A vicces az, hogy ezért börtönbe fogsz kerülni valószínűleg.
Szerencsére sodika egy vérprofi ütyféd jól feljlett jogérzékkel, ezért bizonyára van megbízási szerződése, és be is fogja perelni.
Ilyet az ember a barátaival csinál. Te nem voltál soha Andi barátja, csak egy enyhén fogyatékos távoli ismerőse, akivel munkakapcsolata volt. Én sem megyek el teázni minden vasárnap távoli ismerősökkel. Balfasz.
...akkor kiveszem magamnak az élményt.
Most honnan fogod kivenni az élményt?
Van valami alternatív ötleted?
Miért nem szóltál Andi néninek, hogy a kapitalizmus csúnya dolog, és tessék szépen megosztani a bevételeket?
Angyalszárny...
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Miért gondolod, hogy ez érdekel bárkit is?
A székleted állagáról is beszámoltál neki, napi bontásban?
dehát ő meg nem akart beszélni veled. előfordul.
miért vagy ilyen erőszakos? csak azt nézed, hogy neked mi a jó, neked mire van szükséged...
Ezert is kene megint par napra letiltani, mert most a derek trollokat hasznalja lelki szemetesnek. Es egyre kevesbe vicces a sok onismetles.
De miért mindig neki?
Mesélted volna el mondjuk a Kaufmannnak vagy a Hermánnak.
Gondolom Andi az ittléte alatt lakott valahol. Oda például felvihette. Amúgy meg fantázia kérdése az egész, azt a pàrperces maszatolást szinte bárhol lezavarhatták
kérjük az excelt arról is!
A kéthetes berlini látogatásakor volt ez.
Brian Tracey és Silingósanya már nem is jó neked? Irigyelted Andit mert azt gondoltad, hogy ő kevés munka mellett is nagyon jól megél. Tévedtél mert fingod sincs az életről. Arról nem is beszélve, hogy szociálisan teljesen érzéketlen vagy. Nálad minden arról szól, hogy magadat szórakoztasd. Ha ez éppen mások nyomorán való kéjelgés akkor neked úgy is megfelelő. Szánalmas alak vagy Sodi.
egerekben?
erre a rémálomra kérdezted a trollokat, hogy mesélted-e már, hogy berlinben vagy?
Szóval már azért is ő a hibás, hogy a kétmillió óráig németül tanuló, kismillió etyetyemi félévet maga mögött tudó, 33 éves vadászbika nem tud önállóan elbeszélgetni valakivel Berlin, Germany környékén?
az meg sem fordult a kobold fejeben, hogy a kisszoba mar foglalt.
sodi nem erzed ugy, hogy inkabb nyissuk ki a gazt?
Miért az ő felelősségük hogy neked ismerősöd legyen ott? Oldd meg. Ők is megoldották.
Nem valószínű, hogy képes lesz valaha dolgozni. De élhet viszonylag normális életet, ha megfelelő kezelést kap.
She was a dude.
Igen ügyes, szociálisan érzékeny módszer, hogy követelődzöl és fenyegeted. Ugyan az első pontot kitakartad, de feltételezem, az is hasonló.
Mi van a fekete csík alatt? Andi sértegetett a régi dolgok miatt. Mik ezek? Recskavideó? Tényleg, ahhoz mit szólt? :)
Endre, ez az egyetlen esély arra, hogy valaha is a normálist megközelítő életet élhess. Orvosi segítségre van szükséged. Egyedül nem fog menni.
Ezt nem trollkodásból mondom, hanem komolyan. Nincs más lehetőség.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
A világ pedig úgy működik, hogy a Párt egyszer majd kérni fog Öntől valamit, Pelikán elvtárs.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Egy szánalmas senki vagy, aki féregként csúszik Andinéni előtt, és akit csak az nem basz át, aki nem akar, mégis kit érdekel, hogy te mit akarsz kérni valakitől?
a te kommunista álomvilágodban talán, ahol bata elvtárs volt a mindenható.
Gratulálok gyagyás, ez a "100 éves leszel, én meg 92" zseniális odaszúrás volt a vén kurvának!
Aztán kérsz, kapsz, csigabigafaszt.
ez mi a fasz volt, egy olyan pushy-szintű levél, amiben leírta hogy lófasz sem működik amit programoztál? XDD
bennem is ez a kérdés merült fel. endre, ha mondjuk törpapa küldözgetne neked ilyen boldozott, színezett leveleket, hogy találkozni akar veled, tanulni akar tőled, mert elirigyelte az életviteledet, akkor mit csinálnál? először hagynád, aztán írnál neki, hogy álljon le, a végén pedig megszakítanál vele minden kapcsolatot. Andi is pont ezt tette, te is ezt tennéd a helyében.
sodi, ez a rüfke téged háziszolgának használt, aztán amikor megunta, kidobott, mint egy régi rongyot.
szerintem még komolyabban csicskáztatott mint fórisz. mármint, munkában nyilván, de valószínűleg még lekezelőbben beszélt veled, soha nem vett emberszámba, csak a büdös púpos takarító voltál, aki egy kifliért megcsinálja azt a munkát amiért másnak normális pénzt kéne adni.
tökéletesen kihasználta az érzelmi analfabetizmusodat. egy hideg, számító szuka. megérdemelted első szerelemnek XD
Szegény...
sneckó, beraknád azt a levelet, amiben ezt leírtad neki, hogy majd hozzácsapjátok a jutalékhoz?
Ha nem kapsz új esélyt, akkor mi lesz?
Azt fogod csinálni, amit Pepe a Mikrobi c. mesében?
Nincs cserébe! Barátod? Szerinted igen, akkor légy önzetlen, és ne várj semmit cserébe! Ha meg üzlettársad, írj szerződést, és pereld be, abban úgyis profi vagy, nem?
Cserébe én is elvárom tőle az új esélyt. Nem pont most, vagy ezen a héten, mert most pár hétig amúgy is nagyon elfoglalt leszek.
én a helyedben nem várnék semmit....
amúgy meg mijafaszt akarsz te ettől a nőtől, aki ezek szerint valszeg átbaszott (bár én erről nem vagyok 100%-ig meggyőződve továbbra sem)
töppedt buzigolyók
Jan 04, 2015 12:11:24
Ha nem ad semmit magától, bassza meg, és még azt hagyja, hogy én fizesek mindenféle informatikai szolgáltatásokat, akkor kiveszem magamnak az élményt. Aztán berág, hogy hogy merem. Vicces.
A vicces az, hogy ezért börtönbe fogsz kerülni valószínűleg.
Jan 04, 2015 12:11:24
Kémlégy
Jan 04, 2015 12:11:42
Az volt a terve hogy megcsináltatja veled, aztán lekoptat.
Ez simán csalás.
Ez simán csalás.
Szerencsére sodika egy vérprofi ütyféd jól feljlett jogérzékkel, ezért bizonyára van megbízási szerződése, és be is fogja perelni.
Jan 04, 2015 12:11:42
sodika
Jan 04, 2015 12:11:43
Egyébként most azt is megtaláltam, miért tévedtem ez a negyedik napon (egyébként pont a kórházat keresve az orrom miatt, mert pont ő erősködött, hogy menjel el oda).

Amikor Pestről ezer módon segítem, az jó, de hogy amikor Berlinbe jövök, 3 percre leüljön a gép elé, és megnézze, mit kurtam, el már sok.

Amikor Pestről ezer módon segítem, az jó, de hogy amikor Berlinbe jövök, 3 percre leüljön a gép elé, és megnézze, mit kurtam, el már sok.
Jan 04, 2015 12:11:43
jiddise máme
(
x11)
Jan 04, 2015 12:11:47
x11)
azért van egy olyan érzésem, hogy ez egy erősen stilizált verziója a sztorinak
mint a pakkos sztori, ahol csak épp azt felejtette el megemlíteni, hogy nem egyeztetett Andival arról, hogy mehet-e a címére a pakk
mint a pakkos sztori, ahol csak épp azt felejtette el megemlíteni, hogy nem egyeztetett Andival arról, hogy mehet-e a címére a pakk
töppedt buzigolyók
Jan 04, 2015 12:12:50
Éppen beindult a cucc, éppen pénzt is hoz az egész, éppen elért abba a fejlettségi szintbe, hogy az utóbbi hetekben rá se kellett már néznem, mert faszán használható...
Erre ennek örömére még az ingyenes segítése és a munkája figyelésének örömét is elveszi tőlem.
Nem tudom, mik voltak a tervei, de ha az egész szarságért cserébe annyit megtett volna, hogy vasárnaponként egyszer leül velem egy tea mellett 15 percre, és hagyja, hogy elmeséljem neki az utolsó hetemet, már az egerkben lettem volna a boldogságtól.
Erre ennek örömére még az ingyenes segítése és a munkája figyelésének örömét is elveszi tőlem.
Nem tudom, mik voltak a tervei, de ha az egész szarságért cserébe annyit megtett volna, hogy vasárnaponként egyszer leül velem egy tea mellett 15 percre, és hagyja, hogy elmeséljem neki az utolsó hetemet, már az egerkben lettem volna a boldogságtól.
Ilyet az ember a barátaival csinál. Te nem voltál soha Andi barátja, csak egy enyhén fogyatékos távoli ismerőse, akivel munkakapcsolata volt. Én sem megyek el teázni minden vasárnap távoli ismerősökkel. Balfasz.
Jan 04, 2015 12:12:50
púpkergető
Jan 04, 2015 12:13:33
Jan 04, 2015 12:13:33
Kémlégy
Jan 04, 2015 12:13:41
Éppen beindult a cucc, éppen pénzt is hoz az egész, éppen elért abba a fejlettségi szintbe, hogy az utóbbi hetekben rá se kellett már néznem, mert faszán használható...
Miért nem szóltál Andi néninek, hogy a kapitalizmus csúnya dolog, és tessék szépen megosztani a bevételeket?
Jan 04, 2015 12:13:41
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 04, 2015 12:14:54
x16)
Nem figyeltek! Azt Petráról írja. Megdugtad a Petrát púpos?
Angyalszárny...
sodika
Jan 04, 2015 12:14:56
Ezt, hogy csak nagyon ritkán el akartam volna mesélni neki a dolgokat, a napnál is világosabbá tettem.
pl. augusztus 16-án
pl. augusztus 16-án
Jan 04, 2015 12:14:56
Kémlégy
Jan 04, 2015 12:16:10
Egyébként most azt is megtaláltam, miért tévedtem ez a negyedik napon (egyébként pont a kórházat keresve az orrom miatt, mert pont ő erősködött, hogy menjel el oda).
Jan 04, 2015 12:16:10
tigris
Jan 04, 2015 12:16:17
Ezt, hogy csak nagyon ritkán el akartam volna mesélni neki a dolgokat, a napnál is világosabbá tettem.
pl. augusztus 16-án
pl. augusztus 16-án
dehát ő meg nem akart beszélni veled. előfordul.
miért vagy ilyen erőszakos? csak azt nézed, hogy neked mi a jó, neked mire van szükséged...
Jan 04, 2015 12:16:17
Schwezoff Dávid
Jan 04, 2015 12:16:45
pl. augusztus 16-án
pl. augusztus 16-án
Ezert is kene megint par napra letiltani, mert most a derek trollokat hasznalja lelki szemetesnek. Es egyre kevesbe vicces a sok onismetles.
Jan 04, 2015 12:16:45
Kovi
Jan 04, 2015 12:16:47
es ha nem hajlando dugni a sodival andineni, a sodi akkor is kiveszi maganak az elmenyt? he? Most honnan fogod kivenni az élményt?
Jan 04, 2015 12:16:47
banshee
(
x24)
Jan 04, 2015 12:16:51
x24)
pl. augusztus 16-án
pl. augusztus 16-án
De miért mindig neki?
Mesélted volna el mondjuk a Kaufmannnak vagy a Hermánnak.
Kiss Kender Farkas
Jan 04, 2015 12:16:59
kizártam tartom hogy andi és sodi kúrtak volna. Mégis hol? Felhívja a 7 nm-es szobába, és az asztal alatti hálózsákban megdöngeti? ugyanmár
Gondolom Andi az ittléte alatt lakott valahol. Oda például felvihette. Amúgy meg fantázia kérdése az egész, azt a pàrperces maszatolást szinte bárhol lezavarhatták
Jan 04, 2015 12:16:59
Latinovits
Jan 04, 2015 12:18:58
kérjük az excelt arról is!
Jan 04, 2015 12:18:58
banshee
(
x24)
Jan 04, 2015 12:19:46
x24)
A kéthetes berlini látogatásakor volt ez.
sodika
Jan 04, 2015 12:19:48
De aug. 25-én külön meg is írtam neki, hogy csak azt akarom, hogy ritkán kicsit beszélgessünk, esetleg adjanak kevés tanácsot, és semmi többet.
Jan 04, 2015 12:19:48
Kovi
Jan 04, 2015 12:20:11
pl. augusztus 16-án
Autista, torz kobold. te mindig pontosan fogalmazol. el akarod ujsagolni a shikereidet "valakinek" ? nem andinak. csak valakinek. arra jo vejaneni is, vagy a trollok, te nyomorult. pl. augusztus 16-án
Jan 04, 2015 12:20:11
tárt karú troll
Jan 04, 2015 12:21:17
de röhögnék ha komolyabb pénzt venne ki Andi és Thomas ebből a projektből és hamar lenne úszómedencés irodájuk meg x6os.
Jan 04, 2015 12:21:17
-
Jan 04, 2015 12:21:57
Ez egy kedves, intelligens, több nyelvet beszélő, csinos, energikus, céltudatos, emberszerető nő.
És én csak egyetlen dolgot akartam tőle: megtanulni, hogyan lehet olyan életet élni, mint ő, azzal az életszemlélettel, amivel ő, azzal a szociális beállítódottsággal, amivel ő.
Elvarázsolt, ezért ingyen is szívesen segítettem volna neki bármiben. Itt Berlinben, amikor túlvoltam a többszáz pesti munkaórán, úgy éreztem, hogy nem önző dolog, ha valamit szerényen vissza szeretnék kapni. Nem pénzben, hanem haveri segítségben.
---
Marhára rosszul esik ezt leírni, de tényleg az a pillanatja látszat, mintha esetlet csak kapni szeretne, de visszaadni már nem. Vagy nem tudom. Ilyen szörnyű dolgot én nem akarnék leírni róla, de mégis hogyan máshogyan tudhatnám összerakni az eseményeket?
És én csak egyetlen dolgot akartam tőle: megtanulni, hogyan lehet olyan életet élni, mint ő, azzal az életszemlélettel, amivel ő, azzal a szociális beállítódottsággal, amivel ő.
Elvarázsolt, ezért ingyen is szívesen segítettem volna neki bármiben. Itt Berlinben, amikor túlvoltam a többszáz pesti munkaórán, úgy éreztem, hogy nem önző dolog, ha valamit szerényen vissza szeretnék kapni. Nem pénzben, hanem haveri segítségben.
---
Marhára rosszul esik ezt leírni, de tényleg az a pillanatja látszat, mintha esetlet csak kapni szeretne, de visszaadni már nem. Vagy nem tudom. Ilyen szörnyű dolgot én nem akarnék leírni róla, de mégis hogyan máshogyan tudhatnám összerakni az eseményeket?
Brian Tracey és Silingósanya már nem is jó neked? Irigyelted Andit mert azt gondoltad, hogy ő kevés munka mellett is nagyon jól megél. Tévedtél mert fingod sincs az életről. Arról nem is beszélve, hogy szociálisan teljesen érzéketlen vagy. Nálad minden arról szól, hogy magadat szórakoztasd. Ha ez éppen mások nyomorán való kéjelgés akkor neked úgy is megfelelő. Szánalmas alak vagy Sodi.
Jan 04, 2015 12:21:57
Kovi
Jan 04, 2015 12:22:32
szerinted ilyen pszihopata levelek utan repesve vart teged kemal melle harmadiknak? megerdemled a halalt, egyszeruen azert mert nem vagy eletkepes. evolucio, baszod
Jan 04, 2015 12:22:32
here
Jan 04, 2015 12:23:41
egerekben?
Jan 04, 2015 12:23:41
sodika
Jan 04, 2015 12:24:45
Meg azt is megírtam neki, hogy pont azt érzem gáznak, hogy a tavalyi két hét szép emléke miatt jöttem vissza Berlinbe, de alig tapasztalok belőle valamit, és ez gáz, pedig csak ISMERKEDNI akarok.
(lehet, hogy ez már volt, nem tudom)

Állandóak voltak ezek a segélykiáltások, hogy legalább mutassanak be valakinek.

Jan 04, 2015 12:24:45
Fekete Bikapata
Jan 04, 2015 12:25:40
Húúú, bazdmeg...
Jan 04, 2015 12:25:40
jiddise máme
(
x11)
Jan 04, 2015 12:26:56
x11)
sneckó, bammeg, számtalan ötletet kaptál tőlünk, hogy miképpen ismerkedj, csak épp basztál rá, merhogy nem a Csodálatos Andi mondta
Latinovits
Jan 04, 2015 12:26:59
Meg azt is megírtam neki, hogy pont azt érzem gáznak, hogy a tavalyi két hét szép emléke miatt jöttem vissza Berlinbe, de alig tapasztalok belőle valamit, és ez gáz, pedig csak ISMERKEDNI akarok.
erre a rémálomra kérdezted a trollokat, hogy mesélted-e már, hogy berlinben vagy?
Jan 04, 2015 12:26:59
tárt karú troll
Jan 04, 2015 12:27:00
már augusztus végén bedobtad ezt az ócska "akár meg is ölhetem magam" figyelemkurvaságot?
Jan 04, 2015 12:27:00
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 04, 2015 12:28:04
x9)
Szóval már azért is ő a hibás, hogy a kétmillió óráig németül tanuló, kismillió etyetyemi félévet maga mögött tudó, 33 éves vadászbika nem tud önállóan elbeszélgetni valakivel Berlin, Germany környékén?
Kovi
Jan 04, 2015 12:28:22
azért van egy olyan érzésem, hogy ez egy erősen stilizált verziója a sztorinak
szamomra egyertelmunek tunik, hogy andi nem valaszolt azokra a leveleire, amikben olyanokat ir neki, hogy HURRA ANDI, KEPZELD VELETLENUL A SODI IS BEJLINBEN LESZ NYELVET TANULNI, ES EZ A NAP EGYSZERUEN CSODALATOS!!! mint a pakkos sztori, ahol csak épp azt felejtette el megemlíteni, hogy nem egyeztetett Andival arról, hogy mehet-e a címére a pakk
az meg sem fordult a kobold fejeben, hogy a kisszoba mar foglalt.
Jan 04, 2015 12:28:22
Kovi
Jan 04, 2015 12:29:30
sodi nem erzed ugy, hogy inkabb nyissuk ki a gazt?
Jan 04, 2015 12:29:30
banshee
(
x24)
Jan 04, 2015 12:29:59
x24)
Miért az ő felelősségük hogy neked ismerősöd legyen ott? Oldd meg. Ők is megoldották.
pilvax coffee shop
Jan 04, 2015 12:30:11
Szuicid hajlamok? Na ne már. Frusztrált pasik sose jönnek be egy nőnek sem, ha ezt egyik pdf sem írta volna.
Jan 04, 2015 12:30:11
grafikus007
Jan 04, 2015 12:30:16
endre, áruld már el, hogy mi az az elirigyelt képesség andi életében, ami ennyire rabul ejtett, azon kívül, hogy teljesen bele vagy zúgva. Bérel egy lakást, aminek az egyik szobáját kiadja jöttmenteknek pénzért, közben nyilván társalog velük, néhánnyal dugnak is gondolom.
Mi ebben az, amit te nem tudnál megcsinálni pesten? Shaját bevallásod szerint egy lakást ki tudnál bérelni, annak az egyik szobáját meghirdethetnéd, és akkor lenne társaságod
Mi ebben az, amit te nem tudnál megcsinálni pesten? Shaját bevallásod szerint egy lakást ki tudnál bérelni, annak az egyik szobáját meghirdethetnéd, és akkor lenne társaságod
Jan 04, 2015 12:30:16
banshee
(
x24)
Jan 04, 2015 12:31:24
x24)
Másik. Bemutat valakinek, aztán arra is rászállsz. Szerinted felvállalja ezt a felelősséget?
pilvax coffee shop
Jan 04, 2015 12:32:18
Teljesen kifordultál magadból egy nő miatt. Pedig több milliárd van a világon.
Jan 04, 2015 12:32:18
Kovi
Jan 04, 2015 12:32:28
endre, áruld már el, hogy mi az az elirigyelt képesség andi életében, ami ennyire rabul ejtett, azon kívül, hogy teljesen bele vagy zúgva. Bérel egy lakást, aminek az egyik szobáját kiadja jöttmenteknek pénzért, közben nyilván társalog velük, néhánnyal dugnak is gondolom.
a nandorfejervar kozben van egy kiado ingatlan, es be sem kell jelentkezned.. Mi ebben az, amit te nem tudnál megcsinálni pesten? Shaját bevallásod szerint egy lakást ki tudnál bérelni, annak az egyik szobáját meghirdethetnéd, és akkor lenne társaságod
Jan 04, 2015 12:32:28
sodika
Jan 04, 2015 12:34:12
És amikor nem éreztem, hogy megérti, egyre egyértelműbbé tettem, hogy néha csak pár percet dumálni akarok, meg szomjazom a véleményére.
Jan 04, 2015 12:34:12
snecigeci
(
x44)
Jan 04, 2015 12:35:20
x44)
Púp, ez már nem vicces. Most nem mint troll, hanem mint ember szólok hozzád. Hagyd a faszomba Berlint, gyere haza, és kérj segítséget. Manapság nagyon jó gyógyszerek vannak a szorongás, depresszió ellen.
She was a dude.
grafikus007
Jan 04, 2015 12:36:00
hippikommunát ugyanúgy tudnál pesten is csinálni, púp. szélsőbalosok itthon is vannak, velük itt is össze tudnál járni, nem kell ezért Berlinbe menni
Jan 04, 2015 12:36:00
snecigeci
(
x44)
Jan 04, 2015 12:36:04
x44)
(igaz, broni?)
She was a dude.
sodika
Jan 04, 2015 12:36:14
Meg egyértelművé, és a napnál is világosabbá tettem számára, hogy az, hogy néha beszélhessek vele, mennyire fontos a számomra, és hogy semmi mást nem akarok.
Jan 04, 2015 12:36:14
púpkergető
Jan 04, 2015 12:37:42
Andi helyett itt a tanács: Azonnal kezdj el dolgozni.
Rögtön hagyd abba a gyerekes siránkozást, az excellel megtöröld ki a s....., mert az is csak egy kényszeres pótcselekvés a munka helyett.
Rögtön hagyd abba a gyerekes siránkozást, az excellel megtöröld ki a s....., mert az is csak egy kényszeres pótcselekvés a munka helyett.
Jan 04, 2015 12:37:42
sodika
Jan 04, 2015 12:38:10
És még, még, MÉG egyértelműbbé tettem.

mindegy

mindegy
Jan 04, 2015 12:38:10
IsmeretlenJoAkaro
Jan 04, 2015 12:38:14
Amindenit! Azt hittem csak szopatjatok sodit azzal, hogy szinezett, boldozott levelekkel bombazza Andit, erre kiderul, hogy sokkal durvabb a szitu meg annal is mint amit elkepzeltunk...
Jan 04, 2015 12:38:14
snecigeci
(
x44)
Jan 04, 2015 12:38:47
x44)
Andi helyett itt a tanács: Azonnal kezdj el dolgozni.
Nem valószínű, hogy képes lesz valaha dolgozni. De élhet viszonylag normális életet, ha megfelelő kezelést kap.
Kovi
Jan 04, 2015 12:38:59
sodi te micsoda brillians, konyed stilusban flortolsz a nokkel, hat nem igaz. a kakas roszaval konnyebb volt a dolgod mi? o valo neked, akinek van egy kis esze, az vagy lehuz, vagy beall snecologusnak...
Jan 04, 2015 12:38:59
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 04, 2015 12:39:04
x9)
Meg egyértelművé, és a napnál is világosabbá tettem számára, hogy az, hogy néha beszélhessek vele, mennyire fontos a számomra, és hogy semmi mást nem akarok.
Igen ügyes, szociálisan érzékeny módszer, hogy követelődzöl és fenyegeted. Ugyan az első pontot kitakartad, de feltételezem, az is hasonló.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 04, 2015 12:39:24
x16)
De Endre, mi ezekre a kérdésekre már rég adtunk neked választ.
Első lépés: húzz el dolgozni.
Első lépés: húzz el dolgozni.
snecigeci
(
x44)
Jan 04, 2015 12:40:04
x44)
Voltál már pszichológusnál, Endre? Remélem nem mosták át az agyadat a szcientolóusok annyira, hogy teljesen elvesd ezt a lehetőséget.
She was a dude.
sodika
Jan 04, 2015 12:40:06
Meg hogy nem akarok mást, csak időnként legyen kicsit kedves, és tudjunk dumálni.
Jan 04, 2015 12:40:06
Kovi
Jan 04, 2015 12:40:13
jut eszembe, andi szentkoronaban fogja kifizetni a reszedet, remelem...
Jan 04, 2015 12:40:13
-
Jan 04, 2015 12:41:28
Még szerencse, hogy asodi, nem közvetlenül szexet kért a gányolásért cserébe.
Jan 04, 2015 12:41:28
Kovi
Jan 04, 2015 12:41:31
sodi a leveleid tartalma irrelevans. a mennyiseguk es a kulalakjuk boven eleg ahhoz, hogy barmilyen no sikitva menekuljon.
Jan 04, 2015 12:41:31
snecigeci
(
x44)
Jan 04, 2015 12:42:31
x44)
Ezt álmomban sem gondoltam volna, hogy ekkora bajok vannak a fejedben. Takarodj el orvoshoz nagyon sürgősen. Anyádékkal is elbeszélgetnék, hogy ez eddig miért nem történt meg.
She was a dude.
sodika
Jan 04, 2015 12:42:40
És mindig közöltem vele, ha éppen úgy éreztem, minden jó, és kértem, hogy többé ne taszítson vissza a rosszkedvűségbe.
CSAK EZT a végén.
Hogy ne.
Hát csak mégis, újra, és rendszersen de.
CSAK EZT a végén.
Hogy ne.
Hát csak mégis, újra, és rendszersen de.
Jan 04, 2015 12:42:40
Kovi
Jan 04, 2015 12:42:51
Még szerencse, hogy asodi, nem közvetlenül szexet kért a gányolásért cserébe.
kibaszott fogyatekos meg ahhoz is, pedig az egyetlen jarhato ut lett volna. Jan 04, 2015 12:42:51
-
Jan 04, 2015 12:43:23
Sodi te kvázi zsaroltad Andit. Ő meg úgy volt vele, hogy amit adnak az el kell fogadni (pláne ha olyan sötét fasz vagy ,hogy ingyen dolgozz vadidegen embereknek). Tudod előbb a túlélés aztán a morál.
Jan 04, 2015 12:43:23
tigris
Jan 04, 2015 12:43:41
én el se merem olvasni már ezeket a leveleket.
Jan 04, 2015 12:43:41
Kiss Kender Farkas
Jan 04, 2015 12:43:48
Meg hogy nem akarok mást, csak időnként legyen kicsit kedves, és tudjunk dumálni.
Mi van a fekete csík alatt? Andi sértegetett a régi dolgok miatt. Mik ezek? Recskavideó? Tényleg, ahhoz mit szólt? :)
Jan 04, 2015 12:43:48
Kovi
Jan 04, 2015 12:43:58
sodi, amikor arra recskazol, hogy andi kur a pasijaval, te melyik szereplonek szoktad kepzelni magad? esetleg valtogatod?
Jan 04, 2015 12:43:58
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 04, 2015 12:44:16
x9)
Megvan a megfejtés: a fő hiba, hogy púp fejében a "kérés" eredeti fogalma helyett a "hiszti", "sértődés", és a "követelődzés" tölti ki a helyet. Tényleg olyan, mint egy 12 éves elkényeztetett gyerek.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 04, 2015 12:45:31
x16)
Voltál már pszichológusnál, Endre? Remélem nem mosták át az agyadat a szcientolóusok annyira, hogy teljesen elvesd ezt a lehetőséget.
Endre, ez az egyetlen esély arra, hogy valaha is a normálist megközelítő életet élhess. Orvosi segítségre van szükséged. Egyedül nem fog menni.
Ezt nem trollkodásból mondom, hanem komolyan. Nincs más lehetőség.
snecigeci
(
x44)
Jan 04, 2015 12:46:29
x44)
Púp, gyere haza. Itthon legalább volt társaságod. Az öreg csótányzabáló, főttrizs, tőrpapa, meg a többiek. Vera nénivel is tudtál beszélgetni. Mi a faszt keresel még Berlinben?
She was a dude.
IsmeretlenJoAkaro
Jan 04, 2015 12:47:53
Ugyanazt csinalja itt most velunk mint Andival. Oda se figyel arra, hogy mit valaszolunk, csak kuldi a leveleket mint egy spambot.
Jan 04, 2015 12:47:53
sodika
Jan 04, 2015 12:49:13
Ő meg úgy volt vele, hogy amit adnak az el kell fogadni
A világ pedig úgy működik, hogy a Párt egyszer majd kérni fog Öntől valamit, Pelikán elvtárs.
snecigeci
(
x44)
x44)
Takarodj már a szájbabaszott kurva anyádba zsír. Mindjárt felrakok még 10 hirdetést, ha nem kussolsz be.
She was a dude.
Kovi
Jan 04, 2015 12:49:29
sodi enni, aludni nem felejtettel el mostanaban?
Jan 04, 2015 12:49:29
Haim
(
x10)
Jan 04, 2015 12:49:47
x10)
Oké, trollkodtunk veled, nem is keveset, de egyetértek snecigecivel.
Baszottul nem vicces amit csinálsz. Andi konkrétan veszélyben van tőled, mert te beteg vagy.
Kérlek, mint embertársamat,hogy kurva gyorsan szólj vera néninek,hogy keressen egy orvost, aki hajlandó kezelni téged. Az sem kizárt,hogy egy ideig intézetbe raknak, de jobb lesz. Ma már egész jó kezelések vannak. Te jelenleg egy szabad garázdálkodó időzített bomba vagy. Teljes a depressziód és mániákus vagy.
KÉRLEK ,hogy fordulj orvoshoz.
Akkor jöhet rendbe az életed.
Ez nem vicc.
Amúgy meg ha andi ezen információk után sem fordul a hatóságokhoz, akkor konkrétan felelőtlen.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Baszottul nem vicces amit csinálsz. Andi konkrétan veszélyben van tőled, mert te beteg vagy.
Kérlek, mint embertársamat,hogy kurva gyorsan szólj vera néninek,hogy keressen egy orvost, aki hajlandó kezelni téged. Az sem kizárt,hogy egy ideig intézetbe raknak, de jobb lesz. Ma már egész jó kezelések vannak. Te jelenleg egy szabad garázdálkodó időzített bomba vagy. Teljes a depressziód és mániákus vagy.
KÉRLEK ,hogy fordulj orvoshoz.
Akkor jöhet rendbe az életed.
Ez nem vicc.
Amúgy meg ha andi ezen információk után sem fordul a hatóságokhoz, akkor konkrétan felelőtlen.
-
Jan 04, 2015 12:49:58
hány a százalék most, te főnikmadár? még mindig 45?
btw hol van ez a részegen dugós sztori, bevallom őszintén, én elestem az autista-rohamok alatt, nem bírom a tempót
btw hol van ez a részegen dugós sztori, bevallom őszintén, én elestem az autista-rohamok alatt, nem bírom a tempót
Jan 04, 2015 12:49:58
sodika
Jan 04, 2015 12:50:26
Egyébként hogy egyértelmű legyen, hogy csak a tanácsa kell, amikor annyi tanácsot adott, hogy nem fejlődik eléggé a nyelvtudásom, még azt is külön megköszöntem neki.
Jan 04, 2015 12:50:26
Kóser Szalonna
Jan 04, 2015 12:52:31
Egy szánalmas senki vagy, aki féregként csúszik Andinéni előtt, és akit csak az nem basz át, aki nem akar, mégis kit érdekel, hogy te mit akarsz kérni valakitől?
Jan 04, 2015 12:52:31
snecigeci
(
x44)
Jan 04, 2015 12:52:46
x44)
Csodálkozol, hogy megijedt tőled? Ilyen levelek után? Gondolkozz már.
She was a dude.
tigris
Jan 04, 2015 12:53:01
a te kommunista álomvilágodban talán, ahol bata elvtárs volt a mindenható.
Jan 04, 2015 12:53:01
Rózsa Attila
Jan 04, 2015 12:54:07
Tisztelt Krizsai Andrea Úrhölgy!
Az utóbbi napokban hallottam Önről először egy közös (ex-)ismerősünk jóvoltából, és komolyan, mint a cunami, úgy letarolt az Önből áradó dinamika. Így, ismeretlenül is csodálatot ébresztett bennem az életvitele, és bár idősebb vagyok Önnél, mégsem szégyenlem bevallani: szeretnék tanulni Öntől! Mikor érne rá egy kávé melletti eszmecserére? Nem jelent gondot, ha Berlinbe kell utaznom ezért. Megoldom.
Őszinte csodálattal,
Rózsa Attila
pártelnök
Magyar Gazdaság Párt
magyargazdasagpart.hu
Az utóbbi napokban hallottam Önről először egy közös (ex-)ismerősünk jóvoltából, és komolyan, mint a cunami, úgy letarolt az Önből áradó dinamika. Így, ismeretlenül is csodálatot ébresztett bennem az életvitele, és bár idősebb vagyok Önnél, mégsem szégyenlem bevallani: szeretnék tanulni Öntől! Mikor érne rá egy kávé melletti eszmecserére? Nem jelent gondot, ha Berlinbe kell utaznom ezért. Megoldom.
Őszinte csodálattal,
Rózsa Attila
pártelnök
Magyar Gazdaság Párt
magyargazdasagpart.hu
Jan 04, 2015 12:54:07
Latinovits
Jan 04, 2015 12:54:30
sodi, a csajozómester. pua-tanfolyamot mikor indít?
Jan 04, 2015 12:54:30
snecigeci
(
x44)
Jan 04, 2015 12:54:35
x44)
Sneci, ha neked ilyen leveleket küldözgetne valaki, nem gondolnád, hogy defektes egy kicsit (nagyon)?
She was a dude.
vidéki troll
Jan 04, 2015 12:54:53
Sodi! Írd már össze, havonta hány levelet, sms-t küldtél, hányszor hívtad telefonon,skypeon, hányszor kerested fel személyesen Andit? Csak db számot írj!(biztos ezt is vezeted Excelben:)
Jan 04, 2015 12:54:53
Kémlégy
Jan 04, 2015 12:55:28
Gratulálok gyagyás, ez a "100 éves leszel, én meg 92" zseniális odaszúrás volt a vén kurvának!
Jan 04, 2015 12:55:28
banshee
(
x24)
Jan 04, 2015 12:56:16
x24)
Aztán kérsz, kapsz, csigabigafaszt.
-
Jan 04, 2015 12:56:30
És még, még, MÉG egyértelműbbé tettem.
mindegy
mindegy
ez mi a fasz volt, egy olyan pushy-szintű levél, amiben leírta hogy lófasz sem működik amit programoztál? XDD
Jan 04, 2015 12:56:30
tárt karú troll
Jan 04, 2015 12:56:51
nem orvos kell ASodinak, hanem pár életszagú csicskalángos. eleve, egy ilyen lényt csak állatorvos láthat el.
Jan 04, 2015 12:56:51
grafikus007
Jan 04, 2015 12:58:01
Sneci, ha neked ilyen leveleket küldözgetne valaki, nem gondolnád, hogy defektes egy kicsit (nagyon)?
bennem is ez a kérdés merült fel. endre, ha mondjuk törpapa küldözgetne neked ilyen boldozott, színezett leveleket, hogy találkozni akar veled, tanulni akar tőled, mert elirigyelte az életviteledet, akkor mit csinálnál? először hagynád, aztán írnál neki, hogy álljon le, a végén pedig megszakítanál vele minden kapcsolatot. Andi is pont ezt tette, te is ezt tennéd a helyében.
Jan 04, 2015 12:58:01
jiddise máme
(
x11)
Jan 04, 2015 12:58:12
x11)
figyuzz, sneckó, mondjuk hogy Andi bemutat öt embernek, azzal mire mégy, ha nincs témád, nem tudsz velük beszélgetni, nem érdekel semmi, stb.? bemutat, de onnantól már egyedül vagy, neked kell kreatívnak lenned
már mondtam szilveszterkor, miért nem csináloid azt, hogy a kaemráddal kimégy az Alexre vagy valahova, ahol fiatalok vannak és készítesz interjút arról, hogy mit várnak 2015-től? még azt is hazudhatod, hogy valami magyar hírharsona számára interjúzol
ez egy olyan kérdés, amitől bármilyen irányba el tudsz indulni
már mondtam szilveszterkor, miért nem csináloid azt, hogy a kaemráddal kimégy az Alexre vagy valahova, ahol fiatalok vannak és készítesz interjút arról, hogy mit várnak 2015-től? még azt is hazudhatod, hogy valami magyar hírharsona számára interjúzol
ez egy olyan kérdés, amitől bármilyen irányba el tudsz indulni
-
Jan 04, 2015 12:58:27
tedd ki az excelt a százalékok alakukásáról, púpos! a skype letiltás mennyit vont le belőle?
Jan 04, 2015 12:58:27
Andy Dufresne
(
x4)
Jan 04, 2015 12:58:29
x4)
Erre nincsenek szavak. Megdöbbentő. Nem gondoltam volna, hogy ennyire beteg vagy, Endre.
Tényleg kezelni kéne téged. Gyere haza, Verával vitesd el magad egy szakemberhez. Majd az megmondja, hogy elég-e a gyógyszeres terápia vagy egy ideig intézetbe kell menned.
Én legtöbbször röhögni jövök ide, de most döbbenet ül az arcomon.
Tényleg kezelni kéne téged. Gyere haza, Verával vitesd el magad egy szakemberhez. Majd az megmondja, hogy elég-e a gyógyszeres terápia vagy egy ideig intézetbe kell menned.
Én legtöbbször röhögni jövök ide, de most döbbenet ül az arcomon.
sodika
Jan 04, 2015 12:59:07
Vagy a másik.
Ír nekem, hogy az egyik informatikai szolgáltatás után, amit vettem neki (azt éppen még kifizette) kéne a nevére számla.
Írom neki, hogy ez nekem most nehézségekbe ütközik, de majd amikor fizetné nekem a melómért a jutalékot, hozzácsapjuk, és a kettőről együtt kap tőlem számlát.
Erre írja, hogy őt nem érdekli, az én dolgom, hogy megoldjam, neki most kell.
Ha ő kért valamit a projektben, megkapta, de amikor én merészeltem megemlíteni egy saját szempontot, akaratos, kicsinyes, és ellenséges lett. Ezt akkor meg is írtam neki.

mindegy
Ez már ez jó teszt volt arra, hogy esze ágában sincs nekem semmit adni. De a segítségem az jól jött. Elkezd 50 eurós számlán vitatkozni, miközben ott van nála több száz óra befektetett munkaórám.
mindegy
Ír nekem, hogy az egyik informatikai szolgáltatás után, amit vettem neki (azt éppen még kifizette) kéne a nevére számla.
Írom neki, hogy ez nekem most nehézségekbe ütközik, de majd amikor fizetné nekem a melómért a jutalékot, hozzácsapjuk, és a kettőről együtt kap tőlem számlát.
Ha ő kért valamit a projektben, megkapta, de amikor én merészeltem megemlíteni egy saját szempontot, akaratos, kicsinyes, és ellenséges lett. Ezt akkor meg is írtam neki.

mindegy
Ez már ez jó teszt volt arra, hogy esze ágában sincs nekem semmit adni. De a segítségem az jól jött. Elkezd 50 eurós számlán vitatkozni, miközben ott van nála több száz óra befektetett munkaórám.
mindegy
Jan 04, 2015 12:59:07
tigris
Jan 04, 2015 13:01:11
szívszorítóak ezek a levelek :(
Jan 04, 2015 13:01:11
banshee
(
x24)
Jan 04, 2015 13:01:35
x24)
Púp, Andi meglopott. Ez van.
Hogy mihez kezdesz a helyzettel, az a te dolgod.
Hogy mihez kezdesz a helyzettel, az a te dolgod.
snecigeci
(
x44)
Jan 04, 2015 13:02:14
x44)
Andi mégsem olyan, mint amilyennek képzelted. Lépj tovább. Ennyi.
She was a dude.
Andy Dufresne
(
x4)
Jan 04, 2015 13:02:23
x4)
Komolyan, Endre! Szerinted ezek a levelek nem ijesztőek? Ilyeneket mutogatnak a Gyilkos elmék című sorzatban.
sodika
Jan 04, 2015 13:02:40
Na jó, szarom le.
Juszt is kap tőlem esélyt.
Nem érdekel, mi a mostani állapot.
Cserébe én is elvárom tőle az új esélyt. Nem pont most, vagy ezen a héten, mert most pár hétig amúgy is nagyon elfoglalt leszek.
Jan 04, 2015 13:02:40
-
Jan 04, 2015 13:03:12
Vagy a másik.
mindegy
mindegy
mindegy
mindegy
sodi, ez a rüfke téged háziszolgának használt, aztán amikor megunta, kidobott, mint egy régi rongyot.
szerintem még komolyabban csicskáztatott mint fórisz. mármint, munkában nyilván, de valószínűleg még lekezelőbben beszélt veled, soha nem vett emberszámba, csak a büdös púpos takarító voltál, aki egy kifliért megcsinálja azt a munkát amiért másnak normális pénzt kéne adni.
tökéletesen kihasználta az érzelmi analfabetizmusodat. egy hideg, számító szuka. megérdemelted első szerelemnek XD
Jan 04, 2015 13:03:12
Zulu
(
x15)
Jan 04, 2015 13:04:00
x15)
Na jó, szarom le.
Szegény...
jiddise máme
(
x11)
Jan 04, 2015 13:04:11
x11)
Vagy a másik.
sneckó, beraknád azt a levelet, amiben ezt leírtad neki, hogy majd hozzácsapjátok a jutalékhoz?
Andy Dufresne
(
x4)
Jan 04, 2015 13:04:34
x4)
"Juszt is kap tőlem esélyt."
De nem akar tőled esélyt. Azt akarja, hogy HAGYD BÉKÉN!!!
Ezen mit nem lehet érteni?
De nem akar tőled esélyt. Azt akarja, hogy HAGYD BÉKÉN!!!
Ezen mit nem lehet érteni?
banshee
(
x24)
Jan 04, 2015 13:05:30
x24)
Na jó, szarom le.
Ha nem kapsz új esélyt, akkor mi lesz?
Azt fogod csinálni, amit Pepe a Mikrobi c. mesében?
vidéki troll
Jan 04, 2015 13:05:46
Na jó, szarom le.
Nincs cserébe! Barátod? Szerinted igen, akkor légy önzetlen, és ne várj semmit cserébe! Ha meg üzlettársad, írj szerződést, és pereld be, abban úgyis profi vagy, nem?
Jan 04, 2015 13:05:46
jiddise máme
(
x11)
Jan 04, 2015 13:06:28
x11)
én a helyedben nem várnék semmit....
amúgy meg mijafaszt akarsz te ettől a nőtől, aki ezek szerint valszeg átbaszott (bár én erről nem vagyok 100%-ig meggyőződve továbbra sem)
162 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

HOGY MI VAN???