Jó jó majd erre jobban odafigyelek legközelebb, de én nem is foglalkoztam ezzel az aprósággal, ha jól tudom egyáltalán nem szabad a putriban lájvozni, ez volt az ukáz a villás felügyelőtől. Nagy ház vagy kis ház, egyre megy, aki ott flokkol, az bizony rikácsolást és fenyítést kap ebédre! De mindenképp jó látni ezt a torzonborz szörnyet, ahogy a napszemüveg mögül meresztgeti a vaksi szemeit. Fincsi a krém, amit ASODI nekünk főz :D
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Te Endre, nem azt mondtad, hogy visdzakaptad a tyeknyikai eszközeidet? Akkor minek neked új telefon? Vagy megint hazudtál a kommenthaveroknak?
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Lehet az a közvetlen vonal a rendőrséghez, amin keresni szokták. :D
Amolyan hatósági fojjódjót!
Arról szerintem tudnának az új órájának köszönhetően, egyszerűen arról lehet szó, hogy most kevésbbé fogják a loopot és uncsizik. Megpróbált hergelni, de csak azt mutatta meg, hogy mekkora egy bolond, szakadt csöves, akin kibaszott jót lehet rögöni. :D
Ugye az órához kapott "powerbankot" nem hagytad el, igaz, Endre? :)
Az nem a tiéd, tessék rá vigyázni!
De amúgy tényleg bazdmeg, más pár év DACH melócsá után kocsit, házat vesz. Ez meg az adósságon kívül mást nem tud felmutatni, egy kibaszott normális saját ruhája nincsen. Rip sárga Jutkaverős pulcsi :'(
Abba a kapuba még rúg valaki kettő combosat akkor az alja tuti kiszakad!
Így jött ki a matek.
Kár, hogy nem az Ő veknigeci fejét verték így gyerekkorában.
Imádom ahogy üvölt mint valami fábaszorult féreg 😆😆😆
Fel van háborodva, hogy 15+ év önmaga lejáratása és a hatóságok hergelése után kiröhögik a beadványait.
Legtökéletesebb tudás a jogalkotáshoz, prémium 100-as tankoláshoz és szélvédőmosáshoz.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Endre! Baromi SZHAR a kontent!!!
"Baszót adok be a Gézára."

Ennek a képnek szaga van!!!
Azért nem borotválkozik a pedofil, mert annyira lefogyott a sitten, hogy retteg amikor a tükörbe néz.
A felpuffadt stokit 90-95kg-ra becsültem.
A 6 hónap alkohol tilalomnak köszönhetően szerintem 65-kg körülre fogyhatott.
Semmi tartaléka nem volt korábban sem, fizikailag értelmezhetetlen volt az állapota, viszont ez már elfekvő szint.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Meg egy erősebb jellemtelensége. 😆
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Egy sörtre átugranék, ha már így alakult Oszi úr!
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen

annyira gyönyörű nap volt május harmadika. nagyon szépen felépítették a dakoták a támadást a korcs irányába, először követték, majd beszélgettek vele, elkezdték vegzálni és után volt csak a tettlegesség. ahol odalett a legféltettebb kincs: a szemüveg. a cigók és a kötelességtudó troll miatt néztek hülyének fél évig a sitten korcs, hogy miért hordassz napszemüveget bent is
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Miért tolod ai-s álszemüveggel, gyagyás? Sebhelyet szaggatott a szemed köré Renátó sógora?
Szerintem nemcsak a napszemcsi, de a gyomorfirgstó arcszőrzet is arra hivatott, hogy elrejtsen valamit.Mesélj Endre, mit tettek veled odabent?
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Jelenleg vendég fogadásra nincs sok időm. Év végi felpörgés miatt, de talán sikerül két ünnep közöttre egy streamet beszerveznem, hogy megnézzem működik-e még a szetap.
És nem vagyok én úr, de köszönöm.
#50euro + kamatok
Manyiként álcázza magát, hogy könnyebben hozzáférjen a cigányfaszhoz.
Megpróbálja bevonzani a megúszást a Titok című film alapján, de csak a seggbebaszást meg a szopást fogja mert fordítva nézte meg.
2002, kistérségi tv 40 éves szűz karbantartója, 30 éve halott apja ruhájában.
én (Kiss Endre Farkas, sodi). - egy potenciálisan italozó - munkanélküli vagyok

Hány év van a két fotó között?
ChatGPT
"Nem tudom pontosan megmondani, hány év telt el a két fotó között — ehhez ismerni kellene a képeken szereplő személy(eke)t és a készítés időpontját, ami nem áll rendelkezésre.
Viszont a két kép alapján annyit meg lehet állapítani, hogy:
A bal oldali fotón a férfi fiatalabbnak tűnik: sima arcbőr, borotvált, rövidebb és rendezettebb haj.
A jobb oldali fotón a férfi idősebb benyomást kelt: őszülő, dús szakáll, kissé ritkább haj, napszemüveg, összességében érettebb megjelenés.
A kettő közti különbség megjelenés alapján nagyjából 5–10 évnyi változásnak felelhet meg — ez csak vizuális becslés, nem tényadat.
Ha szeretnéd, megmondhatom pontosabban, milyen konkrét jegyek alapján tűnik idősebbnek az egyik kép."
A kettő közti különbség megjelenés alapján nagyjából 5–10 évnyi változásnak felelhet meg — ez csak vizuális becslés, nem tényadat.
Ezzel szembe a valóság 1.5 év. A Baloldali kép ugyanis egy 2024-es, nyári, bokor flokkból van, mikor bujkált, hogy ne bukjon le a segély csalással. A Jobboldali meg ugye 2025 december.
Segély csalással mi a helyzet bűnöző? Ugye jött már idézés rendőrségi kihallgatásra? Mit válaszoltál nekik rá, hogy nem tudsz menni mert börtönbe vagy és álljanak be a sorba?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ez a kombináció pont úgy néz ki, mintha legalább egy évtizedet ugrott volna a korán.
Összefoglalva : Nem a fényviszonyok miatt néz ki pedopapónak a büdös szájú.
Fényviszonyok!!!
lépek ki mert hülyék vagytok
kék1: "most te csöngetsz be"
kék2: "tegnap is én voltam basszadmeg"
kék1: *megnyomja a csengőt* "jó napot a szolnoki RFK-tól jöttünk kiss endre farkast ellenőrizni, fáradjon ki azonnal"
pedó az ólban: *csoszog kifelé, közben odébb rugdalja a szeméthegyeket* "jajj nye most fhaszom geci kurva jendőjök fhaszomat már"
Mikbe faty? Ő csak betelefonál a púpszászi örsre hogy "hopp közszolga!" azok meg csudigungozva hozzák a napi húgymeleg sörét hogy "Elnézést a késésért natyságos ketyelmes uram!" és bepakolják a macskaólba.
annyira szép, hogy a gyagyás minden egyes kijelentését már szájbaszarta
Egyenesen G. Róbert főtörtyőjmestej
🕎Endigame🕎
őszülő, dús szakáll, kissé ritkább haj, napszemüveg, összességében érettebb megjelenés.
Érettebb megjelenés :DD azért jó látni, hogy az AI-nak is van humorérzéke.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Az AI is troll, "a készítés időpontja nem áll rendelkezésre"
Mondom én gondosórára szoruló vén papó a bűnöző pdf geci. Ebben eddig lehetett.
De ha leírjátok ide, az úgy nem jó :D
Lehet ezt úgy csinálni hogy megtalálható hangforrás se legyen.
nevetni fogsz, de szerintem nincs hajnal 3-as sörike, mert nincs rá pénz.:)))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Már bejelentették, hogy kezdik fejleszteni a Fallout ötödik részét. Endre nagy karriert futhatna be benne, mint kétszáz éves hulla vagy mint erősen rozzant ghoul. És beírhatná a masnis CV -be munkatapasztalatként hogy "játékfejlesztés".
Pont ma két hete kapta a zsugor 2 literes kőbányait, ez már úgy is elfogyott volna ha beéri napi 1 literrel. De nem érte be, és valószínűbb hogy napi egy üveg lecsúszott. A golda-féle könyörshör mellé, ha elpatkánykodta mit hozott a postás. Ha meg nem, nem kapott a vén hódtól pénzt, ha úgyis küldik neki a piát. Napi 2-4 doboz sörtön vegetálhatunk jelenleg. Akkor inkább nyissuk ki a gázt.
Mi következik ebből? Többek közt az, hogyha elítélik 5-7-10 évre akkor fekete zsákba hagyja el a börtönt, akkor is, ha nem verik agyon a pedopapot bent.
És a Dán lányt?
jó jó, de tudod mi az a fűszer?
Börtönben kapható? :)
igen, a paradicsom és a nagy bögre kóla mellett, az egész nap kódexmásolás (cigánybűnöző beadványok írása) után
És A titok c. filmet?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Én azt láttam! :)
Endre kurvára nagy igény lenne mivel közszereplő vagy egy helyzet kiértékelő flokkra, mi van most, mire lehet számítani és a börtön után hogy kezded újra az életed.
A tévé néző gyerekek epedve várják.
Porondra bohóc ne szóljunk mégegyszer!
Hopp háziőrizetes! Hopp csicska!

Golda is már csak egy kávét kér a filmhez..
:)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
NSZKSZ,sokan kérték,így még nem írtuk ki véglegesen a komlói mauglit a sorozatból.
Hosszú még ez az év.
Remélem az "Egy gyagyás karácsony"-t nézik péntekenként a klubban!

Ki csinálta jobban?
Jó, ezt most ne ne ne ne ne! Az egyik egy keresztény, családos gazdag geci, aki ráadásul még egy valódi masztipartira is eljutott, a másik sodi.
Ez ety szar mindenki dögöljön meg
Mennyi, de mennyi dologgal kapcsolatban hangzott el az az érvelés endrétől, hogy márpedig a tibike azt mondta hogy / megesküdött / azt ígérte... Minden ilyennél szóltak a végtelenül segítőkész trollok, hogy ebből szopás lesz, de hát ugye a báró úr mindig mindenkinél okosabb :)
"Az egész napomat elvette az idő..."
A többszörös személyiségzavarai és a bizonyítottan alacsony IQ mellé társul a herélt komlói félcigány, hajléktalan kiképzése.
Endre csak mellékszereplő volt a saját történetében.
Egy következő Terdik, Anti bácsi, Dáriusz vagy random bolond öregbácsi / alkoholista hajléktalan, egy következő apróért/borért leszopott elfekvős öregember.
A tranyó egy sörért, két szál cigiért bármikor képes eladni magát vagy bármit hazudni.
A különbség csupán annyi, hogy Endre egyesítette a fenti negatív tulajdonságokat és kombinálva ezeket a világtörténelem egyik legnagyobb balekjaként az utolsó hitellehetőségét is arra az "emberre" használta el(lásd. Buzihenger és Ájtegek), aki 2 éven keresztül csak akkor töltött melette időt, amikor a fagyhalál fenyegette.
Endre már 20 éve is szemetszúrt egyeseknek.
Nem véletlenül.
Igazán gazdag esettanulmánya a génhulladék az ostobaság és gonszág keverékének.
Tényleg a retardáltság zsinórmértéke.
Mint mostanra kiderült, humort és intellektust nélkülözve.
Csupán szárazon és töményen.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 10, 2025 14:00:37
x38)
csuldigung, de úgy látom ez a hangszigetelő függöny a gázcsövön. átment a macskaólba flokkolni, hogy golda ne tudja meg.
telefonos trollok, pls.
telefonos trollok, pls.
Jó jó majd erre jobban odafigyelek legközelebb, de én nem is foglalkoztam ezzel az aprósággal, ha jól tudom egyáltalán nem szabad a putriban lájvozni, ez volt az ukáz a villás felügyelőtől. Nagy ház vagy kis ház, egyre megy, aki ott flokkol, az bizony rikácsolást és fenyítést kap ebédre! De mindenképp jó látni ezt a torzonborz szörnyet, ahogy a napszemüveg mögül meresztgeti a vaksi szemeit. Fincsi a krém, amit ASODI nekünk főz :D
linziasztal01
(
x77)
Dec 10, 2025 14:01:00
x77)
Anyád választhatott, hogy vagy fizeti az emelt rezsit és visszarak az ólba, vagy elvisel a nagy házban.
Szerintem nem sokáig gondolkodott. :)
Szerintem nem sokáig gondolkodott. :)
Endre priusza
(
x11)
Dec 10, 2025 14:02:53
x11)
Te Endre, nem azt mondtad, hogy visdzakaptad a tyeknyikai eszközeidet? Akkor minek neked új telefon? Vagy megint hazudtál a kommenthaveroknak?
linziasztal01
(
x77)
Dec 10, 2025 14:06:13
x77)
Lehet az a közvetlen vonal a rendőrséghez, amin keresni szokták. :D
Amolyan hatósági fojjódjót!
kripli figyelő
(
x12)
Dec 10, 2025 14:07:35
x12)
Úgy látszik nem csak a seggét de a ruháját is rojtosra baszták.Flanelpáncéling fashion visszatért.2006-ot írunk.
-
Dec 10, 2025 14:11:41
Ilyenkor kell körmére nézni az őrizetesnek.Azért készült a flokk mert azt reméli ezt látják a yardnál és most nem kap meglepi ellenőrzést,mert már így bejelentkezett.Tilosban jár tuti,vigyék csak vissza.
Dec 10, 2025 14:11:41
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 10, 2025 14:16:46
x5)
Endre nehogy csinálj egy ilyen tiktik kihívást mert akkor senki nem lesz hogy szórakoztasson minket:
trashcity.net/video/19295/csak-er%C5%91s-idegzet%C5%B1eknek-random-trash-horg%C3%A1sz-%C3%B6nakaszt%C3%A1ssal-sz%C3%B3rakozik-%C3%A9l%C5%91ben-de-v%C3%A9letlen-leesik-a-l%C3%A9tr%C3%A1r%C3%B3l
trashcity.net/video/19295/csak-er%C5%91s-idegzet%C5%B1eknek-random-trash-horg%C3%A1sz-%C3%B6nakaszt%C3%A1ssal-sz%C3%B3rakozik-%C3%A9l%C5%91ben-de-v%C3%A9letlen-leesik-a-l%C3%A9tr%C3%A1r%C3%B3l
linziasztal01
(
x77)
Dec 10, 2025 14:30:18
x77)
Tilosban jár tuti,vigyék csak vissza.
Arról szerintem tudnának az új órájának köszönhetően, egyszerűen arról lehet szó, hogy most kevésbbé fogják a loopot és uncsizik. Megpróbált hergelni, de csak azt mutatta meg, hogy mekkora egy bolond, szakadt csöves, akin kibaszott jót lehet rögöni. :D
Ugye az órához kapott "powerbankot" nem hagytad el, igaz, Endre? :)
Az nem a tiéd, tessék rá vigyázni!
-
Dec 10, 2025 14:48:03
Anyád megvillázott, bolond Pedró?
Dec 10, 2025 14:48:03
Börimanó
Dec 10, 2025 14:49:28
Csókolom Gyöngyi néni!
Endike ma kijöhet játszani vagy ma nem kapott a rendőröktől kimenőt?

Nem akajok visszamennyi a böjtönbe. Tyerintyem ety ertyhetyo.

Dec 10, 2025 14:49:28
Bubuka
(
x13)
Dec 10, 2025 15:11:37
x13)
brutális őrjöngés a hármason a legbetiltottabb adblue tanúval, sokkal jobb mint a leszart pedofil róka:
www.facebook.com/molnarf.arpad.eli.1/videos/1417295539975823/
Csak a szokásos nárcisztikus szarság, mint amit az összes retardtól megszokhattunk: "Én vagyok a legjobb, tökéletesen értek minden jogalkotáshoz, stb..."
Fel van háborodva, hogy 15+ év önmaga lejáratása és a hatóságok hergelése után kiröhögik a beadványait.
Ismerős, pedókám? :D
www.facebook.com/molnarf.arpad.eli.1/videos/1417295539975823/
Csak a szokásos nárcisztikus szarság, mint amit az összes retardtól megszokhattunk: "Én vagyok a legjobb, tökéletesen értek minden jogalkotáshoz, stb..."
kérdezhetek valamit
(
x2)
Dec 10, 2025 15:12:10
x2)
Flokk:
Egy 1967-es ingben ülve hergel az állami bántalmazott gyerekekkel kapcsolatban.
Egy biztos: megint betalált valami. :)
De amúgy tényleg bazdmeg, más pár év DACH melócsá után kocsit, házat vesz. Ez meg az adósságon kívül mást nem tud felmutatni, egy kibaszott normális saját ruhája nincsen. Rip sárga Jutkaverős pulcsi :'(
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Dec 10, 2025 15:29:38
x3)
Csókolom Gyöngyi néni!
Abba a kapuba még rúg valaki kettő combosat akkor az alja tuti kiszakad!
PúpszásziRePont
(
x5)
Dec 10, 2025 15:37:33
x5)
Jó az outfit, Gyagyás! Golda szépen felöltöztetett, úgy nézel ki, mint ha a saját dédapád lennél. Bár ezt nem csak az ötvenes-hatvanas években divatos kardigán teszi. Negyven éves elmúltál, te szerencsétlen, de még egy öltözet ruhát nem tudsz fölmutatni, aminek megkerested volna az árát.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
A helyzet megoldása
(
x44)
Dec 10, 2025 15:38:18
x44)
Úgy nézel ki, mintha máris szomszédot 40 év köztemető után kiásták volna
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
HalfejSodi
Dec 10, 2025 15:43:46
Flokk:
Kár, hogy nem az Ő veknigeci fejét verték így gyerekkorában.
Dec 10, 2025 15:43:46
herr_schwechater
(
x8)
Dec 10, 2025 15:53:20
x8)
youtu.be/wq08UPacCCI
"kísérlet arra mikor jönnek értünk a rendőrök"
csak késtek egy 19 évet de sikerült gyagya
"kísérlet arra mikor jönnek értünk a rendőrök"
csak késtek egy 19 évet de sikerült gyagya
Kakaspina
(
x24)
Dec 10, 2025 16:33:58
x24)
Büdös, ugyanúgy nézel ki mint nagyapám perpillanat.
Mondjuk szegény öreg 10 éve halott, de ugyanaz az outfit.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Mondjuk szegény öreg 10 éve halott, de ugyanaz az outfit.
Sztrapacska
(
x6)
Dec 10, 2025 16:34:16
x6)
Semmilyen szánalmat nem érzek, ahogyan a hergelő alja véglényt figyelem, sőt még ez csak a legelső állomás ahogyan látni szeretném ezt a férget.
Átjön a videón a penészes dohos levegőben terjengő csípős húgyszaggal kevert igazi igénytelen homeless szaga.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Átjön a videón a penészes dohos levegőben terjengő csípős húgyszaggal kevert igazi igénytelen homeless szaga.
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 10, 2025 16:34:49
x5)
képzeld pdf, most hogy december van, sima gyári melósként megkaptam az éves értékelésem, meg ahogy itt többen is mondják az év végi "pulykapénzt".

az összegről nem rakok be képet mert semmi közöd hozzá de több mint amennyiért koldultál az AMS-nek.
#50euro + kamatok

az összegről nem rakok be képet mert semmi közöd hozzá de több mint amennyiért koldultál az AMS-nek.
Kendra
(
x2)
Dec 10, 2025 17:04:58
x2)
brutális őrjöngés a hármason a legbetiltottabb adblue tanúval, sokkal jobb mint a leszart pedofil róka:
facebook.com/molnarf.arpad.eli.1/videos/1417295539975823/
facebook.com/molnarf.arpad.eli.1/videos/1417295539975823/
Imádom ahogy üvölt mint valami fábaszorult féreg 😆😆😆
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 10, 2025 17:10:27
x13)
Legtökéletesebb tudás a jogalkotáshoz, prémium 100-as tankoláshoz és szélvédőmosáshoz.
nmthrwwy420
(
x12)
Dec 10, 2025 17:56:45
x12)
De most nem azért pdf, de ilyen kegyetlen szarul kinézni 43 évesen.. :D
Az a szétráncigált kopaszodó, ősz pinaszőrizé a fejeden, amit hajnak hívsz, a mozivászon méretű homlok, amire ki lehetne vetíteni a Titok c. filmet, a beesett malacszemek, körülötte hullafoltokkal, a ferde bazilika kilincs orrod, a kráterek és ragyák a veknin, a csálé, sárga orbitrágók a picsaszádban.
És ezt az egészet megkoronázod egy kibaszott napszemüveggel, ami minden tengelyén ferde és sehogy nem áll meg az idióta pofádon, valamint öreganyád szöszös, macskaszőrös, hugyos, molyos, poloskás kardigánjával.
Nagyon kellett még hozzá a gyerekfogdosó drótszőr is, igazából már csak azt várom, hogy mikor lesz sárga az orrod alatt a fikától.
Ki az az Endre bácsi?
Az a szétráncigált kopaszodó, ősz pinaszőrizé a fejeden, amit hajnak hívsz, a mozivászon méretű homlok, amire ki lehetne vetíteni a Titok c. filmet, a beesett malacszemek, körülötte hullafoltokkal, a ferde bazilika kilincs orrod, a kráterek és ragyák a veknin, a csálé, sárga orbitrágók a picsaszádban.
És ezt az egészet megkoronázod egy kibaszott napszemüveggel, ami minden tengelyén ferde és sehogy nem áll meg az idióta pofádon, valamint öreganyád szöszös, macskaszőrös, hugyos, molyos, poloskás kardigánjával.
Nagyon kellett még hozzá a gyerekfogdosó drótszőr is, igazából már csak azt várom, hogy mikor lesz sárga az orrod alatt a fikától.
Bád Szpenszer
(
x1)
Dec 10, 2025 17:57:58
x1)
Flokk.
Endre! Baromi SZHAR a kontent!!!
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 10, 2025 18:06:37
x16)
Elnézést, ez Golda kardigánja vagy Nász bácsi hagyatéka.
Gyerektaperoló outfit.
Gyerektaperoló outfit.

Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 10, 2025 18:17:22
x39)
Azért nem borotválkozik a pedofil, mert annyira lefogyott a sitten, hogy retteg amikor a tükörbe néz.
A felpuffadt stokit 90-95kg-ra becsültem.
A 6 hónap alkohol tilalomnak köszönhetően szerintem 65-kg körülre fogyhatott.
Semmi tartaléka nem volt korábban sem, fizikailag értelmezhetetlen volt az állapota, viszont ez már elfekvő szint.
ascites
(
x57)
Dec 10, 2025 18:23:10
x57)
Nem vagyok hajlandó megnézni a pedofilvonyítást. A szemüveg végig így néz ki? Olyan, mint a nyanyaszemüveg (amit tavaly augusztus végén vett) és a dioptriás napszemüveg vegyüléke.

Miért tolod ai-s álszemüveggel, gyagyás? Sebhelyet szaggatott a szemed köré Renátó sógora?

molos troll
(
x2)
Dec 10, 2025 18:24:29
x2)
Volt már fórumozás, uccaflokk, csámborgós lájv, most végre ólflokk is. Szép lassan megyünk egyre közelebb a forró tűzhelyhez. A következő lokikus lépés bizony a tiktok őrjöngés, akármit is mond a vén hód.
...mi ez? Te is hallod, stoki? ...lájv... Lájv... LÁJV KELL!
...mi ez? Te is hallod, stoki? ...lájv... Lájv... LÁJV KELL!
Eazy
(
x11)
Dec 10, 2025 19:35:00
x11)
Meg egy erősebb jellemtelensége. 😆
banshee
(
x24)
Dec 10, 2025 19:44:14
x24)
Stoki! Apádnak több haja van, mint neked. Hiába, az anyai ágról jött askenázi vér...
Kakaspina
(
x24)
Dec 10, 2025 19:57:37
x24)
képzeld pdf, most hogy december van, sima gyári melósként megkaptam az éves értékelésem, meg ahogy itt többen is mondják az év végi "pulykapénzt".
Hafré
(
x9)
Dec 10, 2025 20:13:11
x9)
Nem tudom ki hogy van vele, nekem jól esik hallgatni, ahogy a legbetiltottabb adblue tanú segítségért ordibál.
lépek ki mert hülyék vagytok
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Dec 10, 2025 20:19:49
x3)
88 látogató online.
o/
o/
-
Dec 10, 2025 21:18:35

Dec 10, 2025 21:18:35
Flixbus utas
(
x1)
Dec 10, 2025 21:47:53
x1)
Elnézést kívánok! A pedro szardarab legújabb elmebeteg monológját valaki rögzítette esetleg? Nem rendelkezem kínai kémszoftverrel. NSZKSZ és TAOT!
herr_schwechater
(
x8)
Dec 10, 2025 22:02:43
x8)
annyira gyönyörű nap volt május harmadika. nagyon szépen felépítették a dakoták a támadást a korcs irányába, először követték, majd beszélgettek vele, elkezdték vegzálni és után volt csak a tettlegesség. ahol odalett a legféltettebb kincs: a szemüveg. a cigók és a kötelességtudó troll miatt néztek hülyének fél évig a sitten korcs, hogy miért hordassz napszemüveget bent is
Sztrapacska
(
x6)
Dec 10, 2025 22:10:26
x6)
Szerintem nemcsak a napszemcsi, de a gyomorfirgstó arcszőrzet is arra hivatott, hogy elrejtsen valamit.Mesélj Endre, mit tettek veled odabent?
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Dec 10, 2025 22:31:24
x7)
Úgy kéne visszajuttatni előzetesbe, hogy pont a flokkban látható Golda barna inge legyen rajta.
|__o__|
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 10, 2025 22:41:36
x5)
Jelenleg vendég fogadásra nincs sok időm. Év végi felpörgés miatt, de talán sikerül két ünnep közöttre egy streamet beszerveznem, hogy megnézzem működik-e még a szetap.
És nem vagyok én úr, de köszönöm.
véletlen?
Dec 10, 2025 22:50:41
Dec 10, 2025 22:50:41
linziasztal01
(
x77)
Dec 10, 2025 23:06:43
x77)
Úgy kéne visszajuttatni előzetesbe, hogy pont a flokkban látható Golda barna inge legyen rajta.
Manyiként álcázza magát, hogy könnyebben hozzáférjen a cigányfaszhoz.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 10, 2025 23:15:09
x5)
Ne is mondj semmit Endre!
i.ibb.co/DHwL2XRQ/l3.jpg
i.ibb.co/DHwL2XRQ/l3.jpg
Megpróbálja bevonzani a megúszást a Titok című film alapján, de csak a seggbebaszást meg a szopást fogja mert fordítva nézte meg.
Kendra
(
x2)
Dec 11, 2025 07:57:42
x2)
Endre ledöbbenve látom hogy vöröskeresztes segélyruhacsomaggyűjtőből hagyatékból megmaradt és cigányok által levetett ruhákban vagy. Vidd vissza ezeket a ruhákat! Nem elítélteknek tették ki! Ha fázol kérj Molnár f Árpád azaz Max Motion Árpitól egy sálat majd ingyen leönt benzinnel.
Hahó
(
x135)
Dec 11, 2025 08:25:58
x135)
Lesz ma is outfit check flokk, pdf?
Biztos akad még ott egy bolyhos otthonka 1962-ből, ami jól mutat a leukoplasttal megragasztott napszemcsivel. Hozzá egy nyanya fejkendő, és igazi falusi Alain Delon leszel. Mehet a vagánykodás háziőrizetes eltáv alatt, villantsál nyomkövető okosórát az ufó abc-ben a stílustalan parasztoknak, mutasd meg nekik, hogy mekkora divatdiktátor vagy!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Biztos akad még ott egy bolyhos otthonka 1962-ből, ami jól mutat a leukoplasttal megragasztott napszemcsivel. Hozzá egy nyanya fejkendő, és igazi falusi Alain Delon leszel. Mehet a vagánykodás háziőrizetes eltáv alatt, villantsál nyomkövető okosórát az ufó abc-ben a stílustalan parasztoknak, mutasd meg nekik, hogy mekkora divatdiktátor vagy!
fütyizel
Dec 11, 2025 08:39:16
2002, kistérségi tv 40 éves szűz karbantartója, 30 éve halott apja ruhájában.
Dec 11, 2025 08:39:16
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 11, 2025 09:40:12
x39)
Kár volt eljönni Linzből...
Börimanó
Dec 11, 2025 10:08:11
Emberünk szarabbul néznek ki mint a 60+os kollégáim..
Nem akajok visszamennyi a böjtönbe. Tyerintyem ety ertyhetyo.
Dec 11, 2025 10:08:11
-
Dec 11, 2025 10:10:53
Vajon karácsony előtt visszakerül?Megtrollkodják a közszolgák?Lesz meghitt ünnep?
Dec 11, 2025 10:10:53
banshee
(
x24)
Dec 11, 2025 10:25:25
x24)

ChatGPT
"Nem tudom pontosan megmondani, hány év telt el a két fotó között — ehhez ismerni kellene a képeken szereplő személy(eke)t és a készítés időpontját, ami nem áll rendelkezésre.
Viszont a két kép alapján annyit meg lehet állapítani, hogy:
A bal oldali fotón a férfi fiatalabbnak tűnik: sima arcbőr, borotvált, rövidebb és rendezettebb haj.
A jobb oldali fotón a férfi idősebb benyomást kelt: őszülő, dús szakáll, kissé ritkább haj, napszemüveg, összességében érettebb megjelenés.
Ha szeretnéd, megmondhatom pontosabban, milyen konkrét jegyek alapján tűnik idősebbnek az egyik kép."
banshee
(
x24)
Dec 11, 2025 10:28:59
x24)
Miután a kalapács megtudta hogy másfél év csak...
Rendben — itt egy pontos, érthető elemzés arról, hogyan tud másfél év alatt ilyen drasztikusan megváltozni valaki, különösen az alkohol, a stressz, az előzetes és a gyógyszerezés miatt.
---
🔍 Mi változik meg arcban és testben ilyen élethelyzet után?
1. Alkohol – az arc legnagyobb „gyorsöregítője”
Az intenzív alkoholfogyasztás hónapok alatt is látványos:
✔ Puffadtabb arc
A máj terhelése miatt vízvisszatartás lép fel → püffedés, duzzadt arc, táskás szemek.
✔ Bőrpír, erek kitágulása
Arcpirosság, foltos bőr, alkoholos „flush”.
✔ Gyorsult öregedés
Kollagénrombolás → tónustalanabb, megereszkedő bőr.
---
2. Előzetes letartóztatás – extrém stressz, rossz körülmények
✔ Alváshiány
Börtönben ritka a minőségi alvás → fakó bőr, mélyülő szem alatti árkok.
✔ Kevés napfény
Napfényhiány = D-vitaminhiány = fáradt, fakó arc, hormonális ingadozás.
✔ Stresszhormon-gyalázat
Magas kortizol –> felpuffadt arc, soványabb végtagok, stressz okozta őszülés.
✔ Korlátozott mozgás
Kevesebb izomtónus → lazább arcstruktúra.
---
3. Gyógyszerezés – a mellékhatások nagyon látványosak
Gyakoriak:
✔ Szteroid vagy pszichiátriai jellegű szerek:
arc- és testpuffadás,
hirtelen súlyváltozás,
apátia, „üres” tekintet,
lassabb mimika, „keményebb” arcvonalak.
✔ Vérnyomás- és antidepresszánsok:
tompább arckifejezések,
megvastagodó vonások.
---
4. Szakáll + szemüveg + haj változása = drámai vizuális hatás
A második képen:
✔ Sötét szemüveg elrejti az érzelmi mikrojeleket
→ keményebb, idősebb hatás.
✔ Hosszú, őszülő szakáll
→ 5–10 év plusz optikailag, még ha a bőr alatta fiatalabb is.
✔ Rosszabb hajtextúra és tartás
→ stressz + hiányállapotok.
---
5. Összhatás – miért tűnik 8–10 évnek másfél év?
Mert egyszerre hat minden:
bőr tónusvesztése
kollagén csökkenése
pofacsont körüli zsírszövet leépülése
fáradt tekintet / szem eltakart
arcszőrzet megváltozása
testtartás romlása
napfényhiány
stressz okozta őszülés és elöregedett hatás
Ez a kombináció pont úgy néz ki, mintha legalább egy évtizedet ugrott volna a korán.
Rendben — itt egy pontos, érthető elemzés arról, hogyan tud másfél év alatt ilyen drasztikusan megváltozni valaki, különösen az alkohol, a stressz, az előzetes és a gyógyszerezés miatt.
---
🔍 Mi változik meg arcban és testben ilyen élethelyzet után?
1. Alkohol – az arc legnagyobb „gyorsöregítője”
Az intenzív alkoholfogyasztás hónapok alatt is látványos:
✔ Puffadtabb arc
A máj terhelése miatt vízvisszatartás lép fel → püffedés, duzzadt arc, táskás szemek.
✔ Bőrpír, erek kitágulása
Arcpirosság, foltos bőr, alkoholos „flush”.
✔ Gyorsult öregedés
Kollagénrombolás → tónustalanabb, megereszkedő bőr.
---
2. Előzetes letartóztatás – extrém stressz, rossz körülmények
✔ Alváshiány
Börtönben ritka a minőségi alvás → fakó bőr, mélyülő szem alatti árkok.
✔ Kevés napfény
Napfényhiány = D-vitaminhiány = fáradt, fakó arc, hormonális ingadozás.
✔ Stresszhormon-gyalázat
Magas kortizol –> felpuffadt arc, soványabb végtagok, stressz okozta őszülés.
✔ Korlátozott mozgás
Kevesebb izomtónus → lazább arcstruktúra.
---
3. Gyógyszerezés – a mellékhatások nagyon látványosak
Gyakoriak:
✔ Szteroid vagy pszichiátriai jellegű szerek:
arc- és testpuffadás,
hirtelen súlyváltozás,
apátia, „üres” tekintet,
lassabb mimika, „keményebb” arcvonalak.
✔ Vérnyomás- és antidepresszánsok:
tompább arckifejezések,
megvastagodó vonások.
---
4. Szakáll + szemüveg + haj változása = drámai vizuális hatás
A második képen:
✔ Sötét szemüveg elrejti az érzelmi mikrojeleket
→ keményebb, idősebb hatás.
✔ Hosszú, őszülő szakáll
→ 5–10 év plusz optikailag, még ha a bőr alatta fiatalabb is.
✔ Rosszabb hajtextúra és tartás
→ stressz + hiányállapotok.
---
5. Összhatás – miért tűnik 8–10 évnek másfél év?
Mert egyszerre hat minden:
bőr tónusvesztése
kollagén csökkenése
pofacsont körüli zsírszövet leépülése
fáradt tekintet / szem eltakart
arcszőrzet megváltozása
testtartás romlása
napfényhiány
stressz okozta őszülés és elöregedett hatás
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 11, 2025 10:37:14
x23)
Ezzel szembe a valóság 1.5 év. A Baloldali kép ugyanis egy 2024-es, nyári, bokor flokkból van, mikor bujkált, hogy ne bukjon le a segély csalással. A Jobboldali meg ugye 2025 december.
Segély csalással mi a helyzet bűnöző? Ugye jött már idézés rendőrségi kihallgatásra? Mit válaszoltál nekik rá, hogy nem tudsz menni mert börtönbe vagy és álljanak be a sorba?
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 11, 2025 10:44:06
x23)
Összefoglalva : Nem a fényviszonyok miatt néz ki pedopapónak a büdös szájú.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 11, 2025 10:48:26
x5)
Csak hogy emlékezz hova mész vissza:

nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 11, 2025 10:57:30
x38)
Endre, ezzel a divatdiktátorkodással azért vigyázzál, mert az OK, hogy berobbansz ezzel a hihetetlenül szuper pulcsival, de amikor egy egész kollekciót kell villantani, akkor mit fogsz csinálni!? Honnan lesz erre egy csomó szerkód, hogy a catwalkon viríthasd a púpodon őket?
- A sok "új" szemét ruha, amit külföldi életed során vettél, pl. a Stupid poló, az erre alkalmatlan.
- A Rocskai-fashion rojtosra hordott megmaradt darabjai sem jók, kommersz szarok, és ráadásul húsz év kimoshatatlan sodibűzt árasztanak magukból.
- Horgász bácsi naftalin-szagú, hullarabolt göncei indulhatnának a versenyben, de gondolom az öregnek a horgász-szetten, a Kádár-kori ünneplő öltönyön és a Goldakúrós rózsaszín ingen kívül két váltás ruhája lehetett csak, a Suzuki mellé pont elég.
- Marad a kincsesbánya, a bűvös szekrény, ahonnan ez a barna csodapulóver is jött! Az előző tulaj hagyta ott a többi bútorral együtt, amikor eladta az évtizedek óta halott nagypapa azóta is lakatlan házát. Golda azonnal rikácsolásra tátotta a csőrét miatta a beköltözésnél, de amikor meglátta, hogy hány váltás ruha várja majd ott a kisfiát, lenyugodott, és még jó fej is volt, mert a Kiváló Dolgozó kitüntetéseket is visszaadta az eladónak, amiket az egyik kitérdelt bányásznadrágban talált.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
- A sok "új" szemét ruha, amit külföldi életed során vettél, pl. a Stupid poló, az erre alkalmatlan.
- A Rocskai-fashion rojtosra hordott megmaradt darabjai sem jók, kommersz szarok, és ráadásul húsz év kimoshatatlan sodibűzt árasztanak magukból.
- Horgász bácsi naftalin-szagú, hullarabolt göncei indulhatnának a versenyben, de gondolom az öregnek a horgász-szetten, a Kádár-kori ünneplő öltönyön és a Goldakúrós rózsaszín ingen kívül két váltás ruhája lehetett csak, a Suzuki mellé pont elég.
- Marad a kincsesbánya, a bűvös szekrény, ahonnan ez a barna csodapulóver is jött! Az előző tulaj hagyta ott a többi bútorral együtt, amikor eladta az évtizedek óta halott nagypapa azóta is lakatlan házát. Golda azonnal rikácsolásra tátotta a csőrét miatta a beköltözésnél, de amikor meglátta, hogy hány váltás ruha várja majd ott a kisfiát, lenyugodott, és még jó fej is volt, mert a Kiváló Dolgozó kitüntetéseket is visszaadta az eladónak, amiket az egyik kitérdelt bányásznadrágban talált.
Hafré
(
x9)
Dec 11, 2025 11:09:10
x9)
Fényviszonyok!!!
Gyagya
(
x1)
Dec 11, 2025 11:22:19
x1)
Szabadulj meg a BV-s órától és vedd fel a John Harris karkötőt te barom. Hátha fiatalítana a rusnya pofádon.
linziasztal01
(
x77)
Dec 11, 2025 11:30:46
x77)
Azért megnézném a rendőrök arcát, amikor kimennek ellenőrizni ezt a nyomorultat.
Egy tojásos-hugyos-retkes lepedő mögül kicsoszog napszemüvegben egy szőrös 60 év körüli bolond az anyja otthonkájában.
Budai vájbok, vagy mi a faszom.
Egy tojásos-hugyos-retkes lepedő mögül kicsoszog napszemüvegben egy szőrös 60 év körüli bolond az anyja otthonkájában.
herr_schwechater
(
x8)
Dec 11, 2025 11:37:00
x8)
Azért megnézném a rendőrök arcát, amikor kimennek ellenőrizni ezt a nyomorultat.
kék1: "most te csöngetsz be"
kék2: "tegnap is én voltam basszadmeg"
kék1: *megnyomja a csengőt* "jó napot a szolnoki RFK-tól jöttünk kiss endre farkast ellenőrizni, fáradjon ki azonnal"
pedó az ólban: *csoszog kifelé, közben odébb rugdalja a szeméthegyeket* "jajj nye most fhaszom geci kurva jendőjök fhaszomat már"
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 11, 2025 11:39:26
x5)
*csoszog kifelé, közben odébb rugdalja a szeméthegyeket* "jajj nye most fhaszom geci kurva jendőjök fhaszomat már"
Mikbe faty? Ő csak betelefonál a púpszászi örsre hogy "hopp közszolga!" azok meg csudigungozva hozzák a napi húgymeleg sörét hogy "Elnézést a késésért natyságos ketyelmes uram!" és bepakolják a macskaólba.
Gyagya
(
x1)
Dec 11, 2025 11:40:02
x1)
[quote=linziasztal01]Azért megnézném a rendőrök arcát, amikor kimennek ellenőrizni ezt a nyomorultat.
Egy tojásos-hugyos-retkes lepedő mögül kicsoszog napszemüvegben egy szőrös 60 év körüli bolond az anyja otthonkájában. Személyi igazolványt mikor elkéri a rendőr tuti nagyot néz a születési dátumnál és röhög egy jót magába.
Egy tojásos-hugyos-retkes lepedő mögül kicsoszog napszemüvegben egy szőrös 60 év körüli bolond az anyja otthonkájában. Személyi igazolványt mikor elkéri a rendőr tuti nagyot néz a születési dátumnál és röhög egy jót magába.
herr_schwechater
(
x8)
Dec 11, 2025 11:41:10
x8)
Gyagya
(
x1)
Dec 11, 2025 11:48:19
x1)
Ezzel a 65 évesnek kinéző fejjel simán be adhatnád a nyugdíj kérelmet, aztán járhatnál zsidó kurva anyáddal a púpszászi nyugdíjas klubba.
Penzmento
(
x6)
Dec 11, 2025 12:10:48
x6)
Egyenesen G. Róbert főtörtyőjmestej
Penzmento
(
x6)
Dec 11, 2025 12:11:43
x6)
Sajsze, rossz kommentre ment a reply
🕎Endigame🕎
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 11, 2025 12:32:08
x13)
őszülő, dús szakáll, kissé ritkább haj, napszemüveg, összességében érettebb megjelenés.
bomladozó macskaól
Dec 11, 2025 12:39:55
Az AI is troll, "a készítés időpontja nem áll rendelkezésre"
Dec 11, 2025 12:39:55
kérdezhetek valamit
(
x2)
Dec 11, 2025 13:23:53
x2)
Ezzel a 65 évesnek kinéző fejjel simán be adhatnád a nyugdíj kérelmet, aztán járhatnál zsidó kurva anyáddal a púpszászi nyugdíjas klubba.
Mondom én gondosórára szoruló vén papó a bűnöző pdf geci. Ebben eddig lehetett.
banshee
(
x24)
Dec 11, 2025 13:37:04
x24)
Szóval a fél év előzet Endre életéből elvett 5-10 évet.
Látod Endre...ez mind Golda hibája hogy nem beszélt a Gayzával.
Látod Endre...ez mind Golda hibája hogy nem beszélt a Gayzával.
Gyagya
(
x1)
Dec 11, 2025 13:49:13
x1)
Rendőr: Kiss úr jöjjön ki az ólbol raport van. A balfasz elő csoszog a rendőr rá néz "Öreg kiss ne szórakozzon velünk azonnal küldje ki a fiát".
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 11, 2025 13:58:24
x38)
Terepmunkás trollok, ilyen hangosan nínózó, de mégis kicsi cuccot kéne venni és felrakni a házzal szembe a telefonpóznára. Hajnali sörike és 4 között egy rövidke 10-15 másodpercre bekapcsolni, hadd pattanjon ki ASODI az ágyból. Így sose találja meg a hangforrást, majd helyette éjszakai rendőr trollokat fog vizionálni a mérgelődős flokkban.
again mine the refund
(
x6)
Dec 11, 2025 14:23:24
x6)
Terepmunkás trollok, ilyen hangosan nínózó, de mégis kicsi cuccot kéne venni és felrakni a házzal szembe a telefonpóznára. Hajnali sörike és 4 között egy rövidke 10-15 másodpercre bekapcsolni, hadd pattanjon ki ASODI az ágyból. Így sose találja meg a hangforrást, majd helyette éjszakai rendőr trollokat fog vizionálni a mérgelődős flokkban.
De ha leírjátok ide, az úgy nem jó :D
Lehet ezt úgy csinálni hogy megtalálható hangforrás se legyen.
Hahó
(
x135)
Dec 11, 2025 15:00:53
x135)
Hajnali sörike
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 11, 2025 15:33:56
x5)
Endre nem gondolkodt'l azon hogy statiszta vagy stockfotó modell legyél? Szerintem kb ez az egy esélyed pénzt keresni.
Ja a homeless, az alkoholista és a büdös halálán lévő nyugdíjjas kategóriára gondoltam természetesen.
Shiker lenne!
Ja a homeless, az alkoholista és a büdös halálán lévő nyugdíjjas kategóriára gondoltam természetesen.
Shiker lenne!
Endre priusza
(
x11)
Dec 11, 2025 16:19:40
x11)
Endre nem gondolkodt'l azon hogy statiszta vagy stockfotó modell legyél? Szerintem kb ez az egy esélyed pénzt keresni.
Shiker lenne!
Shiker lenne!
Már bejelentették, hogy kezdik fejleszteni a Fallout ötödik részét. Endre nagy karriert futhatna be benne, mint kétszáz éves hulla vagy mint erősen rozzant ghoul. És beírhatná a masnis CV -be munkatapasztalatként hogy "játékfejlesztés".
molos troll
(
x2)
Dec 11, 2025 16:29:17
x2)
Pont ma két hete kapta a zsugor 2 literes kőbányait, ez már úgy is elfogyott volna ha beéri napi 1 literrel. De nem érte be, és valószínűbb hogy napi egy üveg lecsúszott. A golda-féle könyörshör mellé, ha elpatkánykodta mit hozott a postás. Ha meg nem, nem kapott a vén hódtól pénzt, ha úgyis küldik neki a piát. Napi 2-4 doboz sörtön vegetálhatunk jelenleg. Akkor inkább nyissuk ki a gázt.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 11, 2025 16:31:11
x23)
Szóval a fél év előzet Endre életéből elvett 5-10 évet.
Mi következik ebből? Többek közt az, hogyha elítélik 5-7-10 évre akkor fekete zsákba hagyja el a börtönt, akkor is, ha nem verik agyon a pedopapot bent.
Gyagya
(
x1)
Dec 11, 2025 17:11:09
x1)
Minden a te hibád fikás. Nem kellett volna fel mondanod az ATOS-nál!
Martin Looper King
Dec 11, 2025 17:39:44
Apropó!
Láttátok már a Dűnét?
Melyik kolbász? Igen!
Láttátok már a Dűnét?
Dec 11, 2025 17:39:44
Endre priusza
(
x11)
Dec 11, 2025 18:33:10
x11)
Apropó!
Láttátok már a Dűnét?
Láttátok már a Dűnét?
És a Dán lányt?
Nem vagyok őrült
(
x3)
Dec 11, 2025 18:39:21
x3)
Én a nemek forradalmát néztem meg ma.
Minden O és K
herr_schwechater
(
x8)
Dec 11, 2025 18:39:38
x8)
És a Dán lányt?
linziasztal01
(
x77)
Dec 11, 2025 19:38:54
x77)
herr_schwechater
(
x8)
Dec 11, 2025 19:42:57
x8)
igen, a paradicsom és a nagy bögre kóla mellett, az egész nap kódexmásolás (cigánybűnöző beadványok írása) után
keserke
(
x4)
Dec 11, 2025 19:56:05
x4)
És a Dán lányt?
És A titok c. filmet?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 11, 2025 20:11:50
x5)
És A titok c. filmet?
Én azt láttam! :)
Endre kurvára nagy igény lenne mivel közszereplő vagy egy helyzet kiértékelő flokkra, mi van most, mire lehet számítani és a börtön után hogy kezded újra az életed.
A tévé néző gyerekek epedve várják.
Porondra bohóc ne szóljunk mégegyszer!
Hopp háziőrizetes! Hopp csicska!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 11, 2025 20:17:17
x5)
Na jó coming outolok a Titok című filmről ha már egyszer ez a nevem.
Az egyik jóbarátom említette egyszer hogy hú van egy könyv, rohadt jó és mindenképpen meg kéne nézned a filmet amit ebből csináltam mert valami elképesztő! Megszerezte és nagy izgatottan adta oda nekem mert ő jót akart. (Egyébként tényleg támogató jó barát volt).
Elkezdtem megnézni otthon ... szenvedtem mint az fene... Na de mondom X azt mondta ez jó akkor nézem tovább. kb 15 perc után ledobta az agyam a riga láncot. Becsuktam. Mondtam neki hogy ne haragudj, nem értem mitől jó ez, egy tömény sületlen butaság volt az egész misztikusan csomagolva. Ezzel mégis mi a faszt akartál?
Amikor megtudtam hogy a korcs ezért a filmért van oda kurvára röhögtem. Mondjuk megismerve az IQ teszt eredményét nem csodálom.
Az egyik jóbarátom említette egyszer hogy hú van egy könyv, rohadt jó és mindenképpen meg kéne nézned a filmet amit ebből csináltam mert valami elképesztő! Megszerezte és nagy izgatottan adta oda nekem mert ő jót akart. (Egyébként tényleg támogató jó barát volt).
Elkezdtem megnézni otthon ... szenvedtem mint az fene... Na de mondom X azt mondta ez jó akkor nézem tovább. kb 15 perc után ledobta az agyam a riga láncot. Becsuktam. Mondtam neki hogy ne haragudj, nem értem mitől jó ez, egy tömény sületlen butaság volt az egész misztikusan csomagolva. Ezzel mégis mi a faszt akartál?
Amikor megtudtam hogy a korcs ezért a filmért van oda kurvára röhögtem. Mondjuk megismerve az IQ teszt eredményét nem csodálom.
Endre priusza
(
x11)
Dec 11, 2025 20:21:22
x11)
Endre a béranya a favelából nem késik erősen? Hát hogy marad így fenn a vérvonalad?
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Dec 11, 2025 21:08:11
x1)
stoki te szhar, lehettél volna normális ember is, ehelyett egy 43 éves 65 éves csöves szar lett belőled. meg is érdemled te pedofil rohadék. ne számíts semmi jóra, neked a dögtér lesz a megváltás, remélhetőleg hamarosan, te semmire se alkalmas, eredménytelen humán gennyzselé antropotréfa.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
-
Dec 11, 2025 21:41:43
Fradi koreo ma este:

Dec 11, 2025 21:41:43
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 11, 2025 22:56:48
x21)

A helyzet megoldása
(
x44)
Dec 11, 2025 22:59:54
x44)
Kivel tölti Kiss Endre Farkas a napjait:
2023: Egy saját maga által önherélt hajléktalan férfi
2024: Migránshajóról leszállt késelős öngyilkos merénylő bevándorlók az idomítóban
2025: Borsodi fogatlan cigányok, a sitten
Csak így tovább!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
2023: Egy saját maga által önherélt hajléktalan férfi
2024: Migránshajóról leszállt késelős öngyilkos merénylő bevándorlók az idomítóban
2025: Borsodi fogatlan cigányok, a sitten
Csak így tovább!
Negermann
Dec 11, 2025 23:02:50
Így évek után visszanézve, számot vetve vele, még mindig elképesztően fantasztikus sztorielem hogy egy kiherélt, csöves fasziba habarodik bele elkerülhetetlenül a felhőének, méghozzá annyira hogy alsóhangon húszmillió forintot költ rá, igyekszik a csövestartás közben nevelni, terelgetni, munkát keresni neki, közös háztartásról, családról, gyerekről(!) álmodozik, de a végén őt nevelik ököllel míg le nem esik hogy tibornak nincs kedve dolgozni, majd végül egész életét, karrierjét feláldozza rá, a beszart buzi pedig elegánsan eltűnik a ködben, illetve Büntetés-Végrehajtási intézményben. Ezt tervezni sem lehetett volna jobban. Ilyet is csak a Legnagyobb Forgatókönyvíró tud kitalálni. Ha nincs a tranyó, akkor négy-öt évet, vagy akár még többet is simán elevickélt volna a csalásaival endre. És mindezt úgy sikerült neki, hogy más egy keserűért megkapta. Nekik lehetett, mindent lehetett, csak endrének nem.
Dec 11, 2025 23:02:50
Producer
Dec 11, 2025 23:19:01
Ilyet is csak a Legnagyobb Forgatókönyvíró tud kitalálni.
NSZKSZ,sokan kérték,így még nem írtuk ki véglegesen a komlói mauglit a sorozatból.
Hosszú még ez az év.
Dec 11, 2025 23:19:01
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 11, 2025 23:47:23
x5)
Remélem az "Egy gyagyás karácsony"-t nézik péntekenként a klubban!
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 11, 2025 23:59:58
x16)

Ki csinálta jobban?
Eazy
(
x11)
Dec 12, 2025 00:04:17
x11)
Az iPhone-t pickpocketős akció után van egy másik kedvencem Kaffka közlegény közreműködésével:
A háromszögeléstől rettegő Endre felrakott egy flokkot, hogy ő piszony a Tibor faszába csakis akkor lőhet púpnedvet, hogyha kifizeti neki a Telekomos tartozását, és az ősz fasz meg azon örömködött, hogy a halott dnsét piszony elültette Tiborban, de a számla nem került kifizetésre.
Majd később érkezik a már nem túl nyugodt Endre, miszerint az osztrákoktól kicsalt lóvénak lába kelt, és hogy ő most feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen, majd idejött a fórumra piszonyítgatni, hogy őt márpedig az Anonymus troll nyúlta le, bízva Tibor lojalitásában, és szavahihetőségében. :DD
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
A háromszögeléstől rettegő Endre felrakott egy flokkot, hogy ő piszony a Tibor faszába csakis akkor lőhet púpnedvet, hogyha kifizeti neki a Telekomos tartozását, és az ősz fasz meg azon örömködött, hogy a halott dnsét piszony elültette Tiborban, de a számla nem került kifizetésre.
Majd később érkezik a már nem túl nyugodt Endre, miszerint az osztrákoktól kicsalt lóvénak lába kelt, és hogy ő most feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen, majd idejött a fórumra piszonyítgatni, hogy őt márpedig az Anonymus troll nyúlta le, bízva Tibor lojalitásában, és szavahihetőségében. :DD
rossz_elgátó
Dec 12, 2025 00:07:43
Ne is mondj semmit Endre!
i.ibb.co/DHwL2XRQ/l3.jpg
i.ibb.co/DHwL2XRQ/l3.jpg
Jó, ezt most ne ne ne ne ne! Az egyik egy keresztény, családos gazdag geci, aki ráadásul még egy valódi masztipartira is eljutott, a másik sodi.
Dec 12, 2025 00:07:43
Semper Snecifisz
(
x2)
Dec 12, 2025 06:10:10
x2)
bízva Tibor lojalitásában, és szavahihetőségében. :DD
Mennyi, de mennyi dologgal kapcsolatban hangzott el az az érvelés endrétől, hogy márpedig a tibike azt mondta hogy / megesküdött / azt ígérte... Minden ilyennél szóltak a végtelenül segítőkész trollok, hogy ebből szopás lesz, de hát ugye a báró úr mindig mindenkinél okosabb :)
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 12, 2025 06:20:50
x39)
Így évek után visszanézve, számot vetve vele, még mindig elképesztően fantasztikus sztorielem hogy egy kiherélt, csöves fasziba habarodik bele elkerülhetetlenül a felhőének, méghozzá annyira hogy alsóhangon húszmillió forintot költ rá, igyekszik a csövestartás közben nevelni, terelgetni, munkát keresni neki, közös háztartásról, családról, gyerekről(!) álmodozik, de a végén őt nevelik ököllel míg le nem esik hogy tibornak nincs kedve dolgozni, majd végül egész életét, karrierjét feláldozza rá, a beszart buzi pedig elegánsan eltűnik a ködben, illetve Büntetés-Végrehajtási intézményben. Ezt tervezni sem lehetett volna jobban. Ilyet is csak a Legnagyobb Forgatókönyvíró tud kitalálni. Ha nincs a tranyó, akkor négy-öt évet, vagy akár még többet is simán elevickélt volna a csalásaival endre. És mindezt úgy sikerült neki, hogy más egy keserűért megkapta. Nekik lehetett, mindent lehetett, csak endrének nem.
A többszörös személyiségzavarai és a bizonyítottan alacsony IQ mellé társul a herélt komlói félcigány, hajléktalan kiképzése.
Endre csak mellékszereplő volt a saját történetében.
Egy következő Terdik, Anti bácsi, Dáriusz vagy random bolond öregbácsi / alkoholista hajléktalan, egy következő apróért/borért leszopott elfekvős öregember.
A tranyó egy sörért, két szál cigiért bármikor képes eladni magát vagy bármit hazudni.
A különbség csupán annyi, hogy Endre egyesítette a fenti negatív tulajdonságokat és kombinálva ezeket a világtörténelem egyik legnagyobb balekjaként az utolsó hitellehetőségét is arra az "emberre" használta el(lásd. Buzihenger és Ájtegek), aki 2 éven keresztül csak akkor töltött melette időt, amikor a fagyhalál fenyegette.
Endre már 20 éve is szemetszúrt egyeseknek.
Nem véletlenül.
Igazán gazdag esettanulmánya a génhulladék az ostobaság és gonszág keverékének.
Tényleg a retardáltság zsinórmértéke.
Mint mostanra kiderült, humort és intellektust nélkülözve.
Csupán szárazon és töményen.
132 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ritka az ilyen, de a te külsőd abszolut tükrözi a belsődet.
Igénytelen sittes, fogyatékos, nincstelen csöves aberrált szhhhhar.