Ez melyik liveban hangzott el? Nem látok olyan mirrort ami 17:40-től van pontosan
Közben megtaláltam a liveot, vágom is ki a jelenetet
old.bitchute.com/video/rOhAd4v2HZTG/
Itt a kivágott részlet az óra levágásról
NSZKSZ, remélem elkerül ez a felvétel a megfelelő helyekre :)
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
NSZKSZ a kivágásokat. És akkor jól értem, Pénteken nappal lesz a tárgyalás és a döntés a hosszabitásról és azt mondja ha rendőrség Péntek éjfélig nem visszi ki a értesítést a döntésről neki akkor levágja az órát és szökni fog? Ez finom lesz akkor. Több ok miatt is, de jöjjön ezekre rá magától.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.

Te tényleg saját magad trollja vagy. :)
Mivel hallgatóan már perfekt spanyol nyelvben hála a leutolsó ismételgetős mobil app előfizetésnek már semmi se tartja vissza. Élőben vágja le és folyamatosan közvetíteni foja szökést hogy ezzel hergelje a féregséget és fityiszt mutasson be. Ebből akkora escape roadshow lesz hogy pörögni fognak tiktiken a corgik meg az univerzumok és ő lesz Tenerife új úrnője és nem a Trash Brigi!
Nekem az volt a kedvencem tegnap amikor a kertben megpiszkálta a pupszászi napelemet majd közölte, hogy "elegem van abbol, hogy mások tönkreteszik a dolgaimat"...
Vizuális tipus vagyok és élböl a kalapáló Endre video volt a szemeim elött.
Már nem valósághajlításról hanem deliriumos hazudizásról beszélünk.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Föleg a feher Ducato-k gyanusak.
Én egy olyan szöktetést adnék mint amilyet Theon Greyjoy kapot Ramsay Boltontól.
Plot twist hogy endre már elve Bűzös és amúgy sem tudja használni a "kedvenc játékszerét".
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Beszámitható, csak direkt debil. A figyelemkurvulás zsinórmértéke.
Egész életében leszart róka volt a folyamnatos provokálás ellenére, de mivel 80 IQ-ja van ez az egyetlen módszer, amivel néha fel tudja magára hivni a figyelmet. Ezért a végtelenségig folytatni fogja a debilségét.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
rövid időtávon asodin már csak a csoda segíthet, vagy a piócás ember.
hosszabb távon a sodinak pedig az irány a d.ö.g.k.ú.t.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
Köszi szépen, akinek nincs ideje nap 4 óra netszemetet nézni annak nagy segítség.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
itt biztos nem!
Endre saját megoldása.
4 nap < 1 nap
Ebből is látszik, hogy már semmi terver nincs. Csak vegetál.
sekisebenn...
Hija geci tényleg :DDDD
5/1-ben váltják, mint a kamatospénzt a hüvösön a csicskáknak :DDDDDD

Menekíti ki a pontokat sörikére.
Milyen kár lenne ez a csatorna is tiltva lenne.
Én úgy tudom ezt a tiktok szabályzata nem engedélyezi.
Valószínűleg már régen flakonozna Szolnokon... De a gondosóra miatt még ezt sem teheti meg.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Pedig küldhetné a hódkurvát. Zsarolhatná ezzel, hogy mivel neki átmenetileg pénz és szabadság nem áll rendelkezésére ezért ilyenkor neki kötelessége eltartani. Erről törvény van. Ha a nyugdíjból meg a zugjogászkodásból nem lehet fenntartani a Stoki által elvárt életszinvonalat medencés Teslával akkor itt bizony a kurva anyjának kell mennie az 50 fütyis palackokra vadászni.
Az derogál neki, tavaly is lett neki írva tiktiken. Leszarta, mert ő egy jogász isten budai úri fiú nem fog kukázni. Inkább térdel cigányoknak tiktiken mintsem, hogy kukázzon.
Még azt sem tudna a házi őrizetes sittes szar, hiszen alig hagyhatja el a macskaólat :D
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
kizárt. nem bírja a háta. szarból van a sodi.
vérdíj target nr. 1
Én tavaly sokat voltam snecologiai szabadságon, de tudtommal Endrének soha nem volt semmilyen kriptója, Linzben jutottunk egy etoro fiokig, amire azóta is minden páros hónapban befizet 500 eurot amival felesben az okos és a szép néni portfólióját követi (pr)
De javítson ki valaki ha Endre valaha érintkezett cryptoval
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Dehogy!
Annak lenne értelme.
Ez szakállevágás nélkül is evidencia.
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Nem cryptoja volt hanem valami nemet accountja amin keresztül próbált kiutalni pénzt. Miután kilöttek a Revolutot és a PayPal sem volt opcio mindenféle online accountokat nyitogatot.
Ez az ún. törtfehér cigánying, tárgyalások előtt szokta viselni. Ami azért is érthetetlen, mert magára a bíróságra rendszerint a rocskai outfitben megy/viszik.
Bármelyik nemzetközi bíróság földbe állna ettől az érvtől.
Ember! Nem ez a lényeg.
Ezt a klasszikust lehet próbálgatni:
"动态网自由门 天安門 天安门 法輪功 李洪志 Free Tibet 六四天安門事件 The Tiananmen Square protests of 1989 天安門大屠殺 The Tiananmen Square Massacre 反右派鬥爭 The Anti-Rightist Struggle 大躍進政策 The Great Leap Forward 文化大革命 The Great Proletarian Cultural Revolution "
动态网自由门 天安門 天安门 法輪功 李洪志 Free Tibet 六四天安門事件 The Tiananmen Square protests of 1989 天安門大屠殺 The Tiananmen Square Massacre 反右派鬥爭 The Anti-Rightist Struggle 大躍進政策 The Great Leap Forward 文化大革命 The Great Proletarian Cultural Revolution 人權 Human Rights 民運 Democratization 自由 Freedom 獨立 Independence 多黨制 Multi-party system 台灣 臺灣 Taiwan Formosa 中華民國 Republic of China 西藏 土伯特 唐古特 Tibet 達賴喇嘛 Dalai Lama 法輪功 Falun Dafa 新疆維吾爾自治區 The Xinjiang Uyghur Autonomous Region 諾貝爾和平獎 Nobel Peace Prize 劉暁波 Liu Xiaobo 民主 言論 思想 反共 反革命 抗議 運動 騷亂 暴亂 騷擾 擾亂 抗暴 平反 維權 示威游行 李洪志 法輪大法 大法弟子 強制斷種 強制堕胎 民族淨化 人體實驗 肅清 胡耀邦 趙紫陽 魏京生 王丹 還政於民 和平演變 激流中國 北京之春 大紀元時報 九評論共産黨 獨裁 專制 壓制 統一 監視 鎮壓 迫害 侵略 掠奪 破壞 拷問 屠殺 活摘器官 誘拐 買賣人口 遊進 走私 毒品 賣淫 春畫 賭博 六合彩 天安門 天安门 法輪功 李洪志 Winnie the Pooh 劉曉波动态网自由门
Le vagy maradva, időben mondta
gondolom ismét dancsó mód, hogy nem beszél magánügyekről
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Es a "fedez" szót szexuális értelemben értette. Hahó, stoki azt állítja, dugod Hevér Enikőt.
Most már rá kell keressek, hogy tudjam irigykedjek-e, vagy hősként kezeljelek, hogy áldozatot vállalsz a snecológiáért.
Mármint dollár emojis kointot.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Faszt, az 1.5M Huf.
-
Mar 01, 2026 09:41:13
unalmas már ez a sorozat. stoki a világ ellen.
az eleje ugye sokáig arról szólt, hogy egy etyetyemista shrác phereket phrovokál maga ellen, némi diákhitel és adócsalással.
azóta volt itt minden, linzi évadok, bécsi évadok, csövestartós éved bécsben, ams segélycsalás adócsalással, majd váratlanul újszászi mélyrepülés segélycsalással és adócsalással tiktikes fenyegetéssel, majd tek-es elvitellel...
... és most ott tartunk, hogy a stokit visszazavarják a cellába - a macskaólba - de stoki nem adja fel. még mindig küzd a világ ellen.
vajon még hány évad van ebben bűn rossz sorozatban?
stoki, szerinted megéled a jövő évet egyáltalán?
az eleje ugye sokáig arról szólt, hogy egy etyetyemista shrác phereket phrovokál maga ellen, némi diákhitel és adócsalással.
azóta volt itt minden, linzi évadok, bécsi évadok, csövestartós éved bécsben, ams segélycsalás adócsalással, majd váratlanul újszászi mélyrepülés segélycsalással és adócsalással tiktikes fenyegetéssel, majd tek-es elvitellel...
... és most ott tartunk, hogy a stokit visszazavarják a cellába - a macskaólba - de stoki nem adja fel. még mindig küzd a világ ellen.
vajon még hány évad van ebben bűn rossz sorozatban?
stoki, szerinted megéled a jövő évet egyáltalán?
Mar 01, 2026 09:41:13
rezsidémon
(
x8)
Mar 01, 2026 10:02:23
x8)
Ma is írsz minimum 5 beadványt a 4 AI-val amire havi 40 ezret fizetsz?
Perköltséggel hogy állunk? Miért tabu és miért bannolod azokat akik rákérdeznek élő adásban?
Nincs pénzed lóvéra? :)
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Perköltséggel hogy állunk? Miért tabu és miért bannolod azokat akik rákérdeznek élő adásban?
Nincs pénzed lóvéra? :)
Vaják
(
x6)
Mar 01, 2026 10:08:11
x6)
Ha van időd külön megérné kivágni azt amikor az óra levágását tervezgeti
Ez melyik liveban hangzott el? Nem látok olyan mirrort ami 17:40-től van pontosan
Vaják
(
x6)
Mar 01, 2026 10:10:58
x6)
Közben megtaláltam a liveot, vágom is ki a jelenetet
Vaják
(
x6)
Mar 01, 2026 10:19:29
x6)
Ha van időd külön megérné kivágni azt amikor az óra levágását tervezgeti
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 01, 2026 10:23:33
x13)
NSZKSZ, remélem elkerül ez a felvétel a megfelelő helyekre :)
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 01, 2026 11:05:46
x23)
NSZKSZ a kivágásokat. És akkor jól értem, Pénteken nappal lesz a tárgyalás és a döntés a hosszabitásról és azt mondja ha rendőrség Péntek éjfélig nem visszi ki a értesítést a döntésről neki akkor levágja az órát és szökni fog? Ez finom lesz akkor. Több ok miatt is, de jöjjön ezekre rá magától.
Kendra
(
x2)
Mar 01, 2026 11:10:47
x2)
Persze hogy Sodikának a tengernyi pedofilügy belefért a fidesz-el kapcsolatban, de az akkogyárbotrány az már túl megy minden határon.
És le akar szavazni a kutyapártra, mintha kormányváltásra esélyesek lennének.
Buta vagy Sodi és igazi vérbeli őspedofil!
És le akar szavazni a kutyapártra, mintha kormányváltásra esélyesek lennének.
Buta vagy Sodi és igazi vérbeli őspedofil!
-
Mar 01, 2026 11:11:25
azzal fenyeget hogy élőben levágja a karórát :D jó lesz ez

Te tényleg saját magad trollja vagy. :)
Mar 01, 2026 11:11:25
Kötőjel
(
x12)
Mar 01, 2026 11:11:52
x12)
durva a sodi, én simán elhiszem, hogy egyrészt van mersze ujjat húzni a hatósággal, másrészt azt, hogy fizikailag képes az óra eltávolítására.
a rendőrtrolloknak ezt bizony komolyan kell venni.
vérdíj target nr. 1
púpostulok
(
x2)
Mar 01, 2026 11:16:08
x2)
korcs, tudunk indulni?
DOBI TEA
Mar 01, 2026 11:16:33
Mar 01, 2026 11:16:33
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Mar 01, 2026 11:17:52
x5)
durva a sodi, én simán elhiszem, hogy egyrészt van mersze ujjat húzni a hatósággal, másrészt azt, hogy fizikailag képes az óra eltávolítására.
Mivel hallgatóan már perfekt spanyol nyelvben hála a leutolsó ismételgetős mobil app előfizetésnek már semmi se tartja vissza. Élőben vágja le és folyamatosan közvetíteni foja szökést hogy ezzel hergelje a féregséget és fityiszt mutasson be. Ebből akkora escape roadshow lesz hogy pörögni fognak tiktiken a corgik meg az univerzumok és ő lesz Tenerife új úrnője és nem a Trash Brigi!
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 01, 2026 11:21:07
x23)
Amúgy ha van egy kis humora a rendörségnek, ügyésznek akkor ezután Pénteken éjjel 23:45 érkezik majd meg a TEK villogva, szirénázva, hogy meghoztuk a végzést, amibe az áll hogy lekerül az óra mert mész vissza a rácsosba, ahogy azt a bíró néni is megmondta neked nappal. Mondjuk abba nem vagyok biztos hogy éjjel a rácsosba szállítanak e be rabokat. Tettöl még a rendőrségen fogdába még bebaszhatják majd, amíg a börtön nem fogadja ismét.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 01, 2026 11:21:30
x39)
Hihetetlen, hogy felnőtt emberként 44 évesen a logikai képességei addig jutottak a gyagyásnak, hogy kisgyereki szinten tud kamu válaszokat fabrikálni.
A gyerek is tudja, hogy hibázott, de próbálgatja a lehetőségeit, fejlődni próbál.
Endre 44 éves nyugati programozó mérnök fejlesző jogászisten:
-részeg voltam
-csak mondtam dolgokat
-egy mesében is láttal, hogy szabad
-az interneten láttam, hogy egy másik elmebetegnek szabad
-1975-ben egy teljesen más ügyben, teljesen más körülmények között, teljesen más történt
-a csetcsipiti mondta
-ha másnak szabad(másnak sem) akkor nekem is szabad
-Dán lány
-ezt máshol szabad (molngóli egyes déli tartományaiban, tavasszal, lóháton, napfelkeltekor, a hármasikreknek.)
-mindig is igy csináltam, eddig nem volt baj
A gyerek is tudja, hogy hibázott, de próbálgatja a lehetőségeit, fejlődni próbál.
Endre 44 éves nyugati programozó mérnök fejlesző jogászisten:
-részeg voltam
-csak mondtam dolgokat
-egy mesében is láttal, hogy szabad
-az interneten láttam, hogy egy másik elmebetegnek szabad
-1975-ben egy teljesen más ügyben, teljesen más körülmények között, teljesen más történt
-a csetcsipiti mondta
-ha másnak szabad(másnak sem) akkor nekem is szabad
-Dán lány
-ezt máshol szabad (molngóli egyes déli tartományaiban, tavasszal, lóháton, napfelkeltekor, a hármasikreknek.)
-mindig is igy csináltam, eddig nem volt baj
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 01, 2026 11:24:14
x5)
Golda néni! Endre jöhet játszani, ha megígéri, hogy jól viselkedik?
halottpiton
(
x4)
Mar 01, 2026 11:30:36
x4)
Mint jóhiszemű aggódó polgár, szeretném felhívni a hatóság figyelmét, hogy a tegnap esti élő adás alatt a kommentszekcióban több felhasználó is jelezte hozzászólás formájában, hogy szombatra virradóra már előkészítették a kisbuszt, amivel Kiss Endre Farkas az országot elhagyni tervezi.
aki nem hitelképes az nem ember
banshee
(
x24)
Mar 01, 2026 11:30:52
x24)
Szóval Endre rájött hogy így jobban rab annál, mint aki a rács mögött volt, mert ott nincs ingere lájvozni, számítózni, mászkálni és az alkoholvágy se kínozza?
noikabatgomb
(
x10)
Mar 01, 2026 11:32:47
x10)
Hihetetlen, hogy felnőtt emberként 44 évesen a logikai képességei addig jutottak a gyagyásnak, hogy kisgyereki szinten tud kamu válaszokat fabrikálni.
...
...
Nekem az volt a kedvencem tegnap amikor a kertben megpiszkálta a pupszászi napelemet majd közölte, hogy "elegem van abbol, hogy mások tönkreteszik a dolgaimat"...
Vizuális tipus vagyok és élböl a kalapáló Endre video volt a szemeim elött.
Már nem valósághajlításról hanem deliriumos hazudizásról beszélünk.
noikabatgomb
(
x10)
Mar 01, 2026 11:34:54
x10)
Mint jóhiszemű aggódó polgár, szeretném felhívni a hatóság figyelmét, hogy a tegnap esti élő adás alatt a kommentszekcióban több felhasználó is jelezte hozzászólás formájában, hogy szombatra virradóra már előkészítették a kisbuszt, amivel Kiss Endre Farkas az országot elhagyni tervezi.
Föleg a feher Ducato-k gyanusak.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 01, 2026 11:35:56
x21)
Mi lehet az irány? Gondnokság? Nem beszámítható?
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
NBVNG
(
x1)
Mar 01, 2026 11:44:00
x1)
Én egy olyan szöktetést adnék mint amilyet Theon Greyjoy kapot Ramsay Boltontól.
Plot twist hogy endre már elve Bűzös és amúgy sem tudja használni a "kedvenc játékszerét".
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 01, 2026 11:47:23
x39)
Beszámitható, csak direkt debil. A figyelemkurvulás zsinórmértéke.
Egész életében leszart róka volt a folyamnatos provokálás ellenére, de mivel 80 IQ-ja van ez az egyetlen módszer, amivel néha fel tudja magára hivni a figyelmet. Ezért a végtelenségig folytatni fogja a debilségét.
halottpiton
(
x4)
Mar 01, 2026 11:55:05
x4)
Pedo! El ne felejtsd, hogy 5 napot a putriban csak 1 napnak fognak elszámolni, miután a jogerős elmarasztaló szabadságvesztés ítéletét kimondja a bijónyényi :)
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Mar 01, 2026 12:01:20
x1)
rövid időtávon asodin már csak a csoda segíthet, vagy a piócás ember.
hosszabb távon a sodinak pedig az irány a d.ö.g.k.ú.t.
Trollok harca
(
x5)
Mar 01, 2026 12:06:48
x5)
annyi már fix ha vissza viszik akkor megint a TEK intézi..
Miskolci alvósejt
rezsidémon
(
x8)
Mar 01, 2026 12:21:23
x8)
Kérdezd meg a 4 AI-progi valamelyikét hogy mennyire éri meg a bűnügyi felügyeletből(háziőrizetből) alól kivonni magad avagy megszökni, mert ugye minden tetves apró dologban csak és kizárólag az ai-progiktól kérdezel és csak azokban hiszel amit ott leírnak benne.
Pláne hogy ki fogják számlázni neked a bűnügyi költségekben szerintem.
Tényleg, az excelben mennyi a költség tételsorban a eljárásokra kiadott összeg? Nagyon sok? :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Pláne hogy ki fogják számlázni neked a bűnügyi költségekben szerintem.
Tényleg, az excelben mennyi a költség tételsorban a eljárásokra kiadott összeg? Nagyon sok? :D
Depressziocska
Mar 01, 2026 12:27:41
Felraktam két kisebb videót a tegnapi műsorból:
1. Sneci reakció a határozatra
Ebben a részletben olvassa fel a visszautasító határozatot, és kicsit ideges lesz az ismételt pofára esés hatására
old.bitchute.com/video/WXkQ4OQ217s5/
2. Kiss Endre Farkas gyűlölködése
Ebben a részletben benne van ahogy Golda bezavarja a kertből az ólba, továbbá a szomszéd nyomorékozása és a Zirci ügyész lenácizása.
old.bitchute.com/video/0Mh7ESixXFic/
1. Sneci reakció a határozatra
Ebben a részletben olvassa fel a visszautasító határozatot, és kicsit ideges lesz az ismételt pofára esés hatására
old.bitchute.com/video/WXkQ4OQ217s5/
2. Kiss Endre Farkas gyűlölködése
Ebben a részletben benne van ahogy Golda bezavarja a kertből az ólba, továbbá a szomszéd nyomorékozása és a Zirci ügyész lenácizása.
old.bitchute.com/video/0Mh7ESixXFic/
Köszi szépen, akinek nincs ideje nap 4 óra netszemetet nézni annak nagy segítség.
Mar 01, 2026 12:27:41
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 01, 2026 13:25:41
x45)
Egyébként szerintem ez a mostani állapot rosszabb neki mint a sitt.
Konkrétan az udvarról nézheti hogy ilyen szép időben nem mehet sehova, és olyan mintha az idő 4x olyan lassan telne mert a háziőrizetes napok 1/4 érnek csak.
Amíg a trollok nyaralnak, a következő 6 meleg hónapban, az olyan mintha Endre 45 napot ülne összesen, a 8 évből, tehát megkockáztatom ha nem szedik le róla most az órát, egyszerűen az autipajzs csinálni fog valamit hogy bevigyék, mert ezt nem bírná ki így.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Konkrétan az udvarról nézheti hogy ilyen szép időben nem mehet sehova, és olyan mintha az idő 4x olyan lassan telne mert a háziőrizetes napok 1/4 érnek csak.
Amíg a trollok nyaralnak, a következő 6 meleg hónapban, az olyan mintha Endre 45 napot ülne összesen, a 8 évből, tehát megkockáztatom ha nem szedik le róla most az órát, egyszerűen az autipajzs csinálni fog valamit hogy bevigyék, mert ezt nem bírná ki így.
Kendra
(
x2)
Mar 01, 2026 13:28:04
x2)
Vajon sütkérezik a pedofil a napágyon?
Golda
Mar 01, 2026 13:29:47
Vajon sütkérezik a pedofil a napágyon?
itt biztos nem!
Mar 01, 2026 13:29:47
okos
Mar 01, 2026 13:33:42
Egyébként szerintem ez a mostani állapot rosszabb neki mint a sitt.
Endre saját megoldása.
4 nap < 1 nap
Ebből is látszik, hogy már semmi terver nincs. Csak vegetál.
Mar 01, 2026 13:33:42
Hafré
(
x9)
Mar 01, 2026 13:42:05
x9)
5 nap / 1 nap a váltási arány szóval 40 évet kéne otthon csöveznie a 8 év kitöltéséhez.
lépek ki mert hülyék vagytok
Endre
Mar 01, 2026 13:43:05
itt biztos nem!
sekisebenn...
Mar 01, 2026 13:43:05
ascites
(
x57)
Mar 01, 2026 14:02:57
x57)
Ugyan, élete utolsó boldog hónapjai ezek és ezt pontosan tudja. Ezért is zavarja annyira, hogy nem tudja kimaxolni. Van pia, vannak felszopók, emiatt azt érzi, hogy játékban van. Nem verik, annyit zabál, amennyit akar, még sétálhat is órákat. Ez csak a purgatórium. A legkellemetlenebb dolog az, hogy minden percben fenyegeti a bebukás réme, az, hogy mikor viszik vissza. És nagyon rosszul viseli a bizonytalanságot, de a vodka segít.
A sitten ugyanúgy látja majd a napsütést, de nem lesz lekoszlott veranda. Minden nap kényszerítik, hogy borotválkozzon meg, hajtsa össze a törülközőjét, keljen, feküdjön. Renátók terrorizálják, fegyelmik lebegnek a feje fölött, a hámozatlan lilahagyma is angyalszárny. A felszopók pénzei negyedannyit sem érnek odabenn. És ami megfizethetetlen: nincs pia, ami elnyomná a hangokat. Ott búgnak a fejében 0-24. Az a polok pokla.
Nem a kajahiányba fogyott bele a nyomorult a fél éves táborozás alatt, hanem a leírhatatlan stresszbe.
A poloskás budapesti fekhelyekbe.
Az arcok látványába, akiket a dohányzóból kísértek ki-be.
Az őrök oldalán fittyegő gumibotba.
Renátó sógorába, aki a földre taposta, aztán odatartotta a telefont, hogy kérjen bocsánatot a kislány anyjától.
Most a szabaságát siratja, odabenn az életéért retteg.
A sitten ugyanúgy látja majd a napsütést, de nem lesz lekoszlott veranda. Minden nap kényszerítik, hogy borotválkozzon meg, hajtsa össze a törülközőjét, keljen, feküdjön. Renátók terrorizálják, fegyelmik lebegnek a feje fölött, a hámozatlan lilahagyma is angyalszárny. A felszopók pénzei negyedannyit sem érnek odabenn. És ami megfizethetetlen: nincs pia, ami elnyomná a hangokat. Ott búgnak a fejében 0-24. Az a polok pokla.
Nem a kajahiányba fogyott bele a nyomorult a fél éves táborozás alatt, hanem a leírhatatlan stresszbe.
A poloskás budapesti fekhelyekbe.
Az arcok látványába, akiket a dohányzóból kísértek ki-be.
Az őrök oldalán fittyegő gumibotba.
Renátó sógorába, aki a földre taposta, aztán odatartotta a telefont, hogy kérjen bocsánatot a kislány anyjától.
Most a szabaságát siratja, odabenn az életéért retteg.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 01, 2026 14:37:36
x39)
5 nap / 1 nap a váltási arány szóval 40 évet kéne otthon csöveznie a 8 év kitöltéséhez.
Hija geci tényleg :DDDD
5/1-ben váltják, mint a kamatospénzt a hüvösön a csicskáknak :DDDDDD
Kakaspina
(
x24)
Mar 01, 2026 14:46:48
x24)
Élőben a másfél hete rajta lévő szöszmösz pulcsis papó
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 01, 2026 14:47:03
x5)
Gyagyás lájv. Sodi apu nyomja csatornán.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 01, 2026 14:47:17
x39)
Flixbus utas
(
x1)
Mar 01, 2026 14:50:24
x1)
Takarodjál már el a kurva anyádba főleg ilyen pofával. Remélem a Moszad azt hiszi rád te is valami szökevény iráni ajatollah vagy aztán repül a drón.
-
Mar 01, 2026 14:52:04

Menekíti ki a pontokat sörikére.
Milyen kár lenne ez a csatorna is tiltva lenne.
Mar 01, 2026 14:52:04
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 01, 2026 14:53:07
x39)
Fillérezünk :DDDDDDDDD
Kakaspina
(
x24)
Mar 01, 2026 14:53:24
x24)
Egy árva petákja sincs. TOP KUK
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 01, 2026 14:56:15
x39)
Endre!
Vedd ki a tegnapi inged zsebéből az 500 eurót! Tudod!
Vedd ki a tegnapi inged zsebéből az 500 eurót! Tudod!
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 01, 2026 14:56:21
x5)
Endre a három forintos vagyont próbálja átinvesztálni egyik csatornáról a másikra. :D :D :D
miskolcigány
(
x5)
Mar 01, 2026 14:57:32
x5)
Innen már tényleg csak egy lépés hogy kukázni kezdjen
A munka nem megoldás.
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 01, 2026 14:57:34
x45)
4 forintnyi rózsát dobott át magának xd
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 01, 2026 14:58:13
x5)
Össze kell vonni minden anyagi erőforrást a Médiabirodalomban, hogy holnap legyen egy sör belőle. :D :D
-
Mar 01, 2026 14:58:55
Endre ez nagyon irónikus! :D
Pár évvel ezelőtt 1000 eurokkal bűvészkedtél ugyan így egyik kártyenről a másikra. Mára 2 euro centekkel bajlódsz, hogy legyen työrike :D :D
Mi ez ha nem shiker???
Pár évvel ezelőtt 1000 eurokkal bűvészkedtél ugyan így egyik kártyenről a másikra. Mára 2 euro centekkel bajlódsz, hogy legyen työrike :D :D
Mi ez ha nem shiker???
Mar 01, 2026 14:58:55
Flixbus utas
(
x1)
Mar 01, 2026 14:59:14
x1)
4 forintnyi rózsát dobott át magának xd
Én úgy tudom ezt a tiktok szabályzata nem engedélyezi.
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 01, 2026 14:59:40
x5)
Valószínűleg már régen flakonozna Szolnokon... De a gondosóra miatt még ezt sem teheti meg.
Flixbus utas
(
x1)
Mar 01, 2026 15:03:03
x1)
Pedig küldhetné a hódkurvát. Zsarolhatná ezzel, hogy mivel neki átmenetileg pénz és szabadság nem áll rendelkezésére ezért ilyenkor neki kötelessége eltartani. Erről törvény van. Ha a nyugdíjból meg a zugjogászkodásból nem lehet fenntartani a Stoki által elvárt életszinvonalat medencés Teslával akkor itt bizony a kurva anyjának kell mennie az 50 fütyis palackokra vadászni.
-
Mar 01, 2026 15:05:16
Az derogál neki, tavaly is lett neki írva tiktiken. Leszarta, mert ő egy jogász isten budai úri fiú nem fog kukázni. Inkább térdel cigányoknak tiktiken mintsem, hogy kukázzon.
Mar 01, 2026 15:05:16
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 01, 2026 15:07:29
x13)
Még azt sem tudna a házi őrizetes sittes szar, hiszen alig hagyhatja el a macskaólat :D
SporoloProli
(
x3)
Mar 01, 2026 15:10:47
x3)
Nagyon jó volt ez a virtuális apró keresgélés te csöves.
Hogy miért van ilyen megaláztatás fétised, hogy ezt meg is kellett mutatnod nekünk azt nem tudom.
Hogy miért van ilyen megaláztatás fétised, hogy ezt meg is kellett mutatnod nekünk azt nem tudom.
Kötőjel
(
x12)
Mar 01, 2026 15:27:25
x12)
kizárt. nem bírja a háta. szarból van a sodi.
Hafré
(
x9)
Mar 01, 2026 15:27:46
x9)
Meg is nézem az Eladósódó Endre I-II. -t délutáni matinéként.
lépek ki mert hülyék vagytok
noikabatgomb
(
x10)
Mar 01, 2026 15:49:03
x10)
Endre egy pénzügyi zseni. Nem véletlen tekint példaképként Matko-ra.
Jól emlékszem, hogy kb egy éve próbált úgy pénzhez jutni, hogy vagy 5 FX meg Crypto váltást csinált és a végén a pénze kb. harmadát kifizette átváltási költségre?
Jól emlékszem, hogy kb egy éve próbált úgy pénzhez jutni, hogy vagy 5 FX meg Crypto váltást csinált és a végén a pénze kb. harmadát kifizette átváltási költségre?
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 01, 2026 15:57:26
x45)
Endre egy pénzügyi zseni. Nem véletlen tekint példaképként Matko-ra.
Én tavaly sokat voltam snecologiai szabadságon, de tudtommal Endrének soha nem volt semmilyen kriptója, Linzben jutottunk egy etoro fiokig, amire azóta is minden páros hónapban befizet 500 eurot amival felesben az okos és a szép néni portfólióját követi (pr)
púpostulok
(
x2)
Mar 01, 2026 16:01:53
x2)
Korcs live
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 01, 2026 16:02:03
x5)
Lájvol a Gyagyás.
Kakaspina
(
x24)
Mar 01, 2026 16:04:46
x24)
Pakol a Büdös.
Csücsis bevonuló csomi készül?
Bád Szpenszer
(
x1)
Mar 01, 2026 16:05:19
x1)
"a szakálladat sem vágattad le, tehát BUZI vagy"
Helyes meglátás.
"Baszót adok be a Gézára."
Helyes meglátás.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 01, 2026 16:05:50
x39)
Pakol a Büdös.
Dehogy!
Annak lenne értelme.
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Mar 01, 2026 16:07:19
x1)
"a szakálladat sem vágattad le, tehát BUZI vagy"
Helyes meglátás.
Helyes meglátás.
Ez szakállevágás nélkül is evidencia.
noikabatgomb
(
x10)
Mar 01, 2026 16:08:59
x10)
Nem cryptoja volt hanem valami nemet accountja amin keresztül próbált kiutalni pénzt. Miután kilöttek a Revolutot és a PayPal sem volt opcio mindenféle online accountokat nyitogatot.
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 01, 2026 16:14:53
x5)
Endre megint magára öltötte az ünneplő inget. Tárgyalásra készül, vagy ravatalra?
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Mar 01, 2026 16:19:06
x1)
Sodi most hagyományörzőnek öltözött, vagy mi történt?
nemet mondtak
(
x4)
Mar 01, 2026 16:22:33
x4)
Ez a fasz pontosan ugyanazt a szőnyegbombázást csinálja most az ügyészségekkel, mint anno a melócsákkal a cv-k tekintetében.
Gondolom a sikerrátája is hasonló lehet...
Nem emlékszem pontosan a számokra, de egyszer kitett arról egy excelt, ami szerint több száz kiküldött cv-re jutott néhány személyes interjú, több tucat személyes interjúból meg lett néha 1-1 állás.
Korcs, tedd ki a beadfányos excelledet!!!
Valamelyik nap, mintha 30% körüli sikerességet említett volna a live-jában, bár azt sokallanám...
Gondolom a sikerrátája is hasonló lehet...
Nem emlékszem pontosan a számokra, de egyszer kitett arról egy excelt, ami szerint több száz kiküldött cv-re jutott néhány személyes interjú, több tucat személyes interjúból meg lett néha 1-1 állás.
Korcs, tedd ki a beadfányos excelledet!!!
Valamelyik nap, mintha 30% körüli sikerességet említett volna a live-jában, bár azt sokallanám...
molos troll
(
x2)
Mar 01, 2026 16:23:38
x2)
Sodi most hagyományörzőnek öltözött, vagy mi történt?
Ez az ún. törtfehér cigánying, tárgyalások előtt szokta viselni. Ami azért is érthetetlen, mert magára a bíróságra rendszerint a rocskai outfitben megy/viszik.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 01, 2026 16:25:30
x13)
Egyszerűen elviselhetetlen ez a demens dadogás.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Bád Szpenszer
(
x1)
Mar 01, 2026 16:27:49
x1)
A fő érve: "Ez szerintem hülyeség, ez szerintem baromság."
"Baszót adok be a Gézára."
Black cat
Mar 01, 2026 16:30:44
OAAAAAAAAAARGHHHHHHHHHHHHHH
Mar 01, 2026 16:30:44
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Mar 01, 2026 16:31:34
x1)
Bármelyik nemzetközi bíróság földbe állna ettől az érvtől.
Kakaspina
(
x24)
Mar 01, 2026 16:46:32
x24)
Kirometoru, kirogamomu, körülmetüluuu
-
Mar 01, 2026 16:50:49
Black Cat üti a pajzsot, nagyon ügyesen, erre valamelyik fasz tolja a kanjikat a beolvasóba. Gratulálok.
Mar 01, 2026 16:50:49
+1
Mar 01, 2026 16:50:55
Ember! Nem ez a lényeg.
Mar 01, 2026 16:50:55
-
Mar 01, 2026 16:53:47
Kirometoru, kirogamomu, körülmetüluuu
Nem csapná le a csatornáját a tiktok, ha kina ellenes, kinai szöveget olvastatnának be? Mint pl free Tibet, vagy hasonló. Én sajnos most nem tudom kipróbálni, de gondoltam megosztom a hirtelen jött ötletet. Mar 01, 2026 16:53:47
hegesztőnő
(
x3)
Mar 01, 2026 16:57:02
x3)
kibaszott felolvasó. pedig csepegnek az infók
again mine the refund
(
x6)
Mar 01, 2026 17:06:12
x6)
Nem csapná le a csatornáját a tiktok, ha kina ellenes, kinai szöveget olvastatnának be? Mint pl free Tibet, vagy hasonló. Én sajnos most nem tudom kipróbálni, de gondoltam megosztom a hirtelen jött ötletet.
"动态网自由门 天安門 天安门 法輪功 李洪志 Free Tibet 六四天安門事件 The Tiananmen Square protests of 1989 天安門大屠殺 The Tiananmen Square Massacre 反右派鬥爭 The Anti-Rightist Struggle 大躍進政策 The Great Leap Forward 文化大革命 The Great Proletarian Cultural Revolution "
again mine the refund
(
x6)
Mar 01, 2026 17:07:34
x6)
动态网自由门 天安門 天安门 法輪功 李洪志 Free Tibet 六四天安門事件 The Tiananmen Square protests of 1989 天安門大屠殺 The Tiananmen Square Massacre 反右派鬥爭 The Anti-Rightist Struggle 大躍進政策 The Great Leap Forward 文化大革命 The Great Proletarian Cultural Revolution 人權 Human Rights 民運 Democratization 自由 Freedom 獨立 Independence 多黨制 Multi-party system 台灣 臺灣 Taiwan Formosa 中華民國 Republic of China 西藏 土伯特 唐古特 Tibet 達賴喇嘛 Dalai Lama 法輪功 Falun Dafa 新疆維吾爾自治區 The Xinjiang Uyghur Autonomous Region 諾貝爾和平獎 Nobel Peace Prize 劉暁波 Liu Xiaobo 民主 言論 思想 反共 反革命 抗議 運動 騷亂 暴亂 騷擾 擾亂 抗暴 平反 維權 示威游行 李洪志 法輪大法 大法弟子 強制斷種 強制堕胎 民族淨化 人體實驗 肅清 胡耀邦 趙紫陽 魏京生 王丹 還政於民 和平演變 激流中國 北京之春 大紀元時報 九評論共産黨 獨裁 專制 壓制 統一 監視 鎮壓 迫害 侵略 掠奪 破壞 拷問 屠殺 活摘器官 誘拐 買賣人口 遊進 走私 毒品 賣淫 春畫 賭博 六合彩 天安門 天安门 法輪功 李洪志 Winnie the Pooh 劉曉波动态网自由门
hegesztőnő
(
x3)
Mar 01, 2026 17:08:34
x3)
délután 5től új szabály lesz... mondja ezt 17óra 7 perckor
-
Mar 01, 2026 17:09:06
Le vagy maradva, időben mondta
Mar 01, 2026 17:09:06
herr_schwechater
(
x8)
Mar 01, 2026 17:09:25
x8)
gondolom ismét dancsó mód, hogy nem beszél magánügyekről
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 01, 2026 17:22:22
x39)
"Imei-ből egy hónap után kidobták őt is"
Őt is?
Kit még Endre?
Őt is?
Kit még Endre?
Poop in the loop
(
x2)
Mar 01, 2026 17:27:39
x2)
Irgumburgum John Harris,
Ez az út a sittre visz.
Ez az út a sittre visz.
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 01, 2026 17:29:55
x6)
Kicsit csúszva nézem a livot, hallgatom Stoki védekezését. Nem csoda hogy kidobják minden indítványát, elképesztően nevetséges amit magyaráz mit miért csinált, teljesen baromság.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Kikmakukk
(
x1)
Mar 01, 2026 17:30:40
x1)
Szlovák jékozongozókat újszászi nyomozók fedeznek.... teljes a téboly
Es a "fedez" szót szexuális értelemben értette. Hahó, stoki azt állítja, dugod Hevér Enikőt.
Most már rá kell keressek, hogy tudjam irigykedjek-e, vagy hősként kezeljelek, hogy áldozatot vállalsz a snecológiáért.
halottpiton
(
x4)
Mar 01, 2026 17:32:36
x4)
Pocsánat! Ezek a pécsi gyilkossági nyomozós fideók fenntvannak valahol?
nemet mondtak
(
x4)
Mar 01, 2026 17:38:29
x4)
Sokan nem így gondolják, de szerintem nagyon jó a csaj, egyfolytában sorozza a púpost, viszont ma az autipajzs bitang erős, nem igazán engedi, hogy a csúnya valóság elérjen kicsi endiig.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 01, 2026 17:40:52
x39)
Nincs sör.
Nincs sör.
Nincs sör.
Nincs sör.
Nincs sör.
Nincs sör.
Nincs sör.
Nincs sör.
Nincs sör.
Nincs sör.
Nincs sör.
Nincs sör.
Nincs sör.
Nincs sör.
Nincs sör.
Erkelyszimulator
(
x2)
Mar 01, 2026 17:43:27
x2)
Nagyon kivaloan osztja a pedofilt a trollegina. Szuper vagy Blackcat!
SporoloProli
(
x3)
Mar 01, 2026 17:46:30
x3)
Látom endre 4 egész dollárnál jár a mai bevétel.
Abból mennyit ad oda a gyogyós pityu? 1-et?
Abból mennyit ad oda a gyogyós pityu? 1-et?
halászlé
(
x24)
Mar 01, 2026 17:48:38
x24)
figyelem Trollégák! a Lock nevű dobó ott legyeskedik a két pedo körül! ő tegnap alinak 5000 dollárt dobott tegnap! menjen a report mindkettőre!!!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
again mine the refund
(
x6)
Mar 01, 2026 17:48:46
x6)
mc homelessnél nagyon jók az utcai fényviszonyok, mindenki elhitte hogy csövezik
-
Mar 01, 2026 17:49:20
figyelem Trollégák! a Lock nevű dobó ott legyeskedik a két pedo körül! ő tegnap alinak 5000 dollárt dobott tegnap! menjen a report mindkettőre!!!
Mármint dollár emojis kointot.
Mar 01, 2026 17:49:20
MaxPayne
(
x24)
Mar 01, 2026 17:49:33
x24)
Mar 01, 2026 17:49:33
5000$-rt? :O Mar 01, 2026 17:49:33
-
Mar 01, 2026 17:51:05
5000$-rt? :O
Faszt, az 1.5M Huf.
Mar 01, 2026 17:51:05
halászlé
(
x24)
Mar 01, 2026 17:51:28
x24)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
154 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hatalmas, hogy a rendorsegtol kezdve a sajat tulajdon anyjan at mindenki szopatja a pupos kocsogot! :DD
Aki pedig nem átvitt értelemben szopatja, az pedig szó szerint szopatja :)