A legnagyobb gondja a Karcsi fiának, hogy nem találni embert, aki tényleg dolgozni akar és tud. Szerintem azt a munkát én se bírnám.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Volt már neked bejárós melód valaha? Sztem teljesen alkalmatlan a közösségi létre és ilyen jellegű munkákra. Ott aztán nincs fórumozás, köcsög.
Ha te ott lennél az még egy + gond lenne.
Kijöttem egyedül egy másik országba, tanultam a nyelvet, és próbáltam magamnak szabadidős programokat keresni.
Ezzel nincs is gond, de arra rájöttem, hogy a szűk keresztmetszet nem az írás (az már jól megy), és nem is a funkcionalitás (megértek mindent, ami az ügyintézéshez kell, és és is elmondok bármit), hanem a barátkozáshoz szükséges beszéd.
Amíg nem vagyok képes lazán bekacsolódni random beszélgetésekbe, addig nem tudok továbblépni, ahhoz pedig magántanár kell.
Arra jó volt ez a hat hónap, hogy minden másban megerősödjek, a szűk keresztmetszetet viszont feltárjam.
hazudtál andinak???
A Karcsi tényleg mondta, hogy menjek bármikor, még a repjegy felét is fizeti. Más kérdés, hogy nem éltem ezzel, mert tényleg inkább az Andi dolgaira koncentráltam.
Jellemző, hogy annyira igényelte az állandó körzeműködésemet, hogy még a 4 napos brüsszeli kiruccanásom miatt is neheztelt rám.
Ezért nem mertem ezt stockholmi úttal fűszerezni.
Nehogy emiatt megharagudjon rám.
te retardált azt hitted féltékeny, közben csak az ingyen kókler munkádat akarta XD
ebből sehogy sem áll össze, hogy "lemondtam az utat". azt akkor szokás mondani, amikor minden el van intézve, csak fel kell szállni a repülőre. ehhez képest ez csak egy terv volt a fejedben. semmit nem mondtál le. hazudtál andinak.
Ezek szerint nem csak a púpod, hanem a lágyéksérv miatt sem tudsz tartósan állni (nem úgy, Laci!), mert az is elkezd fájni?
Andi csicskája vagy hónapok óta!
Volt egy konkrét meghívás, amivel soha nem éltem, pedig ha Andi nincs, éltem volna vele.
Ez a lényeg.
mi az, hogy "el sem indultam"? már be volt pakolva a bőrönd, meg volt véve a jegy, de az ajtóból visszafordultál?
beteges módon hazudsz, ezt megszoktuk, de andinak is?
mucuska, te egy normális magyar beszélgetésbe se tudnál bekapcsolódni, mégpedig azért, mert egy minimális alapműveltséged sincs, és ugyanez az oka annak, hogy nem tudsz barátkozni, mert nincs témád, amiről egy normális emberrel beszélgess
de tedd meg holnap azt, amit már javasoltam:
fogd a kamerádat, menj le az Alexre, és kérdezz meg tizenöt random, nem éppen vaéahova sietős korodbeli fiatalt, hogy milyen tervekkel vág neki az új évnek, hazudd azt, hogy egy magyar hírhasonának csinálsz egy kis színest ott Berlin, Germany környékén
utána tedd be ide a felvételt, és majd mi kielemezzük, hogy mit kéne esetleg máslépp csinálnod
hát ezt kéne megértenie ennek a fogyatékosnak. de sose fogja.
aha, konkrét meghívás, meg éltél volna vele. az előbb írtad, hogy "nem gerincferdüléshez van kitalálva", és annyira konkrét volt, hogy "vannak ott ilyen munkásszállók".
hazudtál andinak. nem volt semmilyen stockholmi út leszervezve, amit lemondtál volna.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
vagy max. annyit mondhatott, hogy jöjjön ki Berlinbe, ha németül akar tanulni, mert ott nagyon chili az élet
Miert hazudsz servesgyags? Kuti egy måsfel oråja azt mondta szo szerint amit leirtam! Soha nem hivott meg teged magahoz lakni es minkat sem akart adni, csak te ertetted " felre" . Hazug csotåny vagy!
Ha valaki SoDI-val beszél, fogalmazzon nagyon pontosan :)
Szóval ez a Kuti belelát a telefonba? :)
taknyos lett a görbe nózi úgy látom.
nem is feltételezed a másik emberről, hogy igazat mond? miért mindig magadból indulsz ki, te beteges hazudozó?
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Låtta a såbesz deklit a fejemen, vagy mifasz?
Az úszó tud úszni.
és ezzel még kiss endre jános is egyetért.
bizony.
Mondhatta volna, hogy na menj a kurva anyådba te zsido provotor, de mivel mår ismeri a retard fajtådat nem ezt mondta, ertve?
Nem rajtam múlt, nekem még lett volna kitartásom.
Mindegy.
akkor kin múlt ? :DDD
nehogy már andit hibáztasd ezért te szerencsétlen. nem hagytad békén, kémkedtél utána, zaklattad, még jó , hogy nem akar veled találkozni SOHA!
nem rajtad? ki hozta meg a döntést, ki száll fel a vonatra?
Nem fogom.
Tiszteletben tartom a kérését.
azért kizárólag te vagy a felelős, hogy milyen külső tényezőket vonsz be remény gyanánt. a berlini kaland végéről egyedül te tehetsz.
és most megszégyenülten fogsz hazakullogni. bizony.
Én mindig örültem, ha beszélhettem vele, ha találkozhattam vele, ha hallgattam a hangját, olvashattam, amit ír, figyelhettem, amit csinál, vagy segíthettem neki.
És ezen az elmúlt hetek történései se változtattak, még most is ugranék, ha kérné.
Szóval rajtam ugyan nem.
szóval nincs kitartásod.
azt se tudod mi a barátság....
folyamatosan a talpát nyaltad, mint valami csicska, ő meg beleszart a szádba.
a dunába is te kis szerelmes?
Ráugranál, te kis kujon?:) Vigyázz, nehogy felszakadjon a sérved!
Ez jó volt, mert funkcionált.
Lelkesített, teljesítményre ösztökélt, és erőt adott.
Túlléptem sok korlátomat, mert közben a példájára és rá gondoltam, és ez képessé tett rá.
Más kérdés, hogy semmi se tart örökké, de ezt az űrt hirtelen nem tudom semmivel se pótolni. Az, hogy nincs többé ez a remény, ami eddig hajtott, nem rajtam múlt.
És most most is rohannék, ha hívna.
mindegy
Volt okom rá, mert amikor éppen nem fordul valaki ellen, amúgy remek ember.
mindegy
de rajtad múlt. eleve voltál olyan idióta, és a fejedben elültetted a berlin = andi tételt. miközben pármillió ember lakik ott rajta kívül is. aztán annyira ragaszkodtál a rögeszmédhez, hogy andin kívül senkit nem ismertél meg, pedig kb. 100-150 emberrel érintkeztél rajta kívül.
kizárólag rajtad múlt, hogy ilyen helyzetbe navigáltad magad.
Ebben mondjuk lehet valami.
Mindegy.
azt a gondolatot, hogy nincs többé remény, te alakítottad ki magadban. ezer másik dolog adhat reményt. de azt a hibát eleve csak a magadfajta gyenge személyiségek követik el, hogy kívülről keresnek támaszt, és aztán a külső támaszt okolják a kudarcukért, amikor eltűnik.
szóval te tehetsz róla, hogy így alakult.
Más kérdés, hogy semmi se tart örökké, de ezt az űrt hirtelen nem tudom semmivel se pótolni. Az, hogy nincs többé ez a remény, ami eddig hajtott, nem rajtam múlt.
mondsza, sneckó, mi lenne, ha az excelezés helyett kitűznél vslami reális célt, és az hajtana?
nem, a hazajövök és majd vejanéni pénzén magántanárhoz járok, az nem esik ebbe a kategóriába
te vetted el saját magadtól. az, hogy neked andi = remény, arról kizárólag te tehetsz. nem andi akart a reményed lenni, te választottad őt reménynek. az, hogy ő éli az életét ahogy akarja (pl. úgy, hogy téged magasról leszar), nincs összefüggésben azzal, hogy te mit vársz tőle. az a te dolgod.
de idióta vagy, kétlem, hogy értenéd.
Engem még az is motivált, amikor több hétig nem volt kapcsolat. Most is motivált volna jó pár hétig, hogy nincs ugyan kapcsolatban, de lesz és lehet.
Az hogy a lesz és a lehet illant el, viszont nem rajtam múlt.
De ezzel az erőm nagy rész hirtelen odalett.
Abban igazad lehet, hogy ez lehet még esély is arra, hogy kinyíjon az elmém a többi emberre, akiket talán pont miatta nem láttam meg.
Mert eddig ha találkoztam itt valakivel, és beszélgetni kezdtem vele, tényleg abból a szempontból elemeztem az illetőt, hogy elég érdekes-e ahhoz, hogy érdemes legyen mesélnek róla az Andinak, illetve hogy az illetővel folytatott eszmecsere járhat-e számomra olyan tapasztalatokkal, amikkel utána el tudok dicsekedni az Andinak.
És tök mindegy, ki volt az illető: korombeli srác a tanfolyamról, fiatal lány, vagy öregember: mindenkit hozzá viszonyítottam, hozzá hasonlítottam, és az ő személyén keresztül szűrtem át.
Ez tényleg hülyeség lehetett.
Ez a marci az a meleg kollega volt, akinek a gepen voltak a konyvjelzok ?
Szerelmi bánata van a Sodinak. Monomániás faszkalap vagy.
Tudom, soha nem is állítottam ennek az ellenkezőjét, de ettől még funkcionált.
Mindegy.
Ez nem hülyeség hanem gyengeemléjűség. Eldicskedni az Andinak. Te tényleg egy hülye paraszt vagy.
Ennek az ellenkezőjét sem állítom, de ettől még funkcionált, és normális dolgokra sarkallt. Jó volt terápiának, csak most egyedül vagyok, hogy már véletlenül sem akar a terápiás eszközöm lenni.
Pedig igaza van. Ha mar ingyen dolgozol neki bazdmeg, sot, fizeted a kiadasait, akkor mar alap hogy 24/7 ugyeletben is legyel
Balfasz
Remekül funkcionált. Ismát elbasztál x ezer eurót és tengernyi időt a semmire.
Ugyan már. Azt a kevés beszélgetést, melyekbe belementem, ez motiválta. Legyen mit mesélni az Andinak. Enélkül még azok se biztos hogy lettek volna.
egyrészt súlyosan monomániás idióta vagy, másrészt ez is bizonyítja, hogy az egész berlini kaland kudarcáról te tehetsz. csakis te. senki más.
Kitartást adott a nyelvtanulás folytatására. Nehéz a nyelvet úgy tanulni, hogy nem látsz élő német embert. Abszrakció marad a nyelv. Így legalább tudom, hogy érdemes visszajönni, mert láttam élő németet.
Kudarcnak nem nevezném az öt hómapos nyelvtanfolyamot, és a kinti élet tapasztalatait, bár az Andival való végleges kapcsolatmegszakítás valóban érzékeny veszteség.
sokra mentél vele, mitnemomndjak
akkor mégis csak te tehetsz mindenről, hiszen te választottad andit terápiás eszköznek.
ennyire lealacsonyítottad, hogy eszköznek tekintetted. de ez látszik a leveleiden is. szidalmazod bennük az eszközt, hogy nem a céljaidnak megfelelően viselkedik. hogy nem tudod őt használni a terápiádhoz.
önző faszfej.
szépen lebuktatod magad. mi lett volna ha az a motiváció, hogy andinak teret adsz, meséljen az életéről, magáról. és ha esetleg kíváncsi, akkor mesélsz a saját életedről? de nem, neked andi kizárólag azért kellett, hogy a te önző céljaidat szolgálja, eszközként. legyen ott amikor neked kell, dicsérjen meg, adjon tanácsot.
sodika
Jan 07, 2015 18:45:12
Még annak is kurvára örültem volna, ha az átadás úgy zajlik, hogy "figyelj, át szeretném adni tőled a projektet a Thomasnak, mutass meg légyszi neki mindent, úgyis úgy állapodtunk meg, hogy nem vagy már benne, hanem helyette én majd a te projektedben segítek".
És nagy örömmel adtam volna át, az is nyelvgyakorlás meg kapcsolat, amíg az illetővel egyeztetek.
Mndegy.
És nagy örömmel adtam volna át, az is nyelvgyakorlás meg kapcsolat, amíg az illetővel egyeztetek.
Mndegy.
Jan 07, 2015 18:45:12
sodika
Jan 07, 2015 18:46:03
gyagyås neked ugy van melod mint svedorszågban, hazug keci!
A legnagyobb gondja a Karcsi fiának, hogy nem találni embert, aki tényleg dolgozni akar és tud. Szerintem azt a munkát én se bírnám.
Jan 07, 2015 18:46:03
Kovi
Jan 07, 2015 18:46:18
sodi, ha kizarodna a served, andit hivnad fel?
Jan 07, 2015 18:46:18
-
Jan 07, 2015 18:46:30
Berlini bejárós melóra értem.
Ha akad olyan a jelentkezéseim nyomán jövő héten mondjuk, maradok.
Különben majd visszajövök.
Ha már a beszédet is faszán begyakoroltam, nem csak az írást.
Ez a terv, igen.
Ha akad olyan a jelentkezéseim nyomán jövő héten mondjuk, maradok.
Különben majd visszajövök.
Ha már a beszédet is faszán begyakoroltam, nem csak az írást.
Ez a terv, igen.
Volt már neked bejárós melód valaha? Sztem teljesen alkalmatlan a közösségi létre és ilyen jellegű munkákra. Ott aztán nincs fórumozás, köcsög.
Jan 07, 2015 18:46:30
-
Jan 07, 2015 18:47:10
A lágyéksérvét gondolom szűk alsógatyákkal tartja a helyén. Azzal nincs is gond, de hosszútávon kurvára nem tesz jót.
Jan 07, 2015 18:47:10
-
Jan 07, 2015 18:47:43
Ha te ott lennél az még egy + gond lenne.
Jan 07, 2015 18:47:43
sodika
Jan 07, 2015 18:49:55
mit tettél azért, hogy olyan életed legyen, mint amilyet elirigyeltél Anditól?
Kijöttem egyedül egy másik országba, tanultam a nyelvet, és próbáltam magamnak szabadidős programokat keresni.
Ezzel nincs is gond, de arra rájöttem, hogy a szűk keresztmetszet nem az írás (az már jól megy), és nem is a funkcionalitás (megértek mindent, ami az ügyintézéshez kell, és és is elmondok bármit), hanem a barátkozáshoz szükséges beszéd.
Amíg nem vagyok képes lazán bekacsolódni random beszélgetésekbe, addig nem tudok továbblépni, ahhoz pedig magántanár kell.
Arra jó volt ez a hat hónap, hogy minden másban megerősödjek, a szűk keresztmetszetet viszont feltárjam.
Jan 07, 2015 18:49:55
-
Jan 07, 2015 18:50:27
"Az ne is zavarjon, hogy stockholmi utat mondtam le tavasszal, ahol mindent fizettek volna nekem, csak hogy ne hagyjalak egyedül a projekttel."
hogy is volt ez pontosan? mit mondtál le? te mindig pontosan fogalmazol.
hazudtál andinak???
hogy is volt ez pontosan? mit mondtál le? te mindig pontosan fogalmazol.
hazudtál andinak???
Jan 07, 2015 18:50:27
sodika
Jan 07, 2015 18:53:05
hazudtál andinak???
A Karcsi tényleg mondta, hogy menjek bármikor, még a repjegy felét is fizeti. Más kérdés, hogy nem éltem ezzel, mert tényleg inkább az Andi dolgaira koncentráltam.
Jellemző, hogy annyira igényelte az állandó körzeműködésemet, hogy még a 4 napos brüsszeli kiruccanásom miatt is neheztelt rám.
Jan 07, 2015 18:53:05
Andy Dufresne
(
x4)
Jan 07, 2015 18:53:23
x4)
Jól értem Gyagyás, te csapkodod a lágyéksérvedet?
-
Jan 07, 2015 18:54:57
te retardált azt hitted féltékeny, közben csak az ingyen kókler munkádat akarta XD
Jan 07, 2015 18:54:57
sodika
Jan 07, 2015 18:55:28
A brüsszeli út kapcsán mondogatta, hogy jaj, én mindig úton vagyok valahol, pedig állandóan elérhetőnek kéne lennem, hogy emiatt holmi stockholmi útra nem is indultam el, nehogy teljesen megbízhatatlannak gondoljon engem az Andi, igen.
Mindegy.
Mindegy.
Jan 07, 2015 18:55:28
-
Jan 07, 2015 18:55:39
ebből sehogy sem áll össze, hogy "lemondtam az utat". azt akkor szokás mondani, amikor minden el van intézve, csak fel kell szállni a repülőre. ehhez képest ez csak egy terv volt a fejedben. semmit nem mondtál le. hazudtál andinak.
Jan 07, 2015 18:55:39
Kovi
Jan 07, 2015 18:55:40
sodi nem mertel andi elott levetkozni, mikor reszegen dugni akart? mit akartal tole ezutan?
Jan 07, 2015 18:55:40
sodika
Jan 07, 2015 18:56:28
Mindegy, megvan a terv.
Csinálom ezt és így.
Na meló, csá.
Csinálom ezt és így.
Na meló, csá.
Jan 07, 2015 18:56:28
Andy Dufresne
(
x4)
Jan 07, 2015 18:56:45
x4)
"Lágyéksérvvel lehet maszturbálni?
Lágyéksérvem van közepes méretű, és 1 hét múlva műtenek, de már egy hete nem maszturbáltam a kérdésem tehát az ,hogy ebben az állapotban nem lesz-e baj ha rárántok, mármint összefügg-e valamilyen módon ez a sérvel?
Kérem mindenkinek aki válaszol kulturáltan tegye a kérdés komoly, ha esetleg orvos is olvasa egy orvos válaszának örülnék a legjobban de minden választ szívesen fogadok, köszönöm. Szép reggelt."
Lágyéksérvem van közepes méretű, és 1 hét múlva műtenek, de már egy hete nem maszturbáltam a kérdésem tehát az ,hogy ebben az állapotban nem lesz-e baj ha rárántok, mármint összefügg-e valamilyen módon ez a sérvel?
Kérem mindenkinek aki válaszol kulturáltan tegye a kérdés komoly, ha esetleg orvos is olvasa egy orvos válaszának örülnék a legjobban de minden választ szívesen fogadok, köszönöm. Szép reggelt."
Kétujjas sasfogás
Jan 07, 2015 18:56:59
Lágyéknak mondják, és igen, az.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Ezek szerint nem csak a púpod, hanem a lágyéksérv miatt sem tudsz tartósan állni (nem úgy, Laci!), mert az is elkezd fájni?
Jan 07, 2015 18:56:59
-
Jan 07, 2015 18:57:04
Andi csicskája vagy hónapok óta!
Jan 07, 2015 18:57:04
sodika
Jan 07, 2015 18:57:27
semmit nem mondtál le. hazudtál andinak.
Volt egy konkrét meghívás, amivel soha nem éltem, pedig ha Andi nincs, éltem volna vele.
Ez a lényeg.
Jan 07, 2015 18:57:27
-
Jan 07, 2015 18:57:32
A brüsszeli út kapcsán mondogatta, hogy jaj, én mindig úton vagyok valahol, pedig állandóan elérhetőnek kéne lennem, hogy emiatt holmi stockholmi útra nem is indultam el, nehogy teljesen megbízhatatlannak gondoljon engem az Andi, igen.
Mindegy.
Mindegy.
mi az, hogy "el sem indultam"? már be volt pakolva a bőrönd, meg volt véve a jegy, de az ajtóból visszafordultál?
beteges módon hazudsz, ezt megszoktuk, de andinak is?
Jan 07, 2015 18:57:32
sodika
Jan 07, 2015 18:57:42
Na meló, csá.
Jan 07, 2015 18:57:42
tigris
Jan 07, 2015 18:58:15
menjetek már a picsába, hogy a púpos az undorító, senkire sem tartozó testi nyavalyáit hányja be ide.
Jan 07, 2015 18:58:15
jiddise máme
(
x11)
Jan 07, 2015 18:59:59
x11)
mucuska, te egy normális magyar beszélgetésbe se tudnál bekapcsolódni, mégpedig azért, mert egy minimális alapműveltséged sincs, és ugyanez az oka annak, hogy nem tudsz barátkozni, mert nincs témád, amiről egy normális emberrel beszélgess
de tedd meg holnap azt, amit már javasoltam:
fogd a kamerádat, menj le az Alexre, és kérdezz meg tizenöt random, nem éppen vaéahova sietős korodbeli fiatalt, hogy milyen tervekkel vág neki az új évnek, hazudd azt, hogy egy magyar hírhasonának csinálsz egy kis színest ott Berlin, Germany környékén
utána tedd be ide a felvételt, és majd mi kielemezzük, hogy mit kéne esetleg máslépp csinálnod
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 07, 2015 19:00:24
x16)
Pár napja írta valaki, hogy úgy érzi magát, mint amikor a South Parkban Cartman meglátta Ben Affleck szüleit. Na asszem én ma értem el erre a szintre. Szavakat se találok.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Kovi
Jan 07, 2015 19:00:29
Ez a lényeg.
olyan meghivas, mint az andineni fele? mert o sem hivott teged berlinbe. Ez a lényeg.
Jan 07, 2015 19:00:29
tigris
Jan 07, 2015 19:02:24
olyan meghivas, mint az andineni fele? mert o sem hivott teged berlinbe.
hát ezt kéne megértenie ennek a fogyatékosnak. de sose fogja.
Jan 07, 2015 19:02:24
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 07, 2015 19:02:42
x48)
Ez a lényeg.
Ez a lényeg.
aha, konkrét meghívás, meg éltél volna vele. az előbb írtad, hogy "nem gerincferdüléshez van kitalálva", és annyira konkrét volt, hogy "vannak ott ilyen munkásszállók".
hazudtál andinak. nem volt semmilyen stockholmi út leszervezve, amit lemondtál volna.
jiddise máme
(
x11)
Jan 07, 2015 19:03:05
x11)
olyan meghivas, mint az andineni fele? mert o sem hivott teged berlinbe.
vagy max. annyit mondhatott, hogy jöjjön ki Berlinbe, ha németül akar tanulni, mert ott nagyon chili az élet
Örebro
Jan 07, 2015 19:03:23
Miert hazudsz servesgyags? Kuti egy måsfel oråja azt mondta szo szerint amit leirtam! Soha nem hivott meg teged magahoz lakni es minkat sem akart adni, csak te ertetted " felre" . Hazug csotåny vagy!
Jan 07, 2015 19:03:23
Kiss Endre Farkas
Jan 07, 2015 19:03:41
Endre, te az ilyen "ha erre jársz ugorj be" dolgokat meghívásnak veszed? :)) Ebből is látszik, hogy mennyire stikkes vagy
Jan 07, 2015 19:03:41
sodika
Jan 07, 2015 19:04:49
Örebro :
Egy zsidó provokátornak mit mondjon?
Jan 07, 2015 19:04:49
pilvax coffee shop
Jan 07, 2015 19:04:50
Ha valaki SoDI-val beszél, fogalmazzon nagyon pontosan :)
Jan 07, 2015 19:04:50
Kovi
Jan 07, 2015 19:05:21
sodi ezert kell mas vigye a csomagodat mindig? nem emelhetsz? mit vakeraltal a sulyzokrol, hulyegyerek?
Jan 07, 2015 19:05:21
Kovi
Jan 07, 2015 19:06:24
Örebro :
ideges a sodi? Egy zsidó provokátornak mit mondjon?
Jan 07, 2015 19:06:24
Kiss Endre Farkas
Jan 07, 2015 19:06:58
Örebro :
Szóval ez a Kuti belelát a telefonba? :)
Jan 07, 2015 19:06:58
tigris
Jan 07, 2015 19:07:04
ideges a sodi?
taknyos lett a görbe nózi úgy látom.
Jan 07, 2015 19:07:04
Örebro
Jan 07, 2015 19:07:21
Te mint egy az åtlag feletti inteligenciåval rendelkezö es mindig pontosan fogalmazo valaki, ugye meg tudod mondani, hogy az 1300 euro håny kr illetve azt is, hogy az 1300 netto az milyen költsegeket vonz, mert nem tudom elkepzelni, hogy pontatlan adatok birtokåban elindulsz Svedorszågba. Apropo meg van neked a kuti szåma?
Jan 07, 2015 19:07:21
Kovi
Jan 07, 2015 19:07:46
ezek szerint harom eve poloban vagy a recskavideoidon is? hogy mik ki nem derulnek?
Jan 07, 2015 19:07:46
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jan 07, 2015 19:07:53
x48)
Örebro :
nem is feltételezed a másik emberről, hogy igazat mond? miért mindig magadból indulsz ki, te beteges hazudozó?
Örebro
Jan 07, 2015 19:08:44
Örebro :
Låtta a såbesz deklit a fejemen, vagy mifasz?
Jan 07, 2015 19:08:44
tabdi glädä
Jan 07, 2015 19:11:33
Uszoda??? Te nem tudsz úszni!
Konditerem? MUHAHAHAHA, bazdmeg!!!
Csaj??? Ne kínozz már!
Megint vettél valami tütükét?? xDDDD
Konditerem? MUHAHAHAHA, bazdmeg!!!
Csaj??? Ne kínozz már!
Megint vettél valami tütükét?? xDDDD
Az úszó tud úszni.
és ezzel még kiss endre jános is egyetért.
bizony.
Jan 07, 2015 19:11:33
Örebro
Jan 07, 2015 19:13:51
Peched van gyagås, mert a Kutit ismerem, igen Sverige Demokrat pårt szimpatizåns, ami egyenlö az åltalad imådott jobbikkal, en lenåcizom öt, ö meg vålaszol, de es ez a lenyeg a mocskos szemet lehuzos szarfaszuakat meg ö sem szereti, lasd balogh bela,vagy akar rolad is lehet szo!
Jan 07, 2015 19:13:51
Örebro
Jan 07, 2015 19:15:42
Örebro :
Mondhatta volna, hogy na menj a kurva anyådba te zsido provotor, de mivel mår ismeri a retard fajtådat nem ezt mondta, ertve?
Jan 07, 2015 19:15:42
-
Jan 07, 2015 19:15:54
október közepén írtam, sneci:
"vége a kalandnak, már csak idő kérdése mikor kullog haza a sodi megszégyenülten."
"vége a kalandnak, már csak idő kérdése mikor kullog haza a sodi megszégyenülten."
Jan 07, 2015 19:15:54
Örebro
Jan 07, 2015 19:16:54
gyagyås,remelem a ma kiderult ujabb hazugsågaid miatt is megy este a fapfapfap :-)))
Jan 07, 2015 19:16:54
sodika
Jan 07, 2015 19:17:58
október közepén írtam, sneci:
Mindegy.
Jan 07, 2015 19:17:58
tigris
Jan 07, 2015 19:18:59
Mindegy.
Mindegy.
akkor kin múlt ? :DDD
nehogy már andit hibáztasd ezért te szerencsétlen. nem hagytad békén, kémkedtél utána, zaklattad, még jó , hogy nem akar veled találkozni SOHA!
Jan 07, 2015 19:18:59
medvezsidaj
Jan 07, 2015 19:20:23
Mielott hazajossz meglatogathatnad andit a galeriaban!
Jan 07, 2015 19:20:23
sodika
Jan 07, 2015 19:20:25
Mindenhez lett volna kitartásom, de mindehhez a reményt egy olyan személy barátságának reménye adta, aki engem anélkül utált meg, hogy én valaha is ellenséges lettem volna vele, és hogy bármikor nemet mondtam volna, amikor segítségre volt szüksége.
Jan 07, 2015 19:20:25
-
Jan 07, 2015 19:20:43
Mindegy.
Mindegy.
nem rajtad? ki hozta meg a döntést, ki száll fel a vonatra?
Jan 07, 2015 19:20:43
Kovi
Jan 07, 2015 19:20:45
Mindegy.
hat kin mult? te basztad el. nem andineni. ha nem lettel volna szellemi fogyatekos, azt a randa picsat nem zavarta volna a gyiktested... ja hogy van egy served is. arrol sem andi tehet. te gyenge szar. Mindegy.
Jan 07, 2015 19:20:45
sodika
Jan 07, 2015 19:21:09
Nem fogom.
Tiszteletben tartom a kérését.
Jan 07, 2015 19:21:09
Kovi
Jan 07, 2015 19:22:44
megjott mar a szamla a monet restauralasarol? Jan 07, 2015 19:22:44
-
Jan 07, 2015 19:22:56
Mindenhez lett volna kitartásom, de mindehhez a reményt egy olyan személy barátságának reménye adta, aki engem anélkül utált meg, hogy én valaha is ellenséges lettem volna vele, és hogy bármikor nemet mondtam volna, amikor segítségre volt szüksége.
azért kizárólag te vagy a felelős, hogy milyen külső tényezőket vonsz be remény gyanánt. a berlini kaland végéről egyedül te tehetsz.
és most megszégyenülten fogsz hazakullogni. bizony.
Jan 07, 2015 19:22:56
sodika
Jan 07, 2015 19:23:07
hat kin mult?
Én mindig örültem, ha beszélhettem vele, ha találkozhattam vele, ha hallgattam a hangját, olvashattam, amit ír, figyelhettem, amit csinál, vagy segíthettem neki.
És ezen az elmúlt hetek történései se változtattak, még most is ugranék, ha kérné.
Szóval rajtam ugyan nem.
Jan 07, 2015 19:23:07
tigris
Jan 07, 2015 19:24:14
szóval nincs kitartásod.
Jan 07, 2015 19:24:14
medvezsidaj
Jan 07, 2015 19:25:14
Szóval rajtam ugyan nem.
Szóval rajtam ugyan nem.
a dunába is te kis szerelmes?
Jan 07, 2015 19:25:14
Zulu
(
x15)
Jan 07, 2015 19:25:51
x15)
Szóval rajtam ugyan nem.
Szóval rajtam ugyan nem.
Ráugranál, te kis kujon?:) Vigyázz, nehogy felszakadjon a sérved!
sodika
Jan 07, 2015 19:25:55
azért kizárólag te vagy a felelős, hogy milyen külső tényezőket vonsz be remény gyanánt.
Túlléptem sok korlátomat, mert közben a példájára és rá gondoltam, és ez képessé tett rá.
mindegy
Jan 07, 2015 19:25:55
Kovi
Jan 07, 2015 19:26:03
szerintem meg fog kerni ra, hogy ugorj. es meg a 13 eurot sem fogja sajnalni.
Jan 07, 2015 19:26:03
pilvax coffee shop
Jan 07, 2015 19:26:11
Keresztény-konzervatív nőkkel kell kezdeni, nem kozmopolita liberálisokkal, na :)
Jan 07, 2015 19:26:11
medvezsidaj
Jan 07, 2015 19:27:00
Pup, meghalnal egy kedves szakaszban levo andiert?
Pl ha rajtad mulna az elete es egy letfontossagu szervedre lenne szuksege!
Jan 07, 2015 19:27:00
sodika
Jan 07, 2015 19:27:11
szóval nincs kitartásod.
Volt okom rá, mert amikor éppen nem fordul valaki ellen, amúgy remek ember.
mindegy
Jan 07, 2015 19:27:11
-
Jan 07, 2015 19:27:32
Szóval rajtam ugyan nem.
Szóval rajtam ugyan nem.
de rajtad múlt. eleve voltál olyan idióta, és a fejedben elültetted a berlin = andi tételt. miközben pármillió ember lakik ott rajta kívül is. aztán annyira ragaszkodtál a rögeszmédhez, hogy andin kívül senkit nem ismertél meg, pedig kb. 100-150 emberrel érintkeztél rajta kívül.
kizárólag rajtad múlt, hogy ilyen helyzetbe navigáltad magad.
Jan 07, 2015 19:27:32
Kovi
Jan 07, 2015 19:28:12
Pup, meghalnal egy kedves szakaszban levo andiert?
felajanlana a servet. akkor ingyen megmutenek. Pl ha rajtad mulna az elete es egy letfontossagu szervedre lenne szuksege!
Jan 07, 2015 19:28:12
sodika
Jan 07, 2015 19:28:23
Nekem még nagyon sokáig lett volna itt erőm és kitartásom.
De azt ma délelőtt elvette.
Jan 07, 2015 19:28:23
sodika
Jan 07, 2015 19:29:23
eleve voltál olyan idióta, és a fejedben elültetted a berlin = andi tételt. miközben pármillió ember lakik ott rajta kívül is. aztán annyira ragaszkodtál a rögeszmédhez, hogy andin kívül senkit nem ismertél meg, pedig kb. 100-150 emberrel érintkeztél rajta kívül.
Ebben mondjuk lehet valami.
Mindegy.
Jan 07, 2015 19:29:23
Örebro
Jan 07, 2015 19:30:34
Carol vårja a hivåsodat gyagyås :-)
+4670896 7225
+4670896 7225
Jan 07, 2015 19:30:34
sodika
Jan 07, 2015 19:31:03
Lehet, hogy jobb is így, mert túlságosan egy emberre volt ráállva az agyam, és rajta keresztül képzeltem el mindent, és mindent hozzá viszonyítottam, és igen, még a várost is vele azonosítottam, így nélküle ez már egy egészen más város lett, egy idegen és ismeretlen város.
De lehet hogy pont jó alkalom ezt most felfedezni.
Jan 07, 2015 19:31:03
-
Jan 07, 2015 19:31:11
mindegy
mindegy
azt a gondolatot, hogy nincs többé remény, te alakítottad ki magadban. ezer másik dolog adhat reményt. de azt a hibát eleve csak a magadfajta gyenge személyiségek követik el, hogy kívülről keresnek támaszt, és aztán a külső támaszt okolják a kudarcukért, amikor eltűnik.
szóval te tehetsz róla, hogy így alakult.
Jan 07, 2015 19:31:11
Kovi
Jan 07, 2015 19:31:33
mindent elvett toled az a kurva. az erodet, a kitartast, a jokedvet, a remenyt, a motivaciot. es ugranal az elso futtyre. ez bizony szerelem, sodi... :)))
Jan 07, 2015 19:31:33
Örebro
Jan 07, 2015 19:32:56
gyagyås hovd gyorsan, az ållåsanlatot akarja tisztåzni veled!
Jan 07, 2015 19:32:56
jiddise máme
(
x11)
Jan 07, 2015 19:32:57
x11)
mondsza, sneckó, mi lenne, ha az excelezés helyett kitűznél vslami reális célt, és az hajtana?
nem, a hazajövök és majd vejanéni pénzén magántanárhoz járok, az nem esik ebbe a kategóriába
-
Jan 07, 2015 19:34:22
Nekem még nagyon sokáig lett volna itt erőm és kitartásom.
te vetted el saját magadtól. az, hogy neked andi = remény, arról kizárólag te tehetsz. nem andi akart a reményed lenni, te választottad őt reménynek. az, hogy ő éli az életét ahogy akarja (pl. úgy, hogy téged magasról leszar), nincs összefüggésben azzal, hogy te mit vársz tőle. az a te dolgod.
de idióta vagy, kétlem, hogy értenéd.
Jan 07, 2015 19:34:22
Krizsai Andrea
Jan 07, 2015 19:34:55
Sodi menj el a Tescoba dolgozni! MOST!
Jan 07, 2015 19:34:55
Örebro
Jan 07, 2015 19:35:04
Tudod gyagyås ha az Andi fele dolgaid is olyan alapokon voltak mint a Kutie, nos akkor minden erthetö. Te egy ålomvilågban elsz es meg magadnak is hazudsz folyamatosan, most pedig megyek vacsoråzni, te mit eszel endre?
Jan 07, 2015 19:35:04
-
Jan 07, 2015 19:37:05
Sodi monomániás és bemutatás fetisiszta lett. Sodi miért gondolod úgy a világ dolga az, hogy te be legyél mutatva bárkinek is. Ahhoz, hogy te az elmúlt éveket egy szobába zárva vagy elmebetegek között töltötted kinek mi köze van?
Jan 07, 2015 19:37:05
sodika
Jan 07, 2015 19:37:22
de azt a hibát eleve csak a magadfajta gyenge személyiségek követik el, hogy kívülről keresnek támaszt, és aztán a külső támaszt okolják a kudarcukért, amikor eltűnik
Engem még az is motivált, amikor több hétig nem volt kapcsolat. Most is motivált volna jó pár hétig, hogy nincs ugyan kapcsolatban, de lesz és lehet.
Abban igazad lehet, hogy ez lehet még esély is arra, hogy kinyíjon az elmém a többi emberre, akiket talán pont miatta nem láttam meg.
Mert eddig ha találkoztam itt valakivel, és beszélgetni kezdtem vele, tényleg abból a szempontból elemeztem az illetőt, hogy elég érdekes-e ahhoz, hogy érdemes legyen mesélnek róla az Andinak, illetve hogy az illetővel folytatott eszmecsere járhat-e számomra olyan tapasztalatokkal, amikkel utána el tudok dicsekedni az Andinak.
És tök mindegy, ki volt az illető: korombeli srác a tanfolyamról, fiatal lány, vagy öregember: mindenkit hozzá viszonyítottam, hozzá hasonlítottam, és az ő személyén keresztül szűrtem át.
Jan 07, 2015 19:37:22
-
Jan 07, 2015 19:38:05
Ha már bemutat, és együtt melózunk, meg tudom kérdezni, be tudok-e még valahova szállni, így megy ez. A Lundart-os Marci is bemutatott embereknek, és ők maradtak, Marci meg elment vidékre falugondnoknak.
Ez a marci az a meleg kollega volt, akinek a gepen voltak a konyvjelzok ?
Jan 07, 2015 19:38:05
-
Jan 07, 2015 19:38:13
Lehet, hogy jobb is így, mert túlságosan egy emberre volt ráállva az agyam, és rajta keresztül képzeltem el mindent, és mindent hozzá viszonyítottam, és igen, még a várost is vele azonosítottam, így nélküle ez már egy egészen más város lett, egy idegen és ismeretlen város.
Szerelmi bánata van a Sodinak. Monomániás faszkalap vagy.
Jan 07, 2015 19:38:13
medvezsidaj
Jan 07, 2015 19:38:29
Nezd a jo oldalat magyarorszagnak: itt szazezrek ismernek.
Jan 07, 2015 19:38:29
sodika
Jan 07, 2015 19:38:51
az, hogy neked andi = remény, arról kizárólag te tehetsz. nem andi akart a reményed lenni, te választottad őt reménynek
Mindegy.
Jan 07, 2015 19:38:51
-
Jan 07, 2015 19:38:59
ha te hajósként abban reménykedsz, hogy jó széllel hamar hazajutsz, de a szél mégsem fúj arra, akkor a szél veszi el a gyors hazajutásod reményét? nem, hanem te tápláltál hamis reményt. a szél nagy ívben leszarja, hogy te miben reménykedsz.
illúzióba ringattad magad már ki tudja mióta, és az illúziód tárgyát hibáztatod az illúzió elvesztéséért. mert egy idióta vagy. andinak semmi köze ahhoz, hogy te mit gondoltál vele kapcsolatban.
illúzióba ringattad magad már ki tudja mióta, és az illúziód tárgyát hibáztatod az illúzió elvesztéséért. mert egy idióta vagy. andinak semmi köze ahhoz, hogy te mit gondoltál vele kapcsolatban.
Jan 07, 2015 19:38:59
-
Jan 07, 2015 19:40:07
Ez nem hülyeség hanem gyengeemléjűség. Eldicskedni az Andinak. Te tényleg egy hülye paraszt vagy.
Jan 07, 2015 19:40:07
sodika
Jan 07, 2015 19:40:41
andinak semmi köze ahhoz, hogy te mit gondoltál vele kapcsolatban.
Ennek az ellenkezőjét sem állítom, de ettől még funkcionált, és normális dolgokra sarkallt. Jó volt terápiának, csak most egyedül vagyok, hogy már véletlenül sem akar a terápiás eszközöm lenni.
Jan 07, 2015 19:40:41
-
Jan 07, 2015 19:41:25
Mindegy.
Mindegy.
Pedig igaza van. Ha mar ingyen dolgozol neki bazdmeg, sot, fizeted a kiadasait, akkor mar alap hogy 24/7 ugyeletben is legyel
Balfasz
Jan 07, 2015 19:41:25
-
Jan 07, 2015 19:41:47
Mindegy.
Mindegy.
Remekül funkcionált. Ismát elbasztál x ezer eurót és tengernyi időt a semmire.
Jan 07, 2015 19:41:47
sodika
Jan 07, 2015 19:41:53
Ugyan már. Azt a kevés beszélgetést, melyekbe belementem, ez motiválta. Legyen mit mesélni az Andinak. Enélkül még azok se biztos hogy lettek volna.
Jan 07, 2015 19:41:53
-
Jan 07, 2015 19:42:03
egyrészt súlyosan monomániás idióta vagy, másrészt ez is bizonyítja, hogy az egész berlini kaland kudarcáról te tehetsz. csakis te. senki más.
Jan 07, 2015 19:42:03
-
Jan 07, 2015 19:42:54
"én mindig úton vagyok valahol"
Ez volt mikor az elmebetegekkel vánodroltál az országban tök feleslegesen?
Ez volt mikor az elmebetegekkel vánodroltál az országban tök feleslegesen?
sodika
Remekül funkcionált.
Kitartást adott a nyelvtanulás folytatására. Nehéz a nyelvet úgy tanulni, hogy nem látsz élő német embert. Abszrakció marad a nyelv. Így legalább tudom, hogy érdemes visszajönni, mert láttam élő németet.
sodika
Jan 07, 2015 19:44:01
az egész berlini kaland kudarcáról te tehetsz. csakis te.
Kudarcnak nem nevezném az öt hómapos nyelvtanfolyamot, és a kinti élet tapasztalatait, bár az Andival való végleges kapcsolatmegszakítás valóban érzékeny veszteség.
Jan 07, 2015 19:44:01
sodika
Jan 07, 2015 19:46:11
Mindegy.
Lehet, hogy holnap arra ébredek, hogy szabadnak érzem magam, mert megszabadultam egy függőségtől, és így kinyílik az elmém a többi emberre.
Nem tudom. Ma este még veszteségérzésem van.
Na mindegy.
meló csá
Lehet, hogy holnap arra ébredek, hogy szabadnak érzem magam, mert megszabadultam egy függőségtől, és így kinyílik az elmém a többi emberre.
Nem tudom. Ma este még veszteségérzésem van.
Na mindegy.
meló csá
Jan 07, 2015 19:46:11
jiddise máme
(
x11)
Jan 07, 2015 19:46:22
x11)
Így legalább tudom, hogy érdemes visszajönni, mert láttam élő németet.
sokra mentél vele, mitnemomndjak
-
Jan 07, 2015 19:46:49
akkor mégis csak te tehetsz mindenről, hiszen te választottad andit terápiás eszköznek.
ennyire lealacsonyítottad, hogy eszköznek tekintetted. de ez látszik a leveleiden is. szidalmazod bennük az eszközt, hogy nem a céljaidnak megfelelően viselkedik. hogy nem tudod őt használni a terápiádhoz.
önző faszfej.
Jan 07, 2015 19:46:49
Fekete Bikapata
Jan 07, 2015 19:49:11
Sodika, ahogy így olvasom, neked már az is extrém sportnak számít, ha leugrasz a sarki közértbe...
Jan 07, 2015 19:49:11
-
Jan 07, 2015 19:49:46
Te sodi mitol alakult ki neked az a lagyekserv?
Igy utolag tekinthetjuk sulyos hibanak a ketujjas sasfogas tokelyre fejleszteset ?
Bazdmeg, mar nem csak az egyetemet recskaztad el, hanem az egeszsegedet is
Igy utolag tekinthetjuk sulyos hibanak a ketujjas sasfogas tokelyre fejleszteset ?
Bazdmeg, mar nem csak az egyetemet recskaztad el, hanem az egeszsegedet is
Jan 07, 2015 19:49:46
-
Jan 07, 2015 19:50:42
szépen lebuktatod magad. mi lett volna ha az a motiváció, hogy andinak teret adsz, meséljen az életéről, magáról. és ha esetleg kíváncsi, akkor mesélsz a saját életedről? de nem, neked andi kizárólag azért kellett, hogy a te önző céljaidat szolgálja, eszközként. legyen ott amikor neked kell, dicsérjen meg, adjon tanácsot.
Jan 07, 2015 19:50:42
Kovi
Jan 07, 2015 19:50:56
a likorkebol mennyi fogyott eddig?
Jan 07, 2015 19:50:56
86 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Na meló, csá.
Akkor miért nem gyógyítja magát asodi?
Tömködd vissza szépen, az SZTK környékére meg akkor gyere. ha kifizetted a TB-hátralékodat, adós!