Maurának egyetlen elmebeteg zaklatója van és az te vagy.
Először azt hittem hogy rafináltal geciskedsz, de aztán leesett hogy tényleg egy 80 IQs kobold vagy.
Eddig azért lapítottál:
-Anyád adott pénzt sörre
-Volt kinek loopolnod
-Be voltál szarva liveolni (22én kiderült hogy joggal)
-Ha épp nem aludtál akkor sajtpapírokkal foglalkoztál meg ezzel a retardált nyomozással.
Anyád és maura is megtagadta a sörpénzt és amekkora egy nyomoronc vagy a koldusliveban nemcsak beterhelni sikerült magad, de jófogásos loop közben líkeltél egyet.
Szal a loop pajtid letiltott és fel is jelentett. (Shiker)
Ami azért is problémás mert már ráuntál a meddő sajtpapírozásra és kéne a mecénás hogy el tudd kezdeni a híraggregátor oldalt (shaját megoldás) amin azóta is pörögsz a google discovery miatt. Pláne mert kellene valamiből sörpénz és a liveokból is max azt a 2 dollárt sikerül összeszedni amit azonnal levettél mikor rájöttél hogy a looppajtid még mindíg hozzáfér a fiókodhoz és eldobálja.
És ha van egy csepp esze layernek akkor fel sem old többet. Pláne azután hogy 3 hónapja nyomozol a csalásai után.
Ui.: Nyüszítettél.mikor nemsikerült lelopni a pénzt a PÁVra a számlájáról?

segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Jozsii Busák
Valami kibaszottul beteg zaklató elmebetegnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ILYEN SZINTEN trollkodja a csajt

Ha a bírónak 5 percnél többet kell megnéznie ebből a műsornak nevezett okádékból, biztos vagyok benne hogy a maximum büntetést fogja kiszabni!
Így jött ki a matek.
Mi nem találgatunk, mert leszarjuk.
Te viszont rágalmazol és zaklatsz.
Ki az az Endre bácsi?
Lehet megint elpakolták?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Senkit se érdekel..
"Last seen a long time ago" -- Jobb, ha ehhez hozzászoksz. Ez lesz majd a szabad levegővel is a börtönben.
Ne felejtsétek, én tanárnak készültem. Félig-meddig pedagógus szakember az, aki előttetek áll.
Senki se fog a szaros pedo képes linkjeidre kattintani. Rakd be rendesen ÖKET, te elmebeteg, ZAKLATÓ, pedo. Ja várjunk csak! xD
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Hányszor mondta neked Tibi, hogy mit keresel itt és, hogy ne őt vedd?
Minden O és K
És a kurva anyját.
Óvatosan az internetes agresszióval szkodi, nehogy hozzácsapják a többi ügyhöz!
kissendrefarkas életét irigyellem
Amikor rájöttél jogy jóvá kell hagyatni a lamantinnal egyből elkezdtél neki hazudozni. XDDDD
Ennek ellenéra a screenshotot úgy tette közzé hogy megpróbáltad meglopni.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
figyeljémár stoki, miért volt ez a kis szünet? csak nem a kedves rendőrbácsik voltak a putriban ellenőrízni, esetleg szólni, hogy a környékről bejelentés érkezett, hogy fókák szállták meg az atilla utca 4-et?
kussolva harapdáld a picsaszádat fogvatartott.
Ennek is érik inkább már a börtön mint a Wishes Husseinnek a macskaólba.
* ásít *
Hogy durva az ennyire mániákusan zaklató kis geci. :D

Ki az az Endre bácsi?
Remélem a teknős úgy intézi mind a kettőt egyszerre csukják le egy 10 évre. Piros betűs ünnep lenne.
Elég fura trollkodás lenne az, amit egy telefonhívással le lehet buktatni. Hisz ha az ő száma van benne és bárki érdeklődő felhívja, Laura nem tud róla, bumm. De a stoki ahhoz is buta, hogy addig eljusson, hogy hihetetlen a sztorija amivel nekünk nagyon el szeretné mondani a bálna új telefonszámát.
Remélem hamarosan a segged is pont ennyire le lesz terhelve a börtönben mint amennyire te leterheled az őket a faszságaiddal.
Ennyi.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Csóró szhar vagy, pedokám! Nagyonm nevetek.
így van!
393. § (1) Aki
a) egy vagy több olyan készpénz-helyettesítő fizetési eszközt, amely nem vagy nem kizárólag a sajátja, vagy amelynek a használatára nem vagy nem kizárólagosan jogosult, mástól, annak beleegyezése nélkül, jogtalanul elvesz vagy megszerez,
legkomolyabb ibécsapdák, lapozzunk.
vérdíj target nr. 1
ezt már akkor megvalosította mikor az anyja kártyájával rendelte be a streaming meg kalapács előfizetéseket
csak gondolom magánvádas

Tiszaújság!!! Micsoda kreativitás!
Magától gyűjti a híreket, mint a terminátor, aki magától öl? Ez lesz a szlogen? :)))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
95% szerintem is be akarta venni a buliba vagy bűnbakot akart csinálni ebből a marhából csak ugye 80 IQ-val még ehez is hülye volt és biztos vagyok benne neki állt a zaklató módnak és ezért elzárt mindent. Lauka fegyvere pedig a trollegák egyedül azért állt neki leakelni.
Pár hónap vagy fél év és ismét együtt fognak duruzsolni beszélgetni mintha semmi se történt...
Na fégre!
imgur.com/a/sodi-andi-levelez-s-feljegyz-sek-2N3qz
Kuss a neved púpos!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Szkuzi, köhögött egyet a fórum.
*Lehet a szolnoki meseautó hamarabb ér oda, mint az MPL. :)
Ki az az Endre bácsi?
5% esélye van az elképzelhetetlennek.
Annak pedig 100%, hogy a te pedofil, hitel- és segélycsaló púpos szar seggedet *elképzelhetetlen* sebességgel fogják visszabaszni a börtönbe, remélhetőleg minél hamarabb.
Tik, tak... az a 8 év középmérték egyre közelebb van minden nappal, amit a fagyos macskaólban szenvedsz végig.
"again mine the access."
Majdnem 11 év telt el azóta és ugyanaz történik most is. Semmit nem tanul, nemhogy évek alatt. ÉVTIZEDEK alatt sem :D

Itasd ezt a pedofilt, gratulálok. Hadd szenvedjen a napi 3 sörével!
Hol voltál az elmúlt időszakban, pajti?
Ha bebaszik, fellövi a liveot, kilép a komfortzónából, őrjöng, és általában 360 fokos ütési felülettel ajándékozza meg a külső erőket.
Ez már rég nem az a forgatókönyv ahol sajnálni kell tőle a piát. :DD
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Dobjál be mellé két monstert is trolléga, minél később aludjon be ez a geciláda.
Küldj neki egy műpéniszt, legalább kussol, amíg azt szopogatja.
"Baszót adok be a Gézára."
Még jó, hogy 11 éve leállt a trollok etetésével.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Akár megjátszott akár nem, 3000 forintért, azaz kicsivel kevesebb mint 8 euróért nyüszög a hóvégi 500 eurós, osztrák postásalázó, vonatokat szaró, és 600 ezres leveleket varázsoló élet császára. 8 euróért.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Alkoiholista vagy? IGEN / NEM ?
Zseniális válogatás, trolléga! A Fischer Geist maga a palackba zárt Tündérmeseország! Az öregasszonyra is gondolhattál volna, elfért volna még abban a dobozban egy üveg Lánchíd brandy is.
Fenékig, pedofil!
Letyél empej!
Ez az utsó flokk?
Nem, ez az "A Sittes Pedo Télapó bebaszva leak-eli Lamantin mobilszámát, majd netes csalással rágalmazza a Tőrőköt és a Májast", kb. a 32. perctől.
trashcity.net/video/21571
Igyunk egy sörtöt, he
Neveket már nem mer ez sem gyakorolni, mert meg lett neki tiltva illetve hát így is van neki több büntetőügye emiatt, bár viktor belépett és neki célozta a rágalmait a korcs, szóval be lehet azonosítani kire céloz.
Ez innentől feljelenthető, újabb rágalmazási ügy.
Ha ezt elmondta élőben lájvban (a fórumon le fogja tagadni a kommentjeit) akkor valószínűleg az, és ez bűncselekménynek is számít, de sajnos a rágalmazás magánvádas eljárás.
Ezért másnak feljelentést tennie felesleges, a duffadtnak magának kell képviselnie a vádat, ez egy idő és pénzigényes folyamat. A kompenzáció cserébe ezért az, hogy a sittes sodit bíróság elé lehet citálni vele, majd az eljárás vége után lehet marakodni a SUP-ján és a börtönben keresett fillérjein Hahó végrehajtójával (ez utóbbi esetén fontos, hogy ha egynél több forrásból van végrehajtás, akkor a wc-takarításért és zárkafestésért kapott jövedelme nagyobb százalékát fogják letiltani, mintha csak egy végrehajtás lenne ellene)
Ha a janicsárt is említette és ő úgy érzi, hogy ez alapján azonosítható, akkor számára is adott a lehetőség.
A Kézimunka szakkör :DD
Ne felejtsétek, én tanárnak készültem. Félig-meddig pedagógus szakember az, aki előttetek áll.
Anyád is jól bele fogyott ebbe a sittes korsdzakba stoki!
Mikor kérdezted meg utoljára, hogy van?
Betegnek néz ki erősen.
ne viccelődjünk kérem, mindjárt beszakadok.
horgász
(
x10)
Jan 25, 2026 10:22:06
x10)
Amikor a fitymaszagú hókuszpók idiótázik, faszozik, nagypofájúskodik, és nem utolsósorban megállás nélkül okádja a faszságait a fórumra egy nagy tizen-, huszon- x hozzászólásban, akkor biztosak lehetünk benne, hogy be van szarva.
Mi van fifikutyám?
Meglepődtél, hogy nem kerülöd el a letöltendőt?
Visznek vissza a rácsosakadémiára?
De azért jól érezted magad odabent, nem?
Csak meg ne rángassák majd azt a tetűfészek igénytelen moslék szakálladat, te geci!
Dögölj meg te szarházi pedofil féreg.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Mi van fifikutyám?
Meglepődtél, hogy nem kerülöd el a letöltendőt?
Visznek vissza a rácsosakadémiára?
De azért jól érezted magad odabent, nem?
Csak meg ne rángassák majd azt a tetűfészek igénytelen moslék szakálladat, te geci!
Dögölj meg te szarházi pedofil féreg.
NBVNG
(
x1)
Jan 25, 2026 10:22:13
x1)
1) A My77 képek valódiak. Ez tény.
2) A konkrét csaló felhasználta ezeket a jófogáson. Ez is tény.
Ez két tény.
Innentől ez 50% eséllyel Viktor, 45% eséllyel a török.
5% pedig az "elképzelhetetlen sebességbe kapcsoltunk, uram".
Ezt fenntartom.
2) A konkrét csaló felhasználta ezeket a jófogáson. Ez is tény.
Ez két tény.
Innentől ez 50% eséllyel Viktor, 45% eséllyel a török.
5% pedig az "elképzelhetetlen sebességbe kapcsoltunk, uram".
Ezt fenntartom.
Először azt hittem hogy rafináltal geciskedsz, de aztán leesett hogy tényleg egy 80 IQs kobold vagy.
Eddig azért lapítottál:
-Anyád adott pénzt sörre
-Volt kinek loopolnod
-Ha épp nem aludtál akkor sajtpapírokkal foglalkoztál meg ezzel a retardált nyomozással.
Anyád és maura is megtagadta a sörpénzt és amekkora egy nyomoronc vagy a koldusliveban nemcsak beterhelni sikerült magad, de jófogásos loop közben líkeltél egyet.
Ami azért is problémás mert már ráuntál a meddő sajtpapírozásra és kéne a mecénás hogy el tudd kezdeni a híraggregátor oldalt (shaját megoldás) amin azóta is pörögsz a google discovery miatt. Pláne mert kellene valamiből sörpénz és a liveokból is max azt a 2 dollárt sikerül összeszedni amit azonnal levettél mikor rájöttél hogy a looppajtid még mindíg hozzáfér a fiókodhoz és eldobálja.
És ha van egy csepp esze layernek akkor fel sem old többet. Pláne azután hogy 3 hónapja nyomozol a csalásai után.

Jozsii Busák
(
x5)
Jan 25, 2026 10:23:23
x5)
Erről beszélj inkább fifi.
trashcity.net/video/15700
Az elmebeteg a teljes adást akarja megnèzetni... Bárcsak ott lehetnènk mikor szembesítik a valósággal! trashcity.net/video/15700
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 25, 2026 10:28:35
x2)
Valami kibaszottul beteg zaklató elmebetegnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ILYEN SZINTEN trollkodja a csajt

Szolnoki ninja troll
(
x3)
Jan 25, 2026 10:35:05
x3)
Az elmebeteg a teljes adást akarja megnèzetni... Bárcsak ott lehetnènk mikor szembesítik a valósággal!
Ha a bírónak 5 percnél többet kell megnéznie ebből a műsornak nevezett okádékból, biztos vagyok benne hogy a maximum büntetést fogja kiszabni!
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 25, 2026 10:38:18
x12)
Annyiban érint, hogy derüljön már ki, ki ez az István, mert eddig csak találgatások vannak. :D
Én is és ti is csak találgattok.
Én is és ti is csak találgattok.
Mi nem találgatunk, mert leszarjuk.
Te viszont rágalmazol és zaklatsz.
gyagyás irigye2
(
x3)
Jan 25, 2026 10:41:32
x3)
Az irány jó szkodi, csavarodj rá a jófogás témára, a 8 év guggolás közepette legyen mibe kapaszkodni!
Minden OK? O ÉS K?
Irigyellek!
Minden OK? O ÉS K?
Irigyellek!
🐢
Jan 25, 2026 10:43:31
2018:
8 éve berlinben szórtad a pénzt minden szarra, volt hol lakni, volt mit enni és inni
2026:
két sitt között egy fészerben vacogsz, a betevő sörre sincs kereted
és a következő 8 év csak rosszabb lesz
8 éve berlinben szórtad a pénzt minden szarra, volt hol lakni, volt mit enni és inni
2026:
két sitt között egy fészerben vacogsz, a betevő sörre sincs kereted
és a következő 8 év csak rosszabb lesz
Jan 25, 2026 10:43:31
Apmz
(
x1)
Jan 25, 2026 10:44:01
x1)
Megint nem követtem a történetet kb egy hétig, jó látni, hogy kezdődnek a bepiált liveok, meg a fenyegetőzések, lehet, most kéne eljuttatni egy tálca sört meg egy üveg vodkát, hogy a folyamat felgyorsuljon.
a kurva anyádat, Endre
Bubuka
(
x13)
Jan 25, 2026 10:45:18
x13)
Tehát most az van, hogy nyüszítve próbálja magát visszaédesgetni Mayerhez mert érzi, hogy kurvára nem lesz sehogy ebből saját megoldás (híraggregátor, lol, naponta harmincat generálnak autonóm agentek és spammelik tele a netet), nem lesz elég sör és nem lesz kijárat ebből a nagyon sűrű faszerdőből, amibe navigálta magát.
Érzed, hogy egyre fogynak a lehetőségeid? Jó lesz neked ott a sitten, fasznak idegeskedsz. Életben tartanak, tudsz pörögni a púpodon is más szórakoztatására.
Annyira átlátszó ahogyan bosszút próbáltál állni rajta, csak túl buta és átlag alatti voltál a következményekkel számolni és most próbálod helyre hozni, csakis a saját érdekedben.
Érzed, hogy egyre fogynak a lehetőségeid? Jó lesz neked ott a sitten, fasznak idegeskedsz. Életben tartanak, tudsz pörögni a púpodon is más szórakoztatására.
Annyira átlátszó ahogyan bosszút próbáltál állni rajta, csak túl buta és átlag alatti voltál a következményekkel számolni és most próbálod helyre hozni, csakis a saját érdekedben.
Kötőjel
(
x12)
Jan 25, 2026 10:45:41
x12)
na mi van, buzipedosodi? megemlítik, hogy rendőrgyilkossággal fenyegetőzöl, és rögtön elmenekülsz a fórumodról?
csak nem tán gyáva szar a sodi??
vérdíj target nr. 1
csak nem tán gyáva szar a sodi??
keserke
(
x4)
Jan 25, 2026 10:47:18
x4)
stoki, már csak húsz perced van, balfasz.
Lehet megint elpakolták?
sodika
Jan 25, 2026 11:15:37
i.ibb.co/9RsGzbw/Screenshot-2026-01-25-11-11-29-041-org-telegram-messenger.jpg
Ja, a szivárogtatás stimmel.
És a kurva anyját.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
És a kurva anyját.
Jan 25, 2026 11:15:37
púpostulok
(
x2)
Jan 25, 2026 11:16:29
x2)
És a kurva anyját.
És a kurva anyját.
Senkit se érdekel..
Sodi_linzi_sult_hala
Jan 25, 2026 11:18:41
Gyagyás zaklató screenshotja
"Last seen a long time ago" -- Jobb, ha ehhez hozzászoksz. Ez lesz majd a szabad levegővel is a börtönben.
Jan 25, 2026 11:18:41
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 25, 2026 11:19:13
x23)
És a kurva anyját.
És a kurva anyját.
Senki se fog a szaros pedo képes linkjeidre kattintani. Rakd be rendesen ÖKET, te elmebeteg, ZAKLATÓ, pedo. Ja várjunk csak! xD
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jan 25, 2026 11:24:47
x3)
És a kurva anyját.
És a kurva anyját.
Hányszor mondta neked Tibi, hogy mit keresel itt és, hogy ne őt vedd?
gyagyás irigye2
(
x3)
Jan 25, 2026 11:25:00
x3)
És a kurva anyját.
Óvatosan az internetes agresszióval szkodi, nehogy hozzácsapják a többi ügyhöz!
Darth Tibor
(
x8)
Jan 25, 2026 11:27:49
x8)
Endre!
Majd én segítek megoldani a rejtélyt, hogy ki a hirdető!
A lamantin az.
És ezt te pontosan tudod! Ezért keresed őket, és rakod ki ide, mert szerinted ezzel kibasszol vele. Nem mered őt meggyanúsítani, ezért a macskaólban heherészve, meg picsaszáj harapdálva élvezkedsz, hogy mekkora egy bűnöző zseni (8 év középmérték) vagy, hogy azt mondod, szerinted viktorsz vagy a törökpondró csinálja.
Ha valaki a lamantint akarná lejáratni, akkor olyan hirdetéseket rakna ki, amiket könnyebben hozzá lehet kötni. A Kovács Tamás név, vagy mi, nem ilyen. Egy, a teraszán készült kép nem ilyen.
Egy gyenge elméjű, zaklató idióta vagy!
Továbbá, ha valaki bármilyen indokkal letölt olyan képeket amin meztelen gyerekek, bármilyen kontextusban szerepelnek, arra nincs más magyarázat, mint, hogy az illető egy eltaposandó pedofil féreg!
Te egy eltaposandó pedofil féreg vagy!
Ha valaki azzal fenyegetőzik, hogy rendőrök torkát fogja elvágni, ha azok bemennek hozzá, és ezért magát még hősnek is gondolja, az nem otthonvédelemről beszél!
Az elmebeteg, herélt csöves rakétázással való fenyegetése, csak egy részeg hőbörgés, nem hitelt érdemlő fenyegetés. Te viszont késeléssel fenyegetőztél, úgy, hogy van hozzáférésed késhez. Még azt is elmondtad, hogy hol fogod tartani, hogy kéznél legyen! Az, hogy most azt mutogatod, hogy ott csak egy kanál van, csak azt bizonyítja, hogy egy gyenge elméjű idióta vagy!
A molotovval fenyegetés ugyanez. Benzint, üveget, meg egy darab rongyot beszerezni könnyen lehet, és a használatához sem kell sok ész, szakértelem, vagy gyakorlat.
Egy fenyegetőző idióta vagy!
Remélem segítettem!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Majd én segítek megoldani a rejtélyt, hogy ki a hirdető!
A lamantin az.
És ezt te pontosan tudod! Ezért keresed őket, és rakod ki ide, mert szerinted ezzel kibasszol vele. Nem mered őt meggyanúsítani, ezért a macskaólban heherészve, meg picsaszáj harapdálva élvezkedsz, hogy mekkora egy bűnöző zseni (8 év középmérték) vagy, hogy azt mondod, szerinted viktorsz vagy a törökpondró csinálja.
Ha valaki a lamantint akarná lejáratni, akkor olyan hirdetéseket rakna ki, amiket könnyebben hozzá lehet kötni. A Kovács Tamás név, vagy mi, nem ilyen. Egy, a teraszán készült kép nem ilyen.
Egy gyenge elméjű, zaklató idióta vagy!
Továbbá, ha valaki bármilyen indokkal letölt olyan képeket amin meztelen gyerekek, bármilyen kontextusban szerepelnek, arra nincs más magyarázat, mint, hogy az illető egy eltaposandó pedofil féreg!
Te egy eltaposandó pedofil féreg vagy!
Ha valaki azzal fenyegetőzik, hogy rendőrök torkát fogja elvágni, ha azok bemennek hozzá, és ezért magát még hősnek is gondolja, az nem otthonvédelemről beszél!
Az elmebeteg, herélt csöves rakétázással való fenyegetése, csak egy részeg hőbörgés, nem hitelt érdemlő fenyegetés. Te viszont késeléssel fenyegetőztél, úgy, hogy van hozzáférésed késhez. Még azt is elmondtad, hogy hol fogod tartani, hogy kéznél legyen! Az, hogy most azt mutogatod, hogy ott csak egy kanál van, csak azt bizonyítja, hogy egy gyenge elméjű idióta vagy!
A molotovval fenyegetés ugyanez. Benzint, üveget, meg egy darab rongyot beszerezni könnyen lehet, és a használatához sem kell sok ész, szakértelem, vagy gyakorlat.
Egy fenyegetőző idióta vagy!
Remélem segítettem!
NBVNG
(
x1)
Jan 25, 2026 11:31:58
x1)
És a kurva anyját.
És a kurva anyját.
Amikor rájöttél jogy jóvá kell hagyatni a lamantinnal egyből elkezdtél neki hazudozni. XDDDD
Ennek ellenéra a screenshotot úgy tette közzé hogy megpróbáltad meglopni.
gyagyás irigye2
(
x3)
Jan 25, 2026 11:35:31
x3)
Szkodi, újra taknyosra szoptatott a lamantin? Tiktok videódban feltett kérdésre, hogy ki a köcsög, az a válasz, hogy te, az endre, a sodi, a stoki, a szkodi!
Hát ki baszott meg egy befordított faszt? Naugye!
Irigyellek!
Kár volt otthagyni az Atost!
Hát ki baszott meg egy befordított faszt? Naugye!
Irigyellek!
Kár volt otthagyni az Atost!
Sodi ragyája
Jan 25, 2026 11:37:18
Sneci veled egyszerűen nem lehet beszélni. Csak terelsz, hetyetyézel és pofázol faszságokat. Egy kérdésem azért lenne feléd: Mikor ölöd már meg magadat te genetikai kotonszökevény?
Sodi ragyája
Jan 25, 2026 11:37:18
-
Jan 25, 2026 11:42:06
ideges összefüggéstelen 80-as iq-jú hetyetye
figyeljémár stoki, miért volt ez a kis szünet? csak nem a kedves rendőrbácsik voltak a putriban ellenőrízni, esetleg szólni, hogy a környékről bejelentés érkezett, hogy fókák szállták meg az atilla utca 4-et?
kussolva harapdáld a picsaszádat fogvatartott.
Jan 25, 2026 11:42:06
Trollok harca
(
x5)
Jan 25, 2026 11:44:00
x5)
ennyire kilátástalan a saját ügyed, hogy inkább másokéra pazarlod az utolsó szabad napjaidat is?
Miskolci alvósejt
halottpiton
(
x4)
Jan 25, 2026 11:45:29
x4)
Flokkolt a pedofil
aki nem hitelképes az nem ember
-
Jan 25, 2026 11:46:08
Eddig azért lapítottál:
-Anyád adott pénzt sörre
-Volt kinek loopolnod
Eddig azért lapítottál:
-Anyád adott pénzt sörre
-Volt kinek loopolnod
Ennek is érik inkább már a börtön mint a Wishes Husseinnek a macskaólba.
* ásít *
Jan 25, 2026 11:46:08
Kendra
(
x2)
Jan 25, 2026 11:46:30
x2)
Sodi akarsz még hős lenni? Mutasd meg mit tennél a TEK-esekkel!
Höhö
Jan 25, 2026 11:49:20
Becsicskított, gyerekfogdosó bűnöző szarházi!
Szerinted miért nem került ki eddig semmi?
Hát a terhelőket gyűjtötte ellened ugyanúgy hónapokig.
Szerinted nincsen meg minden egyes hangfelvétel amit elküldtél neki többeknek? Te kibaszottul hülye tapló geci!
Jut eszembe!
A tiszaujsag.hu hogy áll Fifikém? Alá sikerült írni a szerződést vele, hogy osztoztok a nagy bevételen?
Szerinted nincsen meg minden egyes hangfelvétel amit elküldtél neki többeknek? Te kibaszottul hülye tapló geci!
Jut eszembe!
A tiszaujsag.hu hogy áll Fifikém? Alá sikerült írni a szerződést vele, hogy osztoztok a nagy bevételen?
Jan 25, 2026 11:49:20
Bubuka
(
x13)
Jan 25, 2026 11:51:56
x13)
Ez volt a nagy ötleted balfasz?
tiszaujsag.hu ?
Erre akartál híraggregátor oldalt készíteni 70 nappal a választások előtt? Ebből akartál meggazdagodni?
Nagyon nevetek baszdmeg! :DDD
tiszaujsag.hu ?
Erre akartál híraggregátor oldalt készíteni 70 nappal a választások előtt? Ebből akartál meggazdagodni?
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 25, 2026 11:51:58
x12)
Hogy durva az ennyire mániákusan zaklató kis geci. :D

-
Jan 25, 2026 11:52:30
Becsicskított, gyerekfogdosó bűnöző szarházi!
Jut eszembe!
Jut eszembe!
Remélem a teknős úgy intézi mind a kettőt egyszerre csukják le egy 10 évre. Piros betűs ünnep lenne.
Jan 25, 2026 11:52:30
-
Jan 25, 2026 11:52:41
Tehát nekem most kurvára fogalmam sincs, hogy a törököt, vagy a Viktort követem-e, amikor a jófogásos csalót követem, aki kifejezetten a csajt próbálja meg bosszúból trollkodásból lejáratni, de hogy a kettő közül az egyik, az szerintem 95%, és legfeljebb 5% esély van az "elképzelhetettlen sebességre".
Én így látom.
Én így látom.
Elég fura trollkodás lenne az, amit egy telefonhívással le lehet buktatni. Hisz ha az ő száma van benne és bárki érdeklődő felhívja, Laura nem tud róla, bumm. De a stoki ahhoz is buta, hogy addig eljusson, hogy hihetetlen a sztorija amivel nekünk nagyon el szeretné mondani a bálna új telefonszámát.
Jan 25, 2026 11:52:41
Flixbus utas
(
x1)
Jan 25, 2026 11:54:14
x1)
Jé a zsírban tocsogó szar lamantin megint átbaszott? Ezt sosem gondolta volna senki.
Te igazi okleveles balek geci, takarodj már vissza a sittre.
Te igazi okleveles balek geci, takarodj már vissza a sittre.
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 25, 2026 11:54:17
x13)
Közelharc = mindent IS megpanaszolok DÁP-os E-PAPÍROKKAL.
Metafora.
Idióta.
Metafora.
Idióta.
Remélem hamarosan a segged is pont ennyire le lesz terhelve a börtönben mint amennyire te leterheled az őket a faszságaiddal.
Ennyi.
-
Jan 25, 2026 11:57:27
Kiss Endre Balfasz egyéni vállalkozás vagy adózás nélkül akart felmászni a Tisza párt hátán és nyerészkedni belőle. Természetesen VPN-en keresztül.

Jan 25, 2026 11:57:27
Bubuka
(
x13)
Jan 25, 2026 12:00:57
x13)
Hogyan akartál .hu domaint regisztrálva elbújni a hatóságok elől te szerencsétlen?
Ezért akartál aláírattatni a Lamantinnal valamit? Az ő nevére akartad volna intézni, mi? :D
Ezért akartál aláírattatni a Lamantinnal valamit? Az ő nevére akartad volna intézni, mi? :D
linziasztal01
(
x78)
Jan 25, 2026 12:03:02
x78)
tiszafaszom.hu jobb lett volna.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jan 25, 2026 12:03:27
x3)
Visszavittek már a TEK-esek a helyedre, Terrortélapó?
Légiutaskisérő
Jan 25, 2026 12:03:48
Tisztelt hölgyeim és uraim!
Kérjük öveket becsatolni, a gép hamarosan egy autiviharba fog belépni ahol hatalmas nyűszítések és süsü lökések fogják a gépet érni. Mindenki maradjon ülve kávét biztosítunk minden utasnak!
Előre is köszönjük a türelmet!
Köszönjük, hogy a Hinta Palinta légitársaságot választották!
Kérjük öveket becsatolni, a gép hamarosan egy autiviharba fog belépni ahol hatalmas nyűszítések és süsü lökések fogják a gépet érni. Mindenki maradjon ülve kávét biztosítunk minden utasnak!
Előre is köszönjük a türelmet!
Köszönjük, hogy a Hinta Palinta légitársaságot választották!
Jan 25, 2026 12:03:48
Hafré
(
x9)
Jan 25, 2026 12:06:15
x9)
Gratulálok az újabb internetes zaklatási ügyedhez.
lépek ki mert hülyék vagytok
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jan 25, 2026 12:08:39
x3)
Hiányzik a csend, nem akarok megint lamantinos érdektelen loopokat olvasni. Kérem a bűnösök megbüntetését! Endre! Takarodj vissza a börtönbe, úgy is imádod a cigány kolbászt, te Temus Szájer!
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 25, 2026 12:10:31
x2)
És a kurva anyját.
És a kurva anyját.
Csóró szhar vagy, pedokám! Nagyonm nevetek.
Kötőjel
(
x12)
Jan 25, 2026 12:11:08
x12)
tüdőcske, csak nem bátran letörölted a "bizonyítékot"?? )(miszerint nem vagy pedofil, mert MOST nincsenek a gépeden ilyen fájlokÖ
biztos véletlen volt, hisz te mindig kiállsz az állításaid mellett.
szerencsére nem vesztek el az állításaid.
tc elfogadás után itt lesz elérhető a videó: trashcity.net/video/21600
egyelőre itt látható: files.catbox.moe/s5js3u.mp4
a felvétel 2026.01.24-én, este 10:30 körül készült, full bebaszva, ahogy kell. mert ilyen sodi a sodi.
vérdíj target nr. 1
biztos véletlen volt, hisz te mindig kiállsz az állításaid mellett.
szerencsére nem vesztek el az állításaid.
tc elfogadás után itt lesz elérhető a videó: trashcity.net/video/21600
egyelőre itt látható: files.catbox.moe/s5js3u.mp4
a felvétel 2026.01.24-én, este 10:30 körül készült, full bebaszva, ahogy kell. mert ilyen sodi a sodi.
Buzi démon
Jan 25, 2026 12:15:50
Gyerünk Endre lődd fel a fenyegetős liveot!!!
Vissza akarunk menni börtönbe! Hiányzik Rikárdó simogatása a zuhany alatt!
Vissza akarunk menni börtönbe! Hiányzik Rikárdó simogatása a zuhany alatt!
Jan 25, 2026 12:15:50
-
Jan 25, 2026 12:17:14
A régi domainnel valami furcsa történik.
Jan 25, 2026 12:17:14
ascites
(
x57)
Jan 25, 2026 12:19:11
x57)
Jól látom, hogy ma délelőtt a háziőrizetben csücsülő nyomorult beismert egy újabb (meghiúsult) bűncselekményt, a készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélést (Btk. 393.)?
Bubuka
(
x13)
Jan 25, 2026 12:20:35
x13)
Jól látom, hogy ma délelőtt a háziőrizetben csücsülő nyomorult beismert egy újabb (meghiúsult) bűncselekményt, a készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélést (Btk. 393.)?
így van!
393. § (1) Aki
a) egy vagy több olyan készpénz-helyettesítő fizetési eszközt, amely nem vagy nem kizárólag a sajátja, vagy amelynek a használatára nem vagy nem kizárólagosan jogosult, mástól, annak beleegyezése nélkül, jogtalanul elvesz vagy megszerez,
Kötőjel
(
x12)
Jan 25, 2026 12:32:48
x12)
A régi domainnel valami furcsa történik.
legkomolyabb ibécsapdák, lapozzunk.
linziasztal01
(
x78)
Jan 25, 2026 12:32:58
x78)
Egyszerűen nem tudsz nem bűnözni, ezért kell elzárni a társadalomtól. Úgy 8 évre kezdetnek.
Kendra
(
x2)
Jan 25, 2026 12:37:54
x2)
Endre nem véletlenül a Sodi a Kovács Tamás? Hiszen gyűlölöd Laurát mert mindig elárul?
(Jut eszembe a Sodi csapat jelenleg hány főt számlál?)
(Jut eszembe a Sodi csapat jelenleg hány főt számlál?)
dogoljmegsodi
(
x5)
Jan 25, 2026 12:38:28
x5)
így van!
393. § (1) Aki
393. § (1) Aki
ezt már akkor megvalosította mikor az anyja kártyájával rendelte be a streaming meg kalapács előfizetéseket
csak gondolom magánvádas
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 25, 2026 12:39:02
x5)
Mi ez az OSINT report amit a pedo mutogat? Ez valami nyomozgató AI generált PDF vagy mi?
-
Jan 25, 2026 12:41:31
csak gondolom magánvádas
csak gondolom magánvádas

Jan 25, 2026 12:41:31
Bubuka
(
x13)
Jan 25, 2026 12:51:18
x13)
Mennyi söröd van Endre?
A mai őrjöngéshez elég lesz?
A mai őrjöngéshez elég lesz?
-
Jan 25, 2026 12:52:20
Mikor indul a műsor?
Jan 25, 2026 12:52:20
koszos
(
x11)
Jan 25, 2026 12:53:37
x11)
latom nem voltal mar szomjas fel 11kor :DDDD alkoholista szar
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Hahó
(
x136)
Jan 25, 2026 13:06:48
x136)
Ez volt a nagy ötleted balfasz?
tiszaujsag.hu ?
tiszaujsag.hu ?
Tiszaújság!!! Micsoda kreativitás!
Magától gyűjti a híreket, mint a terminátor, aki magától öl? Ez lesz a szlogen? :)))
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 25, 2026 13:10:17
x12)
Annyira bosszút akarsz állni a lamantinon, hogy fel sem tűnik, hogy közben egy újabb bűncselekményt ismersz el. :D
Látod ekkora idióta vagy. Egyszerűen nem tudom elhinni, ha napokig gondolkodnék azon, hogyan szopassam magam halálra, akkor sem jutna ez eszembe. :D
Ki az az Endre bácsi?
Látod ekkora idióta vagy. Egyszerűen nem tudom elhinni, ha napokig gondolkodnék azon, hogyan szopassam magam halálra, akkor sem jutna ez eszembe. :D
ascites
(
x57)
Jan 25, 2026 13:37:54
x57)
Szóval akkor:
1. a lamantin 2 hónapon át etette, itatta fifit a semmiért (vagy a közös bűnözésért?),
2. a lamantin valamiért elzárta a pénzcsapot,
3. a bosszúszomjas korcs kiszivárogtatta erre a nő megélhetését jelentő csaló accountot és telefonszámot,
4. "meglepő módon" ezzel nem ért célt, a lamantin továbbra sem fizet, sőt
5. hogy bekussoltassa, kiszivárogtatott egy bizonyítékot arra, hogy a korcs bűnözik,
6. a fikás rinyál, hogy "akkor ki a szemét?"
Fifi, mondd csak, miért gondolod, hogy neked jár a lamantin pénze?
Megdolgoztál érte valamivel? Ha igen, bűnöztél, ha nem, akkor csak úgy beleharaptál az ételt adó kézbe, most meg szűkölsz, hogy kidobtak. Ez a két lehetőség van.
A "lelki támogatást" meg egyéb faszságot engedjük el, a te loopolásodat még a kirendelt védőd sem hallgatja ingyen.
1. a lamantin 2 hónapon át etette, itatta fifit a semmiért (vagy a közös bűnözésért?),
3. a bosszúszomjas korcs kiszivárogtatta erre a nő megélhetését jelentő csaló accountot és telefonszámot,
5. hogy bekussoltassa, kiszivárogtatott egy bizonyítékot arra, hogy a korcs bűnözik,
Megdolgoztál érte valamivel? Ha igen, bűnöztél, ha nem, akkor csak úgy beleharaptál az ételt adó kézbe, most meg szűkölsz, hogy kidobtak. Ez a két lehetőség van.
A "lelki támogatást" meg egyéb faszságot engedjük el, a te loopolásodat még a kirendelt védőd sem hallgatja ingyen.
Bubuka
(
x13)
Jan 25, 2026 13:45:18
x13)
A sírkövedre csak ennyit kéne írni:
"Odaszart, ahonnan enni kapott..."
"Odaszart, ahonnan enni kapott..."
Jozsii Busák
(
x5)
Jan 25, 2026 13:45:39
x5)
Laura MEGINT elintèzte. Csak a szokásos HINTA PALINTA. Laura minek foglalkozna veled mikor az ügyvéded is megmondta letöltendő lesz! Pesti albérlet hintáztatás után a jelenlegi átverés biztos eltörpül akkor miért fáj? Minden a legnagyobb rendben gyagyás, ezzel a rendőrség és az ügyvéded is egyet ért!
Jozsii Busák
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 25, 2026 13:47:37
x12)
Tehát csak a héten:
- Flokkolások
- Könyörgés a pénzért
- Részeg őrjöngő lájvok
- Auticunami, loopolások
- PDF ügyecskén őrjöngés
- Bűncselekmények beismerési
- Lamantin hinta-palinta
- "Leakelések, putykaporok"
Te tényleg belenavigáltad magad a gyorsítósávba, ügyes vagy. :D
És ezt mind egyedül sikerült, mi ismét csak hátradőlve kávézunk.
Ki az az Endre bácsi?
- Flokkolások
- Könyörgés a pénzért
- Részeg őrjöngő lájvok
- Auticunami, loopolások
- PDF ügyecskén őrjöngés
- Bűncselekmények beismerési
- Lamantin hinta-palinta
- "Leakelések, putykaporok"
Te tényleg belenavigáltad magad a gyorsítósávba, ügyes vagy. :D
És ezt mind egyedül sikerült, mi ismét csak hátradőlve kávézunk.
halottpiton
(
x4)
Jan 25, 2026 13:55:48
x4)
annyira nagy a baj, hogy délelőtt felajánlotta jenes, hogy visz neki 4 sört, de nem kellett neki xD
aki nem hitelképes az nem ember
-
Jan 25, 2026 13:59:20
Szóval akkor:
95% szerintem is be akarta venni a buliba vagy bűnbakot akart csinálni ebből a marhából csak ugye 80 IQ-val még ehez is hülye volt és biztos vagyok benne neki állt a zaklató módnak és ezért elzárt mindent. Lauka fegyvere pedig a trollegák egyedül azért állt neki leakelni.
Pár hónap vagy fél év és ismét együtt fognak duruzsolni beszélgetni mintha semmi se történt...
Jan 25, 2026 13:59:20
Hafré
(
x9)
Jan 25, 2026 14:07:07
x9)
Ideje kicsit felpörgetni a lájfszokat.
lépek ki mert hülyék vagytok
Kendra
(
x2)
Jan 25, 2026 14:14:08
x2)
Na fégre!
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 25, 2026 14:15:54
x12)
[quote=Hafré]Ideje kicsit felpörgetni a lájfszokat.
Ki az az Endre bácsi?
Eazy
(
x11)
Jan 25, 2026 14:16:07
x11)
Valami kibaszottul beteg zaklató elmebetegnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ILYEN SZINTEN trollkodja a csajt.
Kuss a neved púpos!
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 25, 2026 14:17:09
x12)
[quote=Hafré]Ideje kicsit felpörgetni a lájfszokat.
Szkuzi, köhögött egyet a fórum.
*Lehet a szolnoki meseautó hamarabb ér oda, mint az MPL. :)
KeserkeVagySörike
Jan 25, 2026 14:19:25
5% esélye van az elképzelhetetlennek.
Annak pedig 100%, hogy a te pedofil, hitel- és segélycsaló púpos szar seggedet *elképzelhetetlen* sebességgel fogják visszabaszni a börtönbe, remélhetőleg minél hamarabb.
Tik, tak... az a 8 év középmérték egyre közelebb van minden nappal, amit a fagyos macskaólban szenvedsz végig.
Jan 25, 2026 14:19:25
Bubuka
(
x13)
Jan 25, 2026 14:19:55
x13)
Kuss a neved púpos!
Kuss a neved púpos!
Majdnem 11 év telt el azóta és ugyanaz történik most is. Semmit nem tanul, nemhogy évek alatt. ÉVTIZEDEK alatt sem :D

-
Jan 25, 2026 14:24:10
Jan 25, 2026 14:24:10
Eazy
(
x11)
Jan 25, 2026 14:28:37
x11)
Hol voltál az elmúlt időszakban, pajti?
Ha bebaszik, fellövi a liveot, kilép a komfortzónából, őrjöng, és általában 360 fokos ütési felülettel ajándékozza meg a külső erőket.
Ez már rég nem az a forgatókönyv ahol sajnálni kell tőle a piát. :DD
ViSorka
Jan 25, 2026 14:30:19
Dobjál be mellé két monstert is trolléga, minél később aludjon be ez a geciláda.
Jan 25, 2026 14:30:19
Kendra
(
x2)
Jan 25, 2026 14:45:11
x2)
Minnél magasabb az alkohol tolerancia, annál nagyobb lesz később a hiánya miatt a sóvárgás!
Bád Szpenszer
(
x1)
Jan 25, 2026 14:47:34
x1)
Küldj neki egy műpéniszt, legalább kussol, amíg azt szopogatja.
Semper Snecifisz
(
x2)
Jan 25, 2026 14:50:35
x2)
Még jó, hogy 11 éve leállt a trollok etetésével.
-
Jan 25, 2026 14:57:24
Ravaszendi, a körmönfont stoki, úgy próbálja feldörzsölni a lamantint, hogy közben meghagyja a kiskaput a barátságnak, hiszen ő pont szt állítja, hogy mindenki lehet, csak a zsírsertés nem aki éketvitelszerűen átbaszásból el. A ravasz stoki. A 80 iq-s.
Jan 25, 2026 14:57:24
Ténfép
(
x5)
Jan 25, 2026 15:08:31
x5)
"Akkor vajon ki a köcsög?"
Hát, te, a sodi, te rohadék pedofil bűnöző geci.
Még sírva koldulni se tudsz rendesen, te szociopata csövesszar, mindenki átlát a sunyi buzeráns hanglejtéseden.
trashcity.net/video/15451
"Léttyives... léttyives... léttyives... utaljál a bankszámlára léttyive eh eh he he he..."
Igyunk egy sörtöt, he
Még sírva koldulni se tudsz rendesen, te szociopata csövesszar, mindenki átlát a sunyi buzeráns hanglejtéseden.
"Léttyives... léttyives... léttyives... utaljál a bankszámlára léttyive eh eh he he he..."
Sztrapacska
(
x6)
Jan 25, 2026 15:17:00
x6)
Akár megjátszott akár nem, 3000 forintért, azaz kicsivel kevesebb mint 8 euróért nyüszög a hóvégi 500 eurós, osztrák postásalázó, vonatokat szaró, és 600 ezres leveleket varázsoló élet császára. 8 euróért.
-
Jan 25, 2026 15:27:54
Alkoiholista vagy? IGEN / NEM ?
Jan 25, 2026 15:27:54
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jan 25, 2026 15:41:16
x3)
Zseniális válogatás, trolléga! A Fischer Geist maga a palackba zárt Tündérmeseország! Az öregasszonyra is gondolhattál volna, elfért volna még abban a dobozban egy üveg Lánchíd brandy is.
Fenékig, pedofil!
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 25, 2026 15:56:17
x12)
Na, sikerült addig ordítani, amíg elájultál a szalmaágyon?
Ki az az Endre bácsi?
banshee
(
x24)
Jan 25, 2026 15:58:09
x24)
Letyél empej!
Ténfép
(
x5)
Jan 25, 2026 16:05:59
x5)
"A Viktornak fiszetek 3 millió forintot, ha bizonyítani tudja, hogy soha nem trollkodott a Laujával" - te büdös rohadt pedofil bűnöző fos, ezt a szarságot hogy a komcsi kurva anyádba gondoltad? Sehogy, mert még szerinted is baromság, mi? Hogy ne kelljen a -70 milliódból fizetni, mi?
A hazug szar pofázásod annyit ér, mint a veknid: egy nagy lószart.
Büdös, rohadt, elmebeteg tekintetű, lerohadt koszos vén pedofil csöves fos.
A falu gyerekrémisztgető, lepattant, büdös szakállas alkoholista emberi roncsa.

Igyunk egy sörtöt, he

banshee
(
x24)
Jan 25, 2026 16:22:45
x24)
"A Viktornak fiszetek 3 millió forintot, ha bizonyítani tudja, hogy soha nem trollkodott a Laujával" - te büdös rohadt pedofil bűnöző fos, ezt a szarságot hogy a komcsi kurva anyádba gondoltad? Sehogy, mert még szerinted is baromság, mi? Hogy ne kelljen a -70 milliódból fizetni, mi?
Ez az utsó flokk?
Ténfép
(
x5)
Jan 25, 2026 16:39:00
x5)
Ez az utsó flokk?
Nem, ez az "A Sittes Pedo Télapó bebaszva leak-eli Lamantin mobilszámát, majd netes csalással rágalmazza a Tőrőköt és a Májast", kb. a 32. perctől.
trashcity.net/video/21571
ascites
(
x57)
Jan 25, 2026 16:45:56
x57)
Ez amúgy nem rágalmazás? Mármint hogy azt állítja nagy nyilvánosság előtt, hogy Viktor internetes csalásokat csinál a lamantin nevében?
Bubuka
(
x13)
Jan 25, 2026 16:47:44
x13)
Ez amúgy nem rágalmazás? Mármint hogy azt állítja nagy nyilvánosság előtt, hogy Viktor internetes csalásokat csinál a lamantin nevében?
Neveket már nem mer ez sem gyakorolni, mert meg lett neki tiltva illetve hát így is van neki több büntetőügye emiatt, bár viktor belépett és neki célozta a rágalmait a korcs, szóval be lehet azonosítani kire céloz.
Ez innentől feljelenthető, újabb rágalmazási ügy.
Czenki mama
Jan 25, 2026 16:52:43
Ha ezt elmondta élőben lájvban (a fórumon le fogja tagadni a kommentjeit) akkor valószínűleg az, és ez bűncselekménynek is számít, de sajnos a rágalmazás magánvádas eljárás.
Ezért másnak feljelentést tennie felesleges, a duffadtnak magának kell képviselnie a vádat, ez egy idő és pénzigényes folyamat. A kompenzáció cserébe ezért az, hogy a sittes sodit bíróság elé lehet citálni vele, majd az eljárás vége után lehet marakodni a SUP-ján és a börtönben keresett fillérjein Hahó végrehajtójával (ez utóbbi esetén fontos, hogy ha egynél több forrásból van végrehajtás, akkor a wc-takarításért és zárkafestésért kapott jövedelme nagyobb százalékát fogják letiltani, mintha csak egy végrehajtás lenne ellene)
Ha a janicsárt is említette és ő úgy érzi, hogy ez alapján azonosítható, akkor számára is adott a lehetőség.
Jan 25, 2026 16:52:43
Sztrapacska
(
x6)
Jan 25, 2026 16:57:50
x6)
Endre, hárommilliót fizetsz?
Ezen jót derültem.
Kezdjük apró lépésekkel.
Mondjuk egy tele kosárral a kisboltból.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Ezen jót derültem.
Kezdjük apró lépésekkel.
Mondjuk egy tele kosárral a kisboltból.
tiktik
Jan 25, 2026 17:17:45
Jan 25, 2026 17:17:45
-
Jan 25, 2026 17:44:31
De kurva unalmas már megint ez a moby dick és kalauzhalai történet.Többek között ezért baszatjuk sittre a korcsot,több szórakoztatás szorul az egy hét alatt összegyűlő egy oldalnyi kommentbe amíg sitten van a pedofil,mint ebbe a történetbe ezer oldal szófosás alatt.
Jan 25, 2026 17:44:31
Sodi_linzi_sult_hala
Jan 25, 2026 18:26:33
A Kézimunka szakkör :DD
Jan 25, 2026 18:26:33
Kötőjel
(
x12)
Jan 25, 2026 18:29:00
x12)
vérdíj target nr. 1
-
Jan 25, 2026 18:29:22
Anyád is jól bele fogyott ebbe a sittes korsdzakba stoki!
Mikor kérdezted meg utoljára, hogy van?
Betegnek néz ki erősen.
Jan 25, 2026 18:29:22
-
Jan 25, 2026 18:30:22
Kicsit le van fogyva a vén zsidó. Reméljük az utolsó telét tölti.
Jan 25, 2026 18:30:22
buniBanki
(
x2)
Jan 25, 2026 18:31:44
x2)
Endre, nincs hatalmas FOMO, hogy nem jutottál el korizni a Balatonhoz? Még meg lehetne indulni, a bíjó nyényi adna méltányossági alapon egy nap kimenőt
Endre egy pedofil!
balatoni jég
Jan 25, 2026 18:45:56
Még meg lehetne indulni, a bíjó nyényi adna méltányossági alapon egy nap kimenőt
ne viccelődjünk kérem, mindjárt beszakadok.
Jan 25, 2026 18:45:56
159 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

trashcity.net/video/15700
"Nem kell együttműködni, egyet meg kell ölni legalább, ha rád törik az ajtót, faszom.
"Semmi, látok piros kék villogást akkor szúrással válaszolok az ajtó ny, a kopogásra. Ne legyen kopogás kombinálva piros kék villogással mer akkor rögtön nyaki ütőeres szúrással reagálok a kopogásra. Ez a véleményem igen."
"Amikor elvitték a cuccaimat, akkor legalább egyet meg kellett volna ölnöm a kurva rendőrök közül a gecibe, és úgy lett volna inkább jó.Legközelebb rám törnek akkor egyet legalább kivégzek a gecibe."
"Hivatalos személyt fenyegetsz? (kérdés a chatről) Hát ha még egyszer rám jönnek akkor legalább az egyik itt marad a gecibe, igen.(vele párbajozó lány: Ki ment rá srácok?) Rendőrökről beszélek. Nem lesz baj. Mondom még egyszer, még egyszer ilyet megpróbál akkor az egyik itt marad. Bekészítem a kést, ide a monitor alá, aztán egyik itt marad."
FENYEGETTÉL RENDŐRÖKET? IGEN/IGEN