Fifi, mi az, hogy akarsz? Mi gátol meg benne?
Nem kell költened lakásra, ételre, ruhára.
A keresetedet 100%-ban fordíthatnád adósságtörlesztésre. Ha havi 150 ezret keresel (ami nagyon kevés infós körökben, de a te szinteden több, mint méltányos), akkor kb. 4 év alatt mindent visszafizethetsz, de lehet, hogy kevesebb.
Kint az egész életviteledet finanszíroznod kéne, meglepne, ha 500 eurót tudnál minden hónapban törleszteni.
Szóval miért is nem dolgozol?
Nem okoskodás.
Önismeret, te fasz.
Kiborulnék, ha nem látnék reális kiutat.
A kinti munkára való felkészülés, aminek segítségével 2-3 év alatt nullára tudok kerülni, ilyen kiút.
Ezért is irányítok erre minden energiát.
na németezés, csá
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
már azt sem írod ki, hogy meló, csá, mert már magadnak is szégyelled azt hazudni, hogy dolgozol??? mocskos parazita geci vagy!! mégis ki venne fel téged nyolcórában, te szardarab??
mucuska, ha 3-4 éve elmentél volna valami állásba, már rég törlesztetted volna, úgyhogy hazugság minden szavad
De hisz dolgozom. Reggel nyelvet tanulni rohanok, utána meg, kb. déltől estig munkahelyen vagyok. Most ez a szitu.
Ezért is vagyok kimerülve szombatra.
De ez így pont jó, mert közben legalább folyamatosan fejlődöm.
nacsá
ebben van valami :)
Röviden: HAZUDSZ!
Ha tényleg így lenne, akkor legalább megpróbáltál volna kint munkát találni.
Én is és mások is leírták, hogy még egy gyakornoki pozícióban is megkeresel 700-1000 eurót, amiből bőven tudtad volna fedezni a kinti költségeidet nyelviskolástól, albérletestől, konzerv raviolistól.
Te viszont még addig sem jutottál el, hogy egy tisztességes önéletrajzot összerakj.
Miért hazudsz folyamatosan?
milyen melóhelyen vagy te déltől estig?
nem a neve érdekel vagy hogy hol van, hanem a jellege, hogy mit csinálsz déltől estig
Endre, az igaz, hogy munkahelyen vagy, de az nem a te munkahelyed, hanem a PénzmentőPizzéria Kft. alkalmazottaié.
Attól még, hogy ott VAGY, nem DOLGOZOL. Érted a különbséget, Fifike?
Nem, mert akkor még nem volt meg a gyakorlatom.
Most meg hogy megvan, inkább nyelvtanulásra költöm a pénzt.
Kint meg azért nem próbáltam meg a melókeresést, mert még gyengének éreztem a beszédemet egy állásinterjúhoz. Most viszont minden reggel ezt gyakorolni rohanom (oké, kivéve a hétvégéket), így nyárra már erre is fel leszek készülve.
faszt leszel te bármire is felkészülve
bejárós melód van? groteszk?
ide jutottál, sneci? először feltöltős telefon, most meg bejárós meló?
Tegyük fel, hogy megtanulsz németül (paródiarovat), és felkészülsz az állásinterjúra.
Olyan problémákba ütközhetsz, mint:
- a külsőd és a ruhatárad
- a diplomád hiánya
- a szakmai ismereteid teljes hiánya
- a portfóliód hiánya vagy minősége
- a próbamunkán történő instant elvérzés
Tehát téged maximum valami infós helpdesk állásba vesznek fel egy nem túl nívós céghez, ahol garantáltan nem találkozol emberekkel, és a te csekélyke tudásod is elég lehet. Bár ott meg a beszédhibád és a hetyetyézésed lehet bajos, de ha elég sok paki meg török van melletted, talán nem akkora gáz.
1) Nyelviskolába jársz vagy magántanárhoz?
2) Nyugodtan leírhatod a Groteszk nevét.
3) Ahogy a Kolosy téri Pénzmentő irodát is.
Olyan, ahol elfogadják, hogy nekem most a nyelvtanulás az első, és minden mást ahhoz igazítok. Ehhez mérten a pénz is csak töredék, de így még pont jó.
Minden pont jó.
Marha sokba kerül ugyanis, hogy minden délelőttöm a német beszéd gyakorlásáról szóljon, pláne így, hogy mindenféle 20 ezer forintos szótárokat kell vennem, mert "a gépen az nem jó, meg kell tanulni papíralapú szótárt használni, ha az ember komolyan gondolja a nyelvtanulást" de pont megoldom belőle.
Ennyi.
nacsá
Recskaiék benyomtak 4órás alibiből a Groteszkhez?
Tippelhetek? A nyelviskola/magántanár árulja a szótárat? :D
Ráadásul biztos, hogy nyelviskolába jársz, ugyanis magántanárral munka utána vagy hétvégén is tanulhatnál, hozzád igazítják az időpontot.
Trollok, itt a remek lehetőség megtalálni, hogy hétköznap reggel 9-10 és 12 között melyik nyelvsuli tart kezdő-középhaladó kurzusokat elérhető közelségben. Hajrá! XD
tehát a vén komcsi gecik valamelyik haverjánál gányolsz gombokért, te féreg? mert normális helyen gecire leszarják, hogy neked mi a fontos!!
Ha jobb életért megy ki, hazaáruló, ha viszont tapasztalatot gyűjteni, hogy később hazajöjjön, akkor meg hősies kalandor.
Ahogy a fogorvoson, sérvműtéten, púpkiegyenesítésen, vitaminhiányon, kondibérleten, fodrászon és kitudja még min.
Te tényleg azt hiszed, hogy egy törtfehér cigányöltönytől szalonképes leszel? Ezt ugye csak viccből írod?
A három aktuális megrendelőm egyike sem szarja le.
Amelyik megrendelő leszarná, hogy nekem a napi nyelvtanulás zavartalansága a legfontosabb, azt én szarnám le.
Akkor a fogaiddal is kezdesz valamit?
Jó, egyelőre a nyelvtanulásról szól minden.
Arról, meg annak a finanszírozásáról.
Minden más majd utána jön.
na németezés, csá
Téged ki kellett menekíteni Berlin, Germany környékéről!
Meg amúgy is ki a fasz vagy te, hogy te mondd meg, ki számít hazaárulónak, te gecibugyogtató kitartott csöves?
Tehát szerinted az a normális, ha egy megrendelő nem a saját üzleti érdekeit tartja szem előtt, hanem hogy milyen hobbija van az alvállalkozójának?
Fogyatékos vagy, de ezért is tartasz ott, ahol.
idővel
milliomos nem vagyok
Szerintem fogorvos helyett egyelőre inkább megnézem valamelyik hétvégén, milyen Róma vagy Barcelona (oda olcsóak EU-n belól a fapadosok).
nacsá
Normális, amennyiben a kettő nem ütközik, hanem összeegyeztethető.
Értem, tehát most az az alibit Veráék felé, hogy nyelvet tanulsz, utána meg az lesz, hogy orvoshoz jársz? És majd ki fizeti ki a teljesen tönkrement tested rendbehozatalát? Rocskaiék? Mert ugye TB-d az nincs.
Ja, mennyi az töredék összeg, amit most havonta keresel?
előbb küldd el pénzt anyádnak, amit gerytől loptál el, te mocskos geci!!!!!!!!!!!!! meg krucsió kétezer forintját!! hogy a faszba képzeled ezt, te féreg?!?!???
Marha sokba kerül ugyanis, hogy minden délelőttöm a német beszéd gyakorlásáról szóljon, pláne így, hogy mindenféle 20 ezer forintos szótárokat kell vennem, mert "a gépen az nem jó, meg kell tanulni papíralapú szótárt használni, ha az ember komolyan gondolja a nyelvtanulást" de pont megoldom belőle.
minden nagyszótár megvan online, a 20ezer töredékébe kerül egy éves előfizetés és sokkal klnyelmesebben használható
akkrt.hu/182/on_line/on_line_szotar/nemet/
Ahogy jeleztem, 99,99%, hogy a nyelviskolán keresztül (esetleg szerződésük van a kiadóval) tudja csak megvenni a szótárat a púpos, tehát megint jól lehúzzák.
Újra leírom, hogy érdemes lenne átvizsgálni a délelőtti nyelvtanfolyamokat, hahó!
Berlinben mit néztél meg a 6 hónap alatt?
praktice semmit
Nem Münchenről volt szó legutóbb? Vagy nem tudsz leállni, és tovább akarod zaklatni Andit?
Buda közép és északi részére első körben le is lehet szűkíteni. Messzebb való utazásokhoz jegy kell!
ebből is látszik, hogy valami rendes lehúzós hely lehet, mert különben enm azzal foglalkoznának, hogy papíralapú vagy elektronikus szótárt használ-e a tanuláshoz, ha amúgy megtanulja amit épp kell meg rendesen megcsinálja a leckét
Akár. Nem tök mindegy innen?
Nagyobb a merítés, ha Pestről nyomom.
nacsá
mucuska, te egy telefonos interjúig se fogsz eljutni, mert szakmailag nem tudsz semmit felmutatni, nincsenek komolyan vehető referenciamunkáid
Az utazásról szóló véleményed az olcsó fapadosok korában marhaság, a nyelvtudás vonatkozásában pedig nem létezik arra alkalmatlan egészséges ember, mégha én magam tényleg nem is tartom nyelvtehetségnek. Helyette szorgalommal és kitartással kompenzálom ezt.
Meg azzal, hogy többé nem megyek hülyén a saját fejem után: nyilván én tudom a legkevésbé, mit kell csinálnom a nyelvtudás érdekében, elvégre még nem tudok nyelveket. :D
ez tök evidens...
Tehát a döntést, hogy pontosan mit csináljak ennek érdekében, delegálom, és az utasításokat betartom.
na csá
Az utazásról szóló véleményed az olcsó fapadosok korában marhaság, a nyelvtudás vonatkozásában pedig nem létezik arra alkalmatlan egészséges ember, mégha én magam tényleg nem is tartom nyelvtehetségnek. Helyette szorgalommal és kitartással kompenzálom ezt.
Meg azzal, hogy többé nem megyek hülyén a saját fejem után: nyilván én tudom a legkevésbé, mit kell csinálnom a nyelvtudás érdekében, elvégre még nem tudok nyelveket. :D
ez tök evidens...
Tehát a döntést, hogy pontosan mit csináljak ennek érdekében, delegálom, és az utasításokat betartom.
na csá
Vannak, és be is tudom mutatni.
Épp a héten kezdek egy új nagyon komoly dologba.
Az lesz, amit már Symfony-ban nyomok.
nacsá
láttuk hogy mennyire szorgalmas ls kitartó voltál ott Berlin, Germany környékén, hogy hat hónap után semmivel se vagy előrébb
Itthon azért kiderült, hogy túl szerény voltam.
Vannak hiányosságaim, de sokkal jobb vagyok, mint ahogy éreztem.
Napi 9 euróból hogyan akarod visszafizetni sok milliós adósságodat, ha mellette még 22 éves németcsibét is akarsz?
" sodika Mar 30, 2014 14:00:44 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
Nem érdekelnek a hülye mesék, mert megtaláltam a valóságot kevés keresés után a neten. Csupán friss hirdetéseket néztem. És Németország fővárosát. 350 eurós legolcsóbban panel-lyukat kapsz spórolósan 100 eurós rezsivel, erre jön még a 80 eurós havi bérlet, és ha jó vagy PHP-ban, 800 eurós a teljes munkaidős fizetésed.
A megmaradó a NAPI 9 euróból oldd meg egyszerre az érkezést, a tisztálkodást, a szórakozást, a művelődést, meg minden mást egyszerre. :D
És közben arról hazudozik a sok fasz, hogy az emberek anyagi okokból menekülnek külföldre. LOL
LOL
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide"
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Mégis mi a faszt kell megtanulni egy papíralapú szótár használatán?
Nem ismered az ábécét, vagy mi?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Jó, nehéz ám racinálisan viselkedni, amikor valamiféle isteni lényt látsz valakiben. Tényleg teljesen el voltam varázsolva, és a saját életem vonatkozásában szentírásként, megkérdőjelezhetetlen igazságként ittam minden tanácsként értelmezhető szavát.
Lehet, hogy ő ezt iróniának, vagy költői túlzásnak érezte, vagy fasz tudja, de nem volt az.
Ahhoz nem is kell szótár.
A szótár ehhez kell:
Mutatom a fordítást... mondom... ugyan tökre fejből nyomtam, segédanyag nélkül, de ehhez képest egész kevés hibám volt.
Tanár szó nélkül, rápillantás nélkül kitépi, összegyűri. Tényleg ne haragudjak, de nem ez a feladat. A feladat, hogy használjak minden segédeszközt, ami csak elérhető számomra, a papír alapú szórátat is, és ha ennek segítségével sem áll össze a jó fordítás, na akkor az a feladatom, hogy kérdezzek, miért nem, és mi hogyan van. Nem kell semmit se fejből.
Egy négy nyelven beszélő nőben.
Aki feltalálja magát nyolcórázás nélkül, és világ életet él.
Jó, ha a nyelvtudásától elvonatkoztatunk, akkor ami visszamarad, az egy Domján Tibor szintű szakadt összeesküvéshívő, de a nyelvtudására annyira felnéztem, hogy nem tudtam elvonatkoztatni tőle. :D
= 500 euróból nyomorog Berlin, Germany környékén.
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhh
vs.
- N-e-u-kölln
- Andi szerint nem fejlődtél semmit.
- A nyelviskolában át akartak tenni a hiperkezdő csoportba, mire te sértődötten inkább kiiratkoztál, és nem tanultál többet.
- A maradék időben csak a penészes falat nézted, és Andit zaklattad, majd aláírtál minden Omáéknak, anélkül, hogy megértetted volna, mi van.
Van egy olyan megérzésem, hogy Fifi talált egy lehúzós tanfolyamot, ahol fizet, mint a katonatiszt (Rocskaiék pénzéből), és ezért azt mondják neki, hogy nagyon okos.
Mondd csak, gyagyás, egy kis felárért még a púpodat is megsimogatják?
Mindenki megértett mindent, amikor azt akartam, hogy megértsen. Andi annyit mondott, hogy nem a nyelvi pontosság és szavatosság a lényeg, ne görcsöljek azon folyton, hanem a folyékonység, és inkább arra gyúrjak.
Talált magának egy gazdatestet?
Nem csoda, hogy példaképednek tekinted.
Ki mindenki? De hát nem is beszéltél senkivel! :D
És volt olyan, hogy nem akartad, hogy megértsenek, ezért direkt hibásan, nyökögve, összefüggéstelenül hetyetyéztél? A nyelviskolában miért nem akartad, hogy megértsenek?
Recsy! Te Domján Tibi főbérlőjéhez jársz tanulni? Ő nyelvtanár! :D
akkor tényleg nem értem, hogy minek papíralapú, ha a harmadáért előfiztehetsz az elektronikus változatra, ami sokkal könnyebben kezelhető és több is van benne
Szép találat, zsidó! Teljesen jogos, Domján már ezer éve nem volt napirenden a Sodiverzumban. Most meg pont előjött. Egy felkérdezést megér, az biztos.
sokat látott troll
Feb 08, 2015 22:41:06
Be akarok állni nyolcórázni a jelenlegi részmunkaidős munkakörömben, a kérdés csak az, hogy ezt végül itthon kell-e megtennem, életem végég kilátástalanul halmozódó adóságok mellett, vagy elérek oda, hogy kint tudjam, pár év alatt törlesztve mindent.
Ilyen egyszerű a képlet, és ezért nem sajnálom sem az időt sem a pénzt a nyelvtanulásra.
Ennyi.
A flow meg azért kell, hogy ne legyek depis.
Nem vagyok, de könnyen az lehetnék, ezért nem is akarok.
A sehova nem vezető szürke hétköznap azzá tenne, bizony.
Ilyen egyszerű a képlet, és ezért nem sajnálom sem az időt sem a pénzt a nyelvtanulásra.
Ennyi.
A flow meg azért kell, hogy ne legyek depis.
Nem vagyok, de könnyen az lehetnék, ezért nem is akarok.
A sehova nem vezető szürke hétköznap azzá tenne, bizony.
Fifi, mi az, hogy akarsz? Mi gátol meg benne?
Nem kell költened lakásra, ételre, ruhára.
A keresetedet 100%-ban fordíthatnád adósságtörlesztésre. Ha havi 150 ezret keresel (ami nagyon kevés infós körökben, de a te szinteden több, mint méltányos), akkor kb. 4 év alatt mindent visszafizethetsz, de lehet, hogy kevesebb.
Kint az egész életviteledet finanszíroznod kéne, meglepne, ha 500 eurót tudnál minden hónapban törleszteni.
Feb 08, 2015 22:41:06
sodika
Feb 08, 2015 22:41:28
minden okoskodásod egy nagy faszság!!!!!!!!!
Nem okoskodás.
Önismeret, te fasz.
A kinti munkára való felkészülés, aminek segítségével 2-3 év alatt nullára tudok kerülni, ilyen kiút.
na németezés, csá
Feb 08, 2015 22:41:28
vérmengele
Feb 08, 2015 22:42:09
mindegy, ez a lényeg
csá
csá
már azt sem írod ki, hogy meló, csá, mert már magadnak is szégyelled azt hazudni, hogy dolgozol??? mocskos parazita geci vagy!! mégis ki venne fel téged nyolcórában, te szardarab??
Feb 08, 2015 22:42:09
jiddise máme
(
x11)
Feb 08, 2015 22:43:42
x11)
Nem okoskodás.
Önismeret, te fasz.
na németezés, csá
Önismeret, te fasz.
na németezés, csá
mucuska, ha 3-4 éve elmentél volna valami állásba, már rég törlesztetted volna, úgyhogy hazugság minden szavad
sodika
Feb 08, 2015 22:43:58
De hisz dolgozom. Reggel nyelvet tanulni rohanok, utána meg, kb. déltől estig munkahelyen vagyok. Most ez a szitu.
nacsá
Feb 08, 2015 22:43:58
jiddise máme
(
x11)
Feb 08, 2015 22:44:22
x11)
mégis ki venne fel téged nyolcórában, te szardarab??
ebben van valami :)
sokat látott troll
Feb 08, 2015 22:44:33
Nem okoskodás.
Önismeret, te fasz.
na németezés, csá
Önismeret, te fasz.
na németezés, csá
Röviden: HAZUDSZ!
Ha tényleg így lenne, akkor legalább megpróbáltál volna kint munkát találni.
Én is és mások is leírták, hogy még egy gyakornoki pozícióban is megkeresel 700-1000 eurót, amiből bőven tudtad volna fedezni a kinti költségeidet nyelviskolástól, albérletestől, konzerv raviolistól.
Te viszont még addig sem jutottál el, hogy egy tisztességes önéletrajzot összerakj.
Miért hazudsz folyamatosan?
Feb 08, 2015 22:44:33
jiddise máme
(
x11)
Feb 08, 2015 22:45:35
x11)
nacsá
nacsá
milyen melóhelyen vagy te déltől estig?
nem a neve érdekel vagy hogy hol van, hanem a jellege, hogy mit csinálsz déltől estig
sokat látott troll
Feb 08, 2015 22:45:52
nacsá
nacsá
Endre, az igaz, hogy munkahelyen vagy, de az nem a te munkahelyed, hanem a Pénzmentő
Attól még, hogy ott VAGY, nem DOLGOZOL. Érted a különbséget, Fifike?
Feb 08, 2015 22:45:52
Hiénaverő
Feb 08, 2015 22:46:00
Munkahelyen, LOLbazmeg :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Feb 08, 2015 22:46:00
sodika
Feb 08, 2015 22:46:30
Kint meg azért nem próbáltam meg a melókeresést, mert még gyengének éreztem a beszédemet egy állásinterjúhoz. Most viszont minden reggel ezt gyakorolni rohanom (oké, kivéve a hétvégéket), így nyárra már erre is fel leszek készülve.
Feb 08, 2015 22:46:30
sodika
Feb 08, 2015 22:46:57
rohanok, na
Feb 08, 2015 22:46:57
Hiénaverő
Feb 08, 2015 22:47:18
Eleve déltől estig... Van olyan munkahely, ahová délre kell bejárni?
Feb 08, 2015 22:47:18
jiddise máme
(
x11)
Feb 08, 2015 22:48:22
x11)
. Most viszont minden reggel ezt gyakorolni rohanom (oké, kivéve a hétvégéket), így nyárra már erre is fel leszek készülve.
faszt leszel te bármire is felkészülve
sodika
Feb 08, 2015 22:48:30
sokat látott troll:
Abból, hogy mindig este érek haza, mit nem értesz?
idióta :)
Ez azt jelenti, hogy három hely van.
1) délelőtti nyelvtanulás helye
2) melóhely
3) ahova este hazaérek
Funkcionális analfabéta vagy.
2) melóhely
3) ahova este hazaérek
Feb 08, 2015 22:48:30
-
Feb 08, 2015 22:48:49
nacsá
nacsá
bejárós melód van? groteszk?
ide jutottál, sneci? először feltöltős telefon, most meg bejárós meló?
Feb 08, 2015 22:48:49
jiddise máme
(
x11)
Feb 08, 2015 22:50:08
x11)
mit is mondott, hogy napi 9 órában tolja a németet?
hát délelőtt erre max 3 órája jut, ha délben már valami melóhelyen kell lennie ahol estig van
hát délelőtt erre max 3 órája jut, ha délben már valami melóhelyen kell lennie ahol estig van
sokat látott troll
Feb 08, 2015 22:50:25
Tegyük fel, hogy megtanulsz németül (paródiarovat), és felkészülsz az állásinterjúra.
Olyan problémákba ütközhetsz, mint:
- a külsőd és a ruhatárad
- a diplomád hiánya
- a szakmai ismereteid teljes hiánya
- a portfóliód hiánya vagy minősége
- a próbamunkán történő instant elvérzés
Tehát téged maximum valami infós helpdesk állásba vesznek fel egy nem túl nívós céghez, ahol garantáltan nem találkozol emberekkel, és a te csekélyke tudásod is elég lehet. Bár ott meg a beszédhibád és a hetyetyézésed lehet bajos, de ha elég sok paki meg török van melletted, talán nem akkora gáz.
Feb 08, 2015 22:50:25
sokat látott troll
Feb 08, 2015 22:51:45
sokat látott troll:
2) melóhely
3) ahova este hazaérek
2) melóhely
3) ahova este hazaérek
1) Nyelviskolába jársz vagy magántanárhoz?
2) Nyugodtan leírhatod a Groteszk nevét.
3) Ahogy a Kolosy téri Pénzmentő irodát is.
Feb 08, 2015 22:51:45
sodika
Feb 08, 2015 22:53:09
Eleve déltől estig... Van olyan munkahely, ahová délre kell bejárni?
Olyan, ahol elfogadják, hogy nekem most a nyelvtanulás az első, és minden mást ahhoz igazítok. Ehhez mérten a pénz is csak töredék, de így még pont jó.
Minden pont jó.
Ennyi.
nacsá
Feb 08, 2015 22:53:09
Hiénaverő
Feb 08, 2015 22:54:24
Olyan, ahol elfogadják, hogy nekem most a nyelvtanulás az első, és minden mást ahhoz igazítok.
Ennyi.
nacsá
Ennyi.
nacsá
Recskaiék benyomtak 4órás alibiből a Groteszkhez?
Feb 08, 2015 22:54:24
sokat látott troll
Feb 08, 2015 22:56:11
Minden pont jó.
Ennyi.
nacsá
Minden pont jó.
Ennyi.
nacsá
Tippelhetek? A nyelviskola/magántanár árulja a szótárat? :D
Ráadásul biztos, hogy nyelviskolába jársz, ugyanis magántanárral munka utána vagy hétvégén is tanulhatnál, hozzád igazítják az időpontot.
Trollok, itt a remek lehetőség megtalálni, hogy hétköznap reggel 9-10 és 12 között melyik nyelvsuli tart kezdő-középhaladó kurzusokat elérhető közelségben. Hajrá! XD
Feb 08, 2015 22:56:11
tigris
Feb 08, 2015 22:56:36
Aki azt mondja, hogy maradjak itthon, annak is csak azt tudom mondani, hogy persze, rendes magyar embernek csak az lehet a célja, hogy itthon normális élete legyen, de nekem az itthoni tiszta laphoz először húznom kell kint 2-3 évet az igát.
ennek hazaarulas szaga van. Eddig azt magyaraztad hogy aki penzert megy ki dolgozni, az hazaarulo Feb 08, 2015 22:56:36
sodika
Feb 08, 2015 22:56:58
Ruhatáramat meg majd felfrissítem interjú előtt.
Ha már ott vagyok, hogy hívnak, és ezért repcsijegyet kell vennem, vagy telekocsihelyet kell foglalnom hozzá, azzal együtt elgondolkodom a kinézetemen is.
Na németezés, csá. :)
Ha már ott vagyok, hogy hívnak, és ezért repcsijegyet kell vennem, vagy telekocsihelyet kell foglalnom hozzá, azzal együtt elgondolkodom a kinézetemen is.
Feb 08, 2015 22:56:58
Aljas módon leszart róka
Feb 08, 2015 22:57:12
Hüpp, hüpp, hüpp.
Feb 08, 2015 22:57:12
vérmengele
Feb 08, 2015 22:57:21
Olyan, ahol elfogadják, hogy nekem most a nyelvtanulás az első, és minden mást ahhoz igazítok.
tehát a vén komcsi gecik valamelyik haverjánál gányolsz gombokért, te féreg? mert normális helyen gecire leszarják, hogy neked mi a fontos!!
Feb 08, 2015 22:57:21
sodika
Feb 08, 2015 22:58:32
Eddig azt magyaraztad hogy aki penzert megy ki dolgozni, az hazaarulo
Ha jobb életért megy ki, hazaáruló, ha viszont tapasztalatot gyűjteni, hogy később hazajöjjön, akkor meg hősies kalandor.
Feb 08, 2015 22:58:32
Etikai vészcsengő
Feb 08, 2015 22:58:35
Mondd, Sneckó, hogy van a faszsérved?
Feb 08, 2015 22:58:35
sokat látott troll
Feb 08, 2015 22:59:13
Ahogy a fogorvoson, sérvműtéten, púpkiegyenesítésen, vitaminhiányon, kondibérleten, fodrászon és kitudja még min.
Te tényleg azt hiszed, hogy egy törtfehér cigányöltönytől szalonképes leszel? Ezt ugye csak viccből írod?
Feb 08, 2015 22:59:13
Hiénaverő
Feb 08, 2015 22:59:44
Az egészben az a legszebb, hogy a faszkiverő koldus keci tovább nyomorog, miközben az észt osztja a fórumon, amitől 33 éves létére el van tiltva.
Feb 08, 2015 22:59:44
sodika
Feb 08, 2015 23:00:08
mert normális helyen gecire leszarják, hogy neked mi a fontos!!
Amelyik megrendelő leszarná, hogy nekem a napi nyelvtanulás zavartalansága a legfontosabb, azt én szarnám le.
Feb 08, 2015 23:00:08
banshee
(
x24)
Feb 08, 2015 23:00:42
x24)
sodika
Feb 08, 2015 23:01:03
na németezés, csá
Feb 08, 2015 23:01:03
Hiénaverő
Feb 08, 2015 23:01:36
Téged ki kellett menekíteni Berlin, Germany környékéről!
Meg amúgy is ki a fasz vagy te, hogy te mondd meg, ki számít hazaárulónak, te gecibugyogtató kitartott csöves?
Feb 08, 2015 23:01:36
sokat látott troll
Feb 08, 2015 23:01:49
Tehát szerinted az a normális, ha egy megrendelő nem a saját üzleti érdekeit tartja szem előtt, hanem hogy milyen hobbija van az alvállalkozójának?
Fogyatékos vagy, de ezért is tartasz ott, ahol.
Feb 08, 2015 23:01:49
sodika
Feb 08, 2015 23:02:13
idővel
milliomos nem vagyok
Szerintem fogorvos helyett egyelőre inkább megnézem valamelyik hétvégén, milyen Róma vagy Barcelona (oda olcsóak EU-n belól a fapadosok).
nacsá
Feb 08, 2015 23:02:13
Hiénaverő
Feb 08, 2015 23:02:43
Törlesztettél Omáéknak, lopós kalandor?
Feb 08, 2015 23:02:43
sodika
Feb 08, 2015 23:03:03
Normális, amennyiben a kettő nem ütközik, hanem összeegyeztethető.
Feb 08, 2015 23:03:03
sodika
Feb 08, 2015 23:03:18
na németezés, csá
Feb 08, 2015 23:03:18
sokat látott troll
Feb 08, 2015 23:03:44
na németezés, csá
na németezés, csá
Értem, tehát most az az alibit Veráék felé, hogy nyelvet tanulsz, utána meg az lesz, hogy orvoshoz jársz? És majd ki fizeti ki a teljesen tönkrement tested rendbehozatalát? Rocskaiék? Mert ugye TB-d az nincs.
Ja, mennyi az töredék összeg, amit most havonta keresel?
Feb 08, 2015 23:03:44
IsmeretlenJoAkaro
Feb 08, 2015 23:04:13
Vigyazz sodi, Vera neni mindjart visszaer a wellness hetvegerol es ha eszreveszi, hogy itt mereszted a picsad, akkor kegyetlenul elveri a pupodat!
Feb 08, 2015 23:04:13
vérmengele
Feb 08, 2015 23:04:52
idővel
milliomos nem vagyok
nacsá
milliomos nem vagyok
nacsá
előbb küldd el pénzt anyádnak, amit gerytől loptál el, te mocskos geci!!!!!!!!!!!!! meg krucsió kétezer forintját!! hogy a faszba képzeled ezt, te féreg?!?!???
Feb 08, 2015 23:04:52
jiddise máme
(
x11)
Feb 08, 2015 23:05:03
x11)
minden nagyszótár megvan online, a 20ezer töredékébe kerül egy éves előfizetés és sokkal klnyelmesebben használható
sokat látott troll
Feb 08, 2015 23:06:04
MENNYIT KERESEL HAVONTA, ENDRE???
Remélem, így capslockolva és boldozva megérted a kérdést.
Remélem, így capslockolva és boldozva megérted a kérdést.
Feb 08, 2015 23:06:04
Hiénaverő
Feb 08, 2015 23:07:03
Elő az excellel, kalandor!
Feb 08, 2015 23:07:03
Béta
Feb 08, 2015 23:07:32
A lustaságodra egész szép ideológiát gyártottál, életérzésből vagy lusta....
Feb 08, 2015 23:07:32
sokat látott troll
Feb 08, 2015 23:07:35
Ahogy jeleztem, 99,99%, hogy a nyelviskolán keresztül (esetleg szerződésük van a kiadóval) tudja csak megvenni a szótárat a púpos, tehát megint jól lehúzzák.
Újra leírom, hogy érdemes lenne átvizsgálni a délelőtti nyelvtanfolyamokat, hahó!
Feb 08, 2015 23:07:35
sodika
Feb 08, 2015 23:08:11
Szóval a kinézetemmel majd foglalkozom akkor, ha már ott vagyok a nyelvi szintem begyakorlottságában, hogy egy telefonos interjú után nem azt mondják a legvalószínűbben, hogy "hú., bazmeg", hanem azt, hogy "rendben, akkor csütörtökön délután 2-re el tudna jönni Berlinbe egy személyes elbeszélgetésre?"
Egyelőre itt még szerintem nem tartok, de érzem, hogy minden nap közelítek hozzá, és most ez a lényeg. :-))
Ezért is vagyok lelkes.
na tényleg csá
Egyelőre itt még szerintem nem tartok, de érzem, hogy minden nap közelítek hozzá, és most ez a lényeg. :-))
Ezért is vagyok lelkes.
na tényleg csá
Feb 08, 2015 23:08:11
jiddise máme
(
x11)
Feb 08, 2015 23:08:39
x11)
nacsá
nacsá
Berlinben mit néztél meg a 6 hónap alatt?
praktice semmit
sokat látott troll
Feb 08, 2015 23:09:31
Szóval a kinézetemmel majd foglalkozom akkor, ha már ott vagyok a nyelvi szintem begyakorlottságában, hogy egy telefonos interjú után nem azt mondják a legvalószínűbben, hogy "hú., bazmeg", hanem azt, hogy "rendben, akkor csütörtökön délután 2-re el tudna jönni Berlinbe egy személyes elbeszélgetésre?"
Ezért is vagyok lelkes.
na tényleg csá
Ezért is vagyok lelkes.
na tényleg csá
Nem Münchenről volt szó legutóbb? Vagy nem tudsz leállni, és tovább akarod zaklatni Andit?
Feb 08, 2015 23:09:31
Etikai vészcsengő
Feb 08, 2015 23:09:34
kezdek rólad lemondani, Púp. azt hittem, ebből a berlini kis kiruccanásból majd megértesz valamit abból, hol a te helyed a világban, társadalomban stb. erre az a helyzet állt elő, hogy minden bejlini töketlenkedésed ráfogod a tavalyelőtti vendéglátódra, magadat meg hős kalandorként állítod be. eszem megáll.
különben az a véleményem, hogy soha nem jutsz ki újra berlinbe, barcelonáról vagy rómáról már nem is beszélve (bár utóbbiban is biztosan finom a raviolikonzerv), és ami még fontosabb: soha nem fogsz megtanulni németül. az erre elbaszott pénzt én inkább a sérvműtétemre költeném a helyedben.
különben az a véleményem, hogy soha nem jutsz ki újra berlinbe, barcelonáról vagy rómáról már nem is beszélve (bár utóbbiban is biztosan finom a raviolikonzerv), és ami még fontosabb: soha nem fogsz megtanulni németül. az erre elbaszott pénzt én inkább a sérvműtétemre költeném a helyedben.
Feb 08, 2015 23:09:34
Béta
Feb 08, 2015 23:10:02
Buda közép és északi részére első körben le is lehet szűkíteni. Messzebb való utazásokhoz jegy kell!
Feb 08, 2015 23:10:02
jiddise máme
(
x11)
Feb 08, 2015 23:10:32
x11)
ebből is látszik, hogy valami rendes lehúzós hely lehet, mert különben enm azzal foglalkoznának, hogy papíralapú vagy elektronikus szótárt használ-e a tanuláshoz, ha amúgy megtanulja amit épp kell meg rendesen megcsinálja a leckét
sodika
Feb 08, 2015 23:11:22
Nem Münchenről volt szó legutóbb?
Akár. Nem tök mindegy innen?
Nagyobb a merítés, ha Pestről nyomom.
nacsá
Feb 08, 2015 23:11:22
jiddise máme
(
x11)
Feb 08, 2015 23:12:07
x11)
mucuska, te egy telefonos interjúig se fogsz eljutni, mert szakmailag nem tudsz semmit felmutatni, nincsenek komolyan vehető referenciamunkáid
sodika
Feb 08, 2015 23:16:00
különben az a véleményem
ez tök evidens...
na csá
Feb 08, 2015 23:16:00
sodika
Feb 08, 2015 23:16:05
különben az a véleményem
ez tök evidens...
na csá
Feb 08, 2015 23:16:05
sokat látott troll
Feb 08, 2015 23:16:29
www.tudomanynyelviskola.hu/nemet-nyelvtanfolyam.html
Érdekes, van direkt állásinterjúra felkészítő tanfolyamuk reggel 9-től, ráadásul az Árpád híd budai hídfőjénél van...
Érdekes, van direkt állásinterjúra felkészítő tanfolyamuk reggel 9-től, ráadásul az Árpád híd budai hídfőjénél van...
Feb 08, 2015 23:16:29
sodika
Feb 08, 2015 23:17:06
Vannak, és be is tudom mutatni.
Épp a héten kezdek egy új nagyon komoly dologba.
Az lesz, amit már Symfony-ban nyomok.
nacsá
Feb 08, 2015 23:17:06
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 08, 2015 23:19:46
x16)
Útlevél és személyi nélkül hogyan akarsz Rómába vagy Barcelonába repülni, Gyagyás? Angyalszárnyon?
jiddise máme
(
x11)
Feb 08, 2015 23:19:47
x11)
AHelyette szorgalommal és kitartással kompenzálom ezt.
láttuk hogy mennyire szorgalmas ls kitartó voltál ott Berlin, Germany környékén, hogy hat hónap után semmivel se vagy előrébb
sokat látott troll
Feb 08, 2015 23:20:38
Fifi, nem tudsz spanyolul/katalánul vagy olaszul. Bármilyen hihetetlen Barcelonában vagy Rómában a némettel nem boldogulsz, és legtöbb esetben az angollal sem.
A repjegy oda-vissza 20 ezer, ha nagy szerencséd van, a szállás még napi 30-50 euró, a kajád még legalább 25-30, ha nagyon szart eszel, és akkor még nem közlekedtél és nem néztél meg semmit.
Ha egy hétvégére mész, az egy laza 50-80 ezer forint. Ez neked angyalszárny kategória, de ezt szerintem te is tudod.
Arról már nem is beszélve, hogy fél alatt Berlinben sem néztél meg semmit, nem ismertél meg senkit, a bulizásod is egyedül ivásból állt.
Mégis minek mennél? Csak? Urizálásából?
A repjegy oda-vissza 20 ezer, ha nagy szerencséd van, a szállás még napi 30-50 euró, a kajád még legalább 25-30, ha nagyon szart eszel, és akkor még nem közlekedtél és nem néztél meg semmit.
Ha egy hétvégére mész, az egy laza 50-80 ezer forint. Ez neked angyalszárny kategória, de ezt szerintem te is tudod.
Arról már nem is beszélve, hogy fél alatt Berlinben sem néztél meg semmit, nem ismertél meg senkit, a bulizásod is egyedül ivásból állt.
Mégis minek mennél? Csak? Urizálásából?
Feb 08, 2015 23:20:38
sodika
Feb 08, 2015 23:22:14
Barom. Alapszintű angollal turistaként mindenhol elboldogul az ember. Nacsá.
Feb 08, 2015 23:22:14
tigris
Feb 08, 2015 23:22:35
eloszor ugy volt, hogy aki 2 hetnel tobbet van kinn, az hazaarulo, aztan, hogy dolgozni nem szabad, most meg hosies kalandor roka Vagy. Mi lenne ha nem fogalmaznal pontosan? Feb 08, 2015 23:22:35
sokat látott troll
Valahol megértem, ha a trollokat irritálja a púpos nagy pofája, és hogy ugyanazt a szöveget nyomja, mint sok-sok éve.
Viszont ez azt jelenti, hogy ugyanazokba a faszerdőkbe fog belerohanni, mint eddig is, ami pedig kiváló szórakozást biztosít majd a tanszék számára.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Viszont ez azt jelenti, hogy ugyanazokba a faszerdőkbe fog belerohanni, mint eddig is, ami pedig kiváló szórakozást biztosít majd a tanszék számára.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
sodika
Feb 08, 2015 23:23:39
Feb 08, 2015 23:23:39
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 08, 2015 23:23:43
x16)
Napi 9 euróból hogyan akarod visszafizetni sok milliós adósságodat, ha mellette még 22 éves németcsibét is akarsz?
" sodika Mar 30, 2014 14:00:44 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
Nem érdekelnek a hülye mesék, mert megtaláltam a valóságot kevés keresés után a neten. Csupán friss hirdetéseket néztem. És Németország fővárosát. 350 eurós legolcsóbban panel-lyukat kapsz spórolósan 100 eurós rezsivel, erre jön még a 80 eurós havi bérlet, és ha jó vagy PHP-ban, 800 eurós a teljes munkaidős fizetésed.
A megmaradó a NAPI 9 euróból oldd meg egyszerre az érkezést, a tisztálkodást, a szórakozást, a művelődést, meg minden mást egyszerre. :D
És közben arról hazudozik a sok fasz, hogy az emberek anyagi okokból menekülnek külföldre. LOL
LOL
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide"
tigris
Feb 08, 2015 23:24:39
Barom. Alapszintű angollal turistaként mindenhol elboldogul az ember. Nacsá.
barom, mondja az akit lehuzott egy berlini komcsi muveszpicsa :D Feb 08, 2015 23:24:39
jiddise máme
(
x11)
Feb 08, 2015 23:25:49
x11)
valahogy nem tudom elképzelni sneckót a Güell parkban vagy a Miro múzeumban
sodika
Feb 08, 2015 23:26:15
Valóban azzal a lehangoló szubjektív érzéssel jöttem haza, hogy nem tanultam kint valami sokat, de azért itthon kiderült a teszteken, hogy túl negatív vagyok, mert voltaképp egész hasznosak voltak ám a kinti nyelvsulik.
Feb 08, 2015 23:26:15
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 08, 2015 23:27:54
x16)
... mindenféle 20 ezer forintos szótárokat kell vennem, mert "a gépen az nem jó, meg kell tanulni papíralapú szótárt használni, ha az ember komolyan gondolja a nyelvtanulást"
tigris
Feb 08, 2015 23:28:40
kinn meg az derult ki hogy masfel ev nyelvtanulas utan meg se tudsz szolalni. van azert mire szerenynek lenni! Gery penzevel mivan? Vannak hiányosságaim, de sokkal jobb vagyok, mint ahogy éreztem.
Feb 08, 2015 23:28:40
jiddise máme
(
x11)
Feb 08, 2015 23:28:42
x11)
sneckó, ha olyan fasza lenne a német nyelvtudásod, nem kéne szótár ahhoz a fos könyvhöz, hanem értenéd, mert annyira primkó a nyelvezete
sodika
Feb 08, 2015 23:29:29
barom, mondja az akit lehuzott egy berlini komcsi muveszpicsa :D
Jó, nehéz ám racinálisan viselkedni, amikor valamiféle isteni lényt látsz valakiben. Tényleg teljesen el voltam varázsolva, és a saját életem vonatkozásában szentírásként, megkérdőjelezhetetlen igazságként ittam minden tanácsként értelmezhető szavát.
Lehet, hogy ő ezt iróniának, vagy költői túlzásnak érezte, vagy fasz tudja, de nem volt az.
Feb 08, 2015 23:29:29
tigris
Feb 08, 2015 23:30:04
beszarok ezen adebilen huszezerert tanitjak meg szotart hasznalni Nem ismered az ábécét, vagy mi?
Feb 08, 2015 23:30:04
tigris
Feb 08, 2015 23:31:32
barom , mondja az aki isteni lenyt latott egy tanulatlan , lehuzos komcsi muveszpicsaban Lehet, hogy ő ezt iróniának, vagy költői túlzásnak érezte, vagy fasz tudja, de nem volt az.
Feb 08, 2015 23:31:32
tigris
Feb 08, 2015 23:33:06
Olyan vagy mint egy 13 emos kislany
Feb 08, 2015 23:33:06
sodika
Feb 08, 2015 23:33:57
sneckó, ha olyan fasza lenne a német nyelvtudásod, nem kéne szótár ahhoz a fos könyvhöz, hanem értenéd, mert annyira primkó a nyelvezete
A szótár ehhez kell:
Mutatom a fordítást... mondom... ugyan tökre fejből nyomtam, segédanyag nélkül, de ehhez képest egész kevés hibám volt.
Tanár szó nélkül, rápillantás nélkül kitépi, összegyűri. Tényleg ne haragudjak, de nem ez a feladat. A feladat, hogy használjak minden segédeszközt, ami csak elérhető számomra, a papír alapú szórátat is, és ha ennek segítségével sem áll össze a jó fordítás, na akkor az a feladatom, hogy kérdezzek, miért nem, és mi hogyan van. Nem kell semmit se fejből.
Feb 08, 2015 23:33:57
tigris
Feb 08, 2015 23:35:46
A szótár ehhez kell:
kurvanagy megalaztak mindenki elott A szótár ehhez kell:
Feb 08, 2015 23:35:46
sodika
Feb 08, 2015 23:36:43
barom , mondja az aki isteni lenyt latott egy tanulatlan , lehuzos komcsi muveszpicsaban
Jó, ha a nyelvtudásától elvonatkoztatunk, akkor ami visszamarad, az egy Domján Tibor szintű szakadt összeesküvéshívő, de a nyelvtudására annyira felnéztem, hogy nem tudtam elvonatkoztatni tőle. :D
Feb 08, 2015 23:36:43
sodika
Feb 08, 2015 23:38:37
na németezéscsá
Feb 08, 2015 23:38:37
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 08, 2015 23:41:54
x16)
világ életet él.
= 500 euróból nyomorog Berlin, Germany környékén.
sodika
Feb 08, 2015 23:48:01
Amióta rendesen kereső grafikus párja van, azért kicsit igényesebb lett, és több költséget vállal, pl. éttermi vacsorákat. Az is kényelmes neki, hogy így soha többé nem késik a lakbérrel. :)
Feb 08, 2015 23:48:01
broni
Feb 08, 2015 23:48:18
Olyan vagy mint egy 13 emos kislany
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhh
Feb 08, 2015 23:48:18
sodika
Feb 08, 2015 23:48:23
na mindegy
csá
csá
Feb 08, 2015 23:48:23
sokat látott troll
Feb 08, 2015 23:49:12
vs.
- N-e-u-kölln
- Andi szerint nem fejlődtél semmit.
- A nyelviskolában át akartak tenni a hiperkezdő csoportba, mire te sértődötten inkább kiiratkoztál, és nem tanultál többet.
- A maradék időben csak a penészes falat nézted, és Andit zaklattad, majd aláírtál minden Omáéknak, anélkül, hogy megértetted volna, mi van.
Van egy olyan megérzésem, hogy Fifi talált egy lehúzós tanfolyamot, ahol fizet, mint a katonatiszt (Rocskaiék pénzéből), és ezért azt mondják neki, hogy nagyon okos.
Mondd csak, gyagyás, egy kis felárért még a púpodat is megsimogatják?
Feb 08, 2015 23:49:12
sodika
Feb 08, 2015 23:50:54
kinn meg az derult ki hogy masfel ev nyelvtanulas utan meg se tudsz szolalni.
Mindenki megértett mindent, amikor azt akartam, hogy megértsen. Andi annyit mondott, hogy nem a nyelvi pontosság és szavatosság a lényeg, ne görcsöljek azon folyton, hanem a folyékonység, és inkább arra gyúrjak.
Feb 08, 2015 23:50:54
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 08, 2015 23:51:00
x16)
Amióta rendesen kereső grafikus párja van, azért kicsit igényesebb lett, és több költséget vállal, pl. éttermi vacsorákat. Az is kényelmes neki, hogy így soha többé nem késik a lakbérrel. :)
Talált magának egy gazdatestet?
Nem csoda, hogy példaképednek tekinted.
sodika
Feb 08, 2015 23:51:17
na mindegy
csá
csá
Feb 08, 2015 23:51:17
sokat látott troll
Feb 08, 2015 23:51:26
Még egyszer leírom, hátha nem volt elsőre érthető:
MENNYI A HAVI KERESETED, FIFI?
MENNYI A HAVI KERESETED, FIFI?
Feb 08, 2015 23:51:26
sokat látott troll
Feb 08, 2015 23:53:00
Ki mindenki? De hát nem is beszéltél senkivel! :D
És volt olyan, hogy nem akartad, hogy megértsenek, ezért direkt hibásan, nyökögve, összefüggéstelenül hetyetyéztél? A nyelviskolában miért nem akartad, hogy megértsenek?
Feb 08, 2015 23:53:00
Béta
Feb 08, 2015 23:54:13
Recsy! Te Domján Tibi főbérlőjéhez jársz tanulni? Ő nyelvtanár! :D
Feb 08, 2015 23:54:13
broni
Feb 08, 2015 23:54:59
Feb 08, 2015 23:54:59
Béta
Feb 08, 2015 23:56:01
Különben mi a szöszért pont őt említetted volna meg....
Feb 08, 2015 23:56:01
makacs tenyek
Feb 08, 2015 23:56:12
- zsodi meg mindig nem tud nemetul
- zsodit recskaiek vagy az ismeroseik menekitettek haza berlin, germany kornyekerol
- zsodi meg mindig nem keres penzt csak gombokrt ganyol
- zsodi buzi
- zsodit recskaiek vagy az ismeroseik menekitettek haza berlin, germany kornyekerol
- zsodi meg mindig nem keres penzt csak gombokrt ganyol
- zsodi buzi
Feb 08, 2015 23:56:12
jiddise máme
(
x11)
Feb 08, 2015 23:56:43
x11)
A feladat, hogy használjak minden segédeszközt, ami csak elérhető számomra, a papír alapú szórátat is, és ha ennek segítségével sem áll össze a jó fordítás, na akkor az a feladatom, hogy kérdezzek, miért nem, és mi hogyan van. Nem kell semmit se fejből.
akkor tényleg nem értem, hogy minek papíralapú, ha a harmadáért előfiztehetsz az elektronikus változatra, ami sokkal könnyebben kezelhető és több is van benne
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 08, 2015 23:57:04
x16)
Te Endre, én is négy nyelven beszélek. Most rám is felnézel?
sokat látott troll
Feb 08, 2015 23:57:41
Különben mi a szöszért pont őt említetted volna meg....
Szép találat, zsidó! Teljesen jogos, Domján már ezer éve nem volt napirenden a Sodiverzumban. Most meg pont előjött. Egy felkérdezést megér, az biztos.
Feb 08, 2015 23:57:41
131 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Flow érzés nélkül idegbeteg leszel.
És ezt akkor ezt vagy kimutatod, vagy elfojtod, és akkor 40 évesen beledöglesz.
what the fuck is flow érzés?