Imádom, ha mennek a prémium szájzárak. Minél jobban szórja a szikrát a foga a vicsorgástól, annál jobban vigyorgok!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ekkora balek faszt. XDDD
Kibaszott balekja.
Ez is délután a Pistával jött, csak játsza a hülyét.
Pimaszkodik a malacgazdával.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
eeeee, öööööö, aaaaa, eeeeee. Mi a kérdés?
Szerintem elissza. :)
Sitten van a hejcegnő, lehet előfizetéseket is fizetni, hahó! Áprilisban.
Minél több sört iszik, annál hamarabb fog összeomlani a veséje. A napi 6 liter sör simán van olyan veszélyes most rá, mint a rövid. A trashlegyek durvábban mérgezik, mint a trollok.
Ezzel az impulzuskontrollal jobban járna, ha semmi pénze, és csak a trollszok dobnak neki néha csillámfaszvodkát.
16 ezer az veszélyesen sok pénz Endrének.
Amikor legutóbb 18 sört kapott a felszopótól, 20 Golda attak lett fényes délután, és karóra töltő elvesztés (amiből szinte semmire nem emlékezett).
Kontextus, te félállati majom kurva!
Utolsó pillanatig valóságtagadásban lesz.
Olvasom a pedian a tegnapi osszefoglalot:
“… elmondta, hogy a kirendelt ügyvédje a főügye elején azt ígérte neki, hogy ha ad 1 milliót, akkor elintézi, hogy csak 2 év letöltendőt kapjon.”
Ebből gondoltam, hogy rájött, ha ennyi pénzzel is csak annyi érhető el, hogy max 2 évig ül, akkor pénz nélkül lesz az 5-8 év között, vagyis 100% a csücsi. Ehhez hozzajön a mostani két év próba, az újabb feljelentesék által bevonzott extra évek, a mannás ügy, a geyza általi ügyek… ebből tényleg kinéz egy laza kis évtized a rácsosban.
Persze minden kinzó pillanatát megérdemli a gyermeklányokat molesztáló, tőgyező, geci rohadék állat.
Itt már az is elhangzott érvként, hogy "nem lehetett hallani" a lájfszot, amikor mondta. Szemernyi beismerés sem várható, nem hogy őszinte megbánás. Pokoli napjai vannak. A "mi lett volna ha" és a "de engem mások felprovokáltak" loop megy a fejében egész nap. Ez teljes elszakadás a valóságtól.
Mit tenne egy normális ember ilyenkor? Ügyvédet fogadna, őszinte megbánást tanusítana és kussolna.
Ennek pont az ellenkezője történik nála és ezzel fog véget érni a Sodi pályafutása.
Viszont van ebben valami szép, kerek és tiszteletre méltó.
A 2000-es években amikor először hallottam róla egy mondat égett bele a fejembe "Egyetemista srác pereket provokál maga ellen".
Mivel hasonló évjárat vagyok vele, én a huszonéves lázadó arra gondoltam, hogy ez a gyerek kettyós lehet, de a tökösségét elismerem. A gyurcsány korszakban ezt meg meri lépni... tökös na!
Aztán elvesztettem az érdeklődést és tibcsi indexes linzi balhéja óta követem újra.
Döbbenetes az út amit megtett.
Viszont amit értékelek, hogy hű maradt a brandhez: pereket provokál maga ellen.
És midnen jó sorozatnak eljön az a bizonyos utolsó epizódja. Amikor a főhős körül minden borul és látványos véget ér. Amikor tényleg itt a vége. Ezt a sorozatot egy 8-10 éves csüccsel zárni méltó befejezés. Sokat fognak beszélni még róla, visszanézik, elemzik. Pont mint a Breaking Bad, Better Call Saul, Fargo, Dexter sorozatokat.
Ha így vesszük, ez maga a shiker.
Most hogy mondod, tényleg beugranak ezek. Viszont ez a mostani talán annyiba más, hogy van hogy hosszan, nagyon sokszor, történik. 2-3 napja, 1 óra alatt például legalább 10 ilyent elengedett, és ez már lassan 1 hete megy nála. Na most a "vodkáztatás" már előbb elkezdődőt ez akkor most inkább a vodka és lamantin együtt válthatja ki de ennyire brutálisan azért még igy is meglepő szerintem.
Egyébként a fő ügybe kirendelt ügyvéd viszi a többi ügyét is? Azért is kérdem mert a múltkori Hétfői tárgyalására tartva, volt egy videó róla, ahogy az elmebeteg, CVI, meg egy 3. férfi megy az utcán. És akkor az a férfi az ügyvédje aki 1 milliót kért tőle? Gyagyás bűnöző, amikor kijöttél a rácsosból és elkezdtél bűnözni a lamantinal, akkor ugye eszedbe se jutott, hogy kérj tőle 1 milliót az ügyvédednek? Judka mennyit is fizet naponta az ügyvédért tibinek? 60.000! szerinted menyit fog igy kifizetni hogy 1-2 év múlva kint leegyen a Tibi, kb 5-600.000? És a millió fütyis szoftverének a 2 év helyet mennyit fog ülni? Minden rosszat megérdemelsz te csóró buzi.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Endre genetikusan alávaló és születése óta egy gerinctelen vamzer. Az igazi áskálódós, kettösbeszéd mögé bujkálni próbálo féreg.
A börtönt talán leginkább a hadserghez lehet hasonlítani ha pszihologiai terhelést és túlélési stratégiát keresel. Nem bonyolult a dolog. Fogadd el a hierarchiát, alakitsd ki a rutint és soha ne hátrálj meg. Viselkedj bajtársiasan és a környezeted bízzon benned ahelyett, hogy kihasználjon. Endre egyetlen ilyen emberi értéket sem ismer.
A jó hír az, hogy a vamzerokat sehol nem szeretik. Vagyahogy az angol fogalmaz .. snitches get stitches
Ebben eddig lehetett eljutni.
A benti vamzerkodás talán segíthetne majd neki túlélni az őrök segítségével. A Gond ott van, hogy a elmebeteg soha semmiből nem tanul és mindig mindent jobban tud mindenkinél. És ezek fogják átbillenteni az őröknél is azt, hogy ennyit nagyon nem ér meg nekik a vamzerkodás. Úgy meg pláne nem fog megérni ha folyamatosan védeni kell és egyedül kell tartani, lásd Renátós sógor után egyszemélyes cella talán. Amely egyszemélyesbe is fegyelmezni kellet, tévé megvonás hogy takarítson. Kíváncsi lennék, ha a tévés őr is ráhúzott volna egyet kettőt, akkor is hetente kellet volna szabályozni?
"Na, jó, jó, jó, ezt ne, jó? Lassú vagy, szevaaasz!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
A vamzerkedés legnagyobb büntetése nem az elpicsázás.
Hanem az, ha kizárják minden közösségi létezésből.
Nem beszélnek vele, nem beszélnek a jelenlétében, csak annyit szólnak hozzá, ami szükséges, egy tömött cellában is egyedül lesz kénytelen lenni. Stoki ott fog megőrülni.
ezen gondolkodom már egy ideje, hogy pont ilyenek miatt adták haza, hogy ott is folyamat a gond van vele, enegedetlen, trehány, beszólogat és meg kell védeni, hogy ne menjenek neki.
amit engedélyeztek neki elmeorvosi vizsgálat, az most fizetős vagy nem fizetős?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
ugy mondta, hogy engedélyezték neki; tehát akkor ő kérte szerintem.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Az elmeorvosi vizsgálat kártya lett üresbe rakva. Megtudta a fatászphika, hogy félmillió forcsiba fájna, ha kiköhögné ennek a díját, emiatt elállt inkább a looptól. Meg ki lett mondva, hogy semmi értelme erre pénzt költenie (nyilván nem pont így fogalmazva).
Persze simán kértem, majd levonják a programozó fizetésemből!
Pláne, hogy a korcs egy utolsó alattomos kis patkány, minden helyzetet kihasznál a kicsinyes kis bosszúira.
Például tegnap:
Kurvára zavarja, hogy őt évekkel kínálják azért, amit a pityuka minden nap elnyom a Tiktiken, miközben ő menekül külföldön vásrosról városra, Stoki pedig a kertbe se mehet ki lassan.
Ugye először csak annyi derült ki, hogy a malacperselye Torinóban van. Abban a pillanatban, hogy felmerült, mehetne a "gazdag" prolikhoz Tenerifére, rögtön repülőjegyet kezdett nézni, ezzel leakelve a várost.
Mire háromszögelve lett a pontos cím is, először próbálta visszafogni magát, hogy "nye nye eszt itt nye", féltve ezzel a szánalmas bevételét, de azért a kis bosszús mosoly kiült a veknire. Végre tud bosszút állni: amint Viktorsz be akarta mutatni a pontos címet, rögtön kitette nagyba a képet, had lássa mindenki.
Kontrollmániás elmebeteg faszkalap, egy utolsó kis vamzer patkány. Így lesz ez a börtönben is, ha Renátó esetleg megruházza és ismét elkülönítik, majd köpköd az őröknek, hogy miket hallott és látott a cellába és vica versa.
Ki az az Endre bácsi?
De milyen "kimenetel"?
Az az ügy tárgya, hogy a pedofil azt állította, hogy hahó ellopta a herélt telefonját. Ezt kellene bizonyítania a pedofilnak.
Milyen "kimenetele" lehet ennek? Milyen "koronatanú"? Van jogerős ítélet a telefonlopásról? Nincs. Akkor ki is fogja fizetni a perköltséget, benne a félmilliós elmevizsgálatot? Ez elég egyértelmű.
Egy Ámesz segélyke levél, mit neked az? Te fasszopó buzeráns geci
elnézést, pocsánat, én már nem tudom követni ezt a sok eljárást...
tehát akkor Broni=MZP után Hahó=MP?
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
broni=VI
A nyomozónéni lezárta a nyomozást, a korcsnak 7 napja van megtenni az utolsó észrevételét a főügyével kapcsolatban. A következő lépés, hogy kiderüljön, mit ajánl a nyomozónéni az ügyészségnek és ők hogyan döntenek, a Púpot tegnapra mind a 4 AI meggyőzte, hogy sanszosan vádemelésre készülnek.
Ezután ha jól tudom a bírósági szakasz következik, ami akár évekig is elhúzódhat. Ezt kivárhatja ugyanúgy bűnügyi felügyeletben is (jelenleg hivatalosan június 9-ig biztosan), de ha sokat pimaszkodik akkor visszadobhatják a púpját Szolnokra.
Ki az az Endre bácsi?
javitva
lépek ki mert hülyék vagytok
Valószínűsítem, hogy legkésőbb az elsőfokú ítéletkor - amikor rájön hogy annyi esélye van a felmentésre, mint Szálasinak volt 1946-ban, akkor tuti meg akar pattanni - úgy basszák vissza a púpját a kóterba, hogy szikrát vet a betonon.
Elképzelem a nagy szökést. Másfél órás próbálkozás után levágja a gondosórát, mindeközben félig csonkolva a kezét.
A rendőrök az első szíj alá dugásnál riasztva lettek, a vasútállomásnál nézik a lájfszot.
Az erősen vérző egy hátizsákkal és 2 anyjától lopott műtrágyás szatyorral megindul a vasútállomás felé.
Az ittas állapot és a vérveszteség miatt a vekni berántja az egyes vágányra, a rendőrök 5 méterről nézik, ahogy a vonat a fején gellert kapva kisiklik, a mozdonyvezető is nézte a lájfszot, nem is próbált lassítani.
Endre a szolnoki bvben még aznap este belehal az elvonási tünetekbe.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Azt ugyanúgy lekülönítik, mint a gayzás ügyet.
Stoki a sittről is kihallgatható.
Az ám!
Nekem személy szerint az egész fifiverzumból a brazil béranya extrém-ultra elmebeteg gondolata az egyik legmulatságosabb.
Már önmagában mekkora valóságtól teljesen elfordult hikomat incel életképtelen faszkalapnak kell lenni, hogy valaki ilyet kitaláljon? Nem pláne max. 2500-2700 Euros akkor fizetésekkel.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Már önmagában mekkora valóságtól teljesen elfordult hikomat incel életképtelen faszkalapnak kell lenni, hogy valaki ilyet kitaláljon?
Hol volt Endre delulujának a csúcsa? A Teslázás? 2018 vége felé?
Nálam az teszi mulatságossá a vlogjait, hogy ránézett a kínosan ripacskodó Magyarósi Csabára, (akit az különböztet csak meg handrástól, hogy nem válaszol a trollszoknak), és úgy gondolta: ez én vagyok!
Nagyobb esély volt akkor egy teslára, mint most a börtön elkerülésére. Stoki deluluja és szociális helyzete fordítottan arányos, így még messze nem vagyunk a csúcson.
Egyébként meg elmondhatatlan örömmel tölt el, hogy még egy dolog van, amit nekem lehet, stokinak nem, mivel eszembe jutott a tartalék fiókom jelszava:) Dögölj meg fikás, de csak a börtönben. Remélem sokat fogsz szenvedni addig is.
Ez a nemdohányzó zárka lehet. Nagyon kedvesnek tünnek a képen a fiatalemberek. Még kitakarva is. Jó, hogy nem dohányzol pedo. Ebben is szerencsés leszel.
Nekem se könnyű
Előtte a medencés iroda meg a médiabirodalom és hogy milliárdos lesz Recskaiék íróasztala alól.
"Ha Matyajósinak mety, akkoj nyekem ish!"
Ahaha, én akkoriban a médiában dolgoztam, ráadásul jó helyen, húzónevekkel. Minden volt, csak pénz nem. Sőt, sokan hajlandóak voltak a presztízs miatt piaci ár alatt dolgozni.
Nyugaton még rosszabb volt a helyzet, ott már akkor is a gazdag kölkök mentek a médiába, akár ingyért (ezzel is lenyomva a béreket).
De hát Endrét ezt nem zavarta, mert a valóságtól védte az auti pajzs. Kanapén fetrengve, munka nélkül lehet igazán nagyokat álmodni!
Mék etyet sem, mert anutám elment a hímző szakkörbe és nem hatyta nyitva a naty hász ajtaját. Már natyon kell kakilni!
Nekem az örök kedvenc flokkom tőle, amikor konyuló picsaszájjal mondja, hogy víár janinak összejött a Tesla a videózásból, neki meg csak egy Teslányi adósság!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Nem érted! Akkor még az is a tévképzetei között élt, hogy tibike majd szépen eljár dolgozni, és kétkeresős háztartás lesznek xd Jó is volt minden alkalommal, mikor kapartak neki egy melóhelyet valahonnan. 1 hét rákészülés, loop hogy itt most már 2 dolgos ember lakik, aztán a nagy nap előtti estén ünneplős piálás, majd hogy - hogy nem reggel nem sikerült elindulni a munkába. Ezt azt hiszem kb háromszor játszotta el endrúval a kanja.
"Az egész napomat elvette az idő..."
hasznos, dolgos a sodi és a tibi!!
vérdíj target nr. 1
Szerző:
habos babafos
(
x3)
Mar 19, 2026 23:38:15
Válasz
(5)
x3)
Válasz
(5)
Csak engem szórakoztat ahogy visít a röfi?
Ezt nyjem értyem
linziasztal01
(
x77)
Mar 19, 2026 23:38:18
x77)
Úgy is ezt nézed, pdf, mi a baj?
Baj van? :)
Baj van? :)
ascites
(
x57)
Mar 19, 2026 23:38:24
x57)
Stoki, gond lesz abból, hogy kifecsegted, hogy megvertek Kecsón?
halászlé
(
x24)
Mar 19, 2026 23:39:33
x24)
sodi: isti nagyon éjtelmes ember
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 19, 2026 23:39:38
x13)
Csak engem szórakoztat ahogy visít a röfi?
Imádom, ha mennek a prémium szájzárak. Minél jobban szórja a szikrát a foga a vicsorgástól, annál jobban vigyorgok!
Bubuka
(
x13)
Mar 19, 2026 23:39:39
x13)
Pista azért miután megcsinaltad a vacsorát ne felejtsd el elmosni a piszkos tányérokat mielőtt elrohansz a parkba a bokrok között bujkálni!
linziasztal01
(
x77)
Mar 19, 2026 23:40:10
x77)
Tehát nyalizik a sörért. :DDD
ascites
(
x57)
Mar 19, 2026 23:43:37
x57)
Amúgy a gyagyás csak azért tarthatta meg a napszemcsemcsit a sitten, mert átment a vasi szemvizsgálaton? Mert nem azért vizsgálták, hogy új szemüveget csináltassanak neki.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 19, 2026 23:44:14
x39)
Endre csak a tranyó mellékszála volt és azért bukta az Atost :DDDDDDDDDDDDDDD
linziasztal01
(
x77)
Mar 19, 2026 23:47:12
x77)
Így nehéz:
-Maurát lecsukták 30 napra.
-Nyekem nyem.
Hát baszdmeg.... :)
-Maurát lecsukták 30 napra.
-Nyekem nyem.
Hát baszdmeg.... :)
halászlé
(
x24)
Mar 19, 2026 23:50:34
x24)
laumó nem kért endrétől tanácsot abban az ügyben, hogy bemenjen-e a rendőrségre...miért mit javasoltál volna? tenerifét?
Angol Troll
(
x2)
Mar 19, 2026 23:53:01
x2)
Szerintetek is dupla csavar az hogy a sajant nevedel csalsz?
Mert a korcs szerint ez egy mester terv resze.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Mert a korcs szerint ez egy mester terv resze.
Terhelő Terike
Mar 19, 2026 23:53:29
Funfact.
Amikor megíródott és el lett küldve a policehu-n keresztül Stoki ellen írt Lamantin feljelentés akkor be kell lépni a DÁP-ba.
Azt hazudta a trolloknak, hogy az ügyfélkapuba nem tud belépni, nehogy legyen nyoma annak hogy arra rálát.
Csakhogy nem jutott el a csaló agyáig, hogy a DÁP ugyanúgy nyomot hagy, ez jelezhette a hatóságoknak, hogy hazudik és simán átvehetné az idézéseket.
:))
Amikor megíródott és el lett küldve a policehu-n keresztül Stoki ellen írt Lamantin feljelentés akkor be kell lépni a DÁP-ba.
Azt hazudta a trolloknak, hogy az ügyfélkapuba nem tud belépni, nehogy legyen nyoma annak hogy arra rálát.
Csakhogy nem jutott el a csaló agyáig, hogy a DÁP ugyanúgy nyomot hagy, ez jelezhette a hatóságoknak, hogy hazudik és simán átvehetné az idézéseket.
:))
Mar 19, 2026 23:53:29
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 19, 2026 23:54:40
x39)
Utalni kell a csicskaadót.
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 19, 2026 23:55:46
x45)
“Nem kell ma este utalnom”
Jolvan Endre is beismeri legalább
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
linziasztal01
(
x77)
Mar 19, 2026 23:56:23
x77)
Ekkora balek faszt. XDDD
ascites
(
x57)
Mar 19, 2026 23:56:52
x57)
"De hülye a Laura. Tudja, hogy a trollok ellene dolgozik és mégis trollozik." - gyagya, erről szólt az elmúlt 15 éved.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 19, 2026 23:57:34
x39)
Kibaszott balekja.
Ez is délután a Pistával jött, csak játsza a hülyét.
Pimaszkodik a malacgazdával.
-
Mar 19, 2026 23:57:44
16 rugó mai kereset.Azért ez már sok a jóból.
Mar 19, 2026 23:57:44
-
Mar 19, 2026 23:58:14
"De hülye a Laura. Tudja, hogy a trollok ellene dolgozik és mégis trollozik." - gyagya, erről szólt az elmúlt 15 éved.
eeeee, öööööö, aaaaa, eeeeee. Mi a kérdés?
Mar 19, 2026 23:58:14
linziasztal01
(
x77)
Mar 19, 2026 23:59:41
x77)
ascites
(
x57)
Mar 20, 2026 00:07:41
x57)
Minél több sört iszik, annál hamarabb fog összeomlani a veséje. A napi 6 liter sör simán van olyan veszélyes most rá, mint a rövid. A trashlegyek durvábban mérgezik, mint a trollok.
?
Mar 20, 2026 00:12:37
Az oldalt üzemeltetűjét kérdezem, a pedofil szatir Kiss Endre Farkast, (egyébként elitélt bűnözőt) hogy hanyadjára akarja eljátszani azt a végtelenül átlátszó trükköt, hogy elfelejtette a jelszavát és azért nem tud beírni?
Mar 20, 2026 00:12:37
hullabacsi
Mar 20, 2026 00:17:46
Ezzel az impulzuskontrollal jobban járna, ha semmi pénze, és csak a trollszok dobnak neki néha csillámfaszvodkát.
16 ezer az veszélyesen sok pénz Endrének.
Amikor legutóbb 18 sört kapott a felszopótól, 20 Golda attak lett fényes délután, és karóra töltő elvesztés (amiből szinte semmire nem emlékezett).
Mar 20, 2026 00:17:46
Kiss Endre Farkas (Sodi)
Mar 20, 2026 00:30:15
Megtaláltam a jelszavam!
A mai keresetemből veszek majd pár sört, nyilván, de első sorban bevásárolni fogok anyukámnak, mert hálás vagyok, hogy gondoskodik rólam. Pótolom a hűtőben a rablásaimat, meg veszek valami szépet neki.
Ebből is tudjátok, hogy én vagyok!
A mai keresetemből veszek majd pár sört, nyilván, de első sorban bevásárolni fogok anyukámnak, mert hálás vagyok, hogy gondoskodik rólam. Pótolom a hűtőben a rablásaimat, meg veszek valami szépet neki.
Ebből is tudjátok, hogy én vagyok!
Mar 20, 2026 00:30:15
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 20, 2026 00:57:44
x45)
RGL 1 soros:
Télen írt nekem hogy küldjek pénzt, mert valami gond van a “végtelen áram generátorral” mert több áramot fogyasztott az áramgenerátor mint amit leadott (nahát)
Mai:
Elkezdett egy a laurára kísértetiesen hasonlító nőt felszedni, ám nagyon hamar eljutottunk a SÁTÁN PEDOFIL KINDER témákhoz, így az osztrák lamantin projekt egy nap alatt bedőlt.

Naaa gyerünk Endre indulj meg az osztrák lamantinra, direkt otthagytam a számát is!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Télen írt nekem hogy küldjek pénzt, mert valami gond van a “végtelen áram generátorral” mert több áramot fogyasztott az áramgenerátor mint amit leadott (nahát)
Mai:
Elkezdett egy a laurára kísértetiesen hasonlító nőt felszedni, ám nagyon hamar eljutottunk a SÁTÁN PEDOFIL KINDER témákhoz, így az osztrák lamantin projekt egy nap alatt bedőlt.

Naaa gyerünk Endre indulj meg az osztrák lamantinra, direkt otthagytam a számát is!
-
Mar 20, 2026 01:01:00
Én nem fatyok progjamozó, de mégis be tudtam lépni az átköltözött oldalra úgy hogy 4 éve nem emlékszem a jelszavamra.
A korcs megint hazudik.
Valamit mókolni kellett a faptoppal, ha jó emlékszem február 5-én cunamizott utoljára, akkor is egy frissen burjánzó faszerdő szélén látták tátott szájjal szaladgálni.
A korcs megint hazudik.
Valamit mókolni kellett a faptoppal, ha jó emlékszem február 5-én cunamizott utoljára, akkor is egy frissen burjánzó faszerdő szélén látták tátott szájjal szaladgálni.
Mar 20, 2026 01:01:00
?
Mar 20, 2026 05:34:58
Hogy látják a szakik, tényleg kezdi átütni a pajzsot a valóság, és kezdi lassacskán felfogni, hogy ebből jó pár év csücsi lesz a börtönben, sör nélkül, loopfogó pajtik nélkül?
Mar 20, 2026 05:34:58
kérdezhetek valamit
(
x2)
Mar 20, 2026 06:12:39
x2)
Hogy látják a szakik, tényleg kezdi átütni a pajzsot a valóság, és kezdi lassacskán felfogni, hogy ebből jó pár év csücsi lesz a börtönben, sör nélkül, loopfogó pajtik nélkül?
ál-Kakaspina
Mar 20, 2026 06:39:27
Labanc lamantin OAAAAAAAAAARGHHHHHHHHHHHHHH
Mar 20, 2026 06:39:27
?
Mar 20, 2026 06:49:48
Olvasom a pedian a tegnapi osszefoglalot:
“… elmondta, hogy a kirendelt ügyvédje a főügye elején azt ígérte neki, hogy ha ad 1 milliót, akkor elintézi, hogy csak 2 év letöltendőt kapjon.”
Ebből gondoltam, hogy rájött, ha ennyi pénzzel is csak annyi érhető el, hogy max 2 évig ül, akkor pénz nélkül lesz az 5-8 év között, vagyis 100% a csücsi. Ehhez hozzajön a mostani két év próba, az újabb feljelentesék által bevonzott extra évek, a mannás ügy, a geyza általi ügyek… ebből tényleg kinéz egy laza kis évtized a rácsosban.
Persze minden kinzó pillanatát megérdemli a gyermeklányokat molesztáló, tőgyező, geci rohadék állat.
Mar 20, 2026 06:49:48
Hetyetyendre
Mar 20, 2026 07:06:39
Itt már az is elhangzott érvként, hogy "nem lehetett hallani" a lájfszot, amikor mondta. Szemernyi beismerés sem várható, nem hogy őszinte megbánás. Pokoli napjai vannak. A "mi lett volna ha" és a "de engem mások felprovokáltak" loop megy a fejében egész nap. Ez teljes elszakadás a valóságtól.
Mit tenne egy normális ember ilyenkor? Ügyvédet fogadna, őszinte megbánást tanusítana és kussolna.
Ennek pont az ellenkezője történik nála és ezzel fog véget érni a Sodi pályafutása.
Viszont van ebben valami szép, kerek és tiszteletre méltó.
A 2000-es években amikor először hallottam róla egy mondat égett bele a fejembe "Egyetemista srác pereket provokál maga ellen".
Mivel hasonló évjárat vagyok vele, én a huszonéves lázadó arra gondoltam, hogy ez a gyerek kettyós lehet, de a tökösségét elismerem. A gyurcsány korszakban ezt meg meri lépni... tökös na!
Aztán elvesztettem az érdeklődést és tibcsi indexes linzi balhéja óta követem újra.
Döbbenetes az út amit megtett.
Viszont amit értékelek, hogy hű maradt a brandhez: pereket provokál maga ellen.
És midnen jó sorozatnak eljön az a bizonyos utolsó epizódja. Amikor a főhős körül minden borul és látványos véget ér. Amikor tényleg itt a vége. Ezt a sorozatot egy 8-10 éves csüccsel zárni méltó befejezés. Sokat fognak beszélni még róla, visszanézik, elemzik. Pont mint a Breaking Bad, Better Call Saul, Fargo, Dexter sorozatokat.
Ha így vesszük, ez maga a shiker.
Mar 20, 2026 07:06:39
-
Mar 20, 2026 07:16:54
Az semmi, de a féreg természete miatt folyamatosan fegyelmezve lesz a kis rohadék köcsög. A legszebb az egészben pedig az, hogy nem csak a többi sittes, de az őrök által is, akik egy-egy komolyabb nevelési célzatú torokbaélvezés esetén bátran félre fognak nézni. A korcs geci meg élvezheti a krémet. Mar 20, 2026 07:16:54
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 20, 2026 07:59:15
x23)
Szájzár alatt arra gondoltok, amikor előre tolja az alsó állkapcsát és vicsorog, közben meg rángatózik? Mert ezt a mániás szakaszaiban bevodkázva ezer éve csinálja. Ez például akkor volt, amikor azt magyarázta, hogy Márknak a lába előtt kellene csúsznia: youtube.com/watch?v=QnXhe25gtEQ&t=1253s
Gőzerővel szokta utánozni a hőseit, de biztos vagyok benne, hogy ez őszintén jön belőle. Nem tudja kontrollálni.
Gőzerővel szokta utánozni a hőseit, de biztos vagyok benne, hogy ez őszintén jön belőle. Nem tudja kontrollálni.
Most hogy mondod, tényleg beugranak ezek. Viszont ez a mostani talán annyiba más, hogy van hogy hosszan, nagyon sokszor, történik. 2-3 napja, 1 óra alatt például legalább 10 ilyent elengedett, és ez már lassan 1 hete megy nála. Na most a "vodkáztatás" már előbb elkezdődőt ez akkor most inkább a vodka és lamantin együtt válthatja ki de ennyire brutálisan azért még igy is meglepő szerintem.
Egyébként a fő ügybe kirendelt ügyvéd viszi a többi ügyét is? Azért is kérdem mert a múltkori Hétfői tárgyalására tartva, volt egy videó róla, ahogy az elmebeteg, CVI, meg egy 3. férfi megy az utcán. És akkor az a férfi az ügyvédje aki 1 milliót kért tőle? Gyagyás bűnöző, amikor kijöttél a rácsosból és elkezdtél bűnözni a lamantinal, akkor ugye eszedbe se jutott, hogy kérj tőle 1 milliót az ügyvédednek? Judka mennyit is fizet naponta az ügyvédért tibinek? 60.000! szerinted menyit fog igy kifizetni hogy 1-2 év múlva kint leegyen a Tibi, kb 5-600.000? És a millió fütyis szoftverének a 2 év helyet mennyit fog ülni? Minden rosszat megérdemelsz te csóró buzi.
noikabatgomb
(
x10)
x10)
Az semmi, de a féreg természete miatt folyamatosan fegyelmezve lesz a kis rohadék köcsög. A legszebb az egészben pedig az, hogy nem csak a többi sittes, de az őrök által is, akik egy-egy komolyabb nevelési célzatú torokbaélvezés esetén bátran félre fognak nézni. A korcs geci meg élvezheti a krémet.
Endre genetikusan alávaló és születése óta egy gerinctelen vamzer. Az igazi áskálódós, kettösbeszéd mögé bujkálni próbálo féreg.
A börtönt talán leginkább a hadserghez lehet hasonlítani ha pszihologiai terhelést és túlélési stratégiát keresel. Nem bonyolult a dolog. Fogadd el a hierarchiát, alakitsd ki a rutint és soha ne hátrálj meg. Viselkedj bajtársiasan és a környezeted bízzon benned ahelyett, hogy kihasználjon. Endre egyetlen ilyen emberi értéket sem ismer.
A jó hír az, hogy a vamzerokat sehol nem szeretik. Vagyahogy az angol fogalmaz .. snitches get stitches
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 20, 2026 08:14:08
x23)
Endre genetikusan alávaló és születése óta egy gerinctelen vamzer. Az igazi áskálódós, kettösbeszéd mögé bujkálni próbálo féreg.....
A benti vamzerkodás talán segíthetne majd neki túlélni az őrök segítségével. A Gond ott van, hogy a elmebeteg soha semmiből nem tanul és mindig mindent jobban tud mindenkinél. És ezek fogják átbillenteni az őröknél is azt, hogy ennyit nagyon nem ér meg nekik a vamzerkodás. Úgy meg pláne nem fog megérni ha folyamatosan védeni kell és egyedül kell tartani, lásd Renátós sógor után egyszemélyes cella talán. Amely egyszemélyesbe is fegyelmezni kellet, tévé megvonás hogy takarítson. Kíváncsi lennék, ha a tévés őr is ráhúzott volna egyet kettőt, akkor is hetente kellet volna szabályozni?
Kendra
(
x2)
Mar 20, 2026 08:20:46
x2)
Endre sajnál ügyvédre egy misit, de aranyozott Hdmi kábelekre és sörre nem sajnálja ennek a tizszeresét.
Okos sittes Sodi aSodi!
Okos sittes Sodi aSodi!
Hafré
(
x9)
Mar 20, 2026 08:23:12
x9)
Mernék rá fogadni, hogy leszek még a sitten ülő stoki kapcsolattartója. Csak, hogy rábaszhassam a loopjára a telefont.
linziasztal01
(
x77)
Mar 20, 2026 08:25:28
x77)
Mernék rá fogadni, hogy leszek még a sitten ülő stoki kapcsolattartója. Csak, hogy rábaszhassam a loopjára a telefont.
"Na, jó, jó, jó, ezt ne, jó? Lassú vagy, szevaaasz!
MaxPayne
(
x24)
Mar 20, 2026 08:34:09
x24)
Mar 20, 2026 08:34:09
Amikor majd arról loopol sírva, hogy őt mennyit verik és hogy nővé tették, azt azért majd told fel vocarora. Mar 20, 2026 08:34:09
Jozsii Busák
(
x5)
Mar 20, 2026 08:35:51
x5)
Mèg mindig azon nevetek hogy az az őrök is elvertèk.. Hiába hozta a lètesitmèny legnagyobb szubmisszív csicskáját,a leg esetlenebb ügyefogyott balekot még az őrök is elkentèk.
Jozsii Busák
banshee
(
x24)
Mar 20, 2026 08:37:40
x24)
A vamzerkedés legnagyobb büntetése nem az elpicsázás.
Hanem az, ha kizárják minden közösségi létezésből.
Nem beszélnek vele, nem beszélnek a jelenlétében, csak annyit szólnak hozzá, ami szükséges, egy tömött cellában is egyedül lesz kénytelen lenni. Stoki ott fog megőrülni.
Hafré
(
x9)
Mar 20, 2026 08:40:05
x9)
Nem leszek ma online nagyon, unboxingoltassátok majd. Nem kell szarnia, most nincs glitter.
halászlé
(
x24)
Mar 20, 2026 08:41:56
x24)
ezen gondolkodom már egy ideje, hogy pont ilyenek miatt adták haza, hogy ott is folyamat a gond van vele, enegedetlen, trehány, beszólogat és meg kell védeni, hogy ne menjenek neki.
amit engedélyeztek neki elmeorvosi vizsgálat, az most fizetős vagy nem fizetős?
Pisás Farmer
Mar 20, 2026 08:46:23
Úgy tudom ha kötelezik rá eljárás keretében akkor ingyenes.
Lehugyoztak help!
Mar 20, 2026 08:46:23
halászlé
(
x24)
Mar 20, 2026 08:51:16
x24)
Úgy tudom ha kötelezik rá eljárás keretében akkor ingyenes.
ugy mondta, hogy engedélyezték neki; tehát akkor ő kérte szerintem.
Pisás Farmer
Mar 20, 2026 08:59:11
Ahogy eddig találkoztam a szakértő intézményével munka miatt:
-büntető ügyben ha elküldenek menni kell az ingyenes
-polgári ügyben kérheted a költségmentességet mert amúgy tényleg nem olcsó mulatság
-amúgy meg mehetsz ha erre van gusztusod de akkor perka.
Hogy a gyagyás amúgy is fogyatékos megfogalmazásában mi az engedélyezés azt nem olyan egyszerű kibogozni, lehet a költségmentessget kapta meg, lehet küldték, lehet a kimenőt kapta meg rá.
Lehugyoztak help!
-büntető ügyben ha elküldenek menni kell az ingyenes
-polgári ügyben kérheted a költségmentességet mert amúgy tényleg nem olcsó mulatság
-amúgy meg mehetsz ha erre van gusztusod de akkor perka.
Hogy a gyagyás amúgy is fogyatékos megfogalmazásában mi az engedélyezés azt nem olyan egyszerű kibogozni, lehet a költségmentessget kapta meg, lehet küldték, lehet a kimenőt kapta meg rá.
Mar 20, 2026 08:59:11
Pisás Farmer
Mar 20, 2026 09:04:16
Főleg hogy ha jól követtem az eseményeket akkor legutóbb az rbalis tárgyaláson próbált loopolni a szakértőről de a bíjónő leállította. Kötve hiszem hogy utólag mégis megsajnálták
Lehugyoztak help!
Mar 20, 2026 09:04:16
-
Mar 20, 2026 09:12:48
Főleg hogy ha jól követtem az eseményeket akkor legutóbb az rbalis tárgyaláson próbált loopolni a szakértőről de a bíjónő leállította. Kötve hiszem hogy utólag mégis megsajnálták
Az elmeorvosi vizsgálat kártya lett üresbe rakva. Megtudta a fatászphika, hogy félmillió forcsiba fájna, ha kiköhögné ennek a díját, emiatt elállt inkább a looptól. Meg ki lett mondva, hogy semmi értelme erre pénzt költenie (nyilván nem pont így fogalmazva).
Mar 20, 2026 09:12:48
halászlé
(
x24)
Mar 20, 2026 09:12:51
x24)
na most hallgatom, az RBalis ügyben kérte, de nem engedték vagy mi, a Hahós ügyben meg az ügy kimenetelétől függ, hogy kinek kell fizetni; és akkor mondja h koronatanúja is ül, szal...
Bevezető kaland
Mar 20, 2026 09:14:32
Várod már Endre?
Mar 20, 2026 09:14:32
tyodika (⭐x 23)
Mar 20, 2026 09:20:48
Mar 20, 2026 09:20:48
Eazy
(
x11)
Mar 20, 2026 09:23:30
x11)
Szerintem nézd újra párszor az Újoncot, hogy fejlődjenek a támadü skorió skillek
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
nmthrwwy420
(
x12)
Mar 20, 2026 09:24:31
x12)
Pláne, hogy a korcs egy utolsó alattomos kis patkány, minden helyzetet kihasznál a kicsinyes kis bosszúira.
Például tegnap:
Kurvára zavarja, hogy őt évekkel kínálják azért, amit a pityuka minden nap elnyom a Tiktiken, miközben ő menekül külföldön vásrosról városra, Stoki pedig a kertbe se mehet ki lassan.
Ugye először csak annyi derült ki, hogy a malacperselye Torinóban van. Abban a pillanatban, hogy felmerült, mehetne a "gazdag" prolikhoz Tenerifére, rögtön repülőjegyet kezdett nézni, ezzel leakelve a várost.
Mire háromszögelve lett a pontos cím is, először próbálta visszafogni magát, hogy "nye nye eszt itt nye", féltve ezzel a szánalmas bevételét, de azért a kis bosszús mosoly kiült a veknire. Végre tud bosszút állni: amint Viktorsz be akarta mutatni a pontos címet, rögtön kitette nagyba a képet, had lássa mindenki.
Kontrollmániás elmebeteg faszkalap, egy utolsó kis vamzer patkány. Így lesz ez a börtönben is, ha Renátó esetleg megruházza és ismét elkülönítik, majd köpköd az őröknek, hogy miket hallott és látott a cellába és vica versa.
-
Mar 20, 2026 09:26:42
na most hallgatom, az RBalis ügyben kérte, de nem engedték vagy mi, a Hahós ügyben meg az ügy kimenetelétől függ, hogy kinek kell fizetni; és akkor mondja h koronatanúja is ül, szal...
De milyen "kimenetel"?
Az az ügy tárgya, hogy a pedofil azt állította, hogy hahó ellopta a herélt telefonját. Ezt kellene bizonyítania a pedofilnak.
Milyen "kimenetele" lehet ennek? Milyen "koronatanú"? Van jogerős ítélet a telefonlopásról? Nincs. Akkor ki is fogja fizetni a perköltséget, benne a félmilliós elmevizsgálatot? Ez elég egyértelmű.
Mar 20, 2026 09:26:42
kérdezhetek valamit
(
x2)
Mar 20, 2026 09:32:22
x2)
Egy Ámesz segélyke levél, mit neked az? Te fasszopó buzeráns geci
Bubuka
(
x13)
Mar 20, 2026 09:32:36
x13)
Én azt olvastam, hogy Péter beledobta a dunába az ellopott telefont.
halászlé
(
x24)
Mar 20, 2026 09:35:46
x24)
De milyen "kimenetel"?
elnézést, pocsánat, én már nem tudom követni ezt a sok eljárást...
herr_schwechater
(
x8)
Mar 20, 2026 09:44:05
x8)
Én azt olvastam, hogy Péter beledobta a dunába az ellopott telefont.
MaxPayne
(
x24)
Mar 20, 2026 09:53:50
x24)
Nem!broni=VI
hegesztőnő
(
x3)
Mar 20, 2026 10:03:04
x3)
Broni-Vágópista!
Nem vagyok őrült
(
x3)
Mar 20, 2026 10:18:08
x3)
A vamzerokat még a BV-sek is utálják.
Minden O és K
MaxPayne
(
x24)
Mar 20, 2026 10:19:21
x24)
Mar 20, 2026 10:19:21
Broni-Vágópista!
Hat ezt mondom én is. Mar 20, 2026 10:19:21
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 20, 2026 10:25:02
x23)
Gyagyás, 4 hónapos pénzügyi zsonglőrködés a lamantinnak, vajon megfog érni 4 évnyi rácsost?
sörtötbontok
(
x8)
Mar 20, 2026 10:32:19
x8)
Endre, írunk ma egy komoly baszót élőben?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Mar 20, 2026 10:35:30
x5)
Endre!
Arról panaszkodnak a vájbkódolók facebookon hogy drasztikusan megemelték a használható csomagok árát. Most hogy tavaszodik lassan, nem kéne neked is upgrade-elni az előfizetéseket így? Versenyképesnek kell lennie az előfizetés szetápnak!
Arról panaszkodnak a vájbkódolók facebookon hogy drasztikusan megemelték a használható csomagok árát. Most hogy tavaszodik lassan, nem kéne neked is upgrade-elni az előfizetéseket így? Versenyképesnek kell lennie az előfizetés szetápnak!
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Mar 20, 2026 10:48:17
x1)
Kedves Emberek!
Én még anno egy TRC élőben találkoztam először Sodival, tehát nem ma. Rengeteg mulatságos és természetesen felháborító, már -már bicskanyitogató cselekményt néztünk azóta végig együtt. Ebből kiindulva elég eddzettnek érzem magam a témában.De az elmúlt pár nap eseményei között elvesztettem a fonalat. Akkor most 7 nap múlva örülhetünk, vagy mi a pálya?
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Én még anno egy TRC élőben találkoztam először Sodival, tehát nem ma. Rengeteg mulatságos és természetesen felháborító, már -már bicskanyitogató cselekményt néztünk azóta végig együtt. Ebből kiindulva elég eddzettnek érzem magam a témában.De az elmúlt pár nap eseményei között elvesztettem a fonalat. Akkor most 7 nap múlva örülhetünk, vagy mi a pálya?
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 20, 2026 11:17:04
x23)
Most nézem az esti live-ot. Gratulálok a háromszögelő osztagnak a tegnapi MC PDF háromszögelésért. Kurva jó volt, ahogy elmenekült. Gondolom már hiányzott a gyakorlatozás. Azért valahol "rendes" a gyagyás, hogy biztosít egy célpontot, hogy ne rozsdásodjatok be. Gyagyás, mikor is tudunk Tenerifére indulni?
nmthrwwy420
(
x12)
Mar 20, 2026 11:18:49
x12)
Kedves Emberek!
A nyomozónéni lezárta a nyomozást, a korcsnak 7 napja van megtenni az utolsó észrevételét a főügyével kapcsolatban. A következő lépés, hogy kiderüljön, mit ajánl a nyomozónéni az ügyészségnek és ők hogyan döntenek, a Púpot tegnapra mind a 4 AI meggyőzte, hogy sanszosan vádemelésre készülnek.
Ezután ha jól tudom a bírósági szakasz következik, ami akár évekig is elhúzódhat. Ezt kivárhatja ugyanúgy bűnügyi felügyeletben is (jelenleg hivatalosan június 9-ig biztosan), de ha sokat pimaszkodik akkor visszadobhatják a púpját Szolnokra.
Darth Tibor
(
x8)
Mar 20, 2026 11:23:06
x8)
Az észrevételeit meg majd a 7. nap 23:59 kor fogja beküldeni a korcs.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Hafré
(
x9)
Mar 20, 2026 11:24:04
x9)
Endre, írunk szunk ma egy komoly baszót élőben?
javitva
Hafré
(
x9)
Mar 20, 2026 11:24:14
x9)
+i
banshee
(
x24)
Mar 20, 2026 11:27:21
x24)
Valószínűsítem, hogy legkésőbb az elsőfokú ítéletkor - amikor rájön hogy annyi esélye van a felmentésre, mint Szálasinak volt 1946-ban, akkor tuti meg akar pattanni - úgy basszák vissza a púpját a kóterba, hogy szikrát vet a betonon.
Kakaspina
(
x24)
Mar 20, 2026 11:36:20
x24)
Elképzelem a nagy szökést. Másfél órás próbálkozás után levágja a gondosórát, mindeközben félig csonkolva a kezét.
A rendőrök az első szíj alá dugásnál riasztva lettek, a vasútállomásnál nézik a lájfszot.
Az erősen vérző egy hátizsákkal és 2 anyjától lopott műtrágyás szatyorral megindul a vasútállomás felé.
Az ittas állapot és a vérveszteség miatt a vekni berántja az egyes vágányra, a rendőrök 5 méterről nézik, ahogy a vonat a fején gellert kapva kisiklik, a mozdonyvezető is nézte a lájfszot, nem is próbált lassítani.
Endre a szolnoki bvben még aznap este belehal az elvonási tünetekbe.
nmthrwwy420
(
x12)
Mar 20, 2026 11:39:42
x12)
(Illetve másik két lehetséges kimenetel is van: az ügyészség kér pótnyomozást, vagy pedig dobják az egész ügyet, de ide kell elképzelni azt amikor Endre csak legyez a csoffadt kezével, hogy utyanmár.)
Ki az az Endre bácsi?
nmthrwwy420
(
x12)
Mar 20, 2026 11:54:31
x12)
Arról még nem is beszélve mi lesz, ha esetleg véletlen kiderülne, hogy a bűnügyi felügyelete alatt esetleg bűnszervezetben elkövetett csalásban és pénzmosásban vett részt.
De persze ez utóbbi elképzelhetetlen, szerencsére Endre viszonylag nyugodtan kezelte ezt is az elmúlt egy hétben. :)
Minden yo.
Ki az az Endre bácsi?
De persze ez utóbbi elképzelhetetlen, szerencsére Endre viszonylag nyugodtan kezelte ezt is az elmúlt egy hétben. :)
Minden yo.
-
Mar 20, 2026 12:22:25
A teknősnek kurva jó humora van.
Osztrák lamantin.
Ordítva röhögök.
Osztrák lamantin.
Ordítva röhögök.
Mar 20, 2026 12:22:25
banshee
(
x24)
Mar 20, 2026 12:22:28
x24)
Arról még nem is beszélve mi lesz, ha esetleg véletlen kiderülne, hogy a bűnügyi felügyelete alatt esetleg bűnszervezetben elkövetett csalásban és pénzmosásban vett részt.
Minden yo.
Minden yo.
Azt ugyanúgy lekülönítik, mint a gayzás ügyet.
Stoki a sittről is kihallgatható.
herr_schwechater
(
x8)
Mar 20, 2026 12:42:07
x8)
most melócsá unalmasabb órában visszanézem a tizenegy utáni májas-pityuka harcot
pista bazdmeg te olyan kibaszott ostoba vagy, mint a pedofil. ez az igazi ovis fenyegetőzés kutyázással meg trágár szavakkal meghintve
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
pista bazdmeg te olyan kibaszott ostoba vagy, mint a pedofil. ez az igazi ovis fenyegetőzés kutyázással meg trágár szavakkal meghintve
Pikturiensz
(
x7)
Mar 20, 2026 12:45:21
x7)
Pista megjelent, lehet a pedofil is hamarosan felbukkan
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Endre priusza
(
x11)
Mar 20, 2026 12:49:55
x11)
Endre, a béranya a favelából mikor érkezik? Így a végén még kihal a vérvonalad!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 20, 2026 12:50:34
x23)
Tegnap esti live vége felé arról beszéltek Viktorral, hogy évekkel ezelőtt meglett ígérve a lamantinnak, hogy ráfog baszni, hogy az elmebeteget meg a trasheket választotta. És hogy ez meg is történt most, miután egy szobafestő komolyabban ráment az ügyeire. Ezt csak azért jegyzem meg, mert ugyanez volt tavaly is, talán a szobafestő által is, egy paranoid, drogos, hülye gyereknek ígérve, aki többször is kihívta harcra a szobafestőt is. És ugyan mostanában próbál bujkálni ez a gyerek, de bizonyos jelek szerint, azért még mindig aktivitást mutat a háttérbe az elmebeteg bűnöző irányába.
horgász
(
x10)
Mar 20, 2026 13:03:35
x10)
Endre, a béranya a favelából mikor érkezik? Így a végén még kihal a vérvonalad!
Az ám!
Nekem személy szerint az egész fifiverzumból a brazil béranya extrém-ultra elmebeteg gondolata az egyik legmulatságosabb.
Már önmagában mekkora valóságtól teljesen elfordult hikomat incel életképtelen faszkalapnak kell lenni, hogy valaki ilyet kitaláljon? Nem pláne max. 2500-2700 Euros akkor fizetésekkel.
hullabacsi
Mar 20, 2026 13:11:22
Már önmagában mekkora valóságtól teljesen elfordult hikomat incel életképtelen faszkalapnak kell lenni, hogy valaki ilyet kitaláljon?
Nálam az teszi mulatságossá a vlogjait, hogy ránézett a kínosan ripacskodó Magyarósi Csabára, (akit az különböztet csak meg handrástól, hogy nem válaszol a trollszoknak), és úgy gondolta: ez én vagyok!
Mar 20, 2026 13:11:22
elfelejtettemajelszot
Mar 20, 2026 13:19:22
Nagyobb esély volt akkor egy teslára, mint most a börtön elkerülésére. Stoki deluluja és szociális helyzete fordítottan arányos, így még messze nem vagyunk a csúcson.
Egyébként meg elmondhatatlan örömmel tölt el, hogy még egy dolog van, amit nekem lehet, stokinak nem, mivel eszembe jutott a tartalék fiókom jelszava:) Dögölj meg fikás, de csak a börtönben. Remélem sokat fogsz szenvedni addig is.
Mar 20, 2026 13:19:22
Skynetsodi
(
x2)
Mar 20, 2026 13:21:01
x2)
Várod már Endre?
Ez a nemdohányzó zárka lehet. Nagyon kedvesnek tünnek a képen a fiatalemberek. Még kitakarva is. Jó, hogy nem dohányzol pedo. Ebben is szerencsés leszel.
banshee
(
x24)
Mar 20, 2026 13:26:35
x24)
Előtte a medencés iroda meg a médiabirodalom és hogy milliárdos lesz Recskaiék íróasztala alól.
"Ha Matyajósinak mety, akkoj nyekem ish!"
hullabacsi
Mar 20, 2026 13:33:38
Ahaha, én akkoriban a médiában dolgoztam, ráadásul jó helyen, húzónevekkel. Minden volt, csak pénz nem. Sőt, sokan hajlandóak voltak a presztízs miatt piaci ár alatt dolgozni.
Nyugaton még rosszabb volt a helyzet, ott már akkor is a gazdag kölkök mentek a médiába, akár ingyért (ezzel is lenyomva a béreket).
De hát Endrét ezt nem zavarta, mert a valóságtól védte az auti pajzs. Kanapén fetrengve, munka nélkül lehet igazán nagyokat álmodni!
Mar 20, 2026 13:33:38
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 20, 2026 13:37:06
x23)
A szubmisziv buzeráns gyagyás, nem azért fél a dohányzó körletöl mert ott súlyos és kegyetlen rabok vannak. Azért fél attól, mert ott cigiért cserébe nem basznák segbe. A nemdohányzóba viszont nincs ilyen veszély.
-
Mar 20, 2026 13:38:37
A szubmisziv buzeráns gyagyás, nem azért fél a dohányzó körletöl mert ott súlyos és kegyetlen rabok vannak. Azért fél attól, mert ott cigiért cserébe nem basznák segbe. A nemdohányzóba viszont nincs ilyen veszély.
Igy van. Ott nem szamit a cigi, igy is ugy is seggberakjak es megtorkoztatjak. Mar 20, 2026 13:38:37
Kakaspina
(
x24)
Mar 20, 2026 13:43:23
x24)
Büdös, lehetne az a tét ma a fületlen sertés ellen, hogy ki kell nyírni anyád.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
mikedp
(
x9)
Mar 20, 2026 13:50:16
x9)
Stoki, ma már hány vonatot szartál a mávnak ?
KURVArangy
tyodika (⭐x 23)
Mar 20, 2026 14:18:07
Stoki, ma már hány vonatot szartál a mávnak ?
Mék etyet sem, mert anutám elment a hímző szakkörbe és nem hatyta nyitva a naty hász ajtaját. Már natyon kell kakilni!
Mar 20, 2026 14:18:07
-
Mar 20, 2026 14:25:02
Állj bosszút anyádon, ne legyél balek! Szarj az ajtaja elé! Mar 20, 2026 14:25:02
?
Mar 20, 2026 14:32:44
Endre! Akkor te már tényleg soha többet nem írsz ide? Csak azért kérdezem, mert nem sokára olyan időszak kezdődik majd az életedben, amikor hosszú évekig nem engednek majd téged internethez jutni. Tudod! 8 év középmérték plusz a többi ügyeid. Szerinted mi lesz ténylegesen a legutolsó kommented itt? Lehet már meg is írtad, csak akkor még nem tudtad, hogy az lesz az utolsó?
Mar 20, 2026 14:32:44
Darth Tibor
(
x8)
Mar 20, 2026 14:34:30
x8)
Nekem az örök kedvenc flokkom tőle, amikor konyuló picsaszájjal mondja, hogy víár janinak összejött a Tesla a videózásból, neki meg csak egy Teslányi adósság!
-
Mar 20, 2026 14:36:38
Hát 85-ösként (Alien 3 referencia, lol) csoda is lett volna ez ellenkezőleg. Mar 20, 2026 14:36:38
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 20, 2026 14:54:18
x7)
Fogólyszökésben nem lenne erős a gyagyás, ha levágná óráját, mert a live-jai alapján beháromszögelhető és minden boltban kártyával sört vesz.
|__o__|
Semper Snecifisz
(
x2)
Mar 20, 2026 14:59:59
x2)
Nem pláne max. 2500-2700 Euros akkor fizetésekkel.
Nem érted! Akkor még az is a tévképzetei között élt, hogy tibike majd szépen eljár dolgozni, és kétkeresős háztartás lesznek xd Jó is volt minden alkalommal, mikor kapartak neki egy melóhelyet valahonnan. 1 hét rákészülés, loop hogy itt most már 2 dolgos ember lakik, aztán a nagy nap előtti estén ünneplős piálás, majd hogy - hogy nem reggel nem sikerült elindulni a munkába. Ezt azt hiszem kb háromszor játszotta el endrúval a kanja.
Kötőjel
(
x12)
Mar 20, 2026 15:09:50
x12)
hasznos, dolgos a sodi és a tibi!!
52 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™