a hüllő is elkapta a trollokat, ott daloltunk a kalitkában, röfögő bezsebelte az 1 milliót, ott frenkizett vele angyalföldön.
vérdíj target nr. 1
Send bobs and vagene
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen

bossa is faék egyszerű volt, de levágta mekkora ökör a korcs
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Na de azért levadászni a családját, mert fel akarta hívni az anyját? :)
Ejnye.
Ilyet csak egy wannabe rendőrgyilkos mondhat, aki pengével egyből az ütőérre menne, hogy legalább egyet megöljön…
Amúgy nektek is van beépített DVD meghajtó a laptopotokban, hogy tudjatok beadványozni a rendörséggel? 25 éve nem használtam DVD-t.
Sodinak van a képkeretes, 2.5 kilós, 8 éves power-fapjában a HDD mellett.
|__o__|
Úgy egyébként tényleg. Nem mintha sajnálnám a vén kurvát, de oda baszták a nyakára a fattyát akit láthatóan gyűlöl, hogy a kis nyugdíjából hogy tartsa el, biztosítsa a napi työrikepénzt, meg az előfizetéseket. Jól kibasztak mindkettővel.
Ez a gép csak addig nézett így ki még a dobozban volt. Azóta geci és húgyfoltos
Nem, abban nincs.
ASUS GL502VS-GZ223T
Emlitette, hogy valaki segitett neki az előző kupacnál is.
Talán a buziBajúsz vitt neki egy hordozhatót, mikor az ellopott cuccokat serpázta neki vissza.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Lusta vagyok betenni a lezabált, kifingott gecifoltos billentyűzetet, de annyi biztos, hogy egy átlagos török benzinkúti guggolós vécé is higiénikusabb a faptopnál.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ezt minden gyalogcigány felfogja, de nem a sokadik generációs értelmiségi a Sodi!
Hajszál pontosan a "milyen öt év? Kötél!!" esete lesz.
lépek ki mert hülyék vagytok
Pontosan az ellenkezőjét teszi annak, amit a kirendelt védő javasolt neki. Természetesen ezt is jobban tudja. Pedig ha megnézzük a BTK 314 -es paragrafusát, ott azért repkednek az évek. A terrorcselekmény előkészülete is 2-8 év, szerintem Endre nem fogta fel, hogy mit jelent neki az a hat év különbség. Még mindig nem éri föl ésszel, hogy az kurvára nem mindegy, hogy 2028 -ban vagy 2034 -ben szabadul. Vagy ha mondjuk csak felfüggőt kap és a tárgyalás után mehet vissza a macskaólba rohadni. És ez csak egyetlen tétel, Hahó értesülései szerint a középérték pillanatnyilag hét év, abból nagyon könnyen csúszik ám be tizenkettő, ha sokat pattog. Aztán lehet dülleszteni a malacszemeket, hogy 2038 -ban szabadulhat. Ha elél egyáltalán addig.
Ha nem a Sodiról lenne szó, még meg is sajnálnám a szegény bolondot, akit éppen kurvára meg fog szívatni a rendszer. De így? Tényleg nem nagyon lehet mit mondani arra, hogy mit kéne vele csinálni. Ha egy megfelelő pszichiátriai kezeléssel föl lehetne lebbenteni az autipajzsot, akkor lehet fel tudná fogni, hogy itt nem a szokásos interneten patentkodás a tét most, ahol legrosszabb esetben megint körberöhögik a trolljai, hanem kurva hosszú évekre alkudozik éppen, csak az elmebetegsége megakadályozza, hogy ezt belássa.
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Sodival életében a legjobban Gyurcsány Ferenc baszott ki. Ha annak idején nem engedik ki a hetyetyézése után, hanem leültetik egy-két hónapra, nem hinné magát Putricsellinek. Így viszont tátott szájjal rohan a faszerdőbe, ő lepődik majd meg a legjobban, amikor kap tíz év letöltendőt.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Egyrészt nem nő, másrészt.
Endrét addig érdekelte a tranyó még pénzzel tudta irányítani.
Tett róla említést hogy futólag találkoztak a BV berkein belül, de amúgy leszarja a csövest, minden mással szédíti itt a tévénézőket..
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
De nem lehetett.
és a stoki azt sem fogja felfogni.
ezékiel 25:17 pozitív a stoki.
Szerintem Március 5 vagy 6 lesz a napja. Ezt pedig ezekre alapozom.
2025.05.07 a lekapcsolása napja.
2025.05.09 bíróság elrendeli az előzetes letartoztatását 1 hónapra.
2025.06.05 vagy 06. A Bíróság meghosszabbítja 3 hónappal a letartoztatást. Golda erről hatodikán beszélt egy telefonhívásba. Itt kel megjegyezni hogy 2025.06.06 az péntek volt, hetedike meg szombat, tehát a hétvége miatt dönthettek 1 nappal korában a hosszabbításról.
2025.11.07 (Péntek) Kiszabadul a börtönből. Elmondása alapján este engedték ki. Tehát aznap dönthetett a bíróság a házi őrizetről.
2025.12.05 ez megint egy pénteki nap, ekkor hosszabbíthatták meg 3 hónappal a házi őrizetet lásd pédia" December 05-én (pénteken) Stoki korábbi ígérgetései ellenére mégis elkullogott a bíróságra, bár jól eltévedt, majd motyogott magában egy ideig a vécében."
Na most 2026.03.07 megint szombatra esik majd. Ezért és a fentiek miatt gondolom, hogy 5 vagy inkább 6 lesz a tárgyalás, döntés.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nem Ő volt. Illetve ha egy mód van rá, akkor ha feltétlen leakelni akarunk valakit, akkor legalább ügyeljünk arra, hogy az infók validak legyenek, mert a fenti adatok közül egyedül az emailje valós ami hozzáköthető.

Jozsii Busák
Úgyis asodi leakelte ki.
Stoki amennyire szerelmes az ananászba, tuti elutalta a tegnapi keresete felét?
Igaz, balek? :)
Ki az az Endre bácsi?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Egyébként nem is értettem, hogy miért kellene alátenni (hallod, Laci?) egy olyan embernek, aki egy, a gyagyáshoz sok szempontból hasonló tiktoksöpredék ellen küzd.
"Baszót adok be a Gézára."
Az lesz a pofonreflex, hogy egy füles után már térdel le egyből cumizni.
Melyik kolbász? Igen!

Eladta már, mert hangosan suttogott neki esténként.
Ajándékba a gyerekének.
Nem tudom mi lehet a gond, eddig ilyesmi még sosem fordult elő. Néha nyomok az oldalra egy F5-t és akkor az ideiglenesen megoldja.
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Emlékszem, mikor a helyi nyomozó vérét rácsepegtettük egy szentképre, majd meggyújtottuk és feleskedtük a cosa nostrara a helyi vasútállomás rötyijében.
Hülye faty? Az 24 shör!
De arról likek a gyogyós.
Ki hitte volna.
Tovább küldhette mindenki személyes adatait az ananász fejűnek.
Ezért retteg, mert bármelyik pillanatban lebuktathatja és új ügyet generálhat neki a fogyatékos röfi.
Nem véletlenül jégkorongozózott Mc Ananász. :D
Imádja. Nem is javította ki a legkomolyabb 1800 megapixeles drónkamerát sem.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Üdvözlendő hír, hogy Golda nézi az adást, így elég nagy esély van rá, hogy hamarosan érkezik a hideg vízzel.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
7 napos tesztidőszak is volt, azt miért nem várta ki?
Persze tudom én: Stoki számára egy feladat akkor van elvégezve, ha megvásárolta a hozzá szükséges eszközöket. Ahogy a tisztítószerek éveken át porosodtak a linzi koszfészekben a polcon és ahogy minden alkalommal, amikor a lakás állapotát kérdezgették a betelefonálók, csak annyit válaszolt, hogy "már megvettem a tisztítószereket" most a Grok előfizetés megvásárlása az, ami az együgyű fejében a szabadságot jelenti.
Az ő logikája szerint ő minden megtett a büntetügyében amit megtehetett, hisz még a grokot is megvette.
Mert asodiról van szó, vajon miért. :DDD
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Kötőjel
(
x12)
Feb 06, 2026 10:29:46
x12)
Az anyagos őrjöngéseinek egyik főszereplője: a közszolgálatin dolgozó/tanuló ismerőse, aki majd egyesével füleli le a trollokat, sőt, egyet már be is vittek, és éppen ott zokog, miközben kihallgatják. Hihetetlen dolgokat tudott kiagyalni, mondjuk nem csoda, annyi cucc volt benne, ami egy fél várost kiütne napokra.
a hüllő is elkapta a trollokat, ott daloltunk a kalitkában, röfögő bezsebelte az 1 milliót, ott frenkizett vele angyalföldön.
Kakaspina
(
x24)
Feb 06, 2026 10:37:47
x24)
Nem er ra. Eppen a Nasa legujabb szoftveret fejleszti itt Hollandiaban a cegemnel, havi tizezer euros fizetesert.
P.S.: soha tobbet nem irok ide
P.S.: soha tobbet nem irok ide
Send bobs and vagene
Hetyetyendre
Feb 06, 2026 10:44:01
Olvastam Hahó tegnapi Ai-bíróját.
Nézd a jó oldalát Stoki:
- lesz GTA7 mire kijössz.
- a fogház - börtön - fegyház fokozatot kimaxoltad: fegyház!
(shiker)
A kezdetek óta irigyellek, de most valahogy nem... /s
Nézd a jó oldalát Stoki:
- lesz GTA7 mire kijössz.
- a fogház - börtön - fegyház fokozatot kimaxoltad: fegyház!
(shiker)
A kezdetek óta irigyellek, de most valahogy nem... /s
Feb 06, 2026 10:44:01
Susmita
Feb 06, 2026 10:44:39
Send bobs and vagene

Feb 06, 2026 10:44:39
Rajesh Kumar
Feb 06, 2026 10:44:43
Send bobs and vagene
Hello this is Sam from Microsoft, our servers notified us you are a pedophile Endre. Feb 06, 2026 10:44:43
MaxPayne
(
x24)
Feb 06, 2026 10:48:33
x24)
Hol tartasz a mai boldozott beadvanyokkal, endre?
Vonyitasz mar az AI-jal?
Anyad leontott mar vizzel?
Miert felsz a bortontol?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Vonyitasz mar az AI-jal?
Anyad leontott mar vizzel?
Miert felsz a bortontol?
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2026 10:52:04
x77)
Az is jó volt, amikor Bossa (tiktik cigány) megelégelte az őrjöngésed fel akarta hívni anyádat, amire te ezt válaszoltad:
"Akkor én meg levadászom a családod…(...), jó, kérem a címét a csávonak, oda fogok menni és lehet nem leszel biztonságban…"
Mindig ez a gyilkolási szándék, család kiírtás.... Ez veszélyes!
"Akkor én meg levadászom a családod…(...), jó, kérem a címét a csávonak, oda fogok menni és lehet nem leszel biztonságban…"
herr_schwechater
(
x8)
Feb 06, 2026 10:56:18
x8)
Az is jó volt, amikor Bossa (tiktik cigány) megelégelte az őrjöngésed fel akarta hívni anyádat, amire te ezt válaszoltad:
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2026 10:59:01
x77)
Na de azért levadászni a családját, mert fel akarta hívni az anyját? :)
Ejnye.
Ilyet csak egy wannabe rendőrgyilkos mondhat, aki pengével egyből az ütőérre menne, hogy legalább egyet megöljön…
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Feb 06, 2026 11:08:14
x7)
Amúgy nektek is van beépített DVD meghajtó a laptopotokban, hogy tudjatok beadványozni a rendörséggel? 25 éve nem használtam DVD-t.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Feb 06, 2026 11:16:19
x2)
Az a troll, aki szabadlábra helyzett. Mert bepiálva úgyis fogsz még hasonlókat elkövetni, és megdölhet a Tiktok-on elérhető börtönvilágrekord.
Úgy egyébként tényleg. Nem mintha sajnálnám a vén kurvát, de oda baszták a nyakára a fattyát akit láthatóan gyűlöl, hogy a kis nyugdíjából hogy tartsa el, biztosítsa a napi työrikepénzt, meg az előfizetéseket. Jól kibasztak mindkettővel.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Feb 06, 2026 11:17:08
x2)
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 06, 2026 11:24:24
x39)
Nem, abban nincs.
ASUS GL502VS-GZ223T
Emlitette, hogy valaki segitett neki az előző kupacnál is.
Talán a buziBajúsz vitt neki egy hordozhatót, mikor az ellopott cuccokat serpázta neki vissza.
MaxPayne
(
x24)
Feb 06, 2026 11:36:44
x24)
Az elso targyalasi nap utan lesz bironot fenyegetos live, gyagyesz? Loopolod majd par orat fokauvoltve, hogy ezt o veled nem teheti meg es ha meg egyszer, akkor elvagod a torkat es ragyujtod a hazat a csaladjara?
Ezzel tuti azonnal meggyozned az artatlansagodrol es egybol felmentene!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ezzel tuti azonnal meggyozned az artatlansagodrol es egybol felmentene!
Semper Snecifisz
(
x2)
Feb 06, 2026 11:58:30
x2)
Kezdésnek kérdezzük meg mennyi nézője van a bírónőnek szerintem, aztán mehet a nagy tétes párbaj.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 06, 2026 12:01:05
x13)
Lusta vagyok betenni a lezabált, kifingott gecifoltos billentyűzetet, de annyi biztos, hogy egy átlagos török benzinkúti guggolós vécé is higiénikusabb a faptopnál.
Endre priusza
(
x11)
Feb 06, 2026 12:39:47
x11)
Ilyenkor a legviccesebb a Sodi, amikor teljesen a fantáziavilágába menekül és nem hagyja a valóságot beszűrődni. A bíróságon ott a videófelvétel, kurvára nem kérdés, hogy elkövette -e amivel vádolják. Az egyetlen bizonytalan pont, hogy ezt minek ítéli majd a bíró? Az egyetlen esélye az lenne, ha eljátszaná a bűnbánó, megtört vén alkeszt. "Igen tisztelt bíróság, alkoholista voltam, azért mondtam azt, amit. Nem gondoltam komolyan, nagyon megbántam. De már odabent leszoktattak,azóta csak kamillateát fogyasztok, nem jelentek veszélyt a társadalomra. Többet nem teszek ilyet, istenbizony! Kérem ne basszon rám tíz évet, csak kettőt!"
Ezt minden gyalogcigány felfogja, de nem a sokadik generációs értelmiségi a Sodi! A szerencsétlen bolond inkább arcoskodik, teljes Putricselli üzemmódban bombázza a bíróságot a marhaságaival, a ChatGPT -vel irat mindenféle faszságot a jemeni jogrendszer alapján a vietnámi formai követelményeknek megfelelően és küldözgeti be. Ez tényleg elhiszi, hogy ő majd bemegy a bíróság elé és ott olyan penge érvelést tol majd le, hogy a bíró egyből felmenti. Állítom, magában már tervezgeti is, hogy mire költi majd a kártérítését, amit a börtönhónapokért kap majd. E helyett csak bizonyítja a bírónak, hogy semmit sem bánt meg, éppen olyan elbaszott bolond mint előtte és a legjobb lenne minél tovább elrekkenteni.
A Sodi tényleg a retardáltság zsinórmértéke.
Ezt minden gyalogcigány felfogja, de nem a sokadik generációs értelmiségi a Sodi! A szerencsétlen bolond inkább arcoskodik, teljes Putricselli üzemmódban bombázza a bíróságot a marhaságaival, a ChatGPT -vel irat mindenféle faszságot a jemeni jogrendszer alapján a vietnámi formai követelményeknek megfelelően és küldözgeti be. Ez tényleg elhiszi, hogy ő majd bemegy a bíróság elé és ott olyan penge érvelést tol majd le, hogy a bíró egyből felmenti. Állítom, magában már tervezgeti is, hogy mire költi majd a kártérítését, amit a börtönhónapokért kap majd. E helyett csak bizonyítja a bírónak, hogy semmit sem bánt meg, éppen olyan elbaszott bolond mint előtte és a legjobb lenne minél tovább elrekkenteni.
A Sodi tényleg a retardáltság zsinórmértéke.
-
Feb 06, 2026 12:42:39
Ajjaj stoki.
Feb 06, 2026 12:42:39
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 06, 2026 12:44:14
x21)
Addig loopol az AI-nak, amíg azt a választ nem kapja, amit szeretne. Ilyen kurva jó jogi tanácsadó a kalapács, főleg ha egy jogilag olyan erős személy üti, mint a stokker.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hafré
(
x9)
Feb 06, 2026 13:06:38
x9)
Ezt minden gyalogcigány felfogja, de nem a sokadik generációs értelmiségi a Sodi!
Endre priusza
(
x11)
Feb 06, 2026 14:02:22
x11)
Pontosan az ellenkezőjét teszi annak, amit a kirendelt védő javasolt neki. Természetesen ezt is jobban tudja. Pedig ha megnézzük a BTK 314 -es paragrafusát, ott azért repkednek az évek. A terrorcselekmény előkészülete is 2-8 év, szerintem Endre nem fogta fel, hogy mit jelent neki az a hat év különbség. Még mindig nem éri föl ésszel, hogy az kurvára nem mindegy, hogy 2028 -ban vagy 2034 -ben szabadul. Vagy ha mondjuk csak felfüggőt kap és a tárgyalás után mehet vissza a macskaólba rohadni. És ez csak egyetlen tétel, Hahó értesülései szerint a középérték pillanatnyilag hét év, abból nagyon könnyen csúszik ám be tizenkettő, ha sokat pattog. Aztán lehet dülleszteni a malacszemeket, hogy 2038 -ban szabadulhat. Ha elél egyáltalán addig.
Ha nem a Sodiról lenne szó, még meg is sajnálnám a szegény bolondot, akit éppen kurvára meg fog szívatni a rendszer. De így? Tényleg nem nagyon lehet mit mondani arra, hogy mit kéne vele csinálni. Ha egy megfelelő pszichiátriai kezeléssel föl lehetne lebbenteni az autipajzsot, akkor lehet fel tudná fogni, hogy itt nem a szokásos interneten patentkodás a tét most, ahol legrosszabb esetben megint körberöhögik a trolljai, hanem kurva hosszú évekre alkudozik éppen, csak az elmebetegsége megakadályozza, hogy ezt belássa.
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Sodival életében a legjobban Gyurcsány Ferenc baszott ki. Ha annak idején nem engedik ki a hetyetyézése után, hanem leültetik egy-két hónapra, nem hinné magát Putricsellinek. Így viszont tátott szájjal rohan a faszerdőbe, ő lepődik majd meg a legjobban, amikor kap tíz év letöltendőt.
Eazy
(
x11)
Feb 06, 2026 14:04:00
x11)
Nőnapra tervezel valamit Jutkával beküldeni a sittre, hogy a buzikurvádnak átadhassa, hogy tudja gondolsz még rá? :D
Egyrészt nem nő, másrészt.
Endrét addig érdekelte a tranyó még pénzzel tudta irányítani.
Tett róla említést hogy futólag találkoztak a BV berkein belül, de amúgy leszarja a csövest, minden mással szédíti itt a tévénézőket..
dogoljmegsodi
(
x5)
Feb 06, 2026 14:05:07
x5)
ezek szerint most februarban még csak valami becsületsertesi ügye van és márciusban lesz a bukás napja?
veszek ki szabadnapot csak tudni kéne pontosan hanyadika
a narrátor
Feb 06, 2026 14:09:19
Ha egy megfelelő pszichiátriai kezeléssel föl lehetne lebbenteni az autipajzsot, akkor lehet fel tudná fogni, hogy itt nem a szokásos interneten patentkodás a tét most, ahol legrosszabb esetben megint körberöhögik a trolljai, hanem kurva hosszú évekre alkudozik éppen, csak az elmebetegsége megakadályozza, hogy ezt belássa.
De nem lehetett.
Feb 06, 2026 14:09:19
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 06, 2026 14:21:14
x5)
Így, a retro-lájvokat nézve azt kell mondjam, Sodit egyedül Tibi tudta kezelni. Óránként 2-3 alkalommal irgalmatlanul megdagasztotta a veknit, és rend volt. Manapság, hogy nincs ez a Tibi-féle kontroll, Endre elszabadult...
Negermann
Feb 06, 2026 14:26:40
Éppen akartam írni, mert napok óta azon gondolkodom hogy a világon ekkora hülye nincs még egy, hogy hergeli a rendőröket meg szándékosan értelmetlen beadványok fosásával "trollkodja" a bíróságot. Ha végig megszeppent fejjel, könnyeit nyeldesve nézegeti a cipőjét akkor még lehetett volna esélye hogy legyintenek rá mint bolondra és egy felfüggesztettel megússza. És mit kellett volna csinálni ehhez az angolnázáshoz? SEMMIT! Literálisan semmit! Otthon ülni, sorozatokat nézni, fütyizni, bármit csinálni csak nem az interneten hergelés. Erre mit csinál? Az interneten hergel és egy minősített ejnyebejnyéből csinált tíz év börtönt. Ezt még Lucifer is mutogatni fogja a pokolban a többi elfajzottnak hogy nézzétek, ekkora hülye nincs még egy. A retardáltság zsinórmértéke.
Feb 06, 2026 14:26:40
-
Feb 06, 2026 14:28:11
és a stoki azt sem fogja felfogni.
ezékiel 25:17 pozitív a stoki.
Feb 06, 2026 14:28:11
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 06, 2026 14:40:05
x23)
ezek szerint most februarban még csak valami becsületsertesi ügye van és márciusban lesz a bukás napja?
Szerintem Március 5 vagy 6 lesz a napja. Ezt pedig ezekre alapozom.
2025.05.07 a lekapcsolása napja.
2025.05.09 bíróság elrendeli az előzetes letartoztatását 1 hónapra.
2025.06.05 vagy 06. A Bíróság meghosszabbítja 3 hónappal a letartoztatást. Golda erről hatodikán beszélt egy telefonhívásba. Itt kel megjegyezni hogy 2025.06.06 az péntek volt, hetedike meg szombat, tehát a hétvége miatt dönthettek 1 nappal korában a hosszabbításról.
2025.11.07 (Péntek) Kiszabadul a börtönből. Elmondása alapján este engedték ki. Tehát aznap dönthetett a bíróság a házi őrizetről.
2025.12.05 ez megint egy pénteki nap, ekkor hosszabbíthatták meg 3 hónappal a házi őrizetet lásd pédia" December 05-én (pénteken) Stoki korábbi ígérgetései ellenére mégis elkullogott a bíróságra, bár jól eltévedt, majd motyogott magában egy ideig a vécében."
Na most 2026.03.07 megint szombatra esik majd. Ezért és a fentiek miatt gondolom, hogy 5 vagy inkább 6 lesz a tárgyalás, döntés.
Helyreigazítás
Feb 06, 2026 14:48:39
Neki köszönhető főleg, a mai 50 dollárt. Mivel ö irányítja azokat az Isti "trollokat" akik azzal "trollkodják" Istit, hogy az ellenfelének dobálnak, legyen az bárki, hogy Isti ideges legyen.
Név: Bernwallner Marcell (álnév: Diplomata Úr)
Lakcíme: 2065 Mány, Szent István utca 24.
Adóazonosító jel: 8464480954
Születési ideje: 1994/03/04
Anyja neve: Gyurics Edit
Email: [email protected], [email protected], [email protected]
Tel: +36307797920, +36309384126
Van ennél több infó is róla, de azokkal várjuk meg, hogy változik e valami ezután a következő napokba, hetekbe, mikor Istivel játszik a pedofil.
Név: Bernwallner Marcell (álnév: Diplomata Úr)
Lakcíme: 2065 Mány, Szent István utca 24.
Adóazonosító jel: 8464480954
Születési ideje: 1994/03/04
Anyja neve: Gyurics Edit
Email: [email protected], [email protected], [email protected]
Tel: +36307797920, +36309384126
Van ennél több infó is róla, de azokkal várjuk meg, hogy változik e valami ezután a következő napokba, hetekbe, mikor Istivel játszik a pedofil.
Nem Ő volt. Illetve ha egy mód van rá, akkor ha feltétlen leakelni akarunk valakit, akkor legalább ügyeljünk arra, hogy az infók validak legyenek, mert a fenti adatok közül egyedül az emailje valós ami hozzáköthető.

Feb 06, 2026 14:48:39
Jozsii Busák
(
x5)
Feb 06, 2026 14:48:49
x5)
Feb 06, 2026 14:48:49
Szerintem Március 5 vagy 6 lesz a napja. E
Gyagyás is 4.èt mondott. Ilyenkor mi történik? Ha a nyomozó nő betartja amit igért és lezárja a nyomozást,akkor kap egy levelet a tárgyalás dátumárol? Feb 06, 2026 14:48:49
halászlé
(
x24)
Feb 06, 2026 14:54:32
x24)
A videók mentődnek valahová? Láttam, feltett valamit tenerife brigiről, de már le is szedte.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Kakaspina
(
x24)
Feb 06, 2026 14:55:24
x24)
Úgyis asodi leakelte ki.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Feb 06, 2026 15:01:44
x2)
Felesleges is ezeknek az agyhalottaknak dobálni, aki 60 IQ felett van szerintem amúgy se utal ezeknek a gyökereknek egy fillért se. Egy vadász gyulus bevételt azért megnéznék kb az a pdf endre jövője.
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 06, 2026 15:02:07
x12)
Stoki amennyire szerelmes az ananászba, tuti elutalta a tegnapi keresete felét?
Igaz, balek? :)
Sodragon legendája
(
x2)
Feb 06, 2026 15:02:31
x2)
Az idegesítő buzis ASMR suttogásod miatt remélem így utólag is kibassza a szádat full erőből a cigány zárkamenő, ahová kerülni fogsz a sitten. Te mondtad hogy létezik pofon reflex, így ahányszor megnyilvánulsz idegesítően a cellatársaidnál beindul a pofonreflex és kapsz a pofádra tőlük, fikás buzeráns.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
koszos
(
x11)
Feb 06, 2026 15:13:30
x11)
Feb 06, 2026 15:13:30
azert ne felejtsuk el,hogy a kutyabaszo twinky ugyan evvel a profilkeppel dobalt tavaly. Feb 06, 2026 15:13:30
Bád Szpenszer
(
x1)
Feb 06, 2026 15:15:24
x1)
Egyébként nem is értettem, hogy miért kellene alátenni (hallod, Laci?) egy olyan embernek, aki egy, a gyagyáshoz sok szempontból hasonló tiktoksöpredék ellen küzd.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Feb 06, 2026 15:44:32
x3)
Mit csináljon endre péntek délután? Na mit? Hát persze, hogy megint ai generált Epstein videókat oszt tovább.
Epstein kedvesen ugra-bugrál zenére kislányok társaságában, miközben a vokál azt orditja: Epstein f@€# nigg€rs.
Ezaz, endre. Mindig van lejjebb.
vm.tiktok.com/ZNRUycxXm/
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Epstein kedvesen ugra-bugrál zenére kislányok társaságában, miközben a vokál azt orditja: Epstein f@€# nigg€rs.
Ezaz, endre. Mindig van lejjebb.
vm.tiktok.com/ZNRUycxXm/
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Feb 06, 2026 15:57:35
x3)
broni prof is felfedezte magának az AI-t

Martin Looper King
Feb 06, 2026 15:59:11
Az idegesítő buzis ASMR suttogásod miatt remélem így utólag is kibassza a szádat full erőből a cigány zárkamenő, ahová kerülni fogsz a sitten. Te mondtad hogy létezik pofon reflex, így ahányszor megnyilvánulsz idegesítően a cellatársaidnál beindul a pofonreflex és kapsz a pofádra tőlük, fikás buzeráns.
Az lesz a pofonreflex, hogy egy füles után már térdel le egyből cumizni.
Feb 06, 2026 15:59:11
Kakaspina
(
x24)
Feb 06, 2026 16:02:05
x24)
Büdös lájfsz
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2026 16:16:55
x77)
Turbó véletlen ma is bebaszott. :)
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 06, 2026 16:16:58
x13)
Még fosbucket is ordít a büdössel hogy miért szórakozik a hatóságokkal, ez valami szürreális
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Kakaspina
(
x24)
Feb 06, 2026 16:17:18
x24)
Trutyi üzemi hőfokon, lehet még láncfűrész is előkerül ma.
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2026 16:18:04
x77)
Mátyás, a rendőrség védőszentje.
Kendra
(
x2)
Feb 06, 2026 16:21:12
x2)
Sodi a jogsi hiánya is a 2008-as válság miatt van?
Matyi vegyél elő!
Feb 06, 2026 16:22:38

Feb 06, 2026 16:22:38
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 06, 2026 16:24:03
x39)
Mai program kódolás = balfaszkodás, értetlenkedés, néhány perc után feladni.
Inkább hergerni próbálunk.
Inkább hergerni próbálunk.
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2026 16:24:11
x77)
Szerintem igyatok egy sörtöt a maihoz, kelleni fog...
Vagy kettőt.
Vagy kettőt.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 06, 2026 16:24:51
x39)
Eladta már, mert hangosan suttogott neki esténként.
-
Feb 06, 2026 16:25:37
Turbó véletlen ma is bebaszott. :)
Ajándékba a gyerekének.
Feb 06, 2026 16:25:37
-
Feb 06, 2026 16:27:58
Küzdün a faptop teljesitményével.
Feb 06, 2026 16:27:58
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2026 16:28:58
x77)
Én nem értek ehhez a pjogjamozáshoz, de szerintem ezt nem így kell…
Bubuka
(
x13)
Feb 06, 2026 16:29:47
x13)
Stoki úgy vibe kódol, hogy üvöltözik a fejlesztő környezetéhez.
confirmed :'D
confirmed :'D
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 06, 2026 16:34:54
x12)
Ennek a hatalmas váj kódingnak is a kimenetele valami véletlen leak lesz :D
Ki az az Endre bácsi?
Gabonatároló
(
x1)
Feb 06, 2026 16:35:25
x1)
Na, mi van, újszászi Elron Mask, mi lesz a mai shaját megoldás?
almafarok
Feb 06, 2026 16:39:04
Eljutunk a fókaüvöltésig egy egyszerű Codex beállítás alatt?
Feb 06, 2026 16:39:04
Endre priusza
(
x11)
Feb 06, 2026 16:39:05
x11)
Endre cigány szavakat akar tanulni. Helyes Sodi, a böriben többre mész vele, mint a spanyollal!
nemá
Feb 06, 2026 16:39:44
astoki még a magyar vindózt sem tudja használni. :D
nemá! stoki! ne legyél ennyire agyhalott!
nemá! stoki! ne legyél ennyire agyhalott!
Feb 06, 2026 16:39:44
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 06, 2026 16:42:21
x12)
Win + H helyett rátenyerelt a Win + Space-re, és máris tönkrement a billentyűzet.
Egy igazi feketeöves pejlinyi pjogjamozó.
Ki az az Endre bácsi?
Egy igazi feketeöves pejlinyi pjogjamozó.
halottpiton
(
x3)
Feb 06, 2026 16:42:51
x3)
*SENIOR
aki nem hitelképes az nem ember
Kakaspina
(
x24)
Feb 06, 2026 16:44:28
x24)
Na már csak ez az ostoba vén zsidó larpoló kellett ide megint.
almafarok
Feb 06, 2026 16:46:11
Sodi az élő példa, hogy van, akin még az AI sem tud segíteni...
Amúgy a mirroron valamiért töredezik a kép alsó része néha.
Feb 06, 2026 16:46:11
Pikturiensz
(
x7)
Feb 06, 2026 16:46:49
x7)
Sodi az élő példa, hogy van, akin még az AI sem tud segíteni...
Nem tudom mi lehet a gond, eddig ilyesmi még sosem fordult elő. Néha nyomok az oldalra egy F5-t és akkor az ideiglenesen megoldja.
Kakaspina
(
x24)
Feb 06, 2026 16:48:06
x24)
Trollok = mafia, a helyi rendőrség közéjük állt tavaly.
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2026 16:53:58
x77)
Trollok = mafia, a helyi rendőrség közéjük állt tavaly.
Emlékszem, mikor a helyi nyomozó vérét rácsepegtettük egy szentképre, majd meggyújtottuk és feleskedtük a cosa nostrara a helyi vasútállomás rötyijében.
Kakaspina
(
x24)
Feb 06, 2026 16:56:39
x24)
Megvette a grokot XDDDD
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2026 17:05:39
x77)
Ezt hallgatva teljesen nyugodt vagyok a beadványok fonatkozásában.
Eközben Golda: fogd vissza magadat. XD
Eközben Golda: fogd vissza magadat. XD
Kakaspina
(
x24)
Feb 06, 2026 17:06:07
x24)
GOLDA ATTACK. "Légyszives fogd vissza magadat!"
Zsidózás érzékenyen érintette a vénasszonyt. xd
Zsidózás érzékenyen érintette a vénasszonyt. xd
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 06, 2026 17:06:19
x39)
Megvette a grokot XDDDD
Hülye faty? Az 24 shör!
Semper Snecifisz
(
x2)
Feb 06, 2026 17:06:43
x2)
Golda benyitott hogy fogja vissza magát, viselkedjen tisztességesen. Endre pedig annak az asszonynak (xd) akit a rendőrök és a laikusok felé 'édesanyám'nak hív, csak annyit dob oda, hogy menjen már innen.
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 06, 2026 17:06:50
x12)
Már az AI sem hajlandó vele szóba állni.
Ki az az Endre bácsi?
Semper Snecifisz
(
x2)
Feb 06, 2026 17:07:21
x2)
Az lehet a baj endre, hogy egyetlen emberi nyelvet sem vagy képes értékelhetően beszélni.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 06, 2026 17:08:06
x39)
Egy órája balfaszkodunk, bármilyen eredmény nélkül.
Persze a program szhar.
Persze a program szhar.
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2026 17:08:15
x77)
"Nem tud magyarul a windows?"
XD
Szerintem csak a dadogással nem képes mit kezdeni.
XD
Szerintem csak a dadogással nem képes mit kezdeni.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 06, 2026 17:13:45
x39)
Pánikol a gyagyás, gyogyós Pista nagy bejelentéseitől.
"Ajjaj, remélem nem arról likel..."
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 06, 2026 17:14:42
x39)
De arról likek a gyogyós.
Ki hitte volna.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 06, 2026 17:15:16
x13)
Menekül át az urához a szolgalelkű csicska.
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2026 17:15:22
x77)
Hűséges fifi kutya:
"Húzok is hozzá…"
:)
"Húzok is hozzá…"
:)
Bubuka
(
x13)
Feb 06, 2026 17:16:27
x13)
Ezért retteg, mert bármelyik pillanatban lebuktathatja és új ügyet generálhat neki a fogyatékos röfi.
Pikturiensz
(
x7)
Feb 06, 2026 17:17:27
x7)
1800 megapixeles drón :D
Kakaspina
(
x24)
Feb 06, 2026 17:17:43
x24)
Ez fülig szerelmes Mc Disznófaszba.
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2026 17:17:58
x77)
Nem véletlenül jégkorongozózott Mc Ananász. :D
Sodragon legendája
(
x2)
Feb 06, 2026 17:18:27
x2)
Fikás mindig arról ugat, hogy a Sodipedia szócikkek jórészt hazugságok és félrevezetések, de valamilyen rejtélyes okból sosem megy bele a részletekbe és sosem szolgál magyarázattal és nem igyekszik pontosítani. Na például ha ilyen lávjokat indítana, ahol szócikkeket elemez ki és előadja a verzióját az már érdekesebb volna. Úgyis hamarosan újra lecsukják, szóval olyan nagyon sokáig úgysem tartana a sorozat.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 06, 2026 17:19:24
x13)
Ez fülig szerelmes Mc Disznófaszba.
Imádja. Nem is javította ki a legkomolyabb 1800 megapixeles drónkamerát sem.
molos troll
(
x2)
Feb 06, 2026 17:21:07
x2)
Malacka mossad, máj viktor nyakát akarja átvágni. Szabad ilyen lájvban lennie egy terrorfenyegetéssel, internetes agresszióval vádolt bűnözőnek?
koszos
(
x11)
Feb 06, 2026 17:23:50
x11)
aha :D tiktokstarnak hivtak :DDD gondolom :D
Pikturiensz
(
x7)
Feb 06, 2026 17:24:38
x7)
Pista: felvételek vannak rólad, hogy ilyen kislány gidákat kameráztál
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 06, 2026 17:26:57
x5)
Golda benyitott hogy fogja vissza magát, viselkedjen tisztességesen. Endre pedig annak az asszonynak (xd) akit a rendőrök és a laikusok felé 'édesanyám'nak hív, csak annyit dob oda, hogy menjen már innen.
Üdvözlendő hír, hogy Golda nézi az adást, így elég nagy esély van rá, hogy hamarosan érkezik a hideg vízzel.
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2026 17:27:52
x77)
Haragos hangnem = pofozott és kutyának hívott
Bubuka
(
x13)
Feb 06, 2026 17:28:27
x13)
Gimnazisták = 14 éves kislány
-
Feb 06, 2026 17:28:51
Megvette a grokot XDDDD
Persze tudom én: Stoki számára egy feladat akkor van elvégezve, ha megvásárolta a hozzá szükséges eszközöket. Ahogy a tisztítószerek éveken át porosodtak a linzi koszfészekben a polcon és ahogy minden alkalommal, amikor a lakás állapotát kérdezgették a betelefonálók, csak annyit válaszolt, hogy "már megvettem a tisztítószereket" most a Grok előfizetés megvásárlása az, ami az együgyű fejében a szabadságot jelenti.
Az ő logikája szerint ő minden megtett a büntetügyében amit megtehetett, hisz még a grokot is megvette.
Feb 06, 2026 17:28:51
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 06, 2026 17:29:18
x5)
"összebarátkoztunk"=becsicskított
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 06, 2026 17:31:28
x39)
A gimnazisták nem gyerekek.
Mondta a pedofil, elszakadva a avalóságtól.
8 évfolyamos gimnázium: Az általános iskola 4. osztályának befejezése után, jellemzően 10 éves kortól.
6 évfolyamos gimnázium: Az általános iskola 6. osztályának befejezése után, jellemzően 12 éves kortól.
4 vagy 5 évfolyamos gimnázium: Az általános iskola 8. osztályának befejezése után, jellemzően 14 éves kortól.
Mondta a pedofil, elszakadva a avalóságtól.
8 évfolyamos gimnázium: Az általános iskola 4. osztályának befejezése után, jellemzően 10 éves kortól.
6 évfolyamos gimnázium: Az általános iskola 6. osztályának befejezése után, jellemzően 12 éves kortól.
4 vagy 5 évfolyamos gimnázium: Az általános iskola 8. osztályának befejezése után, jellemzően 14 éves kortól.
koszos
(
x11)
Feb 06, 2026 17:31:33
x11)
kibekuzltem vele = anyam penzen vettem neki a boriboltban ezt azt minden heten :D
Eazy
(
x11)
Feb 06, 2026 17:34:03
x11)
Mert asodiról van szó, vajon miért. :DDD
almafarok
Feb 06, 2026 17:34:24
Kíváncsi lennék a börtönben történtekről a valóságra, ha már a kint történteken is ekkora ferdítgetések mennek.
Feb 06, 2026 17:34:24
Twiccs Chat
(
x5)
Feb 06, 2026 17:34:33
x5)
Ha jól értem az autilogikát akkor szerinte azért törték el az orrát mert szereti dopemant mint a vitya... Az már érvelés .. ez már csubbakka védelem
#50euro + kamatok
halászlé
(
x24)
Feb 06, 2026 17:35:02
x24)
csubakka védelem: dopeman megénekelte, hogy hogy lehet fajtalankodni kiskorúakkal. dopeman orbán barátja. tehát ártatlan sodi a sodi.
endi, ezt feltétlen írd bele a beadványaokba is!!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
endi, ezt feltétlen írd bele a beadványaokba is!!
118 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Amiket még mindig nem látok az aukciós házak kínálatában. Pedig megígérte... Az, hogy a gyagyás nem normális, és azt képzeli, hogy a tiborral történő fajtalankodását tartalmazó filmet 100 ezerért fogja árulni, nem meglepő. De hogy az anyagos azt képzelte, hogy a börtönrajzokért bárki fizet akár egy fillért is, ennél azért több esze lehetne.