14:41:50
Válasz
(1)
Sodika rántsd le a leplet Sherlock Porksról! a kuruc is újra visszafogadna a kegyeibe.
Oct 15, 2012 14:41:50

Szerző: Echelon néni Oct 15, 2012 14:44:45
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div>Sodika rántsd le a leplet Sherlock Porksról! a kuruc is újra visszafogadna a kegyeibe.</div>

Jaj, hogy merne ilyet. Úgy fosik TC-től mint ördög a tömjéntől. Neki a zsíros egy legyőzhetetlen terminátor, egy érdekérvényesítő félisten.
Meghát a tripodot is elhagyta, nincs vele az erő.
Oct 15, 2012 14:44:45
« 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 »
1740555 komment.

65 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™