Te Endre, amikor az összes "barátod" azt mondja, hogy hülye vagy, a trolljaid azt mondják, hogy hülye vagy, a saját anyád hülyének tart, de még az AI is egyből leveszi, hogy hülye vagy, akkor nem kéne ezen elgondolkodni? Lehet, hogy igazuk van?
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
80 IQ!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
touche!!
Álmodjatok Rémeket!
Eszedbe jutott már, hogy a bíróság nem nyolcvanas évekbeli filmek és kommunizmusban készült fantasztikus rajzfilmek alapján működik? De még lehet, hogy a nyolcszázas évek irodalma sem jó alap a huszonegyedik századi bírósági tárgyalásokra?
Endre, te hallottál már erről a modern vívmányról, amit úgy hívnak, hogy valóság?
pedig ezt beadhattad volna, hogy jót röhögjünk. idióta a sodi. :))
vérdíj target nr. 1
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Melőtt visszanézem a zavart papó műsort és visszaolvasok, előbb iszom egy sört, mert ezt józanul nehéz lenne. Érzem.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ugyebár "akinek hónap végén nincs egy 500-as az ingzsebében..."
Amig nem tudsz különbséget tenni a valóság és egy mese,könyv vagy film között, szerintem erőltesd azt a beszámithatósági vizsgálat felülvizsgálatot.
Kétszer.
Az megvan, hogy az alkalmatlan minősítés nem évül el?
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Az megvan, hogy sikeres kresz vizsga után 2 éven belül jogsit kell szerezni, vagy kezded újra az egészet? :)
Meg mert egy forintod sincs, de ne zavarjon. :)
Jogilag kezdheted újra a kresz-től. Jogilag.
Úgyis tökmindegy.
80IQ-val.
Valószinú csak megint sodi valósága átvette az irányitást és csak a sikeres PÁV a cél. Nem a forgalmi vizsga.
Tehát csak azt szeretné a szétpiált agyában rendberakni, hogy nem teljesen alkalmatnak, elméletben és gyakorlatban is, hanem csak külső tényezők miatt nem sikerült a vizsgát lerakni, de bármikor mehetett volna.
De ugye hetyetyetye...
Tudom, de részletkérdés.
Újra se tudom kezdeni "alkalmas" minősítésű PÁV nélkül.
Mi a faszért "lenne meg" épeszű embereknek az, hogy a nyolc osztályos cigányok által is teljesíthető jogosítvány megszerzéséhez is balfasz egyedekre milyen szabályok vonatkoznak?
Endre egy pedofil!
Minek jogsi a börtönben? Vagy előtte fel akarod darabolni a hullákat és átvágni emberek torkát, azért kell autó, ugye?
Ajjajj :)
8 év múlva majd esetleg, addig repülő autók lesznek. :)
Elvégzem neked ingyen a PÁV-ot: alkalmatlan vagy.
Tessék, aranyból van ma a szívem.
Ki az az Endre bácsi?
Majd osztrák kiszart vonatra teszi le a jogsit.
Itt azért tettetek érte ti is, hogy az utolsó két vizsgán már kb. vizsgabizottság üljön az autóban egyetlen vizsgabiztos helyett, ahogy szokásos, és az első 3 alkalommal nálam is volt.
Mi gátolt benne hogy a 29-ik vagy hányadik tanóra után az asztalra csapj és levizsgázz egyből? Ja hogy ja...
És amúgy? Te mindenhez is értesz, simán át kellett volna menned a vizsgán. Tudod, te tökéletes vagy.
Persze, fogd ránk.
Hülyegyerek, ha valaki már 3x bukik, akkor 99% eséllyel be fog ülni egy vizsgabiztos, mert az oktató munkáját is ellnőrzi, nem-e azért buksz meg.
De te simán csak balfasz vagy. Láttuk.
Ki az az Endre bácsi?
Ott volt a lehetőséged 5 alkalommal is!
5!!!
Ötször buktál meg.
A PÁV vizsgálat pedig bhebizonyitotta, hogy teljesen alkalmatlan vagy a jogositvány megszerzésére.
Ez a tény a mai napig fenn áll és megcáfolhatatlan tény.
Aki alkalmatlan az alkalmatlan, nincs mit tenni.
Így jött ki a matek.
Milyen indokkal minősítettek alkalmatlannak?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Balfasz visszatért a fórumra
Soha nem lesz jogsid.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Na de a PÁV-os bácsinál egyedül voltál, amikor mondta hogy komoly probléma van a valóságérzékeléseddel.
A kórházban is egyedül, ahol 2 fajta személyiségzavarról kaptál papírt. :)
2 szer vizsgálták és büntethető. A 80-IQ nem kizáró tényező! Ez shiker
Te magad vagy egy nagy logikai bukfenc, balfasz!
broni ♥
ha ennyire logikusan tudsz "gondolkodni", akkor a logika szerint hány évig leszel elzárva a társadalomból?
#50euro + kamatok
* nem kellett volna háromszor megbukni.
* nem kellett volna állandóan másnaposan / még részegen vizsgázni.
* nem kellett volna pimaszkodni.
* nem kellett volna kislányokra nyáladzani.
de persze megint mi vagyunk a hibásak. :))
mindig eszembe jutsz, amikor elfordítom a kulcsot a szuperbében. jót röhögök, hogy nekem lehet, neked nem. nekem lehet, neked nem. bizony.
vérdíj target nr. 1
Az első három alkalommal miért buktál meg?
lépek ki mert hülyék vagytok
Aki nem gondolkozik logikusan az nem tud logikus utasításokat adni.
Ez logikus, nem?:)
De nagy lett a pofa, tán ideje lenne beverni ismét!
Moszad hasznos volt, beszéltette a korcsot és kérdezett tőle. Szépen végig ment több kérdésen is. Ilyenkor a korcs hiper fókusza szinte elfelejti hogy liveban van.
Endre, most hogy felfelé buktál a börtönből a macskaólba, heti hány wc papír és tusfürdő áll rendelkezésre? Mennyit enged a kirendelt fegyőr?
Endre, benned miért nincs ilyen rejtett mód? Van valami kódszó vagy titkos kapcsoló, ami nyomán képessé válnál logikus gondolkodásra?
És? A vizsgabiztosok száma mennyiben befolyásolja a vezetési képességeidet? Te magad mondtad, hogy három alkalommal megbaszott a magányos biztos is.
idiota barom.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Abba gondolj bele, hogy milyen durva lesz a technológia, amikor kijössz a sittről 2031-ben.
Anyád már öregek otthonában, macskaól lebontva, a helyén valami kacsalábon forgó cigánybarokk-palota, laura és tibor halott vagy sitten, de ha szerencséd van, a máltaiak megszánnak egy alsó polcos kínai telefonnal, amivel tudsz majd tiktokozni és a google ai ingyenes változatát használni.
A "Logikai bukfenc" egy sorozat játékos, logikai készségeket fejlesztő füzet (miniLÜK termékcsalád), amely gyerekeknek készült, hogy feladatokon keresztül (mint a hiányzó részletek keresése, eltérő perspektívák) fejlesszék a gondolkodásukat 2-4. osztályos korig, miniLÜK táblával használva, a Móra Kiadó és más webáruházak kínálatában elérhető.
Főbb jellemzők:
Célközönség: 2-4. osztályos diákok (6+ évesek).
Típus: MiniLÜK füzetek, amelyek a LÜK (Logika, Ügyesség, Kitartás) készségfejlesztő rendszerhez tartoznak.
Feladatok: Játékos logikai rejtvények, amelyek különféle gondolkodási képességeket fejlesztenek, mint például:
Hiányzó részletek felismerése.
Eltérő nézőpontok értelmezése.
Általános logikai gondolkodás.
Használat: A feladatok megoldásához és ellenőrzéséhez szükség van a speciális miniLÜK alaptáblára (pl. LDI003).
Kiadó: Móra Könyvkiadó.

Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Endre bazdmeg hát 16.856 oldal erről szól már hogy egy átlag alatti 60 IQ-s futóbolond vagy bazdmeg. Ehhez neked Ai kellett hogy rájöjj? Xd
Dehogy az, csak tudja, hogy tud hergelni azzal ha visszafújja a propagandát. Fogalma sincs ki mit hova merre.
Elmondta máskor, hogy a MKKP-ra szavazott, ha egyáltalán elment szavazni és nem volt lusta dög. Idén meg max mozgóurnát kérhet, már ha nem tiltják el a közügyek gyakorlásától.
Ki az az Endre bácsi?
én a sodinak kérek mozgóurnát!!
vérdíj target nr. 1
Pontosan, ennek a korcsnak az elve az elvtelenség. Amikor még "futott a szekér" akkor hahotázva nézte a KSH adatokat (nem mintha nem úszott volna az adósságban), amikor pedig végleg megbukott a jogsi-projekten, akkor műkönnyes szemmel picsogott a szalmaágyon, hogy miért nincs egy "cociális" rendszere ennek, hogy az ember annyiszor próbálkozik, amennyiszer csak akar, természetes fizesse ezt is az állam. :)
Emlékszel, Endre, amikor elmondásod szerint azért blicceltél, mert egy doboz colát sem tudtál venni magadnak...
Annyi változott, hogy most már ha lenne pénzed sem vehetnél magadnak colát amikor csak akarsz. :D
*sodiból
Tévé. Ezt csak azért, hogy mi az a bisz basz rajta és régen is rajta volt?
Azok a karácsonyi buzifények, 2024-ben is szurkoltunk már, hátha sikerül vele felgyújtani a macskaólat.
Ki az az Endre bácsi?
Endre priusza
(
x11)
Jan 20, 2026 14:03:54
x11)
Más arra használja az AI-t, hogy mit írjon bele a beadványaiba. Én arra, hogy a csillogó ötleteim háromnegyedét kiszórja nekem azzal, hogy "hülye vagy, ember, ezt így bele ne írd". :DDDDD
True story, a védekezésem háromnegyede ilyen mesterséges önmérséklettel megy a mindig kukába. :DDDDDD
True story, a védekezésem háromnegyede ilyen mesterséges önmérséklettel megy a mindig kukába. :DDDDDD
Te Endre, amikor az összes "barátod" azt mondja, hogy hülye vagy, a trolljaid azt mondják, hogy hülye vagy, a saját anyád hülyének tart, de még az AI is egyből leveszi, hogy hülye vagy, akkor nem kéne ezen elgondolkodni? Lehet, hogy igazuk van?
Darth Tibor
(
x7)
Jan 20, 2026 14:04:22
x7)
Mézga családban is a rendőrség volt a maffia? - KUKA.
Stansfield? - KUKA
Schwarzenegger filmbéli kivégzések előtti mondatai? - KUKA :DDDD
Jókai Mór: Arany ember? - KUKA
Pedig milyen kiváló referencia az is!
"Egy évben, mikor a törökök verekedtek a szerb Milossal, szerb csempészek három láda lőport rejtettek el e sziget rekettyebokrai között. Azután sohasem jött azokért senki. Talán elfogták, meg is ölték azokat, akik a lőport ide rejték. Én rátaláltam. Idehoztam e nagy szikla legmélyebb üregébe. – Uram! – Ha e szigetből, mely most senkié, engem ki akarnak űzni, én e lőporba kanócot vetek, a sziklát mindnyájunkkal együtt a levegőbe röpítem, s a következő tavasszal, a jégzajlás után nem fogja senki e szigetnek még csak nyomát sem találni itten!"
Stansfield? - KUKA
"Egy évben, mikor a törökök verekedtek a szerb Milossal, szerb csempészek három láda lőport rejtettek el e sziget rekettyebokrai között. Azután sohasem jött azokért senki. Talán elfogták, meg is ölték azokat, akik a lőport ide rejték. Én rátaláltam. Idehoztam e nagy szikla legmélyebb üregébe. – Uram! – Ha e szigetből, mely most senkié, engem ki akarnak űzni, én e lőporba kanócot vetek, a sziklát mindnyájunkkal együtt a levegőbe röpítem, s a következő tavasszal, a jégzajlás után nem fogja senki e szigetnek még csak nyomát sem találni itten!"
80 IQ!
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 20, 2026 14:05:55
x10)
80 IQ!
touche!!
Endre priusza
(
x11)
Jan 20, 2026 14:06:11
x11)
Stansfield? - KUKA
Stansfield? - KUKA
Eszedbe jutott már, hogy a bíróság nem nyolcvanas évekbeli filmek és kommunizmusban készült fantasztikus rajzfilmek alapján működik? De még lehet, hogy a nyolcszázas évek irodalma sem jó alap a huszonegyedik századi bírósági tárgyalásokra?
Endre, te hallottál már erről a modern vívmányról, amit úgy hívnak, hogy valóság?
Kötőjel
(
x12)
Jan 20, 2026 14:07:50
x12)
Mézga családban is a rendőrség volt a maffia?
pedig ezt beadhattad volna, hogy jót röhögjünk. idióta a sodi. :))
-
Jan 20, 2026 14:08:13
Stoki, azon gondolkodtál már, hogy mi lesz ha mondjuk kapsz 7-8 év letöltendőt ami kedvezménnyel és korábbi idő beszámításával is 5 év nettóban?
Meg fogod ölni magadat, vagy megpróbálod összeszorított fogakkal kibírni, hátha 50 évesen 2032-ben majd kijöhetsz tiktokozni meg sopronizni?
Fontos kérdés, mert az ítélet után már nem lesz sok időd ezen gondolkozni. Előre érdemes lenne eldönteni, hogy mi az amit még bevállalsz és mi az, amit már nincs értelme.
Meg fogod ölni magadat, vagy megpróbálod összeszorított fogakkal kibírni, hátha 50 évesen 2032-ben majd kijöhetsz tiktokozni meg sopronizni?
Fontos kérdés, mert az ítélet után már nem lesz sok időd ezen gondolkozni. Előre érdemes lenne eldönteni, hogy mi az amit még bevállalsz és mi az, amit már nincs értelme.
Jan 20, 2026 14:08:13
again mine the refund
(
x6)
Jan 20, 2026 14:08:21
x6)
Télapó Kuka MC-re itta magát az egy sörikétől.
Höhö
Höhö
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 20, 2026 14:09:45
x23)
Gyagyás, a kirendelt ügyvéded mit szólsz ahhoz, hogy te az AI segítségével zugjogászkodsz az ügyészségnek?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Gyagya
(
x1)
Jan 20, 2026 14:10:23
x1)
Mitől lettél atom részeg? Megtaláltad anyád dugi kannásborát?
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 20, 2026 14:12:21
x12)
Külön aranyos volt, hogy milyen emberekkel ültél együtt, csaló orvosok, ügyvédek..
Világon szerintem te vagy az első, aki saját magától ekkora idióta és juttatja shaját magát börtönbe. :DDD Ennél még a drogdílerkedés is jobb.
Igazi úttörő vagy.
Ki az az Endre bácsi?
Világon szerintem te vagy az első, aki saját magától ekkora idióta és juttatja shaját magát börtönbe. :DDD Ennél még a drogdílerkedés is jobb.
Igazi úttörő vagy.
koszos
(
x11)
Jan 20, 2026 14:27:46
x11)
Más arra használja az AI-t, hogy mit írjon bele a beadványaiba. Én arra, hogy a csillogó ötleteim háromnegyedét kiszórja nekem azzal, hogy "hülye vagy, ember, ezt így bele ne írd". :DDDDD
nagyom buta vagy...... de majd j9kat rohogunk ,mikor arra gobdolunk,hogy eppwn valami 3 osztalyos Orknak mosod a budos zokninat es irod a beadvanyaikat. Neked mindog is remek otleteid voltak,ezwrt is tartsz ott ,ahol most vagy xd mar megvan filmesitve az eleted,minden gyalogkakukk resz rolad szol,balfasz. True story, a védekezésem háromnegyede ilyen mesterséges önmérséklettel megy a mindig kukába. :DDDDDD
Gyagya
(
x1)
Jan 20, 2026 14:29:48
x1)
Hogy az anyádba érnél haza időre Teneriféről tárgyalásra? Ott bolyonganál 3 napig a reptéren te hikomat fasz.
Hafré
(
x9)
Jan 20, 2026 14:31:10
x9)
Endre, egyetlen dologra adj matyarázatot. Jelenleg 87 látogató online (majdnem lendítés) ebből 86.-nak nem kell csillámpónis beadványokkal mentenie a valagát a 8 év középmérték elől. Szerinted miért van az, hogy csak és kizárólag neked kell közülünk? Köze lehet ennek az átlagosnál alacsonyabb intelligencia szintedhez mit gondolsz?
-
Jan 20, 2026 14:42:48
Na jó, ennek így már sport értéke sincs. Mézga család, meg egri várvédők... Takarodj már vissza a sittre te retardált vadbarom a jó kurva anyádat, aztán kussolj már el örökre.
Jan 20, 2026 14:42:48
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 20, 2026 14:46:50
x39)
Stansfield? - KUKA
Stansfield? - KUKA
Melőtt visszanézem a zavart papó műsort és visszaolvasok, előbb iszom egy sört, mert ezt józanul nehéz lenne. Érzem.
-
Jan 20, 2026 14:49:34
Nagyon jó látni, hogy a nyugati szenyor szoftverének szaros 500Ft-ért görcsöl.
Púpos, emlékszel még a dzsonherisz, 50 ezres hal és repülőút mesefilmért korszakodra?
Gondolj bele, hogy a jelen helyzeted még mindig nem a szakadék mélye, amibe belenavigáltad magad. Képességeidet és döntéseidet ismerve a nem is olyan távoli jövőben a mai napra is könnyes nosztalgiával fogsz gondolni.
Púpos, emlékszel még a dzsonherisz, 50 ezres hal és repülőút mesefilmért korszakodra?
Gondolj bele, hogy a jelen helyzeted még mindig nem a szakadék mélye, amibe belenavigáltad magad. Képességeidet és döntéseidet ismerve a nem is olyan távoli jövőben a mai napra is könnyes nosztalgiával fogsz gondolni.
Ugyebár "akinek hónap végén nincs egy 500-as az ingzsebében..."
Jan 20, 2026 14:49:34
-
Jan 20, 2026 14:51:29
Stansfield? - KUKA
Stansfield? - KUKA
Amig nem tudsz különbséget tenni a valóság és egy mese,könyv vagy film között, szerintem erőltesd azt a beszámithatósági vizsgálat felülvizsgálatot.
Jan 20, 2026 14:51:29
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 20, 2026 14:55:57
x39)
Endre, az hogy részegen örjöngsz az interneten és/ vagy élőben....
Emlékszel?
A részegséged nem enyhitő, hanem továbbra is súlyosbitó körülmény!
Emlékszel?
A részegséged nem enyhitő, hanem továbbra is súlyosbitó körülmény!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 20, 2026 14:56:26
x13)
"Motozás közben lecsúszott a nadrágom, utánakaptam és könyökkel eltaláltam az őr fejét" :DDD Gondolom véletlenül sem rugdostak szét utána.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
linziasztal01
(
x77)
Jan 20, 2026 14:57:37
x77)
2025.06.19-ig kellett volna sikeres forgalmi vizsgát tenned. Milyen PÁV? :D
Ugye nem azt írtad a hivatalnak, hogy a fél év sittet "ne számítsák má bele'"? :DDD
Ugye nem azt írtad a hivatalnak, hogy a fél év sittet "ne számítsák má bele'"? :DDD
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 20, 2026 14:58:56
x12)
De púp te most tényleg azt hitted, hogy ideböfögöd a baromságaidat és majd a fórumhaverok megvígasztalnak, hogy jaj korcs ne aggódj, minden rendben lesz? :DD
Fel nem tudom néha fogni, hogy mi járhat a vekni fejedben, amikor idejössz ugatni, hogyan tervezed Mézga családdal a beadványaidat. :D
Édes jó istenem, még troll .csv a bírónak, amiből kiderül, hogy 1000x elugatta mindenki, hogy egy idióta vagy.
Ki az az Endre bácsi?
Fel nem tudom néha fogni, hogy mi járhat a vekni fejedben, amikor idejössz ugatni, hogyan tervezed Mézga családdal a beadványaidat. :D
Édes jó istenem, még troll .csv a bírónak, amiből kiderül, hogy 1000x elugatta mindenki, hogy egy idióta vagy.
-
Jan 20, 2026 14:59:29
"Motozás közben lecsúszott a nadrágom, utánakaptam és könyökkel eltaláltam az őr fejét" :DDD Gondolom véletlenül sem rugdostak szét utána.
Kétszer.
Jan 20, 2026 14:59:29
sodika
Jan 20, 2026 15:02:10
Jan 20, 2026 15:02:10
linziasztal01
(
x77)
Jan 20, 2026 15:02:54
x77)
Az megvan, hogy sikeres kresz vizsga után 2 éven belül jogsit kell szerezni, vagy kezded újra az egészet? :)
sodika
Jan 20, 2026 15:03:01
Csak hogy értsd: most kb. egy KRESZ-tanfolyamra se tudnék beiratkozni, mert akadályozna. Jogilag. Előbb a PÁV-ot kell letudni.
Jan 20, 2026 15:03:01
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 20, 2026 15:03:30
x12)
De lásd kivel van dolgod, adok neked egy utolsó tanácsot:
nyugodtan kapcsold le kommentbánya gémerpécét, mert 100% CPU-val csak a villanyórát járatod csapágyasra aztán anyád kitekeri az olvadóbiztosítékot a macskaólból és nincs többé olajradiátor.
Ki az az Endre bácsi?
nyugodtan kapcsold le kommentbánya gémerpécét, mert 100% CPU-val csak a villanyórát járatod csapágyasra aztán anyád kitekeri az olvadóbiztosítékot a macskaólból és nincs többé olajradiátor.
linziasztal01
(
x77)
Jan 20, 2026 15:03:48
x77)
Csak hogy értsd: most kb. egy KRESZ-tanfolyamra se tudnék beiratkozni, mert akadályozna. Jogilag. Előbb a PÁV-ot kell letudni.
Meg mert egy forintod sincs, de ne zavarjon. :)
Jogilag kezdheted újra a kresz-től. Jogilag.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 20, 2026 15:03:55
x39)
Úgyis tökmindegy.
80IQ-val.
Valószinú csak megint sodi valósága átvette az irányitást és csak a sikeres PÁV a cél. Nem a forgalmi vizsga.
Tehát csak azt szeretné a szétpiált agyában rendberakni, hogy nem teljesen alkalmatnak, elméletben és gyakorlatban is, hanem csak külső tényezők miatt nem sikerült a vizsgát lerakni, de bármikor mehetett volna.
De ugye hetyetyetye...
sodika
Jan 20, 2026 15:03:59
Tudom, de részletkérdés.
Jan 20, 2026 15:03:59
buniBanki
(
x2)
Jan 20, 2026 15:04:04
x2)
Mi a faszért "lenne meg" épeszű embereknek az, hogy a nyolc osztályos cigányok által is teljesíthető jogosítvány megszerzéséhez is balfasz egyedekre milyen szabályok vonatkoznak?
Bubuka
(
x13)
Jan 20, 2026 15:04:09
x13)
Minek jogsi a börtönben? Vagy előtte fel akarod darabolni a hullákat és átvágni emberek torkát, azért kell autó, ugye?
Ajjajj :)
linziasztal01
(
x77)
Jan 20, 2026 15:05:07
x77)
Tudom, de részletkérdés.
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 20, 2026 15:05:41
x12)
Tudom, de részletkérdés.
Elvégzem neked ingyen a PÁV-ot: alkalmatlan vagy.
Tessék, aranyból van ma a szívem.
-
Jan 20, 2026 15:06:02
Majd osztrák kiszart vonatra teszi le a jogsit.
Jan 20, 2026 15:06:02
sodika
Jan 20, 2026 15:08:11
Itt azért tettetek érte ti is, hogy az utolsó két vizsgán már kb. vizsgabizottság üljön az autóban egyetlen vizsgabiztos helyett, ahogy szokásos, és az első 3 alkalommal nálam is volt.
Jan 20, 2026 15:08:11
-
Jan 20, 2026 15:08:59
Azt ugye tudod gyagyás, hogy minden elfogyasztott sörrel csökken az IQ-d?
Jan 20, 2026 15:08:59
Bubuka
(
x13)
Jan 20, 2026 15:10:05
x13)
Mi gátolt benne hogy a 29-ik vagy hányadik tanóra után az asztalra csapj és levizsgázz egyből? Ja hogy ja...
És amúgy? Te mindenhez is értesz, simán át kellett volna menned a vizsgán. Tudod, te tökéletes vagy.
PúpszásziRePont
(
x5)
Jan 20, 2026 15:10:15
x5)
Endre! Egy dolog érdekelne. PÁV ide, jogsi oda... Tételezzük fel, hogy minden összejönne (persze, a realitás talaján maradva tudjuk, nem fog). Három órával ezelőtt sírós hangon könyörögtél, hogy utaljanak neked 500 ft-ot, mert nincs annyi az összes vagyonod, hogy egy sört vehess magadnak. Egy autót megvásárolni, és fenntartani ettől kicsit többe kerül.. Erre mi a terv?
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 20, 2026 15:10:30
x12)
Persze, fogd ránk.
Hülyegyerek, ha valaki már 3x bukik, akkor 99% eséllyel be fog ülni egy vizsgabiztos, mert az oktató munkáját is ellnőrzi, nem-e azért buksz meg.
De te simán csak balfasz vagy. Láttuk.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 20, 2026 15:11:27
x39)
Ott volt a lehetőséged 5 alkalommal is!
5!!!
Ötször buktál meg.
A PÁV vizsgálat pedig bhebizonyitotta, hogy teljesen alkalmatlan vagy a jogositvány megszerzésére.
Ez a tény a mai napig fenn áll és megcáfolhatatlan tény.
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Jan 20, 2026 15:12:46
x3)
Aki alkalmatlan az alkalmatlan, nincs mit tenni.
Darth Tibor
(
x7)
Jan 20, 2026 15:13:04
x7)
Milyen indokkal minősítettek alkalmatlannak?
púpostulok
(
x2)
Jan 20, 2026 15:13:25
x2)
Endre, tudunk indulni?
hitelboy1
(
x2)
Jan 20, 2026 15:13:26
x2)
hetyetye
Balfasz visszatért a fórumra
Gyagya
(
x1)
Jan 20, 2026 15:13:38
x1)
A másik vizsgabiztos lehet, hogy adrenalin függő volt. Hiányzott neki egy halálközeli élmény!
linziasztal01
(
x77)
Jan 20, 2026 15:14:31
x77)
Te ilyen "speciális, retardoknak szóló" jogsit akartál, hogy nem ülhet be senki melléd?
A kisboltig meg eltalálsz gyalog is.
A kisboltig meg eltalálsz gyalog is.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 20, 2026 15:16:04
x13)
Soha nem lesz jogsid.
linziasztal01
(
x77)
Jan 20, 2026 15:17:54
x77)
Na de a PÁV-os bácsinál egyedül voltál, amikor mondta hogy komoly probléma van a valóságérzékeléseddel.
A kórházban is egyedül, ahol 2 fajta személyiségzavarról kaptál papírt. :)
Bubuka
(
x13)
Jan 20, 2026 15:18:36
x13)
Pedofil, jól figyelj.
Te hajtottad azokat a kis kocsikat Szolnokon meg a környéken, megengedték neked ezt több, mint egymillió forintért majd miután mindent legomboltak rólad megtiltották neked azt, hogy te valaha is úgy ülhess autóba, hogy nem akarja valaki bármelyik pillanatban kitépni a kezedből a kormányt, mert egy Tesco parkolóban nem tudsz szabályosan 12-vel haladni.
Neked soha az életben nem lesz jogosítványod. Megmondtuk évekkel ezelőtt, most is megmondjuk és a jövőben is meg fogjuk mondani, mert látszólag az átlag alatti képzetlen, lepusztult alkoholistáknak el kell ismételni többször ezt. Felejtsed el, neked nem lesz sem normális életed, sem jogsid.
Neked ez nem jár. Ez van.
Te hajtottad azokat a kis kocsikat Szolnokon meg a környéken, megengedték neked ezt több, mint egymillió forintért majd miután mindent legomboltak rólad megtiltották neked azt, hogy te valaha is úgy ülhess autóba, hogy nem akarja valaki bármelyik pillanatban kitépni a kezedből a kormányt, mert egy Tesco parkolóban nem tudsz szabályosan 12-vel haladni.
Neked soha az életben nem lesz jogosítványod. Megmondtuk évekkel ezelőtt, most is megmondjuk és a jövőben is meg fogjuk mondani, mert látszólag az átlag alatti képzetlen, lepusztult alkoholistáknak el kell ismételni többször ezt. Felejtsed el, neked nem lesz sem normális életed, sem jogsid.
Neked ez nem jár. Ez van.
Gyagya
(
x1)
Jan 20, 2026 15:19:31
x1)
Remélem a beadványokban is szerepel Mézga Géza, Dobó István várkapitány...stb. Mert akkor a börtönbe vonulás előtt tuti tesznek majd veled kitérőt az IMEI-be!
linziasztal01
(
x77)
Jan 20, 2026 15:25:36
x77)
Hamarosan kapsz megint egy plasztik kártyát, nyugi.
Spejz lesz a neve, tudod. :)
Ha anyuka utal rá akkor lesz rajta, ha nem akkor nem.
Spejz lesz a neve, tudod. :)
Ha anyuka utal rá akkor lesz rajta, ha nem akkor nem.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 20, 2026 15:26:28
x39)
Remélem a beadványokban is szerepel Mézga Géza, Dobó István várkapitány...stb. Mert akkor a börtönbe vonulás előtt tuti tesznek majd veled kitérőt az IMEI-be!
2 szer vizsgálták és büntethető. A 80-IQ nem kizáró tényező! Ez shiker
-
Jan 20, 2026 15:34:43
Legalább spanyolból már perfekt vagy.Mond szépen spanyolul:A sitten fogok évekig rohadni.Adios.
Jan 20, 2026 15:34:43
Hafré
(
x9)
Jan 20, 2026 15:40:43
x9)
Eddig az elmúltnyolcév volt a szlogen. Most meg az eljövendőnyolcév. De szép is lesz :-)
Penzmento
(
x6)
Jan 20, 2026 15:45:15
x6)
Pedofil, az asszonyom most rakta le Spanyolországban a B kat. jogsit, és egyszer sem bukott, pedig nem idevalósi ő sem.
Neked szerinted hogy menne, ha nem lenne angyalszárny a 3 négyzetméteres putri elhagyása?
🕎Endigame🕎
Neked szerinted hogy menne, ha nem lenne angyalszárny a 3 négyzetméteres putri elhagyása?
JuDKa
(
x1)
Jan 20, 2026 15:47:42
x1)
Endre, te annyira balfasz vagy, hogy az ai is visszafog.
Ezek a szar publikus modellek általában bátorítani szoktak, hogy persze, csináld, jó ötlet, mert alapvetően ezek a felhasználók megtartását célozzák, és ebből következik, hogy nem igazán szeretnek konfrontálódni a felhasználókkal.
Szóval, gratulálok Endre, ez is egy szint!
broni ♥
Ezek a szar publikus modellek általában bátorítani szoktak, hogy persze, csináld, jó ötlet, mert alapvetően ezek a felhasználók megtartását célozzák, és ebből következik, hogy nem igazán szeretnek konfrontálódni a felhasználókkal.
Szóval, gratulálok Endre, ez is egy szint!
sodika
Jan 20, 2026 15:54:02
Kivéve, ha logikus gondolkodásra kéred.
Ne legyenek logikai bukfencek.
Jan 20, 2026 15:54:02
JuDKa
(
x1)
Jan 20, 2026 15:56:10
x1)
Te magad vagy egy nagy logikai bukfenc, balfasz!
Twiccs Chat
(
x5)
Jan 20, 2026 15:58:13
x5)
ha ennyire logikusan tudsz "gondolkodni", akkor a logika szerint hány évig leszel elzárva a társadalomból?
Kötőjel
(
x12)
Jan 20, 2026 15:59:26
x12)
* nem kellett volna háromszor megbukni.
* nem kellett volna állandóan másnaposan / még részegen vizsgázni.
* nem kellett volna pimaszkodni.
* nem kellett volna kislányokra nyáladzani.
de persze megint mi vagyunk a hibásak. :))
mindig eszembe jutsz, amikor elfordítom a kulcsot a szuperbében. jót röhögök, hogy nekem lehet, neked nem. nekem lehet, neked nem. bizony.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 20, 2026 16:00:09
x11)
Hogy az anyádba nézel ki, te nyomorult?! Ilyen lepukkant, igénytelen, csöves szart ritkán látni! Nyugati felhőének úr... vén hülye!
Hafré
(
x9)
Jan 20, 2026 16:00:24
x9)
Az első három alkalommal miért buktál meg?
linziasztal01
(
x77)
Jan 20, 2026 16:04:00
x77)
Aki nem gondolkozik logikusan az nem tud logikus utasításokat adni.
Ez logikus, nem?:)
ascites
(
x57)
Jan 20, 2026 16:06:24
x57)
Mert egy vizsgabiztos nem szúrta volna ki, hogy szembe mész a forgalommal. :D
-
Jan 20, 2026 16:09:59
Goldát kinyírtad már és ott büdösödik a natyházban?
Jan 20, 2026 16:09:59
linziasztal01
(
x77)
Jan 20, 2026 16:11:05
x77)
Amikor a kirendelt védőd közölte, hogy ez letöltendő lesz, akkor hánytál az idegtől?
NBVNG
(
x1)
Jan 20, 2026 16:16:00
x1)
Ha nincs pénzed elmenni a PÁVra sem amin valszeg megbuksz, teljesen logikus forszírozni úgy hogy még ott kresz meg a rutin. Arról nem is beszélve hogy autó közelébe se fogsz jutni soha.
Iq teszt nélkül is süt rólad hogy retardált vqgy.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Iq teszt nélkül is süt rólad hogy retardált vqgy.
Kendra
(
x2)
Jan 20, 2026 16:27:01
x2)
Stansfield? - KUKA
Stansfield? - KUKA
De nagy lett a pofa, tán ideje lenne beverni ismét!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 20, 2026 16:27:54
x5)
50-50, azért valljuk be ezek az érdektelen Moszad, stb. "beszélgetőpartnerek" azért nem hiányoztak egyáltalán.
De műsor még tényleg lehet belőle, ezeket hozza magával sajnos.
De műsor még tényleg lehet belőle, ezeket hozza magával sajnos.
Moszad hasznos volt, beszéltette a korcsot és kérdezett tőle. Szépen végig ment több kérdésen is. Ilyenkor a korcs hiper fókusza szinte elfelejti hogy liveban van.
Hafré
(
x9)
Jan 20, 2026 16:32:47
x9)
A mai nap tanulsága: Endre seggbuta, és buzi. De ezenkívül aki utalna neki, EGY! tyopronira valót utaljon és 9:45-50 körül. Hátha nem ér vissza időben, vagy bassza az ideg egész nap, hogy nem ihatja meg aznap.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 20, 2026 16:37:48
x5)
Endre, most hogy felfelé buktál a börtönből a macskaólba, heti hány wc papír és tusfürdő áll rendelkezésre? Mennyit enged a kirendelt fegyőr?
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jan 20, 2026 16:39:07
x3)
Megvan még a bécsi csöves lakcímed? Nem aggódsz a sok hivatalos értesítés miatt?
Bubuka
(
x13)
Jan 20, 2026 17:01:58
x13)
Annyira frusztrált volt az átlag alatti gyernőtt mikor kinyomta a liveot. Minden ilyen bejelentkezés egy újabb győzelem a trolloknak.
Látni, hogy sarokba van szorítva és valószínűleg úgy kell könyörögnie minden korty italért.
Mi ez, ha nem shiker?
Látni, hogy sarokba van szorítva és valószínűleg úgy kell könyörögnie minden korty italért.
Mi ez, ha nem shiker?
Sztrapacska
(
x6)
Jan 20, 2026 17:04:28
x6)
Előjöttél,te 80 IQ-s retardált barom?
Nagy a baj,hogy itt keresel visszaigazolást?
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Nagy a baj,hogy itt keresel visszaigazolást?
Endre priusza
(
x11)
Jan 20, 2026 17:08:07
x11)
Endre, benned miért nincs ilyen rejtett mód? Van valami kódszó vagy titkos kapcsoló, ami nyomán képessé válnál logikus gondolkodásra?
Endre priusza
(
x11)
Jan 20, 2026 17:09:21
x11)
És? A vizsgabiztosok száma mennyiben befolyásolja a vezetési képességeidet? Te magad mondtad, hogy három alkalommal megbaszott a magányos biztos is.
valóság endre!
Jan 20, 2026 17:10:23
Ha már a páv- ról beszélsz endi, meséld csak el szépen a kommenthaveroknak hogyan is történt valójában!
A vizsga első része, amit mindenki csak egyszer csinálhat meg, már az sem sikerült!
Ott vinnyogtál, hogy azért mert nem értetted mit kell csinálni! Így a vizsgálat azon részét is TE kétszer csinálhattad meg.
A pszichológus elbeszélgetést és a teszteket is csak elnagyolva mesélted itt el!!! Hazug szhar!
A vizsga első része, amit mindenki csak egyszer csinálhat meg, már az sem sikerült!
Ott vinnyogtál, hogy azért mert nem értetted mit kell csinálni! Így a vizsgálat azon részét is TE kétszer csinálhattad meg.
A pszichológus elbeszélgetést és a teszteket is csak elnagyolva mesélted itt el!!! Hazug szhar!
Jan 20, 2026 17:10:23
koszos
(
x11)
Jan 20, 2026 17:35:25
x11)
az megvan,hogy az akkori kifogasod a lelki allapotod volt a herelt kutyaszar miatt,gondolom most jobb a helyzet sulyos evekkel a fejed felett!idiota barom.
-
Jan 20, 2026 17:43:04
Abba gondolj bele, hogy milyen durva lesz a technológia, amikor kijössz a sittről 2031-ben.
Anyád már öregek otthonában, macskaól lebontva, a helyén valami kacsalábon forgó cigánybarokk-palota, laura és tibor halott vagy sitten, de ha szerencséd van, a máltaiak megszánnak egy alsó polcos kínai telefonnal, amivel tudsz majd tiktokozni és a google ai ingyenes változatát használni.
Jan 20, 2026 17:43:04
-
Jan 20, 2026 17:55:31
A "Logikai bukfenc" egy sorozat játékos, logikai készségeket fejlesztő füzet (miniLÜK termékcsalád), amely gyerekeknek készült, hogy feladatokon keresztül (mint a hiányzó részletek keresése, eltérő perspektívák) fejlesszék a gondolkodásukat 2-4. osztályos korig, miniLÜK táblával használva, a Móra Kiadó és más webáruházak kínálatában elérhető.
Főbb jellemzők:
Célközönség: 2-4. osztályos diákok (6+ évesek).
Típus: MiniLÜK füzetek, amelyek a LÜK (Logika, Ügyesség, Kitartás) készségfejlesztő rendszerhez tartoznak.
Feladatok: Játékos logikai rejtvények, amelyek különféle gondolkodási képességeket fejlesztenek, mint például:
Hiányzó részletek felismerése.
Eltérő nézőpontok értelmezése.
Általános logikai gondolkodás.
Használat: A feladatok megoldásához és ellenőrzéséhez szükség van a speciális miniLÜK alaptáblára (pl. LDI003).
Kiadó: Móra Könyvkiadó.
Jan 20, 2026 17:55:31
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 20, 2026 17:58:26
x5)
Endrénél nincsen LÜK (Logika, Ügyesség, Kitartás) !
Ott csak SEF van! (Sportos, Erős, Fiatal) !
Ja nem. Inkább csak egy ALS! (Alkoholista Lepukkant Szhar) !
Ott csak SEF van! (Sportos, Erős, Fiatal) !
Ja nem. Inkább csak egy ALS! (Alkoholista Lepukkant Szhar) !
Kakaspina
(
x24)
Jan 20, 2026 18:26:10
x24)
Goldát kinyírtad már és ott büdösödik a natyházban?

Gyagya
(
x1)
Jan 20, 2026 18:44:03
x1)
Gyerünk fikás lődd fel a lájfszot! Megígérjük nem fogunk azon röhögni, nagy kabátban ülsz az ólban és látszik a lehelleted.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 20, 2026 18:58:09
x2)
Na endre bazdmeg: a Lázár Jani is látta, hogy 1000 óra alatt nem szereztél jogosítványt, ezért átírják miattad a KRESZ-t. Minden a te hibád, MINDEN!
Pedig te mindent nagyon jól csináltál, jövő évtől legálisan szimulátorozhatnál xD
Pedig te mindent nagyon jól csináltál, jövő évtől legálisan szimulátorozhatnál xD
linziasztal01
(
x77)
Jan 20, 2026 19:09:30
x77)
Az egy dolog, hogy semmihez sem értesz, de hogy ez a tiktik dolog sem megy neked, az eggggészen hihhetetlen.
Megkaptad a nagy pészt' (500 forint) és már lőtted is le, amint elpusztítottad.
Semmi dolgod nincs, ott kellene ülnöd és 12 órát pörögni a púpodon, akkor lenne esetleg napi 4-5$ bevételed is. Az 4-el több sör, dolgozz meg érte, bohóc!
Megkaptad a nagy pészt' (500 forint) és már lőtted is le, amint elpusztítottad.
Semmi dolgod nincs, ott kellene ülnöd és 12 órát pörögni a púpodon, akkor lenne esetleg napi 4-5$ bevételed is. Az 4-el több sör, dolgozz meg érte, bohóc!
Lellytoll dandárszázados
Jan 20, 2026 19:37:37
Ahogy láthatjuk a fogyatékos alig egy év alatt öregedett 20at. Ez shikker phyton professzor xd
Kaffka endre
Jan 20, 2026 19:37:37
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 20, 2026 19:43:32
x2)
Endre bazdmeg hát 16.856 oldal erről szól már hogy egy átlag alatti 60 IQ-s futóbolond vagy bazdmeg. Ehhez neked Ai kellett hogy rájöjj? Xd
EndreKókadtHímvesszője
Jan 20, 2026 20:01:46
A pedofilunk Fideszes. Dögölj meg!
Dr. Python trollsz
Jan 20, 2026 20:01:46
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 20, 2026 20:12:47
x12)
A pedofilunk Fideszes. Dögölj meg!
Dehogy az, csak tudja, hogy tud hergelni azzal ha visszafújja a propagandát. Fogalma sincs ki mit hova merre.
Elmondta máskor, hogy a MKKP-ra szavazott, ha egyáltalán elment szavazni és nem volt lusta dög. Idén meg max mozgóurnát kérhet, már ha nem tiltják el a közügyek gyakorlásától.
Kötőjel
(
x12)
Jan 20, 2026 20:28:31
x12)
Idén meg max mozgóurnát kérhet, már ha nem tiltják el a közügyek gyakorlásától.
én a sodinak kérek mozgóurnát!!
linziasztal01
(
x77)
Jan 20, 2026 20:29:55
x77)
Fogalma sincs ki mit hova merre
Pontosan, ennek a korcsnak az elve az elvtelenség. Amikor még "futott a szekér" akkor hahotázva nézte a KSH adatokat (nem mintha nem úszott volna az adósságban), amikor pedig végleg megbukott a jogsi-projekten, akkor műkönnyes szemmel picsogott a szalmaágyon, hogy miért nincs egy "cociális" rendszere ennek, hogy az ember annyiszor próbálkozik, amennyiszer csak akar, természetes fizesse ezt is az állam. :)
Emlékszel, Endre, amikor elmondásod szerint azért blicceltél, mert egy doboz colát sem tudtál venni magadnak...
Annyi változott, hogy most már ha lenne pénzed sem vehetnél magadnak colát amikor csak akarsz. :D
javított
Jan 20, 2026 20:42:12
én a sodinak* kérek mozgóurnát!!
*sodiból
Jan 20, 2026 20:42:12
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 20, 2026 20:42:20
x23)
Életképek a mai live-ból.
Ágy és a szokásos kupleráj.

Spanyol könyves polc.

Szetap. Miről liveolt ha a xiami töltőn volt?

Piros ablak a bejárat mellet. Régen is piros volt ez?

Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ágy és a szokásos kupleráj.

Spanyol könyves polc.

Szetap. Miről liveolt ha a xiami töltőn volt?

Piros ablak a bejárat mellet. Régen is piros volt ez?

Bubuka
(
x13)
Jan 20, 2026 20:43:39
x13)
a letiltott, lopott iphone-ról nyomhatja a liveot továbbra is, a xiaomit meg hotspotnak használja. Mondta is mikor az életéért rohant a 400 forinttal a számláján sört venni, hogy meg kell osztani a wifit.
Bubuka
(
x13)
Jan 20, 2026 20:45:03
x13)
Rosszabbul nézel ki fél év gulág után, mint mikor bevittek mentővel tatabányára, hogy ott keress magadnak egy tüdőszűrőt, mielőtt befeküdnél valami poloskás hajléktalan szállóra.
Ez már a kőkemény nyomor, kérem.
Ez már a kőkemény nyomor, kérem.
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 20, 2026 20:49:09
x12)
Azok a karácsonyi buzifények, 2024-ben is szurkoltunk már, hátha sikerül vele felgyújtani a macskaólat.
herr_schwechater
(
x8)
Jan 20, 2026 20:50:23
x8)
azt a büdös kurva életbe, hogy nézel te ki korcs, pista, a történész flashbackem van tőled. tényleg elérted a bolond vén pedofil szintet már kinézetedben is, mondjuk a simára borotvált vekninél egy hangyafasszal jobb
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
molos troll
(
x2)
Jan 20, 2026 21:11:37
x2)
de akinek lecsúszik a nadrágja az lefelé kap, az őr feje meg felfelé van , főleg a púpos törpének. letolta a gatyát aztán nekiment a troll őröknek az agresszív buzi porszem. mikor még vonatozhattál stoki nem olvastad a kiírást? HA MEGÜTÖD, LEÜLÖD!
-
Jan 20, 2026 21:19:55
Annyira tombolt benne a buzidémon hogy már az őrök előtt is villantott.Így adta tudtukra hogy egy paradicsomért benne van mindenbe a kis köcsög.
Jan 20, 2026 21:19:55
164 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Kiss Endre Farkas beadvány KUKA