Azért egy bevonulós live méltó megkoronázása lenne a média karrierjének. Szabadulós ugyse lesz mert lábbal előre jön majd ki.
lépek ki mert hülyék vagytok
Magyar, anyabaszó, beszéled?

Arcod, amikor egyre mélyebbre ásod magod a Snecológiában :DD
Ne felejtsétek, én tanárnak készültem. Félig-meddig pedagógus szakember az, aki előttetek áll.
Ilyen befektetésre én is vagyok
te szakállas szar. te utolsó véglény. te kisendrefarkas.
Ez idén a kedvenc kommentem.
Innentől, ha valakit tényleg úgy meg akarok sérteni, hogy annál jobban még csak elképzelni se tudja, csak ennyit mondok neki:
Te kisendrefarkas.
Amikor már nem eléggé kifejező: az "undorító, visszattaszító szardarab szubhumán véglény", elég lesz csak ennyit mondani, így, röviden, praktikusan.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
vényköteleset ne, ha éppen az ajándék rivótól döglik meg a pedofil köcsög, akkor a küldő faszul, amennyiben a nyomára akadnak.
bőven elég az alsópolcos szesz + dohányzás. (egy kis cigike biztos jót tenne a tüdőcskének)
vérdíj target nr. 1
Az ilyenekből is látszik hogy egy lélektelen geci vagy akinek dögkútban a helye. Örömmel nézem végig a szét rothadásod a macskaólban.
Az ütemesebbé tenné a szállitásokat mert én szivesen eljárkálok a postára feladni, nevem cimem ugyis tudja nem titok, de hogy intézzük a donést?
N26?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Paypal vagy Revolut esetleg?
Esetleg ha nagyon szükséges, akkor mirrora is kitudok rakni egy kolduscsík overlayt, ahol valós időben látható az összegyűlt összeg.
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Szerintem írd ki a tiktok profilodra a számlaszámot vagy ahova várod a donést. :)
Az egyébként már nekem is eszembe jutott a napokba, hogy akár mások, igen én is, küldhetnénk neki postán ilyen rövideket, csak azt nem tudom hogy fellehet úgy adni csomagot hogy nem kell azonosítani magadat? Tehát elég csak kitölteni a feladószelvényt, csomagot, kamu adatokkal vagy kérik utána a személy azonosítót is? Esélyes hogy igen, de azért megkérdem hogy hogy is megy mostanában ez.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Tegnap is egy erőltetett röhögéstől is majdnem megfulladt.
Általában délben szokott elmenni aludni, mert egész éjjel fent van és nézi és excelezi a lamantin csalásait gondolom. Átlagban olyan délután 5-6-ig aludhat ilyenkor.
Azért félelmetes, hogy a korcs alvás szokásai mennyire eltorzultak egy normál emberhez képest.
Németek 😂 nyelftanilag 😂😂😂
Erről mindig a "hát akkor mik vagyunk, svédek??" vicc jut az eszembe.
Nem volt véletlen hogy a negyedzsidó-ra keresgélt és hogy azonnal képben volt. Esélyes hogy egy ilyen ábrával próbálta igazolni hogy a családban lévő zsidó felmenők genetikus öröksége hogy lesz érvénytelen. Tudtommal a zsidók "anyai ágon örökítik" tovább a zsidóságot. Bár ez hülyeség szerintem de a korcs biztosan ilyen főszapályt keresett korábban.
Ráadásul az elmúlt napok valamelyik lájvjában elhülten magyarázta, hogy milyen arcokat kísértek ki-be a dohányzóból a bv-ben. Szinte remegve mondta, hogy annyival veszélyesebb a dohányzó börtönpopuláció, mint a nem dohányzó, hogy szerinte életveszély benn a cigi, akkor is le kell tenni, ha valaki kinn csinálja. Benn a dohányzók egy körleten vannak, nem csak a dohányzóban találkoznak.
Nem fog most rászokni, felesleges erre költeni.
jól tudod, hagyomány szerint női ágon öröklődik a zsidó származás. (nyilvánvalóan biológiailag nem így működik, alább kifejtem)
ennek praktikus oka van, és nem csak a zsidóságnál kerül elő. példánál maradva: ha a férfi zsidó, és nem zsidó származású nővel vállal gyermeket, ott női hűtlenség esetén elképzelhető, hogy egyáltalán nem öröklődik a zsidó vér, gyakorlatilag kívülálló lesz az utód teljes mértékben. ez egy olyan zárt közösségben, ami folyamatosan a megmaradásért harcol, nem megengedhető kockázat.
endrének szerencséje van tehát. goldán egy panzer 4-et megszégyenítő erővel kiütköznek a református gének.
régi snecológiai vicc:
- endre, kit utálsz jobban, a zsidókat, vagy anyádat?
- természetesen anyámat, mert ő zsidó is, és nő is.
vérdíj target nr. 1
Stokinak van egy csomó súlyosbítója, de nem lesz enyhítője. Ráadásul a súlyosbítók egyike az, hogy hatósági eljárás alatt követte el a bűncselekményeit: ment ellene egy garázdaság miatt (Mannás-ügy), volt egy pedóügy (ok, azért végül nem vádolták meg, de ez nem számít abból a szempontból, hogy tudott az eljárásról, sőt éppen azzal kapcsolatban fenyegette a rendőröket), és talán volt rágalmazás is, de ezt már nem tudom követni (nem tudom, hogy a balis és a jégkorongozós ügy becsületsértés vagy rágalmazás-e).
Szóval nem tabula rasa a gyagya bűnügyi históriája.
Illetve ne feledjük, hogy trollok a rendőrök, az ügyész, az ügyvéd és a bíró is, és ez ellen semmit sem tud tenni Endre.
hoty... hotyhotyhoty...
Dehát a stoki minden hetet tiszta lappal kezd mit nem lehet ezen érteni?
Minden reggelt. Minden éjjel alkoholos mosással tisztítja az emlékezetét.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
lovári valóban hasznosabb lenne.
puskapoj

ezek szerint kisrühes is szerepel a spanyol szókártyákban?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Pedig kellene egy jó dühroham hogy a hafrénak adtok, nekem pedig nem pedig én juttattam börtönbe az endit egyedül.
Az újszászi szafarikat adtam, ami utána jött azt már egyre kevésbé.

Tegnapi agymenést hallgatom vissza. Csak egyszer nézek rá a képernyőre és akkor is ilyen fejjel néz rád párbajellenfeled Endre. (a Holdfejű Mossad is szebb azzal a filterrel, mint te). Hajléktalan kinézetű büdös pedofil.
Elitta azt is!
Ugyanott, ahol a rendrakós live.
Akkor a borotválkozós, "szakállszobrászkodós" live mellett van.
Ne felejtsétek, én tanárnak készültem. Félig-meddig pedagógus szakember az, aki előttetek áll.
Tetyó nem kaptál engedély arra hogy a föld alatti troll főhadiszállásról belső fotókat megosszál! Ez állambiztonsági érdek!
Azt megtanítják neki a cellatársak a jogvédett pofon/nem pofon büntetés/jutalmazási módszerrel.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
A tanszéki biztonsági szolgálat és moszad már úton.
Ez ety szar mindenki dögöljön meg
hihhetetlen vagy endre, hogy egy egész életnyi kudarc után is azt gondolod hogy bármiben is igazad van, vagy volt. lecsúszott vesztes ember vagy...

Tehát te vagy az egyedüli aki 1:1-es méretarányban nézi a veknit
#50euro + kamatok
- Konkretan kiknek akarnal artani, amint tenylegesen hajlektalan leszel? Szerinted sikerulne artani nekik?
Pont annyira vehető komolyan mint a Hahó fele iranyzott késes fenyegetése. Semennyire.
Majd odamegy rMáté címére (*pr*, mibű?), aztán?
Píjónéni péküjjünk ki, nem fatyok őrült!
Ajjajj Endre, hát itt kit fenyegettél meg torok elvágással? MC szartartályt? Mi ez a kényszeres kötődésed a szúró/vágó eszközökhöz?
Ajj de kellemetlen, hat miert akarsz meg tobb ugyet magadnak aendi?
A csehszlovák jégkorongozók szakszervezete kedveli ezt.
Ez még a bekaszlizása előtti vagy friss?
"megollek!!!!"
jajj,ez egy kiragadott reszlet ,a trollok meg ezen ugralnak,UGYANMAR :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.

Engemet akarsz megölni te kutya?
Előző évi MC Istis összeveszés. Amikor Asodi szerelmes lerr a malacba és minden jelszavát megadta neki.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Látod magad előtt ahogy tágra nyitott szemekkel mondja :D
A munka nem megoldás.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Teljesen életszerű forgatókönyv.
Láttunk már hasonlót hogy ártatlan magyarul nem is beszélő járókelőbe próbált belekötni -persze csak miután nem tapasztalt ellenállást- mert meg volt győződve hogy "tjholl".
Minthenykih tjoll.
kis incel emőke nem való a társadalomba, mert ártalmas.
Ítéljék csak el, és rohadjon rá a műanyaglakat, az lesz a legjobb mindenkinek.
Tegnap azt mondta, amikor eltakarodott, hogy ő MINDEN NAP este 6-tól 9-ig lájvozik, magyarul ebben az időben biztosan nem fog lájvozni a sittes papó.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Vagy még fel sem kelt :D
Vagy az is lehet megdöglött. Fő az optimizmus, elvtársak! xD
Szerző:
Tüzesvíz dala
Jan 29, 2026 08:00:01
Válasz
(13)

Jan 29, 2026 08:00:01
Kendra
(
x2)
Jan 29, 2026 08:12:07
x2)
Látom Sodika már reggel vedel és pörög a púpjain akarom mondani a loopjain...
MaxPayne
(
x24)
Jan 29, 2026 08:25:52
x24)
Mi ebresztett lelkecske?
Az elvonas a hajnali sorikeert, vagy csak a szokasos hajnali hányás?
Az elvonas a hajnali sorikeert, vagy csak a szokasos hajnali hányás?
linziasztal01
(
x77)
Jan 29, 2026 08:27:46
x77)
Már csak 1 óra 33 perc a mai szabadságból… :)
Kakaspina
(
x24)
Jan 29, 2026 09:03:38
x24)
Büdös, amennyiben visszatérsz a Krakagyil flokk elemzéshez, én magam foglak swattolni azzal az indokkal, hogy kinyírtad anyád.
Hafré
(
x9)
Jan 29, 2026 09:09:58
x9)
Engem nem lepne meg, hogy ha megkapja majd a 8 év középmértéket, és nem viszik el azonnal a tárgyalás után bilincsben, csak megkapja a bevonulási dátumot, akkor megpróbálná magát halálra inni előtte.
Persze nem jönne össze, csak megpróbálná, aztán a kábaság miatt lekésné az időpontot, és jönnének érte a rácsos autóval. Meg is lenne az első fegyelmije.
Persze nem jönne össze, csak megpróbálná, aztán a kábaság miatt lekésné az időpontot, és jönnének érte a rácsos autóval. Meg is lenne az első fegyelmije.
Azért egy bevonulós live méltó megkoronázása lenne a média karrierjének. Szabadulós ugyse lesz mert lábbal előre jön majd ki.
-
Jan 29, 2026 09:11:07
Asodi nem alkoholista, csak napi 8 sör kell neki. Amikor felébred egyből tyopronival indítja a napot hogy egyáltalán meg tudjon szólalni normálisan és ne remegjen mint a nyárfalevél. Ha a jó szándékú trollok nem küldenek neki itókát, akkor 07:59-kor már a kapu előtt toporog hogy rohanhasson a beszerző körútjára.
Ilyen gondterhes időkben, a józan gondolatok megengedhetetlenek asodinak. Az autipajzs 120%-on pörög, ettől pedig kis repedések jelennek meg rajta amin a valóság imitt-amott elkerülhetetlenül beszivárog, és a lelkecske ilyenkor megretten.
Ezért kell locsolgatni a pajzsot az 500 Ft-os sopronival, hogy visszahűljön a normális állapotába, így körülvéve az elméjét egy áthatolhatatlan akadállyal ami meggörbíti még a valóságot is.
Ilyen gondterhes időkben, a józan gondolatok megengedhetetlenek asodinak. Az autipajzs 120%-on pörög, ettől pedig kis repedések jelennek meg rajta amin a valóság imitt-amott elkerülhetetlenül beszivárog, és a lelkecske ilyenkor megretten.
Ezért kell locsolgatni a pajzsot az 500 Ft-os sopronival, hogy visszahűljön a normális állapotába, így körülvéve az elméjét egy áthatolhatatlan akadállyal ami meggörbíti még a valóságot is.
Jan 29, 2026 09:11:07
Songs of fiery water
Jan 29, 2026 09:14:50
Bocsánat az MI-moslék, akit zavar tekerje át:
Lord Sodi of House Kiss-Bata
The dungeon air was thick enough to chew, tasting of wet straw, ancient stone, and the sour reek of a man who had soiled himself on Arbor gold.
Lord Sodi sat hunched upon a three-legged stool that wobbled with every twitch of his knee. He wore a cloak that had once been a riot of color—a motley of seven hues intended to honor the Faith, though the Seven had long since turned their faces from him. Now, the rainbow wool was stiff with grime, mud, and stains that looked suspiciously like dried blood. Over his eyes, he wore lenses of smoked glass from Yi Ti, hiding a gaze that was rumored to be both watery and mad.
Above him hung the tattered banner of his house: a seal, fat and sorrowful, rendered in clumsy stitches of thread, looking as though it regretted its very existence. The Beast of the Bay, they called it, though the smallfolk just called it "The Sad Fish."
Sodi took a pull from a wineskin that was more air than vintage. He was a ruin of a man, a grotesque parody of the nobility he was born into.
For Sodi had not begun in the mud. He was whelped in the shadow of the Red Keep, swaddled in Myrish lace and fed with silver spoons. His family held vaults of gold in the capital, and the world had been laid at his feet like a feast. Yet, the rot was deep in him. In his youth, possessed by a vanity as vast as it was fragile, he cast his lot with the "Sons of the Iron Star," a band of violent zealots who preached the purity of the realm. He wasted his family’s fortune funding their hate, marching in their ranks, only for them to realize he was a fool and cast him aside.
It was a woman who drove him across the Narrow Sea to the Free Cities. She was a painter, a free spirit with hair like spun gold, who had told him plainly she held no affection for him. But Sodi’s ears heard only what they wished. He followed her to the great city of canals and stone, stalking her shadow. He offered to build a system of ledgers and ravens to manage her gallery, a kindness that was but a mask; in truth, he intercepted her sealed scrolls, reading her private words with jealous, feverish eyes.
When she finally severed his strings, his retaliation was pathetic. He sent her a moving picture—projected via his dark arts—in which he wept and raged, accusing the lady of stealing his favorite velvet coat. It was a mummer’s farce, but he played it as a tragedy.
Broken by rejection, he spiraled. He sought to entertain the masses of the Free Cities, utilizing a Myrish lantern to project images upon a wall—images of his own kin, stark naked and frolicking like beasts. The High Septon declared it an abomination; the City Watch called it public indecency.
He became a creature of the bathhouses, a terror known for casting aside his towel to waggle his sizeable manhood at unsuspecting washerwomen. "The Dragon has three heads," he would cackle, "but I have only the one!"
His crimes grew darker. He took up with a mummer from the lower city—a woman born a man, cast out to the streets. In a fit of jealous bile, he plotted to poison her former lover, a beggar woman of Flea Bottom, lacing a cask of cheap ale with nightshade.
He fled back to Westeros, a disgrace. Upon his return, he sought to master the driving of the heavy iron-rimmed wains, the carriages of the lords. Five times he took the Master of Horse’s examination, and five times he failed, crashing into fences and market stalls. The Grand Maester himself was summoned to examine Sodi’s wits. The verdict was scrawled in black ink: “The subject possesses a deviation of the mind towards the negative side.” He was deemed unfit to hold the reins of even a donkey cart.
His history with the dungeons was already well-written. During a previous six-month confinement in the gaol, Sodi had boasted loudly to anyone who would listen that he was mastering the rolling, passionate tongue of the Dornishmen. He claimed to have learned it from a cellmate, a spearman from Sunspear. Yet, upon his release, when he attempted to haggle with a Dornish spice merchant in the market square, Sodi froze. He stood with his mouth agape, sputtering nonsense sounds like a drowning fish. He knew not a single word. The smallfolk threw mud and laughed, and the shame burned hotter than the Dorne sun.
When the Gold Cloaks finally came for him, Sodi stood on the threshold of his ancestral hovel, swaying, brandishing a rusting longsword. He screamed threats at the officers, promising to flay them, to feed them to his seals, to loop their guts around the castle walls.
"Hear Me Loop!" he muttered now to the damp walls, reciting the nonsensical words of his house.
The gaoler rattled the bars. "Quiet, scum. The Magistrate speaks of eight years in the black cells for you."
Lord Sodi grinned, his teeth yellow and broken behind the grey thicket of his beard. He adjusted his dark spectacles, the last remnant of a life thoroughly wasted. Eight years. Enough time to rot. Enough time to plan. Enough time to loop.
Lord Sodi of House Kiss-Bata
The dungeon air was thick enough to chew, tasting of wet straw, ancient stone, and the sour reek of a man who had soiled himself on Arbor gold.
Lord Sodi sat hunched upon a three-legged stool that wobbled with every twitch of his knee. He wore a cloak that had once been a riot of color—a motley of seven hues intended to honor the Faith, though the Seven had long since turned their faces from him. Now, the rainbow wool was stiff with grime, mud, and stains that looked suspiciously like dried blood. Over his eyes, he wore lenses of smoked glass from Yi Ti, hiding a gaze that was rumored to be both watery and mad.
Above him hung the tattered banner of his house: a seal, fat and sorrowful, rendered in clumsy stitches of thread, looking as though it regretted its very existence. The Beast of the Bay, they called it, though the smallfolk just called it "The Sad Fish."
Sodi took a pull from a wineskin that was more air than vintage. He was a ruin of a man, a grotesque parody of the nobility he was born into.
For Sodi had not begun in the mud. He was whelped in the shadow of the Red Keep, swaddled in Myrish lace and fed with silver spoons. His family held vaults of gold in the capital, and the world had been laid at his feet like a feast. Yet, the rot was deep in him. In his youth, possessed by a vanity as vast as it was fragile, he cast his lot with the "Sons of the Iron Star," a band of violent zealots who preached the purity of the realm. He wasted his family’s fortune funding their hate, marching in their ranks, only for them to realize he was a fool and cast him aside.
It was a woman who drove him across the Narrow Sea to the Free Cities. She was a painter, a free spirit with hair like spun gold, who had told him plainly she held no affection for him. But Sodi’s ears heard only what they wished. He followed her to the great city of canals and stone, stalking her shadow. He offered to build a system of ledgers and ravens to manage her gallery, a kindness that was but a mask; in truth, he intercepted her sealed scrolls, reading her private words with jealous, feverish eyes.
When she finally severed his strings, his retaliation was pathetic. He sent her a moving picture—projected via his dark arts—in which he wept and raged, accusing the lady of stealing his favorite velvet coat. It was a mummer’s farce, but he played it as a tragedy.
Broken by rejection, he spiraled. He sought to entertain the masses of the Free Cities, utilizing a Myrish lantern to project images upon a wall—images of his own kin, stark naked and frolicking like beasts. The High Septon declared it an abomination; the City Watch called it public indecency.
He became a creature of the bathhouses, a terror known for casting aside his towel to waggle his sizeable manhood at unsuspecting washerwomen. "The Dragon has three heads," he would cackle, "but I have only the one!"
His crimes grew darker. He took up with a mummer from the lower city—a woman born a man, cast out to the streets. In a fit of jealous bile, he plotted to poison her former lover, a beggar woman of Flea Bottom, lacing a cask of cheap ale with nightshade.
He fled back to Westeros, a disgrace. Upon his return, he sought to master the driving of the heavy iron-rimmed wains, the carriages of the lords. Five times he took the Master of Horse’s examination, and five times he failed, crashing into fences and market stalls. The Grand Maester himself was summoned to examine Sodi’s wits. The verdict was scrawled in black ink: “The subject possesses a deviation of the mind towards the negative side.” He was deemed unfit to hold the reins of even a donkey cart.
His history with the dungeons was already well-written. During a previous six-month confinement in the gaol, Sodi had boasted loudly to anyone who would listen that he was mastering the rolling, passionate tongue of the Dornishmen. He claimed to have learned it from a cellmate, a spearman from Sunspear. Yet, upon his release, when he attempted to haggle with a Dornish spice merchant in the market square, Sodi froze. He stood with his mouth agape, sputtering nonsense sounds like a drowning fish. He knew not a single word. The smallfolk threw mud and laughed, and the shame burned hotter than the Dorne sun.
When the Gold Cloaks finally came for him, Sodi stood on the threshold of his ancestral hovel, swaying, brandishing a rusting longsword. He screamed threats at the officers, promising to flay them, to feed them to his seals, to loop their guts around the castle walls.
"Hear Me Loop!" he muttered now to the damp walls, reciting the nonsensical words of his house.
The gaoler rattled the bars. "Quiet, scum. The Magistrate speaks of eight years in the black cells for you."
Lord Sodi grinned, his teeth yellow and broken behind the grey thicket of his beard. He adjusted his dark spectacles, the last remnant of a life thoroughly wasted. Eight years. Enough time to rot. Enough time to plan. Enough time to loop.
Jan 29, 2026 09:14:50
Jakabfi Sámuel
Jan 29, 2026 09:18:52
Bocsánat az MI-moslék, akit zavar tekerje át:
Magyar, anyabaszó, beszéled?
Jan 29, 2026 09:18:52
Sodi_linzi_sult_hala
Jan 29, 2026 09:19:59

Arcod, amikor egyre mélyebbre ásod magod a Snecológiában :DD
Jan 29, 2026 09:19:59
Kakaspina
(
x24)
Jan 29, 2026 09:30:43
x24)
Hafré, legközelebb valami rettenetes olcsó cigit is küldhetnél neki, hátha rá sikerülne kapatni a dohányzásra.
Akár donátolnék is az ügy érdekében!
-
Jan 29, 2026 09:37:40
Hafré, legközelebb valami rettenetes olcsó cigit is küldhetnél neki, hátha rá sikerülne kapatni a dohányzásra.
Ilyen befektetésre én is vagyok
Jan 29, 2026 09:37:40
Gyagya
(
x1)
Jan 29, 2026 09:42:01
x1)
Esetleg ha valaki tud rivotrilt iratni azt is lehetne küldeni. Abból is szép műsor lenne főleg ha rövidet iszik rá.
horgász
(
x10)
Jan 29, 2026 09:44:23
x10)
te szakállas szar. te utolsó véglény. te kisendrefarkas.
Ez idén a kedvenc kommentem.
Innentől, ha valakit tényleg úgy meg akarok sérteni, hogy annál jobban még csak elképzelni se tudja, csak ennyit mondok neki:
Te kisendrefarkas.
Amikor már nem eléggé kifejező: az "undorító, visszattaszító szardarab szubhumán véglény", elég lesz csak ennyit mondani, így, röviden, praktikusan.
Pikturiensz
(
x7)
Jan 29, 2026 09:47:47
x7)
Bedobnám az ötletet, hogy legyen egy közös Hafré-féle piapersely, amibe aki épp jófej akar lenni, az beszállhat a pia árába.
Kötőjel
(
x12)
Jan 29, 2026 09:48:55
x12)
Esetleg ha valaki tud rivotrilt iratni azt is lehetne küldeni. Abból is szép műsor lenne főleg ha rövidet iszik rá.
vényköteleset ne, ha éppen az ajándék rivótól döglik meg a pedofil köcsög, akkor a küldő faszul, amennyiben a nyomára akadnak.
bőven elég az alsópolcos szesz + dohányzás. (egy kis cigike biztos jót tenne a tüdőcskének)
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 29, 2026 09:55:06
x5)
Mióta mondom a csávónak, perelje be a lányát?
youtube.com/watch?v=c7GQp6ximm0
Erre ebben is nekem volt igazam.
youtube.com/watch?v=c7GQp6ximm0
Az ilyenekből is látszik hogy egy lélektelen geci vagy akinek dögkútban a helye. Örömmel nézem végig a szét rothadásod a macskaólban.
Hafré
(
x9)
Jan 29, 2026 10:06:03
x9)
Bedobnám az ötletet, hogy legyen egy közös Hafré-féle piapersely, amibe aki épp jófej akar lenni, az beszállhat a pia árába.
Az ütemesebbé tenné a szállitásokat mert én szivesen eljárkálok a postára feladni, nevem cimem ugyis tudja nem titok, de hogy intézzük a donést?
Kakaspina
(
x24)
Jan 29, 2026 10:08:28
x24)
N26?
Pikturiensz
(
x7)
Jan 29, 2026 10:12:01
x7)
Paypal vagy Revolut esetleg?
Esetleg ha nagyon szükséges, akkor mirrora is kitudok rakni egy kolduscsík overlayt, ahol valós időben látható az összegyűlt összeg.
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 29, 2026 10:31:40
x23)
Szerintem írd ki a tiktok profilodra a számlaszámot vagy ahova várod a donést. :)
Az egyébként már nekem is eszembe jutott a napokba, hogy akár mások, igen én is, küldhetnénk neki postán ilyen rövideket, csak azt nem tudom hogy fellehet úgy adni csomagot hogy nem kell azonosítani magadat? Tehát elég csak kitölteni a feladószelvényt, csomagot, kamu adatokkal vagy kérik utána a személy azonosítót is? Esélyes hogy igen, de azért megkérdem hogy hogy is megy mostanában ez.
Kakaspina
(
x24)
Jan 29, 2026 10:38:13
x24)
Tegnapi lájfsz idézet:
"Nincsenek zsidó felmenőim"
A Klein és Schwarz család vajon mi lehetett akkor?
Darth Tibor
(
x8)
Jan 29, 2026 10:38:44
x8)
A gyagyást sajnos nem lehet rászoktatni a cigire. Lizben próbálkozott vele, amikor Tibiék ott voltak, de annyire tropa a tüdőcske, hogy nem ment neki. Még az elf bart is kiköhögte.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Klohek
(
x12)
Jan 29, 2026 10:39:44
x12)
Egyből elkezdenék jelentgetni a számlaszámokat meszaros, twinky, félék szerintem....Pedig szeretném támogatni Hafre küldetését én is.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Hafré
(
x9)
Jan 29, 2026 10:43:32
x9)
Csinaltam revolutot: @hafr
linziasztal01
(
x77)
Jan 29, 2026 10:48:46
x77)
A gyagyást sajnos nem lehet rászoktatni a cigire. Lizben próbálkozott vele, amikor Tibiék ott voltak, de annyire tropa a tüdőcske, hogy nem ment neki. Még az elf bart is kiköhögte.
Tegnap is egy erőltetett röhögéstől is majdnem megfulladt.
Hafré
(
x9)
Jan 29, 2026 10:49:07
x9)
Megjegyzem indulhat a musor:
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 29, 2026 10:52:38
x12)
Endre tessék szépen megköszönni!
Ki az az Endre bácsi?
molos troll
(
x2)
Jan 29, 2026 10:57:20
x2)
Beszarok ha úgy indul a lájv hogy a korcs mostantól hafrénak kunyerál donést piára. A trolloknak lehet revolútja, asodinak nem.
Hafré
(
x9)
Jan 29, 2026 11:13:01
x9)
Jött donés úgyhogy a jövőheti első csomag is biztos már. Ha időközben lecsuknák majd átkonvertáljuk börtöntelefon feltöltésre.
dogoljmegsodi
(
x5)
Jan 29, 2026 11:13:10
x5)
jó eséllyel alszik még a véglény
Pikturiensz
(
x7)
Jan 29, 2026 11:20:30
x7)
jó eséllyel alszik még a véglény
Általában délben szokott elmenni aludni, mert egész éjjel fent van és nézi és excelezi a lamantin csalásait gondolom. Átlagban olyan délután 5-6-ig aludhat ilyenkor.
Azért félelmetes, hogy a korcs alvás szokásai mennyire eltorzultak egy normál emberhez képest.
horgász
(
x10)
Jan 29, 2026 11:30:17
x10)
Tegnapi lájfsz idézet:
Németek 😂 nyelftanilag 😂😂😂
Erről mindig a "hát akkor mik vagyunk, svédek??" vicc jut az eszembe.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 29, 2026 11:39:26
x5)
Tegnapi lájfsz idézet:
Nem volt véletlen hogy a negyedzsidó-ra keresgélt és hogy azonnal képben volt. Esélyes hogy egy ilyen ábrával próbálta igazolni hogy a családban lévő zsidó felmenők genetikus öröksége hogy lesz érvénytelen. Tudtommal a zsidók "anyai ágon örökítik" tovább a zsidóságot. Bár ez hülyeség szerintem de a korcs biztosan ilyen főszapályt keresett korábban.
ascites
(
x57)
Jan 29, 2026 11:56:21
x57)
Ráadásul az elmúlt napok valamelyik lájvjában elhülten magyarázta, hogy milyen arcokat kísértek ki-be a dohányzóból a bv-ben. Szinte remegve mondta, hogy annyival veszélyesebb a dohányzó börtönpopuláció, mint a nem dohányzó, hogy szerinte életveszély benn a cigi, akkor is le kell tenni, ha valaki kinn csinálja. Benn a dohányzók egy körleten vannak, nem csak a dohányzóban találkoznak.
Nem fog most rászokni, felesleges erre költeni.
Kötőjel
(
x12)
Jan 29, 2026 11:58:04
x12)
jól tudod, hagyomány szerint női ágon öröklődik a zsidó származás. (nyilvánvalóan biológiailag nem így működik, alább kifejtem)
ennek praktikus oka van, és nem csak a zsidóságnál kerül elő. példánál maradva: ha a férfi zsidó, és nem zsidó származású nővel vállal gyermeket, ott női hűtlenség esetén elképzelhető, hogy egyáltalán nem öröklődik a zsidó vér, gyakorlatilag kívülálló lesz az utód teljes mértékben. ez egy olyan zárt közösségben, ami folyamatosan a megmaradásért harcol, nem megengedhető kockázat.
endrének szerencséje van tehát. goldán egy panzer 4-et megszégyenítő erővel kiütköznek a református gének.
régi snecológiai vicc:
- endre, kit utálsz jobban, a zsidókat, vagy anyádat?
- természetesen anyámat, mert ő zsidó is, és nő is.
ascites
(
x57)
Jan 29, 2026 12:05:14
x57)
Elsőügyesként gyakorlatilag lehetetlen közepmértéket kapni, de rohadjak meg, ha így megy tovább a hét végéig sikerülni fog
Stokinak van egy csomó súlyosbítója, de nem lesz enyhítője. Ráadásul a súlyosbítók egyike az, hogy hatósági eljárás alatt követte el a bűncselekményeit: ment ellene egy garázdaság miatt (Mannás-ügy), volt egy pedóügy (ok, azért végül nem vádolták meg, de ez nem számít abból a szempontból, hogy tudott az eljárásról, sőt éppen azzal kapcsolatban fenyegette a rendőröket), és talán volt rágalmazás is, de ezt már nem tudom követni (nem tudom, hogy a balis és a jégkorongozós ügy becsületsértés vagy rágalmazás-e).
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 29, 2026 12:16:35
x5)
.. és természetesen soha nem hazudik aSodi, kivéve ha a buzi vágyairól kérdezik, de az kivételt erősítő főszapály!
Zegernye
(
x2)
Jan 29, 2026 12:20:06
x2)
Illetve ne feledjük, hogy trollok a rendőrök, az ügyész, az ügyvéd és a bíró is, és ez ellen semmit sem tud tenni Endre.
Hafré
(
x9)
Jan 29, 2026 12:33:15
x9)
Endre priusza
(
x11)
Jan 29, 2026 12:38:16
x11)
Minden reggelt. Minden éjjel alkoholos mosással tisztítja az emlékezetét.
Darth Tibor
(
x8)
Jan 29, 2026 12:43:05
x8)
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
linziasztal01
(
x77)
Jan 29, 2026 12:50:00
x77)
Érdektelen flokk, spanyolozgat. Ficces, szerinte.
Azért fogyott a tömény, ahogy nézem.
Azért fogyott a tömény, ahogy nézem.
dogoljmegsodi
(
x5)
Jan 29, 2026 12:54:13
x5)
hahahaha kutyabaszás höhö.
ásd el magad fikás
ásd el magad fikás
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Jan 29, 2026 12:54:35
x3)
Nem értem miért spanyolul tanul, hát magyar börtönbe fog kerülni.
Így jött ki a matek.
cucksodi
(
x3)
Jan 29, 2026 12:59:51
x3)
Nem értem miért spanyolul tanul, hát magyar börtönbe fog kerülni.
again mine the refund
(
x6)
Jan 29, 2026 13:10:57
x6)

halottpiton
(
x4)
Jan 29, 2026 13:15:27
x4)
Sodiapu fél és retteg a csúnya FEGYHÁZtól.
Egyik liveban írta valaki, hogy utólag lehetne ennek az időszaknak azt a nevet adni, hogy: "Az újszászi BinLaden"
:)
aki nem hitelképes az nem ember
Egyik liveban írta valaki, hogy utólag lehetne ennek az időszaknak azt a nevet adni, hogy: "Az újszászi BinLaden"
:)
Hahó
(
x136)
Jan 29, 2026 13:16:30
x136)
hahahaha kutyabaszás höhö.
ásd el magad fikás
ásd el magad fikás
ezek szerint kisrühes is szerepel a spanyol szókártyákban?
Bád Szpenszer
(
x1)
Jan 29, 2026 13:18:14
x1)
Az ohiói magyar milliomosok által finanszírozott médiabirodalom tündöklése és bukása. Ez szomcsi.

"Baszót adok be a Gézára."

again mine the refund
(
x6)
Jan 29, 2026 13:20:52
x6)
Az ohiói magyar milliomosok által finanszírozott médiabirodalom tündöklése és bukása. Ez szomcsi.
Pedig kellene egy jó dühroham hogy a hafrénak adtok, nekem pedig nem pedig én juttattam börtönbe az endit egyedül.
Az újszászi szafarikat adtam, ami utána jött azt már egyre kevésbé.
Hafré
(
x9)
Jan 29, 2026 13:52:05
x9)
Egyébként hol a délelőtti live endre?
Mit Kártyen Bitte
Jan 29, 2026 13:52:22

Tegnapi agymenést hallgatom vissza. Csak egyszer nézek rá a képernyőre és akkor is ilyen fejjel néz rád párbajellenfeled Endre. (a Holdfejű Mossad is szebb azzal a filterrel, mint te). Hajléktalan kinézetű büdös pedofil.
Jan 29, 2026 13:52:22
dogoljmegsodi
(
x5)
Jan 29, 2026 13:55:39
x5)
szégyenérzete gyakorlatilag nincs
Hafré
(
x9)
Jan 29, 2026 13:56:15
x9)
Én projektoron szoktam követni az eseményeket és valami egészen szürreális egy méteres kivitelben a csöves torz vekni.
linziasztal01
(
x77)
Jan 29, 2026 13:56:50
x77)
Elitta azt is!
Mit Kártyen Bitte
Jan 29, 2026 13:58:11
Jan 29, 2026 13:58:11
Sodi_linzi_sult_hala
Jan 29, 2026 14:02:57
Akkor a borotválkozós, "szakállszobrászkodós" live mellett van.
Jan 29, 2026 14:02:57
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 29, 2026 14:12:16
x5)
Én projektoron szoktam követni az eseményeket és valami egészen szürreális egy méteres kivitelben a csöves torz vekni.
Tetyó nem kaptál engedély arra hogy a föld alatti troll főhadiszállásról belső fotókat megosszál! Ez állambiztonsági érdek!
Endre priusza
(
x11)
Jan 29, 2026 14:17:32
x11)
Azt megtanítják neki a cellatársak a jogvédett pofon/nem pofon büntetés/jutalmazási módszerrel.
rossz_elgátó
Jan 29, 2026 14:19:17
A tanszéki biztonsági szolgálat és moszad már úton.
Jan 29, 2026 14:19:17
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 29, 2026 14:32:54
x23)
Gyagyás, azt akarom tőled megkérdezni, hogy szerinted hogy van az, hogy mikor egy tranyó, éjjel megostromolja egy robogóval az ügyészséget abból országos hír lesz, blikk,tv2 stb, ezzel szembe mikor egy pedofil, elmebeteg, terroristát fényes nappal az utcán kap el a TEK, abból nemhogy országos hír nem lesz, de még a helyi lapba, még egy lábjegyzet se íródik róla? Milyen érzés neked az, hogy ennyire semmibe vagy véve a sajtó részéröl?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
hegesztőnő
(
x3)
Jan 29, 2026 14:51:41
x3)
Mióta mondom a csávónak, perelje be a lányát?
hihhetetlen vagy endre, hogy egy egész életnyi kudarc után is azt gondolod hogy bármiben is igazad van, vagy volt. lecsúszott vesztes ember vagy...
Kakaspina
(
x24)
Jan 29, 2026 15:56:25
x24)

Pikturiensz
(
x7)
Jan 29, 2026 15:58:46
x7)
Archivált stoki mirrorok itt lesznek elérhetőek: gofile.io/d/OD7xVG
Twiccs Chat
(
x5)
Jan 29, 2026 16:06:10
x5)
Tehát te vagy az egyedüli aki 1:1-es méretarányban nézi a veknit
Kötőjel+
Jan 29, 2026 16:32:39
Van par kerdesem, stoki!
- Szerinted rosszabb lesz neked a bortonben, mint amilyen az elozetesben volt? Gondolod, hogy a fereg stilusod miatt naponta fognak elverni?
- Mit gondolsz, ha tuleled a bortont, lesz meg macskaol, ahova vissza tudsz majd menni? Mi lenne, ha addigra a trollok megvennek anyadtol a putrit, anyadat meg elhelyeznenk egy luxus oregek otthonaban, ahova teged be se engednenek? Indulna egybol a blahara koltozos live?
- Konkretan kiknek akarnal artani, amint tenylegesen hajlektalan leszel? Szerinted sikerulne artani nekik?
- Mit gondolsz, a blahan hanyan fognak naponta felkeresni, hogy lekopjenek, lehugyozzanak teged?
- Szerinted rosszabb lesz neked a bortonben, mint amilyen az elozetesben volt? Gondolod, hogy a fereg stilusod miatt naponta fognak elverni?
- Mit gondolsz, ha tuleled a bortont, lesz meg macskaol, ahova vissza tudsz majd menni? Mi lenne, ha addigra a trollok megvennek anyadtol a putrit, anyadat meg elhelyeznenk egy luxus oregek otthonaban, ahova teged be se engednenek? Indulna egybol a blahara koltozos live?
- Mit gondolsz, a blahan hanyan fognak naponta felkeresni, hogy lekopjenek, lehugyozzanak teged?
Jan 29, 2026 16:32:39
Kendra
(
x2)
Jan 29, 2026 16:32:46
x2)
Mit csinált ma a Linczi gyermekpiszkálónk?
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 29, 2026 16:45:07
x2)
Pont annyira vehető komolyan mint a Hahó fele iranyzott késes fenyegetése. Semennyire.
Majd odamegy rMáté címére (*pr*, mibű?), aztán?
-
Jan 29, 2026 17:13:33
voca.ro/1efj9L36a1vJ
Píjónéni péküjjünk ki, nem fatyok őrült!
Jan 29, 2026 17:13:33
Bubuka
(
x13)
Jan 29, 2026 17:13:44
x13)
voca.ro/1efj9L36a1vJ
Ajjajj Endre, hát itt kit fenyegettél meg torok elvágással? MC szartartályt? Mi ez a kényszeres kötődésed a szúró/vágó eszközökhöz?
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 29, 2026 17:14:13
x2)
voca.ro/1efj9L36a1vJ
Ajj de kellemetlen, hat miert akarsz meg tobb ugyet magadnak aendi?
linziasztal01
(
x77)
Jan 29, 2026 17:17:48
x77)
A műsoron kívüli torokelvágást milyen szociokulturális kontextusba kell helyezni?
A tiktok-on kívül is érvényes a tiktok ÁSZF-e, vagy már hatályos a btk?
Ajjaj, Endre!
A tiktok-on kívül is érvényes a tiktok ÁSZF-e, vagy már hatályos a btk?
Ajjaj, Endre!
Kakaspina
(
x24)
Jan 29, 2026 17:20:14
x24)
Ajjaj Endre!
Sodi ragyája
Jan 29, 2026 17:20:29
Hát Sneci jó sokat kell még tanulnod a világról. Ja nem is tudsz semmit se 80 IQ-val.
Sodi ragyája
Jan 29, 2026 17:20:29
-
Jan 29, 2026 17:22:34
voca.ro/1efj9L36a1vJ
A csehszlovák jégkorongozók szakszervezete kedveli ezt.
Jan 29, 2026 17:22:34
ascites
(
x57)
Jan 29, 2026 17:22:59
x57)
voca.ro/1efj9L36a1vJ
MaxPayne
(
x24)
x24)
Bar elso tudom komikusan hat, foleg ismerve endre testi es szellemi adottsagait, de en megse vennem ennyire felvalrol a fenyegeteseit.
Tegyuk fel tuleli a bortont es 3-5 ev kozott szabadul, valamint tenylegesen rogton az utcara kerul. En siman el tudom kepzelni es kinezem a gonosz kis elmebeteg gecibol, hogy egy hideg ejszakan, sakal reszegen ratamad kessel valakire, akire ugy gondol, hogy hibaztathato az elbaszott korulmenyeiert. Lehet az egy teljesen vad idegen, aki meg sose halott a pedofilrol, lehet egy troll, lehet barki.
Vagy csak reszegen bekattan, hadonaszni kezd a kessel a nyilt utcan es valaki megserul.
Bar szivesen latnam a blahan es rugnam fel, mint a bolondgombat, remelem nem jon ki elve a bortonbol. Az a biztos.
Tegyuk fel tuleli a bortont es 3-5 ev kozott szabadul, valamint tenylegesen rogton az utcara kerul. En siman el tudom kepzelni es kinezem a gonosz kis elmebeteg gecibol, hogy egy hideg ejszakan, sakal reszegen ratamad kessel valakire, akire ugy gondol, hogy hibaztathato az elbaszott korulmenyeiert. Lehet az egy teljesen vad idegen, aki meg sose halott a pedofilrol, lehet egy troll, lehet barki.
Vagy csak reszegen bekattan, hadonaszni kezd a kessel a nyilt utcan es valaki megserul.
Bar szivesen latnam a blahan es rugnam fel, mint a bolondgombat, remelem nem jon ki elve a bortonbol. Az a biztos.
Jozsii Busák
(
x5)
Jan 29, 2026 17:28:37
x5)
Tisztázni kell!!
Jozsii Busák
koszos
(
x11)
Jan 29, 2026 17:37:31
x11)
voca.ro/1efj9L36a1vJ
"megollek!!!!"
MC zsírsegg
Jan 29, 2026 17:46:07

Engemet akarsz megölni te kutya?
Jan 29, 2026 17:46:07
tyodika
Jan 29, 2026 17:47:11
dzsonbikk! ÁSZF! Cejepet jáccottam!
emszi istinek is lehet! szellemkislány! régen vót!
kontekstus!!!!
emszi istinek is lehet! szellemkislány! régen vót!
kontekstus!!!!
Jan 29, 2026 17:47:11
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 29, 2026 17:49:09
x39)
Előző évi MC Istis összeveszés. Amikor Asodi szerelmes lerr a malacba és minden jelszavát megadta neki.
miskolcigány
(
x5)
Jan 29, 2026 17:57:28
x5)
"megollek!!!!"
MaxPayne
(
x24)
Jan 29, 2026 18:26:20
x24)
Jan 29, 2026 18:26:20
+ kiakasztott allkapoccsal :DD Jan 29, 2026 18:26:20
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 29, 2026 18:26:41
x21)
Bennem ez félelmet és rettegést keltett!
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
horgász
(
x10)
Jan 29, 2026 18:39:33
x10)
En siman el tudom kepzelni es kinezem a gonosz kis elmebeteg gecibol, hogy egy hideg ejszakan, sakal reszegen ratamad kessel valakire, akire ugy gondol, hogy hibaztathato az elbaszott korulmenyeiert. Lehet az egy teljesen vad idegen, aki meg sose halott a pedofilrol, lehet egy troll, lehet barki.
Teljesen életszerű forgatókönyv.
Láttunk már hasonlót hogy ártatlan magyarul nem is beszélő járókelőbe próbált belekötni -persze csak miután nem tapasztalt ellenállást- mert meg volt győződve hogy "tjholl".
Minthenykih tjoll.
kis incel emőke nem való a társadalomba, mert ártalmas.
Ítéljék csak el, és rohadjon rá a műanyaglakat, az lesz a legjobb mindenkinek.
Depressziocska
Jan 29, 2026 18:39:48
Sikerült a profilkép váltás. Végre Sodiként Sodihoz méltó profilképem lett.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Jan 29, 2026 18:39:48
Kendra
(
x2)
Jan 29, 2026 18:42:16
x2)
Megitta a Gint vagy mit lapít a pedofil? Tegnap úgy elemében volt 🤣
CafkaMarci
(
x6)
Jan 29, 2026 18:44:24
x6)
Megitta a Gint vagy mit lapít a pedofil? Tegnap úgy elemében volt 🤣
Tegnap azt mondta, amikor eltakarodott, hogy ő MINDEN NAP este 6-tól 9-ig lájvozik, magyarul ebben az időben biztosan nem fog lájvozni a sittes papó.
Hafré
(
x9)
Jan 29, 2026 18:45:08
x9)
Gyanús, hogy valami lamantinos dolog megy a háttérben különben már lájvozott volna.
Pikturiensz
(
x7)
Jan 29, 2026 18:48:58
x7)
Gyanús, hogy valami lamantinos dolog megy a háttérben különben már lájvozott volna.
Vagy még fel sem kelt :D
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 29, 2026 18:49:15
x2)
Vagy az is lehet megdöglött. Fő az optimizmus, elvtársak! xD
Depressziocska
Jan 29, 2026 18:52:44
Hallottad Gyagyás!
Ősember live:
"Sodit a kutya nem sajnálja."
Ősember live:
"Sodit a kutya nem sajnálja."
Jan 29, 2026 18:52:44
Depressziocska
Jan 29, 2026 19:11:36
live
Jan 29, 2026 19:11:36
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Jan 29, 2026 19:11:38
x3)
Pedo live
Így jött ki a matek.
dogoljmegsodi
(
x5)
Jan 29, 2026 19:11:44
x5)
pedofil live
linziasztal01
(
x77)
Jan 29, 2026 19:12:37
x77)
Nemrég kelhetett, tényleg. :D
Depressziocska
Jan 29, 2026 19:13:18
csöves alkoholista kinézet = "karakteresedem" xD
Jan 29, 2026 19:13:18
137 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™