sodika
Jan 09, 2014 10:36:56
na vágás, csá
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jan 09, 2014 10:36:56
Örebro
Jan 09, 2014 10:37:29
Span az magyar szo te fasz?
Jan 09, 2014 10:37:29
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2014 10:37:53
x44)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Viszont van időm tanulni.</div>
Az biztos. Ráérsz, nem dolgozol.
She was a dude.
Az biztos. Ráérsz, nem dolgozol.
sodika
Jan 09, 2014 10:39:12
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Az biztos. Ráérsz, nem dolgozol.</div>
Épp ellenkezőleg.
A melóra úgy kényszerítem magam, hogy elhatároztam: a nyelvtanulásra fordított órák bizonyos arányában dolgozni kell.
De erről is írok, nyugi.
Épp ellenkezőleg.
A melóra úgy kényszerítem magam, hogy elhatároztam: a nyelvtanulásra fordított órák bizonyos arányában dolgozni kell.
De erről is írok, nyugi.
Jan 09, 2014 10:39:12
nyilvános faszkiverő
Jan 09, 2014 10:39:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Épp ellenkezőleg.
De erről is írok, nyugi.</div>
Jövő héten?
Épp ellenkezőleg.
De erről is írok, nyugi.</div>
Jövő héten?
Jan 09, 2014 10:39:48
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2014 10:40:01
x44)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>De erről is írok, nyugi.</div>
Tegnap előtt már írtál róla, bár most valamiért nem találom a bejegyzést.
She was a dude.
Tegnap előtt már írtál róla, bár most valamiért nem találom a bejegyzést.
-
Jan 09, 2014 10:40:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na videóvágás, csá.
Ma reggel börtönbe vitték egy spanomat.</div>
a "spanom" gondolom egy ősmagyar szó lehet!
és mennyire magyar az, aki a facsén fordítva írja a nevét?
Ma reggel börtönbe vitték egy spanomat.</div>
a "spanom" gondolom egy ősmagyar szó lehet!
és mennyire magyar az, aki a facsén fordítva írja a nevét?
Jan 09, 2014 10:40:25
-
Jan 09, 2014 10:41:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Lényegtelen.
Viszont van időm tanulni.</div>
Hogyne volna. Egész életedben egy kitartott szar voltál, munka alatt tessék-lássék gányolással, néha elmész a szaros kis kameráddal valahová, hogy ne legyen feltűnő, hogy otthon esz a penész, vagy menekülsz a saját gondolataid elől, amikor elfogy a szesz. Ameddig kitartanak, addig döglesz, bohóckodsz a fos kis kameráddal, aztán kivered, meg okoskodsz a neten. Az egész életed egy rakás szart nem ér. A környezetünkben a gyerekek, közöttük pelenkások, több nyelvet beszélnek. Ez mondjuk a szülők érdeme, de ha ne adj úristen neked kölyköd lenne, mi a faszt látna a tróger, nyavalygó, nagyképű apjától? Annyit tudna 10 hónapos korára, hogy heö, taót, hágyágyágyágyá.
Lényegtelen.
Viszont van időm tanulni.</div>
Hogyne volna. Egész életedben egy kitartott szar voltál, munka alatt tessék-lássék gányolással, néha elmész a szaros kis kameráddal valahová, hogy ne legyen feltűnő, hogy otthon esz a penész, vagy menekülsz a saját gondolataid elől, amikor elfogy a szesz. Ameddig kitartanak, addig döglesz, bohóckodsz a fos kis kameráddal, aztán kivered, meg okoskodsz a neten. Az egész életed egy rakás szart nem ér. A környezetünkben a gyerekek, közöttük pelenkások, több nyelvet beszélnek. Ez mondjuk a szülők érdeme, de ha ne adj úristen neked kölyköd lenne, mi a faszt látna a tróger, nyavalygó, nagyképű apjától? Annyit tudna 10 hónapos korára, hogy heö, taót, hágyágyágyágyá.
Jan 09, 2014 10:41:35
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2014 10:43:27
x44)
Nem értem meg, miért nem az angolt tanulja ez a szerencsétlen. Elvileg informatikai területen akar érvényesülni. Bazmeg, elhiszem, hogy feláll a fasza a hitler-beszédekre, de racionális döntést kéne hozni, Hahó!
She was a dude.
Örebro
Jan 09, 2014 10:44:19
Mostål ma fogat? Milyen fogkremet hasznålsz, mennyibe kerult?
Jan 09, 2014 10:44:19
-
Jan 09, 2014 10:44:47
"WOW!"
"teória"
"Feeling happy."
"KÓSA POWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA+++"
Ezek is magyar szavak, ugye?
"teória"
"Feeling happy."
"KÓSA POWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA+++"
Ezek is magyar szavak, ugye?
Jan 09, 2014 10:44:47
-
Jan 09, 2014 10:45:05
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Mostål ma fogat? Milyen fogkremet hasznålsz, mennyibe kerult?</div>
: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jan 09, 2014 10:45:05
Örebro
Jan 09, 2014 10:46:37
Valami rosszat kerdeztem,azert menekult?
Jan 09, 2014 10:46:37
sodika
Jan 09, 2014 10:50:42
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Nem értem meg, miért nem az angolt tanulja ez a szerencsétlen.</div>
1) Azon a nyelven egyszer már elértem az elégedettség szintjét a szakmai dokumentációk magabiztos megértésével. Nem akarok még egyszer könnyen a megelégedettség szintjére jutni. Épp ezért nincs is konkrét célom, csak a minél jobb nyelvtudás.
2) Német infós cégek német ÉS angol tudással keresnek embereket. Jó választás a német, mert kellően bonyolult (a világ 10. legnehezebben megtanulható nyelve), és ehhez képest ha később az angol tudásomat akarom társalgási szinte hozni (a világ 2. legkönnyebben megtanulható nyelve), akkor nevetségesen egyszerű lesz.
1) Azon a nyelven egyszer már elértem az elégedettség szintjét a szakmai dokumentációk magabiztos megértésével. Nem akarok még egyszer könnyen a megelégedettség szintjére jutni. Épp ezért nincs is konkrét célom, csak a minél jobb nyelvtudás.
2) Német infós cégek német ÉS angol tudással keresnek embereket. Jó választás a német, mert kellően bonyolult (a világ 10. legnehezebben megtanulható nyelve), és ehhez képest ha később az angol tudásomat akarom társalgási szinte hozni (a világ 2. legkönnyebben megtanulható nyelve), akkor nevetségesen egyszerű lesz.
Jan 09, 2014 10:50:42
nyilvános faszkiverő
Jan 09, 2014 10:51:51
Again mine the elegedettseg szintje?
Jan 09, 2014 10:51:51
sodika
Jan 09, 2014 10:53:41
Egyébként a Pimsleur-t, és Michel Thomas anyagokat is nyomok, amelyek angolról tanítanak németre. Különös módon ez nem okoz gondot, mert értem az angol mondatokat, még ha megalkotni nem is tudnám őket.
Nagyon közel járok ahhoz, hogy amit eddig angolul megértettem, azt németül szintén megértsem, ráadásul németül magabiztosan el is tudjam mondani. :D
Nagyon közel járok ahhoz, hogy amit eddig angolul megértettem, azt németül szintén megértsem, ráadásul németül magabiztosan el is tudjam mondani. :D
Jan 09, 2014 10:53:41
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2014 10:53:50
x44)
2) Német infós cégek német ÉS angol tudással keresnek embereket. Jó választás a német, mert kellően bonyolult (a világ 10. legnehezebben megtanulható nyelve), és ehhez képest ha később az angol tudásomat akarom társalgási szinte hozni (a világ 2. legkönnyebben megtanulható nyelve), akkor nevetségesen egyszerű lesz.</div>
- A világ 2. legkönnyebben tanulható nyelvét sem voltál képes megtanulni 15 év tanulással. Sok sikert a 10. legnehezebbhez.
- Kizárólag angollal az infós cégek 100%-ánál el tudsz helyezkedni. Némettel mondjuk a tizedénél, de lehet, hogy sokat mondtam.
She was a dude.
2) Német infós cégek német ÉS angol tudással keresnek embereket. Jó választás a német, mert kellően bonyolult (a világ 10. legnehezebben megtanulható nyelve), és ehhez képest ha később az angol tudásomat akarom társalgási szinte hozni (a világ 2. legkönnyebben megtanulható nyelve), akkor nevetségesen egyszerű lesz.</div>
- A világ 2. legkönnyebben tanulható nyelvét sem voltál képes megtanulni 15 év tanulással. Sok sikert a 10. legnehezebbhez.
- Kizárólag angollal az infós cégek 100%-ánál el tudsz helyezkedni. Némettel mondjuk a tizedénél, de lehet, hogy sokat mondtam.
-
Jan 09, 2014 10:56:29
Beosztottuk egész 2014-re a szófosásaidat.
Miért nem a nyomorék, lecsúszott követőidet szórakoztatod, Sodi? Csak nem azért, mert magad is undorodsz tőlük, és ég a pofád, hogy csak olyanok jutottak neked? És még mindig inkább az ún. "trollok", mint a seggnyalóid, mert többre tartod a trollokat, és darwini törvények szerint (retardok vs. trollok) a túlélőösztöneid a "trollok"-hoz húznak?
Miért nem a nyomorék, lecsúszott követőidet szórakoztatod, Sodi? Csak nem azért, mert magad is undorodsz tőlük, és ég a pofád, hogy csak olyanok jutottak neked? És még mindig inkább az ún. "trollok", mint a seggnyalóid, mert többre tartod a trollokat, és darwini törvények szerint (retardok vs. trollok) a túlélőösztöneid a "trollok"-hoz húznak?
Jan 09, 2014 10:56:29
Hiénaverő
Jan 09, 2014 10:56:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként a Pimsleur-t, és Michel Thomas anyagokat is nyomok, amelyek angolról tanítanak németre. Különös módon ez nem okoz gondot, mert értem az angol mondatokat, még ha megalkotni nem is tudnám őket.
Nagyon közel járok ahhoz, hogy amit eddig angolul megértettem, azt németül szintén megértsem, ráadásul németül magabiztosan el is tudjam mondani. :D</div>
Hogy a picsába tanulsz te angolból németül, amikor angolul se tudsz? Ne nézzél már hülyének.
Vagy bebasztál így délelőtt, fogyatékos?
Nagyon közel járok ahhoz, hogy amit eddig angolul megértettem, azt németül szintén megértsem, ráadásul németül magabiztosan el is tudjam mondani. :D</div>
Hogy a picsába tanulsz te angolból németül, amikor angolul se tudsz? Ne nézzél már hülyének.
Vagy bebasztál így délelőtt, fogyatékos?
Jan 09, 2014 10:56:35
sodika
Jan 09, 2014 10:56:59
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>A világ 2. legkönnyebben tanulható nyelvét sem voltál képes megtanulni 15 év tanulással.</div>
Miután elértem a célomat, leszartam. A szakmai szövegek megértésének szinte után nem volt motivációm a mondatalkotásra is energiát pazarolni, mert mégis kivel dumálnék én? :)
Most németül már van motivációm, ugyanis kifejezetten a kötetlen, értelmiségihez közelítő szintű színvonalú társalgás a célom.
Miután elértem a célomat, leszartam. A szakmai szövegek megértésének szinte után nem volt motivációm a mondatalkotásra is energiát pazarolni, mert mégis kivel dumálnék én? :)
Most németül már van motivációm, ugyanis kifejezetten a kötetlen, értelmiségihez közelítő szintű színvonalú társalgás a célom.
Jan 09, 2014 10:56:59
Zulu
(
x15)
Jan 09, 2014 10:58:34
x15)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jó választás a német, mert kellően bonyolult (a világ 10. legnehezebben megtanulható nyelve), és ehhez képest ha később az angol tudásomat akarom társalgási szinte hozni (a világ 2. legkönnyebben megtanulható nyelve), akkor nevetségesen egyszerű lesz.</div>
Bullshit. Nem lehet rangsorba szedni a nyelveket nehézség szerint.
Bullshit. Nem lehet rangsorba szedni a nyelveket nehézség szerint.
sodika
Jan 09, 2014 10:58:49
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>
Hogy a picsába tanulsz te angolból németül, amikor angolul se tudsz?</div>
<b>Idióta :D</b>
NAGYON FEJLETT szövegértésem van angolul, csak a mondatalkotási készségemet nem fejlesztettem ki soha. :)
Ennyi a titok. Tehát simán tudok angolról németre tanított anyagokat nyomni, a nyelvtanulásra fordított időm több mint harmadában konkrétan ezt teszem.
NAGYON FEJLETT szövegértésem van angolul, csak a mondatalkotási készségemet nem fejlesztettem ki soha. :)
Ennyi a titok. Tehát simán tudok angolról németre tanított anyagokat nyomni, a nyelvtanulásra fordított időm több mint harmadában konkrétan ezt teszem.
Jan 09, 2014 10:58:49
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2014 10:58:50
x44)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>kötetlen, értelmiségihez közelítő szintű színvonalú társalgás a célom.</div>
xD Erre még magyarul is képtelen vagy.
Szóval ezzel az angoltudással te megelégedtél:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=YZoqeK2u1MM" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=YZoqeK2u1MM</a>
She was a dude.
xD Erre még magyarul is képtelen vagy.
Szóval ezzel az angoltudással te megelégedtél:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=YZoqeK2u1MM" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=YZoqeK2u1MM</a>
Örebro
Jan 09, 2014 10:59:08
Beszelek hat nyelvet nåci! Ezert le merem irni te mår soha nem fogsz megtanulni egy nyelvet sem.
Jan 09, 2014 10:59:08
Hiénaverő
Jan 09, 2014 11:00:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>A világ 2. legkönnyebben tanulható nyelvét sem voltál képes megtanulni 15 év tanulással.</div>
Miután elértem a célomat, leszartam. <b>A szakmai szövegek megértésének szinte után nem volt motivációm a mondatalkotásra is energiát pazarolni,</b> </div>
Ez kurvajó Fifi, mondjál még ilyeneket. :D Mi az hogy vágod a nyelvet, de nem tudsz beszélni? Autista-e vagy? Nagy műsort nyomsz ma délelőtt Endre.
Miután elértem a célomat, leszartam. <b>A szakmai szövegek megértésének szinte után nem volt motivációm a mondatalkotásra is energiát pazarolni,</b> </div>
Ez kurvajó Fifi, mondjál még ilyeneket. :D Mi az hogy vágod a nyelvet, de nem tudsz beszélni? Autista-e vagy? Nagy műsort nyomsz ma délelőtt Endre.
Jan 09, 2014 11:00:06
sodika
Jan 09, 2014 11:00:07
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
Bullshit. Nem lehet rangsorba szedni a nyelveket nehézség szerint.</div>
Dehogynem. Amit az angol mindenhol elintéz azzal, hogy "the", az németül csomó esetre válik szét a ragtól meg minden szartól függően. :D
Dehogynem. Amit az angol mindenhol elintéz azzal, hogy "the", az németül csomó esetre válik szét a ragtól meg minden szartól függően. :D
Jan 09, 2014 11:00:07
sodika
Jan 09, 2014 11:01:08
Szóval ezzel az angoltudással te megelégedtél</div>
Konkrétan a nulla mondatalkotási készséggel elégedtem meg, igen, mondván: minek az nekem.
Szóval ezzel az angoltudással te megelégedtél</div>
Konkrétan a nulla mondatalkotási készséggel elégedtem meg, igen, mondván: minek az nekem.
Jan 09, 2014 11:01:08
Örebro
Jan 09, 2014 11:01:13
Felhivlak, milyen nyelven akaraz kommuninkålni nåci? :-)
Jan 09, 2014 11:01:13
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2014 11:01:16
x44)
Továbbra sem értem, miért németet tanulsz. Az a bajod az angollal, hogy túl könnyű, és túl sok helyen tudsz érvényesülni vele?
Autista e vagy?
She was a dude.
Autista e vagy?
Hiénaverő
Jan 09, 2014 11:01:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>
NAGYON FEJLETT szövegértésem van angolul, </div>
Mine again the access?
NAGYON FEJLETT szövegértésem van angolul, </div>
Mine again the access?
Jan 09, 2014 11:01:25
-
Jan 09, 2014 11:01:28
Most németül már van motivációm, ugyanis kifejezetten a kötetlen, értelmiségihez közelítő szintű színvonalú társalgás a célom.</div>
Te teljesen el vagy szakadva a valóságtól. Valami tündérországban élsz. Ez persze érthető, menekülsz a tények elől. Csak ne olyanok előtt add az autistát, akik totálisan reálisan értékelik a helyzetedet.
Erre ott vannak a követőid, Sodi, akik szerint a rendszer tehet a sorschodról, áldozat vagy, jó fej vagy, példaértékű vagy. Miért nem velük társalogsz? Csak nem még te magad is rühelled, szégyelled, röstelled őket?! Dehogynem?
Most németül már van motivációm, ugyanis kifejezetten a kötetlen, értelmiségihez közelítő szintű színvonalú társalgás a célom.</div>
Te teljesen el vagy szakadva a valóságtól. Valami tündérországban élsz. Ez persze érthető, menekülsz a tények elől. Csak ne olyanok előtt add az autistát, akik totálisan reálisan értékelik a helyzetedet.
Erre ott vannak a követőid, Sodi, akik szerint a rendszer tehet a sorschodról, áldozat vagy, jó fej vagy, példaértékű vagy. Miért nem velük társalogsz? Csak nem még te magad is rühelled, szégyelled, röstelled őket?! Dehogynem?
Jan 09, 2014 11:01:28
sodika
Jan 09, 2014 11:03:01
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Felhivlak, milyen nyelven akaraz kommuninkålni nåci? :-)</div>
MOST még nem akarok, kösz. :)
MOST még nem akarok, kösz. :)
Jan 09, 2014 11:03:01
sodika
Jan 09, 2014 11:03:33
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>
Mine again the access?</div>
Funkcionális analfabétákkal nem vitatkozom.
Mit nem lehet érteni azon, hogy szövegértés?
Mit nem lehet érteni azon, hogy szövegértés?
Jan 09, 2014 11:03:33
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2014 11:04:05
x44)
Ti el tudtok képzelni olyat, hogy valaki 100%-osan megérti a nyelvet (nyelvtannal, mindennel), de közben ilyeneket mond, hogy "áh, it's a.. demo with cars.., people.. who need to.. pay.. more money.. for the month... before" ?
She was a dude.
sodika
Jan 09, 2014 11:04:31
<div class="quote"><div class="author">-</div>
Te teljesen el vagy szakadva a valóságtól.</div>
A valóság az, hogy ha napi sok órát foglalkozom egy nyelvvel, akkor folyamatosan haladsz benne.
Te teljesen el vagy szakadva a valóságtól.</div>
A valóság az, hogy ha napi sok órát foglalkozom egy nyelvvel, akkor folyamatosan haladsz benne.
Jan 09, 2014 11:04:31
-
Jan 09, 2014 11:05:03
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Ti el tudtok képzelni olyat, hogy valaki 100%-osan megérti a nyelvet (nyelvtannal, mindennel), de közben ilyeneket mond, hogy "áh, it's a.. demo with cars.., people.. who need to.. pay.. more money.. for the month... before" ?</div>
"megérti a nyelvet"=használni tudja az angol winfost.
"megérti a nyelvet"=használni tudja az angol winfost.
Jan 09, 2014 11:05:03
sodika
Jan 09, 2014 11:05:20
snecigeci:
A szövegértés sokkal alacsonyabb szintű készség, mint a szövegalkotás. Evidenciákat nem fogok magyarázni.
A szövegértés sokkal alacsonyabb szintű készség, mint a szövegalkotás. Evidenciákat nem fogok magyarázni.
Jan 09, 2014 11:05:20
Zulu
(
x15)
Jan 09, 2014 11:05:59
x15)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
Dehogynem. Amit az angol mindenhol elintéz azzal, hogy "the", az németül csomó esetre válik szét a ragtól meg minden szartól függően. :D</div>
Egy tuskó vagy! A németben kell ragozni, az angolban viszont kötöttebb a szórend, nehéz a helyesírás és teli van olyan idiómákkal és szerkezetekkel, amiket egyszerűen be kell magolni, mert semmiféle logikát nem követnek.
Dehogynem. Amit az angol mindenhol elintéz azzal, hogy "the", az németül csomó esetre válik szét a ragtól meg minden szartól függően. :D</div>
Egy tuskó vagy! A németben kell ragozni, az angolban viszont kötöttebb a szórend, nehéz a helyesírás és teli van olyan idiómákkal és szerkezetekkel, amiket egyszerűen be kell magolni, mert semmiféle logikát nem követnek.
Örebro
Jan 09, 2014 11:06:10
Csak egy dologra vålaszolj, tudod mår a nemet vagy az angol abc-t helyesen kiejtve? Na ugye te fasz.
Jan 09, 2014 11:06:10
sodika
Jan 09, 2014 11:06:54
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Az a bajod az angollal, hogy túl könnyű, és túl sok helyen tudsz érvényesülni vele?</div>
Kitűznék megint valami közeli célt, elérném, és elégedett lennék, majd leszarnám. Ezért kell kellően távoli és nehéz cél. Hogy megmaradjon a motiváció, és a folyamatos munka igénye.
Kitűznék megint valami közeli célt, elérném, és elégedett lennék, majd leszarnám. Ezért kell kellően távoli és nehéz cél. Hogy megmaradjon a motiváció, és a folyamatos munka igénye.
Jan 09, 2014 11:06:54
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2014 11:07:09
x44)
Értem, tehát tökéletesen megérted a nyelvet (nagy a szókincsed, ismered a különböző igeidőket), de valamilyen rejtélyes okból meg sem tudsz szólalni.
She was a dude.
Kiss Kender Farkas
Jan 09, 2014 11:07:36
Véget ért az újabb soha többet nem írok ide idõszakod Endre?
Jan 09, 2014 11:07:36
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2014 11:08:02
x44)
Kitűznék megint valami közeli célt, elérném, és elégedett lennék</div>
Ahogy ez történni szokott, ugye? Unod már, hogy minden kitűzött célt túl könnyen elérsz.
She was a dude.
Kitűznék megint valami közeli célt, elérném, és elégedett lennék</div>
Ahogy ez történni szokott, ugye? Unod már, hogy minden kitűzött célt túl könnyen elérsz.
Örebro
Jan 09, 2014 11:08:20
Te agyhalott nyelvzseni, nem ugy volt , hogy soha többet nem irsz ide?
Jan 09, 2014 11:08:20
Zulu
(
x15)
Jan 09, 2014 11:08:22
x15)
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Ti el tudtok képzelni olyat, hogy valaki 100%-osan megérti a nyelvet (nyelvtannal, mindennel), de közben ilyeneket mond, hogy "áh, it's a.. demo with cars.., people.. who need to.. pay.. more money.. for the month... before" ?</div>
Én el, ha borzasztóan asszimetrikusan tanult (állandóan olvas, nem csak php.net-et, hanem könyveket, cikkeket is), és élő beszédnél nagyon szorong.
Viszont ebben az esetben a szorongás leküzdése után némi gyakorlással káprázatos sebességgel fogják az aktív skillek beérni a szövegértést.
Én el, ha borzasztóan asszimetrikusan tanult (állandóan olvas, nem csak php.net-et, hanem könyveket, cikkeket is), és élő beszédnél nagyon szorong.
Viszont ebben az esetben a szorongás leküzdése után némi gyakorlással káprázatos sebességgel fogják az aktív skillek beérni a szövegértést.
SoDI-generátor
Jan 09, 2014 11:08:40
<div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>Véget ért az újabb soha többet nem írok ide idõszakod Endre?</div>
Január van még, nem? Na ugye. Én mindig nagyon pontosan fogalmazok, te meg tanulj meg magyarul, zsidó!
Január van még, nem? Na ugye. Én mindig nagyon pontosan fogalmazok, te meg tanulj meg magyarul, zsidó!
Jan 09, 2014 11:08:40
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2014 11:10:11
x44)
</div>
Emlékszünk, amikor a Youtube-nak írt levelet az összefingott foteljából. Akkor nem szorongott, mégsem sikerült a mondatalkotás.
She was a dude.
</div>
Emlékszünk, amikor a Youtube-nak írt levelet az összefingott foteljából. Akkor nem szorongott, mégsem sikerült a mondatalkotás.
tigris
Jan 09, 2014 11:10:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>
Mit nem lehet érteni azon, hogy szövegértés?</div>
a funkcionális analfabétát miért használod, mikor van rá megfeelő magyar kifejezés? "működéssel kapcsolatos írástudatlan"
elég hamar szembeköpted magad te hülye.
a funkcionális analfabétát miért használod, mikor van rá megfeelő magyar kifejezés? "működéssel kapcsolatos írástudatlan"
elég hamar szembeköpted magad te hülye.
Jan 09, 2014 11:10:37
Zulu
(
x15)
Jan 09, 2014 11:11:10
x15)
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
</div>
Emlékszünk, amikor a Youtube-nak írt levelet az összefingott foteljából. Akkor nem szorongott, mégsem sikerült a mondatalkotás.</div>
Direkt azért említettem meg a sok olvasást, hogy véletlenül se tűnjön úgy, mintha sneci esetében azt feltételezném, hogy jó a szövegértése:)
</div>
Emlékszünk, amikor a Youtube-nak írt levelet az összefingott foteljából. Akkor nem szorongott, mégsem sikerült a mondatalkotás.</div>
Direkt azért említettem meg a sok olvasást, hogy véletlenül se tűnjön úgy, mintha sneci esetében azt feltételezném, hogy jó a szövegértése:)
sodika
Jan 09, 2014 11:11:14
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>az angolban viszont kötöttebb a szórend</div>
Biztos. De logikusabb is.
A Michel Thomas és Pimsleur anyagok feldolgozása közben visszatérő élmény, hogy van egy tök logikusan felépített angol mondat, aztán hogy ez helyes német mondat legyen (ilyen apróságok figyelembevételével, hogy mellékmondatban idő az elejére, hely a vége felé jöjjön, és hogy minden ige a mellékmondat végére csoportosuljon, hogy meglegyen a szép mondatkeret, de ezek között a segédigék sorrendje is helyes legyen), nagyon oda kell figyelned a szórendre.
A Michel Thomas és Pimsleur anyagok feldolgozása közben visszatérő élmény, hogy van egy tök logikusan felépített angol mondat, aztán hogy ez helyes német mondat legyen (ilyen apróságok figyelembevételével, hogy mellékmondatban idő az elejére, hely a vége felé jöjjön, és hogy minden ige a mellékmondat végére csoportosuljon, hogy meglegyen a szép mondatkeret, de ezek között a segédigék sorrendje is helyes legyen), nagyon oda kell figyelned a szórendre.
Jan 09, 2014 11:11:14
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2014 11:11:40
x44)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Kitűznék megint valami közeli célt, elérném, és elégedett lennék, majd leszarnám. Ezért kell kellően távoli és nehéz cél. Hogy megmaradjon a motiváció, és a folyamatos munka igénye.</div>
Idióta vagy, mert elérhetetlen dolgokat tűzöl ki magadnak. Medencés iroda, meg BMW, na persze sodika. Örülj, ha nem döglesz éhen az elkövetkező 10 évben.
She was a dude.
Idióta vagy, mert elérhetetlen dolgokat tűzöl ki magadnak. Medencés iroda, meg BMW, na persze sodika. Örülj, ha nem döglesz éhen az elkövetkező 10 évben.
Kiss Kender Farkas
Jan 09, 2014 11:11:41
Hát hetyetye
Jan 09, 2014 11:11:41
tigris
Jan 09, 2014 11:12:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>snecigeci:
A szövegértés sokkal alacsonyabb szintű készség, mint a szövegalkotás. Evidenciákat nem fogok magyarázni.</div>
evidencia magyarul: nyilvánvalóság
TESSÉK MAGYAR SZAVAKAT HASZNÁLNI AKKOR, HA MÁR ITT VERTED MAGAD, TE HAZUG IDIÓTA!
A szövegértés sokkal alacsonyabb szintű készség, mint a szövegalkotás. Evidenciákat nem fogok magyarázni.</div>
evidencia magyarul: nyilvánvalóság
TESSÉK MAGYAR SZAVAKAT HASZNÁLNI AKKOR, HA MÁR ITT VERTED MAGAD, TE HAZUG IDIÓTA!
Jan 09, 2014 11:12:04
szeszesember
Jan 09, 2014 11:13:05
Púp, nemsokára a 33. évedbe lépsz. Remélem, már eljegyezted Petrát vagy Fórizst...
A zacskó azért zörög, mert éppen támadok.
Jan 09, 2014 11:13:05
sodika
Jan 09, 2014 11:13:10
Idióta vagy, mert elérhetetlen dolgokat tűzöl ki magadnak.</div>
A nyelvtudásban azt a célt tűztem ki magamnak, hogy meglegyen a napi átlag 6 óra. Lehetőleg a legmodernebb módszerekkel és anyagokkal. A hatással és következményekkel kapcsolatban pedig nincsenek konkrét elvárásaim, azok lesznek amilyenek lesznek.
A nyelvtudásban azt a célt tűztem ki magamnak, hogy meglegyen a napi átlag 6 óra. Lehetőleg a legmodernebb módszerekkel és anyagokkal. A hatással és következményekkel kapcsolatban pedig nincsenek konkrét elvárásaim, azok lesznek amilyenek lesznek.
Jan 09, 2014 11:13:10
tigris
Jan 09, 2014 11:13:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>az angolban viszont kötöttebb a szórend</div>
A Michel Thomas és Pimsleur anyagok feldolgozása közben visszatérő élmény, hogy van egy tök logikusan felépített angol mondat, aztán hogy ez helyes német mondat legyen (ilyen apróságok figyelembevételével, hogy mellékmondatban idő az elejére, hely a vége felé jöjjön, és hogy minden ige a mellékmondat végére csoportosuljon, hogy meglegyen a szép mondatkeret, de ezek között a segédigék sorrendje is helyes legyen), nagyon oda kell figyelned a szórendre.</div>
ÉS ezt miért nem spanjaiddal (magyarul: barát) osztod meg?
A Michel Thomas és Pimsleur anyagok feldolgozása közben visszatérő élmény, hogy van egy tök logikusan felépített angol mondat, aztán hogy ez helyes német mondat legyen (ilyen apróságok figyelembevételével, hogy mellékmondatban idő az elejére, hely a vége felé jöjjön, és hogy minden ige a mellékmondat végére csoportosuljon, hogy meglegyen a szép mondatkeret, de ezek között a segédigék sorrendje is helyes legyen), nagyon oda kell figyelned a szórendre.</div>
ÉS ezt miért nem spanjaiddal (magyarul: barát) osztod meg?
Hiénaverő
Tehát mindent értesz, szakmai szövegeket is, csak épp egy kibaszott mondatot ki nem bírsz mondani/ le nem tudsz írni rendesen, világos. Namost vagy te vagy az Esőember (az is autista volt), vagy megint hazudozol, és azt hiszed, hogy itt is olyan fogyatékosok vannak mint te, és senki nem beszél minimum 1, de inkább 2-3 nyelvet a magyaron kívül, legalább középfokon, és nem tudjuk mit jelent nyelvet tanulni és alkalmazni. szemtelenkedni akarsz
Én magam a magyaron kívül 2 másik nyelven beszélek, és most tanulok németül harmadikként. És nincs olyan baszki hogy mindent tudok és megértek, de nem tudok megszólalni. Endre ne legyél már fogyatékos, szerinted ezt a kamut beveszi itt valaki?
Tehát mindent értesz, szakmai szövegeket is, csak épp egy kibaszott mondatot ki nem bírsz mondani/ le nem tudsz írni rendesen, világos. Namost vagy te vagy az Esőember (az is autista volt), vagy megint hazudozol, és azt hiszed, hogy itt is olyan fogyatékosok vannak mint te, és senki nem beszél minimum 1, de inkább 2-3 nyelvet a magyaron kívül, legalább középfokon, és nem tudjuk mit jelent nyelvet tanulni és alkalmazni. szemtelenkedni akarsz
Én magam a magyaron kívül 2 másik nyelven beszélek, és most tanulok németül harmadikként. És nincs olyan baszki hogy mindent tudok és megértek, de nem tudok megszólalni. Endre ne legyél már fogyatékos, szerinted ezt a kamut beveszi itt valaki?
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2014 11:14:38
x44)
Sodika, azért tartasz itt, azért laksz egy hálózsákban az asztal alatt, mert folyamatosan idióta döntéseket hozol.
Megmondom, mit csinálj: hagyd a picsába a németet, először tanulj meg rendesen angolul. Menj el dolgozni operátorként, vagy irodai kávéfőzőként.
She was a dude.
Megmondom, mit csinálj: hagyd a picsába a németet, először tanulj meg rendesen angolul. Menj el dolgozni operátorként, vagy irodai kávéfőzőként.
Kiss Kender Farkas
Endre! Nyomod még a nicholas victor dvd-ket? Csajozó üzemmódban vagy?
-
Jan 09, 2014 11:15:05
Egy tuskó vagy! A németben kell ragozni, az angolban viszont kötöttebb a szórend, nehéz a helyesírás és teli van olyan idiómákkal és szerkezetekkel, amiket egyszerűen be kell magolni, mert semmiféle logikát nem követnek.</div>
Ne... bántson senki, nem arcoskodásból, de angoltanári az egyik diplomám, külföldi egyetemen szereztem és egy szemeszterben az egyik órán végig csak idiómákkal, anglicizmusokkal, amerikanizmusokkal, kanadai, ausztrál, brit gyarmatokbeli angollal foglalkoztunk (singlish- szingapúri angol, hongkongi angol, brit-indiai abgol, karib-angol) és vagy megtanulod vagy nem, mert nincs rá logika, és nemcsak a nyelv, hanem a kultúra része meg a történelmi, vallási szokások maradványa.
Egy tuskó vagy! A németben kell ragozni, az angolban viszont kötöttebb a szórend, nehéz a helyesírás és teli van olyan idiómákkal és szerkezetekkel, amiket egyszerűen be kell magolni, mert semmiféle logikát nem követnek.</div>
Ne... bántson senki, nem arcoskodásból, de angoltanári az egyik diplomám, külföldi egyetemen szereztem és egy szemeszterben az egyik órán végig csak idiómákkal, anglicizmusokkal, amerikanizmusokkal, kanadai, ausztrál, brit gyarmatokbeli angollal foglalkoztunk (singlish- szingapúri angol, hongkongi angol, brit-indiai abgol, karib-angol) és vagy megtanulod vagy nem, mert nincs rá logika, és nemcsak a nyelv, hanem a kultúra része meg a történelmi, vallási szokások maradványa.
Jan 09, 2014 11:15:05
tigris
Jan 09, 2014 11:15:09
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>
Én magam a magyaron kívül 2 másik nyelven beszélek, és most tanulok németül harmadikként. És nincs olyan baszki hogy mindent tudok és megértek, de nem tudok megszólalni. Endre ne legyél már fogyatékos, szerinted ezt a kamut beveszi itt valaki?</div>
egyébként sincs olyan, hogy "mindent megértesz" . főleg, ha könyvekből tanulsz.
ez megint egy akkora elbaszott hazugságcunami......
szerencsétlent gondolom becsicskította tegnap rgl, és most próbál vigasztalódni.
Én magam a magyaron kívül 2 másik nyelven beszélek, és most tanulok németül harmadikként. És nincs olyan baszki hogy mindent tudok és megértek, de nem tudok megszólalni. Endre ne legyél már fogyatékos, szerinted ezt a kamut beveszi itt valaki?</div>
egyébként sincs olyan, hogy "mindent megértesz" . főleg, ha könyvekből tanulsz.
ez megint egy akkora elbaszott hazugságcunami......
szerencsétlent gondolom becsicskította tegnap rgl, és most próbál vigasztalódni.
Jan 09, 2014 11:15:09
Hiénaverő
Jan 09, 2014 11:15:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
A nyelvtudásban azt a célt tűztem ki magamnak, hogy meglegyen a napi átlag 6 óra. Lehetőleg a legmodernebb módszerekkel és anyagokkal. A hatással és következményekkel kapcsolatban pedig nincsenek konkrét elvárásaim, azok lesznek amilyenek lesznek.</div>
Tehát autista vagy, nem az eredmény számít, hanem hogy mennyit ülsz felette, akár tök feleslegesen is... Gecc ez kész.
És így hogy van meg a napi 8 óra meló? 14 órán keresztül tolod? LOL
A nyelvtudásban azt a célt tűztem ki magamnak, hogy meglegyen a napi átlag 6 óra. Lehetőleg a legmodernebb módszerekkel és anyagokkal. A hatással és következményekkel kapcsolatban pedig nincsenek konkrét elvárásaim, azok lesznek amilyenek lesznek.</div>
Tehát autista vagy, nem az eredmény számít, hanem hogy mennyit ülsz felette, akár tök feleslegesen is... Gecc ez kész.
És így hogy van meg a napi 8 óra meló? 14 órán keresztül tolod? LOL
Jan 09, 2014 11:15:18
sodika
Jan 09, 2014 11:15:26
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sodika, azért tartasz itt, azért laksz egy hálózsákban az asztal alatt, mert folyamatosan idióta döntéseket hozol.
Megmondom, mit csinálj: hagyd a picsába a németet, először tanulj meg rendesen angolul. Menj el dolgozni operátorként, vagy irodai kávéfőzőként.</div>
Az angol (társalgási szinten) a második nyelv lesz, ezt már eldöntöttem.
Megmondom, mit csinálj: hagyd a picsába a németet, először tanulj meg rendesen angolul. Menj el dolgozni operátorként, vagy irodai kávéfőzőként.</div>
Az angol (társalgási szinten) a második nyelv lesz, ezt már eldöntöttem.
Jan 09, 2014 11:15:26
iThroll
(
x1)
Jan 09, 2014 11:16:05
x1)
na, megint visszatért a figyelemkurva, boldozó korcs.
tiltsuk már ki a fenébe
tiltsuk már ki a fenébe
szeszesember
Jan 09, 2014 11:16:47
<div class="quote"><div class="author">-</div>angoltanári az egyik diplomám</div>
Üdv, Tóta!
Üdv, Tóta!
Jan 09, 2014 11:16:47
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2014 11:16:49
x44)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az angol (társalgási szinten) a második nyelv lesz, ezt már eldöntöttem.</div>
Tehát szembemész a racionalitással, mint mindig. Aztán csodálkozol, hogy nem haladsz egyről a kettőre.
She was a dude.
Tehát szembemész a racionalitással, mint mindig. Aztán csodálkozol, hogy nem haladsz egyről a kettőre.
sodika
Jan 09, 2014 11:17:12
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>nem az eredmény számít, hanem hogy mennyit ülsz felette, akár tök feleslegesen is...</div>
Akár, igen, <b>de nincs "akár", hiszen nem lehet</b>, mert a módszerem az, hogy az egyenként csodaszernek beállított módszerek mindegyikével haladok napi egy leckével vagy leckerésszel, párhuzamosan. Ebből aztán baj nem lehet. :)
Akár, igen, <b>de nincs "akár", hiszen nem lehet</b>, mert a módszerem az, hogy az egyenként csodaszernek beállított módszerek mindegyikével haladok napi egy leckével vagy leckerésszel, párhuzamosan. Ebből aztán baj nem lehet. :)
Jan 09, 2014 11:17:12
Örebro
Jan 09, 2014 11:17:21
Probalj kinaiul, ennyi esszel ami neked van egy elet hosszusagu project lenne.
Jan 09, 2014 11:17:21
tigris
Jan 09, 2014 11:17:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sodika, azért tartasz itt, azért laksz egy hálózsákban az asztal alatt, mert folyamatosan idióta döntéseket hozol.
Az angol (társalgási szinten) a második nyelv lesz, ezt már eldöntöttem.</div>
az orosz meg a harmadik!
azt is döntsd el! aztán meg tanulj meg repülni
Az angol (társalgási szinten) a második nyelv lesz, ezt már eldöntöttem.</div>
az orosz meg a harmadik!
azt is döntsd el! aztán meg tanulj meg repülni
Jan 09, 2014 11:17:48
sodika
Jan 09, 2014 11:18:42
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
az orosz meg a harmadik!</div>
Akár. IDÉN tuti nem foglalkozom harmadik nyelvvel.
Szerintem az angolba se fogok még idén belekezdeni.
az orosz meg a harmadik!</div>
Akár. IDÉN tuti nem foglalkozom harmadik nyelvvel.
Szerintem az angolba se fogok még idén belekezdeni.
Jan 09, 2014 11:18:42
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2014 11:19:00
x44)
Ez a projekted is kudarcba fog fulladni, ha elmúlik a mániás szakaszod. Aztán megmaradsz againminetheaccess-ezni, ahogy voltál.
She was a dude.
tigris
Jan 09, 2014 11:19:07
sodi te társalgási szinten még magyarul se tudsz. nem tudsz beszélni bazmeg. nem érted amit mondanak. foylamatosan "öööö"-zöl, kevered a hangokat, dadogsz és értelmetlen szavakat motyogsz.
Jan 09, 2014 11:19:07
Hiénaverő
Jan 09, 2014 11:19:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>nem az eredmény számít, hanem hogy mennyit ülsz felette, akár tök feleslegesen is...</div>
Akár, igen, <b>de nincs "akár", hiszen nem lehet</b>, mert a módszerem az, hogy az egyenként csodaszernek beállított módszerek mindegyikével haladok napi egy leckével vagy leckerésszel, párhuzamosan. Ebből aztán baj nem lehet. :)</div>
Ennyi erővel inkább verd a faszodat vagy nézz Narutót fogyatékos, ott tuti az eredmény. Meg minek neked a német, hogy a tökéletes angol után immár két idegen nyelven ne bírj megszólalni?
Akár, igen, <b>de nincs "akár", hiszen nem lehet</b>, mert a módszerem az, hogy az egyenként csodaszernek beállított módszerek mindegyikével haladok napi egy leckével vagy leckerésszel, párhuzamosan. Ebből aztán baj nem lehet. :)</div>
Ennyi erővel inkább verd a faszodat vagy nézz Narutót fogyatékos, ott tuti az eredmény. Meg minek neked a német, hogy a tökéletes angol után immár két idegen nyelven ne bírj megszólalni?
Jan 09, 2014 11:19:20
-
Jan 09, 2014 11:19:31
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Probalj kinaiul, ennyi esszel ami neked van egy elet hosszusagu project lenne.</div>
为什么呢? 普通话学得不太难。
为什么呢? 普通话学得不太难。
Jan 09, 2014 11:19:31
sodika
Jan 09, 2014 11:20:26
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Ez a projekted is kudarcba fog fulladni, ha elmúlik a mániás szakaszod.</div>
Nincs projekt, nincs kudarc.
A napi 6 óra nyelvtanulás legyen meg.
Az egyetlen cél ez, a tudás csak mellékhatás. :)
Ja és hogy minden modern módszert végig nyomjak eközben.
Ja és hogy minden modern módszert végig nyomjak eközben.
Jan 09, 2014 11:20:26
szeszesember
Jan 09, 2014 11:21:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ebből aztán baj nem lehet.</div>
Te egy fizikailag és szellemileg egyaránt leépült, mentálisan sérült recskagnóm vagy, aki világéletében baszott tanulni. Pedig több, mint 20 évig(!) pedagógusok is segítettek, és nem ért szart sem az egész. Miből gondolod, hogy a te meglehetősen szerény képességeiddel a saját erődből meg tudsz tanulni egy nyelvet? Ugye csak trollkodsz, angolna?
Te egy fizikailag és szellemileg egyaránt leépült, mentálisan sérült recskagnóm vagy, aki világéletében baszott tanulni. Pedig több, mint 20 évig(!) pedagógusok is segítettek, és nem ért szart sem az egész. Miből gondolod, hogy a te meglehetősen szerény képességeiddel a saját erődből meg tudsz tanulni egy nyelvet? Ugye csak trollkodsz, angolna?
Jan 09, 2014 11:21:13
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2014 11:21:29
x44)
"Nincs projekt, nincs kudarc."
....
"Ezért kell kellően távoli és nehéz cél. Hogy megmaradjon a motiváció, és a folyamatos munka igénye."
She was a dude.
....
"Ezért kell kellően távoli és nehéz cél. Hogy megmaradjon a motiváció, és a folyamatos munka igénye."
tigris
Jan 09, 2014 11:21:35
és hogyhogy mégis írsz ide? nem az volt két napja, hogy "soha többé nem írok ide", te akaraterő nélküli szerencsétlenség? megint elhajtottak a "spanjaid". nincs senki, akihez szólni tudnál?
Jan 09, 2014 11:21:35
Hiénaverő
Jan 09, 2014 11:22:04
Te Endre, arra válaszolj már, hogy a 6 óra németezés mellett még tolod a 8 óra melót is?
Jan 09, 2014 11:22:04
sodika
Jan 09, 2014 11:22:46
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Meg minek neked a német, hogy a tökéletes angol után immár két idegen nyelven ne bírj megszólalni?</div>
Ha egyáltalán létezik egy idegen nyelv elsajátításának a képessége, akkor a megfelelő tananyagok és időráfordítás kombinációja adja meg hozzá az alapot, és ezek után az önálló olvasás, filmnézés, társalgás kombinációja a valódi gyakorlati tudást.
Ha egyáltalán létezik egy idegen nyelv elsajátításának a képessége, akkor a megfelelő tananyagok és időráfordítás kombinációja adja meg hozzá az alapot, és ezek után az önálló olvasás, filmnézés, társalgás kombinációja a valódi gyakorlati tudást.
Jan 09, 2014 11:22:46
jiddise máme
(
x11)
Jan 09, 2014 11:23:20
x11)
Lehetőleg a legmodernebb módszerekkel és anyagokkal. </div>
Nem legkorszerűbb-et akartál mondani, nácignóm?
Lehetőleg a legmodernebb módszerekkel és anyagokkal. </div>
Nem legkorszerűbb-et akartál mondani, nácignóm?
sodika
Jan 09, 2014 11:23:23
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Te Endre, arra válaszolj már, hogy a 6 óra németezés mellett még tolod a 8 óra melót is?</div>
Úgy, hogy a nyelvtudás fontosabb, így nincs 8 óra meló.
A tudás értékes, a pénz meg csak szaros pénz.
A tudás értékes, a pénz meg csak szaros pénz.
Jan 09, 2014 11:23:23
xray
Jan 09, 2014 11:23:43
Te szerencsétlen, magad mondtad, hogy semmi érzéked nincs a nyelvekhez, erre most Lomb Katót akarsz játszani.
Jan 09, 2014 11:23:43
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2014 11:23:45
x44)
Sneci, neked a mostani helyezetedben nem kihívásokat kellene keresned, hanem először saját lábadra kéne állnod így 32 évesen.
Te is Jenőéknél akarsz kikötni a fűtetlen putriban?
She was a dude.
Te is Jenőéknél akarsz kikötni a fűtetlen putriban?
tigris
Jan 09, 2014 11:23:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Ez a projekted is kudarcba fog fulladni, ha elmúlik a mániás szakaszod.</div>
Ja és hogy minden modern módszert végig nyomjak eközben.</div>
"Nincs projekt," JELEZ A MAGYAR NYELV VÉDŐ DETEKTOR
projekt: időszaki jellegű, előzetes tervezést igénylő tevékenység.
Tessék használni édes anyanyelvünket, ha már megígérted!
Ja és hogy minden modern módszert végig nyomjak eközben.</div>
"Nincs projekt," JELEZ A MAGYAR NYELV VÉDŐ DETEKTOR
projekt: időszaki jellegű, előzetes tervezést igénylő tevékenység.
Tessék használni édes anyanyelvünket, ha már megígérted!
Jan 09, 2014 11:23:47
sodika
Jan 09, 2014 11:23:55
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div>
Nem legkorszerűbb-et akartál mondani</div>
De.
a videóvágás, csá
De.
a videóvágás, csá
Jan 09, 2014 11:23:55
Kiss Kender Farkas
Jan 09, 2014 11:24:08
4 etyetemrôl rúgtak ki
Jan 09, 2014 11:24:08
szeszesember
Jan 09, 2014 11:24:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A tudás értékes, a pénz meg csak szaros pénz.</div>
Made my day...
Made my day...
Jan 09, 2014 11:24:28
tigris
Jan 09, 2014 11:24:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Te Endre, arra válaszolj már, hogy a 6 óra németezés mellett még tolod a 8 óra melót is?</div>
A tudás értékes, a pénz meg csak szaros pénz.</div>
most már hiszel a pénzben?
mi volt a kezedben a rajos fotón? színes papírok?
mi volt a kezedben a rajos fotón? színes papírok?
Jan 09, 2014 11:24:51
tigris
Jan 09, 2014 11:25:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div>
De.
a videóvágás, csá</div>
videó: mozgókép
tessék használni édes anyanyelvünket, ha már megígérted!
De.
a videóvágás, csá</div>
videó: mozgókép
tessék használni édes anyanyelvünket, ha már megígérted!
Jan 09, 2014 11:25:56
sodika
Jan 09, 2014 11:26:08
<div class="quote"><div class="author">xray</div>Te szerencsétlen, magad mondtad, hogy semmi érzéked nincs a nyelvekhez</div>
Amennyiben létezik ilyen, hogy valakinek nincs érzéke a nyelvekhez, akkor ez rám igaz, igen, de mindenhol azt írják, hogy ez faszság, mert ilyen nincs.
Csak kevés motiváció van (a napi 6 óra tartásának magamra erőltetett kényszere elég motiváció), és szar módszer (ebből nem tudom, melyik a legjobb, ezért nyomom párhuzamosan mindegyiket).
Amennyiben létezik ilyen, hogy valakinek nincs érzéke a nyelvekhez, akkor ez rám igaz, igen, de mindenhol azt írják, hogy ez faszság, mert ilyen nincs.
Csak kevés motiváció van (a napi 6 óra tartásának magamra erőltetett kényszere elég motiváció), és szar módszer (ebből nem tudom, melyik a legjobb, ezért nyomom párhuzamosan mindegyiket).
Jan 09, 2014 11:26:08
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2014 11:26:33
x44)
Majd ha már elértél valamit a szaros életedben, akkor kereshetsz magadnak intellektuális kihívásokat. De bazmeg, ameddig anyádék etetnek, és egy kegyelemszállón alszol az asztal alatt, addig mások legyenek már a prioritások.
She was a dude.
Kiss Kender Farkas
Jan 09, 2014 11:26:45
Endre! Mikor pereled be édesanyád a 13 milliós papírral?
Jan 09, 2014 11:26:45
szeszesember
Jan 09, 2014 11:27:13
<div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>Endre! Mikor pereled be édesanyád a 13 milliós papírral?</div>
Jövő héten.
Jövő héten.
sodika-javító
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div>
De.
a mozgókép-vágás, sziasztok
De.
a mozgókép-vágás, sziasztok
tigris
Jan 09, 2014 11:27:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">xray</div>Te szerencsétlen, magad mondtad, hogy semmi érzéked nincs a nyelvekhez</div>
Csak kevés motiváció van (a napi 6 óra tartásának magamra erőltetett kényszere elég motiváció), és szar módszer (ebből nem tudom, melyik a legjobb, ezért nyomom párhuzamosan mindegyiket).</div>
motiváció: cselekvésre ösztönző késztetés
tessék.... !
á mindegy.
Csak kevés motiváció van (a napi 6 óra tartásának magamra erőltetett kényszere elég motiváció), és szar módszer (ebből nem tudom, melyik a legjobb, ezért nyomom párhuzamosan mindegyiket).</div>
motiváció: cselekvésre ösztönző késztetés
tessék.... !
á mindegy.
Jan 09, 2014 11:27:21
sodika
Jan 09, 2014 11:27:28
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
mi volt a kezedben a rajos fotón? színes papírok?</div>
Nem hiszek a pénzben, de szép mosolyért, és a pénz nem létezésének felismeréséért még nem adnak Galaxy Camery 2-t sajnos. :D
mi volt a kezedben a rajos fotón? színes papírok?</div>
Nem hiszek a pénzben, de szép mosolyért, és a pénz nem létezésének felismeréséért még nem adnak Galaxy Camery 2-t sajnos. :D
Jan 09, 2014 11:27:28
Hiénaverő
Jan 09, 2014 11:27:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Te Endre, arra válaszolj már, hogy a 6 óra németezés mellett még tolod a 8 óra melót is?</div>
Ja hogy akkor 2 óra melóval tudtál 135 rugót skálázni (ez magyar szó?). Ez minden hónapban összejön? Tudtad hogy ennyiért már el lehet költözni albérletbe is? Ezen nem gondolkodtál még? Vagy csak a véletlenek fura összjátéka miatt került a kezedbe ezen csillagászati összeg (egyszerre érkezett a kárpi, a segély, meg valaki kinn felejtett az asztalon 80 rugót)?
Ja hogy akkor 2 óra melóval tudtál 135 rugót skálázni (ez magyar szó?). Ez minden hónapban összejön? Tudtad hogy ennyiért már el lehet költözni albérletbe is? Ezen nem gondolkodtál még? Vagy csak a véletlenek fura összjátéka miatt került a kezedbe ezen csillagászati összeg (egyszerre érkezett a kárpi, a segély, meg valaki kinn felejtett az asztalon 80 rugót)?
Jan 09, 2014 11:27:34
xray
Jan 09, 2014 11:28:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">xray</div>Te szerencsétlen, magad mondtad, hogy semmi érzéked nincs a nyelvekhez</div>
Meghazudtolod magad folyamatosan, minket meg hülyének nézel.
Meghazudtolod magad folyamatosan, minket meg hülyének nézel.
Jan 09, 2014 11:28:03
124 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Lényegtelen.
Viszont van időm tanulni.