szart sem írtál. de ha igen, annál jobb, kapsz egy feljelentést rágalmazásért.
mivaaaaaaaan?
sneckó azt akarta előadni, hogy jogos volt a köpködés?
nem emlékszem semmi ilyesmire. rágalmazásért az fog feljelenteni, akit rágalmaztál. más nem jogosult rá.
Fogalmam sincs, miről beszélsz, de legalább még egy ember megtudja, milyen hülye vagy, ami nekünk csak jó. Na meló, csá.
Könyörgős videót. Most!
juszt sem. írjál mariannak. és broni anyukájának is!
NEM.
Nem tárgyalunk veled Kisboros, vagy kapitulálsz, vagy marad a cikk.
És miért "mocskolódó"? Csakis a valóságot írják le benne egy szem hazugság nincs.
Ez így nem jó.
A polgári neveinken szólíts minket, hátha úgy jobban beszarunk.
Na gyerünk!
támogatom!
Jó idő volt, elvitte sétálni a mamát. Nem volt ideje filmezi.
én nem akarok beleszólni a nagyok dolgába, de szerintem ha hozol mondjuk 3 levelet 3 különböző személyzetistől, hogy a szócik miatt nem vettek fel dolgozni, akkor lehet esélyed arra, hogy komolyabban tárgyaljanak veled a leszedésről
takarodjál már te unalmas buzi!!!
Múltkor is hazudtál. Nincs alku. Vagy kapitulálsz vagy marad a cikk. Menj el dolgozni.
Ha nagyon unalmas leszel, majd Endre bevezeti hogy csak reggel lehessen kommentelni.
Reggel? Én délig alszom és nem vagyok hajlandó órára kelni, mint az underclass prolik.
meg a kurva anyád. ez már volt egyszer, ki lett szedve a neved, erre kiderült, hogy azóta is itt vagy minden percben, gyártod a kis aktáidat, figyeled, ki mikor vált nicket, számontartod ki volt szerinted katizel zwei korábban, és még ide is jöttél pofátlankodni.
egy hazug kis köcsög vagy, mint az összes többi retard. ott van a cikkben mikor lesz leszedve: mosott haj, munkáltatói igazolás
tettél már feljelentést? ha nem, azt gépeld, ne itt koptasd a pofád. várom már, mikor hívnak fel pestre vallomásért, ha másképp nem elintézzük hogy kaufmann megjelöljön tanúként.
tudni fogjuk, mikor jössz, ne aggódj, előbb is, mint te.
jó móka lesz
ki a faszt érdekel?
urnát vettél???
Most akkor képzeljétek el, ahogy ez az idióta fél éjszaka kétujjal gépeli a szaros nagymonológját, milliószor kijavítva hogy minél modorosabb legyen, erre a bíróságon fél mondat után bekussoltatják xDDD
lesz disznótor, szervezem)))))))))))én nem páko vagyok, de kis hülye fasz....
jav:te kis hülye fasz(mármint a disznó)
Kisboros
ifj. Boros László, aka. Kisboros, Zsír, Bori. Tiszavasvári mamahotellakó, önjelölt fotóművész, tényfeltáró és internethuszár (egyes információk szerint illegális cigicsempész), aki jelenleg 32 évesen a szülői házban él munka nélkül. SoDI lelkes kommentelője, később nagy trollvadász. Végzettségére nézve munkanélküli kvázi-programozó, diplomázásától kezdve immár nyolcadik éve él munkanélküliként, bár egyszer sikerült kb egy évre elzavarni a Jabilhoz betanított munkásnak, azonban hamarosan onnan is lapátra került. Azóta fel sem merült nála, hogy munkát keressen, vagy bármilyen módon eltartsa magát. 32 évesen még szűz, nem volt kapcsolata nőkkel, (többen valószínűsítik, hogy homoszexuális), viszont interneten keresztül már küldött képeket egykori "szerelmének" meztelen alsótestéről, folytatva a retardok által létrehozott fütyikamerás hagyományt. Enyhe bipoláris zavarban szenved, nincsenek barátai, társas kapcsolatai, sem céljai. Szeret online pókert játszani, valamint eredményeket ért el sakkban, ennek ellenére logikai tudását képtelen alkalmazni. Korábban már összetűzésbe keveredett Szőke Zoltánnal, egy tiszavasvári fideszes képviselővel is, akiről lejárató cikkeket terjesztett a neten, amiért a képviselő úr nagy ruházással fenyegette meg, és csak édesanyja könyörgésére volt hajlandó elállni attól, hogy rendesen helybenhagyják a debil hülyegyerekét. Később azt hallucinálta, hogy fekete autókból figyelik a házukat. Másik mániája, hogy zuhanyrózsába helyezett mikrofonon keresztül hallgatják le. Nagy '80-as évek-rajongó, kedvenc sorozata a Columbo és a Knight Rider, gyűjti a Popcorn és Bravo magazin-posztereket.
Első felbukkanása retardkörökben a Molnár F. Árpádhoz és a Hírháttérhez kapcsolódó fórumokhoz köthető, ahol folyamatosan védelmébe vette az elmebeteg ELI-t, aki azonban nem volt kíváncsi önjelölt védelmezőjére, és egy idő után elhajtotta a francba. Jellemző tulajdonsága, hogy okoskodásával, fölényeskedésével sok ellenséget szerzett magának, egyéni rekordot tart fent fórumkitiltásokból.
Története Sodi fórumán
SoDI fórumán egy rosszul sikerült Facebookos akciót követően jelent meg: a nőverő kommunista Kiss Roland (Tajgetosz) szárnysegédjeként Charles Lee Ray néven nagyképűsködött a trollokkal, ám egy bizonyos Szabónak (Kisboros ősellensége) köszönhetően hamar lebukott. Hamar kiváltotta a trollok indulatát stílusával, fenyegetőzéseivel, viszont nagyon hamar be lehetett csicskítani. Rendszeres visszajáró alakja lett a fórumnak, unalmas picsogását, emós nyálverését viszont a trollok hamar megunták, és igyekeztek tudtára adni, hogy tűnjön el a fórumról, ám ezt képtelen volt felfogni, folyamatosan vissza-visszajárt. Ilyenkor végtelen ciklusba kerül: először erőszakkal fenyegetőzik, majd kőkeményen csicskul, és rendszerint 1-2 napra a Facebook-profilját is inaktívvá tesz (később persze, ha visszanyerte a bátorságát, visszaállítja). Ilyenkor arra hivatkozik, hogy bepánikolt és minden megengedett számára.
Kisboros a cigicsempész
Ezt megelégelve egyesek feltelefonálták Laci édesanyját, aki állítólag pár napra eldugta 32 éves gyernőtt hülyegyereke elől a klaviatúrát. Persze később sem állt le, így a radikálisabb intervencionisták elhatározták hogy kicsit megleckéztetik a tiszavasvári buzihuszárt: cigarettahirdetéseket adtak fel a nevében, majd később Indiából és több külföldi címről rendeltek neki szexuális segédeszközöket és nagy mennyiségű dohányárut. Kisborosék vezetékes telefonja éjjel-nappal csörgött, arra viszont hónapokig képtelen volt, hogy lecseréltesse a telefonszámot, amit a trollok többször tanácsoltak neki. Életképtelenségére jellemző, hogy 2014-ben nincs mobiltelefonja, ami a vonalas alternatívája lehetett volna. Minden telefoncsörgés alkalmával megjelent a fórumon feljelentéssel, belezéssel, veréssel fenyegetőzve, míg 3 hónap után Borospapa megelégelte a hülye fiacskája teremtette áldatlan állapotokat, és végre lecserélte a telefonszámot.
Kisboros, a trollvadász
Miután példaképe, Tajgetosz börtönbe vonult, Kisboros munkakeresés helyett át kívánta venni a helyét mint Legfőbb Trollvadász. Állítólag minden egyes trollról aktákat vezet, bár kérdés hogy minek, hiszen fél év alatt egyetlen trollt sem tudott beazonosítani. Bosszúját úgy kívánta elérni, hogy 1. feljelenti a fórumot, bár ebből végül semmi nem lett, vagy a rendőrségen hajtották el, vagy Borosné zavarta vissza a gyerekszobába ezzel a hülyeséggel. 2: a trollaktákat elküldte Sherlock Porksnak, hogy majd a tininindzsákkal jól megverik a trollokat (mindet egyenként), de Árti retardáltnak nevezte és szintén elhajtotta a picsába. Az eszköztelenné vált trollvadász így jelenleg üres fenyegetőzésben éli ki bosszúvágyát. Állítása szerint életcélja, hogy leszámoljon a trollokkal. Segítőkészebb kommentelők többször is jelezték neki, hogy inkább a munkakeresésre és a szülői házból való elköltözésre kellene inkább koncentrálnia, de Laci hajthatatlan maradt. Mostanában a Sodipédia-szócikk szokta kiváltani őrjöngéseit.
Az egyezség
A trollok egyezséget ajánlottak Lacikának: ha bemutat egy munkáltatói igazolást, egy fényképet amin a munkahelyén dolgozik és egy olyan felvételt, amin meg van mosva a haja, azt a gyógyulás jelének tekintik, és eltávolítják a szócikket. Mindezidáig ez (mint látható) nem történt meg.
Kezdődik a mániás szakasz.....
Te teljesen hülye vagy? A saját verziód mit keresne nálunk? Rakd fel a trollok.tk-ra!
Hazugság? Miért, nem vagy mamahotellakó retardált ingyenélő, aki a trollokhoz jár kötözködni, akik folyamatosan megszopatják?
Muhaha XDDDDD
például a trollaktákat. kezdd velem!
Nem unod még ezt ismételgetni? Tudjuk hogy kifárasztásra játszol, de mivel egy alapból Borillenes főtroll tette ki a cuccot, érezheted mennyire eljátszottad a bizalmat. A cikk marad, a fosodat meg töröljük, ennyi.
az a helyzet te kis köcsög, hogy én nem az a beszélgetős fajta vagyok. veled sem fogok szócsatákba bonyolódni itt. de jössz te majd tanúként pestre, ezt garantálom, és akkor elrendezzük a dolgot.
Nem tudom, mi kell még ahhoz, hogy rájöjj, igaz a mondás, miszerint több legyet fogsz mézzel, mint ecettel. Mi a faszért fenyegetőzöl itt? Ki ártott neked? Csúnyákat írunk rólad? Na és? Orbánról is sok csúnyát írnak, mégis elvan.
Zsír, fogd fel: nem mi csináltuk a vendégkönyves bejegyzéseket meg a cigis-drogos-buzis oldalakat. Ennél azért drágább az időnk. Téged egy vasvári haragosod szopat. Mi jókat röhögünk ezen, de már kezd kilenni a gálánk azzal, hogy ide jársz fenyegetőzni.
Mindenképp írj Mariannak! Írhatsz Némethnek is!
gg allin??picike volt neki, de aranyos.....
Remelem, hogy ez generator.
Geci, ezt felpontoztam. Sírok a röhögéstől konkrétan.
Kisboros, ilyenkor szoktál toppantani is a lábaddal? Vagy hogy kell elképzelni egy ilyen rohamot?
-
Mar 09, 2015 21:13:46
Már megírtam.
Mar 09, 2015 21:13:46
Hiénaverő
Mar 09, 2015 21:14:12
Hogy áll a feljelentés Bori? Ma is elsodikáztad?
Mar 09, 2015 21:14:12
-
Mar 09, 2015 21:15:26
lolbazmeg!!!!
Farkas Endre Kiss
8 perce ·
Ma délelőtt óránon át basztam a rezet a PKKB folyosóján. Tanúként idéztek. Ütős monológgal készültem elmesélni a bíróságnak, hogy Pásztor István miért egy ócska szardarab, de már ott leállított a bírónő, hogy "Pásztor úr megosztó személyiség Délvidéken, mert..." (és a mondat második felében kezdődött volna a szarrá oltása), mondván: ennyi elég: megosztó személyiség, rendben, értjük, az okok az ügy szempontjából mellékesek. Ejnye. Remélem, videó azért lesz Luigi legalábbis filmezett.
Farkas Endre Kiss
8 perce ·
Ma délelőtt óránon át basztam a rezet a PKKB folyosóján. Tanúként idéztek. Ütős monológgal készültem elmesélni a bíróságnak, hogy Pásztor István miért egy ócska szardarab, de már ott leállított a bírónő, hogy "Pásztor úr megosztó személyiség Délvidéken, mert..." (és a mondat második felében kezdődött volna a szarrá oltása), mondván: ennyi elég: megosztó személyiség, rendben, értjük, az okok az ügy szempontjából mellékesek. Ejnye. Remélem, videó azért lesz Luigi legalábbis filmezett.
Mar 09, 2015 21:15:26
-
Mar 09, 2015 21:16:37
Már megírtam.
szart sem írtál. de ha igen, annál jobb, kapsz egy feljelentést rágalmazásért.
Mar 09, 2015 21:16:37
Rahstu
Mar 09, 2015 21:17:48
jó a cikk, de keveset szerepel benne a név és a város, ugye Bori? többször kellene leírni benne a nevedet. plusz a balázs show-s link.
Mar 09, 2015 21:17:48
Lehallgatók
Mar 09, 2015 21:18:51
telefonálgatunk, emailezgetünk zsír? nem lesz ez így jó! de feledd mi mindent látunk, ezért járunk mindig egy lépéssel előtted...
Mar 09, 2015 21:18:51
-
Mar 09, 2015 21:18:54
a bíró átadott egy "idióta vagy" képzeletbeli levelet a sodinak a mai tárgyaláson. kurva nagy lehetett.
Mar 09, 2015 21:18:54
jiddise máme
(
x11)
Mar 09, 2015 21:19:03
x11)
lolbazmeg!!!!
Farkas Endre Kiss
8 perce ·
Farkas Endre Kiss
8 perce ·
mivaaaaaaaan?
sneckó azt akarta előadni, hogy jogos volt a köpködés?
Hiénaverő
Mar 09, 2015 21:19:10
Zsír neked miért olyan irtóztatóan rettenetes tevékenység az értékteremtő munka? Hiszen ott van az egyezségben: ha jön a munkáltatói igazolás és egy fénykép amin épp dolgozol, akkor töröljük a cikket. Ezt minden egyes troll tudná produkálni akár most azonnal, ha megkérnék rá.
Mar 09, 2015 21:19:10
Mariann
Mar 09, 2015 21:19:26
Nekem feleslegesen írkálsz, zsír. Olvastam már a szánalmas vergődésedet és csak röhögök rajta.
Mar 09, 2015 21:19:26
-
Mar 09, 2015 21:20:06
"szart se írtál."
És te ezt honnan tudod?
Mi alapján akarsz rágalmazásért feljelenteni, ha állításod szerint azt sem tudod, melyik Mariannról van szó?
Buzigolyó!
Te vagy a leghülyébb troll ezen a fórumon. Nem csoda, hogy már Tajgi is lebuktatott.
Emlékszel, amikor rádírtam FB-n, hogy állítsd le magad?
Szaladtál ide beírni, hogy írtam neked kommentet...
És te ezt honnan tudod?
Mi alapján akarsz rágalmazásért feljelenteni, ha állításod szerint azt sem tudod, melyik Mariannról van szó?
Buzigolyó!
Te vagy a leghülyébb troll ezen a fórumon. Nem csoda, hogy már Tajgi is lebuktatott.
Mar 09, 2015 21:20:06
-
Mar 09, 2015 21:21:04
odahívják ténykérdésekre nyilatkozni, ez az idióta meg azt képzelte, hogy a hulladék véleményére kíváncsiak. istenem, ez csodálatos!
Mar 09, 2015 21:21:04
ál-zsír
Mar 09, 2015 21:21:15
Home office-ban dolgozom.
Mar 09, 2015 21:21:15
-
Mar 09, 2015 21:23:02
Buzigolyónak is hihetetlen nagy kára származik abból, hogy elméletileg ismered a személyazonosságát. Biztos ma is az ágyneműtartóban fog éjszakázni.
Mar 09, 2015 21:23:02
-
Mar 09, 2015 21:23:19
ütős monológgal készült az idióta.:))))
Mar 09, 2015 21:23:19
Brian
Mar 09, 2015 21:23:26
te meg menj mar a dubbeno anyadba kisfosos, engedd vissza musorozni a ven pedofilt vagy snecit
Mar 09, 2015 21:23:26
-
Mar 09, 2015 21:24:11
Brian, szedjétek le a mocskolódó szócikket!
Mar 09, 2015 21:24:11
-
Mar 09, 2015 21:25:01
"szart se írtál."
És te ezt honnan tudod?
Buzigolyó!
És te ezt honnan tudod?
Buzigolyó!
nem emlékszem semmi ilyesmire. rágalmazásért az fog feljelenteni, akit rágalmaztál. más nem jogosult rá.
Mar 09, 2015 21:25:01
töppedt buzigolyók
Mar 09, 2015 21:25:30
"szart se írtál."
És te ezt honnan tudod?
Buzigolyó!
És te ezt honnan tudod?
Buzigolyó!
Fogalmam sincs, miről beszélsz, de legalább még egy ember megtudja, milyen hülye vagy, ami nekünk csak jó. Na meló, csá.
Mar 09, 2015 21:25:30
-
Mar 09, 2015 21:25:56
Könyörgős videót. Most!
Mar 09, 2015 21:25:56
-
Mar 09, 2015 21:26:01
juszt sem. írjál mariannak. és broni anyukájának is!
Mar 09, 2015 21:26:01
Hiénaverő
Mar 09, 2015 21:26:05
NEM.
Nem tárgyalunk veled Kisboros, vagy kapitulálsz, vagy marad a cikk.
És miért "mocskolódó"? Csakis a valóságot írják le benne egy szem hazugság nincs.
Mar 09, 2015 21:26:05
Szócikkfelelős
Mar 09, 2015 21:26:32
Ez így nem jó.
A polgári neveinken szólíts minket, hátha úgy jobban beszarunk.
Na gyerünk!
Mar 09, 2015 21:26:32
béküjjünkki
Mar 09, 2015 21:26:53
Könyörgős videót. Most!
támogatom!
Mar 09, 2015 21:26:53
Brian
Mar 09, 2015 21:27:01
rendben lacika, meglatom mit tehetek. asszem semmit Mar 09, 2015 21:27:01
-
Mar 09, 2015 21:28:25
feljösz pestre vallomást tenni rágalmazás miatt, és behúzunk egy kapualjba amikor nem számítasz rá.
Mar 09, 2015 21:28:25
béküjjünkki
Mar 09, 2015 21:28:32
mekkora szerencséje a vádlottnak vagy kinek, hogy a motyogós recskapókot nem engedték beszélni az érdekében
Mar 09, 2015 21:28:32
Szavazó Szabolcs
Mar 09, 2015 21:28:50
HA készítesz egy videót amiben térden állva könyörögsz a szócikk leszedésért, akkor megtesszük. Ha nem, akkor marad.
Mar 09, 2015 21:28:50
-
Mar 09, 2015 21:29:42
te egyedül leszel, mi meg sokan. fájni fog.
Mar 09, 2015 21:29:42
béküjjünkki
Mar 09, 2015 21:31:04
az az igazság, hogy várom luigi videóját, ez a spoiler elég jól hangzik.
Mar 09, 2015 21:31:04
Brian
Mar 09, 2015 21:31:27
ma nem volt Kaufmannvideo?
Mar 09, 2015 21:31:27
-
Mar 09, 2015 21:33:02
ma nem volt Kaufmannvideo?
Jó idő volt, elvitte sétálni a mamát. Nem volt ideje filmezi.
Mar 09, 2015 21:33:02
-
Mar 09, 2015 21:34:58
Bori, kapcsold le a szobában a világítást, elég egy íróasztallámpa, sok lesz a villanyszámla. Anyád agyonver.
Mar 09, 2015 21:34:58
jiddise máme
(
x11)
Mar 09, 2015 21:35:54
x11)
én nem akarok beleszólni a nagyok dolgába, de szerintem ha hozol mondjuk 3 levelet 3 különböző személyzetistől, hogy a szócik miatt nem vettek fel dolgozni, akkor lehet esélyed arra, hogy komolyabban tárgyaljanak veled a leszedésről
broni
Mar 09, 2015 21:37:17
beszélek már hipós feri volt haverjaival(rip)..ismertem párat...há
Mar 09, 2015 21:37:17
Sherlock Crocs
Mar 09, 2015 21:40:52
NE ÉBRESZD FEL AZ ALVÓ KROKODILT!
A tatabányai hatósági maffia csúfos fiaskói Kaufmann tanár úrral szemben.
www.youtube.com/watch?v=qA71_VxFldY
A tatabányai hatósági maffia csúfos fiaskói Kaufmann tanár úrral szemben.
www.youtube.com/watch?v=qA71_VxFldY
Mar 09, 2015 21:40:52
Brian Tracy
Mar 09, 2015 21:47:06
hol a mai videó héber? beszámolhatnál a kurvanagy trollfogásokról. a malacz tudott lehúzni végülis pénzt rólad?
Mar 09, 2015 21:47:06
broni
Mar 09, 2015 21:47:47
www.hooligans.cz/storage/201006241054_Hypos.jpg
a mennyben baszod már a kurvákat, báttya!!!!!!de emléked öröké él!!!!!!!
a mennyben baszod már a kurvákat, báttya!!!!!!de emléked öröké él!!!!!!!
Mar 09, 2015 21:47:47
-
Mar 09, 2015 21:48:10
Szedjétek le a szócikket, és megígérem, hogy örökre eltűnök innen.
Mar 09, 2015 21:48:10
18:19
Mar 09, 2015 21:50:38
takarodjál már te unalmas buzi!!!
Mar 09, 2015 21:50:38
Hiénaverő
Mar 09, 2015 21:52:30
Múltkor is hazudtál. Nincs alku. Vagy kapitulálsz vagy marad a cikk. Menj el dolgozni.
Ha nagyon unalmas leszel, majd Endre bevezeti hogy csak reggel lehessen kommentelni.
Mar 09, 2015 21:52:30
-
Mar 09, 2015 21:55:25
Nem hazudtam, mert ti kezdtétek a szemétkedést, nem én.
Mar 09, 2015 21:55:25
Endre
Mar 09, 2015 21:55:51
Reggel? Én délig alszom és nem vagyok hajlandó órára kelni, mint az underclass prolik.
Mar 09, 2015 21:55:51
broni
Mar 09, 2015 21:55:56
egyszer fradi meccs után részegen belénk kötött egy de egy haver elrángatrendőr civilben, elejtette a pisztolyát, ha részegebb vagyok, a saját fegyverével lőttem volna le...))))
Mar 09, 2015 21:55:56
Brian Tracy
Mar 09, 2015 21:56:27
meg a kurva anyád. ez már volt egyszer, ki lett szedve a neved, erre kiderült, hogy azóta is itt vagy minden percben, gyártod a kis aktáidat, figyeled, ki mikor vált nicket, számontartod ki volt szerinted katizel zwei korábban, és még ide is jöttél pofátlankodni.
egy hazug kis köcsög vagy, mint az összes többi retard. ott van a cikkben mikor lesz leszedve: mosott haj, munkáltatói igazolás
tettél már feljelentést? ha nem, azt gépeld, ne itt koptasd a pofád. várom már, mikor hívnak fel pestre vallomásért, ha másképp nem elintézzük hogy kaufmann megjelöljön tanúként.
tudni fogjuk, mikor jössz, ne aggódj, előbb is, mint te.
jó móka lesz
Mar 09, 2015 21:56:27
jiddise máme
(
x11)
Mar 09, 2015 21:59:56
x11)
Sherlock Porks is rittyenthetne már egy posztot arról, hogy mennyit zsebelt be az urnabaszótól broniért
Raoul Duke
Mar 09, 2015 22:01:51
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
Mar 09, 2015 22:01:51
Brian Tracy
Mar 09, 2015 22:02:55
most majd jön az a szöveg, hogy 'ti nem tudjátok mire vagyok képes, akár ÖLNI is fogok, ha betaláltok!!44!'. volt már dolgom ilyen kis köcsöggel, ő azt mondta, hogyha odamegyünk lelő minket. tudod mit csinált, amikor bebasztuk a kocsiba? összehugyozta magát, kurva nagy csöndben volt, és könyörgött. végülis bejött, mert nem kapott annyit, amit kellett volna neki, csak a kocsi tulaja verte igazán
te is pontosan ennyit fogsz csinálni. csak az a különbség, hogy ezért nem kapsz majd kevesebbet
te is pontosan ennyit fogsz csinálni. csak az a különbség, hogy ezért nem kapsz majd kevesebbet
Mar 09, 2015 22:02:55
Mar 09, 2015 22:03:34
Nem hazudtam, mert ti kezdtétek a szemétkedést, nem én.
ki a faszt érdekel?
urnát vettél???
Mar 09, 2015 22:03:34
Vizuális Vili
Mar 09, 2015 22:04:10
ütős monológgal készült az idióta.:))))
Most akkor képzeljétek el, ahogy ez az idióta fél éjszaka kétujjal gépeli a szaros nagymonológját, milliószor kijavítva hogy minél modorosabb legyen, erre a bíróságon fél mondat után bekussoltatják xDDD
Mar 09, 2015 22:04:10
főszabály
Mar 09, 2015 22:05:10
nem lepődtem meg, hogy a hétvégén nem írta meg a német nyelvű blogot endre, akkor mindenki pihen. de mára már biztos kész van, mégsem találom. tud valaki esetleg egy linket adni?
Mar 09, 2015 22:05:10
broni
Mar 09, 2015 22:13:37
Sherlock Porks is rittyenthetne már egy posztot arról, hogy mennyit zsebelt be az urnabaszótól broniért
Mar 09, 2015 22:13:37
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 09, 2015 22:14:10
x38)
Elfogtuk a videó scriptjét!!
- Hetyetyetye Pásztyoj....
- KUSS, üljön le, púpos!
- Gye bíjó nyénye....
- Kérem vezessék ki a teremből az idiótát!!
- TAOT!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
- Hetyetyetye Pásztyoj....
- KUSS, üljön le, púpos!
- Gye bíjó nyénye....
- Kérem vezessék ki a teremből az idiótát!!
- TAOT!!
broni
Mar 09, 2015 22:15:29
jav:te kis hülye fasz(mármint a disznó)
Mar 09, 2015 22:15:29
-
Mar 09, 2015 22:19:16
Szedjétek le a szócikket!
Mar 09, 2015 22:19:16
szócikk
Mar 09, 2015 22:21:45
Kisboros
ifj. Boros László, aka. Kisboros, Zsír, Bori. Tiszavasvári mamahotellakó, önjelölt fotóművész, tényfeltáró és internethuszár (egyes információk szerint illegális cigicsempész), aki jelenleg 32 évesen a szülői házban él munka nélkül. SoDI lelkes kommentelője, később nagy trollvadász. Végzettségére nézve munkanélküli kvázi-programozó, diplomázásától kezdve immár nyolcadik éve él munkanélküliként, bár egyszer sikerült kb egy évre elzavarni a Jabilhoz betanított munkásnak, azonban hamarosan onnan is lapátra került. Azóta fel sem merült nála, hogy munkát keressen, vagy bármilyen módon eltartsa magát. 32 évesen még szűz, nem volt kapcsolata nőkkel, (többen valószínűsítik, hogy homoszexuális), viszont interneten keresztül már küldött képeket egykori "szerelmének" meztelen alsótestéről, folytatva a retardok által létrehozott fütyikamerás hagyományt. Enyhe bipoláris zavarban szenved, nincsenek barátai, társas kapcsolatai, sem céljai. Szeret online pókert játszani, valamint eredményeket ért el sakkban, ennek ellenére logikai tudását képtelen alkalmazni. Korábban már összetűzésbe keveredett Szőke Zoltánnal, egy tiszavasvári fideszes képviselővel is, akiről lejárató cikkeket terjesztett a neten, amiért a képviselő úr nagy ruházással fenyegette meg, és csak édesanyja könyörgésére volt hajlandó elállni attól, hogy rendesen helybenhagyják a debil hülyegyerekét. Később azt hallucinálta, hogy fekete autókból figyelik a házukat. Másik mániája, hogy zuhanyrózsába helyezett mikrofonon keresztül hallgatják le. Nagy '80-as évek-rajongó, kedvenc sorozata a Columbo és a Knight Rider, gyűjti a Popcorn és Bravo magazin-posztereket.
Első felbukkanása retardkörökben a Molnár F. Árpádhoz és a Hírháttérhez kapcsolódó fórumokhoz köthető, ahol folyamatosan védelmébe vette az elmebeteg ELI-t, aki azonban nem volt kíváncsi önjelölt védelmezőjére, és egy idő után elhajtotta a francba. Jellemző tulajdonsága, hogy okoskodásával, fölényeskedésével sok ellenséget szerzett magának, egyéni rekordot tart fent fórumkitiltásokból.
Története Sodi fórumán
SoDI fórumán egy rosszul sikerült Facebookos akciót követően jelent meg: a nőverő kommunista Kiss Roland (Tajgetosz) szárnysegédjeként Charles Lee Ray néven nagyképűsködött a trollokkal, ám egy bizonyos Szabónak (Kisboros ősellensége) köszönhetően hamar lebukott. Hamar kiváltotta a trollok indulatát stílusával, fenyegetőzéseivel, viszont nagyon hamar be lehetett csicskítani. Rendszeres visszajáró alakja lett a fórumnak, unalmas picsogását, emós nyálverését viszont a trollok hamar megunták, és igyekeztek tudtára adni, hogy tűnjön el a fórumról, ám ezt képtelen volt felfogni, folyamatosan vissza-visszajárt. Ilyenkor végtelen ciklusba kerül: először erőszakkal fenyegetőzik, majd kőkeményen csicskul, és rendszerint 1-2 napra a Facebook-profilját is inaktívvá tesz (később persze, ha visszanyerte a bátorságát, visszaállítja). Ilyenkor arra hivatkozik, hogy bepánikolt és minden megengedett számára.
Kisboros a cigicsempész
Ezt megelégelve egyesek feltelefonálták Laci édesanyját, aki állítólag pár napra eldugta 32 éves gyernőtt hülyegyereke elől a klaviatúrát. Persze később sem állt le, így a radikálisabb intervencionisták elhatározták hogy kicsit megleckéztetik a tiszavasvári buzihuszárt: cigarettahirdetéseket adtak fel a nevében, majd később Indiából és több külföldi címről rendeltek neki szexuális segédeszközöket és nagy mennyiségű dohányárut. Kisborosék vezetékes telefonja éjjel-nappal csörgött, arra viszont hónapokig képtelen volt, hogy lecseréltesse a telefonszámot, amit a trollok többször tanácsoltak neki. Életképtelenségére jellemző, hogy 2014-ben nincs mobiltelefonja, ami a vonalas alternatívája lehetett volna. Minden telefoncsörgés alkalmával megjelent a fórumon feljelentéssel, belezéssel, veréssel fenyegetőzve, míg 3 hónap után Borospapa megelégelte a hülye fiacskája teremtette áldatlan állapotokat, és végre lecserélte a telefonszámot.
Kisboros, a trollvadász
Miután példaképe, Tajgetosz börtönbe vonult, Kisboros munkakeresés helyett át kívánta venni a helyét mint Legfőbb Trollvadász. Állítólag minden egyes trollról aktákat vezet, bár kérdés hogy minek, hiszen fél év alatt egyetlen trollt sem tudott beazonosítani. Bosszúját úgy kívánta elérni, hogy 1. feljelenti a fórumot, bár ebből végül semmi nem lett, vagy a rendőrségen hajtották el, vagy Borosné zavarta vissza a gyerekszobába ezzel a hülyeséggel. 2: a trollaktákat elküldte Sherlock Porksnak, hogy majd a tininindzsákkal jól megverik a trollokat (mindet egyenként), de Árti retardáltnak nevezte és szintén elhajtotta a picsába. Az eszköztelenné vált trollvadász így jelenleg üres fenyegetőzésben éli ki bosszúvágyát. Állítása szerint életcélja, hogy leszámoljon a trollokkal. Segítőkészebb kommentelők többször is jelezték neki, hogy inkább a munkakeresésre és a szülői házból való elköltözésre kellene inkább koncentrálnia, de Laci hajthatatlan maradt. Mostanában a Sodipédia-szócikk szokta kiváltani őrjöngéseit.
Az egyezség
A trollok egyezséget ajánlottak Lacikának: ha bemutat egy munkáltatói igazolást, egy fényképet amin a munkahelyén dolgozik és egy olyan felvételt, amin meg van mosva a haja, azt a gyógyulás jelének tekintik, és eltávolítják a szócikket. Mindezidáig ez (mint látható) nem történt meg.
Mar 09, 2015 22:21:45
-
Mar 09, 2015 22:22:14
Brian Tracy, az elmúlt egy hónapban nem nyomoztam senki után.
Annak ellenére sem, hogy ez idő alatt is jelentek meg rólam mocskolódó oldalak a neten, mint a Tiszavasvári Panoramio.
Ti kezdtetek el mocskolni, hogy drogdíler vagyok, és még te játszod a felháborodottat. Hát a kurva anyádat!
Kinek képzeled te magad? KI A FASZNAK KÉPZELED TE MAGAD??
Annak ellenére sem, hogy ez idő alatt is jelentek meg rólam mocskolódó oldalak a neten, mint a Tiszavasvári Panoramio.
Ti kezdtetek el mocskolni, hogy drogdíler vagyok, és még te játszod a felháborodottat. Hát a kurva anyádat!
Mar 09, 2015 22:22:14
Hiénaverő
Mar 09, 2015 22:23:37
Hát a kurva anyádat!
Kezdődik a mániás szakasz.....
Mar 09, 2015 22:23:37
ProTipp
Mar 09, 2015 22:23:57
A legjobb és legolcsóbb hímprosti Tiszavasváriban Boros László a Vöröshadsereg u. 23-ból.
Mar 09, 2015 22:23:57
Hiénaverő
Mar 09, 2015 22:25:02
Milyen hazugságot vélsz felfedezni a cikkben Kisboros? Vagy az igazság fáj ennyire?
Mar 09, 2015 22:25:02
-
Mar 09, 2015 22:27:15
Hazugság az egész. Ráadásul nem szerepel benne, hogy engem és anyámat megöléssel fenyegettetek. Tiszán leúsztatással, meg azzalo, hogy 1600 eurós bérgyilkosokat küldtök ránk, hogy megöljenek mindenkit, aki épp a házunkban lesz.
Az én verzióm hol marad?
Az én verzióm hol marad?
Mar 09, 2015 22:27:15
snecigeci
(
x44)
Mar 09, 2015 22:28:17
x44)
Csinálj weboldalt magadnak, és írd oda.
She was a dude.
-
Mar 09, 2015 22:28:32
Hazugság az egész. Ráadásul nem szerepel benne, hogy engem és anyámat megöléssel fenyegettetek. Tiszán leúsztatással, meg azzalo, hogy 1600 eurós bérgyilkosokat küldtök ránk, hogy megöljenek mindenkit, aki épp a házunkban lesz.
Az én verzióm hol marad?
Az én verzióm hol marad?
Te teljesen hülye vagy? A saját verziód mit keresne nálunk? Rakd fel a trollok.tk-ra!
Mar 09, 2015 22:28:32
snecigeci
(
x44)
Mar 09, 2015 22:28:46
x44)
Vagy vehetsz hirdetőfelületet a sodika.org-on és ott. (jelképes 20e / nap)
She was a dude.
-
Mar 09, 2015 22:29:13
Nem csinálok. Szedjétek le a szócikket!
Mar 09, 2015 22:29:13
broni
Mar 09, 2015 22:29:21
én az összes tolvajkergetőt megöletném, a családjukat is....
Mar 09, 2015 22:29:21
Hitman
Mar 09, 2015 22:30:40
(Zárójelben jegyzem meg, hogy a tavaszi akcióm keretében most 10%-kal olcsóbban is elvállalom a zsírmelót.)
Mar 09, 2015 22:30:40
Hiénaverő
Mar 09, 2015 22:30:55
Hazugság az egész.
Hazugság? Miért, nem vagy mamahotellakó retardált ingyenélő, aki a trollokhoz jár kötözködni, akik folyamatosan megszopatják?
Mar 09, 2015 22:30:55
broni
Mar 09, 2015 22:30:57
[quote=broni]én az összes tolvajkergetőt megöletném, a családjukat is....[/quote
és ezzel több vadászhaverom is egyetért..jo, mondjuk a családot nem muszáj,.....
és ezzel több vadászhaverom is egyetért..jo, mondjuk a családot nem muszáj,.....
Mar 09, 2015 22:30:57
Hiénaverő
Mar 09, 2015 22:32:06
És használd a nickedet, zsírmanó!
Mar 09, 2015 22:32:06
broni
Mar 09, 2015 22:32:07
[quote=broni]én az összes tolvajkergetőt megöletném, a családjukat is....[/quote
ezzel több vadászhaverom is egytért..mondjuk a családot nem muszáj....
ezzel több vadászhaverom is egytért..mondjuk a családot nem muszáj....
Mar 09, 2015 22:32:07
-
Mar 09, 2015 22:32:46
Most sem én kötözködtem, hanem elkezdtétek beirkálni, hogy drogdíler vagyok.
A mocskolódó oldalaitokról nem is beszélve.
Én hányótokról csináltam mocskolódó oldalt?
A mocskolódó oldalaitokról nem is beszélve.
Én hányótokról csináltam mocskolódó oldalt?
Pofon a múltból
Géntolvaj református Dec 18, 2012 12:53:06 Válasz vote up vote down (2)
Sodi fb:
"László Boros A trolljaidról: szervezettzaklatas.wordpress.com/"
Idefigyelj, Lacika! Ha mi zaklatjuk Sodit, miért veri itt a faszát a nap 24 órájában? Na? Az nem számít zaklatásnak, ha ő is akarja. Sodi egy figyelemkurva.
Szerző: sodileaks Dec 18, 2012 13:01:16 Válasz vote up vote down (1)
Géntolvaj reformátusSodi fb:
Idefigyelj, Lacika! Ha mi zaklatjuk Sodit, miért veri itt a faszát a nap 24 órájában? Na? Az nem számít zaklatásnak, ha ő is akarja. Sodi egy figyelemkurva.
Ki ez a buzivezér?
Szerző: tigris Dec 18, 2012 13:04:05 Válasz vote up vote down (2)
sodileaksGéntolvaj reformátusSodi fb:
Ki ez a buzivezér?
ez a masztipartis sodi partnere volt állítólag (igen, úgy)
Sodi fb:
Szerző: sodileaks Dec 18, 2012 13:01:16 Válasz vote up vote down (1)
Géntolvaj reformátusSodi fb:
Ki ez a buzivezér?
Szerző: tigris Dec 18, 2012 13:04:05 Válasz vote up vote down (2)
sodileaksGéntolvaj reformátusSodi fb:
Ki ez a buzivezér?
ez a masztipartis sodi partnere volt állítólag (igen, úgy)
snecigeci
(
x44)
Mar 09, 2015 22:34:58
x44)
bocs zsír, nekem nincs loginom a sodipédiához, nem tudom levenni. (ha lett volna, már korábban felkerül a kibővített cikk)
She was a dude.
Hiénaverő
Mar 09, 2015 22:35:21
Nem baj Zsír, majd Zsendre bevezeti a regisztrált kommentelést, utána nm fogod többet rontani a minőségi tartalmat.
Mar 09, 2015 22:35:21
BAN the drogdealer
Mar 09, 2015 22:35:39
BAN Boros "Herbál" László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.
Mar 09, 2015 22:35:39
Hiénaverő
Mar 09, 2015 22:36:24
Bori, nem akarod kitenni a halállistádat? (ez olyan mint snecinél az excel)
Mar 09, 2015 22:36:24
-
Mar 09, 2015 22:37:34
Mar 09, 2015 22:37:34
Hiénaverő
Mar 09, 2015 22:40:07
Muhaha XDDDDD
Mar 09, 2015 22:40:07
1 javaslat
Mar 09, 2015 22:41:40
A "Szedjétek le a szócikket!" automatikusan változzon át "Köszönöm szépen a szócikket, teljesen rendben van!"-ra.
Mar 09, 2015 22:41:40
Hiénaverő
Mar 09, 2015 22:42:26
Feljelentés hogy áll?
Mar 09, 2015 22:42:26
Mar 09, 2015 22:46:42
csicska kisboros, tegyél ki valamit a Facebookra hogy tudjuk tényleg te vagy
Mar 09, 2015 22:46:42
Mar 09, 2015 22:48:14
csicska kisboros, tegyél ki valamit a Facebookra hogy tudjuk tényleg te vagy
például a trollaktákat. kezdd velem!
Mar 09, 2015 22:48:14
Hiénaverő
Mar 09, 2015 22:49:12
Nem unod még ezt ismételgetni? Tudjuk hogy kifárasztásra játszol, de mivel egy alapból Borillenes főtroll tette ki a cuccot, érezheted mennyire eljátszottad a bizalmat. A cikk marad, a fosodat meg töröljük, ennyi.
Mar 09, 2015 22:49:12
Brian Tracy
Mar 09, 2015 22:49:27
Brian Tracy, az elmúlt egy hónapban nem nyomoztam senki után.
az a helyzet te kis köcsög, hogy én nem az a beszélgetős fajta vagyok. veled sem fogok szócsatákba bonyolódni itt. de jössz te majd tanúként pestre, ezt garantálom, és akkor elrendezzük a dolgot.
Mar 09, 2015 22:49:27
töppedt buzigolyók
Mar 09, 2015 22:52:10
Nem tudom, mi kell még ahhoz, hogy rájöjj, igaz a mondás, miszerint több legyet fogsz mézzel, mint ecettel. Mi a faszért fenyegetőzöl itt? Ki ártott neked? Csúnyákat írunk rólad? Na és? Orbánról is sok csúnyát írnak, mégis elvan.
Zsír, fogd fel: nem mi csináltuk a vendégkönyves bejegyzéseket meg a cigis-drogos-buzis oldalakat. Ennél azért drágább az időnk. Téged egy vasvári haragosod szopat. Mi jókat röhögünk ezen, de már kezd kilenni a gálánk azzal, hogy ide jársz fenyegetőzni.
Mindenképp írj Mariannak! Írhatsz Némethnek is!
Mar 09, 2015 22:52:10
-
Mar 09, 2015 22:53:12
PRÓBÁLD MEG TE SZAR!!!
A FEJDBE ÁLLÍTOM A KÉST!! MEGÁLÁS NÉLKÜL FOGOM A KÉST CSAPKODNI BELE A FEJEDBE SZÁZSZOR, EZERSZER, TÍZEZERSZERJ, MILLIÓSZOR FOGOM TELJESE ERŐMBÓL BELECSAPKODNI A FEJDEB A KÉST, TE ÁLLAT ÉRTED??? MÍG MEG NEM DÖGLESZ, MÍG SEMMI NEMA RAD AMOCSKOS FEJEDBŐL TE ÁLLATT!
SZÉTKASZABLOKKKA!!!!
A FEJDBE ÁLLÍTOM A KÉST!! MEGÁLÁS NÉLKÜL FOGOM A KÉST CSAPKODNI BELE A FEJEDBE SZÁZSZOR, EZERSZER, TÍZEZERSZERJ, MILLIÓSZOR FOGOM TELJESE ERŐMBÓL BELECSAPKODNI A FEJDEB A KÉST, TE ÁLLAT ÉRTED??? MÍG MEG NEM DÖGLESZ, MÍG SEMMI NEMA RAD AMOCSKOS FEJEDBŐL TE ÁLLATT!
SZÉTKASZABLOKKKA!!!!
Mar 09, 2015 22:53:12
Hiénaverő
Mar 09, 2015 22:54:18
XDDDDD :D :DDDDD Sírok geciÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ És ez valaki szerint nem szórakoztató? :DDD
Mar 09, 2015 22:54:18
Mariann
Mar 09, 2015 22:54:43
Ki küldött nekem képet egy bozontos ágyéékról meg egy három centis péniszről?!!!!!!!! És mért írta alá, hogy "tecik?"
Mar 09, 2015 22:54:43
Titán
Mar 09, 2015 22:55:27
Kisboros te nessun, niemand, senki!
Mar 09, 2015 22:55:27
broni
Mar 09, 2015 22:55:44
Ki küldött nekem képet egy bozontos ágyéékról meg egy három centis péniszről?!!!!!!!! És mért írta alá, hogy "tecik?"
gg allin??picike volt neki, de aranyos.....
Mar 09, 2015 22:55:44
-
Mar 09, 2015 22:55:59
MEGÖLLEK BRIAN TRACY MEGÖLLEK!!!
GYERE IDEEEEEE!!! GYEREII IDEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GYEREEI IDDEE AK URVA YNÁD!!!
GYERE IDDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!
GYEREK IDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GYERE IDDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!
Mar 09, 2015 22:55:59
Hiénaverő
Mar 09, 2015 22:57:51
Ne dübörögj annyit az emeleten csicskaboros, anyád nem tud aludni :D :D
Tisztelt trollégák, ez egy 33 éves felnőtt "férfi".
Tisztelt trollégák, ez egy 33 éves felnőtt "férfi".
Mar 09, 2015 22:57:51
Brian Tracy
Mar 09, 2015 22:58:08
megy a faszom, kis fosköcsög, te fogsz majd jönni pestre :)
ezért a szemtelenkedésért pedig bele fogom taposni a fejed a húgytócsába, amit majd gyártasz magad alá és addig ottmaradsz amíg úgy döntök eleget nyeltél belőle.
ezért a szemtelenkedésért pedig bele fogom taposni a fejed a húgytócsába, amit majd gyártasz magad alá és addig ottmaradsz amíg úgy döntök eleget nyeltél belőle.
Mar 09, 2015 22:58:08
betrinyózott veréb
Mar 09, 2015 22:58:15
MEGÖLLEK BRIAN TRACY MEGÖLLEK!!!
Remelem, hogy ez generator.
Mar 09, 2015 22:58:15
töppedt buzigolyók
Mar 09, 2015 22:58:58
PRÓBÁLD MEG TE SZAR!!!
SZÉTKASZABLOKKKA!!!!
SZÉTKASZABLOKKKA!!!!
Geci, ezt felpontoztam. Sírok a röhögéstől konkrétan.
Kisboros, ilyenkor szoktál toppantani is a lábaddal? Vagy hogy kell elképzelni egy ilyen rohamot?
Mar 09, 2015 22:58:58
-
Mar 09, 2015 22:59:14
Nem rossz, nem rossz. Zsír, úgy látom az lenne életed első sikere, és ezért mindent meg is teszel, ha te lennél a legszórakoztatóbb, és a fő téma a sodifórumon, de sajnos ezt SE fogod elérni, sodi még legrosszabb napjain is változatosabb agymenést produkál nálad. Fejlesztési ötletek, ezekről beszélj, akkor esetleg jobb lehetsz:
- Balázs-show
- Csajozás
- Miért utáltak a munkatársaid
- Edzés
- Anyáddal tényleg van-e szexuális kapcsolatod?
Ilyesmi, tudod, mint a legjobb retardok.
- Balázs-show
- Csajozás
- Miért utáltak a munkatársaid
- Edzés
- Anyáddal tényleg van-e szexuális kapcsolatod?
Ilyesmi, tudod, mint a legjobb retardok.
Mar 09, 2015 22:59:14
Mariann
Mar 09, 2015 23:00:28
Azt írja van faszverő videója és és adott egy linket egy meleg társkeresőhöz hogy nézzem meg. Buzigolyó csak egyszer érj haza, milyen faszokkal haverkodsz te!!!!!!
Mar 09, 2015 23:00:28
-
Mar 09, 2015 23:00:48
VEDD LE AZT A KURVA SZÓCIKKET!
Mar 09, 2015 23:00:48
106 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nem ártottam nektek semmit. Nem adtam át senkinek semmilyen aktát.
juszt sem szedjük le!