Hogyan lehet egy viszonylag új ajtót ilyen szinten összemocskolni? Öregapám istállójában nem volt ilyen retek, pedig tartott teheneket, disznókat is.
Helyreállító műtét kell a robogónak is!
Leverték a hülye fejéről amikor kérdezték tőle egyesével a tek-esek, hogy MOST AKAR-e rendőröket ölni szerintem. Azért van hatalmas tagadásban, mert őrületes csicskítást kaphatott végre :)
Nagyobb összeget mernék rá tenni, hogy lesz itt még NEKEM BAZMEG KÉTSZER MONDTAD, ENNEK A BÜDÖS FASZNAK MEG EGYSZER SE. A kedvenc műsorszámom.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
felfüggővel jött ki, szerinted mennyi idő amíg elkövet valamit?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ezt neee
aki nem hitelképes az nem ember
igen.
Elmondása szerint ugye a Gyorskocsiban volt, ott ha jól tudom "csak" előzetest töltenek, ugyanazt ahol gyagyás volt.
Volt ennél több eset is pl mikor mc pdf mondta neki néhány hete, hogy itassa meg mert szomjas, vagy pár napja mikor ö maga mondta hogy ha azt akarják hogy Bagolyka egyen akkor küldjenek pénzt, de ezeket a pedia nem említi, tehát pontosan nem tudom mikor voltak ezek . Amiket a pédián találtam és esetleg jól jöhetnek esetleg azok, ezek. Linkelek videókat is, amikbe lehetnek ezek.
Március 04-én (szerdán) Stoki 13:15 körül duplaflokkal [17][18] jelentkezett: azon szórakozott, hogy a csontsovány Bagolyka hogyan próbált elcsenni valamit az ebédjéből.
ok.ru/video/12128267143836
ok.ru/video/12128282544796
Március 06-án (pénteken) így végül csak a szolnoki rendőrséget hívta fel 23:00 körül....majd magába roskadt, Bagolykát nyomorgatta,
ok.ru/video/12136817494684
Március 09-én (hétfőn) 20:30 körül, mikor már huzamosabban óbégatott az éhes Bagolykával, Golda bekussoltatta.
ok.ru/video/12212357237404
Itt pedig 2 flokk amiket még találtam ahol Bagolyka eszik a mocskos tálból
03.27
ok.ru/video/12833237371548
04.07
ok.ru/video/13310491363996
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Vajon többször fogja-e felemlegetni a sitten töltött időt, mint Phil Leotardo a Sopranos-ból? Kérem tegyék meg tétjeiket. "I did 20 fucking years"
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Nem, mert nem fogja túlélni
Gyere korcs jogászkodni, hogyan tudtál volna a kiváló jogi érzékeddel és az érdekérvényesítő képességeddel a felfüggőből szigorított fegyházat intézni neki!
Ki az az Endre bácsi?
Irigykedsztroll Endre, irigykedsz? Kaffka Tibi mó megúszta felfüggővel, neked alsó hangon 8 év néz ki. Mindent jól csináltál, ugye? Még véletlenül sincs köze hozzá hogy a benn tartása drágább mintha az utcán lakna. Tessék példát venni az uradról és bejelentkezni hajléktalanszállóra a lakcímedet. Foshná!
Hát azért hetyetye! Nyelftanilag Bagolyka engedte be endrét a macskaólba.
az lenne a legjobb műsor, ha egymásra vallanának goldával.
A herélt mászkálhat jobbra - balra a szép időben, Endre nem.
És AI se kellett hozzá.
Ki az az Endre bácsi?
ananászt nem lehetne benevezni?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ezt csak most láttam. NSZKSZ.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Tulajdonképpen Endre Bagolyka háziállata.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
De moszt hattyá má, tiltyalak a ghecibe!
ROSSZ RATYIK! Csíravirág!
Hogy ne verjék agyon odabenn.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Nekem ilyen információim vannak az ügymenetről. Ha valahol tévedek akkor kérem javítson ki valaki. Szóval először letartóztatják és előzetesbe helyezik ha kell. Majd elindul a nyomozás. Mikor lezárul a nyomozás, amibe jelen van az ügyészség is, akkor az ügyészség az informáciok alapján eldönti hogy vádat emel vagy nem az alapján hogy nyerhető vagy nem nyerhető az ügy, lásd 98% váderedményeség. Ha ellöbi mellet dönt akkor elökésziti a vádat ez 1-2 hónap és mennek a bíróságra utána, egy úgynevezett iratismertetésre ahol is megtudja hogy mivel vádolják pontosan milyen büntetést kérnek rá. És itt felajánlanak egy vádalkut is, ami egy picit enyhébb büntetés mint ami akkor várhat rá, mint ha a bíróság ítéli el. Itt persze sokat számít az hogy hány év néz ki neki, milyen büntetést kérnek rá. Tehát mondjuk 8 év középmértékkel számolva azt senki se fogja megúszni egy pár éves felfügövel. :) Na igy kaphatott talán 2 vagy 3 éves felfüggöt mivel elfogadta ezt a vádalkut, ami nélkül esetleg 2 év nézet volna ki neki. Az ügyészség ezt nem azért csinálja, mert nem akarja börtönbe látni az elkövetőt, hanem azért mert igy gyorsan lezárul az ügy, lásd 6-7 hónap, ahelyett hogy évekig húzódna, és mert ez is nekik egy újabb sikeres ügy ami emeli vagy szinten tartja azt a bizonyos 98% váderedményeséget.
Hogy hogyan uszhata meg most is mikor korábban már felfüggöje volt. Ebbe nem vagyok annyira biztos, mint az előzőbe, de én arra gondolok hogy az a felfüggö is egy hasonló vádalku miatt volt, tehát ott se volt bíróság által elitélve, vagy lehet hogy ott csak valami pénzbírságot és felfüggöt kapott, tehát nem volt mit leülni most. Viszont ha most megajánlottak neki 2 évet amit vádalkuba 3 év felfügövel váltott ki, akkor bizony legközelebb már nem lesz szerencséje és azt a 2 évet lekell ülnie majd. Azt kéne tudni hogy korábban meg most is milyen ítélet várt volna rá.
Köszönöm!
Es mi lehet a jogositvanyaval? Elofordulhat hogy ezert az esetert bevontak?
Es mi is van a tobbi ugyevel? Mannas garazdasag, meg a parlament raketazasa, meg tuti valemennyire o is benne volt a lamantinos ugyekbe…
Sok papírmunka.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ajj, hogy a faszomat verjem a bürokráciába bele!
Nem LaCI! Nincs kép erről a barátnődnek!
púpszászi kapufirkászok, szevasztok!
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Nincs mit.
Jogsi. Ezt meghagynám jogba jártasabbaknak, hogy megmondják erre mekkora esély van egyáltalán. Többi ügye pedig szerintem.
Rakétázás. Ezt nem tudom, nem ezért volt a felfügöje esetleg? Ha igen akkor az is lehet hogy mivel az 2023 elején volt emlékeim szerint és ha 2 évet kapott arra akkor lehet az már le is telt mert ugye a robogós támadás az már 2025 szeptemberébe volt. Ha nem azért volt a fel függő akkor meg valószínűleg ezt az ügyet megúszta mikor vége volt a nyomozásnak. Hasonló módon uszhata meg, mint ahogy a korcs a pdf lefoglalásos ügyet.
Manna : Ott neki talán csak anyi szerepe volt hogy megtámadta Viktort mikor az felvette hogy ellopja a korcs telefonját. És ezért a "támadásért" állították elő, ezért ment Viktor is akkor a rendörségre. De a mannás ügy az inkább a korcsé mert ugye ö volt az aki a boltosokra rátámadott.
Lamantin csalás: Hát ugye az még nyomozati szakaszba van, szóval ott még bármi lehet még. Főleg ha pár troll kézbe veszi neki az ügyet. :)
Egyébként nekem most erről beszélve, eszembe jutott de nem tudom az melyik ügy miatt lehetet , hogy drog vagy alkohol elvonóra is kötelezték. De ez is már valamikor 2024 nyara körül volt. Akkor és emiatt is talán, kapott rá nagyon a Frontinra(?) .
Ha követném ezt a véglényt én is like-olnám, hogy több mint fél évet ült és a csotrogányát megrongálták.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.

Egy másodkategóriás fideszes propaganda seggnyaló, Lentulai Krisztián, aki mint sokan mások, közpénzből nyomta a hülyeséget, véletlenül nem a dobós tiktok fiókjáról kommentelt be egy Sodi lájv alá.
Ő volt az, aki Kocsis Mátét kérdezgette Mc istiről a mandinerben is, így részben érthető hogy endréhez is
eltalált.
Úgy gondolom ez egyelőre további beavatkozást nem igényel, azonban itt hívnám fel mindneki figyelmét, hogy Endrét TILOS, híressé tenni, népszerű tiktok editeket készíteni belőle (ami nem a bűnözésének a bemutatása, hanem kifejezetten Endrét mint vicces embert mutatná), mivel így biztosítható, hogy minden korty sörért meg kell szenvednie.
Ugye ugye, mondom én hogy itt bizony rákell menni a pénzes vonalra a tikfosnál, akár állami szinten is, mert ott azért biztos nem minden fasza és mehetnek a trükközések akár ilyen szinten is.
Ezt a kocsis, mc pdf beszélgetést meglehet valahol hallgatni nézni, vagy olvasni, hogy miről volt pontosan szó?
És igen, szerintem se tartalomként, műsorként tekintsen senki se ezekre a korcs anyagokra, hanem csak bizonyitékonként, eszközönként hogy a korcs megkapja azt hamarosan amit érdemel.
Én úgy gondolom, hogy nyugodtan érdeklődjenek a Sodi trollok irányába is, de addig örüljenek amíg ez az érdeklődés nem kölcsönös.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

Egy rakas pénzt kiszórtak a legnézettebb férgeknek, hogy felszopják a fideszt a választások elött. A kukkerotól (aki a Lamantin barinöje véletlenül) kezdve a Pityeszen át ment a zseton egy fideszes felszopásért. A másod meg harmadkörösök a morzsákat szedték fel. Így lett a buzi kis zohárból egyik pillanatra akkora keresztény jobboldali.
Nem csodálkoznék ha a Pityesz mögé bemászó "managment" szintén érintett volt.
Ma reggel az MC Retard panaszkodott, hogy a kutya nem hajlando elöfizetni a tagos chat-re és ha az be van kapcsolva akkor technikailag olyan mintha nem is lenne chat. Kikapcsolta egy órára.
Késöbb visszakapcsoltatta vele a tartótisztje és az idióta "profi manager" a tagos chat-re egyeddül írogatta az izzadtságszagú marketing szövegeket, hogy "elöfizetve a legjobb! Gyertek".
A follow the money itt is a legjobb út lesz. A gyagyás "barátai" csórók vagy nem hajlandóak pénzt adni. A cash valószínüleg abból jött, hogy a gyagyást használták kiskapunak a gyogyóspistához. Fizettek az elítéltnek, hogy hozza össze a jâtékot mint azok a spanyolban bulizó VV majmok. A gyagyás ebböl a körböl is ki lett szorítva de valami még csurranhat neki.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Ezt a kocsis, mc pdf beszélgetést meglehet valahol hallgatni nézni, vagy olvasni, hogy miről volt pontosan szó?
trashcity.net/video/22670/egy-podcast-egyik-t%C3%A9m%C3%A1ja-mc-isti-mi-haz%C3%A1nkos-vagy-fideszes
Takarits, Endre, jön az "asszony"!
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Indult is a pedo elő
Így jött ki a matek.
Azért egy robogós szabadulóbuli a Kopaszi-gátnál stílusosabb lett volna.
NSZKSZ!
A mirrorok olyanok, mint a Harry Potter filmek intrói: egyre sötétebb tónusúak, jelezve, hogy a sztori is egyre komolyabbra fordul.
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Az hagyján hogy valaki vitte kocsival, de ki csinálta a képet a hátsó ülésről :)
A trollok talán ezt is tudjak Endre? :)
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
-
Apr 18, 2026 10:51:35
IS!
Polihisztor.
de van egy rossz hirem KakasPinának.
Másik kapura játszik.
Senkit nem érdekel a nyomorult nekrológja.Egy senki és nincs ingyen rivaldafény az ilyeneknek. Polihisztor.
de van egy rossz hirem KakasPinának.
Másik kapura játszik.
Apr 18, 2026 10:51:35
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Apr 18, 2026 10:52:43
x3)
Szép tista az ajtó
Hogyan lehet egy viszonylag új ajtót ilyen szinten összemocskolni? Öregapám istállójában nem volt ilyen retek, pedig tartott teheneket, disznókat is.
démondémon
(
x2)
Apr 18, 2026 10:54:14
x2)
Achtung, kiengedtek Kaffkat, aktiv fbn.
Gyagya, rondabb es csorobb vagy, mint valaha. Most mi lesz?:)
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Gyagya, rondabb es csorobb vagy, mint valaha. Most mi lesz?:)
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
x3)
Helyreállító műtét kell a robogónak is!
Bubuka
(
x13)
Apr 18, 2026 10:55:06
x13)
Napok óta rengeteg bizonyítékot gyártott arról ,hogy leszarja mi van a beteg macskájával. Jó majd anyukámnak elmondom holnap (nem mondta), Jó nézünk állatorvost(helyette tiktok adásban kiabál). Amikor szólnak neki hogy hívnak orvost akkor meg azt mondja, hogy de nincs pénze, tehát felőle meg is dögölhet a macska
Addig jut el fejben, hogyha fáj a macskának a foga/torka, akkor majd a pástétom lesz a megoldás, hiszen azt nem kell rágni.
Egy több hónapja tartó szenvedés után azt már nem lehet várni, hogy magától meggyógyul a macska. Meg fogják ölni a vén zsidó kurvával.
A felszopói szégyelljék magukat, hogy nem csapják ki a húszezreseket egy állat érdekében, miközben egy pedofil alkoholista bűnözőt pénzelnek és támogatják az ingyenélését.
Az emberiség legalja vagytok. Állatkínzó férgek.
Addig jut el fejben, hogyha fáj a macskának a foga/torka, akkor majd a pástétom lesz a megoldás, hiszen azt nem kell rágni.
Egy több hónapja tartó szenvedés után azt már nem lehet várni, hogy magától meggyógyul a macska. Meg fogják ölni a vén zsidó kurvával.
A felszopói szégyelljék magukat, hogy nem csapják ki a húszezreseket egy állat érdekében, miközben egy pedofil alkoholista bűnözőt pénzelnek és támogatják az ingyenélését.
Az emberiség legalja vagytok. Állatkínzó férgek.
PúpszásziRePont
(
x5)
Apr 18, 2026 11:01:23
x5)
Gyagyás, remélem, amikor pár hét, vagy hónap múlva az alkoholelvonási tünetek miatt ott fogsz nyüszíteni a cellapriccsen, hozzád is így hívnak orvost, ahogy te hívtál Bagolykához. Az őrök majd benéznek a tátikán, és azt mondják: Endre, gyógyszerre és orvosi ellátásra nincs az adófizetőknek pénze...
Bubuka
(
x13)
Apr 18, 2026 11:11:09
x13)
KORCS. 24 órát kapsz, hogy elvigyétek a jó édes kurva anyáddal orvoshoz az állatot, ellenkező esetben össze lesz gyűjtve minden korábbi kijelentésed amikor azt ecseteled, hogy hónapok óta nézed ahogy szenved a macska és feljelentünk minden lehetéges szervnél.
HOLNAP 11:10-ig mutasd be az állatorvosi papírokat!
"Ez egy rendkívül elszomorító és felháborító helyzet. Rövid és határozott válaszom: Igen, amit leírtál, az kimeríti az állatkínzás fogalmát, mind jogi, mind etikai értelemben.
Az állatok védelméről és kíméletéről szóló törvények, valamint a Büntető Törvénykönyv (Btk.) alapján az alábbiak miatt minősülhet bűncselekménynek ez a viselkedés:"

HOLNAP 11:10-ig mutasd be az állatorvosi papírokat!
"Ez egy rendkívül elszomorító és felháborító helyzet. Rövid és határozott válaszom: Igen, amit leírtál, az kimeríti az állatkínzás fogalmát, mind jogi, mind etikai értelemben.
Az állatok védelméről és kíméletéről szóló törvények, valamint a Büntető Törvénykönyv (Btk.) alapján az alábbiak miatt minősülhet bűncselekménynek ez a viselkedés:"

A helyzet megoldása
(
x45)
Apr 18, 2026 11:12:05
x45)
Mintha nagyon lazán lenne kezelve hogy eltűnt a szemüveg, csak nem tagadásban vagy Endre, hogy béke poraira?
Bubuka
(
x13)
Apr 18, 2026 11:13:05
x13)
Mintha nagyon lazán lenne kezelve hogy eltűnt a szemüveg, csak nem tagadásban vagy Endre, hogy béke poraira?
Leverték a hülye fejéről amikor kérdezték tőle egyesével a tek-esek, hogy MOST AKAR-e rendőröket ölni szerintem. Azért van hatalmas tagadásban, mert őrületes csicskítást kaphatott végre :)
A helyzet megoldása
(
x45)
Apr 18, 2026 11:13:28
x45)
Kaffka máris üzemin

Pikturiensz
(
x7)
Apr 18, 2026 11:18:02
x7)
Hamarosan...

Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz

Gabonatároló
(
x1)
Apr 18, 2026 11:24:07
x1)
Hamarosan...
Nagyobb összeget mernék rá tenni, hogy lesz itt még NEKEM BAZMEG KÉTSZER MONDTAD, ENNEK A BÜDÖS FASZNAK MEG EGYSZER SE. A kedvenc műsorszámom.
MaxPayne
(
x24)
Apr 18, 2026 11:24:54
x24)
Apr 18, 2026 11:24:54
Kaffka máris üzemin
Most komolyan kiengedtek a terror tranyot? Miert engedik ki ezeket a fergeket? Apr 18, 2026 11:24:54
Darth Tibor
(
x8)
Apr 18, 2026 11:25:14
x8)
Nagyon remélem, hogy Tibi olyan lesz mint egy bumeráng, takarodik vissza a börtönbe hamarossan!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Hahó
(
x136)
Apr 18, 2026 11:25:39
x136)
új versenyszám van születőben:
melyiket juttatják hamarabb vissza a börtönbe a trollok? a kappant vagy a pdf-t?
melyiket juttatják hamarabb vissza a börtönbe a trollok? a kappant vagy a pdf-t?
Kakaspina
(
x24)
Apr 18, 2026 11:26:32
x24)
Alig várom Tibi történeteit:
"Fhassszom fhassszom, geccccccci, én voltam a zárka királynő, össze vissza vertem mindenkit fhassszom fhassszom, mindenki az én csicskám volt fhassszom fhassszom"
"Fhassszom fhassszom, geccccccci, én voltam a zárka királynő, össze vissza vertem mindenkit fhassszom fhassszom, mindenki az én csicskám volt fhassszom fhassszom"
Hahó
(
x136)
Apr 18, 2026 11:26:34
x136)
Nagyon remélem, hogy Tibi olyan lesz mint egy bumeráng, takarodik vissza a börtönbe hamarossan!
halottpiton
(
x4)
Apr 18, 2026 11:27:48
x4)
Ezek szerint vádemelés után elfogadta az ügyészség felfüggő ajánlatát tárgyalás nélkül?
MaxPayne
(
x24)
Apr 18, 2026 11:27:50
x24)
Apr 18, 2026 11:27:50
felfuggovel? Volt mar targyalas? Mirol maradtam meg le? Apr 18, 2026 11:27:50
MartinSellner
Apr 18, 2026 11:29:31
Tibor egyébként a magyar jogszabályok szerint női cellában volt?
Apr 18, 2026 11:29:31
halottpiton
(
x4)
Apr 18, 2026 11:31:47
x4)
Tibor egyébként a magyar jogszabályok szerint női cellában volt?
Ezt neee
Hahó
(
x136)
Apr 18, 2026 11:33:16
x136)
Ezek szerint vádemelés után elfogadta az ügyészség felfüggő ajánlatát tárgyalás nélkül?
igen.
MartinSellner
Apr 18, 2026 11:36:13
felfuggovel? Volt mar targyalas? Mirol maradtam meg le?
Elmondása szerint ugye a Gyorskocsiban volt, ott ha jól tudom "csak" előzetest töltenek, ugyanazt ahol gyagyás volt.
Apr 18, 2026 11:36:13
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 18, 2026 11:44:59
x23)
KORCS. 24 órát kapsz, hogy elvigyétek a jó édes kurva anyáddal orvoshoz az állatot, ellenkező esetben össze lesz gyűjtve minden korábbi kijelentésed amikor azt ecseteled, hogy hónapok óta nézed ahogy szenved a macska és feljelentünk minden lehetéges szervnél.
Volt ennél több eset is pl mikor mc pdf mondta neki néhány hete, hogy itassa meg mert szomjas, vagy pár napja mikor ö maga mondta hogy ha azt akarják hogy Bagolyka egyen akkor küldjenek pénzt, de ezeket a pedia nem említi, tehát pontosan nem tudom mikor voltak ezek . Amiket a pédián találtam és esetleg jól jöhetnek esetleg azok, ezek. Linkelek videókat is, amikbe lehetnek ezek.
Március 04-én (szerdán) Stoki 13:15 körül duplaflokkal [17][18] jelentkezett: azon szórakozott, hogy a csontsovány Bagolyka hogyan próbált elcsenni valamit az ebédjéből.
ok.ru/video/12128267143836
ok.ru/video/12128282544796
Március 06-án (pénteken) így végül csak a szolnoki rendőrséget hívta fel 23:00 körül....majd magába roskadt, Bagolykát nyomorgatta,
ok.ru/video/12136817494684
Március 09-én (hétfőn) 20:30 körül, mikor már huzamosabban óbégatott az éhes Bagolykával, Golda bekussoltatta.
ok.ru/video/12212357237404
Itt pedig 2 flokk amiket még találtam ahol Bagolyka eszik a mocskos tálból
03.27
ok.ru/video/12833237371548
04.07
ok.ru/video/13310491363996
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 18, 2026 11:45:23
x13)
Kaffka máris üzemin
Vajon többször fogja-e felemlegetni a sitten töltött időt, mint Phil Leotardo a Sopranos-ból? Kérem tegyék meg tétjeiket. "I did 20 fucking years"
Jonciii
(
x8)
Apr 18, 2026 11:56:30
x8)
Nem, mert nem fogja túlélni
nmthrwwy420
(
x12)
Apr 18, 2026 11:56:58
x12)
Gyere korcs jogászkodni, hogyan tudtál volna a kiváló jogi érzékeddel és az érdekérvényesítő képességeddel a felfüggőből szigorított fegyházat intézni neki!
SuperDave
Apr 18, 2026 11:58:29
3 hónapja nem bír a macska szilárd ételt enni mert fájdalmai vannak, és a papíros elmebeteg csak annyit tud mondani hogy neki nincs pénze állatorvosra, amúgy se tudná elvinni, úgyhogy majd leturmixolja a macskakaját. Ez már Vadász Gyula alatti szint, Alkeszinfó-1 Zoli csinált ilyeneket hogy élő adásban közvetítette ahogy kimúlt mellette a kutyája.
Apr 18, 2026 11:58:29
halottpiton
(
x4)
Apr 18, 2026 12:00:15
x4)
A komlói cigány félszerzet egy felfüggővel megúszta, te nem fogod.
Neki lehet, neked nem.
Neki lehet, neked nem.
Bubuka
(
x13)
Apr 18, 2026 12:01:05
x13)
Az lesz a védekezése, hogy nem is ő a tulajdonosa az állatnak, ami jogilag nem fogja megállni, mivel beengedi a házába, napi szinten próbálja etetni, valamint pénzszerzés érdekében még ki is használta többször bagolykát, mikor vele párbajozott, vagy őt mutogatta élőben.
A törvény szerint állattartó az, aki az állatot felügyeli, gondozza, vagy a házába befogadja.
Állatkínzás, szándékos mulasztás.
A törvény szerint állattartó az, aki az állatot felügyeli, gondozza, vagy a házába befogadja.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Apr 18, 2026 12:01:26
x2)
Irigykedsz
kérdezhetek valamit
(
x2)
Apr 18, 2026 12:03:17
x2)
Az lesz a védekezése, hogy nem is ő a tulajdonosa az állatnak, ami jogilag nem fogja megállni, mivel beengedi a házába, napi szinten próbálja etetni, valamint pénzszerzés érdekében még ki is használta többször bagolykát, mikor vele párbajozott, vagy őt mutogatta élőben.
Hahó
(
x136)
Apr 18, 2026 12:06:38
x136)
MaxPayne
(
x24)
Apr 18, 2026 12:07:42
x24)
Apr 18, 2026 12:07:42
Ez nem feltétlen nem garantált. Apr 18, 2026 12:07:42
nmthrwwy420
(
x12)
Apr 18, 2026 12:11:11
x12)
A komlói cigány félszerzet egy felfüggővel megúszta, te nem fogod.
Neki lehet, neked nem.
Neki lehet, neked nem.
A herélt mászkálhat jobbra - balra a szép időben, Endre nem.
És AI se kellett hozzá.
Hahó
(
x136)
Apr 18, 2026 12:12:46
x136)
tezsvérem, ez japppán.
Mercike
Apr 18, 2026 12:20:53
Szia Sodi! Jöhetek a toldalékba Újszászra?
Apr 18, 2026 12:20:53
MaxPayne
(
x24)
Apr 18, 2026 12:26:40
x24)
Nem is mondtad büdi, hogy ismered Douglas Adamst!
“… elkerüljük a Traal bolygó Mohó Poloskapattintó Fenevadjának pillantását (észvesztően ostoba állat, azt hiszi, ha ő nem lát téged, te se látod őt – annyi esze van, mint egy cipőtalpnak, de nagyon-nagyon mohó)” - ezt biztos rólad mintázta.
“… elkerüljük a Traal bolygó Mohó Poloskapattintó Fenevadjának pillantását (észvesztően ostoba állat, azt hiszi, ha ő nem lát téged, te se látod őt – annyi esze van, mint egy cipőtalpnak, de nagyon-nagyon mohó)” - ezt biztos rólad mintázta.
koszos
(
x11)
Apr 18, 2026 12:48:51
x11)
tegnap elott azt mondta a csoves briginek,hogy alul a herelt kutyaszar sezbb :D szebb ,mint a legtobb nonek odalent :D nah jo
inkabb ezt kellett volna elkuldened az elmeorvosnak,azonnal lehetett volna diagnozist felallitani.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
inkabb ezt kellett volna elkuldened az elmeorvosnak,azonnal lehetett volna diagnozist felallitani.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Apr 18, 2026 12:59:30
x5)
Mercit vissza kell hódítani ez nem is kérdés, hogy legalább amíg még vissza nem visznek had legyen fütyizés.
A mesterterv itt van:
1. "A csabítás!"
Minimum egy buzihenger 2.0 kéne engesztelésnek meg egy arany rózsa ami elveszett.
2. "A helyezkedés"
Goldának meg kell mondani hogy sokkal nyugodtabban töltenéd a háziőrizetet ha ott lehetne az igaz szerelmed, hivatalos élettársad. Ezt jokilak nem tilthatja el hisz egyrészt bécsben bejelentettétek a kapcsolatotokat, másrészt van élő szerelmi szerződésetek (A mazda)
3. "Felkészülés"
Tiktiken sürgősen indítani kell egy koldulós sorozatot hogy legyen pénz fiakrára mert hát a bajszos herélt mátkát meg kell tudni paszni!
4. "Reunion"
Mejszi megérkezik, majd Tibi pácsi oda fuvarozza és indulhatnak a jövő építő közös live-ok meg a cicabújások.
5. "Futureproof safety"
Le kell gyártani egy nagy adag Onlyfans videót hogy a pörtön idejére is legyen fix bevételi forrás. Így te lehetnél a sitten a király aki a faszából lébecol. Ezzel kivívnád a zárka menő címet és biztonságba lennél.
6. Végül amíg ott vagy, Mejszi kicsinosíthatná a macskaólat ha már úgyis ott maradt és belakná a natyházat is átvéve a terepet Goldától. Utána itatná és Jutka2-őt csinálna belőle. Mire kijössz lesz egy házatok, vastag bankszámla és a szét Tibigélezett aranyhajú angyalka várna ott éhes faszpinával!
Szívesen!
A mesterterv itt van:
1. "A csabítás!"
Minimum egy buzihenger 2.0 kéne engesztelésnek meg egy arany rózsa ami elveszett.
2. "A helyezkedés"
Goldának meg kell mondani hogy sokkal nyugodtabban töltenéd a háziőrizetet ha ott lehetne az igaz szerelmed, hivatalos élettársad. Ezt jokilak nem tilthatja el hisz egyrészt bécsben bejelentettétek a kapcsolatotokat, másrészt van élő szerelmi szerződésetek (A mazda)
3. "Felkészülés"
Tiktiken sürgősen indítani kell egy koldulós sorozatot hogy legyen pénz fiakrára mert hát a bajszos herélt mátkát meg kell tudni paszni!
4. "Reunion"
Mejszi megérkezik, majd Tibi pácsi oda fuvarozza és indulhatnak a jövő építő közös live-ok meg a cicabújások.
5. "Futureproof safety"
Le kell gyártani egy nagy adag Onlyfans videót hogy a pörtön idejére is legyen fix bevételi forrás. Így te lehetnél a sitten a király aki a faszából lébecol. Ezzel kivívnád a zárka menő címet és biztonságba lennél.
6. Végül amíg ott vagy, Mejszi kicsinosíthatná a macskaólat ha már úgyis ott maradt és belakná a natyházat is átvéve a terepet Goldától. Utána itatná és Jutka2-őt csinálna belőle. Mire kijössz lesz egy házatok, vastag bankszámla és a szét Tibigélezett aranyhajú angyalka várna ott éhes faszpinával!
Szívesen!
halászlé
(
x24)
Apr 18, 2026 13:10:09
x24)
új versenyszám van születőben:
ananászt nem lehetne benevezni?
Kakaspina
(
x24)
Apr 18, 2026 13:15:30
x24)
Ez a szerencsétlen lassan hugyozni sem tud ai nélkül.
ui: Kakaspina, te vagy az új kedvenc kommentelőm
ui: Kakaspina, te vagy az új kedvenc kommentelőm
Ezt csak most láttam. NSZKSZ.
Somi grillhús
Apr 18, 2026 13:19:10
" ha valamit megígérek nem csinálok segget a számból"
hejj a kurva anyád, mióta ígéred a rendrakást, az eltakarodást, és még sorolhatnám......hazug tetű.
Elítélt mirror 4:46:
" jajj, haggyá má a macskával, szarok rá a macskára". Ó hogy rohadnál meg.
SGH
hejj a kurva anyád, mióta ígéred a rendrakást, az eltakarodást, és még sorolhatnám......hazug tetű.
Elítélt mirror 4:46:
" jajj, haggyá má a macskával, szarok rá a macskára". Ó hogy rohadnál meg.
Apr 18, 2026 13:19:10
Endre priusza
(
x11)
Apr 18, 2026 13:25:17
x11)
Tulajdonképpen Endre Bagolyka háziállata.
koszos
(
x11)
Apr 18, 2026 13:28:42
x11)
most hallgatom vissza tokom tudja melyikk liveot :D szal te nekimentel a ciganyasszonynak ?
tulajdonkeppen egy nyomorult novero alkoholista fogvatartott buzerans pedofil vagy ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
tulajdonkeppen egy nyomorult novero alkoholista fogvatartott buzerans pedofil vagy ?
Tyodika
Apr 18, 2026 13:34:06
ööö…eeaaaöö… Nyelftanyilag nem feltétlen nem. Töjtényelmileg íty ajakult. De moszt hattyá má, tiltyalak a ghecibe!
Apr 18, 2026 13:34:06
öklendező szerelő
(
x4)
Apr 18, 2026 13:34:27
x4)
turmixgépből két nap alatt csontigyár lesz sodinál
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Lyudka
Apr 18, 2026 13:34:28
Szia Sodi! Jöhetek a toldalékba Újszászra?
ROSSZ RATYIK! Csíravirág!
Apr 18, 2026 13:34:28
MaxPayne
(
x24)
Apr 18, 2026 13:42:35
x24)
En nem ertem hogy uszhatta meg egy felfuggovol ezt a trafo. Nem volt neki mar amugy is felfuggoje? Meg 7 honapig tartjak bent egy felfuggoert? Vagy ez ilyenkor hogy van? Ugy tekintik hogy leult 7 honapot, a tobbit toltheti szabadlabon? Mi indokolja ezt? Barmikor bunismetlest kovethet el. A jogositvanyat legalabb elvettek, hogy tobbet ne tamadjon allami epuletekre robogoval?
Endre priusza
(
x11)
Apr 18, 2026 14:15:00
x11)
En nem ertem hogy uszhatta meg egy felfuggovol ezt a trafo. Nem volt neki mar amugy is felfuggoje? Meg 7 honapig tartjak bent egy felfuggoert? Vagy ez ilyenkor hogy van? Ugy tekintik hogy leult 7 honapot, a tobbit toltheti szabadlabon? Mi indokolja ezt? Barmikor bunismetlest kovethet el. A jogositvanyat legalabb elvettek, hogy tobbet ne tamadjon allami epuletekre robogoval?
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 18, 2026 14:20:13
x23)
Nekem ilyen információim vannak az ügymenetről. Ha valahol tévedek akkor kérem javítson ki valaki. Szóval először letartóztatják és előzetesbe helyezik ha kell. Majd elindul a nyomozás. Mikor lezárul a nyomozás, amibe jelen van az ügyészség is, akkor az ügyészség az informáciok alapján eldönti hogy vádat emel vagy nem az alapján hogy nyerhető vagy nem nyerhető az ügy, lásd 98% váderedményeség. Ha ellöbi mellet dönt akkor elökésziti a vádat ez 1-2 hónap és mennek a bíróságra utána, egy úgynevezett iratismertetésre ahol is megtudja hogy mivel vádolják pontosan milyen büntetést kérnek rá. És itt felajánlanak egy vádalkut is, ami egy picit enyhébb büntetés mint ami akkor várhat rá, mint ha a bíróság ítéli el. Itt persze sokat számít az hogy hány év néz ki neki, milyen büntetést kérnek rá. Tehát mondjuk 8 év középmértékkel számolva azt senki se fogja megúszni egy pár éves felfügövel. :) Na igy kaphatott talán 2 vagy 3 éves felfüggöt mivel elfogadta ezt a vádalkut, ami nélkül esetleg 2 év nézet volna ki neki. Az ügyészség ezt nem azért csinálja, mert nem akarja börtönbe látni az elkövetőt, hanem azért mert igy gyorsan lezárul az ügy, lásd 6-7 hónap, ahelyett hogy évekig húzódna, és mert ez is nekik egy újabb sikeres ügy ami emeli vagy szinten tartja azt a bizonyos 98% váderedményeséget.
Hogy hogyan uszhata meg most is mikor korábban már felfüggöje volt. Ebbe nem vagyok annyira biztos, mint az előzőbe, de én arra gondolok hogy az a felfüggö is egy hasonló vádalku miatt volt, tehát ott se volt bíróság által elitélve, vagy lehet hogy ott csak valami pénzbírságot és felfüggöt kapott, tehát nem volt mit leülni most. Viszont ha most megajánlottak neki 2 évet amit vádalkuba 3 év felfügövel váltott ki, akkor bizony legközelebb már nem lesz szerencséje és azt a 2 évet lekell ülnie majd. Azt kéne tudni hogy korábban meg most is milyen ítélet várt volna rá.
MaxPayne
(
x24)
Apr 18, 2026 14:38:52
x24)
Apr 18, 2026 14:38:52
De az miért lett volna baj? Apr 18, 2026 14:38:52
tranyókiller
(
x2)
Apr 18, 2026 14:40:32
x2)
Felfuggot tudtommal akkor szoktak csak atvaltani letoltore ha az uj buncselekmeny nagyobb buntetesi tetelu mint az elozo.
Lehet igy uszta meg, de passz.
Achtung!!
Lehet igy uszta meg, de passz.
MaxPayne
(
x24)
Apr 18, 2026 14:50:22
x24)
Nekem ilyen információim vannak az ügymenetről.
Köszönöm!
Es mi is van a tobbi ugyevel? Mannas garazdasag, meg a parlament raketazasa, meg tuti valemennyire o is benne volt a lamantinos ugyekbe…
Darth Tibor
(
x8)
Apr 18, 2026 14:51:33
x8)
De az miért lett volna baj?
Sok papírmunka.
MaxPayne
(
x24)
Apr 18, 2026 15:10:09
x24)
Sok papírmunka.
Igen, értem.Ajj, hogy a faszomat verjem a bürokráciába bele!
Nem LaCI! Nincs kép erről a barátnődnek!
Kakaspina
(
x24)
Apr 18, 2026 15:10:51
x24)
Büdös, a héten beígértem neked 9 liter kannásbort de úgy látszik, hogy az energetikai mellett újabb szankciók szükségesek nálad.
Hétfőn reggel fel fogom hívni a ma korábban általam posztolt púpszászi állatorvost (ahogy megtettem az MVM-et is a héten) és bejelentem a macska kínzását/gondjait nála, aki reményeim szerint a rendőrség és az önkormányzat felé is megteszi majd ezt.
Amennyiben te és a vén zsidó kurva anyád nem hozzátok rendbe a macskát, neked lesz szükséged turmixgépre, mert ha eltörik a kezem benne akkorát fogok a jégtörő álladra tenni, hogy neked is csak pépeset lehet majd enned, mert szarok az esetleges tyúkpereidre és AI-jal írt feljelentésedre.
Az embargót Hafré is érdemes lenne, ha követné.
Hétfőn reggel fel fogom hívni a ma korábban általam posztolt púpszászi állatorvost (ahogy megtettem az MVM-et is a héten) és bejelentem a macska kínzását/gondjait nála, aki reményeim szerint a rendőrség és az önkormányzat felé is megteszi majd ezt.
Amennyiben te és a vén zsidó kurva anyád nem hozzátok rendbe a macskát, neked lesz szükséged turmixgépre, mert ha eltörik a kezem benne akkorát fogok a jégtörő álladra tenni, hogy neked is csak pépeset lehet majd enned, mert szarok az esetleges tyúkpereidre és AI-jal írt feljelentésedre.
Az embargót Hafré is érdemes lenne, ha követné.
again mine the refund
(
x6)
Apr 18, 2026 15:14:36
x6)
Szankciós trollégák, szevasztok!
PúpszásziRePont
(
x5)
Apr 18, 2026 15:29:47
x5)
Mi a helyzet, Gyagyás? Golda nem enged számítózni?
herr_schwechater
(
x8)
Apr 18, 2026 15:32:26
x8)
Szankciós trollégák, szevasztok!
púpszászi kapufirkászok, szevasztok!
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 18, 2026 15:42:52
x23)
Köszönöm!
Nincs mit.
Jogsi. Ezt meghagynám jogba jártasabbaknak, hogy megmondják erre mekkora esély van egyáltalán. Többi ügye pedig szerintem.
Rakétázás. Ezt nem tudom, nem ezért volt a felfügöje esetleg? Ha igen akkor az is lehet hogy mivel az 2023 elején volt emlékeim szerint és ha 2 évet kapott arra akkor lehet az már le is telt mert ugye a robogós támadás az már 2025 szeptemberébe volt. Ha nem azért volt a fel függő akkor meg valószínűleg ezt az ügyet megúszta mikor vége volt a nyomozásnak. Hasonló módon uszhata meg, mint ahogy a korcs a pdf lefoglalásos ügyet.
Manna : Ott neki talán csak anyi szerepe volt hogy megtámadta Viktort mikor az felvette hogy ellopja a korcs telefonját. És ezért a "támadásért" állították elő, ezért ment Viktor is akkor a rendörségre. De a mannás ügy az inkább a korcsé mert ugye ö volt az aki a boltosokra rátámadott.
Lamantin csalás: Hát ugye az még nyomozati szakaszba van, szóval ott még bármi lehet még. Főleg ha pár troll kézbe veszi neki az ügyet. :)
Egyébként nekem most erről beszélve, eszembe jutott de nem tudom az melyik ügy miatt lehetet , hogy drog vagy alkohol elvonóra is kötelezték. De ez is már valamikor 2024 nyara körül volt. Akkor és emiatt is talán, kapott rá nagyon a Frontinra(?) .
-
Apr 18, 2026 15:44:18
Trollégák fontoljátok meg kérlek!
Hetekkel ezelőtt már írtam erről.
Amennyiben a Bagolyka kimentésre kerül a pedofiltól egy mehelyre kerül ahol egy zsúfolt ketrecbe lesz bezárva élete végéig amíg majd rühesen, bélgyulladásosan elpuszul vagy éjszaka a menhelyes dolgozó beleteszi egy zsákba és agyonveri mert ott nincs pénz állatrovosra és reggelre egy éhes szájjal is kevesebb lesz. Ha kiemelésre kerül, valaki be tudja fogadni hogy ne egy menhelyre kerüljön? Vagy bármilyen más megdoldás amivel a vén zsidó kurvát és a pedofilt rá lehet kényszeríteni hogy orvosnak megmutassa, majd a papírt nekük bemutassa?
Szerintem egy menhelyen ugyanúgy nem fognak foglalkozni vele és még be is lesz zárva. Macskáknak az maga a pokol, ha csak a pedofillal akarunk kiszúrni nem éri meg.
Hetekkel ezelőtt már írtam erről.
Amennyiben a Bagolyka kimentésre kerül a pedofiltól egy mehelyre kerül ahol egy zsúfolt ketrecbe lesz bezárva élete végéig amíg majd rühesen, bélgyulladásosan elpuszul vagy éjszaka a menhelyes dolgozó beleteszi egy zsákba és agyonveri mert ott nincs pénz állatrovosra és reggelre egy éhes szájjal is kevesebb lesz. Ha kiemelésre kerül, valaki be tudja fogadni hogy ne egy menhelyre kerüljön? Vagy bármilyen más megdoldás amivel a vén zsidó kurvát és a pedofilt rá lehet kényszeríteni hogy orvosnak megmutassa, majd a papírt nekük bemutassa?
Szerintem egy menhelyen ugyanúgy nem fognak foglalkozni vele és még be is lesz zárva. Macskáknak az maga a pokol, ha csak a pedofillal akarunk kiszúrni nem éri meg.
Apr 18, 2026 15:44:18
Depressziocska
Apr 18, 2026 15:44:39
Kaffka máris üzemin
Ha követném ezt a véglényt én is like-olnám, hogy több mint fél évet ült és a csotrogányát megrongálták.
Apr 18, 2026 15:44:39
A helyzet megoldása
(
x45)
Apr 18, 2026 15:50:48
x45)
Tisztelt Trollok!
A választások eredményétől függetlenül, egy múltkori éjszakai lájv során elfogott esemény vonatkozásban szeretnék információt megosztani.
Egy másodkategóriás fideszes propaganda seggnyaló, Lentulai Krisztián, aki mint sokan mások, közpénzből nyomta a hülyeséget, véletlenül nem a dobós tiktok fiókjáról kommentelt be egy Sodi lájv alá.
(A lájvot az akkor megfelelően működő mirror archiválta)
Ő volt az, aki Kocsis Mátét kérdezgette Mc istiről a mandinerben is, így részben érthető hogy endréhez is eltalált.
Úgy gondolom ez egyelőre további beavatkozást nem igényel, azonban itt hívnám fel mindneki figyelmét, hogy Endrét TILOS, híressé tenni, népszerű tiktok editeket készíteni belőle (ami nem a bűnözésének a bemutatása, hanem kifejezetten Endrét mint vicces embert mutatná), mivel így biztosítható, hogy minden korty sörért meg kell szenvednie.
A képen B.Zsolt mellet látható a fent jelzett személy.

A választások eredményétől függetlenül, egy múltkori éjszakai lájv során elfogott esemény vonatkozásban szeretnék információt megosztani.
(A lájvot az akkor megfelelően működő mirror archiválta)
Ő volt az, aki Kocsis Mátét kérdezgette Mc istiről a mandinerben is, így részben érthető hogy endréhez is eltalált.
A képen B.Zsolt mellet látható a fent jelzett személy.

hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Apr 18, 2026 15:59:20
x7)
lentulai egyik hirtvs musoraban selim etkar volt a vendeg, szerintem onnan ertesult a malacrol
ez kb 2 eve volt
barcsak mondhatnam hogy szopatlak de sajnos igaz
le vagy tiltva, kurva anyád
ez kb 2 eve volt
barcsak mondhatnam hogy szopatlak de sajnos igaz
Kafka "Cica" Tibor
Apr 18, 2026 16:04:36

Apr 18, 2026 16:04:36
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 18, 2026 16:06:18
x23)
Ő volt az, aki Kocsis Mátét kérdezgette Mc istiről a mandinerben is, így részben érthető hogy endréhez is
eltalált.
Ugye ugye, mondom én hogy itt bizony rákell menni a pénzes vonalra a tikfosnál, akár állami szinten is, mert ott azért biztos nem minden fasza és mehetnek a trükközések akár ilyen szinten is.
És igen, szerintem se tartalomként, műsorként tekintsen senki se ezekre a korcs anyagokra, hanem csak bizonyitékonként, eszközönként hogy a korcs megkapja azt hamarosan amit érdemel.
Hahó
(
x136)
Apr 18, 2026 16:19:44
x136)
A minap volt ennel a lentulaigecinek egy cigtok lájvja, pont azt az 1 percet néztem belőle amikor elmondta, hogy kurva sok mc koca lájvot és videót néz, és milyen vicces a koca, de szeretné ha hazahoznák és bíróság előtt felelne a tetteiért. Én ezt ilyen egy vagyok közületek trükknek láttam, ezek most be akarnak épülni, és így felhozni a pártjukat.
again mine the refund
(
x6)
Apr 18, 2026 16:22:00
x6)
Na nehogy itt még a végén kiderüljön hogy közpénzből ment az airbnb meg a kebápp.
Fegyverbe! 😡
Fegyverbe! 😡
A helyzet megoldása
(
x45)
Apr 18, 2026 16:22:36
x45)
A minap volt ennel a lentulaigecinek egy cigtok lájvja, pont azt az 1 percet néztem belőle amikor elmondta, hogy kurva sok mc koca lájvot és videót néz, és milyen vicces a koca, de szeretné ha hazahoznák és bíróság előtt felelne a tetteiért. Én ezt ilyen egy vagyok közületek trükknek láttam, ezek most be akarnak épülni, és így felhozni a pártjukat.
Én úgy gondolom, hogy nyugodtan érdeklődjenek a Sodi trollok irányába is, de addig örüljenek amíg ez az érdeklődés nem kölcsönös.
Kakaspina
(
x24)
Apr 18, 2026 16:33:19
x24)

noikabatgomb
(
x10)
Apr 18, 2026 16:38:41
x10)
Egy rakas pénzt kiszórtak a legnézettebb férgeknek, hogy felszopják a fideszt a választások elött. A kukkerotól (aki a Lamantin barinöje véletlenül) kezdve a Pityeszen át ment a zseton egy fideszes felszopásért. A másod meg harmadkörösök a morzsákat szedték fel. Így lett a buzi kis zohárból egyik pillanatra akkora keresztény jobboldali.
Nem csodálkoznék ha a Pityesz mögé bemászó "managment" szintén érintett volt.
Ma reggel az MC Retard panaszkodott, hogy a kutya nem hajlando elöfizetni a tagos chat-re és ha az be van kapcsolva akkor technikailag olyan mintha nem is lenne chat. Kikapcsolta egy órára.
Késöbb visszakapcsoltatta vele a tartótisztje és az idióta "profi manager" a tagos chat-re egyeddül írogatta az izzadtságszagú marketing szövegeket, hogy "elöfizetve a legjobb! Gyertek".
A follow the money itt is a legjobb út lesz. A gyagyás "barátai" csórók vagy nem hajlandóak pénzt adni. A cash valószínüleg abból jött, hogy a gyagyást használták kiskapunak a gyogyóspistához. Fizettek az elítéltnek, hogy hozza össze a jâtékot mint azok a spanyolban bulizó VV majmok. A gyagyás ebböl a körböl is ki lett szorítva de valami még csurranhat neki.
Hetero Hegesztő
(
x1)
Apr 18, 2026 16:56:25
x1)
trashcity.net/video/22670/egy-podcast-egyik-t%C3%A9m%C3%A1ja-mc-isti-mi-haz%C3%A1nkos-vagy-fideszes
-
Apr 18, 2026 17:00:35
Endre, vörös kód! Szöktetik a kappant!
Apr 18, 2026 17:00:35
PúpszásziRePont
(
x5)
Apr 18, 2026 17:03:01
x5)
Endre, vörös kód! Szöktetik a kappant!
Takarits, Endre, jön az "asszony"!
Hetero Hegesztő
(
x1)
Apr 18, 2026 17:05:10
x1)
Mintha Balatonszéplak lenne a táblán, viszik fürdeni a cicát?
Mondjuk ráfér az biztos!
Mondjuk ráfér az biztos!
SporoloProli
(
x3)
Apr 18, 2026 17:06:27
x3)
endre ma valaki kikormolja az urad.
De nem te. Te örülsz ha bekapcsol a lábad.
De nem te. Te örülsz ha bekapcsol a lábad.
PúpszásziRePont
(
x5)
Apr 18, 2026 17:07:48
x5)
Gyagyás, azért biztos, ami biztos, dobjál be egy szem Kamagrát, hátha hozzád utazik a fajzat.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 18, 2026 17:08:19
x11)
Én nyugodt ember vagyok, de ugye Bagolyka kap ellátást ennél a szarházi, büdös köcsögnél, hogy rohadjon meg?! Csak kifogásai vannak, szomorodjon meg! Három hete altatták el a 13 éves macskámat SCC miatt, ahol már csak csonkolni lehetett volna.
Bagolykának még van esélye, te nyomorék, púpos gnóm!
Bagolykának még van esélye, te nyomorék, púpos gnóm!
szankcióscsomag
Apr 18, 2026 17:10:39
Apr 18, 2026 17:10:39
A helyzet megoldása
(
x45)
Apr 18, 2026 17:23:57
x45)
Centire belokalizálva a tranyó:
Siófok, Zamárdi utca

Siófok, Zamárdi utca

Szolnoki ninja troll
(
x3)
Apr 18, 2026 17:25:09
x3)
Siófok, Zamárdi utca
Siófok, Zamárdi utca
Indult is a pedo elő
A helyzet megoldása
(
x45)
Apr 18, 2026 17:26:51
x45)
Mániás szakasz lezárult, kő kemény Dezsős live
Ténfép
(
x5)
Apr 18, 2026 17:28:13
x5)
Korcs, amikor meghallom a beköszönést, hogy "Halau!", akkor tudom, hogy a sajátjaid között vagy.
Igyunk egy sörtöt, he
again mine the refund
(
x6)
Apr 18, 2026 17:28:18
x6)
"Elítélt mirror"
Piktursz adom a képeket, mindig nevetek rajta ha változik :D
again mine the refund
(
x6)
Apr 18, 2026 17:29:47
x6)
"nem hahahaha, hanem ö-ö-a-a-a"
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 18, 2026 17:29:57
x13)
Ideges :)
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
A helyzet megoldása
(
x45)
Apr 18, 2026 17:30:40
x45)
TROLL RENDŐR VITTE EL A SZEMÜVEGET!!
Ténfép
(
x5)
Apr 18, 2026 17:30:47
x5)
Görbül a picsaszáj alapból rendesen, szerintem most üsse, aki tudja.
Még egy szokásos lepedofilozást is sértésnek vett.
Igyunk egy sörtöt, he
Még egy szokásos lepedofilozást is sértésnek vett.
PúpszásziRePont
(
x5)
Apr 18, 2026 17:31:19
x5)
Siófok, Zamárdi utca
Siófok, Zamárdi utca
Azért egy robogós szabadulóbuli a Kopaszi-gátnál stílusosabb lett volna.
Pikturiensz
(
x7)
Apr 18, 2026 17:31:23
x7)
"Elítélt mirror"
NSZKSZ!
A mirrorok olyanok, mint a Harry Potter filmek intrói: egyre sötétebb tónusúak, jelezve, hogy a sztori is egyre komolyabbra fordul.
PúpszásziRePont
(
x5)
Apr 18, 2026 17:32:04
x5)
"Troll rendőr elvitte a szemüveget." :D Endre, te nagyon hülye vagy.
Ténfép
(
x5)
Apr 18, 2026 17:34:02
x5)
"Nyem nyem nyem nyem, ilyet nyem csinálunk"
De de de de csinálunk, jönni fog 600 irat, meg kergeti egymást 600 határidő, meg jön 600 idézés, meg kurvára a priccsedről fog felrugdosni a rendőr ;)
Igyunk egy sörtöt, he
De de de de csinálunk, jönni fog 600 irat, meg kergeti egymást 600 határidő, meg jön 600 idézés, meg kurvára a priccsedről fog felrugdosni a rendőr ;)
-
Apr 18, 2026 17:34:31
Jól emlékszem, hogy a jenes és a lamantin is siófokon húzta meg magát mielőtt lecsukták a bálnát? Miért van egy olyan érzésem, hogy épp viszik jeneshez? Tibibá, értjük hogy geci trashlégy vagy, de azért ne támogassunk már bűnözőket
Apr 18, 2026 17:34:31
A helyzet megoldása
(
x45)
Apr 18, 2026 17:36:00
x45)
Jól emlékszem, hogy a jenes és a lamantin is siófokon húzta meg magát mielőtt lecsukták a bálnát? Miért van egy olyan érzésem, hogy épp viszik jeneshez? Tibibá, értjük hogy geci trashlégy vagy, de azért ne támogassunk már bűnözőket
Az hagyján hogy valaki vitte kocsival, de ki csinálta a képet a hátsó ülésről :)
A trollok talán ezt is tudjak Endre? :)
tranyókiller
(
x2)
Apr 18, 2026 17:36:03
x2)
Ha nem lesz meg a szemuveg, akkor komolyan fogja gondolni es hangoztatni is a rendorgyilkossagot…
Biztosan nem lesz ebbol baj, dehogy!
Achtung!!
Biztosan nem lesz ebbol baj, dehogy!
A helyzet megoldása
(
x45)
Apr 18, 2026 17:36:36
x45)
17:35: “ a rendőrök most kurvara megérdemelnék amit nem is mondtam”
Tehát burkoltan most a nyak el vágást mondja megint
Tehát burkoltan most a nyak el vágást mondja megint
molos troll
(
x2)
Apr 18, 2026 17:36:38
x2)
"most kurvára megérdemelnék hogy azt mondjam amit nem is mondtam" - eszt vehetjük fenyegetésnek?
tranyókiller
(
x2)
Apr 18, 2026 17:38:13
x2)
Mas is rendort akar olni ha elveszti a szemuveget a mocsokban, ez teljesen ertheto es vedheto allaspont lesz a birosagon ujfent, Enikonek is tetszeni fog biztosan.
Achtung!!
125 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Vaaaagy, marad a nemi helyreállitó műtét. Le van a gond!