Egyébként szerintem először vele kössél alkut, egyezséget és csak utána a "trollokkal". Ha nem így teszel, akkor továbbra is szopatni fog.
Simán csak csicska vagy.
Jó nagy hülye vagy. Csak akkor ne gyere ide többet vonyítani. A Tanszék feltételei adottak.
Személyes hadsereg rekveszt a megoldás
Vagy kiadod az adatait, vagy nem beszélsz róla.
Csak hogy világos legyen: te magad nagyon is adtál okot arra, hogy szépen lassan kicsírázzanak a faszerdők. De ez nem kell, hogy az örökkévalóságig tartson. A trollok nem afféle IQ-hiányos nácik, hogy feltétel és megalkuvás nélkül utáljanak bárkit. Sodit sem feltétel nélkül szopatjuk. Ha követné az életvezetési tanácsainkat, leszállnánk róla. Ugyanígy a te esetedben is elmondtuk, mi az "ára" annak, hogy békén hagyjunk. (Röhögnöm kell: az, hogy dolgozzál, nem a trollok feltétele, hanem társadalmi alapkövetelmény, és amíg ezt nem látod át, addig dübbenés-érett vagy.)
Legalább jól néz ki? Hogyan keveredtetek ti egyáltalán össze?
Szerintem az a Molnár F-es nő az nem ő, bár én már kissé kezdem elveszteni ennek a kisborossal kapcsolatos szappanoperának a szálait :)
Jaj, tényleg, úgy tűnik a Molnár F egyik videójában szereplő nő az az, akit fűzött Kisboros. Az még viccesebb, amilyen nők azokban szerepeltek :)
Google
És ezzel még Bronislaw professzor úr is egyet ért.
Nem zsír írta azt, hanem egy jóindulatú ember, akinek nem volt konfliktusa sem vele, sem a trollokkal. Ilyen egyszerű ez. próbálom nevelni zsírt, hátha fogékony lesz rá.
Zsír, ugyanakkor TÉGED nem értelek. Van egy trollhálózat, akik közül még ha a nyomozásod egy része igaz is lenne, nem ismersz senkit, csak gondolod, hogy van közöttük menő körökbe bejáratos újságíró, vannak hekkelni is tudó számítógéptechnikusok, dörzsölt ügyvédek, talán egy rendőr őrnagy is, olyan aki hozzáfér az adózók TB-adataihoz, stb. Egy ilyen társaságot fenyegetsz.
Van a túloldalon egyetlen egy NŐ, ha minden igaz, akinek tudod a személyazonosságát, aki jobban utál bárkinél- nem tudom miért, elmondhatnád a te verziódat. Tőle viszont félsz.
Ne haragudj, ez irracionális aránytalanság.
Valamit dolgozni pedig el kéne menj. nem kapsz tényleg még szórólapozást sem? Budapesten például van egy nagydarab, jóindulatú , csak kicsit nem tiszta srác, ő egyszemélyben a Janó kft, ott szokott állni az Örs vezér téri aluljáróban. ÁLLANDÓAN kap munkát, árokásást, kertgondozást, stb.
Több öreg troll is megmondta, hogy megelégszik az egy hónap munkával. Akkor is megalázva éreznéd magad, ha a felkérdezőknek azt kellene mond, hgoy neked nemcsak trollokból áll az életed, SAJÁT MAGADÉRT méssz el dolgozni, hogy legyen pénzed, esetleg orvosi biztosításod, hgoy tudjál ingyen elmenni az orvoshoz ? Mittudomén miért, mond az hogy köhögsz vagy hasonló, és ha nincs TB-d mindent fizetsz, ha van, akkor biztosítva vagy. És ez még igaz is lenne.
munkáról van benne szó, nem fog reagálni
Hihetetlen, ez a retard is a gyűlölt trolloknak sírja el a szerelmi bánatát.
Hát nem szenvedett még eleget a tanszék?
Mar korabban kiderult, hogy a modoros sajtmester Eszmeralda, csak akkor kb. senkit nem erdekelt. Kisboros egyszer talan azt is leirta, hogy Judit a keresztneve, de ez nem 100%.
Én is erre emlékszem, de ez még nem elég az elinduláshoz. A legjobb az lenne, ha zsír inkognitóban tájékoztatná azt, akit kell. Mondjuk reggelne egy Szabó István nevet, és ereszd meg, aztán akár le is tagadhatja. Onnantól nem az ő dolga.
Ez nem jelentene neki kegyelmet, de valószínűleg egy adag nyugalmat jó ideig igen.
Nekem úgy tűnik, hogy nem a fideszes köcsögök, hanem a DK-s köcsögök indították... ;-)
vagy a fideszes köcsögök indították és a DK-s köcsögök széttrollkodják :)
Ha ő akkor ebben a klasszikus számban is meg van említve :D
www.youtube.com/watch?v=MmlPFbpCxc8
Igen, a DK-s köcsögök szokták cserélgetni a fideszes köcsögök háttérképét. Na, ne politizáljunk, vissza a tudományhoz!
jaja, ne legyen itt zsindexes polidili. ezt broni is rosszul viselné, szerintem konkrétan öngyilkos lenne emiatt.
majd jön szájbarágó szilárd bácsi, és elmagyarázza nekünk, faszparasztoknak.
igen, és azt, hogy legyen alku, negyvenen lájkolták, és negyvenen diszlájkolták, így lett nulla az eredmény. legyen ez az évfolyamdolgozatod témája, trolléga. vagy retard vagy? bocs, de nem egyértelmű.
mindegy
Imádom a név nélkül retardozó trollokat, a sajtmester is ilyen volt.
igazad van, mindegy. el kell indítanunk a zsirológiát felvehető szakként.
mindegy
úgy tudom most kivételesen zsendre is csatlakozik hozzánk.
Az egyik szemetes konténerből fog kamerázni, mint a kolosy téri szafarinál.
She was a dude.
zöld packers sapkában leszek, mint akkor.
ha a zsidó szolgáltató törli az egyiket, legyen tartalék!
Egészen nyilvánvalóan különlegesen vonzó hölgy lehet, ha magával ifj. Boros Lászlóval volt afférja. Evidenciákat ne kelljen magyarázni!
Egyúttal felhívnám a figyelmedet rá, hogy akár a dombról is legurulhatnál.
én? miért?
Bolondos a mosolya.
Húzzál már a faszba!
Tudom, hogy te vagy az Andi de kár a gőzért! Én már régen túlléptem rajtad és ezen a fórumon is. Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Mindegy.
Jól van akkor. Találd ki magadnak a saját valóságod.
Én meg jót röhögök. Ez a fórum kibaszottul szórakoztató, csak néha fárasztó kétszász kommentet visszalovasni, hogy képben legyek.
A pasim is épp ilyen visszaolvasás közben akart valamit, de a csúnya nézésem és a "Na húzz innen!" után inkább távozott :P
Amúgy Zsidók vagytok :D
kamu és buzis
Aha
* ásít *
Úgy van, mi majd igazságot teszünk!
Boros urat kérném a tanúk padjára!
Képet vagy kamu!
én nem jártam egyetemre!!!!!!!!!se fősulba!!!!!!!!!
Miről akarsz képet, kisfiam?
Rólad, kedves Eszmeralda ;)
ő nem, csak nanithawa néha
Pogi?
Az meg ki a picsám?
Én már arconrúgnálak vasalt bakanccsal, akár fiú vagy, akár lány. Unlak.
Amúgy sem tudom, miért kell hangsúlyozni, hogy csaj vagy. Tán broni szájába akarsz kakilni?
GG az amerikai underground királya lett annak ellenére, hogy volt olyan magazin, amelyben az jelent meg, hogy ő valójában nem is létezik. Menetrendszerű botrányai miatt a rendőrség is élénken érdeklődni kezdett iránta, és nem is húzta sokáig: egy nő feljelentette azzal a váddal, hogy megerőszakolta és összevagdosta őt. GG ezt nem is tagadta, de azzal védekezett, hogy ezt az áldozat maga kérte
na, trolekkém girlkém, magad kéred??????
Én is szívesen pofán basználak szaros deszkával.
Amúgy meg leszarom, ha únsz. Ne olvass.
Troll trollnak nem farkasa.
Na gurulj le a dombról.
Egyetértek. De faszságra faszság a válasz :)
Amúgy SoDI nélkül nem az igazi ez a fórum.
Mi a faszt csinál ez a nyomorék, csak nem nekiállt dolgozni?
Egy szó: turul.
Megtoljalak háTurul? :D
valóban. még soha sem fordult elő, hogy visszatért volna
üregi zsidó
Mar 19, 2015 00:55:54
Mindegy, nem fogom kiadni.
Akkor hülye vagy.Egyébként szerintem először vele kössél alkut, egyezséget és csak utána a "trollokkal". Ha nem így teszel, akkor továbbra is szopatni fog.
Mar 19, 2015 00:55:54
töppedt buzigolyók
Mar 19, 2015 00:55:57
Úgy tekintek rá, mint valami átokra, amit nem tudom, mi a faszért érdemeltem ki. Karma vagy akármi Fasztudja. Nem is érdekel.
Úgy tekintek rá, mint valami átokra, amit nem tudom, mi a faszért érdemeltem ki. Karma vagy akármi Fasztudja. Nem is érdekel.
Simán csak csicska vagy.
Mar 19, 2015 00:55:57
broni
Mar 19, 2015 00:55:58
olyan kurvát keresek, ajkit kínozni is lehet.......
Mar 19, 2015 00:55:58
Hiénaverő
Mar 19, 2015 00:57:55
Jó nagy hülye vagy. Csak akkor ne gyere ide többet vonyítani. A Tanszék feltételei adottak.
Mar 19, 2015 00:57:55
-
Mar 19, 2015 00:58:36
Üregi, vele nem lehet semmilyen egyezséget kötni, és már nem is bízom benne.
Majd lerázom valahogy...
Majd lerázom valahogy...
Mar 19, 2015 00:58:36
-
Mar 19, 2015 01:00:33
Üregi, vele nem lehet semmilyen egyezséget kötni, és már nem is bízom benne.
Majd lerázom valahogy...
Majd lerázom valahogy...
Személyes hadsereg rekveszt a megoldás
Mar 19, 2015 01:00:33
üregi zsidó
Mar 19, 2015 01:02:07
Add ki az adatait > ültetünk neki faszerdőt > megelégeli > kötsz vele egy alkut, hogy leállítod a szopatását, ha cserébe ő is békén hagy > békén hagy > kiteszel egy mosott hajas szelfit és egy fizetési papírt, egyúttal illedelmesen megkérsz minket, hogy hagyjuk békén Eszmeraldát és téged is. Win-win.
Mar 19, 2015 01:02:07
broni
Mar 19, 2015 01:08:17
hejj gg allin!!!az is pengével vágta a ribancot, )))))))))))))))
Mar 19, 2015 01:08:17
töppedt buzigolyók
Mar 19, 2015 01:15:59
Csak azt nem értem, miért nem száll le rólam.
Semmit nem ártottam neki.
Okot sem adtam rá, hogy szemétkedjen velem.
Vagy kiadod az adatait, vagy nem beszélsz róla.
Mar 19, 2015 01:15:59
üregi zsidó
Mar 19, 2015 01:22:06
Ha tényleg így van (én nem tudom, ezt csak ti ketten tudjátok, de ha szerinted így van), akkor még inkább megérdemli, hogy ráuszítsd Dalbírt, nem?Csak hogy világos legyen: te magad nagyon is adtál okot arra, hogy szépen lassan kicsírázzanak a faszerdők. De ez nem kell, hogy az örökkévalóságig tartson. A trollok nem afféle IQ-hiányos nácik, hogy feltétel és megalkuvás nélkül utáljanak bárkit. Sodit sem feltétel nélkül szopatjuk. Ha követné az életvezetési tanácsainkat, leszállnánk róla. Ugyanígy a te esetedben is elmondtuk, mi az "ára" annak, hogy békén hagyjunk. (Röhögnöm kell: az, hogy dolgozzál, nem a trollok feltétele, hanem társadalmi alapkövetelmény, és amíg ezt nem látod át, addig dübbenés-érett vagy.)
Mar 19, 2015 01:22:06
Düb Benő
Mar 19, 2015 01:22:57
Nem hiszem el bazmeg, hogy a retardált sajtmester Eszmeralda, LOL!
Bontok egy üveg bort, ez jó műsornak ígérkezik!
Bontok egy üveg bort, ez jó műsornak ígérkezik!
Mar 19, 2015 01:22:57
-
Mar 19, 2015 01:23:28
Nekem felkeltette a figyelmem ez az Esmeralda, ha MolnárF-es retard, jót lehetne rajta röhögni, lehet ő is írogatna még ide valami szórakoztatót. Ha valóban sportból szívatja az embereket (és nem hazudik Zsír, mint szokott), akkor megérdemli a szopatást is. Ugyanakkor a Zsírral szemben támasztott feltételekből sem szabad engedni.
Zsír, te meg retaldált vagy? Nem tűnt fel, hogy attól hogy beírod minden nap hogy a szócikk kerüljön le, nem fog eltűnni? Nem tűnik fel, hogy ha ugyanazt csinálod, az csak ugyanazt az eredményt fogja hozni? Ahogy az, hogy otthon ülsz az anyáddal, se fog pénzhez és nőhöz juttatni? Amikor eltűnt a neved, idejöttél pimaszkodni, és csodálkozol, hogy visszakerült? Megszopathatnád Eszmeraldát, de nem teszed? Egyik nap azt mondod trollaktád van, másnap meg csak beírtál gyakori vezetékneveket. Te mindenkit hülyének nézel? Csak azért mert sakkoztál, egyesek azt gondolják, hogy van egy kis eszed, de valószínűleg te is autista lehetsz, vagy másféle retardációban szenvedsz, előfordul olyan, hogy az ilyen embereknek 1-2 kiemelkedő képessége is van.
Zsír, te meg retaldált vagy? Nem tűnt fel, hogy attól hogy beírod minden nap hogy a szócikk kerüljön le, nem fog eltűnni? Nem tűnik fel, hogy ha ugyanazt csinálod, az csak ugyanazt az eredményt fogja hozni? Ahogy az, hogy otthon ülsz az anyáddal, se fog pénzhez és nőhöz juttatni? Amikor eltűnt a neved, idejöttél pimaszkodni, és csodálkozol, hogy visszakerült? Megszopathatnád Eszmeraldát, de nem teszed? Egyik nap azt mondod trollaktád van, másnap meg csak beírtál gyakori vezetékneveket. Te mindenkit hülyének nézel? Csak azért mert sakkoztál, egyesek azt gondolják, hogy van egy kis eszed, de valószínűleg te is autista lehetsz, vagy másféle retardációban szenvedsz, előfordul olyan, hogy az ilyen embereknek 1-2 kiemelkedő képessége is van.
Mar 19, 2015 01:23:28
Kiss Kender Farkas
Mar 19, 2015 01:26:59
Csak azt nem értem, miért nem száll le rólam.
Legalább jól néz ki? Hogyan keveredtetek ti egyáltalán össze?
Mar 19, 2015 01:26:59
Kiss Kender Farkas
Mar 19, 2015 01:28:53
Nekem felkeltette a figyelmem ez az Esmeralda, ha MolnárF-es retard
Szerintem az a Molnár F-es nő az nem ő, bár én már kissé kezdem elveszteni ennek a kisborossal kapcsolatos szappanoperának a szálait :)
Mar 19, 2015 01:28:53
-
Mar 19, 2015 01:32:18
Jaj, tényleg, úgy tűnik a Molnár F egyik videójában szereplő nő az az, akit fűzött Kisboros. Az még viccesebb, amilyen nők azokban szerepeltek :)
Mar 19, 2015 01:32:18
üregi zsidó
Mar 19, 2015 01:33:37
Ha Eszmeraldát nem retardberkekből szalajtották, akkor honnan tudna a fórumról? (Ha csak nem a tiszavasvári Hozé-Armandó maga árulta el neki, hogy egy kókadt faszú újpalotai panelprolival szövetkezett valami trollok ellen, akiknek az oldala itt és itt található.) Mar 19, 2015 01:33:37
Esmeralda?
Mar 19, 2015 01:44:24
Mar 19, 2015 01:44:24
Kiss Kender Farkas
Mar 19, 2015 02:02:56
Ha Eszmeraldát nem retardberkekből szalajtották, akkor honnan tudna a fórumról?
Mar 19, 2015 02:02:56
üregi zsidó
Mar 19, 2015 02:17:05
Google
Jó, most ad találatot a fórumhoz, zsír IRL nevére és városára keresve. De amikor a modorbajnok sajtmester feltűnt, illetve még korábban, amikor Kisboros még önként és dalolva vette szájba a trollfaszt, ez nem volt így. Mar 19, 2015 02:17:05
Laci
Mar 19, 2015 02:28:33
Mit követett el, amiért a trollok faszt adtak szájába?
Nem azért érdekel különben, csak szeretném tudni, mert lemaradtam róla. XD
Nem azért érdekel különben, csak szeretném tudni, mert lemaradtam róla. XD
Mar 19, 2015 02:28:33
15 perc fütyizés
Mar 19, 2015 06:34:46
Nehéz idők járnak, ha sodi helyett mindenféle zsírral meg eszmeraldával kell beérjük.
Vissza Sodit!
Új külföldi lakhatást neki! Az volt a legjobb műsor.
Púp!
Kérd meg Recskaiékat,hogy abból a szaros pár száz milliárdból ugyan finanszírozzanak meg neked még pár hónap külföldöt, hahó! Legyen mondjuk...Moszkva!
Vissza Sodit!
Új külföldi lakhatást neki! Az volt a legjobb műsor.
Púp!
Kérd meg Recskaiékat,hogy abból a szaros pár száz milliárdból ugyan finanszírozzanak meg neked még pár hónap külföldöt, hahó! Legyen mondjuk...Moszkva!
Mar 19, 2015 06:34:46
bmx
Mar 19, 2015 06:48:53
Inkább... Szíria!És ezzel még Bronislaw professzor úr is egyet ért.
Mar 19, 2015 06:48:53
-
Mar 19, 2015 07:27:14
Zsír, nem kell álnév alatt írni. Tudjuk, hogy nagyon akarod ezt az alkut. Nem kell fejet borotválni, nem kell hajat mosni. Dolgozni kell. Munkáltatói igazolás, vagy payslip, nem kell a cég neve sem. Ennyi.
Nem zsír írta azt, hanem egy jóindulatú ember, akinek nem volt konfliktusa sem vele, sem a trollokkal. Ilyen egyszerű ez. próbálom nevelni zsírt, hátha fogékony lesz rá.
Zsír, ugyanakkor TÉGED nem értelek. Van egy trollhálózat, akik közül még ha a nyomozásod egy része igaz is lenne, nem ismersz senkit, csak gondolod, hogy van közöttük menő körökbe bejáratos újságíró, vannak hekkelni is tudó számítógéptechnikusok, dörzsölt ügyvédek, talán egy rendőr őrnagy is, olyan aki hozzáfér az adózók TB-adataihoz, stb. Egy ilyen társaságot fenyegetsz.
Van a túloldalon egyetlen egy NŐ, ha minden igaz, akinek tudod a személyazonosságát, aki jobban utál bárkinél- nem tudom miért, elmondhatnád a te verziódat. Tőle viszont félsz.
Valamit dolgozni pedig el kéne menj. nem kapsz tényleg még szórólapozást sem? Budapesten például van egy nagydarab, jóindulatú , csak kicsit nem tiszta srác, ő egyszemélyben a Janó kft, ott szokott állni az Örs vezér téri aluljáróban. ÁLLANDÓAN kap munkát, árokásást, kertgondozást, stb.
Több öreg troll is megmondta, hogy megelégszik az egy hónap munkával. Akkor is megalázva éreznéd magad, ha a felkérdezőknek azt kellene mond, hgoy neked nemcsak trollokból áll az életed, SAJÁT MAGADÉRT méssz el dolgozni, hogy legyen pénzed, esetleg orvosi biztosításod, hgoy tudjál ingyen elmenni az orvoshoz ? Mittudomén miért, mond az hogy köhögsz vagy hasonló, és ha nincs TB-d mindent fizetsz, ha van, akkor biztosítva vagy. És ez még igaz is lenne.
Mar 19, 2015 07:27:14
Brian
Mar 19, 2015 07:34:21
munkáról van benne szó, nem fog reagálni
Mar 19, 2015 07:34:21
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Mar 19, 2015 07:41:31
x16)
Engem tényleg nagyon érdekelne, hogy Kisboros mivel tölti ki a nap 24 óráját. Nemcsoda, ha meghibbant, ha 10 éve naphosszat csak bámulja a falat a gyerekszobában.
Endrének legalább ott a fütyizés meg a stalkerkodás, az leköti a figyelmét.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Endrének legalább ott a fütyizés meg a stalkerkodás, az leköti a figyelmét.
-
Mar 19, 2015 07:42:46
valaki írjon már molnárfasznak, hogy melyik az a videó amelyikben szerepel kisboros sg-s ismerőse, szabó.
Mar 19, 2015 07:42:46
Latinovits
Mar 19, 2015 07:55:51
Kovács, Szabó, Németh, akárki, nem lehetne állandó bant a zsírosra? a Breaking Badben is kurva jó epizód volt a legyes rész, de ott is nullára zuhant volna a nézettség, ha hónapokon át a légy lett volna a főszereplő
Mar 19, 2015 07:55:51
-
Mar 19, 2015 08:08:53
Hihetetlen, ez a retard is a gyűlölt trolloknak sírja el a szerelmi bánatát.
Hát nem szenvedett még eleget a tanszék?
Mar 19, 2015 08:08:53
malmöi legendáré cigány
Mar 19, 2015 09:02:14
Wow, de izgalmas ez az évad is! A modoros sajtmesterről kiderül, hogy ő Eszmeralda! A retard ha trollbőrbe bújik is lebukik...
Ha már sajt: valakinek megvan a Pénzmentő Pizzériás kép? Nszksz!
Mar 19, 2015 09:02:14
jiddise máme
(
x11)
Mar 19, 2015 09:48:59
x11)
www.facebook.com/groups/1012448542100842/?fref=ts
ezek a fideszes köcsögök újraindították az oldalukat, lehet jelenteni :)
Kóser Szalonna
Mar 19, 2015 09:53:45
Wow, de izgalmas ez az évad is! A modoros sajtmesterről kiderül, hogy ő Eszmeralda! A retard ha trollbőrbe bújik is lebukik...
Mar korabban kiderult, hogy a modoros sajtmester Eszmeralda, csak akkor kb. senkit nem erdekelt. Kisboros egyszer talan azt is leirta, hogy Judit a keresztneve, de ez nem 100%.
Mar 19, 2015 09:53:45
-
Mar 19, 2015 10:15:24
Én is erre emlékszem, de ez még nem elég az elinduláshoz. A legjobb az lenne, ha zsír inkognitóban tájékoztatná azt, akit kell. Mondjuk reggelne egy Szabó István nevet, és ereszd meg, aztán akár le is tagadhatja. Onnantól nem az ő dolga.
Ez nem jelentene neki kegyelmet, de valószínűleg egy adag nyugalmat jó ideig igen.
Mar 19, 2015 10:15:24
-
Mar 19, 2015 10:20:52
google keresés: judit site:http://www.echelon8.org/
kizárásos alapon egy józsa judit nevű marad, de nem tudom szerepel-e filmben.
kizárásos alapon egy józsa judit nevű marad, de nem tudom szerepel-e filmben.
Mar 19, 2015 10:20:52
Karandas
Mar 19, 2015 10:21:04
www.facebook.com/groups/1012448542100842/?fref=ts
Nekem úgy tűnik, hogy nem a fideszes köcsögök, hanem a DK-s köcsögök indították... ;-)
Mar 19, 2015 10:21:04
jiddise máme
(
x11)
Mar 19, 2015 10:24:28
x11)
-
Mar 19, 2015 10:27:30
google keresés: szabó site:http://www.echelon8.org/
lehetséges, hogy eszmeralda = Varga Szabó Szibilla Anna?
Mar 19, 2015 10:27:30
-
Mar 19, 2015 10:30:31
google keresés: szabó site:http://www.echelon8.org/
Ha ő akkor ebben a klasszikus számban is meg van említve :D
www.youtube.com/watch?v=MmlPFbpCxc8
Mar 19, 2015 10:30:31
Karandas
Mar 19, 2015 10:30:43
Igen, a DK-s köcsögök szokták cserélgetni a fideszes köcsögök háttérképét. Na, ne politizáljunk, vissza a tudományhoz!
Mar 19, 2015 10:30:43
-
Mar 19, 2015 10:31:59
zsír! rossz hírem van számodra. 19:0-ra nyert ez:
NE legyen alku zsírral. mehet neki a faszerdő.
Mar 19, 2015 10:31:59
-
Mar 19, 2015 10:33:09
jaja, ne legyen itt zsindexes polidili. ezt broni is rosszul viselné, szerintem konkrétan öngyilkos lenne emiatt.
Mar 19, 2015 10:33:09
tigris
Mar 19, 2015 10:39:49
közben nagyon úgy tűnik, hogy az instant zsebeskommandója becsődölt.
Mar 19, 2015 10:39:49
-
Mar 19, 2015 10:49:32
közben nagyon úgy tűnik, hogy az instant zsebeskommandója becsődölt.
majd jön szájbarágó szilárd bácsi, és elmagyarázza nekünk, faszparasztoknak.
Mar 19, 2015 10:49:32
bmx
Mar 19, 2015 10:51:48
zsír! rossz hírem van számodra. 19:0-ra nyert ez:
19-en áll a thumbsup-számláló? Az mit bizonyít? Ha eredetileg 40-en lájkolták, közben 21-en diszlájkolták volna, akkor is 19-et mutatna... NE legyen alku zsírral. mehet neki a faszerdő.
Mar 19, 2015 10:51:48
-
Mar 19, 2015 11:01:03
19-en áll a thumbsup-számláló? Az mit bizonyít? Ha eredetileg 40-en lájkolták, közben 21-en diszlájkolták volna, akkor is 19-et mutatna...
igen, és azt, hogy legyen alku, negyvenen lájkolták, és negyvenen diszlájkolták, így lett nulla az eredmény. legyen ez az évfolyamdolgozatod témája, trolléga. vagy retard vagy? bocs, de nem egyértelmű.
Mar 19, 2015 11:01:03
bmx
Mar 19, 2015 11:08:01
Ez egy példa volt, te nagyon hülye. Odaírtam, hogy "volna". Az elméletről beszélgetünk, miszerint a lájkok aktuális számából a diszlájkolók arányára is lehet következtetni. De nem lehet, mert külön nem jelzi a rendszer a negatív lájkok számát.mindegy
Mar 19, 2015 11:08:01
Kóser Szalonna
Mar 19, 2015 11:32:48
Imádom a név nélkül retardozó trollokat, a sajtmester is ilyen volt.
Mar 19, 2015 11:32:48
-
Mar 19, 2015 11:33:34
Ez egy példa volt, te nagyon hülye. Odaírtam, hogy "volna". Az elméletről beszélgetünk, miszerint a lájkok aktuális számából a diszlájkolók arányára is lehet következtetni. De nem lehet, mert külön nem jelzi a rendszer a negatív lájkok számát.
mindegy
mindegy
igazad van, mindegy. el kell indítanunk a zsirológiát felvehető szakként.
mindegy
Mar 19, 2015 11:33:34
alpaka nagyi
Mar 19, 2015 11:40:31
Elképzelem, ahogy eszmeralda egész éjszaka sajtot a pofájába tömve, a cambridgei nyelvvizsgáját egéralátétnek használva nyomogatta bőszen a router reset gombját és szavazgatott bori ellen, eközben a tiszavasvári zsírraktárban is hasonló volt a program két dübbenés között, hát gyerekek, megérdemlitek egymást xD
Mar 19, 2015 11:40:31
Palvin Barbi
Mar 19, 2015 11:48:18
Broni?
Mar 19, 2015 11:48:18
-
Mar 19, 2015 11:52:13
Mar 19, 2015 11:52:13
Schwezoff Dávid
Mar 19, 2015 11:54:36
Ezt melyik retardcsapat szervezte?
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fmedia%2F2015%2F03%2F19%2Ftota_w._arpad_bejegyzese_ellen_tuntetnek_a_hvg_elott%2F
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fmedia%2F2015%2F03%2F19%2Ftota_w._arpad_bejegyzese_ellen_tuntetnek_a_hvg_elott%2F
Mar 19, 2015 11:54:36
snecigeci
(
x44)
Mar 19, 2015 12:03:15
x44)
A zsidó trollok szimpátia-tüntetést tartanak ugyanott.
She was a dude.
-
Mar 19, 2015 12:05:35
A zsidó trollok szimpátia-tüntetést tartanak ugyanott.
Mar 19, 2015 12:05:35
snecigeci
(
x44)
Mar 19, 2015 12:07:47
x44)
-
Mar 19, 2015 12:20:56
zöld packers sapkában leszek, mint akkor.
Mar 19, 2015 12:20:56
cilindrik a német
Mar 19, 2015 12:23:48
fasz kivan, hogy ez a barom Kaufmann is megduplázza a netszemetét, és két kurva youtube fiókra tölti fel mindig ugyanazt. sodi, te mint a 'sodi megosztó' kitalálója magyarázd már el nekem, nálatok retardodknál ez mi a faszért divat?
Mar 19, 2015 12:23:48
Palvin Barbi
Mar 19, 2015 12:25:00
fasz kivan, hogy ez a barom Kaufmann is megduplázza a netszemetét, és két kurva youtube fiókra tölti fel mindig ugyanazt. sodi, te mint a 'sodi megosztó' kitalálója magyarázd már el nekem, nálatok retardodknál ez mi a faszért divat?
ha a zsidó szolgáltató törli az egyiket, legyen tartalék!
Mar 19, 2015 12:25:00
kínzó kérdés
Mar 19, 2015 12:26:13
Nem lehet, hogy Zsírnak papírja van arról, hogy tényleg retard? Ezért ignorálhatja az összes munkára vonatkozó kérdést. Így viszont már nem lenne olyan nehéz elképzelni, hogy Eszmeralda a hasadt tudatának egyik kivetülése, aki folyamatosan önmagát szopatja. Ezért is fél tőle annyira, mert elrejtőzni saját maga elől nem tud.
Mar 19, 2015 12:26:13
kíváncsi troll
Mar 19, 2015 12:42:10
Zsír, Eszmeralda! Osszátok meg a tanszékkel a közös történeteteket! Így mindkét álláspontot megismerve szórakozhatunk mi is remekül, és ti is egymás fejéhez vághattok mindent. Csetlogok, képek is jöhetnek, ha úgy látjátok jónak. Nagyon szépen köszönjük szépen!
Mar 19, 2015 12:42:10
ConTroll
Mar 19, 2015 12:46:47
Szerintetek E jó csaj? (nem engem érdekel, egy haverom kíváncsi rá) xP
Mar 19, 2015 12:46:47
evidenciák
Mar 19, 2015 12:50:57
Egészen nyilvánvalóan különlegesen vonzó hölgy lehet, ha magával ifj. Boros Lászlóval volt afférja. Evidenciákat ne kelljen magyarázni!
Mar 19, 2015 12:50:57
ConTroll
Mar 19, 2015 12:53:49
én? miért?
Mar 19, 2015 12:53:49
Schwezoff Dávid
Mar 19, 2015 12:58:57
Bolondos a mosolya.
Húzzál már a faszba!
Mar 19, 2015 12:58:57
TrollerGirl
Mar 19, 2015 13:29:43
Pasim rajtakapott, hogy ezt a fórumot olvasom.
Elküldtem a faszba! :D
Mar 19, 2015 13:29:43
Laci
Mar 19, 2015 13:35:33
borsonline.hu/20150319_meleg_szexlyukat_lepleztek_le_a_debreceni_egyetemen
Debreceni Egyetem? Zsír! Tényleg van ott ilyen? Nem engem érdekel, hanem a SoDI-t xD
Debreceni Egyetem? Zsír! Tényleg van ott ilyen? Nem engem érdekel, hanem a SoDI-t xD
Mar 19, 2015 13:35:33
Laci
Mar 19, 2015 13:36:52
Gondolom te egész nap a wc-n voltál és "szívtad magadba a tudást" xD
Mar 19, 2015 13:36:52
Kiss Endre Farkas
Mar 19, 2015 13:39:21
Tudom, hogy te vagy az Andi de kár a gőzért! Én már régen túlléptem rajtad és ezen a fórumon is. Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Mar 19, 2015 13:39:21
Schwezoff Dávid
Mar 19, 2015 13:41:01
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Mindegy.
Mar 19, 2015 13:41:01
Protipp Pityu
Mar 19, 2015 13:44:54
Lackó, Esmeralda tipikusan az a domináns hajlamú nő, aki a picsogó buzikat ledarálja, de ha emberesen megdugnád a sajtraktárban, ágyba vinné neked a reggelit. Tedd a dolgod, kisruszki.
Mar 19, 2015 13:44:54
TrollerGirl
Mar 19, 2015 13:46:02
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jól van akkor. Találd ki magadnak a saját valóságod.
Én meg jót röhögök. Ez a fórum kibaszottul szórakoztató, csak néha fárasztó kétszász kommentet visszalovasni, hogy képben legyek.
A pasim is épp ilyen visszaolvasás közben akart valamit, de a csúnya nézésem és a "Na húzz innen!" után inkább távozott :P
Amúgy Zsidók vagytok :D
Mar 19, 2015 13:46:02
Protipp Pityu
Mar 19, 2015 13:46:15
kamu és buzis
Mar 19, 2015 13:46:15
TrollerGirl
Mar 19, 2015 13:48:03
kamu és buzis
Aha
* ásít *
Mar 19, 2015 13:48:03
Katalin bírónő
Mar 19, 2015 13:55:28
Zsír, Eszmeralda! Osszátok meg a tanszékkel a közös történeteteket! Így mindkét álláspontot megismerve szórakozhatunk mi is remekül, és ti is egymás fejéhez vághattok mindent. Csetlogok, képek is jöhetnek, ha úgy látjátok jónak. Nagyon szépen köszönjük szépen!
Úgy van, mi majd igazságot teszünk!
Boros urat kérném a tanúk padjára!
Mar 19, 2015 13:55:28
xray
Mar 19, 2015 14:17:21
Sneci, voltál a Tóta elleni tüntetésen?
Mar 19, 2015 14:17:21
-
Mar 19, 2015 14:19:06
velvet.hu/budapestma/2015/03/19/szar_anyagokbol_keszulhetett_a_kolosy_ter_galeria/
Nem kellett volna összegecizni a térkő alapozását éjjelente :(
Nem kellett volna összegecizni a térkő alapozását éjjelente :(
Mar 19, 2015 14:19:06
Laci
Mar 19, 2015 14:23:33
Aha
* ásít *
* ásít *
Képet vagy kamu!
Mar 19, 2015 14:23:33
Eszmeralda-figyelő
Mar 19, 2015 14:25:54
Unalmas már, hogy mindenféle nevekkel mindenféle IP-kkel vagy itt és fullba nyomod a kretént. Ráadásul zsírt ekézed nagyon "trükkösen". Mi lenne, ha választanál egy fix nevet, egy fix ip-t (igen tudom, hogy van), és kibújnál a bokorból. Mondjuk a legjobb az lenne, ha a cicaharcot elvinnéd innen Tiszavasváriba, de ez túl nagy kérés. Kurvára elegünk van zsírból, te pedig folyamatosan iderángatod. Nem kéne.
Nagyon szépen köszönöm szépen
Nagyon szépen köszönöm szépen
Mar 19, 2015 14:25:54
Laci
Mar 19, 2015 14:29:55
Eszmi, krémsajtos maradt a szád széle! XD
Mar 19, 2015 14:29:55
broni
Mar 19, 2015 14:30:47
borsonline.hu/20150319_meleg_szexlyukat_lepleztek_le_a_debreceni_egyetemen
én nem jártam egyetemre!!!!!!!!!se fősulba!!!!!!!!!
Mar 19, 2015 14:30:47
TrollerGirl
Mar 19, 2015 14:31:54
Képet vagy kamu!
Mar 19, 2015 14:31:54
TrollerGirl
Mar 19, 2015 14:33:03
Bájdövéj, Sherlock Porks nem szokott ide irogatni?
Mar 19, 2015 14:33:03
Laci
Mar 19, 2015 14:33:14
A ravatalodról. Mar 19, 2015 14:33:14
Laci
Mar 19, 2015 14:33:34
Rólad, kedves Eszmeralda ;)
Mar 19, 2015 14:33:34
-
Mar 19, 2015 14:34:58
Mar 19, 2015 14:34:58
TrollerGirl
Mar 19, 2015 14:41:21
Annyira szórakoztató, hogy Eszmeraldának hiszel, miközben fingod sincs róla, ki vagyok.
Mar 19, 2015 14:41:21
malmöi legendáré cigány
Mar 19, 2015 14:41:47
Pogi?
Mar 19, 2015 14:41:47
TrollerGirl
Mar 19, 2015 14:43:03
Az meg ki a picsám?
Mar 19, 2015 14:43:03
Schwezoff Dávid
Mar 19, 2015 14:43:05
Annyira szórakoztató, hogy Eszmeraldának hiszel, miközben fingod sincs róla, ki vagyok.
Mar 19, 2015 14:43:05
malmöi legendáré cigány
Mar 19, 2015 14:44:29
Amúgy sem tudom, miért kell hangsúlyozni, hogy csaj vagy. Tán broni szájába akarsz kakilni?
Mar 19, 2015 14:44:29
broni
Mar 19, 2015 14:45:53
GG az amerikai underground királya lett annak ellenére, hogy volt olyan magazin, amelyben az jelent meg, hogy ő valójában nem is létezik. Menetrendszerű botrányai miatt a rendőrség is élénken érdeklődni kezdett iránta, és nem is húzta sokáig: egy nő feljelentette azzal a váddal, hogy megerőszakolta és összevagdosta őt. GG ezt nem is tagadta, de azzal védekezett, hogy ezt az áldozat maga kérte
na, trolekkém girlkém, magad kéred??????
Mar 19, 2015 14:45:53
TrollerGirl
Mar 19, 2015 14:46:28
Mar 19, 2015 14:46:28
bolgár-yeti vadász
Mar 19, 2015 14:49:13
*előkészíti a szigonyokat*
Mar 19, 2015 14:49:13
xray
Mar 19, 2015 14:49:14
mi van itt, bekapcsolt a fórum retardmágnese?
Mar 19, 2015 14:49:14
malmöi legendáré cigány
Mar 19, 2015 14:49:21
Na gurulj le a dombról.
Mar 19, 2015 14:49:21
TrollerGirl
Mar 19, 2015 14:51:12
Na gurulj le a dombról.
Na gurulj le a dombról.
Egyetértek. De faszságra faszság a válasz :)
Amúgy SoDI nélkül nem az igazi ez a fórum.
Mi a faszt csinál ez a nyomorék, csak nem nekiállt dolgozni?
Mar 19, 2015 14:51:12
-
Mar 19, 2015 14:52:50
SoDi nélkül nincs is értelme ennek a forumnak...
nem hiszem hogy valaha is visszatérne
Mar 19, 2015 14:52:50
-
Mar 19, 2015 14:53:02
Mar 19, 2015 14:53:02
TrollerGirl
Mar 19, 2015 14:53:48
Megtoljalak háTurul? :D
Mar 19, 2015 14:53:48
cilindrik a német
Mar 19, 2015 14:59:29
SoDi nélkül nincs is értelme ennek a forumnak...
valóban. még soha sem fordult elő, hogy visszatért volna
Mar 19, 2015 14:59:29
105 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™