Kamu xD A most vásárolt spanyol villamosokat vígan lehetne benne raktározni, annyira tág!
franco tábornok úr villamosai frankók!!!
mondjátok, hogy ez kamu
Minden szava igaz.
Én mindenről megmondom, hogy kamu-e vagy sem. És ez bizony IGAZ xD Vigyél be magaddal krémet és trenírozd a seggedet!! :D
Kamu, nincs rajta strandpapucs.
Mert ez a Hulk-szerű alakja, az átalakulás során minden ruhadarab leszakadt róla, kivéve a farmernadrágot. Biztosan újraolvasta az urnás hozzászólásokat és ez feldühítette.
Akkor már inkább Killer CRoc, a Batman ellenfele!
Talált valami port egy edényben otthon, felöntötte tejjel, és ledöntötte, mint a proteinshake-et. Hatott.
Igazából minden érdekel, ami hitelesebb mint egy blog/fórumbejegyzés és a pénzmentő bármely tulajdonosának/vezetőjének fideszes kapcsolatát mutatja.
Ezek alapján elvitathatatlan a Péniszmentő felelőssége.
Amiben nincs szó az APEH-ről.
Amúgy találtam valamit:
www.penzmento.hu/index.php?m=info
Elég sokat emlegetik a questor cégeket! Az se kizárt, hogy önmagában a questor mint megrendelő kiesése megrendíti a cégbirodalmat, mivel a bevételeik nem elhangyagolható részét tőlük szerezték. Éhenhalni persze nem fognak, de hátha legyűrüznek sneciig a megszorításokat
A könyvvizsgáló felelőssége -
A mi felelősségünk az éves beszámoló véleményezése könyvvizsgálatunk alapján. Könyvvizsgálatunkat a magyar Nemzeti Könyvvizsgálati Standardokkal összhangban hajtottuk végre. Ezek a standardok megkövetelik, hogy megfeleljünk az etikai követelményeknek, valamint hogy a könyvvizsgálatot úgy tervezzük meg és hajtsuk végre, hogy kellő bizonyosságot szerezzünk arról, hogy az éves beszámoló mentes~e a lényeges hibás állításoktól.
A könyvvizsgálat magában foglalja olyan eljárások végrehajtását, amelyek célja könyvvizsgálati bizonyítékot szerezni az éves beszámolóban szereplő összegekről és közzétételekről. A kiválasztott eljárások, beleértve az éves beszámoló akár csalásból, akár hibából eredő, lényeges hibás állításai kockázatainak felmérését is, a könyvvizsgáló
megítélésétől függnek. A kockázatok ilyen felmérésekor a könyvvizsgáló az éves beszámoló
gazdálkodó egység általi elkészítése és valós bemutatása szempontjából releváns belső kontrollt azért mérlegeli, hogy olyan könyvvizsgálati eljárásokat tervezzen meg, amelyek az adott körülmények között megfelelőek, de nem azért, hogy a gazdálkodó egység belső kontrolljának hatékonyságára vonatkozóan véleményt mondjon. A könyvvizsgálat magában foglalja továbbá az alkalmazott számviteli politikák megfelelőségének és a vezetés által
készített számviteli becslések ésszerüségének, valamint az éves beszámoló átfogó prezentálásának értékelését is.
Budapest 2014. március 31.
Irta: Rocskai János
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=22&ved=0CCcQFjABOBQ&url=http%3A%2F%2Ftcnyrt.hu%2Fhirdetmeny%2Fkonyvvizsgaloi_nyilatkozat_2013.pdf&ei=2aoBVcHxOIr5Utakg_gL&usg=AFQjCNHXcId6Lw1Eu3FJhX4BzDo4OYEDRg
Meg arra is kéne bizonyíték, hogy fideszesek. Ha nem, akkor csak az a hír, hogy van egy cég amelyik szintén felelős, ehhez persze, hogy erős bizonyítékok kellenek.
Ha kormányközeli ez a cég, akkor nem kell sziklaszilárd bizonyíték a felelősségükre (józan ésszel tök egyértelmű, hogy ha másnem, legalább informális forrásokból tudták, hogy hazárdjátékot játszik a questor csoport), viszont akkor meg ezt kell rendesen alátámasztani, aztán az olvasók majd spekulálnak, hogy minő véletlen, hogy a könyvvizsgáló is fideszes...
Tudni kell, hogy pont a kötvényt kibocsájtó Finance-et nem vizsgálták, legalábbis a weblapukon már nem írják. Röhögnék, ha azt a bidpower vagy a batali bt vizsgálta volna. Ez már hírértékű lenne!
Fideszes, aki párttitkár volt. Ez szerintem már Rogát is össze fogja zavarni, hogy most akkor ki a faszra kell ilyenkor rákenni a szart, ahogy ők próbálják. Mondjuk azt a teljes szerkesztőség nem érti, hova a faszba erőlködnek a Tarsoly Csaba után. xD
Az ügy szempontjából nekünk elsősorban nem a médiára van szükség, hanem arra, hogy felelősséget állapítsanak meg a péniszmentőnél. Ha ez megtörténik, akkor abból komoly kártérítés lesz, ráadásul ki akarna szerződni egy olyan céggel, ami épp büntetőeljárás alatt áll a Quaestor-ügyben? Nem kizárható, hogy Rocskai bácsi kamarai tagságát is visszavonják. Börtönbe nyilván nem fog menni, hacsak ki nem bukik valami a büntetőeljárás során.
cégmásolatból.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
ej, de rosszarcú ez a a vén kommer recskai, felgyujtanám....
Francba.
Hát akkor viszont a pénzmentőé a felelősség, hogy nem szúrták ki legalább a 100 milliárdnyi engedély nélküli kötvényt. Remélem körülnéznek a házuk tájékán.
www.quaestor.hu/sites/default/files/kozzetetelek/QEP_2013_eves_jelentes_20140508_final_szin.pdf
Itt jó pár oldalon szerepel a Pénzmentő bélyegzője és Rocskai aláírása.
Ez a legutóbbi beszámoló (2013-as üzleti év). Bájos benne a vén kommer magyarázkodása.
2013-ban már nagyban ment a "pénzmentés", nem?
Valaki biztos be fogja rántani Rocskait ebbe az ügybe. Ha nem is büntetőjogi alapon, akkor polgári peres eljárás keretében, mert teljesen nyilvánvaló, hogy nem végezte el kielégítően a könyvvizsgálói feladatait. Ha bebizonyosodik, hogy szemet hunyt nyilvánvaló bűncselekmény fölött, akkor viszont büntetőjogi felelőssége is lesz, szerintem.
ha másért nem, akkor azért, hogy megosztott felelősség legyen
Es noi mintaju, viragos bluzba es noi kabatba oltozteti a gnomot. Szerintem kurvanagy troll, foleg ha sneci a strohman es mindent ravarrnak a pupjara ok meg elmennek Kajmanra vagy Panamaba...
Igen, ha egy kicsit is van esze a cég vezetésének, akkor berántja Rocskait, hátha rá tudnak verni ezt-azt. Az egész balhét nyilván nem tudják vele elvitetni. Ettől még a renoméjának integethet. Más kérdés, hogy szerintem őt pont olyan ügyfelek keresik meg, akik megvásárolható könyvvizsgálói aláírást szeretnének. Itt is ez történt, ez üvölt az egész szituációról. Nincs az a revizor, aki huszonegyezerszeres, vagy mekkora tőkeáttételnél ne írna legalább egy remarkot a jelentésébe, hogy ez nem jó. Mikor mi KMPG auditokat kaptunk, olyan minimális faszságokért kaptuk a figyelmeztetéseket, mint mondjuk a technikai számlák kinullázásánál otthagyott 1 EUR alatti összegek. EZ az auditor feladata, és nem az, amit Rocskai csinált, hogy százmilliárdos csalást nem vett észre. KIZÁRTNAK TARTOM, hogy ne legyen felelőssége.
Majd lesz erről is külön poszt a cinken.
Szerintem vonzó a maga módján.
undorító ez a a kurva ország....
ezt álnaív kérdésnek gondolom azok után, hogy a fideszesek pozsgay elvtárs faszát szopják a terror házában, meg az elnöki palotában.
Leisztinger még magasabb.
* levágott lófejet küld a Kolosyra, hogy tudják, mi a dolguk *
Én is ezt mondom, hahahahahahahahhaha!
A cég jogelődje a jogelődjét, a Tőzsdecápa Kft. Hogy milyen találó!
roszahergelés?
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Bronihergelés
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Mindegy.
Mindazonaltal most ez az a pillanat, amikor egy jo vadalkuval a pupos faszvero meguszhatna.
Jo, mondjuk a lincselesi veszely miatt akkor is el kene huznia kulfoldre.
Szerintem különben semmit sem tud. Még ha látott vagy hallott is volna ezt-azt, túl buta ahhoz, hogy bármit is felfogjon abból, ami körülötte zajlik.
Most is bambán frissítgeti púpkognitóban a fórumot és hajtogatja, hogy semmit sem ért az egészből.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
hálás troll
Mar 12, 2015 15:12:04
Nagyon szépen meg szeretném köszönni szépen Rocskai (szül.: Kovács) Veronika elvtársnőnek és Rocskai János elvtársnak, hogy visszasegítették a háziállatukat a színpadra!
Mar 12, 2015 15:12:04
Laci
Mar 12, 2015 15:14:39
*összeszorul*
Kamu xD A most vásárolt spanyol villamosokat vígan lehetne benne raktározni, annyira tág!
Mar 12, 2015 15:14:39
broni
Mar 12, 2015 15:19:19
franco tábornok úr villamosai frankók!!!
Mar 12, 2015 15:19:19
MTI
Mar 12, 2015 15:26:01
Budapest, 2015. március 12., csütörtök (MTI) - A Questor-botránnyal kapcsolatos bizonyítékokat adott át a német Bűnügyi Rendőrség a magyar hatóságoknak – közölte Csiszér-Kovács Viktória, az Országos Rendőrfőkapitányság (ORFK) szóvivője. Közlése szerint a tárgyi bizonyítékokat – a Questor számára kiállítandó, kitöltetlen hamis számlákat és több millió forintnyi bankjegyet – decemberben küldte postán Berlinbe egy budapesti cég címéről, amely a gyanú szerint számlagyárként segítette a gazdasági bűncselekményeket. A csomag azonban a postán ragadt, majd a napokban a rendőrség egy névtelen feljelentés kapcsán lefoglalta.
A hatóságok gyanítják, hogy az érintett magyar cég berlini strómanokat is alkalmazott a hamis számlák készítéséhez. A csomag címzettjét, K. Andreát csütörtök délután tanúként idézte be kihallgatásra a berlini rendőrkapitányság. Az MTI német sajtóértesülésekből úgy tudja, K. Andrea a közelmúltban a kárára elkövetett zaklatás miatt tett feljelentést. Egyelőre nem tudni, ennek van-e köze az állítólagos számlagyárhoz.
A hatóságok gyanítják, hogy az érintett magyar cég berlini strómanokat is alkalmazott a hamis számlák készítéséhez. A csomag címzettjét, K. Andreát csütörtök délután tanúként idézte be kihallgatásra a berlini rendőrkapitányság. Az MTI német sajtóértesülésekből úgy tudja, K. Andrea a közelmúltban a kárára elkövetett zaklatás miatt tett feljelentést. Egyelőre nem tudni, ennek van-e köze az állítólagos számlagyárhoz.
Mar 12, 2015 15:26:01
sneci segge
Mar 12, 2015 15:39:44
Budapest, 2015. március 12., csütörtök (MTI) - A Questor-botránnyal kapcsolatos bizonyítékokat adott át a német Bűnügyi Rendőrség a magyar hatóságoknak – közölte Csiszér-Kovács Viktória, az Országos Rendőrfőkapitányság (ORFK) szóvivője. Közlése szerint a tárgyi bizonyítékokat – a Questor számára kiállítandó, kitöltetlen hamis számlákat és több millió forintnyi bankjegyet – decemberben küldte postán Berlinbe egy budapesti cég címéről, amely a gyanú szerint számlagyárként segítette a gazdasági bűncselekményeket. A csomag azonban a postán ragadt, majd a napokban a rendőrség egy névtelen feljelentés kapcsán lefoglalta.
mondjátok, hogy ez kamu
Mar 12, 2015 15:39:44
Kiss Kender Farkas
Mar 12, 2015 15:41:13
Baj van! Laci az imént küldte át ezt a képet:

Az V. kerületi kapitányságra tartott ez a lény, hogy feljelentse a trollokat. Legalábbis ezt motyogta magában az utcán. Mindenki keressen egy megfelelő ágyneműtartót!!

Az V. kerületi kapitányságra tartott ez a lény, hogy feljelentse a trollokat. Legalábbis ezt motyogta magában az utcán. Mindenki keressen egy megfelelő ágyneműtartót!!
Mar 12, 2015 15:41:13
csendes többség
Mar 12, 2015 15:41:29
mondjátok, hogy ez kamu
Minden szava igaz.
Mar 12, 2015 15:41:29
Laci
Mar 12, 2015 15:43:13
mondjátok, hogy ez kamu
Én mindenről megmondom, hogy kamu-e vagy sem. És ez bizony IGAZ xD Vigyél be magaddal krémet és trenírozd a seggedet!! :D
Mar 12, 2015 15:43:13
nemszabó
Mar 12, 2015 15:44:51
Baj van! Laci az imént küldte át ezt a képet:
Mar 12, 2015 15:44:51
Fekete Bikapata
Mar 12, 2015 15:45:50
Jól kigyúrta magát a tanájúj pár nap alatt...
Sodi biztos odaadta neki az összes cápaporcot...
Mar 12, 2015 15:45:50
Csak egy olvasó
(
x9)
Mar 12, 2015 15:47:52
x9)
Mert ez a Hulk-szerű alakja, az átalakulás során minden ruhadarab leszakadt róla, kivéve a farmernadrágot. Biztosan újraolvasta az urnás hozzászólásokat és ez feldühítette.
Fekete Bikapata
Mar 12, 2015 15:50:58
Akkor már inkább Killer CRoc, a Batman ellenfele!
Mar 12, 2015 15:50:58
Zulu
(
x15)
Mar 12, 2015 15:51:27
x15)
Rocskai APEHben betöltött tisztségéhez tud valaki forrást? Úgy rémlik, hogy 2000 körül volt neki ilyen, de nem találom.
evidenciák
Mar 12, 2015 15:51:40
Jól kigyúrta magát a tanájúj pár nap alatt...
Talált valami port egy edényben otthon, felöntötte tejjel, és ledöntötte, mint a proteinshake-et. Hatott.
Mar 12, 2015 15:51:40
Zulu
(
x15)
Mar 12, 2015 15:53:59
x15)
Rocskai APEHben betöltött tisztségéhez tud valaki forrást? Úgy rémlik, hogy 2000 körül volt neki ilyen, de nem találom.
Igazából minden érdekel, ami hitelesebb mint egy blog/fórumbejegyzés és a pénzmentő bármely tulajdonosának/vezetőjének fideszes kapcsolatát mutatja.
IsmeretlenJoAkaro
Mar 12, 2015 15:57:50
Zulu, itt a szakmai oneletrajza: www.mkvk.hu/kamarai/valasztas2011/bemutatkozas#Rocskai
Mar 12, 2015 15:57:50
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 12, 2015 15:58:38
x38)
Veresegyházat kapargasd meg szerintem, ott lesz infó.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Jegyzőkönyv 2009
Mar 12, 2015 16:00:37
Polgármester Úr említette, hogy a mérlegauditálásra lett
megbízva, arra az időszakra. Igen, május 12-től május 31-ig, az, ahogy
látom, 20 napra Dr. Rocskai János kapott 480 ezer plusz áfát, míg a most
megbízandó Kontúr Audit Kft. 550 ezer Ft plusz áfát egy évre. Tehát elég jól
keresett az előző könyvvizsgáló.
megbízva, arra az időszakra. Igen, május 12-től május 31-ig, az, ahogy
látom, 20 napra Dr. Rocskai János kapott 480 ezer plusz áfát, míg a most
megbízandó Kontúr Audit Kft. 550 ezer Ft plusz áfát egy évre. Tehát elég jól
keresett az előző könyvvizsgáló.
Mar 12, 2015 16:00:37
betrinyózott veréb
Mar 12, 2015 16:02:34
Híresek vagytok, sneci!
Friss HVG, 65. old., keretes írás
"[...] az pedig már a hatóságok felelősségét is felveti, hogyan hunyhattak szemet afelett, hogy a 70 milliárd forintos kötvényportfóliót mozgató cég mindössze 1,5 millió forintot áldozott az események ismeretében bizarr nevűnek tekinthető Pénzmentő Kft. munkálataira."
Friss HVG, 65. old., keretes írás
"[...] az pedig már a hatóságok felelősségét is felveti, hogyan hunyhattak szemet afelett, hogy a 70 milliárd forintos kötvényportfóliót mozgató cég mindössze 1,5 millió forintot áldozott az események ismeretében bizarr nevűnek tekinthető Pénzmentő Kft. munkálataira."
Mar 12, 2015 16:02:34
IsmeretlenJoAkaro
Mar 12, 2015 16:02:49
Erdemes a "dr rocskai jános quaestor" szavakra rakeresni...
Mar 12, 2015 16:02:49
Rocsimanó
Mar 12, 2015 16:04:39
Szerintem nem érdemes kapargatni semmit, csak az időtöket pazarolnátok vele. Evidencia, hogy egy ilyen tapasztalt szakember, mint dr. R. János, semmilyen kétes ügyhöz nem adja a nevét. Én személy szerint borítékolom a Pénzmentő ártatlanságát.
Azt amúgy tudtátok, hogy Kaufmann a papucsával szokta elverni a gyereke seggét?
Azt amúgy tudtátok, hogy Kaufmann a papucsával szokta elverni a gyereke seggét?
Mar 12, 2015 16:04:39
töppedt buzigolyók
Mar 12, 2015 16:05:34
Erdemes a "dr rocskai jános quaestor" szavakra rakeresni...
Ezek alapján elvitathatatlan a Péniszmentő felelőssége.
Mar 12, 2015 16:05:34
Zulu
(
x15)
Mar 12, 2015 16:06:17
x15)
Zulu, itt a szakmai oneletrajza: mkvk.hu/kamarai/valasztas2011/bemutatkozas#Rocskai
Amiben nincs szó az APEH-ről.
Amúgy találtam valamit:
www.penzmento.hu/index.php?m=info
Elég sokat emlegetik a questor cégeket! Az se kizárt, hogy önmagában a questor mint megrendelő kiesése megrendíti a cégbirodalmat, mivel a bevételeik nem elhangyagolható részét tőlük szerezték. Éhenhalni persze nem fognak, de hátha legyűrüznek sneciig a megszorításokat
Rocsimanó
Mar 12, 2015 16:07:45
Mondtam már, hogy nincs itt semmiféle felelősség.
Apropó, Titán mesélte még tavaly, hogy a brazil nőjét képtelen volt benedvesíteni. Mindig röhögnöm kell, ha ez eszembe jut ez a lúzerség! XDDDDD
Apropó, Titán mesélte még tavaly, hogy a brazil nőjét képtelen volt benedvesíteni. Mindig röhögnöm kell, ha ez eszembe jut ez a lúzerség! XDDDDD
Mar 12, 2015 16:07:45
Trollságíró
Mar 12, 2015 16:11:18
Srácok,
én feldobtam ma az egyik szerkesztőmnek a témát, és annyit mondott, hogy amíg nem bizonyosodik be az, hogy a Pénzmentőnek tényleg elvitathatatlan volt a szerepe a lóvé és az iratok eltüntetésében, nem szabad megemlíteni. Ha meg bebizonyosodik, azt majd megírják az itthoni legjobbak.
csak hogy senkinek ne legyenek egyelőre vérmes reményei, ezt fontosnak tartottam ideírni. én ma beszélek pár közgazdásszal, hátha mondanak valami okosat.
én feldobtam ma az egyik szerkesztőmnek a témát, és annyit mondott, hogy amíg nem bizonyosodik be az, hogy a Pénzmentőnek tényleg elvitathatatlan volt a szerepe a lóvé és az iratok eltüntetésében, nem szabad megemlíteni. Ha meg bebizonyosodik, azt majd megírják az itthoni legjobbak.
csak hogy senkinek ne legyenek egyelőre vérmes reményei, ezt fontosnak tartottam ideírni. én ma beszélek pár közgazdásszal, hátha mondanak valami okosat.
Mar 12, 2015 16:11:18
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 12, 2015 16:12:40
x38)
Az biztos, hogy kevesebb hasaszalonna lesz a rakott krumpliban, ha a Questor nem tejel többé a Recskai-birodalomnak...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
jiddise máme
(
x11)
Mar 12, 2015 16:14:17
x11)
A mi felelősségünk az éves beszámoló véleményezése könyvvizsgálatunk alapján. Könyvvizsgálatunkat a magyar Nemzeti Könyvvizsgálati Standardokkal összhangban hajtottuk végre. Ezek a standardok megkövetelik, hogy megfeleljünk az etikai követelményeknek, valamint hogy a könyvvizsgálatot úgy tervezzük meg és hajtsuk végre, hogy kellő bizonyosságot szerezzünk arról, hogy az éves beszámoló mentes~e a lényeges hibás állításoktól.
A könyvvizsgálat magában foglalja olyan eljárások végrehajtását, amelyek célja könyvvizsgálati bizonyítékot szerezni az éves beszámolóban szereplő összegekről és közzétételekről. A kiválasztott eljárások, beleértve az éves beszámoló akár csalásból, akár hibából eredő, lényeges hibás állításai kockázatainak felmérését is, a könyvvizsgáló
megítélésétől függnek. A kockázatok ilyen felmérésekor a könyvvizsgáló az éves beszámoló
gazdálkodó egység általi elkészítése és valós bemutatása szempontjából releváns belső kontrollt azért mérlegeli, hogy olyan könyvvizsgálati eljárásokat tervezzen meg, amelyek az adott körülmények között megfelelőek, de nem azért, hogy a gazdálkodó egység belső kontrolljának hatékonyságára vonatkozóan véleményt mondjon. A könyvvizsgálat magában foglalja továbbá az alkalmazott számviteli politikák megfelelőségének és a vezetés által
készített számviteli becslések ésszerüségének, valamint az éves beszámoló átfogó prezentálásának értékelését is.
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=22&ved=0CCcQFjABOBQ&url=http%3A%2F%2Ftcnyrt.hu%2Fhirdetmeny%2Fkonyvvizsgaloi_nyilatkozat_2013.pdf&ei=2aoBVcHxOIr5Utakg_gL&usg=AFQjCNHXcId6Lw1Eu3FJhX4BzDo4OYEDRg
Zulu
(
x15)
Mar 12, 2015 16:15:35
x15)
Srácok,
Meg arra is kéne bizonyíték, hogy fideszesek. Ha nem, akkor csak az a hír, hogy van egy cég amelyik szintén felelős, ehhez persze, hogy erős bizonyítékok kellenek.
Ha kormányközeli ez a cég, akkor nem kell sziklaszilárd bizonyíték a felelősségükre (józan ésszel tök egyértelmű, hogy ha másnem, legalább informális forrásokból tudták, hogy hazárdjátékot játszik a questor csoport), viszont akkor meg ezt kell rendesen alátámasztani, aztán az olvasók majd spekulálnak, hogy minő véletlen, hogy a könyvvizsgáló is fideszes...
Zulu
(
x15)
Mar 12, 2015 16:17:47
x15)
google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=22&ved=0CCcQFjABOBQ&url=http%3A%2F%2Ftcnyrt.hu%2Fhirdetmeny%2Fkonyvvizsgaloi_nyilatkozat_2013.pdf&ei=2aoBVcHxOIr5Utakg_gL&usg=AFQjCNHXcId6Lw1Eu3FJhX4BzDo4OYEDRg
google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=22&ved=0CCcQFjABOBQ&url=http%3A%2F%2Ftcnyrt.hu%2Fhirdetmeny%2Fkonyvvizsgaloi_nyilatkozat_2013.pdf&ei=2aoBVcHxOIr5Utakg_gL&usg=AFQjCNHXcId6Lw1Eu3FJhX4BzDo4OYEDRg
Tudni kell, hogy pont a kötvényt kibocsájtó Finance-et nem vizsgálták, legalábbis a weblapukon már nem írják. Röhögnék, ha azt a bidpower vagy a batali bt vizsgálta volna. Ez már hírértékű lenne!
Trollságíró
Mar 12, 2015 16:18:55
Fideszes, aki párttitkár volt. Ez szerintem már Rogát is össze fogja zavarni, hogy most akkor ki a faszra kell ilyenkor rákenni a szart, ahogy ők próbálják. Mondjuk azt a teljes szerkesztőség nem érti, hova a faszba erőlködnek a Tarsoly Csaba után. xD
Mar 12, 2015 16:18:55
jiddise máme
(
x11)
Mar 12, 2015 16:19:32
x11)
töppedt buzigolyók
Mar 12, 2015 16:20:27
Az ügy szempontjából nekünk elsősorban nem a médiára van szükség, hanem arra, hogy felelősséget állapítsanak meg a péniszmentőnél. Ha ez megtörténik, akkor abból komoly kártérítés lesz, ráadásul ki akarna szerződni egy olyan céggel, ami épp büntetőeljárás alatt áll a Quaestor-ügyben? Nem kizárható, hogy Rocskai bácsi kamarai tagságát is visszavonják. Börtönbe nyilván nem fog menni, hacsak ki nem bukik valami a büntetőeljárás során.
Mar 12, 2015 16:20:27
Zulu
(
x15)
Mar 12, 2015 16:22:18
x15)
www.ceginfo.hu/ceg/batali-szamviteli-es-szolgaltato-bt-1780358.html
Könyvvizsgáló is.
Hogy lehet kideríteni, hogy ki volt a Questor Financial Hrurira könyvvizsgálója tavaly és tavalyelőtt?
Ezt találtam, de ez régi:
www.quaestor.hu/sites/default/files/kozzetetelek/QFH_konyvvizsgaloi_jelentes_2008.pdf
Könyvvizsgáló is.
Hogy lehet kideríteni, hogy ki volt a Questor Financial Hrurira könyvvizsgálója tavaly és tavalyelőtt?
www.quaestor.hu/sites/default/files/kozzetetelek/QFH_konyvvizsgaloi_jelentes_2008.pdf
Karandas
Mar 12, 2015 16:26:31
FÜGGETLEN KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS
a QUAESTOR Financial Hrurira Kft ügyvezetı igazgatójának
A PÉNZMENTİ Könyvvizsgáló, Adótanácsadó és Vállalkozási Korlátolt Felelısségő
Társaság (MKVK nyilvántartási szám: 000255) képviseletében elvégeztem a QUAESTOR
Financial Hrurira Kft 2013. évi éves beszámolójának könyvvizsgálatát, amely a 2013.
december 31-i fordulónapra elkészített mérlegbıl – melyben
az eszközök és források egyezı végösszege 47 222 110 ezer Ft
a mérleg szerinti eredmény 451 ezer Ft nyereség
Társaság (MKVK nyilvántartási szám: 000255) képviseletében elvégeztem a QUAESTOR
Financial Hrurira Kft 2013. évi éves beszámolójának könyvvizsgálatát, amely a 2013.
Mar 12, 2015 16:26:31
gennyes féregzsidó
(
x48)
Mar 12, 2015 16:27:02
x48)
Könyvvizsgáló is.
quaestor.hu/sites/default/files/kozzetetelek/QFH_konyvvizsgaloi_jelentes_2008.pdf
Könyvvizsgáló is.
quaestor.hu/sites/default/files/kozzetetelek/QFH_konyvvizsgaloi_jelentes_2008.pdf
cégmásolatból.
broni
Mar 12, 2015 16:28:13
Zulu, itt a szakmai oneletrajza: mkvk.hu/kamarai/valasztas2011/bemutatkozas#Rocskai
Mar 12, 2015 16:28:13
Zulu
(
x15)
Mar 12, 2015 16:32:04
x15)
FÜGGETLEN KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS
Francba.
Hát akkor viszont a pénzmentőé a felelősség, hogy nem szúrták ki legalább a 100 milliárdnyi engedély nélküli kötvényt. Remélem körülnéznek a házuk tájékán.
Csak egy olvasó
(
x9)
Mar 12, 2015 16:32:14
x9)
Könyvvizsgáló is.
Könyvvizsgáló is.
www.quaestor.hu/sites/default/files/kozzetetelek/QEP_2013_eves_jelentes_20140508_final_szin.pdf
Itt jó pár oldalon szerepel a Pénzmentő bélyegzője és Rocskai aláírása.
Karandas
Mar 12, 2015 16:33:21
Francba.
Ez a legutóbbi beszámoló (2013-as üzleti év). Bájos benne a vén kommer magyarázkodása.
Mar 12, 2015 16:33:21
Haim
(
x10)
Mar 12, 2015 16:34:31
x10)
Sneci, sneci, ez neked is nagy szopás lesz.
Szerinted mennyi ideig tűrnek meg, ha szorul a hurok? Mondjuk még lehet,hogy alá kell írnod ezt-azt, utána cserélik le a zárat :-)
Szerinted mennyi ideig tűrnek meg, ha szorul a hurok? Mondjuk még lehet,hogy alá kell írnod ezt-azt, utána cserélik le a zárat :-)
jiddise máme
(
x11)
Mar 12, 2015 16:34:44
x11)
remélem firkászok hada táborozik már a pénzmentő előtt :)
töppedt buzigolyók
Mar 12, 2015 16:35:05
"A könyvvizsgáló felelőssége az (egyszerűsített) éves beszámoló véleményezése az elvégzett könyvvizsgálat alapján. A könyvvizsgálat magában foglalja olyan eljárások végrehajtását, amelyek célja könyvvizsgálati bizonyítékot szerezni az (egyszerűsített) éves beszámolóban szereplő összegekről és közzétételekről. A kiválasztott eljárások, beleértve az (egyszerűsített) éves beszámoló akár csalásból, akár hibákból eredő, lényeges hibás állításai kockázatának felméréseit, a könyvvizsgáló megítélésétől függnek. A kockázatok ilyen felmérésekor a könyvvizsgáló az (egyszerűsített) éves beszámoló ügyvezetés általi elkészítése és valós bemutatása szempontjából releváns belső ellenőrzést azért mérlegeli, hogy olyan könyvvizsgálati eljárásokat tervezzen meg, amelyek az adott körülmények között megfelelőek, de nem azért, hogy a vállalkozás belső ellenőrzésének hatékonyságára vonatkozóan véleményt mondjon. A könyvvizsgálat magában foglalja továbbá az alkalmazott számviteli alapelvek megfelelőségének és az ügyvezetés számviteli becslései ésszerűségének, valamint az (egyszerűsített) éves beszámoló átfogó bemutatásának értékelését."
Valaki biztos be fogja rántani Rocskait ebbe az ügybe. Ha nem is büntetőjogi alapon, akkor polgári peres eljárás keretében, mert teljesen nyilvánvaló, hogy nem végezte el kielégítően a könyvvizsgálói feladatait. Ha bebizonyosodik, hogy szemet hunyt nyilvánvaló bűncselekmény fölött, akkor viszont büntetőjogi felelőssége is lesz, szerintem.
Mar 12, 2015 16:35:05
jiddise máme
(
x11)
Mar 12, 2015 16:35:20
x11)
2013-ban már nagyban ment a "pénzmentés", nem?
Karandas
Mar 12, 2015 16:36:41
Azért mekkora kommunistakurva ez a Veranéni is, hogy a 70.000 Ft-os nyugdíjával sajnáltatja magát.
Mar 12, 2015 16:36:41
jiddise máme
(
x11)
Mar 12, 2015 16:36:59
x11)
-
Mar 12, 2015 16:38:48
Azért mekkora kommunistakurva ez a Veranéni is, hogy a 70.000 Ft-os nyugdíjával sajnáltatja magát.
Es noi mintaju, viragos bluzba es noi kabatba oltozteti a gnomot. Szerintem kurvanagy troll, foleg ha sneci a strohman es mindent ravarrnak a pupjara ok meg elmennek Kajmanra vagy Panamaba...
Mar 12, 2015 16:38:48
broni
Mar 12, 2015 16:40:11
talán tex halála sem öngyilkosság volt.....megtudhatott valamit....
Mar 12, 2015 16:40:11
töppedt buzigolyók
Mar 12, 2015 16:41:47
Igen, ha egy kicsit is van esze a cég vezetésének, akkor berántja Rocskait, hátha rá tudnak verni ezt-azt. Az egész balhét nyilván nem tudják vele elvitetni. Ettől még a renoméjának integethet. Más kérdés, hogy szerintem őt pont olyan ügyfelek keresik meg, akik megvásárolható könyvvizsgálói aláírást szeretnének. Itt is ez történt, ez üvölt az egész szituációról. Nincs az a revizor, aki huszonegyezerszeres, vagy mekkora tőkeáttételnél ne írna legalább egy remarkot a jelentésébe, hogy ez nem jó. Mikor mi KMPG auditokat kaptunk, olyan minimális faszságokért kaptuk a figyelmeztetéseket, mint mondjuk a technikai számlák kinullázásánál otthagyott 1 EUR alatti összegek. EZ az auditor feladata, és nem az, amit Rocskai csinált, hogy százmilliárdos csalást nem vett észre. KIZÁRTNAK TARTOM, hogy ne legyen felelőssége.
Mar 12, 2015 16:41:47
Csak egy olvasó
(
x9)
Mar 12, 2015 16:41:59
x9)
Amúgy a dokumentum, amit reggel linkelt a trolléga ( www.quaestor.hu/sites/default/files/kozzetetelek/QFH-2013uzleti-ev-jelentese-20130508-final.pdf ), a két utolsó, 124-125. oldalán tartalmazza a független könyvvizsgálói jelentést, szintén Rocskai aláírásával. A 2014-es jelentés még nincs közzétéve.
dr. Rocskai János
Mar 12, 2015 16:46:43
Sodi egy geci. Én most elhúztam szánkózni, aztán majd ha visszajöttem, kibaszom a faszverőt az irodából.
Mar 12, 2015 16:46:43
Céges troll
Mar 12, 2015 16:50:19
Akkor újra megnyitom a Rocskai aktát, hamarosan jövök!
Mar 12, 2015 16:50:19
-
Mar 12, 2015 16:55:35
Majd lesz erről is külön poszt a cinken.
Mar 12, 2015 16:55:35
Céges troll
Mar 12, 2015 17:05:35
Aki Veresegyházát említette, az beletalált. Ott az önkormányzatnál könyvvizsgálóként volt jelen, amikoris az MKB banktól vásárolta (!) a saját ingatlanjait.
Mar 12, 2015 17:05:35
Céges troll
Mar 12, 2015 17:06:40
* helyesen = vásárolta vissza
Mar 12, 2015 17:06:40
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 12, 2015 17:09:05
x38)
Nagyon szépen köszönöm szépen. xD
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Mar 12, 2015 17:16:37
x16)
Endre, az mégis hogyan lehet, hogy egy becsületes, jogkövető polgár sincs a környezetedben, csak csupa elmebeteg meg simlis csaló?
Hogy lehet, hogy még véletlenül sem kerültél kapcsolatba egy feddhetetlen emberrel sem kapcsolatba?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Hogy lehet, hogy még véletlenül sem kerültél kapcsolatba egy feddhetetlen emberrel sem kapcsolatba?
xray
Mar 12, 2015 17:16:41
Ez a Questor-Pénzmentő olyan magas labda, hogy mindenki le fog csapni.
Mar 12, 2015 17:16:41
Hiénaverő
Mar 12, 2015 17:26:07
Zsneci, a Facebookon nem akarsz beszámolni a szexnagyiknak, miért gondolják egyesek, hogy közöd lehet a botrányhoz?
Mar 12, 2015 17:26:07
tigris
Mar 12, 2015 17:27:04
az hogy van, hogy a volt elsővonalas kommunista káder klánja üzletel a fidesz holdudvar egyik belső emberével?
Mar 12, 2015 17:27:04
-
Mar 12, 2015 17:30:04
Szerintem vonzó a maga módján.
Mar 12, 2015 17:30:04
broni
Mar 12, 2015 17:30:07
az hogy van, hogy a volt elsővonalas kommunista káder klánja üzletel a fidesz holdudvar egyik belső emberével?
undorító ez a a kurva ország....
Mar 12, 2015 17:30:07
-
Mar 12, 2015 17:30:24
ezt álnaív kérdésnek gondolom azok után, hogy a fideszesek pozsgay elvtárs faszát szopják a terror házában, meg az elnöki palotában.
Mar 12, 2015 17:30:24
Bíró bácsi
Mar 12, 2015 17:39:17
Endre, elég súlyos vádak ezek.
Bűnösnek vallja magát?
Bűnösnek vallja magát?
Mar 12, 2015 17:39:17
broni
Mar 12, 2015 17:42:26
a lidlbe meg kokárdát adnak a pénztárnál....áh....rohadt orbán, a besugó geci, ezek a hányadékok magyarkodnak????
Mar 12, 2015 17:42:26
Céges troll
Mar 12, 2015 17:42:34
Rocskaiék cége gyakorlatilag stróman könyvvizsgáló céget hoztak létre. A Q mellett több pénzügyi befektetéssel foglalkozó zrt-ének tesznek szívességet.
Az egyik ilyen a Concorde Csoport, itt azzal a Borda Gáborral szövetkeztek, aki Leisztinger Tamás sógora volt. A volt komcsi a Leisztinger-birodalom egyik segítője volt.
Egyelőre ennyi segítséget kap ehhez a vonalhoz Szily a következő cikkéhez. Ha nem megy, kap még egy infót.
Az egyik ilyen a Concorde Csoport, itt azzal a Borda Gáborral szövetkeztek, aki Leisztinger Tamás sógora volt. A volt komcsi a Leisztinger-birodalom egyik segítője volt.
Egyelőre ennyi segítséget kap ehhez a vonalhoz Szily a következő cikkéhez. Ha nem megy, kap még egy infót.
Mar 12, 2015 17:42:34
sodi-generátor
Mar 12, 2015 17:43:29
Endre, elég súlyos vádak ezek.
Bűnösnek vallja magát?
ejnyézésty ajázatyosan ööö bíjó új, öööö éjetyve öööö hetyetye éjetyveszélybe vojtyam. TAOT Bűnösnek vallja magát?
Mar 12, 2015 17:43:29
Céges troll
Mar 12, 2015 17:45:56
Ez a Questor-Pénzmentő olyan magas labda, hogy mindenki le fog csapni.
Leisztinger még magasabb.
Mar 12, 2015 17:45:56
Feljelentő Feri
Mar 12, 2015 17:50:12
Endre, tényleg arra készülsz, hogy feljelented a kenyéradó gazdáidat? Mit hallok, sikkasztás, bűnrészesség, félrekönyvelés? Mennyit hallottál ott a vékony falalkon keresztül, miközben Narutóra verted?
Mar 12, 2015 17:50:12
töppedt buzigolyók
Mar 12, 2015 17:51:28
Kizárt, hogy ezt a Péniszmentő gond nélkül átvészelje. Ma még csak két cikkben volt róluk szó, de szerintem holnapra fel fogja őket kapni a média.
Mar 12, 2015 17:51:28
Céges troll
Mar 12, 2015 18:00:26
Nálam meg még ettől is több adat van, apránként majd leírogatom. Szily meg sztár lehet emiatt, ha átveszi. Magasra visznek a szálak.
Mar 12, 2015 18:00:26
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 12, 2015 18:01:34
x38)
Küldd át Dezsőnek is. Ő szeret tényfeltárni.
Orbán Viktor
Mar 12, 2015 18:03:01
Nálam meg még ettől is több adat van, apránként majd leírogatom. Szily meg sztár lehet emiatt, ha átveszi. Magasra visznek a szálak.
* levágott lófejet küld a Kolosyra, hogy tudják, mi a dolguk *
Mar 12, 2015 18:03:01
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Mar 12, 2015 18:08:57
x16)
Ajaj, remélem Endrét nem éri baleset a közeljövőben, mert túl sokat tud.
Szerintem fuss a brazil őserdőig vagy kérj menedékjogot Putyin elnöktől, mert ha rád nézve rosszul alakulnak itthon a dolgok, csúnya felkérdezéseknek nézhetsz elébe.
Szerintem fuss a brazil őserdőig vagy kérj menedékjogot Putyin elnöktől, mert ha rád nézve rosszul alakulnak itthon a dolgok, csúnya felkérdezéseknek nézhetsz elébe.
Céges troll
Mar 12, 2015 18:11:42
Amennyi befektetési zrt neve van nálam a pénzmentő miatt, elég lenne bevinni csak Rocskai urat kihallgatásra, nem kellene egyesével felgöngyölíteni a szálakat a rendőrségnek.
Ha már olvassák az rendőr urak a fórumot, akkor dolgozzanak is! Hahó!
Ha már olvassák az rendőr urak a fórumot, akkor dolgozzanak is! Hahó!
Mar 12, 2015 18:11:42
Karandas
Mar 12, 2015 18:22:32
Mar 12, 2015 18:22:32
Céges troll
Mar 12, 2015 18:23:19
A cikkben Szlávik Lászlót keressétek. Persze Leisztinger Tamás neve itt is felmerül.
magyarnarancs.hu/belpol/uzlettarscentrikus-megoldasok-87951
Az meg csak véletlen, hogy a pénzmentő a könyvvizsgáló a Pannonnál, amit a cikk is megemlít. itt több befektető zrt-nek és alapítónak is a könnyvizsgálója. Csak vissza kell fejteni, nem érdemes feltenni.
www.pannonv.hu/pannonv/kt/2014/eves_beszamolo_2014.pdf
magyarnarancs.hu/belpol/uzlettarscentrikus-megoldasok-87951
Az meg csak véletlen, hogy a pénzmentő a könyvvizsgáló a Pannonnál, amit a cikk is megemlít. itt több befektető zrt-nek és alapítónak is a könnyvizsgálója. Csak vissza kell fejteni, nem érdemes feltenni.
www.pannonv.hu/pannonv/kt/2014/eves_beszamolo_2014.pdf
Mar 12, 2015 18:23:19
Recskai Jancsi bácsi
Mar 12, 2015 18:29:11
Halló, tessék, könyvvizsgáló. Igen, igen, értem. Hogy mondja, befektetési cég? Nagyon jó számot hívott! Igen, igen, már küldöm is az előre kitöltött nullás papírokat, csak tessék aláírni! Nem, nem, ez teljesen okés, több céggel is kapcsolatban vagyunk? Lebukni?? Ne vicceljen már milliárdokat tüntetünk el évtizedek óta... Pártkötődés? Nem baj, majd elsimítjuk. Igen, igen, jól tudja, hosszú a kezem :) Elnézést, rosszul hallottam, havi egymilliós tiszteletdíjat mondott? Nem, nem ötszázezer, annyiért sajnos nem tudom elvállalni! Persze, persze, ne aggódjon! Igen, van ez a félbolond gyerek itt az irodában, az ő nevén lesz minden :) Törvényes? Hát tágabb értelmezésben persze, hogy az. Nem mindegy az magának, de tényleg, majd a hülyegyerek leüli, amíg maga a koktélt szürcsöli a Bahamákon. Na, csak megegyeztünk. Igen, előre kellene utalni. Már küldöm is a papírokat, töltse ki a cég nevét és írja alá. Viszont hallásra!
Vera, hozzál már egy batalis papírt, még egy halat fogtam!
Vera, hozzál már egy batalis papírt, még egy halat fogtam!
Mar 12, 2015 18:29:11
Schwezoff Dávid
Mar 12, 2015 18:31:07
Na, amig en melocsat csinaltam, kiderul, hogy a sneci-rocskai-fele ceghalo teeenyleg milliardos csalasokban vett reszt!
Haaat en sodika helyeben mar nem berlinbe, hanem olyan irszagba tavoznek, ahonnet nem adnak ki. Jah, az utlevele berlinben maradt? Hehehehh
* ásít *
Haaat en sodika helyeben mar nem berlinbe, hanem olyan irszagba tavoznek, ahonnet nem adnak ki. Jah, az utlevele berlinben maradt? Hehehehh
* ásít *
Mar 12, 2015 18:31:07
Céges troll
Mar 12, 2015 18:32:40
Én meg annak örülök, hogy anno elkezdtük feszegetni a témát, de abba maradt kétszer is. Mindennek eljön a maga ideje....
Mar 12, 2015 18:32:40
ál-zsír
Mar 12, 2015 18:33:38
Én meg annak örülök, hogy anno elkezdtük feszegetni a témát, de abba maradt kétszer is. Mindennek eljön a maga ideje....
Én is ezt mondom, hahahahahahahahhaha!
Mar 12, 2015 18:33:38
Céges troll
Mar 12, 2015 18:34:08
Funny.
tcnyrt.hu/hirdetmeny/konyvvizsgakoi_jelentes_2013.pdf
tcnyrt.hu/hirdetmeny/konyvvizsgakoi_jelentes_2013.pdf
A cég jogelődje a jogelődjét, a Tőzsdecápa Kft. Hogy milyen találó!
Mar 12, 2015 18:34:08
Karandas
Mar 12, 2015 18:35:35
A guggli vicces találatokat ad.
Pénzmentő Ingatlanforgalmazó Kft. – Bérlemények komfortosítása darálós Wc-kel.
wcdaralos.hu/referenciak/
Mar 12, 2015 18:35:35
Karandas
Mar 12, 2015 18:38:59
Beszarok!
A vén kommerék mindenhol ott voltak?
brbbank.hu/downloads/BUDATakar%C3%A9kf%C3%BCggjelent%C3%A9s.pdf
A vén kommerék mindenhol ott voltak?
brbbank.hu/downloads/BUDATakar%C3%A9kf%C3%BCggjelent%C3%A9s.pdf
Mar 12, 2015 18:38:59
Céges troll
Mar 12, 2015 18:39:13
*jogelődje, nah!
Mar 12, 2015 18:39:13
gennyes féregzsidó
(
x48)
Mar 12, 2015 18:39:34
x48)
A guggli vicces találatokat ad.
roszahergelés?
Haim
(
x10)
Mar 12, 2015 18:41:19
x10)
roszahergelés?
Bronihergelés
Céges troll
Mar 12, 2015 18:44:09
Ugye nem hiszi senki, hogy csak a pénzmentő köthető a nevükhöz ;)
Mar 12, 2015 18:44:09
Karandas
Mar 12, 2015 18:44:50
Endre!
Ugye tudod, hogy a Buda-Cash azért borult, mert a semmiből tőkét kellett produkálni a takszövök bankká alakulásához?
No, ki volt a Budatakarék könyvvizsgálója?
Ugye tudod, hogy a Buda-Cash azért borult, mert a semmiből tőkét kellett produkálni a takszövök bankká alakulásához?
Mar 12, 2015 18:44:50
xray
Mar 12, 2015 18:53:23
Sneci,könnyíts a lelkeden, ha van és dalolj csak szépen, hogy mit is tudsz te ezekről dolgokról!
Mar 12, 2015 18:53:23
Schwezoff Dávid
Mar 12, 2015 18:55:31
Endre!
Mindegy.
Mar 12, 2015 18:55:31
Céges troll
Mar 12, 2015 18:56:44
Megmondom őszintén azt se tudom melyiket tegyem fel, nagyon sok van.
Appeninn Nyrt. ennek a titokzatos befektetője egy svájci cég.
A cég mögött egy svájci (appenzelli) szakmai befektető áll, de feltűnően sok a társaság kapcsolódása appenzelli lakcímmel rendelkező magyar üzletemberekhez, elsősorban ifjabb Ádámosi Györgyhöz. Az Appeninn Holding eredeti elnevezése Appenzell Holding volt, legnagyobb tulajdonosa, a Lehn Consulting nevű svájci cég központja is Appenzellben található. Arról a társaság nem szokott hírt adni, hogy kik is állnak a svájci cég mögött, de a PartnerControl.hu cégregisztert böngészve elő-előbukkan a városka neve, hiszen például három olyan, több társaságban is tisztséget viselő magyar üzletembert találtunk, akinek a hivatalos lakcíme szintén Appenzellben található.
Itt lakik ifjabb Ádámosi György, aki korábban a Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgató magánbefektetéseit összefogó Bonitás 2002 Kft. vezérigazgatója volt. Appenzelli címe van Csányi Attilának, a Bonafarm csoport vezetőjének, Csányi Sándor fiának, illetve György Tamásnak, aki elsősorban ingatlanfejlesztések és vendéglátó-ipari társaságok képviselőjeként jelenik meg a cégregiszterben.
figyelo.hu/cikk_print.php?cid=1360_arnyekban_marado_tulajdonos
Na és ki a könyvvizsgáló?
www.appeninnholding.com/archive/2014/03/Appeninn%20SZT%20kiegmelleklet%20HU.pdf
Appeninn Nyrt. ennek a titokzatos befektetője egy svájci cég.
A cég mögött egy svájci (appenzelli) szakmai befektető áll, de feltűnően sok a társaság kapcsolódása appenzelli lakcímmel rendelkező magyar üzletemberekhez, elsősorban ifjabb Ádámosi Györgyhöz. Az Appeninn Holding eredeti elnevezése Appenzell Holding volt, legnagyobb tulajdonosa, a Lehn Consulting nevű svájci cég központja is Appenzellben található. Arról a társaság nem szokott hírt adni, hogy kik is állnak a svájci cég mögött, de a PartnerControl.hu cégregisztert böngészve elő-előbukkan a városka neve, hiszen például három olyan, több társaságban is tisztséget viselő magyar üzletembert találtunk, akinek a hivatalos lakcíme szintén Appenzellben található.
Itt lakik ifjabb Ádámosi György, aki korábban a Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgató magánbefektetéseit összefogó Bonitás 2002 Kft. vezérigazgatója volt. Appenzelli címe van Csányi Attilának, a Bonafarm csoport vezetőjének, Csányi Sándor fiának, illetve György Tamásnak, aki elsősorban ingatlanfejlesztések és vendéglátó-ipari társaságok képviselőjeként jelenik meg a cégregiszterben.
figyelo.hu/cikk_print.php?cid=1360_arnyekban_marado_tulajdonos
Na és ki a könyvvizsgáló?
www.appeninnholding.com/archive/2014/03/Appeninn%20SZT%20kiegmelleklet%20HU.pdf
Mar 12, 2015 18:56:44
Schwezoff Dávid
Mar 12, 2015 18:57:06
Sneci,könnyíts a lelkeden, ha van és dalolj csak szépen, hogy mit is tudsz te ezekről dolgokról!
Mindazonaltal most ez az a pillanat, amikor egy jo vadalkuval a pupos faszvero meguszhatna.
Jo, mondjuk a lincselesi veszely miatt akkor is el kene huznia kulfoldre.
Mar 12, 2015 18:57:06
Céges troll
Mar 12, 2015 19:01:42
Azért durva, hogy a vénkomcsi még Csányit és haveri körét is kiszolgálta.
Mar 12, 2015 19:01:42
Haim
(
x10)
Mar 12, 2015 19:02:21
x10)
Gyerünk púp, húzd meg a butykost, az alkoholból merítesz kis bátorságot, aztán besétálsz a legközelebbi kapitányságra és zokogva előadod,hogy téged kihasználtak és elkezdesz köpni. Talán akkor az ügyészség kibékül veled.
Céges troll
Mar 12, 2015 19:09:45
Mára még annyit, hogy nem csak önkormányzatok és pénzügyi cégek vették igénybe a szolgálatait, de egy időben a Mérnöki Kamara tulajdonában lévő MÉRNÖKI KAMARA NONPROFIT KFT. -t is ő csinálta. Nagyon híre ment megbízhatóságának....
Mar 12, 2015 19:09:45
Csak egy olvasó
(
x9)
Mar 12, 2015 19:10:06
x9)
"it's a .. demo with cars.. and people.. who need to .. pay.. more .. money.. for.. the month.. before.."
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Mar 12, 2015 19:12:19
x16)
Szerintem különben semmit sem tud. Még ha látott vagy hallott is volna ezt-azt, túl buta ahhoz, hogy bármit is felfogjon abból, ami körülötte zajlik.
Most is bambán frissítgeti púpkognitóban a fórumot és hajtogatja, hogy semmit sem ért az egészből.
snecigeci
(
x44)
Mar 12, 2015 19:13:16
x44)
Kiss "Againminetheaccess" Endre Farkas felvilágosítja a turistákat
www.youtube.com/watch?v=YZoqeK2u1MM
She was a dude.
www.youtube.com/watch?v=YZoqeK2u1MM
64 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

De a miniszter megérti ezt, ugyanakkor nem győzi hangsúlyozni: neki semmi köze a csaló...