Akkor hazudtál? Meséld csak el részletesen azt a történetet, amikor az öledbe hajolt a szinte senki! De ne felejtsd el kibontani az igazság minden részletét! Azt se hagyd ki, hogy azért nem mozdultál rá, mert Andika járt a fejedben!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
*mától ez a nickem*
etikai vészcsengő, Hahó!
sajnos ugyanez a csengő nem szólt akkor, amikor az apját lemondatta a használati jogáról, és kitette a tőle ajándékba kapott lakásból.
a családja esetében nem szólal meg az etikai vészcsengő.
A sodival való beszélgetés a test-, és szájszagok miatt valóban smelltalk.
Endre, adtam pár éve ötezer forintot valami repcsire.
Megvetted már? Be kéne néznem valahogy Fórizs lányának ablakán, de túl magasan van...
Nem. A jogérzékem egyrészt megakadályozza (a zaklatás tényállása át tud ugrani határokat, és amikor félreérthetetlenül közli a másik fél a végleges távolmaradási szándékait, akkor le kell állni), másrészt ennek most értelme nem lenne: kontraproduktív lenne.
Úgyhogy közvetlenül felé nem kommunikálok, és mást se kérek erre (a törvény a kettő között nem tesz különbséget).
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
100%, hogy Andinak köze volt az orrbetöréshez. Valószínűleg a pasija nyomott le egyet recskásnak. Aztán ezért ígérhette meg Andi, hogy jó, rendben, rendszeresen találkozunk, csak ne jelents fel minket. És recskás ezt akarná számon kérni rajta.
Andinénit tájékoztattad, hogy felvétel készül róla, te sunyi stalker?
Melyik iskolai programon?
Természetesen, a megbeszélés után rögtön elküldtem neki email-en a képet, hogy na, ezt rajzoltad, ilyen lesz. Ha van változás, szólj.
Amelyikről a fényképet nézegetitek.
Kötöttetek szóbeli szerződést? Mert akkor most beperelheted ;)
Szóval, szerinted egy screenshot azonos a videó és hangfevétellel?
Persze, de nem fogom.
Szigorúan véve még nem szegett szerződést, mert még nincs olyan saját projektem, amiben megtagadhatta volna viszonyzásul nekem járó személyes közreműködést.
Többek között ezért sem.
Ezek screenshot-ok.
De én türelmes voltam. Jól éreztem, hogy van időm, mert úgyis szüksége van rám, hiszen nélkülem hosszú hónapokra összeomlana minden, amiért lelkesedik, és amiért fél éve dolgozott. Hogy odalenne a szíve ügye.
Arra persze nem számítottam, hogy év végére inkább meglépi ezt a lépést, és elvilseli a több hónapos szünetet, ha ez az ára az elküldésemnek. :(
Mindegy.
a kurvanyádért hazudozol?
sodika ( [Snecológus-pontszám: 11805] x5) Feb 21, 2015 00:46:27 Válasz vote up vote down (0)
Egyébként amit ti zaklatásnak véltek, az csak annyi, hogy amikor kicsit szarabb módon állt hozzám, visszahallgattam egy régebbi, jó hangulatú beszélgetést, majd megnyugodtam, hogy ő valójában ilyen, éa így másnap már azzal keltem fel, hogy semmi gond, megadom az esélyt neki rá ma is, hogy megint ilyen legyen.
Endre, ha nem is szeret senki, én mindig várni foglak!
Tehát nem volt ott csoporttársad, de te beszélgettél az olasz csoporttársaddal a sörözésen, ahol csak a háttérben vagy lehajtott fejjel tűnsz fel. Gyakoriak a nálad az ilyen tér-idő torzulások?
Basszus, és megint megpróbálja megmagyarázni, hogy hazudott... Figyelj, te mindig nagyon pontosan fogalmazó retard: a "nem volt ott" és a "később jött" nem ugyanazt jelentik.
Maximum a te ganyolos vilagodban. Egy jo informatikus tiszta kodot ir es a rendszer fo elemeit jol dokumentalja, hogy ha atveszi valaki mas, akkor hamar at tudja latni a rendszert.
Én se járultam hozzá, hogy azt művelje velem, amit művelt.
Több száz munkaóra után járt és jár nekem valami.
Ennyi.
Én is tiszta kódot írok, de nem akarok projektről projektre ugrálni. Hosszútávú partnerségre törekszem. Mindenki megbízik a másikban, és éveken át együtt dolgoznak. Ez tetszik, mert kiszámítható, és nem kell folyton ügyfelekre vadászni.
A felvételek pedig azért kellettek, nehogy valamit félreértsek. Ha bizonytalan vagyok benne, miről egyeztettünk.
amikor kicsit szarabb módon állt hozzám, visszahallgattam egy régebbi, jó hangulatú beszélgetést, majd megnyugodtam, hogy ő valójában ilyen,
ugyanazon az oldalon ellentmondasz magadnak, te hazug stalker.
De Andi bíztatása mellett akkor is a világot váltottam volna meg.
hát persze, te szerencsétlen. boldozva, rikácsolva követelted az elismerését, és nem kaptad meg, aztán megzuhantál bele agyilag meg idegileg. welcome to loserville. population: you
Miffan?
a mondatrész helyesen: meg tableteken
64 bites tableteken működik csak, na.
Már megint elveszitek a helyesírási motivációmat * ásít *
majd ezzel fogsz védekezni a rendőrségen a személyes adattal visszaélés ügyében?
Mintha azzal kezdődött volna.
Nem pedig az volt az előzmény, hogy előtte hetekig türelmes voltam, és hetek után kezdtem csak gondolkodni, mi a fasz van már.
Én mindig türelmes vagyok, nagyon, és adok időt a másiknak. Amennyit csak kér.
Kiakadni csak akkor akadok ki, amikor úgy tűnik, hogy hiába voltam nagyon türelmes, az idő nem oldott meg semmit.
nem erre utaltál a leveleidben, hanem azt reklamáltad, hogy miért nem tart fenn veled olyan személyes kapcsolatot, ami neked lenne jó. ezért zaklattad.
neked semmi se jár, te szerencsétlen, mikor fogod fel végre?
Csak amíg nem ismerek meg senkit.
Ezt ő is pontosan értette.
És ezt értem én azalatt, hogy a "kapcsolatépítés reményében".
Aki meg széles nyilvánosság elé tárja ezeket, kiteszi magát annak, hogy pofán verik érte (akár fizikailag, akár átvitt értelemben a bíróság előtt).
Mindegy.
ok, és erre ő mit mondott?
Megértette, elfogadta, és örült neki, hogy nem kell az elején weblapra és informatikusra költenie.
Nem mindenki olyan barom, mint te, hogy a magánügyeit a nyilvánosság elé tárja. Senkire nem tartozik, hogy te mennyire voltál idióta. Ha nem tetszik andi eljárása, akkor pereld be, de ahhoz sincs senkinek semmi köze. Hülye faszmutogató.
Ezért is Andi a hibás megint, mert nem tudtál dolgozni?
Miért kell neked egy nem létező dolog?
Kamuzol.
na csá
Dolgozni? Egy szombaton? Szabbatkor?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Erre miért nem gondoltál, amikor Kaufmann kérésére feltöltötted a Melcsikés videókat a netre?
sneckó, hívott valaki?
kérte valaki, hogy rakd ki az andis képeket?
kérte valaki, hogy magyarázkodj?
naugye
valóban, valamennyire érthető, néha jobb az ilyesfajta eseteket, érzelmeket az embernek kiírnia magából, de jobban tennéd, ha ezt egy blogon művelnéd, és az sem utolsó szempont, ha valamilyen szintű öncenzúrával élnél.
Van rá egy fogadásom, hogy megint a Sodi-tipikus gányolással állunk szemben, bedrótozott valamit a rendszerben. Pl. a megfelelő környezeti változók használata helyett fixen beírta a C:\Program Files-t valahova, nem foglalkozva azzal, hogy egy 64 bites rendszeren külön folderekbe települnek a 32 és 64 bites programok.
Nyakamat rá, hogy valami ilyesmi lesz, púpi az informatika drótos tótja.
Hohó! Krizsai Andrea nem fizet az internetért, inkább a szomszédjától lopja azt? Köszi az infót, Zsodi! Jelezni kéne Andi szomszédjának, hogy állítson be jelszót és jelentse fel a nettolvajt.
smelltalk /smeltɔːk/
A sodiszlengből eredő angol szó. Tükörfordításban "szagosbeszéd", de magyar megfelelője még nincs. Arra a szituációra használatos, amikor valaki több mint 3 hónapja nem mosott fogat és bármiféle szűrő- és védőeszköz nélkül (pl. telefon, webkamera, gázálarc) személyes beszélgetésbe elegyedik egy vagy több embertársával.
1; Sneci úgy hazudik, mint a vízfolyás, a másik fél véleménye még sehol nem volt olvasható.
2; A legkisebb mértékben sem közügy a magánügye, hogy erről blogoljon, jól lejáratva ezzel a nőt. Akinek vannak barátai, megbeszéli velük a gondjait, csak az ilyen retardáltak viszik nyilvánosság elé a lelki szemetesládájukat és hirdetik magukat a faszukkal.
A faszt irsz te tiszta kodot. Ami kodot toled lattunk, az mind undorito spagettikod volt. Teszteket pl tuti nem is irsz. Tudod mi az a cyclomatic complexity? Szerinted hogy vonatkozik a te kododra?
Hiába provokálsz, továbbra sincs időm feljelentést írni emiatt ellened a mondatod miatt.
Majd talán holnap.
na csá
vs
Ez már a keményen nyomás, recskaboy?
De én ragaszkodom hozzá, hogy még ma tegyél feljelentést.
A rendőrörsön nincs szünnap!
Vagyis egy elmebeteg nárcisztikus zaklató vagy, aki tengernyi üzenetben fossa a szót magáról, leszarva, hogy a másikkal mi van.
és neked még ezek után se esett le, hogy qrvára elege van belőled
A tőrpegeci engem is érdekel, Hahó! Recskaboy, amiótaitthon Magyarországon vagy, hányszor találkoztál a BARÁTODDAL? Nem akarsz tényfeltáró videót készíteni róla, hogy miért nem fagyott még meg a faszba?
Júda hazug púpja!
Tudjuk,hogy azért vagy itt kényszeredetten,mert Kaufmann miatt fáj a fejed. Valamibe belenyúltunk, ami fáj neked. Valami undorító, testnedvektől síkos titok lehet a háttérben és te csak és kizárólag e miatt nyomod itt a műsort,hogy terelj.
Nem mondom, jópofa a mai show-d , de ne hidd azt,hogy ettől még kinyílik a troll állkapocs és elengedi a Kaufmannt.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Ez számodra kínos, sodika!!!
Ilyenkor, normális embereknél, de az a helyzet, hogy egy kevés empátiával és minimális lelkivilággal rendelkező gyökérnél is leesik, hogy kicsit visszább kéne venni az önző tempóból...
Te még itt sem tartasz, shiker...
Erről nem Andi tehet, hanem csak és kizárólag a 33 éves, eddig eltartott, lusta, munkakerülő, vegetáló, szociopata gyernőtt, Te!!!
Tegyél már be egy dolgozatot végre, mert eddig úgy tudjuk az iskolától hogy vissza akartak léptetni hogy ne húzd le a többi diákot, te agyhalott.
Mihez kezdesz majd, ha Kaufmann ellened vall, és azt állítja, hogy te elloptad tőle a felvételeket, és önhatalmúlag raktad ki a netre, az ő engedélye nélkül?
Mit gondolsz, téged fog választani, vagy a gyereke láthatását? :)
Aha. Ezért küldted el Zseryt a kurva anyjába, és kívántál neki lassú és fájdalmas halált?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 21, 2015 10:57:19
x38)
A szinte senki meg egyenlő a senkivel :D
na csá
na csá
Akkor hazudtál? Meséld csak el részletesen azt a történetet, amikor az öledbe hajolt a szinte senki! De ne felejtsd el kibontani az igazság minden részletét! Azt se hagyd ki, hogy azért nem mozdultál rá, mert Andika járt a fejedben!
sodika
Feb 21, 2015 10:59:15
Azon az iskolai programon nem volt ott csoporttársam
Aztán meg akkor kivel beszélgessek, és miről, amikor a többiek láthatóan csoporttársak egymással.
Egyébként meg pont az ellenkezője az igaz: a legtöbb szombaton kimozdultam, hátha tudok abszolválni egy olyasféle hódítást, amit utána el tudok mesélni az Andinak. :)
na csá
Aztán meg akkor kivel beszélgessek, és miről, amikor a többiek láthatóan csoporttársak egymással.
Egyébként meg pont az ellenkezője az igaz: a legtöbb szombaton kimozdultam, hátha tudok abszolválni egy olyasféle hódítást, amit utána el tudok mesélni az Andinak. :)
na csá
Feb 21, 2015 10:59:15
smelltalk
Feb 21, 2015 10:59:26
Mert gyenge nála a wifi, a szomszédjáét használja, és ezért megterhelné ezt a bekapcsolt kamera. Csak a felvázolt grafikai terveket mutatta meg épp a weblaphoz.
Egyébiránt az, hogy nem volt jellező, hogy különösebben beszélgettünk volna, nem azt jelenti, hogy soha. Néha pár rövid smelltalk volt.
mindegy
Egyébiránt az, hogy nem volt jellező, hogy különösebben beszélgettünk volna, nem azt jelenti, hogy soha. Néha pár rövid smelltalk volt.
mindegy
*mától ez a nickem*
Feb 21, 2015 10:59:26
-
Feb 21, 2015 10:59:44
etikai vészcsengő, Hahó!
sajnos ugyanez a csengő nem szólt akkor, amikor az apját lemondatta a használati jogáról, és kitette a tőle ajándékba kapott lakásból.
a családja esetében nem szólal meg az etikai vészcsengő.
Feb 21, 2015 10:59:44
fognyűvő manó
Feb 21, 2015 11:01:39
*mától ez a nickem*
A sodival való beszélgetés a test-, és szájszagok miatt valóban smelltalk.
Feb 21, 2015 11:01:39
Forumfan
Feb 21, 2015 11:02:13
Gyanum szerint Recskarém a mai napig kuldozgeti a boldozott szines békujjunki/nem adtál életvezetési tanácsokat Bejlinben maileket, Andi meg baszik rá, a kobold meg kirakja a skype képeket, hátha erre ugrik milyen?Andrea.
Gyanum szerint az orrát is o vagy Kemal verte be...
Sodi meglesz a coming out vagy megvárod míg Andi lép?
Feb 21, 2015 11:02:13
sodika
Feb 21, 2015 11:02:46
Minden hétvégén tettem egy próbát, hogy utána az Andi meg tudjon nyogodni: volt értelme az itteni létemnek, nem fog tovább őrölni a magány: összejött nekem is valaki. A társkeresős próbálkozások is ezért voltak.
A világ megváltásánál első lépése alatt azt értettem, hogy ha ha a pasijával ebben az irányban is bíztattak volna egy kicsit, akkor elég komolyan feküdtem volna rá a témára (mondjuk a 30 eurós társkereső-előfizetős aktiválásával) ahhoz, hogy tényleg legyenek sikereim, vagy legalább kellemes randijaim.
A világ megváltásánál első lépése alatt azt értettem, hogy ha ha a pasijával ebben az irányban is bíztattak volna egy kicsit, akkor elég komolyan feküdtem volna rá a témára (mondjuk a 30 eurós társkereső-előfizetős aktiválásával) ahhoz, hogy tényleg legyenek sikereim, vagy legalább kellemes randijaim.
Feb 21, 2015 11:02:46
Gonda László
Feb 21, 2015 11:03:09
mindegy, meló...
csá
csá
Endre, adtam pár éve ötezer forintot valami repcsire.
Megvetted már? Be kéne néznem valahogy Fórizs lányának ablakán, de túl magasan van...
Feb 21, 2015 11:03:09
sodika
Feb 21, 2015 11:05:11
Gyanum szerint Recskarém a mai napig kuldozgeti a boldozott szines békujjunki/nem adtál életvezetési tanácsokat Bejlinben maileket
Nem. A jogérzékem egyrészt megakadályozza (a zaklatás tényállása át tud ugrani határokat, és amikor félreérthetetlenül közli a másik fél a végleges távolmaradási szándékait, akkor le kell állni), másrészt ennek most értelme nem lenne: kontraproduktív lenne.
Úgyhogy közvetlenül felé nem kommunikálok, és mást se kérek erre (a törvény a kettő között nem tesz különbséget).
Feb 21, 2015 11:05:11
smelltalk
Feb 21, 2015 11:05:46
Gyanum szerint Recskarém a mai napig kuldozgeti a boldozott szines békujjunki/nem adtál életvezetési tanácsokat Bejlinben maileket, Andi meg baszik rá, a kobold meg kirakja a skype képeket, hátha erre ugrik milyen?Andrea.
100%, hogy Andinak köze volt az orrbetöréshez. Valószínűleg a pasija nyomott le egyet recskásnak. Aztán ezért ígérhette meg Andi, hogy jó, rendben, rendszeresen találkozunk, csak ne jelents fel minket. És recskás ezt akarná számon kérni rajta.
Feb 21, 2015 11:05:46
xray
Feb 21, 2015 11:06:52
És miért volt kikapcsolva a kamerád, te kukkoló stalker?
Feb 21, 2015 11:06:52
sodika
Feb 21, 2015 11:07:11
Az például tök jó értés volt, hogy már az első hétvégém után volt alkalmam az Andinak elmesélni, hogy kezdtek kialakulni némi sikerkezdemények a bújós csibével.
Dolgoztam is azon épp ezért, amíg megvolt hozzá a motivációm és lelkesedésem, mert nem rombolta le, hogy legyenek még ilyen, vagy akár sokkal haladóbb mesélnivalóim. :)
A orrtörés meg továbbra is úgy volt, ahogy elmeséltem.
Dolgoztam is azon épp ezért, amíg megvolt hozzá a motivációm és lelkesedésem, mert nem rombolta le, hogy legyenek még ilyen, vagy akár sokkal haladóbb mesélnivalóim. :)
A orrtörés meg továbbra is úgy volt, ahogy elmeséltem.
Feb 21, 2015 11:07:11
Csak egy olvasó
(
x9)
Feb 21, 2015 11:08:07
x9)
sodika
Feb 21, 2015 11:08:11
Természetesen, a megbeszélés után rögtön elküldtem neki email-en a képet, hogy na, ezt rajzoltad, ilyen lesz. Ha van változás, szólj.
Feb 21, 2015 11:08:11
sodika
Feb 21, 2015 11:08:30
Feb 21, 2015 11:08:30
dr. Klein
Feb 21, 2015 11:09:29
Feb 21, 2015 11:09:29
fognyűvő manó
Feb 21, 2015 11:10:36
recskás, az történt, hogy a csaj már olyan szinten megbánta hogy szóbaállt veled mint egy másik emberrel, NEM mint potenciális partnerrel, mert az volt neki, hogy már augusztusban megpróbált visszavenni a levelezésekből és a találkozásokból amiben reménykedtél. erre te elkezdtél hisztizni, hogy Andinéni azonnal figyeljen oda és nézze meg hogy te milyen ügyes vagy és dicsérjen meg mert retardált vagy és ritkán van lehetőséged kizsarolni a szánalmat valakiből. nem értetted meg hogy andinénit nem érdeklik a szánalmas eredményeid, ezért elöntötte az agyadat a matéria, és átmentél stalkerba és azóta is zaklatod, mert tudod hogy egyetlen alkalom volt az életben hogy nő nem köpött le ELSŐRE, és azt akkor is vissza akadtad szerezni, ha pszichopatába kellett átmenned érte, mert egy kivetett csicska vagy
Feb 21, 2015 11:10:36
xray
Feb 21, 2015 11:11:37
Feb 21, 2015 11:11:37
sodika
Feb 21, 2015 11:11:46
Persze, de nem fogom.
Szigorúan véve még nem szegett szerződést, mert még nincs olyan saját projektem, amiben megtagadhatta volna viszonyzásul nekem járó személyes közreműködést.
Többek között ezért sem.
Feb 21, 2015 11:11:46
sodika
Feb 21, 2015 11:12:47
Ezek screenshot-ok.
Feb 21, 2015 11:12:47
sodika
Feb 21, 2015 11:15:55
már augusztusban megpróbált visszavenni a levelezésekből és a találkozásokból amiben reménykedtél
De én türelmes voltam. Jól éreztem, hogy van időm, mert úgyis szüksége van rám, hiszen nélkülem hosszú hónapokra összeomlana minden, amiért lelkesedik, és amiért fél éve dolgozott. Hogy odalenne a szíve ügye.
Arra persze nem számítottam, hogy év végére inkább meglépi ezt a lépést, és elvilseli a több hónapos szünetet, ha ez az ára az elküldésemnek. :(
Mindegy.
Feb 21, 2015 11:15:55
xray
Feb 21, 2015 11:20:26
Ezek screenshot-ok.
a kurvanyádért hazudozol?
sodika ( [Snecológus-pontszám: 11805] x5) Feb 21, 2015 00:46:27 Válasz vote up vote down (0)
Egyébként amit ti zaklatásnak véltek, az csak annyi, hogy amikor kicsit szarabb módon állt hozzám, visszahallgattam egy régebbi, jó hangulatú beszélgetést, majd megnyugodtam, hogy ő valójában ilyen, éa így másnap már azzal keltem fel, hogy semmi gond, megadom az esélyt neki rá ma is, hogy megint ilyen legyen.
Feb 21, 2015 11:20:26
sodika
Feb 21, 2015 11:21:19
Informatikusként napi ügymeneteket korrdináló nagyobb rendszerek fő felelősének lenni aranybánya, mert egy idő után annyira beleintegrálódsz az ügymenet támogatásába, hogy nem mernek elküldeni, mert bele sem mernek gondolni, mi lenne nélküled.
Ez a taktika ebben az esetben is bejött. Más kérdés persze, hogy Andi december végén inkább nyelt egy hatalmasat, és a több hónapos szünet mellett döntött.
A felvételek pedig azért kellettek, nehogy valamit félreértsek. Ha bizonytalan vagyok benne, miről egyeztettünk.
Ez a taktika ebben az esetben is bejött. Más kérdés persze, hogy Andi december végén inkább nyelt egy hatalmasat, és a több hónapos szünet mellett döntött.
Feb 21, 2015 11:21:19
sodika
Feb 21, 2015 11:22:01
na mindegy, csá
Feb 21, 2015 11:22:01
Örebro
Feb 21, 2015 11:23:28
Udv. Budapeströl! Tegyagyås fasz, nem unod meg az Andizåst? Mikor mulik mår el a szerelem ? Voltål Szentendren gyagyås, nem mintha hiånyoztål vilna onnan.
Feb 21, 2015 11:23:28
Duna
Feb 21, 2015 11:23:53
Mindegy.
Mindegy.
Endre, ha nem is szeret senki, én mindig várni foglak!
Feb 21, 2015 11:23:53
Csak egy olvasó
(
x9)
Feb 21, 2015 11:23:55
x9)
Tehát nem volt ott csoporttársad, de te beszélgettél az olasz csoporttársaddal a sörözésen, ahol csak a háttérben vagy lehajtott fejjel tűnsz fel. Gyakoriak a nálad az ilyen tér-idő torzulások?
sodika
Feb 21, 2015 11:24:55
A csoporttársam később futott be.
Az első óra után.
Az első órában senkit nem ismertem.
Az első óra után.
Feb 21, 2015 11:24:55
-
Feb 21, 2015 11:25:26
ha egyértelműen nem kíváncsiak a retardkodásodra, nem "türelmes vagy", hanem elhúzol és bekussolsz, történet vége. nem érdekelték a retardált fényképeid és a retardált párbeszédeid másokkal. leszarta mert volt párkapcsolata meg barátai. neked nem volt. annyira szűz vagy, magányos meg számkivetett, hogy két szótól bepörögtél és azt hitted, van valakid az életben. nem volt, aztán jött az őrjöngés, a fenyegetőzés meg a zaklatás, bemesélve magadnak hogy de hát ő biztatott fel, biztos akart valamit, közben csak föltámadtak a (kihasználatlan) anyai ösztönei és megszánta az eltartott csecsszopót és hozzávágott pár kedves szót hátha nem öli meg magát vagy valaki mást, mint a debil iskolai lövöldözők. közben kiderült hogy egy ketyegő bomba vagy.
Feb 21, 2015 11:25:26
Csak egy olvasó
(
x9)
Feb 21, 2015 11:28:00
x9)
A csoporttársam később futott be.
Az első óra után.
Az első óra után.
Basszus, és megint megpróbálja megmagyarázni, hogy hazudott... Figyelj, te mindig nagyon pontosan fogalmazó retard: a "nem volt ott" és a "később jött" nem ugyanazt jelentik.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 21, 2015 11:31:17
x38)
Púp, miért hazudsz folyamatosan, zsidó??
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
Feb 21, 2015 11:31:21
andi hozzájárult, hogy nyilvánosságra hozd ezeket a képeket róla, amiket ide beszúrtál, sodika?
mert a fénykép személyes adat.
mert a fénykép személyes adat.
Feb 21, 2015 11:31:21
sodika
Feb 21, 2015 11:35:25
Egyébként ezért is örülök annak, hogy az az ember, akinek Berlinben az MSSQL-kapcsolatot végre C-sharp programot készítettem, most az eddig asztaliként működő rendszere online verzióba ültetését bízta rám több hónapos melóként, mert ez ismét egy mély beintegrálódás.
Meg fel tudom vetni, nemzetközi verzióban nem lenne-e még jobb (kimozdulni német nyelvterületre mondjuk), amiből ők több évtizede élnek, csak gáz nekik, hogy 64 bites rendszereken, nem tableteken már nem működik.
Meg tegnap németórán arra is rájöttem, hogy annak a hazafinak az ötlete, aki megkeresett, nem is szarság, mert épp egy ugyanolyan dologról áradozott nekem a csaj, hogy németben ez milyen jó, mennyire hasznos volt neki, és milyen furcsa, hogy Magyarországon még nincs ilyen weblap.
Szóval alakulnak a dolgok így is.
Meg fel tudom vetni, nemzetközi verzióban nem lenne-e még jobb (kimozdulni német nyelvterületre mondjuk), amiből ők több évtizede élnek, csak gáz nekik, hogy 64 bites rendszereken, nem tableteken már nem működik.
Meg tegnap németórán arra is rájöttem, hogy annak a hazafinak az ötlete, aki megkeresett, nem is szarság, mert épp egy ugyanolyan dologról áradozott nekem a csaj, hogy németben ez milyen jó, mennyire hasznos volt neki, és milyen furcsa, hogy Magyarországon még nincs ilyen weblap.
Szóval alakulnak a dolgok így is.
Feb 21, 2015 11:35:25
IsmeretlenJoAkaro
Feb 21, 2015 11:35:29
Informatikusként napi ügymeneteket korrdináló nagyobb rendszerek fő felelősének lenni aranybánya, mert egy idő után annyira beleintegrálódsz az ügymenet támogatásába, hogy nem mernek elküldeni, mert bele sem mernek gondolni, mi lenne nélküled.
Maximum a te ganyolos vilagodban. Egy jo informatikus tiszta kodot ir es a rendszer fo elemeit jol dokumentalja, hogy ha atveszi valaki mas, akkor hamar at tudja latni a rendszert.
Feb 21, 2015 11:35:29
sodika
Feb 21, 2015 11:36:40
andi hozzájárult, hogy nyilvánosságra hozd ezeket a képeket róla, amiket ide beszúrtál, sodika?
Ennyi.
Feb 21, 2015 11:36:40
sodika
Feb 21, 2015 11:37:54
Én is tiszta kódot írok, de nem akarok projektről projektre ugrálni. Hosszútávú partnerségre törekszem. Mindenki megbízik a másikban, és éveken át együtt dolgoznak. Ez tetszik, mert kiszámítható, és nem kell folyton ügyfelekre vadászni.
Feb 21, 2015 11:37:54
xray
Feb 21, 2015 11:38:06
amikor kicsit szarabb módon állt hozzám, visszahallgattam egy régebbi, jó hangulatú beszélgetést, majd megnyugodtam, hogy ő valójában ilyen,
ugyanazon az oldalon ellentmondasz magadnak, te hazug stalker.
Feb 21, 2015 11:38:06
-
Feb 21, 2015 11:38:55
hát persze, te szerencsétlen. boldozva, rikácsolva követelted az elismerését, és nem kaptad meg, aztán megzuhantál bele agyilag meg idegileg. welcome to loserville. population: you
Feb 21, 2015 11:38:55
Csak egy olvasó
(
x9)
Feb 21, 2015 11:40:05
x9)
csak gáz nekik, hogy 64 bites rendszereken, nem tableteken már nem működik.
Miffan?
sodika
Feb 21, 2015 11:41:29
Egyébként ebből Andinál nem is csináltam titkot. Világosan elmondtam neki, hogy azért csinálom a weblapot ingyen, hogy bekerüljek a projektbe, mert hosszú távon remélem ebből a kapcsolatot, a refenciát, és évekre szóló befektetésnek tekintem. Ehhez képest nehogy már zaklatás legyen, ha a kapcsolatok és referencia reményében Berlinben való tartózkodásra kölött újabb 100 és 100 euró elköltése után bátortalanul utalni mertem rá, hogy ez még nem igazán történt meg.
Feb 21, 2015 11:41:29
sodika
Feb 21, 2015 11:41:49
Miffan?
a mondatrész helyesen: meg tableteken
Feb 21, 2015 11:41:49
A sodi
Feb 21, 2015 11:41:59
Miffan?
64 bites tableteken működik csak, na.
Már megint elveszitek a helyesírási motivációmat * ásít *
Feb 21, 2015 11:41:59
-
Feb 21, 2015 11:43:38
Ennyi.
Ennyi.
majd ezzel fogsz védekezni a rendőrségen a személyes adattal visszaélés ügyében?
Feb 21, 2015 11:43:38
sodika
Feb 21, 2015 11:44:59
boldozva, rikácsolva követelted az elismerését
Mintha azzal kezdődött volna.
Nem pedig az volt az előzmény, hogy előtte hetekig türelmes voltam, és hetek után kezdtem csak gondolkodni, mi a fasz van már.
Én mindig türelmes vagyok, nagyon, és adok időt a másiknak. Amennyit csak kér.
Kiakadni csak akkor akadok ki, amikor úgy tűnik, hogy hiába voltam nagyon türelmes, az idő nem oldott meg semmit.
Feb 21, 2015 11:44:59
Csak egy olvasó
(
x9)
Feb 21, 2015 11:45:30
x9)
Tehát adott egy 32 bites rendszerre készített program, ami nem fut 64 bites rendszeren? Újabban drivereket is írogatsz a megrendelőknek unalmasabb óráidban?
-
Feb 21, 2015 11:45:56
Egyébként ebből Andinál nem is csináltam titkot. Világosan elmondtam neki, hogy azért csinálom a weblapot ingyen, hogy bekerüljek a projektbe, mert hosszú távon remélem ebből a kapcsolatot, a refenciát, és évekre szóló befektetésnek tekintem. Ehhez képest nehogy már zaklatás legyen, ha a kapcsolatok és referencia reményében Berlinben való tartózkodásra kölött újabb 100 és 100 euró elköltése után bátortalanul utalni mertem rá, hogy ez még nem igazán történt meg.
nem erre utaltál a leveleidben, hanem azt reklamáltad, hogy miért nem tart fenn veled olyan személyes kapcsolatot, ami neked lenne jó. ezért zaklattad.
Feb 21, 2015 11:45:56
jiddise máme
(
x11)
Feb 21, 2015 11:46:25
x11)
Persze, de nem fogom.
Többek között ezért sem.
Többek között ezért sem.
neked semmi se jár, te szerencsétlen, mikor fogod fel végre?
sodika
Feb 21, 2015 11:47:06
Egyébként meg jogom van beszámolni arról - akár dokumentációkkal együtt -, ha igazságtalanság ért engem. Ha valaki valakivel szemben igazságtalanságot követ el, kiteszi magát annak a kockázatnak, hogy a viselkedése és annak minden bizonyítéka széles nyilvánosságot kap.
Feb 21, 2015 11:47:06
sodika
Feb 21, 2015 11:48:01
Csak amíg nem ismerek meg senkit.
Ezt ő is pontosan értette.
És ezt értem én azalatt, hogy a "kapcsolatépítés reményében".
Feb 21, 2015 11:48:01
-
Feb 21, 2015 11:49:12
ez elég egyszerű neked hogy fölfogd, hogy senki aki lealacsonyodik hozzád nem tartozik semmi többel, mint amennyivel megszán? nagyon szépen van megfogalmazva, te rács mögé való bűnöző.
Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeláldozás között... És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel, és a társaság a biztonsággal... És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét, és a bók nem esküszó... És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget: a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével... És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez... Egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér... Műveld hát saját kertecskédet, magad ékesítsd fel lelkedet, ne mástól várd, hogy virágot hozzon neked.
Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeláldozás között... És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel, és a társaság a biztonsággal... És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét, és a bók nem esküszó... És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget: a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével... És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez... Egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér... Műveld hát saját kertecskédet, magad ékesítsd fel lelkedet, ne mástól várd, hogy virágot hozzon neked.
Feb 21, 2015 11:49:12
Csak egy olvasó
(
x9)
Feb 21, 2015 11:49:24
x9)
Egyébként meg jogom van beszámolni arról - akár dokumentációkkal együtt -, ha igazságtalanság ért engem. Ha valaki valakivel szemben igazságtalanságot követ el, kiteszi magát annak a kockázatnak, hogy a viselkedése és annak minden bizonyítéka széles nyilvánosságot kap.
Aki meg széles nyilvánosság elé tárja ezeket, kiteszi magát annak, hogy pofán verik érte (akár fizikailag, akár átvitt értelemben a bíróság előtt).
Kóser Szalonna
Feb 21, 2015 11:50:16
Mindegy.
Feb 21, 2015 11:50:16
jiddise máme
(
x11)
Feb 21, 2015 11:50:31
x11)
Egyébként ebből Andinál nem is csináltam titkot. Világosan elmondtam neki, hogy azért csinálom a weblapot ingyen, hogy bekerüljek a projektbe, mert hosszú távon remélem ebből a kapcsolatot, a refenciát, és évekre szóló befektetésnek tekintem.
sodika
Feb 21, 2015 11:51:53
A mai világ úgy működik, hogy aki igazságtalan a másikkal, az nem teheti meg az igazságtalanságait abban a tudatban, hogy úgyis titokban marad.
Nem, velem szemben senki nem fog titkos igazságtalanságokat elkövetni.
Nem, velem szemben senki nem fog titkos igazságtalanságokat elkövetni.
Feb 21, 2015 11:51:53
sodika
Feb 21, 2015 11:52:26
Megértette, elfogadta, és örült neki, hogy nem kell az elején weblapra és informatikusra költenie.
Feb 21, 2015 11:52:26
sodika
Feb 21, 2015 11:53:56
Mindegy.
Szerintem tényleg inkább egy blogot csinálok a történtekhez.
Az jobb lesz.
na csá
Szerintem tényleg inkább egy blogot csinálok a történtekhez.
Az jobb lesz.
na csá
Feb 21, 2015 11:53:56
sodika
Feb 21, 2015 11:55:53
Mindjárt megint dél, és én nem csináltam semmit, csak megint ezen a nőn kattogott az agyam. Nem jó ez. A nap további részében a melóba menekülök, mert mindenki tök ideges már, hogy nem haladok semmivel.
Különben is: kell a pénz.
na csá
na csá
Feb 21, 2015 11:55:53
sodika
Feb 21, 2015 11:57:07
Négy megrendelő vár türelmetlenül, és ebből kettőnél elmaradásban vagyok az ígéreteimhez képest, egynek meg mára sürgős valami.
Szóval nem engedhetem meg magamnak, hogy itt verjem a nyálam, és hagyjam magam provokálni, meg energiavámpírkodni.
na csá
Szóval nem engedhetem meg magamnak, hogy itt verjem a nyálam, és hagyjam magam provokálni, meg energiavámpírkodni.
na csá
Feb 21, 2015 11:57:07
-
Feb 21, 2015 11:57:34
[quote=sodika]Mindjárt megint dél, és én nem csináltam semmit, csak megint ezen a nőn kattogott az agyam. Nem jó ez./quote]
de, nagyon jó, hidd el.ő meg épp szentendrén heveri ki a tegnap esti bulit a barátaival, ahol te nem voltál ott.
de, nagyon jó, hidd el.ő meg épp szentendrén heveri ki a tegnap esti bulit a barátaival, ahol te nem voltál ott.
Feb 21, 2015 11:57:34
xray
Feb 21, 2015 11:58:02
Nem mindenki olyan barom, mint te, hogy a magánügyeit a nyilvánosság elé tárja. Senkire nem tartozik, hogy te mennyire voltál idióta. Ha nem tetszik andi eljárása, akkor pereld be, de ahhoz sincs senkinek semmi köze. Hülye faszmutogató.
Feb 21, 2015 11:58:02
Csak egy olvasó
(
x9)
Feb 21, 2015 11:58:44
x9)
Mindjárt megint dél, és én nem csináltam semmit, csak megint ezen a nőn kattogott az agyam. Nem jó ez. A nap további részében a melóba menekülök, mert mindenki tök ideges már, hogy nem haladok semmivel.
Ezért is Andi a hibás megint, mert nem tudtál dolgozni?
Miért kell neked egy nem létező dolog?
sodika
Feb 21, 2015 11:59:14
ő meg épp szentendrén heveri ki a tegnap esti bulit a barátaival, ahol te nem voltál ott.
Kamuzol.
na csá
Feb 21, 2015 11:59:14
sodika
Feb 21, 2015 11:59:41
Most déltől tényleg nyomom már keményen.
Ilyen ostoba szünetek nélkül.
na csá
na csá
Feb 21, 2015 11:59:41
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 21, 2015 11:59:54
x16)
na csá
na csá
Dolgozni? Egy szombaton? Szabbatkor?
fütyifelügyelő
Feb 21, 2015 12:09:10
A mai világ úgy működik, hogy aki igazságtalan a másikkal, az nem teheti meg az igazságtalanságait abban a tudatban, hogy úgyis titokban marad.
Erre miért nem gondoltál, amikor Kaufmann kérésére feltöltötted a Melcsikés videókat a netre?
Feb 21, 2015 12:09:10
jiddise máme
(
x11)
Feb 21, 2015 12:13:00
x11)
Négy megrendelő vár türelmetlenül, és ebből kettőnél elmaradásban vagyok az ígéreteimhez képest, egynek meg mára sürgős valami.
na csá
na csá
sneckó, hívott valaki?
kérte valaki, hogy rakd ki az andis képeket?
kérte valaki, hogy magyarázkodj?
naugye
jiddise máme
(
x11)
Feb 21, 2015 12:14:20
x11)
az szerinted miért van, hogy rajtad kívül mindenki percre pontosan betartja a határidőket?
-/+
Feb 21, 2015 12:14:59
valóban, valamennyire érthető, néha jobb az ilyesfajta eseteket, érzelmeket az embernek kiírnia magából, de jobban tennéd, ha ezt egy blogon művelnéd, és az sem utolsó szempont, ha valamilyen szintű öncenzúrával élnél.
Feb 21, 2015 12:14:59
dákódetektív
Feb 21, 2015 12:37:48
Tehát adott egy 32 bites rendszerre készített program, ami nem fut 64 bites rendszeren? Újabban drivereket is írogatsz a megrendelőknek unalmasabb óráidban?
Van rá egy fogadásom, hogy megint a Sodi-tipikus gányolással állunk szemben, bedrótozott valamit a rendszerben. Pl. a megfelelő környezeti változók használata helyett fixen beírta a C:\Program Files-t valahova, nem foglalkozva azzal, hogy egy 64 bites rendszeren külön folderekbe települnek a 32 és 64 bites programok.
Nyakamat rá, hogy valami ilyesmi lesz, púpi az informatika drótos tótja.
Feb 21, 2015 12:37:48
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 21, 2015 12:38:36
x30)
Mert gyenge nála a wifi, a szomszédjáét használja
Hohó! Krizsai Andrea nem fizet az internetért, inkább a szomszédjától lopja azt? Köszi az infót, Zsodi! Jelezni kéne Andi szomszédjának, hogy állítson be jelszót és jelentse fel a nettolvajt.
Néha pár rövid smelltalk volt.
smelltalk /smeltɔːk/
A sodiszlengből eredő angol szó. Tükörfordításban "szagosbeszéd", de magyar megfelelője még nincs. Arra a szituációra használatos, amikor valaki több mint 3 hónapja nem mosott fogat és bármiféle szűrő- és védőeszköz nélkül (pl. telefon, webkamera, gázálarc) személyes beszélgetésbe elegyedik egy vagy több embertársával.
-
Feb 21, 2015 12:40:29
Sodi, Orwell összejizzelné magát a szókincsedtől.
Feb 21, 2015 12:40:29
xray
Feb 21, 2015 12:45:27
1; Sneci úgy hazudik, mint a vízfolyás, a másik fél véleménye még sehol nem volt olvasható.
2; A legkisebb mértékben sem közügy a magánügye, hogy erről blogoljon, jól lejáratva ezzel a nőt. Akinek vannak barátai, megbeszéli velük a gondjait, csak az ilyen retardáltak viszik nyilvánosság elé a lelki szemetesládájukat és hirdetik magukat a faszukkal.
Feb 21, 2015 12:45:27
IsmeretlenJoAkaro
Feb 21, 2015 12:46:30
Én is tiszta kódot írok, de nem akarok projektről projektre ugrálni. Hosszútávú partnerségre törekszem.
A faszt irsz te tiszta kodot. Ami kodot toled lattunk, az mind undorito spagettikod volt. Teszteket pl tuti nem is irsz. Tudod mi az a cyclomatic complexity? Szerinted hogy vonatkozik a te kododra?
Feb 21, 2015 12:46:30
sodika
Feb 21, 2015 12:50:01
A másik fél véleménye, hogy "itt 1300 euró egy weblap, elkészítek, és onnantól megy, ezzel ráadásul sok gond akadt az elején, nekem is van saját életem, és problémáim, ezekről nem is kérdezel, nem vagyok pszichológus, ebben nem tudok segíteni, de idegörlő, hogy akárhova lépek be, mindenhol a te üzeneid fogadnak".
Ennyi, összefoglaltam neked.
Na meló
Na meló
sodika
Feb 21, 2015 12:50:26
elkészítik, na
csá
csá
Feb 21, 2015 12:50:26
sodika
Feb 21, 2015 12:52:08
Hiába provokálsz, továbbra sincs időm feljelentést írni emiatt ellened a mondatod miatt.
Majd talán holnap.
na csá
Feb 21, 2015 12:52:08
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 21, 2015 12:53:02
x30)
Most déltől tényleg nyomom már keményen.
na csá
na csá
vs
A másik fél véleménye...blablabla
A másik fél véleménye...blablabla
Ez már a keményen nyomás, recskaboy?
-
Feb 21, 2015 12:54:10
mondd csak fifi, bejött az, hogy miután a nő elkezdett kerülni, egy nyilvános fórumon cirkuszoltál a figyelméért hátha az hatásosabb, vagy csak fölöslegesen égetted be magad, te hisztériás szűz autista óriáscsecsemő?
Feb 21, 2015 12:54:10
önfütyiszopó sodika
Feb 21, 2015 12:56:58
Azzal vádolom Kiss Endre Farkast (becenevén sodikát vagy SoDIt), hogy személyesen ő töltötte fel Czenki Melinda és Kaufmann György privát pornófilmjeit a redtube.eu és a redtube.com oldalakra, a szereplők tudta és előzetes engedélye nélkül.
Feb 21, 2015 12:56:58
fütyifelügyelő
Feb 21, 2015 12:57:52
Majd talán holnap.
na csá
Majd talán holnap.
na csá
De én ragaszkodom hozzá, hogy még ma tegyél feljelentést.
A rendőrörsön nincs szünnap!
Feb 21, 2015 12:57:52
Fekete Bikapata
Feb 21, 2015 13:02:27
Százezreket elbasz csak a németre, de az 50 eurós tartozását még mindig nem fizette ki...
Ill. nem ő penget ki ennyit, azt kétlem; jó nagy marha lehet, aki ezt finanszírozza!
Van bőr a pofádon!
Remélem, hogy majd a harmadik, negyedik milliónál majd azért leesik (az eltartónak legalább, ha neked nem is), hogy az idegen nyelveket nem az autista, harmincéves, nyelvérzékkel egyáltalán nem rendelkező, eltartott, szociopata, lusta gyernőtteknek találták ki...
Azt ígérted, hogy most hétvégén kiírod magadból Andit! Tudod jól te is, mélyen lelked pöcegödrében, hogy ez nem ilyen egyszerű... Viszont, hogy ezt tényleg betartsd, vasárnap éjféltől azonnali tiltást kérnék a profoktól, ha a nőről kezdenél el dumálni!
Te irányítasz embereket? Andikának te csak egy olcsó joystick voltál, ami nem bírta a tempót és kukába került!
A ,,csodálatos asszony'' - ból lett a ,,lusta, önző szexpartner'' , az ,,isteni mentor'' - ból a ,,tavalyelőtti, gonosz vendéglátó''...
Úgy mentél ki Berlinbe, hogy van egy csomó meló, tanulod majd a nyelvet ezerrel! Aztán szép lassan mínuszba fordultál, így lett az expedícióból hirtelen ,,fél éves nyaralás''...
Raviolival, sírógörcsökkel, könyörgő videóval, amiben úgy nyüszítesz, mint egy putris cigány; fura egy nyaralás ez, na...
Ezek után mégis ki állna veled szóba???
Ha véletlenül nem a te agyament gondolkodásod szerint viselkedik valaki, azt kitárgyalod itt! Sokszor olyan dolgokat is, ami csak és kizárólag két emberre tartozik! Rád, meg a másikra...
- ,,Nya fityelj, mosty fagy fizegysz ety sütyit nyekem, vagy kikejüsz a szodikhapontyojgja!''
Innentől lehetne ez a csajozós, ismerkedő szöveged!
Nagyon kerülöd a Kaufmanns témát!
Ill. nem ő penget ki ennyit, azt kétlem; jó nagy marha lehet, aki ezt finanszírozza!
Van bőr a pofádon!
Remélem, hogy majd a harmadik, negyedik milliónál majd azért leesik (az eltartónak legalább, ha neked nem is), hogy az idegen nyelveket nem az autista, harmincéves, nyelvérzékkel egyáltalán nem rendelkező, eltartott, szociopata, lusta gyernőtteknek találták ki...
Azt ígérted, hogy most hétvégén kiírod magadból Andit! Tudod jól te is, mélyen lelked pöcegödrében, hogy ez nem ilyen egyszerű... Viszont, hogy ezt tényleg betartsd, vasárnap éjféltől azonnali tiltást kérnék a profoktól, ha a nőről kezdenél el dumálni!
Te irányítasz embereket? Andikának te csak egy olcsó joystick voltál, ami nem bírta a tempót és kukába került!
A ,,csodálatos asszony'' - ból lett a ,,lusta, önző szexpartner'' , az ,,isteni mentor'' - ból a ,,tavalyelőtti, gonosz vendéglátó''...
Úgy mentél ki Berlinbe, hogy van egy csomó meló, tanulod majd a nyelvet ezerrel! Aztán szép lassan mínuszba fordultál, így lett az expedícióból hirtelen ,,fél éves nyaralás''...
Raviolival, sírógörcsökkel, könyörgő videóval, amiben úgy nyüszítesz, mint egy putris cigány; fura egy nyaralás ez, na...
Ezek után mégis ki állna veled szóba???
Ha véletlenül nem a te agyament gondolkodásod szerint viselkedik valaki, azt kitárgyalod itt! Sokszor olyan dolgokat is, ami csak és kizárólag két emberre tartozik! Rád, meg a másikra...
- ,,Nya fityelj, mosty fagy fizegysz ety sütyit nyekem, vagy kikejüsz a szodikhapontyojgja!''
Innentől lehetne ez a csajozós, ismerkedő szöveged!
Nagyon kerülöd a Kaufmanns témát!
Feb 21, 2015 13:02:27
fütyifelügyelő
Feb 21, 2015 13:04:34
A másik fél véleménye, hogy "itt 1300 euró egy weblap, elkészítek, és onnantól megy, ezzel ráadásul sok gond akadt az elején, nekem is van saját életem, és problémáim, ezekről nem is kérdezel, nem vagyok pszichológus, ebben nem tudok segíteni, de idegörlő, hogy akárhova lépek be, mindenhol a te üzeneid fogadnak".
Na meló
Na meló
Vagyis egy elmebeteg nárcisztikus zaklató vagy, aki tengernyi üzenetben fossa a szót magáról, leszarva, hogy a másikkal mi van.
Feb 21, 2015 13:04:34
Hiénaverő
Feb 21, 2015 13:07:08
Egész nap semmit nem dolgoztál faszkiverő? Ez shiker!
Mielőtt nekikezdtem volna végigolvasni a mai autizmust, beütöttem az oldal szókeresőjébe, hogy "Andi" és eddig 31 találat volt, úgyhogy hagytam is a gecibe az egészet.
Akik partnerek ebben az andizásban, azoktól komolyan kérdezem, nem unják még mindig, minden nap háromszor lefutni ugyanazokat a köröket?
Mielőtt nekikezdtem volna végigolvasni a mai autizmust, beütöttem az oldal szókeresőjébe, hogy "Andi" és eddig 31 találat volt, úgyhogy hagytam is a gecibe az egészet.
Akik partnerek ebben az andizásban, azoktól komolyan kérdezem, nem unják még mindig, minden nap háromszor lefutni ugyanazokat a köröket?
Feb 21, 2015 13:07:08
jiddise máme
(
x11)
Feb 21, 2015 13:09:29
x11)
Na meló
Na meló
és neked még ezek után se esett le, hogy qrvára elege van belőled
jiddise máme
(
x11)
Feb 21, 2015 13:10:04
x11)
amúgy hogy haladsz a munkával, sneckó?
hány gombot gányoltál már össze?
hány gombot gányoltál már össze?
Fekete Bikapata
Feb 21, 2015 13:10:21
-,,Szejetnyém fejentenyi a fütyifigyelő nyevű tjollt, ketyves biztyosúj, mejt megjágajmazott engyem a nyeten! Bhizony, jusztis, TAOT, mindegyh!!!''
-,,Gyertek ide fiúk, olyat láttok-hallotok, hogy beszartok! Markos-Nádas-Boncz egy személyben, bazdmeg!''
-,,Gyertek ide fiúk, olyat láttok-hallotok, hogy beszartok! Markos-Nádas-Boncz egy személyben, bazdmeg!''
Feb 21, 2015 13:10:21
-
Feb 21, 2015 13:10:43
Igazad van, de mondj jobbat. A sertés megszűnt létezni, a recskás bekattant, a retardbarátai eltűntek mellőle többet a föld nyelt el mint titán és rgl. Molnárfasz szánalmas, fráter meg a tőrpe csak bronit érdekli és itt vége is a listának.
Feb 21, 2015 13:10:43
Brian
Feb 21, 2015 13:11:11
egyebkent kurva unalmas az anditema, de recsi egyre ujabb es ujabb infokat csopogtet idegessegeben, szerintem nincs mar messze az az ido, amikor az andi vecejeben keszitett rejtett kametas felvetelek kovetkeztnek. mert ez neki jar
Feb 21, 2015 13:11:11
Hiénaverő
Feb 21, 2015 13:14:26
fráter meg a tőrpe csak bronit érdekli és itt vége is a listának.
A tőrpegeci engem is érdekel, Hahó! Recskaboy, amióta
Feb 21, 2015 13:14:26
Haim
(
x10)
Feb 21, 2015 13:15:34
x10)
na csá
na csá
Júda hazug púpja!
Tudjuk,hogy azért vagy itt kényszeredetten,mert Kaufmann miatt fáj a fejed. Valamibe belenyúltunk, ami fáj neked. Valami undorító, testnedvektől síkos titok lehet a háttérben és te csak és kizárólag e miatt nyomod itt a műsort,hogy terelj.
Nem mondom, jópofa a mai show-d , de ne hidd azt,hogy ettől még kinyílik a troll állkapocs és elengedi a Kaufmannt.
sodika
Feb 21, 2015 13:18:20
Pont az lelkesített be, amikor megtudtam az alábbi adatokat Andi nyelvtudásával (mint általam irigyelt képességével) kapcsolatban:
(1) 23 éves koráig egyetlen szót nem beszélt a magyaron kívül.
(2) Az első éve után nem volt előrébb, mint én az első német-tanulós évem után.
(3) A második anyanyelveként emlegetett spanyolt akkor kezdte el tanulni, amikor annyi idős volt, mint most én.
(4) Az angolt még később.
Továbbá az is lelkesített, hogy láttam, hogy arányaiban tényleg egész jól állok nyelvtudás tekintetében, az más kérdés, hogy szubjektíve szigorú vagyok magamhoz (mindenki szerint túlságosan szigorú.)
Ezért vagyok lelkes, és ezért nem adom fel.
Na de tényleg meló.
(1) 23 éves koráig egyetlen szót nem beszélt a magyaron kívül.
(2) Az első éve után nem volt előrébb, mint én az első német-tanulós évem után.
(3) A második anyanyelveként emlegetett spanyolt akkor kezdte el tanulni, amikor annyi idős volt, mint most én.
(4) Az angolt még később.
Továbbá az is lelkesített, hogy láttam, hogy arányaiban tényleg egész jól állok nyelvtudás tekintetében, az más kérdés, hogy szubjektíve szigorú vagyok magamhoz (mindenki szerint túlságosan szigorú.)
Ezért vagyok lelkes, és ezért nem adom fel.
Na de tényleg meló.
Feb 21, 2015 13:18:20
Hiénaverő
Feb 21, 2015 13:19:40
Nyomassad csak a terelést Recskaboy. Azt ugye a neki válaszolgató trollok is tudják, hogy most éppen Zsnecike trollkodik velük? :D
Feb 21, 2015 13:19:40
sodika
Feb 21, 2015 13:19:52
arányaiban = a csoportátlag fölött voltam végig, hiába B2-es volt a nyelvtanfolyam
na tényleg meló csá
És tényleg uncsik vagytok, ezért tényleg nem írok ide.
Lesz helyette egy személyes blog, és oda írom ki, ha gondolataim vannak.
Ennyi. csá
na tényleg meló csá
Ennyi. csá
Feb 21, 2015 13:19:52
Fekete Bikapata
Feb 21, 2015 13:20:20
Na meló
Na meló
Ez számodra kínos, sodika!!!
Ilyenkor, normális embereknél, de az a helyzet, hogy egy kevés empátiával és minimális lelkivilággal rendelkező gyökérnél is leesik, hogy kicsit visszább kéne venni az önző tempóból...
Te még itt sem tartasz, shiker...
Erről nem Andi tehet, hanem csak és kizárólag a 33 éves, eddig eltartott, lusta, munkakerülő, vegetáló, szociopata gyernőtt, Te!!!
Feb 21, 2015 13:20:20
Hiénaverő
Feb 21, 2015 13:21:06
Másfél órával ezelőtt írtad hogy "most már tényleg meló". Ezalatt az idő alatt semmit nem csináltál. Így nem leyz meg a pénz a nyelvtanulós pótcselekvésedre recskás! A hétfő egykettőre itt lesz, a főnökurak meg kőkeményen fel fognak kérdezni.
Feb 21, 2015 13:21:06
-
Feb 21, 2015 13:21:59
arányaiban = a csoportátlag fölött voltam végig, hiába B2-es volt a nyelvtanfolyam
na tényleg meló csá
Ennyi. csá
na tényleg meló csá
Ennyi. csá
Tegyél már be egy dolgozatot végre, mert eddig úgy tudjuk az iskolától hogy vissza akartak léptetni hogy ne húzd le a többi diákot, te agyhalott.
Feb 21, 2015 13:21:59
fütyifelügyelő
Feb 21, 2015 13:22:06
na tényleg meló csá
Ennyi. csá
na tényleg meló csá
Ennyi. csá
Mihez kezdesz majd, ha Kaufmann ellened vall, és azt állítja, hogy te elloptad tőle a felvételeket, és önhatalmúlag raktad ki a netre, az ő engedélye nélkül?
Mit gondolsz, téged fog választani, vagy a gyereke láthatását? :)
Feb 21, 2015 13:22:06
Fekete Bikapata
Feb 21, 2015 13:22:35
Te osztottad meg a szexvideókat a régi fórumodon! Ott még nagyobb nyilvánosságot kapott a dolog, te ezt tagadod?
Feb 21, 2015 13:22:35
smelltalk
Feb 21, 2015 13:24:41
Aha. Ezért küldted el Zseryt a kurva anyjába, és kívántál neki lassú és fájdalmas halált?
Feb 21, 2015 13:24:41
161 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az nem iskolai program volt, hanem egy hely, ahova találomra elmentem szórakozni.
azt hazudsz amit akarsz, a végére teljesen belelovalltad magad a kitalált hazugságaidba és már nők hullottak a karimatúrós nadrágodra a végére te meg a bugyijukban turkáltál a táncparkettnél.
az iskolai képek magukért beszéltek. mindegyik bulin egy antiszociális, elhúzódó szar voltál, kilógtál a közösségből. a képek beszélnek recskaboy, nem a te nőerőszakoló fantáziáid.