Waaahaaaaa!!!
De mit jelent, hogy tudtam róla? Nem értem!
*Fifike vonyít*
ezt nem rakja össze a nyomorult, hogy a bálna csalásai és az ő részvétele benne, már a marina partos költözési kísérletnél kiderült - különben miért is akart volna laura magához egy olyan koloncot, mint a pedofil? ki a bánat akar a korccsal lakni. szóval tudtad stoki, hogy ez a pénz csalásból van, zsaroltad vele a bálnát és rákúrtál. nem lesz elég az a 15 perc a győzelemhez
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Kérdés (főnév)
Definíció:
Olyan nyelvi megnyilatkozás vagy gondolati forma, amely információ megszerzésére, tisztázására vagy megerősítésére irányul.
Jelentésrétegek:
1. Általános: Valamire irányuló tudakolódás
– „Feltettem egy kérdést.”
2. Nyelvtani: Interrogatív (kérdő) mondat vagy szerkezet
– pl. „Hol vagy?”
3. Átvitt értelemben: Megoldandó probléma, eldöntendő ügy
– „Ez még nyitott kérdés.”
Lényeg:
Információhiány → kérdés → válasz igénye.
“tudtam róla”
Definíció:
Azt jelenti, hogy a beszélő előzetesen rendelkezett információval egy adott dologról, eseményről vagy tényről.
Jelentéskomponensek:
• „tudtam” → múlt idejű tudás (ismeret fennállt a beszéd ideje előtt)
• „róla” → az információ tárgyára utal (valakiről / valamiről)
Szemantikai tartalom:
• nem feltétlenül teljes vagy részletes tudás
• elegendő mértékű informáltság ahhoz, hogy a dolog nem volt ismeretlen
Röviden:
Korábban már volt tudomásom valamiről.
Tudod mi az a fűszer?
Semmi nem változott. Eltelt 10-15 év. Ezalatt Endre ránézésre öregedett 30 évet. És már nem a menő gamer székben hintáztatja magát, hanem a Golda nagyapjától örökölt kárpitozott trónon ül, a szemétdomb tetején, albérletben egy macskánál.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Mert olyan sodi a sodi hogy nem gyűjti a puskaport?
Mondom. Az is tekintély, hogy több tízmillát összecsalt, 150 rendbeli gyanusítása van, és a hatóság csak minden 4.-5. balhéjáról tud.
Épp a minap olvastam unalmamban valamelyik régebbi szócikket ahol a millijós szetuppal pakolta körbe magát, de ugyanolyan putri volt körülötte mint most, csak százezres buzifény volt a földbe taposva nem papírfecni meg teafilter.
Szóval nyerésre áll asodi. Asodi.
Lehugyoztak help!
ez annyira jó, hogy kicsit tuningoltam.
-black bars
+infinite loop, mert ilyen loopoló elmebeteg sodi a sodi.
vérdíj target nr. 1
Valamilyen szinten akkor most a világnak ez jó, hogy összesodikázódott a fületlen? Nem gondoltam volna. Simán kinéztem volna hogy a napi söradag meglesz neki ezzel a kooperációval.
fan itt nagyobb pjobléma is..zohár azt állítja, hogy piszonyítéka van róla, hogy pistike ragadozó, és hogy a csavargása hátterében az áll, hogy elkövetett vmi mocskosságot miskolcon...állítása szerint a htóságnak át fogja adni az infó infót...
youtube.com/watch?v=gYwND4wqPok&feature=youtu.be
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Így jár mindenki, aki a gyagyás buzi pedofilt így vagy úgy de segíti.
Én már csak egy ananászt kérek.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Kitalálhatom a témát, anélkül, hogy megnézném? Még egyszer utoljára a csaló kurváról?
Ez a videó is csak arról szól, hogy a Lamantint zsarolta és nyomasztotta a MÁJSziksztisziksz (My77) mellénnyel heteken át és megpróbálta kihúzni a lamantinból azokat a mondatokat, hogy beterhelhesse egy beadvánnyal az elítélt féreg, hiszen éppen bosszút forralt ellene.
Remek upgrade.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Évvekkel ezelőtt "oroszlány" a swingerben = a kobold a sarokban ült és verte a faszát
Régészprofesszor barát a börtönben = Dzsumákó nem verte ki a két orbitrágót, ha kussban maradt 5 percig
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Hagyjuk már ezt a zohárt itt a fórumon. Nem is játszott sokat a pityesszel, kétlem hogy bármilyen személyes dologról valaha is beszélgettek volna. Ez a fasz most csak azért vergődik, mert el lett küldve a faszba és a kutya nem nézi, ezért próbál minél nagyobbat mondani
Én sem néztem, de szerintem nem is releváns semmilyen tekintetben. Gondolom, Zohar nem utalta a csicskaadót Pityesznek, és ezen összekülönböztek. Most pedig Zohar efféle történetekkel próbál némi nézettséget szerezni. Ez ideig-óráig megy, aztán megy a süllyesztőbe. nem az a típus az ember, aki a tiktiken lájvozásból bevételt fog szerezni. Egyébként meg lassan Pityesznek is lefő a kávé. Eddig eltartották azok, akik utálták, hiszen Pityesz saját maga beszél a "visszaosztásokról." Azért szerintem ez sokak szemét fölnyitotta. Lassan ideje lesz telefonálni Piroskának, hogy utalja a nyugdíj felét a nagy sikerű digitális nomádnak.
Aztán felnyalogatta a monitor talpáról a gulyáskrémet. :D :D
Éhes volt, a száraz kenyér elfogyott hozzá.
Szomcsy. :(
Ezek a retardok összetévesztik a Bűnvadászokat a drogosvédő, bűnözővédő, aberráltvédő Tasz-szal meg a Helsinki Bizottsággal. Bár a gyagyás rafináltabb, ő rögtön ezekhez fordult segítségért.
"Baszót adok be a Gézára."
3 órára várja a gyagyást
Már pedig ráfogja. MTK-s a Büdös.
Ne felejtsétek, én tanárnak készültem. Félig-meddig pedagógus szakember az, aki előttetek áll.
itt is van egy pistike mirrorsz, itt is lehet nézelődni: kick.com/bulldogagent/videos
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Az a jó, hogy ezt a poént sem(!) érti a nyomorultja. :DD
Zenét hallgat a korcs.
legyen csak minél több ügye az ananásznak, egyszer haza kell jönnie..
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Már tuti mindent kiganézott, felmosott, kimosott, kifertőtlenitett, aztán pár liter benzint locsolt rá és rágyujtott.
Most napozgat a jólvégzett munka után és limonádét szürcsölget!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Idegesek vagyunk, mert mi felbasszuk az agyát. Gondolom az igazsággal. :)
Tartalom:
Tagadja, hogy 100.000 forintot követelt volna Maurától, "esz szemen szedett haszugság".
Azt állítja, hogy Maura karácsony előtt sírva hívta, hogy minden pénze a skrillen van, nem fér hozzá. Megmentő szerepben tetszeleg a nyomorék korcs, közben idegesen járkálunk. Maura ajánlotta fel, ha ezt megoldja akkor önszántából küld neki pénzt. Eközben "ügyfélkezelés művészetét" taglalja.
Esze ágában sem volt elkérni a pénzt Maurától, de azt bevallja, hogy küldözgetett neki hosszú üzeneteket, mert a csaló kurva megvonta a "sörpénzt".
=postás néni
Szólni kell a nyergesi mintaapának, a láncfűrésszel összevágja az ágyat.
Májas kérhetnénk egy feljelentésecskét? Ő maga vallotta be neked, te vagy meg károsítva.
Mirroron mindig ott van, hogy melyik profilról nyomja, de egyébként asodika
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Amatőr hiba, mondjuk kit érdekel, nem? xDDD
Szerintem már hivja egy troll, hogy a pdf őrjöng az udvaron.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Itt van a kezemben, mindjárt elpicsázom a kis férget!
Szerző:
nmthrwwy420
(
x12)
Mar 18, 2026 12:37:05
Válasz
(12)
x12)
Válasz
(12)
Viszont nézd a jó oldalát is, a női börtönben a munka általában varrodai munka szokott lenni, így elképzelhető, hogy ő vagy Tibi fogja neked csinálni a mákos ruhácskát!
Ki az az Endre bácsi?
Endre
Mar 18, 2026 12:37:46
Nagyjából összeraktam a "timelinet"
- A csaló kurva számláját elkezdték inkasszózni a májas behajtása miatt
- A számlát stoki segített létrehozni, hivatalosan abból a célből hogy menekítse a pénzt májas elől (ez önmagában bűncselekmény)
- Eleinte utalt neki ezért a lamantin a csalásokból számított pénzből, majd odaadta neki a kártyát az apple paybe hogy tudja használni (HA nem tudta volna honnan van a pénz akkor is minimum visszakell fizetni amit elköltött)
- Majd megfenyegette a csaló kurvát százezer forintra hogy kiteregeti azt hogy csaló kurva (itt már látszik hogy tudott róla hogy csalásból száramozó pénzt költött, újabb bűncselekmény)
- Gyártott bizonyítékot arra hogy a csaló kurva letagadta hogy csaló kurva, ezzel "bebiztosítva" magát (nem sikerült)
- Mivel semmi köze nincs hozzá, egy hete erről megy a loop egésznap, tiszta ideg, végtelen örjöngés (köze van hozzá)
Mindezt két év próbával, nagyon jól csináltad stoki
- A számlát stoki segített létrehozni, hivatalosan abból a célből hogy menekítse a pénzt májas elől (ez önmagában bűncselekmény)
- Eleinte utalt neki ezért a lamantin a csalásokból számított pénzből, majd odaadta neki a kártyát az apple paybe hogy tudja használni (HA nem tudta volna honnan van a pénz akkor is minimum visszakell fizetni amit elköltött)
- Majd megfenyegette a csaló kurvát százezer forintra hogy kiteregeti azt hogy csaló kurva (itt már látszik hogy tudott róla hogy csalásból száramozó pénzt költött, újabb bűncselekmény)
- Gyártott bizonyítékot arra hogy a csaló kurva letagadta hogy csaló kurva, ezzel "bebiztosítva" magát (nem sikerült)
- Mivel semmi köze nincs hozzá, egy hete erről megy a loop egésznap, tiszta ideg, végtelen örjöngés (köze van hozzá)
Waaahaaaaa!!!
*Fifike vonyít*
Mar 18, 2026 12:37:46
herr_schwechater
(
x8)
Mar 18, 2026 12:38:06
x8)
ezt nem rakja össze a nyomorult, hogy a bálna csalásai és az ő részvétele benne, már a marina partos költözési kísérletnél kiderült - különben miért is akart volna laura magához egy olyan koloncot, mint a pedofil? ki a bánat akar a korccsal lakni. szóval tudtad stoki, hogy ez a pénz csalásból van, zsaroltad vele a bálnát és rákúrtál. nem lesz elég az a 15 perc a győzelemhez
Bubuka
(
x13)
Mar 18, 2026 12:38:10
x13)
Jó jó, de mi a kérdés?
Kalapács
Mar 18, 2026 12:40:01
Jó jó, de mi a kérdés?
Kérdés (főnév)
Definíció:
Olyan nyelvi megnyilatkozás vagy gondolati forma, amely információ megszerzésére, tisztázására vagy megerősítésére irányul.
Jelentésrétegek:
1. Általános: Valamire irányuló tudakolódás
– „Feltettem egy kérdést.”
2. Nyelvtani: Interrogatív (kérdő) mondat vagy szerkezet
– pl. „Hol vagy?”
3. Átvitt értelemben: Megoldandó probléma, eldöntendő ügy
– „Ez még nyitott kérdés.”
Lényeg:
Információhiány → kérdés → válasz igénye.
Mar 18, 2026 12:40:01
Kalapács +
Mar 18, 2026 12:42:08
Waaahaaaaa!!!
*Fifike vonyít*
*Fifike vonyít*
“tudtam róla”
Definíció:
Azt jelenti, hogy a beszélő előzetesen rendelkezett információval egy adott dologról, eseményről vagy tényről.
Jelentéskomponensek:
• „tudtam” → múlt idejű tudás (ismeret fennállt a beszéd ideje előtt)
• „róla” → az információ tárgyára utal (valakiről / valamiről)
Szemantikai tartalom:
• nem feltétlenül teljes vagy részletes tudás
• elegendő mértékű informáltság ahhoz, hogy a dolog nem volt ismeretlen
Röviden:
Korábban már volt tudomásom valamiről.
Mar 18, 2026 12:42:08
-
Mar 18, 2026 12:43:00
Jó jó, de mi a kérdés?
Tudod mi az a fűszer?
Mar 18, 2026 12:43:00
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 18, 2026 12:44:19
x5)
Mindeközben a macskaólban:
Semmi nem változott. Eltelt 10-15 év. Ezalatt Endre ránézésre öregedett 30 évet. És már nem a menő gamer székben hintáztatja magát, hanem a Golda nagyapjától örökölt kárpitozott trónon ül, a szemétdomb tetején, albérletben egy macskánál.
banshee
(
x24)
Mar 18, 2026 12:45:00
x24)
Mert olyan sodi a sodi hogy nem gyűjti a puskaport?
banshee
(
x24)
Mar 18, 2026 12:46:28
x24)
Ha jól emlékszem Acites trolléga értekezett a Tibi kapcsán arról, hogy a női börtön fényévekkel rosszabb, mint a férfi.
A nők körében számottevően alacsonyabb a bűnözési ráta, mint a férfiak körében, tehát ide tényleg csak a társadalom legalja jut be, az igazi bűnözők.
És ahogyan te is írod: itt bizony tekintélyre megy a játék. Annak van rangja, aki a leggyengébbet inasba teszi, napi szinten megy a hajtépés a fürdőben, a ribanc pofonok, az ingóságok megugrasztása.
Szóval Endre, harmadjára is, szerinted hogyan érzi bent magát a Lamantin? :)
A nők körében számottevően alacsonyabb a bűnözési ráta, mint a férfiak körében, tehát ide tényleg csak a társadalom legalja jut be, az igazi bűnözők.
És ahogyan te is írod: itt bizony tekintélyre megy a játék. Annak van rangja, aki a leggyengébbet inasba teszi, napi szinten megy a hajtépés a fürdőben, a ribanc pofonok, az ingóságok megugrasztása.
Szóval Endre, harmadjára is, szerinted hogyan érzi bent magát a Lamantin? :)
Mondom. Az is tekintély, hogy több tízmillát összecsalt, 150 rendbeli gyanusítása van, és a hatóság csak minden 4.-5. balhéjáról tud.
Pisás Farmer
Mar 18, 2026 12:47:22
Épp a minap olvastam unalmamban valamelyik régebbi szócikket ahol a millijós szetuppal pakolta körbe magát, de ugyanolyan putri volt körülötte mint most, csak százezres buzifény volt a földbe taposva nem papírfecni meg teafilter.
Szóval nyerésre áll asodi. Asodi.
Mar 18, 2026 12:47:22
Kötőjel
(
x12)
Mar 18, 2026 12:47:59
x12)
Mindeközben a macskaólban:
-black bars
linziasztal01
(
x77)
Mar 18, 2026 12:48:01
x77)
Gammertől Csengét, Endrétől az összes tyeknyikai eszközt el kell venni!
kérdezhetek valamit
(
x2)
Mar 18, 2026 12:50:54
x2)
Pistike arcára van irva, hogy a kozel van a síráshoz.
A zohár csicskájával legalább a stabil 2-3k meccsek mentek most meg ott ül 600 pontal meg egy loopolo idiótával, aki a 30% át a semminek majd átküldi.
A zohár csicskájával legalább a stabil 2-3k meccsek mentek most meg ott ül 600 pontal meg egy loopolo idiótával, aki a 30% át a semminek majd átküldi.
Valamilyen szinten akkor most a világnak ez jó, hogy összesodikázódott a fületlen? Nem gondoltam volna. Simán kinéztem volna hogy a napi söradag meglesz neki ezzel a kooperációval.
halászlé
(
x24)
Mar 18, 2026 12:56:21
x24)
fan itt nagyobb pjobléma is..zohár azt állítja, hogy piszonyítéka van róla, hogy pistike ragadozó, és hogy a csavargása hátterében az áll, hogy elkövetett vmi mocskosságot miskolcon...állítása szerint a htóságnak át fogja adni az infó infót...
horgász
(
x10)
Mar 18, 2026 12:59:14
x10)
Pistike arcára van irva, hogy a kozel van a síráshoz.
Így jár mindenki, aki a gyagyás buzi pedofilt így vagy úgy de segíti.
Én már csak egy ananászt kérek.
halászlé
(
x24)
Mar 18, 2026 13:02:44
x24)
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 18, 2026 13:04:43
x5)
Kitalálhatom a témát, anélkül, hogy megnézném? Még egyszer utoljára a csaló kurváról?
Bubuka
(
x13)
Mar 18, 2026 13:05:32
x13)
Ez a videó is csak arról szól, hogy a Lamantint zsarolta és nyomasztotta a MÁJSziksztisziksz (My77) mellénnyel heteken át és megpróbálta kihúzni a lamantinból azokat a mondatokat, hogy beterhelhesse egy beadvánnyal az elítélt féreg, hiszen éppen bosszút forralt ellene.
Kakaspina
(
x24)
Mar 18, 2026 13:05:34
x24)
-black bars
-black bars
Remek upgrade.
Kakaspina
(
x24)
Mar 18, 2026 13:07:13
x24)
Büdös, milyen anarchista videókat nézel te?

Csak nem valami merényletre készülsz?

linziasztal01
(
x77)
Mar 18, 2026 13:08:58
x77)
Majd a rendőrség átnézi azt a chatet, senkit nem érdekel milyen részleteket mutatsz benne, idióta.
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 18, 2026 13:17:30
x5)
Endre, te még mindig abban bízol, hogy a 8 év középmértéket is ki tudod váltani gulyáskrém-evéssel, vagy 10 fekvőtámasszal? Vigyél a tárgyalásra majd törölközőt is, hátha az is elég lesz, ha betekered a fejedet törölközővel a 8 év börtön helyett...
narrátor a jövőből
Mar 18, 2026 13:19:01
ma a rendrakós lájv is elmaradt.
a töltő sem került elő.
astoki mocsokrészeg lett, lopott az anyjától, az kiabált vele és leöntötte vízzel, layer mauráról ment a loop este nyolcig aztán ananásszal párbajozgatott majd éjfél előtt eltakarodott.
a töltő sem került elő.
astoki mocsokrészeg lett, lopott az anyjától, az kiabált vele és leöntötte vízzel, layer mauráról ment a loop este nyolcig aztán ananásszal párbajozgatott majd éjfél előtt eltakarodott.
Mar 18, 2026 13:19:01
linziasztal01
(
x77)
Mar 18, 2026 13:23:45
x77)
Miért nem kérsz Jenestől kölcsön? Ő láthatóan sokkal jobban áll anyagilag, mint te, nem egy ilyen putriban zabálja a száraz kenyeret olcsó gyulyáskrémmel.
horgász
(
x10)
Mar 18, 2026 13:25:00
x10)
az a regesz prof biztosan nagyon okos lehetett,aki belement egy ilyen dologba :D
Évvekkel ezelőtt "oroszlány" a swingerben = a kobold a sarokban ült és verte a faszát
Régészprofesszor barát a börtönben = Dzsumákó nem verte ki a két orbitrágót, ha kussban maradt 5 percig
Jonciii
(
x8)
Mar 18, 2026 13:26:43
x8)
Azt a Zoháros szart valaki végighallgatta? Én nem bírom, gyenge vagyok sajnos
-
Mar 18, 2026 13:28:18
Hagyjuk már ezt a zohárt itt a fórumon. Nem is játszott sokat a pityesszel, kétlem hogy bármilyen személyes dologról valaha is beszélgettek volna. Ez a fasz most csak azért vergődik, mert el lett küldve a faszba és a kutya nem nézi, ezért próbál minél nagyobbat mondani
Mar 18, 2026 13:28:18
ascites
(
x57)
Mar 18, 2026 13:35:54
x57)
A lamantinnal úgy járt, mint a seggpresztós futással.
Mikor neki köszönhetően elment a nagyügyfél, és a korcs biztosra vette, hogy ki fogják baszni, kiszivárogtatta a futás részleteit, hogy a trollok megtalálják és kirugassák. Akkor nem ő bukott volna meg, hanem a gonosz trollok tettek volna alá - örökre van másra fogni a bukást. De aztán végül mégsem menesztették, talán épp a levelek miatt.
Most meg az volt, hogy a lamantin elzárta a pénzcsapot, ezért a nyomi bosszút esküdött. Felnyomta a rendőrségen és azzal takarózott, hogy ő ezt eddig nem hitte el, de a bejelentéssel implikálta, hogy már igen. Az addigi felelősségét próbálta csökkenteni, azzal, hogy nem hitte el, hiszen tudta, hogy egyértelmű lesz az érintettsége, ha megnézik a lamantin kártyentörténetét. Aztán csodák csodája, beváltak a bejelentéssel párhuzamosan puffogtatott zsarolgatásai, és a pénzcsap újra megnyílt. Erre a helyzetre (a sajátjára) loopolja a hülyéje, hogy "hát hogy tudta volna abbahagyni, ha addig is ebből élt?", még ha úgy is tesz, mintha a lamantinra gondolna.
Igaz, hogy ő maga jelentette be, de az ingyenpénz akkor is kellett neki, ha maga gyújtotta meg az aládinamitozott épületbe vezető kanócot. Egyszerűen nem tudott lemondani róla, még ha ezzel egyértelmű bizonyítékot is adott arról, hogy tudja: minden jövőbeli forint csalásból származik.
Visszarohant és élvezte a forintokat, csekonicskodott a nyelvtanuló appokkal, aikkal. Közben meg gondolom mantrázta magának, hogy ha a baszója után nem mentek ki a rendőrök a lamantinhoz, akkor meg fogja úszni. Amikor a zalaegerszegiek kihallgatták februárban, bevédte, ahogy tudta (azt a jegyzőkönyvet is elő fogják venni, gyagya).
Aztán mikor a saját rágalmazásos megbaszása után gyengélkedett, kapott még egy gyomrost: fogva tartották a lamantint. Azóta még inkább rettegés az élete.
Bár kapóra is jött neki, mert a főügyében éppen kiütötték minden fogát, tehetetlenül kell várnia, hogy elkezdődjön a tárgyalás, és megkapja a 8-10 évet. Így legalább van mániás téma: egy +1-2 évvel járó (az ostoba fejében felfüggeszthetőnek álmodott) ügyről loopolhat, miközben az egész Bagolyka csapat vele foglalkozik.
De a valóság az, hogy bűnügyi felügyelet alatt csinálta a lamanttinos szarságokat. Fegyelmije van a széttört börtöntelefon miatt, most az óra miatt, és a csalások is bele fognak számítani. Annyi stiklije van, hogy ugrani fog a feltételes szabadláb lehetősége is, ha 7-8 év múlva odajut. Keményen megdolgozott mindenért a manipulatív kis genyó.
Mikor neki köszönhetően elment a nagyügyfél, és a korcs biztosra vette, hogy ki fogják baszni, kiszivárogtatta a futás részleteit, hogy a trollok megtalálják és kirugassák. Akkor nem ő bukott volna meg, hanem a gonosz trollok tettek volna alá - örökre van másra fogni a bukást. De aztán végül mégsem menesztették, talán épp a levelek miatt.
Most meg az volt, hogy a lamantin elzárta a pénzcsapot, ezért a nyomi bosszút esküdött. Felnyomta a rendőrségen és azzal takarózott, hogy ő ezt eddig nem hitte el, de a bejelentéssel implikálta, hogy már igen. Az addigi felelősségét próbálta csökkenteni, azzal, hogy nem hitte el, hiszen tudta, hogy egyértelmű lesz az érintettsége, ha megnézik a lamantin kártyentörténetét. Aztán csodák csodája, beváltak a bejelentéssel párhuzamosan puffogtatott zsarolgatásai, és a pénzcsap újra megnyílt. Erre a helyzetre (a sajátjára) loopolja a hülyéje, hogy "hát hogy tudta volna abbahagyni, ha addig is ebből élt?", még ha úgy is tesz, mintha a lamantinra gondolna.
Igaz, hogy ő maga jelentette be, de az ingyenpénz akkor is kellett neki, ha maga gyújtotta meg az aládinamitozott épületbe vezető kanócot. Egyszerűen nem tudott lemondani róla, még ha ezzel egyértelmű bizonyítékot is adott arról, hogy tudja: minden jövőbeli forint csalásból származik.
Visszarohant és élvezte a forintokat, csekonicskodott a nyelvtanuló appokkal, aikkal. Közben meg gondolom mantrázta magának, hogy ha a baszója után nem mentek ki a rendőrök a lamantinhoz, akkor meg fogja úszni. Amikor a zalaegerszegiek kihallgatták februárban, bevédte, ahogy tudta (azt a jegyzőkönyvet is elő fogják venni, gyagya).
Aztán mikor a saját rágalmazásos megbaszása után gyengélkedett, kapott még egy gyomrost: fogva tartották a lamantint. Azóta még inkább rettegés az élete.
Bár kapóra is jött neki, mert a főügyében éppen kiütötték minden fogát, tehetetlenül kell várnia, hogy elkezdődjön a tárgyalás, és megkapja a 8-10 évet. Így legalább van mániás téma: egy +1-2 évvel járó (az ostoba fejében felfüggeszthetőnek álmodott) ügyről loopolhat, miközben az egész Bagolyka csapat vele foglalkozik.
De a valóság az, hogy bűnügyi felügyelet alatt csinálta a lamanttinos szarságokat. Fegyelmije van a széttört börtöntelefon miatt, most az óra miatt, és a csalások is bele fognak számítani. Annyi stiklije van, hogy ugrani fog a feltételes szabadláb lehetősége is, ha 7-8 év múlva odajut. Keményen megdolgozott mindenért a manipulatív kis genyó.
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 18, 2026 13:38:53
x5)
Azt a Zoháros szart valaki végighallgatta? Én nem bírom, gyenge vagyok sajnos
Én sem néztem, de szerintem nem is releváns semmilyen tekintetben. Gondolom, Zohar nem utalta a csicskaadót Pityesznek, és ezen összekülönböztek. Most pedig Zohar efféle történetekkel próbál némi nézettséget szerezni. Ez ideig-óráig megy, aztán megy a süllyesztőbe. nem az a típus az ember, aki a tiktiken lájvozásból bevételt fog szerezni. Egyébként meg lassan Pityesznek is lefő a kávé. Eddig eltartották azok, akik utálták, hiszen Pityesz saját maga beszél a "visszaosztásokról." Azért szerintem ez sokak szemét fölnyitotta. Lassan ideje lesz telefonálni Piroskának, hogy utalja a nyugdíj felét a nagy sikerű digitális nomádnak.
Kendra
(
x2)
Mar 18, 2026 13:55:48
x2)
Valakinek van kontaktja a Testbeszéd csatorna készítőjéhez? Én írtam már neki korábban Endrével kapcsolatban, de nem kaptam választ.
Jó lenne ha Endre többszörösen elfojtott kényszeres túlmozgásos testbeszédét jó lenne kielemezni.
Jó lenne ha Endre többszörösen elfojtott kényszeres túlmozgásos testbeszédét jó lenne kielemezni.
linziasztal01
(
x77)
Mar 18, 2026 13:56:58
x77)
Kurvára röhögtem, amikor Jenes némi fronyó meg sörike után tett a helyedre, hogy neked rohadtul semmi közöd hozzá, hogy neki miből van pénze.
A térdére csapott: éhes vagyok, rendelek egy pizzát. Eközben önfeledten sörözött, cigizett.
Te meg láthatóan -és mindenki örömére- éhezel nap mint nap, fintorogva eszed a szociális ebédet és kis szerencsével tudsz lopni anyádtól ételt, de ahogy láttuk nem sok mindent tart a hűtőben a nyanya.
Anyád is kizárólag azt a minimumot tartja be, amit 2 nyilatkozatban elvállalt.
-Fedél van a fejed felett (egyelőre).
-Eltart (napi egyszeri étkezés, a többit meg majd te "megoldod").
Így jártál, kis köcsög! Hiába ordibáltál tegnap:
a sörök, streaming szolgáltatások, telefon- és ai előfizetések, nem tartoznak bele abba a minimumba, amiben létezned kell a börtönig. Ezek ilyen "ha van, van, ha nincs, nincs" léteznek számodra, legkevésbbé sem "alapjon" egy bűnügyi felügyelet alatt is bűnöző utolsó szarházinak. :)
Te, kis megvetett nyomorkobold, te!
A térdére csapott: éhes vagyok, rendelek egy pizzát. Eközben önfeledten sörözött, cigizett.
Te meg láthatóan -és mindenki örömére- éhezel nap mint nap, fintorogva eszed a szociális ebédet és kis szerencsével tudsz lopni anyádtól ételt, de ahogy láttuk nem sok mindent tart a hűtőben a nyanya.
Anyád is kizárólag azt a minimumot tartja be, amit 2 nyilatkozatban elvállalt.
-Fedél van a fejed felett (egyelőre).
-Eltart (napi egyszeri étkezés, a többit meg majd te "megoldod").
Így jártál, kis köcsög! Hiába ordibáltál tegnap:
a sörök, streaming szolgáltatások, telefon- és ai előfizetések, nem tartoznak bele abba a minimumba, amiben létezned kell a börtönig. Ezek ilyen "ha van, van, ha nincs, nincs" léteznek számodra, legkevésbbé sem "alapjon" egy bűnügyi felügyelet alatt is bűnöző utolsó szarházinak. :)
Te, kis megvetett nyomorkobold, te!
koszos
(
x11)
Mar 18, 2026 14:05:35
x11)
Mutattad tegnap,hogy a Patriknal a padlon ott a hanyas es hangyak vannak rajta,"meg engem neveznek igenytelennek,nalam nincsen hangya" felkialtassal oromkodtel.
"takaritos liveok" = ulunk a szemetkupac kozepen es vonyitunk,aztan feladjuk
Te egy igazi okadek vagy :DDDD oromkodsz ilyeneken,bar teszem hozza O biztosan feltakaritotta,a Te hanyasod meg ott rohadt meg :D A macska is biztos a szomszed orszagbol hozta azt a patkanyt,NYILVAN.
Nincs nalad igenytelenebb,gusztustalanabb vegleny az egesz tiktokon.
"takaritos liveok" = ulunk a szemetkupac kozepen es vonyitunk,aztan feladjuk
Te egy igazi okadek vagy :DDDD oromkodsz ilyeneken,bar teszem hozza O biztosan feltakaritotta,a Te hanyasod meg ott rohadt meg :D A macska is biztos a szomszed orszagbol hozta azt a patkanyt,NYILVAN.
Nincs nalad igenytelenebb,gusztustalanabb vegleny az egesz tiktokon.
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 18, 2026 14:06:33
x5)
Pityesz már lájvban. Néha kicsit gyűlölködik, milyen kár lenne, ha kilőnék a csatornáját, mire a Gyagyás megjön.
www.tiktok.com/@krsknyi.istvn.fol/live
www.tiktok.com/@krsknyi.istvn.fol/live
Bubuka
(
x13)
Mar 18, 2026 14:07:27
x13)
Nagyon bassza a csőrét az elítélt bűnöző szarházinak, hogy Jenes is bekerült a képbe és nem tudta rátenni a koszos pók ujjait az összes elérhető csalásból származó pénzre.
Jenes volt a valódi titkok őrzője, Jenes volt az intéző embere, a bizalmasa a csaló kurvának és nem Te!
Te csak egy alárendelt, házi bohócként funkcionáltál aki csicskaként ugrált a pszichopata lamantin körül és éjszakákon át könyörögtél a supportoknak, meg nyitogattad neki a bankszámlákat, bújtad a google street view-t egész nap kamerák után kutatva.
Egy címeres, igazi senkiházi balek vagy te gyagyás.
Míg Jenes élvezte a balatoni kiruccanásokat, legkomolyabb pizzákat (elképzelem ahogy z-vel mondod a pizzát és ilyenkor a beledet taposnám ki) és minden ezzel járó jóságot, tehát kitartották a Mancit, te közben alsópolcos sörökért könyörögtél és legjobb esetben nyár végéig ott is fogsz bezárva rohadni a kis düledező ketrecedben.
Emlékszel még mikor arról álmodoztál, hogy a Marinára költözz és még saját MacBook Pro-t is ígért neked a kurva? Hát mennyire kell keserű vesztes szarnak lenni aki 44 évesen ilyeneken álmodozik?
Szánalmas paraszt vagy ott az alföldön :DDDD
Jenes volt a valódi titkok őrzője, Jenes volt az intéző embere, a bizalmasa a csaló kurvának és nem Te!
Te csak egy alárendelt, házi bohócként funkcionáltál aki csicskaként ugrált a pszichopata lamantin körül és éjszakákon át könyörögtél a supportoknak, meg nyitogattad neki a bankszámlákat, bújtad a google street view-t egész nap kamerák után kutatva.
Egy címeres, igazi senkiházi balek vagy te gyagyás.
Míg Jenes élvezte a balatoni kiruccanásokat, legkomolyabb pizzákat (elképzelem ahogy z-vel mondod a pizzát és ilyenkor a beledet taposnám ki) és minden ezzel járó jóságot, tehát kitartották a Mancit, te közben alsópolcos sörökért könyörögtél és legjobb esetben nyár végéig ott is fogsz bezárva rohadni a kis düledező ketrecedben.
Emlékszel még mikor arról álmodoztál, hogy a Marinára költözz és még saját MacBook Pro-t is ígért neked a kurva? Hát mennyire kell keserű vesztes szarnak lenni aki 44 évesen ilyeneken álmodozik?
Szánalmas paraszt vagy ott az alföldön :DDDD
koszos
(
x11)
Mar 18, 2026 14:08:56
x11)
Teszem hozza,hogy ausztriaba is a nyugdijas HOD KURVA ANYAD ment kitakaritani,mert majdnem megevett a retek ott is !
Nah pont akkor tortent egy eleg erdekes jelenet,anyad kert toled 50 eurot kolcson,te mit is mondtal ? "jo jo,de ebbol ne csinaljunk rendszert.
Remelem az utcan fogsz vonyitani,miutan egyedul maradsz ezen a vilagon.
Nah pont akkor tortent egy eleg erdekes jelenet,anyad kert toled 50 eurot kolcson,te mit is mondtal ? "jo jo,de ebbol ne csinaljunk rendszert.
Remelem az utcan fogsz vonyitani,miutan egyedul maradsz ezen a vilagon.
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 18, 2026 14:09:44
x5)
Mutattad tegnap,hogy a Patriknal a padlon ott a hanyas es hangyak vannak rajta,"meg engem neveznek igenytelennek,nalam nincsen hangya" felkialtassal oromkodtel.
linziasztal01
(
x77)
Mar 18, 2026 14:10:44
x77)
Éhes volt, a száraz kenyér elfogyott hozzá.
Szomcsy. :(
Semper Snecifisz
(
x2)
Mar 18, 2026 14:15:09
x2)
Honnan a faszból tudnád hogy van-e hangya az ólban? A másfél méteres halmok és retek alatt egy kisebb civilizáció felépülhetett és összedőlhetett már.
"Az egész napomat elvette az idő..."
MaxPayne
(
x24)
Mar 18, 2026 14:20:46
x24)
endreről nekem egy ideje ez a jelenet jut eszembe:

Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító

Pisás Farmer
Mar 18, 2026 14:21:57
Még hogy hangya, csodálkozom hogy patkány, mosómedve, keselyű még nincs.
Lehugyoztak help!
Mar 18, 2026 14:21:57
-
Mar 18, 2026 14:22:30
Pityu szerint a Bűnvadászok az Ő inspirációjára van, mert Toró tőle látta az állatvédelmet!
Mar 18, 2026 14:22:30
Bád Szpenszer
(
x1)
Mar 18, 2026 14:25:03
x1)
Pityu szerint a Bűnvadászok az Ő inspirációjára van, mert Toró tőle látta az állatvédelmet!
Ezek a retardok összetévesztik a Bűnvadászokat a drogosvédő, bűnözővédő, aberráltvédő Tasz-szal meg a Helsinki Bizottsággal. Bár a gyagyás rafináltabb, ő rögtön ezekhez fordult segítségért.
-
Mar 18, 2026 14:28:32
A gombóc Sodit várja...
Mar 18, 2026 14:28:32
Pikturiensz
(
x7)
Mar 18, 2026 14:29:14
x7)
A netem ismét szarakszik, szóval részemről a mirror az off.
Diplomata viszont nyomja, ott lehet majd követni, aki mindenképp mirrort akar.
www.youtube.com/live/v3r5c-nwGIg?si=suVsRwGnowFw9HvO
www.youtube.com/live/v3r5c-nwGIg?si=suVsRwGnowFw9HvO
-
Mar 18, 2026 14:29:27
A gombóc Sodit várja...
3 órára várja a gyagyást
Mar 18, 2026 14:29:27
linziasztal01
(
x77)
Mar 18, 2026 14:32:16
x77)
Remélem Maurára is rárohad a műanyag lakat, de azt a részét teljesen megértem, hogy nem bízott meg ebben a zsaroló, kis pukkapojos idiótában.
Minden ilyen "balhéban" vannak az értelmi szerzők és vannak az ilyen balekok, akikkel elvégeztetik az alja, piszkos munkát. Ha nem lenne világos, Endre, ez te voltál, ebben csak az a szép, hogy ugyan úgy elővesznek érte, sőt!
Maura meg Jenes egész nap döglött, nyomkodták a telefont, nevettek rajtad, hogy napi 4-5 ezer forintért, pár sörért, meg netflixért cserébe mindent megcsináltál helyettük. Számlákat nyitottál, kamera nélküli boxokat kerestél, stb. Ők ötleteltek miből lehetne "pénzt csinálni", annak meg jelentéktelen hányadát kaptad meg te, amit azonnal locsoltál is a picsaszádba.
Mondjuk amilyen "munkát" végeztél az X profil feloldásával kapcsolatban a supportnak "my rabbit is sick, please..." nem is érdemeltél többet pár sörnél.
Nekem már akkor gyanús volt, hogy ennek a bűnözői láncnak te vagy az alján, amikor Jenes medencézhetett Szegeden, te meg a 43 fokos ólban voltál kénytelen rohadni. Látod, még Jenesnek is járt ilyen "céges" fürcsi, neked nem.
Minden ilyen "balhéban" vannak az értelmi szerzők és vannak az ilyen balekok, akikkel elvégeztetik az alja, piszkos munkát. Ha nem lenne világos, Endre, ez te voltál, ebben csak az a szép, hogy ugyan úgy elővesznek érte, sőt!
Maura meg Jenes egész nap döglött, nyomkodták a telefont, nevettek rajtad, hogy napi 4-5 ezer forintért, pár sörért, meg netflixért cserébe mindent megcsináltál helyettük. Számlákat nyitottál, kamera nélküli boxokat kerestél, stb. Ők ötleteltek miből lehetne "pénzt csinálni", annak meg jelentéktelen hányadát kaptad meg te, amit azonnal locsoltál is a picsaszádba.
Mondjuk amilyen "munkát" végeztél az X profil feloldásával kapcsolatban a supportnak "my rabbit is sick, please..." nem is érdemeltél többet pár sörnél.
Nekem már akkor gyanús volt, hogy ennek a bűnözői láncnak te vagy az alján, amikor Jenes medencézhetett Szegeden, te meg a 43 fokos ólban voltál kénytelen rohadni. Látod, még Jenesnek is járt ilyen "céges" fürcsi, neked nem.
Kakaspina
(
x24)
Mar 18, 2026 14:41:24
x24)
Ha ráindítod a lájfszot a Braga - Fradira, éjjel rádrobbantom a macskaólat Büdös.
Sodi_linzi_sult_hala
Mar 18, 2026 14:46:04
Ha ráindítod a lájfszot a Braga - Fradira, éjjel rádrobbantom a macskaólat Büdös.
Mar 18, 2026 14:46:04
halászlé
(
x24)
Mar 18, 2026 14:51:33
x24)
A netem ismét szarakszik, szóval részemről a mirror az off.
youtube.com/live/v3r5c-nwGIg?si=suVsRwGnowFw9HvO
youtube.com/live/v3r5c-nwGIg?si=suVsRwGnowFw9HvO
itt is van egy pistike mirrorsz, itt is lehet nézelődni: kick.com/bulldogagent/videos
linziasztal01
(
x77)
Mar 18, 2026 14:53:38
x77)
Az a jó, hogy ezt a poént sem(!) érti a nyomorultja. :DD
-
Mar 18, 2026 14:59:15
Büdös, milyen anarchista videókat nézel te?
Zenét hallgat a korcs.
Mar 18, 2026 14:59:15
halászlé
(
x24)
Mar 18, 2026 14:59:50
x24)
legyen csak minél több ügye az ananásznak, egyszer haza kell jönnie..
Hahó
(
x135)
Mar 18, 2026 15:00:24
x135)
3 óra van, indul a takarítós lájv ahogy ígérte a pdf tegnap?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
koszos
(
x11)
Mar 18, 2026 15:03:34
x11)
Mar 18, 2026 15:03:34
A fikas meg a foci ? max a bl meccseken nezi azt a reszt,ahol gyerekekkel vonulnak a jatekosok,aztan kilovi. Mar 18, 2026 15:03:34
halászlé
(
x24)
Mar 18, 2026 15:04:34
x24)
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 18, 2026 15:04:36
x39)
3 óra van, indul a takarítós lájv ahogy ígérte a pdf tegnap?
Már tuti mindent kiganézott, felmosott, kimosott, kifertőtlenitett, aztán pár liter benzint locsolt rá és rágyujtott.
Most napozgat a jólvégzett munka után és limonádét szürcsölget!
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Mar 18, 2026 15:07:58
x3)
indultunk
Így jött ki a matek.
Pikturiensz
(
x7)
Mar 18, 2026 15:09:40
x7)
Netproblémák megoldva (reméljük): www.youtube.com/live/irMNC4Oh5rw?si=mJEzGF31DAQ6BiD3
linziasztal01
(
x77)
Mar 18, 2026 15:11:08
x77)
új fideó
Idegesek vagyunk, mert mi felbasszuk az agyát. Gondolom az igazsággal. :)
Tartalom:
Tagadja, hogy 100.000 forintot követelt volna Maurától, "esz szemen szedett haszugság".
Azt állítja, hogy Maura karácsony előtt sírva hívta, hogy minden pénze a skrillen van, nem fér hozzá. Megmentő szerepben tetszeleg a nyomorék korcs, közben idegesen járkálunk. Maura ajánlotta fel, ha ezt megoldja akkor önszántából küld neki pénzt. Eközben "ügyfélkezelés művészetét" taglalja.
Esze ágában sem volt elkérni a pénzt Maurától, de azt bevallja, hogy küldözgetett neki hosszú üzeneteket, mert a csaló kurva megvonta a "sörpénzt".
Kakaspina
(
x24)
Mar 18, 2026 15:13:14
x24)
A szokásosnál is lilább a vekni. xd
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 18, 2026 15:13:23
x5)
Endre, mivel érdemelted ki, hogy Golda kiengedett a macskaólból?
A helyzet megoldása
(
x44)
Mar 18, 2026 15:14:02
x44)
Na,
Tisztítós helyett tisztázós lett ez a live is
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Tisztítós helyett tisztázós lett ez a live is
linziasztal01
(
x77)
Mar 18, 2026 15:14:03
x77)
Anyád mindjárt bezavar az ólba, a napsütést is megvonja anyád!
Takaríts!
Takaríts!
Szájzár számláló
Mar 18, 2026 15:14:32
1️⃣
Mar 18, 2026 15:14:32
Bád Szpenszer
(
x1)
Mar 18, 2026 15:16:02
x1)
Emlékszem, amikor lement a törökhöz és a maurához, utána többször is lelkendezett, hogy ajánlottak neki valamilyen üzleti lehetőséget. Nem lehet, hogy akkor, hármasban tervelték ki ezt az egészet?
"Baszót adok be a Gézára."
A helyzet megoldása
(
x44)
Mar 18, 2026 15:16:38
x44)
EGY TROLL HÁTIZSÁKOS HÖLGY ÁLLT A KAPUBAN
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
-
Mar 18, 2026 15:16:55
Paranoia.
Mar 18, 2026 15:16:55
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 18, 2026 15:17:24
x5)
Endre szerint hátizsákos troll nő ácsorgott az Attila utcában. :D :D
Kakaspina
(
x24)
Mar 18, 2026 15:17:25
x24)
Random kiránduló hátizsákkal a vasútállomás mellett = troll
linziasztal01
(
x77)
Mar 18, 2026 15:17:42
x77)
EGY TROLL HÁTIZSÁKOS HÖLGY ÁLLT A KAPUBAN
=postás néni
Terhelő Terike
Mar 18, 2026 15:19:13
Mi a faszról beszélsz Gyagyás pedofil?
Te megint mást állítasz, mint ami történt.
Te azok után kezdted el zsarolni a retkes csalót, hogy ignorálta a kérdéseidet a 100.000 forinttal kapcsolatban és felkúrtad magad olyan szinten, hogy elkezdted zsarolni.
Fizessen, adja meg a neked szánt 100k-t, vagy pedig felnyomod. Ne aggódj, egyértelműsítetted ezt számára annyira, hogy még neki is tiszta legyen.
Ezek után történt a feljelentésed, ezután mondta rólad azokat amiket és ezután lépegetett be az ő tiktok fiókjába, amit átengedett neked, írta át mindig a számlaszámaidat, hogy ne kapjál pénzt. Egy ponton majdnem törölte is az egész fiókodat :)
Itt kurvára semmilyen hazugság nincsen. Aki hazudik az te vagy egyedül. Te bűnöző szarházi patkány.
Te megint mást állítasz, mint ami történt.
Te azok után kezdted el zsarolni a retkes csalót, hogy ignorálta a kérdéseidet a 100.000 forinttal kapcsolatban és felkúrtad magad olyan szinten, hogy elkezdted zsarolni.
Fizessen, adja meg a neked szánt 100k-t, vagy pedig felnyomod. Ne aggódj, egyértelműsítetted ezt számára annyira, hogy még neki is tiszta legyen.
Ezek után történt a feljelentésed, ezután mondta rólad azokat amiket és ezután lépegetett be az ő tiktok fiókjába, amit átengedett neked, írta át mindig a számlaszámaidat, hogy ne kapjál pénzt. Egy ponton majdnem törölte is az egész fiókodat :)
Itt kurvára semmilyen hazugság nincsen. Aki hazudik az te vagy egyedül. Te bűnöző szarházi patkány.
Mar 18, 2026 15:19:13
Rolleres troll
Mar 18, 2026 15:19:48
Szopki a faszt Endre
Mar 18, 2026 15:19:48
A helyzet megoldása
(
x44)
Mar 18, 2026 15:20:03
x44)
30 percig állt szerinte egy helyben valaki a kapu előtt, és fotózott.
Csak nem árverezik a házat? :)
Csak nem árverezik a házat? :)
linziasztal01
(
x77)
Mar 18, 2026 15:21:16
x77)
Itt a tavasz, megnyitott a Vadaspark, ahogy hallom... :D
A helyzet megoldása
(
x44)
Mar 18, 2026 15:21:58
x44)
Természetesen a jó idő megjövetelével M.Ádam intravénás fenyegetései ellenére, a favella tojásozása újraindul.
Kakaspina
(
x24)
Mar 18, 2026 15:22:13
x24)
A szalma ágyat autó emelővel kívánja megemelni a budai úrifiú.
A helyzet megoldása
(
x44)
Mar 18, 2026 15:22:17
x44)
Autó emelővel akarja felemelni az ágyat xd
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 18, 2026 15:23:35
x5)
Autó emelővel akarja felemelni az ágyat xd
Szólni kell a nyergesi mintaapának, a láncfűrésszel összevágja az ágyat.
linziasztal01
(
x77)
Mar 18, 2026 15:24:33
x77)
Tehát igaz, köszi a beismerést! :D
Látszik a pofádon!
Látszik a pofádon!
-
Mar 18, 2026 15:24:48
Melyik csatorna?
Mar 18, 2026 15:24:48
Terhelő Terike
Mar 18, 2026 15:26:15
Majd meglátjuk ki hazudik pdf, nagy pofára esés lesz ebből és te is tudod miért! :D
Mar 18, 2026 15:26:15
Hafré
(
x9)
Mar 18, 2026 15:27:23
x9)
Szerencse stoki, hogy ennyi tiktikezés után már ismerősek lesznek a büntetőeljárások. Már ami a duplázót meg háromszorost illeti.
lépek ki mert hülyék vagytok
linziasztal01
(
x77)
Mar 18, 2026 15:27:53
x77)
Ez biztos nem átlátszó:
"jaj, Laura, ne utalj nekem 100.000 forintot, mert nem akarlak feljelenteni ;)"
Ilyen "pont az ellentétét" mondtam dologra akarsz alapozni? :)
"jaj, Laura, ne utalj nekem 100.000 forintot, mert nem akarlak feljelenteni ;)"
Ilyen "pont az ellentétét" mondtam dologra akarsz alapozni? :)
Kakaspina
(
x24)
Mar 18, 2026 15:28:12
x24)
Mindjárt sír. Tehát igaz.
Pësta fölött repülő húz el alacsonyan közben.
Pësta fölött repülő húz el alacsonyan közben.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Mar 18, 2026 15:28:19
x5)
Májas kérhetnénk egy feljelentésecskét? Ő maga vallotta be neked, te vagy meg károsítva.
Pikturiensz
(
x7)
Mar 18, 2026 15:28:24
x7)
Melyik csatorna?
Mirroron mindig ott van, hogy melyik profilról nyomja, de egyébként asodika
Bubuka
(
x13)
Mar 18, 2026 15:28:32
x13)
Elképzelem hogyan gyalázhatta a csaló kurvát a felszopóinak, hogy "NEKEM EZ JÁR BASZDMEG EZ JÁR!!!!"
hullabacsi
Mar 18, 2026 15:30:21
Mc Isti: akkor valahol te is segítettél, nem?
Látod, Endre, még egy hülye is érti.
Kontextus, te félállati majom kurva!
Látod, Endre, még egy hülye is érti.
Mar 18, 2026 15:30:21
Kendra
(
x2)
Mar 18, 2026 15:31:35
x2)
Jól halad a beígért rendrakás...
noikabatgomb
(
x10)
Mar 18, 2026 15:31:45
x10)
Endre... baszki.. még a retardált pisti is látja, hogy bünös vagy. Hát ott mondja! A Pista mondja!
Ebben eddig lehetett eljutni.
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 18, 2026 15:31:46
x5)
A Gyagyás mentegetőzik, loopolja a szarságait, közben Pityesz le sem szarja, és beüvölti az ajándokozók nevét. :D :D
Hátizsákos Nő
Mar 18, 2026 15:31:48
hangos nyögések hallatszottak a házból, azért álltam meg, hogy szükség van-e segítségre, de kiderült, hogy egy napszemúveges férfi buzipornót néz és hörögve rejszol, nem fotóztam le semmit
Mar 18, 2026 15:31:48
LaCi
Mar 18, 2026 15:32:50
hangos nyögések hallatszottak a házból, azért álltam meg, hogy szükség van-e segítségre, de kiderült, hogy egy napszemúveges férfi buzipornót néz és hörögve rejszol, nem fotóztam le semmit
Amatőr hiba, mondjuk kit érdekel, nem? xDDD
Mar 18, 2026 15:32:50
PúpszásziRePont
(
x5)
Mar 18, 2026 15:33:42
x5)
Golda amúgy nincs otthon, hogy Endre ki merte dugni a kilincsorrát a macskaólból?
Hahó
(
x135)
Mar 18, 2026 15:36:25
x135)
Golda amúgy nincs otthon, hogy Endre ki merte dugni a kilincsorrát a macskaólból?
Szerintem már hivja egy troll, hogy a pdf őrjöng az udvaron.
ascites
(
x57)
Mar 18, 2026 15:37:00
x57)
Mondjátok neki, hogy Gyárfás is úgy kapott 7 évet, hogy "máshogy fogalmazott" meg ironizált :D
Kakaspina
(
x24)
Mar 18, 2026 15:37:08
x24)
Szétkapja az ideg, Pëstára se tud figyelni a Büdös.
halászlé
(
x24)
Mar 18, 2026 15:38:03
x24)
Van valami hatásos bot, amivel ki lehet lődni a pedofilokat?
Golda Meir
Mar 18, 2026 15:38:59
Van valami hatásos bot, amivel ki lehet lődni a pedofilokat?
Itt van a kezemben, mindjárt elpicsázom a kis férget!
Mar 18, 2026 15:38:59
134 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™