a barátkozás a nyelviskolás csoporttársakkal az túl méjnsztrím lett volna, ugye?
meg az is, hogy keress magadnak valami hobbiszakkört, vagy hasonlót, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhatsz
Kit ismertem volna meg, amikor senki nem mutatott be senkinek? Ez az egész erről szól. Még tavaly is, két hét alatt több érdekes embernek bemutatott, akikkel csak a kinti tartózkodásom, és a nyelvtudásom nagyon korlázott mértéke miatt nem tudtam mélyebb ismeretséget kötni, idén viszont öt hónap alatt sem lettem bemutatva senkinek.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
az a beteges, hogy rácsimpaszkodtál, miközben más embereket is megismertél. beteges, hogy mással nem kommunikáltál berlinben, csak andival.
Hálátlan ez az Andi. Ma lenne az alkalom, hogy beolvass neki. Szépen lenyomsz 1-2 üveg likőrt (kell a folyadék + nincs kabátod és hideg van), majd szépen átmész hozzá és üvöltve toporzékolsz a ház előtt. Hátha felhív magához és beszállhatsz te is a nagy társaságba, ami mindig van nála. Ezzel egyébként azt akartad mondani, hogy Andrea swinger kedvelő? xD
Te az értelmes mértéket 1000x túlszárnyaltad, hahó!
egyre jobban felejted el a magyart te makogo hazaárulo
A suli az suli.
Naponta bejártam 5 hónapon át, de azt nem hagymányos értelemben vett "társaságnak" tekintettem.
És a nyelvtanfolyam-csoporttársak?
Ne gyere itt nekem a Kisherceggel. Az igérgetés már kötelezettséget jelent? Te hány dolgot igértél másoknak amikre utána szartál magasról.
a Sodinak van egy olasz haverja! bizony.
Endre! Ne várd meg, hogy bemutassanak. Szépen odamész és bemutatkozol. Esetleg vidd el a fapoleont és játszd le nekik faptopról. Az azért elég jó bemutatkozásnak xD
mucuska, nem a pesztrád, hogy a szórakoztatásodról gondoskodjon
de elárulok neked valamit: ha esetleg párszor meghívtad volna egy kávéra valami kellemes helyre, ahelyett hogy a lelki nyavajáiddal terheljed, akkor valszeg elhívott volna időnként ő is társaságba
de kijafasz akar egy olyan embert (= a Sodi) társaságba vinni, akinek saját magán kívül nincs témája?
nem szóltál senkihez a köszönésen kívül. ez is beteges.
Ennyi.
Pedig ott lett volna a legegyszerűbb ismerkedni: nagyrészt veled egyidős emberek, lányok-fiúk vegyesen. Jó, hát mondjuk nem kellett volna kidobatnod magad onnan és akkor talán több shikered lett volna az ismerkedésben is :D Meg a bulikon nem a fal mellett álldogálni.
Ha lenne társaságom, akár egy olyan ember, akivel hetente, másfél hetente le tudnék ülni egy sör mellé, kicsit átbeszélni a dolgokat, tökéletesen békén hagytam volna őt, így viszont az ő keresése egyszerűen annak a tünete volt, hogy nem vagyok egy befelé forduló idióta, hanem egészséges emberi igényem van a társaságra. Mindegy, milyenre, de társaságra, akikkel kicsit lehet beszélgetni. Az más kérdés, hogy az ismertségi köröm egyetlen emberre korlátozódott, de a lényeg akkor sem az ő személye, hanem egyszerűen arról van szó, hogy a személye, és a társaság, a másik, bármilyen ember itt Berlinben tökéletes átfedésbe került egymással.
De utána a 2 szerb csaj nem írogatott neki 300 zaklató emailt. Sodi ez a nő már nem kíváncsi rád, mert egy idiótának tart. Sztem addig örülj amíg csak rendőrségnek szól.
az olasz haverral dumalt, hahó!
Ahol azt ecseteli, hogy retteg attól, nehogy Andi bevegye azt a "pletykát", hogy a SoDI szerelmes belé.
Jól keresel. Vegyél fel egy babysittert magad mellé vagy menj el kurvázni. Egyébként meg miért az itthoni haverokkal beszélgetsz. Kaufmann, Minda, Béla, Fórizs stb. Egyik jobban ért az élethez mint a másik. Vagy keresd meg Gondát. xD
Ok, iskolai rendezvény.
Egyik asztalnál tanárok és C1-es szinten tanulók.
Maguk mellé hívnak, hogy ne egyedül üljek.
Amit kifejezetten nekem címeznek, értem, amikor egymás között beszélnek, ez megváltozik.
Másik asztal.
Beszélgetés több órán át, de idegesítően alacsony nyelvtani színvonalom, és nem érzem, hogy az egészből bármit is tudnék tanulni, miközben tudom, hogy még én is bonyolultabb mondatokkal, és bővebb szókinccsel kommunikálok ennél.
A kettő között meg nem volt ott azon a rendezvényen átmenet.
Az egyik társalgás túl magas nyelvi szinten folyik, a másik meg idegesítően alacsony nyelvi szinten...
A kávé pénzbe kerül. Angyalszárny kategória.
Miért nem hívtad meg magadhoz törppapát?
Járj kocsmába, ott majd találsz cimborákat, akik meghallgatnak :) Esetleg arra vársz, hogy majd Andi szerez neked társaságot? Nőt is szerezzen neked? :)
a kurva anyjukat!
Jó, a Skype-olgatás nem ugyanaz.
Az ember élőben akar emberekkel találkozni, dumálni kicsit.
Ez, hogy erre volt, illetve lett volna igényem, a világ legtermészetesebb dolga. Nem pont Andival, mert ő békén lett volna hagyva, ha van bárki, értelmes társaságnak.
Persze ismét más a hibás, hogy nem Herr Kiss igényeihez igazítják a társalgást. Veled egyébként mi a faszról lehet beszélgetni???
Jó, van itt a sarkon egy nagyon színvonaltalannak tűnő kocsma. De sose voltam nagy kocsmázó. :D :D :D
Idegesítően alacsony szint. Látod, pont ez lett volna a neked való! Ott legalább elmakoghattál volna pár mondatot. De te mindig csak a kifogásokat keresed!
Nem érted. Ha érzem, hogy efölött vagyok, akkor idegesít, mert én ebből a társalgásból ugyan mit tanuljak.
az előbb még a társaság hiányzott...
ahopgy a te bukásodban is egyértelmu szerepe van, ez a klein átok! bizony
Inkább otthon vedelsz magadban. Az tényleg sokkal előremutatóbb.
Ma estére megvan már a tütüke?
Nincs a fejemben ehhez kapcsolódva várható haszon, ezért nem.
Konkrétan nem látom értelmét.
mondjuk ha nem lennél ennyire egomán, akkor mondjuk azt tanulhatod h vmennyire megismersz valakit, te odulako előember
Nem. A brandenburgi kapuhoz azért kinézek. Talán viszek magammal pár üveg pezsgőt, azt talán beengedik a biztonságiak. Ki tudja, a bulizó tömegben akár meg is ismerhetek valakit.
De január 1 már új év, ezért a korábbi tilalmak érvényüket vesztik!
andikának milyen haszna kapcsolodott a hombár fejedhez, te kutyageci?
Ebben van valami. Ezt Andi is mondta nekem. Hogy na és? Beszélgetni kell, nem a nyelvi szintre figyelni. Ebben mondjuk van valami.
Mindenből lehet tanulni. Itt pl. azt lehetett volna, hogy milyen egy raltíve normális társágban lenni. Eddig csak elmebetegek között mozogtál.
:)
Nem fogok édeset.
mennyire életszeru, h vki a hetyetyéző sodikával akar baratkozni?
elárulom: semenyire
:D
Hogyan, amikor senki sem mutat be nekik?
És minek neked TÖBB üveg pezsgő? Alkoholista vagy-e?
Aki egy szatyorban 2 üveg pezsgőt cipel magával...
de téged nem érdekel a másik, te nyilas tusko, max azert hallgatsz meg valakit, h "fejlodjon" a németed
Dehogynem, a németcsibék csak rá várnak!
Szemétkedő albérlő, és egy szemétkedő biztiőr ügyében hasznos jogi segítséget nyújtottam, egy szerzői jogi ügyében ingyen ügyvédet szereztem neki, elkészítettem a cinemafotografen.de-t. És ez csak egy kis része.
Na jó, egyet. :)
és táskában
Ez mondjuk igaz, és ezen változtatni kéne, mert az emberek iránt kéne érdeklődni. Ez igaz.
Sajnos ez a legvalószínűbb alternatíva, vagyis hogy nem lesz semmi.
hülyevagy
sodikam, az a baj, h ha ez nem belulrol jön, akkor bizony te fogyatekos vagy :(
Ő meg tavaly 2 hétig vendégül látott.
ASodi-Andinéni 1:1
DE te ezután még tovább basztattad őt.
Tehát igen. S vernéd őt rendszeresen?
mutter a garazsban szilveszterezik? a gyernőtt meg egyszemélyes alkohol+nyugtató partyt rendez?
Te Púp, most komolyan: ha meglátnál egy csővesnek öltözött, hombárfejű, kimeresztett szemű debilt aki húzóra vedeli üvegből a pezsgőt, te meg szeretnél vele ismerkedni? Amennyiben a válaszod "igen", miből gondolod, hogy pont nálad fog ez összejönni?
hát igy majd baratkozni akarnak a puppal
megyek a kocsmába..........
nem zárt be?
Viszont kinyaltak jol!
aaaaooouurgghhaaauuurrghhh
ma van nyitva utóljára.......
Miért zár be? Gondolom nem miattad, te eléggé pörgetted ott a forgalmat.
Eszemben sincs. Annak most nincs olyan kimenete, ami pozitív lehetne.
Ne reménykedj, később se lesz.
És később lesz?
Csak úgy odamenni? Nem.
Nem ő nem hív, nem.
MIFAAAN?
a hétvégék jok voltak, de a hétköznap már gyenge.....valamikor egész este én voltam egyedül, meg valamelyik tulajcsaj.....
oda mész, ahopva akarsz, vadászbika!!
Az egy dolog, más dolog pedig, hogy bizonyos időben bizonyos helyre értelmetlen menni. :)
ez talan egi jel ara h vegre dolgozz vmit és ne anyádat terrorizald 40 évesen
sapkavásárlás, csá!
hat azert hetyetye, Camel, minosegi darab...
én úr vagyok, tehát nem dolgozhatok.
te egy lusta alkesz vagy, aki terorizálja az anyját 40 évesen. egy parazita
hejjj sátán!!!!!!!!!!
erre kivételesen válazolok: természetesen NEM.
neveletlen állat.
Soha többet nem írok ide
sneckó, neked az a bajod, hogy alapvetően fingod nincs, hogy mit akarsz az élettől, persze azopnt túl, hogy ne kelljen dolgozni és valaki tartson el, ahogy eddig
alapvetően nincs semmi célod, nem akarsz semmit elérni, azon kívül, hogy ne kerülj belátható időn belül az utcára
a munkád nem érdekel, nem tanulsz, nem fejleszted a tudásodat, gányolsz valami minimálszinten
nem érdekel semmi, magadon kívül nincs témád
mégis mire akarsz felpörögni?
Andi olyan, amilyen, de egy viszonylag normális nő, nem azért járt a kilakoltatásokra, hogy enni kapjon, hanem mert érdekelte, volt egy hobbija, amiből most úgy ahogy megél, van társasága hasonló érdeklődésű emberekkel, akikkel nem saját magáról beszélget, stb. stb.
te ezt sohasem fogod elérni, bármennyire is irigyeled tőle, a fentiek miatt
Te elhiszed a szerepet amit játszik? :)
jiddise máme
(
x11)
Dec 31, 2014 14:27:49
x11)
Semmi konkrétat, de ha egyszer öt hónapon át ő az egyetlen ember, akit ismerek a városban, akkor mit csináljon az ember, aki az alaptermészetének fogva társasági lény? Pont az lenne a beteges, ha öt hónapon át elviseltem volna, hogy teljesen egyedül vagyok, és magányos.
a barátkozás a nyelviskolás csoporttársakkal az túl méjnsztrím lett volna, ugye?
meg az is, hogy keress magadnak valami hobbiszakkört, vagy hasonlót, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhatsz
sodika
Dec 31, 2014 14:28:09
És ki a hibás, hogy 5 hónap alatt senkit sem ismertél meg Berlinben?
Kit ismertem volna meg, amikor senki nem mutatott be senkinek? Ez az egész erről szól. Még tavaly is, két hét alatt több érdekes embernek bemutatott, akikkel csak a kinti tartózkodásom, és a nyelvtudásom nagyon korlázott mértéke miatt nem tudtam mélyebb ismeretséget kötni, idén viszont öt hónap alatt sem lettem bemutatva senkinek.
Dec 31, 2014 14:28:09
-
Dec 31, 2014 14:28:15
Semmi konkrétat, de ha egyszer öt hónapon át ő az egyetlen ember, akit ismerek a városban, akkor mit csináljon az ember, aki az alaptermészetének fogva társasági lény? Pont az lenne a beteges, ha öt hónapon át elviseltem volna, hogy teljesen egyedül vagyok, és magányos.
az a beteges, hogy rácsimpaszkodtál, miközben más embereket is megismertél. beteges, hogy mással nem kommunikáltál berlinben, csak andival.
Dec 31, 2014 14:28:15
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 14:28:47
Konkrétan a sok-sok segítségemért cserébe, ha szükséges, fordítástok, a saját fordításaim átnézése.
Na hát ehhez képest abból se kaptam vissza soha semmit.
Na hát ehhez képest abból se kaptam vissza soha semmit.
Hálátlan ez az Andi. Ma lenne az alkalom, hogy beolvass neki. Szépen lenyomsz 1-2 üveg likőrt (kell a folyadék + nincs kabátod és hideg van), majd szépen átmész hozzá és üvöltve toporzékolsz a ház előtt. Hátha felhív magához és beszállhatsz te is a nagy társaságba, ami mindig van nála. Ezzel egyébként azt akartad mondani, hogy Andrea swinger kedvelő? xD
Dec 31, 2014 14:28:47
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 14:28:51
Csak olyan mértékig, amilyen mértékig értelmes.
Nem akartam sokat, csak a nagy semminél többet ehhez.
Nem akartam sokat, csak a nagy semminél többet ehhez.
Te az értelmes mértéket 1000x túlszárnyaltad, hahó!
Dec 31, 2014 14:28:51
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:28:53
Csak olyan mértékig, amilyen mértékig értelmes.
Nem akartam sokat, csak a nagy semminél [b]többet ehhez[b].
Nem akartam sokat, csak a nagy semminél [b]többet ehhez[b].
egyre jobban felejted el a magyart te makogo hazaárulo
Dec 31, 2014 14:28:53
sodika
Dec 31, 2014 14:28:55
A suli az suli.
Naponta bejártam 5 hónapon át, de azt nem hagymányos értelemben vett "társaságnak" tekintettem.
Dec 31, 2014 14:28:55
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 14:30:09
És a nyelvtanfolyam-csoporttársak?
Dec 31, 2014 14:30:09
-
Dec 31, 2014 14:30:13
A Kishercegnél is szó van a megszelidített rókáról, és egyébként ígérve lett nekem pár dolog, igen, az más kérdés, hogy a saját problémáim előtérbe hozásával akaratomon kívül kicsit félrevittem a dolgokat.
Ne gyere itt nekem a Kisherceggel. Az igérgetés már kötelezettséget jelent? Te hány dolgot igértél másoknak amikre utána szartál magasról.
Dec 31, 2014 14:30:13
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:30:21
a Sodinak van egy olasz haverja! bizony.
Kiss Kender Farkas
Endre! Ne várd meg, hogy bemutassanak. Szépen odamész és bemutatkozol. Esetleg vidd el a fapoleont és játszd le nekik faptopról. Az azért elég jó bemutatkozásnak xD
jiddise máme
(
x11)
Dec 31, 2014 14:30:57
x11)
de elárulok neked valamit: ha esetleg párszor meghívtad volna egy kávéra valami kellemes helyre, ahelyett hogy a lelki nyavajáiddal terheljed, akkor valszeg elhívott volna időnként ő is társaságba
de kijafasz akar egy olyan embert (= a Sodi) társaságba vinni, akinek saját magán kívül nincs témája?
-
Dec 31, 2014 14:31:08
A suli az suli.
nem szóltál senkihez a köszönésen kívül. ez is beteges.
Dec 31, 2014 14:31:08
sodileaks
(
x10)
Dec 31, 2014 14:31:56
x10)
Dec 31, 2014 14:31:56
Andinak is írtad, mennyire rettegsz tőlünk.
Ez hol található? Dec 31, 2014 14:31:56
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 14:31:57
A suli az suli.
Pedig ott lett volna a legegyszerűbb ismerkedni: nagyrészt veled egyidős emberek, lányok-fiúk vegyesen. Jó, hát mondjuk nem kellett volna kidobatnod magad onnan és akkor talán több shikered lett volna az ismerkedésben is :D Meg a bulikon nem a fal mellett álldogálni.
Dec 31, 2014 14:31:57
sodika
Dec 31, 2014 14:32:33
az a beteges, hogy rácsimpaszkodtál, miközben más embereket is megismertél.
Ha lenne társaságom, akár egy olyan ember, akivel hetente, másfél hetente le tudnék ülni egy sör mellé, kicsit átbeszélni a dolgokat, tökéletesen békén hagytam volna őt, így viszont az ő keresése egyszerűen annak a tünete volt, hogy nem vagyok egy befelé forduló idióta, hanem egészséges emberi igényem van a társaságra. Mindegy, milyenre, de társaságra, akikkel kicsit lehet beszélgetni. Az más kérdés, hogy az ismertségi köröm egyetlen emberre korlátozódott, de a lényeg akkor sem az ő személye, hanem egyszerűen arról van szó, hogy a személye, és a társaság, a másik, bármilyen ember itt Berlinben tökéletes átfedésbe került egymással.
Dec 31, 2014 14:32:33
-
Dec 31, 2014 14:32:48
"nála mindig pörgés van, egymást váltják a haverok, van hogy egyszerre többen is nála alszanak, hazafele jövet Pestről is megismerkedett két jófej szerb csajjal, akik rögtön nála is éjszakáztak"
Vigyázz Endre, nehogy félreértsük a dolgokat ;)
Vigyázz Endre, nehogy félreértsük a dolgokat ;)
De utána a 2 szerb csaj nem írogatott neki 300 zaklató emailt. Sodi ez a nő már nem kíváncsi rád, mert egy idiótának tart. Sztem addig örülj amíg csak rendőrségnek szól.
Dec 31, 2014 14:32:48
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:32:50
az olasz haverral dumalt, hahó!
Dec 31, 2014 14:32:50
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 14:33:39
Ez hol található?
Ahol azt ecseteli, hogy retteg attól, nehogy Andi bevegye azt a "pletykát", hogy a SoDI szerelmes belé.
Dec 31, 2014 14:33:39
sodileaks
(
x10)
Dec 31, 2014 14:34:21
x10)
PszichoSodi, ma este útba ejted majd Andi lakását? Persze csakis véletlenül, nem szándékosan!
Ennyi.
-
Dec 31, 2014 14:34:32
Jól keresel. Vegyél fel egy babysittert magad mellé vagy menj el kurvázni. Egyébként meg miért az itthoni haverokkal beszélgetsz. Kaufmann, Minda, Béla, Fórizs stb. Egyik jobban ért az élethez mint a másik. Vagy keresd meg Gondát. xD
Dec 31, 2014 14:34:32
sodika
Dec 31, 2014 14:35:36
Pedig ott lett volna a legegyszerűbb ismerkedni: nagyrészt veled egyidős emberek, lányok-fiúk vegyesen.
Ok, iskolai rendezvény.
Amit kifejezetten nekem címeznek, értem, amikor egymás között beszélnek, ez megváltozik.
Másik asztal.
Beszélgetés több órán át, de idegesítően alacsony nyelvtani színvonalom, és nem érzem, hogy az egészből bármit is tudnék tanulni, miközben tudom, hogy még én is bonyolultabb mondatokkal, és bővebb szókinccsel kommunikálok ennél.
Az egyik társalgás túl magas nyelvi szinten folyik, a másik meg idegesítően alacsony nyelvi szinten...
Dec 31, 2014 14:35:36
-
Dec 31, 2014 14:35:49
A kávé pénzbe kerül. Angyalszárny kategória.
Dec 31, 2014 14:35:49
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 14:36:18
Miért nem hívtad meg magadhoz törppapát?
Dec 31, 2014 14:36:18
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 14:36:29
Ha lenne társaságom, akár egy olyan ember, akivel hetente, másfél hetente le tudnék ülni egy sör mellé,
Járj kocsmába, ott majd találsz cimborákat, akik meghallgatnak :) Esetleg arra vársz, hogy majd Andi szerez neked társaságot? Nőt is szerezzen neked? :)
Dec 31, 2014 14:36:29
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:37:03
Ok, iskolai rendezvény.
a kurva anyjukat!
Dec 31, 2014 14:37:03
sodika
Dec 31, 2014 14:37:06
Egyébként meg miért az itthoni haverokkal beszélgetsz. Kaufmann, Minda, Béla, Fórizs stb.
Jó, a Skype-olgatás nem ugyanaz.
Az ember élőben akar emberekkel találkozni, dumálni kicsit.
Ez, hogy erre volt, illetve lett volna igényem, a világ legtermészetesebb dolga. Nem pont Andival, mert ő békén lett volna hagyva, ha van bárki, értelmes társaságnak.
Dec 31, 2014 14:37:06
-
Dec 31, 2014 14:37:11
Ok, iskolai rendezvény.
Másik asztal.
Másik asztal.
Persze ismét más a hibás, hogy nem Herr Kiss igényeihez igazítják a társalgást. Veled egyébként mi a faszról lehet beszélgetni???
Dec 31, 2014 14:37:11
sodika
Dec 31, 2014 14:37:36
Járj kocsmába, ott majd találsz cimborákat, akik meghallgatnak :)
Jó, van itt a sarkon egy nagyon színvonaltalannak tűnő kocsma. De sose voltam nagy kocsmázó. :D :D :D
Dec 31, 2014 14:37:36
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 14:37:44
Ok, iskolai rendezvény.
Idegesítően alacsony szint. Látod, pont ez lett volna a neked való! Ott legalább elmakoghattál volna pár mondatot. De te mindig csak a kifogásokat keresed!
Dec 31, 2014 14:37:44
sodika
Dec 31, 2014 14:38:36
Meg azért a kocsmázásra nem akarok rászokni. Több generációval felfele minden férfi ág ezzel tette tönkre magát.
Dec 31, 2014 14:38:36
sodika
Dec 31, 2014 14:39:13
Idegesítően alacsony szint. Látod, pont ez lett volna a neked való! Ott legalább elmakoghattál volna pár mondatot.
Nem érted. Ha érzem, hogy efölött vagyok, akkor idegesít, mert én ebből a társalgásból ugyan mit tanuljak.
Dec 31, 2014 14:39:13
tények
Dec 31, 2014 14:39:52
az előbb még a társaság hiányzott...
Dec 31, 2014 14:39:52
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:39:59
Meg azért a kocsmázásra nem akarok rászokni. Több generációval felfele minden férfi ág ezzel tette tönkre magát.
ahopgy a te bukásodban is egyértelmu szerepe van, ez a klein átok! bizony
Dec 31, 2014 14:39:59
Hiénaverő
Dec 31, 2014 14:40:08
Ma estére megvan már a tütüke?
Dec 31, 2014 14:40:08
sodika
Dec 31, 2014 14:40:44
PszichoSodi, ma este útba ejted majd Andi lakását? Persze csakis véletlenül, nem szándékosan!
Dec 31, 2014 14:40:44
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:41:07
mondjuk ha nem lennél ennyire egomán, akkor mondjuk azt tanulhatod h vmennyire megismersz valakit, te odulako előember
Dec 31, 2014 14:41:07
sodika
Dec 31, 2014 14:41:39
Nem. A brandenburgi kapuhoz azért kinézek. Talán viszek magammal pár üveg pezsgőt, azt talán beengedik a biztonságiak. Ki tudja, a bulizó tömegben akár meg is ismerhetek valakit.
Dec 31, 2014 14:41:39
.
Dec 31, 2014 14:42:01
Fórumzár? Lesz fórumzár? Hahó!
Dec 31, 2014 14:42:01
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 14:42:31
De január 1 már új év, ezért a korábbi tilalmak érvényüket vesztik!
Dec 31, 2014 14:42:31
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:42:34
Hiénaverő
Mindenképp édes pezsgőt vegyél, és több üveggel, ha lehet.
sodika
Dec 31, 2014 14:42:38
Ebben van valami. Ezt Andi is mondta nekem. Hogy na és? Beszélgetni kell, nem a nyelvi szintre figyelni. Ebben mondjuk van valami.
Dec 31, 2014 14:42:38
-
Dec 31, 2014 14:42:55
Mindenből lehet tanulni. Itt pl. azt lehetett volna, hogy milyen egy raltíve normális társágban lenni. Eddig csak elmebetegek között mozogtál.
Dec 31, 2014 14:42:55
sodika
Dec 31, 2014 14:43:01
Mindenképp édes pezsgőt vegyél, és több üveggel, ha lehet.
:)
Nem fogok édeset.
Dec 31, 2014 14:43:01
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:43:46
Dec 31, 2014 14:43:46
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 14:43:56
Hogyan, amikor senki sem mutat be nekik?
És minek neked TÖBB üveg pezsgő? Alkoholista vagy-e?
Dec 31, 2014 14:43:56
-
Dec 31, 2014 14:44:50
Dec 31, 2014 14:44:50
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:45:20
de téged nem érdekel a másik, te nyilas tusko, max azert hallgatsz meg valakit, h "fejlodjon" a németed
Dec 31, 2014 14:45:20
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 14:45:21
Dehogynem, a németcsibék csak rá várnak!
Dec 31, 2014 14:45:21
sodika
Dec 31, 2014 14:45:25
Szemétkedő albérlő, és egy szemétkedő biztiőr ügyében hasznos jogi segítséget nyújtottam, egy szerzői jogi ügyében ingyen ügyvédet szereztem neki, elkészítettem a cinemafotografen.de-t. És ez csak egy kis része.
Dec 31, 2014 14:45:25
január 17.
Dec 31, 2014 14:45:40
Lesz családalapítás? Lesz visszavonulás? Lesz 170€ Omának? Lesznémetcsibe? Leszrepcsiiii?
sodika
Na jó, egyet. :)
és táskában
Hiénaverő
Dec 31, 2014 14:46:07
Hogy tervezed az ismerkedést? Marokra fogott pezsgősüveggel járkálsz a tömegben kimeresztett szemmel (csajozós nézés) és közben vigyorogsz mint egy fogyatékos?
Dec 31, 2014 14:46:07
sodika
Dec 31, 2014 14:46:10
Ez mondjuk igaz, és ezen változtatni kéne, mert az emberek iránt kéne érdeklődni. Ez igaz.
Dec 31, 2014 14:46:10
-
Dec 31, 2014 14:46:14
Sodi feleségül vennéd Andit?
Dec 31, 2014 14:46:14
sodika
Dec 31, 2014 14:46:36
Hogy tervezed az ismerkedést? Marokra fogott pezsgősüveggel járkálsz a tömegben kimeresztett szemmel (csajozós nézés) és közben vigyorogsz mint egy fogyatékos?
Dec 31, 2014 14:46:36
sodika
Dec 31, 2014 14:46:55
Sodi feleségül vennéd Andit?
hülyevagy
Dec 31, 2014 14:46:55
-
Dec 31, 2014 14:47:28
Andinak meséltél már a náculásodról?
Dec 31, 2014 14:47:28
broni
Dec 31, 2014 14:47:29
barbi??????!!!!akkor hol találkozunk???????lesz együtt szilveszter????lécci
Dec 31, 2014 14:47:29
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:47:38
sodikam, az a baj, h ha ez nem belulrol jön, akkor bizony te fogyatekos vagy :(
Dec 31, 2014 14:47:38
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 14:47:51
Ő meg tavaly 2 hétig vendégül látott.
ASodi-Andinéni 1:1
DE te ezután még tovább basztattad őt.
Dec 31, 2014 14:47:51
-
Dec 31, 2014 14:48:59
hülyevagy
Tehát igen. S vernéd őt rendszeresen?
Dec 31, 2014 14:48:59
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:49:06
barbi??????!!!!akkor hol találkozunk???????lesz együtt szilveszter????lécci
mutter a garazsban szilveszterezik? a gyernőtt meg egyszemélyes alkohol+nyugtató partyt rendez?
Dec 31, 2014 14:49:06
Hiénaverő
Dec 31, 2014 14:49:41
Te Púp, most komolyan: ha meglátnál egy csővesnek öltözött, hombárfejű, kimeresztett szemű debilt aki húzóra vedeli üvegből a pezsgőt, te meg szeretnél vele ismerkedni? Amennyiben a válaszod "igen", miből gondolod, hogy pont nálad fog ez összejönni?
Dec 31, 2014 14:49:41
Hiénaverő
Dec 31, 2014 14:50:45
Jav:
Amennyiben a válaszod nem
Amennyiben a válaszod nem
Dec 31, 2014 14:50:45
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:50:48
hát igy majd baratkozni akarnak a puppal
Dec 31, 2014 14:50:48
-
Dec 31, 2014 14:51:46
Sodi fogsz ma recskázni?
Dec 31, 2014 14:51:46
broni
Dec 31, 2014 14:51:55
Dec 31, 2014 14:51:55
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:53:25
nem zárt be?
Dec 31, 2014 14:53:25
-
Dec 31, 2014 14:53:56
Sodi ki írta a masztiparty-s hsz.-t. Már nincs veszíteni valód.
Dec 31, 2014 14:53:56
Hiénaverő
Dec 31, 2014 14:53:59
Mindjárt írok Andinak hogy figyelje nem-e kóvályogsz a lakása felé, és ha meglát dobjon ki rád az ablakból egy petárdát.
Dec 31, 2014 14:53:59
Schwezoff Dávid
Dec 31, 2014 14:54:48
De utána a 2 szerb csaj nem írogatott neki 300 zaklató emailt.
Viszont kinyaltak jol!
aaaaooouurgghhaaauuurrghhh
Dec 31, 2014 14:54:48
broni
Dec 31, 2014 14:55:04
nem zárt be?
Dec 31, 2014 14:55:04
Hiénaverő
Dec 31, 2014 14:55:39
Dec 31, 2014 14:55:39
sodika
Dec 31, 2014 14:56:31
Mindjárt írok Andinak hogy figyelje nem-e kóvályogsz a lakása felé, és ha meglát dobjon ki rád az ablakból egy petárdát.
Dec 31, 2014 14:56:31
Hiénaverő
Dec 31, 2014 14:57:36
Ne reménykedj, később se lesz.
Dec 31, 2014 14:57:36
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 14:57:37
És később lesz?
Dec 31, 2014 14:57:37
sodika
Dec 31, 2014 14:59:00
És később lesz?
Csak úgy odamenni? Nem.
Nem ő nem hív, nem.
Dec 31, 2014 14:59:00
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 14:59:42
Csak úgy odamenni? Nem.
Nem ő nem hív, nem.
Nem ő nem hív, nem.
MIFAAAN?
Dec 31, 2014 14:59:42
broni
Dec 31, 2014 15:00:42
a hétvégék jok voltak, de a hétköznap már gyenge.....valamikor egész este én voltam egyedül, meg valamelyik tulajcsaj.....
Dec 31, 2014 15:00:42
sodika
Dec 31, 2014 15:00:53
Egyébként ennek a nőnek az energikusságát is szeretném eltanulni. Pörög, jön, megy, minden mozdulatából ez jön le.
Ezen a felvételen annyi idős, mint most én, és amellett, hogy egy angyal repül be, átjön, hogy nem akar megállni, tele van energiával.
www.youtube.com/watch?v=SpgVkurnE9M
Nekem is így kéne nyomnom mindent.
Ezen a felvételen annyi idős, mint most én, és amellett, hogy egy angyal repül be, átjön, hogy nem akar megállni, tele van energiával.
www.youtube.com/watch?v=SpgVkurnE9M
Dec 31, 2014 15:00:53
Bauspeck
Dec 31, 2014 15:01:34
Csak úgy odamenni? Nem.
Nem ő nem hív, nem.
Nem ő nem hív, nem.
Dec 31, 2014 15:01:34
Schwezoff Dávid
Dec 31, 2014 15:01:42
SAPKA VONATKOZASABAN furcsa informaciozarlat van! Szerintem emogott valami mokas sztori lappang!
Dec 31, 2014 15:01:42
sodika
Dec 31, 2014 15:02:04
Így is nyomom.
Na mindegy.
Pezsgővásárlás, csá
Na mindegy.
Pezsgővásárlás, csá
Dec 31, 2014 15:02:04
sodika
Dec 31, 2014 15:02:29
Az egy dolog, más dolog pedig, hogy bizonyos időben bizonyos helyre értelmetlen menni. :)
Dec 31, 2014 15:02:29
Bauspeck
Dec 31, 2014 15:03:11
Dec 31, 2014 15:03:11
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 15:03:41
Így is nyomom.
Na mindegy.
Pezsgővásárlás, csá
Na mindegy.
Pezsgővásárlás, csá
sapkavásárlás, csá!
Dec 31, 2014 15:03:41
Bauspeck
Dec 31, 2014 15:05:31
sapkavásárlás, csá!
hat azert hetyetye, Camel, minosegi darab...
Dec 31, 2014 15:05:31
broni
Dec 31, 2014 15:05:58
Dec 31, 2014 15:05:58
Bauspeck
Dec 31, 2014 15:07:31
Dec 31, 2014 15:07:31
-
Dec 31, 2014 15:09:54
Sodi megkúrnád Andit?
Dec 31, 2014 15:09:54
broni
Dec 31, 2014 15:10:58
hejjj sátán!!!!!!!!!!
Dec 31, 2014 15:10:58
ál-Sodika
Dec 31, 2014 15:11:19
Sodi megkúrnád Andit?
erre kivételesen válazolok: természetesen NEM.
neveletlen állat.
Soha többet nem írok ide
Dec 31, 2014 15:11:19
Latinovits
Dec 31, 2014 15:13:06
egészen csodálatos ez az év végi utolsó roham, kezdő pszichológushallgatók sem gyakran látnak bele ennyire mélyen egy beteg elme zugaiba
egyetlen dologgal lehetne csak tetézni: tarthatnánk belőle felolvasóestet. borozó, Kolosy tér, délután 5?
egyetlen dologgal lehetne csak tetézni: tarthatnánk belőle felolvasóestet. borozó, Kolosy tér, délután 5?
Dec 31, 2014 15:13:06
egypúpú
Dec 31, 2014 15:17:55
Na és végül megvetted a CAMEL sapkát, púpos?
Dec 31, 2014 15:17:55
Palvin Barbi
Dec 31, 2014 15:21:12
Bronislaw, szerelmem, én New York, USA környékén bulizok majd, de ha a közelben vagy ugorj fel, mutasd meg az új sapkádat is (ha van). Puszcsi, Barbi
Dec 31, 2014 15:21:12
jiddise máme
(
x11)
Dec 31, 2014 15:24:39
x11)
Egyébként ennek a nőnek az energikusságát is szeretném eltanulni. Pörög, jön, megy, minden mozdulatából ez jön le.
sneckó, neked az a bajod, hogy alapvetően fingod nincs, hogy mit akarsz az élettől, persze azopnt túl, hogy ne kelljen dolgozni és valaki tartson el, ahogy eddig
alapvetően nincs semmi célod, nem akarsz semmit elérni, azon kívül, hogy ne kerülj belátható időn belül az utcára
a munkád nem érdekel, nem tanulsz, nem fejleszted a tudásodat, gányolsz valami minimálszinten
nem érdekel semmi, magadon kívül nincs témád
mégis mire akarsz felpörögni?
Andi olyan, amilyen, de egy viszonylag normális nő, nem azért járt a kilakoltatásokra, hogy enni kapjon, hanem mert érdekelte, volt egy hobbija, amiből most úgy ahogy megél, van társasága hasonló érdeklődésű emberekkel, akikkel nem saját magáról beszélget, stb. stb.
te ezt sohasem fogod elérni, bármennyire is irigyeled tőle, a fentiek miatt
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 15:25:01
Te elhiszed a szerepet amit játszik? :)
Dec 31, 2014 15:25:01
56 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Sodi - aki, mint tudjuk, mindig nagyon precízen fogalmaz - még januárban megmondta, hogy nagyon jól osszuk be az addigi kommentjeit, mert ebben az évben ő már soha többet nem ír ide.
Szerintem jól beosztottuk.