Nyilván meglátjuk.
Elég egy komolyabbhoz bekerülni, akár gyakornoki programba, onnantól ő már komoly hivatkozás lesz a többihez.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
100 milliós nyelvterületről beszélünk! :)
hahóóó
Látod, ez itt a baj. Kijelented, hogy most a rokonaid és a családtagjaid zsebébe vándorolnak az uniós pénzek, és te mégis hazád Kormányát és Miniszterelnökét támadod. Arra nem gondolsz, hogy a rokonaid jólétéért Orbán Viktor Miniszterelnök Úr tartja a hátát, Rajta és Kormányán kérik számon a brüsszeli és berlini liberálbürokraták a családtagjaid kasszájába befolyó úniós pénzeket. Sajnos a magyar már csak ilyen, mindig a sajátjai ellen fordul, az ellen, aki a legjobbat teszi vele. Hozzám nem ömlenek a pénzek sehonnan, csak édesapámtól kapok némi aprót, mégsem panaszkodok és nem finnyáskodok, hanem megfogom a munka végét. Tudod: 1 a tábor, 1 a zászló. És egy valamit kijelenthetek: ha kell, a SAJÁT ÉLETEM ÁRÁN IS meg fogom védeni a rezsicsökkentést!
vérprofi programozóként gyakornoknak? ennyek shemmi de shemmi éjtyelme.
amilyen barom, néha olvastam, ez tényleg megvédené élete árán a rezsicsökkentést....a hardcore fidesznyikekek még a szíriuszos, jézus magyar volt, bandánál is hülyébbek...
A jól működő gazdaságod kb. a te munkaszereteted szintjén van...
Én teljesen nyugodt vagyok, eltartom magam, fizetem az adót, változatosan étkezek, nem egy íróasztal alatt alszok, nincsenek tartozásaim...
Folyamatban vannak, ja; több ismerősöm van már kint, mint itthon! Annyira faszán működik a gazdaság...
sebaj, majd elmagyarázzák neki, hogy gyakornoknak többnyire frissen végzett diplomásokat szoknak felvenni
Te valamit nagyon félreértettél, ember...
Szövegértésből egyes, leülhetsz!
Azt mondtad az MA REGGEL volt. Ha annyi pénzed lenne amennyit hazudsz...
van egy komoly átfedés a két halmaz között
inkább etyettemi hallgattókat, akik csak egy szakra járnak, de abban jók.
Te aztán kurvára tapasztalt vagy...
Miben is?
azt, hogy andi néni és a szemét trollok állandóan elkúrják a motivációját. és aki motivációt rombol, az életet rombol, tehát ellenség.
number-generátor
Ez egyébként tényleg így van.
Ezért nem is írok ide soha többé.
csá
a pályakezdésben. 5 évig volt pályakezdő.
Ezt már sokszor elmondtad, de egész pontosan mikortól számítva soha többé? Halálod után 1 évvel?
Te fallosz, hát tegnap hazudtad hogy a ma reggeli első óra az angol lesz! Excelezd már ki a kommentjeidet hogy követni tudd a hazugságokat!
Most melókereső lesz 5 évig, értem...Azt mondja, elég egy komolyabbhoz bekerülni...
Az év vicce! :)
Broni, a hardcore-fidesznyikek megeszik a szart is, ha OV azt mondja rá, süti; óh, wait...
rip sodi...
rip=rest in piss)))))))
az tuti, báttya....áh, elbaszoptt egy ország ez....
bárcsak be tudnád tartani, mi?
Mi sem egyszerűbb ennél. Természetesen a Vonzás Törvényétől.
most is az, hahó!
eladják a pilisi szívcsakrát!!!!
Szépen elvan ő a kis tündéjvijágmennyojszágában, igen...
Kell még jó néhány csicskalángos az élettől (vagy mástól), hogy visszatérjen a valóságba a kis űrdiplomata!
Kiugrik a hálózsákból és felpattan az Air Piton One-ra!
Én inkább korunk meghatározó filozófusával, Kiss Endre Farkassal értek egyet, aki szerint aki két hétnél többet tölt külföldön, az egy szemét hazaáruló.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Van olyan szakma,hogy "rejszoló"????
Nem hazajött, csak hazaugrott. Átmenetileg tartózkodik az ország területén, legkésőbb május 1-én megy vissza Berlinbe.
Trollok, akkor igerhetek tudositasokat! Gyere Becsbe Sodi!
Hát azért hetyetye.
Attól szerintem nem kell félni, hogy ő egyenesbe kerül...
Az orra, meg a háta hamarabb fog kiegyenesedni!
Egyelőre 33 évesen azzal villog, hogy kész a nyémetyháziii!
Inkább fordítva. Endre próbálja az álláskeresés lebegtetésével elkerülni, hogy kidobják az utcára.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Hál'istennek a vonzás törvénye teszi a dolgát és a nagyképű, az elesettekbe belerúgó rosszindulatú púpost ott tarja teljes nyomor határán. Ha még a gazdatestektől is megszabadítja, akkor már tényleg a Blaha következik.
Eddig is megtűrték, mi változott azóta? Veranéni teljes támogatását élvezi.
Nem úgy akartál meghalni, hogy sose volt bejárós állásod?
ezen még segíthetünk! :)
Úgy is fog meghalni szerintem. Bár ha a vállalkozósdi és a szürekegérkedés sem jön be akkor nem tudom mi lesz Sodival. Talán a Duna.
úgy fog, mert sehiva nem veszik fel, azért van most a "határidő nélkül" duma, mert ezt ő is tudja a lelke mélyén
és ha meglátják ezeket a fogakat... nem lennék a személyzetis helyébe, már ha egyáltalán eljut odáig, hogy behívják valahova, amit kétlek
A te logikádnak pont az ellenkezője igaz. Nem hogy nem kell a megrendelő és munkaadó beleegyezése a referenciaként való megjelöléshez, hanem Németországban még törvényi kötelessége is van adni rólad, ha kéred, akármilyen furcsa is. Ezt még a nyelvtanfolyamon mondta el nekünk a tanár, az ország érdekességei között.
És arra is kötelezi a törvény, hogy dicsérje a volt alkalmazottját, amikor valójában csak rosszat tudna mondani róla?
ez nagyon kurvára egyszerű. felhívják referenciaügyben az amúgy is gyanús, büdös, rohadtfogú púpos csontváz ügyében, és Andi szépen átküldi sodiról a gányolt cumót, a zaklatásokat meg a picsogós és a faszverős videót, történet vége. lehet rá hivatkozni, hogyne lehetne. csak gecimód meg fogja bánni xDDDDDDDD
Az a vicces, hogy igen. :)
Bár a némettanárom szerint ezt ilyenkor úgy oldják meg a dolgot, hogy építő jellegű kritikára, úgymond a "fejlődési lehetőségek taglalására" helyeznek hangsúlyt a szövegben, oszt úgyis mindenki érti, miről van szó, te meg kinyalhatod.
hát azt a referenciát, amit te a Galerie Nomadtól kapsz, azt nem fogod kitenni az ablakba, úgyhogy a helyedben nem forszíroznám
Egy ilyen törvénynek aztán rendkívül sok értelme volna. Inkább az lehetett, hogy a remek némettudásoddal totál félreértetted a tanár mondanivalóját, és azóta ezt a baromságot terjeszted a nevében.
Azok is hazudnak, mi? Vicc...
Nem értettem félre. :)
Na jó, mindegy, le vagytok ti szarva.
csőváz
Akkor gondolom nem jelent neked problémát forrást adni ehhez a törvényhez.
Excellent = stets zu unserer vollsten Zufriedenheit erledigt (always done to our complete satisfaction)
Good = stets zu unserer vollen Zufriedenheit (always to our full satisfaction)
Satisfactory = zu unserer vollen Zufriedenheit (to our full satisfaction)
Adequate = zu unserer Zufriedenheit (to our satisfaction)
Poor = hat sich bemüht, den Anforderungen gerecht zu werden (has endeavored to meet the demands)
sneckó, szerinted rád melyik illik?
Jogos.
Rohadjatok ti inkább meg. :)
na csá
most már tényleg véglegesen
Túl sok tennivalóm van a hétvégére, melóznom kell, hogy utolérjem magam, és ezért rohadtul nincs időm itt verni a nyálam.
Arról már nem is beszélve, hogy belegondolni is szörnyű, hány forintnyi melót végezhetnék el, és hány szóval bővíthetném a szókincsemet közben bármelyik nyelven.
na csá... most már tényleg örökre.
az stimmel, hogy Németországban kötelező a munkáltatónak valami referenciát adni, arról már nem vagyok meggyőződve, hogy jót is kell írnia, de némi guglizából kiderül, hogy van egy, a volt és leendő munkáltatók által kidolgozott kódolt nyelv, amiben pontosan leírják, ha valakit a büdös életben ne alkalmazzanak sehol
Túl sok tennivalóm van a hétvégére, melóznom kell, hogy utolérjem magam, és ezért rohadtul nincs időm itt verni a nyálam.
ezek még ugyanazok a tennivalók, amiért múlt hétvégén hisztiztek a főnökurak?
így sohasem lesznek fizetős hangulatban :)
Én is ezt a részt kérdőjeleztem meg. De majd Zsodi mutatja a forrást. Ugye, Zsodi?
a multkori fosás után ugyis pihi lett volna...lassan piálok megint....szedek sok xanaxot.....
De te nem voltál alkalmazott sehol, púpi.
Megbízóknak meg nem kötelező Zeugnist kiállítani, csak munkaadóknak.
Ütyfédúr :)
Pontosan így van.
Nem tudnak olyan versenyképes ajánlatot tenni, amit egy ilyen vérprofi távmunkás webpjogjamozó elfogadna :)
jiddise máme
(
x11)
Feb 27, 2015 16:50:52
x11)
tényleg, sneckó, mit írsz a motivációcs leveledbe, hogy miért akarsz pünkt a fricceknél szürkeegérkedni?
sodika
Feb 27, 2015 16:51:10
szerintem is :)
tényleg licitálni fognak rád a multik, hogy melyik tud magához csábítani
tényleg licitálni fognak rád a multik, hogy melyik tud magához csábítani
Nyilván meglátjuk.
Elég egy komolyabbhoz bekerülni, akár gyakornoki programba, onnantól ő már komoly hivatkozás lesz a többihez.
Feb 27, 2015 16:51:10
sodika
Feb 27, 2015 16:52:12
a híred meg fog előzni mindenhol.
100 milliós nyelvterületről beszélünk! :)
hahóóó
Feb 27, 2015 16:52:12
jiddise máme
(
x11)
Feb 27, 2015 16:52:27
x11)
mucuska, gyakornoknak nem 33 éves gányolókat vesznek fel, kérdezd csak meg az infóstrollokat hogy is van ez
number-generátor
Feb 27, 2015 16:52:54
Az uniós pénzek sorra tűnnek el, a rokonok, meg a családtagok zsebébe vándorol!
Látod, ez itt a baj. Kijelented, hogy most a rokonaid és a családtagjaid zsebébe vándorolnak az uniós pénzek, és te mégis hazád Kormányát és Miniszterelnökét támadod. Arra nem gondolsz, hogy a rokonaid jólétéért Orbán Viktor Miniszterelnök Úr tartja a hátát, Rajta és Kormányán kérik számon a brüsszeli és berlini liberálbürokraták a családtagjaid kasszájába befolyó úniós pénzeket. Sajnos a magyar már csak ilyen, mindig a sajátjai ellen fordul, az ellen, aki a legjobbat teszi vele. Hozzám nem ömlenek a pénzek sehonnan, csak édesapámtól kapok némi aprót, mégsem panaszkodok és nem finnyáskodok, hanem megfogom a munka végét. Tudod: 1 a tábor, 1 a zászló. És egy valamit kijelenthetek: ha kell, a SAJÁT ÉLETEM ÁRÁN IS meg fogom védeni a rezsicsökkentést!
Feb 27, 2015 16:52:54
-
Feb 27, 2015 16:54:26
Nyilván meglátjuk.
Feb 27, 2015 16:54:26
broni
Feb 27, 2015 16:57:11
amilyen barom, néha olvastam, ez tényleg megvédené élete árán a rezsicsökkentést....a hardcore fidesznyikekek még a szíriuszos, jézus magyar volt, bandánál is hülyébbek...
Feb 27, 2015 16:57:11
Fekete Bikapata
Feb 27, 2015 16:57:20
Azt a jól működő gazdaság fogja megteremteni magától, nem az állam hozza létre. Nyugi, folyamatban vannak a dolgok.
A jól működő gazdaságod kb. a te munkaszereteted szintjén van...
Én teljesen nyugodt vagyok, eltartom magam, fizetem az adót, változatosan étkezek, nem egy íróasztal alatt alszok, nincsenek tartozásaim...
Folyamatban vannak, ja; több ismerősöm van már kint, mint itthon! Annyira faszán működik a gazdaság...
Feb 27, 2015 16:57:20
-
Feb 27, 2015 16:57:21
28 félév, cisco, rendszám bt., 5 év szakmai gyakorlat a lundartnál és a groteszknél, és gyakornoki programba akarsz jelentkezni? és mit mondasz miért?
Feb 27, 2015 16:57:21
sodika
Feb 27, 2015 16:57:26
Minden "akár".
Jelenleg semmitől nem zárkózom el, csak a szakmán belül legyen.
Na húzok angolórára, csá.
Feb 27, 2015 16:57:26
jiddise máme
(
x11)
Feb 27, 2015 16:57:46
x11)
sebaj, majd elmagyarázzák neki, hogy gyakornoknak többnyire frissen végzett diplomásokat szoknak felvenni
jiddise máme
(
x11)
Feb 27, 2015 16:58:32
x11)
mit írsz a motivációs levélbe?
Fekete Bikapata
Feb 27, 2015 16:58:48
Feb 27, 2015 16:58:48
-
Feb 27, 2015 16:59:13
Minden "akár".
Azt mondtad az MA REGGEL volt. Ha annyi pénzed lenne amennyit hazudsz...
Feb 27, 2015 16:59:13
jiddise máme
(
x11)
Feb 27, 2015 16:59:27
x11)
a hardcore fidesznyikekek még a szíriuszos, jézus magyar volt, bandánál is hülyébbek...
van egy komoly átfedés a két halmaz között
-
Feb 27, 2015 16:59:34
inkább etyettemi hallgattókat, akik csak egy szakra járnak, de abban jók.
Feb 27, 2015 16:59:34
Fekete Bikapata
Feb 27, 2015 17:01:14
Olyat, ahol a tapasztalat számít, nem a papír.
Miben is?
Feb 27, 2015 17:01:14
sodika
Feb 27, 2015 17:01:20
Reggel németóra volt.
na csá
na csá
-
mit írsz a motivációs levélbe?
azt, hogy andi néni és a szemét trollok állandóan elkúrják a motivációját. és aki motivációt rombol, az életet rombol, tehát ellenség.
Csak egy olvasó
(
x9)
Feb 27, 2015 17:01:34
x9)
number-generátor
sodika
Feb 27, 2015 17:01:51
csá
Feb 27, 2015 17:01:51
-
Feb 27, 2015 17:02:24
Miben is?
Miben is?
Feb 27, 2015 17:02:24
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 27, 2015 17:05:26
x30)
Ezt már sokszor elmondtad, de egész pontosan mikortól számítva soha többé? Halálod után 1 évvel?
broni
Feb 27, 2015 17:05:46
nem robbant fel az a rohadt várkert bazár a gecikkel........hejjj, rohantam volna pezsgőért......
Feb 27, 2015 17:05:46
-
Feb 27, 2015 17:06:10
Reggel németóra volt.
na csá
na csá
Te fallosz, hát tegnap hazudtad hogy a ma reggeli első óra az angol lesz! Excelezd már ki a kommentjeidet hogy követni tudd a hazugságokat!
Feb 27, 2015 17:06:10
Fekete Bikapata
Feb 27, 2015 17:07:08
Most melókereső lesz 5 évig, értem...Azt mondja, elég egy komolyabbhoz bekerülni...
Broni, a hardcore-fidesznyikek megeszik a szart is, ha OV azt mondja rá, süti; óh, wait...
Feb 27, 2015 17:07:08
broni
Feb 27, 2015 17:07:15
rip sodi...
rip=rest in piss)))))))
Feb 27, 2015 17:07:15
broni
Feb 27, 2015 17:08:28
az tuti, báttya....áh, elbaszoptt egy ország ez....
Feb 27, 2015 17:08:28
-
Feb 27, 2015 17:08:42
csá
csá
bárcsak be tudnád tartani, mi?
Feb 27, 2015 17:08:42
Fekete Bikapata
Feb 27, 2015 17:11:09
Arra még válaszolj, hogy mitől fog beindulni a gazdaság?
A közmunkásoktól, az országban maradó nyugdíjasoktól, a kiáramló és kint is maradó értelmiségtől, a hozzád hasonló, munkakerülő naplopóktól vagy a stadionoktól?
Nyem éjtyem...
Erről mit mondott OV?
A közmunkásoktól, az országban maradó nyugdíjasoktól, a kiáramló és kint is maradó értelmiségtől, a hozzád hasonló, munkakerülő naplopóktól vagy a stadionoktól?
Nyem éjtyem...
Erről mit mondott OV?
Feb 27, 2015 17:11:09
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 27, 2015 17:12:10
x30)
Arra még válaszolj, hogy mitől fog beindulni a gazdaság?
jiddise máme
(
x11)
Feb 27, 2015 17:14:43
x11)
most is az, hahó!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 27, 2015 17:19:04
x38)
Endre nyugdíjig lesz pályakezdő.
Egy pályakezdő faszverő pereket provokál maga ellen.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Egy pályakezdő faszverő pereket provokál maga ellen.
broni
Feb 27, 2015 17:19:45
eladják a pilisi szívcsakrát!!!!
Feb 27, 2015 17:19:45
-
Feb 27, 2015 17:24:28
Ez az állásinterjú kedvéért repcsire pattanok kiverte nálam a biztosítékot, és nyerítve röhögök :DDD A repülővel utazgató gazdag üzletember :D Egyáltalán hogyan foglalod jegy a jegyet, ha bankkártyád sincs? Ja, hogy Rocskaiék. Személyi nélkül egyébként nem lehet utazni repülőn, hiába van Schengen, bár remélem ezt a tanácsot se fogadod meg, és majd jót fogunk röhögni rajtad megint. Tudod mennyibe kerül egy repülőjegy, ha aznapra, vagy másnapra foglalsz? Illetve, hogyan jutsz ki a reptérre, ha még buszjegyre sincs pénzed?
Feb 27, 2015 17:24:28
Fekete Bikapata
Feb 27, 2015 17:32:56
Ez az állásinterjú kedvéért repcsire pattanok kiverte nálam a biztosítékot, és nyerítve röhögök :DDD A repülővel utazgató gazdag üzletember :D Egyáltalán hogyan foglalod jegy a jegyet, ha bankkártyád sincs? Ja, hogy Rocskaiék. Személyi nélkül egyébként nem lehet utazni repülőn, hiába van Schengen, bár remélem ezt a tanácsot se fogadod meg, és majd jót fogunk röhögni rajtad megint. Tudod mennyibe kerül egy repülőjegy, ha aznapra, vagy másnapra foglalsz? Illetve, hogyan jutsz ki a reptérre, ha még buszjegyre sincs pénzed?
Szépen elvan ő a kis tündéjvijágmennyojszágában, igen...
Kell még jó néhány csicskalángos az élettől (vagy mástól), hogy visszatérjen a valóságba a kis űrdiplomata!
Kiugrik a hálózsákból és felpattan az Air Piton One-ra!
Feb 27, 2015 17:32:56
Fekete Bikapata
Feb 27, 2015 17:44:05
A Szodi 50 árnyalata
A ,,könyöjgöm, péküjünk ki''- től a magánrepcsin utazgató, jéghideg jogászig!!!
Tuti bestseller lenne! Klein Wolf Andy meleg ajánlásával...
A ,,könyöjgöm, péküjünk ki''- től a magánrepcsin utazgató, jéghideg jogászig!!!
Tuti bestseller lenne! Klein Wolf Andy meleg ajánlásával...
Feb 27, 2015 17:44:05
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 27, 2015 17:44:32
x16)
Orbán Viktor is megmondta.
Aki kalandozni, és tapasztalatokat gyűjteni megy, az jó hazafi.
Aki kalandozni, és tapasztalatokat gyűjteni megy, az jó hazafi.
Én inkább korunk meghatározó filozófusával, Kiss Endre Farkassal értek egyet, aki szerint aki két hétnél többet tölt külföldön, az egy szemét hazaáruló.
Zénó
Feb 27, 2015 17:44:51
Belegondolni is rossz, mi lenne, ha ez tényleg egyenesbe jönne, és megkapná külföldön az első 1200-1500 euróját.
Rögtön nem itt villogna, hanem Facebookon a "barátainak", akik előtt még azt is titkolta hetekig, hogy hazajött a penészes szobából Berlin, Germany környékéről.
Rögtön nem itt villogna, hanem Facebookon a "barátainak", akik előtt még azt is titkolta hetekig, hogy hazajött a penészes szobából Berlin, Germany környékéről.
Feb 27, 2015 17:44:51
15 perc fütyizés
Feb 27, 2015 17:46:01
Minden "akár".
Van olyan szakma,hogy "rejszoló"????
Feb 27, 2015 17:46:01
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 27, 2015 17:47:03
x30)
akik előtt még azt is titkolta hetekig, hogy hazajött a penészes szobából Berlin, Germany környékéről.
Nem hazajött, csak hazaugrott. Átmenetileg tartózkodik az ország területén, legkésőbb május 1-én megy vissza Berlinbe.
Fakenguru
(
x5)
Feb 27, 2015 17:49:03
x5)
Így, hogy itthonról nyomom (majd, merthogy még mindig nem kezdtem el, előbb a témára gyúrok rá, és majd utána nyomom csak élesben), szép nagy a merítés. Szóba jöhet az egész német nyelvterület, akár még Bécs is. Aztán meglátjuk, mi jön össze.
na csá
na csá
Trollok, akkor igerhetek tudositasokat! Gyere Becsbe Sodi!
Fekete Bikapata
Feb 27, 2015 17:51:15
Belegondolni is rossz, mi lenne, ha ez tényleg egyenesbe jönne, és megkapná külföldön az első 1200-1500 euróját.
Attól szerintem nem kell félni, hogy ő egyenesbe kerül...
Az orra, meg a háta hamarabb fog kiegyenesedni!
Egyelőre 33 évesen azzal villog, hogy kész a nyémetyháziii!
Feb 27, 2015 17:51:15
broni
Feb 27, 2015 17:53:03
sodi, lesz pirospont hétfőn?????????
Feb 27, 2015 17:53:03
-
Feb 27, 2015 17:57:04
teljesen mindegy mit hazudozik önéletrajzba recsi/ajánlásban ifj. rocsi, ő nem az a nemzetközi szakember akit csak úgy szakmai kérdések nélkül felvennének, és a fizzbuzz szintű szarok amiket itt adtak neki feladatként a fórumon is megoldhatatlan problémát jelentettek számára
csak annyit kérek, sodi, hogy valahogy rőgzítsd az interjút. komoly összeget fizetnék hogy halljam az angolnázásod a feladatokra
csak annyit kérek, sodi, hogy valahogy rőgzítsd az interjút. komoly összeget fizetnék hogy halljam az angolnázásod a feladatokra
Feb 27, 2015 17:57:04
-
Feb 27, 2015 18:07:07
Én is fizetnék az interjúért, a csajozási próbálkozásaidért, stb. Nem is értem hogy miért nem használod ki ezeket a lehetőségeket. Már rég szét vagy alázva: faszverős videó, sírós videó, Fórizs úr pofon, iroda alatti hálózsák, becsicskítás Gery által, még napestig sorolhatnám. Ezt a sok szégyent sose mosod le magadról, tehát már nem oszt, nem szoroz, ha újra megszégyenülsz, viszont kell neked a pénz, ez egyszerű pénzkereseti lehetőség lenne.
Feb 27, 2015 18:07:07
-
Feb 27, 2015 18:15:36
bocsi, kicsit beszivtam es az a kerdes fogalmazodott meg bennem, hogy mi tortenne akkor, ha sodi becsempeszne egy penzbevonzo elefantot az orszaghazba (rejtett kameraval)? tolunk vonzana el megtobb penzt a ado formajaban, vagy az orszag jutna tobb bevetelhez? sodi, te vagy a szakerto, segits ki kerlek, mert nyem ejtyem.
Feb 27, 2015 18:15:36
púpkergető
Feb 27, 2015 18:42:50
[quote=jiddise máme]mit írsz a motivációs levélbe?
Válasz:
Nekem személy szerint már többször megfordult a fejemben, hogy jelentkezek egy maszti-partyra. ...
Válasz:
Nekem személy szerint már többször megfordult a fejemben, hogy jelentkezek egy maszti-partyra. ...
Feb 27, 2015 18:42:50
xray
Feb 27, 2015 18:47:42
Rocskaiék nagyon felpörögtek ezzel az álláskereséssel, így akarnak a masztirémtől megszabadulni? Vagy csak simán hazudozik a púpos.
Feb 27, 2015 18:47:42
púpkergető
Feb 27, 2015 19:00:38
Recskás, ki volt szerinted az a nagypofájú, aki ezt írta?
... édesanyám például hiába a magyar átlag sokszorosát kereső ügyvéd, ha negyvenen túl is elsősorban munkaerejéből él a befektetései jövedelme helyett -, így a mai modern világban már a legkevésbé sem releváns egyikük kispolgári attitűdből táplálkozó véleménye sem.
... édesanyám például hiába a magyar átlag sokszorosát kereső ügyvéd, ha negyvenen túl is elsősorban munkaerejéből él a befektetései jövedelme helyett -, így a mai modern világban már a legkevésbé sem releváns egyikük kispolgári attitűdből táplálkozó véleménye sem.
Feb 27, 2015 19:00:38
púpkergető
Feb 27, 2015 19:06:35
Itt van még egy gyöngyszem:
SoDI:
Ez a beesett arcú harmincas szar hogy hasonlítana már rám, az alapvetően jóképű huszonévesre?
SoDI:
Ez a beesett arcú harmincas szar hogy hasonlítana már rám, az alapvetően jóképű huszonévesre?
Feb 27, 2015 19:06:35
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 27, 2015 19:08:54
x16)
Rocskaiék nagyon felpörögtek ezzel az álláskereséssel, így akarnak a masztirémtől megszabadulni? Vagy csak simán hazudozik a púpos.
Inkább fordítva. Endre próbálja az álláskeresés lebegtetésével elkerülni, hogy kidobják az utcára.
xray
Feb 27, 2015 19:15:11
Itt van még egy gyöngyszem:
SoDI:
SoDI:
Hál'istennek a vonzás törvénye teszi a dolgát és a nagyképű, az elesettekbe belerúgó rosszindulatú púpost ott tarja teljes nyomor határán. Ha még a gazdatestektől is megszabadítja, akkor már tényleg a Blaha következik.
Feb 27, 2015 19:15:11
xray
Feb 27, 2015 19:20:36
Eddig is megtűrték, mi változott azóta? Veranéni teljes támogatását élvezi.
Feb 27, 2015 19:20:36
dr. Klein
Feb 27, 2015 19:45:25
Terveim szerint határidő nélkül egészen addig, amíg nem kapok kinti infós állást
Feb 27, 2015 19:45:25
18:19
Feb 27, 2015 19:52:33
ezen még segíthetünk! :)
Feb 27, 2015 19:52:33
Kiss Kender Farkas
Feb 27, 2015 20:07:30
Mivel állandóan a felpörgêsről beszél, ezért elmehetne valahová ventillátornak. Komolyra fordítva: Lundart meg Groteszk, mint komoly cégek? :D Endre te beglédáztál!
Feb 27, 2015 20:07:30
Báhidszki Márton
Feb 27, 2015 20:13:34
Endre! Nem is mesélted, hogy saját forumod van
Feb 27, 2015 20:13:34
dr. Klein
Feb 27, 2015 20:22:49
Endre, a Lundart vagy a Groteszk miért nem vesz fel? :)
Karnyújtásnyira az infós állás, Hahó!
Feb 27, 2015 20:22:49
SoDI @ Coub
Feb 27, 2015 20:48:41
Nem akarok hazamenni Pestre!
coub.com/view/57g8i
Accsinálom, amit mondasz, csak...
coub.com/view/57gcg
Béküjjünkki, könyörgöm.
coub.com/view/57gds
Úgy nem tudok ittmaradni...
coub.com/view/57geh
Nem akarok hazamenni!
coub.com/view/57gff
Barátkozni egy kicsit...
coub.com/view/57gg1
coub.com/view/57g8i
Accsinálom, amit mondasz, csak...
coub.com/view/57gcg
Béküjjünkki, könyörgöm.
coub.com/view/57gds
Úgy nem tudok ittmaradni...
coub.com/view/57geh
Nem akarok hazamenni!
coub.com/view/57gff
Barátkozni egy kicsit...
coub.com/view/57gg1
Feb 27, 2015 20:48:41
-
Feb 27, 2015 21:00:45
Úgy is fog meghalni szerintem. Bár ha a vállalkozósdi és a szürekegérkedés sem jön be akkor nem tudom mi lesz Sodival. Talán a Duna.
Feb 27, 2015 21:00:45
jiddise máme
(
x11)
Feb 27, 2015 21:03:17
x11)
úgy fog, mert sehiva nem veszik fel, azért van most a "határidő nélkül" duma, mert ezt ő is tudja a lelke mélyén
jiddise máme
(
x11)
Feb 27, 2015 21:05:01
x11)
és ha meglátják ezeket a fogakat... nem lennék a személyzetis helyébe, már ha egyáltalán eljut odáig, hogy behívják valahova, amit kétlek
jiddise máme
(
x11)
Feb 27, 2015 21:06:14
x11)
egyébként meg lehet adni valamit referenciaként a másik beleegyezése nélkül? kötve hiszem, hogy what?andi örülne neki, hogy a galériájára hivatkozik, mint referenciamunkára
SoDI @ Coub
Feb 27, 2015 21:24:47
SoDI kiejtése 10 hónapos intenzív némettanulás után (Neukölln)
coub.com/view/57hl6
Mi, magyarok, 800 millióan vagyunk... (Sinkovits-Vitay András)
coub.com/view/57h5d
...és 30 ezer éve vagyunk a Kárpát-medencében (Sinkovits-Vitay András)
coub.com/view/57h8b
coub.com/view/57hl6
Mi, magyarok, 800 millióan vagyunk... (Sinkovits-Vitay András)
coub.com/view/57h5d
...és 30 ezer éve vagyunk a Kárpát-medencében (Sinkovits-Vitay András)
coub.com/view/57h8b
Feb 27, 2015 21:24:47
sodika
Feb 27, 2015 21:25:15
egyébként meg lehet adni valamit referenciaként a másik beleegyezése nélkül?
A te logikádnak pont az ellenkezője igaz. Nem hogy nem kell a megrendelő és munkaadó beleegyezése a referenciaként való megjelöléshez, hanem Németországban még törvényi kötelessége is van adni rólad, ha kéred, akármilyen furcsa is. Ezt még a nyelvtanfolyamon mondta el nekünk a tanár, az ország érdekességei között.
Feb 27, 2015 21:25:15
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 27, 2015 21:27:50
x30)
És arra is kötelezi a törvény, hogy dicsérje a volt alkalmazottját, amikor valójában csak rosszat tudna mondani róla?
-
Feb 27, 2015 21:30:02
egyébként meg lehet adni valamit referenciaként a másik beleegyezése nélkül? kötve hiszem, hogy what?andi örülne neki, hogy a galériájára hivatkozik, mint referenciamunkára
ez nagyon kurvára egyszerű. felhívják referenciaügyben az amúgy is gyanús, büdös, rohadtfogú púpos csontváz ügyében, és Andi szépen átküldi sodiról a gányolt cumót, a zaklatásokat meg a picsogós és a faszverős videót, történet vége. lehet rá hivatkozni, hogyne lehetne. csak gecimód meg fogja bánni xDDDDDDDD
Feb 27, 2015 21:30:02
sodika
Feb 27, 2015 21:31:11
Bár a némettanárom szerint ezt ilyenkor úgy oldják meg a dolgot, hogy építő jellegű kritikára, úgymond a "fejlődési lehetőségek taglalására" helyeznek hangsúlyt a szövegben, oszt úgyis mindenki érti, miről van szó, te meg kinyalhatod.
Feb 27, 2015 21:31:11
jiddise máme
(
x11)
Feb 27, 2015 21:31:21
x11)
hát azt a referenciát, amit te a Galerie Nomadtól kapsz, azt nem fogod kitenni az ablakba, úgyhogy a helyedben nem forszíroznám
sodika
Feb 27, 2015 21:33:44
Munkája során kiváló fejlődési lehetőséget tapasztaltunk a következő területeken. Nagyjából így írják le, ha szarul dolgoztál.
Egyébként meg ennyi hasznom lehet már ebből.
Ennyi.
Csak az igazat írtam.
És igenis hasznos volt a közreműködésem: már itt a március, és még mindig nem tudták pótolni a rendszeremet, és a munkámat.
Ennyi.
Csak az igazat írtam.
És igenis hasznos volt a közreműködésem: már itt a március, és még mindig nem tudták pótolni a rendszeremet, és a munkámat.
Feb 27, 2015 21:33:44
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 27, 2015 21:34:33
x30)
Egy ilyen törvénynek aztán rendkívül sok értelme volna. Inkább az lehetett, hogy a remek némettudásoddal totál félreértetted a tanár mondanivalóját, és azóta ezt a baromságot terjeszted a nevében.
Fekete Bikapata
Feb 27, 2015 21:35:54
Munkája során kiváló fejlődési lehetőséget tapasztaltunk a következő területeken. Nagyjából így írják le, ha szarul dolgoztál.
Ennyi.
Csak az igazat írtam.
Ennyi.
Csak az igazat írtam.
Azok is hazudnak, mi? Vicc...
Feb 27, 2015 21:35:54
-
Feb 27, 2015 21:36:02
sodi, arra gondoltál, hogy az összes fellelhető munkaközvetítőnek elküldi valamelyik ismerősöd a szexvideódat, az alkeszvideódat, az interjúid legjavát, a képeidet meg a viselt dolgaidat? olyan gecik a barátaid hogy csak na. mondjuk aki ennyi mindenkinek lóg ne csodálkozzék
Feb 27, 2015 21:36:02
sodika
Feb 27, 2015 21:39:14
Na jó, mindegy, le vagytok ti szarva.
csőváz
Feb 27, 2015 21:39:14
Zénó
Feb 27, 2015 21:40:07
Púp, miért nem a barátaiddal csevegsz Facebookon?
Boborján barátod még?
Boborján barátod még?
Feb 27, 2015 21:40:07
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 27, 2015 21:40:47
x30)
jiddise máme
(
x11)
Feb 27, 2015 21:41:22
x11)
Excellent = stets zu unserer vollsten Zufriedenheit erledigt (always done to our complete satisfaction)
Good = stets zu unserer vollen Zufriedenheit (always to our full satisfaction)
Satisfactory = zu unserer vollen Zufriedenheit (to our full satisfaction)
Adequate = zu unserer Zufriedenheit (to our satisfaction)
Poor = hat sich bemüht, den Anforderungen gerecht zu werden (has endeavored to meet the demands)
sneckó, szerinted rád melyik illik?
-
Feb 27, 2015 21:41:42
majd munkakereséskor megtudod te, hogy kivel gányoltassál ingyenmunkát csicskahoppra csak a 2 szép szemed 23 centis pitonodért, aztán cserébe te vagy a leggecibb haver a földön aki csak a trolljainak él.
Feb 27, 2015 21:41:42
sodika
Feb 27, 2015 21:43:31
Púp, miért nem a barátaiddal csevegsz Facebookon?
Boborján barátod még?
Boborján barátod még?
Jogos.
na csá
most már tényleg véglegesen
Arról már nem is beszélve, hogy belegondolni is szörnyű, hány forintnyi melót végezhetnék el, és hány szóval bővíthetném a szókincsemet közben bármelyik nyelven.
na csá... most már tényleg örökre.
Feb 27, 2015 21:43:31
jiddise máme
(
x11)
Feb 27, 2015 21:43:47
x11)
az stimmel, hogy Németországban kötelező a munkáltatónak valami referenciát adni, arról már nem vagyok meggyőződve, hogy jót is kell írnia, de némi guglizából kiderül, hogy van egy, a volt és leendő munkáltatók által kidolgozott kódolt nyelv, amiben pontosan leírják, ha valakit a büdös életben ne alkalmazzanak sehol
jiddise máme
(
x11)
Feb 27, 2015 21:44:59
x11)
ezek még ugyanazok a tennivalók, amiért múlt hétvégén hisztiztek a főnökurak?
így sohasem lesznek fizetős hangulatban :)
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Feb 27, 2015 21:46:03
x30)
arról már nem vagyok meggyőződve, hogy jót is kell írnia
Én is ezt a részt kérdőjeleztem meg. De majd Zsodi mutatja a forrást. Ugye, Zsodi?
-
Feb 27, 2015 21:47:03
munkakozvetitok.com/
Indulhat a móka, pitonbűvölő? Egy összeszedett pornó-zaklató önéletrajzot kell csak szétlőni, mint a pollent, a picsába. Azt meg el fogják árulni a barátaid hogy kiss endre néven nyomod.
Indulhat a móka, pitonbűvölő? Egy összeszedett pornó-zaklató önéletrajzot kell csak szétlőni, mint a pollent, a picsába. Azt meg el fogják árulni a barátaid hogy kiss endre néven nyomod.
Feb 27, 2015 21:47:03
Zénó
Feb 27, 2015 21:47:16
Megértjük, hogy sok a tennivalód és nincs időd itt verni a nyálad, de ugye te is megérted, hogy nem mi hívtunk, hanem magadtól jöttél?
Feb 27, 2015 21:47:16
jiddise máme
(
x11)
Feb 27, 2015 21:52:32
x11)
sneckó, arra figyelj majd a referencialeveleknél, hogy a végén legyen "köszonjük és sajnáljuk" formula, mert ha nincs, az egy elég erős jelzés a leendő munkáltatódnak :)
broni
Feb 27, 2015 22:02:58
rohadjék le a faszod te komcsi....
rohadjék le a faszod te komcsi....
Feb 27, 2015 22:02:58
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 27, 2015 22:30:25
x16)
Februárban mennyit sikerült skálázni?
Fekete Bikapata
Feb 27, 2015 22:46:26
Hogy áll a februári bevétel/kiadás mérleg, sodika?
Jut eszembe, erről a nagyon fontos dologról miért nincs táblázat???
Jut eszembe, erről a nagyon fontos dologról miért nincs táblázat???
Feb 27, 2015 22:46:26
broni
Feb 27, 2015 23:17:03
youtu.be/kIhyVRuIbNM
a francba, ez nem tirpák punk , egyre többet hallom, kurva nagy szám..csak ugye az előadó nem volt szalonképes..))))
a francba, ez nem tirpák punk , egyre többet hallom, kurva nagy szám..csak ugye az előadó nem volt szalonképes..))))
Feb 27, 2015 23:17:03
Hiénaverő
Feb 27, 2015 23:19:36
Viszlát Endre, mostmár örökre. De mielőtt lelépsz, írd már le hogy holnap hánykor jössz ide verni a nyálad?
Feb 27, 2015 23:19:36
Hiénaverő
Feb 27, 2015 23:20:45
Broni, hogy bírod kocsma nélkül?
Feb 27, 2015 23:20:45
broni
Feb 27, 2015 23:32:56
Broni, hogy bírod kocsma nélkül?
a multkori fosás után ugyis pihi lett volna...lassan piálok megint....szedek sok xanaxot.....
Feb 27, 2015 23:32:56
broni
Feb 27, 2015 23:53:01
tuti gyomorhurutom volt megint, már 2 -szer vit mentő a sürgősséfre...most megusztam, éppen.....mondjuk majdnem kiszáradtam))))))
Feb 27, 2015 23:53:01
dr. Klein
Feb 28, 2015 00:04:13
De te nem voltál alkalmazott sehol, púpi.
Megbízóknak meg nem kötelező Zeugnist kiállítani, csak munkaadóknak.
Ütyfédúr :)
Feb 28, 2015 00:04:13
dr. Klein
Feb 28, 2015 00:14:41
Pontosan így van.
Feb 28, 2015 00:14:41
Kiss Kender Farkas
Feb 28, 2015 00:25:33
Itt egy cikk a fájós hátú Endrének :)
gerinces.blog.hu/2015/02/27/gerincbetegseg_es_nemi_elet_a_vegtelen_sok_arnyalata
gerinces.blog.hu/2015/02/27/gerincbetegseg_es_nemi_elet_a_vegtelen_sok_arnyalata
Feb 28, 2015 00:25:33
broni
Feb 28, 2015 00:39:56
sodi, te kápó vamzer!!!!!
Feb 28, 2015 00:39:56
Kiss Kender Farkas
Feb 28, 2015 00:54:49
Endre, a Lundart vagy a Groteszk miért nem vesz fel? :)
Nem tudnak olyan versenyképes ajánlatot tenni, amit egy ilyen vérprofi távmunkás webpjogjamozó elfogadna :)
Feb 28, 2015 00:54:49
172 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Recskaboy, a híred meg fog előzni mindenhol.