« 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 »
1740549 komment.

Szerző: Peter Oct 18, 2012 10:04:22
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Peterfigyelő Kémtroll</div>Péter, még egy kérdés eszembe jutott.

Az én shaját mhegoldásom egy, a gévagombák megmentésére alapított mozgalom lesz. A tevékenységünk javarészt abból fog állani, hogy kimegyünk fákhoz és alattuk cigarettázunk meg okosozunk a zsidókról. Aztán ha épp ott lesz egy gévagomba, akkor megmentjük. Az lesz a nevünk, hogy Vazul Csoport.

Adnál bele egy misit indulótőkének? Ebből fizetnénk a szomszéd pistikét szórólapot gányolni meg kamerázhatna a mobiltelefonjával. Ehhez vennénk mindenkinek egy ifont.

A csoport komoly gondolkozókból áll, a helyi tehenészetből verbuválódunk.

A támogatás többi részét majd megbeszéljük, folyamatos fenntartás kell!!!</div>

Szerintem te Molnar F vagy alneven :-)
Oct 18, 2012 10:04:22

Szerző: szeszesember Oct 18, 2012 10:04:34
Válasz
(1)
Endre, tiltsd le a kommentezést!
Oct 18, 2012 10:04:34

Szerző: Conspiracy Kenau Oct 18, 2012 10:12:26
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Peter</div>Tudomasom szerint a Koppany csoport jellemzoen nem talalkozik adosokkal hanem az adosok megkeresik a csoportot emailen vagy telefonon vagy Facebookon. A kapcsolatfelvetel az ados reszerol tortenik.</div>

Ti pedig készségesen felvilágosítjátok, hogy kizárt dolog, hogy meg tudjátok akadályozni a kilakoltatást, a maximum, amit elérhettek, pár hét haladék, némi figyelemfelhívás és egy kis bírság, ugye? És azt is elmondjátok nekik, hogy benne van a pakliban, hogy cigicsikket nyomtok szét a padlón és szétveritek a megmaradt bútorokat?

Ja tudom, te már nem vagy koppányos. Tehát nem a te felelősséged. Ahogy a megtévesztett adósoknak okozott kár sem a kappányok felelősségge, mert az adós kérte, hogy "segítsetek" neki. Senki nem felelős semmiért, minden a büdös <s>zsidók</s> bankok miatt van.
Oct 18, 2012 10:12:26

Szerző: ? Oct 18, 2012 10:16:48
Válasz
(1)
"Tudomasom szerint a Koppany csoport jellemzoen nem talalkozik"

Nekem úgy tűnt a képek és videók alapján, hogy néha azért összefutnak. Az 50 kilós edződ után nem hittem volna, hogy még mélyebbre fogsz ereszkedni.
Oct 18, 2012 10:16:48

Szerző: bazsevik Oct 18, 2012 10:21:10
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>benedek táltosy troll alapos félreértésben vagy. Nem vagyok kommunista, hanem antikapitalista vagyok.</div>

De azért a Munkáspárt felhívása nyomán hordasz Kossuth-címeres kitűzőt. Egyébként meg alapos tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy te vagy Sodi egyetlen kommunista elveket is való haverja.
Oct 18, 2012 10:21:10

Szerző: Peter Oct 18, 2012 10:31:09
Válasz
(0)
"a maximum, amit elérhettek, pár hét haladék, némi figyelemfelhívás és egy kis bírság, ugye?"

Sajnos igen. Belatom. Ezert sincs ertelme igy.

"a tudom, te már nem vagy koppányos. Tehát nem a te felelősséged."

Miert lenne az en felelossegem, aruld mar el? Nem vagyok koppanyos, nem elek M.O-on, nem tamogatok senkit sem.

A bankok felelosseget jelenleg is vizsgalja a birosag. Tobb megnyert per bizonyitja, hogy megtevesztettek a bankok az ugyfeleiket. Ezt nem en mondom hanem a birosag.
Oct 18, 2012 10:31:09

Szerző: Peter Oct 18, 2012 10:34:43
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">?</div>"Tudomasom szerint a Koppany csoport jellemzoen nem talalkozik"

Nekem úgy tűnt a képek és videók alapján, hogy néha azért összefutnak. Az 50 kilós edződ után nem hittem volna, hogy még mélyebbre fogsz ereszkedni.</div>

Te IQ netes bajnok aki fasznak tartja a magyar olimpikonokat. Nem hittem volna, hogy még mélyebbre fogsz ereszkedni.

Szerintem hagyjuk egymast. Jobb lesz igy neked is. Fokuszalj Sodira es a Hirhatter retard showjara. Ez a forum roluk szol. Ha meg magyar olimpiai bajnokokat akarsz lefaszozni akkor arra talalj mas forumot. Szamomra a sport kivalosagai M.O. buszkesegei, de latom ebben nem ertunk egyet.
Oct 18, 2012 10:34:43

Szerző: Conspiracy Kenau Oct 18, 2012 10:38:53
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Peter</div>"a maximum, amit elérhettek, pár hét haladék, némi figyelemfelhívás és egy kis bírság, ugye?"

Miert lenne az en felelossegem, aruld mar el? Nem vagyok koppanyos, nem elek M.O-on, nem tamogatok senkit sem.

A bankok felelosseget jelenleg is vizsgalja a birosag. Tobb megnyert per bizonyitja, hogy megtevesztettek a bankok az ugyfeleiket. Ezt nem en mondom hanem a birosag.</div>

Mert ezek akkor történtek, amikor még te is koppányos voltál, és mert azóta is csak mentegeted őket.

A bankoknak is van vaj a fejükön, ez nyilvánvaló, de ez a legkevésbé sem menti azt, hogy a koppány csoport egy hőzöngő csürhe, akik merő önzésből más emberek nyomorából akarnak tőkét kovácsolni maguknak.
Oct 18, 2012 10:38:53

Szerző: tigris Oct 18, 2012 10:41:07
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Conspiracy Kenau</div><div class="quote"><div class="author">Peter</div>"a maximum, amit elérhettek, pár hét haladék, némi figyelemfelhívás és egy kis bírság, ugye?"

A bankok felelosseget jelenleg is vizsgalja a birosag. Tobb megnyert per bizonyitja, hogy megtevesztettek a bankok az ugyfeleiket. Ezt nem en mondom hanem a birosag.</div>

Mert ezek akkor történtek, amikor még te is koppányos voltál, és mert azóta is csak mentegeted őket.

A bankoknak is van vaj a fejükön, ez nyilvánvaló, de ez a legkevésbé sem menti azt, hogy a koppány csoport egy hőzöngő csürhe, akik merő önzésből más emberek nyomorából akarnak tőkét kovácsolni maguknak.</div>

a legjobb az, hogy az " már az újtulaj kára, hahó" mintha csak úgy odalehetne menni és szétbaszni egy ártatlan ember lakását.
Oct 18, 2012 10:41:07

Szerző: Peter Oct 18, 2012 10:46:49
Válasz
(0)
Hol mentegetem oket? Ird ide melyik kommentemben tortent ilyen! Copy-paste megteszi.

"A bankoknak is van vaj a fejükön, ez nyilvánvaló"

Na vegre, legalabb valaki kimondja. Ez valahogy eddig elsikkadt a sok hozzaszolas kozott.

"a koppány csoport egy hőzöngő csürhe"

Agree. Ezert nem vagyok tagja, meg mas miatt sem.

" merő önzésből más emberek nyomorából akarnak tőkét kovácsolni maguknak. "

Ebben azert nem ertek egyet. Ebbol nem lehet toket kovacsolni es ezt sokan latjak a csoporton belul is. En az egeszet nem igy csinalnam. Sot, semmit sem csinalnek amig nem ereznem a tarsadalmi tamogatasat az ugynek.
Oct 18, 2012 10:46:49

Szerző: Peter Oct 18, 2012 10:48:40
Válasz
(0)
"a legjobb az, hogy az " már az újtulaj kára, hahó" mintha csak úgy odalehetne menni és szétbaszni egy ártatlan ember lakását."

Termeszetesen nem lehet, de dontsuk mar el, hogy kinek a kararol beszelunk. A lakast a hiena hitelezo ceg kapta meg, nem egy artatlan uj ember. A tevedes joga fenntartva.
Oct 18, 2012 10:48:40

Szerző: Conspiracy Kenau Oct 18, 2012 10:49:12
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Peter</div>Hol mentegetem oket? Ird ide melyik kommentemben tortent ilyen! Copy-paste megteszi.</div>

"A no hivta magahoz a Koppanyekat es az akcio kozben segitette a csoportot. Meglatasom szerint ezert a felelosseg nagy reszben a noe. Vagy te ezt maskent latod?"
Oct 18, 2012 10:49:12

Szerző: sodika Oct 18, 2012 10:52:57
Válasz
(0)
Szerintem a Búza utcában az volt a probléma, hogy nem volt még füstgép. Egyébként ezt az ötletedet, Péter, lehet, hogy majd saját magam valósítom meg, saját költségen. :D
Oct 18, 2012 10:52:57

Szerző: Peter Oct 18, 2012 10:54:57
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Conspiracy Kenau</div><div class="quote"><div class="author">Peter</div>Hol mentegetem oket? Ird ide melyik kommentemben tortent ilyen! Copy-paste megteszi.</div>

"A no hivta magahoz a Koppanyekat es az akcio kozben segitette a csoportot. Meglatasom szerint ezert a felelosseg nagy reszben a noe. Vagy te ezt maskent latod?"</div>

A kerdes ugy szolt, hogy a Koppany csoport megteriti-e a no karat amiert kiment a nohoz ahova hivtak oket. Ez hol mentegetes?

A csoportot kihivtak a nohoz, az akcio alatt a no segitette a csoport tagjait, biztatta oket, utana megkoszonte, hogy ott voltak. Akkor ezek utan kinek kell fizetni a kart amit a nonek kikuldott a hatosag? Kerlek felelj a kerdesemre!
Oct 18, 2012 10:54:57

Szerző: Peter Oct 18, 2012 10:56:28
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szerintem a Búza utcában az volt a probléma, hogy nem volt még füstgép. Egyébként ezt az ötletedet, Péter, lehet, hogy majd saját magam valósítom meg, saját költségen. :D</div>

Ha lesz fustgep akkor is megbuntetik az adost. A buntetes mindenkeppen ki fog jonni.
Oct 18, 2012 10:56:28

Szerző: Peter Oct 18, 2012 10:58:28
Válasz
(0)
Ne hivjuk karnak mar a birsagot. Van olyan, hogy kar es kar okozas. A buntetest hivjuk birsagnak amit a hatosag kikuld. Nyilvan a kar es a birsag is anyagi veszteseg, de a ketto nem egy es ugyanaz.
Oct 18, 2012 10:58:28

Szerző: Hitvány Patkány Oct 18, 2012 11:00:44
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szerintem a Búza utcában az volt a probléma, hogy nem volt még füstgép. Egyébként ezt az ötletedet, Péter, lehet, hogy majd saját magam valósítom meg, saját költségen. :D</div>

Saját költségen? Úgy érted Fórizs pénzéből?
Oct 18, 2012 11:00:44

Szerző: sodika Oct 18, 2012 11:02:06
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Peter</div>Ha lesz fustgep akkor is megbuntetik az adost.</div>

Ja, de az eseményről készülő YouTube videó látványosabb lesz. :)
Oct 18, 2012 11:02:06

Szerző: Conspiracy Kenau Oct 18, 2012 11:03:51
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Peter</div>
A kerdes ugy szolt, hogy a Koppany csoport megteriti-e a no karat amiert kiment a nohoz ahova hivtak oket. Ez hol mentegetes?

A csoportot kihivtak a nohoz, az akcio alatt a no segitette a csoport tagjait, biztatta oket, utana megkoszonte, hogy ott voltak. Akkor ezek utan kinek kell fizetni a kart amit a nonek kikuldott a hatosag? Kerlek felelj a kerdesemre!</div>

Én miért nem érzem kötelességemnek, hogy minden helyzetben megvédjem a kappányokat?

Persze, te csak korrekt akarsz lenni.

Legalább mernéd felvállalni a véleményedet. Ehelyett itt maszatolsz. Egyszer kiábrándultál a kappányokból, máskor meg "az nem úgy volt/arról nem tehetnek/Ne hivjuk karnak mar a birsagot.".

Az van, hogy szerinted teljesen normális, ha vaskos zsidózások közben egy rakás proli szétver egy lakást és szabálysértésekre bujtják fel az adósokat. Csak ezt mégiscsak ciki így felvállalni, ezért sodi stílusában próbálsz minden kérdésre máshogy helyezkedni.
Oct 18, 2012 11:03:51

Szerző: Conspiracy Kenau Oct 18, 2012 11:06:00
Válasz
(7)

Mekkora felvétel lesz, ahogy az iphone-oddal rögzíted, hogy a repcsid előbukkan a füstfelhőkből. Lehetne belőle animációt csinálni a saját megoldásod nyitóoldalára.
Oct 18, 2012 11:06:00

Szerző: Hitvány Patkány Oct 18, 2012 11:06:16
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Peter</div>Ha lesz fustgep akkor is megbuntetik az adost.</div>

Ja, de az eseményről készülő YouTube videó látványosabb lesz. :)</div>

Na ez vagy te. Magasról leszarod az adóst, egyedül az számít, hogy a youtube videód látványosabb lesz.
Oct 18, 2012 11:06:16

Szerző: IsmeretlenJoAkaro Oct 18, 2012 11:06:30
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Peter</div>Ha lesz fustgep akkor is megbuntetik az adost.</div>

Az autista mindenedet mar! Emberek veszitik el az otthonukat es a megelhetesuket, te meg azon aggodsz, hogy mennyire "latvanyos" a videod? Szerintem rendeljetek legkozelebb cirkuszi artistakat a hatterbe, akkor is latvanyosabb lesz. Te alszent, kepmutato, erzelmi fogyatekos kocsog!
Oct 18, 2012 11:06:30

Szerző: ? Oct 18, 2012 11:09:43
Válasz
(3)

15 Ft-ból fogod megvalósítani luzer? Szánalmas, hogy más emberek nyomorából csináltok öncélú szórakozást.
Oct 18, 2012 11:09:43

Szerző: tigris Oct 18, 2012 11:09:54
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Peter</div>"a legjobb az, hogy az " már az újtulaj kára, hahó" mintha csak úgy odalehetne menni és szétbaszni egy ártatlan ember lakását."

Termeszetesen nem lehet, de dontsuk mar el, hogy kinek a kararol beszelunk. A lakast a hiena hitelezo ceg kapta meg, nem egy artatlan uj ember. A tevedes joga fenntartva.</div>

ki tartotta a fejükhöz oda a pisztolyt, hogy vegyék fel a hitelt?

ez az állandó nyígás bazmeg, ez. aki felvesz egy ilyen hitelt, az ugyanolyan spekuláns, mert ha a forint bika erősödést produkált volna (amire lett is volna esély, ha az ilyen sodi féle ingyenélőket nem kellene eltartani), akkor bizony a cég szopta volna meg.
Oct 18, 2012 11:09:54

Szerző: El Snesí Oct 18, 2012 11:10:38
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Peter</div>Ha lesz fustgep akkor is megbuntetik az adost.</div>

Az autista mindenedet mar! Emberek veszitik el az otthonukat es a megelhetesuket, te meg azon aggodsz, hogy mennyire "latvanyos" a videod? Szerintem rendeljetek legkozelebb cirkuszi artistakat a hatterbe, akkor is latvanyosabb lesz. Te alszent, kepmutato, erzelmi fogyatekos kocsog!</div>

Ez nem autizmus, hanem nettó szociopátia. A Született gyilkosok médiagecije volt ennyire undorító, cinikus figura, akit csak a nézettség érdekel, és leszarja, milyen szenvedést okoz közben.
Oct 18, 2012 11:10:38

Szerző: Csak egy olvasó Oct 18, 2012 11:10:54
Válasz
(7)

Remélem arról is lesz látványos YouTube videó, amikor Marci laposra ver. Ha kell, szerzek kölcsön füstgépet arra az időre.
Oct 18, 2012 11:10:54

Szerző: ? Oct 18, 2012 11:10:54
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Peter</div>Ha lesz fustgep akkor is megbuntetik az adost.</div>

Az autista mindenedet mar! Emberek veszitik el az otthonukat es a megelhetesuket, te meg azon aggodsz, hogy mennyire "latvanyos" a videod? Szerintem rendeljetek legkozelebb cirkuszi artistakat a hatterbe, akkor is latvanyosabb lesz. Te alszent, kepmutato, erzelmi fogyatekos kocsog!</div>

Ezeknek ez a szórakozás. Majdnem elélveztek a bíróságon is.
Oct 18, 2012 11:10:54

Szerző: tigris Oct 18, 2012 11:10:57
Válasz
(1)

először add meg marcinak a tartozásodaat! meg fizesd ki amivel a Magyar Államnak tartozol !
Oct 18, 2012 11:10:57

Szerző: El Snesí Oct 18, 2012 11:12:00
Válasz
(1)
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=d83bcUiEnkc" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=d83bcUiEnkc</a>

Vigyázz, Sodi, nehogy te is így járj a következő kilakoltatáson!
Oct 18, 2012 11:12:00

Szerző: Callahan Oct 18, 2012 11:12:12
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ja, de az eseményről készülő YouTube videó látványosabb lesz. :)</div>

Hogy előadtad egykor, hogy az otthonvédelem, amit a kappányok folytatnak, mennyire fontos, meg mindenkinek inkább támogatni kéne őket...

Holott csak egy látványos videót akartál mindvégig.
Oct 18, 2012 11:12:12

Szerző: Zulu Oct 18, 2012 11:13:00
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">Peter</div>"a legjobb az, hogy az " már az újtulaj kára, hahó" mintha csak úgy odalehetne menni és szétbaszni egy ártatlan ember lakását."

Termeszetesen nem lehet, de dontsuk mar el, hogy kinek a kararol beszelunk. A lakast a hiena hitelezo ceg kapta meg, nem egy artatlan uj ember. A tevedes joga fenntartva.</div>

ki tartotta a fejükhöz oda a pisztolyt, hogy vegyék fel a hitelt?

ez az állandó nyígás bazmeg, ez. aki felvesz egy ilyen hitelt, az ugyanolyan spekuláns, mert ha a forint bika erősödést produkált volna (amire lett is volna esély, ha az ilyen sodi féle ingyenélőket nem kellene eltartani), akkor bizony a cég szopta volna meg.</div>

Akkor max az exportőrök szopták volna meg. A devizahiteleket jellemzően rövid lejáratú bankközi hitelekkel fedezik le. A bankok csak örültek volna, mint majom a farkának, hogy kevés hitelük dől be.
Oct 18, 2012 11:13:00

Szerző: tigris Oct 18, 2012 11:13:36
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Peter</div>Ha lesz fustgep akkor is megbuntetik az adost.</div>

Remélem arról is lesz látványos YouTube videó, amikor Marci laposra ver. Ha kell, szerzek kölcsön füstgépet arra az időre.</div>

én beszállok egy tüzijátékkal! ott fogja marci pofozgatni a taknyában és könnyeiben fürdő púpost, aki síkoltozik a buzis orrhangján "nyebánys , majci, nyebáncs, osztyotty a fejejősség, nyeüss!

nagyon látványos lesz
Oct 18, 2012 11:13:36

Szerző: Callahan Oct 18, 2012 11:15:39
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">El Snesí</div>A Született gyilkosok médiagecije volt ennyire undorító, cinikus figura, akit csak a nézettség érdekel, és leszarja, milyen szenvedést okoz közben.</div>

Nekem is hasonló gondolatok jutottak eszembe.

Sneci, te milyen alapon kritizálod a hatásvadász, szenzációhajhász "zsidómédiát"? Neked csak az kell, hogy többen nézzék a videódat, ezt már egy Fb-os kommentelőd is megmondta.

Az kéne, hogy folyjon a vér, ömöljön a füst, törjön a csont, mi? Mert az látványos.
Oct 18, 2012 11:15:39

Szerző: Peter Oct 18, 2012 11:16:05
Válasz
(0)
"Legalább mernéd felvállalni a véleményedet."

Megtortent.

Ne is hivjuk karnak a birsagot. Ha nem az akkor nem az Koppanytol fuggetlenul.

Most pedig kerlek felelj a kerdesemre, mert en is feleltem nektek. A Koppanyt kihivta a no a lakasaba, veluk akciozott majd vegen megkoszonte az egeszet. Utana jott a buntetes a no szamara. Kinek kell kifizetni a birsagot? Egyertelmu valaszt kerek.

Nehogy mar eljatszuk azt, hogy elmondom az en velemenyemet, aztan ti meg kenyelmesen a szemlelo poziciobol kritizaltok. Nektem is van velemenyetek, nosza hat!
Oct 18, 2012 11:16:05

Szerző: Callahan Oct 18, 2012 11:17:05
Válasz
(1)
Az is sok mindent elmond Sodó autizmusáról, hogy szerinte attól mozgalmas a videó, hogy két kameraállásból mutatod ugyanazt, ráadásul egyszerre, vagy hogy attól lesz valami látványos, ha van füstgép. Menj el valami koncertre, bazmeg, aztán láthatsz füstgépet...
Oct 18, 2012 11:17:05

Szerző: tigris Oct 18, 2012 11:19:50
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Peter</div>"Legalább mernéd felvállalni a véleményedet."

Megtortent.

Most pedig kerlek felelj a kerdesemre, mert en is feleltem nektek. A Koppanyt kihivta a no a lakasaba, veluk akciozott majd vegen megkoszonte az egeszet. Utana jott a buntetes a no szamara. Kinek kell kifizetni a birsagot? Egyertelmu valaszt kerek.

Nehogy mar eljatszuk azt, hogy elmondom az en velemenyemet, aztan ti meg kenyelmesen a szemlelo poziciobol kritizaltok. Nektem is van velemenyetek, nosza hat!</div>

az a vélmeényem, hogy a bélageci behülyítette az embereket, hogy ők tudnak segíteni, eladta magát, mint a megmentő. aki bízik bennük az rábaszik, de a bélát és a kis bandáját nem érdekli, mert azok csak szerepelni akarnak, illetve hasznot húzni az egészből (például lehúzni a balek mecénást, forgalmat generálni a patkányfészek hotelbe, kamerához jutni , nőt látni, ingyen piázni stb. )
Oct 18, 2012 11:19:50

Szerző: Peter Oct 18, 2012 11:31:37
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">Peter</div>"Legalább mernéd felvállalni a véleményedet."

Megtortent.

Nehogy mar eljatszuk azt, hogy elmondom az en velemenyemet, aztan ti meg kenyelmesen a szemlelo poziciobol kritizaltok. Nektem is van velemenyetek, nosza hat!</div>

az a vélmeényem, hogy a bélageci behülyítette az embereket, hogy ők tudnak segíteni, eladta magát, mint a megmentő. aki bízik bennük az rábaszik, de a bélát és a kis bandáját nem érdekli, mert azok csak szerepelni akarnak, illetve hasznot húzni az egészből (például lehúzni a balek mecénást, forgalmat generálni a patkányfészek hotelbe, kamerához jutni , nőt látni, ingyen piázni stb. )</div>

Kinek kell kifizetnie a buntetest? Ez volt a kerdes amit kerdeztetek tolem, majd en toletek. Kerlek erre valaszolj.

Thanks, Irish Man
Oct 18, 2012 11:31:37

Szerző: tigris Oct 18, 2012 11:36:01
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Peter</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">Peter</div>"Legalább mernéd felvállalni a véleményedet."

Megtortent.

az a vélmeényem, hogy a bélageci behülyítette az embereket, hogy ők tudnak segíteni, eladta magát, mint a megmentő. aki bízik bennük az rábaszik, de a bélát és a kis bandáját nem érdekli, mert azok csak szerepelni akarnak, illetve hasznot húzni az egészből (például lehúzni a balek mecénást, forgalmat generálni a patkányfészek hotelbe, kamerához jutni , nőt látni, ingyen piázni stb. )</div>

Kinek kell kifizetnie a buntetest? Ez volt a kerdes amit kerdeztetek tolem, majd en toletek. Kerlek erre valaszolj.

Thanks, Irish Man</div>

a nő fogja kifizetni a büntetést, mert a béla haverod behülyítette, hogy meg fogják védeni. elhitte. rábaszott.

VÉRSZOPÓK VAGYTOK!
Oct 18, 2012 11:36:01

Szerző: Hitvány Patkány Oct 18, 2012 11:43:04
Válasz
(2)
Na bécigány már ott garázdálkodik Recsi falán
<a href="http://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/357910260966867" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/357910260966867</a>

"Balogh Béla Dajbukát Balázs meg menjen a francba. Ez a majom szankcionálni akarja a bajbajutottak körét. egyiket megvédik, másikat nem. Tipikus Jobbik felfogás.
22 perce · Szerkesztve · Tetszik · 2"

Igazi szélsőbaloldali cigányvédő szar. Recsi barátja és egykori gazdateste.
Oct 18, 2012 11:43:04

Szerző: tigris Oct 18, 2012 11:44:38
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Na bécigány már ott garázdálkodik Recsi falán
<a href="http://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/357910260966867" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/357910260966867</a>

"Balogh Béla Dajbukát Balázs meg menjen a francba. Ez a majom szankcionálni akarja a bajbajutottak körét. egyiket megvédik, másikat nem. Tipikus Jobbik felfogás.
22 perce · Szerkesztve · Tetszik · 2"

Igazi szélsőbaloldali cigányvédő szar. Recsi barátja és egykori gazdateste.</div>

recsigeci most megvéded a jobbikot? vagy kitörlöd bélát?
Oct 18, 2012 11:44:38

Szerző: Peter Oct 18, 2012 11:44:47
Válasz
(0)
A no nem fogja, mert nincs mibol, de kinek "illene"?

Your style tells me you're a fine gentleman.
Oct 18, 2012 11:44:47

Szerző: sodika Oct 18, 2012 11:45:02
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Emberek veszitik el az otthonukat es a megelhetesuket, te meg azon aggodsz, hogy mennyire "latvanyos" a videod?</div>

Ha van a Koppány Csoport tevékenységének valódi értelme, akkor az éppen az, hogy felhívják a figyelmet a problémára. Ha pedig ez a háttér, és a fő cél, akkor semmi szükség az álszemérmességre, nyugodtan lehet mindent a médiahatásnak alárendelni.
Oct 18, 2012 11:45:02

Szerző: tigris Oct 18, 2012 11:47:25
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Emberek veszitik el az otthonukat es a megelhetesuket, te meg azon aggodsz, hogy mennyire "latvanyos" a videod?</div>

Ha van a Koppány Csoport tevékenységének valódi értelme, akkor az éppen az, hogy felhívják a figyelmet a problémára. Ha pedig ez a háttér, és a fő cél, akkor semmi szükség az álszemérmességre, nyugodtan lehet mindent a médiahatásnak alárendelni.</div>

azt hittem a koppány csoport értelme, hogy megvédjék a szerencsétleneket. szerinted meg az, hogy egy kis füstgéppel dobjuk fel a showt, kitérdekel a bírság.

a pokolban fogsz rotyogni!
Oct 18, 2012 11:47:25

Szerző: Hitvány Patkány Oct 18, 2012 11:48:20
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Emberek veszitik el az otthonukat es a megelhetesuket, te meg azon aggodsz, hogy mennyire "latvanyos" a videod?</div>

Ha van a Koppány Csoport tevékenységének valódi értelme, akkor az éppen az, hogy felhívják a figyelmet a problémára. Ha pedig ez a háttér, és a fő cél, akkor semmi szükség az álszemérmességre, nyugodtan lehet mindent a médiahatásnak alárendelni.</div>

De hát akkor miért nem ezt a szöveget nyomjátok? Szétkurjuk a lakásodat, csinálunk neked egy jó kis bírságot, a kilakoltatást nem tudjuk megakadályozni, de ha a fogyatékos srác épp nem seggeket és lábakat kameráz, akkor talán bekerülünk a tévébe.
Oct 18, 2012 11:48:20

Szerző: Csak egy olvasó Oct 18, 2012 11:49:42
Válasz
(2)

Az a rész mikor jön, amikor felolvastattok egy üzenetet az adóssal, majd fejbe lövitek, mondván, hogy szerencsétlennek jobb ez így és kijelentitek, hogy erről is mind-mind a bankok és a végrehajtók tehetnek?
Oct 18, 2012 11:49:42

Szerző: Zulu Oct 18, 2012 11:50:09
Válasz
(11)
"Mi lesz sodival, ha innen is kidobják" című tippjátékunk újabb fordulójához érkezett. Az előző kör nyerteseit, akik helyesen megtippelték, hogy sodi fórizshoz fog beköltözni, Aaron Cute személyesen fogja megkeresni.

Tehát a kérdés: Mi lesz sodival, ha a kakukk utcából is kidobják? A helyesen tippelők közt most egy Pál Marci által dedikált viperát fogunk kisorsolni.
Oct 18, 2012 11:50:09

Szerző: IsmeretlenJoAkaro Oct 18, 2012 11:53:29
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>

Azt nem ertem, hogy ehhez miert kell szetkurni a lakast? Ha odalancoljatok mondjuk magatokat az ajtohoz, abbol is lehet "latvanyos" videot kesziteni anelkul, hogy a lakast szetbasznatok.
Oct 18, 2012 11:53:29

Szerző: sodika Oct 18, 2012 11:56:51
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>azt hittem a koppány csoport értelme, hogy megvédjék a szerencsétleneket.</div>

Na de több ezret a hatástöbbszörözéssel, vagy azt az egyet? Mert lehet hogy azt az egyet éppen nem lehet, de rajta keresztül a sorstársait igen. Az nem szociopátia, ha nem érzelgősködsz erőlködve, hanem ehelyett felülemelkedsz a felületességen, és a magyarság összhasznát nézed.
Oct 18, 2012 11:56:51

Szerző: Danyiil Romanovics Oct 18, 2012 11:57:04
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>"Mi lesz sodival, ha innen is kidobják" című tippjátékunk újabb fordulójához érkezett. Az előző kör nyerteseit, akik helyesen megtippelték, hogy sodi fórizshoz fog beköltözni, Aaron Cute személyesen fogja megkeresni.

Tehát a kérdés: Mi lesz sodival, ha a kakukk utcából is kidobják? A helyesen tippelők közt most egy Pál Marci által dedikált viperát fogunk kisorsolni.</div>

Aaront átengedem másnak :)) Ha kidobják a Kakukk utcából (márpedig erre sokkal hamarabb sor kerül, mint gondolná) akkor a fater jön. Hirtelen fontos lesz neki apuci.
Oct 18, 2012 11:57:04

Szerző: sodika Oct 18, 2012 11:59:04
Válasz
(0)
Ezzel a "lakás szétbaszása" dumával pedig le lehet állni. Egyetlen egy helyszínen tört be egyetlen ablak, ráadásul jól hallható a felvételen, hogy személy szerint én még az ellen is nagyon élesen tiltakoztam.
Oct 18, 2012 11:59:04

Szerző: Peter Oct 18, 2012 11:59:43
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>

Azt nem ertem, hogy ehhez miert kell szetkurni a lakast? Ha odalancoljatok mondjuk magatokat az ajtohoz, abbol is lehet "latvanyos" videot kesziteni anelkul, hogy a lakast szetbasznatok.</div>

A lakatos bassza szet a lakast nagyreszt, hogy be tudjon jutni, de a felvetes jo. Nincs ertelme kemenykedni. Figyelemfelhivas eleg lenne. Az egy mas kerdes, hogy az embereket ez sem erdekli amig nem a sajat eletuk a tet.
Oct 18, 2012 11:59:43

Szerző: Zulu Oct 18, 2012 12:00:05
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>azt hittem a koppány csoport értelme, hogy megvédjék a szerencsétleneket.</div>

Na de több ezret a hatástöbbszörözéssel, vagy azt az egyet? Mert lehet hogy azt az egyet éppen nem lehet, de rajta keresztül a sorstársait igen. Az nem szociopátia, ha nem érzelgősködsz erőlködve, hanem ehelyett felülemelkedsz a felületességen, és a magyarság összhasznát nézed.</div>

Tehát egy adóst átbasznak, de persze csak a többi érdekében. A lakásban meg azért cigiznek, mert a füsttől még látványosabb lesz a közvetítés.
Oct 18, 2012 12:00:05

Szerző: ? Oct 18, 2012 12:01:12
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>

Azt nem ertem, hogy ehhez miert kell szetkurni a lakast? Ha odalancoljatok mondjuk magatokat az ajtohoz, abbol is lehet "latvanyos" videot kesziteni anelkul, hogy a lakast szetbasznatok.</div>

Mert nem az övéké a lakás. Ne felejtsük el, hogy nagyon primitív emberekről beszélünk, a magyarság legalsó kb 5-10%-ról. Ez az egész történet arról szól, hogy a Sodi félék jól érezzék magukat.Ezeknek ez a buli.
Oct 18, 2012 12:01:12

Szerző: snecigeci Oct 18, 2012 12:01:20
Válasz
(8)
Sneci, a saját költségen megvalósított füstgép hogy fog kinézni? Veszel egy doboz gyufát 15ft-ért, összeszeded a gallyakat a kertben és meggyújtod?
Oct 18, 2012 12:01:20

Szerző: Púpkiegyenesítő Oct 18, 2012 12:02:21
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ezzel a "lakás szétbaszása" dumával pedig le lehet állni. Egyetlen egy helyszínen tört be egyetlen ablak, ráadásul jól hallható a felvételen, hogy személy szerint én még az ellen is nagyon élesen tiltakoztam.</div>

Meg kiszabják a falból a mosógépet, a szőnyegre meg a parkettára dobják a cigicsikkeket, hadd ne kelljen már sorolni...
Oct 18, 2012 12:02:21

Szerző: Danyiil Romanovics Oct 18, 2012 12:02:34
Válasz
(2)
Sneci, most őszintén: ugye titokban vágysz arra, hogy elmebeteggé nyilvánítsanak?
Oct 18, 2012 12:02:34

Szerző: sodika Oct 18, 2012 12:02:52
Válasz
(0)
<b>LÁTOD, SF? ÉS TE MÉG EZEKET A GÖRÉNYEKET VÉDTED!</b>

A VÉSZ ismét politikai síkra tereli két magánszemély vitáját

K Ö Z L E M É N Y

A VÉSZ ismét politikai síkra tereli két magánszemély vitáját

A mai napon a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége immár az Országgyűlés Irodaházában tiltakozott, ahol azt állították egy 2006-os elszámolási vita kapcsán, hogy tartozom egy építési vállalkozónak. Ismételten kijelentem, hogy nem tartozom, sőt az építési vállalkozó által okozott kár rendbe tétele, illetve az el nem végzett munkák sokkal többe kerültek, mint az általa követelt összeg. Ennek bizonyítására szakértői vélemények és különböző dokumentumok a rendelkezésemre állnak. Többször felajánlottam, hogy forduljunk a független magyar bírósághoz, ám erre nem volt hajlandó a vállalkozó.

A múlt hét óta többen megkerestek az üggyel kapcsolatban, akiket – állításuk szerint – a VÉSZ zsarol, és akik szintén feljelentették ezt a szervezetet.

Továbbra is döbbenetes, hogy a Vállalkozók Érdekvédelmi Szövetsége politikai útra tereli két magánszemély vitáját, hiszen sem a Jobbiknak, sem az Országgyűlés Hivatalának semmi köze nincs ehhez a 2006-os elszámolási vitához.

A múlt héten becsületsértésért és rágalmazásért feljelentést tettem a VÉSZ ellen. Továbbra is fenntartom, hogy feljelentést teszek minden olyan sajtóorgánummal szemben is, akik megkérdezésem nélkül adnak hírt az eseményről.

Pörzse Sándor országgyűlési képviselő
Oct 18, 2012 12:02:52

Szerző: ? Oct 18, 2012 12:02:52
Válasz
(5)
"A lakatos bassza szet a lakast nagyreszt, "

Meg közvetve a lakatos szülei mert megcsinálták anno a lakatost. Ha az iq-d még eggyel kevesebb lenne már növény lennél.
Oct 18, 2012 12:02:52

Szerző: tigris Oct 18, 2012 12:03:21
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>azt hittem a koppány csoport értelme, hogy megvédjék a szerencsétleneket.</div>

Na de több ezret a hatástöbbszörözéssel, vagy azt az egyet? Mert lehet hogy azt az egyet éppen nem lehet, de rajta keresztül a sorstársait igen. Az nem szociopátia, ha nem érzelgősködsz erőlködve, hanem ehelyett felülemelkedsz a felületességen, és a magyarság összhasznát nézed.</div>

milyen hatástöbbszörözés?? akkor ennek jegyében felgyújthatnád fórizs lakását is. annk lenne svungja. j de ahhoz már szar vagy! inkább basszuk szét más értékeit! te foslény!
Oct 18, 2012 12:03:21

Szerző: ? Oct 18, 2012 12:04:05
Válasz
(5)
"Ezzel a "lakás szétbaszása" dumával pedig le lehet állni."

Ha nem áll le mi fog történni taknyos orrú?
Oct 18, 2012 12:04:05

Szerző: Hitvány Patkány Oct 18, 2012 12:04:07
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>"Mi lesz sodival, ha innen is kidobják" című tippjátékunk újabb fordulójához érkezett. Az előző kör nyerteseit, akik helyesen megtippelték, hogy sodi fórizshoz fog beköltözni, Aaron Cute személyesen fogja megkeresni.

Tehát a kérdés: Mi lesz sodival, ha a kakukk utcából is kidobják? A helyesen tippelők közt most egy Pál Marci által dedikált viperát fogunk kisorsolni.</div>

Aaront átengedem másnak :)) Ha kidobják a Kakukk utcából (márpedig erre sokkal hamarabb sor kerül, mint gondolná) akkor a fater jön. Hirtelen fontos lesz neki apuci.</div>

Ezt erősen kétlem.

1 A szomódi ház teljesen lakhatatlan. A falra bor, fekália és még ki tudja mi minden száradt rá. Fürdő nincs, csak pottyantós budi, és minden bútort ellep a rothadó penész és a pókháló. Az egyetlen pozitív benyomás akkor ért, amikor a dudvában bujkáló szőrős állatokról kiderült, hogy nem patkányok, hanem kismacskák

2 Ha leköltözik Szomódra, az eddigi szerény szociális hálójának is lőttek, mert egyik tényfeltáró sem fogja saját költségén meglátogatni.

3 A szomódi rokonok biztos nem fognak még egy eltartottat megtűrni, rövid időn belül kirakják az öreget is.
Oct 18, 2012 12:04:07

Szerző: Peter Oct 18, 2012 12:04:10
Válasz
(0)
"nagyon primitív emberekről beszélünk, a magyarság legalsó kb 5-10%-ról."

Nyilvan nem a felso 10 ezret tudjak becsapni a hiena hitelkozvetitok hanem a legmuveletlenebb reteget aki azert vesz fel CHF hitelt, mert a szomszed Pisti bacsinak is az van. Tisztelet a kivetelnek, mert ilyenbol is akad boven.
Oct 18, 2012 12:04:10

Szerző: Csak egy olvasó Oct 18, 2012 12:04:14
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ezzel a "lakás szétbaszása" dumával pedig le lehet állni. Egyetlen egy helyszínen tört be egyetlen ablak, ráadásul jól hallható a felvételen, hogy személy szerint én még az ellen is nagyon élesen tiltakoztam.</div>
A Búza utcában és a Drégelyvár utcában is be kellett törni az ajtót, amelyiknél pedig zárt ajtó mögül kurva anyáztad a rendőröket, a bútorokból barikád lett építve, amiben valószínűleg csak én nem látom a rendeltetésszerű használatot. Ez így már kapásból 3 helyszín, ahol ott voltál közvetíteni.
Oct 18, 2012 12:04:14

Szerző: tigris Oct 18, 2012 12:04:35
Válasz
(3)

te itt nemugatsz, simaképű faszlapát! láttuk a szar minőségű igénytelen videóidból, hogy szétkúrtatok mindig mindent mindenhol! férgek vagytok! élősködő szarok, illetve faszmaradékok!
Oct 18, 2012 12:04:35

Szerző: sodika Oct 18, 2012 12:07:27
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>milyen hatástöbbszörözés??</div>

Hát a médiavisszhangé.
Oct 18, 2012 12:07:27

Szerző: Danyiil Romanovics Oct 18, 2012 12:08:17
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>

Ezt erősen kétlem.

1 A szomódi ház teljesen lakhatatlan. A falra bor, fekália és még ki tudja mi minden száradt rá. Fürdő nincs, csak pottyantós budi, és minden bútort ellep a rothadó penész és a pókháló. Az egyetlen pozitív benyomás akkor ért, amikor a dudvában bujkáló szőrős állatokról kiderült, hogy nem patkányok, hanem kismacskák

2 Ha leköltözik Szomódra, az eddigi szerény szociális hálójának is lőttek, mert egyik tényfeltáró sem fogja saját költségén meglátogatni.

3 A szomódi rokonok biztos nem fognak még egy eltartottat megtűrni, rövid időn belül kirakják az öreget is.</div>

Az első két pont irreleváns, a túlélés az túlélés :D
Oct 18, 2012 12:08:17

Szerző: tigris Oct 18, 2012 12:08:25
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>milyen hatástöbbszörözés??</div>

Hát a médiavisszhangé.</div>

:DDDDDDDDDDDd ja lejött az rtl klubból is,hogy mennyit ér az egész :DDD

tiszta siker volt :DDDD
Oct 18, 2012 12:08:25

Szerző: sodika Oct 18, 2012 12:09:11
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>A Búza utcában és a Drégelyvár utcában is be kellett törni az ajtót</div>

Kurva anyjukat. Miért törik rá békés emberekre az ajtót?

<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>amelyiknél pedig zárt ajtó mögül kurva anyáztad a rendőröket, a bútorokból barikád lett építve</div>

A bútorok attól még nem mennek tönkre, hogy egymás mellé toljuk őket.
Oct 18, 2012 12:09:11

Szerző: ? Oct 18, 2012 12:09:13
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Peter</div>"nagyon primitív emberekről beszélünk, a magyarság legalsó kb 5-10%-ról."

Nyilvan nem a felso 10 ezret tudjak becsapni a hiena hitelkozvetitok hanem a legmuveletlenebb reteget aki azert vesz fel CHF hitelt, mert a szomszed Pisti bacsinak is az van. Tisztelet a kivetelnek, mert ilyenbol is akad boven.</div>

Nem a károsultakról van szó hanem a Sodiról és a sleppjéről.
Oct 18, 2012 12:09:13

Szerző: tigris Oct 18, 2012 12:12:11
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>A Búza utcában és a Drégelyvár utcában is be kellett törni az ajtót</div>

Kurva anyjukat. Miért törik rá békés emberekre az ajtót?

<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>amelyiknél pedig zárt ajtó mögül kurva anyáztad a rendőröket, a bútorokból barikád lett építve</div>

A bútorok attól még nem mennek tönkre, hogy egymás mellé toljuk őket.</div>

felszólítottak titeket, ti meg vicceskedve válaszoltatok. aki nem tartja nem a Magyar Köztársaság rövényeit, az 1: költözzön Izraelbe vagy Cigányisztánba 2: viselje a következményeket.

nem egymás mellé toltátok, hanem egymásra dobáltátok őket, imádott bélád ott ugrált a mosógép tetején

a videódból láttuk. miért hazudsz?
Oct 18, 2012 12:12:11

Szerző: Peter Oct 18, 2012 12:19:17
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">?</div><div class="quote"><div class="author">Peter</div>"nagyon primitív emberekről beszélünk, a magyarság legalsó kb 5-10%-ról."

Nyilvan nem a felso 10 ezret tudjak becsapni a hiena hitelkozvetitok hanem a legmuveletlenebb reteget aki azert vesz fel CHF hitelt, mert a szomszed Pisti bacsinak is az van. Tisztelet a kivetelnek, mert ilyenbol is akad boven.</div>

Nem a károsultakról van szó hanem a Sodiról és a sleppjéről.</div>

Az valoban gaz, de a ketto kozott atfedes van.
Oct 18, 2012 12:19:17

Szerző: Csak egy olvasó Oct 18, 2012 12:20:52
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>A Búza utcában és a Drégelyvár utcában is be kellett törni az ajtót</div>

Kurva anyjukat. Miért törik rá békés emberekre az ajtót?</div>
Egy békés embert nem láttam a felvételeken, legfeljebb a megszeppent tulajdonosokat, akik szembesültek vele, hogy mivel is jár a "védelem."

<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>amelyiknél pedig zárt ajtó mögül kurva anyáztad a rendőröket, a bútorokból barikád lett építve</div>

A bútorok attól még nem mennek tönkre, hogy egymás mellé toljuk őket.</div>
Amikor RGL ott mászik az egymásra halmozott bútorokon, nem éppen egymás mellé lettek csak tolva. Egyébként ne használj többesszámot, te egy fűszálat nem tettél arrébb, mert nem bírja a vadászbika hátad.
Oct 18, 2012 12:20:52

Szerző: sodika Oct 18, 2012 12:21:10
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>felszólítottak titeket</div>

Az nem volt felszólítás. Egy rendőrségi felszólítás úgy kezdődik, hogy "ITT A RENDŐRSÉG". Ha egyszer sem hangzik el, hogy ők a rendőrségtől jöttek, hanem csak valami ismeretlen férfi üvölt, hogy "nyissák ki", és nem hajlandó elmondani, honnan jött, akkor az nem rendőrségi felszólítás.
Oct 18, 2012 12:21:10

Szerző: tigris Oct 18, 2012 12:22:38
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>felszólítottak titeket</div>

Az nem volt felszólítás. Egy rendőrségi felszólítás úgy kezdődik, hogy "ITT A RENDŐRSÉG". Ha egyszer sem hangzik el, hogy ők a rendőrségtől jöttek, hanem csak valami ismeretlen férfi üvölt, hogy "nyissák ki", és nem hajlandó elmondani, honnan jött, akkor az nem rendőrségi felszólítás.</div>

elhangzott! és te utána vicceskedve kiüvöltöttél, hogy "házibuliiba jöttek?"

aztán meg ott álltál megszeppenve, szipogva.

más: tudja valaki a fórizs címét? megírom neki, hogy endre beleegyezett, hogy a hatástöbbszörözés jegyében szétbassuzk a lakását, és hogy akkor mikor mehetünk!
Oct 18, 2012 12:22:38

Szerző: Kémlégy Oct 18, 2012 12:25:32
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Peterfigyelő Kémtroll</div>Pítör,

elárulnád, hogy a Koppan-csoport hol találkozik olyan emberekkel, akiknek több milliós tartozása van?

Ami még érdekelne, és talán kicsit naiv kérdés: a világon valószínűleg több millió értékes, "szent" ember élt, akiről el lehetne nevezni egy "otthonvédő" csoportot. Miért éppen ez a vérciki, semmiről se szóló Koppány név lett a befutó? (Azt nem ér mondanod, hogy kérdezzem meg a Bélát, mert most te adod a nevetésfaktort!) Tényleg bármi lehetett volna a név, ennél még a Szent István Békehadtest Otthonvédő Mozgalom is komolyabban hangozna, mint ez a Koppány. Még a Kossuth Cigaretta Klub is. Bármi, tényleg. Miért épp Koppány?

Thank you for your anser, Peter!
(Sodi kedvéért a fordítás: "Ma megy a kémlégy Titánra, Pítör!)</div>

Azért, mert Koppány vezér ugyanolyan ügyesen tudott szétbaszni dolgokat mint a Béla, nulla eredménnyel. Csak aztán felnégyelték, és vége szakadt a koppánykodásnak - Bécigány meg sittre megy.

Szóval igenis találó név.
Oct 18, 2012 12:25:32

Szerző: sodika Oct 18, 2012 12:25:48
Válasz
(0)
Egyébként a Búza utcai rendőrök is tök mulyák voltak. Amikor láttam, hogy ők is könnyeznek a gáztól, mondtam nekik, hogy itt munkavédelmi szabálysértés történt, mert biztosítani kellett volna nekik a védőfelszerelést, és a helyükben én feljelenteném ezért a munkáltatómat, ebben még segíthetünk is nekik, ha kérik, de nem mutattak különösebb érdeklődést. :D
Oct 18, 2012 12:25:48

Szerző: Grammaticus Pathian Oct 18, 2012 12:26:46
Válasz
(1)
"Ha van a Koppány Csoport tevékenységének valódi értelme, akkor az éppen az, hogy felhívják a figyelmet a problémára."

És belőled lett majdnem tanár? Annyira gáz, ahogy évek óta tolod ezt a teljesen értelmetlen áldidaktikus depressziós szöveget, hogy "ha van valami, ami, akkor én". Ki nem szarja le, hogy mi az az egy-két dolog, aminek sikerült lyukat ütnie a végtelenül zárt gondolkodásodon? Buta vagy, nem tanulsz, lusta vagy, figyelmetlen. Ezeket valld be, a többi az csak okoskodás lényegtelen dolgokról. Kamerázd, ahogy Rirán és Flódnis veszekszik egy marék chio chips felett, és tedd fel a vágatlanra. Ennyi hasznod van.

Egyébként tudjátok, hogy Hulk Hogan, az "óvóbácsi" itt kommentel a fórumon?
Oct 18, 2012 12:26:46

Szerző: sodika Oct 18, 2012 12:26:53
Válasz
(0)
* ásít *

Béla ebben a videómban magyarázza el, miért Koppány a Koppány csoport.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ugf50MD4zvI" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ugf50MD4zvI</a>

Na meló, csá.
Oct 18, 2012 12:26:53

Szerző: Grammaticus Pathian Oct 18, 2012 12:27:30
Válasz
(1)
Igaz, a majdnemtől elég messze voltál.
Oct 18, 2012 12:27:30

Szerző: Grammaticus Pathian Oct 18, 2012 12:29:03
Válasz
(2)
A magyarság összhaszna, hogy ne legyenek paraziták és az adós fizessen! Hallod BKV-bűnöző?
Oct 18, 2012 12:29:03

Szerző: sodika Oct 18, 2012 12:29:25
Válasz
(0)
Tegnap éjjel 2-kor csináltunk Titánnal egy egyórás beszélgetést az otthonvédelemről. Négy kamerával. Négyfelé osztott képernyőn fogjátok majd látni a vágatlanon.
Oct 18, 2012 12:29:25

Szerző: sodika Oct 18, 2012 12:29:35
Válasz
(0)
Na meló, csá.
Oct 18, 2012 12:29:35

Szerző: Hitvány Patkány Oct 18, 2012 12:29:43
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként a Búza utcai rendőrök is tök mulyák voltak. Amikor láttam, hogy ők is könnyeznek a gáztól, mondtam nekik, hogy itt munkavédelmi szabálysértés történt, mert biztosítani kellett volna nekik a védőfelszerelést, és a helyükben én feljelenteném ezért a munkáltatómat, ebben még segíthetünk is nekik, ha kérik, de nem mutattak különösebb érdeklődést. :D</div>

Nem mindenki megélhetési pereskedő, hülyegyerek. Leginkább rátok voltak pipák, mert ha nem szegültök ellen, nem kell gázt használni.
Oct 18, 2012 12:29:43

Szerző: Grammaticus Pathian Oct 18, 2012 12:30:09
Válasz
(6)
A dohányzás az új füstgép.
Oct 18, 2012 12:30:09

Szerző: tigris Oct 18, 2012 12:31:31
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként a Búza utcai rendőrök is tök mulyák voltak. Amikor láttam, hogy ők is könnyeznek a gáztól, mondtam nekik, hogy itt munkavédelmi szabálysértés történt, mert biztosítani kellett volna nekik a védőfelszerelést, és a helyükben én feljelenteném ezért a munkáltatómat, ebben még segíthetünk is nekik, ha kérik, de nem mutattak különösebb érdeklődést. :D</div>

hát ez lemaradt a videóról. csak azt lehetett hallani, hogy "ájájájáá, újságíró jájájájá sajtó, jájáájjjj nebáncson (sír)"
Oct 18, 2012 12:31:31

Szerző: ? Oct 18, 2012 12:32:47
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Peter</div><div class="quote"><div class="author">?</div><div class="quote"><div class="author">Peter</div>"nagyon primitív emberekről beszélünk, a magyarság legalsó kb 5-10%-ról."

Nem a károsultakról van szó hanem a Sodiról és a sleppjéről.</div>

Az valoban gaz, de a ketto kozott atfedes van.</div>

Nem erről volt szó, de félig analfabéta disznópásztorokkal inkább nem vesződőm.
Oct 18, 2012 12:32:47

Szerző: Grammaticus Pathian Oct 18, 2012 12:34:58
Válasz
(7)
Magyarország legnagyobb baja egyébként éppen ez. Hogy disznópásztorok akarnak zászlókkal menetelni. Hála az égnek a nagy részük azt hiszi, még többet érdemel, és lelép Angliába mosogatni. Paródiarovat!
Oct 18, 2012 12:34:58

Szerző: sodileaks Oct 18, 2012 12:37:10
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tegnap éjjel 2-kor csináltunk Titánnal egy egyórás beszélgetést az otthonvédelemről. Négy kamerával. Négyfelé osztott képernyőn fogjátok majd látni a vágatlanon.</div>

Alig várom...
* alig várja ** ásít *
Oct 18, 2012 12:37:10

Szerző: tigris Oct 18, 2012 12:40:02
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tegnap éjjel 2-kor csináltunk Titánnal egy egyórás beszélgetést az otthonvédelemről. Négy kamerával. Négyfelé osztott képernyőn fogjátok majd látni a vágatlanon.</div>

mi van marci pénzével te autista?
Oct 18, 2012 12:40:02

Szerző: Csak egy olvasó Oct 18, 2012 12:42:29
Válasz
(3)
Semmiképpen ne álljatok meg a harminchatfelé osztott képernyő alatt, azt már a körületted keringő valódi és a Titán körül keringő kémlegyek is élvezni tudják, lehet, hogy lenne pár új néződ!
Oct 18, 2012 12:42:29

Szerző: sodileaks Oct 18, 2012 12:43:11
Válasz
(3)
"Négyfelé osztott képernyőn fogjátok majd látni"

sneci, úgy viselkedsz mint egy általános iskolás pistike, aki épp most ismerkedik a videoszerkesztő programokkal, és minden felfedezett újdonság után világgá szeretné kürtölni mekkora zseninek érzi magát.

Nem nagyon dicsértek annak idején, mi?
Oct 18, 2012 12:43:11

Szerző: sodika Oct 18, 2012 12:53:35
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>úgy viselkedsz mint egy általános iskolás pistike</div>

Egyszerűen két szemben ülő ember beszélgetését vagy így lehet feldolgozni, vagy a kamerák folyamatos váltogatásával, de olyan módon megvágni egy egyórás anyagot nagyon időigényes lenne.
Oct 18, 2012 12:53:35

Szerző: Csak egy olvasó Oct 18, 2012 12:54:36
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként a Búza utcai rendőrök is tök mulyák voltak. Amikor láttam, hogy ők is könnyeznek a gáztól, mondtam nekik, hogy itt munkavédelmi szabálysértés történt, mert biztosítani kellett volna nekik a védőfelszerelést, és a helyükben én feljelenteném ezért a munkáltatómat, ebben még segíthetünk is nekik, ha kérik, de nem mutattak különösebb érdeklődést. :D</div>

hát ez lemaradt a videóról. csak azt lehetett hallani, hogy "ájájájáá, újságíró jájájájá sajtó, jájáájjjj nebáncson (sír)"</div>
Ez már a parkolóban történt (biztos visszamerészkedett a nagy menekülés után) és pont megint ki volt kapcsolva az amúgy mindig működő kamera. Ugyanúgy, mint Gondánál vagy bármikor máskor, amikor Sodi elmondása szerint bátor volt vagy frappáns visszaszólást eresztett el, amitől a másik fél belátta addigi életének hibáit és remete lett belőle.
Oct 18, 2012 12:54:36

Szerző: 15 ft Oct 18, 2012 12:58:34
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>úgy viselkedsz mint egy általános iskolás pistike</div>

Egyszerűen két szemben ülő ember beszélgetését vagy így lehet feldolgozni, vagy a kamerák folyamatos váltogatásával, de olyan módon megvágni egy egyórás anyagot nagyon időigényes lenne.</div>

két ember beszélgetéséhez max két kamera kell.
ha meg lusta vagy vágni, akkor milyen sajtós vagy?
Oct 18, 2012 12:58:34

Szerző: sodileaks Oct 18, 2012 13:01:20
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>úgy viselkedsz mint egy általános iskolás pistike</div>

Egyszerűen két szemben ülő ember beszélgetését vagy így lehet feldolgozni, vagy a kamerák folyamatos váltogatásával, de olyan módon megvágni egy egyórás anyagot nagyon időigényes lenne.</div>

Elmondásod szerint többnyire mindenki a laptopjába merülve, némán recskázik, tehát amikor valaki megszólal azonnal bekapcsoljátok a kamerákat, vagy, hogy megy ez tényfeltáró körökben? Miért kell egyáltalán feldolgozni két hibbant ember semmiről sem szóló beszélgetését?
Röhej.
Oct 18, 2012 13:01:20

Szerző: Józan Becsület Oct 18, 2012 13:03:30
Válasz
(5)

Nem is értem, miért nincs a híradókban és az interjúműsorokban négyfelé osztott kép.
Oct 18, 2012 13:03:30

Szerző: tigris Oct 18, 2012 13:05:17
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>úgy viselkedsz mint egy általános iskolás pistike</div>

Nem is értem, miért nincs a híradókban és az interjúműsorokban négyfelé osztott kép.</div>

mert amatőrök. tyerintyem ety értyhetyő
Oct 18, 2012 13:05:17

Szerző: Echelon néni Oct 18, 2012 13:16:57
Válasz
(1)
<a href="http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4782732374073&amp;set=a.4782732094066.81822633.1468622787&amp;type=1&amp;theater" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4782732374073&amp;set=a.4782732094066.81822633.1468622787&amp;type=1&amp;theater</a>

Molnár nyakában azért van usa zászló mert lespanolt Leon Panettával vagy simán csak beszervezte a CIA?
Oct 18, 2012 13:16:57

Szerző: 15 ft Oct 18, 2012 13:18:15
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><a href="http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4782732374073&amp;set=a.4782732094066.81822633.1468622787&amp;type=1&amp;theater" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4782732374073&amp;set=a.4782732094066.81822633.1468622787&amp;type=1&amp;theater</a>

Molnár nyakában azért van usa zászló mert lespanolt Leon Panettával vagy simán csak beszervezte a CIA?</div>

az hol usa zászló?
Oct 18, 2012 13:18:15

Szerző: Csak egy olvasó Oct 18, 2012 13:18:50
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">15 ft</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>úgy viselkedsz mint egy általános iskolás pistike</div>

két ember beszélgetéséhez max két kamera kell.
ha meg lusta vagy vágni, akkor milyen sajtós vagy?</div>
Normál esetben elég lenne két kamera két arc rögzítéséhez. De itt most a Velvetre kikerült videókat készítő Recskaboyról beszélünk, hahó! Két kamera veszi az arcokat, a másik kettő... nos, adott két jóbarát egy közös lakásban, akik éjjel kettőkor beszélgetnek...
Oct 18, 2012 13:18:50
« 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 »
1740549 komment.

41 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™