« 3482 3483 3484 3485 3486 3487 3488 3489 3490 3491 »
1733430 komment.

Szerző: - Apr 02, 2015 13:31:54
Válasz
(6)
Varga László bíróság elé állt
Izgalmas kabarét nézhetett végig, aki eljött ma a Pesti Központi Kerületi Bíróságra, Varga László tárgyalására. A csöveskülsejű egyén felvette legszebb susogós mackónadrágját a bíróság tiszteletére, s hozzá a legjobb ingét, amit csak a Vöröskereszt adni tudott neki. Bennünket meglepett, hogy nem a BV-intézet mákos egyenruhájában érkezett, hozzá illő pórázzal, hiszen legutóbb - két és fél éve - a szembesítésén még azt viselte, és úgy is nézett ki, hogy pár éven belül nem vehet fel mást. Úgy látszik, annyira mégsem erőltették ezt a megfelelő hatóságok. Később kiderült, hogy éppen március 27-én szabadult.

A civil öltözék láttán Sherlock Porks meg is kérdezte tőle, mit keres szabadlábon, mire az önérzetes kis latol rögtön felháborodva feleselt:

- Mé'? Börtönben kéne lennem?
- Ott hát. De majd leszel.

Erre előpattant egy romkocsmatöltelék-forma kölyök, és pampogni kezdett, hogy ne beszéljünk így a védencével. Ő volt az ügyvédje. Elkezdett bennünket rendőrstílusban utasítgatni, hogy menjünk a folyosó másik végébe, és ne szóljunk Vargához. TC meg is kérdezte, kicsoda ő, hogy itt vezényel?

- Te valami önkéntes rendőr vagy itt?
- Én vagyok Varga úr védője!
- Aha. Hát akkor kapd be a faszom.

A nem túl veretes válaszra a taláros pasas csak tátogni tudott, majd megmakogták a vádlottal, hogy a tanú nyilvánvalóan elfogult, és erre kell majd hivatkozni.

Megkezdődött a tárgyalás. Bementünk vagy tízen, ebből Sherlock Porkset kiküldték, mert tanúként nem lehet ott, amíg a vádlotthazudozik vallomást tesz. Ez volt talán a legmulatságosabb epizód.

Varga László negyvenvalahány éves, van vagy nyolc különböző korú kölyke. Hat általánost végzett, illetve a hatodikat nem végig. Beszélni tud, más képzettsége nincs. Volt büntetve, de tovább tartana felsorolni, mint leülni. Így hát rátértünk az érdemi részre. Mi történt 2012 július 12-én, amikor Varga László megismerkedett a Tigris nevű csalikerékpárral, majd a gazdáival?

- Hát az úgy volt, hogy sétáltam a gyerekkel. És láttam azt a biciklit hogy ki van dobva.
- Miből gondolta, hogy ki volt dobva?
- Hát hogy nem volt ott senki.
- És utána mi történt?
- Hát mentem onnan a kisbabámmal meg a biciklivel. És akkor leütöttek hátulról...
- Leütötték?
- Igen, fejbe ütöttek és elájultam. És akkor estem rá a babakocsira.
- Ki ütötte le?
- A Sherlock Porks volt!
- És utána mi történt?
- Utána elütött biciklivel is. És amikor a földön feküdtem, megrugdosott.
- Miközben a földön feküdt?
- Igen, akkor. És akkor kiesett a gyerekem a babakocsiból, fel akartam venni, mert ő is megsérült, de nem engedte. A gyerek hangosan sírt.
- És mit csinált még a Sherlock Porks?
- Ezt az egészet fel is vette kamerával!

Feladat kedves olvasóinknak: üljetek fel egy biciklire egy félprofi vállkamerával, majd menet közben üssetek le valakit, gázoljátok el, rugdossátok meg, és mindezt úgy, hogy sem a kamerát nem ejtitek el, sem a sértetten nem keletkezik külsérelmi nyom. A bíró hümmögött is ezen, de hát azt jegyzőkönyvezik, amit a vádlott mond, majd az ítélethirdetésnél megtudja, hogy elhitték-e.

- És miért volt a gyerek csupa kosz?
- Hát mert kapott egy süteményt, és azzal összekente magát!
- Aha. A kilenc hónapos csecsemő süteményt kapott?
- Igen!
- És nem is tudta felvenni a gyereket?
- Nem, el kellett futnom!
- De miért futott el?
- Hát hogy erősítést hozzak otthonról.
- És visszament többedmagával a helyszínre?
- Igen, a bátyámmal meg még pár haverommal. De akkor már nem volt ott senki. A gyerek is eltűnt.
- Ez mennyi idő volt? Nyilván siettek vissza.
- Talán tíz perc, tisztelt bírónő.

Emlékeztetőül azoknak, akik nem emlékeznek első filmsorozatunk ezen megdöbbentő epizódjára. Varga László, miután Tigrist ellopta, úgy próbált menekülni, hogy a vele levő babakocsit, amely tele volt innen-onnan összelopott holmikkal, illetve az éhségtől végzetesen legyengült csecsemővel, Sherlock Porks elé dobta. Nem jutott messzire, mert a rendőrök hamar elkapták, és rögtön a börtönbe vitték, mert kiderült, hogy már rég be kellett volna vonulnia egy korábbi büntetése letöltésére. Miközben őt keresték, mi egy helyszínre hívott rendőrjárőrrel, majd a kiérkező mentőkkel a helyszínen maradtunk. Legalább két-három órát voltunk ott, amíg a mentők a félholt kisgyereket élesztgették, tehát biztosan nem igaz, hogy Varga visszajött volna. Hogy hol és hogyan fogták el, az viszont nekünk is újdonság volt, és nem kevésbé kriminális történet, mint maga a babakocsi-borogatás.

Varga kapott még pár kérdést, de nemigen tudott válaszolni. Például hogy a kerékpár, amit ellopott, milyen állapotban volt, hogy ő azt hitte, hogy ki volt dobva. Miért mondta először azt, hogy a bicikli a fűben feküdt, amikor a falhoz volt támasztva. Ha korábban ez szerepel a rendőrségi vallomásában, akkor azt állítja-e, hogy a rendőrség hamis tényt foglalt jegyzőkönyvbe? Utóbbira heves igennel felelt, naná, hogy bűncselekménnyel vádolja a rendőrt, hiszen milyen menőség az!

A további válaszaiba rövidesen belezavarodott. Kiderült, hogy egy Tar utcai lakásban fogták el pár órával később, ahol a bátyja lakcímkártyájával próbálta magát igazolni, de lebukott. Miért nem értesítette a rendőrséget, hogy megtámadták és elrabolták a csecsemőjét? Hát, azt nem tudja. Hogy került hozzá a bátyja lakcímkártyája? A táskából vette ki gyorsan, mielőtt elmenekült. De akkor miért nem a gyereket kapta fel? Mert pánikba volt esve. A "pánik" szót egyébként a bíró adta a szájába, ő valószínűleg most hallotta először. A babakocsiban természetesen nem volt semmiféle lopott cucc, a rendőrségi jelentés is hazudik. Szegényt utálják a bőrszíne miatt, azért írogatnak ilyeneket róla folyton. A biciklit amúgy nem ellopni akarta, hanem a húszéves fiának akarta ajándékba adni.

Vargát leültették, egyelőre csak a padra, és behívták Sherlock Porkset. Felvették adatait, majd kérdezték, perben vagy haragban áll-e a vádlottal.

- Undorodom tőle - felelte Sherlock Porks. - Az számít?
- Ne beszéljen így a vádlottról!
- De hát ez az igazság.
- Így nem beszélünk egy emberi lényről! Undorodni lehet a répafőzeléktől vagy a pókoktól. De a vádlott egy emberi lény.
- A répafőzelékkel nincs semmi bajom.
- Ha még egy ilyet mond, rendbírsággal sújtom! A vádlott is ember, neve van, arca van, története van! És priusza van!
- Főleg az.
- Még egy ilyen, és százezret perkálhat!

Hogy így megbeszélték, mit szabad mondani a tisztelt Varga Lászlóról, rátértek a hamis tanúzásra való figyelmeztetésre, mielőtt még kötelezik TC-t, hogy avassa őt díszpolgárrá. A bíró nagy vonalakban utalt rá, hogy a hamis tanúzás bűncselekmény, majd kérdezni akart.

- Elnézést, de ez a kioktatás nem szabályos.
- Micsoda?!
- Az nem kioktatás, hogy közli, hogy a hamis tanúzás bűncselekmény. Ha a figyelmeztetés elmarad, az eljárásjogi hiba.
- Nem fogom magának a büntetőeljárási törvényt felolvasni!
- Pedig muszáj lesz.

A bíró erre durcásan elfújta a szabvány szöveget, és megsértődött. A továbbiakban ezt igyekezett is éreztetni a tanúval.

- Mondja el, mi történt!

Alapítónk elmondta, amit a filmből is tudhattok, és fentebb is leírásra került. Az ügyész kérdésére elmondta, hogy a babakocsiban talált gyerek - nem tudott rá jobb szót - nem működött. Nem sírt, nem ébredt fel, nem mozgott. Úgy nézett ki, mint aki le van szedálva, be van drogozva. (Az említett kisgyerek egyébként időközben megérkezett a folyosóra, és időnként bedörömbölt a tárgyalóterem ajtaján, amit a vele levő anyja meg sem próbált megakadályozni.) A bíró megjegyezte, hogy az orvosi vizsgálat nem mutatott ki drogot a gyerek szervezetében.

- Lehet. Ezt én nem tudtam ott megállapítani. De nagyon úgy nézett ki, és igen sok ilyen eset van.

A bíró megkérdezte a vádlottat, van-e észrevétele.

- Van, tisztelt bíróság! Hogy a tanú hazudik! Ő megvert engem! És megrugdosott! És bántotta a gyerekemet is!

A szembesítés eredménytelen volt, leszámítva hogy Sherlock Porkset ismét megfenyegették rendbírsággal, mert megjegyezte, hogy inkább nem élne megjegyzéssel ennyi hazudozásra.

- És aztat szeretném még mondani tisztelt bíróság, hogy a Polgár úr a folyosón is beszólt nekem! Büdös cigánynak nevezett! És az ügyvédemnek is azt mondta, hogy szopja ki!
- Nem azt mondtam, hanem hogy kapja be.
- Ügyvéd úr, ez igaz? - kérdezte a bíró.

Az ügyvéd erre felállt, és előadta, hogy Sherlock Porks minden előzmény nélkül odament, és szidalmazni kezdte őket. A bíró nekiállt ezt jegyzőkönyvezni, mint tényt.

- Elnézést, esetleg engem is megkérdezne, mi történt? - kérdezte Sherlock Porks.
- Most mondta el az ügyvéd úr!
- Ezek szerint a vádlott és képviselője dönti el, hogy elfogult-e a tanú? Az történt, hogy feltettem egy kérdést a vádlottnak, mire az ügyvédje odajött és tolakodó hangnemben utasítgatni kezdett minket. Erre kapta ezt a megjegyzést.
- Az ügyvéd dolga a bíróságon az, hogy a vádlott emberi méltóságára felügyeljen!

A sajátos bírói érvelés természetesen nem került jegyzőkönyvbe. Azt nem tudjuk, hamarosan a vádlott pelenkázását vagy fogműtétjét is az ügyvéd fogja-e végezni.

Sherlock Porks után két további tanú következett, a Tolvajkéregetők két korábbi tagja, akik szintén jelen voltak. Egyikük csak pár perc késéssel érkezett a helyszínre, mert feltartóztatta a Róbert Károly körúton a piros lámpa, ezért csak a felborult babakocsit látta. A másik srác azonban közvetlenül Sherlock Porks mögött jött, és mindent látott. Cáfolta, hogy alapítónk leütötte volna Vargát, vagy hogy ő borította volna fel a babakocsit. Elmondta, hogy talán tíz másodpercre tévesztette szem elől a sötétbe elsprintelő Sherlock Porkset, ez pedig biztosan nem lett volna elég, hogy leüsse, elgázolja és összerugdossa Vargát, akit viszont látott elfutni.

A következő tanú egy rendőr volt, a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság zászlósa. Ő volt az, aki elfogta Vargát a Tar utcai lakásban. A körülményekről így beszélt, bár némi emlékeztetésre szorult, amihez három évvel ezelőtti jelentését használták.

- Egy verekedéshez hívtak minket erősítésként. Amikor odaértünk, a lakásban a vádlottat, két nőt és egy másik férfit találtunk, aki addigra elhalálozott. Felszólítottam a férfit, hogy igazolja magát, természetesen nem a halottat, hanem a másikat. Ő egy lakcímkártyát adott át nekem, és azt mondta, nincs nála fényképes igazolvány. De mi előre kaptunk egy jelzést, hogy a férfi valószínűleg körözés alatt áll, és lehetséges, hogy hamis iratot próbál majd használni. Amikor átadta, megkérdeztem, hogy ez biztosan az ő lakcímkártyája-e. Többszöri kérdésre azt felelte, hogy igen, majd miután figyelmeztettem, hogy közokirat-hamisítást követ el, ha nem az övé, beismerte, hogy a kártya a bátyjáé, Varga Sándoré. Ezután fényképes adatlap segítségével megállapítottuk, hogy körözés alatt áll, és börtönbüntetése megkezdésére a BV intézetbe szállítottuk.

Sajnos nem tudtuk meg, miért halálozott el a Varga társaságában talált férfi, s hogy mi lett a nyomozás eredménye. Varga azt sem tudta megmondani, miért ment ebbe a lakásba, és miért tört ott ki verekedés, miért nem indultak az eltűnt csecsemő keresésére.

A bírónak volt még egy elég furcsa kérdése a rendőrhöz.

- Az események idején volt arról tudomása, hogy a kerületben egy Tolvajkéregetők nevű féllegális csoport tevékenykedik?

Erre Sherlock Porks rögtön felpattant, és tiltakozott a minősítés ellen. Kérte, hogy szó szerint jegyzőkönyvezzék, amit mond, de a bíró elkezdett teljesen mást diktálni. Sherlock Porks azt mondta, a "féllegális" jelző arra utal, hogy a csoport működése részben törvénytelen, ami nem így van. A bíró erre azt diktálta, hogy a Tolvajkéregetők a Svájci Fehér Juhászkutya Klub keretében működik. TC erre ismét tiltakozott, hogy nem ezt mondta. Sajnos nem tudjuk, ezek után mi került a jegyzőkönyvbe. Nem úgy tűnt, hogy a bíró nagyon szeretné elítélni a vádlottat, inkább keresi, hol lehetne belekötni a tanúkba. A vádlott anyjéra sem szólt rá, aki az egész tárgyalás alatt idétlenül vihogott a sarokban, és folyamatosan megjegyzéseket tett, míg a hallgatóságra a legkisebb pisszenés miatt is azonnal ráripakodott és a terem kiürítésével fenyegetőzött.

A tárgyalást ezzel elnapolták. A következő tárgyaláson meghallgatják a helyszínen intézkedő mentőket és orvosszakértőt. Ez a tárgyalás június 5-én, 8:30 órai kezdettel lesz a PKKB 388-as tárgyalótermében.
Apr 02, 2015 13:31:54

Szerző: Főnikmadár Apr 02, 2015 14:02:39
Válasz
(12)
üregi zsidó
Fórizs lehetne a Jobbik cigányügyi referense.

Kauffmann meg a családügyi miniszter.
Apr 02, 2015 14:02:39

Szerző: Kiss Kender Farkas Apr 02, 2015 14:22:11
Válasz
(6)
töppedt buzigolyók
444.hu/2015/04/02/a-2018-as-jobbik-kormany-szellemi-hatorszaga/

ez gondolom volt már. Mehetne alá keményen a tényfeltárás.

Endre! A velvet és az atw után remélem a 444-t is feljelented! Új Péter személyesen fogja neked szállítani a kárpit. Hahó!
Apr 02, 2015 14:22:11

Szerző: Callahan Apr 02, 2015 14:31:42
Válasz
(12)
Most látom, hogy a vérprofi informatikus már nyilvánosan vállalja, hol gányolt:

(bocs, ha volt már)
Apr 02, 2015 14:31:42

Szerző: csivaegő Apr 02, 2015 14:35:52
Válasz
(16)
sonka mérnök úr újabb mesedélutánt tartott. amiből röviden kiderült, hogy mekkora bunkó, csak a sleppjével a háta mögött mer ugatni, mint a legalja putriscigány, és hogy lassan rgl-hez hasonló alternatív valóságot épít fel magának, ahol:
- ő jobban érti a jogot a bírónál
(annak ellenére, hogy csak érettségije meg egy okj-ja van, ráadásul rendszeresen elmeszelik a bíróságon)
- erősebb, okosabb, férfiasabb mindenkinél
(annak ellenére, hogy egy cipóképű, sörösüvegválló, cérnakarú, o-lábú, dagadt, kopasz negyvenes)
- ahol minden úgy van, ahogy az angyalföldi andersen elmeséli
(ennek ellenére mégis más kerül rendszeresen a jegyzőkönyvekbe)

annyiban megegyezhetünk, hogy mindenki, aki nem egységsugarú faszparaszt, tudta kódolni a fabulát, és nagyon jól szórakozott. bónusz kérdés: ha ekkorát oktatott a konnektororrú a bíróságon, min röhögött folyamatosan a vádlott anyja?
Apr 02, 2015 14:35:52

Szerző: broni Apr 02, 2015 14:38:22
Válasz
(12)
15 perc fütyizés
Broni Ausztráliában???
444.hu/2015/04/02/meztelenul-paradezott-a-traffipaxnak-az-ausztral-ferfi/

nincs bekenve szarral, tehát nem én vagyok......
Apr 02, 2015 14:38:22

Szerző: csivaegő Apr 02, 2015 14:41:07
Válasz
(10)
Callahan

(bocs, ha volt már)

szerintem itt mehetne egy levél joachimnak, hogy ő vajon tud-e erről. ha igen, akkor pedig egy levél a német adóhatóságnak a munka ügyében. feljelentő feri, tedd a dolgod!
Apr 02, 2015 14:41:07

Szerző: Kiss Kender Farkas Apr 02, 2015 14:41:43
Válasz
(13)
Most jut eszembe: boldog autista világnapot, kedves Endre!
Apr 02, 2015 14:41:43

Szerző: broni Apr 02, 2015 14:44:24
Válasz
(10)
sodi megint országos hírű lett????ez szerintem shiker!!!!!!de miért nem írtak a recskavideóról a 44444-en?????
Apr 02, 2015 14:44:24

Szerző: Laci Apr 02, 2015 15:22:34
Válasz
(4)
broni
sodi megint országos hírű lett????ez szerintem shiker!!!!!!de miért nem írtak a recskavideóról a 44444-en?????

Küldtem nekik pár dvd-t, szerintem most azokat nézik xD
Apr 02, 2015 15:22:34

Szerző: tudjukki Apr 02, 2015 15:27:54
Válasz
(23)
broni

ez bizony jó kérdés, ugyanis a töppedt buzigolyók név rövidítve tbg, akárcsak a libsi firkász Tamás Bence Gáspár monogramja! anyám már írja is a feljelentést!

Na Baywatch nézés, csá.
Apr 02, 2015 15:27:54

Szerző: - Apr 02, 2015 15:42:00
Válasz
(12)
ez az igazi shiker!

444.hu/tag/sodi/
Apr 02, 2015 15:42:00

Szerző: broni Apr 02, 2015 15:50:18
Válasz
(4)
[quote=tudjukki]ez bizony jó kérdés, ugyanis a töppedt buzigolyók név rövidítve tbg, akárcsak a libsi firkász Tamás Bence Gáspár monogramja! anyám már írja is a feljelentést!

Na Baywatch nézés, csá.[/quote

nem tamás gáspár miklós??????
Apr 02, 2015 15:50:18

Szerző: Ping Mínuszté tábornok Apr 02, 2015 15:53:04
Válasz
(7)
Eléggé felbaszhatta a bíró bácsi a tokást, ha ekkora tl;dr-eposzt írt.
Apr 02, 2015 15:53:04

Szerző: xray Apr 02, 2015 15:55:01
Válasz
(18)
Gery Greyhound • 22 perce

SoDI-hoz innen vettem volna képet: velvet.hu/szex/2012/01/...

Zsery, kis piros pont.
Apr 02, 2015 15:55:01

Szerző: tigris Apr 02, 2015 16:21:55
Válasz
(12)
Callahan

(bocs, ha volt már)

hogy dolgozhatott a nomádnak 2014 decemberétől 2015 januárjáig (:DDDDD), mikor andi deceberben letiltotta a munkáról? Sodi pedig december közepén átadott neki mindent, és megírta a lemondó nyilatkozatot?
Apr 02, 2015 16:21:55

Szerző: töppedt buzigolyók Apr 02, 2015 16:48:12
Válasz
(14)
tigris
hogy dolgozhatott a nomádnak 2014 decemberétől 2015 januárjáig (:DDDDD), mikor andi deceberben letiltotta a munkáról? Sodi pedig december közepén átadott neki mindent, és megírta a lemondó nyilatkozatot?

Úgy, hogy hazudik, mint a szar.
Apr 02, 2015 16:48:12

Szerző: - Apr 02, 2015 16:49:47
Válasz
(3)

Ez nem a Krisztiánok napja volt

Hiába vártuk ma 13:30-tól Imre Krisztiánt, az első filmsorozatunkból megismert "Slender Mant" a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A visszaeső bűnözőnek nem fűlött a foga a vádlottak padjára ülni, nem jött el. Egy átlagos kutya nagyjából harmadikra megérti, hogy ha azt mondják, üljön le, akkor leül, különben odaverik a seggét, de az állítólag embernek született Imre nem képes ilyen szintű képzetkapcsolásra. A bíróság ezért a rendőrséget kéri meg, hogy vontassa be őt a következő tárgyalásra, ami június 8.-án lesz. Ha az elől is megszökik, hát majd előzetesbe rakják.

Értesülésünk szerint Slender Man jelenleg a X. kerületben, az Ónodi utcában lakik. Igaz, az oda küldött idézés, mint kézbesíthetetlen, visszajött, ám az ilyen csibészeknek ritkán szokásuk kiírni a nevüket a levélszekrényre.

Tárgyalás után a VIII. kerületi rendőrségről értesítettek bennünket, hogy vádat emeltek egy másik "kolléga", a drogos Patály Krisztián ellen. Őt a második sorozat második részéből ismerhetitek.

A közeljövőben sajnos nem várható több izgalmas tárgyalás. Áprilisban csak polgári perekkel szolgálhatunk, májusban azonban ismét lesz némi műsor. Természetesen minden esetben előre szólunk itt, a tolvajkergetok.hu-n.
Apr 02, 2015 16:49:47

Szerző: Fekete Bikapata Apr 02, 2015 17:02:06
Válasz
(2)
töppedt buzigolyók
Úgy, hogy hazudik, mint a szar.

Nem dolgozott!
A munkáért az ember bért kap, ő nem kapott...
Berlin utcáin kóborgott és raviolit evett raviolival!
Apr 02, 2015 17:02:06

Szerző: broni Apr 02, 2015 17:23:02
Válasz
(0)
Hiába vártuk ma 13:30-tól Imre Krisztiánt, az első filmsorozatunkból megismert "Slender Mant" a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A visszaeső bűnözőnek nem fűlött a foga a vádlottak padjára ülni, nem jött el. Egy átlagos kutya nagyjából harmadikra megérti, hogy ha azt mondják, üljön le, akkor leül, különben odaverik a seggét, de az állítólag embernek született Imre nem képes ilyen szintű képzetkapcsolásra. A bíróság ezért a rendőrséget kéri meg, hogy vontassa be őt a következő tárgyalásra, ami június 8.-án lesz. Ha az elől is megszökik, hát majd előzetesbe rakják.

ezt a csávót miért basztatja a zsíros disznó???ellopta tőle a marcipánt??????
Apr 02, 2015 17:23:02

Szerző: Helytelen. Pécs. Apr 02, 2015 18:30:07
Válasz
(3)
Fekete Bikapata
Nem dolgozott!
A munkáért az ember bért kap, ő nem kapott...
Berlin utcáin kóborgott és raviolit evett raviolival!

sőt, még fizetett is érte, tárhelyet, domaint, és egyebeket.
Apr 02, 2015 18:30:07

Szerző: Végrehajtó Vili Apr 02, 2015 18:32:00
Válasz
(17)
-
Igaz, az oda küldött idézés, mint kézbesíthetetlen, visszajött, ám az ilyen csibészeknek ritkán szokásuk kiírni a nevüket a levélszekrényre.

Sőt, sokan még csak ajtót sem nyitnak, amikor csengetnek, hanem az ágyneműtartó biztonságából osztják az észt az interneten.
Apr 02, 2015 18:32:00

Szerző: TrollerGirl Apr 02, 2015 18:33:37
Válasz
(0)
Troll urak, még egy amatőr kérdés: Ezt a Sherlock Porks nevű akárkit miért nem szeretitek? Róla mit kell tudni? A többi retardról már úgy ahogy tudom, kicsodák, de a Sherlockról kevés szó esik itt.
Apr 02, 2015 18:33:37

Szerző: Mikrocsip Apr 02, 2015 18:38:37
Válasz
(34)
TrollerGirl
Troll urak, még egy amatőr kérdés: Ezt a Sherlock Porks nevű akárkit miért nem szeretitek? Róla mit kell tudni? A többi retardról már úgy ahogy tudom, kicsodák, de a Sherlockról kevés szó esik itt.

Szerintem:

Apr 02, 2015 18:38:37

Szerző: Schwezoff Dávid Apr 02, 2015 18:47:39
Válasz
(4)
TrollerGirl

Jajjmar, a monogrambol kitalalhattad volna, hogy = Shmitt Pal exdoktor.
Apr 02, 2015 18:47:39

Szerző: Végrehajtó Vili Apr 02, 2015 18:48:58
Válasz
(6)
TrollerGirl

Noémi a trollfórum úrnője, és a cipórém sértegette a bálványunkat.
Ezért meg kell lakolnia.
www.youtube.com/watch?v=1CZxzKTbDTQ
Apr 02, 2015 18:48:58

Szerző: üregi zsidó Apr 02, 2015 18:49:54
Válasz
(16)
TrollerGirl
Sherlock Porks nem más, min Sodi nemezise. Egy sikeres mérnökember, aki évről évre ontja magából a jobbnál jobb startup-ötleteket, fizetős saját megoldásokat. Ezen kívül rendszeresen hónaljba kúrja Blogint, aki cserébe kinyalja Porks köldökéből a tejszínhabot. Sodi mindenrről csak szomorúan álmodozik, miközben ukrán melegpornóra veri a 23-as csodát. Bizony.
Apr 02, 2015 18:49:54

Szerző: TrollerGirl Apr 02, 2015 18:51:55
Válasz
(0)
üregi zsidó
Sherlock Porks nem más, min Sodi nemezise. Egy sikeres mérnökember, aki évről évre ontja magából a jobbnál jobb startup-ötleteket, fizetős saját megoldásokat. Ezen kívül rendszeresen hónaljba kúrja Blogint, aki cserébe kinyalja Porks köldökéből a tejszínhabot. Sodi mindenrről csak szomorúan álmodozik, miközben ukrán melegpornóra veri a 23-as csodát. Bizony.

Róla nincs ilyen tudományos jellegű Sherlockopedia? :)
Apr 02, 2015 18:51:55

Szerző: üregi zsidó Apr 02, 2015 18:54:00
Válasz
(12)
TrollerGirl
Ha küldesz nekem postán egy szemüvegtokot, akkor cserébe megkapod a linket.
Apr 02, 2015 18:54:00

Szerző: malmöi legendáré cigány Apr 02, 2015 18:54:21
Válasz
(19)
TrollerGirl

Fejezd má' be.
Hát visszasírom kisborost b+
Apr 02, 2015 18:54:21

Szerző: TrollerGirl Apr 02, 2015 18:55:38
Válasz
(0)
Végrehajtó Vili
Noémi a trollfórum úrnője, és a cipórém sértegette a bálványunkat.
Ezért meg kell lakolnia.
youtube.com/watch?v=1CZxzKTbDTQ

Jahogy így. Ennek a pofának volt anno valami robbantós ügye.
Apr 02, 2015 18:55:38

Szerző: Brian Apr 02, 2015 18:55:39
Válasz
(5)
TrollerGirl

beírod a googlebe a macskajancsi nevét azt hajrá
Apr 02, 2015 18:55:39

Szerző: üregi zsidó Apr 02, 2015 18:56:58
Válasz
(13)
TrollerGirl
Trollfasz robbant a szájában. Többször is.
Apr 02, 2015 18:56:58

Szerző: nem poginak való vidék Apr 02, 2015 18:58:01
Válasz
(22)
TrollerGirl

Elég lesz mára.
Apr 02, 2015 18:58:01

Szerző: - Apr 02, 2015 19:23:33
Válasz
(2)
Sherlock Porksról itt lehet tájékozódni: Sherlock Porkseladta.blogspot.hu/
Apr 02, 2015 19:23:33

Szerző: - Apr 02, 2015 19:25:26
Válasz
(5)
-
Sherlock Porksról itt lehet tájékozódni: Sherlock Porkseladta.blogspot.hu/

óhelló, ez itt egy technikai próba volt, inkább ezt kell csekkolni: bit.ly/1IV0EE6
Apr 02, 2015 19:25:26

Szerző: ágyneműtartóba zárt lélek Apr 02, 2015 19:43:55
Válasz
(9)
-
óhelló, ez itt egy technikai próba volt, inkább ezt kell csekkolni: bit.ly/1IV0EE6
MAC csapda?
Apr 02, 2015 19:43:55

Szerző: -Szabó Andrea Apr 02, 2015 19:56:03
Válasz
(0)
Sziasztok
Apr 02, 2015 19:56:03

Szerző: Schwezoff Dávid Apr 02, 2015 19:57:10
Válasz
(26)
-Szabó Andrea
Sziasztok

TAOT!
Apr 02, 2015 19:57:10

Szerző: - Apr 02, 2015 19:58:39
Válasz
(4)
Jó estét kedves Andrea!
Miben segíthetünk még?
Kíváncsi esetleg kik kommentelnek itt?
Apr 02, 2015 19:58:39

Szerző: -Szabó Andrea Apr 02, 2015 19:58:51
Válasz
(4)
Felnéztem, a tegnapi segitséget köszönöm de még nincs semmi infom
Apr 02, 2015 19:58:51

Szerző: -Szabó Andrea Apr 02, 2015 19:59:56
Válasz
(2)
Igazán nem is tudom de ha már tegnap ide keverettem akkor igen kiváncsi vagyok
Apr 02, 2015 19:59:56

Szerző: mélységi felderítő Apr 02, 2015 20:02:58
Válasz
(9)
-Szabó Andrea

kitartásod elnyeri méltó jutalmát, meglesz a bűnöző tolvaj. ha elkapod a fiúját, elkapod őt is. olvass a sorok között!!
Apr 02, 2015 20:02:58

Szerző: malmöi legendáré cigány Apr 02, 2015 20:03:54
Válasz
(10)
-Szabó Andrea
Sziasztok

Csókolom Angyi nyényi!!
Apr 02, 2015 20:03:54

Szerző: Nikolics László Apr 02, 2015 20:05:48
Válasz
(5)
Ne higgyenek Szabó Andreának, nem mond igazat!
Apr 02, 2015 20:05:48

Szerző: - Apr 02, 2015 20:05:50
Válasz
(4)
-Szabó Andrea

mi mindannyian Kiss Endre Farkas vagyunk, hahó!
Apr 02, 2015 20:05:50

Szerző: -Szabó Andrea Apr 02, 2015 20:06:28
Válasz
(1)

Végül is miről szól ez a forum.Elég sok mindent megvitattok amint elnézegettem, bár nem túl sok időm volt áttekinteni.Köszi mélységi felderitő de nem igazán tudok a sorok között olvasni egyenlőre. De lehet csak én nem látok az orromnál tovább.
Apr 02, 2015 20:06:28

Szerző: csivaegő Apr 02, 2015 20:07:05
Válasz
(5)
kedves andrea! tetszett érdeklődni a fórumozók által megadott budapest, kolosy téri illetve a szegedi címeken?
Apr 02, 2015 20:07:05

Szerző: Nikolics László Apr 02, 2015 20:07:27
Válasz
(5)
Akit érdekel gyümölcsöző befektetés az nyugodtan írhat, tudok segíteni.
Apr 02, 2015 20:07:27

Szerző: -Szabó Andrea Apr 02, 2015 20:09:12
Válasz
(1)
Örülök hogy bejelentkezett Nikolics László ur de gondolom csak szivatni akar valaki ezen a néven. Inkább lelépek tegnap este ugy gondolom normális emberekkel forumoztam nem akarok veszekedni. Bocs a töbiektől de a név miatt se akarok maradni.
Mármint a Nikolics név miatt Lehet Nikolics urnak aki itt van jó poén de sajna nekem nem az
Apr 02, 2015 20:09:12

Szerző: Nikolics László Apr 02, 2015 20:11:30
Válasz
(20)
könyöjgöm, béküjjünkki..
Apr 02, 2015 20:11:30

Szerző: -Szabó Andrea Apr 02, 2015 20:15:25
Válasz
(3)
Kedves csigaevő.Köszi kérdésed egyenlőre inkább nem irok most ide semmit. Majd benézek.
Apr 02, 2015 20:15:25

Szerző: Protipp Pityu Apr 02, 2015 20:16:48
Válasz
(10)
Andrea, kutakodjon a sugar trade kft. környékén, és a hozzájuk kapcsolható, a kisbefektetők pénzének elsíbolásában segédkező pénzmentő kft.-nél! A kolosy téri irodájukban rendszeresen rejtegetnek bűnözőket, strómanokat.
Apr 02, 2015 20:16:48

Szerző: -Szabó Andrea Apr 02, 2015 20:21:45
Válasz
(3)
Köszönöm Protipp Pityu megprobálunk mindent,
Apr 02, 2015 20:21:45

Szerző: - Apr 02, 2015 20:31:53
Válasz
(7)
Ez a trollergirl eddig a legszánalmasabb beépülési kísérlet.
Apr 02, 2015 20:31:53

Szerző: Laci Apr 02, 2015 20:34:18
Válasz
(10)
Ez a SoDI-Morvai kép visz mindent, mint a hurrikán. Ha 100 farkam lenne, akkor mindet kiverném rá xD
Nyugodtan bevallhatod krónikás: ugye megcsináltad a képviselőasszonyt ott a brüsszeli magányban?
Apr 02, 2015 20:34:18

Szerző: Laci Apr 02, 2015 20:43:34
Válasz
(13)
Azért ez a SoDI egy nagy fasz: megcsinálná valamelyik unatkozó jobbikos tyúkanyót és máris a székházban verhetné a faszát havi minimum félmilláért. De nem bazdmeg, ő inkább főzelékért pincsiskedik. Világ lúzere...
Apr 02, 2015 20:43:34

Szerző: - Apr 02, 2015 20:50:55
Válasz
(3)
ágyneműtartóba zárt lélek
MAC csapda?

nem, link a régi blogra, csak a névszűrő megeszi teljesen kiírva XD
Apr 02, 2015 20:50:55

Szerző: vonatfütty Apr 02, 2015 20:59:55
Válasz
(12)
* hajnalban végre újra tönkreteheti egy szuterénlakó disznó pihenését *
Apr 02, 2015 20:59:55

Szerző: TrollerGirl Apr 02, 2015 21:00:08
Válasz
(0)
-
Ez a trollergirl eddig a legszánalmasabb beépülési kísérlet.

Ideges vagy, kisfiam? Kell pofon?
Apr 02, 2015 21:00:08

Szerző: Karandas Apr 02, 2015 21:06:48
Válasz
(11)
Pogi! Kicsit több tiszteletet!
Apr 02, 2015 21:06:48

Szerző: broni Apr 02, 2015 21:15:57
Válasz
(13)
TrollerGirl
Ideges vagy, kisfiam? Kell pofon?

kinyalkalak??????,igyunk!!!!!!!!!!!
Apr 02, 2015 21:15:57

Szerző: csivaegő Apr 02, 2015 21:18:47
Válasz
(9)
ez a trollergirl még poginál is sokkalta ostobább. farkarossz volt ilyen szinten primitív és reagált rosszul az oltásokra. kiengedték az őszfaszt???
Apr 02, 2015 21:18:47

Szerző: broni Apr 02, 2015 21:23:20
Válasz
(4)
szerintem tényleg csaj...

óóaarrrrrggghhhhhhhhhhhhhh és nem ronda, meg 150 kiló........
Apr 02, 2015 21:23:20

Szerző: broni Apr 02, 2015 21:29:10
Válasz
(4)
jó ez a beck's sör, xanaxxal meg altatóval pláne.....salut!!!!atomot mekkára!!!!!
Apr 02, 2015 21:29:10

Szerző: TrollerGirl Apr 02, 2015 21:30:24
Válasz
(1)
Csigaevő, kabbe saját faszod!

Broni, a Pilsner jobb! Egíssíg! :)
Apr 02, 2015 21:30:24

Szerző: broni Apr 02, 2015 21:36:12
Válasz
(3)
TrollerGirl

ez nem is vita tárgya...legalább igazi import, nem itt csinált szar.......
Apr 02, 2015 21:36:12

Szerző: - Apr 02, 2015 21:38:26
Válasz
(2)
TrollerGirl

Piona?
Apr 02, 2015 21:38:26

Szerző: broni Apr 02, 2015 21:42:44
Válasz
(3)
youtu.be/Yom8nNqmxvQ
ezeket láttam a népligetben levő, akkor asszem dízel klubbba, az volt régen az e-klub, most nem tom, milyen néven fut.....fasza koncert volt, vagyis több banda....ugy bebasztam.......
Apr 02, 2015 21:42:44

Szerző: troll lány Apr 02, 2015 21:46:24
Válasz
(29)
Sziasztok!

Haha, hát ez a fórum nagyon mókás!! Itt ülök a kék necces harisnyámban, és kacagok! Meséljetek Sodiról még! Mit jelent, az, hogy TAOT? Tényleg az asztal alatt lakik? Én Sodit még péklapáttal sem, pedig nem vagyok egy királykisasszony, haha. De azért a csipkebugyi most is rajtam van, hehe. De ez a Sherlock Porks nem rossz pasi, if you know what I mean. De ezek szerint őt is utálni kell? Miért? Na puszi mindenkinek, jön este a mackóm, főznőm kell.
Apr 02, 2015 21:46:24

Szerző: - Apr 02, 2015 21:50:11
Válasz
(6)
Takarodjatok már!
Apr 02, 2015 21:50:11

Szerző: xray Apr 02, 2015 21:51:13
Válasz
(7)
mi van, az összes shemale ideszokott?
Apr 02, 2015 21:51:13

Szerző: TrollerGirl Apr 02, 2015 21:51:54
Válasz
(1)
troll lány
Sziasztok!

Haha, hát ez a fórum nagyon mókás!! Itt ülök a kék necces harisnyámban, és kacagok! Meséljetek Sodiról még! Mit jelent, az, hogy TAOT? Tényleg az asztal alatt lakik? Én Sodit még péklapáttal sem, pedig nem vagyok egy királykisasszony, haha. De azért a csipkebugyi most is rajtam van, hehe. De ez a Sherlock Porks nem rossz pasi, if you know what I mean. De ezek szerint őt is utálni kell? Miért? Na puszi mindenkinek, jön este a mackóm, főznőm kell.

Apr 02, 2015 21:51:54

Szerző: LevlistaManó Apr 02, 2015 21:57:57
Válasz
(6)
troll lány
Sziasztok!

Meghívót nem is kérsz?
Apr 02, 2015 21:57:57

Szerző: broni Apr 02, 2015 21:59:09
Válasz
(6)
[quote=xray]mi van, az összes shemale ideszokott?[/quote

ne csald vissza texet!!!!!!!!
Apr 02, 2015 21:59:09

Szerző: xray Apr 02, 2015 22:01:12
Válasz
(3)
broni
[quote=xray]mi van, az összes shemale ideszokott?[/quote

ne csald vissza texet!!!!!!!!

B+, ezek a reinkarnációi, egyik hülyébb, mint a másik.
Apr 02, 2015 22:01:12

Szerző: broni Apr 02, 2015 22:03:50
Válasz
(2)
youtu.be/q9zg2p55sTk

régi igazi magyar szkin zene...a fos kárpátia ezt is lenyxulta, mint mindent....még a náci időszakomból...mindegy, job, mintha buzi lennék....
Apr 02, 2015 22:03:50

Szerző: TrollerGirl Apr 02, 2015 22:04:13
Válasz
(1)
xray
B+, ezek a reinkarnációi, egyik hülyébb, mint a másik.

Egy gyík valóban lehet hülyébb, más sík! :D
Apr 02, 2015 22:04:13

Szerző: malmöi legendáré cigány Apr 02, 2015 22:07:27
Válasz
(15)
TrollerGirl
Egy gyík valóban lehet hülyébb, más sík! :D

Az autisták világnapját csak a kommenthaverunk miatt tartjuk, neked dombrólgurulás a program!
Apr 02, 2015 22:07:27

Szerző: - Apr 02, 2015 22:10:01
Válasz
(20)
ez még büszke is rá, hogy retardként említik!!!

Farkas Endre Kiss
2 órája · szerkesztve ·
A 444.HU SZEMÉLY SZERINT ENGEM IS BEOSZTOTT A KÖVETKEZŐ JOBBK-KORMÁNY HÁTORSZÁGÁBA.
---
de kedvesek!
Apr 02, 2015 22:10:01

Szerző: TrollerGirl Apr 02, 2015 22:12:17
Válasz
(1)
malmöi legendáré cigány
Az autisták világnapját csak a kommenthaverunk miatt tartjuk, neked dombrólgurulás a program!

Hallod, gheci! Basztak már pofán terhes macskával?
Apr 02, 2015 22:12:17

Szerző: Kiss Kender Farkas Apr 02, 2015 22:15:11
Válasz
(14)
-

Farkas Endre Kiss
2 órája · szerkesztve ·
A 444.HU SZEMÉLY SZERINT ENGEM IS BEOSZTOTT A KÖVETKEZŐ JOBBK-KORMÁNY HÁTORSZÁGÁBA.
---
de kedvesek!

És még a kedvenc pàrtjának a nevét sem tudja rendesen leírni.
Apr 02, 2015 22:15:11

Szerző: figyelemkurva Apr 02, 2015 22:15:29
Válasz
(13)
-

Farkas Endre Kiss
2 órája · szerkesztve ·
---
de kedvesek!
Nézzétek, rólam írnak! Én vagyok a téma! ÉNÉNÉNÉN
Apr 02, 2015 22:15:29

Szerző: broni Apr 02, 2015 22:15:41
Válasz
(13)
-

Farkas Endre Kiss
2 órája · szerkesztve ·
---
de kedvesek!

ez a csávó tényleg sulyosan elmebeteg!!!!!!ezt nem hiszem el!!!!
Apr 02, 2015 22:15:41

Szerző: Kiss Kender Farkas Apr 02, 2015 22:17:52
Válasz
(3)
broni
youtu.be/Yom8nNqmxvQ
ezeket láttam a népligetben levő, akkor asszem dízel klubbba, az volt régen az e-klub, most nem tom, milyen néven fut.....fasza koncert volt, vagyis több banda....ugy bebasztam.......

Liget Club, vagy valami hasonló néven üzemel
Apr 02, 2015 22:17:52

Szerző: csivaegő Apr 02, 2015 22:21:44
Válasz
(21)
TrollerGirl
Hallod, gheci! Basztak már pofán terhes macskával?

te miért vagy itt? fogalmad sincs semmiről a retarduniverzumban, lehet, hogy ezért tolod magadat, mint retardot előtérbe nekünk? rossz hírem van, nem vagy szórakoztató. szerintem próbáld ki élőben is, amit itt művelsz, nevesen, hogy egy idegen társaságba mész, elkezdesz magadról beszélni, hülye kérdéseket teszel fel, majd amikor valaki szól, hogy sok lesz, elkezdesz ordenáré parasztként fenyegetőzni. nézd meg, milyen vicces vége lesz a sztorinak! jó dombról gurulást!
Apr 02, 2015 22:21:44

Szerző: Leleplező Péter Apr 02, 2015 22:27:58
Válasz
(21)
Apr 02, 2015 22:27:58

Szerző: nem poginak való vidék Apr 02, 2015 22:28:28
Válasz
(11)
xray
mi van, az összes shemale ideszokott?

Broni vonzza ide őket.
Apr 02, 2015 22:28:28

Szerző: TrollerGirl Apr 02, 2015 22:30:22
Válasz
(1)
Kurva szórakoztató, hogy pár gyökér trollnak fájok :D

Broni, te vonzottál ide?
Apr 02, 2015 22:30:22

Szerző: - Apr 02, 2015 22:33:52
Válasz
(5)
Ha TrollerGirl valóban egy könyvelő nő, nekem nem fáj, színesíti az univerzumot, illetve Sodinak tud csajozási, főzési tanácsokat adni, és elbeszélgethet vele a nő szerepéről, a női lélek bugyrairól, a szülési kötelességről (bár ezeket Sodi jobban tudja).
Apr 02, 2015 22:33:52

Szerző: malmöi legendáré cigány Apr 02, 2015 22:37:53
Válasz
(9)
-
Ha TrollerGirl valóban egy könyvelő nő, nekem nem fáj, színesíti az univerzumot, illetve Sodinak tud csajozási, főzési tanácsokat adni, és elbeszélgethet vele a nő szerepéről, a női lélek bugyrairól, a szülési kötelességről (bár ezeket Sodi jobban tudja).

Szerintem rontja a színvonalat az ostobaságával és figyelemkurvulásával.
Apr 02, 2015 22:37:53

Szerző: broni Apr 02, 2015 22:42:41
Válasz
(1)
youtu.be/aZK1HxrIXFI

ez érdekes szöveg..nem szeretik jézust, , de a banda valami nácis.. meg jenkik:::
Apr 02, 2015 22:42:41

Szerző: TrollerGirl Apr 02, 2015 22:45:05
Válasz
(1)
malmöi legendáré cigány
Szerintem rontja a színvonalat az ostobaságával és figyelemkurvulásával.

Tyerintyem rontja itt a tyinvonalaty - Rinyálsz itt, mint a Sodi valamelyik videóján bazmeg.
Apr 02, 2015 22:45:05

Szerző: broni Apr 02, 2015 22:47:31
Válasz
(3)
Kiss Kender Farkas
Liget Club, vagy valami hasonló néven üzemel

a dízel korban meg rendesek vala a rendezok..
Apr 02, 2015 22:47:31

Szerző: broni Apr 02, 2015 22:56:30
Válasz
(19)
LEÖNTÖTTEM SÖRREL A BILLENYXGYŐZETET? AZŰÉRT ÍROK NAGY BETŰVEL.:ragad az egÉSZ::::
Apr 02, 2015 22:56:30

Szerző: broni Apr 02, 2015 23:01:46
Válasz
(4)
emőkére!!!salut!!!!!most akkor ír kis betűt? ha benyomom a caps lockot)))))))
Apr 02, 2015 23:01:46

Szerző: xray Apr 02, 2015 23:03:28
Válasz
(7)
broni
LEÖNTÖTTEM SÖRREL A BILLENYXGYŐZETET? AZŰÉRT ÍROK NAGY BETŰVEL.:ragad az egÉSZ::::

Önts újabb adagot rá, az oldja.
Apr 02, 2015 23:03:28

Szerző: Laci Apr 02, 2015 23:04:15
Válasz
(15)
broni
ragad az egÉSZ::::

A SoDI-nál ez mindennapos probléma volt xD
Apr 02, 2015 23:04:15

Szerző: Laci Apr 02, 2015 23:07:17
Válasz
(15)
TrollerGirl
Tyerintyem rontja itt a tyinvonalaty - Rinyálsz itt, mint a Sodi valamelyik videóján bazmeg.

Szeretem mikor ilyen harcias vagy. Te kis dortmundi fenevad. Pumpálnálak, mint német turista a gumimatracàt xD
Apr 02, 2015 23:07:17

Szerző: Brian Apr 02, 2015 23:07:17
Válasz
(19)
xray
Önts újabb adagot rá, az oldja.

vagy gyújtsd fel mint a dőrppe a mobilsticket
Apr 02, 2015 23:07:17
« 3482 3483 3484 3485 3486 3487 3488 3489 3490 3491 »
1733430 komment.

50 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.