Kapott nem oly rég papírokat az állapotáról. Alkalmazkodási zavar, nem meghatározott személyiségzavar, köztük lehet a mániás depresszió, paranoid képzelgések, illetve a valóság teljes és folytonos tagadása.
Hidd el, egy idő után te adnád fel azt a beszélgetést a nagyon sokadik alkalommal. Akivel beszélgetnél egy istenkomplexusos, fellengzős, szakasztott vadbarom, és emellé még az átlagos értelmi képességet sem éri el, erről is papírja van, így szerintem az aspergert kizárhatjuk, mert szinte kivétel nélkül átlagos, átlag felett IQ-val rendelkeznek, akik ezzel a szindrómával küzdenek, ez Endrének nem áll rendelkezésre.
Évekig hallgatnád, hogy kizárólag a trash mocsokról képes önfeledten beszélni, illetve, hogy a beleegyezési korhatárral mi van... Ott hánynád el magad. Hiába teszel fel kérdést, addig csűri-csavarja, amíg nem arról beszél, amiről aktuálisan akar. Így nehéz.
Van, akin nem lehet segíteni, Endre menthetetlen, és hidd el, egy velejéig romlott gonosz kis patkány.
Ha pszichopata, akkor nem érezte a szégyent, csak levonta a környezetéből kapott elitéltő reakciókból, hogy mi az alacsony társadalmi státuszú viselkedés, és mi a magas. Mivel népszerű akar lenni, erre figyel.
Lásd: őt körülvevő kosz. Nagy nehez rájött, hogy az nem jó. Szégyellni kéne. Évekbe telt.
Szegénynek lenni: gáz. Mindenből a legdrágábbat, hitelre. Magas státusz.
Hergelésre hergelés, fék nélkül. Valahol Sodi egy nagyon buta ujságíró, aki ha nem a nemzeti vonalon indul, egy nagyon gusztustalan, de a szerkesztőség mélyén megtűrt revolver videós lehetne, akit lehet küldeni emberek arcába mászni. De a Gyurcsány-érában disszidens volt, a NER-ben meg nem osztottak neki lapot (sok sorstársával egyetemben, lásd még Gery Greyhound, riválisa)
Kontextus, te félállati majom kurva!
Ez csak az autipajzs működése, nem egy bonyolult szerkezet egyébként.
A korcs létezésének az utolsó reális vonala az, hogy kit enged be mögé és kit nem.
Vannak fekete öves trollok, akik szépen be tudják hackelni magukat egyszerűbb, rávezető kérdésekkel majd ott szépen bekeményítenek. De azért itt is tud kitérő válaszokat adni, lássuk a mai egyik témát:
"Jár hozzád mostanában valaki kefélni vagy csak otthon recsizel?"
Tankönyvi példája annak, amit simán le tud ütni azzal, hogy hát nincsenek meg a körülmények (pénz, Airbnb, swinger hírdetések, franc se tudja milyen elbaszott helyek ahol lóbálja magát, és hát kamagra sincs) -> nem kellett határozott igen / nem választ adnia az egyébként egyszerű eldöntendő kérdésre.
Aztán van az a része, ami simán lepattan a pajzsról, mert túl direkt, túl támadó, túl kellemetlen, ezeket lerendezi a "jójójó eszt ne ne ne eszt hattyuk eszt már elmeséltem százszor" válasszal és kibasz, letilt.
Majd végül ezeknek a végső kombinációja, amikor egyszerűen csak leolvad a pajzs és elmegy pihenni, szerencsére mostanság naponta többször.
Ki az az Endre bácsi?
Hát.…… :D
Pedig ha most ruletteznénk, én nagy összeget tennék rá... ;)
(Az IQ pedig csak egy pillanatfelvétel, amin az idő meg alkoholizálás nem segít.)

Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
assault agyérgörcsöcske in progress.
vérdíj target nr. 1
A játék lényege, hogy nem azt kell venni, amit szeret, hanem amit muszáj meginnia.
A helyi kocsmában kérj egy "törlést", ott talán még tudják mi az, azt kis üvegbe, és igya meg a kurva anyját ha remeg hajnalban.
A Borsodit bizonyítottan ingyen (!) se szereti, amikor egy lecsúszott csöves, ezért esett erre a választásom.
A szolnoki ninja troll tegnap éjjeli akciója óta úgy voltam vele, hogy eldugom valahol a vasútállomásnál, aztán adok geocache koordinátát, 10:05-kor.
De ez a hálátlanság a bőkezű csomagküldővel szemben nem visz bele a játékba. Bármilyen szar az a 4 vodka a csomagban, nem kis pénz.
Hálátlan sodi a sodi.
Amit a pulton szétlocsolnak a csutakból belecsavarják egy pohárba, ilyen csöves 60 és halál közötti alkeszok kapják zárás előtt, hogy lehessen min röhögni.
letörli a pultot vagy beleönti a kis gumiszőnyeg tartalmát felespohárba - new jersey turnpike
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Amit írtak, vagy a poharak alján maradt pia összeöntve, ami maradt, bármi.

engedd el azt a maradék pár szálat korcs, már a fejed búbja is látszik, mint egy fiatal életerős fatászpikának
Amikor láttuk bilincsbe verve csoszogni azzal a hajjal, elmondta a napokban, hogy azt a Sógor csinálta neki, amikor Golda meglátta érkezéskor, akkor lett megigazítva.
Biztos "kibékültek" a sitten. :)
Endre már rég nem a pszichológusok, hanem a pszichiáterek térfelén focizik, emellett mély alapvető funkcionális sérülései vannak.
De, ha mindenkit, akinek az elmeműködése nem a többségi társadalom szerinti sematikus, a közvélekedés szerint elvárt "normális", érett, összefüggő, felelősségvállalásra képes felnőtt gondolkodást mutatja, nettó bolondnak nyilvánítanánk, nem lehetne elég diliházat építeni.
A "beszámíthatóság" pedig mint büntetőjogi fogalom, mindig egy furcsa állatfaj, mert egyrészt nagyon nehéz az elövető tudattartalmát vizsgálni, utólag.
Másrészt itt is számos egyéb kérdés merül fel, például aki "nem akart rosszat", vagy "nem fogta fel" a rosszat, de rosszat tett, akkor hagyni kell elsétálni?
Ha pl tudatmódosult állapotban követett el valamit, akkor nem a cselekményért, de a tudatmódosult állapotáért mégiscsak általában felelős.
Ha nem tartósan beteg, nincs mit gyógyítani, kényszergógykezelni, csak "akkor éppen" nem fogta fel, akkor mi van?
Godmode, jóvan, elnézzük, vanilyen?
A büntetőjog mindig belátási képességet vizsgál, általában, normális, józan állapotában képes-e belátni hogy a saját cselekdete helytelen volt?
Ha igen, nincs miről tovább beszélni, minden ami ezután történik önhibás, és így ugyanolyan büntetést kap majd.
Egyébként, én régebben részben úgyhittem, sőt komoly kétségeim voltak, hogy a snecológia az egy puruttya, kissé szadista műfaj, egy részben sérült belátási képességű (tehát feltehetően nem teljesen beszámíthatónak is mondható) emberen röhögünk, hajszolunk bele képtelennél képtelenebb egyre súlyosabb cselekményekbe.
Ekkor, a korai években, én inkább a dolog humoros oldalát próbáltam megfogni, illetve saját pszichológiai érdeklődésemet használtam egyfajta önfelmentésként, külön mentségként a magam számára.
**
Ez az érzés azonban fokozatosan elenyészett.
Egyrészt a gyagyás önmaga is veszélyes és kártékony, másokat manipulálni próbáló devilis torzulásokkal is rendelkező ember, aki ugyan tudja, hogy valami helytelen, sőt másoknak rossz, de leszarja.
Gyárt rá saját külön mesét, és ennyi.
Vele sem volt "korrekt" az élet, mások, máskor, máshol, akkor ő sem az.
Túlélés a morál előtt, józan becsület, tipikus előre önfelmentő pszichopata megnyilvánulások.
Másrészt olyan mértékű emberi butaság, önzés, csalás, bűnözés, szerhasználat és egyáltalán a társadalom legalja ami a legutóbbi években már a konstans közege, ő itt egyáltalán nem kirívó vagy rendkívüli, hanem csak egy átlagosan torz, másokra is jellemző mértékben visszamaradott önképű, sérült lelki működésű, nagyon primitív habitusú, ösztönszinten élő valaki.
A harmadik pedig, ő maga jellemzően sokkal jobban árt magának IS tetszőleges szituációkban, mint amennyire azután ezek reflexiójaként trollkodást vagy bármiféle szándékos ellenakciót kap.
Igaz ez a rendőr fenyegetsére, amit minden provokálás nélkül, teljesen a saját feje után mondott.
Igaz a pedo megnyilvánulásaira, ami egyszerűen a szexuális torzulása része, feltehetően valamilyen gyermekkori abúzus és az egyéb pszichés problémák eredőjeként.
Minden esetben az van, nem hallgat senkire, sőt, direkt opponálja azt, ami a többségi "elfogadott" minta az adott szituációban, ...ennek a hosszú hosszú sok éves gyakorlatnak a vége mostmár a több év börtönbüntetés lesz.
Mindez egyébként nem kirívó, rengetegen vannak börtönben csak mert agyilag valami nem stimmel náluk, ez nem egy annyria szokatlan történet magyarországon, és a valóságtól teljesen távol áll, hogy mi trollok "juttattuk a sittre" őt.
Valójában ez egy ilyen tükrözéses játék, enyhe skizofrén jegyekkel, mint mikor a kisgyerek befogott füllel ordítja ,hogy de, nem, de, nem.
A végletekig tagadom, kizárom a valóságot, "csakazértis" jelleg.
A trollokat, a józan észt, mindent.
Majd később arra hivatkozom magamnak, engem trollkodtak, én hibába, veszteségbe, bűnbe vezető kényszerpályán voltam, nem volt választásom, alias "mindent jól csináltam".
Tény, különféle lebaszásokat előszeretettel írtam már nagyon korán a gyernőttnek, inkább már csak a többieket szórakoztatandó, teljesen biztosan tudtam mindvégig, hogy minden "lepereg" róla.
Vagy úgy, hogy elemeiben tagadja, át sem engedi, ez nem igaz és kész.... vagy úgy, hogy ugyan összességében látja, hogy ül, és barom(ságot csinál), de ekkor jön a teljes tagadás, az a bizonyos befogott füllel
ordító "jóvan szevasz, tiltalak, trollvagy, hülyevagy".
Nagyon-nagyon régen egyébként még szóban is, írásban pedig végleg sokkal kevésbé tűnt sérültnek, mintha valamiféle fiatalkori, azóta összeomlott szellemi kapacitás vagy plusz szellemi életerő, sztamina képes lett volna az állapotát, a problémáit, az alacsony belső máködési szintját "elrejteni".
Akkor még legalább verbálisan hozta, imitálta amit egy normális átlagembertől elvárnak a hétköznapokban mások, dehát a pszichés betegségek is olyasmik, mint a testi bajok.
Fiatalon még sokminden kimozog az ember, boldogul vele, később kezeletlenül már súlyosbodnak, jönnek a problémák, tünetek, Pl a súlyos alkoholizmus kialakult nála is, szellemi képeségek gyors hanyatlása, vele a figyelemzavar és a bipoláris jelleg is egyre rosszabb, stb.
Szóval ja, köznapi értelemben nehéz valakit beszámíthatónak minősíteni, aki olyan személyes kapcsolatok és higiénés állapotok közt éli mindennapjait, mint a gyagya, vagy ebben az élethelyzetben továbbra is azok a roppant magasröptű internetes tevékenységek foglalkoztatják kizárólag, mint előtte már sok éven át.
Ez itt már a betegs mánia nagyságrendje, a mániákus jelleg egyébként is a kórképe masszív része.
A valóság megélésének hatalmas része a mániás tevékenységei köré csoportosul, sőt gyakran egy személy, egy tevékenység, egy képzelgés hosszú monomániás szakaszokat indukál nála, és olyankor csak arra képes koncentrálni, csak azzal hajlandó foglalkozni, semmi mással.
ezt nem megigazítani kellene, hanem lenyírni. nem tudom melyik lenne ocsmányabb, a kopasz vekni ősz szakállal vagy a kopasz vekni simára borotválva
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Fél Szeged pr.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Vagy tétre?

már csak a kippa hiányzik
A gyagyásnak már csak ez maradt... Ostoba, egybites, szerepelni vágyó cigányok. Más nem áll vele szóba.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Itt vannak a fehér emberek a fórumon, Sodi. Csupa egyetemet végzett ember.
De érthető, hogy akklimatizálódni akar a következő 8 év középmértékre.
Többet ér a Tiktok, mint a spanyolul tanulós app. És még 10 dollárt (3200 forint) keresett is ma azzal, hogy több megaláztatást elviselt, mint más ember egész életében.
Jó deal.
Powerbank. Azt adják mellé, hogy az őrizetes ne vegye le töltéskor.
gondolom tölti, múltkor mondta hogyha "jelez" azt neki nem mutatja, nem tudja pontosan hogy honnantól van red zoneban
le vagy tiltva, kurva anyád
Semmi komplex nincs ebben. Egy skizofrén idióta, aki küzd a meleg démonnal.
Minden O és K
Ja, és nincs betegségtudata a gyereknek.
Minden O és K
A korai években, én inkább a dolog humoros oldalát próbáltam megfogni, illetve saját pszichológiai érdeklődésemet használtam egyfajta önfelmentésként, külön mentségként a magam számára.
Ezzel én is így vagyok.
De milyen érdekes, hogy Tibornál és Endrénél is erős ASPD* tapasztalható és mennyire máshogy nyilvánul ez meg. :D
* hu.wikipedia.org/wiki/Antiszoci%C3%A1lis_szem%C3%A9lyis%C3%A9gzavar
Mi a véreres fasz az a meleg démon?
A helyes snecologiai kifejezes a buzidémon, hahó!
Adjál piát adjál piát adjál piááát
Jó, igaz :D
Minden O és K
Kergette a pinát, aztán szembe jött egy fasz.
Félelmetes ahogy a gyagyásfasz mellé teszel különboző véglényeket, mind felülmúlja egytől egyig "kultúrában", "intelligencia szempontjából", civilizációban, higiéniában és sorolhatnám.
-krumplifejű jenesmargit a recskás mellett egy értelmes gyerek, legyen ez bármilyen abszurd.
-kozmavahúrkutya pedig karakán, domináns, érdekérvényesítő, pedig aztán egy világ csicskája alpári seggállat faszparaszt az is.
...etc...
Annyira alulmúlsz mindenkit hókuszpókfiam, hogy szavakat nem lehet találni.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Ha lenne százmillió forintom, 1 liter benzinnel megoldanám.
Beilleszkedési döccenő.
Átlagtól való eltérés. Xd
linziasztal01
(
x77)
Feb 09, 2026 21:51:18
x77)
De azt megértem, hogy látványos összeomlásokat produkál néha. Persze dönthetne úgy is, hogy nem teszi ki magát ennek...
Kapott nem oly rég papírokat az állapotáról. Alkalmazkodási zavar, nem meghatározott személyiségzavar, köztük lehet a mániás depresszió, paranoid képzelgések, illetve a valóság teljes és folytonos tagadása.
Hidd el, egy idő után te adnád fel azt a beszélgetést a nagyon sokadik alkalommal. Akivel beszélgetnél egy istenkomplexusos, fellengzős, szakasztott vadbarom, és emellé még az átlagos értelmi képességet sem éri el, erről is papírja van, így szerintem az aspergert kizárhatjuk, mert szinte kivétel nélkül átlagos, átlag felett IQ-val rendelkeznek, akik ezzel a szindrómával küzdenek, ez Endrének nem áll rendelkezésre.
Évekig hallgatnád, hogy kizárólag a trash mocsokról képes önfeledten beszélni, illetve, hogy a beleegyezési korhatárral mi van... Ott hánynád el magad. Hiába teszel fel kérdést, addig csűri-csavarja, amíg nem arról beszél, amiről aktuálisan akar. Így nehéz.
Van, akin nem lehet segíteni, Endre menthetetlen, és hidd el, egy velejéig romlott gonosz kis patkány.
hullabacsi
Feb 09, 2026 21:53:00
Érthető, hogy a viselkedéséből ezt lehet levonni, de az összes ember érzett már szégyent életében. Ez olyan elemi, mint a büszekség vagy az undor érzete.
Ha pszichopata, akkor nem érezte a szégyent, csak levonta a környezetéből kapott elitéltő reakciókból, hogy mi az alacsony társadalmi státuszú viselkedés, és mi a magas. Mivel népszerű akar lenni, erre figyel.
Lásd: őt körülvevő kosz. Nagy nehez rájött, hogy az nem jó. Szégyellni kéne. Évekbe telt.
Szegénynek lenni: gáz. Mindenből a legdrágábbat, hitelre. Magas státusz.
Hergelésre hergelés, fék nélkül. Valahol Sodi egy nagyon buta ujságíró, aki ha nem a nemzeti vonalon indul, egy nagyon gusztustalan, de a szerkesztőség mélyén megtűrt revolver videós lehetne, akit lehet küldeni emberek arcába mászni. De a Gyurcsány-érában disszidens volt, a NER-ben meg nem osztottak neki lapot (sok sorstársával egyetemben, lásd még Gery Greyhound, riválisa)
Feb 09, 2026 21:53:00
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 09, 2026 21:54:11
x12)
Érthető, hogy a viselkedéséből ezt lehet levonni, de az összes ember érzett már szégyent életében. Ez olyan elemi, mint a büszekség vagy az undor érzete.
Engem a miértek jobban érdekelnek. Miért és mikor kezdte el ezt a falat építeni maga körül?
Ezt csak ő tudná elmondani, csak olyannak akiben megbízik és valószínűleg csak nagyon hosszű idő után. Amit itt látunk az már egy kész erődítmény (a pajzs) és a betelefonálós meg tiktokos nézők teljesen hiába ostromolják.
Ez nem fog ledőlni így, csak tovább épül. De azt megértem, hogy látványos összeomlásokat produkál néha. Persze dönthetne úgy is, hogy nem teszi ki magát ennek... ez is érdekes, hogy miért vállalja fel állandóan a szereplést... ha egyszer beszélhetnék vele, napestig tudnám kérdezni. Komplex ügynek tűnik.
Engem a miértek jobban érdekelnek. Miért és mikor kezdte el ezt a falat építeni maga körül?
Ezt csak ő tudná elmondani, csak olyannak akiben megbízik és valószínűleg csak nagyon hosszű idő után. Amit itt látunk az már egy kész erődítmény (a pajzs) és a betelefonálós meg tiktokos nézők teljesen hiába ostromolják.
Ez nem fog ledőlni így, csak tovább épül. De azt megértem, hogy látványos összeomlásokat produkál néha. Persze dönthetne úgy is, hogy nem teszi ki magát ennek... ez is érdekes, hogy miért vállalja fel állandóan a szereplést... ha egyszer beszélhetnék vele, napestig tudnám kérdezni. Komplex ügynek tűnik.
Ez csak az autipajzs működése, nem egy bonyolult szerkezet egyébként.
A korcs létezésének az utolsó reális vonala az, hogy kit enged be mögé és kit nem.
Vannak fekete öves trollok, akik szépen be tudják hackelni magukat egyszerűbb, rávezető kérdésekkel majd ott szépen bekeményítenek. De azért itt is tud kitérő válaszokat adni, lássuk a mai egyik témát:
"Jár hozzád mostanában valaki kefélni vagy csak otthon recsizel?"
Tankönyvi példája annak, amit simán le tud ütni azzal, hogy hát nincsenek meg a körülmények (pénz, Airbnb, swinger hírdetések, franc se tudja milyen elbaszott helyek ahol lóbálja magát, és hát kamagra sincs) -> nem kellett határozott igen / nem választ adnia az egyébként egyszerű eldöntendő kérdésre.
Aztán van az a része, ami simán lepattan a pajzsról, mert túl direkt, túl támadó, túl kellemetlen, ezeket lerendezi a "jójójó eszt ne ne ne eszt hattyuk eszt már elmeséltem százszor" válasszal és kibasz, letilt.
Majd végül ezeknek a végső kombinációja, amikor egyszerűen csak leolvad a pajzs és elmegy pihenni, szerencsére mostanság naponta többször.
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 09, 2026 21:54:36
x5)
Púpos live!
Kakaspina
(
x24)
Feb 09, 2026 21:54:58
x24)
Kijózanodott.
herr_schwechater
(
x8)
Feb 09, 2026 21:56:15
x8)
irritáló a cigánylány
Kakaspina
(
x24)
Feb 09, 2026 21:59:04
x24)
Cisszent az első cigánybenzin.
linziasztal01
(
x77)
Feb 09, 2026 21:59:29
x77)
Kijózanodott.
Hát.…… :D
Hetyetyendre
Feb 09, 2026 22:00:07
az aspergert kizárhatjuk
(Az IQ pedig csak egy pillanatfelvétel, amin az idő meg alkoholizálás nem segít.)
Feb 09, 2026 22:00:07
Kakaspina
(
x24)
Feb 09, 2026 22:01:06
x24)

MaxPayne
(
x24)
Feb 09, 2026 22:02:42
x24)
Az o eseteben aligha. Nem veletlen kapta a gyagyas nevet. Kisegitobe jart, es csak azert rugdostak at mindenbol, hogy szabadulhassanak tole. A Marfan szindromaja miatt meg testnevelesbol is felmentest kapott. (Az IQ pedig csak egy pillanatfelvétel, amin az idő meg alkoholizálás nem segít.)
Kötőjel
(
x12)
Feb 09, 2026 22:03:26
x12)
Skynetsodi
(
x2)
Feb 09, 2026 22:03:34
x2)
Az arcod mikor rájössz, hogy átbasztak a csomaggal, de nincs választásod, mert egy alkoholista szar vagy. A rendőrség integet. Nagy tisztelet a csomag küldőjének. Tökéletes választás volt.

Nekem se könnyű

linziasztal01
(
x77)
Feb 09, 2026 22:05:51
x77)
Na, már ha más is rendel önvédelmi cuccot…
Ezt csatolni kell azonnal a youtube linkkel együtt! Úgy egyébként!
Ezt csatolni kell azonnal a youtube linkkel együtt! Úgy egyébként!
molos troll
(
x2)
Feb 09, 2026 22:08:23
x2)
-Az legalább 10 000 vagy 20 000 forint, valaki nagyon szeret téged
-hetyetye aszéjt shöjt küldhetett vojna
Kurva anyád endre, le fognak sittelni :)
-hetyetye aszéjt shöjt küldhetett vojna
Kurva anyád endre, le fognak sittelni :)
Badoer
(
x1)
Feb 09, 2026 22:08:25
x1)
Azért sört rakhatott volna bele. Ezért utálom a csöveseket minden kevés adjál még
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 09, 2026 22:09:30
x21)
Imádom hogy cenzúráznia kell magát folyamat, lassan már azért jön a hangeffektes autó, hogy vizipisztoly csatáról beszél. :Dd
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 09, 2026 22:10:06
x5)
"Azért sört rakhatott volna bele." Küldd ki Goldát ma is flakonozni.
hegesztőnő
(
x3)
Feb 09, 2026 22:10:48
x3)
helyben vagyunk. nem tudja kiverni a fejéből a fegyverkezést
hullabacsi
Feb 09, 2026 22:11:43
Gyagyás, még mindig csak panaszkodsz a csomagra. Nincs benne sör.
Én nem vagyok budai úri fiú, de egy "köszönöm szépen"-t azért mondtam volna, ha nem explicit kutyaszar van a dobozban.
Ahogy írtam, leszek a közelben, megnézem Púpszászt is, 20 perc az M4-en, de meggondoltam magam, nem kapsz 4 Borsodit az UFÓ-ból, mert hálátlan vagy.
Én nem vagyok budai úri fiú, de egy "köszönöm szépen"-t azért mondtam volna, ha nem explicit kutyaszar van a dobozban.
Ahogy írtam, leszek a közelben, megnézem Púpszászt is, 20 perc az M4-en, de meggondoltam magam, nem kapsz 4 Borsodit az UFÓ-ból, mert hálátlan vagy.
Feb 09, 2026 22:11:43
-
Feb 09, 2026 22:13:23
Tiktokkerek kérdezzétek már meg mit szól ahhoz, hogy a rendőrök között népszerű a mirrorsz?
Feb 09, 2026 22:13:23
linziasztal01
(
x77)
Feb 09, 2026 22:14:07
x77)
Púpszászt is, 20 perc az M4-en, de meggondoltam magam, nem kapsz 4 Borsodit az UFÓ-ból, mert hálátlan vagy.
A játék lényege, hogy nem azt kell venni, amit szeret, hanem amit muszáj meginnia.
A helyi kocsmában kérj egy "törlést", ott talán még tudják mi az, azt kis üvegbe, és igya meg a kurva anyját ha remeg hajnalban.
MaxPayne
(
x24)
Feb 09, 2026 22:18:48
x24)
Errol sose hallottam meg. Mi az? A helyi kocsmában kérj egy "törlést", ott talán még tudják mi az, azt kis üvegbe, és igya meg a kurva anyját ha remeg hajnalban.
hullabacsi
Feb 09, 2026 22:20:28
A Borsodit bizonyítottan ingyen (!) se szereti, amikor egy lecsúszott csöves, ezért esett erre a választásom.
A szolnoki ninja troll tegnap éjjeli akciója óta úgy voltam vele, hogy eldugom valahol a vasútállomásnál, aztán adok geocache koordinátát, 10:05-kor.
De ez a hálátlanság a bőkezű csomagküldővel szemben nem visz bele a játékba. Bármilyen szar az a 4 vodka a csomagban, nem kis pénz.
Hálátlan sodi a sodi.
Feb 09, 2026 22:20:28
Kakaspina
(
x24)
Feb 09, 2026 22:20:33
x24)
Errol sose hallottam meg. Mi az?
Amit a pulton szétlocsolnak a csutakból belecsavarják egy pohárba, ilyen csöves 60 és halál közötti alkeszok kapják zárás előtt, hogy lehessen min röhögni.
herr_schwechater
(
x8)
Feb 09, 2026 22:21:05
x8)
letörli a pultot vagy beleönti a kis gumiszőnyeg tartalmát felespohárba - new jersey turnpike
Bagolyka
(
x7)
Feb 09, 2026 22:22:57
x7)
Amúgy ez a Moszad czigánynak is egy mérce, hogy a pedofil recskással lóg.
linziasztal01
(
x77)
Feb 09, 2026 22:23:31
x77)
Amit írtak, vagy a poharak alján maradt pia összeöntve, ami maradt, bármi.
herr_schwechater
(
x8)
Feb 09, 2026 22:25:41
x8)

engedd el azt a maradék pár szálat korcs, már a fejed búbja is látszik, mint egy fiatal életerős fatászpikának
Bagolyka
(
x7)
Feb 09, 2026 22:26:04
x7)
Világosan leírják a fójumon, hogy a Moszad czigány úgy dörgödzik a recskáshoz mint ahogy a recskás a Mc faszhoz.
MaxPayne
(
x24)
Feb 09, 2026 22:27:08
x24)
Nszksz a valaszokat!
linziasztal01
(
x77)
Feb 09, 2026 22:27:56
x77)
Amikor láttuk bilincsbe verve csoszogni azzal a hajjal, elmondta a napokban, hogy azt a Sógor csinálta neki, amikor Golda meglátta érkezéskor, akkor lett megigazítva.
C64korszak
(
x2)
Feb 09, 2026 22:28:49
x2)
Döbbenetes ez, amit itt piszomókusként látok. ....
Biztosan beszámítható?
Biztosan beszámítható?
Endre már rég nem a pszichológusok, hanem a pszichiáterek térfelén focizik, emellett mély alapvető funkcionális sérülései vannak.
De, ha mindenkit, akinek az elmeműködése nem a többségi társadalom szerinti sematikus, a közvélekedés szerint elvárt "normális", érett, összefüggő, felelősségvállalásra képes felnőtt gondolkodást mutatja, nettó bolondnak nyilvánítanánk, nem lehetne elég diliházat építeni.
A "beszámíthatóság" pedig mint büntetőjogi fogalom, mindig egy furcsa állatfaj, mert egyrészt nagyon nehéz az elövető tudattartalmát vizsgálni, utólag.
Másrészt itt is számos egyéb kérdés merül fel, például aki "nem akart rosszat", vagy "nem fogta fel" a rosszat, de rosszat tett, akkor hagyni kell elsétálni?
Ha pl tudatmódosult állapotban követett el valamit, akkor nem a cselekményért, de a tudatmódosult állapotáért mégiscsak általában felelős.
Ha nem tartósan beteg, nincs mit gyógyítani, kényszergógykezelni, csak "akkor éppen" nem fogta fel, akkor mi van?
Godmode, jóvan, elnézzük, vanilyen?
A büntetőjog mindig belátási képességet vizsgál, általában, normális, józan állapotában képes-e belátni hogy a saját cselekdete helytelen volt?
Ha igen, nincs miről tovább beszélni, minden ami ezután történik önhibás, és így ugyanolyan büntetést kap majd.
Egyébként, én régebben részben úgyhittem, sőt komoly kétségeim voltak, hogy a snecológia az egy puruttya, kissé szadista műfaj, egy részben sérült belátási képességű (tehát feltehetően nem teljesen beszámíthatónak is mondható) emberen röhögünk, hajszolunk bele képtelennél képtelenebb egyre súlyosabb cselekményekbe.
Ekkor, a korai években, én inkább a dolog humoros oldalát próbáltam megfogni, illetve saját pszichológiai érdeklődésemet használtam egyfajta önfelmentésként, külön mentségként a magam számára.
**
Ez az érzés azonban fokozatosan elenyészett.
Egyrészt a gyagyás önmaga is veszélyes és kártékony, másokat manipulálni próbáló devilis torzulásokkal is rendelkező ember, aki ugyan tudja, hogy valami helytelen, sőt másoknak rossz, de leszarja.
Gyárt rá saját külön mesét, és ennyi.
Vele sem volt "korrekt" az élet, mások, máskor, máshol, akkor ő sem az.
Túlélés a morál előtt, józan becsület, tipikus előre önfelmentő pszichopata megnyilvánulások.
Másrészt olyan mértékű emberi butaság, önzés, csalás, bűnözés, szerhasználat és egyáltalán a társadalom legalja ami a legutóbbi években már a konstans közege, ő itt egyáltalán nem kirívó vagy rendkívüli, hanem csak egy átlagosan torz, másokra is jellemző mértékben visszamaradott önképű, sérült lelki működésű, nagyon primitív habitusú, ösztönszinten élő valaki.
A harmadik pedig, ő maga jellemzően sokkal jobban árt magának IS tetszőleges szituációkban, mint amennyire azután ezek reflexiójaként trollkodást vagy bármiféle szándékos ellenakciót kap.
Igaz ez a rendőr fenyegetsére, amit minden provokálás nélkül, teljesen a saját feje után mondott.
Igaz a pedo megnyilvánulásaira, ami egyszerűen a szexuális torzulása része, feltehetően valamilyen gyermekkori abúzus és az egyéb pszichés problémák eredőjeként.
Minden esetben az van, nem hallgat senkire, sőt, direkt opponálja azt, ami a többségi "elfogadott" minta az adott szituációban, ...ennek a hosszú hosszú sok éves gyakorlatnak a vége mostmár a több év börtönbüntetés lesz.
Mindez egyébként nem kirívó, rengetegen vannak börtönben csak mert agyilag valami nem stimmel náluk, ez nem egy annyria szokatlan történet magyarországon, és a valóságtól teljesen távol áll, hogy mi trollok "juttattuk a sittre" őt.
Valójában ez egy ilyen tükrözéses játék, enyhe skizofrén jegyekkel, mint mikor a kisgyerek befogott füllel ordítja ,hogy de, nem, de, nem.
A végletekig tagadom, kizárom a valóságot, "csakazértis" jelleg.
A trollokat, a józan észt, mindent.
Majd később arra hivatkozom magamnak, engem trollkodtak, én hibába, veszteségbe, bűnbe vezető kényszerpályán voltam, nem volt választásom, alias "mindent jól csináltam".
Tény, különféle lebaszásokat előszeretettel írtam már nagyon korán a gyernőttnek, inkább már csak a többieket szórakoztatandó, teljesen biztosan tudtam mindvégig, hogy minden "lepereg" róla.
Vagy úgy, hogy elemeiben tagadja, át sem engedi, ez nem igaz és kész.... vagy úgy, hogy ugyan összességében látja, hogy ül, és barom(ságot csinál), de ekkor jön a teljes tagadás, az a bizonyos befogott füllel
ordító "jóvan szevasz, tiltalak, trollvagy, hülyevagy".
Nagyon-nagyon régen egyébként még szóban is, írásban pedig végleg sokkal kevésbé tűnt sérültnek, mintha valamiféle fiatalkori, azóta összeomlott szellemi kapacitás vagy plusz szellemi életerő, sztamina képes lett volna az állapotát, a problémáit, az alacsony belső máködési szintját "elrejteni".
Akkor még legalább verbálisan hozta, imitálta amit egy normális átlagembertől elvárnak a hétköznapokban mások, dehát a pszichés betegségek is olyasmik, mint a testi bajok.
Fiatalon még sokminden kimozog az ember, boldogul vele, később kezeletlenül már súlyosbodnak, jönnek a problémák, tünetek, Pl a súlyos alkoholizmus kialakult nála is, szellemi képeségek gyors hanyatlása, vele a figyelemzavar és a bipoláris jelleg is egyre rosszabb, stb.
Szóval ja, köznapi értelemben nehéz valakit beszámíthatónak minősíteni, aki olyan személyes kapcsolatok és higiénés állapotok közt éli mindennapjait, mint a gyagya, vagy ebben az élethelyzetben továbbra is azok a roppant magasröptű internetes tevékenységek foglalkoztatják kizárólag, mint előtte már sok éven át.
Ez itt már a betegs mánia nagyságrendje, a mániákus jelleg egyébként is a kórképe masszív része.
A valóság megélésének hatalmas része a mániás tevékenységei köré csoportosul, sőt gyakran egy személy, egy tevékenység, egy képzelgés hosszú monomániás szakaszokat indukál nála, és olyankor csak arra képes koncentrálni, csak azzal hajlandó foglalkozni, semmi mással.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 09, 2026 22:29:56
x13)
Pfejj de hosszú retkes csöves körmeid vannak, te sittes.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
herr_schwechater
(
x8)
Feb 09, 2026 22:30:16
x8)
ezt nem megigazítani kellene, hanem lenyírni. nem tudom melyik lenne ocsmányabb, a kopasz vekni ősz szakállal vagy a kopasz vekni simára borotválva
.
Feb 09, 2026 22:31:13
Szóljon már valaki a moszatnak, hogy a szájába lesz szarva, ha a pedofillal játszik.
Feb 09, 2026 22:31:13
Kakaspina
(
x24)
Feb 09, 2026 22:31:47
x24)
Nem vette észre senki, hogy egy szaros férfisegget dug.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 09, 2026 22:32:10
x13)
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 09, 2026 22:32:31
x39)
Nem vette észre senki, hogy egy szaros férfisegget dug.
Fél Szeged pr.
Bagolyka
(
x7)
Feb 09, 2026 22:32:55
x7)
Te recskás! Ezek szerint az egységsugarú nácik, nem tudnak megkülönböztetni egy pinát a seggtől. :(
linziasztal01
(
x77)
Feb 09, 2026 22:36:33
x77)
Vagy tétre?

herr_schwechater
(
x8)
Feb 09, 2026 22:39:44
x8)
Vagy tétre?
már csak a kippa hiányzik
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 09, 2026 22:40:21
x39)
bódibódigeci visszatért és a pedofil boldogan üdvözli.
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 09, 2026 22:42:25
x5)
bódibódigeci visszatért és a pedofil boldogan üdvözli.
A gyagyásnak már csak ez maradt... Ostoba, egybites, szerepelni vágyó cigányok. Más nem áll vele szóba.
Hafré
(
x9)
Feb 09, 2026 22:42:34
x9)
Hihetetlen hogy tiktiken csak a tufa cigányok a buzi cigányok és náluk is lejjebb levő stoki van.
lépek ki mert hülyék vagytok
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 09, 2026 22:43:39
x13)
"Szerencsére" a korcs teljesen beszámítható. Ő egy megtestesült gonosz geci. Tudja ő is hogy rosszat tesz, néha tiszta pillanataiban ez teljesen le is hozza az életről. Simán csak addig ismételgeti a pajzs stokinak hogy nem ő a hibás míg ő is elhiszi.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Bagolyka
(
x7)
Feb 09, 2026 22:43:49
x7)
A recskás haza ért. Nem Budán az otthona, hanem a tiktiken.
Kakaspina
(
x24)
Feb 09, 2026 22:46:00
x24)
Világít az óra! Volt már ilyen?
hullabacsi
Feb 09, 2026 22:47:21
Hihetetlen hogy tiktiken csak a tufa cigányok a buzi cigányok és náluk is lejjebb levő stoki van.
Itt vannak a fehér emberek a fórumon, Sodi. Csupa egyetemet végzett ember.
De érthető, hogy akklimatizálódni akar a következő 8 év középmértékre.
Többet ér a Tiktok, mint a spanyolul tanulós app. És még 10 dollárt (3200 forint) keresett is ma azzal, hogy több megaláztatást elviselt, mint más ember egész életében.
Jó deal.
Feb 09, 2026 22:47:21
linziasztal01
(
x77)
Feb 09, 2026 22:47:33
x77)
Powerbank. Azt adják mellé, hogy az őrizetes ne vegye le töltéskor.
MaxPayne
(
x24)
Feb 09, 2026 22:47:50
x24)
A bortonevek alatt csak atszurodik majd a valosag. Tagadhat ameddig csak akar, ha szemtelenkedik, ravernek arra a gigaorrmanyra.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 09, 2026 22:48:39
x7)
gondolom tölti, múltkor mondta hogyha "jelez" azt neki nem mutatja, nem tudja pontosan hogy honnantól van red zoneban
Nem vagyok őrült
(
x3)
Feb 09, 2026 22:49:45
x3)
Érthető, hogy a vi....t vállalja fel állandóan a szereplést... ha egyszer beszélhetnék vele, napestig tudnám kérdezni. Komplex ügynek tűnik.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Feb 09, 2026 22:54:10
x3)
Ja, és nincs betegségtudata a gyereknek.
Bagolyka
(
x7)
Feb 09, 2026 22:56:59
x7)
"Sajnos, sajnos, sajnos az "exem dohányzott"". XD
Hetyetyendre
Feb 09, 2026 22:58:14
A korai években, én inkább a dolog humoros oldalát próbáltam megfogni, illetve saját pszichológiai érdeklődésemet használtam egyfajta önfelmentésként, külön mentségként a magam számára.
Ezzel én is így vagyok.
De milyen érdekes, hogy Tibornál és Endrénél is erős ASPD* tapasztalható és mennyire máshogy nyilvánul ez meg. :D
* hu.wikipedia.org/wiki/Antiszoci%C3%A1lis_szem%C3%A9lyis%C3%A9gzavar
Feb 09, 2026 22:58:14
Erkelyszimulator
(
x2)
Feb 09, 2026 22:59:23
x2)
hullabacsi
Feb 09, 2026 23:01:27
Sodi megkadt, amikor a külföldön élő, meleg cigány gyerek bemutatott egy 20 eurós borravalót.
Rend van na.
Rend van na.
Feb 09, 2026 23:01:27
Judga
Feb 09, 2026 23:02:05
Azért sört rakhatott volna bele. Ezért utálom a csöveseket minden kevés adjál még
Adjál piát adjál piát adjál piááát
Feb 09, 2026 23:02:05
Nem vagyok őrült
(
x3)
Feb 09, 2026 23:02:15
x3)
Jó, igaz :D
linziasztal01
(
x77)
Feb 09, 2026 23:02:49
x77)
A buzi cigány borravalója több, mint a felhőének koldulása. XDD
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 09, 2026 23:05:06
x5)
"kergettem a pinát"- Endre, jóból mondom, az nem pina volt.
Skynetsodi
(
x2)
Feb 09, 2026 23:05:40
x2)
Azt mondja olcsón megúszta. Fizethetett volna húsz évig gyerektartást. Még jó, hogy nem lett a tibi terhes
Nekem se könnyű
hullabacsi
Feb 09, 2026 23:06:58
"kergettem a pinát"- Endre, jóból mondom, az nem pina volt.
Kergette a pinát, aztán szembe jött egy fasz.
Feb 09, 2026 23:06:58
MaxPayne
(
x24)
Feb 09, 2026 23:07:12
x24)
Mibol fizetne gyerektartast a nincstelen bunozo? Golda nyugdijabol? :DD
Bagolyka
(
x7)
Feb 09, 2026 23:07:13
x7)
Hallod recskás, hogy a buzi haverod azt matyarázza, hogy havi 3 693 643 forintot keres havonta
Az kábé 12 000 sörtöt / hó. Hogy állsz ezzel púpszászon?
Az kábé 12 000 sörtöt / hó. Hogy állsz ezzel púpszászon?
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 09, 2026 23:10:36
x5)
Hallod Gyagyás, ezt a gyerektartás témát ne nagyon feszegesd, mert a Géza beperel gyerektartásért, amiért a karjára recskáztál.
Hafré
(
x9)
Feb 09, 2026 23:11:39
x9)
De miez valami liberalis érzékenyitő műsor? A vén pedó zsidó meg a fiatal buzi migráns cigány beszélget?
lépek ki mert hülyék vagytok
Kendra
(
x2)
Feb 09, 2026 23:13:18
x2)
És neked van családod?
-nem most rgyedül vagyok...
(Mondja az anyja házából, bagolyka sufnijából)
-nem most rgyedül vagyok...
(Mondja az anyja házából, bagolyka sufnijából)
linziasztal01
(
x77)
Feb 09, 2026 23:13:43
x77)
Aktuális állapotot decemberben lefotóztad anyádnak? :D
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 09, 2026 23:23:44
x7)
ez az erkélykobold benke?
le vagy tiltva, kurva anyád
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 09, 2026 23:23:46
x39)
erkélykopbold is cameozik
linziasztal01
(
x77)
Feb 09, 2026 23:24:57
x77)
"Szupejsztéjt fatász…"

nmthrwwy420
(
x12)
Feb 09, 2026 23:26:00
x12)
We have Benke return before GTA VI.
Ki az az Endre bácsi?
linziasztal01
(
x77)
Feb 09, 2026 23:27:13
x77)
Benke Tibor a józan hang az éjszakában, ezt se gondoltam volna...
:D
:D
MaxPayne
(
x24)
Feb 09, 2026 23:29:49
x24)
Feb 09, 2026 23:29:49
"Szupejsztéjt fatász…"
Most tenyleg tolt egy Dr Genyat? :D Feb 09, 2026 23:29:49
linziasztal01
(
x77)
Feb 09, 2026 23:32:36
x77)
Benke elvégezte estin a 8 általánost, már értelmesebb, mint a hülye sittes pedofil.
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 09, 2026 23:33:32
x12)
Bazdmeg az erkélykobold Benke az atomfizikus üdítő színfolt, aki jobban átlátja az ok - okozati érveket és értelmesen beszél..
Ki az az Endre bácsi?
hegesztőnő
(
x3)
Feb 09, 2026 23:34:32
x3)
ledobta a láncot az ai pajzs
again mine the refund
(
x6)
Feb 09, 2026 23:36:25
x6)
I am the captain now
hegesztőnő
(
x3)
Feb 09, 2026 23:37:45
x3)
mi a fasz folyik itt

horgász
(
x10)
Feb 09, 2026 23:39:45
x10)
Benke elvégezte estin a 8 általánost, már értelmesebb, mint a hülye sittes pedofil.
Félelmetes ahogy a gyagyásfasz mellé teszel különboző véglényeket, mind felülmúlja egytől egyig "kultúrában", "intelligencia szempontjából", civilizációban, higiéniában és sorolhatnám.
-krumplifejű jenesmargit a recskás mellett egy értelmes gyerek, legyen ez bármilyen abszurd.
-kozmavahúrkutya pedig karakán, domináns, érdekérvényesítő, pedig aztán egy világ csicskája alpári seggállat faszparaszt az is.
...etc...
Annyira alulmúlsz mindenkit hókuszpókfiam, hogy szavakat nem lehet találni.
Kendra
(
x2)
Feb 09, 2026 23:41:22
x2)
Sodi nyomj egy Trump táncot a szarszínüeknek!
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 09, 2026 23:42:19
x12)
Rettenetes nagy a vekni az összeaszott testecskéhez képest.
Ki az az Endre bácsi?
linziasztal01
(
x77)
Feb 09, 2026 23:45:48
x77)
Akit a Benke Tibi(!!), annyira megforgat, hogy ki kell dobni…
Te mire számítasz a bíróságon, Endre? XD
Benke Tibi bazdmeg… üvöltve nevetek a nem létező képességeiden. :D
Te mire számítasz a bíróságon, Endre? XD
Benke Tibi bazdmeg… üvöltve nevetek a nem létező képességeiden. :D
Eazy
(
x11)
Feb 10, 2026 00:17:31
x11)
MaxPayne
(
x24)
Feb 10, 2026 00:30:56
x24)
Lassan aktualizalni kell a vizjelben levo veknit az aktualissa valt wishes bin ladenre.
Rihekopo
Feb 10, 2026 00:39:43
Na hova lettünk endi
Feb 10, 2026 00:39:43
hegesztőnő
(
x3)
Feb 10, 2026 00:56:08
x3)
mielőtt visszavisznek azért írjál be recsi!
Dögkút
Feb 10, 2026 02:02:31
Èn is várom már,mikor kezdenek Endre miatt ásni.
Feb 10, 2026 02:02:31
-
Feb 10, 2026 02:06:38
Álmaimban Lenge Tibi faszra púz,
Valóságban Benke Tibi faszra húz.
Valóságban Benke Tibi faszra húz.
Feb 10, 2026 02:06:38
MaxPayne
(
x24)
Feb 10, 2026 02:31:51
x24)
Benkevel valo beszelgetesben szurtam ki:
Link: www.youtube.com/live/NQ3dy8sOASY?si=F3vRxSbPyOR-3sGI
Idopont: 1:38:26-tol
Arrol magyaraz, hogy Goldat ra akartak beszelni, dobja ki a korcsot a macskaolbol.
“Hogy kabe dogoljek meg a fagyban.”
Emlekszunk mikor a tranyo fagyhalalarol abrandozott, amit egy futott autobol tervezett vegignezni?
Forditott esetben hogy fel van mar haborodva a kis pupos fereg. :DD
Uzenem endre! Nagyon szenvedni fogsz a bortonben. Minden egyes nap, minden perceben azt fogod kivanni, bar csak ne szulettel volna meg inkabb. Mikozben en, es szerintem sokan masok, elegedett mosollyal gondolnak majd erre.
Puszi puszi
Link: www.youtube.com/live/NQ3dy8sOASY?si=F3vRxSbPyOR-3sGI
Idopont: 1:38:26-tol
Arrol magyaraz, hogy Goldat ra akartak beszelni, dobja ki a korcsot a macskaolbol.
“Hogy kabe dogoljek meg a fagyban.”
Emlekszunk mikor a tranyo fagyhalalarol abrandozott, amit egy futott autobol tervezett vegignezni?
Forditott esetben hogy fel van mar haborodva a kis pupos fereg. :DD
Uzenem endre! Nagyon szenvedni fogsz a bortonben. Minden egyes nap, minden perceben azt fogod kivanni, bar csak ne szulettel volna meg inkabb. Mikozben en, es szerintem sokan masok, elegedett mosollyal gondolnak majd erre.
Puszi puszi
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Feb 10, 2026 02:56:42
x2)
Az a tálca energiaital a 4 vodkával, plusz Hafré trolléga tiplis pakkja azért odabasz a gyomornak meg a májnak. Tipikusan hajnalban savat okádós mókakellék.
gyagyás irigye2
(
x3)
Feb 10, 2026 03:10:25
x3)
Nem kaptál hajnal hármas sörikét szkodi, igaz?
Nagyon helyes!
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Nagyon helyes!
Irigyellek!
Bűzvadászok
Feb 10, 2026 04:57:43
45 liter domestossal, 200 flakon wc illatosítóval és a nyilászárók leszerelésével küzdünk a társadalomból kiilleszkedett élősködők ellen.
Ahogy a Bűzvadászok ügyvédje is fogalmazott: “Még sosem vesztettem pert. Büdös vagy, Sneci!”
Ahogy a Bűzvadászok ügyvédje is fogalmazott: “Még sosem vesztettem pert. Büdös vagy, Sneci!”
Feb 10, 2026 04:57:43
Endre hasadt személyisége
Feb 10, 2026 05:08:07
45 liter domestossal, 200 flakon wc illatosítóval és a nyilászárók leszerelésével küzdünk a társadalomból kiilleszkedett élősködők ellen.
Ha lenne százmillió forintom, 1 liter benzinnel megoldanám.
Feb 10, 2026 05:08:07
MaxPayne
(
x24)
Feb 10, 2026 05:09:35
x24)
-
Feb 10, 2026 05:10:22
Ezt lattad mar? :D
youtu.be/k5N4beaRgws
youtu.be/k5N4beaRgws
Beilleszkedési döccenő.
Feb 10, 2026 05:10:22
kérdezhetek valamit
(
x2)
Feb 10, 2026 06:19:15
x2)
Beilleszkedési döccenő.
Átlagtól való eltérés. Xd
117 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

"ee öö ee aa eee ööö aszt nem úgy fan, jóffan, haggyámá"
Láthattuk a púpszafarin hogy milyen az, ha másik ember van az életterében és interakcióba lép vele. Teljesen szarik rá és csak mondja.
Az elején biztosan. De ez midenkivel így van. Viszont ha azt érzi valaki, hogy figyelnek és reagálnak érdemben arra amit mond, megkezdődik a bizalom építése. Előbb utóbb mindenki megnyílik. Mindenki. Mi pedig akkor kezdünk szépen lassan "ásni". Ez lehet hónapok vagy évek munkája is. Egyéntől és mindig a pillanatnyi lelkiállapotától függ. Viszont amit kiástunk az már jó anyag a továbbiakhoz.
Brutális és megrázó dolgok vannak ott néha.
Valószínűleg az ő esetében sosem tudjuk meg... talán jobb is.
Na ennyit a szakmázásról.